Vés al contingut

Discussió:Club Handbol Garbí

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Bona part de la secció sobre història no compleix els requisits de notabilitat. Caldria resumir-ho en poques línies, amb només els fets més destacats i rellevants.--Àlex Esp (Discussió) 22:42, 5 abr 2010 (CEST)[respon]

L'apartat d'història podria començar així:

== Història ==
=== Els inicis ===
A finals dels anys 70 Josep Maria Mora, un dels mestres del col·legi Prats de la Carrera, va iniciar la pràctica de l'handbol a la vila.
El 17 de gener del 1979 l'Handbol Garbí va inscriure dos equips a la lliga territorial de Girona: un d'infantil i un de cadets i el dia 3 de febrer del 1979 es va produir el debut del club en competició oficial amb els partits contra l'Sport Lloret.
== L'oficialitat ==
El 3 de març de 1982 es firmà l'acta fundacional del club. Guanyant aquella temporada la Copa Federació en categoria infantil contra l’UE Sarrià.
El 18 de juny de 1983 es va inaugurar el Pavelló poliesportiu de Palafrugell, seu oficial del club fins ara, amb partits de totes les categories contra el GEiEG.
La temporada 83-84 el el CHG va inscriure el primer equip sènior amb Josep Maria Mora com a entrenador. En aquella primera temporada, l’equip es va classificar en una meritòria cinquena plaça. Els juvenils van disputar la fase final de la Copa Federació i es van imposar al GEiEG (16 – 12). La gran temporada del porter Joan Bassó li va significar anar convocat amb la selecció catalana al País Basc.
La temporada 84-85 va continuar amb la tònica de l’anterior i el Garbí va tenir més col·laboracions amb la selecció catalana.
== Ascens a la segona divisió nacional ==
La temporada 85-86 va consolidar el seu projecte i va classificar-se per a la fase d’ascens a la 2a divisió nacional. En la fase d’ascens, el CHG es va classificar en 5a posició, però els canvis en la competició li van permetre passar a disputar la 2a divisió nacional. L'any 1986 s’aconsegueix organitzar a Palafrugell la fase final del Campionat d’Espanya cadet. El campionat se'l va adjudicar l’Iplacea.

--Àlex Esp (Discussió) 22:59, 5 abr 2010 (CEST)[respon]

Esporgada[modifica]

He fet una esporgada important a l'article. Crec que serà més fàcil posar els fets rellevants partint de zero, i potser no fa falta anar temporada per temporada sinó citar les coses realment notables d'aquest club. Pau Cabot · Discussió 19:19, 14 abr 2010 (CEST)[respon]

Em sembla bé, bona feina.--Àlex Esp (Discussió) 23:38, 14 abr 2010 (CEST)[respon]

Resultat de la proposta d'esborrament[modifica]

La pàgina principal d'esta discussió es va proposar per a ser esborrada l'1 d'abril de 2010

El resultat de les votacions ha estat el següent:

S'arxiva per 3 vots a favor de l'esborrament, i 2 en contra al cap de 14 dies No s'ha assolit cap consens

Resultat obtingut amb Viquiestris

Beusson (disc.) 12:13, 15 abr 2010 (CEST)[respon]