Vés al contingut

Usuari Discussió:Jqueralt

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Us donem la BENVINGUDA
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica


Hola Jqueralt! Sigueu benvingut/da a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans de res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure. Si preferiu aprendre mitjançant un tutorial, podeu seguir el curset d'autoaprenentatge.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegíssiu els Cinc Pilars de la Viquipèdia i el llibre d'estil per a tenir una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a poder editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar tothom, fonamentar les edicions en fonts comprovables i de qualitat i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~.

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.

Viquipèdia és un projecte col·laboratiu multilingüe. Si voleu traduir un article d'un altre idioma abans d'ampliar-lo i millorar-lo esteu seguint l'esperit del projecte.


Consell del dia: Si teniu alguna consulta general a fer a ningú en concret, la podeu fer a la taverna de la Viquipèdia.

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

Voleu comentar aquest missatge?


Hola i benvingut/da! L'article que has modificat el tenia en observació des de que el van crear perquè té notables deficiències i no cita fonts (de fet la que cita no és correcte ja que no existeix cap llibre amb aquest títol). Si saps què és un portfoli (per cert, segur que es diu així?) seria bo que ordenessis l'article, l'ampliessis i posessis les fonts que expliquen què és. Si no l'article serà esborrat aviat i seria una llàstima.--Galazan (disc.) 13:23, 21 nov 2010 (CET)[respon]

De fet no és correcte en el seu format. No segueix els estàndards de la Viquipèdia, no té enllaços i no cita fonts, és a dir que pot ser esborrat en qualsevol moment. Per això el comento que si coneixes el tema el podries arreglar: sobretot citant llibres o articles que expliquin què és un portafoli. De moment jo en corregiré el títol.--Galazan (disc.) 18:15, 21 nov 2010 (CET)[respon]

Edicions a Becample cellanegre[modifica]

Hola Joan. He pogut revisar les teves edicions i estan prou bé. Una cosa que pots fer per millorar-lo, és afegir-hi els enllaços interns que dirigeixen a altres articles de Viquipèdia. Recordes com es feia?

Jo n'he afegit uns quants a la secció d'alimentació, tens varis per posar a la secció Hàbitat i algun més repartit a la resta de l'article.

Bona feina! Cataleirxs (disc.) 22:55, 13 feb 2022 (CET)[respon]

Gràcies per la revisió i els consells. He afegit enllaços a la secció d'Hàbitat i me n'ha sortit un de vermell: se m'ha girat més feina! Joan Queralt Gil (disc.) 12:17, 15 feb 2022 (CET)[respon]
Ara mateix tenim l'entrada Caducifoli, on es parla una mica sobre els semicaducifolis. Hauràs de valorar si hi ha cobertura suficient com per crear un article exclusivament dedicat als semi, o si bastaria amb ampliar l'entrada ja existent (creant una subsecció, si fos el cas).
De moment, he modificat l'enllaç vermell al becample. Si crees l'article dels semis, torna'l a deixar com el tenies tu. Cataleirxs (disc.) 13:58, 15 feb 2022 (CET)[respon]

Bon dia, Jqueralt. Podries fer una ullada a aquest article que traduïres? Té problemes a tres referències.

Gràcies, Pau Cabot · Discussió 11:14, 1 juny 2023 (CEST)[respon]

Hola,
Ja ho havia vist i hi estic buscant la solució.
No entenc massa d'on ve el problema perquè a la pàgina anglesa no els dóna cap problema, però a la traducció catalana sí. Es pot referenciar en diferents punts a la mateixa referència original, oi?
A veure què aclareixo.
Salutacions, Joan Queralt Gil (disc.) 12:36, 1 juny 2023 (CEST)[respon]
Hola,
Amb les traduccions sempre hi ha alguna referència que grinyola i, no entenc per què, dóna problemes.
He esborrat les que donaven error i les he tornat a fer des de zero i ara sembla que funcionen. No ho acabo d'entendre perquè la referència és idèntica a la que donava problemes, però si més no, no apareix cap error en vermell.
Si tens més info sobre aquest error, t'agrairé que m'adrecis a la solució.
Salutacions, Joan Queralt Gil (disc.) 17:40, 1 juny 2023 (CEST)[respon]

Núria Cortadellas Ramentol[modifica]

Bon dia @Jqueralt, hauries de fer alguns canvis en l'article de Núria Cortadellas per evitar que el proposin per esborrar. El problema més greu que té és que hi ha frases senceres que són idèntiques a frases de la referència sobre la inauguració de l'aula que duu el seu nom. El web del CCiTYUB diu: «Tots els seus continguts […] estan protegits pels drets de propietat intel·lectual i industrial corresponents, i pertanyen a la Universitat de Barcelona o a les entitats vinculades a aquesta, o bé a tercers que n'hagin autoritzat l'ús a la Universitat.» Per tant no és un text lliure. Hauries de reescriure la part biogràfica amb un redactat diferent. Abans de posar-hi la plantilla de copyright he pensat que era millor avisar-te. Salutacions! Mercè Piqueras (disc.) 13:36, 11 maig 2024 (CEST)[respon]

Gràcies per l'avís, Mercè.
Ja he fet algun canvi en el redactat, mira-t'ho ara a veure què et sembla. De tota manera hi ha molt poca informació sobre ella i costa trobar coses diferents de les esmentades.
En tot cas, si veus que no ha de passar els filtres, esborra la frase perquè crec que val més mantenir la pàgina encara que sigui més curta.
Salutacions, Joan Queralt Gil (disc.) 20:39, 11 maig 2024 (CEST)[respon]