Usuari Discussió:Lluismdies/Arxiu 1

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure


Us donem la BENVINGUDA

Ajuda

Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica


Hola Climent Sostres! Sigueu benvingut/da a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans de res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure. Si preferiu aprendre mitjançant un tutorial, podeu seguir el curset d'autoaprenentatge.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegíssiu els Cinc Pilars de la Viquipèdia i el llibre d'estil per a tenir una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a poder editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar tothom, fonamentar les edicions en fonts comprovables i de qualitat i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~.

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.

Viquipèdia és un projecte col·laboratiu multilingüe. Si voleu traduir un article d'un altre idioma abans d'ampliar-lo i millorar-lo esteu seguint l'esperit del projecte.


Consell del dia: A la pàgina de càrrega hi ha valuosos consells a seguir per pujar qualsevol fitxer. Llegiu-los atentament abans de pujar-ne cap. Paga la pena fer-ho, sinó podrieu fer feina en va que portarà més treball als administradors i per finalment acabar tot eliminat.


Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

Voleu comentar aquest missatge?


Salutacions cordials

--Manlleus (discussió) 01:14, 6 març 2009 (CET)

Conrad_de_Gelnhausen és un article orfe

Recorda: En crear un article, comprova a l'enllaç de l'esquerra "Què hi enllaça" que no estiguis creant una pàgina òrfena. Si no enllaça cap pàgina a la que has creat, cal cercar almenys un article adequat des d'on crear-hi un enllaç.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Conrad_de_Gelnhausen. --Bestiasonica (disc.) 10:51, 22 set 2009 (CEST)

No vull que et prenguis malament els avisos estàndards que pugui afegir a la teva discussió. No és cap recriminació és un recordatori per a que ho puguis corregir. Normalment si sé on enllaçar-los ho faig jo mateix, però amb les biografies resulta complicat. Com que tu l'has creat crec que és més probable que sàpigues com fer-ho. Salut! Gràcies per corregir l'entrada a la meva llista vermella. --Bestiasonica (disc.) 12:10, 23 set 2009 (CEST)
Es que hi ha gent per tot i hi ha gent que s'ha molestat per usar aquests avisos genèrics. Hi ha gent que té la pell molt fina... I com que no et conec, doncs ja està. Salut! --Bestiasonica (disc.) 13:03, 23 set 2009 (CEST)

Metempsicosi

D'acord. Ho tindré en compte. Gràcies. --Bestiasonica (disc.) 12:02, 23 set 2009 (CEST)

Ètnies de la Xina

Hola: He reanomenat l'article que has iniciat per una qüestió ortogràfica i hi he afegit els paràmetres per a la plantilla {{traducció}}. Pots conèixer alguna cosa més sobre les traduccions de la Viquipèdia a Viquipèdia:Traduccions. Salut! --Bestiasonica (disc.) 17:35, 2 oct 2009 (CEST)

D'acord! Mira't si no estan iniciats ja sota un altre nom a Categoria:Grups humans. La trobada va anar força bé. Suposo que ja hauran penjat alguna cosa com a conclusió. Ara ho buscaré. Salut! --Bestiasonica (disc.) 18:42, 4 oct 2009 (CEST)

Gautama

Què bé que l'estiguis revisant i fent millores perquè és un de tants del Viquiprojecte:Els 1.000 que vaig ampliar; aquest, com alguns d'altres, estan pendents de millores en el redactat, pendents de polir els diferents graus de "disbarats" que contenen o de completar alguna secció. Per qualsevol qüestió que necessitis... a disposar.--Peer (disc.) 17:16, 8 oct 2009 (CEST)

Pilotaires

No cal que sigues tan caut, Climent!  :) T'agraïsc el canvi de "pilotari" per "pilotaire". La primera forma, presa del basc, és la més popular, però últimament també s'està recuperant la forma més nostrada. I de la mateixa manera en els primers articles emprava "pilotari" i en els últims escric "pilotaire". De fet, feia comptes de demanar a algun bot que s'encarregara de substituir un per altre en els articles sobre la nostra pilota. Només em sap greu que hages passat tanta feinada per la meua deixadesa i tardança a l'hora de parlar amb algun bot. Et demane que em perdones i et done les gràcies :) --Casaforra (parlem-ne) 08:59, 22 oct 2009 (CEST)

Homínids

No és necessari posar l'article humà a la Categoria:Homínids. Ja hi és a través de la Categoria:Humans. – Leptictidium (auderiense) 20:52, 3 nov 2009 (CET)

Viquimedia.cat

Hem creat l'associació Amical Viquipèdia perquè fa temps que anem al darrere de ser reconeguts com local chapter de wikimedia, aquí pots veure la nostra candidatura, potser pots considerar de donar-hi suport signant al corresponent apartat (cal haver-se registrat a Meta). --Jordicollcosta (discussió) 19:40, 17 nov 2009 (CET)

Reanomeno ja que ningú més ha aportat arguments. Salut! --Jey (disc.) 23:16, 30 nov 2009 (CET)

Jeje. Ara ja només cal arreglar l'article que té forces deficiències. T'hi animes?--Jey (disc.) 00:17, 1 des 2009 (CET)
estava intentant revertir la meva segona edició però no em deixa perquè no són les darreres de l'historial. potser un administrador pot fer-ho! de totes maneres no em sembla tan important copiar totes i cadascuna de les referencies de l'original com aportar les que tu creguis que son necessàries. lamento la intromissió. a partir d'ara arreglaré nomes les faltes i l'estil d'aquest article. fins aviat! --Jey (disc.) 13:45, 8 des 2009 (CET)
Bones! Ja fa bastant temps que l'article és prou llarg i extens. T'animes a proposar-lo a Avaluació?? Qualsevol cosa ja saps! Salut!! --Jey (disc.) 17:50, 22 oct 2010 (CEST)
Mira ho he posat Aqui. Jo t'ajudo en el que faci falta no et preocupis que la gent aquí no mossega ;). Anirem seguint el tema. Salut! --Jey (disc.) 16:07, 25 oct 2010 (CEST)
Hola de nou! Crec que ens podem avançar a alguns comentaris que es faran durant la discussió. Crec que una de les crítiques serà la gran quantitat d'enllaços vermells així que et proposo seguir per aquí. Recentment he creat esborranys per cowboy, xèrif, Expedició de Lewis i Clark, Compromís de Missouri, Guerres índies. Els que considerem més importats s'haurien de crear encara que sigui com esborranys. Altres que siguin més accessoris potser es poden desenllaçar. Seguim veient-ho! Salut! --Jey (disc.) 14:12, 26 oct 2010 (CEST)
Molt fàcilment. Ni més ni menys que la Segona esmena. Aquests ianquies, quines coses ténen....--Jey (disc.) 15:12, 2 nov 2010 (CET)
hola! disculpa que he estat desconectat un temps! tal com ha anat l'avaluació jo crec que pot presentar-se a AdQ. evidentment comptes amb el meu vot favorable. Salut! --Jey (disc.) 00:09, 19 des 2010 (CET)

Bon Nadal!

Desitjo que tinguis un Bon Nadal i una bona entrada a l'any 2010. Que sigui profitós i ple de bons moments. --Bestiasonica (disc.) 16:48, 24 des 2009 (CET)

Suport a Viquimedia.cat

Si has considerat no donar suport o si és que has donat suport a la proposta de ser reconeguts com a capítol de la Fundació Wikimedia amb un altre malnom d'usuari, disculpa i ignora el següent missatge.

Lamentablement s'han tingut que esborrar els nombrosos suports signats amb una IP:Anònima de la proposta de l'Associació Amical Viquipèdia per crear una secció local de Wikimedia per a Andorra, l'Alguer, les Illes Balears, Catalunya, la Catalunya del Nord i el País Valencià, així com tots els viquipedistes de la Franja i el Carxe ja que que és imprescindible estar registrat com a usuari a Wikimedia Meta-Wiki o simplement Meta, si el cas és que vas signar amb una de les IP anònimes, el teu suport de moment no es vàlid i per això no es comptabilitzarà i en aquests moments ens cal tots els suports possibles per tal d'influir en la decisió del comitè de Chapters. Es necessari que et registris a Meta, per la via tradicional o activant el compte global o SUL a les teves preferències -> Dades d'usuari -> (Gestioneu el vostre compte global). Perdona les molèsties i la pèrdua del teu temps, però la viquipèdia en català s'ho mereix i t'ho agraeix. --Jordicollcosta (discussió) 13:40, 25 gen 2010 (CET)

Bot traductor

No hi ha res a perdonar. Fes-lo servir força. Si necessites cap ajuda per fer-lo servir i treure-li el màxim suc només has de demanar-la. --Gomà (disc.) 20:52, 1 feb 2010 (CET)

Petició de traducció

Merci

Ops! Quina vergonya... moltes gràcies per les correccions! També pots comptar amb mi quan vulguis. --Slastic (disc.) 09:19, 15 feb 2010 (CET)

Nivell D

Tranquil, no, no em molesta que m'hagis copiat. Salutacions!--Panellet (disc.) 10:16, 15 feb 2010 (CET)

feina?

veig que t'agrada la història, porta molt de temps demanat l'article revolució iraniana, potser el voldràs omplir? --barcelona (disc.) 11:07, 22 feb 2010 (CET)

molt bé! :-) --barcelona (disc.) 09:13, 25 març 2010 (CET)

imatges

quan no es veuen sol ser un problema de codi, que has posat malament els paràmetres, mira un article on sí et funcioni per a qüestions com espais, punts... --barcelona (disc.) 10:14, 29 abr 2010 (CEST)

estrany, sembla un error de la pròpia imatge, no sé què passa --barcelona (disc.) 12:35, 29 abr 2010 (CEST)
en Vriullop controla --barcelona (disc.) 12:43, 29 abr 2010 (CEST)
n'estem parlant al xat a veure si et poden ajudar, entra i comenta-ho --barcelona (disc.) 12:50, 29 abr 2010 (CEST)
M'han comunicat pel xat que necessitaves ajuda, per curiositat m'he mirat el que et passava. La meua conclusió és que si és una cosa puntual i amb imatges recents, sol ser cosa de la saturació dels servidors. –Pasqual · discussió · xat 12:53, 29 abr 2010 (CEST)
En tot cas per a forçar l'actualització d'imatges en Mozilla FireFox has de prèmer la combinació de tecles [Ctrl] + [Maj] + [R]. –Pasqual · discussió · xat 12:55, 29 abr 2010 (CEST)
Una altra causa potser que eixa imatge no estiga ni a la VP ni a Commons i que pertanya a algun projecte, que per motius de drets d'autor, no es pot pujar a Commons. També ocorre que la gent puja imatges a determinats projectes, sense saber que pot estar a Commons. En fi si saps en quin projecte has vist eixa foto, podrem descarta que siga una saturació del servidor. –Pasqual · discussió · xat 13:01, 29 abr 2010 (CEST)

Plantilla Wikimedia CAT

Bon dia, perdona que et vinga a emprenyar i perdó si has de posar una etiqueta més. S'ha creat la plantilla d'usuari Wikimedia CAT. El motiu d'aquesta es mirar de fer el màxim visible el suport a la iniciativa de crear la secció local de Wikimedia. La teniu a la vostra disposició per tal de posar-la en la vostra pàgina d'usuari (tant d'aquí com d'altres projectes, si no és molt demanar). El suport de tots i cadascú de nosaltres és valuós per tal de poder assolir l'objectiu. Tens més informació a la pàgina d'Amical Viquipèdia Gracies i disculpa la intrusió a la teva pàgina, et desitge un molt bon estiu, cordialment --Capsot (disc.) 15:11, 7 juny 2010 (CEST)

Isabel de Bragança

Hola Climent, merci per avisar. Tens raó. La redirecció era errònia. He consultat la viquipedia en castellà i he traduït l'article. Ara pots consultar Isabel de Bragança. Ho trobes correcte? No domino gaire aquest periode de la història. Per a qualsevol cosa, a disposar --Kippelboy (disc.) 13:56, 8 juny 2010 (CEST)

Ciutat lliure de Danzig

Hola! Veig que estàs treballant en l'article sobre la ciutat lliure de Danzig. Fixa't que ho he reanomenat sense l'accent a Dànzig, ja que aquest nom alemany no té un exònim reconegut en catalá (com Heidelberg, per exemple, tampoc és Hèidelberg). Bon cap de setmana! --Enric (discussió) 14:37, 11 juny 2010 (CEST)

Carmel

A la Viquipèdia catalana, a diferència de l'anglesa, els aclariments es fan amb parèntesis i no amb comes. Així, és Carmel (Califòrnia) i no Carmel, Califòrnia. Pau Cabot · Discussió 17:48, 19 jul 2010 (CEST)

Per cert, que potser s'hauria de crear Carmel (desambiguació). Es pot agafar com a base en:Carmel. Pau Cabot · Discussió 17:54, 19 jul 2010 (CEST)

Repartiment de Polònia

T'agraeixo les modificacions d'estil i d'informació que has fet a l'article sobre el repartiment de Polònia. No m'he limitat a traduir la versió francesa, com hauràs vist, sinó que, a més, he afegit alguna informació procedent de la Viquipédia polonesa, atès que em semblava addient per tal de completar la informació. Això havia provocat algunes errades o inexactituds, fruit de la barreja d'informacions. Amb les teves esmenes, crec que ha quedat un article força bo. --MALLUS (disc.) 04:06, 24 jul 2010 (CEST)

Gràcies pels teus consells sobre el tema de les traduccions començades per altri. Com pots veure,sóc encara una mica nou aquí i no acabo d'estar "al lloro" de totes les normes (però ja m'hi poseré...que consti ¡).--MALLUS (disc.) 21:53, 24 jul 2010 (CEST)

Casteller vs. Castell(s)

Com a usuaris que han contribuit alguna vegada a l'article casteller us agrairia si podeu passar-vos per la discussió Discussió:Casteller#Dubte nom article, per si podeu col·laborar sobre la decisió del nom de l'article. Salutacions.--Vilar (Vine i xerrem) 18:53, 1 ago 2010 (CEST)

Recordatori de notabilitat de Col·lectiu Autònom de Treballadors

Recordeu: La Viquipèdia és una enciclopèdia no una base de dades o un lloc per a fer promoció. En crear un nou article mireu d'aportar referències de fonts fiables que no estiguin implicades directament amb el propi objecte de l'article. Podeu trobar més informació a Viquipèdia:Criteris de notabilitat.

Si no s'aporten referències de terceres parts independents l'article podria entrar en un procés de fusió o esborrament. Mantingueu-vos calmat durant les discussions i intenteu cercar el consens a l'hora de defensar els vostres arguments o rebatre els dels altres usuaris.
Aquest recordatori és en motiu de Col·lectiu Autònom de Treballadors. --Pau Cabot · Discussió 10:08, 20 ago 2010 (CEST)

Tens el teu article a [1]. No es pot revertir perquè jo no em vaig adonar que t'havia usurpat l'article i el vaig reanomenar a Col·lectiu Autònom de Treballadors. Jo el copiaria a CAT i intentaria convertir-la en una pàgina de desambiguació. Pau Cabot · Discussió 13:49, 24 ago 2010 (CEST)

Re: Llegendes dels mapes

Sí ho recordo. Ara t'afegeixo la llegenda a l'article em dius. --Xavier D. (A disposar!) 14:58, 6 set 2010 (CEST)

Fet Fet! Ja he afegit les llegendes. Si mires el codi, veuràs que només has d'afegir la Plantilla:legend i canviar els paràmetres de color i text. Si necessites res més, compta amb la meva ajuda. Salut! --Xavier D. (A disposar!) 15:08, 6 set 2010 (CEST)

Traducció incompleta de Àrabs

Traducció incompleta.
Traducció incompleta.

Hola, la pàgina «Àrabs», que vas crear o editar, ha romàs sense traducció completa durant molt de temps. Si us plau,

  • reprèn la seva traducció,
  • esborra la part sense traduir (sempre que la resta tingui sentit per si sola), o
  • proposa'n la seva destrucció (posa plantilla {{destrucció}} al damunt de tot de l'article).

Estàs convidat a deixar comentaris en la discussió de l'article. Moltes gràcies.--Arnaugir (disc.) 19:52, 18 oct 2010 (CEST)

Discussió sobre plantilles

Ei Climent! Potser t'interessa aquesta discussió. És sobre l'ús de les plantilles, que últimament se n'estan fent moltes. A veure si aconseguim arribar a un consens en el tema. Moltes gràcies. --Catalaalatac (Parlem-ne) 15:40, 29 oct 2010 (CEST)

Avaluació article "Far West"

Hola Climent! Mercès per l'article sobre el "Far West". Només l'hi he donat una llambregada però sembla que no està malament. No sé com funciona això de l'avaluació. Si me'n fas cinc cèntims miraré de col·laborar.//He trobat a faltar (potser m'equivoco) Manuel Lisa, Fort Lisa, Fort Miró,...La Tules, els Voluntaris Catalans, el riu Merced, el tinent Moragas,...Es clar que això allargaria l'article. A disposar. Roger Liart (disc.) 02:22, 30 oct 2010 (CEST)

crec que es pot combinar l'enfocament històric i el popular, a mi m'encanten aquests articles culturals diguem-ne però penso que la majoria de problemes vénen del to gens enciclopèdic que gasten a l'espanyola. Potser es podria canviar el títol, per aclarir l'enfocament. En tot cas, jo mai no voto a les distincions, només poso remarques a les avaluacions per millorar els articles, així que no seré jo qui decideixi si és adq o no (la feinada és evident) --barcelona (disc.) 11:08, 2 nov 2010 (CET)

Climent, t'adjunto dues modificacions per si et sembla bé d'afegir-les. La segona ja té algunes referències. Si vols pots provar com queden. I si no t'agraden quedarem amics igual.

  • (a l'expedició de Lewis i Clark)

L'expedició va sortir de Saint Louis i rebé l'ajuda de Manuel Lisa , un comerciant de pells espanyol que esdevindria un dels personatges més importants del territori.

  • (armes)

Les armes de foc tingueren un paper important en la conquesta de l'oest. Els primers fusells introduïts en la regió eren dels anomenats d'avantcàrrega : fusells espanyols amb pany de miquelet,[1] rifles de Kentucky [2] i rifles Hawken. Els trampers ( "muntanyesos" o "mountain men") preferien els rifles Hawken amb pany de percussió.[3] [4]

==Referències==
  1. Charles Edward Chapel. Guns of the Old West: An Illustrated Guide. Courier Dover Publications, 21 May 2002, p. 13–. ISBN 9780486421612 [Consulta: 2 novembre 2010]. 
  2. Ted Franklin Belue. The hunters of Kentucky: a narrative history of America's first Far West, 1750-1792. Stackpole Books, April 2003, p. 11–. ISBN 9780811708838 [Consulta: 2 novembre 2010]. 
  3. Sam Fadala. The Complete Blackpowder Handbook: The Latest Guns and Gear. Gun Digest Books, 17 November 2006, p. 419–. ISBN 9780896893900 [Consulta: 2 novembre 2010]. 
  4. The Mechanics' magazine, museum, register, journal, and gazette. M. Salmon, 1832, p. 179– [Consulta: 2 novembre 2010]. 

Roger Liart (disc.) 02:08, 3 nov 2010 (CET)

Aquesta tarda he trobat aquest article relacionat amb el tema: Louisiana (Nova Espanya) . Ahir vaig llegir un llibre sobre la història de Saint Louis molt interessant. El famós Daniel Boone es va fer espanyol per a poder adquirir terres...Enviat per Ulloa el capità Francisco Riu (català ?) va arribar a Saint Louis. Anys més tard una galera (!!!) espanyola també hi va arribar. I més tard un estol de galeres i altres bastiments...Perdona la disgresió. El que vull dir és que, mercès a l'article del Far West, he après un munt de coses. Molt bé per l'article sobre Manuel Lisa. Jo crec que, originalment, era un espia espanyol. Quan pugui miraré d'ampliar-lo.--Roger Liart (disc.) 19:12, 3 nov 2010 (CET)

Ei Climent! Ahir vaig crear el viquiprojecte d'història de Catalunya. Pots entrar-hi i donar la teva opinió. Tingues en compte que els criteris poden ser modificables. Ja em diràs el què. Que vagi bé! --Catalaalatac (Parlem-ne) 18:31, 15 des 2010 (CET)

Usuari Autopatrullat

Apreciat company via petició prèvia se us han concedit els drets d'usuari autopatrullat.--Marc (Mani'm?) 09:54, 21 des 2010 (CET)

Al contrari: Gràcies a vós per fer-vos mereixedor d'aquesta --Marc (Mani'm?) 11:43, 21 des 2010 (CET)

Autopatrullat

fa l'ullet Pau Cabot · Discussió 18:43, 21 des 2010 (CET)

Bon Nadal

BBBBB    OOOOO  N   N      N   N     A     DDDD      A     L
B    B  OO   OO NN  N      NN  N    A A    D   D    A A    L
BBBBB   OO   OO N N N      N N N   A   A   D   D   A   A   L
B    B  OO   OO N  NN      N  NN  AAAAAAA  D   D  AAAAAAA  L
BBBBBB   OOOOO  N   N      N   N AA     AA DDDD  AA     AA LLLLL

I feliç ninou! --Bestiasonica (disc.) 12:14, 25 des 2010 (CET)

Espero que acabis de passar unes bones festes i que el nou any t'ompli d'alegria. --Lluis_tgn (disc.) 13:59, 26 des 2010 (CET)

Far West

Jo avaluo però no voto mai ;) --barcelona (disc.) 18:03, 2 gen 2011 (CET)

Enhorabona. Ja és de qualitat.--Peer (disc.) 09:45, 8 gen 2011 (CET)
Ooops! Em sap greu haver-mo perdut! Ha sigut molt ràpid no? Una abraçada i felicitats! Salut!--Jey (disc.) 00:56, 9 gen 2011 (CET)
La qüestió és que segons l'amplada de la finestra hi ha un efecte sobre les altres seccions i amb la meva edició semblava que les dues fotos que comentes queden aprop de la seva secció tot i que l'anticipen una mica (que també és un fet habitual en moltes publicacions que prioritzen la millor distribució dels gràfics). Reverteix el que consideris que ets el que has desenvolupat l'article i "sobre gustos no hi ha res escrit". Bona feina.--Peer (disc.) 18:33, 10 gen 2011 (CET)

L'enhorabona per la distinció! Però m'agradaria comentar-te de fer un petit canvi, mai és tard per avaluacions. El primer paràgraf (1. El Far West al cinema i a la consciència nacional estatunidenca) crec que per lògica hauria d'anar al final (sota "pobles fantasma"). Què en penses? --Catalaalatac (Parlem-ne) 20:18, 10 gen 2011 (CET)

Cap problema. Són petits detallets sense importància. Deixa-ho com a tu t'agrada i una vegada més, felicitats per l'article.--Peer (disc.) 10:24, 11 gen 2011 (CET)

Hola. En l'article Associació Lliure de Sindicats d'Alemanya em sabia greu modificar l'estructura de l'autor original i que l'Aries havia volgut respectar, però al final he subdividit les seccions i he endreçat una mica les imatges, com tu i altres heu suggerit. Espero que ara no serà tan "totxo" de llegir. Si alguna subsecció no t'agrada, la pots canviar.--Slastic (disc.) 20:40, 13 gen 2011 (CET)

Pots passar-te per la votació d'adq de Giambattista Bodoni? vaig crear Bodoni (encara que sigui un esborrany, però no en sé més...), aviam si consideres que pot ser article bo. --Arnaugir 10:08, 18 feb 2011 (CET)

Futbolí

Gràcies, ja sé que no t'havies molestat tot i que la resposta soni una mica "borde" ;) problemes de la comunicació no-verbal... vinga, ànim amb la feina!! --Arnaugir 10:44, 3 març 2011 (CET)

Minairó

Bones, els canvis als que et refereixes daten del 2008 i deuria estar començant. He fet alguns canvis. -- Ermengol Patalín (xerrem) 21:55, 23 març 2011 (CET)

Abreviar/abreujar

Segons el diccionari, tant abreujar com abreviar són correctes ([2]); t'ho comento en motiu d'aquest diff (realment tant li fa, però és perquè ho sàpigues ;-) ) salut! --Arnaugir 15:18, 4 abr 2011 (CEST)

Resposta de Color-Sépia

M'han agradat els correccions que has fet de la meva pàgina. Podries fer-me-les definitives tu mateix. Jo no sé com fer-ho! Gràcies!--Color_Sépia (disc.) 18:15, 24 abr 2011 (CEST)

Petòman

L'enllaç era només al registre ISBN d'aquest llibre: http://www.llibres.cat/ca/llibres/biografia-no-autoritzada-de-joseph-pujol-el-petoman/ . No tinc el llibre ni sé que s'hi pugui accedir en línia, però em va cridar l'atenció que escriuen "Petòman" (en català) al títol. Crec que l'autor del llibre és el convidat al programa de Catalunya Ràdio que vaig enllaçar.--Pere prlpz (disc.) 15:07, 28 abr 2011 (CEST)

He afegit la infotaula de persona, he fet una petita suggerència a l'avaluació i crec que després ja el podries passar a votació, no??--Arnaugir 12:55, 3 ago 2011 (CEST)

Hola Climent Sostres! Últimament m'he aficionat molt al món casteller en general i veient la quantitat d'articles sobre castells que tenim a la viquipèdia he decidit crear un projecte per tal d'aconseguir millorar-ne el contingut conjuntament. El pots veure a Viquiprojecte:Castellers (i també al títol... :) ). Crec que ens pot ser molt útil per discutir i parlar com han de ser els articles que volem fer i millorar; un viquiprojecte no és més que un punt centralitzat de discussions. T'hi apuntes? Apa, salut. Vagi bé! --Catalaalatac (Parlem-ne, WLM) 15:34, 10 maig 2011 (CEST)

Ramsar

Fet Fet!Leptictidium; what else? 11:07, 18 maig 2011 (CEST)

Briard

Hola Climent Sostres, efectivament vaig afegir-me per fer-ne la traducció. Per ajudar-me vaig fer servir el bot de traducció amb la sintaxi

http://ca.wikipedia.org/wiki/Usuari:Pacopac/Perprovar

i alguna cosa dec haver fet malament quan no em tradueix res. I sort que em poses tu les piles si no encara esperaria sense fer massa cosa.

Pots ajudar-me amb el bot? No m'atrevesc a traduir tot sol, si tinc una traducció automàtica ja em pose a polir-lo. Gràcies, --pacopac (disc.) 19:07, 24 maig 2011 (CEST)

absents

veig que estàs fent feina al projecte absents (incloses actualitzacions), a veure si aconsegueixes fitxar més usuaris, els que ja hem fet uns quants articls estem a molts fronts alhora i és important tenir els articles més comuns a altres llengües --barcelona (disc.) 09:13, 25 maig 2011 (CEST)

/* Viquiprojecte Articles Absents */

Eps, moltes gràcies per ajudar-me amb l'actualització del viquiprojecte! A veure si podem trobar més adeptes i acabar la 1a llista d'una punyetera vegada :) --Mezod (disc.) 15:39, 28 maig 2011 (CEST)

És complicat. La gent ve i se'n va. Crec que es un viquiprojecte molt interessant pero es dificil trobar sempre interessats en tots els temes. Som 4 gats! --Mezod (disc.) 03:10, 29 maig 2011 (CEST)

Millor així: [3]. Pau Cabot · Discussió 07:18, 6 juny 2011 (CEST)

Bon dia

Perdona'm, supose que ja has votat per al Board, però en cas que no doncs et faig memòria que hi ha eleccions ara mateix. Si ja has votat gràcies i perdó per les molèsties, si no ho has fet, sisplau fes-ho. Gràcies per la teua atenció, fins una altra, records, Claudi/Capsot (disc.) 14:22, 6 juny 2011 (CEST)

De res, bona nit. Fins una altra, Claudi/Capsot (disc.) 23:06, 6 juny 2011 (CEST)

Peresós/peresosos

Bon dia. T'he revertit els canvis a Babakotia radofilai perquè "peresós" funciona com a substantiu, no com a adjectiu. – Leptictidium; what else? 17:22, 3 jul 2011 (CEST)

Recordatori d'admissibilitat de: Associació de Festes del Carnaval de Solsona

Recorda: La Viquipèdia és una enciclopèdia no una base de dades o un lloc per a fer promoció. En crear un nou article s'haurien de comprovar els criteris d'admissibilitat («que hagi rebut cobertura significativa en fonts fiables i independents del subjecte»). Cal mirar d'aportar referències de fonts fiables que no estiguin implicades directament amb el propi objecte de l'article.

Si no s'aporten referències de terceres parts independents l'article podria entrar en un procés de fusió o esborrament. Demanem calma durant les discussions per intentar cercar el consens a l'hora de defensar els teus arguments o rebatre els dels altres usuaris.
Aquest recordatori és en motiu de Associació de Festes del Carnaval de Solsona. --Pau Cabot · Discussió 10:25, 30 jul 2011 (CEST)

Avaluacions

Tens dos articles en avaluació que fa molt que no atens, n'estàs al cas? estic fent una mica de neteja. Pots passar-los a votació si ho creus adient, i sinó es pot arxivar l'avaluació i més endavant demanar-ne una altra. salut --Arnaugir 00:45, 7 set 2011 (CEST)

Si no tens ganes de continuar-lo el que jo faria és, com dius, arxivar la votació. Si vols ja me n'encarrego.--Arnaugir 10:34, 8 set 2011 (CEST)

Amb folre o sense?

Hola Climent, acabo d'encetar un tema sobre si cal canviar els noms d'alguns articles de castells. Ho pots trobar a Viquiprojecte Discussió:Castellers#Noms dels articles: castells amb folre o sense. Penso que caldria arribar a un consens perquè hi ha noms de castells molt dubtosos. Apa, merci. Que vagi bé. --Catalaalatac (VP:CASTELLERS) 20:10, 19 set 2011 (CEST)

Ajuda de traducció

Hola Climent,

Quan tinguis un segon, dona-li un cop d'ull a la taverna, a veure si et serveix d'ajuda. Qualsevol cosa, ja saps on trobar-me.

Salutacions i bona feina.--Sng (disc.) 09:58, 22 set 2011 (CEST)

He deixat la meva votació a la taverna. Sort i que puguis resoldre el dubte aviat.--Sng (disc.) 21:36, 27 set 2011 (CEST)

avaluacions

volia contestar-te quan pogués avaluar l'article (fet). Relacionat: creia que havies decidit que calia ampliar minifaldilla, com és que has canviat d'opinió? Gràcies per respondre a les demandes de "deures", això m'anima a continuar-te donant, per exemple crec que hi ha alguns vermells a la revolució islàmica que s'haurien d'omplir per entendre l'article, espero que continuïs treballant-hi --barcelona (disc.) 11:05, 19 oct 2011 (CEST)

Homínids i humans

Bon dia. Últimament tinc poc temps per passar-me a la Viquipèdia, però quan torni, t'asseguro que estudiaré el que proposes. Fins aviat. – Leptictidium; what else? 13:25, 27 oct 2011 (CEST)

Re :Rev. Islm.

Ja te l'arxivo i el passes tu mateix a votació--Arnaugir 10:05, 22 des 2011 (CET)

Bones festes

Bon Nadal!! --MarisaLR (disc.) 16:05, 23 des 2011 (CET)


Llum de la Selva

Hola Climent Sostres. Perdona el meu retard a contestar-te però és que vaig deixar fa uns mesos d'editar, encara que no sé si tornaré a fer-ho tan assíduament, perquè em vaig cansar que em retiressin arxius de la wikimedia. No sé dir-te gens en relació al que em vas escriure. Ah, coincidim en la majoria dels apartats de com et defineixes. Salutacions i ànim amb la wikipedia si et queden ganes de continuar en ella...jo de moment, l'he deixat. B.N.Sanchez.

Com que m'imagino que no tens cap mena d'activitat a la VP, et contesto aquí, BN. Jo encara m'hi trobo bé, i tinc ganes de seguir treballant-hi. M'agradaria que et tornéssis a engrescar. A reveure!--Climent Sostres (disc.) 23:22, 28 des 2011 (CET)

Re: Revolució islàmica

Un altre mapa d'Iran

D'acord doncs, ho intentaré traduir. Però no en sóc gaire expert jo. M'agradaria saber si és aquell mapa en particular el que vols o necessites a l'article, o si qualsevol va bé. La imatge a la dreta jo la podria traduir sense problemes. A més, la prefereixo perquè encara que sigui menys detallada és més clara. Així que això em pregunto: qualsevol mapa iraní (aquest) val o específicament vols aquell? Si vols aquell intentaré traduir-lo, però trigaré més. JaumeBG 00:46, 30 des 2011 (CET)

D'acord, doncs aquí la tens! JaumeBG (disc.) 04:58, 31 des 2011 (CET)
Bones! Doncs disculpa no havia vist que l'article estava en votació. He vist que segueixen havent-hi canvis a l'article així que m'esperaré per votar. Ara mateix et diria que falta organitzar millor les fotos i els peus de foto. El mapa em sembla OK. Podries considerar afegir un comentari quina relació o influència té aquesta revolució amb la primavera arab de 2011? Salut i bona feina! --Jey (disc.) 14:03, 8 gen 2012 (CET)

L12

He afegit el mapa, tot i que hi he de fer millores i estic esperant el nou PDI per millorar-lo: File:L12 metro de Barcelona.svg. -- Ermengol Patalín (xerrem) 23:47, 4 gen 2012 (CET)

Bifenil policlorat

No entenc el que m'has volgut dir en el comentari a la meva pàgina de discussió. A mi em surt tot normal.--Qaubg6jmr (disc.) 14:58, 10 gen 2012 (CET)

Tot allò crec que ja està solucionat. El problema és que ho havia tocat un administrador i s'havia oblidat d'una cosa.--Qaubg6jmr (disc.) 15:36, 10 gen 2012 (CET)

Amfiteatre de Barcino

Hola: ja hi ha disponible l'article científic del tema "amfiteatre romà de Barcelona", a la Revista d'Arqueologia de POnent n. 21 (Universitat de Lleida). A les biblioteques universitàries.

Agraeixo el comentari anònim, però no hauria estat malament que el comunicant s'identifiqués.--Climent Sostres (disc.) 12:45, 28 gen 2012 (CET)
molt interessant, faltaria potser un apartat de crítiques, si hi ha teòrics que no estan d'acord amb aquesta hipòtesi --barcelona (disc.) 12:12, 6 feb 2012 (CET)

Categoritzar quan no toca

Company Climent. Existeix una pàgina a la Viquipèdia, Especial:Categories demanades, allà on es llisten totes les pàgines que s'han categoritzat a categories no existents (i per tant, que no estan com toca). Vaig mirar de canviar les 10 categories inexistents que tenia el teu article en fase de redacció per dues que sí que existissin per mirar d'ajudar-te. Veig que no t'ha agradat. Me sap greu, disculpes. Crec que la millor manera de resoldre això és que li posis les categories adequades i les comentis usant <!-- -->. Així no apareixeran com a categories demanades ni tampoc com a categories reals. Pau Cabot · Discussió 21:18, 22 maig 2012 (CEST)

Ok. Bé està el que bé acaba. Si tens més dubtes, demana'm el que faci falta. Pau Cabot · Discussió 07:27, 23 maig 2012 (CEST)

Articles absents

Bon dia. Es pot fer simplement restaurant [ca.wikipedia.org/w/index.php?title=Viquiprojecte:Articles_absents/general&oldid=10015764 aquesta versió].– Leptictidium nasutum 08:13, 30 ago 2012 (CEST)

Ja no cal restaurar-la. Ho he fet jo mateix i després he repetit els canvis que s'havien fet des d'aleshores. – Leptictidium nasutum 17:29, 30 ago 2012 (CEST)
Ja te iw. Deuria estar protegida en aquell moment. Salut! --Jey (disc.) 22:34, 30 ago 2012 (CEST)

Hola Climent, hem tengut un conflicte d'edició. He estat netejant la pàgina per poder usar-la a VP:1AD. L'historial de qui ha fet cada article el podrem trobar sempre a l'historial. Va bé? Pau Cabot · Discussió 19:36, 3 set 2012 (CEST)

Perquè la pàgina sigui útil i fàcil d'usar s'han d'eliminar els articles ja fets tal com ja es fa, per exemple a Usuari:TronaBot/log:Els 1000/pàgines demanades. La darrera versió, així, sempre serà la més actualitzada. Si es vol dur un registre històric, el pots posar a Viquiprojecte:Articles absents/general/històric. Pau Cabot · Discussió 19:50, 3 set 2012 (CEST)
Me sap greu corregir-te: Serbi. Ara mir això dels 42 iw. Perquè no t'apuntes a VP:1AD? Pau Cabot · Discussió 20:11, 3 set 2012 (CEST)
No t'entenc. Ara ja tenim dues pàgines diferents. Tu pots fer a Viquiprojecte:Articles absents/general/històric el que trobis més convenient ... Pau Cabot · Discussió 20:13, 3 set 2012 (CEST)
Ja he corregit això dels 42 iw. Gràcies per avisar-me! Pau Cabot · Discussió 20:26, 3 set 2012 (CEST)
Sí, amb això tens raó. Viquipèdia:llanceu-vos-hi. Si t'animes ... Viquiprojecte:Un article al dia/Amb molts interwikis. Pau Cabot · Discussió 07:35, 4 set 2012 (CEST)

Estimat company Climent. Això és la Viquipèdia. Si veus qualque cosa que s'hagi de corregir, pots fer-ho sense problemes. No és necessari informar d'altres editors. fa l'ullet Pau Cabot · Discussió 18:45, 24 set 2012 (CEST)

Quan VP:PU parla de la pàgina d'usuari es refereix només a Usuari:Climent Sostres i no a totes les subpàgines de l'espai de noms d'usuari. En tot cas, veig que no t'agrada gaire que modifiqui qualque article teu. Vists els precedents, però, crec que podem arribar a un acord. Si tu mires de no posar categories en vermell que apareguin a Especial:Categories demanades (o les poses ocultes), jo m'abstindré de modificar els articles del teu espai de noms. Què te sembla? Pau Cabot · Discussió 22:18, 24 set 2012 (CEST)
D'acord amb el pacte. Bona feina i endavant! Pau Cabot · Discussió 08:01, 25 set 2012 (CEST)

Art Absents

Gràcies per la benvinguda, sempre he tingut present el projecte, el que falta és temps per dedicar-hi! --Beusson (disc.) 05:43, 16 oct 2012 (CEST)

Com ho fas per fer la classificació d'usuaris? quan es va començar nomes n'hi havia una . --Beusson (disc.) 19:40, 30 nov 2012 (CET)
He posat al dia els marcadors de les 10 llistes, ara ja hi són tots. Ara faré el recompte 1 a 1 (és una feinada, però amb paciència i temps...) dels autors dels articles. Ja els aniré penjant a mida que completi les llistes. --Beusson (disc.) 20:44, 1 des 2012 (CET)
Molt bona pensada! Quan tinguem les llistes ho podem fer, a veure si ho remuntem. --Beusson (disc.) 07:52, 2 des 2012 (CET)
Ja tinc la llista completa de les parcials, la pots veure a Usuari:Beusson/Proves. Pots veure variacions perquè en els casos de nomes posar iw he donat l'article a l'autor, excepte en els casos que fossin IP o bots. Ja em diràs que et sembla.--Beusson (disc.) 09:50, 2 des 2012 (CET)
de crack res, només era qüestió de temps: mirar un a un qui ho ha fet i afegir-lo a la llista. Això si, n'he acabat ben tip! És possible que hi hagi algun error, però no crec que sigui massa important. I els articles fets per IP no els he comptabilitzat. Ara nomes tenim que anar-los afegint a partir de les llistes fetes, i, el que és més important, engrescar més gent (sembla que en Manlleus s'hi afegeix!). Fins aviat, i gràcies a tu per la feinada feta i no deixar morir el viquiprojecte! --Beusson (disc.) 06:42, 7 des 2012 (CET)

dona

Durant el 2010 vas traduir la història de la dona (on faltaria una secció genèrica per èpoques, fet que tampoc no tenen a l'anglesa) i vas deixar a la discussió algunes mancances relacionades. Estic molt d'acord que falten temes sobre dones, els pots afegir a demanats per tal que es vagin fent de mica en mica --barcelona (disc.) 11:04, 21 oct 2012 (CEST)

RE:Articles absents (Usuari Manlleus)

Hola bon dia, gràcies pel comentari de benvinguda al projecte d'articles absents. De mica en mica faré articles de les llistes proposades i com que és un viquiprojecte amb els objectius ben definits, crec, que amb el temps, i amb diversos usuaris, complirem amb èxit la feina a fer. Espero coincidir en properes contribucions. Salutacions!--Manlleus (disc.) 15:19, 2 des 2012 (CET)

Bones festes

Bon Nadal i Cap d'any !--MarisaLR (disc.) 10:37, 18 des 2012 (CET)
Bones festes! --Beusson (disc.) 19:44, 21 des 2012 (CET)

viquiprojecte d'Àfrica

Hola, molt bones i Feliç any nou. T'envio aquest missatge perquè hem creat el nou viquiproject sobre àfrica, per si t'interessa entrar-hi, ja que he vist que has fet articles sobre pobles africans. Agraïriem molt tota ajuda possible, ja que el continent africà i l'Africa de la diàspora té pocs articles a la viquipèdia. Viquiprojecte:Àfrica Mercès.--Pitxiquin (disc.) 14:46, 1 gen 2013 (CET)

Dominis d'Internet

Bona tarda,

És veritat que fa un temps he escrit sobre dominis d'internet pel Viquiprojecte "Un article al dia". No n'hi he fet més perquè volia donar l'oportunitat a d'altre gent d'escriure sobre aquest tema. Podria escriure més articles sobre dominis d'internet, però serien petits articles, perquè no domino tan bé el català i sempre he de demanar una revisió abans de publicar articles. Miraré això un d'aquests dies.--Laurita (parla'm en català) 19:33, 15 gen 2013 (CET)

Jo vaig fer l'article perquè el vaig veure vermell a la plantilla, però ara veig que gairebé tots són redireccions. Sóc més de fer manteniment amb el VP:CHVP, però tractant-se del DNS, que m'ha donat molt de menjar, m'hi dedicaré una mica. --Joutbis (disc.) 17:45, 16 gen 2013 (CET)

Terra Santa

Molt millor, sens dubte! T'animo a fer més articles sobre llocs, dius al magatzem que és un dels temes que vols seguir tocant, doncs endavant! Comença pels regnes desapareguts, donaran peu a articles interessants amb els seus vermells--barcelona (disc.) 11:32, 18 feb 2013 (CET)

Viquimedalla

Una viquimedalla a Climent Sostres, corrector de proves excel·lent.

Moltes gràcies per la teva ajuda! Us hi adjuntem una viquimedalla a tu. :-)--Paracel63 (disc.) 02:35, 23 març 2013 (CET)

Norodom Sihanuk

Entesos. He estat buscant i he trobat una citació a esadir sobre la transcripció del nom al català. Ho he afegit a l'article perquè em semblava rellevant. Gràcies per la correcció. Salut! --Bestiasonica (disc.) 08:36, 10 juny 2013 (CEST)

Em sembla bé. És força probable que la redirecció s'acabi usant (Viquipèdia:Redirecció) quan algú tradueixi articles d'altres wikis. --Bestiasonica (disc.) 09:54, 11 juny 2013 (CEST)

Grecs

Ok quan acabin aquests dies de bojos m'hi poso--barcelona (disc.) 11:33, 11 juny 2013 (CEST)

Re: Grecs

Hola! doncs a mi m'és força igual, amb el {clr} també m'agrada, però sense tampoc trobo que quedi tan apretat ni que quedi malament. Tu mateix, fet i fet en vaig treure dos! Cap problema si els vols tornar a posar. Per cert ja passaré a votar! Fins aviat,--Arnaugir (discussió) 23:23, 31 jul 2013 (CEST)

Em sembla bé com a terme mig :-)--Arnaugir (discussió) 23:38, 31 jul 2013 (CEST)

Avaluació

Hola Climent. He fet una edició a grecs corregint ortografia i alguns enllaços. Uns a pàgines de desambiguació i altres que potser no aportaven gaire informació adicional. Pel que fa a la votació d'avaluació d'articles he pres la decisió general de no participar-hi ja que no existeixen criteris clars sobre quins requisits ha d'assolir un article per a ser o no AdQ i per tant no es disposa d'una manera d'objectivar el procés d'avaluació que es basa en l'apreciació subjectiva dels participants. Per tant m'abstinc sistemàticament de votar en aquesta mena de propostes. En tot cas et felicito per la feina feta en aquest article i seguiré participant en aquelles avaluacions prèvies en tant que l'objectiu és la participació en la revisió grupal d'articles per a la millora. Salut! --Bestiasonica (disc.) 11:08, 5 ago 2013 (CEST)

Grecs

L'article Grecs ja és de qualitat, felicitats.--Mbosch (会話) 11:23, 9 ago 2013 (CEST)

Re:Avaluació

Hola Climent!

Crec que les meves úniques contribucions sobre àrabs van ser les plantilles Esborrany d'àrab i Esborrany d'Orient Mitjà. Tanmateix, aquest cap de setmana donaré un cop d'ull a l'article. Gràcies! - Al Lemos (disc.) 01:18, 29 ago 2013 (CEST)

afegir-ho, però només si ho consideres oportú--barcelona (disc.) 16:37, 1 set 2013 (CEST)
Quan tingui una estoneta m'hi passo. Bona feina!--Beusson (disc.) 23:53, 16 set 2013 (CEST)

WLPA

Bones. No, no es pot fer això que comentes. La idea del concurs és precissament aportar fotos per la viquipèdia i els seus projectes germans. els premis són secundaris. Un cop es penja una foto al repositori no es pot esborrar (a no ser que s'hagi penjat per error (una foto personal, per exemple)).--Kippelboy (disc.) 05:51, 16 set 2013 (CEST)

Disculpa! Em vas millorar un error de format de la meva pàgina d'usuari i ho vaig confodre amb un missatge :P. (encara no havia esmorzat i deuria ser mig adormit). Gràcies per avisar.--Kippelboy (disc.) 06:14, 17 set 2013 (CEST)

Re: Helene Deutsch

Perdona, fins avui no havia llegit el teu missatge. No sabia res de l'Helene Deutsch fins que he llegit l'article. Potser en el context de la discussió amb algunes feministes es podria comentar que així com Freud atribuïa a les dones l'"enveja del penis", també atribuïa als homes el "complex de castració". Fèlix (disc.) 18:18, 16 set 2013 (CEST)

Ostres! Que ràpida! Has arreglat l'article en un vist i no vist, i jo només vaig fer un petit comentari d'un parell de línies. Segur que no tens ni idea de psicologia? No m'ho acabo de creure. De tota manera, la psicoanàlisi es pot aprendre al marge de la psicologia en general. --Fèlix (disc.) 01:18, 24 set 2013 (CEST)

ART:ABS

Hola de nou! Periòdicament faig revisió dels articles que he fet i llavors miro si estan també a la llista. Amb això vull dir que tots els articles que estan signats estan inclosos en el recompte. Gràcies per col·laborar-hi i per fer el recompte, és una feina molt pesada. Si vols que t'ajudi en alguna cosa només tens que dir-m'ho. Fins aviat! --Beusson (disc.) 08:04, 20 set 2013 (CEST)

Viquiprojecte:Una Viquipèdia de qualitat

Bones, què tal? he vist que de tant en tant et dediques a fer AdQs. Fa uns dies vam iniciar el concurs Viquiprojecte:Una Viquipèdia de qualitat. T'hi animes? Seràs més que benvingut? :-)--Kippelboy (disc.) 07:59, 22 set 2013 (CEST)

Tarraco i wikiArS

Hola, veig que has escrit en alguns temes d'història i en algun sobre romans. Des d'Amical Wikimedia i la iniciativa wikiArS, amb el Museu i l'Escola d'Art de Tarragona farem il·lustracions relacionades amb August. Podries col·laborar-hi d'alguna manera, ni que sigui online ajudant a identificar què falta a Viquipèdia o completant articles relacionats amb el que es farà? De moment hauríem de veure com tenim els temes que volen tractar, per ara des del museu ens proposen il·lustrar:

-- Dvdgmz fent observació participant (Escriu-me) 12:58, 26 set 2013 (CEST)

Justament el que funciona del model que estem aplicant a aquesta iniciativa és combinar diferents perfils de gent. Gent que sap i li interessa un tema (història per exemple) i gent que 'parla' la llengua del món de l'art i el disseny. De la combinació en surt el millor o sigui que ens cal gent com tu, apassionats de la història :-) -- Dvdgmz fent observació participant (Escriu-me) 21:45, 26 set 2013 (CEST)
De lo de l'article que em dius ni idea. Estava a wp-es i es va esborrar? Per admissibilitat o per què? -- Dvdgmz fent observació participant (Escriu-me) 21:45, 26 set 2013 (CEST)

Àrabs

L'article àrabs ja té el distintiu de bo, felicitats.--Mbosch (会話) 20:32, 28 oct 2013 (CET)

Bullenhuser Damm

Bones Climent,

moltes gràcies pel teu repàs de l'article i el teu comentari a la pàgina de proposta de qualitat. Una cosa he de precisar: aquest article no és pas traduït. Jo escric directament en català, que no és la meva llengua materna. Doncs faltes, en faig, però no son faltes de traducció però faltes d'un no-nadiu i autodidacta. Aixó de la no-traducció, és un meu punt d'honor. Penso, parlo i escric directament sense traduir. Segur, que hi ha interferències d'altres llengües, però no són faltes de traducció.

Des de començar a la viqui, continuo aprenenent molt en comparar les versions successives dels meus escrits, gràcies a viquipedistes nadius benvolents que van fer un repàs com tu l'has fet. No estic lost in translation però nogensmenys hi ha problemes del català que mai no vaig comprendre, malgrat llegir i rellegir el Diccionari de dubtes i dificultats del català i el Pompeu Fabra. Per exemple la diferència entre "per" i "per a" o encara la diferència entre l'accent obert o tancat (no entenc cap diferència de só), si algú un dia pogués explicar-me'l, em feria molta il·lusió. Compto amb l'indugència dels nadius, que ells (i elles) tenen altres problemes, com per exemple entre la b i la v, o entre la e i la a, que jo no tinc, a cadascú la seva misèria :-). Fins aviat, --Flamenc (disc.) 19:47, 1 nov 2013 (CET)

AB

Bon dia! he fet un article del viquiprojecte AB (Jonava) de la llista general "històric" amb 41 interviquis. He ratllat el títol en anglès i he signat amb 3 titlles. Però ja no he sabut que més he de fer... Si quan tinguis temps tu m'ho fas, intentaré copiar-ho per al pròxim. Moltes gràcies --MarisaLR (disc.) 10:59, 5 nov 2013 (CET)

AB

Bon dia! he fet un article del viquiprojecte AB (Jonava) de la llista general "històric" amb 41 interviquis. He ratllat el títol en anglès i he signat amb 3 titlles. Però ja no he sabut que més he de fer... Si quan tinguis temps tu m'ho fas, intentaré copiar-ho per al pròxim. Moltes gràcies --MarisaLR (disc.) 11:00, 5 nov 2013 (CET)

D'acord. --MarisaLR (disc.) 09:58, 6 nov 2013 (CET)

RE:Viquiprojecte rellançat

Bon dia! Gràcies per avisar, he deixat un comentari al fil. Salutacions!--Manlleus (disc.) 08:25, 16 nov 2013 (CET)

Re: Viquitrobada

I ara!! Fantàstic que puguis venir! Fins demà! :-D --Arnaugir (discussió) 10:33, 16 nov 2013 (CET)

encàrrec wikiArS

Del que vam parlar a la viquitrobada, si vols definir l'encàrrec de wikiArS ho pots fer aquí: WikiArS/assignments/ca . Pensa una mica què pot aportar un il·lustrador, suposo que no és fer un teatre i ja està sinó ubicar-lo a la zona, fer una hipòtesi de com era, no sé si sobreposar al que hi ha ara. Caldria també contactar la persona que ho podria assessorar. Ara mateix tenim estudiants disposats i podríem mirar qui ho pot fer. -- Dvdgmz fent observació participant (Escriu-me) 20:23, 18 nov 2013 (CET)

Ho estic movent per veure quina escola i quin estudiant ho pot fer. Quan tinguem clar un estudiant llavors concertem una reunió amb tu i l'assessora. Et mantindré informat. -- Dvdgmz fent observació participant (Escriu-me) 17:59, 26 nov 2013 (CET)

Polans i Polonesos

Havia tingut aquesta mateixa dubta, i em vaig passar una bona estona indagant: i vaig trobar a la nostra viqui els articles Història de Polònia, Polònia, Siemowit, Miecislau I de Polònia, Eslaus orientals i molts més, que surt la paraula polans, crec que hauria de quedar-se almenys com a redirecció. Salutacions cordials --MarisaLR (disc.) 19:13, 25 nov 2013 (CET)

D'acord. A : La Gran Enciclopèdia en català del 2004 Volum 16, existeix l'entrada Polan: m i f. Membre d'una antiga triu eslava establerta a la plana polonesa, un delsl primers nuclis d'organitzación de Polònia. (ss. IX-X). Crec que al article també parla sobre aixó. --MarisaLR (disc.) 19:53, 25 nov 2013 (CET)
Estic d'acord completament amb tu, però crec que aquest article amb la redirecció que has fet, ja queda bé, així pot anar-se'n des de polans i des de polonesos. --MarisaLR (disc.) 20:20, 25 nov 2013 (CET)
Molt bé! Encara que ja s'explicava una mica a l'article polonesos així queda molt millor i més clar.--MarisaLR (disc.) 21:56, 14 des 2013 (CET)

Churchill

Climent, Li pots fer un cop d'ull gramatical a Winston Churchill ?. Fa un temps que està en avaluació (i ja és el segon cop) i no hi ha forma de fer net. Penso que està força bé, però és tan llarg que la gent es cansa i ho deixa. Ja em diràs si acceptes el repte. Salut !--amador (disc.) 06:49, 26 nov 2013 (CET)

Espectacular. Certament calien uns ulls sense contaminar després de 10 lectures. Moltes gràcies. Em penso que has arribat al final, però ja em diràs tu quan ho dones per enllestit.--amador (disc.) 06:13, 27 nov 2013 (CET)
Molt i molt agraït. Realment has fet una feinada titànica, però ha pagat la pena el resultat final. A veure si ja ho matem. Fins la propera. --amador (disc.) 22:12, 1 des 2013 (CET)

Re: VP:ARTABS

D'acord a partir d'ara ho faré --MarisaLR (disc.) 00:32, 9 des 2013 (CET)

Desafortunadament ja no estic gaire/gens actiu a la wikipedia per falta de temps. M'alegro de que el VP tiri endavant encara que sigui poc a poc i tot i que no prometo res ho tindré en compte! ànims! --Mezod (disc.) 04:40, 13 des 2013 (CET)

Quinzena de la qualitat

Bones! Com es va comentar en la viquitrobada, aprofitem el Nadal per ocupar-nos més intensament del manteniment de la viquipèdia en el què s'anomena Gran Quinzena Anual de la Qualitat, que aquest any es celebra de 21 de desembre de 2013 al 5 de gener de 2014, a la que et convido a participar i apadrinar algun dels camps per procurar netejar-lo. Estem en fase de preparació i s'agrairan sugerències i comentaris. --Panotxa (disc.) 08:20, 14 des 2013 (CET)

Festes

A la plaça de Sant Jaume de Barcelona, cada any fan un pessebre realitzats per diferents artistes, escoles d'art etc. Aquest any ha tocat un en "pla modern" i senzill. T'envio el que representa el "portal". Bon Nadal!! --MarisaLR (disc.) 19:09, 22 des 2013 (CET)

bon dia i bon any, Climent, no sóc cap especialista de futbol, per ésser honest, és la primera vegada que faig una intervenció major en un article sobre el tema, quin embòlic de fer una infotaula! Com tu ets qui ha començat l'article, si poguéssis mirar una mica, el que espero que són millores, i catalanitzar el meu català, em feries molta il·lusió, ja saps que de tant en tant em cal ajuda ortogràfica. Fins aviat, --Flamenc (disc.) 21:43, 9 gen 2014 (CET)

he posat la paraula valent, com havies suggerit. També vaig descobrir la diferència entre valentia i valència, pensava que totes les -entia del llatí es feien -ència en catala, quod non. Aprenc cada dia! Admiro el teu mestratge de l'estil, voldria poder escriure de tal manera. Si de tant en tant tinguessis una estona per a corregir unes de les meves novetats després, en comparar les dues versions, un dels vantatges de la viqui, això em permet identificar els meus errors més frequents. Bona continuació. --Flamenc (disc.) 21:11, 13 gen 2014 (CET)

Re: Help needed!

The user who attacked today, he is from Russia. The description of the changes is repair of refrigerators but it is spam from IP. --Kolega2357 (disc.) 00:10, 20 gen 2014 (CET)

Viquiprojecte:Llegir en català

Hola, fa un parell de dies va començar el Viquiprojecte:Llegir en català a la Viquipèdia, un viquiprojecte per animar-vos a llegir en llengua catalana i a conèixer els autors que publiquen llurs obres en català. He vist que tens l'etiqueta {{Plantilla:Lector}} al teu perfil d'usuari i he pensat que potser et podria interessar col·laborar-hi. Els 3 participants més actius del concurs tindran 3 lots de llibres en català. T'hi apuntes? Fins aviat! --Kippelboy (disc.), en nom d'Amical Wikimedia, 10:02, 21 gen 2014 (CET)

Climent, perfecte si dones un cop de mà amb les correccions. Esperem tenir usuaris novells participant, pel que seran molt necessàries. Fins aviat!--Kippelboy (disc.) 05:33, 22 gen 2014 (CET)

Ajuda ortogràfica

Benvolgut Climent

desculpa'm les molesties, però em cal la teva ajuda ortogràfica per a Vox populi vox dei, i Hans i Sophie Scholl (en disculpar me d'aquest subjecte deprimint, però hem de parlar d'això pel nostre deure de no oblidar. Flamenc (disc.) 23:42, 21 gen 2014 (CET)

Moltes mercès per a la teva ajuda. De vegades, en tractar temes tant depriminints, tinc gana de parar escrivint. Peró hem de continuar. Hesito, si a la paraula gestapo s'ha d'afegir «policia secreta alemanya durant la dictadura hitleriana» com que no sé si així és redundant o si s'ha de tenir en compte que la gent més jove no sé el que era la gestapo.Flamenc (disc.) 01:04, 22 gen 2014 (CET)
Mercès, si un dia tens temps per matar (traducció literal d'una expressió neerlandesa, no sé si existeix en català), pots mirar la meva pàgina d'usuari, a la llista de les meves publicacions recents. Ja queden una massa d'articles meus als quals cal un repàs ortogràfic i un avís crític. Es troben sota el títol «novetats» a la meva pàgina d'usuari. Quant a vox populi, tens raó i no. Al llatí clàssic no hi havia comes i no hi havia minúscules. Doncs sí que el meu títol no era pas correcte, per causa de les minúscules. Tinc un problema personal amb la majúscula de Déu/déu, si nó posem simultàneament la majúscula a Home i a Poble. Car la solució alemanya de posar majúscules a cada substantiu és totalment ineficaç i inútil. S pogués triar, optaria per a cap majúscula, ni a déu ni a l'home, ni al poble, com que són equivalents. També he fet una microcorrecció a la teva pàgina d'usuari, content de constatar que és molt més fàcil veure la brossa a l'ull de l'altre que la biga del meu ull :-). Flamenc (disc.) 22:36, 23 gen 2014 (CET)

830 pàgines de proves?

Tu creu que jo he fet 830 pàgines de proves?.. Pregunta-li a en Panotxa que les està esborrant d'una manera indiscriminada..jo no hi parlaré fins que vagi al jutjat.. em sap greu pels altres que aneu amb bona fe.. però hi haurà denúncia..--Mcapdevila (disc.) 21:40, 8 feb 2014 (CET)

Manquen referències a Jin (llengua)

Hola Lluismdies/Arxiu 1,

recordeu que la Viquipèdia no és una font primària. Per això, en crear o ampliar un article, heu de citar les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat.

Us encoratgem a treballar per millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre a citar les fonts aquí. Tota informació no verificable pot ser posada en dubte o eliminada. Si teniu algun dubte, podeu deixar-me un missatge a la pàgina de discussió, traslladar-lo a la La taverna o, directament, al xat.
Aquest recordatori és en motiu de l'article Jin (llengua). --Pau Cabot · Discussió 09:20, 13 març 2014 (CET)

Arenes i circ

Bon dia, Climent. Miraré el que puc fer en neerlandès. Ans al contrari, en principi no escric ni una coma a la viqui alemanya, com que mosseguen amb supèrbia i violència verbal els nouvinguts. Hi he tingut només experiències negatives.--Flamenc (disc.) 08:31, 15 abr 2014 (CEST)

Benvinguts al Bus turístic de la Viquipèdia!

Hola Climent Sostres! Estem molt contents que hagis volgut participar en el nostre circuit de descoberta sobre la nostra comunitat i missió de forma entretinguda i divertida. Aquests són alguns enllaços que poden ser útils per quan vulguis començar:


Necessito ajuda
Sobre el Bus turístic | Una estona a la Parada d'esbarjo

Necessito ajuda

Sobre el Bus turístic | Una estona a la Parada d'esbarjo

-- Missatge automàtic enviat durant el circuit del Bus turístic per Climent Sostres (disc.) 20:59, 4 maig 2014 (CEST)

wikiArS - teatre Barcelona

Hola, encara estàs disposat a tutoritzar un estudiant que faci l'amfiteatre romà de Barcelona? No he deixat el tema, tot i que no havia trobat qui ho pogués fer. Hi ha una possibilitat d'un estudiant que ho podria fer de cara al curs vinent. Seria de Rubí. Encara ho he de concretar però abans de parlar-hi volia confirmar que podràs tutoritzar-lo. -- Dvdgmz(Escriu-me) 19:21, 19 maig 2014 (CEST)

Ja, ja :-D Sí, vaig llegir lo de la "nova" hipòtesi respecte al Fòrum. En tot cas si hi ha alguna cosa més "estable" per la que veieu que es podria fer una imatge d'un edifici aquest estudiant ho podria fer. Ja em diràs. -- Dvdgmz(Escriu-me) 21:32, 20 maig 2014 (CEST)

Humanae vitae

Mercès per les correccions, en calien! La única cosa que penso, que no és un "dogma" al sentit tècnic, com ho són la immaculada concepció o la transsubstanciació, joguines utilitzades per teòlegs i la santa Inquisició per a cremar anatemes per dotzenes :-). No canvia molt i és un detall, excepte naturalment pels cremats. Tot i que, quan no és un pas un dogma, pot canviar, el que podria fer il·lusió als creients que volen més llibertat. Per als llecs (al sentit francès) llibertins, no canvia res de res.--Flamenc (disc.) 14:11, 9 jul 2014 (CEST)

Distinció d'articles

Hola bon dia, sóc en Manlleus, em passo per aquí per comentar que tenim propostes d'articles per a ser distingides com a Articles de Qualitat o Bo. Encara que no siguin temes que toquis o que en tinguis domini potser seria una bona idea ajudar als altres per a que prosperi el seu treball. Potser, et pot treure uns minuts a mirar o revisar alguns dels articles però tots sabem que comentar i finalment votar és gratuït, el que resultaria de gran ajuda i contribució als usuaris que hi han col·laborat. Si poguéssim reduir els articles en avaluació per encarar-los en la votació, deixaríem pas a nous articles, agilitzant el procés. Com que has contribuït en algun moment en els articles de qualitat, m'ha semblat bé comentar el seu estat actual. Actualment tenim 13 articles en avaluació i 10 en votació. Moltes gràcies per llegir. Salutacions,--Manlleus (disc.) 17:47, 3 oct 2014 (CEST)

Llista dels rius més llargs

Estava creant l'article Llista dels rius del món segons la seva longitud a partir de en:List of rivers by length, i al cap d'uns minuts m'he adonat que ja existia l'article Llista dels rius més llargs, pel qual he decidit esborrar el contingut de Llista dels rius del món segons la seva longitud i convertir-lo en una redirecció cap a Llista dels rius més llargs. Soc novell amb la Viquipèdia, i havia agafat l'article per traduir de la llista d'articles absents (VP:ARTABS), i allà encara no estava actualitzada la teva contribució. Disculpa el meu desconeixement, però qui hauria d'actualitzar la taula corresponent? Merci --Rcomellas (disc.) 19:22, 29 nov 2014 (CET)

Articles absents i fita dels 500.000

Hola de nou i bon any! No sé si estaràs al cas del Viquiprojecte:Viquirepte/500k. Penso que és una bona oportunitat per promocionar el projecte d'articles absents així que si t'hi animes ja ho saps. Salut! --Jey (disc.) 01:48, 9 gen 2015 (CET)

jo també vull convidar-te a un projecte que dura només 15 dies: Viquiprojecte:288 llengües, t'hi animes?--barcelona (disc.) 14:16, 20 feb 2015 (CET)

Ampliar articles

Ja sé, ja sé que ho podria fer jo, i no et dic que no ho faci...però m'ha trobat una pila d'articles teus sobre cinema...arran de l'objectiu 500mil, i clar...faltaria ampliar-los una micona. Jo, és que no dono a l'abast...De tota manera, molt bé, trobar algú que s'hi posi.--Pallares (disc.) 19:07, 7 abr 2015 (CEST)

Viquimarató

Bones! Pensava que hi havia anat l'Arnau no va ser així? Amb aquesta eina pots llistar la feina feta per categoria, nom d'usuaris, període de temps... depenent de la informació que tinguéssiu a ma. Sort! :-)--Kippelboy (disc.) 23:59, 25 abr 2015 (CEST)

Neutralitat

Ja he posat algun exemple a la discu, crec que és una qüestió de redactat general--barcelona (disc.) 20:25, 5 jul 2015 (CEST)

Gràcies

Moltes gràcies per la teva ajuda! --Тутовий (disc.) 05:41, 9 oct 2015 (CEST)

Platja de la Fonollera

Hola, Climent Sostres. Jo no esborro articles, això només ho poden fer els administradors. Jo patrullo canvis recents, i quan marco articles per destruir és perquè em sembla que no tenen els mínims per restar a l'espai principal de la viquipèdia. Després, un administrador, si està d'acord amb el meu criteri, esborra l'article, i si no, treu la plantilla de destrucció. Salut!.--Carles (enraonem) 22:03, 19 oct 2015 (CEST)

Afegeixo que no sé qui ha esborrat l'article, suposo que pots anar a VP:PA i demanar que el restaurin.--Carles (enraonem) 22:06, 19 oct 2015 (CEST)

Viquitrobada 2015

Biblioteca Carles Rahola de Girona

Bones Climent, com va tot? Ens veurem enguany a la Viquitrobada 2015 els propers 14 i 15 de novembre a Girona? No t'he vist a la llista d'inscrits encara. Vine! que la farem grossa! :-)--Kippelboy (disc.) 17:22, 23 oct 2015 (CEST)

més feina

Crec que potser pots treure idees per crear articles d'aquests llistats de biografies: en:Lists of people by occupation. Tot suma per als 500mil!--barcelona (disc.) 19:10, 1 nov 2015 (CET)

Ja torno a ser per aquí. L'any 2016 ens hem de centrar en millorar la qualitat, per això et proposo tornar a un dels teus "vells temes", la revolució francesa. Caldria ampliar Declaració dels Drets de l'Home i del Ciutadà. I per cert, no tenim el quadre sobre el jurament de pilota que il·lustra l'article principal, com altres obres històriques de Jacques-Louis David. Com veuries fer una ofensiva qualitativa al voltant d'aquest tema?--barcelona (disc.) 13:11, 26 març 2016 (CET)

Bones Festes

Bones festes. Una abraçada--MarisaLR (disc.) 20:22, 23 des 2015 (CET)
Bon natalici de l'any que ve. Que sigui profitós per a tothom mainstreamers i outsiders. Salut!
Bestiasonica: enraonem? 22:00, 23 des 2015 (CET)

Viquirepte Any Llull de Viquidites

Hola! T'animo a participar al Viquirepte Any Llull! És el concurs d'enguany del projecte germà Viquidites, que celebra el 12è aniversari i posa èmfasi en la creació de citacions sobre l'obra de Ramon Llull i dels escriptors en llengua catalana. T'hi animes? Inscriu-t'hi en aquest enllaç! --Xavier Dengra (MISSATGES) 00:07, 4 ago 2016 (CEST)

Canvi dates viquitrobada 2016

Hola. T'informem que, per motius aliens a l'organització, hem hagut de canviar les dates de la Viquitrobada d'enguany. Finalment se celebrarà els dies 26 i 27 de novembre al Museu Etnològic de València. La teva inscripció deia que no podries venir. Esperem que aquestes noves dates facilitin la teva presència. Si així fos, et preguem que actualitzis la pàgina corresponent. Quedem a la teva disposició per a resoldre qualsevol dubte al respecte. Cordialment, --Kippelboy (disc.) 15:26, 20 oct 2016 (CEST) Amical Wikimedia

Quinzena de la Qualitat de 2016

El 16 de desembre comença la Gran Quinzena Anual de la Qualitat. Et convido a participar, i a apadrinar, si ho creus convenient, alguna categoria específica. Per al millor seguiment del volum d'edicions es recomana incloure #QQ16 en el resum d'edició Si creus que hi ha coses a millorar, encara estem a temps! --Panotxa (disc.) 10:09, 4 des 2016 (CET)

Felicitat

Bones festes!. Una abraçada--MarisaLR (disc.) 12:31, 23 des 2016 (CET)

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey

  1. This survey is primarily meant to get feedback on the Wikimedia Foundation's current work, not long-term strategy.
  2. Legal stuff: No purchase necessary. Must be the age of majority to participate. Sponsored by the Wikimedia Foundation located at 149 New Montgomery, San Francisco, CA, USA, 94105. Ends January 31, 2017. Void where prohibited. Click here for contest rules.

dones científiques

És una bona llista però no faig gaires biografies, jo. Potser podries proposar la llista a Viquidones, que és on els voluntaris que volen fer coses relacionades amb la presència femenina a la Viquipèdia busquen deures ;)--barcelona (disc.) 10:23, 30 gen 2017 (CET)

Llistat de dones per temàtiques

Agrair-te aquests llistats que són una eina de treball inestimable, ja que quan vénen a col·laborar i a aprendre al Viquiprojecte:Viquidones/Espai Viquidones UPF són una bona font de consulta per posar-se a fer feina.Tiputini (disc.) 13:27, 31 gen 2017 (CET)

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey

(Sorry to write in English)

pobles xinesos

T'escric per si vols tornar a una temàtica teva "històrica" en el doble sentit de la paraula, voldria tenir els principals pobles xinesos (i veïns) ja que és una àrea on tenim molts forats. És a dir, omplir els vermells dels diferents pobles, ètnies i regnes al llarg de la història d'aquesta regió, com ho veus?--barcelona (disc.) 19:38, 19 març 2017 (CET)

i una altra proposta molt relacionada: en:Sunda Kingdom, clau a la seva regió i que hauríem de tenir, per si et ve de gust fer-hi algun torn --barcelona (disc.) 17:46, 30 abr 2017 (CEST)
gràcies!--barcelona (disc.) 00:17, 2 maig 2017 (CEST)

Escala del rei d'Aragó

Hola. Abans d'afegir informació a l'article m'agradaria saber la teva opinió. Mercès. Jo hi afegiria el següent:

  • Documents
  • 1420. Setge de Bonifacio per part de l’estol d’Alfons el Magnànim. Són esmentades les “bombardes manuals” , anomenades “escopetes”, que tiraven bales de plom. ref name="CirneoGregorj1834">Pietro Cirneo. De rebus Corsicis libri quatuor: Accedit versio italica, 1834, p. 227–. </ref {{cita| “Gli Aragonesi poi dalle gabbie degli alberi e sulle torri dei navigli, senza posa, spesseggiavano con dardi, misti a bombarde metalliche a mano, introdotte in una canna simile a un fucile , chiamata '''schioppetto''', con la quale chi portavala colpiva con una pallottola dì piombo spinta dalla violenza del fuoco”. | Istoria di Corsica-De rebus corsicis (en llatí i italià). Per Pietro Cirneo. }} ... La informació pot semblar que no s'ajusta al tema. Però, de fet, dóna informació sobre una de les fonts originals del setge. [[Usuari:Josep Esquer|Josep Esquer]] ([[Usuari Discussió:Josep Esquer|disc.]]) 01:15, 19 abr 2017 (CEST) :Em sembla perfecte.[[Usuari:Josep Esquer|Josep Esquer]] ([[Usuari Discussió:Josep Esquer|disc.]]) 01:30, 19 abr 2017 (CEST) == Quinzena de la Qualitat de 2017 == El proper dissabte 16 comença la [[Viquipèdia:Gran Quinzena Anual de la Qualitat/2017|Gran Quinzena Anual de la Qualitat]] Ja pots anar apadrinar categories, i recorda que per un millor seguiment, s'ha previst usar l'etiqueta #QQ17. Agraït per endavant. --[[Usuari:Panotxa|Panotxa]] ([[Usuari Discussió:Panotxa|disc.]]) 08:11, 8 des 2017 (CET) == #TheDinnerParty == Hola, et contacto com a participant del projecte viquidones. A petició d'un usuari hem fet preparat el repte: [[Viquiprojecte:Viquidones/The Dinner Party|The Dinner Party]]. L'objectiu s fer 999 bios de dones rellevants de la història de la humanitat abans del 8 de març. [[Llista de dones al Heritage Floor|La llista]] prové de l'obra [[The Dinner Party]], una icona de l'art feminista del segle XX. T'hi apuntes? T'hi esperem! --[[Usuari:ÀlexHinojo|ÀlexHinojo]] ([[Usuari Discussió:ÀlexHinojo|disc.]]) 11:15, 6 feb 2018 (CET) (Amical Wikimedia) ==feina 2018?== Quins són els teus propòsits 2018? Puc encarregar-te feina viquipèdica?--[[Usuari:Barcelona|barcelona]] ([[Usuari Discussió:Barcelona|disc.]]) 10:17, 18 feb 2018 (CET) : que bé! Et faig un menú perquè escullis i si no et ve de gust, m'avises i elaboro un altre hehehe. En primer lloc el concurs PESCAR 2018, sé que no vols competir però sí pots ajudar a omplir aquells que ningú agafa o bé fer els complementaris, aquest any recorrerem les cultures mediterrànies i hi ha un ventall de temes prou ampli. En segon lloc, ja que el focus està allà, necessito gent que faci articles històrics de la Xina, que està molt deixadeta des que es van fer les dinasties: pots fer batalles rellevants, com [[es:Guerra Zhou–Chu]], rutes com [[en:Steppe Route]] o [[en:Chinese exploration]] o qualsevol personatge imperial antic. Per últim, si prefereixes fer literatura, potser coneixes algun títol dels vermells de [[Els 100 llibres del segle de Le Monde]], que conté algunes obres contemporànies interessants (si bé molt francocèntriques). --[[Usuari:Barcelona|barcelona]] ([[Usuari Discussió:Barcelona|disc.]]) 12:57, 18 feb 2018 (CET) :: Perfecte la feina xinesa, veuràs que tenim moltes moltes mancances més enllà dels períodes :) --[[Usuari:Barcelona|barcelona]] ([[Usuari Discussió:Barcelona|disc.]]) 22:40, 19 feb 2018 (CET) == Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey == <div class="mw-parser-output">

WMF Surveys, 20:40, 29 març 2018 (CEST)


Reminder: Share your feedback in this Wikimedia survey

WMF Surveys, 03:38, 13 abr 2018 (CEST)

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey

WMF Surveys, 02:48, 20 abr 2018 (CEST)

concursos, empenta final d'any

Torno per aquí per suggerir feina, ens falten mans a dos concursos: el pescar que ja coneixes (només queden dos mesos) i Viquipèdia:Asian Month enllaçant amb la feina xinesa que et vaig encarregar--barcelona (disc.) 08:55, 6 nov 2018 (CET)

hi torno, amb les propostes del darrer mes de l'any: acabar les llistes de pescar (va, fes-ne algun, hehe) i Viquiprojecte:Nit de Santa Llúcia. Bones propostes com a cloenda de 2018?--barcelona (disc.) 21:14, 1 des 2018 (CET)
doncs moltes gràcies! A veure si cau algun altre i acavem les llistes que no queden tantes propostes--barcelona (disc.) 08:31, 9 des 2018 (CET)