Vés al contingut

Usuari Discussió:Davidpar

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler

Fèlix Gener (discussiócontribucions)

I si em permets i em pots dedicar, quan puguis, una mica de temps, també m'agradaria millorar la pàgina de Cati Plana. Porta molt temps amb advertiments. Entenc que aquesta sí és molt millorable, sobretot en temes de referències.

Davidpar (discussiócontribucions)

T'explico el meu punt de vista. La Viquipèdia és una enciclopèdia i, com a tal, recull els fets biogràfics més importants d'una persona. Es diferencia d'un currículum perquè la Viquipèdia no és exhaustiva, simplement destaca fets biogràfiques més rellevants. Aplicat a l'article de Plana, trobo -per exemple- que no és necessari mencionar tots els professors que va tenir, o tots els grups amb els quals va participar. Pel que fa a la discografia, em centraria a destacar els discs com a solista.

Fèlix Gener (discussiócontribucions)

Gràcies, David. Entenc perfectament les teves explicacions. Intentaré millorar l'article de Cati Plana. Estic molt d'acord amb que no és necessari mencionar tots els professors que va tenir. Respecte als discos, penso que en cal referenciar uns quants. Ningú fa discos absolutament sol. Hi ha molts discos en duets, tercets o quartets on l'acordió de la Cati Plana és l'instrument protagonista.

Bé, intentaré col·laborar en aquest article. N'estic revisant molts altres en l'àmbit de la música popular a Catalunya. Crec que hi ha centenars de pàgines molt millorables. Si no t'importa, et continuaré tenint com a mentor.

Mil gràcies!

Davidpar (discussiócontribucions)

Endavant!

Fèlix Gener (discussiócontribucions)

Hola novament Davi, sento robar el teu temps. He revisat i corregit l'article de cati Plana i eliminat la plantilla de 'curriculum'. Per tres vegades em trobo que algú la torna a posar i sense explicacions a la pàgina de discussió. Per què passa això?

Gràcies per endavant.

AlbertRA (discussiócontribucions)

Hola Fèlix, les normes de la casa impedeixen eliminar un avís sense resoldre'n les mancances o consensuar-ho a la pàgina de discussió de l'article. Si em permets un consell: sigues prudent i procura entendre les raons argüides.

Fèlix Gener (discussiócontribucions)

Gràcies Albert. Des de que estic a Viquipèdia, porto uns quants anys, només faig que intentar millorar articles, sempre des de la prudència. Abans d'eliminar l'avís ho he consultat amb un mentor i m'ha dit que, si ho considerava, podia fer-jo jo mateix. Així és com he actuat.

Crec que les mancances de l'article s'han resolt, a més, ho he parlat a la pàgina de discussió. Les normes de la casa a les que fas referència semblen canviar en funció de cadascú, Ho entenc i accepto, però llavors siguem una mica menys tolerants quan ens referim a elles. No?

Davidpar (discussiócontribucions)

En aquest cas, crec que ho hauries de plantejar a la pàgina de discussió o plantejar-ho a en Docosong.

Fèlix Gener (discussiócontribucions)

Què és Docosong? Per cert, has vist la resposta d'AlbertRA? Tu creus que no he estat prudent, David?

Davidpar (discussiócontribucions)

És un usuari que no està d'acord amb treure aquest avís de l'article. Crec que el lloc on parlar-ho és a la pàgina de discussió de l'article.

Fèlix Gener (discussiócontribucions)

Clar. M'ha estranyat que ho fes aquí.

Fèlix Gener (discussiócontribucions)

Pots donar-me un cop de mà en l'article de cati Plana, David? De veritat que no entenc el que ha passat. Ara ahan penjat un avís d'inadmissibilitat. Pot ser que algún usuari tingui animadversió?

Fèlix Gener (discussiócontribucions)

He tornat a revisar. He millorat fins i tot les cites i referències. Penso que seria injust no admetre l'article sobre la més destacada acordionista diatònica de Catalunya.

Docosong (discussiócontribucions)

@Fèlix Gener El problema no és l'admissibilitat o els avisos que tingui l'article, sinó que abans de treure'ls cal avisar a l'editor que els ha afegit. S'ha de seguir amb cura la política de Viquipèdia:Consens. Gràcies per la vostra comprensió.

Fèlix Gener (discussiócontribucions)

Gràcies per l'aclariment. havia entés que podia treure'ls jo mateix quan considerés que els articles estaven esmenats. Entesos i absolutament d'acord en seguir sempre amb cura la política de Viquipèdia:Consens. El problema és quan l'editor afegeix els avisos sense comantar-ho a la pàgina de discussió i aleshores no sabem com comunicar-li. Imagino que per oblit. A mi m'ha succeït en alguna ocasió. Gràcies!

Resposta a «Cati Plana»
Fèlix Gener (discussiócontribucions)

Bona tarda David. Crec que fa uns mesos (potser 3 o 4 anys) em vas ajudar en la millora d'algunes pàgines que m'encarrego de revisar. Avui he estat revisant i resumint la pàgina d'Arturo Gaya Iglesias perquè fa temps que té un advertiment de que sembla un currículum i jo considero que està bastant ben feta.

Crec que tu ja em vas ajudar una vegada però algú va tornar a posar l'advertiment. Comparant amb moltes altres biografies, em sembla més que correcta. Com podem solucionar això?

Mil gràcies per endavant.

Davidpar (discussiócontribucions)

Crec que heu fet bona feina de descurriculumitzar. He tret la plantilla d'avís, però per una altra vegada, si creus que la feina feta és suficient, pots treure-la tu mateix. Si algú altre no ho veu igual, ja t'ho farà saber.

Fèlix Gener (discussiócontribucions)

Gràcies David. Per cert, com es treu i es posa aquesta plantilla d'avís? Hi ha articles on l'he volgut posar i no he sabut fer-ho. Llegeix, per exemple, Marcel Casellas. Li cal una millora a fons i he posat una mena d'advertiment, però no sé si ho he fet bé.

Davidpar (discussiócontribucions)

Quan estàs editant, has de clicar 'Insereix'-->'Plantilla' i has d'introduir el nom 'Currículum'. Automàticament queda inserida la plantilla.

Fèlix Gener (discussiócontribucions)

Gràcies un cop més David. Estic revisant articles de músics dels Països Catalans i em sorpren que la majoria necessiten aquest avís. Creus que és bo anar-ho revisant?

Davidpar (discussiócontribucions)

Sí, és una feina necessària de revisió. Encara que t'encoratjo a anar-los millorant, a banda de posar plantilles :)

Resposta a «Crec que ja no sembla un currículum»
Fèlix Gener (discussiócontribucions)

Com ha pogut traduïr d'altres idiomes

2
83.50.232.8 (discussiócontribucions)

Com ho fas per traduïr d'altres idiomes, sèries i pel.lícules, aprofitant que s'emeten per TV3 i amb l'enunciat "s'ha doblat al català"?

Davidpar (discussiócontribucions)
Resposta a «Com ha pogut traduïr d'altres idiomes»
Marti.bdb (discussiócontribucions)
Resposta a «Articles absents»
Herodotptlomeu (discussiócontribucions)

Hola David. Tinc un dubte que potser deus saber. M'he trobat algunes pel·lícules com Donetes (pel·lícula de 1933) o Els tres mosqueters (pel·lícula de 1935) que tenen el nom en català però no he vist que estiguin doblades. Entenc que s'ha fet perquè la novel·la si que ho està. Saps si en aquests casos s'ha de mantenir el títol original en anglès o es tradueix en català? Moltes gràcies i molt bona feina la que fasǃ

Davidpar (discussiócontribucions)
Herodotptlomeu (discussiócontribucions)

Merciǃ Així ja sabré si me'n trobo més casos.

Resposta a «Consulta»
Crigamon (discussiócontribucions)

Gràcies, senyor Davidpar, per finalment canviar el nom a Insomni.

Resposta a «Canvi de nom a Insomni»
Ymm amical (discussiócontribucions)

Hola! Ens agradaria molt convidar-te a la darrera Viquitrobada 2023 al proper 25 de novembre al Prat de Llobregat, organitzada per Amical. Si no ets de la zona, no cal que et preocupis, ja que oferim allotjament per als participants.

Aquesta Viquitrobada promet ser un esdeveniment emocionant i enriquidor, amb oportunitats úniques per aprendre, col·laborar i connectar amb altres entusiastes de Viquipèdia i altres projectes wiki. Hem preparat un programa ric en continguts i activitats perquè puguis gaudir d'una jornada plena d'aprenentatge i intercanvi d'experiències, i a mida que s'apropi la data, anirem actualitzant els detalls per assegurar-nos que tot sigui el més interessant possible.

A més de les activitats principals, com els tallers i les xerrades, també tindràs l'oportunitat de conèixer i compartir amb altres membres de la comunitat wiki, fer nous amics i, amb sort, fins i tot col·laborar en projectes interessants.

Si tens alguna pregunta o necessites més informació, no dubtis a contactar-nos. Pots incriure't aquí.

Resposta a «Viquitrobada 2023»
Crigamon (discussiócontribucions)

Quina idea teva crear pel·lícules que aviat s'emetran a TV3 i posar això de "S'ha doblat al català". Si, s'han doblat en català fins i tot pelis que són molt dolentes. Com ho fas per crear aprofitant que s'emeten la mateixa setmana a TV3?

Resposta a «S'ha doblat al català»
Chriz105 (discussiócontribucions)

He vist que heu eliminat els personatges de Death Note, per què?

Davidpar (discussiócontribucions)

No, no he esborrat res, simplement he reanomenat el títol per posar 'Personatges' en minúscula.

Chriz105 (discussiócontribucions)

Oh, ho sento

Resposta a «Llista de personatges de Death Note»