Usuari Discussió:Medol/2013

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola, Medol! Sigues benvingut/uda a la Viquipèdia i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens els enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura (recorda signar prement l'icona Icona per a signar). A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari, on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Volem veure't sovint per aquí!

Guia bàsica
Breu tutorial d'edició
Recursos per a novells
Documentació i llocs on demanar ajuda
Sistema de mentorització
Demana a un mentor que t'ajudi
Proves
La teva pàgina de proves
Don't speak Catalan?

Salutacions cordials

--Carles (enraonem) 10:15, 2 set 2013 (CEST)

Avís automàtic de robot a Província eclesiàstica de Tarragona

Hola. Gràcies per col·laborar amb la Viquipèdia. Us donem la benvinguda al projecte; tot i així, hi ha un problema amb les vostres contribucions a la pàgina Província eclesiàstica de Tarragona i un robot que intenta reconèixer i reparar vandalismes i proves d'edició us l'ha marcada per destruir. Si el robot ha marcat per destruir una edició legítima, espero que accepteu les disculpes del seu controlador, i que n'informeu a la seva discussió per intentar millorar-ne el seu funcionament. Disposeu de la pàgina de proves per fer les vostres proves d'edició. A més, si sou nou en el projecte, us pot interessar consultar la Introducció o la pàgina d'acollida. --–AvisaBot · (comentaris/incidències) 17:04, 5 set 2013 (CEST)

Avís automàtic per robot a Província eclesiàstica de Tarragona

Hola. Gràcies per col·laborar amb la Viquipèdia. Us donem la benvinguda al projecte; tot i així, hi ha un problema amb les vostres contribucions a la pàgina Província eclesiàstica de Tarragona i aquestes han estat revertides per un robot que intenta reconèixer i reparar vandalismes i proves d'edició. Si el robot ha revertit una edició legítima, espero que accepteu les disculpes del seu controlador, i que n'informeu a la seva discussió per intentar millorar-ne el seu funcionament. Disposeu de la pàgina de proves per fer les vostres proves d'edició. A més, si sou nou en el projecte, us pot interessar consultar la Introducció o la pàgina d'acollida. Gràcies. --–AvisaBot · (comentaris/incidències) 17:15, 5 set 2013 (CEST)

Avís automàtic per robot a Titianus

Hola. Gràcies per col·laborar amb la Viquipèdia. Us donem la benvinguda al projecte; tot i així, hi ha un problema amb les vostres contribucions a la pàgina Titianus i aquestes han estat revertides per un robot que intenta reconèixer i reparar vandalismes i proves d'edició. Si el robot ha revertit una edició legítima, espero que accepteu les disculpes del seu controlador, i que n'informeu a la seva discussió per intentar millorar-ne el seu funcionament. Disposeu de la pàgina de proves per fer les vostres proves d'edició. A més, si sou nou en el projecte, us pot interessar consultar la Introducció o la pàgina d'acollida. Gràcies. --–AvisaBot · (comentaris/incidències) 11:50, 6 set 2013 (CEST)

Avís automàtic per robot a Titianus

Hola. Gràcies per col·laborar amb la Viquipèdia. Us donem la benvinguda al projecte; tot i així, hi ha un problema amb les vostres contribucions a la pàgina Titianus i aquestes han estat revertides per un robot que intenta reconèixer i reparar vandalismes i proves d'edició. Si el robot ha revertit una edició legítima, espero que accepteu les disculpes del seu controlador, i que n'informeu a la seva discussió per intentar millorar-ne el seu funcionament. Disposeu de la pàgina de proves per fer les vostres proves d'edició. A més, si sou nou en el projecte, us pot interessar consultar la Introducció o la pàgina d'acollida. Gràcies. --–AvisaBot · (comentaris/incidències) 11:53, 6 set 2013 (CEST)

Titianus

Hola, Medol. He revertit el bot a Titianus. Suposo que com que ets un usuari amb poca antiguitat, el bot considera que deus estar fent alguna cosa mal feta, al cap i a la fi estaves esborrant tot el contingut de la pàgina!. No hi ha problema, els bots van bé, però no són perfectes.--Carles (enraonem) 12:03, 6 set 2013 (CEST)

Enllaços a pàgines de desambiguació

Hola Medol: No cal que afegeixis enllaços cap a pàgines de desambiguació com has fet diverses vegades (p.ex.: [1] o [2]). Et recomano que vegis Ajuda:Pàgina de desambiguació on hi ha una sèrie de recomanacions i explicacions, abans de reiterar aquesta mena d'edicions. Salut! --Bestiasonica (disc.) 17:14, 16 set 2013 (CEST)

Enhorabona

Hola Medol!

Enhorabona per la feina que estàs fent d'ampliar i crear articles! Recorda que per qualsevol dubte, aquí estem! Salutacions, --Davidpar (disc.) 19:43, 26 set 2013 (CEST)

Avís automàtic de robot a Discussió:Meristation

Hola. Gràcies per col·laborar amb la Viquipèdia. Us donem la benvinguda al projecte; tot i així, hi ha un problema amb les vostres contribucions a la pàgina Discussió:Meristation i un robot que intenta reconèixer i reparar vandalismes i proves d'edició us l'ha marcada per destruir. Si el robot ha marcat per destruir una edició legítima, espero que accepteu les disculpes del seu controlador, i que n'informeu a la seva discussió per intentar millorar-ne el seu funcionament. Disposeu de la pàgina de proves per fer les vostres proves d'edició. A més, si sou nou en el projecte, us pot interessar consultar la Introducció o la pàgina d'acollida. --–AvisaBot · (comentaris/incidències) 22:20, 17 oct 2013 (CEST)

Articles Absents

Hola, Medol! Veig que has començat a contribuir al viquiprojecte Articles Absents. Benvingut! Et convido a inscriure't a la pàgina del VP com a participant. I si vols comentar qualsevol cosa, aquí em tens.--Climent Sostres (disc.) 22:35, 20 oct 2013 (CEST)

Tintin al país dels soviets

Hola Medol. Gràcies pel teu vot a l'article de Tintin. Potser no ho deia prou clar a la proposta però es tracta d'una traducció d'un article que ja és de qualitat en una altra wiki i per tant esperava que aquí tingués la mateixa distinció. Si trobes que no ha de ser així podries indicar-ne els motius? Intentaré arreglar-ho. Salut! --Jey (disc.) 01:29, 1 nov 2013 (CET)

Recordatori

Recorda: Cada article ha d'estar classificat almenys en una de les categories existents a la Viquipèdia. Si no fos així, costaria molt de trobar-lo entre 752.842 articles. Pots aprendre com categoritzar un article aquí. --Judesba (digues...) 19:17, 4 nov 2013 (CET) D'acord, gràcies! --Medol (disc.) 19:39, 4 nov 2013 (CET)

Fotos a Jesús

Hola, he vist que estàs fent una bona feina amb l'article de Jesús de Natzaret. T'importaria que les fotos que afegeixes fossin de pintors més nostrats ?, com ara, gòtics catalans ?. Com que em vaig currar tots els retaules del Jaume Huguet, ara miro de "promocionar la seva obra". Per exemple, per la Transfiguració, et proposo l'escena central del Retaule de la Transfiguració (Huguet), com ho veus?. Per cert, en aquests articles dels retaules del {{Jaume Huguet}}, potser trobés textos i referències que podries aprofitar per copiar (si t'encaixa, és clar). Salut !.--amador (disc.) 19:44, 11 nov 2013 (CET)

D'acord, però primer vull acabar-lo de traduir tal i com està, que estic tardant més del que voldria. Gràcies! --Medol (disc.) 19:53, 11 nov 2013 (CET)
Merci,--amador (disc.) 20:27, 13 nov 2013 (CET)
A tu!--Medol (disc.) 09:20, 14 nov 2013 (CET)

VP:ARTABS

Bona nit. He iniciat un fil a la pàgina de discussió del VP.--Climent Sostres (disc.) 01:21, 16 nov 2013 (CET)

sant reanomenat

He fet el reanoment del Josepmaria, mira que estigui tot correcte--barcelona (disc.) 14:10, 20 nov 2013 (CET) Està bé, gràcies. --Medol (disc.) 23:00, 20 nov 2013 (CET)

Jesús

Hola, he vist aquestes frases que no s'entenen gaire, no concorda res. Les podries reescriure?

"En Marc i Mateu Jesús demana als quatre primers apòstols, pescadors, que el segueixin, i de seguida abandonen les seves xarxes i embarcacions. En Joan, els dos primers apòstols de Jesús eren deixebles de Joan Baptista, que quan veu a Jesús l'anomena Anyell de Déu i els dos el segueixen." ´Fet Fet! Gràcies per la observació.--Medol (disc.) 23:25, 8 des 2013 (CET)

La resta de l'article molt bé.--Arnaugir (discussió) 21:39, 8 des 2013 (CET)

Beatificació de Tarragona

L'article Beatificació de Tarragona ja és de qualitat, felicitats.--Mbosch (会話) 21:02, 25 des 2013 (CET)