Usuari Discussió:Medol

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Medol/Arxiu 1 en data 20-04-2020.

2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 i 2019

Recuperació d'una versió anterior de Joan Julià-Muné

2
Rocioadeline (discussiócontribucions)

Hola,


Acabo de rebre un missatge de vostè dient que m'ha esborrat la versió que he redactat i ha recuperat la anterior. Estic tota informada que no la Viquipèdia no és de democràcia i poden fer qualsevol revisió que els sembli. Però de tota manera desitjaria que puguessin RESPECTAR una mica el labor dels altres perquè qualsevol cosa que eliminen pot haver gastat molt de temps i energia per estar preparada. En el meu cas, jo he passat tot el dia davant l'ordinador per corregir els errors i imprecisions en el text, a més de la llista de publicacions, perquè crec que conec millor en Joan Julià-Muné que la majoria dels altres. No m'és gaire important que eliminin la llista, però son importants les correccions que he fet per al text principal, i ara estan tots eliminats. És molt dificil avisar abans d'eliminar perquè puguem retocar-ho nosaltres mateixos?


No sé si sóc l'única de ser tractada així, però de tota manera, no em convença aquesta manera de treballar.

Medol (discussiócontribucions)

Em sap greu que s'ho agafi com una cosa personal, aquí tots som voluntaris com vostè i fem el que bonament podem per intentar millorar la Viquipèdia abocant-hi hores. Es respectaran totes les millores als articles, no els canvis sense referències a fonts fiables o les llistes de converteixen un article enciclopèdic en un mer currículum. Per altra banda, com que comenta que coneix molt bé al biografiat, em veig obligat a recomanar-li llegir Viquipèdia:Conflicte d'interessos. Finalment, entengui que és normal en l'inici de la vida viquipedista no acabar de fer-ho tot bé en un primer moment. L'animo a seguir editant en els milers d'articles que hi ha per millorar, que hi ha molta feina a fer. Salutacions i no dubti en preguntar el que consideri oportú.

Resposta a «Recuperació d'una versió anterior de Joan Julià-Muné»
Maria Fullana de València (discussiócontribucions)

M'has enviat un missatge? No el trobe; me'l pots tornar a enviar?? Gràcies. Maria F.

Medol (discussiócontribucions)
Resposta a «Hola, Medol»
Lunixes (discussiócontribucions)

Hola,

Des de l'1 de novembre de 2015 que Hewlett Packard es diu HP (es va separar en dos, i la seu d'HP és on hi és la Masia de Can Graells). https://en.wikipedia.org/wiki/HP_Inc.

Medol (discussiócontribucions)

Gràcies, ara ho canvio i hi afegeixo una referència.

Beusson (discussiócontribucions)

Bona tarda.

He donat un cop d'ull a les propostes d'esborrament i has arxivat i esborrat erròniament una pàgina que hauria de ser-hi encara. La norma diu: Si hi ha una majoria del 67% dels vots en un sentit o l'altre al cap de 14 dies. Has esborrat la proposta de Veronica Rayne i aquesta proposta tenia un percentatge del 66.6%. Sé que és una diferència minsa, però es va posar el 67% per evitar aquests casos precisament. Vaig estar anys fent la feina d'esborrar i sé de què parlo. T'ho escric només perquè en tinguis coneixement, no tinc gens d'interès a salvar aquest article. Fins la propera!

Medol (discussiócontribucions)

Moltes gràcies per comprovar-ho i dir-ho, vaig calcular malament. Ara mateix el restauro.

ESM (discussiócontribucions)

Enhorabona, Medol! Has quedat en segona posició al Sant Jordi viquipedista d'enguany! Moltes gràcies per les teves aportacions, ha estat un concurs memorable!

Quan les circumstàncies actuals es normalitzin et farem arribar el premi per correu postal. Per això ens hauries de facilitar una adreça d'enviament a coordinacio@wikimedia.cat. Gràcies una altra vegada per les teves bones edicions i per la dedicació. Confio retrobar-te per altres articles i projectes, fins aviat!

Medol (discussiócontribucions)

Que bé, moltes gràcies pel correu! He decidit renuncar al premi en benefici del següent classificat, penso que li farà més il·lusió a persones que participen menys en aquests concursos. Gràcies!

Dysomnia13 (discussiócontribucions)

Hola @Medol,

Moltes gràcies per haver acabat de modificar la pàgina de Sofia Coll que he creat. Faltaria eliminar el FVA, podries fer-ho si us plau?

Moltes gràcies novament per la teva ajuda!

Medol (discussiócontribucions)

Ja n'hi ha algunes, però prefereixo esperar que alguna font fiable li doni cobertura significativa. Segur que no tardarà en haver-hi alguna entrevista més personal als mitjans. Per altra banda, veig que només has escrit aquest article. Hi ha molta feina per fer, t'animo a fer altres articles.

Dysomnia13 (discussiócontribucions)

D'acord, moltes gràcies!

Kette~cawiki (discussiócontribucions)
Medol (discussiócontribucions)

Gràcies, fet.

Cgecat (discussiócontribucions)

Bona tarda Medol@Medol, crec que sí són prou significatives les referències, que faltaria? Gràcies

Medol (discussiócontribucions)

Faltaria almenys un llibre escrit per un historiador, un article en una revista fiable, almenys una font fiable que en parli de manera significativa. Aquest és l'element que diferencia els articles admissibles dels que no ho són a la Viquipèdia. Pots llegir Viquipèdia:Criteris d'admissibilitat. Qualsevol cosa, pregunta.

Cgecat (discussiócontribucions)

No hi ha un llibre dedicat directament però si diferents referències en altres que he indicat i que es poden veure a internet, també he indicat referències a les seves cançons i activitat, tot verificable, no crec que trobi més info perque és un personatge gairebé oblidat de la nostra història musical, d'aquí el rescat. Si pot fer quelcom més, gràcies.

Medol (discussiócontribucions)

He afegit un llibre que li dedica algunes pàgines. Segur que n'hi ha més.

Isidre blanc (discussiócontribucions)

Medol: no t'estranyis que hagi modificat l'enllaç a la Font Grossa a la llista de monuments de l'Estany. Hi ha moltes "Font Grossa" . Fés una cerca a WD i ho veuràs. Millor deixar desambigüat ja. Bona nit i cuida't.

Julietabaena (discussiócontribucions)

Bona tarda, sóc nova a Viquipèdia i volia crear la pàgina corresponent al Premi Protagonista Jove que atorga el Clijcat, però veig que ha estat esborrada per constar com a única font l'entitat (crec). En canvi, el mateix premi de categoria infantil (Atrapallibres) sí que apareix a la pàgina existent del Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil (Clijcat). El meu dubte és si he d'afegir els guanyadors del Protagonista Jove a continuació dels Atrapallibres al mateix article del Clijcat o bé he de crear una pàgina nova amb el títol Protagonista Jove (o Premi Protagonista Jove). La (única) font serà la mateixa web del Clijcat, on consta l'històric dels guanyadors dels 25 anys de trajectòria del concurs. Perdona la ignorància! Agrairé qualsevol ajuda o comentari. Gràcies,


Júlia

Medol (discussiócontribucions)

Bon vespre @Julietabaena:! Fas bé de preguntar. Pel que expliques, el millor és la segona opció, introduir els guanyadors del Protagonista Jove a continuació dels Atrapallibres al mateix article del Clijcat. Més endavant, si apareixen fonts fiables que en parlin de manera significativa sempre es podria crear un article específic. Però de moment posaria els premiats a l'article del clijcat. I pregunta tot el que necessitis sense cap por. Endavant!

Julietabaena (discussiócontribucions)

Perfecte, moltíssimes gràcies.

Julietabaena (discussiócontribucions)

Bona tarda, em permeto tornar a preguntar:

  1. La meva idea era replicar el format de la secció ja creada Premi Atrapallibres, substituïnt els premiats al Protagonista Jove; ara bé, en aquest cas parlem de 25 anys, és a dir, 25 taules (molta informació que es pot fer feixuga). He consultat l'apartat Què no és Viquipèdia i temo que aquesta info no s'adeqüi al desitjat a la Viquipèdia o estigui justificat incloure-ho, tot i que considero que és interessant per la literatura infantil i juvenil catalana i equivalent en importància a l'Atrapallibres, que sí que hi és (de fet, és el mateix concurs adreçat a diferents franges d'edat). Actualment, la única font on es troba aquesta informació és en un pdf existent al lloc web de l'entitat (sense enllaços interns, per exemple, als autors).
  2. Per altra banda, veig que a la secció Atrapallibres hi ha un comentari que indica que no està redactat en format enciclopèdic i que s'hauria de corregir; a fi de no cometre el mateix error, de quina manera es podria redactar, quan és una informació llistada (en taules)?

Moltes gràcies i disculpa la molèstia; he demanat un mentor però encara no tinc resposta, entenc que devem ser molts els dubtosos!

Medol (discussiócontribucions)

Bones,

Personalment penso que en aquest cas els finalistes o les categories que no són l'absoluta no pinten gaire res en un article enciclopèdic. Penso que s'ha de destacar el més rellevant i posar-ho en context perquè s'entengui, no pretendre posar-ho tot. La Viquipèdia no és una font primària d'informació. I el que et diré ara potser et sorprendrà, però t'animo a fer-ho com millor et sembli sense por. Si alguna cosa no la fas prou bé ja vindrà algú a dir-ho, et recomano llegir això: Viquipèdia:Llanceu-vos-hi!. Les pàgines de la Viquipèdia sempre estan en contínua millora, si algú s'equivoca ja vindrà algú a arreglar-ho. Dit això, segueix preguntant o repreguntant el que consideris oportú. Pel que dius del mentor, no és que no n'hagis trobat, jo mateix responent aquest missatge t'estic fent de mentor, no? Endavant.