Usuari Discussió:Medol

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Medol/Arxiu 1 en data 20-04-2020.

2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 i 2019
Pau Nemo (discussiócontribucions)

Em fa molta il·lusió el teu missatge. Renuncio al premi en favor del següent. El millor premi és haver tingut l'honor de participar. Moltes mercès a tots els voluntaris. A disposar!!

Misterspritz (discussiócontribucions)

Els 10.000 articles vitals

Felicitats @Misterspritz: !

Abans de res, gràcies per contribuir al concurs per crear i millorar 10.000 articles a la Viquipèdia del mes d'agost amb edicions en articles que van des d'Ananda a Śāriputra.

A part de reconèixer l'esforç als tres primers classificats, ens vam comprometre a sortejar-ne un quart entre els no premiats amb més de 500 punts. Així ho hem fet i has estat l'afortunat. T'endús el sorteig del mes d'agost. Es tracta d'una capsa regal d'experiències per viure, sentir i compartir on pots escollir entre restaurants, rutes culturals i natura, entre d'altres. Les activitats proposades són per fer principalment a Catalunya i tens dos anys per escollir la que més t'agradi i gaudir-la.

Ara només cal que ens indiquis a través d'un correu a secretaria@wikimedia.cat on t'ho hem d'enviar. Recordem que aquest regal és possible gràcies a Amical Wikimedia, l'organització independent, formada per voluntaris, que fomenta el coneixement lliure, la llengua i la cultura catalanes.

Aprofitem per animar-te a seguir col·laborant intensament al projecte!

Mira que bé, no m'ho esperava. Em poso en contacte amb secretaria. Salut!

Amortres (discussiócontribucions)

Hola! Com ja vaig rebre un premi el mes passat, renuncio al què em toca, i si us plau, doneu-lo al següent classificat que no n'hagi rebut cap. Moltes gràcies i endavant!

Medol (discussiócontribucions)

D'acord, cap problema.

Resposta a «Els 10.000 articles vitals​»

Associació d'Artistes Moderns de Granollers

2
Resum per Medol

FVA

Desafinat (discussiócontribucions)

Hola

He vist que has marca aquest article com que incompleix els criteris d'admissibilitat. Suposo que era perquè totes les referències sorgeixen del web de l'Arxiu Municipal de Granollers.

No crec que això sigui un problema ja que es tracta d'una institució fiable que publica fonts documentals diverses i per tant no s'està utilitzant només una referència si no diverses. Tot i això, he afegit alguna referència més.

Si hi ha algun altre motiu per a mantenir l'avís, prego que me'l facis saber per a resoldre'l, i si no, crec es pot eliminar.

Gràcies

Medol (discussiócontribucions)

Tinc dubtes sobre la fiabilitat d'algunes de les publicacions, però vaja, he afegit alguna altra referència i penso que ja està bé.

Revisió conflicte d'interessos

3
Resum per Medol

CI

Marie-France Veyrat (discussiócontribucions)

Hola Medol, revisant el seu suggeriment que es refereix al conflicte d'interessos veig que s'ha corregit els errors que havia comesos per desconeixement. Li dono les gràcies i em disculpo d'haver infringit les regles de Wikipedia. Per tant li demano per favor d'eliminar l'avís situat al començament de la pàgina.

Salutacions

Medol (discussiócontribucions)

Bona tarda. He intentat neutralitzar i enciclopeditzar una mica l'article, però no sé si és suficient. Cito aquí l'usuari que va posar la plantilla, @Castellbo, perquè valori i decideixi el que consideri oportú. Salutacions.

Castellbo (discussiócontribucions)

Fet!, gràcies

Revisió ortogràfica

2
Resum per Medol

Language tool

Vriullop (discussiócontribucions)

Tinc instal·lat el LanguageTool com a complement del Firefox i em dóna errors ortogràfics en articles de monuments. Te'l recomano: https://languagetool.org/ca

Medol (discussiócontribucions)

Gràcies!

TaronjaSatsuma (discussiócontribucions)

Hola Mèdol, i gràcies pel teu interés. Ja hje vist que has fet un parell d'articles. Jo crec que els articles més destacables són els del principi. De coses fetes en altres idiomes hi ha Ombre chinoise, Cosmos 62 i The Rose Table of Perfect.

Simplement, elegix un article i demana bibliografia. Ja te la donarem!

Alzinous (discussiócontribucions)

Hola Medol, he procedit a la fusió i redirecció d'aquest article a La Roca del Vallès, tal com has proposat. Vaig posar l'etiqueta de 'conflicte d'interessos' a l'article perquè hi havia un CI claríssim i un ànim propagandístic evident. L'entitat que va crear l'article, una fundació privada del Vallès, fins i tot el va signar. Ho pots veure a l'historial. Vaig deixar un missatge a la seva pàgina de discussió avisant-los. Crec que era el que corresponia. Salutacions.

Alzinous (discussiócontribucions)

Hola Medol, he marcat el missatge com a resolt i he creat un resum pensant que estava a la meva pàgina de discussió. Després, m'he adonat que estava en el teu espai i he desfet els canvis. Disculpa les molèsties. Salut!

Medol (discussiócontribucions)

Cap problema, bona feina.

AlbertRA (discussiócontribucions)

Benvolgut,

Què se'n sap dels premis corresponents al Viquiprojecte:ViquiPAU 2021?

Mercès per endavant i per la tasca ingent de dinamització dels diferents vuiquiprojectes que duus a terme.

Medol (discussiócontribucions)

Gràcies per dir-ho, mirem d'accelerar-ho.

AlbertRA (discussiócontribucions)

Com va l'acceleració?

;)

Medol (discussiócontribucions)

Gràcies per dir-ho, disculpa les molèsties, aviat ho rebreu.

Francesc Xavier Marín i Torné

1
Resum per Medol

Notificació

Amortres (discussiócontribucions)

He proposat l'article per a ser esborrat

Viquiprojecte Còmics 2021

1
Resum per Medol

Guardó

F3RaN (discussiócontribucions)
8è Viquiprojecte del Còmic
Se't concedeix aquesta distinció per la teva participació al Viquiprojecte del còmic.
Edició de 2021
Gràcies per la teva col·laboració!

Gràcies per la teva participació al projecte d'enguany! :-)

Restauració de diverses redireccions

3
Resum per Medol

Redireccions

Paucabot (discussiócontribucions)

Bon dia, Medol.

He restaurat unes quantes redireccions que havies esborrat com mango (fruita), bàsicament perquè hem de prioritzar que els nostres lectors puguin trobar els articles. Entenc que està relacionat amb el projecte dels 10 000 i que a la llista, queda més clar veure quins estan en vermell però, en la meva opinió, aquest no és un motiu suficient per esborrar redireccions que poden ajudar als nostres lectors a trobar la informació que cerquen.

Pau.

Medol (discussiócontribucions)

Aquestes redireccions fan que no es creïn els articles, que hauríem de tenir. El fruit i la planta no són el mateix. Simplement calia esperar uns dies perquè es creessin. Difícilment ningú els crearà. Però bé, com vegeu.

No trobo el registre de reversions, però també vaig esborrar redireccions d'alguns edificis que dirigien a municipis, que està previst que un bot crei en les properes hores. Espero que aquestes no s'hagin revertit perquè això significaria que els articles no es crearan.

Sempre que esborro una redirecció és perquè tinc la certesa que en els propers dies l'aricle es crearà.

Paucabot (discussiócontribucions)

Bon dia.

Està clar que el fruit i la planta no són el mateix, però per qualcú que cerca la fruita, li anirà molt millor anar a l'article de la planta, on hi ha un apartat sobre el fruit: Mango comú#Fruit que no trobar-se un enllaç en vermell. I crec que una redirecció no és el motiu pel qual no es crea un article: crec que molta gent sap començar un article sobre una redirecció i que ningú ha demanat com es feia això darrerament a la Taverna. Crec que un dels motius no es creen els articles és perquè ja estan coberts amb l'article de destí de la redirecció. El cas del mango, que té bastanta informació sobre el fruit, en seria un clar exemple.

Al registre d'esborrats no he trobat cap indicació que l'article es crearia en un parell de dies, però fins i tot si el cas fos aquest, crec que seria millor deixar la redirecció pel motiu que he dit al principi però també perquè conservam l'historial, on hi pot haver qualque edició que pot ajudar al qui escrigui l'article. En aquest cas concret, per exemple, hi ha un bon esborrany que pot ajudar bastant.