Usuari Discussió:Medol

De Viquipèdia
Jump to navigation Jump to search
Replacement filing cabinet.svg
Arxius de la discussió
2013, 2014, 2015, 2016 i 2017
Replacement filing cabinet.svg

PESCAR[modifica]

Gràcies per participar al concurs PESCAR! Et convido a repetir l'experiència a l'edició de 2018, centrada en el Mediterrani, on intentarem anar millorant articles de diferents zones i èpoques històriques.--barcelona (disc.) 15:26, 1 gen 2018 (CET)

A veure si t'animes i inaugures participació :) --barcelona (disc.) 19:24, 17 feb 2018 (CET)

Mantenim la categoria BCIL?[modifica]

Bona tarda, Medol: He observat que estàs passant moltes categories BCIL a "Patimoni monumental de...". Inclús has eliminat les categories que, a causa d'aquest canvi, quedaven buides. També m'he adonat del comentari que en Vriullop et fa en aquesta mateixa pàgina (un xic més amunt). Tot això em fa suposar que has adoptat el criteri d'eliminar les categories BCIL i deixar només les categories de "Patrimoni monumental de..." i "Monuments històrics de..." (BCIN). Hi estic totalment d'acord, però, podem donar aquest criteri com a definitiu?--Isidre blanc (disc.) 16:50, 5 gen 2018 (CET)

@Isidre blanc: Per mi sí, a veure què hi diu en Medol. El programa de generació d'articles no tenia en compte aquesta categoria perquè existia només en alguns casos. He anat fent una revisió de la protecció BCIL, encara incompleta (Viquiprojecte:Monuments/Seguiment d'articles columna BCIL), i hi ha hagut molts canvis. Em temo que els categoritzats no deuen està bé. Si es vol mantenir caldria revisar-los. --V.Riullop (parlem-ne) 17:04, 5 gen 2018 (CET)
Em sembla bé el criteri, que és el que s'ha aplicat en la revisió dels nous articles creats pel bot. Tots els monuments protegits amb "Patrimoni monumental de...." i els que són BCIN també estan a la categoria "Monuments històrics de...". No sé si s'hauria d'explicar més clarament aquest criteri a algun lloc. Endavant amb eliminar les categories BCIL, però no sé si és prioritari això, tenint en compte la importància que va prenent wikidata. En qualsevol cas, em sembla molt bé.--Medol (disc.) 20:02, 5 gen 2018 (CET)
Estarem d'acord en eliminar la categoria BCIL ("Monuments d'interès local de ...") dels articles, però mantenint, com sembla lògic, aquesta condició a status patrimonial de WD.--Isidre blanc (disc.) 23:26, 5 gen 2018 (CET)
Sí, és clar.--Medol (disc.) 12:28, 7 gen 2018 (CET)

Gràcies[modifica]

Hola Medol, veig que vas fent petites correccions a molts dels articles que estan editant els meus alumnes en el marc del Viquiprojecte:Història de l'art UdL/Art i cultura a Catalunya. Entre avui i demà (que és quan l'han d'entregar) crec que la cosa es dispararà, així que tota ajuda serà benvinguda. Moltes gràcies! :) ESM (disc.) 11:50, 11 gen 2018 (CET)

Tarot Rider-Waite[modifica]

Hola Medol,

Vaig estar traduint aquest article de la Wiki en anglès (malauradament no vaig poder incorporar les imatges perquè a Europa encara estan subjectes a drets d'autor) i veig que li has col·locat un avís de que podria no estar acomplint els criteris d'admissibilitat. No pensava que es donés la situació, ja que a l'altra banda no hi figura aquest avís, però si pogués saber quin criteri has vist que incomplia (ho deman perquè està clar que jo, novell com som, no l'he vist), miraria de subsanar-lo i evitar-lo en el futur.

Moltes gràcies per tot,

Kuranes (disc.) 14:41, 24 gen 2018 (CET)

Opinión subjetiva[modifica]

Eliminar información subjetiva no es un error WTR1437 (disc.) 23:28, 7 feb 2018 (CET)

És informació referenciada en fonts fiables.--Medol (disc.) 00:13, 8 feb 2018 (CET)

Una traducció doble.[modifica]

Hola company. Ho sento però, sense saber com, hem fet la traducció de Glückel of Hameln a l'hora. Creia que quan algú agafa un articla i el tradueix, s'avisa a qui també es posa a fer-ho. Salut!--Konkordia (disc.) 19:16, 3 març 2018 (CET)

Em sembla que jo només hi he afegit la taula a l'article Glückel d'Hamelín. Bona feina!--Medol (disc.) 19:19, 3 març 2018 (CET)

Dubte amb la validesa d'un article de cara a la seva traducció[modifica]

Hola Medol,

Hi ha un article en anglès que vull traduir, però no estic segur de si acompleix els requisits. L'article en sí conté l'avís de que no és així, diu que falten referències, però crec que les han anat afegint després de l'avís i, per tant, em fa la sensació de que s'ha anat fent més fiable (tot i que ningú ha retirat l'avís i no sé si és perquè el problema persisteix o perquè ningú no hi ha pensat).

Tot i així, abans d'emprendre la tasca he pensat que és millor demanar-ho a algú que ho sabrà molt millor que jo, i he recorregut a tu.

L'article en qüestió és el Tarot Sola Busca: https://en.wikipedia.org/wiki/Sola_Busca_tarot

Moltes gràcies --Kuranes (disc.) 14:29, 14 març 2018 (CET)

Aquest article té referències, però no és fàcil de comprovar que els llibres citats en parlin de manera significativa, perquè no tothom té accés a aquests llibres ja que no hi ha enllaç que permeti consultar-los online, potser per aquest motiu l'avís no s'ha llevat. En qualsevol cas, he fet una cerca al google books i veig que hi ha diversos llibres que en parlen de manera significativa i són consultables online. Per mi, endavant, però aquesta és la meva opinió.--Medol (disc.) 09:19, 15 març 2018 (CET)
Moltes gràcies, Medol. M'ha quedat clar que és un tema que depèn un poc de la percepció de cadascú. Si de cas miraré si puc millorar el tema de les referències (per exemple amb els llibres que comentes) i, per tant, la qualitat de l'article. Salut. -- Kuranes (disc.) 10:31, 15 març 2018 (CET)

Comunitats d'aprenentatge[modifica]

Pots donar-li una ollada per retirar la plantilla d'usuarificar? Gràcies. --Kette~cawiki (disc.) 15:50, 21 març 2018 (CET)

Fet Fet!--Medol (disc.) 15:52, 21 març 2018 (CET)

avaluacions[modifica]

Gràcies per la feina avaluant adq, és molt necessària--barcelona (disc.) 20:08, 25 març 2018 (CEST)

Rollback[modifica]

Bon dia Mèdol. Considero que estructurar l'article no és un error. Gràcies!el comentari anterior sense signar és fet per 195.77.186.198 (disc.contr.)

Hauria de ser un article enciclopèdic, sembla escrit per el mateix biografiat, compromès amb Sant Cugat, que l'hem pogut veure col·laborant... --Medol (disc.) 10:31, 29 març 2018 (CEST)

Estructuració d'un article[modifica]

Veig que a l'article CG-5 has col·locat primer el Vegeu també i després les Referències, però, l'ordre de les seccions segons Viquipèdia:Referències i Obres citades és aquest: Referències, Obres citades, Vegeu també. Llavors quina és l'estructuració correcta?, Atentament --Rodamón4 (disc.) 15:03, 29 març 2018 (CEST)

Et demano disculpes, anava errat, ja ho he canviat: Llegeixo que "La secció "Vegeu també", si s'utilitza, va després de la secció de "Referències" i abans de les seccions "Bibliografia complementària" o "Enllaços externs" (si hi són)". Bona feina!--Medol (disc.) 15:06, 29 març 2018 (CEST)

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey[modifica]

WMF Surveys, 20:41, 29 març 2018 (CEST)

contextualitzar bibliografia[modifica]

Hola Medol, a Poblat Ibèric fortificat de la Lloma Comuna, has afegit la plantilla per contextualitzar la bibliografia. Potser no ho haja fet bé, per que la bibliografia l'he posada sols per que es puga ampliar el seu contingut, però no com a referències del propi article (que sí que té referències contextualitzades). Si la bibliografia ha d'estar sempre contextualitzada, millor la retire que no va a ser el cas. Gràcies. Alcavó (disc.) 12:54, 6 abr 2018 (CEST)

Ajuda a un novell[modifica]

Hola, passa't per Tema:Ual9a86w0rnzhima i mira d'ajudar-lo que és el seu primer article. A mi m'ha fet prou cas amb les referències. Merci, --amador (disc.) 11:05, 8 abr 2018 (CEST)

Reminder: Share your feedback in this Wikimedia survey[modifica]

WMF Surveys, 03:39, 13 abr 2018 (CEST)

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey[modifica]

WMF Surveys, 02:49, 20 abr 2018 (CEST)

Fonts de la historicitat de Jesús[modifica]

Bona tarda, Medol: arreglant enllaços a pàgines de desambiguació, m'he topat amb aquest article. M'ha picat la curiositat el tema (que crec conèixer un xic) i l'he llegit de cap a cap. M'ha semblat perfecte. Un 10. Després he vist que era article de qualitat (merescudament) i que tu n'eres el principal artífex. Et felicito.--Isidre blanc (disc.) 17:44, 24 abr 2018 (CEST)

Pere Aldavert i Martorell[modifica]

Per que has esborrat la definició de la relació que va tenir amb Angel Gimerà? Van formar una parella (o matrimoni, encara que no es van poder casar) en vida, que fins i tot morts tots dos, van compartir la mateixa tomba. Pero si vols continuar amagant la relació amb un "Amic i col·laborador d'Àngel Guimerà", tu mateix.

Josep Cercós i Fransí[modifica]

No entenc per què heu esborrat de l'article tota l'obra del compositor. No me n'havia adonat fins ara, dos anys més tard, i ho trobo incomprensible. ¿Me'n podríeu dir el perquè? --Jobuma (disc.) 23:16, 18 maig 2018 (CEST)

Mèdol, em pots ajudar a millorar una entrada?[modifica]

entrada: https://ca.wikipedia.org/wiki/Can_Saleta Problema: hi ha l'injecció Pregunta: Si hi ha ref1 ref 2 ref3 a cada paràgraf , per què surt l'injecció?. què més cal fer?

Mèdol, ho trobo molt bé la verificabilitat...etc. No saps el que em molesta a vegades trobar-me un article llarguíssim que no porta referències. soc pro-referència inherent a l'esperit viquipedista, però sisplau , resolt aquest dubte de l'article esmentat

Gràcies a la bestreta! el comentari anterior sense signar és fet per Ciencies007 (disc.contr.)

Reial i Venerable Congregació de la Puríssima Sang de Nostre Senyor Jesucrist de Tarragona.[modifica]

Médol, sóc el secretari de la Reial i Venerable Congregació de la Puríssima Sang de Nostre Senyor Jesucrist i he volgut completar la història de la Congregació https://ca.wikipedia.org/wiki/Reial_i_Venerable_Congregaci%C3%B3_de_la_Pur%C3%ADssima_Sang_de_Nostre_Senyor_Jesucrist_de_Tarragona He intentat esborrar una part del escrit anteriorment per un altre usuari, apartat que jo incloc en la història descrita. Un altre part crec que no es bo que estigui, si mes no, en el lloc preferencial on està posada. Es pot borrar o si mes no, incloure'l a dins del meu escrit?--Inad72 (disc.) 14:24, 5 juny 2018 (CEST)

Gràcies per la benvinguda[modifica]

Bon dia Medol,

merci per la benvinguda. En breu començaran els alumnes a aprendre a editar. Ho farem usant pàgines de prova i fent correccions menors a pàgines de dates. --BoscdeMontjuic (disc.) 10:53, 18 juny 2018 (CEST)

Exèrcit Traci[modifica]

Gràcies per posar la plantilla de referències a la pàgina de l'exèrcit Traci. Hi ha vegades que les referències no s'incorporen a la pàgina traduïda com es el cas. A banda, les incorporacions de cites amb Worldcat ara donen problemes ja que no identifiquen be els noms i cognoms d'autors i s'han d'afegir manualment ... Vallue (disc.) 08:49, 30 juny 2018 (CEST)

Helen Marten[modifica]

Benvolgut Medol,

He vist que has mogut l'entrada Helen Marten (actriu de cinema) a Helen Marten. Penso que el canvi no és correcte ja que existeixen altres dones amb el mateix nom, com és el cas de l'esculptora nascuda el 1985 que té entrada a les wikipèdies anglesa, suomi, cestina i alemana. L'entrada en català es refereix a una actriu de principis del segle XX però ara ha quedat lincada a aquesta esculptora a les altres wikis. He intentat revertir el canvi però no m'en surto. Podries fer-ho tu si et plau? Moltes gràcies per endevant.el comentari anterior sense signar és fet per AntoniBM (disc.contr.)

Hola de nou. respecte a l'article de Helen Marten, penso que el més important és eliminar la taula i els links a altres idiomes ja que l'entrada està erròniament referenciada a un wikidata d'una altra persona que va néixer el 1985 (l'esculptora) i no a l'actriu de principis del segle XX. En conseqüència, cap de les dades de la taula són correctes. el comentari anterior sense signar és fet per AntoniBM (disc.contr.)

Pepita Pardell[modifica]

Benvolgut Medol. Sóc familiar de Pepita Pardell. Les modificacions fetes i que tu has revertit arreglaven greus errors en el text. Un exemple: Garbancito de la mancha és el prime llargmetratge en color, ja se n'havien fet en blanc i negre. A més, també s'hi afegien els darreres guardons rebuts i es corregien certes inexactituds.el comentari anterior sense signar és fet per Kleenex21 (disc.contr.)

D'acord, revertit, ha estat un error.--Medol (disc.) 12:28, 19 jul 2018 (CEST)

Gràcies[modifica]

Gràcies per l'esforç de llegir-te els articles en aval·luació i ser tant constructiu.--Lohen11 (disc.) 13:13, 16 ago 2018 (CEST)

Bet Din[modifica]

Hola, bona nit. Ahir vaig crear la pàgina "Bet Din", i veig que té un avís. Ets tu qui l'ha posat?el comentari anterior sense signar és fet per Francesc.bonnin (disc.contr.)

Hola, Medol[modifica]

Hola, Gràcies per la benvinguda. A veure de què seré capaç. Salut --Pep Montes (disc.) 20:56, 24 ago 2018 (CEST)

Results from global Wikimedia survey 2018 are published[modifica]

21:25, 1 oct 2018 (CEST)

Cançó del mar[modifica]

He estat refent La cançó del mar que estava traduït molt precàriament a partir d'una versió molt catastròfica de la wikipedia en castellà. Com que veig que eres tu qui hi havia posat l'avís de "problemes de forma", mira si et sembla que així queda més arreglat i si et sembla que es pot treure l'avís. En realitat, no he fet més que fer-ho llegible a partir de la versió anglesa. Gràcies, --ReginaManresa (disc.) 16:12, 14 oct 2018 (CEST)

pescar de nou[modifica]

Només queden dos mesos per a acabar el projecte pescar. Hi ha algun article que potser et ve de gust fer, com el de la litúrgia cristiana (un bàsic que no ens pot mancar) o articles de casa nostra--barcelona (disc.) 18:12, 1 nov 2018 (CET)

article Jean Vezin[modifica]

Si ho veig bé (que potser no perquè no m'hi manejo bé amb els historials) diria que vas posar la marca de "falta de referències" a l'article Jean Vezin. Entremig crec que s'hi han afegit coses i, com està ara, sí que és admissible. O en tot cas, com molts milers d'altres. Si ho vols mirar i veure si es treu la marca ... Gràcies. ReginaManresa (disc.) 08:27, 9 nov 2018 (CET)

Modificacions PatMapa Patrimoni Local[modifica]

Bona tarda! He vist que has revertit una modificació que he fet a la pàgina Molí de Miralles, ja que has volgut respectar el criteri del Patmapa de la Generalitat. Aniré actualitzat progressivament totes els articles de patrimoni de la meva vila, i això pot ser un handicap, mantenir o no les categories del Patmapa tot i ser errònies. He obert una discussió per a aquest article en concret a la pàgina de discussió per arribar a un consens. Salut! --Adam Benjamí (disc.) 18:47, 29 nov 2018 (CET)

Copa del Món de Futbol de 1982 - Grup D[modifica]

Hola!

Veig que has marcat l'article Copa del Món de Futbol de 1982 - Grup D per revisar-ne l'admissibilitat. Tots els partits d'aquest article inclouen un enllaç a un informe on es poden comprovar les dades que s'hi esmenten. Són partits d'una Copa del Món de futbol (esdeveniment que, per la seva rellevància, és generalment admès a la VP). I és una informació que no s'incrusta en l'article general perquè aquest no acabi sent molt gran. Si creus que falta alguna raó més, dona'm una pista i intentaré resoldre-ho.

Moltes gràcies

jarashi (disc.) 00:55, 2 des 2018 (CET)

Prova[modifica]

Bon dia! Faig aquest comentari per fer una prova i veure com funcionen els comentaris de Discussió!el comentari anterior sense signar és fet per Ndominguez97 (disc.contr.)

Tema d'articles de relació de Fabra amb temes o localitats[modifica]

Hola Medol, t'escric perquè m'he trobat amb l'article Pompeu Fabra i Badalona, i investigant he trobat que en la Viquitrobada que es va fer han fet uns quants d'aquest tipus. El vaig arreglar una mica de cara a la galeria, però no l'he tocat gaire pel tema de la fusió. Ho estic amb en Yuanga a la seva pàgina de discussió. A tu què et sembla? Fusionar-los seria el millor i completar el de Pompeu Fabra de cara a que pugui esdevenir article de qualitat?--Sorenike (disc.) 22:59, 7 des 2018 (CET)

Ara he vist que en aquest concret qui ha posat l'avís ha estat un altre usuari, però vaja, potser caldria millor parlar-ho a la taverna, perquè són molts articles.--Sorenike (disc.) 23:07, 7 des 2018 (CET)