Usuari Discussió:Medol

  Sobre aquest tauler

  Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Medol/Arxiu 1 en data 20-04-2020.

  2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 i 2019
  Paucabot (discussiócontribucions)

  Quan facis una traducció, recorda que has d'eliminar la categoria Persones vives manual, ja que, aquí, la categoria la posa automàticament la infotaula. Gràcies!

  Medol (discussiócontribucions)

  Això no ho sabia, gràcies!

  Resposta a «Una altra cosa»
  Paucabot (discussiócontribucions)

  Bon vespre, Medol.

  Si poguessis tenir en compte el que es comenta aquí, m'estalviaries una bona feina. Moltes gràcies!

  Medol (discussiócontribucions)

  Gràcies, ho tindré en compte.

  Resposta a «Si poguessis tenir en compte això ...»
  Cataleirxs (discussiócontribucions)

  Muito bom dia Miquel!

  Vull agrair-te la participació en el Viquiprojecte Herois i Heroïnes en el Bicentenari del Brasil, on has estat el tercer usuari amb més articles editats.

  Aquí tens el teu banner commemoratiu. Ens retrobem en la III edició, prevista per febrer/març de 2023 - a partir de llavors, ja en format anual.

  Viquiprojecte Bicentenari del Brasil
  Se't concedeix aquesta distinció per la teva participació en el

  II Viquiprojecte sobre el Brasil amb motiu del Bicentenari de la Declaració d'Independència. Moltes gràcies!

  Cataleirxs (disc.) 10:29, 18 set 2022 (CEST)

  Resposta a «II Viquiprojecte sobre el Brasil»
  Bestiasonica (discussiócontribucions)

  Proposta d'esborrament de la pàgina «Castell termenat»

  Hola,

  S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Castell termenat», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

  Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --~~~~

  Resposta a «Castell termenat»
  Solde (discussiócontribucions)

  Hola! T'ho comento ja que en anteriors avaluacions dels discs de Pink Floyd havies votat: fa dies que he presentat per AdQ un nou disc: Ummagumma. Si et ve de gust fer-li una llegida i votació, t'ho agrairé! Salut!

  Resposta a «AdQ: Ummagumma»
  Amortres (discussiócontribucions)

  Crec que avui alguna cosa no ha sortit bé en arxivar les propostes d'esborrat, les que haurien d'estar esborrades, encara hi son i poses el resultat de la votació

  Medol (discussiócontribucions)

  Tota la raó, em sap greu. En comptes d'arxivar a la pàgina d'arxivats ho he copiat a la mateixa pàgina. Diria que ja està arreglat. Gràcies per estar-ne pendent. Comprova que tot sigui correcte ara.--Medol (disc.) 14:19, 22 ago 2022 (CEST)

  Resposta a «Esborrats»
  Paddy Mc Aloon (discussiócontribucions)
  Medol (discussiócontribucions)

  Gràcies, ningú és perfecte! El passeig de l'Esplanada és un nom anterior del passeig de Sant Joan, fusionar-los tampoc era cap disbarat en el moment que ho vaig fer tenint en compte com estava l'article en aquell moment. Però ho has deixat molt bé, bona feina!

  Paddy Mc Aloon (discussiócontribucions)

  Potser a tu no et sembla un disbarat, però sí que ho era. Però ja està arreglat. :-)

  Paddy Mc Aloon (discussiócontribucions)

  Deixa'm explicar-me una mica millor. El passeig de l'Esplanada, també anomenat de Sant Joan, era un carrer de la Barcelona Vella, desaparegut per construir-hi el Mercat del Born i les illes de cases que l'envolten, mentre que el Passeig de Sant Joan és una via del Pla Cerdà que afecta una part de l'antic terme municipal de Gràcia (Camp d'en Grassot). Així doncs, l'única cosa que tenen en comú és el nom, però res mes.

  Resposta a «Carrer de Sant Pau (Barcelona)»
  Pallares (discussiócontribucions)

  Mira la discussió del Viquiprojecte Discussió:Els 10.000. Ho dic perquè la frontera en el català és situa aprox als 8.3 k i als 16.6 k respectivament. Si et sembla, ho tornaré a modificar.

  Medol (discussiócontribucions)

  Vaja, perdona, pensava que era per tothom igual. De moment poso, si són aquestes, les xifres com comentes, 8,3 i 16,6. I disculpa pel malentès. Fes els canvis com consideris sense problema.

  Resposta a «Els 10.000»
  Pallares (discussiócontribucions)

  No passa res, però en l'apartat "en procès" es marquen les "reserves", per no trepitjar-nos. No l'he creat jo, però té el seu sentit.

  Medol (discussiócontribucions)

  Vaja, perdona. Ara ho veig. Ho tindré en compte d'ara endavant.

  Resposta a «viquiprojecte»
  Mcapdevila (discussiócontribucions)

  Hola.. podries treure les dues etiquetes que han quedat a l'article que ara ja no tenen sentit? si et mires la votació d'esborrat va ser força unànim de cara a no esborrar-lo..gràcies

  Resposta a «Miquelot de Prades»