Usuari Discussió:Medol

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Medol/Arxiu 1 en data 20-04-2020.

2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 i 2019
Víctor Franquet (discussiócontribucions)

Bon dia, soc en Víctor Franquet, gerent del Patronat Municipal de Turisme de Tarragona. Busco un mentor perquè em pugui ajudar a no cometre errors a l'hora de fer modificacions d'articles vinculats a informació sobre Tarragona que crec rellevant d'actualitzar i traduir. Si podeu donar-me un cop de mà us ho agrairé.

Medol (discussiócontribucions)
Resposta a «Cercant un mentor»
Rubisimoes (discussiócontribucions)

Hola Medol,

T'agraeixo que t'hagis afegit al projecte Sociologia.

)
Rubisimoes (discussiócontribucions)

Hola @Mendol:,

Voldria amb aquest missatge animar-te a continuar traduint Sylviia Walby de la versió anglesa. Ha estat molt bé que el creessis. T'animo a continuo que no falta molt :) ànims.

Medol (discussiócontribucions)

Jo ja el donc per acabat. La llista exhaustiva d'obres no forma part d'un projecte enciclopèdic com la Viquipèdia, en tot cas s'hauria de seleccionar i referenciar les quatre o cinc obres més rellevants, però jo no les conec. Gràcies però i endavant amb el projecte!!

Resposta a «Benvingut»
Paucabot (discussiócontribucions)

Bon vespre, Medol. Recorda que, aquí, la categoria "Persones vives" no l'hem de posar manual: ja la posa la infotaula automàticament. Gràcies!

Medol (discussiócontribucions)

Se m'ha colat. Gràcies

Resposta a «Categoria:Persones vives»
Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Bona nit i bon any!

He proposat l'article de Ràdio Cornellà a l'avaluació per AdQ. Com a professional del periodisme, m'agradaria saber si t'hi pots passar a deixar-hi comentaris o valoracions. Gràcies!

Resposta a «Avaluació de Ràdio Cornellà»
Xacòina (discussiócontribucions)

Caldria especificar que a molts llocs del país reb altres noms com; encisam, lletuga.

Medol (discussiócontribucions)

Estaria bé explicar totes les maneres d'anomenar-lo explicant on es fa servir el terme i referenciar-ho correctament. Podria ser un paràgraf dins etimologia, o una nota.

Resposta a «Enciam»
KRLS (discussiócontribucions)

Fitxer:Codetriola.jpg manté els drets vigents donat que Josep Maria Co i de Triola va morir el 1965. He demanat l'esborrament de la fotografia.

Medol (discussiócontribucions)

Jo pensava que era l'autor de la foto que havia d'haver mort abans, no el que hi surt. Res a dir, doncs.

KRLS (discussiócontribucions)

Correcte, és l'autor de la fotografia el que ha de fer 80 anys des de la seva defunció. En aquest cas, crec que és un autoretrat segons les metadades de la fotografia: "Co i de Triola, Josep Maria, 1884-1965"

Medol (discussiócontribucions)

D'acord, doncs endavant.

Resposta a «Copyvio d'una fotografia»
Amortres (discussiócontribucions)

Bon dia, com cada any per aquestes dates arriba la Quinzena de la Qualitat, que fem del 16 al 31 de desembre, estàs més que convidat a participar-ne. Moltes gràcies!

Resposta a «La Quinzena de la Qualitat»
Flamenc (discussiócontribucions)

Hola Miquel,

L'article micromàgia (terme proposat pel TERMCAT) existeix des 2008, una antigüedat prehistòrica, i tu el 2019 has fet màgia de prop, terme també reconegut pel TERMCAT. Els dos termes es poden defensar, però per a mi, s'ha de fusionar/redireccionar, és el mateix. Els dos articles contenen info interessant, però els fenomens no em semblen prou diferents per fer-ne dos articles separats. També és veu a wikidata https://www.wikidata.org/wiki/Q2096207 Micromagia només existeix en les viquis català i castellà. Amb google català trobo molt més refs per a "màgia de prop" (19600) que per a "micromàgia" (320). Es podria dir que la micromàgia és una part de la màgia de prop, si hom vol. Acabo de descobrir que a mès, tenim El solsoní Pere Rafart, subcampió del món 2022 fent màgia de prop que no figura en cap dels dos articles. Ja em diràs.

Medol (discussiócontribucions)

Vaig fer l'article perquè és un dels 10.000 i pensava que no teníem. Cap problema en fusionar-ho si és el mateix o si micromàgia és una part de la màgia de prop. I estaria molt bé mencionar-hi el mag de prop que comentes. Ara bé, caldria enllaçar l'article amb el codi Q2096207 de wikidata.

Bona feina!

Resposta a «Micromàgia i màgia de prop»
VikipediaFlamenca (discussiócontribucions)

Bones Medol, m'has eliminat un article que vaig fer per falta de referencies. Ho tornaré a fer però amb més referencies llavors, gracies

Docosong (discussiócontribucions)
Resposta a «Eliminació biografia d'Alex Escot»

Viquitrobada 2022 Amposta: toca triar àpats

1
Judesba (discussiócontribucions)

Hola, Medol!

Si us plau, passa't per aquesta pàgina relativa als dinars i als sopars i apunta't a aquells àpats als què et sumes i tria els plats de dissabte al migdia (si és que hi dinaràs). Si tens alguna al·lèrgia, intolerància o preferència alimentària, si us plau fes-nos-ho saber aquí o enviant un correu a viquitrobada@wikimedia.cat.

Moltes gràcies i fins ben aviat! Salut!

Resposta a «Viquitrobada 2022 Amposta: toca triar àpats»