Usuari Discussió:Medol

De Viquipèdia
Salta a: navegació, cerca
Replacement filing cabinet.svg
Arxius de la discussió
2013, 2014, 2015, 2016 i 2017
Replacement filing cabinet.svg

PESCAR[modifica]

Gràcies per participar al concurs PESCAR! Et convido a repetir l'experiència a l'edició de 2018, centrada en el Mediterrani, on intentarem anar millorant articles de diferents zones i èpoques històriques.--barcelona (disc.) 15:26, 1 gen 2018 (CET)

A veure si t'animes i inaugures participació :) --barcelona (disc.) 19:24, 17 feb 2018 (CET)

Mantenim la categoria BCIL?[modifica]

Bona tarda, Medol: He observat que estàs passant moltes categories BCIL a "Patimoni monumental de...". Inclús has eliminat les categories que, a causa d'aquest canvi, quedaven buides. També m'he adonat del comentari que en Vriullop et fa en aquesta mateixa pàgina (un xic més amunt). Tot això em fa suposar que has adoptat el criteri d'eliminar les categories BCIL i deixar només les categories de "Patrimoni monumental de..." i "Monuments històrics de..." (BCIN). Hi estic totalment d'acord, però, podem donar aquest criteri com a definitiu?--Isidre blanc (disc.) 16:50, 5 gen 2018 (CET)

@Isidre blanc: Per mi sí, a veure què hi diu en Medol. El programa de generació d'articles no tenia en compte aquesta categoria perquè existia només en alguns casos. He anat fent una revisió de la protecció BCIL, encara incompleta (Viquiprojecte:Monuments/Seguiment d'articles columna BCIL), i hi ha hagut molts canvis. Em temo que els categoritzats no deuen està bé. Si es vol mantenir caldria revisar-los. --V.Riullop (parlem-ne) 17:04, 5 gen 2018 (CET)
Em sembla bé el criteri, que és el que s'ha aplicat en la revisió dels nous articles creats pel bot. Tots els monuments protegits amb "Patrimoni monumental de...." i els que són BCIN també estan a la categoria "Monuments històrics de...". No sé si s'hauria d'explicar més clarament aquest criteri a algun lloc. Endavant amb eliminar les categories BCIL, però no sé si és prioritari això, tenint en compte la importància que va prenent wikidata. En qualsevol cas, em sembla molt bé.--Medol (disc.) 20:02, 5 gen 2018 (CET)
Estarem d'acord en eliminar la categoria BCIL ("Monuments d'interès local de ...") dels articles, però mantenint, com sembla lògic, aquesta condició a status patrimonial de WD.--Isidre blanc (disc.) 23:26, 5 gen 2018 (CET)
Sí, és clar.--Medol (disc.) 12:28, 7 gen 2018 (CET)

Gràcies[modifica]

Hola Medol, veig que vas fent petites correccions a molts dels articles que estan editant els meus alumnes en el marc del Viquiprojecte:Història de l'art UdL/Art i cultura a Catalunya. Entre avui i demà (que és quan l'han d'entregar) crec que la cosa es dispararà, així que tota ajuda serà benvinguda. Moltes gràcies! :) ESM (disc.) 11:50, 11 gen 2018 (CET)

Tarot Rider-Waite[modifica]

Hola Medol,

Vaig estar traduint aquest article de la Wiki en anglès (malauradament no vaig poder incorporar les imatges perquè a Europa encara estan subjectes a drets d'autor) i veig que li has col·locat un avís de que podria no estar acomplint els criteris d'admissibilitat. No pensava que es donés la situació, ja que a l'altra banda no hi figura aquest avís, però si pogués saber quin criteri has vist que incomplia (ho deman perquè està clar que jo, novell com som, no l'he vist), miraria de subsanar-lo i evitar-lo en el futur.

Moltes gràcies per tot,

Kuranes (disc.) 14:41, 24 gen 2018 (CET)

Opinión subjetiva[modifica]

Eliminar información subjetiva no es un error WTR1437 (disc.) 23:28, 7 feb 2018 (CET)

És informació referenciada en fonts fiables.--Medol (disc.) 00:13, 8 feb 2018 (CET)