Portada

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Viquipèdia
L'enciclopèdia lliure que tothom pot editar.
653.730 articles
1.042 participants actius

Col·labora-hi

Viquipèdia
L'enciclopèdia lliure que tothom pot editar

Nelson Mandela.jpg
Article del dia
Nelson Rolihlahla Mandela (Umtata, Sud-àfrica, 18 de juliol de 1918- Johannesburg, 5 de desembre de 2013) va ser un polític sud-africà, un dels líders emblemàtics de la lluita contra el sistema polític d'apartheid i va arribar a ser el primer President de la República de Sud-àfrica (1994 – 1999) escollit per sufragi universal a les primeres eleccions nacionals no racials de la història del país. - Vegeu informació sobre la imatge

Nelson Mandela

Nelson Mandela.jpg

Nelson Rolihlahla Mandela (Umtata, Sud-àfrica, 18 de juliol de 1918- Johannesburg, 5 de desembre de 2013) va ser un polític sud-africà, un dels líders emblemàtics de la lluita contra el sistema polític d'apartheid i va arribar a ser el primer President de la República de Sud-àfrica (1994 – 1999) escollit per sufragi universal a les primeres eleccions nacionals no racials de la història del país.Galerella sanguinea Zoo Praha 2011-2.jpg
Imatge del dia

Imatge del dia

Galerella sanguinea Zoo Praha 2011-2.jpg

Mangosta vermella africana (Galerella sanguinea)

Wikipe-tan flat.svg
Projecte destacat
Editem amb text i audio gràcies al projecte de Doblatge en valencià, on s'han alliberat diversos documents orals sobre la ficció audiovisual en valencià.

Projecte destacat: Doblatge en valencià

Wikipe-tan flat.svg

Editem amb text i audio gràcies al projecte de Doblatge en valencià, on s'han alliberat diversos documents orals sobre la ficció audiovisual en valencià.


4 d'agost

Una doble explosió de gran magnitud ha destruït tot el port de la ciutat i molts habitatges deixant nombrosos morts i ferits a la capital libanesa de Beirut.


3 d'agost

L'exrei espanyol Joan Carles I abandona Espanya enmig d'escàndols de corrupció.


3 d'agost

La justícia decideix reobrir el cas d'Helena Jubany, pocs mesos abans que prescrigui, gràcies a la presentació de noves proves.


30 de juliol

L'esmena d'Alexandria Ocasio-Cortez de prohibir el reclutament militar a través de plataformes de videojocs en streaming, com ara U.S. Army eSports a Twitch, ha estat rebutjada per la Cambra de Representants dels Estats Units.

US Army Video Game Center.jpg

Foto d'una parada de reclutament de l'Exèrcit dels Estats Units d'Amèrica en un festival.    Arbcom ru editing.svg

Tendències


Avui fa 10 anys
Xile: l'accident a la Mina San José deixa atrapats 33 miners a 700 m de profunditat.
Avui fa 65 anys
Avui fa 125 anys
Mor Friedrich Engels, filòsof socialista alemany i cofundador, amb Karl Marx, de la teoria del comunisme modern (n. 1820).

Carmen Miranda in The Gang's All Here trailer cropped.jpg

Carmen Miranda, amb un dels seus típics tocats fets amb fruites.