Portada

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Viquipèdia
L'enciclopèdia lliure que tothom pot editar.
740.137 articles
1.663 participants actius

Col·labora-hi

Viquipèdia
L'enciclopèdia lliure que tothom pot editar

Article del dia
El World Trade Center 7, o WTC 7, és un edifici de Nova York situat al complex del World Trade Center, al Baix Manhattan. El nom 7 World Trade Center es refereix a dos edificis: l'estructura original, completada el 1987 i destruïda l'11 de setembre del 2001, i l'estructura actual, inaugurada el 2006. Els dos edificis els va construir Larry Silverstein, llogater del solar, que és propietat de l'Autoritat Portuària de Nova York i Nova Jersey. - Vegeu informació sobre la imatge

World Trade Center 7

El World Trade Center 7, o WTC 7, és un edifici de Nova York situat al complex del World Trade Center, al Baix Manhattan. El nom 7 World Trade Center es refereix a dos edificis: l'estructura original, completada el 1987 i destruïda l'11 de setembre del 2001, i l'estructura actual, inaugurada el 2006. Els dos edificis els va construir Larry Silverstein, llogater del solar, que és propietat de l'Autoritat Portuària de Nova York i Nova Jersey.Imatge del dia

Imatge del dia

Diploma del Premi Nobel de Física concedit a Pierre i Marie Curie el 1903.

Projecte destacat
Fins al 20 de desembre, pengeu imatges i vídeos de pessebres històrics, contemporanis i vivents. Il·lustrar la Viquipèdia amb la cultura popular nadalenca dels Països Catalans té premi!
(Informació de la imatge)

Projecte destacat: Concurs fotogràfic de pessebrisme

Fins al 20 de desembre, pengeu imatges i vídeos de pessebres històrics, contemporanis i vivents. Il·lustrar la Viquipèdia amb la cultura popular nadalenca dels Països Catalans té premi!
(Informació de la imatge)


10 de desembre

Javier Milei jura el càrrec de president de l'Argentina al congrés nacional.


8 de desembre

L'actual president de Rússia, Vladímir Putin, anuncia que es presentarà com a candidat al càrrec en les eleccions de 2024.


5 de desembre

Mirjana Spoljaric, presidenta del Comitè Internacional de la Creu Roja, qualifica el «setge» contra els gazians d'«intolerable i inacceptable» i exigeix un corredor humanitari ininterromput per als civils palestins.


5 de desembre

Una erupció del Marapi, un volcà d'Indonèsia, deixa més de 20 excursionistes morts i desenes de ferits per cremades.
Tendències


Avui fa 15 anys
Mor Robert Segura Mongé, guionista i dibuixant de còmics català (n. 1927).
Avui fa 90 anys
Ràdio Associació de Catalunya (RAC) inaugura EAJ-38 Ràdio Girona, la primera de les emissores de la xarxa.
Avui fa 100 anys
Neix Jorge Semprún Maura, escriptor, polític i guionista cinematogràfic espanyol (m. 2011).
Avui fa 125 anys
Cuba s'independitza d'Espanya, tot i que resta sota control dels Estats Units, que la reconeixeran definitivament el 20 de maig de 1902.
Avui fa 900 anys