Usuari Discussió:Beusson

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Beusson/Arxiu 1 en data 02-01-2016.

Kowalskyn (discussiócontribucions)

Me n'acabo d'adonar que sóc autopatrullada ...moltes gràcies!! :)

Beusson (discussiócontribucions)

Gràcies a tu per la feina que fas. Segueix així!

Resposta a «Moltes gràcies!»
ESM (discussiócontribucions)

Enhorabona de nou, Beusson! Has quedat en segona posició a la Viquiestirada de desembre!🎊🎆

Gràcies per la teva dedicació i constància, enhorabona de tot cor! Com que ja tenim les teves dades d'un premi anterior, no cal que facis res: ben aviat rebràs el premi a l'adreça que ens vas facilitar: si pel que sigui la vols modificar pots enviar un correu a coordinacio@wikimedia.cat. En tot cas, disculpa pel retard que acumulem en tramitar els enviaments: no ens n'hem oblidat!

Gràcies una altra vegada per les teves bones edicions i per la tenacitat. Confio retrobar-te per altres articles i projectes, fins aviat!

Resposta a «Enhorabona de nou! 💥»
Judesba (discussiócontribucions)
Feliç felicitat!
Tard, però... Desitjo que passis unes molt bones festes,
gaudeixis del temps compartit amb les persones que estimes,
i comencis el 2020 amb bon peu! ~ Judesba.
Beusson (discussiócontribucions)

Més tard vaig jo amb la resposta! Moltes gràcies!

Jo també desitjo que tinguis un 2020 molt bo i puguis fer tot el que realment t'agrada.

Fins aviat!

Resposta a «Bon solstici d'hivern!»
ESM (discussiócontribucions)

Enhorabona de nou, Beusson! Has quedat en segona posició a la Viquiestirada d'octubre i a la Viquiestirada de novembre! 💥

T'animem a no defallir i continuar participant del concurs ara que ja encara la recta final. Queda una pila d'esborranys per millorar i molts obsequis en joc! Com que ja tenim les teves dades d'un premi anterior, no cal que facis res: ben aviat rebràs el premi a l'adreça que ens vas facilitar. Tanmateix, disculpa pel retard que acumulem en tramitar els enviaments: no ens n'hem oblidat!

Gràcies una altra vegada per les teves bones edicions i per la dedicació. Salut!

Resposta a «Enhorabona al quadrat! 🙌🙌»
Capsot (discussiócontribucions)

Ei, només volia saludar-te i dir-te que ha estat un plaer posar una cara sobre un nom que he vist durant tant de temps, fent faena molt bona! Una abraçada, fins ben prompte!

Beusson (discussiócontribucions)

El plaer ha estat meu. M'agradat trobar-te i encara que hem pogut parlar poc, conèixer algú de la 'prehistòria' com alguns ens diuen sempre fa gràcia. Una abraçada per tu i per l'Aitana! Espero trobar-te de nou aviat.

Resposta a «Bon dia!»
Judesba (discussiócontribucions)

Ei, Beusson! Que pensava que ens veuríem avui també; m'hagués acomiadat com cal!! M'ha agradat tornar-te a trobar i xerrar una miqueta; ens ha faltat temps. Una abraçada, i fins aviat!

Beusson (discussiócontribucions)

I tant, a mi també m'hagués agradat poder quedar-me sopar i venir avui però no ha estat possible. De totes maneres, ara que t'hem recuperat ens seguirem trobant. És molt difícil deslliurar-se de mi! ;-)

Una abraçada!

Resposta a «Viquitrobada Cervera»
ESM (discussiócontribucions)

Enhorabona de nou, @Beusson! Has estat el segon guanyador de la Viquiestirada de setembre! ✌️🍂

T'animem a no defallir i continuar participant del concurs durant la resta de l'any. Queden milers d'esborranys per millorar i molts obsequis en joc! Com que ja tenim les teves dades d'un premi anterior, no cal que facis res: ben aviat rebràs el premi a l'adreça que ens vas facilitar.

Gràcies una altra vegada per les teves bones edicions i per la dedicació. Salut!

Resposta a «Això sí que és constància! 🌟»

Iaia de Cízic i altres microarticles aspirants a AdQ/Abo

1
Manlleus (discussiócontribucions)

Bones! Veig que en el seu temps vas votar/comentar a Iaia de Cízic per esdevenir AdQ, resulta que fa un any no teniem clar què fer amb aquests petits articles però hi ha una cosa clara, fallen en "completesa", el qual és una exigència i també en extensió, una recomanació. Com que en el cas de Iaia de Cízic i la distingida Timareta no compleixen els requisits mínims i veient el clar problema en articles futurs (en el cas de Iaia de Cízic està encallat fa un any), recomano no acceptar aquests articles per sistema en el procés de distinció i retirada dels actuals en procés i els distingits. Si volem desencallar el tema, recomano aquesta solució i canviar el vot a "objecció" en el de Iaia de Cízic i igual en les propostes de retirada i futurs articles similars d'ara en endavant. Atentament, Manlleus (disc.) 11:03, 22 set 2019 (CEST)

Resposta a «Iaia de Cízic i altres microarticles aspirants a AdQ/Abo»
Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Enhorabona estiuenca, @Beusson! Has estat el segon guanyador de la Viquiestirada d'agost!✌🏼

Encapçales la classificació però no et relaxis, hi ha altres viquipedistes que et segueixen la pista, hehe! Et farem arribar els premis el més aviat possible a l'adreça que ens has proporcionat prèviament.

Gràcies una altra vegada per les teves bones edicions i per la dedicació. Salut!

Resposta a «No pares, bon home! 🎖»
Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Enhorabona estiuenca i calorosa, @Beusson! Has estat el segon guanyador de la Viquiestirada de juliol, juntament amb l'@Ivan Avz F! ✌🏼

T'animem a no defallir i continuar participant del concurs durant la resta de l'any. Queden milers d'esborranys per millorar i molts obsequis en joc! Ben aviat t'enviarem els premis d'aquest mes a la mateixa adreça que ens vas proporcionar anteriorment. Gràcies una altra vegada per les teves bones edicions!

Resposta a «Enhorabona un mes més! 🏅»