Usuari Discussió:Beusson

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Beusson/Arxiu 1 en data 02-01-2016.

Jdurar ha amagat aquest apunt (historial)
Jdurar ha amagat aquest apunt (historial)
Jdurar ha amagat aquest apunt (historial)
Beusson (discussiócontribucions)

D'acord. Us restauraré la pàgina a una plana d'usuari vostra i en feu les modificacions pertinents. Quan us sembli que la teniu correcta, la podeu reanomenar al nom de l'article que vulgueu. Si necessiteu ajuda, només heu de demanar-ho.

Resposta a «Fundació antiga caixa Manlleu»
79.159.58.107 (discussiócontribucions)

Hola fa poc em va suprimir la pàgina de l’Associació Musical Ciutat de Benicarló que havia creada, justificant que es tractava de publicitat. No ho és gaire i és una entitat de gran importància així que li demano que s’habilite de nou i que si algun contingut el considera Inapropiat l’invito a corregir-lo, però suprimir tot el contingut que havia posat amb esforç així com si res em pareix una aberració i una falta de respecte cap al contingut que creem tota la comunitat. Espero poder veure de nou la pàgina amb les vostres aportacions que estic segur que seran de vital importància. Gràcies.

Beusson (discussiócontribucions)

Bona tarda. Crec que us confoneu demanant-m'ho a mi. He vist a l'historial que hi van intervenir en Kette~cawiki i en @Paucabot, que és qui va decidir esborrar-la. Des del desconeixement, ja que no he vist la pàgina, però coneixent els usuaris esmentats, estic gairebé segur que si es va esborrar era perquè patia greus mancances. De totes maneres, si teniu intenció de treballar-hi per deixar-la en un format adient i referenciant l'article, no tinc cap inconvenient en restaurar l'article i deixar-lo a la vostra pàgina d'usuari per poder-hi treballar. Si necessiteu ajuda, qualsevol de nosaltres us ajudarem de bon grat. Ja em direu quelcom.

Resposta a «AMCB»
Flamenc (discussiócontribucions)

Hola Carles. Gràcies per les teves correccions. Ja suposava una mica que vintiplicar no existeixi de tan en tan m'agrada fabricar mots que no existeixen, però que tothom compren, sense necessitar un diccionari. :-) Fins aviat, si tot va bé, a final de juliol hauria de poder instal·lar-me a Catalunya. Ja veurem.--~~~~

Beusson (discussiócontribucions)

Hola Frank! Són molt bones notícies. Ja gairebé ets un català de faixa i barretina! XDD

Ja fa dies que quan tinc una estona dono una repassada als teus articles, que feia molt que no ho feia, i al mateix temps aprenc coses, q sempre va bé!


Resposta a «Vintiplicar»
F3RaN (discussiócontribucions)

Hola Beusson, T'informo que el wikiprojecte del còmic retorna enguay. Comença a partir del pròxim dilluns, 4 de maig, i durarà una setmana. Les condicions seran les mateixes que habitualment. T'animo a participar-hi i/o a fer-ne difusió. Gràcies. Ferran

Resposta a «wikiprojecte còmic»
Kjposg (discussiócontribucions)

Bon dia. Podria explicar per què el seu bot beussonbot (Discussió) ha canviat sistemàticament "arena" per "sorra"? Per exemple, en l'article Platja de la Malva-rosa. Ha de saber que "arena" és la paraula antiga, mentre que "sorra" amb aquest significat és d'ús posterior i és només pròpia d'algunes àrees dialectals. Es a dir, la paraula d'ús preferent hauria de ser en tot cas "arena".

Beusson (discussiócontribucions)

Bon dia, em demana per un canvi fet fa 9 anys! Ara fa anys que no faig canvis amb bot. Normalment em basava en el que deia el DIEC i veient les entrades, arena i sorra suposo que va ser el cas. Perdoneu no ser més exacte, però he realitzat milers d'edicions des de llavors i francament, no ho recordo.

Kjposg (discussiócontribucions)

D'acord. Entenc que van ser uns canvis de fa molt de temps. De tota manera, com he explicat, considere que no eren canvis justificats. Per tant, voldria informar-li que em veig en l'obligació de revertir-los, i posar-hi de nou la paraula "arena".

Kjposg (discussiócontribucions)

Les dues paraules es troben al DIEC. A més, si consulta el diccionari Alcover-Moll, veurà que la paraula "sorra" és d'àmbit més restringit, i només apareix amb aquest significat en la segona o tercera acepció. D'altra banda, "arena" és d'àmbit general, apareix amb aquest significat en la primera acepció, i és la que té exemples més antics.

Beusson (discussiócontribucions)

Les entrades al DIEC ja us les he posat a la meva resposta anterior (podeu veure-les clicant-hi a sobre). No he revisat res més. Si us sembla que és millor, o més antic, o el que creieu, jo no en sóc cap entès. Feu els canvis pertinents, cap problema. Per això hi col·laborem, per millorar entre tots els continguts en català. Moltes gràcies!

Kjposg (discussiócontribucions)
Resposta a «Arena/sorra»
Papapep (discussiócontribucions)

Bon dia. Veig que has revertit l'edició que he fet en aquest article de treure 3 referències que no són acceptables, per poc sòlides. A més, ara està clarament sobrereferenciat, el qual és un altre problema per si mateix. Podríem trobar un terme mig i, si hi ha bones referències, deixar-lo més endreçat? Salut.

Beusson (discussiócontribucions)

Hola maco. Cap problema, ara estic fent un tutorial amb una editora novella i li vaig explicant sobre la marxa. Has anat de conya per demostrar que a mi també em repassen les edicions i que tots podem cometre errades. Ja de pas, li he ensenyat a agrair coses i ha desfer canvis. Després, quan acabi amb ella les trec de nou. No pateixis.

Fins aviat!

Papapep (discussiócontribucions)

Ah, entesos. Gràcies a tu!

Resposta a «XXXTentacion»
Talskubilos (discussiócontribucions)

En català, el verb contemplar té un ús molt més restringit que en castellà, i en particular no s'aplica a idees, lleis o quelcom de semblant. En aquests casos, cal emprar altres verbs com considerar, preveure o incloure, per exemple.

https://www.enciclopedia.cat/ec-gdlc-e00034740.xml

Beusson (discussiócontribucions)

Ho sé, i t'he agraït diversos canvis que has fet. Fa dies que t'estàs dedicant a fer aquestes substitucions i em sembla perfecte. Aquell canvi que t'he revertit en concret, ho he fet perquè havies comès una errada tipogràfica. Pots comprovar-ho a l'historial de l'article.

Fins aviat i segueix així!

Resposta a «Ús del verb contemplar»
Carlospino (discussiócontribucions)

Bon dia, La destrucció es basa en el criteri núm. 7 recollit als "Criteris de supressió ràpida", que diu "Petició de l'autor: si la sol·licitud és de bona fe i la pàgina no té contingut substancial afegit per altres editors. El buidat d'una pàgina es podrà considerar com una petició de supressió de l'autor." Jo en sóc l'únic autor i per motius personals que no vull exposar en públic voldria eliminar la pàgina que he creat i que només jo he escrit. Si voleu i és necessari, en podem parlar per privat. Gràcies per endavant.

Resposta a «Francesc Pagès i Millet»
Tiputini (discussiócontribucions)

Hola veig que ets padrí de les pàgines de deambiguació, encara que s'acabi la QQ, puc continuar amb la feina de desambiguar?@Tiputini

Beusson (discussiócontribucions)

I tant! I gràcies per lo de padrí, m'ha fet molta gràcia! Això és una wiki, fes el que et vingui de gust en tot moment, totes les col·laboracions són benvingudes, i si són en feines pesades com les desambiguacions encara més!!

Tiputini (discussiócontribucions)

Bé això de padrí no m'ho he inventat és com surt a la pàgina, no caldrà pas que em regalis la palma o la mona! Bé ara en serio, quan he desambiguat enllaços, com per exemple 'patinatge artístic' que només n'he deixat 2 per resoldre, això no s'actualitza i a la pàgina es continua mostrant que hi ha 43 enllaços per resoldre, enlloc de 2. Saps com s'actualitza?

@Tiputini

Beusson (discussiócontribucions)

S'actualitza de tant en tant. Ara per la QQ ho feien cada setmana, però ara potser trigarà més. Tens dues opcions:pot tatxar (i ) o bé es pot esborrar directament de la llista.

Tiputini (discussiócontribucions)

2 preguntes més:

  1. Per què em surten pàgines per desambiguar en anglès? Per exemple quan vull desambiguar els enllaços que fan referència a 'IPad' em surten pàgines en anglès.
  2. Quan vull desambiguar 'Mèdia' o altres entrades, em surt aquesta notificació:

"his script was last modified on 26 November 2015 at 16:15 (UTC).Page generated in 0.19 seconds.Maintained by Dispenser (talk | chat). Send Bitcoins to 1D4K2KdVZsp7rEvb8NwcTdTMwxGva6mXwN.

Això vol dir que els enllaços ja s'han desambiguat?@Tiputini

Beusson (discussiócontribucions)

És estrany. Quan tingui una estona ho investigo... ara no tinc temps. Fins aviat!

Maria Fullana de València (discussiócontribucions)

Hola, Beusson: gràcies a tu, Maria.

Resposta a «continuar amb la Q»
Davidpar (discussiócontribucions)

Crec que t'has equivocat esborrant l'article de Ricard Garcia Vilanova. L'article feia temps que estava creat en català i el text en anglès crec que el va afegir recentment un anònim. Simplement calia revertir aquestes edicions.

Beusson (discussiócontribucions)

Tens tota la raó- He vist el text en anglès i fet per un usuari amb el mateix nick que l'article i m'he dit -autobombo - i fora!

Gràcies per adonar-te'n i avisar!


Resposta a «Ricard Garcia Vilanova»