Viquipèdia:Esborrar pàgines/Propostes

De Viquipèdia
Dreceres ràpides: navegació, cerca
Admissibilitat
Directrius aprovades
Biografies
Empreses
Associacions
Llibres
Centres educatius
Vegeu també
Esborrar pàgines: Precedents
Drecera:
VP:EP/P

Aquesta és la pàgina per a discutir les propostes d'esborrament de pàgines. Per a incloure una proposta vegeu els tres passos a seguir a Ajuda:Esborrar pàgines. Si heu arribat aquí per completar el segon pas, feu servir l'enllaç següent i ompliu la informació que se us demanarà en la plantilla precarregada. Recordeu complir el tercer pas després d'efectuar el segon!

Llegiu la pàgina proposada a esborrar i llegiu-ne els motius. Mentre el procés estigui obert podeu expressar les vostres opinions i votar. Només s'accepten vots d'usuaris amb més de 30 dies antiguitat i més de 100 contribucions en l'espai principal (articles) durant els darrers tres mesos abans de la data de la proposta. Com a excepció es permet votar al creador de l'article si era un usuari registrat quan el va crear. Per emetre el vostre vot inicieu una nova línia amb un asterisc (*)

 • La vostra votació
 • Els motius que us porten a emetre tal vot i la vostra firma (~~~~). Si la vostra opinió simplement coincideix amb la d'un altre votant expliciteu-ho. Digueu, per exemple, «Opino igual que el proponent» o «Comparteixo el punt de vista de l'usuari tal». Si voleu participar en diverses propostes, editeu-les d'una en una perquè quedi a l'historial i al resum d'edició el títol de la pàgina que esteu valorant.

Si una votació ja ha complert els terminis corresponents perquè es pugui considerar acabada, afegiu-hi una línia amb el resultat. Si han guanyat els vots favorables a l'eliminació de la pàgina, un administrador procedirà al seu esborrament i traslladarà la proposta d'eliminació a l'arxiu històric corresponent. Si s'ha optat per mantenir la pàgina, també traslladarà la proposta a l'historial i, a més, deixarà una còpia a la pàgina de discussió de l'article que es pretenia esborrar per a informar-ne en vistes de posteriors processos d'eliminació.

quitisoma[modifica | modifica el codi]

Pàgina: quitisoma (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: quitisoma · quitisoma en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació microesborrany no verificable, no he sabut trobar fonts d'informació sota aquest nom --Bestiasonica: enraonem? 17:11, 3 abr 2014 (CEST) (proponent)
 • Comentari Comentari No sé si et refereixes al nom en català o al concepte. El concepte sembla que sí que existeix. Pau Cabot · Discussió 17:34, 3 abr 2014 (CEST)
Doncs ara que ho dius en català no he trobat res sobre aquest nom i quan vaig fer la cerca no vaig saber trobar aquesta adaptació. Bestiasonica: enraonem? 12:27, 6 abr 2014 (CEST)
Almanco en anglès, francès i castellà sembla que existeix: [1], [2], [3]. Pau Cabot · Discussió 12:50, 6 abr 2014 (CEST)
 • Comentari Comentari En qualsevol cas, s'hauria d'ampliar. Jo no tinc coneixements per fer-ho.– Leptictidium (digui, digui) 13:57, 6 abr 2014 (CEST)
Pel poc que hem trobat, sembla tasca difícil. Potser seria una bona opció fusionar-ho a Quitina. Pau Cabot · Discussió 10:37, 7 abr 2014 (CEST)

Handwritten Notes[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Handwritten Notes (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Handwritten Notes · Handwritten Notes en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació Sense referències d'admissibilitat --Panotxa (disc.) 21:37, 15 abr 2014 (CEST) (proponent)
 • A favor Aprovació al marge de refs, no compleix mínims de contingut--barcelona (disc.) 18:53, 17 abr 2014 (CEST)

Manuel Maples Arce[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Manuel Maples Arce (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Manuel Maples Arce · Manuel Maples Arce en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació Hoax. No és el mateix personatge que el dels interwikis --Pau Cabot · Discussió 05:50, 16 abr 2014 (CEST) (proponent)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent --Panotxa (disc.) 23:05, 16 abr 2014 (CEST)
 • A favor Aprovació Hoax, completament d'acord - Jordi Roqué (Discussió) 14:11, 16 abr 2014 (CEST)
 • A favorA favor Suport --Davidpar (disc.) 14:29, 17 abr 2014 (CEST)

Kuler[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Kuler (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Kuler · Kuler en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació Sense referències d'admissibilitat --Panotxa (disc.) 08:27, 18 abr 2014 (CEST) (proponent)


Diables de Terrassa[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Diables de Terrassa (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Diables de Terrassa · Diables de Terrassa en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat --Pau Cabot · Discussió 08:58, 18 abr 2014 (CEST) (proponent)


FAJMACOR[modifica | modifica el codi]

Pàgina: FAJMACOR (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: FAJMACOR · FAJMACOR en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat --Pau Cabot · Discussió 09:01, 18 abr 2014 (CEST) (proponent)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent --Panotxa (disc.) 09:23, 18 abr 2014 (CEST)

CEIP Princep de Viana[modifica | modifica el codi]

Pàgina: CEIP Princep de Viana (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: CEIP Princep de Viana · CEIP Princep de Viana en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació Sense referències d'admissibilitat. Copyvio --Panotxa (disc.) 09:45, 18 abr 2014 (CEST) (proponent)