Viquipèdia:Esborrar pàgines/Propostes

De Viquipèdia
Salta a: navegació, cerca
Drecera:
VP:EP/P

Aquesta és la pàgina per a discutir les propostes d'esborrament de pàgines. Per a incloure una proposta vegeu els tres passos a seguir a Ajuda:Esborrar pàgines. Si heu arribat aquí per completar el segon pas, feu servir l'enllaç següent i ompliu la informació que se us demanarà en la plantilla precarregada. Recordeu complir el tercer pas després d'efectuar el segon!

Llegiu la pàgina proposada a esborrar i llegiu-ne els motius. Mentre el procés estigui obert podeu expressar les vostres opinions i votar. Només s'accepten vots d'usuaris amb més de 30 dies antiguitat i més de 100 contribucions en l'espai principal (articles) durant els darrers tres mesos abans de la data de la proposta. Com a excepció es permet votar al creador de l'article si era un usuari registrat quan el va crear. Per emetre el vostre vot inicieu una nova línia amb un asterisc (*)

 • La vostra votació
 • Els motius que us porten a emetre tal vot i la vostra firma (~~~~). Si la vostra opinió simplement coincideix amb la d'un altre votant expliciteu-ho. Digueu, per exemple, «Opino igual que el proponent» o «Comparteixo el punt de vista de l'usuari tal». Si voleu participar en diverses propostes, editeu-les d'una en una perquè quedi a l'historial i al resum d'edició el títol de la pàgina que esteu valorant.

Si una votació ja ha complert els terminis corresponents perquè es pugui considerar acabada, afegiu-hi una línia amb el resultat. Si han guanyat els vots favorables a l'eliminació de la pàgina, un administrador procedirà al seu esborrament i traslladarà la proposta d'eliminació a l'arxiu històric corresponent. Si s'ha optat per mantenir la pàgina, també traslladarà la proposta a l'historial i, a més, deixarà un enllaç a la pàgina de discussió de l'article que es pretenia esborrar per a informar-ne en vistes de posteriors processos d'eliminació.


Banda de Música de Maó[modifica]

Pàgina: Banda de Música de Maó (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Banda de Música de Maó · Banda de Música de Maó en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat --Docosong (disc.) 01:13, 17 març 2018 (CET) (proponent)
 • A favor Aprovació Promocional. --Pau Colominas (t'ajudo?) 17:20, 21 març 2018 (CET)
 • En contraneutral Consentible He netejat l'article. Queda un esborrany una mica prim, però amb deu anys d'existència la banda té projecció social a Menorca.--Flamenc (disc.) 11:42, 22 març 2018 (CET)

Arts Gràfiques Orient[modifica]

Pàgina: Arts Gràfiques Orient (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Arts Gràfiques Orient · Arts Gràfiques Orient en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat --Docosong (disc.) 01:24, 17 març 2018 (CET) (proponent)
 • A favor Aprovació No compleix cap dels criteris d'admissibilitat per empreses. --Kette~cawiki (disc.) 16:51, 21 març 2018 (CET)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent.--General Basset (disc.) 16:53, 21 març 2018 (CET)
 • A favor Aprovació Tot i ser una empresa amb 60 anys de tradició, per ara no hi ha fonts externs que atestin l'admissibilitat.--Flamenc (disc.) 10:26, 22 març 2018 (CET)

Diversos reis de Góndor[modifica]

Aldamir, Anàrdil, Atanatar I, Atanatar II, Calimehtar, Calmacil, Castamir, Cemèndur, Ciryandil, Narmacil I, Narmacil II, Romendacil II, Tarannon Falastur, Tarondor de Góndor, Telemnar, Telumehtar, Turàmbar i Valacar.

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat. Pau Cabot · Discussió 08:21, 17 març 2018 (CET)
 • A favor Aprovació Pels motius exposats.--Medol (disc.) 12:18, 17 març 2018 (CET)
 • A favor Aprovació D'acord amb els motius ja exposats. --Docosong (disc.) 16:22, 19 març 2018 (CET)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent. --General Basset (disc.) 16:33, 21 març 2018 (CET)

Àrea metropolitana de Tarragona-Reus[modifica]

Pàgina: Àrea metropolitana de Tarragona-Reus (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Àrea metropolitana de Tarragona-Reus · Àrea metropolitana de Tarragona-Reus en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No existeix, no té data de fundació, seu social ni estatuts. No és més que un concepte creat arran de determinades reclamacions d'infraestructures viàries que no té base social ni política --Marraco (disc.) 10:23, 22 març 2018 (CET) (proponent)
 • Objecció Objecció En cap cas es parla que sigui una entitat. És un concepte geogràfic sobre el qual hi ha bibliografia. Sols cal fer una cerca i es troba. [1] [2][3][4]--Pcm (disc.) 13:36, 22 març 2018 (CET)
 • Objecció Objecció Els arguments exposats no en justifiquen l'esborrament (no s'incompleix cap normativa ni criteri). --Pau Colominas (t'ajudo?) 14:01, 22 març 2018 (CET)

Neu al Berguedà 2018[modifica]

Pàgina: Neu al Berguedà 2018 (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Neu al Berguedà 2018 · Neu al Berguedà 2018 en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat --Pau Cabot · Discussió 16:46, 22 març 2018 (CET) (proponent)
 • Moure a Viquinotícies. --Pau Colominas (t'ajudo?) 10:53, 23 març 2018 (CET)