Viquipèdia:Esborrar pàgines/Propostes

De Viquipèdia
Dreceres ràpides: navegació, cerca
Admissibilitat
Directrius aprovades
Biografies
Empreses
Associacions
Llibres
Centres educatius
Vegeu també
Esborrar pàgines: Precedents
Drecera:
VP:EP/P

Aquesta és la pàgina per a discutir les propostes d'esborrament de pàgines. Per a incloure una proposta vegeu els tres passos a seguir a Ajuda:Esborrar pàgines. Si heu arribat aquí per completar el segon pas, feu servir l'enllaç següent i ompliu la informació que se us demanarà en la plantilla precarregada. Recordeu complir el tercer pas després d'efectuar el segon!

Llegiu la pàgina proposada a esborrar i llegiu-ne els motius. Mentre el procés estigui obert podeu expressar les vostres opinions i votar. Només s'accepten vots d'usuaris amb més de 30 dies antiguitat i més de 100 contribucions en l'espai principal (articles) durant els darrers tres mesos abans de la data de la proposta. Com a excepció es permet votar al creador de l'article si era un usuari registrat quan el va crear. Per emetre el vostre vot inicieu una nova línia amb un asterisc (*)

 • La vostra votació
 • Els motius que us porten a emetre tal vot i la vostra firma (~~~~). Si la vostra opinió simplement coincideix amb la d'un altre votant expliciteu-ho. Digueu, per exemple, «Opino igual que el proponent» o «Comparteixo el punt de vista de l'usuari tal». Si voleu participar en diverses propostes, editeu-les d'una en una perquè quedi a l'historial i al resum d'edició el títol de la pàgina que esteu valorant.

Si una votació ja ha complert els terminis corresponents perquè es pugui considerar acabada, afegiu-hi una línia amb el resultat. Si han guanyat els vots favorables a l'eliminació de la pàgina, un administrador procedirà al seu esborrament i traslladarà la proposta d'eliminació a l'arxiu històric corresponent. Si s'ha optat per mantenir la pàgina, també traslladarà la proposta a l'historial i, a més, deixarà una còpia a la pàgina de discussió de l'article que es pretenia esborrar per a informar-ne en vistes de posteriors processos d'eliminació.

Kuler[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Kuler (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Kuler · Kuler en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació Sense referències d'admissibilitat --Panotxa (disc.) 08:27, 18 abr 2014 (CEST) (proponent)
 • A favor Aprovació --gerardduenasparlem-ne 15:31, 23 abr 2014 (CEST)

Diables de Terrassa[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Diables de Terrassa (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Diables de Terrassa · Diables de Terrassa en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat --Pau Cabot · Discussió 08:58, 18 abr 2014 (CEST) (proponent)
 • Objecció Objecció Comentari Comentari He tret el contingut que feia massa «pàgina web», neutralitzat l'article i afegit dues primeres referències. Penso que en la forma actual podem mantenir l'article. És una entitat amb més 30 anys de tradició i d'activitat.--Flamenc (disc.) 14:51, 22 abr 2014 (CEST)
 • Objecció Objecció per les millores fetes crec que és assumible--Pcm (disc.) 21:36, 22 abr 2014 (CEST)
 • Comentari Comentari Les referències sembla que en verifiquen l'admissibilitat. Ara bé, el que diu l'article és molt genèric i gairebé tot valdria per qualsevol colla de diable; si les referències realment en fan una cobertura significativa s'hauria de poder dir alguna cosa més d'aquesta colla.--Pere prlpz (disc.) 22:44, 22 abr 2014 (CEST)
Això val per molts articles, diuem, sobre clubs de futbol per exemple. Malauradament, no hi ha cap competició internacional de diables tipus UEFA. Si l'article es conserva, afegiré la plantilla entitat, però trobo que n'hi ha prou per a un article curt. En general, prefereixo articles curts, és l'essència d'una enciclopedia, que és una obra que s'utilitza sovint per a trobar la resposta a la qüestió «que és…?».--Flamenc (disc.) 00:30, 23 abr 2014 (CEST)
Sí, però per dir que és una colla de diables de Terrassa fundada el 1981 no cal un article, i d'una colla de diables se'n pot dir alguna cosa més.--Pere prlpz (disc.) 00:36, 23 abr 2014 (CEST)
En realitat, que és una colla de diables de Terrassa i que es va fundar el 1981 ja ho diu Llista de colles de diables. Pau Cabot · Discussió 17:22, 23 abr 2014 (CEST)
 • Comentari ComentariCrec que cal treballar-hi en article, però això no és motiu per esborrar-lo. Caldria canviar el {{FVA}} pel {{FR}}, després que s'hagin aportat dos fonts bibliogràfiques que parlin del tema. Malgrat que l'òptim seria que algú accedís a aquella bibliografia exposada i s'animés a ampliar l'article us deixo dos enllaços d'on poder extreure una mica d'informació per si algú s'anima:
 1. Protocols de Festa Major (parla de l'any de creació i d'un dels actes que s'encarreguen anualment)
 2. Protocol Festiu de Festa Major - abril 2011 (aquí podeu extreure la informació d'alguns del Bestiari popular que porta la Colla)

--KRLS , (disc.) 18:11, 23 abr 2014 (CEST)

FAJMACOR[modifica | modifica el codi]

Pàgina: FAJMACOR (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: FAJMACOR · FAJMACOR en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat --Pau Cabot · Discussió 09:01, 18 abr 2014 (CEST) (proponent)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent --Panotxa (disc.) 09:23, 18 abr 2014 (CEST)

CEIP Princep de Viana[modifica | modifica el codi]

Pàgina: CEIP Princep de Viana (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: CEIP Princep de Viana · CEIP Princep de Viana en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

Associació de Cultura Musical[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Associació de Cultura Musical (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Associació de Cultura Musical · Associació de Cultura Musical en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació sense referències d'admissibilitat --Panotxa (disc.) 10:02, 21 abr 2014 (CEST) (proponent)
 • Objecció Objecció he afegit unes primeres referències. Sembla una organització que va tenir un paper important en la cultura musical catalana. Espero que viquipedistes amb accés més fàcil a les bibliotèques, poguessin desenvolupar l'article.

Bedford (Anglaterra)[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Bedford (Anglaterra) (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Bedford (Anglaterra) · Bedford (Anglaterra) en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació Tot l'article, incloent-hi la introducció, és una traducció automàtica sense revisar. --– Leptictidium (digui, digui) 15:27, 21 abr 2014 (CEST) (proponent)
 • A favor Aprovació L'article és dolentíssim, però el tema és admissible. Proposa de reduir l'article a tres línies i afegir la plantilla esborrany, fins que algú tingués la vocació de desenvolupar-lo.--Flamenc (disc.) 00:33, 23 abr 2014 (CEST)
  • Si algú fa això ja no caldrà esborrar. Ara bé, les tres primeres frases no són aprofitables. Amb prou feines la primera.--Pere prlpz (disc.) 16:08, 23 abr 2014 (CEST)
 • A favor Aprovació Pel fet de ser una traducció automàtica abandonada. --Davidpar (disc.) 15:33, 23 abr 2014 (CEST)

Aprenentatge basat en simulacions[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Aprenentatge basat en simulacions (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Aprenentatge basat en simulacions · Aprenentatge basat en simulacions en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació sense referències d'admissibilitat --Panotxa (disc.) 18:42, 21 abr 2014 (CEST) (proponent)
 • A favor Aprovació article incomplet i abandonat.--Flamenc (disc.) 00:36, 23 abr 2014 (CEST)

Polígon Industrial (Massanes)[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Polígon Industrial (Massanes) (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Polígon Industrial (Massanes) · Polígon Industrial (Massanes) en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació Sense contingut significatiu. --– Leptictidium (digui, digui) 09:14, 23 abr 2014 (CEST) (proponent)
 • A favor Aprovació Redundant amb el que ja diu la taula que hi ha a Massanes.--Pere prlpz (disc.) 11:16, 23 abr 2014 (CEST)
 • Redirecció. D'acord amb en Pere. A més, a l'article del polígon diu que té 5 habitants i al del municipi, 9. Deuen ser anys diferents, supòs ... Pau Cabot · Discussió 17:20, 23 abr 2014 (CEST)
 • NeutralA favor Assumible--KRLS , (disc.) 18:16, 23 abr 2014 (CEST)

Yao (Osaka)[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Yao (Osaka) (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Yao (Osaka) · Yao (Osaka) en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació Traducció automàtica abandonada --– Leptictidium escrivint des d'un ordinador no segur 16:58, 23 abr 2014 (CEST) (proponent)