Viquipèdia:Esborrar pàgines/Propostes

< Viquipèdia:Esborrar pàgines
De Viquipèdia
Jump to navigation Jump to search
Drecera:
VP:EP/P

Aquesta és la pàgina per a discutir les propostes d'esborrament de pàgines. Per a incloure una proposta vegeu els tres passos a seguir a Ajuda:Esborrar pàgines. Si heu arribat aquí per completar el segon pas, feu servir l'enllaç següent i ompliu la informació que se us demanarà en la plantilla precarregada. Recordeu complir el tercer pas després d'efectuar el segon!

Llegiu la pàgina proposada a esborrar i llegiu-ne els motius. Mentre el procés estigui obert podeu expressar les vostres opinions i votar. Només s'accepten vots d'usuaris amb més de 30 dies antiguitat i més de 100 contribucions en l'espai principal (articles) durant els darrers tres mesos abans de la data de la proposta. Com a excepció es permet votar al creador de l'article si era un usuari registrat quan el va crear. Per emetre el vostre vot inicieu una nova línia amb un asterisc (*)

 • La vostra votació
 • Els motius que us porten a emetre tal vot i la vostra firma (~~~~). Si la vostra opinió simplement coincideix amb la d'un altre votant expliciteu-ho. Digueu, per exemple, «Opino igual que el proponent» o «Comparteixo el punt de vista de l'usuari tal». Si voleu participar en diverses propostes, editeu-les d'una en una perquè quedi a l'historial i al resum d'edició el títol de la pàgina que esteu valorant.

Si una votació ja ha complert els terminis corresponents perquè es pugui considerar acabada, afegiu-hi una línia amb el resultat. Si han guanyat els vots favorables a l'eliminació de la pàgina, un administrador procedirà al seu esborrament i traslladarà la proposta d'eliminació a l'arxiu històric corresponent. Si s'ha optat per mantenir la pàgina, també traslladarà la proposta a l'historial i, a més, deixarà un enllaç a la pàgina de discussió de l'article que es pretenia esborrar per a informar-ne en vistes de posteriors processos d'eliminació.Jaume Boixeda i Bellavista[modifica]

Pàgina: Jaume Boixeda i Bellavista (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Jaume Boixeda i Bellavista · Jaume Boixeda i Bellavista en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat --Pau Cabot · Discussió 20:26, 3 ago 2018 (CEST) (proponent)
 • Comentari Comentari He hagut de reanomenar en trobar la font. No és un currículum, sinó una fitxa biogràfica publicada per l'ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles en l'apartat «Personatges il·lustres», que ha sigut copiada/empastada sense formatar. --Flamenc (disc.) 13:33, 6 ago 2018 (CEST)
 • Comentari Comentari Per fer cerques s'ha d'utilitzar el nom castellanitzat:Jaime Boixeda.--Flamenc (disc.) 14:13, 6 ago 2018 (CEST)
 • Objecció Objecció --Flamenc (disc.) 20:35, 9 ago 2018 (CEST)
 • A favor Aprovació Copyvio.--Medol (disc.) 17:45, 14 ago 2018 (CEST)
  • Comentari Comentari i per què copyvio? --Flamenc (disc.) 23:24, 14 ago 2018 (CEST)
   • Comentari Comentari Doncs perquè tot sembla copiat directament d'un article de la web de l'Ajuntament del seu poble.--Medol (disc.) 23:37, 14 ago 2018 (CEST)
    • Si es menciona la referència, correctament, no és copyvio.@Medol:, però contra esboradors, em sento impotent. Seria prohibit, citar referències?-Flamenc (disc.) 00:52, 16 ago 2018 (CEST)
     • Entenc que les referències són per referenciar, no per indicar l'origen. Copiar un article de la GEC, per exemple, encara que se citi, és copyvio. En el cas que ens ocupa, perquè l'article aparegui igual que a la web de l'Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles, caldria que aquest en cedís els drets. Sinó és un plagi.--Medol (disc.) 12:15, 16 ago 2018 (CEST)
      • El copyvio es pot salvar si s'arreglen algunes frases, perquè està massa copiat però tampoc és un copia-enganxa sencer. Aleshores les qüestions són si hi ha algú disposat a treure el copyvio i si el personatge és admissible. Hauríem de resoldre les dues, però són independents.--Pere prlpz (disc.) 12:26, 16 ago 2018 (CEST)

Sead Mahmutefendić[modifica]

Pàgina: Sead Mahmutefendić (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Sead Mahmutefendić · Sead Mahmutefendić en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

Flirtie[modifica]

Pàgina: Flirtie (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Flirtie · Flirtie en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat --Docosong (disc.) 19:33, 8 ago 2018 (CEST) (proponent)
 • Comentari Comentari Discussió:Flirtie, a banda que les úniques referències que n'hi han semblen (són) publireportatges encoberts.--Docosong (disc.) 19:35, 8 ago 2018 (CEST)

We MEdia[modifica]

Pàgina: We MEdia (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: We MEdia · We MEdia en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat. --Docosong (disc.) 20:03, 8 ago 2018 (CEST) (proponent)
 • Comentari Comentari Article fora de context, ja que hauria de parlar del propi llibre i no del concepte.--Docosong (disc.) 20:07, 8 ago 2018 (CEST)
 • A favor Aprovació d'acor amb el proponent.--Flamenc (disc.) 20:37, 9 ago 2018 (CEST)

Yalanda[modifica]

Pàgina: Yalanda (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Yalanda · Yalanda en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació FVA des del 2014 --Docosong (disc.) 20:11, 8 ago 2018 (CEST) (proponent) Per les referències aportades. Gràcies, Medol! --Docosong (disc.) 19:23, 9 ago 2018 (CEST)
 • Objecció Objecció Que el 2006 en Jolle no tingués el costum d'especificar de quina font fiable havia tret la informació no és motiu per suposar que aquesta informació no ha sortit d'una font fiable i que no sigui interessant.--Pere prlpz (disc.) 13:16, 9 ago 2018 (CEST):
 • Comentari Comentari Entenc el comentari però crec que està fora de joc. No acostumo a suposar res i conec, una mica, la gran feina d'en Jolle. Per altra banda, només em preocupa la qualitat i les fonts fiables de l'article que abans de la discussió no tenia.--Docosong (disc.) 19:17, 9 ago 2018 (CEST)
 • Objecció Objecció A mi em sembla que ho faci qui ho faci, si no hi ha referències s'ha d'esborrar, però en aquest cas n'he trobat.--Medol (disc.) 14:11, 9 ago 2018 (CEST)
 • Objecció Objecció @Medol: He millorat la teva referència i afegit una nova, de turca, que amb el que puc comprendre via traducció automàtica, és correcte.--Flamenc (disc.) 21:12, 9 ago 2018 (CEST)

Dos Ruedas. Gran enciclopedia ilustrada de la moto[modifica]

Pàgina: Dos Ruedas. Gran enciclopedia ilustrada de la moto (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Dos Ruedas. Gran enciclopedia ilustrada de la moto · Dos Ruedas. Gran enciclopedia ilustrada de la moto en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

Locapèdia[modifica]

Pàgina: Locapèdia (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Locapèdia · Locapèdia en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat --Pau Cabot · Discussió 11:06, 9 ago 2018 (CEST) (proponent)
 • A favor Aprovació d'acord amb Pau.--Flamenc (disc.) 17:35, 10 ago 2018 (CEST)

Jorge de Camps i de Casanova[modifica]

Pàgina: Jorge de Camps i de Casanova (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Jorge de Camps i de Casanova · Jorge de Camps i de Casanova en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat --Pau Cabot · Discussió 11:12, 9 ago 2018 (CEST) (proponent)
 • Comentari Comentari Suggereixo plantejar en conjunt quins marquesos de Camps poden ser no notables i fusionar-los a Marquès de Camps.--Pere prlpz (disc.) 13:12, 9 ago 2018 (CEST)
Em sembla bé, però dels altres quatre, els dos més antics semblen admissibles i els dos més recents, no: Pelagi de Camps i de Matas i Carles de Camps i d'Olzinellas foren diputats a Madrid i Felip de Camps i de Subirats i Jordi de Camps i Galobart no semblen gaire admissibles, tampoc. Pau Cabot · Discussió 16:56, 9 ago 2018 (CEST)
 • A favor Aprovació Aquest només va nèixer dins d'una nissaga noble i estudiar. El mer fet de néixer no el fa admissible.--Flamenc (disc.) 17:39, 10 ago 2018 (CEST)

Xbeltpro[modifica]

Pàgina: Xbeltpro (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Xbeltpro · Xbeltpro en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació Publicitat --Pau Cabot · Discussió 14:52, 12 ago 2018 (CEST) (proponent)
 • A favor Aprovació Existeix i prou, només s'en parla en unes poques botigues en línia.--Flamenc (disc.) 09:54, 14 ago 2018 (CEST)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent. --Docosong (disc.) 11:19, 14 ago 2018 (CEST)

Eliseu García i Ripoll[modifica]

Pàgina: Eliseu García i Ripoll (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Eliseu García i Ripoll · Eliseu García i Ripoll en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació Currículum --Pau Cabot · Discussió 14:54, 12 ago 2018 (CEST) (proponent)
 • Comentari Comentari Tot i que en pensa @Paucabot:, és una biografia amb unes deficiències i poques referències, però no és un currículum. S'ha de fer la diferència i utilitzar més parsimònia amb plantilles. Amb dues: manca de referències i la d'esborrament, n'hi ha prou.--Flamenc (disc.) 10:07, 14 ago 2018 (CEST)
 • Objecció Objecció He fet uns retocs i té més de dos discs no auto-editats.--Flamenc (disc.) 11:28, 14 ago 2018 (CEST)
 • Comentari Comentari Co més de costum, Pau Cabot treu les referències i les reemplaça per CN. Quan una colla ella mateixa diu qui és el seu fundador, generalment, és una font fiable per a aquesta informació de fets i aleshores és una font fiable tot i no ser independent del subjecte. No és tant blanc o negre.--Flamenc (disc.) 14:09, 14 ago 2018 (CEST)
La colla del qual el biografiat n'és el fundador no és independent del biografiat. Si no és negre, és un gris molt i molt fosc ... Que hàgim d'acudir a ella per fer l'article diu bastant de l'admissibilitat del biografiat. Pau Cabot · Discussió 14:17, 14 ago 2018 (CEST)

Comentari Comentari La colla ha de servir de referència per certificar qui és el fundador, però no evidentment no per justificar admissibilitat. És font primària clarament no independent del subjecte. --Pau Colominas (t'ajudo?) 14:37, 14 ago 2018 (CEST)
D'acord amb en Pau Colominas. Que una referència no justifiqui l'admissibilitat no és motiu per treure-la.--Pere prlpz (disc.) 16:36, 14 ago 2018 (CEST)
D'acord amb en Pere. Segurament, però, el que passa, és que el fet no és prou rellevant per aparèixer a la biografia, per això cap font fiable n'ha parlat. Addicionalment, això també podria passar perquè l'article fos curriculumesc i ni tan sols fos admissible. Pau Cabot · Discussió 18:52, 14 ago 2018 (CEST)
 • A favor Aprovació Només hi ha una font fiable independent del subjecte (la del diari El País) i aquesta no parla significativament del biografiat. --Pau Colominas (t'ajudo?) 14:39, 14 ago 2018 (CEST)

Comentari Comentari Hi ha una diferència entre fonts per atestar l'admissibilitat (que han de ser independents, evidentment) i fonts no independents que poden ser utilitzades per fets purs. A més té més discs no autoeditats, un criteri d'admissibilitat que tot d'un cop no valdria? @Pau Colominas: Lizon és una font valable. I perquè CadenaSer no seria una font fiable, ja no comprenc. Vaig comprendre que val més ser un ciclista de tercera que un músic al país València, no és la primera vegada.--Flamenc (disc.) 16:14, 14 ago 2018 (CEST)
Que les fonts fiables donin cobertura als ciclistes de tercera i no als músics de segona ens pot agradar o no, però és el que és.--Pere prlpz (disc.) 16:36, 14 ago 2018 (CEST)

Comentari Comentari i per a @Pere prlpz: el discs no autoeditats no compten. Autoodi --Flamenc (disc.) 23:26, 14 ago 2018 (CEST)

Comentari Comentari Responc per al·lusions, perquè no he votat ni pensava fer-ho. Els discs compten, però no he aconseguit confirmar quins discos són d'aquest músic i quins són només participacions en obres col·lectives o col·laboracions amb discos d'algú altre. Potser si algú hi esmerça més temps que jo en pot treure l'entrellat.--Pere prlpz (disc.) 01:39, 15 ago 2018 (CEST)

Guélion[modifica]

Pàgina: Guélion (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Guélion · Guélion en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat --Pau Cabot · Discussió 15:08, 12 ago 2018 (CEST) (proponent)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent. --Docosong (disc.) 11:19, 14 ago 2018 (CEST)
 • Comentari Comentari crec que el cas de Terra Mitjana és recurrent, sembla que es facin batudes per esborrar ara personatges, ara llocs... En aquest cas no hi ha gaire informació però en d'altres els noms mereixen un article per la seva rellevància a la cultura popular--barcelona (disc.) 14:51, 15 ago 2018 (CEST)

Calacirya[modifica]

Pàgina: Calacirya (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Calacirya · Calacirya en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat --Pau Cabot · Discussió 15:10, 12 ago 2018 (CEST) (proponent)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent. --Docosong (disc.) 11:19, 14 ago 2018 (CEST)

Herugrim[modifica]

Pàgina: Herugrim (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Herugrim · Herugrim en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat --Pau Cabot · Discussió 15:12, 12 ago 2018 (CEST) (proponent)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent. --Docosong (disc.) 11:19, 14 ago 2018 (CEST)

Dor-lómin[modifica]

Pàgina: Dor-lómin (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Dor-lómin · Dor-lómin en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat --Pau Cabot · Discussió 15:15, 12 ago 2018 (CEST) (proponent)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent. --Docosong (disc.) 11:19, 14 ago 2018 (CEST)

Pere Condom-Vilà[modifica]

Pàgina: Pere Condom-Vilà (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Pere Condom-Vilà · Pere Condom-Vilà en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

Almaren[modifica]

Pàgina: Almaren (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Almaren · Almaren en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat --Pau Cabot · Discussió 14:21, 16 ago 2018 (CEST) (proponent)