Viquipèdia:Esborrar pàgines/Propostes

De Viquipèdia
Dreceres ràpides: navegació, cerca
Drecera:
VP:EP/P

Aquesta és la pàgina per a discutir les propostes d'esborrament de pàgines. Per a incloure una proposta vegeu els tres passos a seguir a Ajuda:Esborrar pàgines. Si heu arribat aquí per completar el segon pas, feu servir l'enllaç següent i ompliu la informació que se us demanarà en la plantilla precarregada. Recordeu complir el tercer pas després d'efectuar el segon!

Llegiu la pàgina proposada a esborrar i llegiu-ne els motius. Mentre el procés estigui obert podeu expressar les vostres opinions i votar. Només s'accepten vots d'usuaris amb més de 30 dies antiguitat i més de 100 contribucions en l'espai principal (articles) durant els darrers tres mesos abans de la data de la proposta. Com a excepció es permet votar al creador de l'article si era un usuari registrat quan el va crear. Per emetre el vostre vot inicieu una nova línia amb un asterisc (*)

 • La vostra votació
 • Els motius que us porten a emetre tal vot i la vostra firma (~~~~). Si la vostra opinió simplement coincideix amb la d'un altre votant expliciteu-ho. Digueu, per exemple, «Opino igual que el proponent» o «Comparteixo el punt de vista de l'usuari tal». Si voleu participar en diverses propostes, editeu-les d'una en una perquè quedi a l'historial i al resum d'edició el títol de la pàgina que esteu valorant.

Si una votació ja ha complert els terminis corresponents perquè es pugui considerar acabada, afegiu-hi una línia amb el resultat. Si han guanyat els vots favorables a l'eliminació de la pàgina, un administrador procedirà al seu esborrament i traslladarà la proposta d'eliminació a l'arxiu històric corresponent. Si s'ha optat per mantenir la pàgina, també traslladarà la proposta a l'historial i, a més, deixarà un enllaç a la pàgina de discussió de l'article que es pretenia esborrar per a informar-ne en vistes de posteriors processos d'eliminació.


Héctor Serrano[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Héctor Serrano (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Héctor Serrano · Héctor Serrano en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació Sense referències d'admissibilitat. Currículum. Publicitat --Panotxa (disc.) 10:20, 21 juny 2015 (CEST) (proponent)
 • Comentari Comentari He netejat l'article del blabla màrqueting irritant. No m'hi conec, però si algú pogués verificar si els premis rebuts són significatius, l'admissibilitat, o no, esdevindria més clara.--Flamenc (disc.) 00:04, 25 juny 2015 (CEST)
 • A favor Aprovació no s'ha ameliorat.--Flamenc (disc.) 22:24, 2 jul 2015 (CEST)

Griu de Tarragona[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Griu de Tarragona (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Griu de Tarragona · Griu de Tarragona en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació sense referències d'admissibilitat --Panotxa (disc.) 18:52, 25 juny 2015 (CEST) (proponent)
 • Comentari Comentari copyvio de https://www.tarragona.cat/cultura/festes-i-cultura-popular/santa-tecla/seguici/bestiari/griu --Panotxa (disc.) 17:53, 26 juny 2015 (CEST)
 • Objecció Objecció he canviat l'article. Els elements de copyvio han desapareguts. S'ha de dir que la pàgina del web de Tarragona, no citava les fonts tampoc. L'incorporació oficial del griu ha tingut un ressó en les mitjans. No les he citats tots, per a evitar la sobrereferenciació ni he mencionat Publico que escriu: «La más destacada es que elcortejo estrena un nuevo elemento, el Griu., com que trobo que n'hi ha prou.--Flamenc (disc.) 15:10, 1 jul 2015 (CEST)
 • Objecció Objecció per millores de Flamenc --Passavolant apunta clr gruix7 x25px.png Dvdgmz(Escriu-me) 09:26, 2 jul 2015 (CEST)
 • Comentari Comentari Les millores estan molt bé, però un element de bestiari que encara no du ni dotze mesos incorporat al seguici dona per una notícia o per fusionar-lo amb altres similars a Seguici Popular de Tarragona, però no per un article independent --Panotxa (disc.) 11:22, 2 jul 2015 (CEST)
  • Comentari Comentari l'edat no és una qualitat sui generis per jutjar un article (tot i què pot ser un argument al cas d'un grup, un ciclista o un polític, creat ahir que avui ja troba que hauria d'ésser a la viqui, no hi ha regla absoluta). En veure el procediment per assessorar una nova bèstia al bestiari i les referències per a mi, n'hi ha prou. No hem de ser més severs per a entitats significatiues del país que per a ciclistes d'enjondre que han guanyat una cursa de paròquia el 1946 (ja ho sé, «other stuff exists».--Flamenc (disc.) 15:59, 2 jul 2015 (CEST)
 • Objecció Objecció Les millores efectuades per Flamenc han donat a l'article un aspecte molt diferent del que tenia l'article inicial. Ha incorporat un alt grau de qualitat. I pel que fa a la significació o la importància de l'element del bestiari, més enllà de la seva història present, hi ha al darrere tota una història de voluntat i intents de fer-lo realitat que acaben, finalment, fent possible la seva aparició pública i incorporació a la cultura popular d'un territori, i finalment d'un país, més enllà del refús inicial per les seves «mancances tant en l'argumentació i la documentació històrica, com artístiques». De vegades, sembla una metàfora del que s'intenta demanar a alguns articles de la nostra Viquipèdia en català. La cultura catalana, en totes les vessants, artística, esportiva, literària i també la nascuda de la cultura popular és molt rica i es troba en continua transformació i vitalitat. Donem-li una oportunitat, la de poder tenir el seu lloc a la nostra Viquipèdia. --Llumeureka (disc.) 01:08, 3 jul 2015 (CEST)

Antonio Coll Sebastià[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Antonio Coll Sebastià (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Antonio Coll Sebastià · Antonio Coll Sebastià en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació sense referències d'admissibilitat --Panotxa (disc.) 05:43, 27 juny 2015 (CEST) (proponent)


Ràdio Godella[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Ràdio Godella (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Ràdio Godella · Ràdio Godella en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat --Pau Cabot · Discussió 18:26, 27 juny 2015 (CEST) (proponent)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent --Panotxa (disc.) 22:57, 28 juny 2015 (CEST)
 • Objecció Fusió a Godella --Davidpar (disc.) 13:16, 2 jul 2015 (CEST)

Jordi Pla Valor[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Jordi Pla Valor (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Jordi Pla Valor · Jordi Pla Valor en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació Currículum --Pau Cabot · Discussió 18:30, 27 juny 2015 (CEST) (proponent)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent --Panotxa (disc.) 07:03, 1 jul 2015 (CEST)
 • A favor Aprovació Proposo d'usuaritzar el contingut, és el primer article de l'usuari. --Flamenc (disc.) 13:33, 1 jul 2015 (CEST)
Sembla ser el primer i el darrer. Va fer dues edicions a l'article fa dues setmanes i no ha tornat més. No sé exactament què hi guanyam amb la usuarificació. Pau Cabot · Discussió 13:48, 1 jul 2015 (CEST)
Paucabot Tens raó.--Flamenc (disc.) 15:44, 1 jul 2015 (CEST)