Viquipèdia:Esborrar pàgines/Propostes

De Viquipèdia
Dreceres ràpides: navegació, cerca
Drecera:
VP:EP/P

Aquesta és la pàgina per a discutir les propostes d'esborrament de pàgines. Per a incloure una proposta vegeu els tres passos a seguir a Ajuda:Esborrar pàgines. Si heu arribat aquí per completar el segon pas, feu servir l'enllaç següent i ompliu la informació que se us demanarà en la plantilla precarregada. Recordeu complir el tercer pas després d'efectuar el segon!

Llegiu la pàgina proposada a esborrar i llegiu-ne els motius. Mentre el procés estigui obert podeu expressar les vostres opinions i votar. Només s'accepten vots d'usuaris amb més de 30 dies antiguitat i més de 100 contribucions en l'espai principal (articles) durant els darrers tres mesos abans de la data de la proposta. Com a excepció es permet votar al creador de l'article si era un usuari registrat quan el va crear. Per emetre el vostre vot inicieu una nova línia amb un asterisc (*)

 • La vostra votació
 • Els motius que us porten a emetre tal vot i la vostra firma (~~~~). Si la vostra opinió simplement coincideix amb la d'un altre votant expliciteu-ho. Digueu, per exemple, «Opino igual que el proponent» o «Comparteixo el punt de vista de l'usuari tal». Si voleu participar en diverses propostes, editeu-les d'una en una perquè quedi a l'historial i al resum d'edició el títol de la pàgina que esteu valorant.

Si una votació ja ha complert els terminis corresponents perquè es pugui considerar acabada, afegiu-hi una línia amb el resultat. Si han guanyat els vots favorables a l'eliminació de la pàgina, un administrador procedirà al seu esborrament i traslladarà la proposta d'eliminació a l'arxiu històric corresponent. Si s'ha optat per mantenir la pàgina, també traslladarà la proposta a l'historial i, a més, deixarà un enllaç a la pàgina de discussió de l'article que es pretenia esborrar per a informar-ne en vistes de posteriors processos d'eliminació.Ràdio les Borges[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Ràdio les Borges (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Ràdio les Borges · Ràdio les Borges en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

Geomuggle[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Geomuggle (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Geomuggle · Geomuggle en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències de notabilitat i el contingut fusionable ja apareix a Geocerca. --Mcsmp (disc.) 19:39, 27 gen 2016 (CET) (proponent)
 • Objecció Fusió Idò ara ja simplement falta fer la redirecció, no? Pau Cabot · Discussió 20:17, 27 gen 2016 (CET)
 • Objecció Objecció No crec que el contingut s'hagi de fusionar. A l'article de geocerca s'anomenen els "geomuggles" i en aquest article s'amplia o s'explica una mica més aquest concepte. Tampoc penso que s'hagi d'eliminar. És veritat que s'ha de millorar i molt però amb uns quants retocs per part de gent més experimentada que jo en això de la viquipèdia pot quedar un article acceptable amb informació força útil. Però només és la meva opinió, apartir d'aquí feu el que creieu. --Belmonte~cawiki (disc.) 20:39, 27 gen 2016 (CET)
 • Objecció Fusió amb una redirecció n'hi haura prou, en l'estat actual tota la info es troba a l'article geocerca.--Flamenc (disc.) 14:40, 30 gen 2016 (CET)
 • Objecció Objecció el comentari anterior sense signar és fet per 88.20.177.69 (disc.contr.)
 • Objecció Fusió Crec que té més sentit fusionat en l'article del geocatching.--KRLS , (disc.) 17:50, 2 feb 2016 (CET)
 • Comentari Comentari Perdoneu, jo també estic d'acord amb que Geomuggle redireccioni a Geocerca (en aquest cas, aquesta és la única diferència entre Objecció Fusió i A favor Aprovació, no?). Si és així entenc que el que hauria d'haver fet és mostrar el meu suport a la fusió a la pàgina de discussió de l'article i no pas fer una proposta d'esborrat. És així Paucabot, Flamenc, KRLS?--Mcsmp (disc.) 01:10, 5 feb 2016 (CET)

Partit Regional de la Comunitat Valenciana[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Partit Regional de la Comunitat Valenciana (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Partit Regional de la Comunitat Valenciana · Partit Regional de la Comunitat Valenciana en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació sense referències d'admissibilitat, traducció d'un article esborrat en la viqui original, proposat per fusionar sense contingut fusionable --Panotxa (disc.) 18:57, 28 gen 2016 (CET) (proponent)
 • A favor AprovacióLeptictidium (digui) 09:35, 30 gen 2016 (CET)
 • Objecció Objecció article reelaborat. Com a partit polític independent no és admissible (ni l'article tenia referències) i possiblement fóra una formació unipersonal.--Coentor (disc.) 13:25, 30 gen 2016 (CET)
 • Objecció Objecció @Coentor, Leptictidium, Panotxa: Per la reanomenació i les millores de Coentor.--Flamenc (disc.) 14:31, 30 gen 2016 (CET)
 • Objecció Objecció Per les modificacions, inclòs el reanomenament --Panotxa (disc.) 17:58, 30 gen 2016 (CET)
 • Cancelled process mini.svg S'anul·la aquesta proposta Pau Cabot · Discussió 18:38, 2 feb 2016 (CET)

CCleaner[modifica | modifica el codi]

Pàgina: CCleaner (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: CCleaner · CCleaner en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació sense referències d'admissibilitat, fins i tot es demanen en la versió anglesa, on tot son fonts pròpies --Panotxa (disc.) 22:47, 28 gen 2016 (CET) (proponent)
 • Comentari Comentari té una menció a SoftCatalà CCleaner], però no sé si aixó el fa admissible i referenciat.--Flamenc (disc.) 00:32, 29 gen 2016 (CET)
 • Objecció Objecció Hi ha fonts amb cobertura significativa de terceres parts (p. ex. [1], [2], [3]). Es tracta d'una falta puntual, no absoluta, de referències. Per tant, l'article és admissible. —Leptictidium (digui) 19:04, 30 gen 2016 (CET)
 • Objecció Objecció --Kippelboy (disc.) 16:45, 2 feb 2016 (CET)
 • Objecció Objecció D'acord amb en Leptictidium.--KRLS , (disc.) 17:47, 2 feb 2016 (CET)
 • Objecció Objecció--barcelona (disc.) 22:33, 6 feb 2016 (CET)

Llista de casos de corrupció al País Valencià[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Llista de casos de corrupció al País Valencià (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Llista de casos de corrupció al País Valencià · Llista de casos de corrupció al País Valencià en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació Sense referències d'admissibilitat. Tot i ser un tema d'actualitat falta tota la informació més enllà del nom, i ni tan sols hi son tots. L'autor l'ha abandonat des de fa anys, i la informació és la que hi ha a la categoria. --Panotxa (disc.) 13:49, 1 feb 2016 (CET) (proponent)
 • Comentari Comentari proposta anterior Viquipèdia:Esborrar pàgines/Historial/2014/01#Llista de casos de corrupció al País Valencià --Panotxa (disc.) 13:50, 1 feb 2016 (CET)
 • Comentari Comentari No hi ha un criteri d'inclusió, sembla que només hi ha els casos del segle XXI, hi ha una diferència notable amb Casos de corrupció a França. --Panotxa (disc.) 06:29, 2 feb 2016 (CET)
 • Objecció Objecció Ahir jo mateix vaig augmentar-ne les dades, tot i que encara no son totes les que hi ha d'haver-hi. Es a dir, encara queda feina per fer-hi. A mi personalment, me sembla que estaria bé, i cap aquí va anar encaminat la meva edició, que fos com Llista de casos de corrupció a les Illes Balears. La corrupció, per desgràcia arriba un punt en que ha esdevingut en molts casos judicials i pens que ve bé per ubicar a l'usuari una llista resum d'aquest tipus. Però és la meva humild opinió, simplement. Moltes gràcies.--Tomeu87 (disc.) 00:09, 3 feb 2016 (CET)
 • NeutralA favor Assumible La llista és arbitrària en tant que no es defineix cap criteri d'inclusió ni d'exclusió (p.ex.: temporal, geogràfic). Hi ha llistes que pot ser més o menys evident aquest criteri (llista dels papes de Roma o llista dels reis d'Espanya). Però en aquest cas és massa difús. Fa les mateixes funcions una categoria. A més no sembla haver-hi una cobertura significativa d'aquest conjunt indefinit d'articles. Si que hi ha cobertura dels casos individuals, però no sembla haver-hi cap altra connexió entre ells que haver-los inclòs en aquest recull aparentment a partir d'un únic article publicat a el Mundo. Viquipèdia:No feu treballs inèdits. Bestiasonica: enraonem? 16:02, 9 feb 2016 (CET)

Associació Espanyola de Pediatria d'Atenció Primària[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Associació Espanyola de Pediatria d'Atenció Primària (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Associació Espanyola de Pediatria d'Atenció Primària · Associació Espanyola de Pediatria d'Atenció Primària en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació Sense referències que justifiquin la seva admissibilitat --Panotxa (disc.) 06:20, 2 feb 2016 (CET) (proponent)
 • Comentari Comentari estic refent una mica l'article... hi ha unes quantes referències importants i és possible fer-lo admissible... --Llumeureka (disc.) 23:02, 2 feb 2016 (CET)
 • Objecció Objecció He arreglat força l'article amb més informació rellevant i unes quantes referències destacables, quan en origen no n'hi havia cap. Crec que ara l'article és admisible. --Llumeureka (disc.) 19:58, 3 feb 2016 (CET)
 • Objecció Objecció per les millores --Mafoso (Mani'm?) 08:47, 4 feb 2016 (CET)
 • Objecció Objecció per les millores--Kippelboy (disc.) 22:41, 6 feb 2016 (CET)

Marta Mathéu[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Marta Mathéu (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Marta Mathéu · Marta Mathéu en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació Currículum sense referències d'admissibilitat --Panotxa (disc.) 17:53, 3 feb 2016 (CET) (proponent)
 • Comentari Comentari S'ha de canviar molt, és un currículum. Ara mateix he afegit tres referències. Només el renom del seu projecte d'enregistrar totes les cançons de Frederic Mompou (discs no auto-editats) i la crítica anglesa “Whoever she is, that singer really knows how to sing a song.” la fan admissible. Si algú em vol ajudar transformant el currículum en article, benvingut/da.--Flamenc (disc.) 14:38, 8 feb 2016 (CET)
 • Objecció Objecció @Panotxa: L'article ha canviat,no ho volia fer peró és més fort que jo mateix.--Flamenc (disc.) 22:56, 8 feb 2016 (CET)

Primer Diccionari[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Primer Diccionari (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Primer Diccionari · Primer Diccionari en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

OpenUP[modifica | modifica el codi]

Pàgina: OpenUP (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: OpenUP · OpenUP en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

Parc solar Ramon Escriche[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Parc solar Ramon Escriche (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Parc solar Ramon Escriche · Parc solar Ramon Escriche en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació Sense referències que justifiquin la seva admissibilitat --Panotxa (disc.) 15:09, 5 feb 2016 (CET) (proponent)
 • Objecció Objecció Féu una cerca del parc hi trobareu tot tipus de refs: ccma, europapress, premsa.gencat, vilaweb.cat.--KRLS , (disc.) 15:01, 6 feb 2016 (CET)
 • Comentari Comentari @KRLS: és una mica fàcil, ordenar «feu una recerca». Ara mateix, les refs no hi són, i si existeixin, seria més cortés afegir-les tu mateix puix que les has trobades, que no donar ordres que algú d'altre el faci. Si no, qui hauria de fer-ho? --Flamenc (disc.) 21:54, 6 feb 2016 (CET)

Fórmula TV[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Fórmula TV (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Fórmula TV · Fórmula TV en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació Sense referències d'admissibilitat, la única referència en la versió en castellà és pròpia i pertant no vàlida --Panotxa (disc.) 08:26, 6 feb 2016 (CET) (proponent)
 • A favor Aprovació No he trobat res.--Flamenc (disc.) 14:04, 8 feb 2016 (CET)


Antoni Garrell i Guiu[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Antoni Garrell i Guiu (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Antoni Garrell i Guiu · Antoni Garrell i Guiu en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

Muntanyàs[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Muntanyàs (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Muntanyàs · Muntanyàs en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures