Viquipèdia:Esborrar pàgines/Propostes

De Viquipèdia
Dreceres ràpides: navegació, cerca
Drecera:
VP:EP/P

Aquesta és la pàgina per a discutir les propostes d'esborrament de pàgines. Per a incloure una proposta vegeu els tres passos a seguir a Ajuda:Esborrar pàgines. Si heu arribat aquí per completar el segon pas, feu servir l'enllaç següent i ompliu la informació que se us demanarà en la plantilla precarregada. Recordeu complir el tercer pas després d'efectuar el segon!

Llegiu la pàgina proposada a esborrar i llegiu-ne els motius. Mentre el procés estigui obert podeu expressar les vostres opinions i votar. Només s'accepten vots d'usuaris amb més de 30 dies antiguitat i més de 100 contribucions en l'espai principal (articles) durant els darrers tres mesos abans de la data de la proposta. Com a excepció es permet votar al creador de l'article si era un usuari registrat quan el va crear. Per emetre el vostre vot inicieu una nova línia amb un asterisc (*)

 • La vostra votació
 • Els motius que us porten a emetre tal vot i la vostra firma (~~~~). Si la vostra opinió simplement coincideix amb la d'un altre votant expliciteu-ho. Digueu, per exemple, «Opino igual que el proponent» o «Comparteixo el punt de vista de l'usuari tal». Si voleu participar en diverses propostes, editeu-les d'una en una perquè quedi a l'historial i al resum d'edició el títol de la pàgina que esteu valorant.

Si una votació ja ha complert els terminis corresponents perquè es pugui considerar acabada, afegiu-hi una línia amb el resultat. Si han guanyat els vots favorables a l'eliminació de la pàgina, un administrador procedirà al seu esborrament i traslladarà la proposta d'eliminació a l'arxiu històric corresponent. Si s'ha optat per mantenir la pàgina, també traslladarà la proposta a l'historial i, a més, deixarà un enllaç a la pàgina de discussió de l'article que es pretenia esborrar per a informar-ne en vistes de posteriors processos d'eliminació.Niko Bellic[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Niko Bellic (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Niko Bellic · Niko Bellic en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació traducció abandonada, sense referències d'admissibilitat, defectes diversos de format --Panotxa (disc.) 19:14, 7 abr 2016 (CEST) (proponent)
 • A favor Aprovació D'acord. --Davidpar (disc.) 17:45, 9 abr 2016 (CEST)
 • A favor Aprovació --Arnaugir (discussió) 13:18, 10 abr 2016 (CEST) Objecció Objecció per les millores.--Arnaugir (discussió) 17:28, 24 abr 2016 (CEST)
 • A favor Aprovació D'acord. --Yuanga (disc.) 13:44, 10 abr 2016 (CEST)
 • Objecció Objecció És un article rellevant (el podem llegir en 26 llengües diferents). Té referències (tot i que moltes no funcionen). És un article clarament millorable. Crec que s'hauria de millorar o retocar, però en cap cas eliminar.--Darth (disc.) 16:45, 13 abr 2016 (CEST)
 • Objecció Objecció on hold--Manlleus (disc.) 21:14, 13 abr 2016 (CEST)Rescat d'articles! No és meu però he posat infotaula, imatge, introducció, arreglades totes les refes, millores d'estil i d'ortografia. Suficient!--Manlleus (disc.) 22:56, 13 abr 2016 (CEST) Comentari Comentari Feu un cop d'ull a Tema:T2p85gubfph6qnyc sobre alguns motius de mantenir l'article.--Manlleus (disc.) 13:51, 24 abr 2016 (CEST)
 • Objecció Objecció No crec que s'hagi d'eliminar, tot i que necessita més millores. Salut.--Metralleta95 (disc.) 13:29, 24 abr 2016 (CEST)

Ca l'Arte[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Ca l'Arte (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Ca l'Arte · Ca l'Arte en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació sense referències d'admissibilitat --Panotxa (disc.) 22:47, 11 abr 2016 (CEST) (proponent)
 • Objecció Objecció Té una referència i un enllaç extern que al meu parer són fiables. No se diferenciar aquest article dels milers que hi ha de l'estil de pics, cims, masos, cases, boscos... amb poquíssimes referències més que l'ICC.--Darth (disc.) 16:39, 13 abr 2016 (CEST)
Jo tampoc sé diferenciar entre aquest article i els altres milers d'articles similars. Ni la referència ni l'enllaç extern parlen significativament de la masia. La referència parla del topònim en general (Artana i altres noms en art-) i no de la masia en concret i el segon és un mapa. Pau Cabot · Discussió 17:31, 13 abr 2016 (CEST)
 • Comentari Comentari+A favor Aprovació (si no s'incorporen referències envers la casa) He fet petits retocs. De referències la que parla de l'etimologia (fiable) i l'enllaç extern. La descripció de la situació es pot fer a partir d'imatges fiables? @Paucabot:, si és aixi crec que l'enllaç extern podria pasar a ésser més una referència de la situació. Tot i així, per altra banda, hi ha una manca d'informació externa sobre el que parla l'article (com bé diu Paucabot). Necessita referències que parlin de la masia en sí. Salut!--Metralleta95 (disc.) 19:35, 28 abr 2016 (CEST)

Fundació Catalunya Segle XXI[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Fundació Catalunya Segle XXI (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Fundació Catalunya Segle XXI · Fundació Catalunya Segle XXI en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació Sense referències d'admissibilitat --Panotxa (disc.) 23:17, 11 abr 2016 (CEST) (proponent)
 • A favor Aprovació--Darth (disc.) 16:36, 13 abr 2016 (CEST)
 • Objecció Objecció Només fent una cerca bàsica he trobat multitud de referències. --Davidpar (disc.) 14:14, 16 abr 2016 (CEST)
 • Objecció Objecció Per les referències aportades. --Mcsmp (disc.) 22:40, 16 abr 2016 (CEST)
 • Objecció Objecció Per les millores.--Castellbo (disc.) 22:59, 16 abr 2016 (CEST)
 • Objecció Objecció Per les millores --Panotxa (disc.) 06:50, 24 abr 2016 (CEST)
 • Objecció Objecció Es troben moltes referències fàcilment --General Basset (disc.) 12:24, 28 abr 2016 (CEST)
 • Cancelled process mini.svg S'anul·la aquesta proposta Pau Cabot · Discussió 18:26, 28 abr 2016 (CEST)

Jordi Ninus[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Jordi Ninus (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Jordi Ninus · Jordi Ninus en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No he pogut trobar cap referència fiable excepte la presentació d'un disc als Matins de TV3 (no sé si seria fiable aquesta tampoc) --Darth (disc.) 16:35, 13 abr 2016 (CEST) (proponent)
 • A favor Aprovació --Davidpar (disc.) 13:52, 16 abr 2016 (CEST)
 • En contraneutral Consentible Per mi es pot quedar per la referència d'Enderrock. --Mcsmp (disc.) 22:57, 16 abr 2016 (CEST)
 • Comentari Comentari i A favor Aprovació (Aprovo l'esborrament si ningú pot aportar més referències ja que considero que les que hi ha són gens/o poquissimes i/o infiables)+ He fet retocs i millorat una mica l'artícle. Tot i així crec que falta molta informació (naixement, lloc de naixement...) important. Les referències; com bé heu dit i/o ha dit @Mcsmp:, la d'Enderrock, considero que és la única que podriem dir fiable. Les altres (n'he esborrat una que l'enllaç no funcionava) i les altres són poc o gens fiables. Necessita moltes referències més (i informació important) com ja he dit. Salut!--Metralleta95 (disc.) 19:25, 28 abr 2016 (CEST)

Nathaniel Marston[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Nathaniel Marston (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Nathaniel Marston · Nathaniel Marston en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació Traducció automàtica provinent de la viquipèdia en castellà, on es va esborrar perquè "era una traducció inintel·ligible", o sigui que calculeu aquí. Conté perles com "prevalgui estafi sèries" (que vol dir "sèrie de prime time") o "comèdia romàntica cos de commutació" (que vol dir "comèdia romàntica sobre intercanvi de cossos") --Joutbis (disc.) 19:47, 13 abr 2016 (CEST) (proponent)
 • A favor Aprovació Aquesta traducció (???) no va enlloc. Et fa preguntar si l'autor no n'ha fet més en aquest estil, o és només una flor que no fa estiu. Jordi Roqué (Discussió) 20:37, 13 abr 2016 (CEST) Comentari Comentari La traducció ja està polida. Coincideixo amb Joutbis que caldria conscienciar sobre traduccions mal fetes. Jordi Roqué (Discussió) 11:18, 14 abr 2016 (CEST)
 • Objecció Objecció On Hold!--Manlleus (disc.) 20:44, 13 abr 2016 (CEST)Fet Fet! Revisió, més referències, taula d'actuacions i estil. Suficient per a no ser esborrat, tan fa el que decideixin a can eswiki. Sobre els comentaris vostres, res a dir, excepte que aviso que els meus articles ja els vaig revisant en diversos graus i a llarg termini però si em feu el favor de trobar algun cas flagrant com aquest, agraeixo que m'avisin de canvis substancials com l'esborrament o fusió ja que em dóna temps per posar-hi remei. Salutacions!--Manlleus (disc.) 21:10, 13 abr 2016 (CEST)
 • Comentari Comentari Amb els canvis, és perfectament admissible. Però de fet, el que busco és conscienciar sobre aquest tipus d'articles, que n'hi ha massa, i de molts autors.--Joutbis (disc.) 21:20, 13 abr 2016 (CEST)
  • Comentari Comentari De part meva intento deixar millor els articles actuals, el problema és que en tinc molts de meus anteriors i cal temps (difícil actualment) per solucionar-los. La diferència és que altres usuaris no els milloren pas i els deixen abandonats.--Manlleus (disc.) 21:37, 13 abr 2016 (CEST)
Totalment d'acord--Joutbis (disc.) 00:13, 14 abr 2016 (CEST)
 • Objecció Objecció. De fet ja havia ratllat l'aprovació, però amb els canvis fets, retiro la proposta d'esborrament. --Joutbis (disc.) 19:43, 24 abr 2016 (CEST)
 • Objecció Objecció Es pot admetre perfectament.--General Basset (disc.) 12:31, 28 abr 2016 (CEST)
 • Objecció Objecció + Comentari Comentari L'he millorat (he retocat temps verbals i paraules) i he millorat la infotaula per a que cualsevol pugui afegir fàcilment més info (si es troba, clar). Crec que es pot millorar, vaja com molts articles; però que entra dins de la permisibilitat. Tot i així, unes referències més el farien molt millor. Salut.--Metralleta95 (disc.) 19:11, 28 abr 2016 (CEST)
 • Cancelled process mini.svg S'anul·la aquesta proposta Pau Cabot · Discussió 19:05, 28 abr 2016 (CEST)

Adrià Aubert i Blanch[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Adrià Aubert i Blanch (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Adrià Aubert i Blanch · Adrià Aubert i Blanch en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació Currículum. No s'han trobat referències que parlin de manera significativa del director. Les fonts parlen bàsicament de la companyia. --Pau Cabot · Discussió 17:29, 22 abr 2016 (CEST) (proponent)
 • Objecció Objecció De referències independents, de crítiques sobre les obres que ha muntat n'hi ha prou, i n'hi he afegit. No sé si cal publicar la llista de totes les obres que ha muntat i encara queden uns elements currículumescs, peró l'article és admissible i millorable.--Flamenc (disc.) 16:45, 23 abr 2016 (CEST)
  • reanomenat la pàgina.--Flamenc (disc.) 16:50, 23 abr 2016 (CEST)
 • Comentari Comentari De cada un dels membres del grups segurament se'n podria fer un article així, però diria que les fonts parlen significativament de la companyia i no del seu director. Per si de cas, però, i per si estic equivocat, quines són les fonts fiables que Flamenc considera que parlen de manera significativa d'aquest director? Pau Cabot · Discussió 19:47, 23 abr 2016 (CEST)
  • He fet l'esforç de mirar tots els vídeos de TV3 citats a l'article, trobo que n'hi que donen protagonisme al subjecte, més que passatger. Dels altres membres del grup, no he trobat gaire, i honestament, malgrat la suggestió de Pau, no tinc prou material per fer un article. Si alemanys parlen amb elogi sobre les realitzacions d'Aubert, per a mi també és significatiu. Trobo que l'article del Temps és significatiu igualment. Però, segur, que caldria també un article sobre Els Pirates Teatre. He tret la plantilla FVA per que trobo que de referències n'hi ha prou. Mai no trec plantilles lleugerament, i sempre verifico les referències que hi ha, en corregeixo el format, i n'afegeix. Amb la plantilla de proposició d'esborrament n'hi ha prou. --Flamenc (disc.) 00:06, 24 abr 2016 (CEST)
L'article en alemany no parla molt significativament del biografiat, a part de ser d'un festival de teatre on sempre hi ha els currículums dels que hi actuen. No és el mateix que la cobertura crítica. El Temps diu exactament La companyia Els Pirates, sota la direcció d'Adrià Aubert, ha abordat la Ronda caldersiana amb resolució, dinamisme i bon humor (El Maldà). Jo diria que clarament això no és cobertura significativa del director. Fins i tot el subjecte de la frase és la companyia.
Respecte de l'eliminació de l'avís de manca d'admissibilitat, és clarament no encertat. L'article està en votació precisament per problemes d'admissibilitat i aquesta admissibilitat no ha estat demostrada. En tot cas, es podria llevar l'avís quan la proposta es tanqui i si hi ha consens en què l'article és admissible. Ara mateix no es compleix ni una cosa ni l'altra. Pau Cabot · Discussió 10:14, 24 abr 2016 (CEST)
    • Som d'acord que no som d'acord. Els arguments són els mateixos de sempre, no vulc repetir-me. Trobo l'article correcte i admissible. Es podria eventualment pudar la llista de les obres en deixar només les que tenen crítiques.--Flamenc (disc.) 12:42, 24 abr 2016 (CEST)
 • Objecció Objecció Per les millores, que el fan admissible. --Ramon (disc.) 08:38, 25 abr 2016 (CEST)
 • En contraneutral Consentible Crec que hi ha prou referències independents. Es poc millorar i eliminar la informació no rellevant i menys referenciada.--General Basset (disc.) 12:43, 28 abr 2016 (CEST)
 • En contraneutral Consentible Veig que hi ha referències que verifiquen l'article. La única objecció (comentari a fer) que veig (o que em sona extrany al llegir) seria la última frase de l'últim paràgraf de la introducció on diu: <<Aquesta reobertura no va passar-se sense conflictes. Tosar, amb qui Aubert havia col·laborat en organitzar unes espectacles, es va sentir traït.>> (Nose perquè però crec que es podria millorar l'explicació) tot i que també pot ser només una sensació meva. Salut.--Metralleta95 (disc.) 18:48, 28 abr 2016 (CEST)
Moltes referències, sí, però segueix sense haver-n'hi cap que en parli de manera significativa. Pau Cabot · Discussió 19:06, 28 abr 2016 (CEST)
Jo trobo que en parlen de manera significativa.--Flamenc (disc.) 15:18, 29 abr 2016 (CEST)
Me'n podries dir una que ho faci i copiar-me el text aquí perquè vegem el que tu entens per cobertura significativa? Pau Cabot · Discussió 15:55, 29 abr 2016 (CEST)
La cosa és que solc afegir referències només quan les trobo significatiues, si no, perdria el meu temps. Unes són citades in extenso a l'article, no vulc repetir-les aquí. La segona cosa és que diferim en la comprensió del que és significatiu o no. Jo trobo que un jove actor en ser convidat i lloat per les seves realitzacions a Alemanya, és tant, si no més significatiu que un guanyador de cursa ciclista de parròquia del mateix edat.Això ja t'he explicat. I no em surtis l'enllaç cap a other stuff exists, conec la història. Trobo que reprendre amb 25 anys una sala de teatra amenaçada de tancament, és una realització significativa. I un llarg etcetera.--Flamenc (disc.) 20:43, 29 abr 2016 (CEST)
No m'has posat cap referència concreta amb la qual poguem debatre si hi ha cobertura significativa o no. Pau Cabot · Discussió 21:27, 29 abr 2016 (CEST)

Sàeros[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Sàeros (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Sàeros · Sàeros en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat --Pau Cabot · Discussió 17:33, 22 abr 2016 (CEST) (proponent)
 • Comentari Comentari Responc a la descripció automàtica del proponent, no s'han trobat referències perquè no s'ha buscat. He pogut aportar una referència que prové de l'obra principal, no tinc clar si pot ser admesa. Em miraré l'article després a veure si el puc millorar.--Manlleus (disc.) 13:19, 24 abr 2016 (CEST)
L'assumpció de que no s'han cercat les fonts és errònia i molt agosarada. Crec que les meves propostes anteriors demostren ben clarament que abans de cada proposta hi ha una recerca. Anant al gra, la referència que aportes és al propi llibre, no verifica cap tipus d'admissibilitat, és clar. Pau Cabot · Discussió 20:36, 24 abr 2016 (CEST)
Comentari Comentari @Paucabot: Sento haver-te causat la impressió que t'estava contestant agosaradament, no és el meu objectiu, si he contestat així, directament és perquè efectivament hi ha fonts, moltíssimes, segur que no estan a l'abast fàcilment a través d'Internet (a cop de teclat no crec, però tampoc especificaves on has fet la cerca) però sí imprès en propietat. Una saga com la de Tolkien trobaràs pocs exemples tan rics, amb tanta cobertura durant tants anys (apart de les sagues modernes de Star Wars, Gallactica, etc) que tants "tercers" (normalment en anglès però també en molts idiomes) han escrit al voltant del seu univers, analitzant, llibre per llibre, personatges, ubicacions, etc. En relació amb l'article, he afegit un parell de fonts terceres i una de "segon" més directe (del fill de l'autor, Christopher Tolkien) que en aquest últim cas no sé si és admissible ja que la font original dels volums provenen del pare. Si m'ho plantegés podria referenciar-ho més, com molts dels articles de Tolkien sense referències, apart dels que ja s'han esborrat, però ara ho veig una feina impressionant per anys (almenys jo sol).--Manlleus (disc.) 19:02, 26 abr 2016 (CEST)
La idea no és que referenciïs tots els articles de la Viquipèdia sense referenciar, sinó que em don per satisfet amb que verifiquis l'admissibilitat d'aquest article. De les tres referències que hi ha, només una és en línia. I aquesta, l'única que puc comprovar, ni cita el personatge, crec que menys deu referenciar el paràgraf. Pau Cabot · Discussió 19:33, 26 abr 2016 (CEST)
@Paucabot: Com he dit són obres amb drets d'autors, què no siguin lliures a l'abast de tothom (legalment) no vol dir que no existeixin (vet aquí el problema de moltes referències però no són excloents, l'únic problema és la verificació corresponent), l'única obra accessible és a google llibres i està capada, no sortiran totes les pàgines per problemes de drets. Buscant una mica més he trobat una altra obra que si es pot accedir, també a google llibres (hi ha més pàgines però també incompleta), però en parla almenys en les pàgines que es mostren.--Manlleus (disc.) 21:20, 26 abr 2016 (CEST)
Però el llibre aquest A Guide to Middle Earth: Tolkien and The Lord of the Rings parla de Saeros o no? Tu el tens en paper? A quina pàgina? Respecte de la nova referència, lament dir-te que no verifica ni el que es diu a la introducció ni a l'apartat Història fictícia. A la pàgina 348 xerra del nom alternatiu del personatge (Orgof) i a la 544, del perdó de Turin Turambar a Thingol per la seva mort. Dues mencions trivials que, a més, no verfiquen l'admissibilitat del personatge. Pau Cabot · Discussió 21:32, 26 abr 2016 (CEST)
He pogut aconseguir el llibre complet del tal Duriez. Confirm que ni tan sols menciona Saeros. Pau Cabot · Discussió 21:45, 26 abr 2016 (CEST)
 • Comentari Comentari Duriez, Colin. A Guide to Middle Earth: Tolkien and The Lord of the Rings, com crec que diu Paucabot, no veig que parli del personatge en questió. Crec que s'ha de millorar molt més el referenciat. Més precis i encertat, en el cas dels llibres (intentar millorar els llocs on ho anomena, les pàgines, etc) i crec que en aquest cas estaria bé col·locar notes i/o altres recursos per ordenar millor la informació rellevant. Salut.--Metralleta95 (disc.) 22:04, 26 abr 2016 (CEST)
@Paucabot:@Metralleta95:Doncs tatxem el de Duriez, però afegeixo Schwarz, Foster, Lee Eden i un altre del mateix Christopher Tolkien, tots accessibles a Google llibres.--Manlleus (disc.) 22:14, 26 abr 2016 (CEST)
Més que posar tres o quatre referències a cada frase esperant que coincideixi el que has posat i el que diu el llibre (i que a mi em sona a Viquipèdia:Encobriment de la manca d'admissibilitat#Sobrereferenciació), hauries de seleccionar les que efectivament verifiquen el text. Hi segueix havent, per exemple, la referència al llibre del tal Drout, que està a dos paràgrafs i que no en verifica ni un ni l'altre. Més aviat el que hauries de fer és trobar almanco una referència que pogués verificar la seva admissibilitat. De tot el que has afegit, la que més se li acostaria és la de Foster, que no puc veure completa. Pau Cabot · Discussió 22:29, 26 abr 2016 (CEST)
 • NeutralA favor Assumible Mentre no tingam millors referències que verifiquin la seva admissibilitat.--General Basset (disc.) 12:54, 28 abr 2016 (CEST)

LACREM S.A.— Farga Group[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Farga Group (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Farga Group · Farga Group en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació Sense referències d'admissibilitat, no neutral. --– Townie (Discussió) 11:00, 24 abr 2016 (CEST) (proponent) Objecció Objecció Pel reanomenament i les millores. – Townie (Discussió) 17:28, 28 abr 2016 (CEST)
 • Comentari Comentari Segons el text, l'empresa es va crear abans que el seu fundador nasqués. – Townie (Discussió) 19:45, 24 abr 2016 (CEST)
 • Objecció Objecció Crec que l'article és admissible: per les millores, errors corregits i article neutralitzat amb refs.--Castellbo (disc.) 22:07, 24 abr 2016 (CEST)
 • Objecció Objecció Per les millores fetes.--Manlleus (disc.) 21:27, 26 abr 2016 (CEST)
 • Objecció Objecció --Davidpar (disc.) 22:28, 26 abr 2016 (CEST)
 • Objecció Objecció afegit referències, neutralitzat. Reanomenat a Farga Group, que sembla més lògic.--Flamenc (disc.) 09:50, 28 abr 2016 (CEST)
 • Comentari Comentari Segons les referències, crec que el nom més addient seria Grup Farga i dins l'article s'hauria d'esmentar la denominació social de Lacrem S.A., per no perdre info. No confondre amb l'empresa metal·lúrgica La Farga Group que si ve referenciada amb aquest nom.--Castellbo (disc.) 10:10, 28 abr 2016 (CEST)
  • Comentari Comentari @Castellbo: No he trobat enlloc una font sobre el lligam entre Lacrem i Farga. Quant al nom, l'empresa ella mateix es diu Farga Group al lloc web, doncs no sé si s'ha de traduïr el nom propi.--Flamenc (disc.) 09:52, 29 abr 2016 (CEST)
   • Comentari Comentari @Flamenc: A la mateixa web de l'empresa (nota legal) s'explica que Lacrem es la empresa titular de fargagroup.es i fargagroup.com, tambè es relaciona Lacrem i Farga a les refs 1 i 6. A totes les refs es parla de Farga, grup Farga, grup Farga-Farggi però no de Farga Group ni Farga Group Corporation.--Castellbo (disc.) 10:29, 29 abr 2016 (CEST)
    • Comentari Comentari @Flamenc: Queda un detall. D'aquí només tinc accés al web en castellà i allà a l'angle esquerra superior, és parla només de Farga Group i de Farga Group Corporation en anglès. Només puc parlar de les fonts que tinc. Quant a Lacrem, aquest nom només apareix al web de Farga com propietari dels llocs web. En cap altre document l'he trobada. No sé quina és la relació (filial, sucursal...) de qui a qui. Tot els altres documents (premsa, statista,...) parlen de Farga. No existeix a l'estat espanyol una base de dades oficial on es pot consultar l'imatriculació oficial de les empreses ibèriques i llur relacions?--Flamenc (disc.) 15:06, 29 abr 2016 (CEST)
     • Comentari Comentari @Flamenc: Aquestes son les fonts de l'article que relacionen Farga i Lacrem: [1] i [2]. A la darrera informació introduïda sobre facturació de 2014 es fa referència a Grup Farga [3]. De moment no existeix cap font que parli de Farga Group. Altrament la informació del registre mercantil crec que és pública, per poder anar investigant accionistes, participacions etc. pero no disponible online sino és a traves d'empreses dedicades que cobren el servei (per exemple einforma).--Castellbo (disc.) 20:41, 29 abr 2016 (CEST)
 • Objecció Objecció Per les millores.--General Basset (disc.) 12:58, 28 abr 2016 (CEST)
 • Cancelled process mini.svg S'anul·la aquesta proposta Pau Cabot · Discussió 18:25, 28 abr 2016 (CEST)