Viquipèdia:Esborrar pàgines/Propostes

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca
Drecera:
VP:EP/P

Aquesta és la pàgina per a discutir les propostes d'esborrament de pàgines. Per a incloure una proposta vegeu els tres passos a seguir a Ajuda:Esborrar pàgines. Si heu arribat aquí per completar el segon pas, feu servir l'enllaç següent i ompliu la informació que se us demanarà en la plantilla precarregada. Recordeu complir el tercer pas després d'efectuar el segon!

Llegiu la pàgina proposada a esborrar i llegiu-ne els motius. Mentre el procés estigui obert podeu expressar les vostres opinions i votar. Només s'accepten vots d'usuaris amb més de 30 dies antiguitat i més de 100 contribucions en l'espai principal (articles) durant els darrers tres mesos abans de la data de la proposta. Com a excepció es permet votar al creador de l'article si era un usuari registrat quan el va crear. Per emetre el vostre vot inicieu una nova línia amb un asterisc (*)

 • La vostra votació
 • Els motius que us porten a emetre tal vot i la vostra firma (~~~~). Si la vostra opinió simplement coincideix amb la d'un altre votant expliciteu-ho. Digueu, per exemple, «Opino igual que el proponent» o «Comparteixo el punt de vista de l'usuari tal». Si voleu participar en diverses propostes, editeu-les d'una en una perquè quedi a l'historial i al resum d'edició el títol de la pàgina que esteu valorant.

Si una votació ja ha complert els terminis corresponents perquè es pugui considerar acabada, afegiu-hi una línia amb el resultat. Si han guanyat els vots favorables a l'eliminació de la pàgina, un administrador procedirà al seu esborrament i traslladarà la proposta d'eliminació a l'arxiu històric corresponent. Si s'ha optat per mantenir la pàgina, també traslladarà la proposta a l'historial i, a més, deixarà un enllaç a la pàgina de discussió de l'article que es pretenia esborrar per a informar-ne en vistes de posteriors processos d'eliminació.


Josep Maria Frigola Serra[modifica]

Pàgina: Josep Maria Frigola Serra (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Josep Maria Frigola Serra · Josep Maria Frigola Serra en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que n'avalin l'admissibilitat + CV --Judesba (digues...) 01:15, 7 nov 2019 (CET) (proponent)
 • Comentari Comentari L'article té mancances i se centra en altres temes, però els dos llibres de poesia publicats sembla que sí que els té, no?--Pere prlpz (disc.) 01:25, 11 nov 2019 (CET)
 • En contraneutral Consentible Sembla admissible, el 2017 va publicar un altre llibre, he trobat aquesta altre font: [1]. --Castellbo (disc.) 20:56, 20 nov 2019 (CET)
 • En contraneutral Consentible --Flamenc (disc.) 14:22, 25 nov 2019 (CET)

Oscar Casal Mir[modifica]

Pàgina: Oscar Casal Mir (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Oscar Casal Mir · Oscar Casal Mir en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que en verifiquin l'admissibilitat --Medol (disc.) 10:53, 15 nov 2019 (CET) (proponent)
 • Comentari Comentari Tenim esportistes amb menys referències.--Flamenc (disc.) 18:40, 15 nov 2019 (CET)
 • En contraneutral Consentible Per les referències, tot i que no en sobren.--Pere prlpz (disc.) 19:28, 15 nov 2019 (CET)
 • En contraneutral Consentible --Flamenc (disc.) 14:21, 25 nov 2019 (CET)

Ardena[modifica]

Pàgina: Ardena (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Ardena · Ardena en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que en verifiquin l'admissibilitat --Medol (disc.) 13:07, 25 nov 2019 (CET) (proponent)
 • Objecció Objecció He refet i referenciat l'article, objecció també a la fusió (l'article sobre Barcelona ja és massa llarg), i topònims són un patrimoni.--Flamenc (disc.) 15:44, 25 nov 2019 (CET)
 • Objecció Objecció Per les millores--Pcm (disc.) 16:14, 25 nov 2019 (CET)
 • Objecció Objecció Si mai algú afegeix aquesta informació a l'article Barcelona o un altre ja parlarem de si és redundant i es pot fusionar.--Pere prlpz (disc.) 23:10, 4 des 2019 (CET)

Francesc Comas i Singla[modifica]

Pàgina: Francesc Comas i Singla (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Francesc Comas i Singla · Francesc Comas i Singla en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que en verifiquin l'admissibilitat --Medol (disc.) 11:57, 3 des 2019 (CET) (proponent)
 • Objecció Objecció Alcalde de Terrassa.--Pere prlpz (disc.) 17:51, 5 des 2019 (CET)

Unión Deportiva Horadada[modifica]

Pàgina: Unión Deportiva Horadada (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Unión Deportiva Horadada · Unión Deportiva Horadada en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que en verifiquin l'admissibilitat --Medol (disc.) 12:01, 3 des 2019 (CET) (proponent)
 • A favor Aprovació--Flamenc (disc.) 22:40, 4 des 2019 (CET)
 • En contraneutral Consentible Equip de 2a B, encara que ho fos una sola temporada.--Pere prlpz (disc.) 23:12, 4 des 2019 (CET)