Viquipèdia:Esborrar pàgines/Propostes

De Viquipèdia
Dreceres ràpides: navegació, cerca
Drecera:
VP:EP/P

Aquesta és la pàgina per a discutir les propostes d'esborrament de pàgines. Per a incloure una proposta vegeu els tres passos a seguir a Ajuda:Esborrar pàgines. Si heu arribat aquí per completar el segon pas, feu servir l'enllaç següent i ompliu la informació que se us demanarà en la plantilla precarregada. Recordeu complir el tercer pas després d'efectuar el segon!

Llegiu la pàgina proposada a esborrar i llegiu-ne els motius. Mentre el procés estigui obert podeu expressar les vostres opinions i votar. Només s'accepten vots d'usuaris amb més de 30 dies antiguitat i més de 100 contribucions en l'espai principal (articles) durant els darrers tres mesos abans de la data de la proposta. Com a excepció es permet votar al creador de l'article si era un usuari registrat quan el va crear. Per emetre el vostre vot inicieu una nova línia amb un asterisc (*)

 • La vostra votació
 • Els motius que us porten a emetre tal vot i la vostra firma (~~~~). Si la vostra opinió simplement coincideix amb la d'un altre votant expliciteu-ho. Digueu, per exemple, «Opino igual que el proponent» o «Comparteixo el punt de vista de l'usuari tal». Si voleu participar en diverses propostes, editeu-les d'una en una perquè quedi a l'historial i al resum d'edició el títol de la pàgina que esteu valorant.

Si una votació ja ha complert els terminis corresponents perquè es pugui considerar acabada, afegiu-hi una línia amb el resultat. Si han guanyat els vots favorables a l'eliminació de la pàgina, un administrador procedirà al seu esborrament i traslladarà la proposta d'eliminació a l'arxiu històric corresponent. Si s'ha optat per mantenir la pàgina, també traslladarà la proposta a l'historial i, a més, deixarà un enllaç a la pàgina de discussió de l'article que es pretenia esborrar per a informar-ne en vistes de posteriors processos d'eliminació.


Pablo García Cortés[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Pablo García Cortés (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Pablo García Cortés · Pablo García Cortés en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació sense referències d'admissibilitat --Panotxa (disc.) 13:38, 6 nov 2015 (CET) (proponent)
 • Comentari Comentari he afegit dues primeres referències que proven l'admissibilat. L'article queda molt millorable.--Flamenc (disc.) 16:06, 6 nov 2015 (CET)
 • Objecció Objecció Referències n'hi ha prou --Flamenc (disc.) 16:25, 7 nov 2015 (CET)
 • Objecció Objecció --Davidpar (disc.) 08:24, 15 nov 2015 (CET)
 • Objecció Objecció Per les millores. En aquest cas, confiava en les teves dots, @Flamenc: --Panotxa (disc.) 11:57, 16 nov 2015 (CET)
  • Comentari Comentari Ara amb foto dels Jardins Pablo García de Girona by night--Flamenc (disc.) 22:18, 19 nov 2015 (CET)
 • Objecció Objecció Article mereixedor. Bona feina!--Manlleus (disc.) 12:24, 21 nov 2015 (CET)
 • Cancelled process mini.svg S'anul·la aquesta proposta Pau Cabot · Discussió 12:25, 21 nov 2015 (CET)

Vida a Encèlad[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Vida a Encèlad (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Vida a Encèlad · Vida a Encèlad en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació Aquest article repeteix el tema d'Encèlad i només una sola frase sense referències parla de la vida --Panotxa (disc.) 07:13, 9 nov 2015 (CET) (proponent)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent.--Pere prlpz (disc.) 14:31, 9 nov 2015 (CET)
 • A favor Aprovació unius articuli, síndrome del gos. --Flamenc (disc.) 18:19, 9 nov 2015 (CET)
 • A favor Aprovació --Davidpar (disc.) 08:25, 15 nov 2015 (CET) Objecció Fusió a Encèlad (satèl·lit) --Davidpar (disc.) 10:57, 20 nov 2015 (CET)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent. --Mcsmp (disc.) 14:12, 17 nov 2015 (CET) Objecció Fusió a Encèlad (satèl·lit).--Mcsmp (disc.) 16:20, 20 nov 2015 (CET)
 • Objecció Objecció He reescrit l'article, eliminat el contingut irrellevant i afegit referències. Voto igualment Objecció Objecció a fusió amb l'article sobre Encèlad perquè aquest és un esborrany, però no és un «esborrany difícilment ampliable». —Leptictidium (digui, digui) 16:13, 19 nov 2015 (CET)
 • El motiu de fusionar no és que sigui difícilment ampliable. És només que aquest paràgraf seria una bona millora de l'article Encèlad (satèl·lit) i per això val la pena copiar-lo allà. Un cop l'hi hàgim copiat l'article torna a ser redundant amb Encèlad (satèl·lit) i val més redirigir-lo a la secció. Si mai algú el volgués ampliar només caldria que desfés la redirecció i continués escrivint. De fet, la diferència entre aquest article i els milers de ratolins, granotes i peixos que qualsevol podria ampliar fàcilment però que ningú amplia és que el contingut actual de vida a Encèlad pot millorar fàcilment un altre article, i sense dificultar gens l'accés a la informació (més aviat al contrari), mentre que és menys clar que traslladant el contingut de les espècies es millori alguna altra cosa, incloent la Viquipèdia en conjunt.--Pere prlpz (disc.) 10:30, 20 nov 2015 (CET)
@Pere prlpz: M'has convençut.—Leptictidium (digui, digui) 10:36, 20 nov 2015 (CET)
Comentari Comentari Fet Fet! He fusionat el que es podia aprofitar de l'article a Encèlad. Suposo que es pot eliminar la pàgina ara.--Manlleus (disc.) 12:31, 21 nov 2015 (CET)
 • Fet Fet! la redirecció després de la fusió realitzada per Manlleus Flamenc (disc.) 19:22, 24 nov 2015 (CET)

Club Bàsquet Blanes[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Club Bàsquet Blanes (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Club Bàsquet Blanes · Club Bàsquet Blanes en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació sense referències d'admissibilitat, no compleix els criteris per associacions --Panotxa (disc.) 20:55, 9 nov 2015 (CET) (proponent)
 • Comentari Comentari He afegit alguna cosa, però s'hauria de referenciar més i demostrar la seva notabilitat.--Manlleus (disc.) 12:36, 21 nov 2015 (CET)

Siderúrgia basca[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Siderúrgia basca (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Siderúrgia basca · Siderúrgia basca en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació investigació original sense referències --Panotxa (disc.) 20:15, 12 nov 2015 (CET) (proponent)
 • Objecció Objecció Tema prou bàsic i ben cobert per les fonts. Si no és que hi ha fonts que contradiuen alguna de les coses que s'hi diu, la manca de referències és bàsicament un problema formal.--Pere prlpz (disc.) 10:25, 21 nov 2015 (CET)
 • Objecció Objecció d'acord amb el pere--barcelona (disc.) 11:36, 21 nov 2015 (CET)
 • Objecció Objecció He afegit referències.--Manlleus (disc.) 12:47, 21 nov 2015 (CET)

Diosa Canales[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Diosa Canales (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Diosa Canales · Diosa Canales en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació sense referències d'admissibilitat. One hit wonder sent molt generós --Panotxa (disc.) 18:27, 16 nov 2015 (CET) (proponent)
 • Objecció Objecció Amb mèrit o sense, veient les referències que tenen els articles a les altres viquipèdies, aquesta senyora surt al diari fins i tot quan se li trenca un implant. Diria que ha rebut una cobertura més que suficient.--Pere prlpz (disc.) 22:26, 16 nov 2015 (CET)
 • Comentari Comentari @Pere prlpz: La base del criteri d'admissibilitat és que les fonts fiables en parlin, però a més que les mencions en fonts fiables no siguin trivials, i crec que una senyora que de l'únic que se'n parla és que sortirà nua si la selecció del seu país guanya, o que té problemes amb els seus implants mamaris son meres trivialitats no enciclopèdiques d'una persona que vol fer-se notar, o com a mínim son infinitament més trivials que els mèrits que un grapat d'investigadors i professors universitaris que han estat esborrats. --Panotxa (disc.) 07:29, 17 nov 2015 (CET)
  • "Menció trivial" es refereix al grau de menció, no a que el motiu per mencionar-la sigui trivial. Podem lamentar-nos plegats que les fonts fiables dediquin molta tinta a parlar de trivialitats en comptes de parlar de coses més interessants, però el fet és que en parlen, i com que ho fan dedicant articles específicament a les trivialitats que fa aquesta senyora la cobertura que li donen no és gens trivial. Si els articles sobre que es despullaria fan alguna menció trivial, més aviat és a la selecció del seu país i les seves contrincants, perquè el tema de l'article és ella.--Pere prlpz (disc.) 15:36, 19 nov 2015 (CET)
 • A favor Aprovació la cobertura mediàtica de la seva descobertura pot ser que n'hi hagi a l'article en castellà, aquí no hi és i jutgem l'article com és aquí. No he vist cap millora. De vegades sóc una mica viquixote per salvar vìdues i orfes, però aquesta no és la meva Dulcinea. --Flamenc (disc.) 23:23, 17 nov 2015 (CET)
 • Objecció Objecció Si sabem que les referències existeixen (i estic d'acord amb el Pere que no són trivials), aleshores no es tracta d'esborrar l'article, sinó de demanar que s'hi posin les referències. —Leptictidium (digui, digui) 16:01, 19 nov 2015 (CET)
  • Leptictidium﹫ Les refs em semblen trivials, i que fem? Si ningú les posa, ara no hi són, jo només puc jutjar el que hi és, i no el que hi podria ser. El millor és esborrar fins que algú tingui la vocació d'escriure un article com cal. I si ningú rep aquesta vocació no és massa greu. A qui demanaràs posar les refs? --Flamenc (disc.) 22:24, 19 nov 2015 (CET)
   • @Flamenc: No es pot posar la plantilla per demanar referències igual que es faria en qualsevol altre cas?—Leptictidium (digui, digui) 22:35, 19 nov 2015 (CET)
    • @Leptictidium: Tu pots posar totes les plantilles del món que vulguis. Matemàticament hi ha tres possibilitats: o l'escriptor/a principal de l'article reacciona, o algu d'altre reacciona, o ningú reacciona. En aquest cas ningú va reaccionar per millorar l'article, plantilla sí, plantilla no. L'article queda dolent i inacceptable en la seva forma actual. --Flamenc (disc.) 23:36, 19 nov 2015 (CET)
     • @Leptictidium: L'article porta amb la plantilla de petició de referències que demanes de fa tres anys, crec que temps més que suficient perquè la comunitat hagi inclòs les referències en aquest article, o d'actualitzar l'article si en aquest temps aquesta noia ha perdut un taxi, va fer una falta d'ortografia en un tuit, o es va posar unes sabates sense taló o altres fets que hagin de ser recollits en una enciclopèdia seriosa com viquipèdia. --Panotxa (disc.) 06:30, 20 nov 2015 (CET)
      • Si algú afegís a l'article les mateixes referències que ja hi ha a wiki-EN i wiki-ES, encara tindríeu un problema amb l'admissibilitat de Diosa Canales? —Leptictidium (digui, digui) 10:17, 20 nov 2015 (CET)
      • @Leptictidium:@Panotxa: Miraré si les refs són serioses i ben formatades quan són aquí, com ho solc fer. Per acquit de conscience i per curiositat n'he controlat tres de la versió en castellà, un és un enllaç mort, el segon un bloc d'aficionat i un tercer un entrefilet de diari de no gaire més d'una línia que diu que s'ha casat. No tinc gana de perdre el meu temps amb aquest tema bo per ¡Hola! o The Sun. @Pere prlpz: Que una estella (o estelletinot de 3a categoria m/f) es casi, es divorcïi, es faci fer pits de silicona o eixamplar el pènis, faci un viatge de noces a les Maledives, passi una nit al calabós perquè ha begut massa, faci infidelitats, rebi un diamant de mig milió d'euros, begui Actimel® cada matí, tingui un accident de cotxe, es trenqui el braç, es desnudi, porti una burca dissenyada per Coco Chanell etc. m'és totalment indifferent. Amb o sense referències trobades a una certa premsa omplerta de tals «notícies», queden banalíssimes banalitats.--Flamenc (disc.) 11:58, 20 nov 2015 (CET)
       • Sobre on són les referències:
        • Esborrem els articles segons si honestament creiem que el tema ha rebut cobertura de fonts fiables. Que sigui d'agrair que dediquem el nostre temps a avaluar la cobertura encara que no fem l'esforç de mirar més enllà de les referències de l'article no justifica que quan sabem que aquesta cobertura existeix fem veure que l'ignorem només perquè no és a l'article.
       • Sobre la banalitat del tema:
        • D'acord que el tema també és banal per mi. Ara bé, si ens constituïm en comitè editorial i comencem a decidir nosaltres quins temes mereixen cobertura potser farem una gran enciclopèdia (o no), però la Viquipèdia es basa en les fonts fiables. Aleshores, si les fonts fiables cobreixen banalitats i hi ha un editor interessat a escriure sobre banalitats, la banalitat no és motiu per esborrar l'article.--Pere prlpz (disc.) 12:14, 20 nov 2015 (CET)
 • A favor Aprovació Proposo l'esborrament perquè les úniques referències que he trobat (tot i venir d'alguna font fiable) tenen un aspecte "amarillista" i parcial sense informació aprofitable enciclopèdicament. No és admissible.--Manlleus (disc.) 12:55, 21 nov 2015 (CET)

Balma del Pedrós[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Balma del Pedrós (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Balma del Pedrós · Balma del Pedrós en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació L'enllaç al mapa l'ICC només garanteix la seva existència, i el fa susceptible d'aparèixer a Open Street Map però no garanteix la seva admissibilitat, no hi ha fonts que en parlin --Panotxa (disc.) 21:35, 16 nov 2015 (CET) (proponent)
 • Comentari Comentari Veient [1], tot i que no és una font gaire fiable, sembla que és un element prou notable dins de la geografia local susceptible d'haver rebut cobertura. A més, hi ha catàlegs de cavitats que inclouen la majoria de balmes, tot i que no estan complets i no són disponibles en línia, i no veig evident la manca de cobertura de les balmes.--Pere prlpz (disc.) 13:05, 19 nov 2015 (CET)
 • A favor Aprovació Catàlegs/bases de dades... (com a forma única de refe), si no hi ha referències a la informació no és admissible. Cal veure si la bibliografia citada en parla, però em fa la pinta que com a màxim ho citen, sense gaire informació. És dubtós però opto per no incloure-ho per la informació que tinc.--Manlleus (disc.) 13:06, 21 nov 2015 (CET)
 • Objecció Fusió amb El Pedrós (Castellterçol) -- Flamenc (disc.) 13:32, 21 nov 2015 (CET)

Domestic Data Streamers[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Domestic Data Streamers (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Domestic Data Streamers · Domestic Data Streamers en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació sense referencies d'admissibilitat --Panotxa (disc.) 22:13, 19 nov 2015 (CET) (proponent)
 • A favor Aprovació publicitat i obsoleta. Anuncien «pròxims esdeveniments» tots en el passat. Han de tenir programari molt fort per invertir el temps.--Flamenc (disc.) 12:10, 20 nov 2015 (CET)
 • A favor Aprovació ídem, les possibles referències que he trobat tenen més publicitat que la de l'article a esborrar.--Manlleus (disc.) 13:11, 21 nov 2015 (CET)

Gastón Lisak[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Gastón Lisak (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Gastón Lisak · Gastón Lisak en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació sense referències d'admissibilitat --Panotxa (disc.) 22:23, 19 nov 2015 (CET) (proponent)
 • A favor Aprovació currículum.--Flamenc (disc.) 12:13, 20 nov 2015 (CET)
 • A favor Aprovació currículum i sense referències notables.--Manlleus (disc.) 13:14, 21 nov 2015 (CET)

Xavier Verdaguer[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Xavier Verdaguer (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Xavier Verdaguer · Xavier Verdaguer en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació sense referències d'admissibilitat --Panotxa (disc.) 22:24, 19 nov 2015 (CET) (proponent)
 • A favor AprovacióLeptictidium (digui, digui) 10:21, 20 nov 2015 (CET)
 • A favor Aprovació --Davidpar (disc.) 10:58, 20 nov 2015 (CET)
 • A favor Aprovació currículum.--Flamenc (disc.) 12:17, 20 nov 2015 (CET)
 • A favor Aprovació--barcelona (disc.) 11:37, 21 nov 2015 (CET)
 • A favor Aprovació --Llumeureka (disc.) 12:06, 21 nov 2015 (CET)
 • Comentari Comentari Una entrevista pot servir com a referència en aquest cas? (eldiario.es i aqui i aqui) les fonts són prou notables, però caldria editar bastant l'article.--Manlleus (disc.) 13:18, 21 nov 2015 (CET)

Suport Castellar-Salut Mental[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Suport Castellar-Salut Mental (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Suport Castellar-Salut Mental · Suport Castellar-Salut Mental en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació Sense indicis de notabilitat. A més, el contingut de la pàgina és bàsicament informació que seria interessant a la pàgina web de l'entitat o en un directori, però no en una enciclopèdia. --Pere prlpz (disc.) 10:02, 21 nov 2015 (CET) (proponent)
 • A favor Aprovació --barcelona (disc.) 11:37, 21 nov 2015 (CET)
 • A favor Aprovació No he trobat fonts. Suposo que no és admissible--Manlleus (disc.) 13:33, 21 nov 2015 (CET)

Associació Afrocatalana d'Acció Solidària[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Associació Afrocatalana d'Acció Solidària (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Associació Afrocatalana d'Acció Solidària · Associació Afrocatalana d'Acció Solidària en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació Sense cap indici de notabilitat --Pere prlpz (disc.) 10:18, 21 nov 2015 (CET) (proponent)
 • Comentari Comentari He fet alguns retocs, li falta però crec que és salvable. Té referències que molts articles a la Viquipèdia els hi agradaria tenir. Salutacions--Manlleus (disc.) 10:45, 21 nov 2015 (CET)
  • Després de mirar-me les set referències que hi ha ara, no veig que cap d'elles sigui una font fiable independent que li hagi donat una cobertura significativa. És més, diria que entre tots aquests enllaços hi ha una sola font fiable que faci una menció trivial a l'entitat.--Pere prlpz (disc.) 12:19, 21 nov 2015 (CET)
   • @Pere prlpz: El Punt Avui, els Ajuntaments de Sabadell, Castellar del Vallès.. o Nació Digital (en les seves formes en línia) em semblen referències pou importants. Sinó explica'm quines? No en parlen directament està clar, però és difícil trobar una font fiable que parli exclusivament sobre la matèria en qüestió. No m'agrada utilitzar prejudicis però és que moltes referències a la wiki pengen d'aquesta premissa.--Manlleus (disc.) 13:31, 21 nov 2015 (CET)
    • Els enllaços són:
     1. Una mena de guia docent que acompanya un CD en el que l'associació ha participat, i que està penjat (sense cap context) al web d'un ajuntament. No arriba a ser ni que l'Ajuntament parla de l'entitat, tot i que la referència està posada a l'article com si l'Ajuntament en fos l'autor, cosa que sembla altament improbable.
     2. Una notícia sobre horts urbans de l'Ajuntament de Sabadell, on s'esmenta l'entitat (o una entitat relacionada, perquè ni el nom és el mateix) entre les entitats que han rebut un hort urbà. Curiosament, tot i la importància d'aquest fet, a l'article ni s'esmenta l'hort en qüestió, que seria el que el breu referenciaria.
     3. El cas d' actual.cat, que si hi era abans no l'havia vist, dedica més espai, però no he aconseguit aclarir què és. Sembla un web municipal perquè hi participin les entitats del poble, però l'apartat "Qui som" el tenen buit i no es pot aclarir.
     4. La notícia de l'Avui és una ressenya del CD d'un músic senegalès que s'esmenta que es relaciona amb un projecte de l'entitat. És dubtós si això és un indici d'admissibilitat del CD o el músic, però de l'entitat és una menció trivial.
     5. L'Ajuntament de Sant Quirze explica una festa que el mateix ajuntament ha muntat per donar a conèixer les entitats del municipi i esmenta que aquesta hi feia un taller de trenes. Notablement, sembla que no s'ha fet ressò d'aquesta festa cap altre font que no sigui la dels seus organitzadors, de manera que a més de ser trivial la menció, la font no en té res d'independent.--Pere prlpz (disc.) 13:51, 21 nov 2015 (CET)
 • A favor Aprovació d'acord amb Pere. Flamenc (disc.) 20:03, 23 nov 2015 (CET)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent --Panotxa (disc.) 21:32, 23 nov 2015 (CET)
 • A favor Aprovació D'acord amb els punts exposats per en Pere, calen referències que en parlin significativament i concordi amb el text.--Manlleus (disc.) 21:51, 24 nov 2015 (CET)

Últimes Vesprades a Mestalla[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Últimes Vesprades a Mestalla (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Últimes Vesprades a Mestalla · Últimes Vesprades a Mestalla en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin l'admissibilitat d'aquest blog de blogspot --Pau Cabot · Discussió 08:29, 24 nov 2015 (CET) (proponent)
 • Objecció Objecció El Mundo, Levante-EMV, la revista oficial del club, Valencia Plaza... esments no trivials a premsa d'àmbit nacional (sí, el VCF te àmbit nacional, que és la principal associació del País).--Coentor (disc.) 09:49, 24 nov 2015 (CET)
No hi ha cap font fiable que parli del blog de manera significativa. Pau Cabot · Discussió 10:19, 24 nov 2015 (CET)
En realitat, les fonts parlen molt més del llibre que del blog: aquesta referència, per exemple. Ara, jo no crec que això ni tan sols faci admissible el llibre.
I una altra cosa: hi ha fins a 10 referències, cosa que dóna una sensació d'admissibilitat de l'article. Si les mires una per una, veuràs que no és més que un cas de Viquipèdia:Encobriment de la manca d'admissibilitat#Sobrereferenciació: moltes referències però cap font fiable que en parli de manera significativa. Pau Cabot · Discussió 13:50, 24 nov 2015 (CET)
 • Comentari Comentari Les refs són mal formatades, no clares, vagues. Si no s'amelioren, hauré d'aprovar l'esborrament. Flamenc (disc.) 19:27, 24 nov 2015 (CET)
 • A favor Aprovació Seguint l'exemple d'altres articles semblants, està sobrereferenciat però apart de que no concorda el text referenciat no hi ha cap referència que en parli directament o significativament, només el cita, per tan, no és admissible.--Manlleus (disc.) 21:50, 24 nov 2015 (CET)
 • A favor Aprovació Un grapat de les referències eren del propi bloc, cosa que les fa en principi no admissibles, i en altres ni apareix esmentat el nom del bloc, com en la de l'As en la que es parla del bar Torino, pertant les he esborrat i demanat noves. La resta de contingut justificat només parla d'un llibre i d'una iniciativa solidària vinculada, cosa que al meu entendre no el fa admissible, com a molt en viquinotícies. --Panotxa (disc.) 09:21, 25 nov 2015 (CET)
Llibre o blog, la seua admissibilitat em pareix justificable per l'existència d'ambdós i per tractar-se d'una obra coral i no pertanga a la bibliografia d'un sol autor; una altra cosa és que la informació referenciada que puguem oferir al voltant del subjecte no done per a omplir l'article de detalls, però ans que destruir la faena ja feta, jo optaria per fusionar-ho amb l'entrada de Carena Editors, Elvira Roda Llorca o alguns dels autors que hi han col·laborat, com Rafael Solaz, Vicent Baydal, Rafa Benítez o Mario Kempes, si no a la d'Estadi de Mestalla o Història del València Club de Futbol. --Arnandis (parle vosté...) 12:39, 25 nov 2015 (CET)
la seua admissibilitat em pareix justificable per l'existència d'ambdós i per tractar-se d'una obra coral -> Pega una ullada a Viquipèdia:Criteris d'admissibilitat: cap d'aquests dos criteris que dius no hi apareix. Precisament no podem donar detalls d'aquest blog perquè no hi ha fonts fiables que n'hagin parlat de manera significativa (per això bona part de l'article estava referenciat amb el propi blog). Pau Cabot · Discussió 16:46, 25 nov 2015 (CET)
Per això mateix deia que, ans que carregar-nos-el, l'hauríem de fusionar amb algun dels exemples que he posat o ampliar-lo com a part de Carena Editors, no? --Arnandis (parle vosté...) 10:45, 26 nov 2015 (CET)
Idò no t'havia entès. Normalment reservam la paraula admissibilitat per al criteri d'inclusió dels articles. Pau Cabot · Discussió 11:03, 26 nov 2015 (CET)
 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que parlin del blog de manera significativa. --Pau Colominas (t'ajudo?) 15:23, 26 nov 2015 (CET)

Josep Gual i Fullà[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Josep Gual i Fullà (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Josep Gual i Fullà · Josep Gual i Fullà en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No ha rebut cobertura significativa al llarg del temps. --KRLS , (disc.) 01:20, 26 nov 2015 (CET) (proponent)


Enrique Granell[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Enrique Granell (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Enrique Granell · Enrique Granell en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han aportat referències que parlin del subjecte significativament. --KRLS , (disc.) 01:20, 26 nov 2015 (CET) (proponent)
 • A favor Aprovació --barcelona (disc.) 07:43, 26 nov 2015 (CET)

Ferran Palau i Martí[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Ferran Palau i Martí (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Ferran Palau i Martí · Ferran Palau i Martí en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No aportades referències sobre la seva admissibilitat --KRLS , (disc.) 01:34, 26 nov 2015 (CET) (proponent)