Viquipèdia:Esborrar pàgines/Propostes

De Viquipèdia
Dreceres ràpides: navegació, cerca
Admissibilitat
Directrius aprovades
Biografies
Empreses
Associacions
Llibres
Centres educatius
Vegeu també
Esborrar pàgines: Precedents
Drecera:
VP:EP/P

Aquesta és la pàgina per a discutir les propostes d'esborrament de pàgines. Per a incloure una proposta vegeu els tres passos a seguir a Ajuda:Esborrar pàgines. Si heu arribat aquí per completar el segon pas, feu servir l'enllaç següent i ompliu la informació que se us demanarà en la plantilla precarregada. Recordeu complir el tercer pas després d'efectuar el segon!

Llegiu la pàgina proposada a esborrar i llegiu-ne els motius. Mentre el procés estigui obert podeu expressar les vostres opinions i votar. Només s'accepten vots d'usuaris amb més de 30 dies antiguitat i més de 100 contribucions en l'espai principal (articles) durant els darrers tres mesos abans de la data de la proposta. Com a excepció es permet votar al creador de l'article si era un usuari registrat quan el va crear. Per emetre el vostre vot inicieu una nova línia amb un asterisc (*)

 • La vostra votació
 • Els motius que us porten a emetre tal vot i la vostra firma (~~~~). Si la vostra opinió simplement coincideix amb la d'un altre votant expliciteu-ho. Digueu, per exemple, «Opino igual que el proponent» o «Comparteixo el punt de vista de l'usuari tal». Si voleu participar en diverses propostes, editeu-les d'una en una perquè quedi a l'historial i al resum d'edició el títol de la pàgina que esteu valorant.

Si una votació ja ha complert els terminis corresponents perquè es pugui considerar acabada, afegiu-hi una línia amb el resultat. Si han guanyat els vots favorables a l'eliminació de la pàgina, un administrador procedirà al seu esborrament i traslladarà la proposta d'eliminació a l'arxiu històric corresponent. Si s'ha optat per mantenir la pàgina, també traslladarà la proposta a l'historial i, a més, deixarà un enllaç a la pàgina de discussió de l'article que es pretenia esborrar per a informar-ne en vistes de posteriors processos d'eliminació.


Joan del Alcàzar[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Joan del Alcàzar (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Joan del Alcàzar · Joan del Alcàzar en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació sense referències d'admissibilitat --Panotxa (disc.) 00:13, 9 maig 2015 (CEST) (proponent)
 • Objecció Objecció considero que hi ha referències que el fan admissible.--Medol (disc.) 15:40, 10 maig 2015 (CEST)
 • Comentari Comentari Hi he afegit la plantilla Autoritat. Crec interessant la seva presencia com autor en l'historia del País Valencià d'edicions 62, així com les seves obres vers Xile i Amèrica. El Worldcat recull 73 entrades en castellà i 24 en català. --Mafoso (Mani'm?) 12:27, 13 maig 2015 (CEST)

Jornades Culturals a la Plana de l'Arc[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Jornades Culturals a la Plana de l'Arc (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Jornades Culturals a la Plana de l'Arc · Jornades Culturals a la Plana de l'Arc en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació sense referències d'admissibilitat --Panotxa (disc.) 00:15, 9 maig 2015 (CEST) (proponent)
 • NeutralA favor Assumible --Davidpar (disc.) 13:53, 10 maig 2015 (CEST)
 • Objecció Objecció Considero que diverses referències el fan admissible.--Medol (disc.) 15:57, 10 maig 2015 (CEST)
 • Objecció Fusió A Pla de l'Arc. Pau Cabot · Discussió 16:41, 10 maig 2015 (CEST)

Penya Gansa[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Penya Gansa (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Penya Gansa · Penya Gansa en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat --Pau Cabot · Discussió 07:38, 20 maig 2015 (CEST) (proponent)
 • A favor Aprovació no sembla admissible, no hi ha cap referència que ho demostri.--Arnaugir (discussió) 10:17, 20 maig 2015 (CEST)
 • Comentari Comentari no seria millor usuarificar l'article? És el primer article d'un usuari qui intuitivament em sembla de bona fe, tot i que lamento que el seu creador no participi a la discussió. L'article tal com és no és admissible. És el problema d'entitats que socialment són probablement molt rellevants al seu context, però enciclopèdicament no. o podriem afegir tres línies al paràgraf "entitats" del poble.--Flamenc (disc.) 23:23, 20 maig 2015 (CEST)
 • A favor Aprovació Com l'autor no va respondre, he transferit tot a Usuari:Carlespujolpedrals/proves, podem esborrar aquí.--Flamenc (disc.) 19:24, 24 maig 2015 (CEST)

David Conill i Riera[modifica | modifica el codi]

Pàgina: David Conill i Riera (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: David Conill i Riera · David Conill i Riera en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació sense referències d'admissibilitat --Panotxa (disc.) 22:28, 21 maig 2015 (CEST) (proponent)

Aida Gascón i Bosch[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Aida Gascón i Bosch (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Aida Gascón i Bosch · Aida Gascón i Bosch en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació sense referències d'admissibilitat --Panotxa (disc.) 22:31, 21 maig 2015 (CEST) (proponent)

Gidilòc[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Gidilòc (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Gidilòc · Gidilòc en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació sense referències d'admissibilitat --Panotxa (disc.) 22:34, 21 maig 2015 (CEST) (proponent)

Escola Anna Mogas[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Escola Anna Mogas (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Escola Anna Mogas · Escola Anna Mogas en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació Sense referències d'admissibilitat. Escola que no compleix els requisits --Panotxa (disc.) 22:35, 21 maig 2015 (CEST) (proponent)
 • A favor Aprovació manquen referències.--Flamenc (disc.) 00:11, 23 maig 2015 (CEST)

Microfemellisme[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Microfemellisme (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Microfemellisme · Microfemellisme en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació Un usuari anònim ha creat la pàgina copiant el mateix text que el de la pàgina micromasclisme, canviant-hi la paraula masclisme per femellisme. Les referències que hi ha són les de l'article "micromasclisme", amb mateixos autors, etc. i que enllacen als textos en línia sobre miscromasclisme, però l'usuari ha canviat al títol el mot "micromasclisme" per "microhembrisme". És un article inventat, sense referències, que no té equivalent en viquipèdies d'altres llengües i no està enllaçat tampoc a cap altre article. --Pantera Rosa · (disc.) 00:12, 23 maig 2015 (CEST) (proponent)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent --Panotxa (disc.) 07:34, 23 maig 2015 (CEST)
 • A favor Aprovació--gerardduenasparlem-ne 10:01, 24 maig 2015 (CEST)

Plantilla:Barri de tavernes[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Plantilla:Barri de tavernes (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Plantilla:Barri de tavernes · Plantilla:Barri de tavernes en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No es fa servir. No s'adapta al nou format de la taverna --gerardduenasparlem-ne 10:00, 24 maig 2015 (CEST) (proponent)
 • Comentari Comentari Crec que basta posar-hi {{Plantilla obsoleta}} i guardar-la com a història de la casa. Pau Cabot · Discussió 10:15, 24 maig 2015 (CEST)
 • Comentari Comentari La idea inicial era usar-la en les diferents pàgines centralitzades de discussió del projecte. No recordo per què no es va arribar a fer. Com a únic editor, per mi no hi ha problema en esborrar-la. --V.Riullop (parlem-ne) 10:19, 24 maig 2015 (CEST)

Ordre del Císter[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Ordre del Císter (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Plantilla:Barri de tavernes · Plantilla:Barri de tavernes en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

Ara he trobat la norma concreta: Ajuda:Redirecció#Propòsit d'una redirecció: tingui errors ortogràfics comuns. O sigui, que mentre no ho canviem, no hauríem d'esborrar aquesta redirecció. Pau Cabot · Discussió 18:36, 24 maig 2015 (CEST)
 • En contraneutral Consentible Penso que @Paucabot: té raó, més tenint en compte que s'han estat generant tants enllaços (errades freqüents). Altra cosa seria un enllaç "erroni" no es fes servir. @FranSisPac: fa bona feina corregint el redactat dels articles, però deixant l'enllaç en vermell es generarà a mitjà o llarg termini la necessitat de fusionar la pàgina que algun altre usuari per bona fe i ignorant de la incorrecció del nom haurà iniciat. Bestiasonica: enraonem? 21:30, 24 maig 2015 (CEST)