Viquipèdia:Esborrar pàgines/Propostes

De Viquipèdia
Salta a: navegació, cerca
Drecera:
VP:EP/P

Aquesta és la pàgina per a discutir les propostes d'esborrament de pàgines. Per a incloure una proposta vegeu els tres passos a seguir a Ajuda:Esborrar pàgines. Si heu arribat aquí per completar el segon pas, feu servir l'enllaç següent i ompliu la informació que se us demanarà en la plantilla precarregada. Recordeu complir el tercer pas després d'efectuar el segon!

Llegiu la pàgina proposada a esborrar i llegiu-ne els motius. Mentre el procés estigui obert podeu expressar les vostres opinions i votar. Només s'accepten vots d'usuaris amb més de 30 dies antiguitat i més de 100 contribucions en l'espai principal (articles) durant els darrers tres mesos abans de la data de la proposta. Com a excepció es permet votar al creador de l'article si era un usuari registrat quan el va crear. Per emetre el vostre vot inicieu una nova línia amb un asterisc (*)

 • La vostra votació
 • Els motius que us porten a emetre tal vot i la vostra firma (~~~~). Si la vostra opinió simplement coincideix amb la d'un altre votant expliciteu-ho. Digueu, per exemple, «Opino igual que el proponent» o «Comparteixo el punt de vista de l'usuari tal». Si voleu participar en diverses propostes, editeu-les d'una en una perquè quedi a l'historial i al resum d'edició el títol de la pàgina que esteu valorant.

Si una votació ja ha complert els terminis corresponents perquè es pugui considerar acabada, afegiu-hi una línia amb el resultat. Si han guanyat els vots favorables a l'eliminació de la pàgina, un administrador procedirà al seu esborrament i traslladarà la proposta d'eliminació a l'arxiu històric corresponent. Si s'ha optat per mantenir la pàgina, també traslladarà la proposta a l'historial i, a més, deixarà un enllaç a la pàgina de discussió de l'article que es pretenia esborrar per a informar-ne en vistes de posteriors processos d'eliminació.Crucify My Love[modifica]

Pàgina: Crucify My Love (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Crucify My Love · Crucify My Love en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació sense referències d'admissibilitat --Panotxa (disc.) 09:12, 25 nov 2017 (CET) (proponent)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent.--General Basset (disc.) 08:51, 28 nov 2017 (CET)
 • En contraneutral Consentible Veient l'article en altres idiomes trobes referències i usos rellevants de la música en qüestió, crec que és admissible. --Lluis_tgn (disc.) 05:17, 2 des 2017 (CET)
 • Comentari Comentari S'hauria d'informar de la proposta d'esborrat a l'autor de l'article. Pau Cabot · Discussió 09:20, 9 des 2017 (CET)
 • Comentari Comentari Notificat a l'usuari inactiu de fa més de sis anys --Panotxa (disc.) 19:09, 9 des 2017 (CET)
Segurament l'usuari no dirà res, però almanco li hem de donar la oportunitat, no? En alguns casos, encara tenen activat l'avís per correu electrònic quan reben una notificació i compareixen. Pau Cabot · Discussió 19:31, 9 des 2017 (CET)

Clariphone[modifica]

Pàgina: Clariphone (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Clariphone · Clariphone en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació sense referències d'admissibilitat --Panotxa (disc.) 09:37, 25 nov 2017 (CET) (proponent)
 • Objecció Fusió s'hauria de fusionar amb chalumeau i transformar en redirecció.--Flamenc (disc.) 00:18, 28 nov 2017 (CET)
 • Objecció Objecció És un instrument musical que existeix, té referències escrites i fotogràfiques. Millor fusionar que esborrar però penso que mereix article propi.Slastic (disc.) 23:26, 30 nov 2017 (CET)
 • Comentari Comentari S'hauria d'informar de la proposta d'esborrat a l'autor de l'article. Pau Cabot · Discussió 09:20, 9 des 2017 (CET)
 • Comentari Comentari Notificat a l'usuari inactiu de fa més de sis anys, que només ha fet dues edicions i son d'aquest article --Panotxa (disc.) 19:09, 9 des 2017 (CET)

Patró de Portadores Pilot[modifica]

Pàgina: Patró de Portadores Pilot (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Patró de Portadores Pilot · Patró de Portadores Pilot en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació sense referències d'admissibilitat --Panotxa (disc.) 21:27, 29 nov 2017 (CET) (proponent)
 • Objecció Objecció Les referències no hi són, però el tema és admissible (hi ha bibliografia que en parla). Potser es podria aprofitar algun dels enllaços externs, o buscar a bibliografia en paper. --Pau Colominas (t'ajudo?) 18:17, 30 nov 2017 (CET)
 • Objecció Objecció D'acord amb en Pau.Slastic (disc.) 23:33, 30 nov 2017 (CET)
 • Comentari Comentari S'hauria d'informar de la proposta d'esborrat a l'autor de l'article. Pau Cabot · Discussió 09:21, 9 des 2017 (CET)
 • Comentari Comentari Notificat a l'usuari inactiu de fa més de vuit anys, que només ha fet edicions en aquest article --Panotxa (disc.) 19:09, 9 des 2017 (CET)

Jardins i teatres d'estiu[modifica]

Pàgina: Jardins i teatres d'estiu (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Jardins i teatres d'estiu · Jardins i teatres d'estiu en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació Sense referències que el facin admissible des del 2013 --Medol (disc.) 17:31, 30 nov 2017 (CET) (proponent)
 • Objecció Objecció Falten referències i es pot millorar, però no és esborrable.Slastic (disc.) 23:41, 30 nov 2017 (CET)

Convent de les Monges Carmelites[modifica]

Pàgina: Convent de les Monges Carmelites (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Convent de les Monges Carmelites · Convent de les Monges Carmelites en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació Sense referències que en demostrin l'admissibilitat des del 2013 --Medol (disc.) 17:18, 30 nov 2017 (CET) (proponent)
 • Symbol oppose vote.svg Falten referències a l'article però està referenciat a altres fonts. Afegir referències però no esborrar.Slastic (disc.) 23:44, 30 nov 2017 (CET)
  • Què vols dir amb està referenciat a altres fonts? Pau Cabot · Discussió 00:16, 1 des 2017 (CET)
  • @Slastic: Abans de portar l'article aquí ho he mirat. Si hi ha almenys una font fiable que en parli de manera significativa digues quina és.--Medol (disc.) 10:18, 2 des 2017 (CET)
 • En contraneutral Consentible He restructurat l'article i afegit les primeres referències. @Slastic: a internet no n'hi ha gaire, però sobre un edifici emblemàtic del 1878 al centre de la vila, no és possible que no hi hagi cap font escrita. Ningú té contactes a Beneixama?--Flamenc (disc.) 14:22, 3 des 2017 (CET)

Youth Can Do It 2020[modifica]

Pàgina: Youth Can Do It 2020 (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Youth Can Do It 2020 · Youth Can Do It 2020 en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat --Pau Cabot · Discussió 08:48, 3 des 2017 (CET) (proponent)
 • A favor Aprovació Viquinotícia.--Flamenc (disc.) 14:44, 3 des 2017 (CET)
 • Comentari Comentari Moure a Viquinotícies.--Docosong (disc.) 15:01, 3 des 2017 (CET)
 • Objecció Objecció L'article reuneix els 5 criteris d'admissibilitat (VP:ADMS) - no hi ha cap VP:CI - vaig veure el documental a TV3 i després investigat sobre l'assumpte i la problemàtica de l'atur juvenil - i per ultim, l'entrada reuneix amb escreix VP:FF, doncs no només son fonts del Govern (TV3/Ajuntament de Balaguer) sino que es varen fer resó 10s de mitjans de comunicació d'arreu. No es una noticia perque es un programa continu, un projecte amb el que col.labora un Ajuntament i ha causat un impacte social, del qual TV3 es va fer resó. Havent argumentat que l'entrada reuneix les condiciones imposades per Wikipedia, i que son les uniques normatives que hom ha de seguir per a aprobar/denegar, voldria demanara quina argumentació en contra de l'argument exposat es manté per a treure l'entrada de Viquipèdia. Mercés per l'atenció. el comentari anterior sense signar és fet per Nou dos (disc.contr.)
 • Comentari Comentari Que surti a TV3 no és sinònim que tingui suficient cobertura. Segons el documental de TV3 parla de «Els robots i els sistemes d'intel·ligència artificial ens prendran la feina? La crisi ens ha deixat un nou model de desigualtat social. Els indicadors de recuperació coincideixen amb l'anomenada quarta revolució industrial, la de la intel·ligència artificial i els robots, que canviarà per sempre el món laboral que coneixem.» i «utilitza com a fil narratiu un curs de programació per a persones a l'atur que s'ha fet al Centre d'Empreses Innovadores de Balaguer.», això no verifica el projecte Youth Can Do It 2020 sinó més aviat un article sobre robots o món laboral. També s'agrairia verificar la cobertura d'altres mitjans de comunicació que ara mateix desconec.--Docosong (disc.) 19:56, 13 des 2017 (CET)

.

Papiroflèxia Pureland[modifica]

Pàgina: Papiroflèxia Pureland (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Papiroflèxia Pureland · Papiroflèxia Pureland en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació sense referències d'admissibilitat. Propaganda --Panotxa (disc.) 09:43, 6 des 2017 (CET) (proponent)
 • A favor Aprovació No s'han trobat referències, d'acord amb proponent.--Metralleta95 (disc.) 19:49, 6 des 2017 (CET)
 • A favor Aprovació Si es trobés algun fragment referenciable, incloure'l a papiroflèxia. --Pau Colominas (t'ajudo?) 10:20, 7 des 2017 (CET)
 • Comentari Comentari S'hauria d'informar de la proposta d'esborrat a l'autor de l'article. Pau Cabot · Discussió 09:19, 9 des 2017 (CET)
 • Comentari Comentari Notificat a l'usuari inactiu de fa quatre anys --Panotxa (disc.) 19:09, 9 des 2017 (CET)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent. --Docosong (disc.) 19:29, 13 des 2017 (CET)

Contribucions catalanes a la ciència[modifica]

Pàgina: Contribucions catalanes a la ciència (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Contribucions catalanes a la ciència · Contribucions catalanes a la ciència en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació Sense criteri d'inclusió, sense referències --Panotxa (disc.) 11:40, 6 des 2017 (CET) (proponent)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent.--Docosong (disc.) 14:14, 6 des 2017 (CET)
 • Comentari Comentari Diria que el tema és admissible ([1]). Ara, com en d'altres casos, potser seria més fàcil tornar a començar l'article des de zero que aprofitar el que hi ha. Pau Cabot · Discussió 16:15, 6 des 2017 (CET)
 • Comentari Comentari S'hauria d'informar de la proposta d'esborrat a l'autor de l'article. Pau Cabot · Discussió 09:18, 9 des 2017 (CET)
 • Comentari Comentari Notificat al seu autor, inactiu des de fa set anys. --Panotxa (disc.) 19:09, 10 des 2017 (CET)
 • NeutralA favor Assumible Potser el tema és admissible (tot i que sembla molt d'aquells de mirar-se el melic) però el que hi ha ara no té ni referències ni criteri d'inclusió. --Pau Colominas (t'ajudo?) 09:21, 11 des 2017 (CET)

Silent Jealousy[modifica]

Pàgina: Silent Jealousy (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Silent Jealousy · Silent Jealousy en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació sense referències d'admissibilitat --Panotxa (disc.) 20:56, 6 des 2017 (CET) (proponent)
 • Comentari Comentari S'hauria d'informar de la proposta d'esborrat a l'autor de l'article. Pau Cabot · Discussió 09:17, 9 des 2017 (CET)
 • Comentari Comentari Informat a l'editor, absent des de fa set anys --Panotxa (disc.) 20:10, 14 des 2017 (CET)

Steve Fogen[modifica]

Pàgina: Steve Fogen (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Steve Fogen · Steve Fogen en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

A la política que enllaces, diu clarament: Cal proporcionar una verificació per tercers (p. ex. amb una publicació no trivial) que la persona és àmpliament coneguda en aquell camp. En aquest cas, aquesta condició no es compleix. Pau Cabot · Discussió 14:44, 7 des 2017 (CET)
Enllaços a BBDD reconegudes en el món del ciclisme i per la resta de wikipedies (com bdfutbol.com o Internet Movie Database que es basen molts dels nostres articles). Herodotptlomeu (disc.) 16:14, 7 des 2017 (CET)
No ens serveix en:Wikipedia:Other stuff exists ni podem admetre que per sortir a una base de dades com bdfutbol, imdb o siteducyclisme.net, aquests articles ja són admissibles. Necessitam cobertura significativa per part de fonts fiables (VP:ADMS). Si altres articles nostres tenen aquest mateix problema, també els haurem d'esborrar. Pau Cabot · Discussió 17:07, 7 des 2017 (CET)

Mugendo[modifica]

Pàgina: Mugendo (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Mugendo · Mugendo en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació Sense referències que en verifiquin l'admissibilitat. --Townie (discussió) 10:49, 8 des 2017 (CET) (proponent)
 • Objecció Objecció El tema és admissible segons els nostres criteris: [2] [3] [4] [5] [6] [7] i més. L'article necessita millores però el tema és admissible. --Pau Colominas (t'ajudo?) 09:33, 11 des 2017 (CET)
 • Objecció Objecció S'ha de millorar l'article, però és admissible. --Yuanga (disc.) 09:47, 11 des 2017 (CET)
 • Comentari Comentari No n'estic del tot convençut...
  • El primer enllaç és una entrevista amb la campiona del món de kickboxing, motiu pel qual és destacada, i resulta que també practica mugendo. D'aquí només se'n podrien extreure les dades sobre el mugendo a Espanya.
  • No sé fins a quin punt podem considerar OK Diario una font fiable; em sembla un article semi-propagandístic.
  • També em sembla una mica propagandístic, hi ha quatre dades soltes que no sé fins a quin punt es poden aprofitar.
  • No sé si podem considerar-la una font fiable.
  • De nou, una entrevista de la qual gairebé no en podem extreure res.
  • De nou, no sé si és una font fiable - sembla que es basen en el que diu el director comercial de Mugendo. --Townie (discussió) 18:42, 13 des 2017 (CET)

Ashot Shiroian[modifica]

Pàgina: Ashot Shiroian (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Ashot Shiroian · Ashot Shiroian en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació no s'han trobat referències que el facin admissible --Medol (disc.) 11:18, 8 des 2017 (CET) (proponent)

Judit Clopés i Llahí[modifica]

Pàgina: Judit Clopés i Llahí (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Judit Clopés i Llahí · Judit Clopés i Llahí en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat --Pau Cabot · Discussió 11:52, 8 des 2017 (CET) (proponent)
 • Comentari Comentari 18a millor jugadora espanyola en el seu moment. Pau Cabot · Discussió 11:53, 8 des 2017 (CET)
 • A favor Aprovació Pels motius exposats. --Pau Colominas (t'ajudo?) 09:35, 11 des 2017 (CET)

Serena Danesi[modifica]

Pàgina: Serena Danesi (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Serena Danesi · Serena Danesi en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat --Pau Cabot · Discussió 11:59, 8 des 2017 (CET) (proponent)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent.--Docosong (disc.) 14:09, 10 des 2017 (CET)
 • A favor Aprovació Pels motius exposats. --Pau Colominas (t'ajudo?) 09:35, 11 des 2017 (CET)

Choji Akimichi[modifica]

Pàgina: Choji Akimichi (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Choji Akimichi · Choji Akimichi en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que en demostrin l'admissibilitat --Medol (disc.) 12:27, 8 des 2017 (CET) (proponent)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent.--Docosong (disc.) 17:53, 9 des 2017 (CET)
 • A favor Aprovació Pels motius exposats. --Pau Colominas (t'ajudo?) 09:36, 11 des 2017 (CET)
 • A favorA favor Suport --Yuanga (disc.) 22:10, 13 des 2017 (CET)

Gabriel Pericàs[modifica]

Pàgina: Gabriel Pericàs (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Gabriel Pericàs · Gabriel Pericàs en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació Sense referències que el facin admissible --Medol (disc.) 13:07, 8 des 2017 (CET) (proponent)
 • Comentari Comentari [8], [9], [10] Pau Cabot · Discussió 13:20, 8 des 2017 (CET)
 • Cancelled process mini.svg S'anul·la aquesta proposta Per les noves referències--Medol (disc.) 14:18, 8 des 2017 (CET)

Paula Romeu i García[modifica]

Pàgina: Paula Romeu i García (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Paula Romeu i García · Paula Romeu i García en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació Sense referències que el facin admissible --Medol (disc.) 13:13, 8 des 2017 (CET) (proponent)
 • A favor Aprovació Cap referència independent que parli d'ella.--Docosong (disc.) 17:52, 9 des 2017 (CET)
 • A favor Aprovació Pels motius exposats. --Pau Colominas (t'ajudo?) 09:36, 11 des 2017 (CET)

Bakkali[modifica]

Pàgina: Bakkali (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Bakkali · Bakkali en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació sense referències d'admissibilitat --Panotxa (disc.) 19:26, 8 des 2017 (CET) (proponent)
 • Comentari Comentari S'hauria d'informar de la proposta a l'autor. Pau Cabot · Discussió 09:16, 9 des 2017 (CET)
 • Comentari Comentari Notificat a l'usuari inactiu --Panotxa (disc.) 20:12, 14 des 2017 (CET)

El Comilón[modifica]

Pàgina: El Comilón (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: El Comilón · El Comilón en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació sense referències que el facin admissible --Medol (disc.) 12:12, 9 des 2017 (CET) (proponent)

Unió dels Estats Units[modifica]

Pàgina: Unió dels Estats Units (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Unió dels Estats Units · Unió dels Estats Units en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació Sense cap millora significant del 2014 ni sense cap referència. --Docosong (disc.) 17:47, 9 des 2017 (CET) (proponent)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent --Panotxa (disc.) 10:17, 10 des 2017 (CET)

Sandra Rombouts[modifica]

Pàgina: Sandra Rombouts (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Sandra Rombouts · Sandra Rombouts en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat --Pau Cabot · Discussió 18:02, 9 des 2017 (CET) (proponent)
 • A favor Aprovació Pels motius exposats. --Pau Colominas (t'ajudo?) 09:38, 11 des 2017 (CET)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent.--Docosong (disc.) 19:31, 13 des 2017 (CET)

Elan Riyadi[modifica]

Pàgina: Elan Riyadi (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Elan Riyadi · Elan Riyadi en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat --Pau Cabot · Discussió 18:03, 9 des 2017 (CET) (proponent)
 • A favor Aprovació Pels motius exposats. --Pau Colominas (t'ajudo?) 09:38, 11 des 2017 (CET)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent.--Docosong (disc.) 19:31, 13 des 2017 (CET)

Jordi Coll i Ortega[modifica]

Pàgina: Jordi Coll i Ortega (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Jordi Coll i Ortega · Jordi Coll i Ortega en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat --Pau Cabot · Discussió 18:07, 9 des 2017 (CET) (proponent)
 • Comentari Comentari Subcampió de Catalunya juvenil i campió universitari. 325è millor jugador espanyol d'escacs en el seu moment. Pau Cabot · Discussió 18:09, 9 des 2017 (CET)
 • A favor Aprovació Pels motius exposats. --Pau Colominas (t'ajudo?) 09:38, 11 des 2017 (CET)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent.--Docosong (disc.) 19:31, 13 des 2017 (CET)

Liberty City[modifica]

Pàgina: Liberty City (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Liberty City · Liberty City en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació Sense cap millora substancial ni sense referències que verifiquin la seva admissibilitat. --Docosong (disc.) 18:37, 9 des 2017 (CET) (proponent)
 • A favor Aprovació De moment he trobat una referències de El Mundo però no parla tant de la ciutat ficticia més que del joc. Així que d'acord amb proponent.--Metralleta95 (disc.) 21:24, 11 des 2017 (CET)

Planetes de Star Wars[modifica]

Pàgina: Bakura (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre), Bespin (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre) i Chandrila (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Bakura · Bakura en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures, Cerca fonts: Bespin · Bespin en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures i Cerca fonts: Chandrila · Chandrila en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació Insalvables, així com hi ha planetes de l'Univers de Star Wars que si que cerques referencies i fonts que en parlin, aquests no he trobat cap. Fins aleshores, plantejo esborrar-lo pel motiu: No s'han trobat referències que recolzin la seva fiabilitat.--Metralleta95 (disc.) 20:17, 9 des 2017 (CET)
 • Comentari Comentari El problema no són les referències vàlides. N'he afegit dues en cinc minuts. Josep Esquer (disc.)
Sí, el problema encara segueix essent trobar fonts externes fiables. Pau Cabot · Discussió 06:09, 10 des 2017 (CET)

7th Heaven (Pel·lícula)[modifica]

Pàgina: 7th Heaven (Pel·lícula) (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: 7th Heaven (Pel·lícula) · 7th Heaven (Pel·lícula) en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació l'article ha estat duplicat amb coneixement de l'existència de l'altre, l'autora ha editat WD per canviar el enllaços interviqui. Possiblement sigui un treball d'estudis per aconseguir nota (a qualsevol preu?) No tot s'hi val. Casos així haurien d'entrar en els «Criteris de supressió ràpida» --Kette~cawiki (disc.) 23:32, 9 des 2017 (CET) (proponent)
 • A favorA favor Suport Jo esborraria directament. No ho he fet perquè has presentat proposta... --Yuanga (disc.) 23:42, 9 des 2017 (CET)
 • Comentari Comentari He fet la redirecció a El setè cel (Pel·lícula), amb retocs de format de ‎Kette~cawiki. Diria que són errades de novella que no sabia reanomenar sense mala fe. Pau Cabot · Discussió 06:17, 10 des 2017 (CET)
Reanomenada a Seventh Heaven (1927). Pau Cabot · Discussió 06:22, 10 des 2017 (CET)

Selecció belga de pitch and putt[modifica]

Pàgina: Selecció belga de pitch and putt (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Selecció belga de pitch and putt · Selecció belga de pitch and putt en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació sense referències d'admissibilitat --Panotxa (disc.) 14:08, 10 des 2017 (CET) (proponent)
 • A favor Aprovació Pels motius exposats. --Pau Colominas (t'ajudo?) 09:42, 11 des 2017 (CET)

Organització educativa[modifica]

Pàgina: Organització educativa (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Organització educativa · Organització educativa en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació sense referències d'admissibilitat --Panotxa (disc.) 15:15, 10 des 2017 (CET) (proponent)
 • NeutralA favor Assumible Segurament el tema és admissible però ara mateix no l'article és pobre i sense informació referenciada. --Pau Colominas (t'ajudo?) 09:47, 11 des 2017 (CET)

Graph TV[modifica]

Pàgina: Graph TV (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Graph TV · Graph TV en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació sense referències d'admissibilitat --Panotxa (disc.) 15:38, 10 des 2017 (CET) (proponent)
 • A favor Aprovació Pels motius exposats. --Pau Colominas (t'ajudo?) 09:42, 11 des 2017 (CET)
 • A favor Aprovació Pels motius de dalt.--Metralleta95 (disc.) 21:20, 11 des 2017 (CET)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent.--Docosong (disc.) 19:32, 13 des 2017 (CET)

Landa, Goirizelaia, Tudanca, Altuna (Abokatuak) S.L.P.[modifica]

Pàgina: Landa, Goirizelaia, Tudanca, Altuna (Abokatuak) S.L.P. (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Landa, Goirizelaia, Tudanca, Altuna (Abokatuak) S.L.P. · Landa, Goirizelaia, Tudanca, Altuna (Abokatuak) S.L.P. en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat fonts fiables que en parlin de manera significativa --Pau Cabot · Discussió 18:46, 10 des 2017 (CET) (proponent)
 • A favor Aprovació Promocional. --Docosong (disc.) 19:31, 10 des 2017 (CET)
 • A favor Aprovació Sense fonts fiables que en parlin de manera significativa. --Pau Colominas (t'ajudo?) 09:46, 11 des 2017 (CET)
 • A favor Aprovació D'acord amb motius exposats.--Metralleta95 (disc.) 21:19, 11 des 2017 (CET)

Ferran Cervelló i Tost[modifica]

Pàgina: Ferran Cervelló i Tost (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Ferran Cervelló i Tost · Ferran Cervelló i Tost en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat --Pau Cabot · Discussió 19:04, 10 des 2017 (CET) (proponent)
 • Comentari Comentari 320è millor jugador espanyol. Pau Cabot · Discussió 19:05, 10 des 2017 (CET)
 • A favor Aprovació Pels motius exposats. --Pau Colominas (t'ajudo?) 09:43, 11 des 2017 (CET)
 • A favor Aprovació D'acord amb proponent.--Metralleta95 (disc.) 21:18, 11 des 2017 (CET)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent.--Docosong (disc.) 19:32, 13 des 2017 (CET)

Molí d'Abargues[modifica]

Pàgina: Molí d'Abargues (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Molí d'Abargues · Molí d'Abargues en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació Sense referències que el facin admissible --Medol (disc.) 21:32, 11 des 2017 (CET) (proponent)

AIPO[modifica]

Pàgina: AIPO (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: AIPO · AIPO en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació Sense referències que el facin admissible --Medol (disc.) 21:53, 11 des 2017 (CET) (proponent)
 • A favor Aprovació D'acord amb la proposta. --Yuanga (disc.) 22:06, 11 des 2017 (CET)
 • A favor Aprovació Promocional. --Docosong (disc.) 23:36, 11 des 2017 (CET)
 • A favor Aprovació D'acord amb proponent.--Metralleta95 (disc.) 23:55, 11 des 2017 (CET)
 • A favor Aprovació Publicitat. --Pau Colominas (t'ajudo?) 11:17, 12 des 2017 (CET)

Pancatalanisme radical‎‎[modifica]

Pàgina: Pancatalanisme radical‎‎ (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Pancatalanisme radical‎‎ · Pancatalanisme radical‎‎ en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

Marc Sánchez Ibern[modifica]

Pàgina: Marc Sánchez Ibern (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Marc Sánchez Ibern · Marc Sánchez Ibern en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat --Pau Cabot · Discussió 17:16, 12 des 2017 (CET) (proponent)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent.--Docosong (disc.) 19:33, 13 des 2017 (CET)

Gal·la Garcia-Castany Musellas[modifica]

Pàgina: Gal·la Garcia-Castany Musellas (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Gal·la Garcia-Castany Musellas · Gal·la Garcia-Castany Musellas en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat --Pau Cabot · Discussió 17:19, 12 des 2017 (CET) (proponent)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent.--Docosong (disc.) 19:33, 13 des 2017 (CET)

SOM[modifica]

Pàgina: SOM (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: SOM · SOM en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació Article incomplert i de mala qualitat cal millorar-lo o esborrarl-lo --Rogi6681 (disc.) 22:54, 12 des 2017 (CET) (proponent)

Lot de personatges de Mortal Kombat[modifica]

Pàgines: Kenshi (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre) / Kobra (Mortal Kombat) (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre) / Mavado (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre) / Hsu Hao (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre) / Jax (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Kenshi · Kenshi en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures / Cerca fonts: Kobra (Mortal Kombat) · Kobra (Mortal Kombat) en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures / Cerca fonts: Mavado · Mavado en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures / Cerca fonts: Hsu Hao · Hsu Hao en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures / Cerca fonts: Jax · Jax en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

Organisasió independent valenciana[modifica]

Pàgina: Organisasió independent valenciana (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Organisasió independent valenciana · Organisasió independent valenciana en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat --Kette~cawiki (disc.) 21:40, 13 des 2017 (CET) (proponent)
 • Comentari Comentari Ja existeix «Organització Independent Valenciana», que sembla més o menys el mateix, encara que formulat amb una ortografia més normativa--Asqueladd (disc.) 04:33, 15 des 2017 (CET)

Josep Garriga i Nualart[modifica]

Pàgina: Josep Garriga i Nualart (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Josep Garriga i Nualart · Josep Garriga i Nualart en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat --Pau Cabot · Discussió 14:40, 14 des 2017 (CET) (proponent)

Josep Ridameya Tatché[modifica]

Pàgina: Josep Ridameya Tatché (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Josep Ridameya Tatché · Josep Ridameya Tatché en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat --Pau Cabot · Discussió 14:45, 14 des 2017 (CET) (proponent)

MAX[modifica]

Pàgina: MAX (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: MAX · MAX en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació sense referències d'admissibilitat. Publicitat --Panotxa (disc.) 20:28, 14 des 2017 (CET) (proponent)

Joan-Fèlix Martínez i Torrentó[modifica]

Pàgina: Joan-Fèlix Martínez i Torrentó (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Joan-Fèlix Martínez i Torrentó · Joan-Fèlix Martínez i Torrentó en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació sense referències d'admissibilitat --Panotxa (disc.) 20:36, 14 des 2017 (CET) (proponent)

Carles Díaz Camallonga[modifica]

Pàgina: Carles Díaz Camallonga (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Carles Díaz Camallonga · Carles Díaz Camallonga en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat --Pau Cabot · Discussió 14:19, 15 des 2017 (CET) (proponent)

Nelli Alexanian[modifica]

Pàgina: Nelli Alexanian (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Nelli Alexanian · Nelli Alexanian en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat --Pau Cabot · Discussió 14:38, 15 des 2017 (CET) (proponent)

Víctor Lillo i Castany[modifica]

Pàgina: Víctor Lillo i Castany (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Víctor Lillo i Castany · Víctor Lillo i Castany en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat --Pau Cabot · Discussió 14:40, 15 des 2017 (CET) (proponent)