Viquipèdia:Esborrar pàgines/Propostes

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca
Drecera:
VP:EP/P

Aquesta és la pàgina per a discutir les propostes d'esborrament de pàgines. Per a incloure una proposta vegeu els tres passos a seguir a Ajuda:Esborrar pàgines. Si heu arribat aquí per completar el segon pas, feu servir l'enllaç següent i ompliu la informació que se us demanarà en la plantilla precarregada. Recordeu complir el tercer pas després d'efectuar el segon!

Llegiu la pàgina proposada a esborrar i llegiu-ne els motius. Mentre el procés estigui obert podeu expressar les vostres opinions i votar. Només s'accepten vots d'usuaris amb més de 30 dies antiguitat i més de 100 contribucions en l'espai principal (articles) durant els darrers tres mesos abans de la data de la proposta. Com a excepció es permet votar al creador de l'article si era un usuari registrat quan el va crear. Per emetre el vostre vot inicieu una nova línia amb un asterisc (*)

 • La vostra votació
 • Els motius que us porten a emetre tal vot i la vostra firma (~~~~). Si la vostra opinió simplement coincideix amb la d'un altre votant expliciteu-ho. Digueu, per exemple, «Opino igual que el proponent» o «Comparteixo el punt de vista de l'usuari tal». Si voleu participar en diverses propostes, editeu-les d'una en una perquè quedi a l'historial i al resum d'edició el títol de la pàgina que esteu valorant.

Si una votació ja ha complert els terminis corresponents perquè es pugui considerar acabada, afegiu-hi una línia amb el resultat. Si han guanyat els vots favorables a l'eliminació de la pàgina, un administrador procedirà al seu esborrament i traslladarà la proposta d'eliminació a l'arxiu històric corresponent. Si s'ha optat per mantenir la pàgina, també traslladarà la proposta a l'historial i, a més, deixarà un enllaç a la pàgina de discussió de l'article que es pretenia esborrar per a informar-ne en vistes de posteriors processos d'eliminació.Planeta Vegeta[modifica]

Pàgina: Planeta Vegeta (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Planeta Vegeta · Planeta Vegeta en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat --Pau Cabot · Discussió 16:24, 13 abr 2019 (CEST) (proponent)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent.--Docosong (disc.) 23:59, 13 abr 2019 (CEST)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent.--Manu bcn (disc.) 18:59, 15 abr 2019 (CEST)
 • Objecció Objecció Se'n parla, entre d'altres, a Tebeosfera i a El cinèfil.--Ivan Avz F (disc.) 11:28, 20 abr 2019 (CEST)
Tebeosfera: Això és una obra de ficció que no pot servir per verificar el que diu l'article (ni l'admissibilitat).
El cinèfil: Deixant de banda la fiabilitat de la font, mencions trivials. Pau Cabot · Discussió 12:35, 20 abr 2019 (CEST)
Comentari Comentari Una obra de ficció del mateix autor sí que verifica els fets si no cal fer deduccions no evidents (si no, seria recerca original), tot i que no verifica l'admissibilitat. Sortir en una obra de ficció d'un autor no relacionat no permetria verificar fets però sí que seria un indici de notabilitat.--Pere prlpz (disc.) 13:52, 20 abr 2019 (CEST)
D'acord amb en Pere: es podria fer servir per verificar molt puntualment el text (si coincidís amb el que es diu a l'article) però no serveix per verificar l'admissibilitat de l'article, que és el que estam discutint aquí. Pau Cabot · Discussió 18:18, 20 abr 2019 (CEST)
No estic segur de seguir-vos... Els fets de ficció explicats es verifiquen a les mateixes obres citades sense haver de fer deduccions. El planeta surt a obres de diferents autors. Això indica notabilitat dieu? Per cert, m'he permés modificar referències ja que algunes de les que hi havia portaven a les pròpies pàgines escanejades, suposo que sense permís. Probablement encara sigui necessari millorar altres referències.--Ivan Avz F (disc.) 20:15, 20 abr 2019 (CEST)
Si bastàs el que posa a un llibre per escriure un article, hauríem de tenir articles per tots els llibres del món (i per tots els seus personatges i llocs). És per això que es demana que fonts externes (que no siguin el propi llibre) n'hagin parlat de manera significativa de forma crítica. Tens qualque font que faci això? Quines són les obres que no siguin de Toriyama o de la saga de Bola de Drac que parlen d'aquest planeta? Pau Cabot · Discussió 20:35, 20 abr 2019 (CEST)
Apareix a diverses guies. A la web americana Comicvine se'n mencionen tres en dues col·leccions, però no puc afirmar que sigui de forma significativa. En català he trobat això: Bola de Drac Compendi 1, però aquest està escrit pel propi Toriyama... Entenc el que comentes però no ho acabo de veure com que hauríem de tenir articles per tots els personatges i llocs de qualsevol llibre. El món de Bola de Drac no és un univers tancat en una publicació o un autor com ho pugui ser el món de Ranma 1/2 o el de Tintín, o fins i tot el d'Astèrix amb diversos autors, que veig més sentit que estigui tot en un únic article. Ho veig més similar a la Guerra de les Galaxia o els universos de Marvel o D.C., amb sèries i pel·lícules disperses a càrreg de diversos autors, material canònic, no canònic i en discussió... Em sembla més complicat per eliminar articles... En moltes wikis (castellà, francès, gallec, vasc...) tenen un article pel planeta Namek que no existeix en català. Namek sí i el planeta Vegeta no? Entenc que en algun punt s'han de posar límits, però no ho acabo de veure, discupeu.--Ivan Avz F (disc.) 0:15, 21 abr 2019 (CEST)
Fa dècades que no veig Bola de Drac, però, pel que record, al planeta Namek hi passen més coses que al planeta Vegeta (almanco en les sagues que vaig veure jo). Per tant, podria ser (ja dic que no som expert en el tema) que sobre el primer planeta hi hagués més cobertura en fonts fiables que del segon. Respecte dels límits, potser et pot ajudar la discussió que tenguérem amb els planetes de Star Wars: Categoria Discussió:Planetes de La Guerra de les Galàxies. Pau Cabot · Discussió 08:45, 21 abr 2019 (CEST)
Sí, a Namek hi passen més coses, però a primera ullada les referències que trobo per internet són similars per un planeta que per un altre, en ambdòs casos la informació més important provè de pàgines fetes per aficionats, desconec el que hi haurà als llibres guia. Gràcies pel vincle..--Ivan Avz F (disc.) 11:07, 21 abr 2019 (CEST)

Judit Morales Villanueva[modifica]

Pàgina: Judit Morales Villanueva (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Judit Morales Villanueva · Judit Morales Villanueva en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat --Pau Cabot · Discussió 17:54, 17 abr 2019 (CEST) (proponent)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent. --Manu bcn (disc.) 23:37, 17 abr 2019 (CEST)
 • Comentari Comentari L'article no és bo, però, el premi Nacional d'il·lustració no la fa admissible? --Flamenc (disc.) 20:51, 21 abr 2019 (CEST)
 • A favor Aprovació No he trobat cap referència a aquest premi. D'acord amb el proponent. --Ivan Avz F (disc.) 23:43, 21 abr 2019 (CEST)
 • Comentari Comentari @Manu bcn, Paucabot: Podeu mirar els canvis? Només queda irreferenciat el petit tram de text amb anècdotes de jovinesa. Merci! --Flamenc (disc.) 15:50, 25 abr 2019 (CEST)

Núria Albertí Martínez de Velasco[modifica]

Pàgina: Núria Albertí Martínez de Velasco (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Núria Albertí Martínez de Velasco · Núria Albertí Martínez de Velasco en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat --Pau Cabot · Discussió 18:00, 17 abr 2019 (CEST) (proponent)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent. --Manu bcn (disc.) 20:57, 18 abr 2019 (CEST)
 • Objecció Objecció L'article no és bo, però, té molt més que dos llibres no autopublicats.--Flamenc (disc.) 20:54, 21 abr 2019 (CEST)
he fet unes quantes millores (autoritat, refs, etc.)--Flamenc (disc.) 17:12, 25 abr 2019 (CEST)
 • En contraneutral Consentible D'acord amb en Flamenc. L'únic dubte, amb els llibres infantils, és que segons l'extensió podrien no comptar com dues obres, tot i que n'hi ha molts i això ho hauria de compensar. D'altra banda, com a mínim en un dels llibres l'editorial enllaça dues petites ressenyes http://www.pamsa.cat/pamsa/cataleg/Pirates-a-la-vista-llibre--CD.html . No coneixent gaire com funcionen les seccions culturals dels diaris, costa distingir una ressenya d'un anunci, però el fet que el text dels dos diaris sigui diferent descarta el símptoma més obvi.--Pere prlpz (disc.) 21:57, 21 abr 2019 (CEST)
 • En contraneutral Consentible --Ramon (disc.) 22:08, 21 abr 2019 (CEST)
 • En contraneutral Consentible --Davidpar (disc.) 12:08, 22 abr 2019 (CEST)

Ciro Llueca i Fonollosa[modifica]

Pàgina: Ciro Llueca i Fonollosa (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Ciro Llueca i Fonollosa · Ciro Llueca i Fonollosa en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat --Pau Cabot · Discussió 07:56, 18 abr 2019 (CEST) (proponent)
 • Comentari Comentari Article ja esborrat el 2009: Viquipèdia:Esborrar pàgines/Historial/2009/11#Ciro Llueca Fonollosa. Pau Cabot · Discussió 07:57, 18 abr 2019 (CEST)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent. --Manu bcn (disc.) 20:56, 18 abr 2019 (CEST)
 • Comentari Comentari Cobertura relativa sobre assumptes polítics [1] [2], tampoc no n'hi ha res més.--Docosong (disc.) 12:10, 19 abr 2019 (CEST)
  • Comentari Comentari Podria ser que la política arribés a fer-lo admissible, però precisament el fet polític que va rebre cobertura (la seva gestió desencadenant en el trencament de la coalició de govern a Figueres) no és ni esmentat a l'article.--Pere prlpz (disc.) 00:35, 22 abr 2019 (CEST)

Roser Palé Carreras[modifica]

Pàgina: Roser Palé Carreras (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Roser Palé Carreras · Roser Palé Carreras en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat --Pau Cabot · Discussió 08:09, 18 abr 2019 (CEST) (proponent)
 • Objecció Objecció --Davidpar (disc.) 16:37, 18 abr 2019 (CEST)
 • Objecció Objecció D'acord amb @Davidpar: --Flamenc (disc.) 23:39, 23 abr 2019 (CEST)

Elena Joan Guisset[modifica]

Pàgina: Elena Joan Guisset (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Elena Joan Guisset · Elena Joan Guisset en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

Erika Maria Rodriguez Pinzon[modifica]

Pàgina: Erika Maria Rodriguez Pinzon (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Erika Maria Rodriguez Pinzon · Erika Maria Rodriguez Pinzon en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat --Pau Cabot · Discussió 09:25, 18 abr 2019 (CEST) (proponent)
 • Comentari Comentari He trobat aquestes referències: [3], [4].--Castellbo (disc.) 10:27, 18 abr 2019 (CES)
@Castellbo: Jo també he trobat qualque coseta, però no gaire significativa. Citacions, més que cobertura significativa. Ha estat regidora de Madrid, però no ha rebut gaire cobertura (va entrar substituint una altra regidora i no és de l'equip de govern). Si fos admissible, en tot cas, s'hauria de començar de bell nou. Diria que no hi ha res aprofitable. Pau Cabot · Discussió 10:48, 18 abr 2019 (CEST)
@Paucabot: Aquestes dos m'han semblat que potser farien admissible l'article, però si que s’hauria de refer. He vist que ha estat entrevistada com a experta en temes de política llatinoamericana:[5] (min 6:10), [6].--Castellbo (disc.) 21:17, 18 abr 2019 (CEST)
Que l'entrevistin sobre un tema és un indici d'admissibilitat del tema. No és diferent a que ella escrigui un article sobre el tema. El que li donaria admissibilitat a ella seria que li fessin una entrevista sobre ella.--Pere prlpz (disc.) 00:37, 22 abr 2019 (CEST)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent. --Manu bcn (disc.) 20:44, 18 abr 2019 (CEST)
 • A favor Aprovació Podria ser admissible però s'hauria de refer l'article. Ara mateix sembla un copiar-enganxar sense respectar ni un mínim les convencions tipogràfiques i redactorials de la viquipèdia.--Flamenc (disc.) 20:59, 21 abr 2019 (CEST)
  • En contraneutral Consentible Per les millores de @Castellbo:, gràcies per la feina feta. --Flamenc (disc.) 10:57, 22 abr 2019 (CEST)
 • En contraneutral Consentible @Paucabot, Manu bcn, Flamenc: He refet l'article amb referències. --Castellbo (disc.) 23:02, 21 abr 2019 (CEST)
 • Objecció Objecció per les millores--barcelona (disc.) 11:58, 22 abr 2019 (CEST)
 • Objecció Objecció --Davidpar (disc.) 12:06, 22 abr 2019 (CEST)

Relacions d'Ariana Grande[modifica]

Pàgina: Relacions d'Ariana Grande (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Relacions d'Ariana Grande · Relacions d'Ariana Grande en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No hi ha referències que en verifiquin l'admissibilitat. També, la viquipèdia no és ¡Hola! i si hi haguès info significatiua i referenciada a l'article, es podria afegir a l'article principal Ariana Grande. Igualment, hi ha molts vicis de format i de manca de precisió: paràgrafs d'una frase, errors (Brodway en lloc de Broadway), punts de suspensió insinuants sense fets i un llarg etcètera. Sense tornar a les enciclopèdies puritanes del segle xix, no hem de repetir «Diuen que…» ja no hem de replicar rumors o publicar ’fets‘ com «No va venir a estar amb ella quan ella la necessitava més i això li va fer adonar-se que no era correcte per a ella», una banalitat sense referència o kleenex, aplicable a qualsevol trencament amorós d'adolescents (o d'adults).--Flamenc (disc.) 23:19, 18 abr 2019 (CEST)
 • Comentari Comentari A :en tracten el tema a l'artricle principal i de manera molt més enciclopèdica: en:Ariana Grande#Relationships and sexuality. Pau Cabot · Discussió 09:42, 19 abr 2019 (CEST)
 • Comentari Comentari La Viquipèdia no és l'Hola, com no és l'Sport, l'Avui ni el Scientific American, però l'Hola, l'Sport, l'Avui i el Scientific American són fonts fiables en el seu camp i allò a què donen cobertura suficient és admissible. Aquest article té problemes, sobretot de redacció i de format, i s'hauria de fusionar amb Ariana Grande, però si el que s'hi explica és el que diu l'Hola o fonts equivalents (que preferiria que ho comprovés algú altre) no li veig problemes d'admissibilitat ni de verificabilitat.--Pere prlpz (disc.) 10:56, 19 abr 2019 (CEST)
I hi afegeixo que la nostra secció Ariana Grande#Relacions, que s'assembla molt més a l'article proposat per esborrar que a la secció equivalent de la viquipèdia en anglès, no la trobo poc enciclopèdica.--Pere prlpz (disc.) 11:02, 19 abr 2019 (CEST)
  • @Pere prlpz: No dic que no podem utilitzar ¡Hola! com a font, dic que no hem d'escriure en aquest estil. No som la premsa de cor. --Flamenc (disc.) 12:37, 19 abr 2019 (CEST)
   • Doncs jo sí que exclouria la revista ¡Hola i similars com a fonts fiables. Són publicacions d'entreteniment, no pas d'informació, a més de ser sensacionalistes per naturalesa. Potser sí que hi ha alguns casos molt limitats en els quals puguin servir de font fiable, però no ho haurien de ser per defecte.—Leptictidium (digui) 14:09, 21 abr 2019 (CEST)
 • A favor Aprovació Sincerament, crec que tant aquest article com el titulat Ariana Grande no fan justícia als mèrits d'aquesta artista ni al tractament que mereix com a fenomen típic del poder de persuasió invasiva, a nivell mundial, del gran negoci de la subcultura nord-americana. En la meua humil opinió, el més escaient seria substituir-ho tot plegat per una bona traducció de gl:Ariana Grande.--Desesser (disc.) 12:55, 19 abr 2019 (CEST)
@Desesser: Estàs segur que volem una traducció de l'article en gallec? Pau Cabot · Discussió 12:40, 20 abr 2019 (CEST)
@Paucabot: Si m'ho permets, em limite a expressar amb tanta discreció com puc la meua pobra opinió: crec que un article com el de la wiki en gallec és tot el que mereix ací un fenomen com aquest, diguen el que diguen els abduïts d'arreu del món per la mercadotècnia (o "marketing", en català d'ara) de la factoria Walt Disney. Ho podria dir més clar, però m'estime més no ofendre ningú, si puc evitar-ho. --Desesser (disc.) 16:12, 20 abr 2019 (CEST)
@Desesser: Les enciclopèdies han de ser neutrals, ens agradi o no ens agradi el tema. Segons la teva opinió, idò, Adolf Hitler no hauria de tenir article? El fenomen Ariana Grande l'han cobert fonts fiables de manera extensiva i amb molta més cobertura que filòsofs, físics quàntics, editorials de poesia o altres temes més elevats. Jo, per a la nostra enciclopèdia, vull un bon article d'Ariana Grande com el d':en i no un ítem de Wikidata com tenen els gallecs. Pau Cabot · Discussió 16:28, 20 abr 2019 (CEST)
@Paucabot: Ja veig que discrepem en aquest assumpte i que difícilment ens hi posaríem d'acord. Sé que no convenceré molta gent per molt que argumente, però ja que m'estires de la llengua no m'estaré per això de fer constar ací resumidament la meua opinió, per encoratjar els pocs que hi coincidiran, fent-los veure que no estan totalment sols. Per començar, les enciclopèdies no són neutrals, ni cal que ho siguen (en el supòsit que això fos realment possible). Cada wikipèdia privilegia els temes més interessants des del seu punt de vista (per exemple) nacional, i la influència que exerceix sobre les altres depén en gran part del poder cultural, econòmic, polític, militar, eclesiàstic, comercial, lingüístic, moral, tecnològic, ideològic, mediàtic, etc., que la sustenta, i del grau d'acceptació submisa (o entusiasta) d'aquest estat de coses per part de la resta. Partint del teu exemple: Adolf Hitler, si així com va ser derrotat hagués guanyat la guerra, no sols l'article que en tracta, sinó la majoria del contingut de tota la Wikipèdia en qualsevol llengua, en el cas d'existir, seria molt diferent de com és ara, i això seria la neutralitat per a moltíssima gent. I no cal anar tan lluny: ara com ara, només has de veure les acusacions de «manca de neutralitat» que ens arriben de tant en tant des del punt de vista espanyol. I per acabar: els conceptes de «font fiable» i de «cobertura significativa» que se solen invocar ací són, per dir-ho ràpid, molt discutibles. És cert que a una «enciclopèdia lliure» on tothom pot ficar cullerada, independentment del coneixement o la ignorància que tinga de les matèries en què intervé, no se li pot exigir el mateix grau de solvència que suposadament garanteix una enciclopèdia típica, però això mateix aconsella un mínim de rigorositat en els controls, si no es vol deixar que la Wikipèdia acabe esdevenint un instrument desprestigiat i menystenible. Ho he dit ja per ací en una altra ocasió i ho repetiré ara: no tota publicació notòria és igual de fiable, ni tot el que es publica en un mitjà fiable és rellevant. Atribuir el mateix nivell de fiabilitat i rellevància a revistes que viuen d'escampar frivolitats d'una vulgaritat i un mal gust que tomben d'esquena que a publicacions d'una exigència intel·lectual mínimament acceptable és un error greu, que una cosa és procurar la màxima neutralitat si aquesta s'entén com el contrari de parcialitat sectària, i una altra no distingir entre un meló tendral i una albudeca. I pel que fa a aquesta gran artista que ens ocupa, dedicar en una enciclopèdia més atenció a l'exhibicionisme banal i les aventures eroticosentimentals d'un ídol de masses adolescents que a les aportacions científiques, literàries o d'alta cultura en general és, al meu parer, una aberració difícil de justificar i una contribució al retrocés civilitzatori bastant lamentable. Y ahí lo dejo. --Desesser (disc.) 03:24, 21 abr 2019 (CEST)
Les polítiques que ens ocupen (i que hauríem de seguir més enllà de la nostra opinió) són a Viquipèdia:Fonts fiables i Viquipèdia:Punt de vista neutral. D'Ariana Grande no només n'ha parlat el Lecturas, sinó també fonts generalistes que supòs que fins i tot tu consideraries fiables (pega una ullada a les referències de l'article en anglès). Això de la cultura elevada o alta cultura ho deia de bromes, tant és cultura el trap com el cant gregorià: ja fa temps que vàrem arribar a l'acord que necessitàvem articles sobre Belén Esteban o Kim Kardashian. Que jo no segueixi aquests personatges no és gens rellevant, el que és rellevant és que fonts fiables n'han parlat de manera significativa: [7] i [8], per exemple. Pau Cabot · Discussió 08:25, 21 abr 2019 (CEST)
Curiositats: Viquipèdia:La taverna/Arxius/2010/Octubre#Ha arribat el dia B i [9]. Pau Cabot · Discussió 08:35, 21 abr 2019 (CEST)
Reflexió: Si l'article de Belén Esteban és més llarg que el d'Alan Greenspan, és culpa nostra, no culpa del sistema. Si hi ha gent interessada en ampliar l'article de Greenspan, que aixequi la mà. La gent interessada en les Kardashians, One Direction o els Pokémons, més bé o més malament, ja ha fet la seva feina ... fa l'ullet Pau Cabot · Discussió 08:53, 21 abr 2019 (CEST)

Isabel García Sánchez[modifica]

Pàgina: Isabel García Sánchez (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Isabel García Sánchez · Isabel García Sánchez en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat --Pau Cabot · Discussió 09:31, 19 abr 2019 (CEST) (proponent)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent. --Manu bcn (disc.) 18:06, 19 abr 2019 (CEST)
 • A favor Aprovació --barcelona (disc.) 11:59, 22 abr 2019 (CEST)
 • En contraneutral Consentible Pels càrrecs. --Davidpar (disc.) 12:09, 22 abr 2019 (CEST)
 • A favor Aprovació Jo sóc de la minoria dels que habitualment defensem que els alcaldes són notables, i que si no hem trobat les fonts és que no hem buscat prou bé. Ara bé, d'aquí a donar per fet que la tercera tinent d'alcalde d'una vila de 30.000 habitants és notable pel sol fet de ser-ho hi ha un bon tros.--Pere prlpz (disc.) 12:15, 22 abr 2019 (CEST)

Maria Dolors Vidal Casellas[modifica]

Pàgina: Maria Dolors Vidal Casellas (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Maria Dolors Vidal Casellas · Maria Dolors Vidal Casellas en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat --Pau Cabot · Discussió 09:38, 19 abr 2019 (CEST) (proponent)
 • A favor Aprovació És massa currículum. --Flamenc (disc.) 12:39, 19 abr 2019 (CEST)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent. --Manu bcn (disc.) 18:05, 19 abr 2019 (CEST)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent.--Docosong (disc.) 11:14, 20 abr 2019 (CEST)


Sonia Àlvarez Gómez[modifica]

Pàgina: Sonia Àlvarez Gómez (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Sonia Àlvarez Gómez · Sonia Àlvarez Gómez en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat --Pau Cabot · Discussió 11:00, 19 abr 2019 (CEST) (proponent)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent. S'està fent publicitat. --Manu bcn (disc.) 18:08, 19 abr 2019 (CEST)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent.--Docosong (disc.) 11:16, 20 abr 2019 (CEST)
 • A favor Aprovació No som pas les pàgines grogues. --Flamenc (disc.) 21:02, 21 abr 2019 (CEST)

Anna Obiols Llopart[modifica]

Pàgina: Anna Obiols Llopart (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Anna Obiols Llopart · Anna Obiols Llopart en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat --Pau Cabot · Discussió 11:01, 19 abr 2019 (CEST) (proponent)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent. --Manu bcn (disc.) 18:09, 19 abr 2019 (CEST)
 • A favor Aprovació això no és pas un article. --Flamenc (disc.) 21:03, 21 abr 2019 (CEST)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent.--Docosong (disc.) 23:39, 21 abr 2019 (CEST)

Pere Salas[modifica]

Pàgina: Pere Salas (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Pere Salas · Pere Salas en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que en verifiquin l'admissibilitat. El creador de l'article només va crear articles de l'editorial El Gall. FVA des de 2015 --Medol (disc.) 10:14, 22 abr 2019 (CEST) (proponent)

Gabriel Sabrafín[modifica]

Pàgina: Gabriel Sabrafín (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Gabriel Sabrafín · Gabriel Sabrafín en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que en verifiquin l'admissibilitat. El creador de l'article només va crear articles de l'editorial El Gall. FVA des de 2015 --Medol (disc.) 10:15, 22 abr 2019 (CEST) (proponent)

Josep Maria Salom[modifica]

Pàgina: Josep Maria Salom (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Josep Maria Salom · Josep Maria Salom en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que en verifiquin l'admissibilitat. El creador de l'article només va crear articles de l'editorial El Gall. FVA des de 2015 --Medol (disc.) 10:15, 22 abr 2019 (CEST) (proponent)

Antoni Quetglas Cifre[modifica]

Pàgina: Antoni Quetglas Cifre (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Antoni Quetglas Cifre · Antoni Quetglas Cifre en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que en verifiquin l'admissibilitat. El creador de l'article només va crear articles de l'editorial El Gall. FVA des de 2015 --Medol (disc.) 10:16, 22 abr 2019 (CEST) (proponent)
 • A favor Aprovació d'acord amb el proponent. --Manu bcn (disc.) 23:06, 22 abr 2019 (CEST)

Jaume Mesquida[modifica]

Pàgina: Jaume Mesquida (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Jaume Mesquida · Jaume Mesquida en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que en verifiquin l'admissibilitat. El creador de l'article només va crear articles de l'editorial El Gall. FVA des de 2015 --Medol (disc.) 10:16, 22 abr 2019 (CEST) (proponent)

Pare de la neu[modifica]

Pàgina: Pare de la neu (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Pare de la neu · Pare de la neu en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que en verifiquin l'admissibilitat --Medol (disc.) 10:27, 22 abr 2019 (CEST) (proponent)
 • Comentari Comentari Sembla que surt en un romanço de Jaume Arnella. El que seria interessant saber és si recull una tradició anterior, si és un romanço d'encàrrec sobre el tema, o si l'origen és precisament el romanço i no ha rebut més cobertura que això.--Pere prlpz (disc.) 12:29, 22 abr 2019 (CEST)
  • Comentari Comentari Una altra referència: https://www.diaridegirona.cat/opinio/2009/11/29/sagas-poble-catala/372747.html L'únic dubte és que aquest article del Diari de Girona és posterior (2009) al nostre article (2005) i no podem descartar que la font en sigui la Viquipèdia. Tot i això, fins i tot si aquesta tradició s'hagués originat en un hoax a la Viquipèdia, no per això deixaria de ser notable si hagués rebut una cobertura significativa.--Pere prlpz (disc.) 18:17, 22 abr 2019 (CEST)
 • Objecció Objecció He incorporat les referències d'en @Pere prlpz:, que trobo bones i significatives.--Flamenc (disc.) 16:16, 23 abr 2019 (CEST)
 • Objecció Objecció He incorporat referència del Costumari Català de Joan Amades--Pcm (disc.) 18:32, 23 abr 2019 (CEST)
 • Objecció Objecció Per la referència de Joan Amades.--Pere prlpz (disc.) 20:08, 23 abr 2019 (CEST)

Centre d'Art Maristany[modifica]

Pàgina: Centre d'Art Maristany (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Centre d'Art Maristany · Centre d'Art Maristany en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que el facin admissible. FVA des de 2015. Publicitat --Medol (disc.) 10:49, 22 abr 2019 (CEST) (proponent)
@Medol, Pere prlpz: He començat a posar una mica d'ordre a l'article, encara no he acabat, però ja veureu la diferència. Era un exemple exemplar d'unius articuli del tipus «hem obert un centre cultural, encara hem de posa'l a la viquipèdia, copiem i enganxem la nostra web i ja està fet». Tot això amb un greu simptoma de defaecatio canina. És trist que certs centres culturals no fan més esforços, però que hi farem?--Flamenc (disc.) 14:52, 23 abr 2019 (CEST)
 • Objecció Objecció No li veig problemes d'admissibilitat. Una altra cosa és si el contingut és adient o no, que no m'ho he mirat, però si fos el cas es podria resoldre esporgant. Googlejant es troben fonts, tot i que cal buscar les fonts independents entremig d'una pila de fonts pròpies i directoris:[10][11][12][13][14]--Pere prlpz (disc.) 12:24, 22 abr 2019 (CEST)
 • Objecció Objecció És admissible. L'article tal com és/era era típic copiat-enganxat de pàgina web sense pensar en les diferències entre una enciclopèdia i una pàgina web institucional. He començat reformes i refet l'intro més en estil viqui.--Flamenc (disc.) 12:25, 23 abr 2019 (CEST)
 • Comentari Comentari D'acord que necessita una bona esporgada. No tenim cap galeria d'art a la qual dediquem uns quants paràgrafs per cada exposició que ha fet. Es poden esmentar les que tenguin més cobertura en fonts fiables, però posar-les totes (o tantes), supera els límits d'un article enciclopèdic i entra en el domini dels currículums i la promoció. Pau Cabot · Discussió 16:30, 24 abr 2019 (CEST)

Agrupació de Veïns de Gràcia (Sabadell)[modifica]

Pàgina: Agrupació de Veïns de Gràcia (Sabadell) (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Agrupació de Veïns de Gràcia (Sabadell) · Agrupació de Veïns de Gràcia (Sabadell) en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que en verifiquin l'admissibilitat. FVA des de 2015. Conflicte interessos, el creador es diu com l'article. --Medol (disc.) 11:56, 22 abr 2019 (CEST) (proponent)
 • A favor Aprovació d'acord amb el proponent. --Manu bcn (disc.) 23:05, 22 abr 2019 (CEST)

Albert Macaya[modifica]

Pàgina: Albert Macaya (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Albert Macaya · Albert Macaya en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que el facin admissible. FVA des de 2015 --Medol (disc.) 12:43, 22 abr 2019 (CEST) (proponent)

Francesc Ruiz[modifica]

Pàgina: Francesc Ruiz (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Francesc Ruiz · Francesc Ruiz en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que el facin admissible. FVA des de 2015 --Medol (disc.) 12:51, 22 abr 2019 (CEST) (proponent)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent. --Manu bcn (disc.) 19:31, 23 abr 2019 (CEST)
 • Objecció Objecció @Medol, Manu bcn: Té obres i fitxa biogràfica al Macba.--Flamenc (disc.) 23:31, 23 abr 2019 (CEST)
 • Objecció Objecció D'acord amb en Flamenc.--Pere prlpz (disc.) 00:13, 24 abr 2019 (CEST)

Francesca Barnadas[modifica]

Pàgina: Francesca Barnadas (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Francesca Barnadas · Francesca Barnadas en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat --Pau Cabot · Discussió 21:04, 23 abr 2019 (CEST) (proponent)

Carmen Vera González[modifica]

Pàgina: Carmen Vera González (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Carmen Vera González · Carmen Vera González en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat --Pau Cabot · Discussió 21:13, 23 abr 2019 (CEST) (proponent)
 • Comentari Comentari Sembla que té dos poemaris publicats, però no he aconseguit ni confirmar-los ni comprovar fins a quin punt són autopublicats.--Pere prlpz (disc.) 21:38, 23 abr 2019 (CEST)