Viquipèdia:Esborrar pàgines/Propostes

De Viquipèdia
Dreceres ràpides: navegació, cerca
Admissibilitat
Directrius aprovades
Biografies
Empreses
Associacions
Llibres
Centres educatius
Vegeu també
Esborrar pàgines: Precedents
Drecera:
VP:EP/P

Aquesta és la pàgina per a discutir les propostes d'esborrament de pàgines. Per a incloure una proposta vegeu els tres passos a seguir a Ajuda:Esborrar pàgines. Si heu arribat aquí per completar el segon pas, feu servir l'enllaç següent i ompliu la informació que se us demanarà en la plantilla precarregada. Recordeu complir el tercer pas després d'efectuar el segon!

Llegiu la pàgina proposada a esborrar i llegiu-ne els motius. Mentre el procés estigui obert podeu expressar les vostres opinions i votar. Només s'accepten vots d'usuaris amb més de 30 dies antiguitat i més de 100 contribucions en l'espai principal (articles) durant els darrers tres mesos abans de la data de la proposta. Com a excepció es permet votar al creador de l'article si era un usuari registrat quan el va crear. Per emetre el vostre vot inicieu una nova línia amb un asterisc (*)

 • La vostra votació
 • Els motius que us porten a emetre tal vot i la vostra firma (~~~~). Si la vostra opinió simplement coincideix amb la d'un altre votant expliciteu-ho. Digueu, per exemple, «Opino igual que el proponent» o «Comparteixo el punt de vista de l'usuari tal». Si voleu participar en diverses propostes, editeu-les d'una en una perquè quedi a l'historial i al resum d'edició el títol de la pàgina que esteu valorant.

Si una votació ja ha complert els terminis corresponents perquè es pugui considerar acabada, afegiu-hi una línia amb el resultat. Si han guanyat els vots favorables a l'eliminació de la pàgina, un administrador procedirà al seu esborrament i traslladarà la proposta d'eliminació a l'arxiu històric corresponent. Si s'ha optat per mantenir la pàgina, també traslladarà la proposta a l'historial i, a més, deixarà un enllaç a la pàgina de discussió de l'article que es pretenia esborrar per a informar-ne en vistes de posteriors processos d'eliminació.

Swedish House Mafia[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Swedish House Mafia (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Swedish House Mafia · Swedish House Mafia en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació sense referències d'admissibilitat, un sol disc publicat --Panotxa (disc.) 07:32, 26 feb 2015 (CET) (proponent)
 • En contraEn contra Rebuig L'article hauria de ser a la Viquipèdia. En les altres versions idiomàtiques està ben estructurat i referenciat i no es dubta de la seva admissibilitat; és un grup important en el panorama actual musical. L'únic que sí és cert que li cal una expansió i referenciació (podria traduïr-se de l'anglès); jo li posaria plantilles de moment. --Xavi Dengra (MISSATGES) 11:45, 2 març 2015 (CET)
 • Comentari Comentari @Xavier Dengra: Una de les dues raons per les que proposo l'article és, com tu mateix comentes, que l'hi manquen referències. Potser en pot tenir, però el cert és que no en té, i atès que tampoc compleix el requisit de la discografia mínima, serà d'agrair que si tens interès en mantenir l'article facis el petit esforç d'afegir les referències que dius que existeixen en altres versions, i en aquest cas, podria canviar el sentit del vot, però en l'estat actual ratifico el meu posicionament. --Panotxa (disc.) 01:44, 3 març 2015 (CET)

Noteflight[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Noteflight (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Noteflight · Noteflight en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació Redactat no enciclopèdic, manquen referències que hagin tractat el tema --Bestiasonica: enraonem? 15:45, 28 feb 2015 (CET) (proponent)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent --Panotxa (disc.) 07:32, 1 març 2015 (CET)

Palmir Espineta, S.A.[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Palmir Espineta, S.A. (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Palmir Espineta, S.A. · Palmir Espineta, S.A. en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació Publicitat, sense referències d'admissibilitat --SenyorFontal (disc.) 00:10, 1 març 2015 (CET) (proponent)
 • Comentari Comentari @Alexeinikolayevichromanov: és un usuari que centra la seva producció en articles sobre Andorra. Ara mateix votaria per l'esborrat per publicitat sense referències consistents, però atès que s'ha fet la proposta el mateix dia que s'ha començat l'article, deixaré passar uns dies a veure si s'aporten les millores que l'hi calen abans de votar. --Panotxa (disc.) 07:37, 1 març 2015 (CET)
 • En contraEn contra Rebuig L'usuari @SenyorFontal: proposa esborrar la pàgina per la suposada manca de referències de l'article, i em deixa un missatge a la meva pàgina de discussió on estableix el següent: S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Palmir Espineta, S.A.», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat. A aquestes paraules, per començar, només dir que l'avís ni tan sols s'ha produït, al demanar-se directament que la pàgina sigui esborrada.
D'altra banda, i en referència als arguments utilitzats pel mateix usuari, es qualifica la pàgina com a publicitària, quan en ella només es menciona la història d'una empresa destacada en el seu àmbit d'actuació al Principat d'Andorra. El quid de la qüestió apareix quan es compara l'article amb la resta d'articles empresarials d'Andorra, veient que els continguts suposadament publicitaris de l'article que jo he escrit es corresponen amb la deguda objectivitat i professionalitat requerides i utilitzades per la resta d'editors en articles com el del Pyrénées Andorra, Escale, Grup Heracles o Perfumeries Júlia. No s'esmenta en cap moment informació que pretengui augmentar o disminuir les vendes o serveis de l'empresa i l'ànim de l'article és estrictament enciclopèdic, degut a la rellevància de les obres realitzades per la empresa, una de les quals, per exemple, degut a la seva trascendència a nivell turístic (recordem que és un dels sectors principals de l'economia andorrana) va ser mencionada expressament al Diari d'Andorra. Mencions en diaris són la base sobre la qual s'assenten les diferents referències d'articles sobre empreses a Andorra.
A més a més, però, considero d'especial rellevància el llibre Pioners. Testimoni dels emprenedors d'un país (http://books.google.ad/books/about/Pioners.html?id=P_VSGQAACAAJ&redir_esc=y), degudament referenciat. Els que no considerin la rellevància del mateix han de saber que més que una simple font, pot ser considerat LA font fonamental de qualsevol article empresarial andorrà, car s'hi recullen, en una obra molt professional realitzada per dues persones molt reconegudes al país, les trajectòries de les principals empreses del Principat d'Andorra des de les seves respectives dates de fundació. A més a més, els empresaris i hereus dels fundadors són entrevistats i responen a qüestions relatives a la trajectòria de les respectives empreses. Va ser publicat el 2005, té codi ISBN i el contingut relatiu a Palmir Espineta, S.A. és apreciable a les pàgines 146 a 150. Les empreses més rellevants i antigues del país hi estan contingudes. Malauradament, però, és una obra amb un tiratge limitat a 2000 exemplars, finançada per Andbanc, però no deixa de ser independent i molt rellevant per considerar la conservació d'aquest article.
Finalment mencionar que puc, a través del BOPA, mostrar evidències de les obres públiques realitzades per la empresa de l'article. No serà possible, clarament i perquè no deixa de ser secret empresarial, donar referències sobre les obres privades realitzades per la mateixa. --Alexeinikolayevichromanov (disc.) 13:51, 1 març 2015 (CET)
 • Comentari Comentari Afegides noves referències en base al Butlletí oficial del Principat d'Andorra.--Alexeinikolayevichromanov (disc.) 22:13, 1 març 2015 (CET)
 • Objecció Objecció Té referències i la veig notable dins el marc andorrà.--Pcm (disc.) 23:25, 1 març 2015 (CET)
 • Objecció Objecció Per les millores --Panotxa (disc.) 06:35, 2 març 2015 (CET)

Jeroni Velasco i Corzo[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Jeroni Velasco i Corzo (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Jeroni Velasco i Corzo · Jeroni Velasco i Corzo en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació Falten referències, la seva admissibilitat és dubtosa i té traces de currículum. --Xavi Dengra (MISSATGES) 11:41, 2 març 2015 (CET) (proponent)
 • Comentari Comentari El repassaré. L'article original (senzillet i sense referències, això si) era més neutral, però les benintencionades intervencions posteriors d'un usuari anònim el van desfigurar una mica. Miraré de veure què s'hi pot fer. Jordi Roqué (Discussió) 13:06, 2 març 2015 (CET)
 • Objecció Objecció Més de 20 discos. He afegit alguna referència el comentari anterior sense signar és fet per Medol (disc.contr.) 15:08, 2 març 2015

Urbanalització[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Urbanalització (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Urbanalització · Urbanalització en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació sense referències d'admissibilitat. Com a molt, fusionar si hi ha alguna part salvable de la publicitat del llibre, a Francesc Muñoz Ramirez --Panotxa (disc.) 01:39, 3 març 2015 (CET) (proponent)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent --SenyorFontal (disc.) 17:46, 3 març 2015 (CET)