Viquipèdia:Esborrar pàgines/Propostes

De Viquipèdia
Dreceres ràpides: navegació, cerca
Drecera:
VP:EP/P

Aquesta és la pàgina per a discutir les propostes d'esborrament de pàgines. Per a incloure una proposta vegeu els tres passos a seguir a Ajuda:Esborrar pàgines. Si heu arribat aquí per completar el segon pas, feu servir l'enllaç següent i ompliu la informació que se us demanarà en la plantilla precarregada. Recordeu complir el tercer pas després d'efectuar el segon!

Llegiu la pàgina proposada a esborrar i llegiu-ne els motius. Mentre el procés estigui obert podeu expressar les vostres opinions i votar. Només s'accepten vots d'usuaris amb més de 30 dies antiguitat i més de 100 contribucions en l'espai principal (articles) durant els darrers tres mesos abans de la data de la proposta. Com a excepció es permet votar al creador de l'article si era un usuari registrat quan el va crear. Per emetre el vostre vot inicieu una nova línia amb un asterisc (*)

 • La vostra votació
 • Els motius que us porten a emetre tal vot i la vostra firma (~~~~). Si la vostra opinió simplement coincideix amb la d'un altre votant expliciteu-ho. Digueu, per exemple, «Opino igual que el proponent» o «Comparteixo el punt de vista de l'usuari tal». Si voleu participar en diverses propostes, editeu-les d'una en una perquè quedi a l'historial i al resum d'edició el títol de la pàgina que esteu valorant.

Si una votació ja ha complert els terminis corresponents perquè es pugui considerar acabada, afegiu-hi una línia amb el resultat. Si han guanyat els vots favorables a l'eliminació de la pàgina, un administrador procedirà al seu esborrament i traslladarà la proposta d'eliminació a l'arxiu històric corresponent. Si s'ha optat per mantenir la pàgina, també traslladarà la proposta a l'historial i, a més, deixarà un enllaç a la pàgina de discussió de l'article que es pretenia esborrar per a informar-ne en vistes de posteriors processos d'eliminació.Raixizm[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Raixizm (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Raixizm · Raixizm en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació La manca de fonts fiables (la majoria de les fonts són fòrums i blocs), violació de VP:PVN. --Buzz105 (disc.) 18:04, 8 set 2016 (CEST) (proponent)
@Buzz105:Fora bo que acabessis el procès (A:EP): has d'avisar a l'editor principal, MALLUS, per que pugui dir la seva.--Kette~cawiki (disc.) 21:24, 8 set 2016 (CEST)
 • Ja estic per aquí :) No hi veig "manca de fonts fiables". És com "polaco" en català i altres epítets. --MALLUS (disc.) 20:34, 10 set 2016 (CEST)
 • A favor Aprovació Un pasquí mancat de fonts fiables (com a molt fringe) definint neologismes VP:NOTI, VP:PVN. D'altra banda, no veig l'analogia entre és "el nom no oficial de la ideologia política i les pràctiques socials del règim al poder a Rússia" i "polaco". Es pot moure l'entrada a un altre lloc, perquè és molt divertida, però no enciclopèdica.--Asqueladd (disc.) 12:20, 11 set 2016 (CEST) L'usuari no compleix els requisits per a poder votar en no tenir 100 edicions a l'espai principal en els últims tres mesos.
 • En contraneutral Consentible Estic bastant d'acord amb el @MALLUS:.—Leptictidium (digui) 18:43, 27 set 2016 (CEST)

Joves de Catalunya Nord[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Joves de Catalunya Nord (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Joves de Catalunya Nord · Joves de Catalunya Nord en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació sense referències d'admissibilitat --Panotxa (disc.) 09:40, 18 set 2016 (CEST) (proponent)
 • A favor Aprovació --Davidpar (disc.) 17:41, 18 set 2016 (CEST)
 • Comentari Comentari estic hesitant.--Flamenc (disc.) 22:17, 19 set 2016 (CEST)

Liceu Joan Maragall de Filosofia[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Liceu Joan Maragall de Filosofia (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Liceu Joan Maragall de Filosofia · Liceu Joan Maragall de Filosofia en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació Sense referències que garanteixin l'admissibilitat --Panotxa (disc.) 11:31, 18 set 2016 (CEST) (proponent)
 • Comentari Comentari Ja havia assajat millorar aquest article al juny que es troba als llimbs des de 2012. Trobo que aquesta organització té una edat respectable (°1981), i un palmarès de publicacions i de col·laboradors destacable.--Flamenc (disc.)

Ronald Rousseau[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Ronald Rousseau (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Ronald Rousseau · Ronald Rousseau en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació Currículum, no hi ha cap info que indica que sigui més rellevant de qualsevol altre professor d'institut. La KHBO és un institut local respectable però sense cap projecció internacional.--Flamenc (disc.) 16:45, 25 set 2016 (CEST)

Johan Bollen[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Johan Bollen (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Johan Bollen · Johan Bollen en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació Currículum, mal traduït, abandonat, les úniques referències són publicacions seves.--Flamenc (disc.) 17:52, 25 set 2016 (CEST)

Howard D. White[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Howard D. White (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Howard D. White · Howard D. White en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació Currículum, mal traduït, abandonat, frases completes han quedat en alemany--Flamenc (disc.) 18:09, 25 set 2016 (CEST)