Viquipèdia:Esborrar pàgines/Propostes

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca
Drecera:
VP:EP/P

Aquesta és la pàgina per a discutir les propostes d'esborrament de pàgines. Per a incloure una proposta vegeu els tres passos a seguir a Ajuda:Esborrar pàgines. Si heu arribat aquí per completar el segon pas, feu servir l'enllaç següent i ompliu la informació que se us demanarà en la plantilla precarregada. Recordeu complir el tercer pas després d'efectuar el segon!

Llegiu la pàgina proposada a esborrar i llegiu-ne els motius. Mentre el procés estigui obert podeu expressar les vostres opinions i votar. Només s'accepten vots d'usuaris amb més de 30 dies antiguitat i més de 100 contribucions en l'espai principal (articles) durant els darrers tres mesos abans de la data de la proposta. Com a excepció es permet votar al creador de l'article si era un usuari registrat quan el va crear. Per emetre el vostre vot inicieu una nova línia amb un asterisc (*)

 • La vostra votació
 • Els motius que us porten a emetre tal vot i la vostra firma (~~~~). Si la vostra opinió simplement coincideix amb la d'un altre votant expliciteu-ho. Digueu, per exemple, «Opino igual que el proponent» o «Comparteixo el punt de vista de l'usuari tal». Si voleu participar en diverses propostes, editeu-les d'una en una perquè quedi a l'historial i al resum d'edició el títol de la pàgina que esteu valorant.

Si una votació ja ha complert els terminis corresponents perquè es pugui considerar acabada, afegiu-hi una línia amb el resultat. Si han guanyat els vots favorables a l'eliminació de la pàgina, un administrador procedirà al seu esborrament i traslladarà la proposta d'eliminació a l'arxiu històric corresponent. Si s'ha optat per mantenir la pàgina, també traslladarà la proposta a l'historial i, a més, deixarà un enllaç a la pàgina de discussió de l'article que es pretenia esborrar per a informar-ne en vistes de posteriors processos d'eliminació.

Joaquim Maria Riera i Vilà[modifica]

Pàgina: Joaquim Maria Riera i Vilà (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Joaquim Maria Riera i Vilà · Joaquim Maria Riera i Vilà en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • Comentari Comentari No acabo de veure que un edicte publicat a un diari faci admissible a una persona amb càrrec. Segons diu la política d'admissibilitat:"«Personatges destacats de política local que han rebut (o reben) destacada cobertura mediàtica», i, ara mateix, només hi ha una referència evident que parla del seu nomenament i res del seu mandat.--Docosong (disc.) 23:25, 13 set 2019 (CEST)
 • L'edicte només l'he tret perquè aquí es posava en dubte que hagués estat alcalde, tot i que a l'article aquest fet no tenia referències demanades i que tampoc havia estat posat inicialment com a motiu d'esborrat. En els alcaldes el motiu d'admissibilitat és per mi el que generalment han estat coberts suficientment per la història local, encara que les fonts no es trobin en línia. Tot i això, darrerament la tendència és esborrar fins i tot els articles sobre temes que són coberts per unes quantes pàgines d'un llibre, senzillament perquè el llibre no es pot llegir sense anar fins a la biblioteca.--Pere prlpz (disc.) 09:57, 14 set 2019 (CEST)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent.--Docosong (disc.) 17:46, 10 set 2019 (CEST)
 • Objecció Objecció Pel motiu que dóna en Pere prlpz. --Judesba (digues...) 15:27, 11 set 2019 (CEST)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent, no he trobat cap referència. --Castellbo (disc.) 16:15, 11 set 2019 (CEST)
 • Objecció Objecció Pel que s'ha dit, i he afegit més info. i refs. --Ramon (disc.) 22:51, 12 set 2019 (CEST)
 • Objecció Objecció D'acord amb en Pere prlpz --Pcm (disc.) 14:19, 14 set 2019 (CEST)
 • Objecció Objecció D'acord amb en Pere prlpz--LaCera25 (disc.) 10:23, 17 set 2019 (CEST)

S1[modifica]

Pàgina: S1 (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: S1 · S1 en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que en verifiquin l'admissibilitat --Medol (disc.) 14:48, 10 set 2019 (CEST) (proponent)
 • Objecció Objecció Googlejant es troba que ha rebut cobertura d'una pila de fonts. Que les millors referències siguin les oficials (no independents) i per això siguin a l'article no li treu notabilitat.--Pere prlpz (disc.) 23:21, 12 set 2019 (CEST)
 • Objecció Objecció Esplicar un procediment administratiu és una de les tasques d'una enciclopèdia. És un altre tipus d'admissibiliat que el de persones viues.--Flamenc (disc.) 19:56, 16 set 2019 (CEST)

Assumpta Mateu i Vilaseca[modifica]

Pàgina: Assumpta Mateu i Vilaseca (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Assumpta Mateu i Vilaseca · Assumpta Mateu i Vilaseca en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que en verifiquin l'admissibilitat --Medol (disc.) 15:30, 10 set 2019 (CEST) (proponent)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent. A més, sembla un anunci. --Judesba (digues...) 15:30, 11 set 2019 (CEST)
 • Objecció Objecció Pel paràgraf aportat.--Lohen11 (disc.) 10:38, 14 set 2019 (CEST)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent. --Castellbo (disc.) 21:39, 15 set 2019 (CEST)
 • Objecció Objecció Té dos discs no autoeditats on és una interpreta protagonista.--Flamenc (disc.) 14:17, 16 set 2019 (CEST)
  • Comentari Comentari Resposta @Judesba, Medol, Castellbo: Podem respectar la regla dels dos discs no autoeditats? Ja en té tres. Mentrestant he neutralitzat l'article per que no s'assembli un anunci.--Flamenc (disc.) 19:53, 16 set 2019 (CEST)
   Moltes gràcies per les millores, Flamenc! De tota manera, em segueix semblant un currículum publicat. Per mi OK als tres discs no autopublicats, però "sap fer tal cosa i sap fer tal altra, i és bona fent la de més enllà" em resulta d'anunci. --Judesba (digues...) 00:09, 17 set 2019 (CEST)

Clima de Vilafranca[modifica]

Pàgina: Clima de Vilafranca (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Clima de Vilafranca · Clima de Vilafranca en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que en verifiquin l'admissibilitat. --Docosong (disc.) 00:02, 13 set 2019 (CEST) (proponent)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent. // El text podria incorporar-se a l'article principal Vilafranca (Ports), degudament referenciat. --Judesba (digues...) 12:15, 13 set 2019 (CEST)
 • Objecció Objecció - Fusionar a Vilafranca (Ports).--Pere prlpz (disc.) 22:56, 13 set 2019 (CEST)
  Comentari Comentari El que he trobat sobre aquest tema és: [1] i [2], i tot i això, no crec que faci el tema admissible. Traslladar aquest contingut sense solucionar el problema d'admissibilitat, només empitjoraria la qualitat de l'article de destí. --Docosong (disc.) 23:18, 13 set 2019 (CEST)
  És inadmissible explicar a l'article d'un municipi quin clima té?--Pere prlpz (disc.) 23:58, 13 set 2019 (CEST)
  Suposo que si, però entenc que s'han d'aportar fonts fiables que, crec, no s'aporten de moment.--Docosong (disc.) 14:33, 14 set 2019 (CEST)
  Una pàgina de l'Ajuntament no és una font prou fiable per parlar del clima d'una població?--Pere prlpz (disc.) 17:31, 18 set 2019 (CEST)
 • Objecció Objecció - Fusionar D'acord en fusionar-ho a Vilafranca (Ports) --Pcm (disc.) 14:21, 14 set 2019 (CEST)
  Comentari Comentari sense referències, fusionar em sembla una mala idea. @Pcm:, @Pere prlpz: --Judesba (digues...) 01:16, 19 set 2019 (CEST)

Clubs de bàsquet del País Valencià[modifica]

Pàgina: Clubs de bàsquet del País Valencià (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Clubs de bàsquet del País Valencià · Clubs de bàsquet del País Valencià en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació Llista no enciclopèdica. No s'han trobat referències que en verifiquin l'admissibilitat. --Docosong (disc.) 08:32, 15 set 2019 (CEST) (proponent)
Comentari Comentari Existeix la Categoria:Clubs de bàsquet valencians.--Docosong (disc.) 08:35, 15 set 2019 (CEST)
 • Objecció Objecció Ara resultarà que els clubs de bàsquet al País Valencià no han rebut cobertura.--Pere prlpz (disc.) 09:43, 16 set 2019 (CEST)
 • Objecció Objecció D'acord amb en Pere prlpz--LaCera25 (disc.) 10:24, 17 set 2019 (CEST)

Què llegeixes?[modifica]

Pàgina: Què llegeixes? (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Què llegeixes? · Què llegeixes? en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que en verifiquin l'admissibilitat --Medol (disc.) 20:03, 17 set 2019 (CEST) (proponent)
 • Objecció Objecció He millorat com puc.--Flamenc (disc.) 22:56, 18 set 2019 (CEST)
 • Objecció Objecció Per les millores.--AlbertRA (disc.) 00:35, 19 set 2019 (CEST)
 • Objecció Objecció Per les millores. --Judesba (digues...) 01:19, 19 set 2019 (CEST)

Marc Marcè Casaponsa[modifica]

Pàgina: Marc Marcè Casaponsa (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Marc Marcè Casaponsa · Marc Marcè Casaponsa en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació Currículum. No s'han trobat referències que en verifiquin l'admissibilitat --Medol (disc.) 21:37, 17 set 2019 (CEST) (proponent)
 • Objecció Objecció A més que el fet de ser el director d'un diari important des de fa 13 anys fa suposar que deu haver rebut una certa cobertura, així sense buscar gaire surt: [3][4][5].--Pere prlpz (disc.) 17:39, 18 set 2019 (CEST)

Anticancerígen[modifica]

Pàgina: Anticancerígen (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Anticancerígen · Anticancerígen en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació L'article no té referències, i és molt desorganitzat. Ni tan sols la terminologia és vàlida: "anticancerígen" (sic) no és un terme que aparegui en cap diccionari català ni en el Termcat. L'article amb la informació corresponent i la terminologia vàlida és Antineoplàstic. --Jaumeortola (disc.) 20:24, 20 set 2019 (CEST) (proponent)
 • Comentari Comentari Jo el redirigiria a antineoplàstic per tal d'evitar que es torni a crear. Dubto si l'article té alguna cosa aprofitable per fusionar. Notifico en Jmarchn i en Simonjoan per si ens hi poden ajudar.--Pere prlpz (disc.) 10:27, 21 set 2019 (CEST)
 • A favor Aprovació @Jaumeortola, Simonjoan, Pere prlpz:. He refet alguns aspectes d'antineoplàstic per recollir el contingut d'anticancerígen. Però no he aprofitat la sistemàtica de classificació de l'article ja que barreja aspectes d'origen amb aspectes de mecanisme farmacològic dels fàrmacs. Però he recollit els continguts, en alguns casos creant nous articles (citarabina, asparaginasa , camptotecina) o completant antimitòtics. No és correcte el terme anticancerígen (s'hauria d'eliminar) i sí que ho és anticancerós, per això he creat una redirecció. --Jmarchn (disc.) 22:06, 21 set 2019 (CEST)
 • Comentari Comentari D'acord en deixar la redirecció. Vegeu Categoria:Redireccions de noms incorrectes. Pau Cabot · Discussió 17:39, 22 set 2019 (CEST)
 • Comentari Comentari També estic d'acord que aquest terme està totalment en desús i sovint hom el veu escrit com un simple castellanisme. D'acord -també- en deixar la redirecció. --pastilletes (disc.) 20:56, 22 set 2019 (CEST)

Monse Pla[modifica]

Pàgina: Monse Pla (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Monse Pla · Monse Pla en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que en verifiquin l'admissibilitat. CI --Medol (disc.) 09:13, 22 set 2019 (CEST) (proponent)
 • NeutralA favor Assumible Currículum aparentment autoeditat. Buscant referències trobo [6] i [7], que és justet.--Pere prlpz (disc.) 17:41, 22 set 2019 (CEST)

Cathy Heaven[modifica]

Pàgina: Cathy Heaven (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Cathy Heaven · Cathy Heaven en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que en verifiquin l'admissibilitat --Medol (disc.) 09:26, 22 set 2019 (CEST) (proponent)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent. Esborrada per supressió directa a :en en:Cathy Heaven. Pau Cabot · Discussió 09:44, 22 set 2019 (CEST)
 • Comentari Comentari Estaria bé que algú que conegués una mica el gènere ens opinés sobre la notabilitat que suposa ser nominat als Premis AVN.--Pere prlpz (disc.) 17:36, 22 set 2019 (CEST)
Jo no conec gaire el tema però a en:Wikipedia:Notability (people), que es veu que sí que n'hi ha uns quants que poden xerrar d'això, tenien uns criteris d'actors porno que incloïen una referència als premis AVN (no era una nominació, ni tan sols un premi: era haver entrat al seu hall of fame) i, fins i tot en aquest cas, varen decidir eliminar-los i guiar-se pels criteris generals perquè, entre d'altres coses, havien detectat que aquells criteris específics no asseguraven el compliment dels generals: en:Special:diff/889294706.
Per cert, que podríem prendre idees de rectificar criteris d'admissibilitat quan topam amb la paret i veim que no asseguren els resultats que ens pensàvem que asseguràvem. Pau Cabot · Discussió 18:05, 22 set 2019 (CEST)

Pocavergonyes S.A.[modifica]

Pàgina: Pocavergonyes S.A. (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Pocavergonyes S.A. · Pocavergonyes S.A. en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que en verifiquin l'admissibilitat --Medol (disc.) 09:38, 22 set 2019 (CEST) (proponent)


Palmecos[modifica]

Pàgina: Palmecos (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Palmecos · Palmecos en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que en verifiquin l'admissibilitat --Medol (disc.) 09:42, 22 set 2019 (CEST) (proponent)
 • Comentari Comentari El motiu de la proposta és la manca d'admissibilitat o el dubte de si és un hoax? Entenc que si fos veritat seria admissible, però que no surti enlloc i que l'autor de l'article tingui només aquesta edició fa mala espina.--Pere prlpz (disc.) 11:05, 22 set 2019 (CEST)

Centre per a la Integració de la Medicina i les Tecnologies Innovadores a Catalunya[modifica]

Pàgina: Centre per a la Integració de la Medicina i les Tecnologies Innovadores a Catalunya (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Centre per a la Integració de la Medicina i les Tecnologies Innovadores a Catalunya · Centre per a la Integració de la Medicina i les Tecnologies Innovadores a Catalunya en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació Publicitat. FVA --Medol (disc.) 09:48, 22 set 2019 (CEST) (proponent)
 • A favor Aprovació Publicitat. D'acord amb el proponent. --Manu bcn (disc.) 16:21, 22 set 2019 (CEST)

Llista de sistemes de gestió de l'aprenentage[modifica]

Pàgina: Llista de sistemes de gestió de l'aprenentage (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Llista de sistemes de gestió de l'aprenentage · Llista de sistemes de gestió de l'aprenentage en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que en verifiquin l'admissibilitat --Medol (disc.) 09:52, 22 set 2019 (CEST) (proponent)