Viquipèdia:Esborrar pàgines/Propostes

De Viquipèdia
Dreceres ràpides: navegació, cerca
Drecera:
VP:EP/P

Aquesta és la pàgina per a discutir les propostes d'esborrament de pàgines. Per a incloure una proposta vegeu els tres passos a seguir a Ajuda:Esborrar pàgines. Si heu arribat aquí per completar el segon pas, feu servir l'enllaç següent i ompliu la informació que se us demanarà en la plantilla precarregada. Recordeu complir el tercer pas després d'efectuar el segon!

Llegiu la pàgina proposada a esborrar i llegiu-ne els motius. Mentre el procés estigui obert podeu expressar les vostres opinions i votar. Només s'accepten vots d'usuaris amb més de 30 dies antiguitat i més de 100 contribucions en l'espai principal (articles) durant els darrers tres mesos abans de la data de la proposta. Com a excepció es permet votar al creador de l'article si era un usuari registrat quan el va crear. Per emetre el vostre vot inicieu una nova línia amb un asterisc (*)

 • La vostra votació
 • Els motius que us porten a emetre tal vot i la vostra firma (~~~~). Si la vostra opinió simplement coincideix amb la d'un altre votant expliciteu-ho. Digueu, per exemple, «Opino igual que el proponent» o «Comparteixo el punt de vista de l'usuari tal». Si voleu participar en diverses propostes, editeu-les d'una en una perquè quedi a l'historial i al resum d'edició el títol de la pàgina que esteu valorant.

Si una votació ja ha complert els terminis corresponents perquè es pugui considerar acabada, afegiu-hi una línia amb el resultat. Si han guanyat els vots favorables a l'eliminació de la pàgina, un administrador procedirà al seu esborrament i traslladarà la proposta d'eliminació a l'arxiu històric corresponent. Si s'ha optat per mantenir la pàgina, també traslladarà la proposta a l'historial i, a més, deixarà un enllaç a la pàgina de discussió de l'article que es pretenia esborrar per a informar-ne en vistes de posteriors processos d'eliminació.


Josep Maria Salvadó i Val[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Josep Maria Salvadó i Val (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Josep Maria Salvadó i Val · Josep Maria Salvadó i Val en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat --Pau Cabot · Discussió 08:32, 10 oct 2015 (CEST) (proponent)
 • A favor Aprovació Mateix motiu que el proponent. --Mcsmp (disc.) 02:37, 11 oct 2015 (CEST)
 • A favor Aprovació ídem--Kippelboy (disc.) 05:42, 11 oct 2015 (CEST)
 • A favor Aprovació ídem--Flamenc (disc.) 00:24, 12 oct 2015 (CEST)
 • A favor Aprovació --Davidpar (disc.) 20:54, 12 oct 2015 (CEST)

IONIS Education Group[modifica | modifica el codi]

Pàgina: IONIS Education Group (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: IONIS Education Group · IONIS Education Group en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No sembla tenir cap mena de valor enciclopèdic, sembla més un anunci que una altra cosa. Les referències aportades són molt minses i fa un any que no se n'han afegit d'altres que milloressin l'article com es va demanar. He avisat l'usuari de la proposta d'esborrat. El creador no estava registrat, ho he fet a la pàgina de la IP. --Papapep (disc.) 17:11, 10 oct 2015 (CEST) (proponent)
 • A favor Aprovació sembla spam interwiki--Kippelboy (disc.) 05:43, 11 oct 2015 (CEST)
 • A favor Aprovació pels mateixos motius, sembla propaganda cross-viqui --Yeza (disc.) 08:14, 11 oct 2015 (CEST)
 • Comentari Comentari, afegim Sup'Internet dins el mateix "paquet" --Yeza (disc.) 08:14, 11 oct 2015 (CEST)
 • Comentari Comentari No m'hi he dedicat molt, però una entitat que agrupa 21 centres educatius dels quals 11 tenen article a la Viquipèdia, sembla que hauria de ser admissible. Si aquesta no és admissible, segurament s'hauria de revisar l'admissibilitat també d'aquests onze centres (un dels quals és Sup'Internet que citava Yeza). El que sembla clar és que els dotze articles tenen bastantes mancances i que hi ha hagut un pla per inundar les diverses versions de la Viquipèdia amb traduccions automàtiques per tal de promocionar els centres i l'entitat. Pau Cabot · Discussió 11:54, 11 oct 2015 (CEST)
  • @Paucabot:Penso que aquests onze centres són bons candidats per esborrar. N'he controlat alguns, i les úniques refs són el web de l'organització o de l'escola. --Flamenc (disc.) 00:21, 12 oct 2015 (CEST)
 • A favor Aprovació publicitat mal escrita. --Flamenc (disc.) 00:21, 12 oct 2015 (CEST)
 • Comentari Comentari Efectivament, tot el paquet d'articles del conjunt d'escoles del grup pequen del mateix, quedant entenc sota la mateixa situació de petició d'esborrat. --papapep (disc.) 18:58, 12 oct 2015 (CEST)
 • Comentari Comentari @Papapep: i si escoles privades tan erudites que tenen un departament «Sup'Internet» (amb wiki) i que tenen a la mateixa pàgina 20.000 (text) i 62.000 alumnes (infotaula) no són capaços d'ensenyar la diferència entre propaganda, pàg!na web i enciclopèdia, on anem? Generalment, m'agrada «salvar» articles, però no aquests.--Flamenc (disc.) 20:23, 12 oct 2015 (CEST)
 • A favor Aprovació --Davidpar (disc.) 20:55, 12 oct 2015 (CEST)

Jorgina Esteve[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Jorgina Esteve (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Jorgina Esteve · Jorgina Esteve en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació Crec que no és prou notable com a esportista. És un article creat per una sola persona i, a més, l'última contribució seva va ser esborrar-lo sencer. --Joutbis (disc.) 20:07, 11 oct 2015 (CEST) (proponent)
 • A favor Aprovació no és enciclopèdic ni de format, ni de contingut.--Flamenc (disc.) 00:10, 12 oct 2015 (CEST)
 • A favor Aprovació A més sembla que el principal editor sigui la pròpia esportista.--papapep (disc.) 18:10, 12 oct 2015 (CEST)
 • A favor Aprovació --Davidpar (disc.) 20:57, 12 oct 2015 (CEST)

Club Patí Contestà[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Club Patí Contestà (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Club Patí Contestà · Club Patí Contestà en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació sense referències d'admissibilitat --Panotxa (disc.) 21:54, 25 set 2015 (CEST) (proponent)
 • Objecció Objecció club que ha jugat a primera categoria dins de la seva especialitat. Potser cal posar FR o similar però no l'esborraria--Kippelboy (disc.) 05:42, 11 oct 2015 (CEST)
 • Comentari Comentari Torno a deixar la proposta com estava, ja que per errada meva, la vaig retirar poques hores desprès de l'últim comentari i per tant no vaig deixar dret a replica. Com va dir algú 'lo siento mucho... no volverá a ocurrir'.--Beusson (disc.) 08:08, 12 oct 2015 (CEST)
 • Comentari Comentari Haver jugat a primera categoria de la seva especialitat no és un criteri d'admissibilitat. De ben segur que els clubs de futbol que compleixen aquests requisits són admissibles però no m'atreviria a dir el mateix pels clubs de fistbol, per exemple. Això a banda, he cercat una bona estona a internet coses d'aquest club i no he trobat res amb cara i ulls. De les dues referències que té ara el text, una no funciona i l'altra és una classificació de la Federació. Si és admissible, estaria bé demostrar-ho de qualque manera. Pau Cabot · Discussió 10:15, 12 oct 2015 (CEST)

Urbanització King Park[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Urbanització King Park (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Urbanització King Park · Urbanització King Park en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No compleix els criteris d'admissibilitat i ja s'ha esborrat anteriorment 2 cops. L'editor en fa cas omís. --Papapep (disc.) 18:08, 12 oct 2015 (CEST) (proponent)
 • Objecció Objecció Ja hi ha modificacions a la pàgina, tot i que no està acabada del tot. Pot ser important, ja que molts nuclis dispersos (urbanitzacions) tenen pàgina a Viquipèdia i molts habitants del municipi de Sils no saben ni que tenen aquesta urbanització. Erichm18 (disc.) 0:16, 13 oct 2015 (CEST)
 • Comentari Comentari @Erichm18: gràcies per venir. A banda de que hi hagi contingut, els articles han d'estar referenciats. La Viquipèdia no és un directori, és una enciclopèdia i només hi té sentit el contingut que ja existeix i està referenciat en diverses fonts externes a ella. Tens més informació al respecte a Viquipèdia:Criteris d'admissibilitat. Si la necessitat de la informació té caire social, com esmentes, ho hauries de comentar, per exemple, amb el vostre ajuntament a fi de que afegeixen la informació a la seva pàgina web. --Papapep (disc.) 00:34, 13 oct 2015 (CEST)