Viquipèdia:Esborrar pàgines/Propostes

De Viquipèdia
Dreceres ràpides: navegació, cerca
Drecera:
VP:EP/P

Aquesta és la pàgina per a discutir les propostes d'esborrament de pàgines. Per a incloure una proposta vegeu els tres passos a seguir a Ajuda:Esborrar pàgines. Si heu arribat aquí per completar el segon pas, feu servir l'enllaç següent i ompliu la informació que se us demanarà en la plantilla precarregada. Recordeu complir el tercer pas després d'efectuar el segon!

Llegiu la pàgina proposada a esborrar i llegiu-ne els motius. Mentre el procés estigui obert podeu expressar les vostres opinions i votar. Només s'accepten vots d'usuaris amb més de 30 dies antiguitat i més de 100 contribucions en l'espai principal (articles) durant els darrers tres mesos abans de la data de la proposta. Com a excepció es permet votar al creador de l'article si era un usuari registrat quan el va crear. Per emetre el vostre vot inicieu una nova línia amb un asterisc (*)

 • La vostra votació
 • Els motius que us porten a emetre tal vot i la vostra firma (~~~~). Si la vostra opinió simplement coincideix amb la d'un altre votant expliciteu-ho. Digueu, per exemple, «Opino igual que el proponent» o «Comparteixo el punt de vista de l'usuari tal». Si voleu participar en diverses propostes, editeu-les d'una en una perquè quedi a l'historial i al resum d'edició el títol de la pàgina que esteu valorant.

Si una votació ja ha complert els terminis corresponents perquè es pugui considerar acabada, afegiu-hi una línia amb el resultat. Si han guanyat els vots favorables a l'eliminació de la pàgina, un administrador procedirà al seu esborrament i traslladarà la proposta d'eliminació a l'arxiu històric corresponent. Si s'ha optat per mantenir la pàgina, també traslladarà la proposta a l'historial i, a més, deixarà un enllaç a la pàgina de discussió de l'article que es pretenia esborrar per a informar-ne en vistes de posteriors processos d'eliminació.


Eärendil (Góndor)[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Eärendil (Góndor) (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Eärendil (Góndor) · Eärendil (Góndor) en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat --Pau Cabot · Discussió 13:21, 15 juny 2017 (CEST) (proponent)
 • Objecció Objecció es pot modificar per aportat més informació a article, però els personatges de la terra mitjana són admissibles per la repercussió de les obres--barcelona (disc.) 10:23, 16 juny 2017 (CEST)
@Barcelona: Podries aportar referències que verificassin que concretament aquest rei és admissible? Pau Cabot · Discussió 10:35, 16 juny 2017 (CEST)
 • A favor Aprovació Tampoc he trobat referències.--Medol (disc.) 15:39, 26 juny 2017 (CEST)
 • Comentari Comentari Potser els reis de Góndor que no siguin especialment rellevants es poden posar en una llista, sembla que per exemple a la versió italiana i anglesa ho tenen així. --Habicht (disc.) 22:52, 26 juny 2017 (CEST)

Ernest Abadal i Falgueras[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Ernest Abadal i Falgueras (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Ernest Abadal i Falgueras · Ernest Abadal i Falgueras en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació Currículum. No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat --Pau Cabot · Discussió 13:29, 15 juny 2017 (CEST) (proponent)
 • A favor Aprovació Tampoc he trobat referències.--Medol (disc.) 14:59, 15 juny 2017 (CEST)
 • Objecció Objecció De les referències de l'article una, la de Baraibar, diu és un dels grans especialistes Jel país en el camp de la documentació. I les referències de Dialnet i Google Academic mostren que és autor d'un gran nombre de treballs tècnics, publicats a revistes especialitzades, i que han estat citats per altres autors. Això no treu, però, que seria bona alguna altra referència que en ressaltés o justifiqués (més) la importància. Jordi Roqué (Discussió) 22:03, 15 juny 2017 (CEST)
D'acord amb que és un bon professional. No d'acord amb què això faci l'article admissible. Ni tan sols l'article que dius en parla de manera significativa. Tampoc no estic d'acord en què faltin referències. Al meu parer, en sobren i seria un bon exemple de Viquipèdia:Encobriment de la manca d'admissibilitat#Sobrereferenciació. Pau Cabot · Discussió 07:42, 16 juny 2017 (CEST)
 • Comentari Comentari Trobo que cal millorar l'article traient referències que no parlen del propi biografiat. No estic d'acord en esborrar l'article, però té raó en Paucabot que amb l'estat actual, és un clar candidat per ésser esborrat. Aviso en @Llumeureka: que és qui l'està editant en gran part.--Docosong (disc.) 12:45, 16 juny 2017 (CEST)
Docosong si creus que és possible millorar l'article pots intentar-ho novament; tant tu com jo ja hem intentat millorar de forma significativa un article que havia iniciat un altre usuari; no pas nosaltres. Sempre és pot millorar tot.--Ramon (disc.) 17:58, 18 juny 2017 (CEST)
 • Objecció Objecció crec que l'article és millorable, però, és admissible. Jo vaig tractar de millorar-lo una mica. --Ramon (disc.) 17:58, 18 juny 2017 (CEST)
 • Objecció Objecció encara massa currículumesc, però millorable i admissible.--Flamenc (disc.) 23:59, 19 juny 2017 (CEST)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent, de moment sense referències que justifiquin la seva admissibilitat.--Castellbo (disc.) 23:18, 25 juny 2017 (CEST)

Acudit del gos Mistetas[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Acudit del gos Mistetas (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Acudit del gos Mistetas · Acudit del gos Mistetas en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació Treball inèdit. Cap de les fonts parla significativament d'aquest acudit --Pau Cabot · Discussió 13:46, 15 juny 2017 (CEST) (proponent)
 • A favor Aprovació Tampoc he trobat referències.--Medol (disc.) 15:05, 15 juny 2017 (CEST)
 • A favor Aprovació És força difícil traduïr acudits. Si aquest gos haguès sigut català/valencià, el seu nom hauria sigut Mevesmamelles/meuesmamelles, Mevespopes/meuespopes o encara Meuspits, i tot i que els noms de gossos son lliures, no en conec cap d'aquest nom. Però si fem un article sobre qualsevol persona que té un gos que es diu, diuem Rajoy o Trump, ja tendriem una enciclopèdia cinològica completa. Nom hem pas de traumatitzar bèsties, en donar-les noms controvertits o masclistes.--Flamenc (disc.) 21:20, 15 juny 2017 (CEST)
Comentari Comentari És que no crec que hagi de traduir-se el nom. Tal com està ara, especificant el significat entre parèntesi, està bé. L'acudit no té perquè funcionar en català, l'important és que el lector entengui com funciona en castellà. --Pau Colominas (t'ajudo?) 10:52, 16 juny 2017 (CEST)
@Barcelona, Pau Colominas: si és així jo podria penjar acudits populars o frases fetes del neerlandès, incomprensibles i impossibles per traduir com ara «'t Ene is Stene en 't andere is Mariakerke» per donar només un exemple, però no en veig l'utilitat. Tot i que en conec una pila. --Flamenc (disc.) 00:45, 17 juny 2017 (CEST)
L'idioma no és un problema. Tenim multitud d'articles d'obres literàries, discs, cançons i fins i tot frases i citacions en altres idiomes. El problema és que no hi ha fonts fiables que parlin d'aquest acudit. Pau Cabot · Discussió 05:21, 17 juny 2017 (CEST)
 • Objecció Objecció crec que és un dels acudits més coneguts en l'àmbit cultural espanyol i com a fenomen de la cultura popular mereix el seu espai--barcelona (disc.) 10:25, 16 juny 2017 (CEST)
I les fonts fiables que en parlen de manera significativa, on són? Pau Cabot · Discussió 10:36, 16 juny 2017 (CEST)
 • Objecció Objecció He afegit refs. autoritzades i significatives que el fan admissible. I, com bé diu na Barcelona, és un dels acudits més coneguts en l'àmbit cultural espanyol que mereix el seu espai. el comentari anterior sense signar és fet per Llumeureka (disc.contr.)
Quina és, segons tu, la font fiable que en parla de manera significativa i per la qual dius que és admissible? Pau Cabot · Discussió 11:27, 23 juny 2017 (CEST)

Agustí Murillo Barberà[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Agustí Murillo Barberà (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Agustí Murillo Barberà · Agustí Murillo Barberà en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que el facin admissible --Medol (disc.) 12:25, 16 juny 2017 (CEST) (proponent)
 • Objecció Objecció N'he trobat una --Arnandis (parle vosté...) 12:50, 16 juny 2017 (CEST)
  • No sé fins a quin punt la font és fiable, però millor això que res.--Medol (disc.) 09:40, 19 juny 2017 (CEST)
 • A favor Aprovació D'acord que millor això que res, però jo seguesc tenint els dubtes sobre la fiabilitat d'aquesta font. Pau Cabot · Discussió 13:27, 19 juny 2017 (CEST)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent, falten referències.--Castellbo (disc.) 18:11, 23 juny 2017 (CEST)

Vell del mar[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Vell del mar (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Vell del mar · Vell del mar en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació sense referències d'admissibilitat --Panotxa (disc.) 21:49, 19 juny 2017 (CEST) (proponent)
 • Objecció Objecció he afegit una primera ref que em sembla pertinent, però cal encara unes millores a l'article.-Flamenc (disc.) 00:43, 22 juny 2017 (CEST)

Beth Soldevila[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Beth Soldevila (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Beth Soldevila · Beth Soldevila en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació Currículum. No s'han trobat referències a fonts fiables que en parlin de manera significativa --Pau Cabot · Discussió 23:03, 25 juny 2017 (CEST) (proponent)
 • A favor Aprovació Currículum. Les referències (excepte la de l'estàtua de l'ovella), no parlen d'ella. --Jaumellecha (disc.) 23:23, 25 juny 2017 (CEST)
 • A favor Aprovació D'acord amb els motius anteriors.--Castellbo (disc.) 23:45, 25 juny 2017 (CEST)
 • A favor Aprovació Pels motius exposats. --Pau Colominas (t'ajudo?) 14:50, 26 juny 2017 (CEST)
 • A favor Aprovació D'acord amb els motius anteriors --Panotxa (disc.) 21:19, 27 juny 2017 (CEST)

Josep Magem[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Josep Magem (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Josep Magem · Josep Magem en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació Currículum. No s'han trobat referències a fonts fiables que en parlin de manera significativa --Pau Cabot · Discussió 23:06, 25 juny 2017 (CEST) (proponent)
 • A favor Aprovació Currículum i mal editat- --Jaumellecha (disc.) 23:14, 25 juny 2017 (CEST)
 • A favor Aprovació D'acord, currículum i sense fonts fiables.--Castellbo (disc.) 23:24, 25 juny 2017 (CEST)
 • A favorA favor Suport Al límit amb l'esborrament ràpid (i no sé a quin cantó de la línia). --Pau Colominas (t'ajudo?) 14:48, 26 juny 2017 (CEST)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent --Panotxa (disc.) 21:19, 26 juny 2017 (CEST)