Viquipèdia:Esborrar pàgines/Propostes

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca
Drecera:
VP:EP/P

Aquesta és la pàgina per a discutir les propostes d'esborrament de pàgines. Per a incloure una proposta vegeu els tres passos a seguir a Ajuda:Esborrar pàgines. Si heu arribat aquí per completar el segon pas, feu servir l'enllaç següent i ompliu la informació que se us demanarà en la plantilla precarregada. Recordeu complir el tercer pas després d'efectuar el segon!

Llegiu la pàgina proposada a esborrar i llegiu-ne els motius. Mentre el procés estigui obert podeu expressar les vostres opinions i votar. Només s'accepten vots d'usuaris amb més de 30 dies antiguitat i més de 100 contribucions en l'espai principal (articles) durant els darrers tres mesos abans de la data de la proposta. Com a excepció es permet votar al creador de l'article si era un usuari registrat quan el va crear. Per emetre el vostre vot inicieu una nova línia amb un asterisc (*)

 • La vostra votació
 • Els motius que us porten a emetre tal vot i la vostra firma (~~~~). Si la vostra opinió simplement coincideix amb la d'un altre votant expliciteu-ho. Digueu, per exemple, «Opino igual que el proponent» o «Comparteixo el punt de vista de l'usuari tal». Si voleu participar en diverses propostes, editeu-les d'una en una perquè quedi a l'historial i al resum d'edició el títol de la pàgina que esteu valorant.

Si una votació ja ha complert els terminis corresponents perquè es pugui considerar acabada, afegiu-hi una línia amb el resultat. Si han guanyat els vots favorables a l'eliminació de la pàgina, un administrador procedirà al seu esborrament i traslladarà la proposta d'eliminació a l'arxiu històric corresponent. Si s'ha optat per mantenir la pàgina, també traslladarà la proposta a l'historial i, a més, deixarà un enllaç a la pàgina de discussió de l'article que es pretenia esborrar per a informar-ne en vistes de posteriors processos d'eliminació.

Institut Valencià de Competitivitat Empresarial[modifica]

Pàgina: Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Institut Valencià de Competitivitat Empresarial · Institut Valencià de Competitivitat Empresarial en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

--Pere prlpz (disc.) 11:31, 8 jul 2019 (CEST)
 • Objecció Objecció D'acord amb l'objecció precedent. --Desesser (disc.) 14:59, 15 jul 2019 (CEST)

Ricard Planas Camps[modifica]

Pàgina: Ricard Planas Camps (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Ricard Planas Camps · Ricard Planas Camps en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que en verifiquin l'admissibilitat. CI. Currículum --Medol (disc.) 15:22, 12 jul 2019 (CEST) (proponent)
 • A favor Aprovació Currículum de manual. --Judesba (digues...) 02:24, 15 jul 2019 (CEST)
 • A favor Aprovació D'acord amb els vots precedents. --Desesser (disc.) 14:47, 15 jul 2019 (CEST)
 • A favor Aprovació Un article no ho és, però sí un exemple escolar d'unius articuli --Flamenc (disc.) 13:50, 16 jul 2019 (CEST)

Club de Vela Badalona[modifica]

Pàgina: Club de Vela Badalona (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Club de Vela Badalona · Club de Vela Badalona en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que en verifiquin l'admissibilitat. CI --Medol (disc.) 19:23, 12 jul 2019 (CEST) (proponent)


Òrgan de contractació de la Generalitat de Catalunya[modifica]

Pàgina: Òrgan de contractació de la Generalitat de Catalunya (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Òrgan de contractació de la Generalitat de Catalunya · Òrgan de contractació de la Generalitat de Catalunya en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

Alberto Fushimi[modifica]

Pàgina: Alberto Fushimi (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Alberto Fushimi · Alberto Fushimi en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que en verifiquin l'admissibilitat --Medol (disc.) 20:27, 14 jul 2019 (CEST) (proponent)
 • A favor Aprovació Un altre currículum. --Judesba (digues...) 02:26, 15 jul 2019 (CEST)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent. --Desesser (disc.) 14:26, 15 jul 2019 (CEST)

La Banda Municipal del Polo Norte[modifica]

Pàgina: La Banda Municipal del Polo Norte (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: La Banda Municipal del Polo Norte · La Banda Municipal del Polo Norte en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que en verifiquin l'admissibilitat --Medol (disc.) 20:57, 14 jul 2019 (CEST) (proponent)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent. --Desesser (disc.) 14:02, 15 jul 2019 (CEST)
 • Comentari Comentari [1], [2], [3] --Docosong (disc.) 15:43, 15 jul 2019 (CEST)

Molí de Diego Uris[modifica]

Pàgina: Molí de Diego Uris (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Molí de Diego Uris · Molí de Diego Uris en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que en verifiquin l'admissibilitat. Treball inèdit --Medol (disc.) 23:25, 14 jul 2019 (CEST) (proponent)
 • Aquí veiem que «verifiquin» és subjuntiu. Si hi hagués referències, hauria escrit «s'han trobat ... que verifiquen» amb el indicatiu. Aquesta diferència no existeix en anglès. El català és molt interessant. Però es parla només a unes regions d’Espanya. A França es parla el occità, que és similar. Ningú no sap si el basc té un subjuntiu. El basc és com al marcià, però més difícil. Vaig tractar de trobar fonts sobre el molí, però no vaig poder (això vull dir que no vaig tener èxit). De tota manera, donar fonts és la responsabilitat de l'autor, no dels altres. Suggereixo que l'article sigui esborrat (subjuntiu). Gràcies (mercès??) a tothom.

--Bon cap de fem, defensors de la tecla (disc.) 03:16, 15 jul 2019 (CEST)

 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent i amb el suggeriment del final de la divagació precedent. --Desesser (disc.) 13:56, 15 jul 2019 (CEST)
 • Comentari Comentari, s'en parla, amb referència, a l'article Llinatge Orís--Flamenc (disc.) 23:39, 15 jul 2019 (CEST)

Pometon[modifica]

Pàgina: Pometon (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Pometon · Pometon en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que en verifiquin l'admissibilitat. Publicitat --Medol (disc.) 19:40, 15 jul 2019 (CEST) (proponent)
 • Comentari Comentari L'article no és bo i s'assembla més a una pàgina web que a una enciclopèdia. Tot i aixó manquen infos sobre moltes empreses, que fan part del patrimoni econòmic i social~d'aquest món, amb més impacte que diuem, un esportiu amb un palmarés curtet. Hauriem de fer una reflexió sobre com tractar empreses. I evidentment evitar pura publicitat o articles escrits pel servei de màrqueting. L'article tal com és no és admissible al meu parer, però no tinc prou informació, per poder decidir si el tema per se és admissible o no.--Flamenc (disc.) 22:32, 15 jul 2019 (CEST)

Ponent Mon[modifica]

Pàgina: Ponent Mon (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Ponent Mon · Ponent Mon en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que en verifiquin l'admissibilitat --Medol (disc.) 19:43, 15 jul 2019 (CEST) (proponent)
 • Objecció Objecció Si un autor ha de tenir dues obres no autoeditades per ser admissible, quants llibres una editorial ha d'editar d'autors admissibles per ser admissible? Editorial admissible pel seu fons editorial d'autors internacionalment reconeguts.--Flamenc (disc.) 23:28, 15 jul 2019 (CEST)