Viquipèdia:Esborrar pàgines/Propostes

De Viquipèdia
Dreceres ràpides: navegació, cerca
Drecera:
VP:EP/P

Aquesta és la pàgina per a discutir les propostes d'esborrament de pàgines. Per a incloure una proposta vegeu els tres passos a seguir a Ajuda:Esborrar pàgines. Si heu arribat aquí per completar el segon pas, feu servir l'enllaç següent i ompliu la informació que se us demanarà en la plantilla precarregada. Recordeu complir el tercer pas després d'efectuar el segon!

Llegiu la pàgina proposada a esborrar i llegiu-ne els motius. Mentre el procés estigui obert podeu expressar les vostres opinions i votar. Només s'accepten vots d'usuaris amb més de 30 dies antiguitat i més de 100 contribucions en l'espai principal (articles) durant els darrers tres mesos abans de la data de la proposta. Com a excepció es permet votar al creador de l'article si era un usuari registrat quan el va crear. Per emetre el vostre vot inicieu una nova línia amb un asterisc (*)

  • La vostra votació
  • Els motius que us porten a emetre tal vot i la vostra firma (~~~~). Si la vostra opinió simplement coincideix amb la d'un altre votant expliciteu-ho. Digueu, per exemple, «Opino igual que el proponent» o «Comparteixo el punt de vista de l'usuari tal». Si voleu participar en diverses propostes, editeu-les d'una en una perquè quedi a l'historial i al resum d'edició el títol de la pàgina que esteu valorant.

Si una votació ja ha complert els terminis corresponents perquè es pugui considerar acabada, afegiu-hi una línia amb el resultat. Si han guanyat els vots favorables a l'eliminació de la pàgina, un administrador procedirà al seu esborrament i traslladarà la proposta d'eliminació a l'arxiu històric corresponent. Si s'ha optat per mantenir la pàgina, també traslladarà la proposta a l'historial i, a més, deixarà un enllaç a la pàgina de discussió de l'article que es pretenia esborrar per a informar-ne en vistes de posteriors processos d'eliminació.


Antonio Coll Sebastià[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Antonio Coll Sebastià (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Antonio Coll Sebastià · Antonio Coll Sebastià en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

  • A favor Aprovació sense referències d'admissibilitat --Panotxa (disc.) 05:43, 27 juny 2015 (CEST) (proponent)


Ràdio Godella[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Ràdio Godella (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Ràdio Godella · Ràdio Godella en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

  • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat --Pau Cabot · Discussió 18:26, 27 juny 2015 (CEST) (proponent)
  • A favor Aprovació D'acord amb el proponent --Panotxa (disc.) 22:57, 28 juny 2015 (CEST)
  • Objecció Fusió a Godella --Davidpar (disc.) 13:16, 2 jul 2015 (CEST)
Es poden fusionar les dues frases de la introducció. El programa, que suposa la majoria de l'article i que sembla ser l'objectiu de la creació d'aquest, no s'hauria de fusionar. Pau Cabot · Discussió 07:37, 4 jul 2015 (CEST)
Feta la fusió. Pau Cabot · Discussió 07:42, 4 jul 2015 (CEST)

Smart 911[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Smart 911 (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Smart 911 · Smart 911 en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

  • A favor Aprovació sense referències d'admissibilitat. Publicitat --Panotxa (disc.) 09:28, 4 jul 2015 (CEST) (proponent)

Ernest Orts Peláez[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Ernest Orts Peláez (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Ernest Orts Peláez · Ernest Orts Peláez en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

  • A favor Aprovació sense referències d'admissibilitat. Publicitat. Currículum --Panotxa (disc.) 09:37, 4 jul 2015 (CEST) (proponent)