Viquipèdia:Esborrar pàgines/Propostes

De Viquipèdia
Dreceres ràpides: navegació, cerca
Drecera:
VP:EP/P

Aquesta és la pàgina per a discutir les propostes d'esborrament de pàgines. Per a incloure una proposta vegeu els tres passos a seguir a Ajuda:Esborrar pàgines. Si heu arribat aquí per completar el segon pas, feu servir l'enllaç següent i ompliu la informació que se us demanarà en la plantilla precarregada. Recordeu complir el tercer pas després d'efectuar el segon!

Llegiu la pàgina proposada a esborrar i llegiu-ne els motius. Mentre el procés estigui obert podeu expressar les vostres opinions i votar. Només s'accepten vots d'usuaris amb més de 30 dies antiguitat i més de 100 contribucions en l'espai principal (articles) durant els darrers tres mesos abans de la data de la proposta. Com a excepció es permet votar al creador de l'article si era un usuari registrat quan el va crear. Per emetre el vostre vot inicieu una nova línia amb un asterisc (*)

 • La vostra votació
 • Els motius que us porten a emetre tal vot i la vostra firma (~~~~). Si la vostra opinió simplement coincideix amb la d'un altre votant expliciteu-ho. Digueu, per exemple, «Opino igual que el proponent» o «Comparteixo el punt de vista de l'usuari tal». Si voleu participar en diverses propostes, editeu-les d'una en una perquè quedi a l'historial i al resum d'edició el títol de la pàgina que esteu valorant.

Si una votació ja ha complert els terminis corresponents perquè es pugui considerar acabada, afegiu-hi una línia amb el resultat. Si han guanyat els vots favorables a l'eliminació de la pàgina, un administrador procedirà al seu esborrament i traslladarà la proposta d'eliminació a l'arxiu històric corresponent. Si s'ha optat per mantenir la pàgina, també traslladarà la proposta a l'historial i, a més, deixarà un enllaç a la pàgina de discussió de l'article que es pretenia esborrar per a informar-ne en vistes de posteriors processos d'eliminació.


Diosa Canales[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Diosa Canales (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Diosa Canales · Diosa Canales en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació sense referències d'admissibilitat. One hit wonder sent molt generós --Panotxa (disc.) 18:27, 16 nov 2015 (CET) (proponent)
 • Objecció Objecció Amb mèrit o sense, veient les referències que tenen els articles a les altres viquipèdies, aquesta senyora surt al diari fins i tot quan se li trenca un implant. Diria que ha rebut una cobertura més que suficient.--Pere prlpz (disc.) 22:26, 16 nov 2015 (CET)
 • Comentari Comentari @Pere prlpz: La base del criteri d'admissibilitat és que les fonts fiables en parlin, però a més que les mencions en fonts fiables no siguin trivials, i crec que una senyora que de l'únic que se'n parla és que sortirà nua si la selecció del seu país guanya, o que té problemes amb els seus implants mamaris son meres trivialitats no enciclopèdiques d'una persona que vol fer-se notar, o com a mínim son infinitament més trivials que els mèrits que un grapat d'investigadors i professors universitaris que han estat esborrats. --Panotxa (disc.) 07:29, 17 nov 2015 (CET)
  • "Menció trivial" es refereix al grau de menció, no a que el motiu per mencionar-la sigui trivial. Podem lamentar-nos plegats que les fonts fiables dediquin molta tinta a parlar de trivialitats en comptes de parlar de coses més interessants, però el fet és que en parlen, i com que ho fan dedicant articles específicament a les trivialitats que fa aquesta senyora la cobertura que li donen no és gens trivial. Si els articles sobre que es despullaria fan alguna menció trivial, més aviat és a la selecció del seu país i les seves contrincants, perquè el tema de l'article és ella.--Pere prlpz (disc.) 15:36, 19 nov 2015 (CET)
 • A favor Aprovació la cobertura mediàtica de la seva descobertura pot ser que n'hi hagi a l'article en castellà, aquí no hi és i jutgem l'article com és aquí. No he vist cap millora. De vegades sóc una mica viquixote per salvar vìdues i orfes, però aquesta no és la meva Dulcinea. --Flamenc (disc.) 23:23, 17 nov 2015 (CET)
 • Objecció Objecció Si sabem que les referències existeixen (i estic d'acord amb el Pere que no són trivials), aleshores no es tracta d'esborrar l'article, sinó de demanar que s'hi posin les referències. —Leptictidium (digui, digui) 16:01, 19 nov 2015 (CET)
  • Leptictidium﹫ Les refs em semblen trivials, i que fem? Si ningú les posa, ara no hi són, jo només puc jutjar el que hi és, i no el que hi podria ser. El millor és esborrar fins que algú tingui la vocació d'escriure un article com cal. I si ningú rep aquesta vocació no és massa greu. A qui demanaràs posar les refs? --Flamenc (disc.) 22:24, 19 nov 2015 (CET)
   • @Flamenc: No es pot posar la plantilla per demanar referències igual que es faria en qualsevol altre cas?—Leptictidium (digui, digui) 22:35, 19 nov 2015 (CET)
    • @Leptictidium: Tu pots posar totes les plantilles del món que vulguis. Matemàticament hi ha tres possibilitats: o l'escriptor/a principal de l'article reacciona, o algu d'altre reacciona, o ningú reacciona. En aquest cas ningú va reaccionar per millorar l'article, plantilla sí, plantilla no. L'article queda dolent i inacceptable en la seva forma actual. --Flamenc (disc.) 23:36, 19 nov 2015 (CET)
     • @Leptictidium: L'article porta amb la plantilla de petició de referències que demanes de fa tres anys, crec que temps més que suficient perquè la comunitat hagi inclòs les referències en aquest article, o d'actualitzar l'article si en aquest temps aquesta noia ha perdut un taxi, va fer una falta d'ortografia en un tuit, o es va posar unes sabates sense taló o altres fets que hagin de ser recollits en una enciclopèdia seriosa com viquipèdia. --Panotxa (disc.) 06:30, 20 nov 2015 (CET)
      • Si algú afegís a l'article les mateixes referències que ja hi ha a wiki-EN i wiki-ES, encara tindríeu un problema amb l'admissibilitat de Diosa Canales? —Leptictidium (digui, digui) 10:17, 20 nov 2015 (CET)
      • @Leptictidium:@Panotxa: Miraré si les refs són serioses i ben formatades quan són aquí, com ho solc fer. Per acquit de conscience i per curiositat n'he controlat tres de la versió en castellà, un és un enllaç mort, el segon un bloc d'aficionat i un tercer un entrefilet de diari de no gaire més d'una línia que diu que s'ha casat. No tinc gana de perdre el meu temps amb aquest tema bo per ¡Hola! o The Sun. @Pere prlpz: Que una estella (o estelletinot de 3a categoria m/f) es casi, es divorcïi, es faci fer pits de silicona o eixamplar el pènis, faci un viatge de noces a les Maledives, passi una nit al calabós perquè ha begut massa, faci infidelitats, rebi un diamant de mig milió d'euros, begui Actimel® cada matí, tingui un accident de cotxe, es trenqui el braç, es desnudi, porti una burca dissenyada per Coco Chanell etc. m'és totalment indifferent. Amb o sense referències trobades a una certa premsa omplerta de tals «notícies», queden banalíssimes banalitats.--Flamenc (disc.) 11:58, 20 nov 2015 (CET)
       • Sobre on són les referències:
        • Esborrem els articles segons si honestament creiem que el tema ha rebut cobertura de fonts fiables. Que sigui d'agrair que dediquem el nostre temps a avaluar la cobertura encara que no fem l'esforç de mirar més enllà de les referències de l'article no justifica que quan sabem que aquesta cobertura existeix fem veure que l'ignorem només perquè no és a l'article.
       • Sobre la banalitat del tema:
        • D'acord que el tema també és banal per mi. Ara bé, si ens constituïm en comitè editorial i comencem a decidir nosaltres quins temes mereixen cobertura potser farem una gran enciclopèdia (o no), però la Viquipèdia es basa en les fonts fiables. Aleshores, si les fonts fiables cobreixen banalitats i hi ha un editor interessat a escriure sobre banalitats, la banalitat no és motiu per esborrar l'article.--Pere prlpz (disc.) 12:14, 20 nov 2015 (CET)
 • A favor Aprovació Proposo l'esborrament perquè les úniques referències que he trobat (tot i venir d'alguna font fiable) tenen un aspecte "amarillista" i parcial sense informació aprofitable enciclopèdicament. No és admissible.--Manlleus (disc.) 12:55, 21 nov 2015 (CET)

Últimes Vesprades a Mestalla[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Últimes Vesprades a Mestalla (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Últimes Vesprades a Mestalla · Últimes Vesprades a Mestalla en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin l'admissibilitat d'aquest blog de blogspot --Pau Cabot · Discussió 08:29, 24 nov 2015 (CET) (proponent)
 • Objecció Objecció El Mundo, Levante-EMV, la revista oficial del club, Valencia Plaza... esments no trivials a premsa d'àmbit nacional (sí, el VCF te àmbit nacional, que és la principal associació del País).--Coentor (disc.) 09:49, 24 nov 2015 (CET)
No hi ha cap font fiable que parli del blog de manera significativa. Pau Cabot · Discussió 10:19, 24 nov 2015 (CET)
En realitat, les fonts parlen molt més del llibre que del blog: aquesta referència, per exemple. Ara, jo no crec que això ni tan sols faci admissible el llibre.
I una altra cosa: hi ha fins a 10 referències, cosa que dóna una sensació d'admissibilitat de l'article. Si les mires una per una, veuràs que no és més que un cas de Viquipèdia:Encobriment de la manca d'admissibilitat#Sobrereferenciació: moltes referències però cap font fiable que en parli de manera significativa. Pau Cabot · Discussió 13:50, 24 nov 2015 (CET)
 • Comentari Comentari Les refs són mal formatades, no clares, vagues. Si no s'amelioren, hauré d'aprovar l'esborrament. Flamenc (disc.) 19:27, 24 nov 2015 (CET)
 • A favor Aprovació Seguint l'exemple d'altres articles semblants, està sobrereferenciat però apart de que no concorda el text referenciat no hi ha cap referència que en parli directament o significativament, només el cita, per tan, no és admissible.--Manlleus (disc.) 21:50, 24 nov 2015 (CET)
 • A favor Aprovació Un grapat de les referències eren del propi bloc, cosa que les fa en principi no admissibles, i en altres ni apareix esmentat el nom del bloc, com en la de l'As en la que es parla del bar Torino, pertant les he esborrat i demanat noves. La resta de contingut justificat només parla d'un llibre i d'una iniciativa solidària vinculada, cosa que al meu entendre no el fa admissible, com a molt en viquinotícies. --Panotxa (disc.) 09:21, 25 nov 2015 (CET)
Llibre o blog, la seua admissibilitat em pareix justificable per l'existència d'ambdós i per tractar-se d'una obra coral i no pertanga a la bibliografia d'un sol autor; una altra cosa és que la informació referenciada que puguem oferir al voltant del subjecte no done per a omplir l'article de detalls, però ans que destruir la faena ja feta, jo optaria per fusionar-ho amb l'entrada de Carena Editors, Elvira Roda Llorca o alguns dels autors que hi han col·laborat, com Rafael Solaz, Vicent Baydal, Rafa Benítez o Mario Kempes, si no a la d'Estadi de Mestalla o Història del València Club de Futbol. --Arnandis (parle vosté...) 12:39, 25 nov 2015 (CET)
la seua admissibilitat em pareix justificable per l'existència d'ambdós i per tractar-se d'una obra coral -> Pega una ullada a Viquipèdia:Criteris d'admissibilitat: cap d'aquests dos criteris que dius no hi apareix. Precisament no podem donar detalls d'aquest blog perquè no hi ha fonts fiables que n'hagin parlat de manera significativa (per això bona part de l'article estava referenciat amb el propi blog). Pau Cabot · Discussió 16:46, 25 nov 2015 (CET)
Per això mateix deia que, ans que carregar-nos-el, l'hauríem de fusionar amb algun dels exemples que he posat o ampliar-lo com a part de Carena Editors, no? --Arnandis (parle vosté...) 10:45, 26 nov 2015 (CET)
Idò no t'havia entès. Normalment reservam la paraula admissibilitat per al criteri d'inclusió dels articles. Pau Cabot · Discussió 11:03, 26 nov 2015 (CET)
 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que parlin del blog de manera significativa. --Pau Colominas (t'ajudo?) 15:23, 26 nov 2015 (CET)

Josep Gual i Fullà[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Josep Gual i Fullà (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Josep Gual i Fullà · Josep Gual i Fullà en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No ha rebut cobertura significativa al llarg del temps. --KRLS , (disc.) 01:20, 26 nov 2015 (CET) (proponent)
 • A favor Aprovació Fonts/cobertura. --E4024 (disc.) 16:01, 26 nov 2015 (CET)
 • A favor Aprovació Interessant història, però s'hauria de referenciar, cosa que falta.--Manlleus (disc.) 16:11, 26 nov 2015 (CET)
 • A favor Aprovació No sembla complir els criteris d'admissibilitat. --Pau Colominas (t'ajudo?) 16:23, 26 nov 2015 (CET)
 • A favor Aprovació No sembla admissible --Doyle (disc.) 17:27, 26 nov 2015 (CET)

Enrique Granell[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Enrique Granell (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Enrique Granell · Enrique Granell en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han aportat referències que parlin del subjecte significativament. --KRLS , (disc.) 01:20, 26 nov 2015 (CET) (proponent)
 • A favor Aprovació --barcelona (disc.) 07:43, 26 nov 2015 (CET)
 • A favor Aprovació--Manlleus (disc.) 16:07, 26 nov 2015 (CET)
 • A favor Aprovació currículum --Flamenc (disc.) 00:28, 29 nov 2015 (CET)

Ferran Palau i Martí[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Ferran Palau i Martí (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Ferran Palau i Martí · Ferran Palau i Martí en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No aportades referències sobre la seva admissibilitat --KRLS , (disc.) 01:34, 26 nov 2015 (CET) (proponent)
 • A favor Aprovació Falten referències admissibles.--Manlleus (disc.) 16:08, 26 nov 2015 (CET)
 • Comentari Comentari Afegit primera referència. --Flamenc (disc.) 21:05, 28 nov 2015 (CET)
 • Objecció Objecció afegit refs, ha rebut varis premis literaris per a la seva obra.--Flamenc (disc.) 23:03, 28 nov 2015 (CET)


Jesús Giron Araque[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Jesús Giron Araque (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Jesús Giron Araque · Jesús Giron Araque en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat --Pau Cabot · Discussió 10:17, 29 nov 2015 (CET) (proponent)


Pepa Crespo Balaguer[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Pepa Crespo Balaguer (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Pepa Crespo Balaguer · Pepa Crespo Balaguer en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat --Pau Cabot · Discussió 10:47, 29 nov 2015 (CET) (proponent)


Teresa Bonilla[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Teresa Bonilla (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Teresa Bonilla · Teresa Bonilla en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat --Pau Cabot · Discussió 10:50, 29 nov 2015 (CET) (proponent)
 • A favor Aprovació És una professional que ha exercit la seva professió. Res més.--Flamenc (disc.) 13:16, 29 nov 2015 (CET)

Joan Baptista Estades de Moncaira i Bennàsser de Massana[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Joan Baptista Estades de Moncaira i Bennàsser de Massana (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Joan Baptista Estades de Moncaira i Bennàsser de Massana · Joan Baptista Estades de Moncaira i Bennàsser de Massana en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació sense referències d'admissibilitat, en tres anys no s'hi han incorporat --Panotxa (disc.) 10:58, 29 nov 2015 (CET) (proponent)
 • Comentari Comentari Proposta anterior
 • Objecció Objecció Notable per haver estat alcalde. És veritat que a l'article no hi ha les referències, però no em sembla motiu per per posar en dubte l'admissibilitat d'algú que va ser batlle durant anys.--Pere prlpz (disc.) 11:59, 29 nov 2015 (CET)

Francesc Albardaner i Llorens[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Francesc Albardaner i Llorens (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Francesc Albardaner i Llorens · Francesc Albardaner i Llorens en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

Quina és la font fiable que parla de l'autor de manera significativa? Pau Cabot · Discussió 16:20, 29 nov 2015 (CET)
Si no les vols veure no hi puc res. Les fonts fiables que parlen de l'autor de manera significativa, les he citades a l'article, n'hi ha tres que no hi eren abans: (El Punt Avui, Ara, Presència) que el citen com expert i amb repetició durant un llarg perióde temps, i no en petits articles. I si veus la freqüència de les seves conferències (no he citat les meres "agendes culturals") has d'acceptar que té projecció social i és conegut pel seu estudi. Parlen de manera significativa de l'autor i de la seva obra. També n'he trobat a El Mundo que no he citat per evitar sobrereferènciació i n'hi ha d'altres: o no n'hi ha prou o hi ha sobrereferènciació, que vols? La GEC, que no he citada escriu: «Posteriorment, diversos estudiosos (Josep M.Castellnou, Caius Parellada, Francesc Albardaner, Teresa Bagué, Jordi Bilbeny, etc) han fet noves aportacions en el mateix sentit,...» («Cristòfor Colom». L'Enciclopèdia.cat. Barcelona: Grup Enciclopèdia Catalana.) --Flamenc (disc.) 16:40, 29 nov 2015 (CET)
Segons jo, encara necessitam fonts fiables que parlin d'aquest aquest autor de manera significativa i que ens permetin fer un article biogràfic:
 • La GEC, com has notat tu, és una simple citació.
 • L'Avui no és ni una notícia. És la còpia d'unes llistes electorals on hi ha un centenar de persones. El nostre personatge es presentava pel Bloc Municipal de Catalunya a les eleccions locals de Premià de Dalt. El seu partit ni va treure representació parlamentària i el seu partit va treure menys del 4% de vots. El fet és tan poc significatiu que crec que s'hauria d'eliminar (i, per descomptat, aquesta font no verifica la seva admissibilitat).
Només llegeixis el que vols,l'article de Frisach, Montse. a l'Avui és un article com cal.--Flamenc (disc.) 19:47, 29 nov 2015 (CET)
Disculpes. Aquest altre article no l'havia vist. El pos en el mateix sac que els de Presència i l'Ara, encara que s'ha de reconèixer que aquest dóna per una mica més. Pau Cabot · Discussió 20:09, 29 nov 2015 (CET)
No estic d'acord.--Flamenc (disc.) 19:47, 29 nov 2015 (CET)
 • Objecció Fusió a Catalanitat de Cristòfor Colom#Francesc Albardaner. Pau Cabot · Discussió 17:55, 29 nov 2015 (CET)
 • Objecció Objecció S'han afegit moltes referències, de diverses publicacions autoritzades, que si bé no en parlen de forma molt extensa, totes elles fan menció de Francesc Albardaner i Llorens i de les seves responsabilitats com a investigador especialitzat en la història de Cristòfor Colom, expresident del Centre d'Estudis Colombins d'Òmnium Cultural i consultor del documental de Discovery Channel Columbus, "secrets from the grave" (2004) i també com a candidat a les eleccions del 2015 en una llista política a les eleccions municipales. La majoria de les referències són de diaris i documents de revistes científiques. Em sembla que, amb molta menys informació, molts articles, per exemple, sobre candidats de llistes polítiques són acceptats sense discusió. A banda, com es fa referència en la majoria de les fonts citades, es tracta d'una personalitat, en el món de la investigació científica, pel que fa als estudis sobre la condició i l'origen de Cristòfol Colom. No estem sent una mica massa puristes? --Llumeureka (disc.) 20:48, 29 nov 2015 (CET)

La Serpent del Tenes[modifica | modifica el codi]

Pàgina: La Serpent del Tenes (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: La Serpent del Tenes · La Serpent del Tenes en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat --Pau Cabot · Discussió 11:11, 29 nov 2015 (CET) (proponent)


Drac petit de Granollers[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Drac petit de Granollers (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Drac petit de Granollers · Drac petit de Granollers en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

Associació Barcelonesa de Laringectomitzats[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Associació Barcelonesa de Laringectomitzats (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Associació Barcelonesa de Laringectomitzats · Associació Barcelonesa de Laringectomitzats en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat --Pau Cabot · Discussió 11:38, 29 nov 2015 (CET) (proponent)
 • Quins tipus de referència demaneu i respecte quines dades? S'han afegit referències que remeten l'existència i l'activitat de l'associació des del seu origen i s'han utilitzat les publicacions editades per la mateixa associació des de principis dels 80 per a completar el redactat, però que no existeixen en format digital. Per una altra banda, demaneu citació de quelcom que és evident com que els laringectomitzats han perdut la seva capacitat normal de parlar o bé que els voluntaris fan una feina altruista. Perdoneu si no he fet servir aquesta pàgina correctament (falta de costum). el comentari anterior sense signar és fet per Serimayk (disc.contr.) 18:37, 29 nov 2015 (CET)
Necessitam fonts fiables que parlin de manera significativa de l'associació. Quina és la que ho fa? Segons jo, cap de les 9 referències que hi ha ara. Algunes referències, com la 4, ni tan sols citen l'associació i no verifiquen el que es diu al text. No basten mencions trivials com la 2.
Això que dius que s'han demanat referències que han de verificar que els laringectomitzats han perdut la seva capacitat normal de parlar, no és realment així. Potser no ho havia posat prou clar. Es demanaven referències per verificar al que es diu al primer paràgraf, és adir, que l'associació es va fundar el 1969 a Barcelona (i aquestes encara no hi són). Pau Cabot · Discussió 19:36, 29 nov 2015 (CET)

Ditec bikes[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Ditec bikes (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Ditec bikes · Ditec bikes en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat --Pau Cabot · Discussió 11:41, 29 nov 2015 (CET) (proponent)
 • A favor Aprovació Publicitat.--Pere prlpz (disc.) 12:01, 29 nov 2015 (CET)
 • A favor Aprovació Publicitat.--Flamenc (disc.) 16:50, 29 nov 2015 (CET)
 • A favor Aprovació --Davidpar (disc.) 17:59, 30 nov 2015 (CET)

Josep Manel Barberà i Sorlí[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Josep Manel Barberà i Sorlí (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Josep Manel Barberà i Sorlí · Josep Manel Barberà i Sorlí en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat --Pau Cabot · Discussió 11:44, 29 nov 2015 (CET) (proponent)


Amàlia Bosch i Datzira[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Amàlia Bosch i Datzira (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Amàlia Bosch i Datzira · Amàlia Bosch i Datzira en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat --Pau Cabot · Discussió 11:55, 29 nov 2015 (CET) (proponent)


Antoni Ginard Bujosa[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Antoni Ginard Bujosa (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Antoni Ginard Bujosa · Antoni Ginard Bujosa en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat --Pau Cabot · Discussió 11:57, 29 nov 2015 (CET) (proponent)
 • A favor Aprovació És una professional que ha exercit la seva professió i l'article és mal escrit. Res més.--Flamenc (disc.) 19:34, 29 nov 2015 (CET)
 • A favor Aprovació D'acord amb els anteriors.--Pere prlpz (disc.) 22:22, 30 nov 2015 (CET)

Història de l'automobilisme a Catalunya (llibre)[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Història de l'automobilisme a Catalunya (llibre) (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Història de l'automobilisme a Catalunya (llibre) · Història de l'automobilisme a Catalunya (llibre) en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat fonts que verifiquin la seva admissibilitat --Pau Cabot · Discussió 12:08, 29 nov 2015 (CET) (proponent)
 • Comentari Comentari És una descripció del llibre a partir, bàsicament, del propi llibre. Això sí, hauria de ser una eina molt útil per referenciar Història de l'automobilisme a Catalunya. Pau Cabot · Discussió 12:11, 29 nov 2015 (CET)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent.--Pere prlpz (disc.) 12:30, 29 nov 2015 (CET)
 • Comentari Comentari Estem parlant d'un article creat per @Peprovira: (usuari experimentat amb més de 60.000) el 12 octubre de 2015‎. Si més no l'aviso, ja que s'ha iniciat un procés d'esborrament i és un possible interessat.--KRLS , (disc.) 13:02, 29 nov 2015 (CET)
[1]. Pau Cabot · Discussió 13:22, 29 nov 2015 (CET)
Cert, ho havia cercat i no ho havia vist.--KRLS , (disc.) 13:43, 29 nov 2015 (CET)

Bartomeu Vidal Pizà[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Bartomeu Vidal Pizà (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Bartomeu Vidal Pizà · Bartomeu Vidal Pizà en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat --Pau Cabot · Discussió 12:18, 29 nov 2015 (CET) (proponent)


Bernat Oliver Font[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Bernat Oliver Font (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Bernat Oliver Font · Bernat Oliver Font en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat --Pau Cabot · Discussió 12:20, 29 nov 2015 (CET) (proponent)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent.--Pere prlpz (disc.) 22:20, 30 nov 2015 (CET)

Jaime Rodrigo de Larrucea[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Jaime Rodrigo de Larrucea (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Jaime Rodrigo de Larrucea · Jaime Rodrigo de Larrucea en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat --Davidpar (disc.) 18:09, 30 nov 2015 (CET) (proponent)
 • A favor Aprovació Currículum sobre un catedràtic que ha exercit la seva professió de catedràtic. Res més. L'article és mal escrit, abandonat, no hi ha cap referència i hi ha massa majúscules.--Flamenc (disc.) 20:37, 30 nov 2015 (CET)