Viquipèdia:Esborrar pàgines/Propostes

De Viquipèdia
Dreceres ràpides: navegació, cerca
Drecera:
VP:EP/P

Aquesta és la pàgina per a discutir les propostes d'esborrament de pàgines. Per a incloure una proposta vegeu els tres passos a seguir a Ajuda:Esborrar pàgines. Si heu arribat aquí per completar el segon pas, feu servir l'enllaç següent i ompliu la informació que se us demanarà en la plantilla precarregada. Recordeu complir el tercer pas després d'efectuar el segon!

Llegiu la pàgina proposada a esborrar i llegiu-ne els motius. Mentre el procés estigui obert podeu expressar les vostres opinions i votar. Només s'accepten vots d'usuaris amb més de 30 dies antiguitat i més de 100 contribucions en l'espai principal (articles) durant els darrers tres mesos abans de la data de la proposta. Com a excepció es permet votar al creador de l'article si era un usuari registrat quan el va crear. Per emetre el vostre vot inicieu una nova línia amb un asterisc (*)

  • La vostra votació
  • Els motius que us porten a emetre tal vot i la vostra firma (~~~~). Si la vostra opinió simplement coincideix amb la d'un altre votant expliciteu-ho. Digueu, per exemple, «Opino igual que el proponent» o «Comparteixo el punt de vista de l'usuari tal». Si voleu participar en diverses propostes, editeu-les d'una en una perquè quedi a l'historial i al resum d'edició el títol de la pàgina que esteu valorant.

Si una votació ja ha complert els terminis corresponents perquè es pugui considerar acabada, afegiu-hi una línia amb el resultat. Si han guanyat els vots favorables a l'eliminació de la pàgina, un administrador procedirà al seu esborrament i traslladarà la proposta d'eliminació a l'arxiu històric corresponent. Si s'ha optat per mantenir la pàgina, també traslladarà la proposta a l'historial i, a més, deixarà un enllaç a la pàgina de discussió de l'article que es pretenia esborrar per a informar-ne en vistes de posteriors processos d'eliminació.


Gòtic (grup)[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Gòtic (grup) (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Gòtic (grup) · Gòtic (grup) en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

  • A favor Aprovació sense referències d'admissibilitat --Panotxa (disc.) 09:58, 20 set 2015 (CEST) (proponent)
  • Comentari Comentari No s'ha avisat al creador de l'article. El notifico. --Pau Colominas (t'ajudo?) 12:10, 21 set 2015 (CEST)

Francisco Domínguez Servién[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Francisco Domínguez Servién (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Francisco Domínguez Servién · Francisco Domínguez Servién en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

  • A favor Aprovació traducció automàtica polir, sense referències i interwikis --Panotxa (disc.) 07:14, 25 set 2015 (CEST) (proponent)
  • Comentari Comentari Ja l'he afegit a Wikidata. Té articles en castellà i en anglès i una cerca bàsica sembla confirmar la seva admissibilitat. D'acord en què s'hauria de revisar la traducció automàtica. Pau Cabot · Discussió 07:22, 25 set 2015 (CEST)
Revisada la traducció i afegides refs.--Castellbo (disc.) 21:41, 25 set 2015 (CEST)
  • Objecció Objecció amb les infos afegides, sembla acceptable.--Flamenc (disc.) 20:54, 8 oct 2015 (CEST)

Club Patí Contestà[modifica | modifica el codi]

Pàgina: Club Patí Contestà (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Club Patí Contestà · Club Patí Contestà en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

  • A favor Aprovació sense referències d'admissibilitat --Panotxa (disc.) 21:54, 25 set 2015 (CEST) (proponent)