Viquipèdia:Esborrar pàgines/Propostes

De Viquipèdia
< Viquipèdia:Esborrar pàgines(S'ha redirigit des de: VP:EP/P)
Salta a: navegació, cerca
Drecera:
VP:EP/P

Aquesta és la pàgina per a discutir les propostes d'esborrament de pàgines. Per a incloure una proposta vegeu els tres passos a seguir a Ajuda:Esborrar pàgines. Si heu arribat aquí per completar el segon pas, feu servir l'enllaç següent i ompliu la informació que se us demanarà en la plantilla precarregada. Recordeu complir el tercer pas després d'efectuar el segon!

Llegiu la pàgina proposada a esborrar i llegiu-ne els motius. Mentre el procés estigui obert podeu expressar les vostres opinions i votar. Només s'accepten vots d'usuaris amb més de 30 dies antiguitat i més de 100 contribucions en l'espai principal (articles) durant els darrers tres mesos abans de la data de la proposta. Com a excepció es permet votar al creador de l'article si era un usuari registrat quan el va crear. Per emetre el vostre vot inicieu una nova línia amb un asterisc (*)

 • La vostra votació
 • Els motius que us porten a emetre tal vot i la vostra firma (~~~~). Si la vostra opinió simplement coincideix amb la d'un altre votant expliciteu-ho. Digueu, per exemple, «Opino igual que el proponent» o «Comparteixo el punt de vista de l'usuari tal». Si voleu participar en diverses propostes, editeu-les d'una en una perquè quedi a l'historial i al resum d'edició el títol de la pàgina que esteu valorant.

Si una votació ja ha complert els terminis corresponents perquè es pugui considerar acabada, afegiu-hi una línia amb el resultat. Si han guanyat els vots favorables a l'eliminació de la pàgina, un administrador procedirà al seu esborrament i traslladarà la proposta d'eliminació a l'arxiu històric corresponent. Si s'ha optat per mantenir la pàgina, també traslladarà la proposta a l'historial i, a més, deixarà un enllaç a la pàgina de discussió de l'article que es pretenia esborrar per a informar-ne en vistes de posteriors processos d'eliminació.Josep Maria Allué Esteve[modifica]

Pàgina: Josep Maria Allué Esteve (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Josep Maria Allué Esteve · Josep Maria Allué Esteve en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

Cap d'aquestes referències que aportes diria que és a una font fiable. Pau Cabot · Discussió 15:00, 9 març 2018 (CET)
 • Comentari Comentari Sembla admissible, però és molt mal redactat. Miraré si puc netejar una mica.--Flamenc (disc.) 11:46, 9 març 2018 (CET)
 • Objecció Objecció He descurriculumitzat (quina feina avorrida!) @Docosong, Paucabot:. Té premis de projecció internacional. A més, un autor del qual les obres es tradueixen tot arreu el món té el seu lloc a la viqui.--Flamenc (disc.) 13:20, 11 març 2018 (CET)
Està millor del que estava, però no deixa de ser un currículum. En la meva opinió, no hi ha material significatiu per escriure un article enciclopèdic (un currículum segur que sí). Per exemple: la primera frase, que explica quan va néixer i qui és el biografiat té una petició de referències. Addicionalment, comentaré, com altres vegades, que no em sembla gaire bona opció ajudar a fer un article a un viquipedista més o manco experimentat que fa un article d'un colega seu i que no fa cas a les recomanacions dels seus companys viquipedistes. Pau Cabot · Discussió 18:56, 11 març 2018 (CET)
 • Comentari Comentari Autor premiat As d'Or que te obres traduïdes en més de deu llengües: és admissible. Diu la premsa: «Un joc de taula amb segell català guanya un dels premis més prestigiosos a escala internacional», i l'autor del joc no seria admissible? Marededeu. Trec els elements curriculumescs i milloro l'article perquè em dona gana i em fa descobrir un tema interessant. No és el meu paper castigar un viquipedista que tendria un conflicte d'interessos. Penso que val millor millorar l'article que bombardejar-lo amb plantilles (4) quan apenes s'acaba de publicar.--Flamenc (disc.) 10:59, 13 març 2018 (CET)
 • En contraEn contra Rebuig Si l'autor català amb més projecció internacional no té lloc a la viquipèdia en català, apaga i vàmonos. Que, de fet, és el que faré, vist que en dotze anys les coses no han millorat gens. Vegeu la Discussió:Josep Maria Allué Esteve. Us heu (ens hem) quedat sense una necessària ampliació en el camp dels jocs de taula. Gràcies, PauCabot. --Viktor~cawiki (disc.) 01:20, 15 març 2018 (CET)
Diria que un colega del biografiat (i que, a més, ha fet l'article tot incomplint VP:CI) no és la persona més indicada per valorar l'admissibilitat d'aquesta persona. El xantatge de o publicau això que he editat jo o ja no edit més em sembla inadmissible. Pau Cabot · Discussió 15:44, 15 març 2018 (CET)
 • Comentari Comentari @Viktor~cawiki: El premi As d'Or fa l'article admissible. Mai no vaig comprendre l'obsessió esborradora, sobretot d'articles sobre autors/autores dels Països Catalans, que s'apropa de l'autoodi. Hem de viure amb les obsessions de cadascú. No t'en vagis, Viktor, ens cal gent com tu i ens cal gent com @Paucabot:, encara que sovint no estic d'acord amb el seu integrisme reglementari.--Flamenc (disc.) 22:24, 16 març 2018 (CET)
I da-li amb l'autoodi, l'integrisme i les obsessions. Mirem de discutir sobre l'article i les fonts fiables que han parlat d'aquest biografiat. Pau Cabot · Discussió 08:25, 17 març 2018 (CET)

Cabana de la Rafela[modifica]

Pàgina: Cabana de la Rafela (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Cabana de la Rafela · Cabana de la Rafela en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

Sergi Rubió[modifica]

Pàgina: Sergi Rubió (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Sergi Rubió · Sergi Rubió en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat --Pau Cabot · Discussió 07:22, 10 març 2018 (CET) (proponent)
 • Comentari Comentari VP:CI. Pau Cabot · Discussió 07:23, 10 març 2018 (CET)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent. --Kette~cawiki (disc.) 19:22, 10 març 2018 (CET)
 • A favor Aprovació D'acord amb la proposta, no es troben referències Mariusmm (disc.) 21:13, 10 març 2018 (CET)
 • A favor Aprovació Currículum autoeditat. --Pau Colominas (t'ajudo?) 14:10, 15 març 2018 (CET)

La Reial[modifica]

Pàgina: La Reial (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: La Reial · La Reial en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat --Docosong (disc.) 01:06, 17 març 2018 (CET) (proponent)
 • Comentari Comentari Promocional i VP:CI --Docosong (disc.) 01:07, 17 març 2018 (CET)

Banda de Música de Maó[modifica]

Pàgina: Banda de Música de Maó (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Banda de Música de Maó · Banda de Música de Maó en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat --Docosong (disc.) 01:13, 17 març 2018 (CET) (proponent)

Arts Gràfiques Orient[modifica]

Pàgina: Arts Gràfiques Orient (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Arts Gràfiques Orient · Arts Gràfiques Orient en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat --Docosong (disc.) 01:24, 17 març 2018 (CET) (proponent)

Diversos reis de Góndor[modifica]

Aldamir, Anàrdil, Atanatar I, Atanatar II, Calimehtar, Calmacil, Castamir, Cemèndur, Ciryandil, Narmacil I, Narmacil II, Romendacil II, Tarannon Falastur, Tarondor de Góndor, Telemnar, Telumehtar, Turàmbar i Valacar.

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat. Pau Cabot · Discussió 08:21, 17 març 2018 (CET)
 • A favor Aprovació Pels motius exposats.--Medol (disc.) 12:18, 17 març 2018 (CET)
 • A favor Aprovació D'acord amb els motius ja exposats. --Docosong (disc.) 16:22, 19 març 2018 (CET)