Viquipèdia:Esborrar pàgines/Propostes

De Viquipèdia
< Viquipèdia:Esborrar pàgines(S'ha redirigit des de: VP:EP/P)
Jump to navigation Jump to search
Drecera:
VP:EP/P

Aquesta és la pàgina per a discutir les propostes d'esborrament de pàgines. Per a incloure una proposta vegeu els tres passos a seguir a Ajuda:Esborrar pàgines. Si heu arribat aquí per completar el segon pas, feu servir l'enllaç següent i ompliu la informació que se us demanarà en la plantilla precarregada. Recordeu complir el tercer pas després d'efectuar el segon!

Llegiu la pàgina proposada a esborrar i llegiu-ne els motius. Mentre el procés estigui obert podeu expressar les vostres opinions i votar. Només s'accepten vots d'usuaris amb més de 30 dies antiguitat i més de 100 contribucions en l'espai principal (articles) durant els darrers tres mesos abans de la data de la proposta. Com a excepció es permet votar al creador de l'article si era un usuari registrat quan el va crear. Per emetre el vostre vot inicieu una nova línia amb un asterisc (*)

 • La vostra votació
 • Els motius que us porten a emetre tal vot i la vostra firma (~~~~). Si la vostra opinió simplement coincideix amb la d'un altre votant expliciteu-ho. Digueu, per exemple, «Opino igual que el proponent» o «Comparteixo el punt de vista de l'usuari tal». Si voleu participar en diverses propostes, editeu-les d'una en una perquè quedi a l'historial i al resum d'edició el títol de la pàgina que esteu valorant.

Si una votació ja ha complert els terminis corresponents perquè es pugui considerar acabada, afegiu-hi una línia amb el resultat. Si han guanyat els vots favorables a l'eliminació de la pàgina, un administrador procedirà al seu esborrament i traslladarà la proposta d'eliminació a l'arxiu històric corresponent. Si s'ha optat per mantenir la pàgina, també traslladarà la proposta a l'historial i, a més, deixarà un enllaç a la pàgina de discussió de l'article que es pretenia esborrar per a informar-ne en vistes de posteriors processos d'eliminació.


Usuari:Carles Arbusé i Bassols[modifica]

Pàgina: Usuari:Carles Arbusé i Bassols (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Usuari:Carles Arbusé i Bassols · Usuari:Carles Arbusé i Bassols en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació Tot i tractar-se d'una proposta d'esborrament atípica, aquesta es basa en:
 1. La persona titular de l'usuari va morir fa poc, com queda documentat en el Diari de Girona del passat 8 novembre 2018.
 2. El contingut de la pàgina incompleix absolutament el que s'indica a "Viquipèdia:Pàgina d'usuari#Què no es pot posar en una pàgina d'usuari?" pel que fa a Informació personal excessiva. De fet, es podria considerar un article sobre el propi usuari que se salta de manera flagrant el criteri de conflicte d'interessos.
 3. No té altres contribucions que les de creació de la pròpia pàgina el març-juny de 2015.
 4. En la seva pàgina de discussió (que també s'hauria d'esborrar expressament si no succeeix de forma automàtica) sols s'hi troba el missatge de benvinguda.
 5. Com era d'esperar, no hi enllaça cap més pàgina que l'esmentada discussió.

Comentari Comentari: El proposant no hi té cap mena de motivació personal i fins i tot en desconeixia l'existència abans de trobar-s'ho fruit d'una cerca, en la premsa, de Defuncions recents per a la Portada. --FranSisPac (disc.) 13:28, 26 nov 2018 (CET) (proponent)

 • A favor Aprovació és un cas atípic però jo l'esborraria perquè com diu el proponent incompleix varis punts del que no pot esser una pàgina d'usuari. --Beusson (disc.) 23:10, 26 nov 2018 (CET)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent.--Pere prlpz (disc.) 23:34, 28 nov 2018 (CET)
  • Comentari Comentari La pàgina de discussió no s'hauria d'esborrar, en primer lloc perquè no hi ha polítiques ni motiu per esborrar la pàgina de discussió d'un editor inactiu, i en segon lloc perquè una condició imprescindible per que aquest procés sigui vàlid és avisar l'autor de l'article (el mateix usuari) i això encara no s'ha fet. La pàgina de discussió s'ha de mantenir per deixar constància que s'ha fet l'avís (quan es faci) i per que l'autor trobi el resultat del procés si mai torna per aquí.--Pere prlpz (disc.) 11:24, 2 des 2018 (CET)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent.--Manu bcn (disc.) 00:34, 29 nov 2018 (CET)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent.--Pitxiquin (disc.) 14:11, 29 nov 2018 (CET)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent.--Docosong (disc.) 10:59, 2 des 2018 (CET)

Avui s'ha avisat l'autor, tal i com sempre s'ha de fer. Si no hi ha novetats en set dies s'esborrarà la pàgina d'usuari. Si es vol proposar l'esborrament de la pàgina de discussió, faci's en una altra proposta perquè aquí no hi ha consens.--Medol (disc.) 08:59, 5 des 2018 (CET)

David Domingo[modifica]

Pàgina: David Domingo (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: David Domingo · David Domingo en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat --Medol (disc.) 23:54, 1 des 2018 (CET) (proponent)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent.--Docosong (disc.) 10:59, 2 des 2018 (CET)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent.--Manu bcn (disc.) 20:58, 6 des 2018 (CET)

Wizzrobe[modifica]

Pàgina: Wizzrobe (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Wizzrobe · Wizzrobe en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat --Medol (disc.) 23:58, 1 des 2018 (CET) (proponent)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent.--Docosong (disc.) 10:59, 2 des 2018 (CET)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent.--Manu bcn (disc.) 20:55, 6 des 2018 (CET)

Zek[modifica]

Pàgina: Zek (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Zek · Zek en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat --Medol (disc.) 00:04, 2 des 2018 (CET) (proponent)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent.--Docosong (disc.) 10:59, 2 des 2018 (CET)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent.--Manu bcn (disc.) 20:56, 6 des 2018 (CET)

Coca Maria[modifica]

Pàgina: Coca Maria (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Coca Maria · Coca Maria en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat --Medol (disc.) 00:25, 2 des 2018 (CET) (proponent)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent.--Docosong (disc.) 10:59, 2 des 2018 (CET)
 • Objecció Objecció Una cerca molt ràpida només deixa el dubte de si és una coca de la Marina Alta o és una coca valenciana en general.--Pere prlpz (disc.) 11:06, 2 des 2018 (CET)
 • Objecció Objecció @Pere prlpz: Fa part de la cultura tradicional, se l'ha de conservar.--Flamenc (disc.) 23:42, 8 des 2018 (CET)

Gegants del Carrer Lorenzana d'Olot[modifica]

Pàgina: Gegants del Carrer Lorenzana d'Olot (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Gegants del Carrer Lorenzana d'Olot · Gegants del Carrer Lorenzana d'Olot en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que el facin admissible --Medol (disc.) 00:28, 2 des 2018 (CET) (proponent)
  • Objecció Objecció Penso que l'article a la Revista de Girona el fa admissible. Gràcies!--Medol (disc.) 23:43, 4 des 2018 (CET)
 • En contraEn contra Rebuig L'afirmació que uns gegants de fa un segle dels que tenim informació no són admissibles em resultaria sorprenent si no fos perquè en aquesta pàgina hem tingut propostes semblants sobre gent de fa 500 o 2000 anys amb l'argument que no havien fet res de notable i ja estic curat d'espants. D'altra banda, trobar les referències no costava gaire.--Pere prlpz (disc.) 10:50, 2 des 2018 (CET)
 • Objecció Objecció D'acord amb Pere prlpz --Pcm (disc.) 13:28, 2 des 2018 (CET)
 • En contraEn contra Rebuig D'acord amb tot el que diu en Pere prlpz--Beusson (disc.) 14:21, 2 des 2018 (CET)
 • En contraEn contra Rebuig D'acord amb tot el que diu en Pere prlpz i Beusson. --Flamenc (disc.) 23:17, 5 des 2018 (CET)

High Times[modifica]

Pàgina: High Times (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: High Times · High Times en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

I això que no m'he parat a buscar si tenen dos discs no autoeditats.--Pere prlpz (disc.) 11:04, 2 des 2018 (CET)
 • Objecció Objecció Millorable, però vàlid --Pcm (disc.) 13:30, 2 des 2018 (CET)
 • Objecció Objecció @Pcm, Pere prlpz:, l'he millorat, tret el text massa tipus "nota de premsa". Posat referències. Tenen dos discs no autoeditats.--Flamenc (disc.) 11:38, 4 des 2018 (CET)
 • Objecció Objecció He fet algún retoc. Crec que és admissible per les referències.--Metralleta95 (disc.) 12:01, 4 des 2018 (CET)

Historia del motociclismo en España[modifica]

Pàgina: Historia del motociclismo en España (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Historia del motociclismo en España · Historia del motociclismo en España en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

My News[modifica]

Pàgina: My News (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: My News · My News en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació Publicitat --Pau Cabot · Discussió 11:45, 8 des 2018 (CET) (proponent)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent.--Manu bcn (disc.) 17:50, 9 des 2018 (CET)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent.--Docosong (disc.) 17:59, 9 des 2018 (CET)

Lost ranxx[modifica]

Pàgina: Lost ranxx (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Lost ranxx · Lost ranxx en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació Publicitat --Pau Cabot · Discussió 12:01, 8 des 2018 (CET) (proponent)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent.--Manu bcn (disc.) 17:51, 9 des 2018 (CET)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent.--Docosong (disc.) 17:59, 9 des 2018 (CET)

The Re-Fugees[modifica]

Pàgina: The Re-Fugees (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: The Re-Fugees · The Re-Fugees en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat --Pau Cabot · Discussió 20:10, 8 des 2018 (CET) (proponent)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent.--Manu bcn (disc.) 17:51, 9 des 2018 (CET)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent.--Docosong (disc.) 17:59, 9 des 2018 (CET)