Viquipèdia:Esborrar pàgines/Propostes

De Viquipèdia
< Viquipèdia:Esborrar pàgines(S'ha redirigit des de: VP:EP/P)
Jump to navigation Jump to search
Drecera:
VP:EP/P

Aquesta és la pàgina per a discutir les propostes d'esborrament de pàgines. Per a incloure una proposta vegeu els tres passos a seguir a Ajuda:Esborrar pàgines. Si heu arribat aquí per completar el segon pas, feu servir l'enllaç següent i ompliu la informació que se us demanarà en la plantilla precarregada. Recordeu complir el tercer pas després d'efectuar el segon!

Llegiu la pàgina proposada a esborrar i llegiu-ne els motius. Mentre el procés estigui obert podeu expressar les vostres opinions i votar. Només s'accepten vots d'usuaris amb més de 30 dies antiguitat i més de 100 contribucions en l'espai principal (articles) durant els darrers tres mesos abans de la data de la proposta. Com a excepció es permet votar al creador de l'article si era un usuari registrat quan el va crear. Per emetre el vostre vot inicieu una nova línia amb un asterisc (*)

 • La vostra votació
 • Els motius que us porten a emetre tal vot i la vostra firma (~~~~). Si la vostra opinió simplement coincideix amb la d'un altre votant expliciteu-ho. Digueu, per exemple, «Opino igual que el proponent» o «Comparteixo el punt de vista de l'usuari tal». Si voleu participar en diverses propostes, editeu-les d'una en una perquè quedi a l'historial i al resum d'edició el títol de la pàgina que esteu valorant.

Si una votació ja ha complert els terminis corresponents perquè es pugui considerar acabada, afegiu-hi una línia amb el resultat. Si han guanyat els vots favorables a l'eliminació de la pàgina, un administrador procedirà al seu esborrament i traslladarà la proposta d'eliminació a l'arxiu històric corresponent. Si s'ha optat per mantenir la pàgina, també traslladarà la proposta a l'historial i, a més, deixarà un enllaç a la pàgina de discussió de l'article que es pretenia esborrar per a informar-ne en vistes de posteriors processos d'eliminació.


Subsecretaria de Ciència, Innovació i Universitats[modifica]

Pàgina: Subsecretaria de Ciència, Innovació i Universitats (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Subsecretaria de Ciència, Innovació i Universitats · Subsecretaria de Ciència, Innovació i Universitats en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat --Pau Cabot · Discussió 18:51, 13 set 2018 (CEST) (proponent)
 • Objecció Objecció és un departament ministerial d'alt rang amb funcions específiques, que si bé la seva presència als mitjans depèn del "protagonisme" del seu titular, crec que mereix entrada.Walden69 (disc.) 22:27, 13 set 2018 (CEST)
 • Objecció Fusió a Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats--Medol (disc.) 15:31, 14 set 2018 (CEST)


Esgrima als Jocs Olímpics d'estiu de 2020[modifica]

Pàgina: Esgrima als Jocs Olímpics d'estiu de 2020 (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Esgrima als Jocs Olímpics d'estiu de 2020 · Esgrima als Jocs Olímpics d'estiu de 2020 en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació Sense contingut significatiu --Pau Cabot · Discussió 08:28, 22 set 2018 (CEST) (proponent)


Guillermo Cano Rojas[modifica]

Pàgina: Guillermo Cano Rojas (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Guillermo Cano Rojas · Guillermo Cano Rojas en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures


Direcció General d'Indústria i de la Petita i Mitjana Empresa[modifica]

Pàgina: Direcció General d'Indústria i de la Petita i Mitjana Empresa (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Direcció General d'Indústria i de la Petita i Mitjana Empresa · Direcció General d'Indústria i de la Petita i Mitjana Empresa en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació Rèplica del BOE --Pau Cabot · Discussió 08:35, 24 set 2018 (CEST) (proponent)
 • Objecció Objecció com a departament ministerial d'alt rang amb funcions específiques, crec que mereix entrada com tots els altres que he fet. Reconec, però, que la redacció de l'article es podria millorar per tal que no es quedi en una mera transcripció del BOE.Walden69 (disc.) 16:36, 24 set 2018 (CEST)
 • Objecció Fusió a Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme.--Medol (disc.) 17:35, 24 set 2018 (CEST)

Núria Gibert i Dasca[modifica]

Pàgina: Núria Gibert i Dasca (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Núria Gibert i Dasca · Núria Gibert i Dasca en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat --Pau Cabot · Discussió 08:38, 24 set 2018 (CEST) (proponent)

Manel Ruiz Luis[modifica]

Pàgina: Manel Ruiz Luis (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Manel Ruiz Luis · Manel Ruiz Luis en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat --Pau Cabot · Discussió 21:10, 24 set 2018 (CEST) (proponent)