Usuari Discussió:Xavier Dengra

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
Paucabot (discussiócontribucions)

Saps perfectament que aquest és un canvi sense consens. T'he blocat per dues hores per reiterar en els canvis i no esperar a la resolució de la discussió que s'havia obert. Ara restauraré els articles al seu estat anterior i, si vols eliminar categories, ho discutirem abans del fet i no després com semblava ser la teva intenció.

Xavier Dengra (discussiócontribucions)
Paucabot (discussiócontribucions)

Et sembla que quan acabi el blocatge pots fer la proposta?

Com l'altra vegada, fes la proposta, ho decidim i tal. I si és això el que vol fer la majoria, ho feim.

Deixa d'actuar unilateralment. Si tens la raó, com argumentes, no en tens cap necessitat ni una.

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

No, el primer que has de fer és desfer el blocatge, que has fet sense seguir les directrius.

El actues unilateralment ets tu, que estàs actuant com a còmplice d'un incompliment sistemàtic d'una presa de decisions vigent sense tampoc atrevir-te a iniciar-ne una altra en què hi aparegui una nova majoria. La majoria va decidir el 2018 què fer i l'únic que estic fent és desfer centenars d'edicions que s'haurien d'haver revertit fa temps, com es fa palès a l'enllaç de la sala d'administradors que enllaço més amunt. Jo no haig de fer cap proposta, simplement reorganitzar el desgavell que es va fer per, com la pròpia usuària en qüestió va reconèixer que va dur a terme per desconeixement l'estiu del 2022.

Paucabot (discussiócontribucions)
Resposta a «Blocatge»
Verónica Llana Celada (discussiócontribucions)

Buenas, Xabier Tengo poca experiencia en Wikipedia y me gustaría contribuir. No sé como funcionan mentorías pero si me puedes comentar un poco más...

Docosong (discussiócontribucions)
Xavier Dengra (discussiócontribucions)
Resposta a «Cercant un mentor»
Amortres (discussiócontribucions)

Bones. Pots tornar a revisar l'article? He afegit contingut i referències i he tret la plantilla. I de pas, mira si tens uns minuts la introducció de Guerra Civil catalana a veure què tal. Encara he de seguir repassant els antecedents (sobretot el de la guerra civil navarresa, que no sembla a què hi treu cap i és cabdal) i l'apartat Ferran el Catòlic succeeix Joan el Sense Fe

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Bon dia @Amortres. Gràcies per mirar-te'l amb més calma. He afegit uns quants "cal citació" per provar d'explicar-me en la mena de fonts i de passatges que crec que són molt importants de resoldre quan traiem la plantilla de manca de referències. En el cas dels articles sobre guerres, que depenen sempre molt del bàndol i de la visió històrica, són: 1) deliberacions sobre "guanys" o "pèrdues" d'un bàndol bèl·lic, 2) conjunts de xifres concrets, que és important poder verificar en algun lloc i si no més val eliminar-les i 3) frases que no se sap si atorguen heroïnisme als fets o és que realment tenen un valor enciclopèdic que ajuda a entendre els esdeveniments.

Evidentment són suggeriments, sigues lliure de revertir-me si no hi acabes d'estar d'acord. Em poso amb el de la Guerra Civil catalana aviat. Salut!

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Bona feina amb l'article de la Guerra Civil Catalana, veig que ha progressat força fins la secció de Renat I, a partir de la qual encara cal treballar més la bibliografia.

Pel que fa a la introducció i la primera secció, hi he fet retocs de llenguatge i de redacció aquí. A veure com els veus, suposo que són més aviat aspectes de segona llegida com les que ha anat fent l'@Arnaugir.

A poc a poc i bona lletra, que és un article dels grossos i fonamentals! Enhorabona per la proesa de voler-t'hi endinsar a fer-lo AdQ.

Resposta a «Batalla d'Inkerman»
Paucabot (discussiócontribucions)

D'acord al que vàrem discutir aquí, havia eliminat la plantilla {{FR}} a dos articles ucraïnesos (Bandera d'Ucraïna i Ígor de Kíev. En adonar-me pel resum d'edició que havies posat l'FR expressament, he revertit els meus canvis. En podem parlar.

Havia arribat aquí per eliminar els mesos de la data de l'avís. Pensa que des de fa un any ja no organitzam les tasques pendents per mesos sinó per anys ({{Inacabat}} és l'única excepció).

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Entesos, hi seguia posant el mes incorrectament. Això ho simplifica força. Gràcies per l'avís!

Resposta a «Dos articles ucraïnesos»
KRLS (discussiócontribucions)

Fitxer amb llicència desconeguda a Imatge:Presa de decisions procés fase 1.png

Atenció! El Imatge:Presa de decisions procés fase 1.png que vàreu carregar a la Viquipèdia, ha estat marcat amb l'avís de {{Llicència desconeguda}}. Us preguem que afegiu una de les plantilles de llicència segons correspongui a l'origen del fitxer. Si la imatge és vostra podeu escollir qualsevol de les llicències lliures. És imprescindible per saber les condicions d'ús. No cal que carregueu de nou el fitxer, simplement editeu la pàgina de descripció. En cas contrari el fitxer serà esborrada al cap de set dies. Moltes gràcies..

KRLS (discussiócontribucions)
KRLS (discussiócontribucions)

No vull eliminar les imatges s'esborrin sinó que les enviïs a Commons com hauries d'haver fet llavors. Pots usar el model de Commons:Category:Catalan Wikipedia screenshots. Si vols usar l'exportador de local a Commons (per mantenir l'historial), has de fer la trampa d'afegir en local {{Cc-by-sa-3.0-migrat}} (encara que ja no existeixi) i llavors prémer la importació. Un cop exportades ja modifiqués la llicència i la plantilla que correspongui.

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Gràcies per l'avís! No passa res si s'esborren. Eren esborranys per una presa de decisions en què la proposta no va reeixir. Prefereixo centrar esforços en altres tasques.

Resposta a «Sense informació de la llicència»
Kronologiko (discussiócontribucions)

Hola Xavi! Soc en Kronologiko, autor de l'infotaula que has eliminat de l'article "Brúixola Política". Entenc els motius i trobo que té tot el sentit del mon.


Per aquesta raó se m'ha acudit que podria crear l'article concret de la pàgina "The Political Compass", traduint-lo de l'anglès. Ho veuries correcte i rellevant?

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Bon dia! I tant, per això quan he eliminat l'infotaula he marcat The Political Compass com a enllaç vermell. Per mi té molt de sentit tenir ambdós articles, perquè el que hi ha ara de bruíxola política en pot contenir d'altres com l’habitual eix d'esquerra a dreta o alguns rombes o hexàgons que inclouen més paràmetres. Salut!

Kronologiko (discussiócontribucions)

Article fet ;)

Resposta a «The Political Compass»
Pilardenou999 (discussiócontribucions)

Hola Xavier. Merci per millorar la meva notícia... no sabia que podia ser tan llarga, però efectivament no m'agradava gaire com havia quedat. He pensat que m'hi agradaria més una imatge de les jugadores, perquè si no "xupa càmera" el que ha fet el greuge i no les agreujades. Em sembla que hi estaràs d'acord. Provo de fer-ho... que no en sé gaire, d'això.

Pilardenou999 (discussiócontribucions)

Em sembla que ho he aconseguit. Merci

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Bon dia @Pilardenou999. Només faltaria, gràcies a tu! Vaig pensar, com tu, si hi corresponia més una foto de les jugadores o del responsable. Però després de fer una ullada a allò que tenim disponible a Commons, vaig decidir que tenia més sentit una foto del responsable directe que està rebent les crítiques i la seva biografia, que no pas una foto massa obsoleta de la plantilla de fa 10 anys.

Tenim un problema significatiu amb l'audiovisual lliure de l'esport femení (obsolet o inexistent) i en portada no sé si li fa prou justícia penjar-ne l'alineació tan obsoleta. Vaig negociar molt amb el departament de comunicació del Barça però no les van poder acabar alliberant per qüestions legals internes seves. No seria destarifat provar de cercar passis de premsa de voluntaris en esdeveniments esportius com a prioritat del viquiprojecte Viquidones. Però pel que fa a la portada, deixem-ho així, tens raó que potser és millor realçar-les a elles i potser fins i tot algú s'anima a trobar-ne una foto més recent i alliberar-nos-la. Salut!

Pilardenou999 (discussiócontribucions)

Salut!

Resposta a «Notícia i imatge de portada»
Bsckr (discussiócontribucions)

Ei! En primer lloc gràcies pel missatge!

Per algun motiu pensava que l'eina de revertir marcava com a patrullades les versions revertides instantàniament, disculpes i intentaré fer-ho manualment a partir d'ara. :')

Salut, Bsckr

Resposta a «Re: Patrullatge»
Ivan Avz F (discussiócontribucions)

Hola, Xavier. Al seu dia vas participar en l'avaluació d'aquest article, que està proposat per distinció des de l'agost i de moment només ha tingut el meu vot, per si voldries participar també en la votació.

Gràcies

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Fet Fet! Bones Festes!

Ivan Avz F (discussiócontribucions)

Moltes gràcies! Igualment, bones festes!

Resposta a «Little Nemo (pel·lícula de 1911)»
Jbartra1997 (discussiócontribucions)

Hola bones, em voldria presentar. M'agrada molt la Viquipèdia i passo moltes hores llegint articles i saltant d'una pàgina a l'altre (i si això es pot fer en català ja és la pera). M'agradaria poder col·laborar amb aquest meravellós projecte, però els meus punts forts no passen precisament per l'informàtica. Els temes en els quals podria aportar "coneixement" són sobretot relacionats amb l'ornitologia i les ciències en general. Demano orientació per tal d'acabar d'entendre com funciona tot això i poder posar-me a editar continguts! Gràcies

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Bon vespre @Jbartra1997, benvingut al projecte! I tant que et puc donar un cop de mà, digues què necessites i t'hi ajudo!

Pots començar amb aquest vídeo de 7 minuts que et serà de gran ajuda:

Després, et recomano que comencis millorant algun article ja existent amb bibliografia contrastada i agafis embranzida. A mesura que el tinguis fet, demana'm que hi faci una ullada i pregunta'm els dubtes que et sorgeixin. Poc a poc i bona lletra, que tota contribució hi és benvinguda. Gràcies a tu!

Jbartra1997 (discussiócontribucions)

Hola Xavier, he vist el vídeo i he provat amb l'edició d'una pàgina, el xoriguer de l'illa de Maurici. M'agradaria que em comentessis que et sembla. Moltes gràcies

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

L'enhorabona, @Jbartra1997! Són unes grans millores. Com has fet molt bé, el més important és que les referències contextualitzin cada frase (preferiblement) o paràgraf de la manera més acotada possible. I que per a tots aquells conceptes que puguin ser susceptibles d'ésser clicats, els enllacis amb el botó de les anelles en el mode d'edició a d'altres articles per fer-ne més amable la navegabilitat.

És evident que l'article ha guanyat moltíssima qualitat amb les teves addicions, sobretot en l'àmbit de l'ornitologia i d'altres regnes en què tenim milers d'articles només amb una breu línia del tàxon. Molta feina a fer i me n'alegro que t'hi hagis animat a contribuir-hi.

Disculpa'm la tardança d'aquesta darrera resposta i que passis Bon Nadal i Bones Festes en general! Salut!

Resposta a «Cercant un mentor»