Usuari Discussió:Xavier Dengra

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

MarinaTutusaus (discussiócontribucions)

Hola Xavier, quan poguessis m'encataria que fessis una ullada al meu article, està penjat a la meva pàgina personal.

Segons com ho vegis el penjaré a la pàgina principal.

Moltes gràcies!!!

Salutacions.

Marina :)

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Hola @MarinaTutusaus,

Està prou bé! Has fet molt bona feina per ser el primer, sense dubte! Et comento les coses que cal millorar:

 1. Quan el passis a la pàgina principal, caldrà que eliminis la capçalera Anisocòria, que ja sortirà automàticament.
 2. La primera vegada que apareix el mot anisocòria al text, va en negreta. Només la primera.
 3. Seria ideal si pots cohesionar el text en paràgrafs una mica més consolidats. Ho pots fer unint algunes frases, ara mateix semblen diverses oracions descontextualitzades les unes de les altres.
 4. Idòniament, cada frase o paràgraf hauria de tenir una referència. Això permet contrastar-ne tot el contingut. Altrament, no sé d'on has tret les diferències sobre els mil·límetres. Si trobes més fonts bibliogràfiques, seria fantàstic.
 5. Quan edites via botó "Modifica", et permet clicar sobre cada numeret de la font bibliogràfica i editar-la. Quan ho facis, et sortirà l'opció d'editar-la. Seria òptim si pots afegir l'editor (per exemple, la segona és l'American Society of Ophtalmology) i la data de publicació de la notícia del web (diferent a la data de consulta, que és la que ja apareix).
 6. També amb el botó "Modifica", clica i afegeix un encapçalament al final de tot que posi "Referències". A la línia immediatament inferior, vés a "Insereix" > "Més" > "Llista de referències". Això permetrà que s'agrupin totes de manera correcta al final de l'article i separem allò que és informació d'allò que és bibliografia.

Un cop fet això, ja el podràs bolcar a l'espai principal. Avisa'm i ho puc fer jo amb una pestanya addicional que es diu "Reanomena" i que només apareix quan ja portes moltes més edicions. Facilitarà la feina.

Espero ser-te d'ajuda i que t'animi a editar més articles en el futur! És una gran manera d'aprendre català i contribuir a l'ús de la llengua accessible per a tothom :D

MarinaTutusaus (discussiócontribucions)

Grans aportacions, tot un detall.

Demà modificaré el text i ho arreglaré punt per punt.

Moltes gràcies :)

Resposta a «Viquiconsulta»
Docosong (discussiócontribucions)

Ei, maco, només dir-te que m'ha agradat molt tornar-te a veure. Molt bona feina per tot i descansa que t'ho has ben guanyat. No t'estressis tant. Salut!

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Igualment, company! M'ha sabut greu que aquest cop la logística no permetés de compartir més estona parlant i de debatre sobre projectes germans i les nostres vides. Ja llegiré les conclusions de la sessió. Fins a la propera! :D

Resposta a «Viquitrobada 2019»
Ona Lasalle (discussiócontribucions)

Hola Xavier,

Som alumnes del projecte d'MDA de la UAB i estem modificant l'article del confitat.Ens podries explicar com eliminar una fotografia que ja sigui a l'article?

Moltes gràcies.

Fèlix Gener (discussiócontribucions)

Bon dia, estic referenciant i reescrivint diversos articles. Em podeu dir com es fa perquè quan es cita una persona que ja està a viquipèdia aparegui de mode lincable? Mil gràcies. Fèlix Gener

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Bon dia @Fèlix Gener!

És senzill: mentre estiguis en el mode d'edició de l'article, selecciona amb el cursor la paraula, concepte o nom que vols enllaçar al seu corresponent article. Llavors, amb el mot seleccionat, clica el botó de la barra d'edició que són dues anelles unides. En aquell moment, si l'article en qüestió existeix, se't mostrarà com a suggerit per l'eina. Fes clic a "Insereix", i ja ho tens. Quan publiquis els canvis quedarà com a enllaç blau. També ho pots fer per a conceptes que encara no existeixen, que apareixeran com a vermells i així fomenten que altres editors puguin veure la seva absència i crear-los!

Fèlix Gener (discussiócontribucions)

Moltíssimes gràcies Xavier. Una abraçada.

Fèlix Gener (discussiócontribucions)

Xavier, ho he provat amb dos personatges i enlloc de sortir en blau es posa vermell. Per exemple: Andy Cutting (Veuràs que té una pàgina). Abans d'editar he preferit consultar-te.

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Bon dia @Fèlix Gener,

Doncs precisament Andy Cutting apareix en vermell perquè en català no té article encara. No estaràs confonent entre idiomes...?

Fèlix Gener (discussiócontribucions)

Entenc que només es posen en blau els articles que tenen viquipèdia en català. És això?

Una altra cosa: he editat la discografia de Cati Plana i m'ha sortit un anunci de viquipèdia indicant que calen citacions. M'ha sorprés una mica perquè fa mesos vaig preguntar a un mentor sobre aquest tema i em va indicar que en les discografies no calien referències si cada disc estava degudament identificat amb el títol, el segell discogràfic i l'any d'edició.

En qualsevol cas, em pots donar en general un cop de mà en l'edició de l'article de Cati Plana? O si no pots tu, em pots aconsellar un mentor o un tutor?

Mil gràcies. Fèlix Gener.

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Exacte, els enllaços només apareixen com a blaus o vermells segons si els articles existeixen dins la mateixa versió lingüística.

Pel que fa a l'article de Cati Plana i Cerdà, m'he pres la llicència de treure els avisos a la discografia perquè, en efecte, no cal citar una referència d'un llibre o àlbum en concret més enllà de la seva existència. El que sí caldria és retocar algun aspecte curriculumesc de l'article com ara treure la majoria del reguitzell de referents masculins (les biografies de dones no cal que sempre estiguin supeditades a tots els referents masculins) i també trobar referències per les bandes de les quals ha format part -fet que, si es mou aquesta frase a la secció de discografia, justificaria tots els àlbums.

Aviso a l'@Annacostal, que ella és de l'ESMUC i potser et pot donar un cop de mà addicional! Espero ser d'ajuda!

Fèlix Gener (discussiócontribucions)

Has estat molt amable. T'ho agraeixo moltíssim.

Fèlix Gener.

Resposta a «Cercant un mentor»
MelaniaCasajust (discussiócontribucions)

Bona tarda, acabo d'arribar a Viquipèdia a causa d'una assignatura de la carrera de la Universitat de Barcelona. Per començar volia traduir articles que es troben a la Wikipedia en castellà però no en català. Però estic tenint problemes per entendre com funciona (no aconsegueixo posar els títols per fer l'índex per exemple). Estaria molt agraïda si em donessis un cop de mà.

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Bon dia @MelaniaCasajust,

Benvinguda al projecte! Pregunta tot allò que necessitis. No pateixis pels índexs, apareixen automàticament un cop la pàgina comença a ser llarga i té diversos encapçalaments. Només t'has d'assegurar que els paràgrafs estan afegits com toca, i això ho pots fer en el mode d'edició, al botó "Paràgraf" (el primer de la barra d'eines). Sobretot, tingues en compte que traduir articles d'altres llengües està bé, però han de tenir referències bibliogràfiques al llarg de tot el text -cada frase o paràgraf. En cas que falti bibliografia, l'hauràs de complementar tu o ometre la informació que no té fonts.

Ànims amb la tasca! :)

Resposta a «Cercant un mentor»
JordiAll (discussiócontribucions)

Hola! M'agradaria publicar un article, he ultilitzat la guia bàsica per aprendre les nocions bàsiques i he intentat editar una pàgina de proves, però em trobo que no em deixa Desar el text que he escrit tal i com diu la guia bàsica que haig de fer. El cursor si que em deixa PUBLICAR però on diu DESAR PÀGINA no em deixa seleccionar-ho i per tant no puc DESAR. D'aqesta forma, quan vulgui introduir un primer article, no el puc anar editant durant dies fins a tenir-lo llest ja que no puc DESAR-LO. Podeu ajudar-me, segurament faig quelcom malament... Gràcies!

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Hola @JordiAll,

Prova d'editar la teva pròpia pàgina de proves, aquesta: Usuari:JordiAll/proves. Fes clic al botó "Modifica" > edita-hi tant com vulguis > "Publica els canvis" > escriu un resum de la modificació que has fet > "Publica els canvis". Potser sigui quelcom del navegador? Prova Chrome i Firefox. Si segueix sense sortir, torna'm a avisar!

JordiAll (discussiócontribucions)

Si, si també m'hi he posat, però no em deixa desar la info, únicament publicar-la. Però desar,no.

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Crec que entenc allò que volies dir, @JordiAll. A la Viquipèdia no pots desar feina a mig fer. Tot el que vagis fent ho has de, o bé desar-ho en algun lloc extern, o bé publicar-ho a mesura que vagis fent. De fet, és uns dels valors de l'enciclopèdia, que sempre estarà a mig fer.

Si estàs creant à un article i esta mitges, sempre pots afegir la plantilla "Inacabat" perquè qualsevol que el llegeixi sàpiga que una persona hi està treballant activament i que els resultats no són definitius. Per fer-ho: botó "Modifica" > "Insereix" > "Plantilla" > escriu "Inacabat" i escull la primera > "Insereix" > "Publica els canvis". També t'haig de dir que si estàs editant en la pàgina de proves, allò és un esborrany no visible amb la resta dels articles, per tant és com una pàgina de treball on anar avançant de manera semi-amagada.

Espero haver resolt els teus dubtes.

JordiAll (discussiócontribucions)

Moltes gràcies per la resposta.

JordiAll (discussiócontribucions)

Xavier, he publicat una pàgina, de nom Ponotx. Però quan busco Ponotx al google no apareix la meva publicació a la viquipèdia. Saps perquè passa això?

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Bona vesprada @JordiAll,

Has fet bona feina amb l'article! Tanmateix, encara falta un pas essencial abans que la pàgina estiga publicada. Intente explicar-me amb la màxima precisió possible, espere de fer-me entendre:

 1. A la Viquipèdia hi ha diversos espais de noms per a les pàgines. Consistixen en prefixos davant el títol de la pàgina per separar continguts de diferents tipus. Els que no tenen prefix, són els articles com a tal: La Costera, Vinalopó, muixeranga. Les pàgines de polítiques o de coordinació van precedides del prefix Viquipèdia, com ara Viquipèdia:Citau les fonts o Viquipèdia:Administradors. També hi ha prefixos de projectes interns/acadèmics/concursos com ara Viquiprojecte:Biotecnologia alimentària UAB o Viquiprojecte:Viquiestirada, per a l'Ajuda (Ajuda:Imatges), les plantilles (Plantilla:Infotaula de persona), les discussions de cada tipus de pàgina (Viquipèdia Discussió:Articles de Qualitat) o les pàgines d'usuari (Usuari:Xavier Dengra).
 2. Usuari:JordiAll: en relació al punt anterior, com podràs notar, esta és la teua pàgina d'usuari. Hi pots explicar qui ets, què fas, els teus interessos... Però no és l'espai de noms adient per a publicar articles, perquè no és visible per a tal finalitat. L'error pel qual l'article no es veu via Google o fins i tot dins la pròpia Viquipèdia, doncs, és perquè has creat l'article de la muntanya a la teua pàgina d'usuari. Açò té solució senzilla, però!
 3. Ponotx: este és l'enllaç a un article com a tal. Com pots veure, no té cap espai de noms i està en roig. Açò vol dir que la pàgina no existix encara i que algú l'ha de crear de zero. Hi pots arribar també introduïnt el nom a la barra de cerca de la Viquipèdia i t'apareixerà l'opció de crear un article en tant que no existix.
 4. Per tal de moure el teu article creat a la pàgina d'usuari cap a la pàgina buida Ponotx, tan sols has de clicar a Usuari:JordiAll, posar-te en mode d'edició i copiar tot el contingut. Després ves a Ponotx, també en mode edició, i enganxa una altra volta tot el contingut. Llavors fes clic a Publica els canvis i ho tindràs resolt! Caldrà esperar uns dies per a que es puga veure des de Google, els mecanismes triguen una miquetona a actualitzar-se.

Per últim, et recomane que un cop l'article ja estiga a Ponotx, li afegisques la taula lateral que tenen molts articles. Açò es fa via Insereix > Infotaula indret i publica els canvis. Al principi no tindrà res, però més endavant t'explicaré com emplenar-la amb informació. Si saps valencià (ho deduïsc de l'article en qüestió), no tingues cap por d'escriure en la teua variant lingüística! En cap cas obliguem a escriure en català oriental.

Salut! Espere haver estat d'ajuda.

JordiAll (discussiócontribucions)

La teva ajuda m'està anant genial, gràcies de debó! T'explico, he aconseguit publicar l'article. Ara estava intentant introduir la infotaula però en l'insereix no em surt Insereix > Infotaula indret, sinó que únicament puc fer Insereix > Taula. M'agradaria poder-ho fer perqué quedi més complert.

El tema de l'idioma que utilitzo ha de ser en català ja que aquest article forma part d'un treball del nivell C2 de català que estic cursant. Es tracta de publicar un article a la viquièdia i ha de durar com a mínim 7 dies sense que me l'esborrin. I el tema del Ponotx és perquè la meva àvia materna és Nuciera i li tinc molta estima al poble de La Nucia, vaig pensar en el Ponotx i en veure que no hi havia pàgina creada em vaig decidir per crear-la jo.

Gràcies per l'ajuda de nou! T'ho agraeixo molt!

Si a la resposta em pots dir com afegir una foto també ho faré, ja que la peculiaritat del Ponotx és la seva silueta i seria adient poder-la encavir a la infotaula. Gràcies!

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Molt bon dia, @JordiAll!

Bona feina, ara sí que està publicat! Doncs t'explico, va ser error meu ja que per a la infotaula em vaig deixar un pas... És Insereix > Plantilla > Infotaula indret. Un cop l'hagis inserit, veuràs que queda lletja en el mode d'edició però quan publiquis els canvis, podràs clicar al codi de barres i allò et durà a Wikidata, el projecte de Wikimedia on s'editen les taules laterals dels articles.

Per complementar la taula (que personalment és la part més animada/divertida de totes), pots fer servir aquesta breu i ben explicada guia: Fitxer:Manual WD.pdf.

Per carregar una foto, que ha de ser teva (o has d'estar 100% que està lliure de drets d'autor), ho pots fer a Wikimedia Commons, el projecte Wikimedia per carregar fitxers: Auxiliar de càrrega de Commons. Un cop carregada, podràs inserir-la dins de la infotaula via Wikidata amb el manual d'abans.

Ves-me preguntant dubtes! Al principi ja veuràs que sembla complicat, però no ho és pas :)

Per cert, en quin CNL estàs fent el C2? Ens interessaria saber-ho per contactar-los, potser per altres ocasions podem fer una formació prèvia a l'alumnat.

93.176.144.55 (discussiócontribucions)

Gràcies de nou! Després de dinar m'hi poso una estona! El CNL de Cornellà de Llobregat. I pel que he parlat amb el professor, el tema aquest de publicar a la viquipèdia el porten fent en els darrers anys. Tinc un conegut que actualment també està cursant el C2 però a Castelldefels, i allà no els fan publicar res, a Cornellà si. Salut!

JordiAll (discussiócontribucions)

Bufff, tinc la infotaula creada i publicada, però quan de nou entro en el mode edició ni em surt el codi de barres de colors ni l'enllaç "element a wikidata", es queda la taula sola sense possiblitat d'editar-la.

Em sento una mica beneit amb tantes preguntes, he estat buscant tutorials però no hi ha res que em serveixi.

JordiAll (discussiócontribucions)

L'enllaç que em facilites amb la guia està super bé, però no puc clicar on hem diu que haig de clicar.

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

El món és un mocador, veig. Jo soc de Cornellà de Llobregat i la formació de Viquipèdia al personal del CNL de Cornellà la vaig fer jo el 2016, hehe.

Els hauré de contactar perquè ens actualitzem tots plegats i tinguem un bon control del que s'està fent, doncs... :)

Miro el què passa a nivell d'edició i faig les correccions menors pertinents perquè puguis seguir fent, d'acord?

JordiAll (discussiócontribucions)

Ostres quina coincidència! Donsc dimarts tenim classe de 18h-21h! i soc el primer de la classe en publicar, és a dir, aquests dubtes aniran sorgint al personal en breu...

El cas que ens ocupa, m'he posat en altres pàgines creades i si que puc clicar tant al codi de barres com a l'enllaç "element a wikidata", per tant no entenc el que em falla peruqè no ho pugui modificar des de la meva pàgina Ponotx.

No corre pressa tampoc, estem a divendres tarda i deus tenir quelcom millor a fer.

JordiAll (discussiócontribucions)

Xavier, he vist la teva feina. Pots explicar-me com ho has fet? de cara a resoldre els dubtes dels companys d-aula i tamb'e per si m’animo a publicar/ne mes? si l’explicació t’ha de portar molt de temps deixa-ho estar. Moltes gràcies de veres!

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Faltaria més, cap problema! Tot sigui pels viquipedistes de la meva ciutat!

El que he fet és el pas posterior a l'addició de la infotaula a l'article de la Viquipèdia (recorda, era Insereix > Plantilla > Infotaula XXX, on XXX és indret, persona, etc. segons el tipus d'article). Pots consultar quina infotaula correspon a cada article mirant-ne un de semblant i veient la infotaula que té.

Així doncs, un cop inserida l'infotaula a l'article en qüestió:

 1. Vés a Wikidata (www.wikidata.org). És el projecte germà de la Viquipèdia estructurat com a base de dades per a les infotaules laterals dels articles.
 2. Inicia-hi allà sessió amb les mateixes credencials que la Viquipèdia; possiblement te les detecti automàticament. A la part superior de la pantalla, al costat del teu nom d'usuari pots configurar la interfície en català.
 3. A la barra lateral, ves a la opció "Crea un element nou". Allà emplena-hi la llengua (ca), l'etiqueta (el mateix nom que l'article de la Viquipèdia), una brevíssima descripció (5 paraules) i clica a "Crea".
 4. Automàticament t'apareixerà una plana amb la informació bàsica que has afegit. Ara és qüestió d'emplenar-la amb dades.
 5. Hi ha un lloc a la pàgina on posa "+ afegiu una declaració". Clica-hi i a partir d'aquí comença l'aventura. Per què? Perquè cada article és un món, segons el que estiguis treballant les declaracions seran totalment diferents.
 6. La meva recomanació és que busquis a la barra de cerca de Wikidata un article de temàtica semblant i vegis quines declaracions té, per copiar-les i anar emplenant: naixement, nom, mort, nacionalitat si és una persona; altitud, ubicació si és una muntanya; construcció, materials, arquitecte si és un edifici...
 7. Pas més important: al final de tot veuràs que hi ha unes capses i en una posa "Viquipèdia": allà has de clicar el llapisset i afegir al requadre petit "ca" (de llengua catalana) i llavors el nom idèntic a l'article de la Viquipèdia que has creat prèviament. Veuràs que si ho fas bé t'apareixerà com a suggerit. Llavors deses els canvis, tornes a l'article de la Viquipèdia en català i esperes una mica... Màgia! S'haurà actualitzat tot :)

Per afegir més dades a Wikidata només cal que cliquis el codi de barres de colors a la part inferior dreta de la infotaula de l'article. Allà només has de fer "+ afegiu declaracions i anar omplint. També veuràs que hi ha una opció per afegir referències: idealment tot hauria de tenir una font per anar contrastant! Prova-ho amb altres edicions i em dius si te'n surts!

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Per altra banda, estic amoïnat perquè quan vaig fer la formació al CNL el 2016 vam quedar que em mantindrien informat del que fessin a la Viquipèdia des d'allà. Nosaltres tenim gent i voluntaris per fer-vos una formació com déu mana (també al personal, els cops que calgui) i l'objectiu no hauria de ser pas publicar un article a la Viquipèdia i que duri com a mínim 7 dies sense que us l'esborrin.

Els contactaré perquè tots els alumnes tingueu un lloc centralitzat on escriviu què feu, quins comptes d'usuari teniu i pugueu fer preguntes. Tot això ho podem gestionar voluntàriament des de l'Amical Wikimedia i amb molt de gust.

És un plaer ajudar als novells i que us mostreu interessats i amb ànims en fer créixer el projecte! Una abraçada virtual!

93.176.144.55 (discussiócontribucions)

Entenc la teva preocupació per el mal ús que se li dona a la viquipèdia desde el CNL...vosaltres feu per mantenir un nivell elevat i des del CNL únicament motiven a que la pàgina aguanti viva 7 dies. En fí, fes el que creguis més oportú. Dimarts i dijous tenim classe de 18-21h però des de les 17,15h estem al Romantic (el bar de davant) per si et vols deixar caure i ho parlem. Tens café, copa i puro pagats.

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

M'agradaria, gràcies per l'oferiment! Però com pots veure a la meva pàgina d'usuari, soc un cornellanenc exiliat a l'estranger per estudis i feina. Quan vingui al Nadal intentaré passar-me pel CNL per una reunió amb els responsables.

Tan de bo ens puguem veure si continues editant la Viquipèdia! El Romantic, un bon bar per una copa!

Resposta a «Cercant un mentor»
185.158.171.18 (discussiócontribucions)

Hola. Soc Joan Perich responsable de l'emissora Ràdio Platja d'Aro. Fa temps varem intentar crear una plana a la wikipedia, però apareixen força advertències que no ho varem fer prou be. Ens agradaria que algú ens donés un cop de mà per tal que apareixes de forma acceptable. el meu email es joan@rpa.cat Gràcies.

JoanPerich (discussiócontribucions)

Disculpeu, no havia iniciat sessió. Salut!

Resposta a «Cercant un mentor»

Quan es tornen a comprovar les fonts de verificabilitat?

4
Xaviaranda (discussiócontribucions)

Hola @xavierdengra

Tinc un dubte. Fa temps vaig començar un article sobre el Ball de Diables de l'Arboç (https://ca.wikipedia.org/wiki/Ball_de_Diables_de_l%27Arbo%C3%A7). Mica en mica, companys teus, em van comentar què hi faltava etc. Sobretot, em van comentar que faltaven fonts d'informació per comprovar la verificabilitat.

Vaig afegir fonts externes per tal de complir amb la verificabilitat, però encara continuo veient la nota 'Aquest article o secció no cita les fonts o necessita més referències per a la seva verificabilitat.' i en algun encapçalament veig '[Cal citació]'. Més o menys, quan es torna a comprovar si hi han les fonts necessàries? Quin mínim de fonts necessita un article?

Bé, ja em diràs! Moltes gràcies

AlbertRA (discussiócontribucions)

Bona pregunta, jo de tu picaria directament a l'usuari que va posar l'avís a vere què considera.

Salut!

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Bona vesprada @Xaviaranda!

Vaja disculpa'm que he trigat uns dies de més en respondre. Doncs jo crec que si ja has afegit 11 referències, la plantilla es pot treure de sobres. Recorda el lema be bold!

La idea és que tota la informació de l'article sigui verificable i contrastable. La plantilla s'afegeix quan la falta de referències és absoluta i manifesta...

De cara a l'article que em comentes, afegiria alguna referència al primer paràgraf de la introducció i també una més per a les darreres frases de la secció L'acte sacramental i la carretillada. Si vols que l'entrada sigui del tot polida, també intentaria arreglar la secció de Cronologia amb el nom La festivitat durant els segles XX i XXI estructurant-lo com un text en prosa i no pas una llista d'esdeveniments tan esquemàtica.

Espero que et sigui d'ajuda!

Xaviaranda (discussiócontribucions)

Moltes gràcies @Xavier Dengra, intentaré seguir les teves recomanacions!

Resposta a «Quan es tornen a comprovar les fonts de verificabilitat?»

Iaia de Cízic i altres microarticles aspirants a AdQ/Abo

1
Manlleus (discussiócontribucions)

Bones! Veig que en el seu temps vas votar/comentar a Iaia de Cízic per esdevenir AdQ, resulta que fa un any no teniem clar què fer amb aquests petits articles però hi ha una cosa clara, fallen en "completesa", el qual és una exigència i també en extensió, una recomanació. Com que en el cas de Iaia de Cízic i la distingida Timareta no compleixen els requisits mínims i veient el clar problema en articles futurs (en el cas de Iaia de Cízic està encallat fa un any), recomano no acceptar aquests articles per sistema en el procés de distinció i retirada dels actuals en procés i els distingits. Si volem desencallar el tema, recomano aquesta solució i canviar el vot a "objecció" en el de Iaia de Cízic i igual en les propostes de retirada i futurs articles similars d'ara en endavant. Atentament, Manlleus (disc.) 11:03, 22 set 2019 (CEST)

Resposta a «Iaia de Cízic i altres microarticles aspirants a AdQ/Abo»
62.57.99.187 (discussiócontribucions)

Bona tarda Xavier, sóc la Carme Roca, metgessa. Aprofitant les vacances he entrat en el mon de la Viquipèdia. M'agradaria completar alguns temes dels que domino una mica o fer algun tema nou. Voldries / podries ser el meu mentor? Gràcies.

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Benvolguda Carme,

Serà un plaer donar-te un cop de mà i t’agraeixo immensament que t’hagis animat a col·laborar a la Viquipèdia. En primer lloc, t’has de crear un compte d’usuària a Especial:Crea compte.

Després, i com a pas previ, tens aquest vídeo estàndard de 7 minuts que és molt recomanable que miris, atès que explica prou bé els passos d’edició més essencials. Em poso a la teva disposició per allò que necessitis. Només cal que em deixis un missatge tot seguit!

Resposta a «Cercant un mentor»