Usuari Discussió:Xavier Dengra/2009

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Arxiu de missatges

Arxiu del 2009
Arxiu del 2010 al 2013
Arxiu del 2014 al 2015

Re: Logo i portada de Viquillibres

Hola, Xavier Dengra. L'Ula m'havia deixat un missatge a Viquillibres en el mateix sentit i no me n'havia adonat. La veritat és que hi estic passant molt de tant en tant, per aquí, i menys des que es va nomenar l'usuari Loquetudigas com a administrador, que malauradament des de març no té activitat a Viquillibres. Valdria la pena que algú més es presentés a administrador per assegurar la continuïtat del projecte. Mentrestant, què caldria fer quant al procés per canviar el logo?

Gràcies a tu! --Álvaro M (disc.) 17:08, 23 maig 2009 (CEST)

Xavier: no necessites pas un any de col·laboració per ser administrador, n'hi ha prou amb "uns quants mesos" i amb la confiança de la resta d'usuaris [1]. Seria interessant de debò que hi hagués un altre administrador a Viquillibres, així que si t'hi animes, perfecte :) Pel que fa a la portada, a mi em sembla bé, però no sé què li semblarà al grup d'usuaris que va promoure la portada actual... Salutacions! --Álvaro M (disc.) 17:19, 20 juny 2009 (CEST)

Plantilla

Clar que la pots crear a {{Tv3}} copiant i modificant el codi de {{LaSexta}}. El que no tenc gaire clar és si pots usar el logo. Jo ho demanaria a Vriullop, que en sap d'aquestes coses. Pau Cabot · Discussió 13:39, 24 maig 2009 (CEST)

L'ús dels logotips té algunes restriccions legals explicades a Viquipèdia:Logotips. Com a imatge no lliure amb drets d'autor només es pot utilitzar en l'article on s'hagi justificat. En aquest cas, tal com diu a la descripció de la imatge, a TV3. Està explicat a Viquipèdia:Continguts no lliures#Imatges on l'últim punt diu: "Les imatges no lliures s'usen exclusivament en articles". Pots fer la plantilla però sense el logo. --V.Riullop (parlem-ne) 14:45, 24 maig 2009 (CEST)

Imatge del mes

Perdona, Xavier, però jo no he estat qui ha esborrat els teus punts. Si mires l'historial veuràs que ho ha fet KRLS, i ho ha fet bé. Fins el dia 1 de juny no es pot votar, sols deixar les imatges, com expliquen les bases. Ja podràs tornar a deixar els punts eixe dia. Per altra part, tot i que la imatge està molt bé, no ha estat carregada en maig d'enguany, i qualsevol administrador pot retirar-la. De tota manera, participar aquí és molt interessant per la Viquipèdia, i per els que ens agrada completar els articles amb imatges. Fins altra. --Columbusalbus (disc.) 00:44, 28 maig 2009 (CEST)

Editors de logotips

Jo miraria de contactar amb els autors dels logos de commons:Category:Catalan Wikipedia logo variants. Pau Cabot · Discussió 19:25, 1 juny 2009 (CEST)

Logo de Viquillibres

Cap problema, però t'hauràs d'esperar una setmana o dues, ja que ara estic en temporada d'exàmens. Suposo que el logo que vols que modifiqui és aquest, no?

PD: Igualment, a mi m'agrada més el vell hehehe

--Guillem d'Occam (Digues, t'escolto) 19:03, 6 juny 2009 (CEST)

Recent sortit del forn, et porto el nou logo de Viquillibres traduït al català! hahaha Prova'l i si hi veus cap problema, avisa'm, preferiblement a la Viquipèdia. L'enllaç és aquest.--Guillem d'Occam (Digues, t'escolto) 00:49, 22 juny 2009 (CEST)

Terra baixa Viquitexts

Doncs si vols ajudar cap problema però com sempre n'hi ha un. L'estic transcrivint la versió que ja no té drets d'autor, ja que les versions que normalment ens venen han estat modificades. Jo em vaig escanejar algunes planes del llibre que vaig extreure de la biblioteca pública (Font). Si trobes algun llibre que aparegui aquesta versió o busques aquell, endavant. Si trobes una versió on-line doncs aniria bé que me la diguessis també, però no crec que n'hi hagi encara.--KRLS , 03:20, 13 juny 2009 (CEST)

Crec que podríes ésser un bon administrador a viquillibres. --Josep Gustau - Discussió 14:00, 29 juny 2009 (CEST)

Viquillibres

Hola Xavier, som ben conscient de que falta "massa crítica" per als altres projectes de la Fundació Wikimedia. He fet alguna passada pel Viccionari i per Viquitexts i ho he pogut tocar amb les mans. No sé com es pot arreglar però, com a mínim, podeu exposar el tema a la Taverna de la Viquipèdia i a veure si a algú se li acudeix alguna solució.

Respecte a presentar-te d'administrador de Viquillibres, crec que és una bona idea. Els qui hi fan una mica de feina crec que podrien ajudar a aquests projectes administrant-los.

Sort! Pau Cabot · Discussió 15:39, 29 juny 2009 (CEST)

Ho veig molt difícil. S'ha intentat xerrar a la taberna, però la gent s'especialitza normalment en un projecte i en una temàtica, però no en res més. (Falta de temps). Així que és realment difícil reactivar-los. Potser s'haurien de buscar reforços de fora i publicitar més els altres projectes. Ara amb les millores que s'han fet al viquitext facilitarà molt la transcripció i facilitarà la contribució.--KRLS , (disc.) 17:00, 29 juny 2009 (CEST)
La meva experiència al Viccionari és curta, encara que intensa, i jo mateix he estat ignorant els altres projectes durant anys. Som una comunitat petita i realment l'estrella és la Viquipèdia. Per la meva part m'he proposat anar afegint la plantilla {{wikimedia}} per a que es vegi que hi ha alguna cosa més per allà. Ho veig difícil, tens alguna idea? --V.Riullop (parlem-ne) 19:26, 29 juny 2009 (CEST)
Ara que actualitzaran la portada, podria demanar que es crees un quadres per als projectes germans i per exemple en un pestanya hi posaria: "Definició del dia", "Text del dia", "Cita cèlebre del dia", "Manual del mes". Així es dóna visibilitat als altres projectes i pots animar a futurs col·laboradors tant d'usuaris esporàdics com de usuaris usuals de la viqui.--KRLS , (disc.) 11:24, 2 jul 2009 (CEST)

Viquinotícies

Hola Xavier,

Sí, aquests dies m'hi estic passant força. Estic remodelant la portada i tot perquè no s'hagi d'actualitzar manualment. Així (crec) que més gent s'animarà a fer-ho perquè no hauran d'editar la portada, les últimes notícies... Està fet molt per a bots. Un hipotètic bot anomenat ViquinotíciesBot podria actualitzar-ho tot, fins i tot la borsa i l'oratge des del VilaWeb. També m'agradaria molt fer un Portal o Categoria sobre Esports (futbol, bàsquet, handbol, automobilisme...).

Sobre aquesta idea que tens, hi estic molt a favor, es podria incloure alguna cosa sobre els projectes germans al capítol de Viquimèdia. Afortunadament, pel que sé, el Viccionari està més actualitzat amb el Vicenç Riullop i en KRLS que hi contribueixen força. Fa temps vaig fer una mica de Viquillibres, però (ho sento) ho vaig deixar. Potser algun dia d'aquests m'hi tornaré a posar.

--Joancreus (discussió) 12:18, 2 jul 2009 (CEST)

Un altre problema gros és que molts catalans coneixen la Wikipedia en español i no saben que existeix en català, o ho ignoren (bah, estarà molt pitjor) quan molts cops els articles de vp:ca estan millor que els de vp:es. I llavors, els pocs que coneixen la Viquipèdia en català no saben que existeixen projectes germans. Una alternativa que crec que podria ser factible seria que cada article (si hi ha informació) hi hagués {{wikimedia}} al principi en lloc del final. Potser es guanyaria més popularitat. I, en lloc de dir Viccionari, s'hauria de dir Definicions, per no complicar-ho. Bé, només són propostes. --Joancreus (discussió) 12:24, 2 jul 2009 (CEST)
Si creus que funcionarà doncs es pot dur a terme, però has de treure de la llista a Wikicommons, A Viquiespècies, A Meta; puix que no hi ha projectes germans.--KRLS , (disc.) 12:33, 2 jul 2009 (CEST)
Respecte el que t'he dit abans, es en Joancreus que s'encarrega d'actualitzar sempre.--KRLS , (disc.) 12:34, 2 jul 2009 (CEST)
Hola Xavier, de nou.
Ho sento per criticar més que no ajudar. En general m'agraden força (són bastant iguals tot i que em decanto per la segona), però jo canviaria alguna cosa. 1) Ja és interessant saber que els Viquillibres han arribat a 500 articles, però a la majoria de lectors no interessa massa. 2) A la secció d'article destacat hi ha dues "descripcions" (A la portada mensualment se selecciona un llibre de Viquillibres. Podeu veure tots els llibres destacats pitjant a l'enllaç d'arxiu després del resum de l'article.) 3) Personalment, el text de l'article destacat el faria sense negreta (queda al mateix "nivell" l'article que la descripció). 4) Jo trauria les seccions de Progrés, La Taverna i Feina per fer, però mantindria la pàgina de proves i els llibres sol·licitats. 5) Finalment, les categories (ciència, tecnologia, geografia...) les faria en dues columnes.
Ara estic enfeinat amb viquinotícies i no et puc ajudar, si t'esperes una setmana potser podré.
--Joancreus (discussió) 12:45, 2 jul 2009 (CEST)
No m'he pogut auto-aguantar i ja he fet un prototip: mira http://ca.wikibooks.org/wiki/Usuari:Joancreus. Encara s'ha de polir, però una avantatge que té (malgrat que de vegades és desavantatge) és que les columnes no és fan manualment (fent "|") sinó automàticament amb (<div style="-moz-column-count:2;-webkit-column-count:2;-column-count:2;">).
--Joancreus (discussió) 13:41, 2 jul 2009 (CEST)
Sí, el que he fet era ben bé una prova. Com a curiositat, quan vaig començar amb la vp no en tenia ni idea d'HTML, però gràcies a un Viquillibre (b:Llenguatge html) vaig aprendre les quatre coses bàsiques. Després amb una mica de pràctica en vaig saber més. --Joancreus (discussió) 14:21, 2 jul 2009 (CEST)

Re: Eleccions

Desconec totalment Viquillibres, diria que totes les meves contribucions allà són importacions de la VP. Per tant no em sento autoritzat a votar, però et desitjo sort i molta feina :-) --V.Riullop (parlem-ne) 12:34, 3 jul 2009 (CEST)

Ídem, però no crec que la manca de molts usuaris actius hagi de treure legitimitat a un administrador. – Leptictidium (discussió) 16:14, 3 jul 2009 (CEST)

Amb molt de gust et votaria, però com no tinc compte a viquillibres, no complisc amb els requeriments (número mínim d'edits); em sap greu. Per altra banda, gràcies per votar sempre les imatges del mes, tant meues com d'altri, perquè sense vots el concurs queda en res, i així no tindríem fotos tan boniques a la portada. Gràcies! --espencat (disc.) 13:53, 10 jul 2009 (CEST)

Viquinotícies 2

Sí, tenia previst afegir la imatge. Què vols dir, treure els titulars? Crec que també es podria afegir alguna cosa del tipus n:en:Template:Ticker. Moltes gràcies pels consells. --Joancreus (discussió) 19:30, 3 jul 2009 (CEST)

O sigui: canviar el contingut de Notícies destacades que és més gran i hi ha titulars d'ETA i Eurovisió per Darreres notícies que està més avall?
Exemple
"Ticker"

Títol
Breu introducció
Títol
Breu introducció
Títol
Breu introducció

Notícia curta Notícia curta Notícia curta

  • Data: Intro
  • Data: Intro
  • Data: Intro
  • Data: Intro
  • Data: Intro

Semblant a això, no? Moltíssimes gràcies pels teus consells. --Joancreus (discussió) 21:38, 3 jul 2009 (CEST)

Crec que el Ticker temperatures el puc afegir si em contesten els del VilaWeb. Personalment trauria "Avui fa un any" perquè normalment interessen més les notícies actuals que del passat, no? --Joancreus (discussió) 09:34, 4 jul 2009 (CEST)
Ja funciona el ticker!!!!!!!!!!! Quina feinada... Potser ara no el veuràs perquè et falta un codi al monobook.js, però el cas és que està entre l'encapçalament i els titulars. Encara no la penjo perquè no sé si podré actualitzar l'oratge i les borses de Vil<Web. --Joancreus (discussió) 21:26, 7 jul 2009 (CEST)
T'has d'instal·lar els viquiestris, seguint l'opció no configurable (opció 1). T'has d'instal·lar tant el monobook.js com el monobook.css. Almenys jo ho tinc així i em funciona. --Joancreus (discussió) 21:51, 7 jul 2009 (CEST)
No, no. No has de canviar res. Tal com ve. --Joancreus (discussió) 09:00, 8 jul 2009 (CEST)

Altres viquiprojectes

Hola Xavier! Si no se'n va parlar a la viquitrobada no és perquè tinguem mania a aquests viquiprojectes, sinó simplement perquè tots els assistents teníem la viquipèdia com a interès principal. No hi ha cap problema, treuré el tema dels viquiprojectes germans a la trobada, i ja t'informaré del que s'hi digui. Per altra banda, l'altre dia em vaig mirar per sobre el que has fet al teu laboratori; quan tingui temps m'ho miraré en detall. Fins aviat Xavier. – Leptictidium (discussió) 15:13, 20 jul 2009 (CEST)

En principi jo també faré una ponència, si em deixen "acaparar" dues ponències no tinc cap problema en llegir la teva també. – Leptictidium (discussió) 22:09, 24 jul 2009 (CEST)
Sí, no hi ha cap problema en què et llegeixi el text. Prepara'l i me'l pots enviar per correu si vols. Bona nit. – Leptictidium (discussió) 23:50, 24 jul 2009 (CEST)

1000 catalans

Dels que has dit, jo hi posaria Buenafuente i Tricicle. Els altres no em semblen tan importants. Respecte a Pepe Rubianes, crec que no l'inclouria per no haver nascut per aquí (seria un cas similar al de Kubala o al d'Epi). Pau Cabot · Discussió 11:35, 22 jul 2009 (CEST)

Ja els he afegit. Pau Cabot · Discussió 12:05, 22 jul 2009 (CEST)

Artmònix

El problema no és que no existeixi. El problema és que no és prou notable per aparèixer a la Viquipèdia: Viquipèdia:Criteris de notabilitat (biografies):

Un músic, un grup, un cantant, una orquestra, que compleixi algun dels criteris següents:

   * ha editat dos àlbums amb una discogràfica,
   * tingui un títol d'èxit amb vendes importants (per exemple, els que surten a les llistes setmanals de les emissores)
   * hagi fet una gira recollida per fonts verificables, notòries i no locals,
   * hagi guanyat un premi o un concurs musical important
   * aparegui àmpliament ressenyat en les revistes del sector

Pau Cabot · Discussió 13:07, 22 jul 2009 (CEST)

Si en el futur són rellevants, es pot fer l'article, i fins i tot aprofitar el que s'ha esborrat. La informació no es perd. Quan un administrador "esborra" un article, no l' "esborra" del tot. Simplement l'oculta. Quan el grup sigui famós (si és que mai ho és), pensa-m'ho a demanar i te'l restauraré, encara que només són tres línies i tampoc seria una gran pèrdua. Ah, i si una altra Wikipedia s'avança, no serà mai un problema, serà un ajut: un article que podrem traduir sense problemes. fa l'ullet Pau Cabot · Discussió 13:22, 22 jul 2009 (CEST)

Usuari:Davidpar/Actualitat

Bon dia,

m'agradaria molt que participessis en la votació per a una nova versió de Viquipèdia:Actualitat: Usuari:Davidpar/Actualitat. Moltes gràcies. --Davidpar (disc.) 14:38, 23 jul 2009 (CEST)

Metro de Londres

A tu per ajudar en la correcció ortogràfica, merci! --Vilar (Vine i xerrem) 12:46, 24 jul 2009 (CEST)

Part

Enhorabona! L'article part que vareu proposar per a la contribució de la quinzena ha estat escollit per a ser desenvolupat en la present. Podeu contactar amb la resta de contribuents a través de la seva pàgina de discussió. Ànims i endavant! --Bestiasonica (disc.) 14:07, 27 jul 2009 (CEST)

Viquillibres

La veritat és que la cosa fa bona pinta, però m'agafes en una època en què vaig molt enfeinat i en què només faig aportacions molt puntuals a la Viquipèdia, i a més a més amb les vacances pel mig. No sabria què dir-te pel que fa a participar en el projecte... Vaig bastant desbordat ara mateix. Ara, la idea em sembla molt bona. Ja en parlaríem, si de cas, més endavant. A reveure, i gràcies per haver pensat en mi. –Enric (discussió) 14:43, 27 jul 2009 (CEST)

Tren

Hola company de reptes !! Perdona la meva intromisió. No vaig mirar la llista de col·laboracions. Simplement volia fer-lo pujar dels 10.000 i vaig fer una traducció plis-plas de l'espanyola. Però ni tinc més informació, ni m'hi sento massa satisfet amb el "nivell" del contingut que he afegit, o sigui, que pots fer el que et vagi millor. No passis pena per "escombrar-ho" amb continguts més seriosos. Salut!--amador (disc.) 18:29, 27 jul 2009 (CEST)

Tranquil que no he malinterpretat el missatge, sinò que reconec que no vaig fer el que se suposa que havia de fer. La veritat és que no tinc gaire que aportar i quan agafo un article és perquè, a més de la traducció puc aportar quelcom més, per exemple, referències. Sovint descobreixes al traduir-ho que esta ple de vaguetats o massa contextualitzat (ex.: Dins de tren podries trobar-te la llista de trens d'USA), cosa que passa especialment a l'espanyola i a l'anglesa, i prefereixo tenir material per arreglar-ho, cosa que no és el meu cas. Salut ! --amador (disc.) 05:54, 28 jul 2009 (CEST)

1000 catalans

Hola Xavier, la llista dels 1000 articles fonamentals sobre la cultura catalana ja té més de 1000 articles. Podries passar per la discussió per opinar i votar sobre quins falten i quins sobren? Gràcies. Pau Cabot · Discussió 09:53, 28 jul 2009 (CEST)

Sempre es pot mirar l'historial, o no? Pau Cabot · Discussió 16:47, 28 jul 2009 (CEST)

NetTV.cat

Podries passar per Discussió:VilaWeb#Nettv.cat? Gràcies, Pau Cabot · Discussió 10:40, 28 jul 2009 (CEST)

Bona idea. Els pots proposar per eliminar explicant-ne els motius. Acabada la votació, si no abans, s'hauria d'esborrar de Vilaweb. Pau Cabot · Discussió 11:02, 28 jul 2009 (CEST)

Plantilla

No te puc ajudar, no conec prou bé el tema. El que sí que feia coses com aquestes era Leptictidium. Potser ell et podrà ajudar. Pau Cabot · Discussió 13:06, 28 jul 2009 (CEST)

Em sap greu decebre't, però crec que no hi ha cap codi per arrodonir cap avall. Per si de cas, pregunta-ho aquí. Fins aviat. – Leptictidium (discussió) 13:46, 28 jul 2009 (CEST)
Això sí! Prova:
{{ #expr: {{PAGESINCATEGORY:Catàleg}} - {{PAGESINCATEGORY:Llibres d'una pàgina}}}} --– Leptictidium (discussió) 14:21, 28 jul 2009 (CEST)

Tibidabo

No, els administradors no fusionam articles. Ho pots fer tu mateix si hi ha consens a la discussió o si, al cap d'un cert temps, ningú s'ha oposat a la teva proposta. Pau Cabot · Discussió 16:49, 28 jul 2009 (CEST)

un bon tema! No tinc previst però d'anar-hi així que no crec que pugui donar-te fotos. Quan estigui fet l'article, però, prometo passar-me i ampliar o corregir el que calgui a l'avaluació. Per cert si t'animes, a la plantilla de llocs d'interès de Barcelona tenim una pila d'enllaços en vermell. Ho dic perquè apart que pots anar omplint, si decideixes fer safari fotogràfic, potser ho voldràs tenir en compte --barcelona (disc.) 17:19, 31 jul 2009 (CEST)

Re: Sidebar de Viquillibres

En aquest cas no és al mediawiki sidebar. El més fàcil per localitzar un missatge és anar a b:Especial:Missatges i fer una cerca amb el navegador. Veuràs dos missatges amb aquest text. Però en aquests casos de missatges generals que són iguals a tots els wikis en català, estan centralitzats a betawiki:. En concret el missatge que busques és betawiki:MediaWiki:Recentchangeslinked-toolbox/ca que ha estat traduït fa un mes. Pots esperar a que el carregin o crear-lo en local a b:MediaWiki:Recentchangeslinked-toolbox i ja s'esborrarà quan estigui carregat i idèntic al general. És el que vaig fer aquí a la VP MediaWiki:Recentchangeslinked-toolbox. Et pot resultar útil crear b:MediaWiki:Editinginterface igual que MediaWiki:Editinginterface ja que en l'avís previ sobre la caixa d'edició enllaça directament al missatge corresponent de betawiki, o també la plantilla {{enllaços mediawiki}} que posada a la pàgina de discussió enllaça als missatges corresponents dels principals projectes. --V.Riullop (parlem-ne) 20:03, 2 ago 2009 (CEST)

Tren

Si, em sembla bé. Augmentar la llargaria és fàcil traduint l'article en anglès, però hi ha poques referències i no se si les podré trobar, puc mirar de buscar-ne en els articles específics. Ja me n'encarrego jo ;) --Vilar (Vine i xerrem) 11:23, 3 ago 2009 (CEST)

Bones, ja ho he fet... potser no és el millor article del món, però està més complet que abans. L'únic que per falta de bons articles en altres llengües no és de bona qualitat i li faltarien referències. Les poques que he afegit (5) són extrets d'altres articles i algun afegit que he fet. --Vilar (Vine i xerrem) 22:05, 6 ago 2009 (CEST)

Et convide a vore com està l'article actualment, l'he anat canviant seguint les vostres apreciacions a Viquipèdia:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Deng Xiaoping. --Coentor (disc.) 13:50, 3 ago 2009 (CEST)

Re: Error a la plantilla:Administradors

La Plantilla:Administrador ja està arreglada. La Navbox és més complicada perquè utilitza class que s'hauran de definir al Mediawiki:Common.css. Millor que li ho demanis a SMP que últimament ho ha estat revisant i modificant. --V.Riullop (parlem-ne) 10:08, 4 ago 2009 (CEST)

És una pàgina de proves, més que vandalisme, el que hi ha és gent que ha fet proves. Pau Cabot · Discussió 15:48, 4 ago 2009 (CEST)

Proposa-ho a la discussió de la portada ... Pau Cabot · Discussió 16:27, 4 ago 2009 (CEST)

Re: Edittools

Per a que l'edittools funcioni amb un menú desplegable has de copiar el codi de MediaWiki:Common.js, on diu

/* Afegeix un menu per a seleccionar subconjunts de caràcters especials */
/***** ha d'avenir-se amb MediaWiki:Edittools *****/

A la cerca avançada surten els espais de noms predefinits. "Viquijúnior" no és un espai de noms que estigui definit. Es pot veure a http://ca.wikibooks.org/w/api.php?action=query&meta=siteinfo&siprop=namespaces%7Cnamespacealiases i també a b:Special:Allpages on hi ha un menú desplegable d'espais de noms, i on es pot veure com tots els que comencen per Viquijúnior: són a l'espai principal, a més d'algun estrany com b:Zoologia:Introducció. Caldria demanar a bugzilla l'activació d'un nou espai de noms. --V.Riullop (parlem-ne) 12:09, 5 ago 2009 (CEST)

El bugzilla és a https://bugzilla.wikimedia.org/. Millor demana-ho a l'SMP que té més experiència en demanar-hi coses, i jo no hi estic registrat. --V.Riullop (parlem-ne) 16:01, 5 ago 2009 (CEST)
Sempre que traslladis al viquillibres avisa als creadors que l'has traslladat, perquè potser s'anima a seguir col·labornat a viquillibres.--KRLS , (disc.) 15:54, 10 ago 2009 (CEST)

Libre de cuina (i imatge del mes)

Amb molt de gust aniré a votar l'imatge del mes.

Pel que fa al llibre de cuina, justament m'estava demanant si existeix en català. També estaria bé crear una plantilla, com tenen a les altres llengües, per a enllaçar tots els articles (de cuina) de la viqui amb el seu corresponent del llibre de cuina, quan en tinguin. Ara estaré un temps sense connectar-me però si puc hi faré una ullada abans.--Slastic (disc.) 16:52, 10 ago 2009 (CEST)

Molt agraït per l'invitació! M'agradaria col·laborar al llibre de cuina. Primer he de llegir les instruccions amb cura. He de dir-te que no he sortit mai del marc de l'edició d'articles i conec molt poc aquests satèlits de la Viquipèdia. Xufanc (disc.) 04:50, 11 ago 2009 (CEST)

Has guanyat

Guardó Guanyador de la
1a imatge del mes
d'agost 2009
.

Enhorabona! --espencat (disc.) 11:23, 11 ago 2009 (CEST)

Administradors de Viquidites

No conec molt el tema, però pensa que l'edició als projectes de Wikimedia és voluntària. Jo no estiraria molt la corda, millor que usis la diplomàcia. Pau Cabot · Discussió 18:16, 12 ago 2009 (CEST)

A la Viquipèdia no hi ha dimissions d'administradors, però se n'ha xerrat qualque vegada de les baixes per inactivitat. De totes maneres, pensa quina diferència hi ha entre ser un administrador inactiu o no ser-ho. Si trobes que es necessiten més administradors, jo ho proposaria a veure si en surten més, independentement de si els altres col·laboren o no (encara que està clar que millor si ho fan, vaja). Pau Cabot · Discussió 19:22, 12 ago 2009 (CEST)

Importació a Viquillibres

Hola Xavier. Enfeinat? ;) No sé si es pot importar seccions, més aviat suposo que no. Amb la importació el que es preten és tenir enregistrat qui va fer què i quan. Per exemple, a Viccionari ho importo tot, i després ho refaig segons el format d'allí (exemple). I a Viquitexts igual (exemple). D'aquesta manera hi ha usuaris que han fet moltes contribucions a Viccionari o Viquitexts i mai hi han editat allà :O A reveure. -Aleator (disc.) 20:32, 12 ago 2009 (CEST)

Hola Xavier. Res de molèsties ;) Veient les pàgines que de la categoria, no estic massa segur que el seu destí sigui Viquillibres. Mira Categoria Discussió:Activitat de les seleccions esportives catalanes. Ara hi posarè la meva opinió (abans cercarè antecedens).
Sobre la importació, hi ha una opció (delicada) que hi diu "Inclou totes les plantilles". Una vegada la vaig marcar per veure què passava, i el que fa és que a més d'importar la pàgina de Viquipèdia i tot el seu historial, també crea totes les plantilles que hi incorpora. D'un click pots arribar a importar una barbaritat de pàgines. Jo faria (si Viquillibres és el lloc adient) una prova amb una de les pàgines marcant aquesta opció i a veure com queda o què passa.
Salutacions. -Aleator (disc.) 23:08, 13 ago 2009 (CEST)

Viquinotícies 3

Hola,

et volia dir que ja intentaré participar més activament a Viquinotícies. També et voldria comentar que miressis la versió d'en Joancreus a la taverna. --Davidpar (disc.) 21:47, 17 ago 2009 (CEST)

Vandalisme

Sí, però, com es fa per localitzar les bestieses que ha fet?--Claudefa (disc.) 00:22, 18 ago 2009 (CEST)

Només faltaria. Estic revisant tot el seu historial --Pcm (disc.) 00:28, 18 ago 2009 (CEST)

Estic mirant qui hi ha connectat i no en veig cap !!! Tothom està de vacances !! --Pcm (disc.) 00:37, 18 ago 2009 (CEST)
Ja està blocat. Ho ha fet en Dúnadan --Pcm (disc.) 00:44, 18 ago 2009 (CEST)

Bona nit! I gràcies a tu per estar tan amatent!--Claudefa (disc.) 00:56, 18 ago 2009 (CEST)

Viquinotícies 4

Hola, he llegit el teu missatge sobre Viquinotícies. El cert és que els administradors es van assignar molt a la lleugera, basant-se només ens els que havíem traduït algunes pàgines de l'anglès per pode crear les Viquinotícies en català. En un primer moment la gent i participava, però poc a poc va anar quedant a l'oblit. Fa temps vaig intentar tornar a engegar-ho, però va ser impossible (es necessiten molts usuaris perquè un lloc com les Viquinotícies es mantinguin).

Actualment el temps que dedico a la Viquipèdia també ha baixat, de manera que a Viquinotícies no hi puc dedicar temps. No sé què s'hauria de fer en aquest cas, donar-me de baixa com a administrador? Porta el tema a la Taverna?

Gràcies per l'interès.--Aljullu {disc. - correu} 21:34, 18 ago 2009 (CEST)

Púlpits de San Lorenzo

T'agraeixo la teva repassada i votació, intento de millorar el meu català escrit, però sóc de la generació que per desgràcia no ens van deixar fer els nostres estudis en català, i encara que he fet alguns cursets i tracto de llegir el màxim que puc en català, la veritat és que em costa molt redactar bé. Salutacions --MarisaLR (disc.) 15:55, 21 ago 2009 (CEST)

Gràcies de nou, dubtes tinc sempre, així que em llanço? i com ja l'hi havia comentat alguna vegada a en Peer, espero que no us canseu de fer les correccions oportunes, el pobre Peer sempre "es carrega" amb el treball així que si tu pots ajudar... --MarisaLR (disc.) 16:17, 21 ago 2009 (CEST)
El que comentavem el Pau i jo, era intentar descobrir si havia necessitat algun aval especial per tornar de l'exili, però no hi ha ningú que en parli. Has de recordar que quan un article assoleix la distinció no es torna immutable es pot seguir editant, així que no cal parar, sinó que simplement es pot acabar de retocar en endavant. He vist moltes edicions de correccions de diverses persones que l'estan llegint, ja direu quan l'hagueu acabat de polir.--KRLS , (disc.) 00:07, 25 ago 2009 (CEST)

Viquillibres

Disculpa el meu silenci.

No em sobra molt de temps, vaig fent poc a poc sigil·losament, ja he solucionat alguns dels problemes i carències que tenim per ací, intentaré implicar-me en allò que em demanares el més aviat possible. –Pasqual · discussió · xat 10:24, 26 ago 2009 (CEST)

"Felicitats"

Moltes gràcies! :-) Aviam que porten aquests 22 anys, fins aviat. – Leptictidium (auderiense) 16:39, 26 ago 2009 (CEST)

Fet Fet! (crec). – Leptictidium (auderiense) 17:25, 27 ago 2009 (CEST)
Per mi perfecte! – Leptictidium (auderiense) 09:49, 30 ago 2009 (CEST)

vot qualitat

ja m'hi he fixat i ho canviaré. Tots tenim un mal dia,...Gràcies per avisar. Salut !!--amador (disc.) 21:50, 26 ago 2009 (CEST)

Agraeixo el teu ajut. No soc massa bo en ortografia, o sigui que perfecte. Els dos de Cerdà me'ls va repassar l'Enric, però els altres no han tingut un revissió intensa. M'han posat un comentari sobre aixó al de Cervantes. Si em penses ajudar, podries començar per aquest ?. Merci,--amador (disc.) 22:44, 26 ago 2009 (CEST)
Suposso que quan acabis canviaràs el vots, oi?. Bé, no entenc el comentari sobre l'Antàrtida. Està pràcticament tot traduït de l'àngles. Si em pots dir que has vist que manca, ho puc corregir. Merci,--amador (disc.) 23:40, 26 ago 2009 (CEST)
Ja he passat per la famosa discussió mansanera. Per cert, em vaig mirar de dalt a baix l'article sobre Ildefons Cerdà, però el del Pla Cerdà el vaig deixar per a més endavant, perquè estava molt enfeinat... I el més calent és a l'aigüera... --Enric (discussió) 13:25, 27 ago 2009 (CEST)
Jo quan vaig revisar l'article sobre Ildefons Cerdà no vaig tocar això de "mansana" i la primera vegada que sortia vaig posar «la mansana o illa de cases» i no em va semblar malament de deixar-ho, ja que és un terme que es va inventar ell (en castellà, això sí). Ell es va inventar el terme, evidentment, perquè el concepte és més vell que la Monyos, ja que els romans ja tenien insulae (d'on prové, precisament, la famosa illa o l'isolato italià). A l'article de la mansana s'hi diuen coses molt interessant sobre el mot, que no sé si són certes o no, però que potser valdria la pena de mantenir. –Enric (discussió) 15:08, 27 ago 2009 (CEST)
Gràcies per la feina del Cervantes. Quan puguis t'hi pots posar amb el Ben Gurion que, tot i que li he fet un altre repàs, amb altres ulls és millorable. Merci pel canvi de vot. --amador (disc.) 04:35, 29 ago 2009 (CEST)

Terra baixa

Em podries escanejar algunes planes del llibre per poder seguir acabant l'article és que seria bo tenir-lo enllestit.--KRLS , (disc.) 12:04, 27 ago 2009 (CEST)

Si pots si. Abans d'ahir vaig acabar un llibre i vull enllestir també aquest llibre.--KRLS , (disc.) 12:25, 27 ago 2009 (CEST)
Xavier d'aquí 15-30 mins començarà una conferència a Wikimania 2009 sobre: "¿Por qué Wikinoticias no ha despegado en la versión en español?" Potser hi han propostes interessants (es pot veure a: http://stream.wikimedia.org.ar/ .--KRLS , (disc.) 17:10, 27 ago 2009 (CEST)
La de wikinotícias ha estat fa unes hores. No ha estat malament. Demà et passo el vídeo quan el pengin.--KRLS , (disc.) 21:46, 27 ago 2009 (CEST)
Aquí trobaràs el vídeo aquí.--KRLS , (disc.) 04:04, 28 ago 2009 (CEST)
Envie'm un correu amb allò, te'l responc i ja sabràs el meu correu per poder adjuntar.--KRLS , (disc.) 12:26, 28 ago 2009 (CEST)
Envie'm un primer missatge amb l'Especial:Envia_missatge i jo rebre el missatge al meu correu. seguidament et contestaré el correu amb el meu e-mail.--KRLS , (disc.) 12:30, 28 ago 2009 (CEST)
Rebuts.--KRLS , (disc.) 13:18, 28 ago 2009 (CEST)

Mansana vs Illa

Sé que no ets favorable a "mansana", però si us plau, mira't la meva proposta i, si vols, vota. Gràcies per la teva col·laboració.--amador (disc.) 20:29, 28 ago 2009 (CEST)

Xavi, acabo de veure la teva nota de disculpa segons després de deixar-te la meva nota i també la teva votació. No cal que et disculpis. A mí també m'agraden els articles ben fets. D'ortografia vaig fatal i si em segueixes ajudant, com ja ho estas fent amb Cervantes, em fas un gran favor. Pel que fa als continguts, miro de documentar-me i referenciar-los bé, ja que cada cop més la VP s'està convertint en base d'informació fins i tot per als propis mitjans de comunicació. Gràcies per tot i segur que seguim col·laborant. Salut !! --amador (disc.) 20:43, 28 ago 2009 (CEST)

5 copes

Doncs sí ja en tenim 5 i les que queden per arribar... Ja estic fent la feina d'actualitzar el palmarès de cada jugador, i el pròxim el mundialet de clubs al desembre.--Gochy5 (disc.) 23:59, 28 ago 2009 (CEST)

Re: Eleccions

A bones hores me n'adono jo que tenia missatges nous a la pàgina de discussió. En fi, és clar que ja no sóc a temps a votar-te, però m'hagués agradat donar-te suport i aprofito per donar-te l'enhorabona i les gràcies com a nou administrador de Viquillibres :) --Álvaro M (disc.) 11:59, 29 ago 2009 (CEST)

David Ben-Gurion

Hola Xavier! He estat llegint l'article de David Ben-Gurion i estic d'acord amb els teus canvis ortogràfics, he canviat el meu vot pel de qualitat. Tot i així, trobo que falta un petit detall que totes les altres wikis tenen; afegir el seu nom en hebreu (דָּוִד בֶּן גּוּרִיּון). No l'he escrit perquè quedarien dos parèntesis junts. --Layonard (disc.) 02:00, 30 ago 2009 (CEST)

Moltes gràcies. Et tindré present per futures revissions (que en tinc alguna pendent...). Salut !!--amador (disc.) 06:18, 30 ago 2009 (CEST)

Amaga ref

Quan vulguis ficar la plantilla per amagar les referències millor fes-ho millor fes-ho des del firefox, ho dic perquè per exemple en l'article Naruto, es desquadra molt, fa el doble del que hauria i no queda bé.Mbosch (disc.) 14:15, 30 ago 2009 (CEST)

Traducció al gavatx

Ep! La traducció al gavatx ja està feta. L'he feta des d'un lloc de muntanya on no tinc cap diccionari (l'he feta tota de memòria) i és possible que contingui algun error. Quan vagi a casa, agafaré el diccionari i la revisaré. Pensa que parlo bé el francès, però com que no el puc parlar amb quasi ningú, el tinc una mica rovellat...

Les travesses... Ja em miraré les que hi ha, i alguna cosa faré, però pensa que jo sóc un excursionista clàssic, dels d'abans: un pèl geògraf, un pèl historiador, un pèl fotògraf... Un pèl de tot, i no res de res. No vaig 2000 o 3000. M'acontento d'anar d'un poble a l'altre, de fer una ruta comarcal, o coses així, no cal, per a mi, fer col·lecció de muntanyes. El que vull és conèixer bé el país, poble a poble, església a església, castell a castell. Repeteixo: ja m'ho miraré, i vejam què puc fer...--Claudefa (disc.) 00:14, 31 ago 2009 (CEST)

Actualitat

Hola, Xavier.

No estic d'acord amb la coma que has afegit a la notícia de Mont-real [2]. El text "un documental sobre el nacionalisme del Quebec a l'actualitat" queda entre comes; no és una oració subordinada, i la frase sencera perd sentit.

Si vaig errada ja em diràs. Gràcies. --Judesba (disc.) 15:12, 31 ago 2009 (CEST)

No passa res, home. Tots i totes ens equivoquem (jo inclosa!); simplement, m'havia estranyat la correcció. :-) Salut! --Judesba (disc.) 15:30, 31 ago 2009 (CEST)

Tecnologies de la Informació i la Comunicació

Hola Xavier! Acabo de votar l'article Tecnologies de la Informació i la Comunicació com a article de Qualitat. Has deixat un comentari dient que hi ha masses llistes i li donen un aspecte d'esquema... jo penso que tens raó, però també penso (i de fet crec que això té més pes) que l'article és molt teòric i aquestes llistes ajuden a entendre'l millor.--Layonard (disc.) 15:26, 31 ago 2009 (CEST)

Viquinotícies 5

Hola! Em vaig enganxant un cop cada tres mesos. Et prenc la paraula. Ets actiu a Viquinotícies? --Bestiasonica (disc.) 17:42, 31 ago 2009 (CEST)

Oks! En nombre d'edicions crec que la viquipèdia (en català) supera la de la resta de projectes, però crec que aquests complementen força bé en el conjunt i crec que són projectes on caldria anar derivant, a mida que apareguin, usuaris potencials. Jo ja et dic, faig menys que tu. Avui m'ha vingut per estirar la veta del sistema de categories. Potser no m'hi torno a passar fins d'aquí uns mesos. Salut! --Bestiasonica (disc.) 18:08, 31 ago 2009 (CEST)

Naruto

Ei Xavier! Mira l'últim comentari que he deixat aquí sobre proposta de distinció d'alta qualitat de l'article Naruto.--Layonard, Viquiparlem? 20:23, 31 ago 2009 (CEST)

La llista morada

Hola altre cop. Passa't per viquinotícies quan tinguis un moment i mira't això o passat per la cantina. Per cert felicitats per la fotografia de l'atracció de Barcelona. --Bestiasonica (disc.) 01:02, 1 set 2009 (CEST)

El tema de la categoria mínima en faria una excepció per la categorització per data. Per la resta i veient el volum potser seguiria amb la norma del 5, però la del tres ja m'està bé. --Bestiasonica (disc.) 13:08, 1 set 2009 (CEST)

Imatge del mes

Gràcies per l'avís. --Jordicollcosta (discussió) 12:22, 1 set 2009 (CEST)

Imatges amb drets d'autor

Quan tornis de les vacances em podries explicar es pugen les imatges amb drets d'autor si us plau? Per començar sempre m'he de baixar i pujar? no es pot ficar l'enllaç duna altre viquipèdia? en aquesta plantilla que hauria de ficar de diferent d'una imatges lliure?

Descripció
Origen

Desconegut

Data

No consta

Autor

Desconegut

Permís

Vegeu l'apartat Llicència

GràciesMbosch (disc.) 17:29, 5 set 2009 (CEST)

Ok, gràcies, veig com ficar aquestes imatges però pel que es veu hi ha diferents formats de llicència no? Per exemple aquest si en:File:Spock vulcan-salute.png, però aquest? en:File:SpockVulcan.jpg? Li pregunto a Vriullop a veure si em sap respondre aquestes altres, gràcies.Mbosch (disc.) 18:12, 11 set 2009 (CEST)

Formatge de Maó

Hola. Estem votant el formatge de Maó per a decidir si és de qualitat, o bo, o res. Si vols votar o afegir algun comentari ho pots fer aquí. Gràcies.--Slastic (disc.) 17:14, 7 set 2009 (CEST)

Goya

Xavier, al Goya se li han fet força canvis entre Marisa, Peer i jo mateix. Podries reconsiderar el teu vot ? --amador (disc.) 10:27, 13 set 2009 (CEST)

gràcies per l'elogi de les fotos. Pots penjar les teves. Recorda que "el que importa és participar" (aixó diuen...). Sense arribar al nivell del Goya, també he referenciat el Pere I de Rússia i s'ha revissat la gramàtica i les transliteracions. Fes-li un cop d'ull. Merci, --amador (disc.) 15:32, 13 set 2009 (CEST)

Motius

Considero tant adient que jo exposi els meus motius per estar en contra com que tu mateix ho facis per estar a favor, no creus? Salutacions, --89.129.153.106 (discussió) 20:29, 17 set 2009 (CEST)

Ara posaré jo els meus motius. T'informo que Lopau i jo no som la mateixa persona, ens coneixem bé pero jo no soc ell ni ell és jo. Per tant, els dos vots son correctes. En Paucabot suposo que podrà comprovar-ho mirant les IP's diferents, ja que ell és administrador. Salutacions, --89.129.153.106 (discussió) 20:51, 17 set 2009 (CEST)

Viquillibres: Portada

Hola Xavier, Avui, que tenia temps, he intentat fer una petita millora a la pàgina de Viquillibres. Personalment crec que les seccions de desenvolupament, actualitat i comunitat no són gaire necessàries i que la banda dreta és massa llarga. Podries fer que a l'esquerra només hi hagi Article del dia, Wikibooks en altres llengües i altres projectes i a la dreta seccions del tipus de:

--Joancreus (discussió) 20:01, 18 set 2009 (CEST)

Estaria molt bé instal·lar-la allà [la navbox]. A part de la portada, podria servir per moltes altres coses (plantilles de navegació, etc.). Intentaré fer més proves a una subpàgina d'usuari.

--Joancreus (discussió) 12:19, 19 set 2009 (CEST) Diria que el que has de copiar és el monobook.js i el common.css.--Joancreus (discussió) 12:29, 19 set 2009 (CEST)

Més definició a les lletres

Re: Viquibola 200000 articles

Buffff! Faré el que pugui, però no t'asseguro res... Mateix model que abans amb 200000? o canvio? ara m'hi poso, a veure si acabo a temps--Guillem d'Occam (Digues, t'escolto) 20:04, 18 set 2009 (CEST)

Que et sembla? No sé, potser és massa diferent...--Guillem d'Occam (Digues, t'escolto) 21:45, 18 set 2009 (CEST)

Que et sembla si poso el tema a la taverna, per veure si agrada la viquibola en general? PD: Per cert, el logo de Viquillibres, no l'havíeu de canviar a l'aniverasri?

--Guillem d'Occam (Digues, t'escolto) 23:21, 18 set 2009 (CEST)

Salutacions i gràcies pel missatge-guia de benvinguda.

I ara! De fet ja m'ho esperava (era massa revolucionàriahehehe) Però ja s'han acabat les votacions?--Guillem d'Occam (Digues, t'escolto) 20:21, 24 set 2009 (CEST)

Nova Cançó

Sóc en JoanCa, l'autor de l'article Nova Cançó. Si et passes per la pàgina de distinció dels articles trobaràs l'explicació del que ha passat, d'allò que jo entenia que era la Nova Cançó i el que he fet ara a petició dels avaluadors. --JoanCa (disc.) 17:58, 25 set 2009 (CEST)

Hola Xavier, voldria saber què falla a l'article des del punt de vista ortogràfic o gramatical que esmentes a les teves valoracions d'aquest article. No ho sé veure i voldria corregir-lo (no et demano cap canvi de vot; només ho vull identificar i arreglar per una qüestió d'amor propi). Gràcies.--JoanCa (disc.) 23:33, 25 set 2009 (CEST)

Re: Error amb la plantilla dades article

La primera qüestió ha sigut fàcil: només calia revertir l'última edició inexplicable i inexplicada, per recuperar l'espai en blanc. La segona qüestió és complicada. Cal detectar l'espai de noms i només es pot fer des de la mateixa pàgina original, és a dir que ho hauria de fer {{esborrar1}}, però amb un preload pel mig és un procés complicat. De moment, l'única solució és modificar manualment els paràmetres per separar el nom de pàgina de l'espai, tal com he fet ara. --V.Riullop (parlem-ne) 12:39, 26 set 2009 (CEST)

Per cert, no afecta només a les propostes d'esborrament de plantilles, sinó a qualsevol pàgina fora d'articles, amb prefix d'espai de noms. --V.Riullop (parlem-ne) 12:47, 26 set 2009 (CEST)

acabat

Ha quedat una mica amb preses, però s'ha intentat xD--KRLS , (disc.) 03:15, 3 oct 2009 (CEST)

Recordatori

Recorda: Cada article ha d'estar classificat almenys en una de les categories existents a la Viquipèdia. De no ser així, costarà molt trobar-lo en mig de 750.467 articles. Pots aprendre com categoritzar un article aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Força nuclear.


--Jordicollcosta (discussió) 15:44, 4 oct 2009 (CEST)

Revisió sistemàtica de tots els AQ

Mira't això i digues la teva.--Peer (disc.) 16:40, 5 oct 2009 (CEST)

Error en el vot

Arreglat Arreglat Ja he posat els vots on tocaven. --Miquel Puig i Pey (disc.) 22:04, 7 oct 2009 (CEST)

premi imatges

Gràcies. El mèrit és de l'escenari. Salut !--amador (disc.) 12:15, 11 oct 2009 (CEST)

M'he mirat el concurs i, si no m'equivoco, el tercer és per al Pantà d'Escales, oi?. Si és així, m'emporto el 3 primers. Tot un abús !!--amador (disc.) 09:13, 12 oct 2009 (CEST)

vot

no puc votar en un projecte en el que he participat tres cops a la vida només! Però endavant amb la feina que facis --barcelona (disc.) 09:47, 14 oct 2009 (CEST)

Fent campanya, eh? Ja m'hi he passat. Home, potser és exageració dir que en sóc un col·laborador regular, és clar que tenint en compte la poca activitat que hi ha potser, si... Ja t'informaré del que vulguis, tindràs feina ja t'ho dic ara. Bona nit... i bona sorthehehe--Guillem d'Occam (Digues, t'escolto) 23:04, 14 oct 2009 (CEST)

Resposta

Hola, Xavi. Gràcies pel missatge i no n'hi ha res a disculpar. Per cert, ja et sents millor? Quant a l'altre, no et preocupis, temps al temps. Una abraçada hahaha, --Josep Gustau - Discussió 20:08, 20 oct 2009 (CEST)

Navbox a Viquillibres

Ja està, a veure si t'agrada. [3]. --Davidpar (disc.) 21:15, 20 oct 2009 (CEST)

Hem modificat l'entrada... com ho veus ara?

Hem mirat d'eliminar tot el que pogués suggerir autobombo... Com ho veus ara? AE RAKXA --Rakxa (disc.)

Necessitariem més de 4 dies.... aquest cap de setmana el tenim una mica ocupat.... de totes maneres, em podries explicar com ho fem per posar referències externes que poguin indicar la "notorietat" de la nostra entitat? Per exemple.... Si posem l'enllaç al Cens d'Associacions Juvenils de la Secretaria de Joventut? o al del Consell de la Joventut de Barcelona? A alguna acta del districte de Sant Martí on sorti el nom de l'entitat com a membre del Consell Escolar? Serviria, fer referencia al diari de Festa Major del Poblenou? O a algun del mini articles que tenim a la Revista de la nostra Federació Escolta: Acció Escolta? És que no ho tenim massa clar, et posema algun exemple a veure si ens pots orientar...

  • Sobre l'entitat: [4], [www.casalbcn.cat/upload/butlletins/doc/901_48.pdf], [www.entitatscatalanes.com/.../index.php?...]
  • Bossa Solidària: [www.mercatsbcn.com/arxius/.../Bossa_Solidaria_2008.pdf]
  • Marxa Educativa: [www.cjb.org/.../adhesions.php]
  • La Jove 10: [perenieto.blogspot.com/.../per-qu-parlo-de-sant-mart.html]
  • Joves Associats Parlen de Convivència als IES: [www.senderi.org/index.php?...], [www.diba.es/plajove/fitxers/pidces_bp_1.pdf], [cisec.blogspot.com/2007_02_01_archive.html]
  • Enre9: [www.lifetimemusic.net/.../108-festa-major-poblenou-2008.html]
  • Flamboree 2009:[www.flamboree.be/.../subcamps.php]

O això? (q quedi clar que no hi tenim res a veure....) [5] És això el més o menys el que ens esteu demanant de fer? o no ben bé? MERCI! --Rakxa (disc.)el comentari anterior sense signar és fet per 83.32.65.2 (disc.contr.) 10:37, 31 oct 2009 (CET)

Fundació Catalan de l'Esplai

Bon dia Xavier,

He vist que has posat una plantilla "Falten referencies" a la pàgina de l'article Fundació Catalana de l'Esplai que vaig crear amb un company.

És la primera vegada que creo un article a la Viquipèdia així que no sé ben bé quines fonts podria afegir per completar l'article.

Em podries ajudar, si us plau?

Quins tipus de fonts es consideren com vàlids? Articles de diaris? Referencies en informes oficials?

Gràcies!

Johngeek (disc.) 09:37, 2 nov 2009 (CET)

Gràcies pels enllaços! Johngeek (disc.) 13:58, 2 nov 2009 (CET)

L'escut ... primera versió

--Marc (Mani'm?) 14:07, 2 nov 2009 (CET)

Millores proposta ADQ

Hola Xavier, t'escric per informar-te que s'han realitzat millores a l'article sobre Roberto Baggio. Moltes són de les demanades i ahir les vaig resumir a la plana discussió. Salut! --Baggio (missatges) 13:46, 7 nov 2009 (CET)

Hola

Hola maco, passava a saludar i a donar-te l'enhorabona per la teva candidatura. Salut! --Josep Gustau3 anys - Discussió 17:01, 7 nov 2009 (CET)

bones

No et podràs queixar eh XD Ens veiem pel xat :) Felicitats company! Discussió 00:11, 11 nov 2009 (CET)

RE: Agrupament Escolta RAKXA

Hola Xavier, 1er de tot agrair-te l'ajuda que ens ha ofert amb l'edició de l'entrada de l'AE... continuerem treballant per millorar-lo i que s'adeqüi millor als criteris de la Viquipèdia... tinc un parell de dubtes:

Al principi de l'article surt aquesta nota: . (VP:NO i Viquipèdia:Criteris de supressió ràpida (punt 10 dels criteris generals).}}

Això estarà aki sempre? Ho esborrarà algú? Ho puc esborrar? A banda que no entenc per que cita concretament el punt 10 dels criteris generals, doncs si no recordo malament parla de difamacions, ridiculitzar als altres... no crec que ho estiguem fent.

L'altre dubte és sobre l'anunci....


El puc canviar per aquest altre?

Diuen pràcticament el mateix...

Ho pregunto abans de fotre-hi mà i que algú se m'enfadi... --Rakxa (disc.) 20:05, 12 nov 2009 (CET)

Viquidites

Així m'agrada, que treballis! Ja m'hi he passat i he començat una proposta per la política a seguir. Pots veure-la aquí--Guillem d'Occam (Digues, t'escolto) 18:10, 20 nov 2009 (CET)

Ara no tinc temps de posar-m'hi seriosament, estic a setmana d'avaluació... A finals de la setmana que ve, m'hi passaré, que ja estaré lliure...fa l'ullet--Guillem d'Occam (Digues, t'escolto) 19:52, 30 nov 2009 (CET)

He posat ja la proposta a Viquidites. Perdó pel retard, és que entre el treball de recerca i tota la resta, estic bastant ocupat...--Guillem d'Occam (Digues, t'escolto) 18:42, 22 des 2009 (CET)

Bon dia Xavier. Si pots m'agradaria que donassis una ullada a l'article augment ebullioscòpic que he proposat per a ser avaluat. Esper els teus comentaris o les teves correccions. Gràcies.--Antoni Salvà (disc.) 10:46, 1 des 2009 (CET)

Bones festes

Bon Nadal i Feliç any nou!! --MarisaLR (disc.) 13:01, 24 des 2009 (CET)

Bon i plujós Nadal. !!--amador (disc.) 14:01, 24 des 2009 (CET)
fa l'ullet Igualment. Pau Cabot · Discussió 14:01, 24 des 2009 (CET)
Bon Nadal i feliç 2010! --Davidpar (disc.) 14:57, 24 des 2009 (CET)
Igualment. --Joancreus (discussió) 15:10, 24 des 2009 (CET)
Gràcies i igualment.Mbosch (disc.) 15:21, 24 des 2009 (CET)
Igualment!! Bon Nadal i 2010! --Vilar (Vine i xerrem) 15:44, 24 des 2009 (CET)
Bones festes! --Gochy5 (disc.) 16:39, 24 des 2009 (CET)

Bon Nadal i Feliç Ninou

Gràcies! Et felicito el Nadal i aquest proper 2010 a tu i a les persones que aprecies. Que tinguem un any millor que el passat! Una abraçada. --Bestiasonica (disc.) 14:58, 24 des 2009 (CET)

Que el Pare Noel et porti tants regals com articles tenim a la Viquipèdia, i espero que aquest any 2010 que estem a punt d'estrenar sigui el millor de tots els que has viscut mai! – Leptictidium (auderiense) 16:22, 24 des 2009 (CET)
Fitxer:Wikisanta-no motto.png
Güi güix ju a wiki Christmas!
somriure --V.Riullop (parlem-ne) 16:40, 24 des 2009 (CET)
Gràcies i bonadal!--Ssola (disc.) 16:43, 24 des 2009 (CET)
Bon nadal!--KRLS , (disc.) 16:44, 24 des 2009 (CET)
Desitjo que tinguis un Bon Nadal i una bona entrada a l'any 2010. Que sigui profitós i ple de bons moments. --Bestiasonica (disc.) 16:57, 24 des 2009 (CET)
Us

vull de-
sitjar un bon
Nadal i el millor

any nou que hagueu tingut
Bon Nadal!

--Davidpar (disc.) 17:09, 24 des 2009 (CET)

Bones festes i excel·lentíssim any 2010!!! :D--Edustus (disc.) 17:26, 24 des 2009 (CET)
Moltes gràcies, Xavi!! Et desitjo el mateix i que tinguis bon començament d'any! Ens veiem al xat fa l'ullet. --Josep Gustau3 anys - Discussió 18:52, 24 des 2009 (CET)
Bon Nadal i feliç any 2010 Xavi, aviam si ens veiem més pel xat --Castor (disc.) 21:05, 24 des 2009 (CET)
Bon Nadal Xavi!!! avui no toca estudiar!! Què és festiu! xD --Rubenset (disc.) 17:10, 25 des 2009 (CET)
Gràcies, i igualment, bon Nadal, bon Any Nou i bones festes en general!--Guillem d'Occam (Digues, t'escolto) 20:42, 25 des 2009 (CET)
Wesołych Świąt!, o Bones Festes en llenguatge expapal fa l'ullet --Enric (discussió) 16:44, 26 des 2009 (CET)

Gràcies

Gràcies per contestar-me a la taverna. Sé que no he de publicar-ho cada cop que edito alguna cosa però encara vaig molt perduda per aquests mons i prefereixo demanar-ho a pifiar-la. Pel tema de "corroborar les fonts" com ho faig? Vols dir que posi una bibliografia o alguna cosa així? (he vist l'apartat de "referències" en la versió castellana però no crec que me'n surti, més que del fet de que com posar-ho perquè he anat mirant les coses que no sabia pel google i no estic segura de poder trobar les pàgines) També miraré de posar-hi més enllaços externs. Petons!--Style23 (disc.) 22:01, 28 des 2009 (CET)


Torno a ser aquí, per demanar-te ajuda si no et sap greu. És pel tema de les fotografies, perquè amb això dels drets d'autor... El fet és que en volia posar una a l'article del Tito Vilanova però no he trobat imatges a Flickr que és des d'on m'ha semblat més fàcil, i les altres que he trobat crec que tenen drets d'autor. Merci! --Style23 (disc.) 15:42, 29 des 2009 (CET)

Bon any

Que tingues un any 10. –Pasqual · discussió · xat 17:32, 31 des 2009 (CET)

Feliç any 10, Xavier!--Claudefa (disc.) 00:57, 1 gen 2010 (CET)