Usuari Discussió:Coet

De Viquipèdia
(S'ha redirigit des de: Usuari Discussió:Pasqual)
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Arxius discussions


Missatges[modifica]

Moltes gràcies, des de Euskal Herria[modifica]

Thank you very much, Coet. Moltes gràcies per la teva ajuda Mila esker zure laguntzarengatik.

Josu. http://eu.wikipedia.org/wiki/Lankide:Josu el comentari anterior sense signar és fet per 217.148.68.113 (disc.contr.) 18:36, 19 març 2012‎

Intentant accedir als Viquiestris m'he carregat alguna cosa[modifica]

Hola Coet,

Si us plau, em podries eliminar o dir-me com ho puc fer jo aquestes pàgines? Les he creat mirant de fer funcionar els Viquiestris i no me n'he sortit... no només no em van els Viquiestris, que ara fins i tot m'han deixat de sortir les botoneres normals de la Viquipèdia, i quan edito algun article no em surt res....

Les pàgines que t'agrairia que esborressis són aquestes:

Usuari:Peprovira/monobook.css

Usuari:Peprovira/veVersió

Usuari:Peprovira/vector.js

Usuari:Peprovira/vector.css

Usuari:Peprovira/monobook.js

Gràcies!

P.S. No puc signar aquesta entrada perquè no m'apareix el quadre de botonera de signar.. sóc en Peprovira. :(

Llibreria JS sajax[modifica]

Seguint amb els canvis JS, la llibreria sajax deixarà de funcionar a partir del dia 11. A la llista surten alguns scripts teus. El vriullop.js ja no recordo per què era, però millor esborrar-lo. Més preocupant és el documentation tab.js que surt en una altra llista i d'aquest em sento responsable. Més info. --V.Riullop (parlem-ne) 22:52, 7 ago 2015 (CEST)

He fet una nova versió de documentation tab.js com a giny a wikt:MediaWiki:Gadget-DocTabs.js traduït de wikt:en:MediaWiki:Gadget-DocTabs.js però em dóna error "tabs[page.title] is undefined", cosa que sóc incapaç d'entendre. És al final i fa que la pestanya no surti en vermell. T'ho pots mirar? --V.Riullop (parlem-ne) 16:58, 9 ago 2015 (CEST)
Finalment ho he solucionat a la bruta, posant els noms locals a pèl: wikt:Special:Diff/577983. --V.Riullop (parlem-ne) 21:53, 9 ago 2015 (CEST)
Per cert, suposo que el que estaves buscant és wgFormattedNamespaces. --V.Riullop (parlem-ne) 12:05, 10 ago 2015 (CEST)

Arxivador[modifica]

Ha funcionat per les pàgines amb "fets" però no en les simples: Especial:Diff/15550685, arxiva a /dev/null i es carrega la plantilla. --V.Riullop (parlem-ne) 10:32, 8 ago 2015 (CEST)

Ok, hauré de modificar alguna cosa, no el pose en funcionament encara, seran canvis que desconec de moment. --Cœt 10:53, 8 ago 2015 (CEST)
@Vriullop: Crec que ja ho he arreglat: Special:Diff/15557831. Faré manualment els propers arxivaments per tindre en compte i vore els canvis fet i si tot va bé, tornaré a automatitzar-lo a la setmana vinent. Cœt 09:07, 11 ago 2015 (CEST)

Horaris[modifica]

Com ho tenim? --gerardduenasparlem-ne 13:05, 10 ago 2015 (CEST)

@Gerardduenas: Jo estic fent cosetes i una mica més actiu al xat. Esta setmana, lliure totes les vesprades. He pogut passar a core tots els que estaven programats al crontab de manera que els he tornat a posar en marxa. Cœt 16:12, 10 ago 2015 (CEST)

CobainBot i Categories[modifica]

Bones! Una qüestió, és imprescindible que les categories estiguin endreçades alfabèticament a dins d'un article? En cas afirmatiu, res a dir. Fins ara les endreçava posant primer les categories que les englobaven en classes de minerals, més genèriques, com sulfats, sulfurs, òxids, etc. i després les categories per elements. Posant-les de manera alfabètica queden barrejades. Gràcies! --Yuanga (disc.) 16:15, 2 set 2015 (CEST)

S'ha discutit en algun lloc? Igual que en Yuanga, ho trobo una tasca dubtosa. --V.Riullop (parlem-ne) 17:17, 2 set 2015 (CEST)
Yuanga, Vriullop, disculpeu. Me n'he adonat fa cosa d'un minut abans de llegir esta pàgina. Ja l'he aturat.
Ha estat un script de Unapersona que devia actuar a viquidites. Com que ha pujat el seu codi font ha oblidat indicar el projecte, ja que ell per defecte té viuqidites. Ja ho hem endreçat.
Culpa meua, no volia revisar-li l'script :| –Cœt · mascletà 20:26, 2 set 2015 (CEST)
Coses que passen, no patiu. Els articles ee quedaran així ara o es poden revertir? --Yuanga (disc.) 20:58, 2 set 2015 (CEST)
Puc intentar una reversió d'aquells articles que encara no han estat editats per altres amb el comentari que ha deixat, és factible. Notifique a Yuanga. –Cœt · mascletà 21:03, 2 set 2015 (CEST)