Usuari Discussió:Docosong

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Docosong/Arxiu 1 en data 26-01-2016.

SergiL (discussiócontribucions)

Hola,

He vist que has eliminat d'aquesta pàgina el quadre amb la Junta Directiva, amb l'argument que no és enciclopèdic, i que per fer promoció ja està la web de l'entitat.

No estic d'acord. Posar els membres de la junta directiva és aportar informació, no fer-ne promoció.

Si no, per què es mantenen els quadres amb les juntes directives d'entitats com el FC Barcelona i tants altres clubs, entitats i associacions?

Gràcies, ~~~~

SergiL

Docosong (discussiócontribucions)

Bona tarda,

Dóna-li un cop d'ull a Viquipèdia:Com el meu, n'hi ha d'altres. Crec que comparar una entitat esportiva amb una associació cultural no té res a veure.

Recorda que la Viquipèdia intenta construir una enciclopèdia neutral i fiable, és a dir, sintetitzar allò més rellevant o important. Puc estar d'acord amb el teu argument de la junta directiva, però perquè aquesta i no un resum redactat de les juntes anteriors? Pots donar-li un cop d'ull al model de l'article de la GEC.

Salutacions!

Resposta a «Gremi d'Editors de Catalunya»
AREETSETB (discussiócontribucions)
Docosong (discussiócontribucions)

Bon dia, només us hem deixat un enllaç per a que feu un cop d'ull a Viquipèdia:Conflicte d'interessos. És a dir, no és recomanable que persones relacionades amb l'entitat facin l'article enciclopèdic. Recordeu que la Viquipèdia és una enciclopèdia basada en la neutralitat i fiabilitat.

Salutacions!

AREETSETB (discussiócontribucions)

Llavors podem fer petites correccions o és millor que no la toquem?


Docosong (discussiócontribucions)
AREETSETB (discussiócontribucions)

Moltes gràcies per la teva ajuda

Resum per Docosong

Mentorització nous usuaris

Nerea Hernández (discussiócontribucions)

Hola Docosong! Sóc nova per aquí i no sé molt bé com va el tema de les discussions. Em surt que m'has deixat un missatge però no se ni com veure'l (de fet no sé si faig bé escrivint per aquí...)

Docosong (discussiócontribucions)

Bon dia @Nerea Hernández, crec que t'he deixat un missatge de benvinguda, et recomano que facis una ullada als enllaços del missatge. Pel que fa a l'article que has ampliat, felicitar-te per les edicions que has fet, només has de tenir en compte dues ocasions:

  • La Viquipèdia intenta construir una enciclopèdia neutral i fiable, per aquest motiu, s'ha de sintetitzar allò més rellevant o important de la biografia d'una persona. Recorda que la Viquipèdia no és una col·lecció indiscriminada d'informació. Per exemple, trobes necessari que cada simfonia tingui un apartat? No seria més pràctic fer un resum? Pensa que l'article pot ser llegit per qualsevol persona i potser un article llarg no és el més idoni per una enciclopèdia.
  • Pel que fa la mateix al contingut, recorda que també has d'aportar les referències: Viquipèdia:Citau les fonts

Per qualsevol dubte, estem a la teva disposició. Salutacions!

Nerea Hernández (discussiócontribucions)

D'acord! Moltíssimes gràcies, encara em costa una miqueta.

Les referències les he acabat avui perquè ahir al final no vaig poder i el tema de les simfonies vaig dubtar com fer-ho... Així que gràcies! Intentaré millorar-ho quan pugui.

Salutacions!

mhas enviat un missatge sobre conflicte d'interessos

2
Resum per Docosong
Elisabet.diez (discussiócontribucions)

hola. en realitat no sé molt bé què he de fer... ja hi havia escrita una pàgina sobre mi i he vist que hi faltava foto i he corregit una info q estava obsoleta... però no em sembla autopromoció,, doncs la pàgina havia estat creada per un altre. què faig? em lio una mica. merci.

Docosong (discussiócontribucions)

Bon dia, la política de conflicte d'interessos explica que el propi biografiat o persona relacionada directament no hauria d'editar el seu propi article enciclopèdic. Recorda que la Viquipèdia és una enciclopèdia que intenta ser neutral i fiable, per això, que el mateix autor de bona fe faci la seva entrada enciclopèdica no pot resultar, a la llarga, neutral.

Per altra banda, pots aportar els canvis que creguis necessaris a la discussió de l'article: Discussió:Elisabet Díez Rodríguez i la mateixa comunitat farà els canvis corresponents. Ara mateix, l'article és admissible però necessita una bona expurgada i síntesi de dades més importants o rellevants, recorda que la Viquipèdia no és un plataforma de promoció.

Si és del teu interès, dona-li una ullada a wikidata o Ajuda:Carregar imatges i altres fitxers multimèdia

Salutacions!

Arxiu Municipal de Granollers

3
Resum per Docosong
Arxiu Municipal de Granollers (discussiócontribucions)

Hola... l'article es va crear fa anys amb un usuari impulsat des de la institució mateixa i tenia un contingut de caire molt promocional. Ara hem intentat donar-hi un enfoc més adequat a la viquipèdia. Entenc que el problema que s'hi detecta és que el creador té el mateix nom que l'entrada però crec que el contingut és adequat.

Docosong (discussiócontribucions)

Bon vespre @Arxiu Municipal de Granollers, gràcies per la vostra resposta. Us explico breument l'explicació de l'avís de {{Conflicte d'interessos}}:

Salutacions!

Arxiu Municipal de Granollers (discussiócontribucions)

Gràcies a tu per les teves aportacions i esperem anar-ho fent millor en el futur!

Alaric Arabel (discussiócontribucions)

Bon dia Docosong,

Perdona si ahir no vaig seguir el llit correcte, sóc bastant novençà en això de Viquipèdia però no tinc cap intenció de trollear.

He trobat un error en la pàgina de la República Catalana de 1641 perquè apareix un mapa de Willem Blaeu incorrecte. Saps com podria fer per a eliminar-ho?

Moltes gràcies

Docosong (discussiócontribucions)

No acabo d'entendre el problema amb el mapa. Si trobes que és un error, et recomano que proposis la seva eliminació a Wikimedia Commons. També li pots donar un cop d'ull a la versió en anglès. La mort d'un autor no vol dir que no es puguin publicar documents basats en la seva obra.

Per altra banda, l'alternativa que proposes, 1644 Europa Recens Blaeu.jpg de 1640, l'autor portava dos any mort.

Resposta a «Error en una pàgina»
Alaric Arabel (discussiócontribucions)

Bona tarda Docosong,

Escric en la teva pàgina de discussió perquè he rebut un missatge teu (alarmant) sobre que deixi de vandalitzar pàgines quan el meu propòsit és just tot el contrari: corregir informació incorrecta o donar-li neutralitat a informació polititzada.

T'agrairia si us plau si poguessis explicar-me què he fet per a vandalizar.

Docosong (discussiócontribucions)
Alaric Arabel (discussiócontribucions)
Resum per Docosong

Discussió càrrecs de govern

Davidpar (discussiócontribucions)

Hola! Veig que estàs millorant les taules dels càrrecs de la Generalitat. Podries revisar la columna dels partits? Perquè per exemple a Vicepresidència del Govern de Catalunya estem barrejant partits i coalicions o grups parlamentaris

Docosong (discussiócontribucions)

Bon dia, més o menys estic respectant el contingut inicial de la taula. Això si, moltes tenen (tenien) el nom del partit polític que crec que no es corresponia exactament amb la realitat del grup parlamentari: CDC o UDC, principalment. De moment, la solució més salomònica que he adoptat és afegir el grup parlamentari i especificar el partit en les notes, per exemple, Junts pel Sí, proposat per CDC o ERC: Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya o Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya

El tema dels consellers de CiU dels governs de Pujol és una mica més complexe, a banda de les opinions on mai ningú està content, algunes fonts el representen com el mateix grup parlamentari i altres no. Qualsevol ajuda és bona, gràcies per l'avís

Davidpar (discussiócontribucions)

Si a dalt de la columna diem "Partit polític" i llavors posem grups parlamentaris, pot portar a l'equívoc. Com va fer en Pau Colominas a Mesa del Parlament de Catalunya, mantindria sempre el partit polític específic de cada persona.

Davidpar (discussiócontribucions)

Docosong, t'animaries a fer una taula d'aquestes que estàs fent pels càrrecs amb President del Govern d'Espanya? Estan molt bé i estaria bé anar-ho unificant. Merci!

Docosong (discussiócontribucions)
Davidpar (discussiócontribucions)

Sí, exacte amb la segona idea, em referia a utilitzar el mateix estil de taules que has fet servir per consellers, etc. Així tindríem un estil únic.

Docosong (discussiócontribucions)

Fet!

He mantingut la cronologia, prefereixo que hi hagi consens o algun comentari. Pel que fa a la fusió, també s'hauria d'estudiar com fer-ho, sobretot el cas de la numeració i altres detalls, anirem fent!

Davidpar (discussiócontribucions)

Bravo!

Docosong (discussiócontribucions)
Davidpar (discussiócontribucions)

Potser canviar l'encapçalament de "Govern" de la llista per "Cap d'estat"?

Jaume Claret Miranda

1
Resum per Docosong

Edició d'article

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Hola, mira a veure que tal ha quedat Jaume Claret Miranda, després d'uns retocs que li he fet. Salut !

Bon solstici d'hivern!

1
Resum per Docosong

Felicitació del solstici d'hivern

Judesba (discussiócontribucions)
Feliç felicitat!
Tard, però... Desitjo que passis unes molt bones festes,
gaudeixis del temps compartit amb les persones que estimes,
i comencis el 2020 amb bon peu! ~ Judesba.