Usuari Discussió:Docosong

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Docosong/Arxiu 1 en data 26-01-2016.

147.161.69.107 (discussiócontribucions)

Hola,

M'agradaria saber quin problema hi ha perquè posa un rànquing de punts.

Docosong (discussiócontribucions)

Us he deixat un missatge a la vostra discussió, faríeu bé de llegir-lo

147.161.69.107 (discussiócontribucions)

Si et sembla bé ara quan edita un article o crea un article abans de pública demanaré l'autorització d'un administrador t'assemblea bé.

Docosong (discussiócontribucions)

Crec que no té res a veure amb el que estic dient, potser m'explico malament? Sabeu com funciona la Viquipèdia, només se us demana que compliu les normes d'estil i d'edició, com us ha demanat sovint la comunitat Wikipedia a nivell global, així com evitar l'atac gratuït i l'assetjament continu. Insisteixo per altres usos, la Viquipèdia no és el millor lloc. Teniu a la xarxa eines més adient pels vostres interessos.

147.161.69.107 (discussiócontribucions)

No sé quin atac i quin assetjament és el de posar a un article que parla d'equips catalans el rànquing de punts que tenen aquest equip.

Docosong (discussiócontribucions)
  • Assetjar a editors a la wiki catalana i castellana per solucionar el vostre bloqueig
  • Comentari gratuït a Tema:W6ry9qjwxxx1bpai: ja que veig que una pàgina que s'allunya de la realitat té més suport que una que demostra la realitat i perquè fa els articles de les ràdios i televisions d'àmbit local o comarcal també ho deixo està, ja que veig que aquí sol importen els mitjans grans i els petits no tenen cabuda a la Viquipèdia.
  • Continuar editant un article que no té cap admissibilitat i inventant-vos una classificació que no existeix, així unes quantes...

Si continueu en aquesta dinàmica poc constructiva, només caldrà demanar per enèsim cop el vostre bloqueig

Resposta a «Consulta»

Borrat mencions a mitjans

7
Resum per Docosong

edició article, possible CI

Sallywalker365 (discussiócontribucions)

¡Hola! Acabo d'incloure les mencions a mitjans d'un personatge públic, Gemma Galdon, i voldria saber perquè han estat borrats. També s'ha borrat la informació referent a un premi europeu. Podries si us plau explicar-me el perquè? No veig perquè ha de ser un problema enllaçar amb els articles que escriu a mitjans la persona en qüestió. Gràcies!

Docosong (discussiócontribucions)

Principalment perquè havíeu inserit enllaços externs al cos de l'article, només s'accepten referències. Per altra banda, no acabo de veure tampoc l'excés de referències que no parlen de la biografiada de forma àmplia.

Sallywalker365 (discussiócontribucions)

Han de ser enllaços externs, si no son externs com es poden incloure els articles que escriu als mitjans de comunicació? Els enllaços no parlen de la biografiada, sino que són la seva "obra". Els textos que publica a mitjans de tant renom com El País, eldiario.es o Nature son de prou embergadura com per ser d'interès de les persones que estiguin buscant aquest personatge. Si us plau, podries revertir el borrat? Moltes gràcies!

Sallywalker365 (discussiócontribucions)

No m'ha contestat sobre el Premi europeu al qual va quedar finalista, aquesta no és una dada important? Fins i tot la Generalitat va emetre un comunicat informant del tema... Gràcies!!

Docosong (discussiócontribucions)

El premi amb la referència pertinent pot afegir-se sense problemes, però no ho heu fet així en les vostres edicions

Docosong (discussiócontribucions)
Sallywalker365 (discussiócontribucions)

D'acord, afegirem el premi. No acabo d'entendre que El País no sigui una font fiable, però bé. Gràcies i salutacions!

Govern de la Generalitat de Catalunya

3
Resum per Docosong

edició d'article

Libero (discussiócontribucions)

Estic esperant una explicació sobre la reversió d'aquest nom, que és el terme legal.

Docosong (discussiócontribucions)

Principalment pel consens comunitari assolit en els articles. Si trobeu que heu de canviar l'encapçalament, resulta més pràctic proposar-ho a la discussió i saber què opina la comunitat. Salutacions!

Libero (discussiócontribucions)

Que el consens comunitari vingui de què «perquè ja estava així i ningú no s'ha queixat» implica que de cop i volta «ja no està així i algú s'ha queixat». De fet, el què vaig fer fou un arranjament.

Xdbf (discussiócontribucions)

Hola de nou. Reitero les gràcies per les teves orientacions. Crec haver rectificat les coses que proposaves sobre l'article "Balanzó". Vaig concretar un xic més el meu perfil i no -no se si és iomprescindible i sols a us intern dels qui sou mentors?- i vaig fer constar que no hi tenia conflicte d'interés especificant-ne les raons. No se si es suficient. Que cal fer per a que pugui acceptar-se i que quedi públic sense la nota inical que encara hi ha quan hi entro des de "proves" ? Salutacions.

Docosong (discussiócontribucions)

Bon vespre @Xdbf gràcies per la teva consulta. En relació a l'article, el principal problema és que teniu un evident cas de conflicte d'interessos. És a dir, els articles enciclopèdics han d'estar redactats per editors externs al tema, sense cap relació. Per exemple, no és convenient que jo redacti l'article enciclopèdic del meu llinatge perquè, tot i fer-ho de forma neutral, el text resultant tindrà molts biaixos. Recordeu que un dels pilars bàsics de qualsevol enciclopèdia és la neutralitat.

En el vostre cas, es produeix aquest fet encara que no us n'adoneu. Es recomana que no el continueu editant. Considero que l'article és admissible però li cal una bona revisió i aportació de més fonts fiables per a ser un text enciclopèdic com cal. Salutacions!

Resposta a «Cercant un mentor»
Cristinariera (discussiócontribucions)

Gràcies per les revisions i esmenes, Docosong!

Un dubte: com puc publicar la pagina en proves Usuari:Cristinariera/Maria_Alonso_Canals a l'espai principal? Potser és des de l'opció "Reanomena", seleccionant (Principal) i canviant el nom per "Maria Alonso Canals"? He consultat l'apartat "Ajuda:Reanomenar una pàgina" però dubto si hi ha una altra manera de fer-ho.

Docosong (discussiócontribucions)

Correcte!

Al menu horitzontal, al costat de Mostra historial, trobaràs una opció Més >> Reanomena. Un cop seleccionis aquesta opció et permetrà reanomenar la pàgina. Has de publicar com:

(Principal) i títol de l'article sense el teu usuari, és a dir, Maria Alonso Canals

Després és recomanable que expliquis els motius del reanomenament, per exemple, publicació article nou, etc. Si tens cap problema, fes-m'ho saber.

Cristinariera (discussiócontribucions)

Fet, i cap problema. Moltes gràcies!

Resposta a «Maria Alonso Canals»
Perebrunet (discussiócontribucions)

Bona tarda! Espero haver-ho fet bé. Només he volgut entrar dues modificacions a la pàgina que hi ha sobre mi (pàgina que no sé qui va escriure), perquè el que hi havia no es correspon amb la realitat actual...

Docosong (discussiócontribucions)

@Perebrunet El problema és que la Viquipèdia és una enciclopèdia basada en la neutralitat i la qualitat de les fonts fiables. Això també implica que s'ha d'evitar al mínim el conflicte d'interessos. Per aquest motiu, es recomana que els propis biografiats no editin el seu propi article enciclopèdic. Si considereu que s'ha de canviar alguna cosa, ho heu de proposar a la discussió del mateix article Discussió:Pere Brunet i Crosa. Salutacions!

Presentació sessió Viquipèdia 2

5
Resum per Docosong

sessió de proves

Docosong (discussiócontribucions)

Presentació de la sessió de divendres

Cristinariera (discussiócontribucions)

Hola, ja hi som!

Covi20 (discussiócontribucions)

Hola soc l'Anna

Ressius (discussiócontribucions)

Bon dia, sóc en David (Ressius).

Maliberch (discussiócontribucions)

Bon dia, sóc la Marta. Un plaer!

Presentació sessio Viquipèdia

5
Resum per Docosong

Proves de presentació

Docosong (discussiócontribucions)

Digueu el vostre i el vostre article de treball

Jantidot (discussiócontribucions)

Hola, sóc en Jordi i no tinc clar article de treball.

Mascançà (discussiócontribucions)

Hola soc el Miquel

Kspriton (discussiócontribucions)
Beplvi (discussiócontribucions)

Sóc la berta , tampoc tinc clar l'article

MontseBHMT (discussiócontribucions)

Hola,

Podries aclarir-me que vols dir quan dius que "falta la definició del que és"?

Moltes gràcies,

MontseBHMT

Docosong (discussiócontribucions)

Bon dia @MontseBHMT Normalment les introduccions de cada article enciclopèdic haurien de definir en poques línies el tema per tenir-ne una primera noció bàsica. En resum, Què? Qui? Com? Per què? etc. Encara que sigui un cas molt primmirat, no acabo de veure exactament que és el Butlletí del Foment de la Sardana l'Harmonia: un periòdic, una publicació periòdica, un pamflet, una publicació interna, etc. Et recomano donar un cop d'ull a Viquipèdia:Secció d'introducció.

Salutacions!

MontseBHMT (discussiócontribucions)

Arreglat!

Resum per Docosong

Viqupèdia:20 anys

Capsot (discussiócontribucions)

Espere que et vaja tot molt bé. Gràcies per totes les teues contribucions i més encara per les teues participacions recents ajudant Amical (ho vas fer molt bé si ho he entés bé). Com a viquipedista molt actiu i valuo's trobe que hauries de participar als vi'deos breus que es fan per al 20é aniversari. Com a viquipedista essencial, et necessitem per a aquesta fita. Et deixe els detalls essencials del que va penjar Sorenike a la Taverna (en teoria tens fins al 28 de febrer per a enviar-ho, però si no tens temps, pot ser una miqueta més tard):

"Si esteu interessats a participar-hi, heu de gravar-vos durant uns 10 o 15 segons màxim, explicant molt breument què significa, què en penseu o per què és important per a vosaltres la Viquipèdia i desitjar-li un feliç aniversari, un per molts anys, etc. És important que el vídeo que feu estigui en format horitzontal; pel que fa a la qualitat, no és un requisit indispensable, però és un valor afegit que en tingui un mínim.

Una vegada tingueu el vídeo, el podeu enviar a viquipedia@wikimedia.cat, on el rebrà la persona encarregada de l’edició."


Espere que podrem comptar amb tu! Que et vaja tot molt bé. Molt bon vespre i una setmana excel.lent. Fins ben prompte! Claudi/Capsot