Usuari Discussió:Docosong

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Docosong/Arxiu 1 en data 26-01-2016.

Amortres (discussiócontribucions)
Resposta a «Quinzena de la Qualitat»
Ymm amical (discussiócontribucions)

Bon dia! Necessitem la teva confirmació del que necessitaràs per a la Viquitrobada:

1). Si necessitaràs una habitació per ambdues nits.

2). Si necessitaràs servei de canguratge.

3). Si tens una al·lèrgia o intolerància, o alguna preferència en el teu menú per als sopars del divendres i dissabte (vegan/vegetarià, confirmar una opció). Viquiprojecte:Viquitrobada 2023/Viquimarató àpats i oci/Inscripcions per al restaurant 9cèntric

4). Per al sopar del dissabte, necessitem que confirmes entre els següents plats: Viquiprojecte:Viquitrobada 2023/Viquimarató àpats i oci/Inscripcions menú del dissabte

Necessitaríem saber aquesta informació entre avui i demà al matí.

Gràcies!

Resposta a «Confirmacions Viquitrobada 2023»
Oscartra (discussiócontribucions)

Bon dia Docosong,


Vaig començar a publicar la meva primera biografia, combianda amb altres comapnys, sobre brian Canalejo i anavem afegint pero heu decidit borrar-la abans de poder i ara tocara refer tot el treball, que a més, és acadèmic.

No entenc la situació si es va modificant.

aprofitant l'avinentesa, donat que teniu molta experiència, em sorgeix un problema en la cerca de plantilles, i és que quan cerca a una persona existent em surten infinitat de plantilles i ben estructurades i quan ho feia en la nova entrada que estava creant no m'apareixien opcions, que puc fer perquè també m'apareguin?


Gràcies

Docosong (discussiócontribucions)

Bon dia @Oscartra, tal com estava l'article no semblava gaire enciclopèdic i menys encara si l'única referència és una base de dades (Transfermark). Us recomano que doneu un cop d'ull a Viquipèdia:Criteris d'admissibilitat i Viquipèdia:Fonts fiables. Per altra banda, si esteu fent un treball acadèmic és imporant que marqueu a quin projecte pertany. Més aviat us recomano que feu les proves a Usuari:Oscartra/proves. Si hi ha un tutor responsable, seria adient que es posi en contacte amb la Viquipèdia. Salutacions!

Oscartra (discussiócontribucions)

Estic realitzant les proves tal com has comentat. Posteriorment, quean el vulgui publicar, com copio lo de les proves a l'article final?

Docosong (discussiócontribucions)

Abans de publicar res, cal repassar la pàgina de proves i veure si el que hi ha és admissible o no. A dia d'avui, no veig clar que sigui gaire enciclopèdic l'article.

Resposta a «Brian Canalejo»
Judgallego (discussiócontribucions)

Bon dia Docosong.

En referencia a l’article de Pelegrí Baltasar i Salvatella, primer de tot demanar-te disculpes, ja que vaig publicar sense tenir acabada la millora d’aquest article. Com estic aprenent, podries fer un cop d’ull a l’article com ha quedat ara per veure si està correcte.

Gràcies i salutacions.

Docosong (discussiócontribucions)

Bon dia @Judgallego, perdona el retard. Més aviat em preocupava el fet de treure referències sense donar cap explicació. Recorda que la Viquipèdia és un projecte col·laboratiu i és recomanable respectar la feina d'altres editors. Salutacions!

Resposta a «Pelegrí Baltasar i Salvatella»
79.156.77.1 (discussiócontribucions)
Docosong (discussiócontribucions)
79.156.77.1 (discussiócontribucions)

Entenc que aquí hi ha un criteri de privilegis el F.C.Barcelona a Catalunya sempre ha estat privilegiat per damunt dels altres equips i a la Viquipèdia no podria ser diferent. Jo entenc que tots els equips catalans a la Viquipèdia haurien de tindre la mateixa oportunitat a l'hora de donar informació als diferents usuaris. Però per desgràcia no és així.

Docosong (discussiócontribucions)

No crec que tingui relació amb el privileg i/o oportunitats, més aviat amb la cobertura que ha rebut per parts de fonts fiables. Quina cobertura ha rebut el CE Benavent en mitjans de comunicació generals o independents. Si voleu publicar la història d'aquesta entitat (com ho aneu fent des de fa temps), a la xarxa trobareu eines més adients.

AlbertRA (discussiócontribucions)
Docosong (discussiócontribucions)

Gràcies per la resposta @AlbertRA, el Club Esportiu Benavent ja té un article bastant adient. El problema, però, des de la seva creació hi ha moltes ips anònimes que s'entesten en promocionar l'entitat.

Resposta a «Consulta»
SilverioPlata (discussiócontribucions)

Hola Docosong, he vist l'avís en l'article Manuel García Portillo perquè podia semblar un CV. He suprimit l'apartat sobre responsabilitats institucionals. Tots els altres epígrafs s'han realitzat a partir de notícies i en format redacció, extraient dades de la seva vida, família, del que diuen uns altres sobre ell etc. Agrairia molt si pots eliminar l'avís, i en tot cas, si es necessita esborrar més text, doncs que m'ho diguis. Una salutació cordial

Docosong (discussiócontribucions)
SilverioPlata (discussiócontribucions)

Que jo sàpiga, en Wikipedia, tota la informació que es proporciona ha d'estar referenciada. Llavors què faig? haig d'eliminar més text?

Docosong (discussiócontribucions)

És certa aquesta norma, però com tot, s'ha de fer en mesura, sense abusar-ne. Com he dit abans, no acabo de veure clar que un text relativament curt tingui trenta referències. Normalment amb articles enciclopèdics de persones amb quatre o cinc referències n'hi hauria d'haver prou.

Resposta a «pàgina Manuel García Portillo»
Tusetjau (discussiócontribucions)

hola, he eliminat capçalera de música i concerts integrant tot a la biografia. he afegit més referències. tinc un missatge a la pàgina que diu que aquesta potser esborrada. si us plau, digueu-me si ha millorat i treieu l'advertència. soc novell, gràcies per tot.

Docosong (discussiócontribucions)

Bon dia @Tusetjau, principalment les referències han de parlar de biografiat de forma àmplia i consolidada. Les que heu aportat parlen d'ell de forma puntual. L'avís d'admissiblitat no implica que pugui ser esborrada d'un dia per l'altre sinò que li cal una millora considerable. Gràcies per la vostra comprensió!

Tusetjau (discussiócontribucions)

T'entenc. Hi ha poques referències sobre el JIM i gairebé tota és puntual en relació a les seva activitat. És precisament aquesta problemàtica la que em porta a intentar que no quedi en oblit. Bàsicament tot és referèncial, però no crec o no vull creure que tot plegat quedi en oblit. No sé com superar aquesta falta de documentació. Una mica decepcionat però gràcies per la franquesa.

Docosong (discussiócontribucions)
Resposta a «pàgina joan illa morell»
Resum per Docosong

Edició d'article

IA Antaviana (discussiócontribucions)

Moltes gràcies per les teves aportacions. He modificat la part de biografia, tot fent-la menys exhaustiva i mirant d'integrar-la en una visió més general de la trajectòria del personatge, per mirar d'adequar-me al teu comentari sobre el text. Salutacions!

Docosong (discussiócontribucions)
IA Antaviana (discussiócontribucions)

Hola, no hi tinc relació, m'agrada la seva feina i és una artista de la meva ciutat. Havia intentat fer un article fonamentat en fonts i mirant exemples d'altres artistes. D'altra banda, volia comentar-vos que he pujat una nova foto a WIkimedia (https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Sonia_Alins_1.jpg) per substituir la que han eliminat, però, ara mateix no sé ben bé com pujar-la com nova imatge de la fitxa de l'article a Viquipèdia. Moltes gràcies.

AlbertRA (discussiócontribucions)

Fet Fet!

IA Antaviana (discussiócontribucions)

Moltes gràcies!

Identificant editors

2
Resum per Docosong

Accions d'administrador a revisar

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Per si serveix el comentari, sobre aquesta intervenció. Si hi ha algú dient que recorrerà als advocats per una disputa d'edició, no em sembla una bona idea anar-li explicant a contra quins editors identificables al món real pot anar, i menys quan aquests editors han fet el que hauria d'haver fet qualsevol.

Docosong (discussiócontribucions)

Sé que no em puc permetre escalar cap discussió, tot i que no m'ha agradat aquest tracte cap a la companya. Gràcies pel comentari i la reflexió, a veure si amb temps i paciència es tranquil·litzen les aigües.

OSCARSERRET (discussiócontribucions)

Soc nou per aquest barri, que he fet per que es retiri l'article? perquè si be no m'entero del tot,es el que ha passat?

salutacions

Docosong (discussiócontribucions)

Benvingut @OSCARSERRET, suposo que us referiu a Especial:Diff/32646017. Principalment estàveu editant a sobre d'una política d'edició de la Viquipèdia. Teniu el vostre espai de proves per fer les modificacions que considereu adients

Resposta a «Hola,»