Usuari Discussió:Docosong

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Docosong/Arxiu 1 en data 26-01-2016.

taula d'idiomes de l'article Verdi Classics

2
93.176.148.212 (discussiócontribucions)

Hola, la informació que es treu de la taula d'idiomes de l'article Verdi Classics es treu cada dia de la pàgina web que he posat de referència.

Docosong (discussiócontribucions)

Diria que la informació que poseu és treball inèdit, només esteu generant una taula sense cap fonament ni sentit, ni cap referència vàlida que ho afirmi. Us recomano que doneu un cop d'ull a Viquipèdia:Fonts fiables i eviteu sobrereferenciació innecessària. Si voleu fer un estudi de l'ús del català d'aquest canal, teniu altres lloc més idonis per fer-lo.

Resposta a «taula d'idiomes de l'article Verdi Classics»

Pàgina Barcelona Dragons ELF

3
Resum per Docosong
CarlesGat (discussiócontribucions)

Bon vespre,

He vist que heu suprimit els encapçalaments dels continguts, deixant tot el text en un sol apartat. Sóc nou en això de la viquipèdia i m'agradaria saber-ne el motiu per tenir-ho en compte per altres ocasions.

Moltes gràcies,

Carles

Docosong (discussiócontribucions)
CarlesGat (discussiócontribucions)

Hola @Docosong,

Disculpa, tens raó, ho havia mirat malament. Ja he vist que m'has posat la plantilla "Infotaula Organització", perfecte la utilitzaré i em llegiré els "llibres d'estil" i el "citeu les fonts". En realitat, per error he publicat l'article abans d'hora, volia revisar-lo abans, però vaja, coses que passen.

Moltes gràcies per l'ajuda i la correcció!

Salutacions!

Josepmas8 (discussiócontribucions)

Bon dia @Docosong respecte a l'eliminació de la fitxa personal de Laura Ormella a la viquipèdia, informar-te que ella m'ho ha demanat personalment com a "impulsor" al seu dia de la seva inclusió en aquesta enciclopèdia i alhora com a coordinador de l'assemblea local de Primàries Barcelona.

Per tant, des del punt de vista personal i des del moviment, em cal atendre la seva sol·licitud, més quan se m'ha indicat que ella té dret a l'oblit a internet, si més no en una identificació tan clara.

Ella no demana que de la pàgina a la wikipèdia se la retiri del seu pas per les candidatures a les eleccions del 14 de Febrer de 2014...

Únicament no vol autoanomenar-se "i política catalana, candidata a les eleccions de la presidència de Catalunya per Primàries Catalunya".

Alhora, cal mencionar que la seva inclusió a la wikipèdia seria justificada en cas que hagués estat escollida i fora representant dels electors amb representació. Cosa que no va passar.


La meva pregunta ara mateix seria:

Tots els caps de llista de totes les eleccions al Parlament de Catalunya es mereixen una pàgina a la vikipèdia ?

Si la resposta és NO, cal que respecteu la voluntat de Laura Ormella i la doneu de baixa.

Gràcies.

Docosong (discussiócontribucions)
AlbertRA (discussiócontribucions)

Benvolgut, en referència a aquesta edició, en què afirmes que "Telesur no es considera font fiable", m'agradaria saber si aquesta consideració es desprèn de cap discussió o presa de decisió de la comunitat. Mercès per endavant.

Docosong (discussiócontribucions)

És el temps del manteniment

1
Resum per Docosong
Amortres (discussiócontribucions)

Salut! Com cada any per aquestes dates, arriba la Gran Quinzena Anual de la Qualitat, quan dediquem un temps a corregir incidències en els articles. Si no ho has fet ja, et convido que passis per la pàgina de coordinació del projecte i vegis quines tasques es poden fer. Moltes gràcies i una abraçada!

Soleralpremia (discussiócontribucions)

Bon dia, Quan intento utilitzar l'opció de reutilitzar cita, el sistema no em deixa. Imagino que el problema rau en què bona part de les cites que prèviament he introduït són manuals, i no automàtiques. La raó per la qual prenc aquesta opció és que bona part de la bibliografia disponible per a temes relatius a Santa Coloma de Gramenet no té ISBN. Hi ha alguna manera de resoldre-ho i poder reutilitzar cites? Salutacions, Soleralpremià

Docosong (discussiócontribucions)

Bon dia @Soleralpremia. He intentat reutilitzar la cita i no m'ha donat cap problema. Exactament quin problema t'ha donat? Només especulo que hi ha vegades que l'editor visual no reconeix la cita i has de guardar l'edició. Quan continues un altre cop et permet reutilitzar-la. El tema de l'ISBN no té res a veure. Endavant amb la millora d'articles de col·lecció local. Salutacions!

Resposta a «Cercant un mentor»
Resum per Docosong

Duplicat

Soleralpremia (discussiócontribucions)

Bon dia, Quan intento utilitzar l'opció de reutilitzar cita, el sistema no em deixa. Imagino que el problema rau en què bona part de les cites que prèviament he introduït són manuals, i no automàtiques. La raó per la qual prenc aquesta opció és que bona part de la bibliografia disponible per a temes relatius a Santa Coloma de Gramenet no té ISBN. Hi ha alguna manera de resoldre-ho i poder reutilitzar cites? Salutacions, Soleralpremià

Josep Estruch Traité (discussiócontribucions)

Hola, Docosong,

Ja saps que estic preparant un article sobre el quetx Ciutat Badalona. Ara a Wikidata n'hi ha una fitxa, creada per la Viquipèdia francesa i que jo he completat amb la resta de dades. A Commons hi ha dues imatges del Ciutat Badalona, una que hi ha posat la Viquipèdia francesa (el quetx hi surt al mig, amb el buc de color negre) i una altra que hi has posat tu. També hi ha una categoria Ciutat Badalona, on només hi ha la imatge francesa.

Llavors, com que d'aquí uns quants dies jo publicaré diverses imatges del Ciutat Badalona a Wikidata, com ho hauré de fer perquè les que ja hi ha i les que hi posaré jo quedin totes associades a a la categoria Ciutat Badalona? Igual com va passar amb les imatges que vaig publicar fa un mes del bergantí Maria Assumpta, que per art de màgia (perquè no ho vaig fer jo) van quedar associades a la categoria corresponent.

Gràcies per l'atenció.

Docosong (discussiócontribucions)

Bon dia @Josep Estruch Traité et responc per blocs afegint la consulta pendent de la discussió:

 1. L'article si el considero admissible sobretot pel llibre Rodamons de la mar que tu mateix vas traduir. Hi ha suficient material per fer la història del vaixell. El problema el trobo en l'etapa actual com a Ciutat Badalona ja que no n'hi ha moltes fonts publicades. Per referenciar l'article faria servir principalment el llibre d'Allcard, com t'he dit a la discussió cal evitar blogs o fonts pròpies d'entitats vinculades amb el tema
 2. Gràcies per la informació, ja he afegit la imatge a la categoria corresponent. Les fotos es publiquen a Wikimedia Commons (imatges), no a Wikidata (dades). La imatge a la que et refereixes no és meva és una foto amb un llicència lliure compatible amb la Viquipèdia, la font original és aquesta: https://flickr.com/photos/84558434@N00/8712210896 Si l'autor de la foto ha decidit posar aquest títol és convenient i ètic respectar-ho, dóna-li un cop d'ull a les llicències Creative-Commons
 3. A Wikidata se sol posar una imatge representativa de l'entitat. Tingues en compte que això és un projecte col·laboratiu lliure i normalment hi ha editors a nivell global que col·laboren en l'edició de dades o classificació d'imatges: :commons:Commons:Primers passos/Classificació
 4. Pel que fa al nom del vaixell, crec que és convenient aportar un font fiable definitiva, com alguna llista de vaixells o similar per consolidar el nom de l'entrada. Estic d'acord que és Ciutat Badalona, però també hi ha moltes fonts que citen com a Ciutat de Badalona. Entenc com tu dius que va haver-hi una confusió amb un altre vaixell.
 5. Pel que fa a la teva consulta, aplicant la Llei de Propietat Intel·lectual les imatges estan en domini públic 80 anys de la mort de l'autor. En cas contrari, has de demanar autorització a l'autor i omplir el formulari de Viquipèdia:Autoritzacions i enviar-ho posteriorment a info-ca@wikimedia.cat
 6. Pel que fa a les imatges anònimes, i aplicant la LPI espanyola, passa el mateix amb els autors són 80 anys després de la data de publicació

Salutacions!

Josep Estruch Traité (discussiócontribucions)

Gràcies per afegir la imatge del quetx a la seva categoria. Però, em podries explicar com es fa? Perquè jo ho hauré de fer aviat quan hauré obtingut els permisos de les altres fotos...

Docosong (discussiócontribucions)
Josep Estruch Traité (discussiócontribucions)

Ja els he estat mirant aquest matí i ja he trobat com se fa això de les categories.

De totes maneres, moltes gràcies.

Josep Estruch Traité (discussiócontribucions)

Nota d'aclariment

El nom oficial del quetx és "Ciutat Badalona" (sense preposició). Això és perquè quan li van canviar el nom ja hi havia al port de Barcelona una altra embarcació, més petita, que portava el nom de "Ciutat de Badalona" (amb preposició).

Potser caldria fer una correcció a la imatge de Commons...

Cordialment.

Josep Estruch Traité (discussiócontribucions)

Hola un altre cop.

Ja he publicat finalment l'article sobre el quetx Ciutat Badalona. Però se m'han presentat uns quants problemes. Em podries fer un cop de mà una altra vegada?

 1. Al peu de la pàgina, a "Categories" n'hi ha aparegut una d'espontània: Articles amb infotaules que usen miniatures. Hi ha aparegut tota sola, en sé la raó i no sé com treure-la. La raó és el segon problema.
 2. La infotaula extreu les dades de la fitxa corresponent de Commons. A la fitxa de Commons, que va fer abans que jo un francès, hi ha una foto que no m'interessa. Per això, l'he canviada per una miniatura i surt la categoria espontània anterior. Llavors, això planteja dos problemes més derivats:
 3. No recordo com arribar a la fitxa de dades de Commons del quetx Ciutat Badalona. Hi ha de ser necessàriament perquè jo mateix la vaig ampliar i completar. Primera pregunta: com s'hi arriba?
 4. Quan arribi a la fitxa i hi canviï la foto de referència, segona pregunta: aquesta foto ja sortirà a la meva infotaula o hauré de treure la miniatura que hi he posat en substitució?
 5. I tercera pregunta: aquest canvi de fotos afectarà la pàgina del Ciutat Badalona que hi ha a la Viquipèdia francesa?
Docosong (discussiócontribucions)

Bon dia et responc per parts:

 1. Molt bona feina per la publicació. Tanmateix com et vaig comentar, hi havia una referència no em feia el pes perquè és un blog [http://amicsquetxciutatdebadalona.blogspot.com/2010/11/historia-resumida-del-cb.html] i no compleix els criteris corresponents de fonts fiables. No nego la seva importància però un blog no dóna veracitat ni fiabilitat a cap informació referenciada. Per altra banda, he tret una referència que hi havia de la wikipedia anglesa. Recorda la viquipèdia no és una font fiable i no s'ha d'utilitzar per referenciar
 2. La infotaula extreu les dades de Wikidata no de Commons. Pots afegir la foto que desitgis a wikidata, de fet no trauria ara la que hi ha ara sinó afegiria una més. Després es pot indicar quina imatge és la prioritària per mostrar. Pensa que s'intenta construir una bases de dades entre tothom i qualsevol aportació, encara que sigui incorrecta, és bona
 3. Veig que a l'article de la wikipedia francesa utilitzen una imatge pròpia del quetx, no afectaria per res al canvi
 4. En relació a l'estil de l'article, el trobo una mica sobrecarregat d'imatges, no vol dir que no siguin adients. Però si ja tens un apartat de galeria d'imatges, intentaria limitar les imatges del marge esquerra. Almenys a la meva pantalla se solapen l'anterior apartat amb aquestes imatges de l'esquerra.
 5. Revisant la descripció de les imatges. En principi el procediment no és així, sinó que has d'enviar l'autorització dels autors a Viquipèdia:Autoritzacions i després un cop aprovat, es pot carregar. Em preocupa que encara no hagin revisat les imatges que has carregat, però depèn del revisor pot nominar-les per esborrar ja que no es presenta cap evidència formal d'autorització. Ara bé, si no diuen res, endavant, Només que sàpigues que hi ha aquesta possibilitat.

Resto pendent a les teves consultes. Salutacions!

Josep Estruch Traité (discussiócontribucions)

Responc seguint els teus punts:

 1. Si no serveix com a font, s'haurà de quedar sense cita perquè no en tinc cap altra
 2. El problema de la imatge de infotaula ja l'ha resolt algú altre.
 3. D'acord.
 4. Ja he reduït el nombre d'imatges i he deixat només les que em semblen imprescindibles.
 5. Les autoritzacions dels autors ja estan enviades de fa dies.

Gràcies pels consells.

Josep Estruch Traité (discussiócontribucions)

Ja ho cantava en Raimon: "Quan creus que ja s'acaba, torna a començar..." Hola de nou perquè necessito parlar-ne un altre cop.

Un amic m'acaba de passar un reportatge interessantíssim que el programa "Thalassa" de TV3 va dedicar al quetx el 3 de juliol de 2020. Penso que el contingut fa del tot imprescindible d'afegir-lo a l'article de la Viquipèdia en el primer lloc dels enllaços externs. A més a més, és possible que la informació que comenta el narrador pugui servir per resoldre algunes de les citacions marcades com a mancants.

Però m'he retirat de l'edició de l'article "Ciutat Badalona" per la qüestió del conflicte d'interessos i se suposa que ja no l'hauria de tocar més. Llavors, si hi torno a entrar per afegir-hi aquest vídeo i arreglar algunes cites, la comunitat viquipedista com s'ho prendrà? Davant del dubte, penso que me n'he d'estar. Però, el reportatge de Thalassa, ja ho he dit, és imprescindible. He de demanar, doncs, a algú altre que faci l'edició per mi? T'ho puc demanar a tu? Si no, em pots recomanar algun altre editor per demanar-li-ho?

I, sobretot, sempre que tinguis lleure per mirar-te'l, et sembla que el reportatge pot servir per resoldre les cites fallides?

Heus aquí l'enllaç del reportatge: https://www.ccma.cat/tv3/alacarta/thalassa/un-vaixell-per-a-badalona/video/6054751/

Fins dimarts no podré veure la teva resposta. Gràcies per l'acompanyament.

Docosong (discussiócontribucions)

Bon vespre @Josep Estruch Traité

Bona troballa, el vídeo es pot utilitzar com a font fiable. Faig ping a @Amortres: que es qui demanava les fonts necessàries. Per altra banda, afegir-lo als enllaços externs no seria prioritari perquè ja està massa sobrecarregat la secció amb tants videos. Recorda que la viquipèdia no és cap col·lecció d'enllaços, només s'hi han d'afegir els que estan directament relacions amb l'article, per exemple, trobo a faltar l'enllaç de l'Associació d'Amics del quetx.

Salutacions!

Amortres (discussiócontribucions)

@Josep Estruch Traité Ja ho farem els altres, la revisió del vídeo i l'article. Si et plau, per enèssima vegada, repassa què`és un conflicte d'edició, perquè el fet que durant setmanes només t'estiguis dedicant a interferir en aquest article i no a cap altre article dels milers disponibles no ajuda gaire a creure que aquest no existeix. Reflexiona i limita't a fer arribar a tercers el què creguis interessant i no em facis demanar el bloqueig de l'article.

Josep Estruch Traité (discussiócontribucions)

Ja havia llegit la informació del conflicte d'interessos. Ara l'he tornada a llegir. Simplement, no m'imaginava que filéssiu tan prim. He afegit a la pàgina de discussió una resposta que encara no hi havia fet perquè amb tantes notes m'havia passat per alt. La reprodueixo aquí:

«Si el llibre original tampoc serveix, llavors ens haurem de remetre a la informació que Xavier Fornés (badaloní i membre de l'Associació d'Amics del Quetx CB) ha recollit en diversos viatges que ha fet expressament a Dinamarca i a Anglaterra. Però és una informació que no té publicada i, a més a més, ell és membre de l'associació d'amics. Per tant, tenim un problema.
»Jo també he escrit a diversos museus de Dinamarca i i als antics propietaris d'Anglaterra del període 1969-1873, i tots m'han donat informació molt amablement. PERÒ NO L'HE FETA SERVIR, perquè ja he entès que això representava un treball d'investigació personal i perquè coincidia amb la de Xavier Fornés.
»De manera que, si cap d'aquestes fonts no serveix, en quedem sense i entrem en un cul de sac que, francament, no sé com resoldre.»

Allà també he dit que, redactant aquest article, he actuat de simple bona fe. No hi he posat cap comentari valoratiu. Les cites a la meva traducció les vaig treure, però algú les hi ha tornades a posar. No hi faig cap promoció de mi mateix ni de l'Associació d'Amics del Quetx CB. He procurat de redactar l'article amb estil del tot neutre. Torno a dir que no tinc gens ni mica cap afany de protagonisme ni de notorietat.

Tal com demanes, he reflexionat i, com pots veure, ja havia demanat a tercers si podien editar l'article. I no cal que us impacienteu proposant de bloquejar l'article. Me'n retiro del tot. Si hi ha algú que hi vol fer millores li estaré agraït i, si ho vol, li facilitaré de grat totes les fonts que m'han servit a mi.

Espero que amb això quedin resolts tots els dubtes que ha generat aquest article.

Salutacions cordials.

Amortres (discussiócontribucions)

@Josep Estruch Traité Moltes gràcies per la comprensió, i recorda que estàs col·laborant en una enciclopèdia i no en un bloc. Justament el què veus ara que passa, que un article entra en dinàmiques de no saber què fer per referències insuficients és justament el què succeeix quan hi ha conflicte d'interessos: et prens com a personal un article en el què vols que si o si apareguin les coses i un mateix creu que és justificable, i s'autoenganya creient que actua amb neutralitat. Tots hem passat per aquí, jo el primer. No et preocupis, és un aprenentatge, i ja saps com editar i tens totes les eines per ajudar a fer bons articles, ho fas molt bé. Per l'article, tranquil que està en bones mans.

Et recomano que passis per Categoria:Nàutica per veure temes a millorar, i en aquesta, els articles més importants de l'àmbit, que pots ajudar a fer de més qualitat, son: gavarra, vaixell, canoa, caravel·la, portacontenidors, creuer, transbordador, junc, aerolliscador, port, rai, bot de rem, vela de vaixell, navegació a vela, barca, vaixell cisterna i embarcació. De nou, moltes gràcies!

Josep Estruch Traité (discussiócontribucions)

Agraeixo també la vostra comprensió i agraeixo també els suggeriments d'articles que em recomaneu perquè hi faci una repassada. Malgrat les crítiques que he rebut, això demostra que actueu amb esperit de col·laboració i de confiança. Prenc nota d'aquests articles i segurament m'hi posaré en algun moment. Però serà més endavant. Ara m'he de tornar a posar en els projectes d'investigació personal que tinc engegats, perquè se m'han endarrerit després dels gairebé quatre mesos que he dedicat a redactar els dos articles de la Viquipèdia que em vaig posar com a objectiu (Maria Assumpta i Ciutat Badalona), i necessito tirar-los endavant un altre cop.

Salutacions cordials.

Resposta a «Ciutat Badalona (quetx)»
Resum per Docosong

Viquiprojecte escolar

Leire Velázquez (discussiócontribucions)

Hola Docosong, escric aquest missatge per informarte de que me estas intentant borrar el meu treball català que m'ha costat molt de fer i hem jugo la nota. Vaig a 4t de la ESO i en nostre professor de català ens ha fet fer un article en la viquipèdia i jo he triat el personatge Jackwise Clown ja que no li heu fet una pàgina encara. Si no es massa molestia, et pediria sius plau que intetesisno borrarme el meu costos treball. Gracies! Atentament, una alumna frustrada.

Docosong (discussiócontribucions)

Bon dia@Leire Velázquez crec que t'equivoques d'editor perquè no he fet cap edició al teu article. Faig ping a @Amortres: Per altra banda, seria bo que el vostre professor es poses en contacte amb la comunitat de la Viquipèdia perquè hi ha un problema generalitzat en el vostres articles.

Entenc la teva frustració però ací s'intenta editar una enciclopèdia que es basa en els criteris d'admissibilitat i fiabilitat. Que un youtuber sigui famós o popular no vol dir que hagi de tenir un article enciclopèdic. A més ha de rebre obertura d'altres fonts fiables com mitjans de comunicació, revistes, etc, no únicament de youtube.

Salutacions!

95.17.149.34 (discussiócontribucions)

Gràcies per respondre tan aviat. Suposo que ja està solucionat perquè el nostre professor ja ens a avisat de que pot ser no ho acceptin i ha dit que no passa res amb la nota del treball, que valora el text expositiu. Gracies i disculpi les molèsties.

Maria de la Concepció Martí fuster - Ada Martí

6
Anna maria batalla (discussiócontribucions)

Hola, m'acabo d'adonar ara mateix de la discussió generada a la pàgina de Maria de la Concepció Martí Fuster.....Jo em vaig basar en les referències que cito, si no et semblen correctes i disposes de dades més fidedignes, modifica el que creguis convenient. Vull aclarir que no estic condicionada per cap interès partidista, ni afinitat ideològica amb aquest personatge, tot i que va tenir una vida apassionant, com la majoria de dones que he biografiat fins ara. Gràcies.

Docosong (discussiócontribucions)

Bon vespre @Anna maria batalla més aviat feia referència a algunes parts de l'article que, segons el meu parer, s'assemblen molt al safareig o a una opinió subjectiva. Crec que val la pena sintetitzar allò més important o rellevant quan cal fer un article enciclopèdic sobre una persona. Agafo com a exemple el següent text:

Lectora voraç, es va interessar per l'existencialisme, freqüentava el Cafè de Flore, Édith Piaf i la bohèmia parisina. Recomanava les lectures de Sartre, Albert Camus, Simone de Beauvoir, etc. Es va enamorar del rus Boris, un llibreter benestant que li va comprar una "boite" (parada de llibres d'ocasió) al costat del Sena. Van conviure al Boulevard Raspail i el 1952 va néixer la Clàudia, Boris però, també les va abandonar.

No nego la importància del text però potser el més enciclopèdic es que va tenir la Clàudia el 1952.

Pel que fa a la resposta de la discussió no l'acabo d'entendre del tot, si t'he de ser sincer...

Vaig posar l'avís per tal de fer una revisió de l'article (crec que li cal), en cap cas he pensat que tinguessis una afinitat ideològica o política. Tot el contrari, penso que fas molt bona feina descobrint noves biografies de dones. Si convé recordar que cal sintetitzar allò més important o rellevant perquè la comunitat sempre pot demanar la referència d'allò que s'afirma. Si ho veus bé, es pot canviar la plantilla de l'article per {{Millorar}}

Salutacions!

Anna maria batalla (discussiócontribucions)

Gràcies per l'aclariment, fa molt que vaig fer aquesta biografia,ha estat casualitat que m'adonés del cartellet. Potser si que vaig fer un text molt novelesc, però no em vaig inventar res, tot ho vaig llegir en diverses biografies i artícles que definien l'Ada Martí com una dona molt inestable i passional, per tant no crec que sobrin aquests detalls de la seva ideologia i els seus gustos, les amistats, l'existencialisme, els amants, les crisis nervioses,la misèria, l'abandó que la va portar al suicidi etc etc. Era un personatge molt atormentat, a l'estil de la Duncan o Edith Piaf, per posar un exemple. Et demano, si et plau, que retallis el que creguis convenient i ho deixis a l'estil enciclopèdic i així veuré com ha de ser i de mica en mica n'aniré aprenent. Moltes gràcies.

Anna maria batalla (discussiócontribucions)

He tret molt de text superflu. Necessito que la persona que ha indicat que Maria de la Concepció Martí Fuster, no és "la seva" Ada Martí, ens faci arribar el document o prova autèntica de filiació i podrem canviar tot el què cregui convenient, o molt millor, ho podrà corregir ell mateix. Els viquipedistes no som historiadors i ens basem en textos ja publicats. Em sap molt greu si hi ha un error, però quan vaig crear la pàgina, apareixia a tot arreu com Maria de la Concepció Martí Fuster. Espero que aviat ho podrem resoldre. Gràcies.

Docosong (discussiócontribucions)
Anna maria batalla (discussiócontribucions)

Tal com em suggereix la Mercè Piqueras, potser fora bona idea canviar el nom de la pàgina Maria de la Concepció Martí Fuster, per el de Ada Martí, i així evitariem la polèmica generada,fins que algú demostri amb documentació fidedigna quins eren els cognoms reals. (Però jo no sé com es fa...)

Resposta a «Maria de la Concepció Martí fuster - Ada Martí»