Usuari Discussió:Docosong

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Docosong/Arxiu 1 en data 26-01-2016.

Jazz IV (discussiócontribucions)

Ara tinc a mitjes ho del rugbi. Veurà ho que comento del Club Ciclista Sant Boi. Bona nit.

Docosong (discussiócontribucions)
Jazz IV (discussiócontribucions)

Jo penso el mateix. A més alguna no té format. En la versió en castellà no ho tocaré per respectar a la persona que ho va fer, però a la traducció al català miraré de dona format i fer alguna modificació.

Gràcies.

Resposta a «Feina pendent»
Jazz IV (discussiócontribucions)

Bona nit,

Li comento que em queda pendent la millora de l'article : conill bélier. He aconseguit el llibre que em va recomenat(el conejo enano) i a més un manual d'animals exòtics d'un hospital veterinari.

També he mirat de millorar :Sant Boi de Llobregat i el rugbi. Al fer una menció d'entittas esportives de Sant Boi, vaig veure que:Club Ciclista Sant Boi, estava en castellà, però no en català i el tinc com a enllaç extern. Però he pensat a traduir-ho al català, així serà intern.

Quan ho tingui traduit ho posaré a la pàgina de proves i l'avisaré.


Resposta a «Feina pendent»
Tenan (discussiócontribucions)
Resposta a «Santissima Trinitat»
La chica de las estrellas (discussiócontribucions)

Bona tarda,  

Ja li he donat un cop d’ull al llibre d’estil de moment he canviat les referències i he posat les oficials de les editorials, “Nube de Tinta” ho fa des de una web secundària “Me gusta leer”.

Em faries un favor molt gran si em diguessis quin error més tinc per a què es pugui acceptar la pàgina.

També he posat entrada als autors que no en tenien.


Gràcies i salut!

Docosong (discussiócontribucions)
Resposta a «Admisibilitat Chris Pueyo»
Resum per Docosong

Consultes editors novells

Jazz IV (discussiócontribucions)

Gràcies per l'avís. Estava intentant arreglar-ho , però quelcom he tocat, inconscienment i ho que queda no té massa sentit. Han desaparegut seccions senseres, però en canvi en el mode codi viki si que es mostra tot, però no es visualitza.

Si mireu l'ultima secció "higiene"", veureu que no té sentit. Com a novell que sóc ja no sé que fer.

Gràcies.

Docosong (discussiócontribucions)

Bona tarda, els avisos que t'hem deixat a la teva discussió és que facis servir fonts fiables per referenciar l'article. No serveix nomś les pàgines web per referenciar un article, a més hauries de trobar fonts fiables, de tercers, i publicades. Per exemple, no hi ha cap llibre especialitzat que parli del Conill bélier? Entenc que si consultes aquest llibre la teva biblioteca més propera trobaràs informació fiable.

Salut!

Jazz IV (discussiócontribucions)

Gràcies. Trobo que he fet alguna progressió, però haig d'acabar-ho. Tens raó, em costa trobar fonts. En quant al llibre potser que el compri. Enguany tinc poblemes de mobilitat i anar a una biblio és fomut.

Aquest matí li he demanat a en Paucabot si podia afegir un article d'avui del periódico de Catalunya. És per ampliar un article meu i fusionat. El nom és Sant Boi de Llobregat i el rugbi.

A veure si puc aconseguir el llibre. Gràcies.

Jazz IV (discussiócontribucions)

El llibre que dius no està disponible a les biblioteques d'on visc. He mirat on line a el corte inglés i tampoc, però tenen un altra de la mateixa autora i amb un títol semblant. Intueixo que el que m'has dit ha de ser més complet. A veure què puc fer.

Si us plau, no l'esborreu, doneu-me una mica de temps pel motiu que he dit abans.

Docosong (discussiócontribucions)

Hola, no dic que aquest llibre sigui el millor o l'únic disponible, em refereixo a llibres de la mateixa temàtica que puguis tenir disponible o accés. També pensa que una enciclopèdia com l'Enciclopèdia Catalana o semblants poden servir.

Salut!

Vicotmirabet (discussiócontribucions)

Hola Docosong. Sóc nebot de la biografiada. Entenc que és un grau de parentiu de 3r grau i per tant no hauria de suposar cap problema. He intentat referenciar tot el que he pogut i suposo que hi ha errors (és el primer cop que faig una entrada a la wikipedia). Per altra banda a l'article apareix el següent missatge: "Aquest article o secció es presenta en forma de llista però s'hauria de redactar en forma de prosa.". És estrany ja que en casos similars, com per exemple a l'entrada d' Anna Casassas i Figueras, aquest comentari no hi apareix.

Docosong (discussiócontribucions)

Tot el contrari, esteu en un cas clar de conflicte d'interessos i se us recomana no continuar editant l'article. Pel que fa a les fonts aportades, només se'n salva la d'AELC i lleugerament la referència d'El País. Que hi hagi articles similars no vol dir que siguin un model que segueixi les pautes del llibre d'estil de Viquipèdia. Salut!

Resum per Docosong

consulta ja resposta

Jazz IV (discussiócontribucions)

Us faig unes preguntes amb tota la bona fe. Resposta, per una banda normal , pero l'article del conill despreès de 10 dies sense novetat, ara tos són citacions que manquen. No entenc res.

Jazz IV (discussiócontribucions)

Bona nit. Vull intentar refer l'article del conill, però no sé com fer-ho: a)directament a la pàgina publicada, mica en mica. b) a la pàgina de proves. Això suposo que significaria esborrar ho publicat per enganxar el contingut de la pàgina de proves, la qual cosa no es pot fer. Què seria allò més correcte.

Gràcies.

Docosong (discussiócontribucions)

Bona nit, t'adjunto les preguntes que m'has fet en una única resposta. Aniria bé seguir el fil de la conversa sense crear-ne temes nous.

  • La Viquipèdia està en continua revisió i és oberta per tothom. Tingues en compte que la majoria d'editors volen fer que la Viquipèdia sigui una enciclopèdia de qualitat i fiable. Algunes referències aportades a l'article Conill bélier no són fonts fiables i per aquest motiu, han estat esborrades. Et recomano que donis un cop d'ull a la política de fonts fiables.
  • La pàgina ja està publicada, o sigui trobo més adient que treballis sobre ella. Pots seguir l'exemple d'alguns articles de qualitat sobre animals com lleó, gat o gos, sobretot en l'estructura, redacció i referències.
  • Per últim, insisteixo que et familiaritzis amb les polítiques de Viquipèdia:Verificabilitat i Viquipèdia:Fonts fiables, millorant articles publicats que no pas crear-ne de nous. Et recomano que donis un cop d'ull a Viquipèdia:Bus turístic

Salut!

Resposta a «Com fer-ho»
Jazz IV (discussiócontribucions)
Docosong (discussiócontribucions)
Jazz IV (discussiócontribucions)

Hola bona tarda.Gràcies per contestar. L'article de Sant Boi i el rugbi el vaig fer fa poc quan feia 2 dies que havia començat un curs on line de vikipèdia. Jo ja intuia que seria fusionat. Jo el que demanava era millorar el fusionat, afegint-hi aquest article del Periódico i donar format a les a les 2 referències.

En quant a l'article de UE Santboiana, jo no ho he fet. M'ho mir-ho i si em doneu permís per a fer quelcom aportació doncs m'hi poso.

El llibre del conill: el conejo enano, està complicat. He posat 2 referències de la enciclopèdia catalana, i aquí a casa tinc la Larousse, i anem fent. En definitiva , hi ha 3 articles on m'hi ficat sent un pardillo de nassos. Repeteixo, gràcies.

Jazz IV (discussiócontribucions)

Sí. L'article de UE Santboiana no té referències. Si em doneu permís, busco i modofico. Insisteixo , permís. I perdò per l'insistència.

Docosong (discussiócontribucions)
Jazz IV (discussiócontribucions)

Lanceu-vos-hi. Quina gràcia.

Resposta a «Sant Boi de Llobregat i el rugbi.»
Jazz IV (discussiócontribucions)

Bona tarda. Li voldria comentar que vull començar a fer un article referent a Corpinnat.

Pregunto: qué haig de fer , donar nom a l'article i anar-ho fent? Quan he fet això m'ho han esborrat per no està acabat, no sé.

O és millor fer-ho a la pàgina de proves i publicar-ho desprès?

Estic esperant a veure si aconsegueixo bibliografia per a les referències del conill bélier. Crec que he millorat en quant a referències l'article de Sant Boi de Llobregat i el rugbi.

Voldria afegir quelcom a la publicació de Marianao, que és una barriada de Sant Boi, a més de contriibuir al de UE santboiana.

Gràcies.

Docosong (discussiócontribucions)

Bona tarda, primer us recomano que agafeu pràctica en la millora dels articles de Marianao o Unió Esportiva Santboiana, que no pas crear-ne de nous. D'aquesta forma, amb la pràctica coneixereu més a fons les polítiques de Viquipèdia:Verificabilitat i Viquipèdia:Fonts fiables

Podeu utilitzar la vosta pàgina de proves per crear i modificar articles, però recordeu que sempre s'han de complir les polítiques de Viquipèdia:Criteris d'admissibilitat i Viquipèdia:Conflicte d'interessos.

Pel que fa a Sant Boi de Llobregat i el rugbi, recordeu que té un avís de fusió i ara mateix trobo que l'article no té prou consistència per ser enciclopèdic.

Salut!

Jazz IV (discussiócontribucions)

Disculpeu. Jo em referia a afegir aspectes, però en cap moment fer-ne un de nou. De fet he fet alguna ampliació a Marianao en els carrers principals i en un centre IES de secundària. Gràcies.

Resposta a «Corpinnat»