Usuari Discussió:Docosong

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Docosong/Arxiu 1 en data 26-01-2016.

Informació del Club Esportiu INEF Barcelona

2
Alexsantamaria (discussiócontribucions)

El Club Esportiu INEF Barcelona és molt més que la secció de Rugby femení i té una història pròpia, la qual hem afegit algunes referències.


Pel que fa a la noticia de l'Esportiu, el titular i la informació no és certa, mai es van fusionar els 2 Clubs i aquesta informació no es recull a la web dels Clubs, on s'explica clarament que és un acord de col·laboració i els motius de l'acord. INEF Barcelona mai s'havia fusionat amb el RC L'Hospitalet, la referència de l'Esportiu no és vàlida. La font fiable són les Webs de les 2 Entitats Esportives, que recullen els motius de l'acord com està referenciat, mai pot ser un diari esportiu que parla "de oidillas", de forma incorrecte e imprecisa.


No existeix una Entitat Jurídica legal com INEF-L'Hospitalet, no està registrada enlloc, són 2 Clubs diferents. De fet, l'acord és només per l'equip femení de Lliga Iberdrola. Ni les seccions s'han fusionat ni els Clubs, de fet els equips masculins competeixen entre sí mateix a la Lliga Catalana, ni han modificat la samarreta ni res.

Sobre Història i Bibliografia a la Web del Club Esportiu INEF Barcelona i a les Xarxes Socials teniu molta informació. Us agraïm la vostra dedicació però si us plau, oferiu informació correcte.

Docosong (discussiócontribucions)
Resposta a «Informació del Club Esportiu INEF Barcelona»
Carlosduarte62 (discussiócontribucions)

Hola sóc Carlos volgués demanar-te ajuda sobre el perfil de Marta Reina que sobri això de currículum si pots ajudar-me o treure el teu mateix el que creguis que no hauria d'estar. jo ho he deixat tan bé com sigui possible. ja que soc bastant nou.

salutacions

gràcies

Docosong (discussiócontribucions)
Carlosduarte62 (discussiócontribucions)

hola no tinc relació amb ella sóc amic d'uns pares que tenen una filla transsexual i veig que dones transsexuals només surten si estan assassinades o si són misses, crec que dones com Marta Reina i algunes mes haurien d'estar pel treball que fan. Marta la vaig conèixer per la tele. i a part crec que la vikipedia catalana aquesta bastant oblidada i per això m'animi a fer mes coses i començar per ella

gràcies

Carlosduarte62 (discussiócontribucions)

Perdona m'ho deixi.

Si ho miri però crec que ja aquesta suficient editat no veig que sigui un currículum, ella té pàgina web i tot l'he tret del seu web. per això et demano ajuda, per que no es que veieu que pugui ser un currículum

salutacions

Carlosduarte62 (discussiócontribucions)

Hola mira-ho ara com ho veus he retirat tot el que podia ser denominat currículum

Docosong (discussiócontribucions)
  1. En anteriors versions de l'article, per no tenir relació amb la biografiada aportes moltes dades personals: origen del cognom, atropellament per un R5 i l'ús de la primera persona. Això pot ser útil per una pàgina web però no per una enciclopèdia que intenta ser neutral i fiable
  2. Crec que en cap moment he dit que la biografiada no sigui admissible a la Viquipèdia, més aviat tot el contrari i s'agraeix molt la col·laboració, però recorda que la Viquipèdia no és una plataforma de promoció.
  3. Per últim, recorda que la Viquipèdia es basa en fonts fiables, publicades i de tercers. La pàgina web personal d'una autora no pot ser considera una font fiable.

Salut!

Carlosduarte62 (discussiócontribucions)

Hola Docosong una cosa s’ha desfet la biografia i esments i no se posar-lo de nou. Una altra cosa el tema polític es pot posar o no? Gràcies i perdona per les molèsties

Docosong (discussiócontribucions)
Miquel Bohigas (discussiócontribucions)

Bon dia. Voldria resoldre el tema del conflicte d'interessos de l'article sobre Iu Bohigas i Blanch. L'Iu era el meu pare i quan va morir vaig fer la pàgina iubohigas.blogspot.com, a partir de la documentació de què disposava, i del coneixement personal que en tenia, és clar. A l'article hi he posat els enllaços que he cregut pertinents, però no sé si ho he fet prou bé. Què cal que faci per resoldre el tema? Moltes gràcies per endavant.

Docosong (discussiócontribucions)

Bona dia, agraïm la vostra col·laboració però us recordo que la viquipèdia intenta construir una enciclopèdia fiable i neutral, per aquest motiu, es recomana que els editors que tenen relació directa amb el biografiat no editin el seu article, ja que es produeix un conflicte d'interessos. Per altra banda, recordeu que els blogs no poden ser considerats fonts fiables.

Salut!

Bon cap de fem, defensors de la tecla (discussiócontribucions)

Però si Puigdemont mateix volgués escriure sobre independència de Catalunya, seria molt bé rebut per la junta aquí.

Docosong (discussiócontribucions)
Bon cap de fem, defensors de la tecla (discussiócontribucions)

Tu també Docosong, és tu que vas comenzar aixó i ho saps. Suposo que hi ha el mateix tractament per a tothom que no creu en la única veritat de Catalunya nomenada el «país». Molt bé, jo no sóc ni Espanyol ni Català (si això és una cosa diferent), així en principi sóc neutral en relació amb aquest tema, però és molt clar que l'article sobre Catalunya conté una font seleccionada molt selectivament per a «probar» que és un país, i després han bloqueat l'article contra tota otra modificació, aixì no et surprenguis si parlo d'una junta aquí... qué vergüenza, serio, verdaaaaaad

Docosong (discussiócontribucions)
Bon cap de fem, defensors de la tecla (discussiócontribucions)

Y que traduzcas el artículo sobre Cataluña al castellano y que descubras cuánta suerta tienes en tratar de publicarlo en el sitio castellano, serio mi amigo...

Bon cap de fem, defensors de la tecla (discussiócontribucions)

I gràcies a la gent que va escriure el filtre que acaba de bloquear el meu missatge amb la paraula «jota a jota a»... és una paraula bastant normal

Miquel Bohigas (discussiócontribucions)

Demanaré als responsables de la Bibioteca Iu Bohigas que verifiquin la informació. Si malgrat això creieu que segueix havent-hi conflicte d'interessos, eliminaré l'article, bo i esperant que algn dia algú altre consideri oportú incloure la biografia d'Iu Bohigas a la Wikipèdia.

Miquel Bohigas (discussiócontribucions)

... a la Viquipèdia, perdó.

Salut!

Docosong (discussiócontribucions)

Bona pensada, de fet, l'article de l'autor formaria part del projecte Viquiprojecte:Bibliowikis/decapçalera, tanmateix convé que un altre editor sense conflicte d'interessos, reformuli el redactat de l'article.

Entrada Biblioteca Rafael Vilà i Barnils d'Arbúcies

7
Bibliotecaarbucies (discussiócontribucions)

Bon dia. Ahir vaig introduir dues cites a l'entrada de la Biblioteca Rafael Vilà Barnils d'Arbúcies. Una és de la web de la biblioteca i l'altra d'un article d'una revista. queda així resolt el problema de les "fonts fiables"? D'altra banda, penso que està molt bé que us assegureu de l'objectivitat del que es publica. Però crec que cal considerar el tipus d'informació que cada entrada conté. Per exemple, en el cas de l'entrada que vaig elaborar, tot són dades fiables extretes de les memòries oficials de la biblioteca. Es veu que no és una entrada que pretengui "vendre" res, ni fer publicitat amb ànim de lucre ni res d'això. És una entrada informativa per tenir presència al fantàstic projecte viquipèdia. Confirmeu, sisplau, si l'entrada ja està bé o si cal refer-la o ampliar-la quant a fonts fiables. Moltes gràcies pel suport, la dedicació i la seriositat.

Docosong (discussiócontribucions)

Bon dia, no nego la quantitat i la qualitat de les dades que teniu de la biblioteca però recordeu que la Viquipèdia intenta construir una enciclopèdia neutral i fiable i en aquest cas teniu un evident conflicte d'interessos ja que esteu editant l'article enciclopèdic de la vostra pròpia institució. Per posar-vos un exemple, és com si un autor novell fes el seu propi article a la enciclopèdia, no està prohibit però comprendreu que l'article no serà gaire neutral. Se us recomana no editar l'article de la vostra pròpia institució.

Com us he dit anteriorment, trobo més adient que doneu un cop d'ull a l'article Rafael Vilà i Barnils, o tenint en compte que disposeu d'un fons local, editeu article de persones, entitats, edificis patrimonials d'Arbúcies.

Salut!

Bibliotecaarbucies (discussiócontribucions)

Bon dia altre cop. Digueu-me, sisplau, què es pot fer per tenir una entrada a la viquipèdia corresponent a la biblioteca rafael vilà d'arbúcies. Si el que hi ha publicat ara mateix, amb cites objectives, no es pot mantenir publicat, esborreu-ho. Però digueu-me què es pot fer. El pot publicar algú altre que no tingui res a veure amb la biblioteca? Algú del poble, simplement?

He mirat l'article Rafael Vilà i Barnils, com recomanes. Però no té res a veure amb l'entrada d'una institució. Hi ha altres biblioteques que tenen la seva entrada (vid. Biblioteca Pública Carles Rahola). Voldria saber què fer per tal de tenir-la, també. Si cal que la faci algú altre, d'acord. Però confirmeu-m'ho sisplau. Moltíssimes gràcies.

Docosong (discussiócontribucions)

L'article ha de rebre suficient de cobertura de fonts fiables, publicades i de tercers. Ara mateix l'admissibilitat de l'article és molt justa perquè trobo que només hi ha una referència fiable (Perxada). Com indica la política Viquipèdia:Conflicte d'interessos, quanta menys relació directa tingui l'editor amb el tema tractat, menys baixos i manca de neutralitat hi haurà. També aprofito l'avinentesa per a que li doneu un cop d'ull a Viquipèdia:Conflicte d'interessos#Professionals especialistes i del sector cultural i Viquipèdia:Guia per a professionals del sector cultural

Per altra banda, recordar-vos que la Viquipèdia és una enciclopèdia, és a dir, qualsevol tema ha de rebre suficient cobertura de fonts fiables per ser admissible, vegeu Viquipèdia:Criteris d'admissibilitat. Entenc les vostres raons, però el projecte no funciona amb la idea "vull tenir la meva pàgina a la viquipèdia", més aviat, qualsevol tema/persona que tinguin suficients fonts fiables que en parlin, pot tenir un article a la Viquipèdia.

Salut!

Bibliotecaarbucies (discussiócontribucions)

Moltes gràcies pels aclariments. Teniu raó. He ampliat el nombre de referències a la Biblioteca que apareixen a la premsa periòdica. Confirmeu-me, sisplau, si ara hi ha prou fonts fiables o si encara està en risc d'eborrar-se, l'entrada. Gràcies.

Docosong (discussiócontribucions)

Bon dia, insisteixo un cop més que NO hauríeu de continuar editant l'article de la vostra institució. Els enllaços que us he passat anteriorment us expliquen que quan més editeu l'article, més tendirà a la manca de neutralitat. Pel que fa a l'admissibilitat, sembla que té prou fonts per tenir article enciclopèdic, ara bé, en la meva humil opinió, l'article hauria de centrar-se més en la història de la biblioteca que no pas en els serveis actuals. Salut!

Bibliotecaarbucies (discussiócontribucions)

Moltes gràcies pels aclariments. Si cal que esborreu l'article, endavant. Ara entenc millor el funcionament de viquipèdia. Gràcies.

Resposta a «Entrada Biblioteca Rafael Vilà i Barnils d'Arbúcies»
Bon cap de fem, defensors de la tecla (discussiócontribucions)

Yo estaba a punto de formatear el enlace, pero porque lo has borrado de nuevo, puede hacerlo tú mismo (o dejar la frase sin fuente si no lo haces - la fuente que otro usuario me ha pedido).

Tan impacientes, todos.................


Jazz IV (discussiócontribucions)

Ara tinc a mitjes ho del rugbi. Veurà ho que comento del Club Ciclista Sant Boi. Bona nit.

Docosong (discussiócontribucions)
Jazz IV (discussiócontribucions)

Jo penso el mateix. A més alguna no té format. En la versió en castellà no ho tocaré per respectar a la persona que ho va fer, però a la traducció al català miraré de dona format i fer alguna modificació.

Gràcies.

Resum per Docosong

edicions usuaris nous

Jazz IV (discussiócontribucions)

Bona nit,

Li comento que em queda pendent la millora de l'article : conill bélier. He aconseguit el llibre que em va recomenat(el conejo enano) i a més un manual d'animals exòtics d'un hospital veterinari.

També he mirat de millorar :Sant Boi de Llobregat i el rugbi. Al fer una menció d'entittas esportives de Sant Boi, vaig veure que:Club Ciclista Sant Boi, estava en castellà, però no en català i el tinc com a enllaç extern. Però he pensat a traduir-ho al català, així serà intern.

Quan ho tingui traduit ho posaré a la pàgina de proves i l'avisaré.


Santissima Trinitat

1
Resum per Docosong

edicions de tema conflictiu

Tenan (discussiócontribucions)
La chica de las estrellas (discussiócontribucions)

Bona tarda,  

Ja li he donat un cop d’ull al llibre d’estil de moment he canviat les referències i he posat les oficials de les editorials, “Nube de Tinta” ho fa des de una web secundària “Me gusta leer”.

Em faries un favor molt gran si em diguessis quin error més tinc per a què es pugui acceptar la pàgina.

També he posat entrada als autors que no en tenien.


Gràcies i salut!

Docosong (discussiócontribucions)
Resum per Docosong

Edicions nous usuaris

Jazz IV (discussiócontribucions)

Bona nit. Vull intentar refer l'article del conill, però no sé com fer-ho: a)directament a la pàgina publicada, mica en mica. b) a la pàgina de proves. Això suposo que significaria esborrar ho publicat per enganxar el contingut de la pàgina de proves, la qual cosa no es pot fer. Què seria allò més correcte.

Gràcies.

Docosong (discussiócontribucions)

Bona nit, t'adjunto les preguntes que m'has fet en una única resposta. Aniria bé seguir el fil de la conversa sense crear-ne temes nous.

  • La Viquipèdia està en continua revisió i és oberta per tothom. Tingues en compte que la majoria d'editors volen fer que la Viquipèdia sigui una enciclopèdia de qualitat i fiable. Algunes referències aportades a l'article Conill bélier no són fonts fiables i per aquest motiu, han estat esborrades. Et recomano que donis un cop d'ull a la política de fonts fiables.
  • La pàgina ja està publicada, o sigui trobo més adient que treballis sobre ella. Pots seguir l'exemple d'alguns articles de qualitat sobre animals com lleó, gat o gos, sobretot en l'estructura, redacció i referències.
  • Per últim, insisteixo que et familiaritzis amb les polítiques de Viquipèdia:Verificabilitat i Viquipèdia:Fonts fiables, millorant articles publicats que no pas crear-ne de nous. Et recomano que donis un cop d'ull a Viquipèdia:Bus turístic

Salut!