Viquipèdia:Guia bàsica

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Info icon.svg IntroduccióL Aprenent.svg BenvingudaGnome-help-faq-dark.svg Guia bàsicaCurly Brackets.svg Apunts breusNuvola apps filetypes.svg Plantejament de preguntesGnome-help.svg Ajuda

Inici Modificar Format i enllaços Imatges Fonts Discussió Criteris Resum

Guia bàsica d'edició de la Viquipèdia – Us donem la benvinguda[modifica]

Nous viquipedistes aprenent a editar durant un taller d'edició

La Viquipèdia és una enciclopèdia editada de manera col·laborativa on tothom –vós també!– hi pot contribuir. Aquesta guia us ajudarà a convertir-vos en pocs passos en tot un/a viquipedista. En les pàgines següents es donen consells sobre l'estil i el contingut dels articles de la Viquipèdia, i s'explica com funciona la comunitat i quines en són les principals normes i convencions.

Això és una guia bàsica, no un manual complet: si voleu més informació, seguiu els enllaços suggerits a altres pàgines. Per fer-los una ullada sobre la marxa, els podeu obrir en una nova finestra o pestanya del navegador i seguir amb aquesta guia, o podeu retornar-hi més endavant. Us suggerim però, que primer acabeu de llegir la guia bàsica abans d'explorar altres pàgines.

Al final de cada pàgina de la guia bàsica trobareu enllaços a pàgines de proves on podreu practicar el que us expliquem. Llanceu-vos-hi i practiqueu! A ningú no li importarà si us feu un embolic experimentant en aquestes pàgines de proves.

Recordeu que la Viquipèdia té a la vostra disposició un sistema de mentorització. Podeu demanar l'assignació d'un mentor que us proporcionarà assistència personalitzada durant els vostres primers passos.

Nota: La guia assumeix que esteu utilitzant el format de pàgina per defecte. Si us heu registrat i heu canviat les vostres preferències, la posició dels enllaços pot ser diferent.

Pàgina següent