Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Salta a: navegació, cerca

Sobre aquest tauler

Icona d'ajuda de la taverna

Si teniu alguna pregunta sobre la Viquipèdia, vegeu primer les preguntes més freqüents.

Aquí atenem les demandes o preguntes sobre temes d'edició. Si voleu fer una consulta enciclopèdica aneu al Taulell de consultes. Per a obtenir suport tècnic pregunteu a Tecnicismes. Sigueu pacients, però, que tard o prompte algun usuari vos n'atendrà.

Aquesta pàgina incorpora el format de discussió Flow. Vegeu els arxius anteriors i l'arxiu de l'historial (podeu recuperar els fils actius del darrer arxiu).

Quan una petició d'ajuda ja ha estat atesa, podeu posar la plantilla {{respost}} en el resum del tema.

La taverna:
Novetats | Propostes | Ajuda | Tecnicismes | Multimèdia
Flamenc (discussiócontribucions)

Caper d'Elis va guanyar els jocs olímpics el 142aC. Tot i això, el sistema el classifica automàticament entre les «persones vives». No tinc cap prova bibliogràfica, però molt probablement és una persona morta.

Pau Colominas (discussiócontribucions)

Diria que és perquè no té introduïda una data de mort. Crec que n'hi haurà prou indicant que va morir al segle II a.C. per evitar-ho.i

Pau Colominas (discussiócontribucions)

Fet. Indicar la data de mort ho ha solucionat.

Deixant el cas concret de banda, crec que seria adient que la categoria "Persona viva" no s'afegeixi automàticament per persones nascudes més de 150 anys enrere, per raons òbvies.

Ssola (discussiócontribucions)

Mirant altres llengües he vist que en realitat va guanyar els jocs olímpics del 212 aC, que eren els 142ens segons la font. Ho he corregit i he esborrat la data de mort perquè no en podem saber el segle.

Millor arreglar la categorització, que no sé on es fa.

Pau Colominas (discussiócontribucions)

Doncs posem-hi com a data de mort el primer mil·lenni abans de Crist. Millor això que res.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

D'acord amb @Pau Colominas. És una mala praxis deixar vius al morts.

Se l'hi posa la màxima precisió possible, i tema mort..., vull dir, tancat.

Ssola (discussiócontribucions)

En Flamenc té motius per queixar-se si un article de persona nascuda fa més de 150 anys s'inclou a Categoria:Persones vives si ningú ha fet res per incloure'l, i a més no és evident (ni encertada, si m'ho permeteu) la manera d'evitar-ho. Entenc que coses com aquestes generen frustració als editors. He vist que la categorització es fa a Plantilla:Data naixement i edat/wd. Si es pot arreglar perfecte, si no potser hem de pensar de canviar la manera. De fet, Categoria:Persones vives hauria de ser una categoria oculta, però no ho és perquè sinó no funciona "Plantilla:Avís d'edició BPV".

Pau Colominas (discussiócontribucions)

Crec que la solució correcta és una no categoritzar com "persona viva" algú nascut fa més de 150 anys, però també afegiria data de defunció aproximada sempre que es pugui.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Modificar la plantilla per a evitar que ho posi com a "persona viva" és prendre un calmant per no voler reconèixer que tenim un mal que cal mirar. El problema d'aquest atleta és que no té data defunció i és això el que cal solucionar. No us agradaria més que aquells que tenen edats desmesurades formin part d'una categoria a revisar i corregir, com ara, "persones amb dades de naixement o defunció a revisar" ?.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

@Pau Colominas Retiro l'oferta. Ho he mirat i és mooooolt complex, encara que no us ho sembli. Penseu que les dates es poden escriure amb diferent nivell de precisió (anys, dècades, segles o mil·lennis) i la rutina de WD calcula entre dates de diferents precisions i amb tot plegat no és evident la pregunta "és més gran de 150 ?".

Pau Colominas (discussiócontribucions)

@Amadalvarez: I si ho canviem a "va néixer al segle XIX o abans"? Des de la mort de Violet Brown aquest setembre que ja no queden persones nascudes el segle XIX.

No seria una categoria tan completa, però sí fàcil d'omplir automàticament.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

La resposta difícil d'avaluar a la plantilla és quan la precisió és de dècades, segles o mil·lennis i tenim un grapat de gent així. Res és impossible però complica extraordinàriament el codi una situació que és residual. Si optem per una solució més a l'engròs que no generi els errors actuals (per exemple, només posar "persona viva" quan la data naixement sigui en DMA i per tant segur de calcular), llavors ens queixarem que s'exclouen quan són evidents, com ara "nascut els anys 1960" i sense data defunció.

En fi, no li trec la raó al @Ssola ni al @Flamenc quan diuen que és un error, tant sols dic que els mals cal matar-los d'arrel. Perquè si no peten per aquí, petaran per un altre lloc.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

una altra cosa seria fer una cerca de tots els que estan erronis i fer neteja. El @Paucabot fa fer un Petscan dins Categoria:Persones vives a revisar que no sé perquè no funciona, però que el convido a que ens ajudi a corregir-lo. Merci,

Paucabot (discussiócontribucions)

La consulta la va fer en Pere prlpz amb una eina antiga. Ara miraré si puc actualitzar-la.

Paucabot (discussiócontribucions)

Hi ha una bona feinada: Nascuts abans del 1880 amb article a :ca i sense data de mort (només els 1000 primers resultats)

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Total: 2172

Amb precisió DMA: 569

d'aquests, del s.XIX: 231; del s.XVIII:307; anteriors:31

Amb precisió genèrica (dècades, segles,..): 1603

d'aquests, del s.XIX: 266, del s.XVIII:138; altres dC:668; altres aC: 531

He mirat uns quants a l'atzar i és fàcil deduir una data de mort en precisió segle.

El 531 que són en segle o mil·lenni abans de Crist, se li pot posar el mateix amb un risc molt baix.

Hauríem de preguntar a la taverna de WD si hi ha alguna política amb això.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Per cert, els francesos tenen una categoria que ho controla: Catégorie:P570_absent_de_Wikidata

Paucabot (discussiócontribucions)

Crec que ho podríem implementar a {{Infotaula persona}}. És més fàcil de control·lar una categoria que una consulta.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

@Paucabot mira el comentari d'una mica més amunt on explico que no és massa fàcil.

A banda d'això. Hi va haver una discussió sobre el tema fa dos anys sense conclusions contundents. He afegit un "summary" a veure si ho confirmen i diuen alguna cosa sobre les accions a fer amb els que estan malament.

Esperem moviment

Pau Colominas (discussiócontribucions)

Només comptant els "vius" nascuts al segle XIX ja en surten vora 900.

Pau Colominas (discussiócontribucions)

És un bon punt de vista. M'has convençut.

Pau Colominas (discussiócontribucions)

Ja tenim Categoria:Persones vives a revisar. Seria qüestió d'ampliar-ne el criteri d'inclusió.

Ssola (discussiócontribucions)

A mi no em convenç. No crec que sigui un problema que manqui informació a Wikidata o a la Viquipèdia, sempre en mancarà. Però mostrar informació falsa (no per desactualitzada, sinó per defecte) sí que és un problema.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Si la "informació falsa" és l'edat, tens tota la raó. Si la "informació falsa" és ser "persona viva", crec que la solució no rau en que desaparegui de la categoria per codi, sinó arreglant l'error. No oblidem, les persones vives, són les que no han mort, no les que tenen 200 anys.

Ho dic perquè si una categoria conté el que no toca s'ha d'anar a les fonts. Recorda els problemes que ens generen aquells que decideixen que, per haver nascut a Tarragona o Lleida, la teva llengua és el castellà i la teva nacionalitat l'espanyola. Et sona ?.

La plantilla calcula l'edat i posa com a vius aquells que no tenen data de defunció. Els controls de límit d'edat que tenia la mateixa plantilla quan no accedia a WD generava falsos positius en personatges de ficció com Matusalem

Ssola (discussiócontribucions)

El que dius té sentit per una categoria de manteniment, però no per una categoria que es mostra als usuaris. El tema del castellà com a llengua és comparable però a favor de la meva hipòtesi, perquè no volem mostrar informació deduïda i no referenciada (i falsa) en els articles. Matusalem tindria sentit que estigues a una categoria de manteniment d'edats extraorbitades, però no que es mostri al lector aquesta categoria. Per sort els personatges ficticis els heu tractat en una infotaula diferent i no teniu aquest problema.

Pau Colominas (discussiócontribucions)

Però la culpa que es mostri informació falsa és de Wikidata, i és on cal fer la correcció

Ssola (discussiócontribucions)

La informació falsa és ser "persona viva", que sincerament no s'entén per gent nascuda fa segles. I això ho posa la plantilla, no és un problema de Wikidata. Encara que corregim tots els casos, quan algú creï un article nou tornarà a aparèixer el problema. Quan un editor ve a La Taverna a comentar-ho, com ho podria haver fet un lector, cal reconèixer i afrontar el problema. Aquest és un exemple de petita barrera tècnica que pot frustrar els editors.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

D'acord amb en Ssola, però també una mica amb l'Amadalvarez.

D'acord amb en Ssola que no podem mostrar al lector una categoria de persones vives amb persones que evidentment no són vives, i no incloure els morts evidents en la categoria (no oculta) de persones vives és una millora, i no calcular-ne l'edat també.

Però d'acord amb en Amadalvarez que hi ha un problema subjacent de manca de data de la mort a Wikidata i que el calmant (treure l'article de persones vives) no resol aquest problema. Ara bé, si volem seguir podent detectar aquest casos ho podem fer amb categories ocultes sense mostrar una categoria incorrecta al lector.

Paputx (discussiócontribucions)

I utilitzant el paràmetre "valor desconegut" a wikidata ?

Pau Colominas (discussiócontribucions)

Observeu aquest cas: Pau Fargas i Soler (wikidata:Q43639239). No hi ha data de defunció però sí hi ha lloc de defunció. Malgrat això, es marca com a persona viva.

No creieu que seria bona idea donar per mort el biografiat quan s'hi indica un lloc de defunció?

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Seria bona idea, però vols dir que són gaires els que es troben en aquest cas?

Amadalvarez (discussiócontribucions)

a més, li continuaria sortint una edat desorbitada.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Si adoptéssim la idea d'en Pau de donar per morts els que tinguin lloc de defunció, les plantilles que calculen l'edat també haurien de tenir en compte que si hi ha lloc de defunció però no data no s'ha de calcular l'edat.

Jaumellecha (discussiócontribucions)

Molt bones! Us anava a preguntar què podria fer amb Constantin Teodorescu (que desconec la data de la seva mort i m'apareix amb 154 anys), però veig que no és l'únic. Quan es trobi una solució m'aviseu!! ;) Mentre, vaig pensant com fer que en la infotaula surti "desconegut" per aquests casos (manca de data de naixement i/o defunció)

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Benvolgut @Jaumellecha. A les discussions de dates de naixement i defunció de WD són reticents a abusar del "valor desconegut", ja que pot ser desconegut per a tu però potser no s'han esgotat totes les vies d'investigació. De fet, consideren que s'ha de posar "desconegut" quan sigui materialment impossible saber-ho després d'haver-lo investigat durant decennis, com ara les civilitzacions antigues. Abans que això s'estimen més posar una data aproximada tot i que incerta, com ara, dècada, segle, o circa.

Mira a veure que et sembla com l'he deixat.

Jaumellecha (discussiócontribucions)

Com aproximació fins a tenir una data més fiable, per mi ja em va bé. Gràcies! ;)

Amadalvarez (discussiócontribucions)

@Pau Colominas@Ssola@Paputx M'he posat a evitar que els morts continuïn vius.

El primer pas és carregar a WD les dates de defunció (i en algun cas, naixement) que tenim manualment als articles i no existeix a WD.

Per fer-ho, he creat aquesta llista (que, de tant en tant, es va actualitzant i torna a créixer). Si m'ajudeu a netejar-la, us ho agrairé.

La feina és molt fàcil: aneu a l'article, copieu la data de defunció i la carregueu a WD. Si no hi ha data de naixement a WD, aprofiteu per incorporar-la també. Pot ser us trobeu que la data de defunció no és tal, sinó que hi ha un interrogant o un "alive" o "desconegut",... en aquest cas, l'esborreu de l'article perquè no hi ha res a aprofitar i ja trobarem una altra via per emplenar-ho.

Merci,

Resposta a «Caper d'Elis, l'home més grand del món»
Dante8919 (discussiócontribucions)

Hola:

M'adresso a la taverna per preguntar sobre el format d'un article que estic a punt d'acabar, però abans d'acabar-lo, el format ha canviat, i no em surt la possibilitat modifica, sino només modifica el codi i per tant sembla que no puc actuar sobre l'escrit si no surt en un format que porta claudators i tota una sèrie de paraules d'informàtic, per mi incomprenssibles. Segons un company vostre en Davidpar, possiblement s'ha activat l'editor wiki, que és amb claudàtors i un codi més tècnic, i potser hauria de passar a l'editor visual, però no sé com fer-ho. Podeu ajudar-me?

Gràcies

Dante8919

Vriullop (discussiócontribucions)

El wiki recorda l'últim editor utilitzat. Pots canviar d'un a l'altre amb la icona d'un llapis que surt a dalt a la dreta en mode edició i que mostra el text emergent "canvia l'editor".

Potser l'has canviat sense adonar-te'n o potser has modificat les teves preferències. A "caixa d'edició > edició > pestanyes d'edició" selecciona "sempre fes servit l'editor visual", si és el que vols.

Dante8919 (discussiócontribucions)

Moltes gràcies Vriullop

Dante8919

La viquipèdia ha de citar però han de citar-nos les altres fonts?

7
Metralleta95 (discussiócontribucions)

Bones! Amb els temes d'actualitat recents, he vist molts diaris o espais de publicació a internet que usen literalment els textos redactats en els articles de la Viquipèdia escrits anteriorment al seu article. Concretament vaig adonar-me d'un que vaig escriure personalment i vaig comunicar-ho als del diari que l'article a la VP està "sota la Llicència de Creative Commons Reconeixement i Compartir-Igual". No he rebut resposta per part del diari. Algú que hi entengui pot dir-me que es pot fer en aquests casos? O que cal fer? Salut i gràcies.

Vriullop (discussiócontribucions)

Està explicat a Viquipèdia:Rèpliques i bifurcacions, més extensament en la versió anglesa. Tot i que està enfocat a publicacions en línia pot servir igualment amb models de correus a usar.

Metralleta95 (discussiócontribucions)

D'acord, he actualitzat el problema a Viquipèdia:Rèpliques i bifurcacions/Llista. No sé gaire com van aquestes coses però pel que he llegit he de seguir els pasos de "Incompliment de la llicència". De moment he afegit a la llista i deu fer uns dies -menys d'una setmana- vaig enviar un correu, esperaré una setmana per enviar recordatori i seguir els pasos, en el cas que no em contestesin suposo que hauré de demanar ajuda més concreta. Gràcies.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Per si serveix de referència explico un cas semblant, tot i que era amb una foto. Em vaig trobar una foto meva, presa d'un article de la Viquipèdia, feta servir per il·lustrar una notícia. Vaig enviar un correu al mitjà demanant-los que hi posessin l'atribució i la llicència, es van disculpar, van explicar-me que el problema venia dels estudiants de periodisme que havien fet l'article i en un parell de dies van arreglar l'atribució i la llicència.

Ara bé, suposo que amb el text el tema és força més complicat, i en paper encara més, i al mitjà li suposa un maldecap més gran complir amb la llicència, de manera que és més difícil que s'avinguin a resoldre el problema.

A més, els titulars dels drets d'autor són els autors del text. Si es vol anar gaire lluny reclamant caldria fer-ho d'acord amb els autors.

Metralleta95 (discussiócontribucions)

Gràcies per l'exemple. Per cert, l'article en qüestió, la major part del text la vaig escriure jo sol. Tant sols hi ha alguna contribució com de l'ÀlexHinojo, CarlesMartin i Mcsmp de retocs de còdi o format. Però bé espero que em responguin els del diari digital i almenys en puguem parlar.

Metralleta95 (discussiócontribucions)

Bona nit, no he obtingut resposta però acabo de veure que han editat l'article i al final del text han escrit: (text extret de viquipèdia). Així és correcte la citació? Gràcies :)

Pere prlpz (discussiócontribucions)

No és correcte però és el millor que se sol trobar. Una citació completa hauria d'incloure un enllaç al material original per poder reconèixer-ne els autors, i l'obra derivada (l'article) s'hauria de distribuir amb la mateixa llicència CC-BY-SA. A més, si el text s'ha modificat s'hauria d'indicar. Ho tens tot plegat a l'enllaç a la llicència que hi ha al peu de la pàgina.

Aleshores, a menys que hi tinguis molt d'interès, jo no m'hi capficaria gaire més. El dia que tots els que ens copiïn posin "text extret de viquipèdia" potser valdrà la pena ensenyar-los a fer-ho millor, però mentrestant potser val més dedicar-se als que no fan ni això.

Resposta a «La viquipèdia ha de citar però han de citar-nos les altres fonts?»
Capsella01 (discussiócontribucions)

Si no vaig errat la Plantilla:Allocine nom en català ens està enviant a pàgina no existent del web d'Allociné.

En altres viquis, com la francesa funciona correctament.

veig que en la definició de la plantilla indica

http://www.allocine.fr/personne/fichepersonne_gen_cpersonne=17367.html

però en realitat ens dirigeix

donant pàgina d'error

http://www.allocine.fr/personne/fichepersonne_gen_cpersonne=1002&nopub=1.html

quan el

correcte seria

http://www.allocine.fr/personne/fichepersonne_gen_cpersonne=1002.html?nopub=1

(suposo que el terme de cerca ?nopub està afegit posteriorment en el web extern i provoca el problema)

Salut i gràcies

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Prova ara, crec que ja està. L'afegit «?nopub=1» s'incorpora a la plantilla i serveix perquè no mostri una plana de publicitat abans que el contingut que s'espera.

Capsella01 (discussiócontribucions)

Perfecte, ja enllaça correctament

Gràcies

Resposta a «Plantilla:Allocine nom»
Solde (discussiócontribucions)

Tinc un dubte sobre com caldria anomenar els articles sobre "eleccions", ja que tenim una certa disparitat de criteris a l'hora de crear-los. Per exemple, si volguéssim crear l'article sobre les eleccions presidencials de Bulgària del 2016... quin nom hauria de tenir:

 • Eleccions presidencials de Bulgària de 2016
 • Eleccions presidencials de Bulgària (2016)
 • Eleccions presidencials búlgares de 2016
 • Eleccions presidencials búlgares (2016)

Cal intentar unificar el criteri en tots els casos? ho deixem obert? Gràcies!

Medol (discussiócontribucions)

A mi el que m'agrada més és el primer. Sense parèntesis ni possibles equívocs: Eleccions presidencials de Bulgària de 2016.

Ssola (discussiócontribucions)

Si tenim fonts en català que optin consistentment per una forma o una altra, les hauríem de seguir. En la resta de casos pot estar bé fixar un criteri.

D'entrada, m'ha semblat millor fer servir el nom del país o entitat administrativa, perquè el gentilici pot ser més ambigu. Ara bé, potser la forma més natural en la llengua és el gentilici. Pel que fa a l'any, millor que sigui sense parèntesis, perquè no és una desambiguació i n'abusem massa, dels parèntesis.

Arnaugir (discussiócontribucions)

estic amb en Medol.

ÀlexHinojo (discussiócontribucions)

jo també seguiria el criteri del Medol i si de cas, fer una redirecció amb la segona proposta

Solde (discussiócontribucions)

M'esperaré un xic més de temps per si hi ha altres propostes, i si no es diu el contrari, optaria per la primera opció. Creieu convenient anar "migrant" mica en mica la resta d'articles per adaptar-los al format?

Amadalvarez (discussiócontribucions)

La proposta de @Medol coincideix amb la nomenclatura que s'està seguint a WD, tot i que no he aconseguit trobar on ho he vist, potser el @KRLS ens pot ajudar:

 • Eleccions + institució/nivell + territori + data + subdivisió territorial

Exemple:

 • Eleccions presidencials de Bulgària de 2016 (nivell )
 • Eleccions al Parlament de Catalunya de 2017 (institució)
 • Eleccions al Parlament de Catalunya de 2017 a la circumscripció de Girona (institució i div.territorial)
 • Eleccions municipals espanyoles de 2015 a la circumscripció de Barcelona
 • Eleccions municipals espanyoles de 2015 a Vilassar de Mar
KRLS (discussiócontribucions)

La proposta que fa l'Amador em sembla encertada. A WD vaig seguir l'esperit seguit en d'altres items d'altres eleccions i el consell de @Barcelona:.

Resposta a «Nom dels articles d'eleccions»

Alcalde antic a la infotaula

5
Resum per Alcavó

Era cosa dels rangs que ja sé canviar.

Alcavó (discussiócontribucions)

A l'article Massamagrell, a la infotaula apareix com a Alcalde Francisco Gómez Laserna, que va deixar de ser-ho al juny passat. Mirant les dades a Wikidata allà està actualitzat, figurant la data del seu cessament i la data de presa de possessió del nou alcalde Josep Lluís Galarza i Planes Com es pot resoldre? Gràcies!

Docosong (discussiócontribucions)

Fet!

Alcavó (discussiócontribucions)

A Meliana ocorre el mateix...

Com podria resoldre-ho jo. He vist que has canviat coses dels Rangs però no ho entenc. Gràcies!

Docosong (discussiócontribucions)

Crec entendre que els rangs fan relació al valor del camp:

 • si és preferit, anirà primer
 • normal, no hi haurà cap criteri definit d'ordenació
 • obsolet, serà l'últim

L'únic que he canviat és el valor dels rangs, l'alcalde actual sempre tindrà valor preferit o normal, els alcaldes anteriors han de tenir rang obsolet.

Bé he vist que en el cas de Barcelona, han fet la gradació preferit-normal, en el fons, sempre ha d'haver-hi una diferència de rang

Alcavó (discussiócontribucions)

És que veia que havies canviat els rangs, però no sabia com es feia... (eixe dia no vaig anar a classe), ara ja ho entenc i ho he resolt. Moltes gràcies

Yuanga (discussiócontribucions)

Abans que res, bones festes a tothom!

He vist que cada vegada més articles comencen amb una enumeració (a vegades extensa) de sinònims, rellegant al final el nom principal de l'article, i indicant si és un castellanisme. És necessari? Vegeu aquí un parell d'exemple: 1 i 2.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

No només no és necessari sinó que s'hauria de revertir. Si la forma original és acceptada pels diccionaris acadèmics com passa en el cas de masmorra (al DIEC les altres formes hi redirigeixien), aquesta forma hauria de ser la primera, i l'etimologia ("castellanisme", com aquí diu) no ha de ser a la primera frase de l'article sinó, si és el cas, més avall en una secció d'etimologia. A més, no s'hauria de posar de manera que sembli indicar que aquesta forma no és correcta, que és el que passa ara.

Pau Colominas (discussiócontribucions)

Ja hem tingut altres casos d'usuaris fent aquest tipus d'edicions, assenyalant com incorrectes mots normatius. I vull pensar que eren altres usuaris i no pas una violació de la normativa fent ús de comptes alternatius per evadir el bloqueig.

Yuanga (discussiócontribucions)

Feu una ullada a les contribucions de Popopot (discussió contribucions registre), és un no parar.

Yuanga (discussiócontribucions)

Més: 192.148.208.20 (discussió contribucions registre)

Popopot (discussiócontribucions)

Quin problema hi ha a donar els, pocs, sinònims d'un mot i que en general són, de més a més normatius?

Popopot (discussiócontribucions)

Hi ha l'ALDC com a recurs per a saber si tal mot és massa local per a ser en primera fila.

Resposta a «Sinònims i castellanismes»
Medol (discussiócontribucions)

Fa dies que no s'actulitzen les tasques pendents del Portal viquipedista. Avui he vist que el problema és que algunes plantilles que s'haurien d'actualitzar diàriament, o això és el que diuen que fan, no ho fan. Per exemple aquesta, que hauria de mostrar articles sense referències i fa tant que no s'actualitza que mostra articles que ja s'han esborrat. No sé si algú ho podria mirar de solucionar. Em sembla important que això funcioni bé, desanima veure que fa tant que no s'actualitza. Gràcies per avançat

Paucabot (discussiócontribucions)

Sembla que l'actualitzava el bot de n'Arnaugir.

Arnaugir (discussiócontribucions)

m'ho miraré.

Resposta a «Problemes Portal viquipedista»
Josep Esquer (discussiócontribucions)

Bon any a tothom! Em fa molta mandra escriure aquesta declaració. El fet és que hi havia un article (Embornal) bastant fluixet amb la plantilla: manquen referències. Sense entrar en gaires detalls, vaig afegir unes quantes referències i un apartat de Documents amb quatre citacions relacionades amb el tema. El dia 20 de desembre (vaig pensar que es tractava d’una innocentada) hi havia la plantilla: moure a Viquidites per a tot l’apartat de Documents. Això sí, la plantilla de manquen referències no havia estat suprimida.

He dit al principi que aquesta volia ser una declaració. I la declaració és la següent: afegir la plantilla:moure a Viquidites és del tot inapropiat. Les citacions són vàlides i estan relacionades amb el tema. La seva migració provocarà l’empobriment de l’article. L’article, en el seu format actual és perfectament vàlid segons les normes de la Viquipèdia. No és l’autor de l’article qui ha de justificar-se. El que cal justificar és l’afegidura de la plantilla...etc. CONCLUSIONS: aquesta és una declaració de la meva postura. M’és ben igual si voleu votar, opinar o decidir si voleu un article més pobre (en contra del Cinquè pilar de la Viquipèdia). L’article no estava acabat i , de moment, no penso continuar. Per la meva banda, el que m’agrada és fer articles i no entrar en discusions. Seguiré editant com sempre. Si algú emprobreix els articles, quedarà ben retratat i no seré pas jo. Molt cordialment.

Josep Esquer (discussiócontribucions)

20 de desembre hauria de ser 28 de desembre.

Paucabot (discussiócontribucions)

Context: Discussió:Embornal.

Resposta a «Embornal»
Pau Colominas (discussiócontribucions)

Hi ha dos articles a Categoria:Metaxas family, però no sé què els afegeix allà. La categoria no apareix com a codi wiki ni a l'article ni a la plantilla (o no el sé trobar).

Vriullop (discussiócontribucions)

Coi, de Wikidata via infotaula, el valor de família (P53), per exemple a Andreas Metaxàs (Q499559). Ping Amadalvarez.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

@Pau Colominas, arreglat. Algú havia posat el nom de la categoria en lloc de l'ítem de la família. Merci, @Vriullop

Recordeu, quan no és obvi l'error en el codi (i cada cop ho és menys), cal mirar les dades.

Pau Colominas (discussiócontribucions)

Gràcies a tots dos!

Resposta a «D'on surt la Categoria:Metaxas family»