Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Dreceres ràpides: navegació, cerca

Sobre aquest tauler

Icona d'ajuda de la taverna

A l'apartat d'ajuda de la taverna atenem les demandes o preguntes sobre temes d'edició. Per a obtenir suport tècnic pregunteu a Tecnicismes. Sigueu pacients, però, que tard o prompte algun usuari vos n'atendrà.

Aquesta pàgina incorpora el format de discussió Flow. Vegeu els arxius anteriors i l'arxiu de l'historial (podeu recuperar els fils actius del darrer arxiu).

Quan una petició d'ajuda ja ha estat atesa, podeu posar la plantilla {{respost}} en el resum del tema.

La taverna:
Novetats | Propostes | Ajuda | Tecnicismes | Multimèdia
Element a Wikidata
En clicar «Afegeix el tema», esteu acceptant les nostres Condicions d'ús i esteu alliberant irrevocablement el vostre text sota la llicència CC BY-SA 3.0 i la GFDL
Ebonet (Discussiócontribucions)

Com a fia de Margalidad Roig Colomar, sempra veig la data de la seva mort malament, sempra he demanat un canvi, i mai he pogut conseguir que ho pogues fer.

Apart, hi ha dades incorrectes, que voldria modificar, es un article sobre ma mare, i no m´he agrada que es doni una informació incorrecte a la seua página, no se pas qui l´ha pujat, pero es lo que s´indica al final, inclús quan va apareixer el escrito vaig parlar per tel. peró mai m´ha fet, cas, i soc la filla crec tenc dret a que les dades de ma mare, siguin correctes.

Esperança Bonet Roig,

Panotxa (Discussiócontribucions)

@Ebonet: Les dades de l'article provenen de la seva entrada al Diccionari biogràfic de dones. En la Discussió:Margalida Roig i Colomar no hi ha cap entrada, de manera que no hi ha rastre de les reclamacions que dius que has fet. Per telèfon, dius?

Vriullop (Discussiócontribucions)

En la columna de l'esquerra hi ha un enllaç "Contacte" amb diferents opcions, però aquesta mateixa pàgina també és bona per notificar-ho.

En una biografia al Diari de Ibiza indica l'any 1966 en lloc del 1956 del Diccionari biogràfic de dones. És aquest any el correcte?

Lamentablement l'Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera té l'enllaç incorrecte i no es pot consultar. Els he enviat un correu.

Ebonet (Discussiócontribucions)

Vaig escriure directamente i cridar per telefón al diccionari biogràfic, de dones, que en varem respondre, que aixó ho tenia que tractar, amb la persona que havia fet la biografia de ma mare. En vaig com deim naltros es eivissenca tant que no vaig dir res mes es ha dir que feiem es cas a la persona que escriu a jo que soc la seua filla.

Es tema de ma mare, sempra, té una part sensible per a mi que soc la filla, i que com va morir que jo era jove 19 anys, durant es darrets anys es va preocupar de fer-me ses explicacions des seu pensament.

Dins un temps tendre una biografia amb dates correctes, estic buscant totes les fonts, de quan va començar a treballar a la fabrica de Can Ventosa, de tot, no vull que estigui tot desvirtuat, es com fer no defendre la memoria de ma mare.

Per titól d`hitoriadora que tengui la persona que ho ha escrit, crec que qui mes sap de ma mare som jo,

Si va morir l´any 1966, si hagués mort, el 1956, jo hagués tengut, 9 anys, no 19, i no hagués tengut temps de escoltar totes ses seus confidencies.

Quant tengui tota la informació de ma mare en totes les fonts correctes, ja escriure de nou, per canviar aquesta biografia, tan pobre o minça que hi ha, ara si posau sa data correcte de la seva mort, ja em conform.

Gràcies, per la contesta tan ràìda. Ben cordialment

Esperança Bonet Roig

Panotxa (Discussiócontribucions)

Les trucades i reclamacions les has fet a una altra enciclopèdia, de manera que no podem respondre per ells. Hi ha almenys tres referències que donen 1966 com la data de la mort: Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera en línia, Diario de Ibiza, i Diario de Ibiza. La data de 1956 sembla que surt de Dones i Èpoques. Aproximació històrica al món de la dona a les Illes Balears. Tenim referències de fonts fiables per les dues dates, de manera que jo posaria les dues en l'article amb les respectives referències, doncs no hem de valorar la idoneïtat d'unes o altres, i @Ebonet: ha de resoldre el tema del suposat error amb les fonts originals, que viquipèdia ha de mantenir en tant que no corregides si s'escau, la resta és conflicte d'interessos, al menys mentre la proporció de fonts fiables no estigui tant equilibrada.

Vriullop (Discussiócontribucions)

És d'agrair la rapidesa en solucionar l'enllaç de l'Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera. A més, segons em diuen, han aprofitat per posar-hi una foto. Cal notar que l'autora de l'article és historiadora i consellera de Cultura.

Panotxa, aquest és un cas de deferència a l'interessat. Hi ha evidències de que es tracta segurament d'un error, no de disparitat de criteris en les fonts.

Panotxa (Discussiócontribucions)

Vriullop, hi ha dues enciclopèdies que en parlen del personatge, cada una amb una data diferent, i no m'ha semblat veure canvis en les entrades, i a més un llibre i dos articles periodístics, amb dates contradictòries. Entenc el tema de la deferència amb @Ebonet:, però en el millor dels casos és un conflicte d'interessos, de manera que l'interessat no ha de participar en l'entrada, i en el pitjor dels casos no podem ignorar el què diuen la meitat de les fonts. Caldria desequilibrar molt clarament les referències de les dates per evitar incloure les dues com a probables, no som qui per posar-les en dubte, tot i que per l'actitud de @Ebonet: crec que és raonable pensar que 1966 es la més probable de la defunció, però ens hem de basar en les fonts, i diuen el què diuen. Si la interessada aconsegueix la correcció de les fonts suposadament errònies, nosaltres anirem darrere.

Ebonet (Discussiócontribucions)

En primer lloc gràcies, també, estic estudiant antropolígia Social y Cultura, i se quins son es passos que s´han de fer, peró quan vaig obrir i vaig vora, altra vegada, la data malament de ma mare, s´en puja la sang al cap, per dir´ho d`alguna manera, duc, ansy demanant que s´unifiquin ses dades, i les del 1966, feres per na Fanny Tur, que la conec personalment, s´han fet per sa meua insistencia.

Si ara hi ha una foto, vaig a mirar-ho, ja que las fotos les tehc, al registre de drets, estic cansada de que la foto de ma mare aparegui on menys en puc esperar quan vaig buscant documents,

Tenc feina teta, de recollida de conçons, i totes les nostres cosums, pero no se pas, com fer un article.

La disparitat que feis menció de criteris, es com passa a l´illa i ara en sos temes de fonts, si surt amb una font. Els responsables del Diccionari de Dones, em remeten a la autora del escrit, que se personalment qui és, ho dic personalment i fins que no vaig protestant no serveix de res total, perque no tenc es titol d´historiadora, si tot lo que puguen saber ses historiadores, son fonts, tretes, de ses meues explicacions i des meu germá, Be normes, Universitaries, ara que estic a la Universitat o se, pero ja es molt temps de reclamar algo que com repeteix, i en faré cansada, qui millor que jo com a fia que va patir la seua mort, pot saber les dates,

Gràcies i disculpin les motesties

Esperança Bonet Roig

Ebonet (Discussiócontribucions)

Perdó, he tornat a llegir, lo que diuem ,si ses fonts estan equivocades desde es prime dia i no m´han fet cas, que tenc que fer,

Conflicte d´intoresos per ses fonts, perque unes diuem una data i ses altres una altra, clar, una m´han fet cas s´altra, no hi ha hagut manera, vaig recorrer a persones conegudes de Barcelona, peró res, respect es seus criteris, pero repeteix, qui millor que jo com a fia puc saber la data de la mort de ma mare, a més tenc el seu certificat de defunció, per fer ses reclamacións si volem els hi puc enviar, Tantes normes acádemiques se que s´ha de fer be es temes, peró si está equivocat, igual que la redacció que fan de ma mare, que tenc que fer, escriure jo la biografia, crec que si tendre que fer-ho perque al final en facim cas

Gràcies, almenys per preocupar-se

Ben cordialment

Esperança Bonet Roig

Vriullop (Discussiócontribucions)

Panotxa, en aquest cas no cal ser tan purista. L'EEiF és la GEC de les Pitiüses. La ressenya en un dels articles del Diario de Ibiza està avalat per Fanny Tur, una altra historiadora, justament l'autora del capítol "Margalida Roig i Colomar" en el llibre Dones i èpoques. La fitxa del Diccionari de dones està feta per una psicòloga becària de la UIB usant com a font el mateix llibre Dones i èpoques. Aquest llibre no sabem realment què diu, però un treball acadèmic usant la mateixa font diu 1966. Més evidències: en un diari expliquen una història dels anys 1960 de Pep Bonet 'Llogat' preguntant a sa mare Margalida Roig Colomar. Francament, no calia donar-li més voltes.

Ebonet (Discussiócontribucions)

El treball, perdin que sigui tant molesta, per no dir altra nom, a tots es meus escrits,

El treball acadèmic, DE LA DICTADURA A LA REPÚBLICA: 1931 SEGÚN ‘DIARIO DE IBIZA’ MEMORIA DE INVESTIGACIÓN PRESENTADA POR Antonio-José Viñarás y Domingo

Ja el he llegit, igual que es llibre, té moltes impresicions pero la data de la mort de ma mare está be, el reste ja tot anirá per es seu cami al estil illenc, es ha dir donar temps al temps, ja estic preparant un réplica, es un bon estudi, pero li falten moltes fonts, que es illencs, i jo que port anys darrera aquest temes, fins a decidimir.me estudiar antropología, per fer una reposta també académica, com dic temps al temps.

L´entrevista del meu germá, ell record poc, ma mare es va possar malalta que ell tenia 4 anys, yo 12, i la vaig cuidar fins que va morir, de tota la famil.loa en realitat.

Aixó des caparrot, voliem fer un caparrot, amb la cara de ma mare, na Fanny Tur, li agradava s´idea, i es meu germá es deixava portar, fins que vaig dir que NO, ma mare si sortia un caparrot, d´ella, de s´enfado que tengués tornaría a sortir de sa tumba, per protestar. Així que aquest tema, el vaig deixar, tancat.

Ses fotos, que si he revisat l´enclopedia, i ara porta sa foto de ma mare, també ho tenc al registre, per drets, de fotos familiars, i d´imatge.

Perdonin, en molesta que sen possi en dubte encara que conec es procediments, sa meua paraula com a fia, d´una persona, i es faci mes cas a les fonts, que podem estar equivocades. com vaig que es pot adjuntar arxius, al final vaig a escanetjar sa partida de defunció de ma mare, i li adjunt es pdf de l Enciclopedia, també hi ha un petit article meu, que no m´he molestat en dir res, con cal, la important que passará a l´historia es ma mare, i no vull que estigui malament ses seus dades,.

Be no vull allargar mes es tema, crec que jo n´hi prou

No entenc be aquete ferrements, he treballat amb moltes bases de dades pero no amb aquesta, veig que no puc ajuntar es documents, pero crec que estam donant voltes algo que no té sentit, ses fonts, també s´equivoquen alguna vegada. Pero crec que sa meua insistència tendria que valer, aquesta ferramenta está a la web, es lo que busca, tota la gent per aixó es meu interés en que estigui, be, crec que es normal, es parla de ma madre.

Ben cordialment

Esperança Bonet Roig

Paucabot (Discussiócontribucions)

D'acord amb Vriullop que és clar que és un error que hem de corregir.

Panotxa (Discussiócontribucions)

Amb l'acumulació de fonts que van sortint, hi estic d'acord

Resposta a «Tema Margalida Roig Colomar»

Ajuda per Infotaula de lloc fictici

11
Resum per Paucabot

Finalment no es fa una taula específica, sinó que se n'empra una més general.

Walden69 (Discussiócontribucions)

Acabo de fer una Plantilla:Infotaula de lloc fictici en la meva campanya particular de referenciar articles antics (hi ha alguns sobre el món de Tolkien) i alguna cosa no m'acaba de quedar bé, ja que no es veu res.

Amadalvarez (Discussiócontribucions)

@Walden69 d'on has tret aquests noms de paràmetres ?

Si mires les instruccions de la {{infotaula}} veuràs que els paràmetres són en anglès.

Un altre tema: és realment necessari fer una plantilla nova per això ?. No tindries prou (o amb una mínima adaptació) amb {{infotaula lloc}}, {{infotaula de lloc antic}} ?

Walden69 (Discussiócontribucions)

Els he tret de la plantilla equivalent en castellà. I l'he fet nova perquè m'ha semblat més adequada que la de lloc antic (on no he trobat on posar llibre i autor) o la de lloc (que no sé quins paràmetres té. Ja existeix la de personatge fictici, precisament per a personatges com Tolkien. Ara ho estic intentant amb infotaula lloc i posant els paràmetres en anglès, a veure que surt.

Walden69 (Discussiócontribucions)

L'he fet ara amb infotaula de lloc antic i més o menys puc posar tots els paràmetres, menys la capital i les llengües, que no sé on posar-les. D'ara endavant utilitzaré aquest.

Amadalvarez (Discussiócontribucions)

@Walden69 quin article és ? Ja ho he vist: Àrnor.

SI vols te la catalanitzo i li afegeixo el paràmetres que et calguin.

Walden69 (Discussiócontribucions)

És el d'Àrnor, i només faltaria la capital del regne i els llengües. M'he trobat sense referenciar articles de Tolkien, però podrien fer-se també per a Joc de Trons, Dune i altres.

Amadalvarez (Discussiócontribucions)

@Walden69 Ja ho tens.

He afegit:

  • color_capçalera, per poder posar el codi de color que vols que surti a les seccions.
  • descrit, per indicar en quina publicació o sèrie apareix el lloc fictici. Així podràs posar com "fundador" a Elendil (en aquest cas)
  • llengues, tal com has demanat
  • capital, tal com has demanat

He canviat Àrnor per a que vegis com queda. Si et fa falta alguna cosa, demana.

Walden69 (Discussiócontribucions)

Està força bé. Si en torno a fer algun article més de Tolkien ja t'ho diré.

Amadalvarez (Discussiócontribucions)

Me n'alegro que et serveixi.

Podràs demanar la eliminació de la que vas crear ?

Així no anem deixant cadàvers sense documentar.

Merci,

Walden69 (Discussiócontribucions)

Ok. A qui li demano ? o com ho demano ?

Amadalvarez (Discussiócontribucions)

T'ho deixat preparat entre "nowiki" "/nowiki".

Li treus els nowiki, signes darrera del que he afegit i guardes. Així constarà que ho ha demanat l'autor i ho fa un administrador sense passar pel procés d'esborrat estàndar.

Com publicar un article un cop ja el tinc fet a Proves?

7
Resum per Paucabot
Cementiris de Barcelona (Discussiócontribucions)

Hola,

Em trobo en el moment en què ja tinc l'article a punt i no sé com fer-ho perquè pugui ser una entrada a la Viquipèdia. Seguint els consells que he pogut trobar, no me n'he sortit. Ja l'he reanomenat amb el nom de l'article des de l'espai de proves de l'usuari, tal i com indica que s'ha de fer, però no tinc l'opció de veure la previsualització i confirmar que tot estigui bé per penjar-lo. Em podeu aconsellar? Gràcies

Amadalvarez (Discussiócontribucions)

@Cementiris de Barcelona Veig que ja t'ho han arreglat, oi?

Has entès el que havia passat ?

Cementiris de Barcelona (Discussiócontribucions)

Hola, sí, ja està arreglat, tot i que falten forces fotografies que havia preparat en la pàgina de proves que ara no hi surten.

Crec que ho he entès, segons el que m'han dit ho havia enllaçat a un lloc que no estava registrat, per tant primer tocaria registrar-ho i després enllaçar-ho.

Gràcies per l'interès.

Amadalvarez (Discussiócontribucions)

No exactament.

La Viquipèdia té diversos espais on guarda la informació. L'espai principal és on estan els articles publicats. Hi ha un altre espai per les categories, per les plantilles, pels usuaris, etc.

Quan es fa un canvi de nom dins del mateix espai, per exemple si ara al teu nou article el volguessis reanomenar "Col·lecció de Carrosses Fúnebres de Barcelona", indicant el nou nom n'hi hauria prou perquè no canvia d'espai. Però si a més de canviar-li el nom, l'has de canviar d'espai (com que eren proves ho tenies a "Usuari:Cementiris de Barcelona/proves") aleshores has de tenir la precaució de dir-li dins la mateixa pantalla de canvi de nom (hi ha un desplegable per a que triïs l'espai de destí).

No entenc el que dius de les fotos, perquè quan es canvia de nom (i/o d'espai) no es fa una còpia, sinó que es passa al nou destí i es deixa una redirecció de l'antic al nou per tal que els articles que apuntaven al nom antic segueixin trobant la informació ara canviada de nom. Per tant, tot el contingut que haguessis posat a proves ha d'haver passat al definitiu.

Cementiris de Barcelona (Discussiócontribucions)

Hola,

Gràcies per les explicacions, ara em queda més clar.

Referent a les fotos, volia dir que a la pàgina de proves havia preparat una sèrie de fotos en format de "galeria d'imatges" entre els textos, i no al costat dret, i ara només hi apareixen unes poques...

Amadalvarez (Discussiócontribucions)

Mira l'historial de la nova pàgina que em sembla que el @paucabot t'ha endreçat coses a l'article. Potser n'havies posat massa densitat.

Cementiris de Barcelona (Discussiócontribucions)

Sí, això sembla que ha estat modificant coses de la galeria de fotos. M'agradaria saber de quina manera es podrien mostrar totes les fotos, ja que en molts articles se n'hi ensenyen moltes i no és un problema... Ja li he escrit, espero que m'ho expliqui.

Error de Lua: bad argument #2 to 'formatDate' (not a valid timestamp)..

8
Resum per Paucabot

Arreglat un problema al mòdul:Data i creació d'una nova categoria d'errors.

Walden69 (Discussiócontribucions)

Quan importo algunes referències a articles com Cheetos em surt aquesta llufa i no sé perquè. Sap algú que vol dir.

Castellbo (Discussiócontribucions)

el format correcte de la data de consulta de la referència és: dd-mm-aaaa, he canviat els dos primers.

Peprovira (Discussiócontribucions)

Hola. Havia informat del mateix cas a Tema:Taza79ncq4c9h21d. El problema és que hi ha centenars d'articles afectats, i anar-los canviant un per un serien setmanes de feina. No es podria corregir d'alguna manera la plantilla perquè formatés la data només si està ben informada?

Paucabot (Discussiócontribucions)

Segons Google, en tenim 667. Si no es pot modificar la plantilla, convendria demanar la feina a un botaire: Viquipèdia:Bots/Sol·licituds.

Vriullop (Discussiócontribucions)

Solucionats dos aspectes a Mòdul:Data:

  1. eliminats els enllaços en les dates de les referències, l'article del dia de l'any en que es va consultar no ens diu res
  2. anul·lat l'error que donava en casos bimensuals com "juliol-agost 2016"

Amb això la Categoria:Pàgines amb errors de script s'ha reduït de 1.029 pàgines a 99. Diria que els casos que queden són realment errors. El que no he aconseguit és canviar el missatge d'error per a que no surti una llufa.

Vriullop (Discussiócontribucions)

El missatge d'error ara és: "Error de Lua a Mòdul:Data a la línia 68: No s'ha pogut interpretar la data."

Vriullop (Discussiócontribucions)

Traslladats a la Categoria:Pàgines amb error de referències per les dates amb el text d'error "Data incorrecta". Ja no és un error de Lua on calgui revisar l'script sinó un problema de paràmetres a corregir en el text.

Paucabot (Discussiócontribucions)

Molt bona eina. N'he corregit uns quants que eren errors tipogràfics com Special:diff/17472735.

Club Atletisme Manacor

2
Resum per Paucabot
Pectochuck (Discussiócontribucions)

Bon vespre,

volia comentar que aquesta setmana vaig escriure una nova entrada a la Viquipèdia del Club Atletisme Manacor. L'usuari paucabot em va comentar que hi havia un CI que puc entendre perquè form part del club, el que no em va acabar de deixar clar i convèncer són els motius pels quals en la meva entrada hi ha CI i en altres similar no n'hi ha. Reconec que, a mi almenys, se m'han escapat una mica les formes i no tornarà a passar, però li estava demanant uns dubtes, al meu parer, amb sentit i no m'ha volgut respondre. A més, consultant la seva pàgina de discussió he vist que hi veu CI en molts casos i es limita a dir que no escriguin en lloc de aconsellar com fer-ho. No sé si m'equivoc. Ja de passada m'agradaria que, si és possible, qualcú em pot resoldre els dubtes que m'han sorgit i es poden trobar a la pàgina de discussió del seu usuari a dos temes diferents que ha decidit tancar.

Gràcies anticipades

Paucabot (Discussiócontribucions)

Tema:Tcqyb8so2b0737y3 i Tema:Tct56qsfmwm7tvyw.

Suport en petició per crear la propietat "director musical"

5
Resum per Gerardduenas

Creat

Amadalvarez (Discussiócontribucions)

Hola, He fet una petició per crear a wikidata la propietat director musical i per a que s'hi posin els creadors de propietats, li cal tenir algun suport, més enllà del meu propi. Us podeu passar i donar-me un cop de mà ?.

FranSisPac (Discussiócontribucions)

Amador, crec que seria bo ampliar-ne la "Descripció", i altres característiques, ja que també seria aplicable a determinades entitats (per exemple: The Royal Opera (Q4266459)Antonio Pappano (Q1125383)) o també a pel·lícula (Q11424) on hi ha la propietat compositor (P86), que representa a compositor (Q36834), mentre que aquesta en seria més apropiada: només cal veure la descripció anglesa de director musical (Q1198887) "director of music, for an orchestra, film, radio station, etc.", per cert més genèrica (i potser més encertada) que la catalana "persona que dirigeix un grup de músics".

Com ho veus? No voldria limitar-me a incloure aquest comentari en el meu "suport". Preferiria que ho incorporessis tu, si et sembla bé. Gràcies

Amadalvarez (Discussiócontribucions)

@FranSisPac A la descripció en anglès ja recollia lo de les orquestres. Ara també ho he posat al text en català.

Lo del cinema no ho veig com tu pel que fa a compositor (P86). Els anglesos -com nosaltres- diferencien entre "composed" i "conducted" que, a les pel·lícules sovint coincideix. Vull dir que em sembla bé fer servir aquesta nova propietat per a qui ha dirigit la BSO enregistrada, però ho mantindria separat del compositor que ara ja figura als films.

Amadalvarez (Discussiócontribucions)

Bé, ja tenim director musical (P3300).

@Yeza, ESM, Jey, Paucabot, FranSisPac: Gràcies al vostre suport això ha anat depresa. Apa, ara a emplenar-ho a WD !

Yeza (Discussiócontribucions)

Guais!!!

Gerardduenas (Discussiócontribucions)

És lícita la traducció inèdita de sigles científiques de l'anglès al català? És a dir, si cap altre mitjà, ni termcat conté la traducció al català, es pot incorporar en un article? Concretament em refereixo a Motiu adjacent al protoespaiador, una recerca bastant nova que no apareix traduida al català per enlloc. Entenc que la traducció del nom sencer si que es pot fer. La meva pregunta és si es pot passar de PAM (Protospacer adjacent motif) a MAP (Motiu adjacent al protoespaiador).

Resposta a «Traducció de sigles científiques»

Com publicar un article des de Proves?

12
Resum per Paucabot

Usuari amb un clar conflicte d'interessos que, malgrat tot, vol publicar l'article.

Agencialecturabiar (Discussiócontribucions)

Hola. Ja he vist que s'han fet més vegades la mateixa pregunta. Jo no puc trobar el desplegable "Anomenar", que diuen alguns, o "+", i a continuació, el botó "Anomenar". Per tant, tinc, de moment, l'article inactiu Usuari:Agencialecturabiar/proves/Agència de Lectura Ricardo Martínez Guillén de Biar Em podei ajudar? Gràcies.

Kette~cawiki (Discussiócontribucions)

A la part superior de l'article que vols publicar veuràs unes pestanyes: Mostra, Modifica, Modifica el codi, Mostra l'historial, una estrella per afegir la pàgina a favorits i a continuació està «reanomena», aquesta última és la que has de pitjar. En el quadre de diàleg que et sortirà has de canviar en la primera caixa Usuari per (Principal) i a la segona deixes només el nom que l'hi vols posar, es a dir, has d'eliminar «Agencialecturabiar/proves/» del nom.

Agencialecturabiar (Discussiócontribucions)

Moltes gràcies per respondre'm. A l'article consta la seqüència de les pestanyes tal com m'has indicat, és a dir: Mostra, Modifica, Modifica el codi, Mostra l'historial, l'estrella per de favorits i, després, ve "Més" amb l'opció "Refresca" i, per últim, el cap "cerca". Enlloc apareix "Anomena". No sé què passa. Pot ser que des de l'administració ho puguien impedir? Agraït.

Kette~cawiki (Discussiócontribucions)

No és anomena, és reanomena. Ja t'ho faig jo. Fet!

Agencialecturabiar (Discussiócontribucions)

Moltes gràcies pel teu ajut!!!

Kippelboy (Discussiócontribucions)

Us recomanem també llegir això: Viquipèdia:PMF/Articles sobre un mateix

Agencialecturabiar (Discussiócontribucions)

L'he llegida, moltes gràcies. L'article té com a intenció historiar, com es fa amb altres institucions, el que és l'agència de lectura de Biar. Es fa dins d'un interès de fer conèixer les activitats de la institució al públic. Els estem nolt agraïts.

Paucabot (Discussiócontribucions)

També hauries de llegir Viquipèdia:Conflicte d'interessos.

Kette~cawiki (Discussiócontribucions)

Del primer dia l'hi he deixat l'avís d'usuari corporatiu a la seva plana d'usuari i de discussió, ja està avisat sobre la neutralitat.

Paucabot (Discussiócontribucions)

Potser sí, però malgrat això, havia fet un article gens enciclopèdic i molt publicitari: Special:Permalink/17452154.

Kette~cawiki (Discussiócontribucions)

Sí, això volia dir, que ja estava avisat, que no és desconeixedor del concepte de neutralitat.

Paucabot (Discussiócontribucions)

Sí, tu i jo el vàrem avisar a la seva pàgina de discussió, jo també a Viquipèdia:Petició als administradors#Impossibilitat de publicar article fet a Proves - no hi ha desplegable "Anomenar" i Kippelboy aquí mateix. Quan un no vol escoltar ...

problemes amb les referències

2
Resum per Paucabot

Usuari amb un clar conflicte d'interessos que demana ajuda tècnica.

Marti margarida (Discussiócontribucions)

Hem intentat lligar unes referencies i no som destres i no poden. Algú ens pots dir com fer-ho.

Una vegada semblava que podíem però s’ha presentat un conflicte d’edició ens deia que una part no seria copiat.

Ara tenim les referencies posades i públiques però sense està activades.

Martí la Margarida

Paucabot (Discussiócontribucions)

Vegeu Tema:Tc8uf95hvqzjfu1q.

La paraula ''estatística'' (o ''estatístiques'')

3
General Basset (Discussiócontribucions)

He vist molts articles amb aquesta paraula, però la paraula no està en IEC, Optimot, enciclopèdia.cat ... i els diccionaris que tinc a casa tampoc la porten. Corregeixo?

Vriullop (Discussiócontribucions)

Està explicat en la primera nota de l'article Estadística. És simplement una proposta teòrica sobre la forma que podia haver tingut. Ni tant sols hauria d'estat en la introducció d'aquest article, seguint el criteri de recollir el que és més comú i no pontificar sobre el que és millor o pitjor. Atenció, però, que estatística és vàlid en portuguès o gallec.

General Basset (Discussiócontribucions)

Gràcies. Només volia fer les correccions del català i tindre una opinió contrastada amb la meua.

Resposta a «La paraula ''estatística'' (o ''estatístiques'')»