Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Dreceres ràpides: navegació, cerca

Sobre aquest tauler

Icona d'ajuda de la taverna

A l'apartat d'ajuda de la taverna atenem les demandes o preguntes sobre temes d'edició. Per a obtenir suport tècnic pregunteu a Tecnicismes. Sigueu pacients, però, que tard o prompte algun usuari vos n'atendrà.

Aquesta pàgina incorpora el format de discussió Flow. Vegeu els arxius anteriors i l'arxiu de l'historial (podeu recuperar els fils actius del darrer arxiu).

Quan una petició d'ajuda ja ha estat atesa, podeu posar la plantilla {{respost}} en el resum del tema.

La taverna:
Novetats | Propostes | Ajuda | Tecnicismes | Multimèdia
Element a Wikidata
En clicar «Afegeix el tema», esteu acceptant les nostres Condicions d'ús i esteu alliberant irrevocablement el vostre text sota la llicència CC BY-SA 3.0 i la GFDL
Rauletemunoz (Discussiócontribucions)

Hola. Veig a l'article sobre el Canal d'IRC que es disposa d'un canal en català. No obstant això, m'he ficat i no veig cap moviment dins d'aquest. Disposeu d'un lloc extern on parlar bàsicament de la Viquipèdia? Gràcies. Rauletemunoz 16:50, 24 ago 2016 (CEST)

Resposta a «IRC»
Paucabot (Discussiócontribucions)

Qualcú coneix una manera senzilla de cercar a les discussions de Flow o, com em sembla a mi, amb la millora, ara és més difícil cercar a les discussions i a la taverna?

Medol (Discussiócontribucions)

A mi em va bé el típic Crtl+f

Paucabot (Discussiócontribucions)

I quan el tema està enterrat perquè hi ha hagut desenes de discussions posteriors i la pàgina només mostra els debats més recents? O quan els temes estan col·lapsats?

Paucabot (Discussiócontribucions)

No sé si obrir un bug a Phabricator. És un problema important.

Resposta a «Cercar a Flow»
Resum per Paucabot

Demanda de revisió de Jmrebes en aquest article. Revisió de Alvaro Vidal-Abarca.

Jmrebes (Discussiócontribucions)

Acabo d'afegir 17.000 octets a l'article del general Emilio Aguinaldo. Us puc demanar que li doneu un cop d'ull? Suposo que n'hi ha més d'una errada, però ja se sap que el que les fa no les veu. Gràcies! (PS: m'ha resultat molt instructiu llegir tant com he llegit, tot partint d'una traducció que he hagut de verificar fil per randa amb referències que no hi eren a l'original)

Alvaro Vidal-Abarca (Discussiócontribucions)

Hola @Jmrebes: He fet una ullada a l'article, i em sembla que les aportacions són clares i ben estructurades. Hi he fet algunes correccions menors: passar el LanguageTool; en els usos de verbs transitius, eliminar la preposició "a" en els complements directes referits a persones; allà on hi havia una referència i un signe de puntuació, els he col·locat a l'inrevés (crec que és una qüestió d'estil de la cawiki; a frwiki és primer la referència i després el signe de puntuació); i he enllaçat un parell de termes a d'altres articles de la Viquipèdia. Han estat canvis menors, i pots/podeu revisar-los i revertir-los si ho considereu necessari, cap problema (només faltava!). Enhorabona! I gràcies per les teves col·laboracions. Salutacions.

Cites bíbliques a la plantilla {{citació}}

3
Resum per Paucabot

Dubte amb aquesta plantilla de Unapersona.

Unapersona (Discussiócontribucions)

Hola, tinc alguns dubtes sobre les citacions de passatges de la Bíblia quan s'utilitza {{citació}}:

  • Camp autor: s'hi ha de posar l'escriptor del llibre, la persona que representa que va dir la frase en qüestió o deixar-ho en blanc?
  • Camp font: suposo que s'ha de posar la cita bíblica normal (llibre capítol, versets).
Amadalvarez (Discussiócontribucions)

Jo faig servir {{citar Bíblia}} com a segon paràmetre i avall

Unapersona (Discussiócontribucions)

D'acord. És difícil fer-ho amb l'editor visual (estic treballant amb un usuari novell) però ja ens apanyarem.

Canvis injustificats d'expressions correctes

29
Resum per Paucabot

Leptictidium demana que Jpgine no canviï expressions correctes per d'altres.

Leptictidium (Discussiócontribucions)

Bon dia. Malgrat que diversos usuaris ja l'han avisat que no convé canviar una expressió perfectament correcta per una altra simplement perquè ens agradi més, i que aquests usuaris li van demanar fa temps que no ho continués fent, l'usuari @Jpgine segueix substituint l'expressió "tot i que" per formes de significat similar.

Com que la primera vegada va passar olímpicament, agrairia que la comunitat viquipedista li deixés clar que, si no hi ha un molt bon motiu per no fer-ho, cal respectar l'opció estilística de l'autor original d'un article. Gràcies.

Amadalvarez (Discussiócontribucions)

@jpgine A la VP, millorar o ampliar. Qui pinta sobre la feina d'un altre perquè la consideren de mal gust, poden autoanomenar-se amants de l'art efímer o bé denotar una visió egocèntrica, impròpia d'aquest col·lectiu.

Jpgine (Discussiócontribucions)

 "tot i que" és catanyol, qui ho vol veure ho veurà

FranSisPac (Discussiócontribucions)

@Jpgine: et recomano aquesta consulta a l'Optimot. Hi trobaràs unes quantes entrades del DIEC, del TERMCAT i de fitxes del mateix OPTIMOT, amb "tot i que". Deu ser que els de l'Institut d'Estudis Catalans i la resta de filòlegs o tècnics són catanyols? Ah, si vols no comptis les quatre entrades del Diccionari castellà-català d'Enciclopèdia Catalana, que sí incorpora, de tant en tant, alguna catanyolada. Cordialment,

P.S.: Em permeto "posar en còpia" @Maria Fullana de València, a qui he pensat fer la mateixa observació, sobre edicions de coses correctes, en més d'una ocasió (entre moltes altres edicions sense cap crítica); amb tot l'afecte.

Xavier Dengra (Discussiócontribucions)

Totalment d'acord amb el posicionament dels usuaris @Leptictidium, FranSisPac, Amadalvarez:. Fer canvis d'aquest tipus que no aporten cap benefici a l'enciclopèdia perjudica la llibertat d'estil (i per tant d'expressió) de la resta d'usuaris, per la qual cosa @Jpgine: et pregaria que poguessis contribuir a la Viquipèdia en altres aspectes realment importants i que no ferissin la sensibilitat d'atres usuaris (ni els fessis perdre el temps a través d'avisos) quan aquests ho estan fent bé i respecten plenament la normativa lingüística.

Exemples del "tot i que" en publicacions de l'Institut d'Estudis Catalans: , o ... Podria seguir, però penso que queda palès que no pots sobreposar la teva concepció de puresa lingüística per damunt dels de l'entitat normativa. Espero que ho puguis entendre, salutacions.

Leptictidium (Discussiócontribucions)

No es tracta de sensibilitats ferides, que per la meva banda no n'hi ha cap, sinó d'evitar que es faci una llista negra d'expressions suposadament "catanyoles" sense base en la realitat.

Kippelboy (Discussiócontribucions)

Sense entrar en personalismes i amb l'objectiu de fer un projecte el més neutral possible, seguint l'estil wiki m'agradaria veure quines són les referències o publicacions que argumentin que "tot i que" és incorrecte, més enllà de l'apreciació d'un usuari.

Barcelona (Discussiócontribucions)

Queda clar que si no és incorrecte, s'ha de respectar el criteri del primer redactor. Es pot millorar la redacció o canviar coses d'estil en un article, però no fer canvis massius no consensuats. De vegades els correctors, tan necessaris, canvien massa cosa per deixar una prosa fluïda, això pot ferir sensibilitats dels autors inicials, per tant, caldria evitar els canvis que poden molestar si no es justifiquen amb la normativa vigent

Jmrebes (Discussiócontribucions)

Institut d'Estudis Catalans: "Amb tot i això: malgrat això. Però amb tot y amb axò, és vera y ben revera, Roq. 12. Amb el mateix valor s'usa la forma reduïda tot i: «Tot i que no estiguis malalt, t'has de cuidar»"

Potser es pot argumentar en contra, però els arguments a favor són inqüestionables.

Xavier Dengra (Discussiócontribucions)

@Jpgine: Per què passes olímpicament del que es diu i segueixes fent els canvis de sempre?

Jpgine (Discussiócontribucions)

A l'article Castell de Montesquiu d'Albera són correccions encertades (altura per alçada) i destil: per a evitar repeticions del mateix mot o expressió en el mateix paràgraf per ex.

Xavier Dengra (Discussiócontribucions)

La qüestió és que en un mateix article has canviat dues vegades el "tot i que" i altres mots que són igualment correctes. Entendria que eliminessis un dels "tot i que" per evitar duplicacions d'expressió, però la teva actuació es basa en violar sistemàticament el consens i seguir cabut sense atendre res ni ningú.

Jpgine (Discussiócontribucions)

 d'aquí poc us citaré un llibre de Ruaix en el qual estudia el cas de "tot i que"

Leptictidium (Discussiócontribucions)

Digui el que digui Ruaix, les fonts aportades per diversos usuaris més amunt són prou solvents per demostrar sobradament que "tot i que" és, com a mínim, igual de correcte que les alternatives.

Leptictidium (Discussiócontribucions)

Un altre canvi injustificat que va fent en Jpgine és "permetre + infinitiu" per "permetre de + infinitiu". L'ús de la preposició és completament opcional. http://www.cultura.ad/recursos/utilitats/flaixos-de-llengua/535-127-la-preposicio-de-davant-dinfinitiu

Jpgine (Discussiócontribucions)

Ruaix nota que és la manera tradicional catalana, occitana i francesa, en contra de l'ús castellà. Fabra l'aconsella vivament

Xavier Dengra (Discussiócontribucions)

Si no aportes diverses referències de pes que ho justifiquin les paraules queden en paper mullat.

General Basset (Discussiócontribucions)

Totalment d'acord amb Leptictidium. Moltes vegades ens equivoquem, jo el primer, intentant millorar un text. Ara em vénen al cap canvis que vaig fer quan era més novell. Potser per falta de maduresa, respecte i deferència a viquipedistes que havien fet un gran treball. Corregir una paraula o canviar una expressió és molt fàcil. Jo ho faig sovint. Però... fer un article? Això són paraules majúscules. A l'usuari @Jpgine he agraït una intervenció que ha fet a la meua pàgina d'usuari, ''tot i que'' he modificat altra vegada les coses que no m'han semblat ''correctes''. Em demane a mi mateix i a tu -@Jpgine- senzillesa, que els companys de la viquipèdia treballen de valent, i a tots ens agrada que ens valoren. Fas molt bones intervencions, però -de vegades- hauries de reflexionar una mica.

Jmrebes (Discussiócontribucions)

Et demanaria @Jpgine que fessis una petita reflexió sobre la teva intransigència lingüística: si volem que gent com jo, castellà de naixement i que va escoltar la seva primera paraula catalana amb 24 anys, sumi al projecte de la Viquipèdia (vegeu les meves aportacions) aleshores millor no posar un llistó tan alt que entre aportar i ser censurat per tu (lingüísticament parlant) o abstenir-se de col·laborar la millor opció sembli la d'abstenir-se. A mi res em fa que em corregeixin, però no em toquis els "tot i que", perquè em sentiré ofès. Deixar morts a la cuneta tard o d'hora es paga.

Kippelboy (Discussiócontribucions)

Gràcies Jmrebes per les teves paraules. El millor de tot és que tots actuem de bona fe. No ho oblidem. Jpgine, gràcies per la teva voluntat de millora de la qualitat de la Viquipèdia. Ara bé, com s'ha comentat diverses vegades en aquest fil, si no és una norma sinó una apreciació d'estil, no cal incorporar-la massivament en tots els articles. Com diu en JMrebes, tots som necessaris. Tu també. Intentem mantenir un bon ambient ja que no ens podem permetre perdre voluntaris. Gràcies a tots per mantenir el to i el respecte dins d'aquest fil

Jpgine (Discussiócontribucions)

les maneres són molt importants en efecte. Haig de mudar de casa i tan arreu com retrobi els meus Ruaix demostraré les coses que defensi jo

Jpgine (Discussiócontribucions)

"A

ctualment s'abusa de la locució prepositiva "tot i que", d'origen vulgar, en lloc de la preposició MALGRAT. El mateix passa, és clar, amb la locució conjuntiva "tot i que" en perjudici de "malgrat que, encara que, si bé". Algunes precisions sobre això:

1) Hi ha un abús de "tot i que".

2) En especial no s'hauria d'emprar en:

a) Quan després de la locució conjuntiva no hi ve cap verb. Ex: Espectacular augment de vots de la dreta radical i xonòfoba a Àustria. La coalició manté, tot i que afeblida, la majoria absoluta. Cal que hi digui: "...SI BÉ [o ENCARA QUE] afeblida..."

b) Quan el verb de la subordinada va en subjuntiu: "...TOT I QUE Carles canviï de nom", ha de ser "ENCARA QUE Carles...".

c) Quan en el context ja surten els mots TOT o QUE (i en aquest segon cas el sinònim ideal és SI BÉ, però aquesta locució només escau quan el verb va en indicatiu):

– "De manera general és notori que el catalanoparlant acostuma a canviar d'idioma en presència d'algú que no és nadiu, TOT I QUE aquest entengui i, potser, fins i TOT sigui capaç de parlar sense dificultats el català" (Noteu que a més de la repetició de TOT, hi ha el verb de la subordinada en subjuntiu; hauria de dir: De manera general... algú que no és nadiu, ENCARA QUE aquest entengui i...).

– De totes maneres la situació de l'inici de l'any 1923 era extraordinàriament més favorable que la QUE havia instal·lat el primer Borbó arran de la seva entronització i, TOT I QUE no era en absolut suficient, s'iniciava un procés de redreçament QUE fou veritablement irreversible. (ib.; valdria més dir: De TOTA MANERA, la situació... i, SI BÉ no era en absolut suficient...)

– "Per a aplicar algunes regles de derivació necessitem utilitzar unes propietats QUE, TOT I QUE, ja les coneixem de cursos anteriors, sempre va bé de recordar" (Valdria més dir: Per a aplicar... unes propietats que, SI BÉ ja les coneixem...)."

De "Observacions crítiques i pràctiques sobre el català d'avui" de Josep Ruaix i Vinyet. Vol. II, p. 54.

a) Quan després de la locució conjuntiva no hi ve cap verb. Ex: Espectacular augment de vots de la dreta radical i xonòfoba a Àustria. La coalició manté, tot i que afeblida, la majoria absoluta. Cal que hi digui: "...SI BÉ [o ENCARA QUE] afeblida..."

b) Quan el verb de la subordinada va en subjuntiu: "...TOT I QUE Carles canviï de nom", ha de ser "ENCARA QUE Carles...".

c) Quan en el context ja surten els mots TOT o QUE (i en aquest segon cas el sinònim ideal és SI BÉ, però aquesta locució només escau quan el verb va en indicatiu):

– "De manera general és notori que el catalanoparlant acostuma a canviar d'idioma en presència d'algú que no és nadiu, TOT I QUE aquest entengui i, potser, fins i TOT sigui capaç de parlar sense dificultats el català" (Noteu que a més de la repetició de TOT, hi ha el verb de la subordinada en subjuntiu; hauria de dir: De manera general... algú que no és nadiu, ENCARA QUE aquest entengui i...).

– De totes maneres la situació de l'inici de l'any 1923 era extraordinàriament més favorable que la QUE havia instal·lat el primer Borbó arran de la seva entronització i, TOT I QUE no era en absolut suficient, s'iniciava un procés de redreçament QUE fou veritablement irreversible. (ib.; valdria més dir: De TOTA MANERA, la situació... i, SI BÉ no era en absolut suficient...)

– "Per a aplicar algunes regles de derivació necessitem utilitzar unes propietats QUE, TOT I QUE, ja les coneixem de cursos anteriors, sempre va bé de recordar" (Valdria més dir: Per a aplicar... unes propietats que, SI BÉ ja les coneixem...).

De "Observaciona crítiques i pràctiques sobre el català d'avui" de Josep Ruaix i Vinyet. Vol. II, p. 54.

Amadalvarez (Discussiócontribucions)

@Jpgine Disculpa, crec que has duplicat el text del missatge anterior.

Leptictidium (Discussiócontribucions)

A part del fet que Ruaix només és una font, i moltes altres fonts com el DIEC accepten "tot i que", en molts casos has canviat "tot i que" quan no ho demanaven ni tan sols els criteris de Ruaix.

Jpgine (Discussiócontribucions)

He notat un cert nombre de "depenent de" incorrectes sempre per Segons, en funció de

Barcelona (Discussiócontribucions)

En el cas de dues fonts en conflicte, es pot deixar sempre l'opció dels usuaris (especialment si aquests respecten el DIEC, que és la font normativa). Penso que hi ha consens que has d'anar una mica més amb cura amb els canvis sistemàtics, encara que molts d'ells millorin la redacció

Jpgine (Discussiócontribucions)

d'acord. Molts (d'aquests) o Molts dels quals i no pas Molts d'ells

Amadalvarez (Discussiócontribucions)

@Jpgine Com a lingüista deus ser un crack (no estic qualificat per a determinar-ho), però com a divulgador, generador de complicitats i exemple on emmirallar-nos els llecs que compartim espai amb tu, em sembla que tens grans oportunitats de millora.

No defalleixis. Tots tenim un passat i aspirem a un futur millor !

Jpgine (Discussiócontribucions)

no hi ha superiors i inferiors, tothom n'ensenya i n'aprèn de tothom. Sense complexos però constructius

Plantilla infotaula vaixell

11
Resum per Paucabot

Pregunta sobre aquesta plantilla de Jmrebes. Kette~cawiki actualitza la plantilla, que ja importa dades de WD.

Jmrebes (Discussiócontribucions)

Bon dia. Em trobo que alguns dels possibles valors de la Plantilla:Infotaula vaixell no surten després a la pàgina, en concret ni l'operador del vaixell, ni el viatge inaugural ni el port de registre. H estat editant la pàgina SS Rotterdam (1908) i aquest valors no surten després, malgrat ser a la plantilla del vaixell, tant modificant codi com modificant amb l'editor d'articles. Algun suggeriment de com fer aparèixer aquestes dades?

Amadalvarez (Discussiócontribucions)

@Jmrebes, seguint les indicacions de la plantilla, que està "en construcció", per què no ho comentes a la pàgina de discussió o a l'usuari @ kette~cawiki que l'està construint ?. Salut!

Jmrebes (Discussiócontribucions)

@Amadalvarez, tens tota la raó, no havia vist allò de "en construcció", he anat directament a la definició. Salut!

Kette~cawiki (Discussiócontribucions)

Hola jmrebes,

tal com diu amador estic actualitzant la infotaula, de fet ja ho està. De moment hi ha uns paràmetres que no es veuran, dos, son els mínims per poder fer el canvi. Ara estic fent un repàs dels articles per que siguin visibles i adaptar-los al nou format. Diga'm quin son els paràmetres que no surten i endreço l'article. Aquest canvi durarà pocs dies! Disculpeu

Jmrebes (Discussiócontribucions)

Hola @Kette~cawiki , en concret no es veuen "operador" ni "viatge-inauguaral" ni "port-de-registre". De totes maneres respecte a la plantilla emprada al "RMS Titanic" he observat que "bandera" ha passat a ser "banderes", no sé si ho has canviat tu o era un canvi anterior.

Kette~cawiki (Discussiócontribucions)

Ja està «adaptat». Com ho veus?

Jmrebes (Discussiócontribucions)

Perfecte, gràcies! (he corregit un parell de dades, però es veia bé)

Kette~cawiki (Discussiócontribucions)

El canvi de plantilla es per a donar solucions a casos com Rainbow Warrior

Jmrebes (Discussiócontribucions)

Entesos, veritablement la plantilla té un aspecte magnífic, molt bona feina!

Kette~cawiki (Discussiócontribucions)

La mostra de a on es pot arribar (i que abans no havia com fer-ho) és aquesta Cutty Sark. Crec que funciona bé. Ara començaré a actualitzar la documentació

Jmrebes (Discussiócontribucions)

Un vaixell amb molt bon gust, aquest Cutty Sark :-) Tenim pocs vaixells, de moment, però amb aixó que has arreglat ara serà més fàcil crear la plantilla adient. Gràcies!

Mapa de classes de WD

3
Resum per Paucabot

N'Amador demana si hi ha cap eina per fer mapes de classes de WD. Paucabot proposa Wikidata Graph Builder.

Amadalvarez (Discussiócontribucions)

Us sona una eina que permet fer l'arbre / mapa de les classes i subclasses de WD ?. Intento organitzar el món dels governs locals, i em passa com a la vida real, que no hi ha forma de treure l'aigua en clar de com funcionen. Bromes, a banda, l'embolic que tenim a WD amb això és considerable.

Bé, alguna idea amb lo de l'eina ?. merci

Paucabot (Discussiócontribucions)

És això el que demanes? Si és això, el gràfic confirma el caos existent a WD.

Paucabot (Discussiócontribucions)

PS Prova de fer el mateix amb les organitzacions i veuràs ...

Icones de les infotaules

6
Resum per Paucabot

S'estan eliminant per diversos motius, explica n'Amador a pregunta de Jmrebes.

Jmrebes (Discussiócontribucions)

He vist que les icones de professions a la part superior de les infotaules no surten ara mateix. Fins avui els escriptors tenien una ploma d'escriure, els actors una altra imatge, etc., però ara no es veuen aquests icones. Algú sap per què? (per exemple a Maureen O'Hara)

Amadalvarez (Discussiócontribucions)

@Jmrebes, tal com diu en @Townie, aquest és un recurs gràfic que se'ns ha quedat una mica antic per 3 motius:

  • La "puresa" en com classificar un personatge, no és com abans. Ara les infotaule suporten multiprofessions i certes professions són multi-imatge (ex.:compositor de música o compositor de música de cinema ?)
  • Hi ha una tendència a incorporar un signe al·lusiu a un dels guardons del personatge (creu Sant Jordi, Nobel,..)
  • Un grafisme, en alguns casos, poc elegant i clarament millorable.

Quan vaig integrar les infotaules biogràfiques dins "infotaula persona" vaig respectar-los per compatibilitat, però aleshores alguns reclamaven icona per les professions que no tenien i resultava francament difícil posar alguna cosa adient i estèticament no forçada.

Ja tenia la idea d'eliminar-les, però no va ser fins que va sortir el tema en la discussió esmentada que m'hi vaig decidir.

Ara la idea seria trobar una via per a incorporar de forma automàtica la icona de guardó (només una que no es tracta de semblar un militar xusquero).

Gràcies per avisar !

Jmrebes (Discussiócontribucions)

@Amadalvarez Doncs avui he estat treballant sobre Nelson Piquet i m'he adonat que la Plantilla:Infotaula pilot de carreres té noms de paràmetres no catalans (image, caption). He intentat fer servir la Plantilla:Pilot de Fórmula 1 però no m'ha semblat que funcioni bé, no mostra dades a la pàgina, només l'ús de la plantilla.

Amadalvarez (Discussiócontribucions)

@Jmrebes És un altre cas d'infotaula duplicada que un dia d'aquests passarà a millor vida. De moment, he canviat els paràmetres que comentaves. No costa res mantenir la coherència. Merci,

Townie (Discussiócontribucions)

L'@Amadalvarez ha estat normalitzant les plantilles. Aquest és el diff on ho ha fet. Explica el motiu aquí.

Jmrebes (Discussiócontribucions)

Moltes gràcies @Townie

Resum per Amadalvarez

dubte resolt sobre l'enllaç a "bandera de ...."

Lalpino (Discussiócontribucions)

Hola,

En algunes infotaula d'estat, sota la imatge de la bandera apareix la paraula "Bandera" per poder-hi crear un enllaç però en d'altres no apareix (exemple Illa de Man). He creat alguna pàgina amb l'explicació de la bandera però no puc fer-hi l'enllaç des de la infotaula.

Com puc fer que aparegui la paraula per posar-hi l'enllaç?

Gràcies.

Amadalvarez (Discussiócontribucions)

L'enllaç apareix automàticament quan existeix l'article "Bandera de / Bandera d' / Bandera de la / etc...".

Havies creat Bandera de l'illa de Man (amb illa en minúscula), he fet un reanomenar a Bandera de l'Illa de Man (amb "I" majúscula, igual que l'article de l'estat) i ja apareix.

Lalpino (Discussiócontribucions)

Moltes gràcies @Amadalvarez . Vaig descobrint coses poc a poc.

Resum per Amadalvarez

petició d'esborrar articles d'usuari atesa

Jmrebes (Discussiócontribucions)

Si us plau, podeu esborrar les proves malament creades Jmrebes/proves i la Jmrebes:proves ? Gràcies i disculpeu, ja he passat tot a la meva pàgina de proves

Paucabot (Discussiócontribucions)

Fet.