Viquipèdia:Taulell de consultes

Dreceres ràpides: navegació, cerca

Sobre aquesta discussió

Drecera:
VP:TC

Benvinguts al taulell de consultes de la Viquipèdia en català. Aquí podeu fer preguntes de caire enciclopèdic, i els usuaris i editors provaran de donar-vos una resposta.

Llegiu-vos les normes següents per evitar que la vostra pregunta sigui esborrada:

  • Esforceu-vos per trobar la informació abans de preguntar. La Viquipèdia té 456.351 articles, així que probablement ja n'hi ha un que respon als vostres dubtes.
  • Aquest és un servei de consultes enciclopèdiques, no un servei de fer els deures.
  • Conformement amb el Viquipèdia: Avís d'exempció de responsabilitat, no s'accepten preguntes d'ajut mèdic, legal o similar. Sí que es poden respondre preguntes sobre aquests àmbits sempre que siguin peticions d'informació i no peticions de consell.
  • Doneu-nos tanta informació com pugueu a l'hora de formular la demanda, així ens ajudeu a trobar la resposta més pertinent a les vostres preguntes.
  • Les preguntes es respondran únicament en aquesta pàgina, així que no afegiu la vostra adreça de correu electrònic, correu postal, fax o qualsevol altre mitjà de comunicació. La Viquipèdia no es fa responsable del que puguin fer terceres persones posteriorment amb aquestes dades de caràcter personal.
  • Signeu les vostres demandes i sigueu pacients perquè la gent tingui temps de respondre. Tingueu en compte que els col·laboradors són voluntaris, sense cap engatjament i que no són [necessàriament] experts en la matèria. No és segur que obtingueu una resposta ni que aquesta hagi de ser 100% fiable.
  • Les demandes sobre el funcionament de la Viquipèdia van a Viquipèdia:Plantejament de preguntes.
En clicar «Afegeix el tema», esteu acceptant les nostres Condicions d'ús i esteu alliberant irrevocablement el vostre text sota la llicència CC BY-SA 3.0 i la GFDL
Cap més tema anterior