Viquipèdia:Taulell de consultes

Dreceres ràpides: navegació, cerca

Sobre aquest tauler

Drecera:
VP:TC

Benvinguts al taulell de consultes de la Viquipèdia en català. Aquí podeu fer preguntes de caire enciclopèdic, i altres usuaris i editors provaran de donar-vos una resposta.

Llegiu-vos les normes següents per evitar que la vostra pregunta sigui esborrada:

  • Esforceu-vos per trobar la informació abans de preguntar. La Viquipèdia té centenars de milers articles, així que probablement ja n'hi ha un que respon als vostres dubtes.
  • Aquest és un servei de consultes enciclopèdiques, no un servei de fer els deures.
  • Conformement amb l'Avís d'exempció de responsabilitat, no s'accepten preguntes de tipus mèdic, legal o similar. Es poden respondre preguntes sobre aquests àmbits sempre que siguin peticions d'informació i no peticions de consell.
  • Doneu-nos tanta informació com pugueu a l'hora de formular la demanda, així ens ajudeu a trobar la resposta més pertinent a les vostres preguntes.
  • Les preguntes es respondran únicament en aquesta pàgina. No afegiu la vostra adreça de correu electrònic, correu postal o qualsevol altre mitjà de comunicació. La Viquipèdia no es fa responsable del que puguin fer terceres persones posteriorment amb aquestes dades de caràcter personal.
  • Sigueu pacients perquè la gent tingui temps de respondre. Tingueu en compte que els col·laboradors són voluntaris i que no són necessàriament experts en la matèria. No és segur que obtingueu una resposta ni que aquesta sigui totalment fiable.
  • Les demandes sobre el funcionament de la Viquipèdia van a Viquipèdia:Plantejament de preguntes.
En clicar «Afegeix el tema», esteu acceptant les nostres Condicions d'ús i esteu alliberant irrevocablement el vostre text sota la llicència CC BY-SA 3.0 i la GFDL

Contribucions d'estudiants

1
Resum per Kippelboy

#Viquipèdia15

RosannaM (Discussiócontribucions)

Com en anys anteriors, un grup d'estudiants universitaris traballarà amb Viquipèdia fent-hi contribucions durant els pròxims dies. Per identificar-se més fàcilment, els seus usuaris acaben en -UV. Gràcies per la vostra ajuda i paciència (i perdó per no haver avisat abans).@RosannaM

Traductor de paraules de la barra d'eines de Google i Wikipedia en anglès

2
Resum per Kippelboy

#Viquipèdia15

Naturoscopista (Discussiócontribucions)

El traductor de paraules de la barra d'eines de Google no funciona amb la Wikipedia en anglès. Abans funcionava i m'era molt útil. Algú em podria dir per quin motiu ara no ho fa? Es podria solucionar aquest problema?

Kippelboy (Discussiócontribucions)

has provat la nova eina "content translation" vés a preferències / beta i clica per activar-la. hi ha un sistema de traducció asistida -en proves- però força interessant

com puc modificar les meues dades i el meu nom que estan malament?

3
Resum per Kippelboy

#Viquipèdia15

62.43.198.107 (Discussiócontribucions)

Com puc modificar les meues dades y el meu nom que están malament?

Pere prlpz (Discussiócontribucions)

Si surts en un article, pots clicar la pestanya "discussió" sobre l'article i deixar un missatge explicant què està malament.

Resum per Kippelboy

#Viquipèdia15

85.192.83.165 (Discussiócontribucions)

TDFW sou una enciclopedia bonissi m

Resum per Kippelboy

#Viquipèdia15

RanmaCabelloDeFuego (Discussiócontribucions)

No deixeu de ser així, m'ha ajudat molt sempre, seguiu així, sou els millors

Resum per Kippelboy

#Viquipèdia15

217.126.80.22 (Discussiócontribucions)

Una pàgina web on segur que trobes el que busques sobre la temàtica que busques. Moltes gràcies a tots els voluntaris que es dediquen a fer articles.

85.192.94.125 (Discussiócontribucions)

Gràcies a la Viquipedia em vaig treure la ESO i el Batxillerat. Gran pàgina :)

Javi Balagué (Discussiócontribucions)

És una bona web que serveix per molts treball de l'escola.

195.77.244.66 (Discussiócontribucions)

A la Viquipèdia buscant informació,

es troba de tot i més i millor!

FPA

Resum per Kippelboy

#Viquipèdia15

Javi Balagué (Discussiócontribucions)

Viquipèdia és una pàgina web que m'ha servit per aprendre moltes coses i fer els treballs de l'escola que m'han encomanat. He escoltat a moltes persones que parlaven molt bé de Viquipèdia i jo penso el mateix. Moltes gràcies!!! =)

Ollevrequí (Discussiócontribucions)

És la pàgina que va venir com l’anell al dit: Fa lligar caps; És Bufar i fer ampolles; Anar com anell al dit; Fa obrir els ulls a la llum; I sobretot fer-la petar amb tots els ets i uts! Posar fil a la agulla!!

El què sabem és una gota d’aigua; el què ignorem és un oceà. (Isaac Newton).

81.33.29.39 (Discussiócontribucions)

Ha sigut una pagina web increible SEGIU AIXI GRACIES

Resum per Kippelboy

#Viquipèdia15

81.184.21.157 (Discussiócontribucions)

Viquipèdia per a mi ha sigut i és una eina essencial, tant per la millora i preservació del meu català com per la recerca dels meus treballs. Trobo molt encertat la possibilitat de lliure participació per addendes i rectificacions.

Moltes gràcies i PER MOLTS ANYS!!!

Resum per Kippelboy

#Viquipèdia15

85.192.74.195 (Discussiócontribucions)

sou molt bons pk ens doneu una informacio molt extensa

Per molts anys, Viquis!

1
Resum per Kippelboy

#Viquipèdia15

Xè73 (Discussiócontribucions)

La Viquipèdia em serveix per aprendre, ensenyar, per confirmar o rectificar informacions. Em serveix per ampliar coneixements. S'ha convertit en imprescindible, vaja. El contingut és totalment fiable i està escrit de manera entenedora per a qualsevol lector. Viquipèdia forever! Per cert, jo també faig anys avui, així que doble satisfacció que sigui aquest gran dia. ;+)