Viquipèdia:Taulell de consultes

Dreceres ràpides: navegació, cerca

Sobre aquesta discussió

Drecera:
VP:TC

Benvinguts al taulell de consultes de la Viquipèdia en català. Aquí podeu fer preguntes de caire enciclopèdic, i els usuaris i editors provaran de donar-vos una resposta.

Llegiu-vos les normes següents per evitar que la vostra pregunta sigui esborrada:

  • Esforceu-vos per trobar la informació abans de preguntar. La Viquipèdia té centenars de milers articles, així que probablement ja n'hi ha un que respon als vostres dubtes.
  • Aquest és un servei de consultes enciclopèdiques, no un servei de fer els deures.
  • Conformement amb el Viquipèdia: Avís d'exempció de responsabilitat, no s'accepten preguntes d'ajut mèdic, legal o similar. Sí que es poden respondre preguntes sobre aquests àmbits sempre que siguin peticions d'informació i no peticions de consell.
  • Doneu-nos tanta informació com pugueu a l'hora de formular la demanda, així ens ajudeu a trobar la resposta més pertinent a les vostres preguntes.
  • Les preguntes es respondran únicament en aquesta pàgina, així que no afegiu la vostra adreça de correu electrònic, correu postal, fax o qualsevol altre mitjà de comunicació. La Viquipèdia no es fa responsable del que puguin fer terceres persones posteriorment amb aquestes dades de caràcter personal.
  • Sigueu pacients perquè la gent tingui temps de respondre. Tingueu en compte que els col·laboradors són voluntaris, sense cap engatjament i que no són [necessàriament] experts en la matèria. No és segur que obtingueu una resposta ni que aquesta hagi de ser 100% fiable.
  • Les demandes sobre el funcionament de la Viquipèdia van a Viquipèdia:Plantejament de preguntes.
En clicar «Afegeix el tema», esteu acceptant les nostres Condicions d'ús i esteu alliberant irrevocablement el vostre text sota la llicència CC BY-SA 3.0 i la GFDL
Mamatvil (Discussiócontribucions)

A l'article de l'editorial de jocs de taula "Devir", seria vàlid inserir les seves edicions i any de llançament a l'apartat de "productes"? O seria considerat publicitat? L'apartat està molt pobre i desfasat. Gràcies!

Marc.

Resposta a «És vàlid?»

Usuari:88.19.63.253/proves/Https://it.wikipedia.org/wiki/Infern - Primer Cant.

2
Dante8919 (Discussiócontribucions)

Fa uns dies vaig penjar en aquesta adreça la traducció al català de la versió italiana de l'article

https://it.wikipedia.org/wiki/Inferno_-_Canto_primo

amb els peus de les imatges que apareixen en l'article traduïdes també al català.

Només us escric per saber que ha de fer, només esperar a rebre una resposta o bé he d'anar a alguna adressa dins de la wikipedia per saber si ho he fet bé o no.

Gràcies

Dante8919

Pere prlpz (Discussiócontribucions)

L'enllaç és a Usuari:88.19.63.253/proves/Https://it.wikipedia.org/wiki/Infern - Primer Cant.

Hi ha un problema que és que sembla que has copiat tot el que surt a la pantalla, incloent molt de codi, la taula de contingut, etc. Hauries d'eliminar el codi superflu (per exemple "[modifica | modifica wikitesto]") i deixar només el text de l'article amb les referències ben posades. Viquipèdia:llibre d'estil et pot ser útil.

Alternativament, podries tornar a fer l'article aprofitant el text que ja has traduït però fent servir l'eina de traducció perquè et respecti una mica més el format.

Un cop endreçat l'article, el pots reanomenar o demanar a algú que el reanomeni.

Resposta a «Usuari:88.19.63.253/proves/Https://it.wikipedia.org/wiki/Infern - Primer Cant.»
Cap més tema anterior