Usuari Discussió:Paucabot

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

Resum per Paucabot

Problemes amb una taula

Tomeu87 (discussiócontribucions)
Paucabot (discussiócontribucions)
Tomeu87 (discussiócontribucions)

No. Disculpa. El tema es que Departament ha de arribar fins a baix, i la data ha de començar a Titular.

Tal com esta a altres com Govern de les Illes Balears 2011-2015 que de fet ho he copiat tal qual de alla....

Disculpa.

Paucabot (discussiócontribucions)
Tomeu87 (discussiócontribucions)

Gràcies

Perfecte

PCCC2019 (discussiócontribucions)

Hola bones vostè és l'administrador?, volem poder publicar el nostre Partit i no ens deixa.

Paucabot (discussiócontribucions)
Resposta a «Hola»
Resum per Paucabot

No ho sé

Maria Fullana de València (discussiócontribucions)

Hola, Pau:

no sé per què el programa no em deixa publicar els articles, ja és la 4a vegada que em passa: em pots explicar per què?? gràcies!!! Maria Fullana

Paucabot (discussiócontribucions)

Hola maria. Et refereixes a traduccions o a articles nous?

Maria Fullana de València (discussiócontribucions)

Em referisc a traduccions: em sembla que ja sé per què em passa: perquè tinc massa avisos i he de refer la traducció. Podria ser per això?? Gràcies, Pau.

Paucabot (discussiócontribucions)

Idò podria ser. No ho sé.

Castellbo (discussiócontribucions)

Hola Pau, diria que la guia és admissible. Com ho veus?

Paucabot (discussiócontribucions)

Podria ser. El vaig esborrar per manca de contingut significatiu.

Castellbo (discussiócontribucions)

D'acord, intentaré refer-lo.

Álbum El porqué de las cosas

4
Resum per Paucabot

???

Sidimoo (discussiócontribucions)

Hola Pau

He provat a canviar l' enllaç caigut de l' álbum en PDF per aquest del meu álbum:

goo.gl barra 5sFUts

perô la wiki no m'ho guarda.

He provat també a avisar-te amb unes Discussió però no les guarda.

Sort i gràcies per la teva feina.

Alfons

PD Tinc més álbums en PDF de bimbo i altres. Provaré a pujar-los a la teva llista, però mai he treballat amb la wiki i pot-ser millor ho fas tu. El meu correu és asanz9@xtec.cat L'enllaç ho he escrit així ja que si no aquest editor identifica el meu missatge com spam

Paucabot (discussiócontribucions)

Hola Sidimoo. No sé si aquests enllaços externs personals són el més adequat per posar: VP:EE.

Sidimoo (discussiócontribucions)

Hola Pau Em sembla bé el que pensis. Jo faig servir l'album vida y color 3 amb els meus alumnes (per cert, el seu enllaç a pdf tampoc funciona) i per això vaig crear aquest pdf amb 32 enllaços a albums de naturalesa:

goo.gl barra 13kDbF

on, si el descarregas i obres amb acrobat reader, apareix l'enllaç a cada álbum al pasar per sobre de la seva caràtula. Els dos últims els pots enllaçar sense problemes a la biblioteca nacional:

http://bdh-rd.bne.es/viewer.vm?id=0000070255

igual que Mi álbum Nestlę i altre anterior que es diu Álbum nestlé tomo I, però que és més de socials

Fins aviat

Paucabot (discussiócontribucions)

D'acord.

Makisard (discussiócontribucions)

Hola Pau,

Fa uns dies vaig publicar una entrada, "El Pèsol Negre", i ha estat eliminada. Voldria explicacions al respecte; és una mica frustrant destinar estona a publicar i veure que s'elimina d'aquesta manera.

Gràcies

Paucabot (discussiócontribucions)
Makisard (discussiócontribucions)

Si, ho he llegit. No hi ha CI, em sembla a mi.

Paucabot (discussiócontribucions)

Tens relació amb la publicació? Si és així, sí que tens un conflicte d'interessos.

Makisard (discussiócontribucions)

Hola Pau,

Et recordo que m'havies eliminat un article, sembla que sense raó, i no m'has tornat a contestar al fil de la discussió. Podries afegir algun comentari, recuperar l'article eliminat?

Gràcies!

Makisard (discussiócontribucions)

No, no tinc relació amb la publicació.

Paucabot (discussiócontribucions)

Ei. Et veig molt interessat en el tema.

Per no tenir cap relació amb la publicació disposes d'una informació súperdetallada que sembla més de primera mà que d'haver-ho trobat en alguna font fiable.

Makisard (discussiócontribucions)

Em veig interessat en el tema de no veure com s'elimina impunement la feinada feta durant tota una tarda. L'article és fruit d'investigació i està referenciat, com es pot veure clarament. Si hi ha millores a fer en les referències o alguna qüestió, es pot parlar tranquil·lament en els espais de discussió que per això hi són.

Paucabot (discussiócontribucions)

Veig que malgrat acabar d'arribar, coneixes alguna normativa de la casa. El que et falta per entendre són dues coses:

  • Aquí no es poden treballs inèdits. La teva investigació no es pot publicar aquí. Necessitam fonts fiables que parlin del subjecte dels articles (i la pròpia revista no es pot usar com a font).
  • De veres que si tens relació amb la publicació, el més net seria admetre-ho. Per coses com aquestes tenim una política molt clara de conflictes d'interessos.

PS. Veuràs que t'he posat enllaços a les polítiques respectives. Abans de contestar, et demanaria que les llegissis detingudament.

Gràcies.

Makisard (discussiócontribucions)

Benvolgut,

Com bé pots arribar a comprendre, l'article que vaig penjar (i vas eliminar) no era un treball inèdit o una investigació, sinó simplement aportava l'existència d'una publicació, de forma purament descriptiva. Com veiem en la pròpia normativa de la Viquipèdia "Les fonts primàries només es poden utilitzar a la Viquipèdia per fer exposicions descriptives i simples de forma que una persona no especialista ho pugui comprovar i verificar. No es poden utilitzar per justificar anàlisis, interpretacions, explicacions o avaluacions; això seria un treball secundari inèdit." El meu article, per tant, encaixa en el que aquí es cita: una exposició descriptible i simple, que fàcilment es pot comprovar i verificar (i d'aquí les referències a la font primària, per permetre aquesta verificació). En tot cas, si a més es creu que seria útil afegir-hi fonts secundàries, s'obre discussió indicant-ho, en comptes d'eliminar l'article. Estic disposat a afegir-hi referències a fonts secundàries, però per això cal que tingui accés a l'article eliminat.

Com et deia més amunt i no has demostrat, no tinc relació amb la publicació ni hi ha cap CI, i per això veig que ja vas mutant a qüestionar-ne les referències. És un pas. El més net, però, seria no ser tant cabut i admetre que et vas precipitar eliminant l'article. No passa res, tothom s'equivoca. Més si ets qui més tendència té a modificar i eliminar articles de la Viquipèdia, i amb diferència, tal com diu l'article a l'Ara que tens al teu perfil d'usuari. Assumim que ha estat un error i no un acte de vandalisme ni censura.

Per tant, et demanaria que recapacitis, i tornis a penjar l'article, almenys per tal que s'hi puguin fer totes les esmenes que la comunitat consideri oportunes.

Salutacions cordials.

Col·labora, coopera, enriquim entre tots la Viquipèdia.

Bon cap de fem, defensors de la tecla (discussiócontribucions)
Resposta a «Sì?»
ARCavallé (discussiócontribucions)

Hola Pau, veig que vas ser el darrer en intervenir a la pàgina de Núria Rion. He treballat en la pàgina per crear capítols, afegir informacions, posar referències, enllaços, fotografies i completar la infotaula. Potser podries mirar què et sembla?

Li podem treure els avisos? Gràcies.

Paucabot (discussiócontribucions)

Hola ARCavallé. L'admissibilitat de l'article la veig justeta, però el que em preocupa més és la forma de currículum que té l'article. Crec que cita moltes més coses de les que hauria de citar. En realitat, ja trobava que l'article semblava un currículum quan era molt més curt i ara encara l'has ampliat més ... Jo hauria fet el contrari: simplificar i mirar d'esmentar només el més important.

ARCavallé (discussiócontribucions)

M'havia semblat que per justificar que és admissible calia explicar els mèrits i referenciar-los. També havia entès que hi ha una política d'allargar els articles molt curts. Aquest article, amb una vintena més, van formar part d'uns projectes de Viquipèdia que van quedar a mitges, suposo que per canvis político-administratius. La tria d'autors trobo que era correcta, es va fer amb el suport d'institucions solvents (universitat, centre d'art de la Xarxa de la Generalitat). Jo no hi vaig tenir res a veure, no en tenia ni idea; vaig constatar, com a usuària, la situació. Els articles no tenen un bon esquema, els correctors heu anat esborrant paràgrafs sense citació, han quedat coixos, estan plens d'avisos i, en general, fan pena. Em vaig proposar millorar-los i he fet un esforç per aprendre les normes de l'enciclopèdia, l'estructura d'introducció de dades, etc. Però resulta difícil encertar. Segons em dius avui, aquest encara l'empitjoro.

Aquests mesos m'he llegit molts dels articles sobre artistes contemporanis catalans; vaig veient. Perdona, no em vull allargar.

Gràcies, t'asseguro que m'hi tornaré a posar i et faré cas. Sé que tens arguments.


Resposta a «Pàg. Núria Rion»

CONFLICTE D'INTERESSOS

2
Resum per Paucabot
Rosa Pedagoga (discussiócontribucions)

Hola Pau, fins avui no he tornat a entrar com a usuari i he vist el teu missatge

He estat llegint el CI que em recomanes, és una mica dens i no sé si m'afecta o no.

Vaig incorporar el COL·LEGI DE PEDAGOGS per què fa dos anys des del propi Col·legi es va voler incorporar i crec que es va esborrar perquè el COL·LEGI no podia incorporar-se a si mateix. Per això dos anys després ho he volgut fer jo perquè sóc pedagoga i crec que és important que hi sigui.

Pel que he llegit podria entrar en conflicte d'interessos perquè actualment en soc la presidenta, però la veritat l'únic que volia és que el Col·legi de Pedagogs de Catalunya, igual que altres Col·legis Professionals, estigués present a a Viquipèdia.

Si no ho puc fer així, em podrieu dir com es podria fer?

Moltes gràcies

Rosa

Paucabot (discussiócontribucions)

Hola, Rosa. Si ets la presidenta del col·legi, tens un clar conflicte d'interessos i no hauries d'escriure l'article, és clar. I això mateix també s'aplica a qualsevol altra persona relacionada amb tu o amb el col·legi.

pàg. Joaquim Chancho

4
Resum per Paucabot

Descurriculumitzar

ARCavallé (discussiócontribucions)

Hola, fa temps vaig fer la pàgina i em vas aconsellar redactar amb estil més enciclopèdic, reduir informació i llistats. Ho he anat fent. Queden encara llistats de les exposicions a les galeries o museus més importants però em sembla més clar deixar-les així que en un paràgraf. A veure què et sembla i si creus que es pot treure l'etiqueta de curriculum o cal que redacti millor o redueixi més. M'agradaria adreçar-me a l'arxiu de l'artista perquè posin imatges a Wikimedia Commons per il.lustrar però val més esperar que la pàgina estigui correcta.

Moltes gràcies.

Paucabot (discussiócontribucions)

Pel meu gust, encara faria més breu la llista d'exposicions i obres a museus. Quina de totes aquestes ha rebut crítiques i cobertura pròpia i no és només part del currículum d'aquest autor? Supòs, per exemple, que l'exposició a Nova York deu ser més important que la del Casal Solleric ...

ARCavallé (discussiócontribucions)

Crec que de totes aquestes exposicions enumerades trobaria articles i/o catàlegs, però seria un excés de cites. Et faig cas i redueixo el llistat. Tens raó que de l'article es pot saltar fàcilment a ampliar informació i no cal veure-la a primera instància. Ho deixaré a la meitat i trec la cartel.la? Així passo a les imatges. Gràcies, Salut.

Paucabot (discussiócontribucions)

Perfecte.