Usuari Discussió:Paucabot

Jump to navigation Jump to search

Sobre aquest tauler

Avaluació "Referèndum d'independència de Croàcia de 1991"

1
Arnaurs (discussiócontribucions)
Resposta a «Avaluació "Referèndum d'independència de Croàcia de 1991"»
Amadalvarez (discussiócontribucions)

Ei, Pau. He començat a treballar en la versió multilingüe d'aquesta infotaula. Està a Plantilla:Proves ésser viu.

M'hauràs de donar uns quants cops de mà perquè és una autentica bogeria. De moment només he fet coses menors:

  • he tret els item=item que no calien
  • he canviat totes les crides al mòdul per la versió de proves. wikidata/proves/lang
  • he afegit lang=lang a les crides a subplantilles
  • El següent pas seria canviar les etiquetes en text per crides a WD. És una feina més o menys mecànica.
  • El problema principal està en les dues subplantilles que tracten la taxonomia i l'estat de protecció (i alguna que no hauré vist encara). El tractament que fan es basa en els textos, és a dir, en els valors del label de tots els nivells taxonòmics. Com pots imaginar, a cada idioma se'n diuen d'una forma diferent. Per tant, no es pot treballar amb textos, i hem de passar a les Qs per a fer totes les combinacions que tenen dins seu. Ara bé, això s'ha de combinar amb el retorn del getparentvalue que ens interessa en text perquè ja ho enviarà en la llengua que correspongui.

Bé, no sé si m'he explicat gaire. Jo aniré fent i crearé una còpia de les subplantilles per poder remenar sense riscos, però m'hauràs d'ajudar a entendre com funcionen. Salut !.

Paucabot (discussiócontribucions)

D'acord que la infotaula ha quedat un infern., però és el que hi ha.

El problema de passar de manipulació de texts a manipulació d'etiquetes pot ser complicat, però supòs que ho treuràs. Jo no et puc ajudar molt ja que darrerament ja vaig perdent el fil ... En tot cas, si jo no et puc ajudar, en Vicenç segur que sí.

Pau.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Home, al Vicenç el tinc entretingut amb els canvis al mòdul i altres afinaments.

En tot cas, estic aprofitant aquesta operació per a fer una revisada de coses que estaven pendents de millorar o miro d'homogeneïtzar tractaments, etc. Si hi penses quelque cosa que s'hauria de fer, ves a l'avís que hi ha al començament de la infotaula i l'afegeixes. Merci,

Resposta a «infotaula d'ésser viu»
Lapuntador (discussiócontribucions)

Hola Pau,

Ahir vaig fer la nova entrada del Xavier Puig i Ortiz, aprofitant que vaig saber que la Simfònica del Vallès l'havia nomenat director titular a partir del setembre del 2018. Per fer-ho, vaig fer servir tant el que sortia en la nota de la Simfònica del Vallès, com el que apareix al web de l'ESMUC (on el Xavier és professor titular des de fa anys), com a la seva pàgina web oficial. Avui veig que has suprimit aquests enllaços i en el seu lloc hi surt [cal citació]. Soc nou a Viquipèdia i intent-ho fer-ho el millor possible, però em desconcerta que fonts oficials vinculades a la persona en qüestió no serveixin per ser citades. Em pots ajudar? Gràcies per endavant!

Paucabot (discussiócontribucions)

Hola Lapuntador,

Com pots llegir a Viquipèdia:Fonts fiables, les fonts que s'han d'usar per escriure els articles han de ser fonts fiables, de tercers i publicades. Les fonts pròpies (com pugui ser el seu currículum, la seva orquestra o la seva web personal) només es poden utilitzar en situacions molt concretes.

Resposta a «Citacions»
Nuriaescalona (discussiócontribucions)

Hola Pau Cabot,

com heu vist i he vist pels correus que m'han arribat (teus i d'un altre usuari) vaig estar remanant viquipèdia ara que tinc temps. Feia temps que no ho feia (a més quan ho vaig tocar per primer cop tenia un usuari que no recordo) i ja veig que he errat de valent. Demano disculpes i procedeixo a deixar el que vaig tocar com estava.

Resposta a «Aprenent»
Cp3915 (discussiócontribucions)

Bon dia: vaig estar editant dissabte a la tarda la pàgina "La Cartoixa de Parma". Un altre usuari estava editant simultàniament i es varen perdre les meves modificacions. A més, ara no m'apareix la pestanya "modifica", sinó simplement la de "modifica el codi" molt menys intuïtiva. Què puc fer? Tinc un munt d'aportacions a fer sobre aquesta gran novel·la! Gràcies!!

Paucabot (discussiócontribucions)
Resposta a «Problema edició»
Popopot (discussiócontribucions)

Bon dia, per què veteu els noms autèntics i alternatius al castellanisme (escolar) *pissarra?

Popopot (discussiócontribucions)
Paucabot (discussiócontribucions)
Paucabot (discussiócontribucions)

En general, hauries de deixar de fer aquests canvis no normatius tal com ja t'han dit altres vegades. La Viquipèdia no decideix què és millor o més català. Si vols fer canvis en aquest sentit, dirigeix-te a l'IEC.

Popopot (discussiócontribucions)
  • en aquest sentit (calc del castellà): per aquest esguard (DCVB).

Ja prou saps que l'IEC no farà pas cap canvi cap a més desinterferiment del català, ans al contrari. Confondre "bastant" amb Força o prou és castellà. La realitat és relativa, i se pot canviar o almeny mudar-ne el punt de vista. La Wiki ja ho ha fet.

Vos convidi a fer-vos del grup Aprenguem la nostra pròpia llengua https://www.facebook.com/groups/512673578933648/

"Aquest grup és dedicat a informar de la gravíssima situació que viu la llengua catalana, la pregona depauperació i l'empobriment que cuida esvair-la ja per a sempre si no en prenem consciència. Per això cal superar els tòpics de la "correcció", de la gramàtica i del diccionari car tot diccionari és un discurs i el discurs dels diccionaris actuals és anti-català. La llengua catalana pateix una influència fora mida de la llengua de Castella: no és una relació natural amb aquella llengua. És un abassegament total de l'una respecte de l'altra, una subordinació escandalosa. En aquest grup tractem d'identificar aquesta influència i restaurar la llengua, posar-la en relació amb la resta de la romània per a fer-la lliure."

Paucabot (discussiócontribucions)

Està bé que aprenguis la teva pròpia llengua, però deixa de venir a evangelitzar-nos. Gràcies.

Pau Colominas (discussiócontribucions)

Em sap greu per tu, Popopot, però la Viquipèdia fa servir el català estàndard acceptat per l'IEC i l'AVL, no el que marca un grup de Facebook.

Popopot (discussiócontribucions)

Sap greu per a la llengua catalana que acceptem de beure a galet castellanismes encara i encara.

Paucabot (discussiócontribucions)

Si he de tornar a revertir qualque canvi dels teus, demanaré el teu blocatge.

Resposta a «Noms alternatius all castellanisme Pissarra»
David.osa89 (discussiócontribucions)

Bon dia, recentment vaig afegir noves referències a la pàgina de l'empresa Girbau i he tornat a rebre una notificació per part teva (a més de la respectiva eliminació de les referències afegides).

En vam parlar prèviament perquè hi havia manca de referències i crec que l'article es va millorar considerablement des d'aleshores. L'usuari Castellbo ha etiquetat l'article posteriorment com a currículum. Procediré doncs a fer les modificacions pertinents per reduir el contingut i adaptar l'estil a una proposta encara més enciclopèdica.

Paucabot (discussiócontribucions)

T'he de tornar a demanar si tens un conflicte d'interessos en aquest article, perquè si no el tens, almanco ho sembla ...

Resposta a «Canvis pàgina Girbau»
Amadalvarez (discussiócontribucions)

Aquesta plantilla la vas esborrar tu al gener per inútil i sense ús. En realitat es fa servir a d'altres llengües, però aquí algú havia creatr plantilla:Sentit d'escriptura amb el mateix contingut i funció.

Ara jo la necessito per a saber si estic dins una llengua RTL en certs tractaments de les infotaules multilingüe. Puc fer servir "sentit d'escriptura", però com que algun dia acabarà migrant a una altra WP, he pensat fer una redirecció de Dir cap Sentit d'escriptura i fer servir Dir, així quan és migri a una altra llengua ja se la trobarà bé.

Et sembla bé que faci la redirecció ?.

Merci,

Paucabot (discussiócontribucions)

La redirecció em sembla perfecte.

Resposta a «Plantilla:Dir»
Yuanga (discussiócontribucions)
Paucabot (discussiócontribucions)

Ara ja (o a mi) m'hi surt...

Yuanga (discussiócontribucions)

Cert, haurà sigut cosa del navegador. Gràcies, m'estava tornant boig (més)!

Resposta a «Ajuda!»
Josepko (discussiócontribucions)
Josepko (discussiócontribucions)

M'hi trobe bloquejat!

Josepko (discussiócontribucions)

Vull dir que no es fa cap distinció entre cràter lunars i d'altres cossos com Venus, o Mercuri. I que n'hi ha cràters que coincideixen amb el nom. Ara estava traduïnt Stein (cráter) un cràter lunar, però el nom Stein (cràter) a la Viquipèdia es corresponia amb un cràter venusià, li vaig canvia el nom a Stein (cràter venusià), però n'hi ha molts cràters venusians i d'altres cosos amb la cua X (cràter) i no X (cràter venusià), pe. El cas també és que a la llista de cràters de Venus, hi ha almens un enllaç que ens duu a un cràter lunar. Espere haver-me explicat. Gràcies

Paucabot (discussiócontribucions)
Resposta a «Problema amb la nomenclatura...»