Usuari Discussió:Paucabot

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

Script37 (discussiócontribucions)

Hola, Pau. He seguit tots els passos per penjar l'entrada de la novel·la Vali la valenta (incloent referències i links que demostrin el contingut), però me l'has eliminat dues vegades. Per quin motiu?

Resposta a «eliminació entrada novel·la»

Criteris admissió articles sobre persones

3
Algaiarens (discussiócontribucions)

Bon dia Paucabot,


Hem pots ajudar a entendre on és el límit entre una entrada permesa que parla d'una persona i una no permesa? On marques tu el límit per considerar qui fa publicitat o promoció amb una entrada a la Viquipèdia i qui no?


Perquè si ets futbolista, encara que siguis de baixíssima popularitat o rellevància, o periodista o cantant o et presentes a les eleccions del Barça, ningú posarà en dubte que algú et creï una entrada i per contra altres persones que en el seu àmbit han fet coses importants són eliminades sense massa explicacions.


Víctor Font i Manté

Lluís Fernàndez i Alà


Oriol Busquets Mas

Rey Manaj

Hiroki Abe


Eduard Voltas i Poll

Joel Díaz


Suu

Frans Cuspinera


Veient aquests exemples ni la carrera professional, ni la rellevància dels seus actes, ni els objectius assolits en el seu camp, semblen condicions indispensables, no?


No insistiré més en la persona que vaig entrar ahir, però si voldria conèixer el teu criteri, em sembla prou "parcial" i mal explicat. No sóc la persona a qui es referia l'entrada, no la poso aquí ja que encara acabarà esquitxada per un tema que ni li va ni li ve.


Senzillament no col·laboraré més, ja que si parlo del que conec i se'm censura, poc em queda per explicar.


No t'ho prenguis com un retret ni una discussió fora de lloc, és senzillament que no ho entenc i no em "sona" gens bé el que veig que passa. Entenc que el mot censurar sona malament, ho sento, no trobo altra manera de dir-ho que no soni tan fort.


Atentament.


PD: ànims, la viquipèdia ha de seguir creixent amb l'ajuda de tots

Docosong (discussiócontribucions)
Resposta a «Criteris admissió articles sobre persones»
Ion Goikoetxea (discussiócontribucions)

¡Hola! He visto que me has suprimido algunas páginas de wikipedia sobre varios músicos navarros. La cuestión es que era un trabajo de clase que el profesor me tenía que corregir y ahora no existe. ¿Podría ponerme en contacto contigo? Gracias.

Resposta a «Supresión de páginas wiki»
Amadalvarez (discussiócontribucions)

Ja he eliminat els "nom" que coincideixen amb el títol.

He compartit amb tu l'excel que s'hauria d'aplicar:

  • el primer bloc són els que cal eliminar el paràmetre. Els nous són els que estan en taronja, però he deixat els primers perquè hi ha un codi a la dreta que pensava que era útil
  • el segon bloc són els canvis a fer. Alguns ja hi eren a la primera passada però no es van aplicar sempre. Potser és per allò de que la barra està al final i no al començament. Quan acabi el bot, ja veurem que falta i si cal l'arreglo a mà. Altres són canvis posteriors que he fet acabant d'afinar que quedaria finalment a la infotaula d'organització.
  • Ara ja pots canvia el nom a {{infotaula d'organització}}

Estic creuant els dits que no hagi fet cap errada greu.

Salut !

Resposta a «darrera neteja Infotaula club esportiu»
Mcsmp (discussiócontribucions)

Bones Paucabot, hi ha alguna manera (amb el petscan suposo) de trobar articles que no estiguin categoritzats o que només estiguin categoritzats a "Persones vives"? O de trobar articles per nombre de categories en què estan? Seria una molt bona tasca de manteniment.

Gràcies

Paucabot (discussiócontribucions)
Mcsmp (discussiócontribucions)

Moltes gràcies Paucabot, la primera és de fet millor que el que et demanava; i amb la segona he descobert que tenim molts articles de seleccions de futbol i altres categoritzats automàticament a persones vives per error a causa d'usar la plantilla data naixement i edat.

Gràcies de nou, em seran d'utilitat.

Paucabot (discussiócontribucions)
Anna maria batalla (discussiócontribucions)

A propòsit de Maria Isabel Roig i Fransitorra. 'Sí, és la germana de la Montserrat Roig i Fransitorra, i la filla D'Albina Francitorrai i Aleñà, encara que tenen el cognom diferent. Havia agafat les referències directament d'internet, però ja posaré le que consten en un llibre que es diu "Retrats per la memòria" publicat per l'Ajuntament. Crec que és un personatge representatiu al qual han dedicat fins i tot un Gran centre hospitalari. Ho arranjaré. Gràcies per l'avís.

Paucabot (discussiócontribucions)
Anna maria batalla (discussiócontribucions)

Ja he posat unes quantes referències, vaig bé així ?encara en tinc més, què et sembla....?

Paucabot (discussiócontribucions)

Molt millor. Mira de triar les referències que s'aproximin més a VP:FF. Per exemple, si pots substituir la revista Sant Andreu de cap a peus, millor.

Anna maria batalla (discussiócontribucions)

No sé com s'entra a la infotaula per afegir més dades.

Paucabot (discussiócontribucions)
Anna maria batalla (discussiócontribucions)

Hola Pau. He estat investigant la revista "Sant Andreu de Cap a peus" i he vist que és una de les publicacions deganes de la informació veïnal de Barcelona. Publicada sense interrupció des del 1980 els seus col·laboradors són periodistes i historiadors de solvència comprovada,com ara Berta Solans, de TV3, Meritxell Pauné, periodista de la Vanguardia, Jordi Rabassa, regidor de Ciutat Vella i cap de Memòria Democràtica,Georgina Rifé.etc. Tenint en compte que Maria Isabel Roig i Fransitorra, era una lider veïnal molt estimada a St. Andreu, i ella mateixa havia col·laborat en el butlletí, no crec que estigui malament incluïr alguna referència d'aquesta publicació, no? Ara està demostrat que el personatge és fiable? encara falten referències ?Si et plau, quan creguis convenient ja em retiraràs el cartellet d' insuficiencia , o diguem què més he de posar-hi.

També m'agradaria saber quan s'han de fer apartats i quan no, alguna monitora sempre me'ls posava perquè deia que era més fàcil de entendre, i en canvi, veig que tu me'ls has tret. Hi ha alguna regla per això.. Ja sé que hi ha un llibre d'estil, però de vegades m'hi perdo... . Espero anar aprenent i millorant amb la vosatra ajuda. Moltes gràcies per tot.

Paucabot (discussiócontribucions)

Bon dia, Anna Maria. Ja li he llevat d'avís de manca d'admissibilitat.

Sobre la publicació local: no acab de veure que sigui una font fiable (en el sentit que li donam aquí). Addicionalment, si ella hi va escriure, menys llunyana es fa del subjecte de l'article.

Respecte de les seccions i els paràgrafs: no hi ha lloc del llibre d'estil que et digui quant tenguis x línies, has de crear una secció. Jo diria que és una mica subjectiu dins uns marges, però, en aquest cas, que tenim cinc paràgrafs, crec que no fa falta dividir-los en seccions que farien l'article més alt i dificultarien la lectura.

Anna maria batalla (discussiócontribucions)

Moltes gràcies per tot Pau. Pel que fa a la Revista "Sant Andreu de cap a peus" Ho he consultat amb el regidor del districte i uns activistes veïnals i quasi s'han sentit ofesos quan els he dit que la seva revista no era una font fiable...! De totes maneres l'única referència que he posat d'aquesta revista és la de la mort de la Maria Isabel. Per si hi hagués algún dubte, m'han fet arribar copia de la partida de defunció, però crec seria exagerat. Espero que la pròxima biografia em sortirà millor. Gràcies.

Paucabot (discussiócontribucions)

Bon vespre,

És normal que la gent s'ofengui quan els dius que no són una font fiable. La Viquipèdia mateixa tampoc no ho és segons la nostra definició: Tema:W1ovsefjxgdj04d8.

Pensa que la partida de defunció tampoc no és una font fiable segons Viquipèdia:Fonts fiables ...

Resposta a «Pregunta categories»
Pastanaga (discussiócontribucions)

Hola que tal,

he vist novament que s'ha eliminat l'entrada de "Gòtic (grup)" de la Viquipèdia, i m'agradaria saber per què.

Quan a l'agost passat en vam parlar em vau exposar els defectes que tenia l'entrada. Bàsicament es resumien en el llenguatge usat (on hi havia massa apreciacions que es podien considerar personals) i en la falta de referències. Aleshores vaig corregir el redactat de l'article per tal de treure el llenguatge que es podia considerar com a personal i objectivitzant-lo més. També li vaig afegir alguna referència més. Tot i això, l'entrada ha estat novament suprimida.

Aquest article és el primer que redactava des de 0. Les altres entrades que he fet a la Viquipèdia han estat traduccions d'entrades de l'enciclopèdia en castellà, en anglès o en francès, de vegades fusionant informació extreta de totes elles, i de vegades afegint contingut o actualitzant-lo.

M'agradaria saber on està el problema amb l'entrada de Gòtic per a no cometre els mateixos errors en d'altres.

L'única cosa que se m'acudeix és que Gòtic no és un grup conegut, pel que potser el criteri per haver estat exclòs és precisament aquest. D'acord que no és un grup de primera línia, però a la seva època va ser prou important i va gaudir de cert èxit tant a nivell nacional com internacional. En cap moment és un article de caire publicitari que busqui vendre més discos d'aquest grup (discos, per altra banda, que ja no es poden trobar al mercat).

Així, doncs, m'agradaria saber on rau el problema amb l'article per tal de no tornar a cometre'l.

Per altra banda, m'agradaria saber si l'article és recuperable i es pot arreglar per a ser publicat, o si per molt que s'intenti arreglar serà sempre exclòs.

Novament, moltes gràcies.

Paucabot (discussiócontribucions)

Bon dia. Us torn a demanar que llegiu VP:ADMS i VP:CI. Gràcies per la vostra comprensió.

Pastanaga (discussiócontribucions)

Hola que tal,

disculpa que reobri el tema just quan l'acabes de tancar. No sabia que es tancaven tan... ràpid.

He tornat a mirar-me el que comentes.

Respecte l'VP:ADMS, crec que en el cas de Gòtic és... opinable, és a dir, algú pot veure clarament que no és admissible per falta d'interès, i algú altre sí que li pot veure el suficient interès com per a que mereixi un article, ja que es tracta d'un grup català important de l'època que a sobre va tenir un cert èxit internacional. Si la falta de criteri és pel redactat, per com s'ha enfocat o per l'excés o manca de determinada informació, agrairia saber on està el tall, per saber què cal treure o afegir. Òbviament, es tracta del grup que es tracta, pel que no trobarem referències seves a l'Enciclopèdia Britànica o al Rock'n'roll Hall of Fame. Tot i això, es van aportar algunes referències (llibre editat per la Generalitat, publicacions de l'època a mitjans com La Vanguardia, ...).

Respecte l'VP:CI, segueixo sense veure on està el conflicte, ja que no em cito a mi mateix (ni entra dins l'autobiografia o l'autopromoció), no hi ha interessos financers ni per mi ni per ningú (el grup s'ha desfet i els seus discos no es poden trobar a les botigues), i tampoc hi ha cap tema legal o de fer campanya per aconseguir res. L'únic que es podria dir, fet que ja vam comentar en el seu dia, és que vaig contactar amb algun membre del grup per a demanar permís per a fer l'article i verificar si les dades que aportava a l'article eren certes o no. En cap cas crec que això es consideri "contacte estret". Si s'escriu de forma pública sobre certes persones explicant uns determinats fets, crec que és positiu (sinó obligatori) demanar permís i verificar les dades. L'altre conflicte d'interès que podria existir és el fet de que m'agrada la música. Aquest conflicte, però, m'invalidaria per escriure qualsevol article relacionat amb la música, no?

Per aquests motius, m'agradaria saber on concretament està el problema. I ho dic tant per a que em serveixi per aquest article, per saber si es pot "arreglar" d'alguna manera, com per a no cometre els mateixos errors en d'altres articles que pugui escriure.

Moltes gràcies, novament.

Paucabot (discussiócontribucions)

Em sap greu però ja no sé que més dir-vos. El problema està en les dues polítiques que us vaig enllaçar la darrera vegada. Que hi hagi un CI fa que precisament tu no ho vegis com ho veig jo o com ho varen veure les altres persones que varen opinar quan es va decidir esborrar l'article.

Si en aquestes altures no entens això del CI, no fa falta que en xerrem més: no ens posarem d'acord.

Pau.

Pastanaga (discussiócontribucions)

M'agradaria entendre-ho per a no cometre el mateix error altres vegades.

On està, el CI? Haver contactat amb ells per a verificar les dades? Vaig pensar que seria bona idea per a assegurar l'exactitud o veracitat del que havia escrit. De fet, van puntualitzar alguna dada sobre els inicis (lloc d'assaig i primers concerts) i sobre la dissolució del grup.

Poden ser precisament aquestes dades tan... concretes i verificades o corregides per ells la causa de problemes d'ADMS i de CI respectivament? És a dir, si l'article hagués estat més resumit i no hagués aportat aquestes dades hauria sigut més correcte? Al no ser tan detallat no hagués fet falta contactar amb ells per a verificar les dades.

Resposta a «Pàgina esborrada "Gòtic (grup)"»
GabrielaMV (discussiócontribucions)

He llegit el missatge sobre el conflicte d'interessos. Em sembla que necessito un mentor. Podries guiar-me? Moltes gràcies

Paucabot (discussiócontribucions)

Sí, puc ajudar-te. Per començar, tens relació amb el quartet?

GabrielaMV (discussiócontribucions)

Gràcies, Pau. Els conec, però el fet que els conegui no ha influït en la redacció de l'article. M'agradaria saber per què hi ha l'advertiment a la capçalera i en quines condicions es podria retirar aquesta nota.

Paucabot (discussiócontribucions)

Hola Gabriela. Encara que et pensis que no, sí que hi ha influit. És per aquest motiu que no hauries d'editar (ni haver editat) aquest article.

Kronopia (discussiócontribucions)

Hola, acabo de començar a la Viquipèdia i m'agradaria que fossis el meu mentor. Gràcies

Paucabot (discussiócontribucions)

D'acord i benvingut. Ja em diràs que necessites.

Kronopia (discussiócontribucions)

Vull fer un article sobre una escriptora catalana, Berta Jardí, però no me'n surto.

He llegit com es publica i la part tècnica no la porto malament (llevat del tema plantilles), però invariablement m'esborreu l'article i no ho acabo d'entendre...

Paucabot (discussiócontribucions)

Tens relació amb aquesta persona?

Kronopia (discussiócontribucions)

Sí, és amiga meva. I els seus llibres m'agraden, sobre tot El sastre Bariloche

Kronopia (discussiócontribucions)

sobretot, en Bariloche

Kronopia (discussiócontribucions)

Vaig començar a la Wikipedia i vaig pensar que m'ho esborraven perquè era catalana. He fet el que diuen, primer una prova i després publicar-lo... però ha estat publicar i esser esborrat

Paucabot (discussiócontribucions)
Fedanci (discussiócontribucions)

Hola Pau,

Davant les reiterades afirmacions que l'article "Joan Arimany i Juventeny" no compleix la normativa, demano que se suprimeixi. Crec que el contingut és totalment objectiu i d'informació bàsica. Per suposat, la gent que ens movem en un mateix àmbit temàtic o geogràfic ens coneixem i, per aquesta raó, he intentat en reiterades ocasions de limitar el contingut i aportar les referències oportunes. Evidentment, veig que no és suficient. Per tant, reitero la petició de la seva supressió i així ens estalviem feina uns i altres. Moltes gràcies.

Paucabot (discussiócontribucions)

Hola Fedanci. Te'l podria esborrar si només l'haguessis editat tu, però hi ha dos altres usuaris que hi haurien de venir a bé. Els inform: @Elserpent, Eloimanlleu:. L'alternativa seria fer una proposta d'esborrat: Viquipèdia:Esborrar pàgines.

Elserpent (discussiócontribucions)

Hola,

@Fedanci i @Paucabot si creieu que hi ha alguna irregularitat en aquesta pàgina, estic d'acord en esborrar-la

Rebut avís de conflicte d'interessos

2
Resum per Paucabot
MartaContralto (discussiócontribucions)

Benvolgut,

Veig que en el meu article sobre la Coral Sant Medir hi apareix posat un avís que pot haver-hi un conflicte d’interessos.

Tot i que soc cantaire d’un dels cors d’aquesta coral no formo part de la seva Junta i he redactat l’article sense que ningú m’ho hagi encarregat, sense cap intenció de fer-ne publicitat, intentant un to neutral i amb objectivitat total basant-me en les fonts i pensant en tot moment en els interessos de la Viquipèdia. Soc bibliotecària de professió i conec la importància de citar sempre les fonts reals de la informació.

Vaig fer aquesta entrada perquè la Coral Sant Medir és una entitat catalana que existeix des de fa molts anys i ha tingut i té un paper important en el teixit associatiu del barri de Sants i de Catalunya i vaig considerar que havia d’estar a la Viquipèdia com per altra banda hi ha també moltes altres corals catalanes i del món.

Et demano que considereu això que us dic i sinó si us plau digueu-me en quins punts considereu que l’article no és neutral o com ho podria millorar.

Gràcies.

Paucabot (discussiócontribucions)