Usuari Discussió:Paucabot

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

Gebatr (discussiócontribucions)

Hola,

Sóc la Gemma Basanta (@Gebatr). Avui amb les meves companyes del grup de Viquipèdia he intentat afegir amb el meu compte informació sobre el Public Knowledge Project però no em deixa editar la página de viquipèdia. No ho entenc perquè les meves companyes si que poden però jo no, hi ha alguna manera d’arreglar-ho?

Resposta a «Public Knowledge Project»

Viquiprojecte: Teoria de les xarxes escolars

7
Saranietoneira (discussiócontribucions)

Hola @Paucabot, sóc la Sara Nieto (usuari: @Saranietoneira), el meu grup i jo tractem la Teoria de les xarxes escolars, primerament vam crear directament una pàgina a Viquipèdia on vam ananr modificant la informació, però ja hem creat la de prova i hem esborrat tota la info de l'altre pàgina. Ara el nostre dubte és si ho estem fent bé o no per poder anar avançant i canviar els possibles errors que hi hagi. Estem una mica perdudes, ens faries un gran favor si ens ajudessis.

Gràcies.

Paucabot (discussiócontribucions)

Hola Sara i benvinguda a la Viquipèdia. He mirat l'article que teniu a Usuari:Saranietoneira/proves i fa molt bona pinta. Cercant coses per millorar, podríeu llevar les negretes a Christian Baudelot i Roger Establet. Les negretes només s'usen, segons el nostre llibre d'estil per a remarcar la paraula definida al principi de l'article.

Si teniu més dubtes, demanau i us ajudaré encantat.

Pau.

Saranietoneira (discussiócontribucions)

Perfecte, com s'abrem quan està llest el nostre article per ser publicat?

Paucabot (discussiócontribucions)

Segons jo, ja el podríeu publicar, però són aquestes les instruccions que teniu dels vostres professors?

Saranietoneira (discussiócontribucions)

Com es fa per publicar una pàgina de proves?

Paucabot (discussiócontribucions)
Saranietoneira (discussiócontribucions)

Ja ho hem fet, però encara ens apareixen ítems com :millora el teu formar, inclou més referències... I crec que tot això ja hom hem canviar, llavors no entenem que falla en la nostra entrda, si ens poguessim donar un cop de mà t'ho agrairiem.

Resposta a «Viquiprojecte: Teoria de les xarxes escolars»
Miriam Guerra S (discussiócontribucions)

Bon dia Pau,

Acabo de veure el teu missatge sobre el conflicte d'nteressos sobre el meu text sobre l'Escola Horitzó, que vaig escriure fa uns dies. La veritat és que vaig veure una notícia sobre un projecte que té l'Escola que em va semblar molt innovador sobre la Intel·ligència Artificial, pel que vaig voler escriure sobre l'escola.

Mirant la seva pàgina web vaig redactar el text que em vas borrar, perquè semblava molt propagandístic. Voldria penjar un article més breu sobre l'Escola amb motiu de la notícia de La Vanguardia però no sé com fer-ho perquè no sembli que la "venc". Et deixo el text de prova a veure com ho veus, si puc fer alguna cosa més.

Tinc una foto pròpia de la façana de l'escola.

Moltes gràcies,

@Paucabot

Usuari:Miriam_Guerra_S/proves

Resposta a «Text Escola Horitzó»
Albertxv (discussiócontribucions)

Bona nit Pau,

A causa del desconeixement de les funcionalitats que aporta aquesta plataforma vàrem decidir elaborar la terminologia en un document privat. Actualment l'hem plasmat desenvolupant el concepte de Modernització reflexiva, la docent però ens ha comunicat que abans ho havíem de realitzar a una pàgina de prova però hem fet tard, tot i que si ho consideres podem esborrar-ho tot... Basant-nos en les pautes metodològiques de la Wikipedia hem tractat de sintetitzar els arguments del terme creant una visió general i entenedora que aporti però les dades necessàries.

És per això que sol·licitem la teva revisió,

Gràcies.@Paucabot

Paucabot (discussiócontribucions)

Hola Albert. Jo crec que el podeu deixar allà on estar. Per millorar-lo:

 • Hauríeu d'eliminar la majoria de les negretes que hi ha al text per adequar-lo al llibre d'estil de la casa.
 • Hauríeu de posar-hi una categoria que hi escaigui: Viquipèdia:Categorització.
 • Hauríeu de referenciar l'epígraf Concepte tal com heu fet en les altres parts del text.

Bona feina!

Albertxv (discussiócontribucions)

Bon dia Pau,

Entenc i he modificat els aspectes referents a la categorització i el llibre d'estil de la Wikipedia... però no he estat capaç d'entendre la referència a l'epígraf Concepte que em comentes en l'últim punt. Pel que respecte a la resta està fet.


Gràcies per l'atenció.

Resposta a «Modernització Reflexiva»
Eloypedia (discussiócontribucions)

Hola Pau, ens agradaria que fessis una revisió del que portem de projecte de la Viquipèdia per saber com anem i si estem ben encaminats.

Gràcies.

Paucabot (discussiócontribucions)

Bon dia. L'article Habitus (sociologia) està molt bé. Crec que només li faltaria millorar les referències. Per anar bé, cada paràgraf hauria de tenir la seva referència.

Gerardcn93 (discussiócontribucions)

Bona nit pau, crec que t'has equivocat, ja que el que l'enllaç que has posat es la pagina que ja esta pujada a internet, el nostre treball es troba aqui: Usuari:Clivipedia/proves , ens agradaria saber el que hauriem de canviar o millorar del nostre treball. O potser et refereixes que el que ja era existent a internet esta ben fet i nomes cal que millorem les referències i amb això ja estaria tot?

Esperem resposta.

Gracies

Paucabot (discussiócontribucions)

Ara ho he vist.

Idò aquest altre està molt bé, també. Una de les coses que hauríeu de millorar és a l'apartat La teoria de la reproducció de Bourdieu i Passeron, on hi ha dos enllaços externs, que s'haurien de convertir en referències, supòs.

L'altra cosa que hauríeu de millorar és referenciar incidentalment amb les referències que hi ha a Bibliografia. És a dir: hauríeu dir on exactament heu utilitzat cada font per tal d'aconseguir de poder traçar l'origen de cada part de l'article.

Resposta a «Revisió dels resultats provisionals»
Laucarqui (discussiócontribucions)

Hola Pau! Ja hem penjat el nostre article en la pàgina de proves.

Siusplau, digues que et sembla.

Usuari:Laucarqui/proves

Gràcies!

Paucabot (discussiócontribucions)

Quin és el títol d'aquest article? Ha d'anar a Michel Foucault? Recordau de fer-hi una introducció i de citar les fonts que heu usat per escriure'l (el vídeo no compta). Recordau també que les fonts han de ser fonts fiables.

Laucarqui (discussiócontribucions)

Si, ha d'anar a Michel Focault, aquest és l'enllaç provisional ja que no sabiem com ho podies revisar.

I sobre el vídeo, és el material que la professora ens va dir que havíem d'utilitzar. Ens podries dir sino on trobar-ho?

Gràcies

Paucabot (discussiócontribucions)
 • Ho sabreu fusionar a Michel Foucault? Perquè ara mateix allà ja hi ha coses.
 • Si la professora us va donar aquesta font, així va bé.

Pau.

Laucarqui (discussiócontribucions)

Si, ho introduïm al text que ja està escrit en crítiques i ja aniria bé, no? Però així ja quedaria publicat ho caldria fer quelcom més?


Paucabot (discussiócontribucions)

No, així com deis ja aniria bé. Bona feina!

Laucarqui (discussiócontribucions)

D'acord Pau ja està publicat al Michel Foucault, si pots fer-li una última ullada t'ho agrairiem.

Hem posat l'enllaç del vídeo a enllaços externs, no sabem si ha de ser-hi allà, al acabar el text o en referències bibliogràfiques.

Moltes gràcies!

Laucarqui ha amagat aquest apunt (historial)
Resposta a «Dudas Foucault»
ARCavallé (discussiócontribucions)

Pau Cabot: Com saps estic aprenent el llenguatge i normes de Vikipèdia. Ho faig treballant temes d'art de les comarques de Tarragona. Sovint utilitzo llibres, cites i recerques del professor Antonio Salcedo. M'ha estranyat que no tingui una pàgina i avui l'he començada. M'he precipitat, perdona. He deixat una nota a la pàgina de discursió prevenint que estava en procès i que properament hi afegiria la informació corresponent. Sé que hi ha un símbol per pàgines en procès però no hi he pensat. Hi has posat d'immediat una cartela que posava en dubte la vàlua del professor. És un professional molt estimat: doctor, ha publicat desenes de llibres i catàlegs i més d'un centenar d'articles. Ha treballat durant 30 anys en la recerca i l'edició de treballs d'art modern i contemporani, fet comissariats, jurats, dirigit màsters. No es mereix que ell mateix o algú entri a la pàgina i vegi un comentari així. He intentat esborrar la pàgina però no és fàcil. Si ho voléssis fer tu, t'ho agraïria molt. Prepararé l'article i quan el tingui acabat ja la tornaré a obrir. ARCavallé


Paucabot (discussiócontribucions)

Hola ARCavallé. Un parell de coses:

 • Que hagi posat l'avís de manca d'admissibilitat no és cap insult cap a ningú, només indica que s'han d'aportar les fonts que n'acreditin la seva admissibilitat.
 • Fins i tot en el cas que el biografiat fos no admissible, això no baixaria gens la vàlua d'aquest professor. Una cosa és que una persona sigui un molt bon professional i una altra (diferent), que fonts fiables n'hagin parlat d'ell de manera significativa.
 • Per una altra vegada, si vols indicar que l'article està en procés d'edició, pots usar la plantilla {{Inacabat}}.
 • De moment, t'he esborrat la pàgina.

Pau.

ARCavallé (discussiócontribucions)

Tens raó. Gràcies. La treballaré en una pàgina de proves que és el que hauria hagut de fer de bon principi.

Un altre tema. He treballat per polir, treure coses supèrflues, millorar la compaginació i completar la pàgina de Marcel Pey. Ara li he posat una foto molt descriptiva a la infotaula.

Com que tu la vas etiquetar, et sembla que es podria deixar per passable? O segueixo?

Paucabot (discussiócontribucions)

Ja li he llevat l'avís.

ARCavallé (discussiócontribucions)

Gràcies pel seguiment. De fet he d'agrair també el que estic aprenent als tallers d' Orlandai i Pompeu Fabra.

Resposta a «Pàgina Antonio Salcedo»
JuliaSahun (discussiócontribucions)

Hola Pau.. sobre l'entrada de l'informa coleman ens vas dir que hi havia dues coses que hauriem de millorar..

Però em sap greu perquè no sé a que et refereixes exactament..

Paucabot (discussiócontribucions)

Hola Júlia. A veure si us ho puc explicar d'una altra manera:

 • Si mires a l'epígraf on posa Referències, hi veuràs quatre referències, un avís que indica que és una pàgina de proves i dues referències més (numerades i en lletra més petita). El que volia dir és que les quatre primeres referències haurien d'estar amb el mateix format que les dues darreres.
 • La primera referència de les dues darreres resa exactament 50 Años Después del Informe Coleman. Las Actuaciones Educativas de Éxito sí Mejoran los Resultados Académicos Si ho mires, veuràs que hi ha caràcters estranys que no hi haurien de ser.
JuliaSahun (discussiócontribucions)

Genial Pau ! ja ho hem modificat.. espero que ja estigui tot bé.. si pots mirar-t'ho per últim cop genial !!


Paucabot (discussiócontribucions)

Molt millor ara ...

JuliaSahun (discussiócontribucions)

GENIAL !!! Moltes gràcies per l'ajuda Pau !!!

Resposta a «No entenem el que vols dir..»
Ariadnageco (discussiócontribucions)

Bon dia Pau,

el nostre article en principi ja ens vas comentar que estava bé i acabat. La professora diu que un cop finalitzat l'hem de penjar online... Això com s'ha de fer, pot ser que ja estigui penjat?

Paucabot (discussiócontribucions)

Sí. El vostre article ja és a lloc. Bona feina!

Resposta a «Roger Establet»
Mmur97 (discussiócontribucions)

Hola Pau et volia preguntar una cosa sobre el que ens vas comentar de la nostre pàgina: Usuari:Carlinss2/proves.

 1. L'apartat de Vegeu: ho he modificat, m'agradaria saber si està correcte.
 2. Ens vas dir que "cada cosa que digueu ha d'estar referenciada i que hem de posar referències incidentals a tots els paràgrafs". Això no ho he acabat d'entendre. M'ho podies explicar més a fons, gràcies.
 3. Ens vas comentar també que els "encapçalaments de secció no haurien de dur ni dos punts (que això ha ho hem tret) ni enllaços interns (axiò no ho he entès).
 4. Ens vas dir que les negretes només es reserven per la primera vegada que apareix el concepte (Secció obres principals, les hem posat subratllades).
 5. Per últim, si les altres coses són correctes.

Moltes gràcies!

Paucabot (discussiócontribucions)
 1. Apartat de Vegeu també: perfecte.
 2. Això significa que cada paràgraf ha de tenir una citació. Per exemple, el primer paràgraf de la biografia que comença Nascut a Niça en 1930, Jean-Claude Passeron, no en té cap. n'hi heu d'afegir. Més informació a Viquipèdia:Citau les fonts.
 3. No hi pot haver cap paraula de l'encapçalament enllaçada. Ja us ho vaig arreglar.
 4. Em sap greu, però segons el nostre llibre d'estil, tampoc no podeu usar subratllats. Si ho voleu remarcar una miqueta, podeu usar un encapçalament de nivell 3.
 5. Faríeu bé de fer una repassada a l'ortografia. Us he corregit unes quantes faltes però diria que encara en queden.

Pau.

Mmur97 (discussiócontribucions)

Moltes gràcies,

Quant ho tinguem tot, t'ho diem.

Mmur97 (discussiócontribucions)

Okei l'ortografia s'ha revisat.

AL final, les obres les hem deixat normal, ja que possant encapçalament 3 no quedaba molt bé.

I, per últim, hem intentat possar a cada paràgraf una citació.

Esperem la teva resposta,

Gracies per tot!

Paucabot (discussiócontribucions)

Segons jo, falten les referències a cada paràgraf. Podeu veure el que us dic a Usuari:Unusualpanda 17/proves. A més, no podeu usar la Viquipèdia en un altre idioma com a font: de les dues fonts que hi ha, una és a la Viquipèdia en castellà.

Mmur97 (discussiócontribucions)

D'acord, ara posarem més referències i a l'apartat de referències que posaries?


Paucabot (discussiócontribucions)

No entenc la pregunta.

Mmur97 (discussiócontribucions)

L'últim apartat que posa referències i ens vas dir que no podiem posar una amb castellà, en aquell apartat no sabem que possar!


Mmur97 (discussiócontribucions)

Bona tarda,

Moltes gràcies per tot i perdona per les molèsties.

Hem possat referències a cada paràgraf.

En principi ja està acabat, qualsevol cosa ens dius.

Quant ja està tot corregit el pujem?

Mmur97 (discussiócontribucions)

Bona tarda,

Moltes gràcies per tot i perdona per les molèsties.

Hem possat referències a cada paràgraf.

En principi ja està acabat, qualsevol cosa ens dius.

Quant ja està tot corregit el pujem?

Paucabot (discussiócontribucions)

He tornat a esborrar la referència a la Viquipèdia en castellà. No és una font fiable.

El que us deia és que havíeu d'usar més referències i citar les fonts que heu usat per escriure cada paràgraf tal com indica a VP:CF i això encara no està fet.

Si encara teniu dubtes, demanau-me el que faci falta.

Mmur97 (discussiócontribucions)

La primera frase on posa Niça, ho hem fet com ho hem entés, a veure si és correcte.

k

Paucabot (discussiócontribucions)
Mmur97 (discussiócontribucions)

D'acord, moltes gràcies!


Mmur97 (discussiócontribucions)

El que ens estem trobant, es que en alguns paràgrafs no se quina paraula buscar i quina pàgina és fiable?

Mmur97 (discussiócontribucions)

Hem fet 7, nosé si són correctes!

Paucabot (discussiócontribucions)

Molt millor, però encara queden parts sense referenciar. Per trobar les fonts, hauria de ser molt senzill, quines són les fonts que vareu usar per escriure l'article?

Resposta a «Dudas»