Usuari Discussió:Paucabot

Salta a: navegació, cerca

Sobre aquest tauler

Proposta d'esborrament de la pàgina «Joan Barés i Machí»

2
Desesser (discussiócontribucions)

Hola, Pau. Sobre la proposta d'esborrar l'article Joan Barés i Machí, gràcies per l'avís, però no he pogut accedir a la discussió mitjançant els enllaços que m'indiques, ni tampoc l'he poguda trobar pel meu compte. No és que això m'inquiete gens, per aquesta vegada, perquè sóc ben conscient que aquest article té difícil salvació, però així i tot m'abellia aportar un comentari. Ho tornaré a intentar, si encara arribe a temps.

Paucabot (discussiócontribucions)

Hola Desesser. Perdona però m'havia botat una passa a l'hora de fer la proposta d'esborrat. Ara ja hi podràs accedir si cliques a l'enllaç que hi ha a dalt de tot de l'article.

Resposta a «Proposta d'esborrament de la pàgina «Joan Barés i Machí»»
Terrorteutonico (discussiócontribucions)

Si que m'he mirat el enllaç que em vas passar. No crec en cap cas que s'hagi inclompert aquest requisit. La informació aportada per mi es merament histórica.

Paucabot (discussiócontribucions)

El conflicte d'interessos no es refereix a si la informació és històrica o no, sinó a si el que escriu l'article té relació amb el subjecte del qual està escrivint.

Resposta a «Conflicte d'interessos»

això de la categoria "romanística" / "filologia romànica"

3
ReginaManresa (discussiócontribucions)

Hola, li deia al qui ho ha creat que aquesta categoria "filologia romànica" és en realitat la mateixa que "romanística", que ja estava creada des d'abans. La "filologia romànica" només enllaça amb la wikipedia espanyola, i la "romanística" remet a totes les altres. Per tant, jo diria que s'ha d'eliminar la "filologia romànica" i posar-ho tot sota un sol títol (el que vulgueu) i enllaçant amb totes les altres viquipèdies, com l'alemanya o l'anglesa, i no pas amb l'espanyola (que no sé per què va per lliure, però ja s'ho faran). En les darreres hores, encara s'ha liat més la cosa perquè "romanística" està dins "filologia romànica", cosa que no veig que faci cap sentit. Em temo que, jo, aquestes coses més difícils com suprimir o unir categories no les sé fer jo mateixa. I també volia comentar abans amb algú amb més experiència en categoritzar que no pas jo. Gràcies

Paucabot (discussiócontribucions)

No en sé gaire de lingüística. Si tu tens més criteri, millor que ho facis tu. Només has de recategoritzar el que creguis convenient i posar {{Supressió}} en les categories que vulguis esborrar. Un administrador les esborrarà.

Per cert, ja que veig que hi entens del tema: la lingüística engloba la filologia, viceversa o cap de les dues coses?

ReginaManresa (discussiócontribucions)

Hola, bé, tampoc volia desfer el que ha fet algú altre sense consultar. Li he escrit a qui ho ha fet, però de moment no diu res. En principi la Filologia és més ampli. La Filologia inclou l'estudi de la llengua (la lingüística) i de la literatura i, també, tot de coses afins o instrumentals (com l'edició de textos, etc). També, però, segons països i tradicions a vegades se'n fa un ús una mica restrictiu. Però la idea bàsica és la que et dic: Filologia = lingüística + estudi de la literatura. Bon cap de setmana

Resposta a «això de la categoria "romanística" / "filologia romànica"»
Resum per Paucabot

Resolt a la seva discussió.

Francesc Vidal (discussiócontribucions)

Perdona Pau, però no me'n surto, quan et vagui em podries dir sisplau què he fet malament a les pàgines Antoni Planells i Costa i a la de Joaquim Delclòs i Urgell, en aquesta darrera, per exemple, em diuen que em cal contextualitzar les obres citades en el cos de l'article, però al meu parer ja ho estan, la de la revista La Tralla, fins i tot amb l'enllaç corresponent a la mateixa Viquipèdia, i pel que fa a les altres obres s'esmenta l'editorial on estan publicades

Resum per Paucabot

Dubte massa poc concret.

BQUB17-LMihhedko (discussiócontribucions)

Hola! Estic intentant pujar una imatge que he fet jo però no em deixa, per què podria ser?

Resum per Paucabot

Si creus que s'haurien d'esborrar, fes la proposta i sortirem de dubtes.

FranSisPac (discussiócontribucions)

Benvolgut Pau. El tema que aquí et plantejo, i que afecta un parell d'articles en els que has intervingut més d'un cop, potser hauria d'anar en un altre lloc, però no veig on.

Tot comença en seguir l'enllaç a Casa de colònies Penyafort dins de les efemèrides del 3 de novembre ("Plantilla:Novembre 3"), enllaç segurament vermell des de la seva creació el 23 oct 2004 fins que, potser per resoldre'l, va passar a tenir pàgina el 3 nov 2014. Aquesta, des del 2 gen 2015 "llueix" la plantilla "FVA" que tu hi vas posar. En la meva opinió, és clara candidata a l'esborrament.

Mirant si era un cas únic de "cases de colònies", vaig trobar que tan sols n'hi ha un altre: Casa de Pineta Colònies Jordi Turull. Aquest manté un "FVA" que tu hi vas posar el 24 ago 2014, a més de comptar amb un "agitat" historial d'avisos i revisions que tu coneixes. El que m'ha sorprès és que en el seu dia se'n va rebutjar la proposta d'esborrament amb un recompte, no sé si erroni o esbiaixat. M'explico: repassant la votació observo que, de fet, hi va haver quatre vots favorables, tres molt evidents (Joutbis, Panotxa i Arnaugir) i un, és cert que bastant amagat, que es manifesta en l'última línia de la votació: «... crec el mateix que en Jotubis i l'Arnau. --gerardduenas». No hi figura cap oposició frontal i sí un parell de "consentibles". Tot plegat es tenia que haver interpretat com un acord d'esborrament per majoria de dos terços, en contra de la conclusió aplicada per Beuson.

Tractant-se de dos casos d'esborrament que d'alguna manera estan relacionats, i tenint en compte l'incident de votació comentat, què creus que pots fer o què suggereixes que s'hauria de fer? Gràcies per endavant,

P.S.: En els dos casos no figura cap article en altres Viquipèdies, com es por veure a Casa de colònies Penyafort (Q20106293) i a Casa de Pineta Colònies Jordi Turull (Q20102512), si bé en el primer hi figura una etiqueta en francès posada automàticament.

Paucabot (discussiócontribucions)

No record cap dels dos casos (la memòria no és el meu fort), però, per sortir de dubtes, jo els proposaria per esborrar, no?

Infotaules d'enzim i proteïna

2
Resum per Paucabot

Problemes de domini de diferents infotaules.

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Després d'actualitzar la infotaula d'enzim he provat d'inserir-la als articles en que manca però he trobat un problema, la major part d'enzims (quasi tots) són proteïnes i així, l'article, acaba saturat amb infotaules amb molta informació duplicada. He pensat en acabar l'actualització de la infotaula de proteïna i afegir, quan calgui, la infotaula d'enzim incrustada. Trobo que seria complicat fusionar-les, que seria altre alternativa. Com ho veus?

Paucabot (discussiócontribucions)

Hola Kette. D'acord que hauríem de pensar bé com enfocar el tema gens-enzims-proeteïnes. Jo ho comentaria a la Taverna a veure quina seria la millor manera d'enfocar-ho. Segur que persones amb coneixements tècnics (de biologia i de plantilles) ens podran ajudar a triar la millor opció.

Petscans i Plantilles

3
Resum per Paucabot

Dues consultes.

Jey (discussiócontribucions)

Hola de nou! Un parell de consultes. Sabries fer una consulta que identifiqués articles amb moltes propietats a WD (per exemple, obres artístiques amb +20 propietats)? La segona: Hi ha alguna infotaula per a nombres o algun pla per crear-la? Gràcies!

Paucabot (discussiócontribucions)

Amb Petscan no es pot fer, però amb les consultes de WD supòs que s'ha de poder. Més tard miraré si ho puc fer.

D'infotaula de nombres no en tenim cap. Potser podríem adaptar en:Template:Infobox number. T'animes?

Paucabot (discussiócontribucions)

La consulta no la sé fer, però pots demanar-la a d:Wikidata:Request a query. Solen ajudar sempre.

Resum per Paucabot

Problemes a causa de l'infotaula, que estava en procés.

Ferran Mir (discussiócontribucions)

Hola: Sembla que hi ha algun problema amb la infotaula que has afegit a l'article Nombre π: A la factorització surt un Error i les dades del nombre en binari i hexadecimal son incorrectes. Si no es solucionen els problemes de la infotaula (que deu prendre les dades del wikidata) potser seria millor deixar-ho tal com estava.

Paucabot (discussiócontribucions)

Sí. Ho estam intentant arreglar a Plantilla Discussió:Infotaula nombre.

Ferran Mir (discussiócontribucions)

No puc ajudar-vos en la discussió... en sabeu molt més que jo! Ja he vist que has arreglat l'article: fins que no es solucioni la infotaula millor deixar-ho sense que apareguin aquestes dades que, per cert, son intranscendents: a qui li pot interessar conèixer el nombre PI en hexadecimal?

Paucabot (discussiócontribucions)

En realitat, no és que sigui intrascendent, és que és erroni. És per això que millor ocultar-ho mentre trobam una solució més elegant.

Ferran Mir (discussiócontribucions)

M'he mirat la wiki en anglès i allà tenen una plantilla, en:Template:Pi box que em sembla molt més interessant. No sé si valdria la pena traduir-la i posar-la a l'article.

Paucabot (discussiócontribucions)

Aquesta que tu dius és una plantilla de navegació, però la que li hem acabat de posar és una infotaula. La primera va d'articles relacionats (molts d'ells no presents aquí) i la segona parla explícitament d'aquest nombre. Es podrien posar les dues, però la primera hauria de tenir prioritat sobre la segona, per trobar la informació bàsica d'una ullada.

Plantilla:UVE/sintaxi

3
Resum per Paucabot

Plantilla esborrada per error.

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

En un principi aquesta plantilla seveix per emplenar la plantilla UVE perquè no tingui cap errada en la seva construcció (sintaxi). Pots veure a la documentació de Plantilla:UVE

Paucabot (discussiócontribucions)

La recuper, idò.

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Gràcies Pau!