Usuari Discussió:Paucabot

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

Smascar (discussiócontribucions)

Hola Paucabot, m'has posat que "cal citació" a l'apartat origen que he fet però no sóc capaç de fer la citació. Perdona, és la 1a vegada que uso la viqui, és per un treball, i no acabo de veure com tocar això que m'has posat...la font és la guia institucional del MAC de la Gene....em pots donar alguna indicació? T'estaria molt agraïda :)

Paucabot (discussiócontribucions)

Hola Smascar, benvinguda a la Viquipèdia. Si la font és aquesta que tu dius, hauries de citar-la com a referència. Per tal de fer-ho et recoman Viquipèdia:Citau les fonts. També pots usar com a model les referències que ja tenia l'article.

Smascar (discussiócontribucions)

Ara sí! Crec que ho he fet bé! Gràcies!

Resposta a «MAC BCN»
Vallue (discussiócontribucions)
Paucabot (discussiócontribucions)

Bona feina. Fet!

Resposta a «Equivocació plantilla»
Voraviu (discussiócontribucions)

Hola Pau, he donat d'alta un nou element a la wikidata, René Henmer (dirigent esportiu veneçolà) i he oblidat donar d'alta el segon cognom Colmenares.

He vist que només els admins ho poden corregir o anular.

Ho podries corregir?

Moltes gràcies i... disculpa la relliscada.

Paucabot (discussiócontribucions)

Ja ho he fet, però això ho pot fer qualsevol (a part de que jo no som administrador a Wikidata) ...

Voraviu (discussiócontribucions)

Gràcies...i perdona. No veia la manera de corregir-ho i dels tutorials vaig deduir que era feina d’administradors...

Resposta a «Nou element wikidata»
Aguirregomezkorta (discussiócontribucions)

M'envies a una plana sobre conflictes d'interessos, no entenc perquè ja que el que diu aquesta plana no m'afecta, nomès estic referènciant tot allò con tu poses que cal citació, i de pasada actualitzant un article antic. Se qui son però jo no he tingut mai contacte amb aquesta entitat.

Paucabot (discussiócontribucions)

Curiosament un anònim ha revertit la meva edició de fa un any i, en menys de mitja hora tu retornes del teu viquidescans de gairebé dos anys per fer el mateix. Segur que tampoc no coneixes l'anònim que clarament tenia uns interessos?

Aguirregomezkorta (discussiócontribucions)

l'anonim era jo que no m'havia enrecordat d'inciar sesió, ja que normalment l'ordinador entra directament, el cas es que tot el que havies desfet estava referenciat, per tant sembla que potser tú tens uns interessos en que no es publiquin. T'agraïria que repasesis el que he publicat i veuràs que es tot el que deia però ben referenciat, per tal de crear una viquipedia veraç i actualitzada. Has esborrat dades importants, com el nom del cap de colla que es imprescindible en una colla castellera, i la resta d'articles de colles castelleres hi constá, esborrant-lo l'article queda coix i desactualitzat. I sobre el meu viquidescans ha estat per motius laborals en el que he estat fora i no tenia temps per a poder escriure, ara que en tornó a tenir ganes, pensó que les estic perdent.

Paucabot (discussiócontribucions)

Has llegit VP:FF? Has vist que no val qualsevol font com clicama o somparets per referenciar els articles de la Viquipèdia? Els articles s'han de referenciar en fonts fiables. Si no, gairebé qualsevol cosa existent es podria referenciar en qualque revista de barri, d'institut o pamflet.

A mi m'ha fet tota la pinta que l'anònim (que eres tu) semblava tenir un especial interès en aquest article ja que ha revertit tota la meva darrera edició. Ara, si tu dius que no tens res a veure amb aquesta entitat ...

Sobre el viquidescans: no et culpava. Cadascú fa el que vol amb el seu temps. M'ha semblat estrany que reapareguessis ara per fer la mateixa edició d'un anònim molt interessat amb el tema. Només podien ser dues coses: que t'hagués avisat (que és el que havia pensat) i que fossis el mateix. Tema aclarit.

Aguirregomezkorta (discussiócontribucions)

SomParets es un diari seriòs on tenen periodistes a dedicacio plena en nomina, el que pasa es que es un diari que ha cada poble canvia el nom i la portada, pertany al grup Diarisom i esta auditat per ojd, es per aquest motiu que l'he utilitzat i que he vist que s'utilitza en altres publicacions. Nomès era això les grans publicacions actualment tenen oblidada la cultura, es centren més en la politíca o en la cultura de masses.

Paucabot (discussiócontribucions)

Per favor, pega una ullada a la política, no basta que sigui un diari seriós, ha de ser una font fiable.

També et convé llegir Tema:Uf53m8vhifq4kd77.

Resposta a «Manyacs de Parets»

Faltes de respecte i esborrats de treball

11
Bradoman (discussiócontribucions)

Hola, Pau. Com sabs porto anys participant a la Viquipèdia, en concret sobre el tema que més m'interessa, que és la història del carlisme. No he tingut cap problema amb altres usuaris, només amb Tanufu2, que està expulsat a la Wikipedia en castellà, i no només m'està esborrant tota la meva feina, sinò que a sobre em falta el respecte, dient-me que estic "malament del cap" https://ca.wikipedia.org/w/index.php?title=Usuari_Discussi%C3%B3%3ATanufu2&type=revision&diff=20360733&oldid=20360712 (volia dir "estàs malament del cap" però com utilitza un traductor automàtic perquè no parla català li ha sortit "aquestes malament del cap"). La falta de respecte és igual. Això es admissible?

Tanufu2 (discussiócontribucions)

Durant dos dies m'ha acusat d'haver-me inventat una font per justificar l'esborrat a la pàgina d'Carlisme entre altres coses que un determinat projecte estatutari de 1899 va acabar sent assumit oficialment pel partit carlí català. Que a un li acusin de mentider és una falta de respecte també, i l'he aguantat a la pàgina de discussió durant dos dies. He mostrat una segona font d'un llibre de Cucurull i segueix sense acceptar que amb independència de la trajectòria personal de l'autor el seu text va acabar adquirint rang oficial al carlisme català.

El conflicte és més complex, després de dies de tranquil·litat, va esborrar tot el meu treball únicament perquè no li agradava la meva aportació sobre aquest estatut de 1899 i un canvi de títol d'una secció que tal com estava plantejada no tenia sentit històric. Una vegada que està plantejat un conflicte entenc que el toca és buscar acords en la pàgina de discussió, ho intenti durant dos dies, sense èxit, mientre ell em deia mentider negant credibilitat a la meva font i llançant-se a escriure com un boig per justificar entre altres coses seva secció absurda d'Ideologia, on va fer aportacions interessants, si, però que hauria d'estar emmarcades en la seccions corresponents a les seves etapes, el carlisme no té la mateixa varietat ideològica en 1833 que en 1872, 1919, 1936 o 1957 ... i és molt significativa la seva obsessió per destacar les creacciones individuals d'un autor madrileny de segona fila mentre margina els dos projectes estatutaris (el de 1899 i el de 1930) que el carlisme català va assumir de manera oficial.

Bradoman (discussiócontribucions)

El conflicte és molt senzill. M'has esborrat molts paràgrafs on parlo de la ideologia del carlisme durant el Sexenni Democàtic (quan de fet neix el carlisme polític), només perquè no t'agrada aquesta ideologia. Al·lucinant! Jo he parlat del programa del pretendent Carles VII, no d'un "autor de segona fila". Posa les teves coses, però no esborris tot lo altre. Això es vandalisme! Si vols parlar de la ideologia carlina l'any 1957, endavant! Fes-ho indicant les teves fonts (reals), però no m'esborris el meu treball ben redactat i referenciat. Qui ets tu per creure't l'amo de l'article, si gairebé no hi has contribuït res i ni tan sols parles català? Els teus "retocs" fan pena, deixes una reguera de catanyol en tots els articles on t'hi fiques, i et penses que amb el traductor automàtic ho soluciones tot. Tinc dret a ampliar la pàgina referenciant el que escric. Una pàgina en la qual he posat moltes hores de feina. I quant a la suposada font d'El Correo Catalán, només et vaig demanar d'on ha sortit això. Tots dos sabem que no has consultat l'hemeroteca d'aquest diari. I si ho has fet, digues on es l'hemeroteca i com es pot consultar. Si et negues a dir d'on surt la font, sospito que estàs amagant alguna cosa. No és la primera vegada que falseges una font i fas que digui una cosa que no diu, per això vull comprobar-ho jo mateix el que diu. D'entrada, la font de Cucurull, que he pogut comprovar, no diu res de que el fulletó de Bardina fos "oficial". Diu que era del partit carlí, però això jo no ho he negat. El que tu esborres es que segons l'historiador Xavier Ferré i Trill aquesta concepció no va arrelar en el partit carlí, i segons l'historiador Jordi Canal i Morell Bardina va marxar del carlisme un any després per la "nul·la sensibilitat catalanista del partit de don Carlos". Per què ho has esborrat també tot això, si està ben referenciat? Explica't.

Bradoman (discussiócontribucions)

@Tanufu2, et faig una proposta. Tornem a posar tot el que jo he escrit i també tot el que tu has escrit i després busquem com ho solucionem per combinar les informacions contradictòries sobre el tema de Bardina. Què et sembla? Quant als títols de les seccions, proposo deixar-ho com era abans, però no descarto que s'afegeixi més endavant una secció per a parlar del regionalisme en general (no sols del regionalisme català, perquè encara que siguem a la Viquipèdia el carlisme no va ser un fenomen només català, en tot cas caldria per això un altre article que fos "Carlisme a Catalunya"). Que et sembla? Estic tractant de consensuar amb tu, el que no puc acceptar és que llencis la meva feina a les escombreries només perquè no t'agrada la ideologia de Carles VII o el fet que Bardina marxés perquè deia que el partit no era catalanista. Tot això ho diuen les fonts citades i els historiadors, no jo.

Tanufu2 (discussiócontribucions)

Jo no tinc cap problema amb la ideologia de Carles VII, ni tan sols amb la d'aquest autor madrileny de segona fila anomenat Leandro Herrero. I precisament perquè tinc voluntat inclusiva mai vaig esborrar el teu text sobre l'Album de Roma en 1835, anterior al conflicte, sinó que únicament li vaig canviar el títol absurd que tenia la secció com "Ideologia" sense més, com si fos vàlid per al carlisme de 50 anys abans o 50 anys després. I guiat per aquesta mateixa voluntat inclusiva aquesta tarda un cop finalitzada la guerra d'edicions m'he dedicat a recuperar alguns dels textos que com un boig et vas posar a escriure durant aquests dos dies, perquè corregués l'historial i guanyar el conflicte per imposició de fets consumats. He recuperat el que comptes de la trajectòria de Bardina, respecta tu que hi hagi fonts que indiquen que en algun moment el text va ser "aprovat pel partit". Em sembla fantàstic que facis aportacions sobre l'obra de diversos propagandistes del carlisme, però aquestes figures i les seves idees insisteixo que cal emmarcar-les en el seu context històric concret, no és un món platònic de les idees situat al margén dels processos històrics com vas començar fent amb el Àlbum de 1835 i vas seguir amb Leandro Herrero.

Bradoman (discussiócontribucions)

"Alguns textos"? Qui ets tu per decidir el que es pot posar i el que no? Qui t'ha nomenat "jefe" de l'article? El que jo et proposo és recuperar-ho TOT (ja que tot està referenciat). I després tractem de consensuar a la pàgina de discussió punt per punt. Tinc paciència i no m'importa atendre totes les teves possibles objeccions (agrairia que tu també fessis el mateix).

Tanufu2 (discussiócontribucions)

Quan vaig escriure això havia recuperat part dels teus textos, ara mateix i als he recuperat en un 99%. He tingut moltíssim més respecte per la teva aportació que el tu vas tenir fa dos dies.

Tanufu2 (discussiócontribucions)

23:11, 27 set 2018

https://ca.wikipedia.org/w/index.php?title=Carlisme&diff=20357761&oldid=20353500

Aquí va ser on va començar el conflicte quan Bradoman Raderich va entrar com el cavall d'Àtila

12:55, 29 set 2018‎

https://ca.wikipedia.org/w/index.php?title=Carlisme&diff=20360374&oldid=20360343

Aquí és on comença la guerra d'edicions després de dos dies veient com Bradoman Raderich em cridava mentider pel del rang oficial de l'estatut de 1899 i es negava a cercar cap acord sobre l'anterior, mentre es llançava a escriure com un boig per dotar de contingut una secció que no té sentit perquè no és el mateix la ideologia carlista de 1850 que de 1900 o de 1950.

Carles VII no és un autor madrileny de segona fila, el tal Leandro Herrero amb el qual vas començar a ampliar l'absurd de la secció atemporal d'Ideologia si ...

Cucurull en el títol del document, que copia precisament del diari carlí El Correo Catalán de Barcelona, ​​escriu «Projecte d’Estatut d’Autonomia de Catalunya, aprovat pel Partit Carlí», és molt fàcil de comprovar a la p. 122 de:

https://web.archive.org/web/20160210034851/http://felixcucurull.cat/documents/panoramica_iVParticularismeiregionalisme1875-1900.pdf

Si està aprovat pel partit, és que té rang oficial. I això és un fet independent dels problemes que un moment determinat tingués el seu autor amb un dirigent que no va durar molt temps més. I si el 1931 tot el text va ser reproduït en el diari que era portaveu del partit a nivell català això vol dir que Xavier Ferré s'equivoca. De fet un dels principals col·laboradors de Bardina, el director del setmanari on escrivia, Roma, no gaire més tard es convertiria en el principal ideòleg del carlisme català.

Bradoman (discussiócontribucions)

Per què segueixes amb el que ha passat? A ningú l'interessa qui ha començat la baralla. El que compta és que de moment t'has sortit amb la teva i has tret tot el que no t'agrada i has posat tot el que volies. Ara mateix hi ha molta feina meva esborrada. Què en fem d'això? No estic disposat a acceptar-ho.

Tanufu2 (discussiócontribucions)

Com ha començat tot això i qui ho ha començat és important. Em sembla legítim recuperar la immensa majoria de les teves aportacions durant aquests dos dies, tu en canvi vas estar dos dies negant a acords. Em sembla fantàstic recuperar els teus textos, però en el seu context històric, no en l'absurd de la secció aquella de Ideologia, i sense esborrar el que havia aportat jo durant dies fins que fa dos dies se't van creuar els cables.

Bradoman (discussiócontribucions)

La secció d'Ideologia porta anys estable. No em sembla raonable treure-la ara només perquè a tu no t'agrada. Per què no la millorem en comptes de treure-la i barrejar-ho amb la Segona República? Estàs fent un embolic amb l'article, només perquè vols destacar "autonomisme" i que no se sàpiga res més del carlisme. Això no és el teu blog personal. Vinga, podem millorar la secció tots plegats i arribar a acords. Les seccions que has posat ara són patètiques i fan riure, ho has de reconèixer. I et recordo novament que el carlisme no és un fenomen només català (i encara que ho fos, els projectes autonomistes de 1899 i 1930 no valen més que qualsevol altre projecte carlí, que n'hi va haver molts). Deixa els canvis arbitraris i absurds, si us plau.

Resposta a «Faltes de respecte i esborrats de treball»
KayPBS (discussiócontribucions)

Hola Pau,

M'has deixat un comentari en l'article que he publicat.

Aquest article és una activitat que hem de fer els alumnes que cursem el nivell C2 de català.

Provaré de modificar-ho; en tot si encara considereu que no és adient és pot esborrar i ja faré un de nou de qualsevol altre tema o persona.

Gràcies.


Paucabot (discussiócontribucions)

Era per si teníeu relació amb aquesta persona. Si no és així, endavant.

KayPBS (discussiócontribucions)

Gràcies, Pau!

KayPBS (discussiócontribucions)

Hola Pau,

Quan em vas preguntar si el coneixia, no el coneixia personalment; tot i que algunes persones del meu entorn sí. Ara ha canviat la situació i pròximament començaré un projecte professional amb ell; per la qual cosa incompleixo els criteris d'admissibilitat de la Viquipèdia; per tant podeu esborrar la pàgina. Jo per la meva part, pel que respecte al treball de català, ja he parlat amb el professor i tinc una proposta alternativa.

Gràcies i disculpa les molèsties.

Paucabot (discussiócontribucions)

Si tens un conflicte d'interessos, basta que deixis d'editar aquest article.

Resposta a «Article Jordi Anjauma»
Kevin Castro Hernández (discussiócontribucions)

Bon dia Paucabot, veig que has retirat la plantilla d'inacabat a l'entrada de "Educació al llarg de la vida", consideres llavors que amb la informació actual seria suficient?

T'ho pregunto ja que aquesta entrada és una pràctica que estem realitzant a la URV de Tarragona i ens han d'avaluar properament i m'ajudaria molt saber si consideres que es podria afegir algun apartat o informació adicional.

Una salutació, Kevin.

Paucabot (discussiócontribucions)

Bon dia, Kevin. No, vaig retirar la plantilla perquè està pensada per un temps breu (menys d'una setmana) i ja feia més d'un mes que la duia.

Sobre si la informació que hi ha actualment és suficient o no, supòs que no, que no és suficient. A la Viquipèdia, tot és susceptible de millorar. Però vaja, aquest és el meu criteri com a editor de la Viquipèdia i segur que deu ser diferent del criteri del professor que t'ha d'avaluar l'article.

Jo veig que l'article ha quedat molt bé i que és molt més digne que molts d'altres que tenim a la casa, però, és clar, això no vol dir que no es pugui millorar. Segurament, una de les coses que es podria millorar és fusionar-lo amb Formació permanent, ja que més o manco tracta del mateix. I si no es fa així, almanco s'hauria d'explicar ben explícitament quina és la diferència entre ambdós conceptes.

Resposta a «Article "Educació al llarg de la vida"»
TaronjaSatsuma (discussiócontribucions)

Hola Pau.

Com saps, en alguna vegada hem raonat sobre la validesa d'algunes fonts a l'hora de verificar l'admissibilitat i tal. I en aquelles ocasions ens demanaves de crear l'article per a discernir si aquella font era fiable i tal.

El tema, volia crear l'article de PilotaViu (he vist que Arnandis ja ho havia fet abans que jo) ara que ha tancat i, total, si hi havia sospita de promoció doncs ja té igual. També he intentat llevar el to promocional a Diari La Veu. Pega-li una ullada i em dius què et sembla.

Resposta a «Articles de diaris i notabilitat»

Redireccionament a l'ANC de l'entrada Enric Ainsa i Puig

5
Capaceta (discussiócontribucions)

Es pot saber per què em redireccioneu contínuament a l’ANC? En base a quina ideologia o criteri polític esteu fent-ho? Per què considereu que no tinc prou entitat històrica com per tenir entrada pròpia? Qui us dóna aquesta consigna?

Em sembla absolutament contradictori als principis de la Wikipèdia que esteu fent aquest direccionament i no trobo cap justificació per fer-ho. Me la podríeu indicar, per mirar d’entendre-ho? Sóc un dels quatre fundadors d'un moviment únic al món i a la història política contemporània, i us penseu que és perquè sí? O potser és perquè sóc protestant, o xarnego, que no mereixo entrada pròpia?

Signat: Enric Ainsa i Puig.

Capaceta (discussiócontribucions)

Si voleu el meu telèfon, me'l demaneu i estaré encantat d'atendre-us.

Paucabot (discussiócontribucions)
Capaceta (discussiócontribucions)

Ja. Doncs donem de baixa l'entrada al meu nom.

Paucabot (discussiócontribucions)

Ja he fet la redirecció. Gràcies per la comprensió.

Resposta a «Redireccionament a l'ANC de l'entrada Enric Ainsa i Puig»
Quimpuig12 (discussiócontribucions)

Bon dia, @Paucabot, veig que el camp Print fa referència a l'alfabet que es transcriu amb els diferents brailles. Per exemple (enwiki), a en:Korean Braille el camp Print = Hangul (alfabet coreà), a en:Japanese Braille Print = Kana. Per tant, jo proposaria "Alfabet model o base per a l'escriptura en braille". Salutacions.

Paucabot (discussiócontribucions)

El deixaré en "Alfabet model". Va bé?

Paucabot (discussiócontribucions)

Fet!

Quimpuig12 (discussiócontribucions)

D'acord, perfecte.

Resposta a «Print a Infotaula sistemes d'escriptura»