Usuari Discussió:Paucabot

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

Carles Rovira R (discussiócontribucions)

Per què és incorrecte aquesta informació?

Resposta a «C.P. TARADELL»
Mmmaaarrrr (discussiócontribucions)

Hola. Ahir vaig donar d’alta un contingut sobre Christian Inaraja Genís a la Viquipèdia i veug que s’ha suprimit.

m’agradaria saber el motiu, i què fer per tornar-lo a penjar i que s’accepti. gràcies

Paucabot (discussiócontribucions)
Mmmaaarrrr (discussiócontribucions)

Jo vaig crear una entrada sobre Christian Inaraja i no entenc perquè me l’has esborrat.

M’agradaria saber perquè i com ho hauria de fer perquè s’acceptés ja que considero que es correcte.

Paucabot (discussiócontribucions)
Mmmaaarrrr (discussiócontribucions)

No el conec, però n’he tret informació per tal de poder crear l’entrada.

Pero no tinc cap tipus de relació amb aquest ilustrador. gracies

Paucabot (discussiócontribucions)

Es pot saber qui és que us demana aquesta feina?

Mmmaaarrrr (discussiócontribucions)

El que ens demanen es investigar sobre diversos autors que no estiguin a la viquipedia i crear-ne entrades a partir de la informació que n’obtenim.

Per això he investigat sobre Christian I. i no entenc en què m’equivoco per tal que sigui acceptat.

Paucabot (discussiócontribucions)

Qui és que us demana això? Es pot saber?

Pel que dius, sembla que no t'han demanat que facis un article sobre aquesta persona sinó sobre persones que no siguin a la Viquipèdia. Pensa que és possible que no qualsevol persona en la qual pensis hagi de tenir una entrada a la Viquipèdia.

Et torn a recomanar la lectura de Viquipèdia:Criteris d'admissibilitat.

Pau.

84.88.128.159 (discussiócontribucions)

Sí, sobre autors o il.lustradors, per tant vaig trobar aquest il.lustrador i em va semblar interessant, per això vaig escollir-lo.

Pel que dius doncs, no consideres que pugui ser acceptat?

Paucabot (discussiócontribucions)
84.88.128.159 (discussiócontribucions)

per tant si considereu que algun autor no pot estar a la viquipedia, elimineu l’entrada?

Paucabot (discussiócontribucions)

Qui t'ha encarregat aquesta entrada?

84.88.128.159 (discussiócontribucions)

és un treball de la universitat

Paucabot (discussiócontribucions)

Quina universitat i quina assignatura? Hauríem de parlar amb el professor o professora perquè revisi aquestes feines.

Resum per Paucabot

Primera part de la discussió amb Jvallmitja sobre categorització.

Jvallmitja (discussiócontribucions)

Hola, Paucabot: Mira,a "CATEGORIA: OBRES D'EL GRECO", hi ha quatre "Adoracions dels Pastors", hi ha dues "Anunciacions", hi ha tres "Expulsions dels Mercaders", hi ha quatre "Sagrada Familia". Si seguim el criteri que has seguit amb les "Magdaleles Penitents", aleshores, treiem tretze pàgines de la categoría "OBRES D'EL GRECO" i s'obren quatre noves categories. Ho veig absurd, i no em diguis que s'ha fet sempre així, perquè això està fet des de no sé quan de temps. A més, hi ha dinou pàgines més que entre paréntesis posen (EL GRECO) i que son susceptibles d'esser complementades amb pàgines bessones. Per exemple, de "CRIST ABRAÇAT A LA CREU (EL GRECO, NOVA YORK) en tenim una variant interessantíssima a Olot, que valdría la pena posar a Viquipèdia, i n'hi ha altres més molt maques. Què fer, treure'l de "CATEGORIA: OBRES D'EL GRECO", i obrir una categoría titulada "CRIST ABRAÇAT A LA CREU" ????

Paucabot (discussiócontribucions)

Abans de tot, dues coses per mantenir ordenades les discussions: 1. No fa falta que creïs una discussió nova cada vegada que em contestis. Pots contestar al mateix fil, així les discussions seran més fàcils de seguir. 2. Si comences un tema nou, millor que li posis un títol més explícit. Per exemple, millor Categorització de les obres d'El Geco que Cercant un mentor. Gràcies.

Paucabot (discussiócontribucions)

Anem al tema:

A la Viquipèdia, no feim només les coses perquè sempre s'han fet així sinó perquè ho així ho diu la normativa que ens hem donat entre tots. Hauries de llegir Viquipèdia:Categorització. No cream una categoria nova fins que no hi ha un mínim d'articles per encabir-hi. El mínim d'articles per crear una categoria nova és de cinc i és per aquest motiu que no cream les altres categories que comentes.

Resum per Paucabot

Segona part de la discussió amb Jvallmitja sobre categorització.

Jvallmitja (discussiócontribucions)

Hola, Paucabot: Dons si és així, ja li podem treure la categoría "CATEGORIA: OBRES D'EL GRECO" a més de la meitat de les obres que hi ha dins d'aquesta categoría !!! Ja ho veuràs, mira-ho. I abans, la versió de Montserrat i la de Budapest, eren a aquesta Categoria, on jo les hi vaig trovar i enriquir, o sigui, que no és així des d'un principi. I les pàgines que he fet sobre la "SAGRADA FAMÍLIA (EL GRECO)" (n'hi ha quatre, i encara en manca una, la de Toledo) es confondran amb l'Edifici Gaudinià de la Sagrada Família. No sé, em sembla una "chapuza", trobo que més val tenir-ho tot ben endressat en una sola página, o tal volta obrir-hi una sub-categoría, cosa que no sé fer.

Paucabot (discussiócontribucions)
Jvallmitja (discussiócontribucions)

Crec que la Categoria "Obres del Manierisme" es podría eliminar tranquilament, com la Categoria "Obres del S. XVI. No totes les Obres d'El Greco es poden considerar Manieristes, i a parir del 1600 entren dis el s.XVII.

He llegit El que posa sobre Categories, i veig que hi ha la posibilitat de dirigir una Categoria a una Categoria a una Categoria Major. En aquest cas, aquest Categoria, de la "Magdalena Penitent (que segueixo considerant que es enganyadora, que fa pensar en el personatge bíblic imés que no pas en les obres artístiques), penso que es podría dirigir inequívocament a la Categoria superior de "Categoria:Obres d'EL Greco"

Paucabot (discussiócontribucions)

La categoria que dius Categoria:Magdalena Penitent té tota la lògica del món, ja que agrupa totes les obres d'aquesta temàtica d'El Greco. Si trobes que el nom no és prou clar, pots proposar un canvi de nom amb la plantilla {{Moure}}. Una altra alernativa és usar {{Avís}} a la pàgina de la categoria.

Anaïs Vila Casanovas

3
Resum per Paucabot

Problemes diversos d'aquest article

Pareignasi (discussiócontribucions)

Hola Paucabot.

Som la Biblioteca de Santpedor (Pareignasi) que vam penjar la biografia de la Cantautora Anaïs Vila.

Un parell de coses: a part de que ens van treure la foto que ens havia entregat la mateixa Anaïs i que voldríem recuperar, surt a ocupació que és Escriptora, quan en realitat és Cantautora, informació que per altra banda nosaltres no hem penjat i que ella ens ha dit que si es pot canviar de seguida.

Anem una mica perduts amb la Viquipèdia. Hem intentat de rectificar nosaltres però ens equivoquem i encara ho espatllem més. Es possible recuperar la feina que ja havíem fet? Es pot rectificar el tema de la infotaula?

Paucabot (discussiócontribucions)

Hola Pareignasi. Anem per pams.

  • Foto: si us l'han esborrada és perquè potser no heu acreditat abastament la seva llicència.
  • Ocupació: Sortia que era cantant, ja ho he canviat per cantautora.
  • Feina que ja havíeu fet: Quina és aquesta feina?
Pareignasi (discussiócontribucions)

Gràcies per modificar la ocupació.

He tornat a penjar la foto que ens ha cedit ella.

De referències hi ha aquestes i de moment són poques, però és una cantautora jove que no en disposem de més.

Gràcies per la paciència.

Resum per Paucabot

Problemes diversos d'aquest article

Monfertar (discussiócontribucions)

Hola Pau,

Vaig escriure l'article sobre ecologia emocional i l'he intentat revisat sobretot en el tema de redacció i llenguatge.

Podries dir-me com puc millorar-lo perquè no surti el missatge "La redacció d'aquest article no és pròpia d'una enciclopèdia."

Gràcies!

Paucabot (discussiócontribucions)

Li he fet uns quants retocs i li he llevat l'avís que comentaves. Malauradament, li he hagut d'afegir avisos nous: uns que reclamen referències puntuals (cal citació) i un altre que diu que no acab de veure clar que el concepte hagi de tenir article a l'enciclopèdia: necessitaríem més fonts externes que parlassin d'aquest concepte.

Monfertar (discussiócontribucions)

Pau,

He afegit les referències bibliogràfiques que justifiquen el text de l'article, allà on em vas indicar que calia. Espero que quedi així justificada la seva inclusió a la viquipèdia.

Gràcies!

Paucabot (discussiócontribucions)

El problema d'aquest article és que no sé fins a quin punt està basat en fonts pròpies. S'hauria de basar en fonts externes fiables.

Terratrèmols a les Illes Balears

1
Resum per Paucabot

Proposta d'esborrat

Panotxa (discussiócontribucions)

N'he proposat l'esborrat

MJVacas (discussiócontribucions)

Buenos días. Ayer di de alta por primera vez un contenido en la Vikipèdia sobre l'Escola L'Horitzó y hoy veo que se ha suprimido la página:

(Registre de supressions); 19:24 Paucabot (discussió | contribucions) ha suprimit la pàgina Escola L'Horitzó ‎(G11: Publicitat: el contingut era: «== L’Escola L’Horitzó és una escola ubicada a Barcelona (Passeig de la Bonanova,...», i l'únic col·laborador era «MJVacas» (discussió)) Etiqueta: PHP7

Me gustaría saber el motivo, si hay algo que descuidé y cómo poder corregirlo ya que es la primera vez que edito. Muchas gracias y quedo a la espera de respuesta.

MJ Vacas

Paucabot (discussiócontribucions)

Hola MJVacas. Vaig esborrar l'entrada perquè, més que un article enciclopèdic, pareixia la pàgina web del centre i semblava estar redactada per una persona de dins de l'entitat. Si tens relació amb aquest centre, no hauries d'editar aquest article: Viquipèdia:Conflicte d'interessos. Gràcies per la teva comprensió.

MJVacas (discussiócontribucions)

Pau, gràcies per la resposta. Es que conec l'escola i em sembla prou interessant tot el que fan com perque tingui una entrada a la Vikipèdia. Com ho hauria de fer doncs?

Paucabot (discussiócontribucions)

María José, tens un bon conflicte d'interessos i, per aquest motiu, no hauries d'editar aquest article. Me sap greu.

El mot "sovint" revertit a "freqüentment"

2
Resum per Paucabot

A la Viquipèdia no canviam en massa expressions correctes per d'altres de correctes

CarlesMillan (discussiócontribucions)

Hola Paucabot

Tinc un especial interès a combatre la pèrdua del mot "sovint" que, per influències externes, està essent substituït per "freqüentment". Amb aquest canvi no s'hi guanya res, sinó que es perd un mot genuí i es guanya un mot (també admès per l'IEC) però més llarg i difícil de pronunciar. Potser vagi jo errat, però penso que la wikipèdia hauria de tenir en compte aquests fets.

Cosa semblant passa amb altres casos com, per exemple, la pèrdua de "l'endemà", substituït sistemàticament per "el dia següent".

Lamentablement he vist avui que tots els meus canvis d'ahir amb "sovint" han estat revertits.

Cordialment,

Paucabot (discussiócontribucions)

Hola CarlesMillan. Em sap greu que aquest mot es perdi però la Viquipèdia no és el lloc adequat perquè facis la teva croada lingüística. A la Viquipèdia respectam les expressions, dialectes i mots que ha fet servir el primer que ha escrit l'article.

Si el que vols és que aparegui molt aquesta paraula, pots escriure tots els articles que vulguis amb aquest mot i no et preocupis, que no canviarem cap sovint per cap freqüentment.

Gràcies per la teva comprensió.

Pau.

Resum per Paucabot

Error en un retoc

Yuanga (discussiócontribucions)

Hola! Pots fer una ullada a aquesta edició? Les imatges dels articles amb aquesta plantilla no es mostren correctament ara (un exemple). Merci!

Paucabot (discussiócontribucions)

Hola Yuanga. Gràcies per avisar. Tenia un codi una mica enrevessat. He prescindit del paràmetre midaimatge i ara ja funciona arreu.

Yuanga (discussiócontribucions)

Gràcies!