Usuari Discussió:Paucabot

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

Funcionament dels missatges i conflicte d'interessos

2
Oscar Pichel Sanchez (discussiócontribucions)

Hola Pau, no he après encara com respondre directament a un usuari, o si aquest és l'espai en el que ho hauria de fer. Primer de tot, gràcies per fer correccions en els meus articles i ajudar-me en els meus primers passos. Pel que fa al conflicte d'interessos, no sé ben bé en quin article he pogut escriure alguna cosa que hagi infringit les normes de la Viquipèdia ni com arreglar-ho, estic participant al Viquiprojecte de la UPF i en cap moment vull causar cap problema en aquesta pàgina. Si pots ajudar-me a trobar els errors ho corregiré al moment. Tampoc aconsegueixo identificar les diferències per fer que els meus articles no siguin assemblats a currículums, fet que només m'ha ocorregut en dos dels quatre articles que he creat.

Moltes gràcies per dedicar el teu temps a corregir els meus errors.

Paucabot (discussiócontribucions)

Respecte del conflicte d'interessos, la idea és que si tens relació amb una entitat, no hauries d'escriure el seu article. És així?

Resposta a «Funcionament dels missatges i conflicte d'interessos»
ThorMialoviez (discussiócontribucions)

Hola Paucabot! He vist que m'has fet un comentari a les 20:10, però no el veig… Sóc nou amb això i encara he d'aprendre a fer servir la Viquipèdia. He vist algunes modificacions per part teva als encapçalaments. Crec que veig per on van els trets. Serà un plaer rebre els teus apunts i les teves critiques. Bona nit!

Paucabot (discussiócontribucions)

T'he posat el nom del compositor en majúscula al títol i t'he fet retocs diversos al text. Si tens dubtes, demana el que faci falta.

ThorMialoviez (discussiócontribucions)

Moltes gràcies! Estic fent l'article per a la classe de Història de la Música dels segles XX i XXI. Vi vaig dir a la professora, Anna Costal, que l'article aniria sobre la Música de cambra concertant, però jo tenia en ment fer-ho sobre la n5 en particular. Saps com puc canviar el títol de l'article? Ho pots fet tu mateix?

Seguiré demà amb la feina.

Paucabot (discussiócontribucions)
ThorMialoviez (discussiócontribucions)

En català crec vaig veure-ho traduït com a «Música de cambra concertant núm. 5». Però ho vaig veure de pasada per Internet, no pas a una font en català. Tens alguna font en català? Jo tot el que he vist era en anglès i alguna coseta en castellà... De fet, he de citar encara moltes coses en anglès.

Paucabot (discussiócontribucions)

No, jo no conec gaire aquest tema. Reanomèn a aquest nom que proposes.

ThorMialoviez (discussiócontribucions)

Moltes gràcies! He perfilat l'article. De moment, només faltaria afegir imatges, àudios, i coses així. Podria fer una anàlisi pròpia de la peça, però no podria fer-la servir en l'article…

Paucabot (discussiócontribucions)

No sé qui ets però és molt probable que no siguis una font fiable. No hi ha cap musicòleg famós que hagi analitzat aquesta peça?

Resposta a «Nou article sobre Hindemith»
Toniher (discussiócontribucions)

Benvolgut,

per la rellevància del tema i, com a viquipedista actiu que sou, m'agradaria aprofitar l'avinentesa per a convidar-vos que pugueu donar el vostre parer i, votar si  s'escau, en la presa de decisió sobre el canvi de marca que es vol portar a terme des de la Fundació Wikimedia:

Viquipèdia:Presa de decisions/2019/Marca de la WMF

Cordialment,

Resposta a «Canvi de marca de la WMF»

Simone Weil

14
Resum per Paucabot

Canvis a la infotaula

Jobuma (discussiócontribucions)

Fa uns dies vaig estar remenant en el requadre d'assignacions de la pàgina "Simone Weil", per a fer-hi canvis, i no me'n vaig sortir.

Li assignaven la religió catòlica, cosa no certa, que jo volia revertir per "Religió: propera a l'Església Catòlica". Com us dic, no me'n vaig sortir i, a més, sense voler vaig esborrar una altra assignació, que no recordo quina era.

Ara hi acabo d'entrar, i veig que l'assignació de religió no hi és, i que se li assigna "Orde religiós: Orde dels predicadors", cosa que també és falsa.

¿Podríeu fer-los-hi vós, aquests canvis? Jo ja ho he provat i em temo que ho tornaria a espatllar.

Els canvis a fer són:

1) afegir-hi "Religió: propera a l'Església Catòlica" (en anglès, close to Catholic Church"

2) esborrar-ne "Orde religiós: Orde dels predicadors".

Mercès.

Paucabot (discussiócontribucions)

Hola Jobuma. A WD es pot posar que la religió és catolicisme, però no propera al catolicisme. Aquesta declaració, idò, la deixaria així. El matís es pot introduir al cos de l'article.

Respecte de l'orde, ja l'he eliminada.

Jobuma (discussiócontribucions)

Gràcies!

Jobuma (discussiócontribucions)

Al requdre de dades de la pàgina "Simone Weil" i a la Wikidata continua dient-hi Religió:EsglésiaCatòlica i OrdeReligiós:OrdeDelsPredicadors.

Si no ho canvieu vós, jo no ho sé canviar. Ja ho vaig provar una vegada i encara ho vaig embolicar. Amb els ordinadors hi tinc ben poca traça.

I cal canviar-ho, perquè les dues assercions són falses.

Si per canviar-ho cal aportar-vos cap justificació, o cap informació, digueu-m'ho

Gràcies.

Paucabot (discussiócontribucions)

Respecte de la primera afirmació, ja us vaig dir que ho havia de deixar així. La segona: ho vaig eliminar i em va corregir Ghuron. Podeu discutir-ho amb ell a d:Talk:Q157309 o bé directament a la seva discussió d:User talk:Ghuron.

Jobuma (discussiócontribucions)

Intentaré de comunicar-m'hi, tot i que hauré de fer servir el traductor automàtic. Veurem com va. Gràcies.

Jobuma (discussiócontribucions)

Perdoneu que no me n'hagi adonat fins ara.

Al requadre de dades de l'article "Simone Weil", hi diu: Obra / Obres destacables / (1949) The Need of Roots.

És un error, perquè aquesta obra és escrita en francès, per al moviment de la resistència francesa contra l'ocupant alemany. No té cap sentit que se n'esmenti el títol de la traducció anglesa en comptes del de l'original francès.

Hauria de dir-hi: (1949) Obra / Obres destacables / (1949) L'Enracinement.

Jobuma (discussiócontribucions)

Perdó per l'error.

Hauria de dir-hi: Obra / Obres destacables / (1949) L'Enracinement.

Paucabot (discussiócontribucions)

Fet!

Jobuma (discussiócontribucions)

Gràcies!

Ghuron (discussiócontribucions)

I'm restoring it because her en-wiki article is included in many "catholic" categories as well as "dominican mystics". The best way to express current situation is to specify "unknown value" and "none value" for those properties. The problem with this approach is that infobox shows them, so I've suppressed them

Jobuma (discussiócontribucions)

I do not know English, but I will try to communicate with you through the automatic translator, translating from Catalan into English


[1] Simon Weil affirmed at the end of his life that he remains at the entrance of the Catholic Church, without entering into it, due to the phrase "anathema sit", due to the Inquisition. We can not say she is catholic.

Although there are many texts by catholic authors who want to make her Catholic.

It is a controversial issue, and I think you would do better not assigning to her any religion.


[2] As for the Dominican order, it must be said that in Marseille she was very close to a Dominican monk, blind, father Perrin, with whom he had many conversations.

But that is not a justification because we have to accept that she was part of the Dominican order.


If you need to provide documentary justifications about what I'm telling you, tell me.

Ghuron (discussiócontribucions)
Jobuma (discussiócontribucions)

Thank you!

Resposta a «Simone Weil»
Andre98505 (discussiócontribucions)

Hol Tenia un dubte. Voldria saber si es possible afegir música desde spotify o Imusic, sensen haber de redirigir a la pàgina oficial d’aquestes. Un reproductor de la viquipèdia. Moltes gràcies

Paucabot (discussiócontribucions)

No. Diria que no es pot fer.

Resposta a «Cercant un mentor»
Ramon Torredemer Turu (discussiócontribucions)

¡Moltes gràcies Pau per la benvinguda!

He ampliat algún article i he fet aquest primer. Soc de la generació que encara va estudià en castellà i de la que la tecnología informàtica està a punt de superar-me... L´argot de les pestanyes d´ajuda no sempre l´entenc... i tinc una feina i situació familiar que ¡em colapse el temps lliure!

Tinc molts dubtes i qualsevol rectificació vostre serà un plaer.

La meva "especialitat" es una genealogía molt concreta i un castell determinat, en els que porto 40 anys investigan.

En una biografía, no sé l´espai que ha d´ocupar... Ni com posar una foto...

Intentaré millorar-ho i, si m´asignes algú amb molta paciencia, li farè a ell les preguntes metodològiques.

¡Una abraçada per la feina que feu, dons l´aprofiten molt els meus tres fills adolescents!!!

P.D. No sé on es l´icona de "firmar" .

Paucabot (discussiócontribucions)

Hola Ramon i benvingut. Has llegit això que t'he comentat del conflicte d'interessos?

Resposta a «Joan Torredemer Canela»
Millars (discussiócontribucions)

Hola Pau, com va? T'escric per demanar-te un favor. A veure si diumenge podries aconseguir les paperetes electorals (Senat i Congrés) de Mallorca, i després pujar-les a Commons. Estem tractant d'aconseguir-les totes. I si coneixes a algú que puga aconseguir les del Senat de les altres illes seria genial. Tenim una ferramenta per facilitar la tasca. Gràcies.

Resposta a «Paperetes electorals de Mallorca»
Barbacoa02 (discussiócontribucions)

Hola Pau,

He estat realitzant canvis a l'article Susanna Barranco Iglesias, intentant seguir el llibre d'estil de la Viquipèdia. M'agradaria saber si els canvis són adequats i si es poden treure les plantilles que vas posar: "Aquest article podria incomplir els criteris generals d'admissibilitat" i "Aquest article no és enciclopèdic i s'assembla molt a un currículum."

En el cas que encara incompleixi els criteris de la Viquipèdia, que m'aconselles que he de canviar o afegir?


Moltes gràcies.

Paucabot (discussiócontribucions)

Hola Barbacoa02. L'article de Susanna Barranco cita molt poques fonts que xerrin d'ella explícitament, però en canvi hi ha multitud de fonts que només la citen. Crec que miraria d'evitar aquesta sobrereferenciació i miraria de fer l'article molt més curt. No fa falta citar totes les coses que ha fet aquesta persona. Només hauríem de destacar les més importants.

Per cert, tens relació amb aquesta persona?

Barbacoa02 (discussiócontribucions)

Hola Pau,

D'acord, miraré de fer els canvis que em comentes.

No tinc relació, estic fent un treball sobre discursos feministes del teatre contemporani a Barcelona. Una de les parts és introduir articles sobre dones creadores.

Moltes gràcies.


Paucabot (discussiócontribucions)

T'ho deia, perquè, per l'estructura i l'extensió de l'article, ho semblava. Pega una ullada a les recomanacions de Usuari:Paucabot/Alerta.

Resposta a «Article Susanna Barranco»
Amadalvarez (discussiócontribucions)

Pau, bon dia. Com és la sintaxi aquella que fas servir per trobar un text dins els articles ?.

Era alguna cosa així com containing ="xxxx". Saps que vull dir ?.

Paucabot (discussiócontribucions)

insource

Paucabot (discussiócontribucions)
Resposta a «cerca»
Pere972 (discussiócontribucions)

Bones Pau,

Espero que estiguis bé.

Em poso en contacte amb tu de nou arran del suport que em vas donar amb una anterior informació que vaig introduir. Podràs veure, a la meva pàgina de Proves, una nova entrada que he creat amb el nom Setmanari La Comarca d'Olot. He intentat reanomenar-ho per així poder-la pujar però no m'acabo de sortir-me'n. T'importaria, si us plau, fer-li un cop d'ull i comentar-me com ho puc fer?

Moltes gràcies per avançat

Enllàç: Setmanari La Comarca d'Olot

Paucabot (discussiócontribucions)

Ja l'he mogut al lloc correcte: Setmanari La Comarca d'Olot. L'has de moure a l'espai de noms principal. Això es fa reanomenant l'article .

Pere972 (discussiócontribucions)

Bones Pau!

Ostres, gràcies per la rapidesa.

Si creus que puc millorar-la d'alguna altra manera no dubtis en dir-m'ho.

Merci,

Resposta a «Revisió Setmanari La Comarca d'Olot»