Usuari Discussió:Lohen11

Jump to navigation Jump to search

Sobre aquest tauler

 ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Lohen11/Arxiu 1 en data 16-12-2016.

Pinshiulo (discussiócontribucions)

No ho he esborrat. L'he afegit a l'article per fusionar-ho més tard (no tenia referències). HI ha malentesos perquè m'he basat en l'article anglès i no estava enllaçat a l'espanyol, alemany, japonès i al que vas fer tu en català. Sobre la denominació, he seguit l'anglesa. Potser no cal posar l'opus, però el nom de l'autor sempre és aclaridor. Pinshiulo (disc.) 19:47, 20 ago 2018 (CEST)

Lohen11 (discussiócontribucions)

Editant-lo he vist que el tenies guardat perquè no hi ha referències, ben fet. He demanat fusió a wikidata perquè ara mateix hi ha 2 items. Sobre la denominació, aquí seguim el criteri de només desambiguar si és necessari, sinó, no hi posem mai el nom de l'autor entre parèntesi.

Lohen11 (discussiócontribucions)

A wikidata ja han fusionat els 2 elements.

Pinshiulo (discussiócontribucions)

Ok. Hi veig un petit problema amb que Brahms té més intermezzi, però dins d'altres obres. Hi dono un parell de voltes per veure quina és la millor opció.

Resposta a «Intermezzi»
Xavikos808 (discussiócontribucions)

Bones. Agrairia que la informació de la Viquipèdia, i més en concret d'aquest article, es mantinguessin fidels a la realitat actual. Com a enciclopèdia que és, no hauria d'estar regida per cap ideologia ni preferència política. Espero que ho valoreu i rectifiqueu. Gràcies.

Resposta a «Catalunya»
Triplecaña (discussiócontribucions)

Tinc el dubte de si es tracta del mateix formatge amb diferents noms segons el lloc o si son formatges diferents. Ho dic perque aleshores a la secció Variants no caldria enllaçar el noms brousse, recuite, etc. D'altra banda si cal crear brousse (formatge) es tenen que desenllaçar a wikidata per ser coses diferents. Salut!

Lohen11 (discussiócontribucions)

El brossat, el brousse, el requesón, la ricota..., tots es fan amb el suero que queda de fer un altre formatge (per tant porten ferment) i són el mateix, només canvia el nom segons el lloc on es produeixi. Jo deixaria un article per a cada un d'ells, cadascun té la seva tradició.

El mató ja és diferent, es fa amb llet i no porta ferment.

El recuit també és diferent, el del Baix Empordà es fa barrejant el mató amb el suero i el de l'Alt Empordà és com una quallada.

Resposta a «Brossat i brousse (formatge)»

Sol·licitud de modificació protegida 8-05-2018

1
95.17.174.14 (discussiócontribucions)

utilitza spam

Resposta a «Sol·licitud de modificació protegida 8-05-2018»

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey

1
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

WMF Surveys, 02:49, 20 abr 2018 (CEST)

Resposta a «Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey»

Reminder: Share your feedback in this Wikimedia survey

1
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

WMF Surveys, 03:39, 13 abr 2018 (CEST)

Resposta a «Reminder: Share your feedback in this Wikimedia survey»
85.251.50.73 (discussiócontribucions)

Benvolgut amic, seguint les indicacions, vull suggerir reconsiderar l'eliminació dels enllaços externs al Què llegeixes. Es un web que depen de la Gencat i s'hi mostra informació/opinió dels lectors dels llibres. Es una informació valuosa per als que volen saber més d'algun títol en particular.

Altrament, caldria unificar criteri a la wiki, atés que jo havia escrits un parell d'enllaços externs a llibres de la Fred Vargas al Què llegeixes, i ha sigut un editor de la wiki qui ha fixat posteriorment el tipus d'enllaç al conjunt de llibres.

Sigui com sigui, una salutació.

Eduard

Lohen11 (discussiócontribucions)
2.154.254.208 (discussiócontribucions)

Tens raó, és un enllaç a una web que no deixa de ser un fòrum d'opinió.

Ara bé, sense discutir que tens raó, només indicar que cal considerar que la Vikipedia té una documentadíssima pàgina dedicada a Good reads (amb enllaç extern cap a Good reads), que no deixa de ser exactament el mateix però en anglès, amb l'agreujant que del projecte inicial de promoció de la lectura ha passat a ser una empresa que depèn d'Amazón.

Lohen11 (discussiócontribucions)

He eliminat tots els enllaços externs que apuntaven a aquesta pàgina, però no si s'ha fet servir com a referència. La pàgina de Goodreads sembla rellevant.

Resposta a «Enllaços al Què llegeixes»

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey

1
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

WMF Surveys, 20:41, 29 març 2018 (CEST)

Resposta a «Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey»
Barcelona (discussiócontribucions)

Encara recordo la teva campanya per la ruta de la seda, potser voldràs fer una pausa en articles d'òpera (però no els deixis eh?) per fer , la seva precursora

Lohen11 (discussiócontribucions)

Gràcies, ho aniré seguint per veure si hi ha algun tema que m'agradi.

Resposta a «Ruta?»
Vulcano (discussiócontribucions)

És un plaer penjar articles d'òpera, tan si es tracta de cantants, compositors com òperes, perquè quasi sempre coincideixo amb dades teves -que a més concorden amb les meves- i per tan hem sento molt feliç de treballar amb aquesta seguretat que em dona aquesta concordança operística. Ara mateix estic acabant d'arrodonir (perquè ja hi era) la biografia d'Erminia Frezzolini i hem coincidit amb tantes dades que per això no em puc estar de fer aquest comentari. Bon Any 2018.

Lohen11 (discussiócontribucions)

M'emociones. De fet, tot el què dius de mi també ho puc dir de tu, i més. La veritat és que fem un bon equip. Utilitzo molt el llibre que em vas deixar i cada cop que el fullejo penso en tu. Des de que he descobert el segle XX, em costa molt tornar enrere. A veure si fem l'esmorzar de forquilla o bé ens veiem a l'aplec de Santa Perpètua. Una abraçada molt forta! Bon any!!

Resposta a «Un plaer»