Usuari Discussió:Lohen11

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

No modificable

 ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Lohen11/Arxiu 1 en data 16-12-2016.

Jeanambr (discussiócontribucions)

Ciao Lohen, there is somebody that's spreading fasifications of operatic recordings around Wikepedia articles. I have already removed information about false recordings from the articles Il turco in Italia and Peter Grimes, but there might be further. I have described the situation (in Italian) here: [[:it:Wikipedia:Richieste agli amministratori/ottobre 2018#Vandalismo subdolo: falsificazioni]]. Saluti.

176.32.22.199 (discussiócontribucions)

If Herbert von Karajan conducts Salieri's Axur, Re d'Ormus on studio recording on February 1985

Lohen11 (discussiócontribucions)

Si, ho visto altri casi e sono sveglio. Grazie per l'avvertimento. Saluti Jeanambr!

Cercant un mentor

2
Joan Albert Barberà (discussiócontribucions)

Benvolgut Lohen11 Sóc Joan Albert Barberà, net del Mtre. Josep Barberà i Humbert, la pàgina del qual va crear vostè fa temps. Vull actualitzar i afegir informació a la pàgina del meu avi, el que passa és que com soc nou a la Viquipèdia no me'n surto. Fa uns dies vaig posar la data correcta de naixement, que veig que està malament a molts llocs. Avui he afegit una imatge fotogràfica. L'hagués volgut afegir a la taula de persona, però no sé com fer-ho. Vaig veure que vostè va revisar els canvis que vaig introduir fa uns dies, per aquest motiu li escric. La meva intenció a la Viquipèdia només és expandir la pàgina dedicada al meu avi, almenys de moment. Si em pogués ajudar en aquesta tasca li agraïria.

Lohen11 (discussiócontribucions)

Veig que ja t'ha ajudat l'Amadalvarez. Necessites alguna cosa més?

AlvarezGomez (discussiócontribucions)

Aquesta plantilla dificulta la traducció, ho heu tingut en compte?

Lohen11 (discussiócontribucions)

No ho vaig tenir en compte

Triplecaña (discussiócontribucions)

A ca.wiki poseu el títol de l'estrena a les obres musicals o caldria ficar el mes comú?

Lohen11 (discussiócontribucions)

A ca.wiki vàrem decidir respectar el nom original de l'estrena. Segurament encara n'hi deu haver alguna que s'ha escapat.

No cursiva en el títols d'obres musicals

1
Pinshiulo (discussiócontribucions)

D'acord. No coneixia l'acord. Ho corregeixo i ho tinc en compte en tots els articles de música. Gràcies.

213.4.178.120 (discussiócontribucions)

Si us plau no bloquejis al meu amic rugiplayerXD

RugiplayerXD (discussiócontribucions)

Per que em bloquejes?

Lohen11 (discussiócontribucions)

Ningú t'ha bloquejat. Esborro la teva pàgina per no haver-ho de fer.

Pinshiulo (discussiócontribucions)

No ho he esborrat. L'he afegit a l'article per fusionar-ho més tard (no tenia referències). HI ha malentesos perquè m'he basat en l'article anglès i no estava enllaçat a l'espanyol, alemany, japonès i al que vas fer tu en català. Sobre la denominació, he seguit l'anglesa. Potser no cal posar l'opus, però el nom de l'autor sempre és aclaridor. Pinshiulo (disc.) 19:47, 20 ago 2018 (CEST)

Lohen11 (discussiócontribucions)

Editant-lo he vist que el tenies guardat perquè no hi ha referències, ben fet. He demanat fusió a wikidata perquè ara mateix hi ha 2 items. Sobre la denominació, aquí seguim el criteri de només desambiguar si és necessari, sinó, no hi posem mai el nom de l'autor entre parèntesi.

Lohen11 (discussiócontribucions)

A wikidata ja han fusionat els 2 elements.

Pinshiulo (discussiócontribucions)

Ok. Hi veig un petit problema amb que Brahms té més intermezzi, però dins d'altres obres. Hi dono un parell de voltes per veure quina és la millor opció.

Xavikos808 (discussiócontribucions)

Bones. Agrairia que la informació de la Viquipèdia, i més en concret d'aquest article, es mantinguessin fidels a la realitat actual. Com a enciclopèdia que és, no hauria d'estar regida per cap ideologia ni preferència política. Espero que ho valoreu i rectifiqueu. Gràcies.

Brossat i brousse (formatge)

2
Triplecaña (discussiócontribucions)

Tinc el dubte de si es tracta del mateix formatge amb diferents noms segons el lloc o si son formatges diferents. Ho dic perque aleshores a la secció Variants no caldria enllaçar el noms brousse, recuite, etc. D'altra banda si cal crear brousse (formatge) es tenen que desenllaçar a wikidata per ser coses diferents. Salut!

Lohen11 (discussiócontribucions)

El brossat, el brousse, el requesón, la ricota..., tots es fan amb el suero que queda de fer un altre formatge (per tant porten ferment) i són el mateix, només canvia el nom segons el lloc on es produeixi. Jo deixaria un article per a cada un d'ells, cadascun té la seva tradició.

El mató ja és diferent, es fa amb llet i no porta ferment.

El recuit també és diferent, el del Baix Empordà es fa barrejant el mató amb el suero i el de l'Alt Empordà és com una quallada.