Usuari Discussió:Lohen11

Salta a: navegació, cerca

Sobre aquest tauler

 ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Lohen11/Arxiu 1 en data 16-12-2016.

Barcelona (discussiócontribucions)

Encara recordo la teva campanya per la ruta de la seda, potser voldràs fer una pausa en articles d'òpera (però no els deixis eh?) per fer , la seva precursora

Lohen11 (discussiócontribucions)

Gràcies, ho aniré seguint per veure si hi ha algun tema que m'agradi.

Resposta a «Ruta?»
Vulcano (discussiócontribucions)

És un plaer penjar articles d'òpera, tan si es tracta de cantants, compositors com òperes, perquè quasi sempre coincideixo amb dades teves -que a més concorden amb les meves- i per tan hem sento molt feliç de treballar amb aquesta seguretat que em dona aquesta concordança operística. Ara mateix estic acabant d'arrodonir (perquè ja hi era) la biografia d'Erminia Frezzolini i hem coincidit amb tantes dades que per això no em puc estar de fer aquest comentari. Bon Any 2018.

Lohen11 (discussiócontribucions)

M'emociones. De fet, tot el què dius de mi també ho puc dir de tu, i més. La veritat és que fem un bon equip. Utilitzo molt el llibre que em vas deixar i cada cop que el fullejo penso en tu. Des de que he descobert el segle XX, em costa molt tornar enrere. A veure si fem l'esmorzar de forquilla o bé ens veiem a l'aplec de Santa Perpètua. Una abraçada molt forta! Bon any!!

Resposta a «Un plaer»
Enric (discussiócontribucions)

Deu ser algú ucraïnès o que en sap la llengua, que quan fa contribucions de tipus històric no tinc prou coneixements per saber si l'encerta o no. A l'hora de les transcripcions es dedica a restituir la y (И) per diferenciar-la de la i (I), però en català se solen transcriure totes dues amb i, tot i que hi ha diferència de pronúncia (l'una seria més aviat una vocal neutra, i la segona el que nosaltres pronunciem [i]), però aquesta diferència també es produeix en rus entre Ы i И i se solen transcriure totes dues amb i. També hi ha un poti-poti en Kíev i la província de Kíev, que són les formes tradicionals en català (segons l'Enciclopèdia i l'ésAdir), tot i que provenen de la forma russa del topònim ucraïnès. La transcripció catalana de la forma original ucraïnesa Ки́їв seria Kiïv, però no se sol fer servir habitualment. Ara hi ha un híbrid Kíiv (incorrecte segons les normes d'accentuació catalanes), que substitueix l'anterior Kyiv (transcripció "internacional"), però que caldria retornar a la forma tradicional catalana Kíev (i fer servir Kiïv quan es refereixi a la transcripció del mot originari ucraïnès). També ataman és la forma tradicional testimoniada per l'Enciclopèdia, i també és la forma que deriva del rus, tot i que si s'hagués agafat directament de l'ucraïnès seria otaman.

Resposta a «Usuari 178.95.55.78‎»
Medol (discussiócontribucions)

L'article Werther ja és AdQ. Felicitats!

Medol (discussiócontribucions)
Medol (discussiócontribucions)
Medol (discussiócontribucions)
Resposta a «AdQ»
77.228.153.177 (discussiócontribucions)

Ara per ara, la nacionalitat catalana no existeix. Cal ser fidels a la realitat i aportar només informació verídica, imparcial i no influenciada per sentiments o ideologies.

Resposta a «Nacionalitat»
Metralleta95 (discussiócontribucions)

Bones Lohen11, què ha passat? He vist que has revertit un missatge de la meva p.de discussió. Salutacions!

Lohen11 (discussiócontribucions)

Un vàndal que es feia passar pel vicepresident Junqueras

Resposta a «Reversió de la discussió»
Yuanga (discussiócontribucions)

Hola! Acabo de revertir una edició en la pàgina del Rafa Nadal d'un usuari que havia canviat la nacionalitat del tennista per "Japó". He vist que al revertir s'ha restaurat el text "Illes Balears". Em pots ajudar a trobar a on es va acordar el tema aquest? Gràcies!

Lohen11 (discussiócontribucions)

Em sap greu però tampoc ho trobo, tot i que s'ha discutit diverses vegades

Yuanga (discussiócontribucions)

Gràcies, ho preguntaré a La taverna!

Resposta a «Nacionalitat»
Paucabot (discussiócontribucions)

Proposta d'esborrament de la pàgina «Natàlia Garriga i Ibáñez»

Hola,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Natàlia Garriga i Ibáñez», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.

Resposta a «Proposta d'esborrat»
MrSquid (discussiócontribucions)

Bona tarda. Has revertit els canvis en l'article del President de la Generalitat, sent totalment certes. Exigeixo que es posi de nou immediatament el canvi que vaig fer, ja que en cas contrari, estàs vulnerant les normes de neutralitat de la Wikipedia, i per tant, serà denunciat això a la pàgina.

Darth vader 92 (discussiócontribucions)

Bona tarda, he estat revisant les teves edicions. En les referències que adjuntaves no es feia referència a que Soraya Saenz de Santamaría fos presidenta de la Generalitat, cosa que tu afegies a l'article. A les referències que posaves simplement es deia que assumia les competències, per tant t'agrairia que la informació que afegeixis als articles tingui, com a mínim, alguna semblança amb el que s'especifica a la referència que aportes. Salut!

Resposta a «Revisió de l'article»
Davidpar (discussiócontribucions)

Hola! Et vull proposar per una entrevista pel Viquiprojecte:La nit dels ignorants 3.0. Com que enguany és per temàtica podries explicar els darrers articles que has fet i la diferència amb altres viquipèdies en la temàtica d'òpera. Ja diràs! Gràcies

Lohen11 (discussiócontribucions)

Gràcies per pensar en mi, però això de sortir a la ràdio no és lo meu.

Resposta a «La nit dels ignorants»