Usuari Discussió:Lohen11

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

No modificable

 ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Lohen11/Arxiu 1 en data 16-12-2016.

E4024 (discussiócontribucions)
Mololoharrak (discussiócontribucions)

Per què has bloquejat el meu compte? Que he de fer per cita l'autor? Quan durará el bloqueig? Gràcies.

Lohen11 (discussiócontribucions)

Ni t'he bloquejat ni ho estàs.

Enviament màscares de la Viquipèdia 2021

1
Sorenike (discussiócontribucions)

Hola! T'has apuntat per rebre una de les màscares amb motius viquipèdics. Necessitem informació sobre la ubicació on vols que l'enviem. Escriu-nos un correu electrònic a secretariawikimedia.cat amb el teu nom i cognoms, usuari a la Viquipèdia i adreça postal. Les teves dades seran usades únicament per enviar-te la màscara i seran eliminades després de l'enviament. El tractament de les dades és a càrrec de l'Associació Amical Wikimedia. Salutacions.

Missatge esborrat

3
KajenCAT (discussiócontribucions)

Hola Lohen,

està permés l'esborrament de missatges aliens? Ja que no entenc el motiu que hagis esborrat un missatge meu.

Lohen11 (discussiócontribucions)

Sí, perquè no calia

KajenCAT (discussiócontribucions)

Demano la restitució del missatge ja que no era un missatge vandàlic o similar, la única circumstància del que està permès, si no m'equivoco.

Cercant un mentor

5
Cameliard1 (discussiócontribucions)

Bon dia! Necessito ajuda per a l'entrada de Domènec Corbella... Gràcies!

Lohen11 (discussiócontribucions)

Què necessites?

Cameliard1 (discussiócontribucions)

Bon dia! Tinc problemes amb les correccions que hi he d'afegir. Després de rectificar l'escrit, m'apareix de nou que sembla un currículum i, també, em demana canviar el format d'enllaços externs, encara que crec que he seguit les pautes del llibre d'estil. D'altra banda, volia demanar-te si és possible incorporar una foto de l'arxiu familiar a la Commons, perquè ho vaig intentar i me la van eliminar. Ja em diràs! Moltes gràcies!

Lohen11 (discussiócontribucions)

Jo el que faria és resumir l'article amb els fets més rellevants i ben referenciats per fonts ben alienes a l'autor. Pel que fa a commons, pots penjar la imatge si en tens els drets, que s'aconsegueixen d'aquesta manera: Viquipèdia:Autoritzacions. Pel que fa al format, no hi van enllaços externs al text, tampoc negretes a part del títol, per exemple millor fer una llista als premis com en l'apartat anterior.

Cameliard1 (discussiócontribucions)

Bon dia! Ok. Torno a mirar-m'ho i rectificar el que em dius. Crec que entec el que em vols dir. Moooltes gràcies!!!

Per què em borres l’article?

3
Ólaf Sanmartí (discussiócontribucions)

Tornem el article siusplau.

Ólaf Sanmartí (discussiócontribucions)

Hapimag

Lohen11 (discussiócontribucions)

La Viquipèdia no és un lloc per fer publicitat.

Article no enciclopèdic

1
KajenCAT (discussiócontribucions)

Hola!

Li informo que s'ha borrat preventivament la informació d'un article, en que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, sospitosa d'infringir les polítiques de la Viquipèdia, especialment pel que es refereix VP:NO. Això es fa referència especialment amb la llarga llista de publicacions, obres o altres que poden fer semblar que l'article sigui un currículum o que poden fer la impressió d'estar redactats per persones amb conflicte d'interessos (VP:CI). Per això, us instem si és possible a destacar-ne les obres més importants de l'autor.

Per qualsevol dubte o desacord, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.

Aquest recordatori és en motiu de l'article Carles Cases i Pujol.

KajenCAT (discussiócontribucions)

Hola, he vist que ara estàs actiu. Podries bloquejar aquest IP per constant vandalisme amb insults?


Gràcies

KajenCAT (discussiócontribucions)

També aquest IP. No crec que sigui casualitat vandalitzi els mateixos articles que l'IP anterior en el mateix temps.

Cercant un mentor

3
Sandra-Paola Vidiella (discussiócontribucions)

Bon dia,

Intento escriure el perfil del meu pare Joan-Enric Vidiella Bessa a la Wikipedia, peró me l'han esborrat ja tres cops amb l'error G3, de redacció poc neutral. Ho vull intentar ara per la Viquipèdia, existeix una forma de fer arribar el text per una possible correcció o assessorament?

Graciès,

Sandra Vidiella

Lohen11 (discussiócontribucions)

Hola Sandra.

  • El text ha de ser enciclopèdic. Per exemple posar "en el pis principal del carrer Sant Elías 2, cantonada carrer Sant Joan" estaria bé per a una biografia extensa en un llibre, però no en una enciclopèdia.
  • El text ha de ser verificable en una font externa i "fiable". Pot ser un diari, un llibre, una revista... però sempre aliena al teu pare.
  • Què més necessites?
Sandra-Paola Vidiella (discussiócontribucions)

Hola Lohen11,

Moltes gracies pels teus comentaris, intentaré fer les correccions necessàries, és molt mes difícil de lo que em pensava.

Molt agraïda,

Sandra

Cercant un mentor

2
Pau Roselló (discussiócontribucions)

Hola, estic buscant algú que m'ajudi en la meva primera entrada. Fa uns dies vaig començar l'entrada de Hans Hinterreiter, un artista suís una mica oblidat. Malauradament a internet hi ha poca informació sobre ell, però tinc un llibre d'una exposició seva en el que s'hi recullen textos que parlen sobre ell i la seva vida i d'on en puc treure molta informació. El que no sé és com he de citar aquesta informació.

Per exemple, en aquest llibre anomenat "Hans Hinterreiter 1902-1989" editat per la Fundació Juan March, s'hi recull un text de Rudolf Koella on hi diu varies coses interessant que voldria afegir a l'entrada.

Com hauria de citar aquesta informació? Puc citar directament el llibre o hauria d'investigar més sobre el text de Rudolf Koella?

Una altra pregunta: Quins drets ha de tenir una imatge per a que pugui posar-la a l'entrada? Estic en contacte amb la associació Hans Hinterreiter, si els hi demano una imatge, com puc acreditar que tinc el permís per a publicar-la?

Moltes gràcies

Pau Roselló

Lohen11 (discussiócontribucions)

Respecte a la font, pots triar qualsevol de les dues. Has de fugir de copiar frases textuals. La millor manera de citar forces vegades un mateix llibre és amb la Plantilla:Sfn. Pel que fa a la imatge, els drets que ha de tenir són totals. Per demanar l'autorització ho pots trobar a Viquipèdia:Autoritzacions.