Usuari Discussió:Lohen11

Jump to navigation Jump to search

Sobre aquest tauler

 ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Lohen11/Arxiu 1 en data 16-12-2016.

Triplecaña (discussiócontribucions)

Tinc el dubte de si es tracta del mateix formatge amb diferents noms segons el lloc o si son formatges diferents. Ho dic perque aleshores a la secció Variants no caldria enllaçar el noms brousse, recuite, etc. D'altra banda si cal crear brousse (formatge) es tenen que desenllaçar a wikidata per ser coses diferents. Salut!

Lohen11 (discussiócontribucions)

El brossat, el brousse, el requesón, la ricota..., tots es fan amb el suero que queda de fer un altre formatge (per tant porten ferment) i són el mateix, només canvia el nom segons el lloc on es produeixi. Jo deixaria un article per a cada un d'ells, cadascun té la seva tradició.

El mató ja és diferent, es fa amb llet i no porta ferment.

El recuit també és diferent, el del Baix Empordà es fa barrejant el mató amb el suero i el de l'Alt Empordà és com una quallada.

Resposta a «Brossat i brousse (formatge)»

Sol·licitud de modificació protegida 8-05-2018

1
95.17.174.14 (discussiócontribucions)

utilitza spam

Resposta a «Sol·licitud de modificació protegida 8-05-2018»

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey

1
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

WMF Surveys, 02:49, 20 abr 2018 (CEST)

Resposta a «Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey»

Reminder: Share your feedback in this Wikimedia survey

1
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

WMF Surveys, 03:39, 13 abr 2018 (CEST)

Resposta a «Reminder: Share your feedback in this Wikimedia survey»
85.251.50.73 (discussiócontribucions)

Benvolgut amic, seguint les indicacions, vull suggerir reconsiderar l'eliminació dels enllaços externs al Què llegeixes. Es un web que depen de la Gencat i s'hi mostra informació/opinió dels lectors dels llibres. Es una informació valuosa per als que volen saber més d'algun títol en particular.

Altrament, caldria unificar criteri a la wiki, atés que jo havia escrits un parell d'enllaços externs a llibres de la Fred Vargas al Què llegeixes, i ha sigut un editor de la wiki qui ha fixat posteriorment el tipus d'enllaç al conjunt de llibres.

Sigui com sigui, una salutació.

Eduard

Lohen11 (discussiócontribucions)
2.154.254.208 (discussiócontribucions)

Tens raó, és un enllaç a una web que no deixa de ser un fòrum d'opinió.

Ara bé, sense discutir que tens raó, només indicar que cal considerar que la Vikipedia té una documentadíssima pàgina dedicada a Good reads (amb enllaç extern cap a Good reads), que no deixa de ser exactament el mateix però en anglès, amb l'agreujant que del projecte inicial de promoció de la lectura ha passat a ser una empresa que depèn d'Amazón.

Lohen11 (discussiócontribucions)

He eliminat tots els enllaços externs que apuntaven a aquesta pàgina, però no si s'ha fet servir com a referència. La pàgina de Goodreads sembla rellevant.

Resposta a «Enllaços al Què llegeixes»

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey

1
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

WMF Surveys, 20:41, 29 març 2018 (CEST)

Resposta a «Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey»
Barcelona (discussiócontribucions)

Encara recordo la teva campanya per la ruta de la seda, potser voldràs fer una pausa en articles d'òpera (però no els deixis eh?) per fer , la seva precursora

Lohen11 (discussiócontribucions)

Gràcies, ho aniré seguint per veure si hi ha algun tema que m'agradi.

Resposta a «Ruta?»
Vulcano (discussiócontribucions)

És un plaer penjar articles d'òpera, tan si es tracta de cantants, compositors com òperes, perquè quasi sempre coincideixo amb dades teves -que a més concorden amb les meves- i per tan hem sento molt feliç de treballar amb aquesta seguretat que em dona aquesta concordança operística. Ara mateix estic acabant d'arrodonir (perquè ja hi era) la biografia d'Erminia Frezzolini i hem coincidit amb tantes dades que per això no em puc estar de fer aquest comentari. Bon Any 2018.

Lohen11 (discussiócontribucions)

M'emociones. De fet, tot el què dius de mi també ho puc dir de tu, i més. La veritat és que fem un bon equip. Utilitzo molt el llibre que em vas deixar i cada cop que el fullejo penso en tu. Des de que he descobert el segle XX, em costa molt tornar enrere. A veure si fem l'esmorzar de forquilla o bé ens veiem a l'aplec de Santa Perpètua. Una abraçada molt forta! Bon any!!

Resposta a «Un plaer»
Enric (discussiócontribucions)

Deu ser algú ucraïnès o que en sap la llengua, que quan fa contribucions de tipus històric no tinc prou coneixements per saber si l'encerta o no. A l'hora de les transcripcions es dedica a restituir la y (И) per diferenciar-la de la i (I), però en català se solen transcriure totes dues amb i, tot i que hi ha diferència de pronúncia (l'una seria més aviat una vocal neutra, i la segona el que nosaltres pronunciem [i]), però aquesta diferència també es produeix en rus entre Ы i И i se solen transcriure totes dues amb i. També hi ha un poti-poti en Kíev i la província de Kíev, que són les formes tradicionals en català (segons l'Enciclopèdia i l'ésAdir), tot i que provenen de la forma russa del topònim ucraïnès. La transcripció catalana de la forma original ucraïnesa Ки́їв seria Kiïv, però no se sol fer servir habitualment. Ara hi ha un híbrid Kíiv (incorrecte segons les normes d'accentuació catalanes), que substitueix l'anterior Kyiv (transcripció "internacional"), però que caldria retornar a la forma tradicional catalana Kíev (i fer servir Kiïv quan es refereixi a la transcripció del mot originari ucraïnès). També ataman és la forma tradicional testimoniada per l'Enciclopèdia, i també és la forma que deriva del rus, tot i que si s'hagués agafat directament de l'ucraïnès seria otaman.

Resposta a «Usuari 178.95.55.78‎»
Medol (discussiócontribucions)

L'article Werther ja és AdQ. Felicitats!

Medol (discussiócontribucions)
Medol (discussiócontribucions)
Medol (discussiócontribucions)
Resposta a «AdQ»