Usuari Discussió:Alzinous

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Alzinous/Arxiu 1 en data 31-01-2016.

Presa de decisió «tancament» de la Viquipèdia

1
Toniher (discussiócontribucions)

Com a viquipedista molt actiu m'agradaria poder convidar-te a que puguis donar el teu punt de vista en aquesta presa de decisió. Gràcies!

Resposta a «Presa de decisió «tancament» de la Viquipèdia»
Gnom (discussiócontribucions)
Please support the Sustainability Initiative!

Hello Alzinous, I saw that you are one of the authors of the Greta Thunberg article. Because I am looking for ways to reduce the environmental impact of Wikipedia itself, I wanted to ask you to check out the Sustainability Initiative and to add your name to the list of supporters so that I can show that many community members are behind this effort. Thanks!

Alzinous (discussiócontribucions)

Fet! ː)

Resposta a «Please support the Sustainability Initiative!»
Hienafant (discussiócontribucions)
Alzinous (discussiócontribucions)

Hola Hienafant, t'animo a modificar lliurament tot allò que consideris millorable. I si ho consideres pertinent posa-hi la plantilla. Cap problema.

Resposta a «Format de referències»
AleBadMar (discussiócontribucions)

Be, ja fa temps que vaig iniciar-me contribuint, pero, per motius de feina i personals, he tingut que destinar el meu temps a altres questions, no obstant i encara que no disposo de massa temps, jo hi crec en Viquipedia i vull seguir contribuint, pero tambe crec que per ser util, potser que em possi en mans d'algu com vosaltres, per treure el profit que mes s'escaigui. A mes ordre millor resultat...

Salutacions

Alex

Alzinous (discussiócontribucions)

Hola AleBadMar, benvingut a la Viquipèdia.

Per començar pots fer algunes petites edicions; per exemple, posant alguna informació a la teva pàgina d'usuari o veient com funciona i practicant amb l'editor visual a la teva pàgina de proves.

També és molt convenient que facis una ullada a les pàgines d'ajuda. Allà trobaràs molta informació sobre què fer a la Viquipèdia i com fer-ho. Pots llegir la pàgina de benvinguda a Viquipèdia:Benvinguda o veure a Youtube un tutorial sobre com editar la Viquipèdia.

Si hi ha qualsevol tema que t'interessi i vols escriure un article nou pots començar per recollir informació sobre el tema i cercar algunes fonts rellevants. Tot allò que publiquis ha d'estar perfectament documentat i referenciat.

Qualsevol cosa em preguntes.

Salut :)

Resposta a «Cercant un mentor»

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey

1
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

WMF Surveys, 02:49, 20 abr 2018 (CEST)

Resposta a «Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey»

Reminder: Share your feedback in this Wikimedia survey

1
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

WMF Surveys, 03:39, 13 abr 2018 (CEST)

Resposta a «Reminder: Share your feedback in this Wikimedia survey»

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey

1
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

WMF Surveys, 20:41, 29 març 2018 (CEST)

Resposta a «Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey»
ESM (discussiócontribucions)

Hola Alzinous,

t'escric perquè formo part de l'equip encarregat d'organitzar esdeveniments d'oci per la Hackathon de Mediawiki que hi haurà del 18 al 20 de maig a la UAB. Durant el cap de setmana hi haurà un espai amb diversos jocs de taula a disposició dels participants, i havia pensat que estaria bé incloure-hi el go. Si ho tinc ben entès aquest joc t'agrada molt, i et voldria preguntar si tindries taulers i pedres per deixar-nos aquell cap de setmana (o si saps d'on els podríem traure: coneixes algun grup de jugadors de go?), o si fins i tot t'agradaria estar pel racó on hi hagi els jocs per si algú té ganes de jugar però no troba parella.

Cap compromís, eh? Això només és un primer contacte per fer-me una idea de la teva disponibilitat i anar avançant coses! Gràcies!

Alzinous (discussiócontribucions)

Hola,

tinc contactes al club de go La Pedra de Barcelona, encara que no sóc soci. Si els hi sembla bé la idea, molt probablement ens podrien deixar alguns taulers i pedres. Em poso en contacte i et dic alguna cosa. M'agradaria molt participar-hi directament però és possible que en aquelles dates tingui un altre esdeveniment. No sé encara si podré anar a la Hackathon. Quan em contestin del club et dic alguna cosa.

Gràcies per comptar amb mi.

ESM (discussiócontribucions)

Genial, moltes gràcies!

Alzinous (discussiócontribucions)

Hola, no t'he dit res abans perquè fins avui els del club de go no m'havien confirmat res. Fan les seves reunions molt de tant en tant i s'han de posar d'acord col·lectivament abans de decidir-hi sobre un tema.

En principi, m'han dit que sí que seria possible cedir-nos taulers i pedres. Imagino que el nombre de taulers dependrà de l'espai... Estem parlant de 4 o 5 o de 20/30?

També m'han suggerit la possibilitat que vingui algú a fer un mini-taller o similar... El Joan Pons, que ha estat molts anys campió d'Espanya, s'ha mostrat interessat. No sé com ho veus això?

Els taulers normals són de fusta i de 19x19. Aquests ens els poden deixar. Per la gent que no ha jugat mai, però, són més convenients taulers de 9x9. D'aquests més petits al club no en tenen. Tot i així, si volem taulers petits es podrien imprimir en paper o en cartolina. Ja em diràs?

Aquest cap de setmana es celebra el torneig de go de Barcelona al Club de Bridge Mayda, Av. Roma 159, 2º, 08011. Jo hi aniré a jugar i potser serà un bon moment per acabar de concretar alguna cosa.

Bé... espero que em diguis alguna cosa.

ESM (discussiócontribucions)

Hola!

Gràcies per les gestions, això fa molt bona pinta! Vaig responent punt per punt al que proposes:

  • Estem parlant de 4 o 5 taulers i les pedres que necessitin, sí. Seria ideal poder-ne disposar durant tota la Hackathon.
    • Sobre el que comentes dels taulers de 9x9 crec que no hi haurà problema en fer-ne alguns.
  • Pot ser xulo que el Joan Pons (o qui vulgui) estigui una estona a la Hackathon i programar un taller o una introducció al go. Si et sembla, que ell mateix digui quan li aniria millor ser-hi i llavors ja programaríem l'activitat a l'horari general i acabaríem de perfilar els detalls. Si té alguna idea en ment (o si acostuma a fer aquesta activitat i ja ho té molt per la mà) i em pot fer cinc cèntims, millor que millor.

Moltes gràcies, ja em diràs què tal les gestions durant el torneig. Ara ja no visc a Barcelona, hagués estat una bona ocasió per anar-hi!

Resposta a «Go a la Hackathon 2018»

Edició a Apocalipsi a la ficció i la ficció postapocalíptica

2
Hienafant (discussiócontribucions)

Hola, a la teua edició has comès dos errors minúsculs que t'explique perquè no es repetisquen:

  • Els noms de les obres intel·lectuals com a norma general estan escrites en cursiva, és a dir, a nivell de codi utilitzes '.
  • La informació que s'aporte deu indicar la font d'on prové. Aquesta font deu ser fiable segons els criteris de la Viquipèdia.

Respecte tot allò altre: bon treball!

Alzinous (discussiócontribucions)

Gràcies, ho tindré en compte :)

Resposta a «Edició a Apocalipsi a la ficció i la ficció postapocalíptica»
Pallares (discussiócontribucions)

Personalment, penso que no aporten res. I normalment els trec, aquests enllaços... Ja ho faré quan torni a passar per aquests articles. La meva opinió més ampliada és que un enllaç intern t'ha de dur a un tema que amplii l'article, en el cas d'anys (i dates en general) no veig que aporti res...

Alzinous (discussiócontribucions)

No tinc una opinió definida al respecte... si creus que has de revertir alguna edició que hagi fet jo, fes-ho lliurament. No problem.

Imagino que la teva opinió també és extensiva a les pàgines de dates on es fan constar esdeveniments, naixements i necrològiques. A vegades, la informació que apareix és força aleatòria. Estic fent feina de manteniment i en aquest sentit he afegit alguns enllaços des d'aquest tipus de pàgines a articles orfes per tal de desorfenar-los.

Resposta a «enllaços als anys»