Usuari:Montesita

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Etiquetes d'usuari
Països Catalans Aquest viquipedista és originari dels Països Catalans.
Català oriental Aquest usuari parla català oriental.
Administrador Aquest usuari és un administrador (verifica)
Aquest viquipedista té
una pàgina a Commons.
Informació Babel de l'usuari
ca-N Aquest usuari és un parlant natiu de català.
es-4 Este usuario tiene un conocimiento casi nativo del español.
en-3 This user has advanced knowledge of English.
fr-3 Cet utilisateur dispose de connaissances avancées en français.
oc-2 Aqueste utilizaire dispausa d'un nivèl intermediari de coneissença en occitan.
gl-2 Este usuario ten un coñecemento intermedio de galego.
it-1 Questo utente può contribuire con un livello elementare in italiano.
Viquipedistes per llengua

Hola, el meu usuari és Montesita, en record de la primera bicicleta de muntanya que vaig tenir (vegeu Montesita). Vaig començar a la Viquipèdia dedicant-me inicialment als articles sobre el motocròs i el trial, ja que vaig practicar aquestes modalitats motociclistes durant els anys 70 i 80. Més tard vaig passar a ampliar tota la categoria de la motocicleta en general, ja fos des del vessant esportiu com històric o tecnològic. Al llarg dels anys he anat canviant a altres temes que també m'interessen: bicitrial, motor i automoció en general (amb especial atenció a l'automobilisme, sobretot pel que fa als fabricants i pilots catalans i als ral·lis), llengües properes (especialment el català, occità i basc), mitologies (sobretot la catalana i la basca), pobles antics (ibers, aquitans, celtes) i molts altres.

Contribueixo sovint a la Viquipèdia, Commons i Wikidata. Les activitats que més duc a terme en aquests projectes les podeu trobar detallades a les etiquetes d'usuari, a la dreta. Aquí podeu veure una mica les meves estadístiques: Articles creats, Contribucions i Estadístiques.

A començaments de febrer del 2024 vaig ingressar al grup d'administradors de la Viquipèdia, des del qual miraré de seguir contribuint al creixement del projecte. Una abraçada a tots els viquipedistes!