Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Edicions revertides futbolistes andalusos

6
Resum per Paucabot

Ajuda a un novell

Dcammen (discussiócontribucions)

Hola Paucabot.

He fet alguna cosa malament perquè em siguin revertides les últimes edicions? La majoria només era posar la categoria "futbolistes andalusos" a futbolistes que han nascut a Andalusia.

Gràcies.

Paucabot (discussiócontribucions)
Dcammen (discussiócontribucions)

Moltes gràcies per la informació i la tasca docent amb els que som novells. Disculpa ha sigut fruit del desconeixement.

Entenc aleshores que si algú crea la categoria "Futbolistes dretans de la provincia de Cadis", hauria d'eliminar la categoria "Futbolistes de la provincia de Cadis"?

Ho pregunto perquè a mi com a usuari de la viquipèdia em semblava interessant tenir en un llistat amb tots els futbolistes agrupats per comunitats autònomes. En canvi per exemple tenir els futbolistes classificats per provincia i cama hàbil no em generaria interés.

Gràcies!

Paucabot (discussiócontribucions)

Tens raó amb això que dius. L'inconvenient de fer-ho així és que no tens una llista directa de tots els futbolistes (seria una llista infernal) ni de tots els futbolistes andalusos (que ja li valdria). Però l'avantatge és que no has de posar totes les categories redundants a cada article de futbolistes (que són moltes).

La bona notícia és que això que desitges ho pots obtenir amb una eina externa: petscan:27898379 (n'hi ha 491).

Amb això de la cama hàbil, també tens part de raó. No seria molt pràctic tenir moltíssimes de classificacions dels futbolistes, però a la Viquipèdia tenim les que els usuaris han trobat més interessants, precisament. Concretament, tenim:

Si tens més dubtes, demana el que faci falta.

Paucabot (discussiócontribucions)
Dcammen (discussiócontribucions)

Moltes gràcies per l'explicació i la reflexió.