Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:Taulell de consultes

Mmanso4 (discussiócontribucions)

Hola, ahir vaig publicar un article nou sobre els Nanos Vells de Tarragona per un treball de la Universitat i avui he vist que l'han borrat i el meu professor no l'ha pogut veure, el cas és que és el meu primer article i no sabia com podia guardar-lo sense publicar-lo i avui he vist que existeix dins la web personal una web de proves. Podria recuperar la informació per acabar d'editar l'article i demanar ajuda als Viquipedistes per millorar-lo sisplau?

Moltes gràcies.

Paucabot (discussiócontribucions)
Mmanso4 (discussiócontribucions)

Moltes gràcies. Em podries dir quins són els aspectes que fan que l'article incompleixi les normes sisplau? Voldria millorar-lo i demanar ajuda als Viquipedistes per poder al final publicar-lo.

Paucabot (discussiócontribucions)

El primer que hauries de fer és indicar de quina font d'informació has tret cada secció. Veig que hi ha cinc notícies a l'apartat de referències però no sé si referencien tot el que hi dius. Per referenciar l'article, has d'usar fonts fiables i tot el que hi diguis ha d'estar referenciat. Això vol dir que si has entrevistat qualcú del grup i t'ha explicat qualque cosa, no la pots posar a l'article (a no ser que ho digui a una font fiable, és clar). Comença per aquí.

Kette~cawiki (discussiócontribucions)
Resposta a «Article borrat»