Usuari Discussió:Jey

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Jey/Arxiu 1 en data 04-05-2016.

Kowalskyn (discussiócontribucions)

Moltes gràcies per les correcions, Jey!

L'únic dubte que em queda és en referència a la maison des auteurs d'Angoulême. Pel que vaig llegir, ella participa en un programa de residències d'artistes que ofereix el centre. No sé si caldria expressar-ho diferent o dient que hi treballa ja n'hi ha prou.

Salut!

Jey (discussiócontribucions)

Gràcies per revisar-ho! Em va semblar que era una mala traducció però ara veig que no. Pots recuperar el contingut original del paràgraf si vols. Salut!

Resposta a «Amruta Patil»
Voraviu (discussiócontribucions)

Hola Jey,

Moltes gràcies per les correccions a l'article. Molt millor ara.

Salutacions cordials.

Jey (discussiócontribucions)

Gràcies a tu per crear-lo! Seguim!

Resposta a «Elizabeth Wooster»
KRLS (discussiócontribucions)

Hola Jey! Alguna cosa em diu que ets de viatge en un lloc remot sense Internet, però si no és així és un bon moment per passar-te pel Viquirepte GEC. Ets la persona amb més punts en el catàleg GEC al Mix'n'match, així que no dubto que pots posar-te al capdavant si hi participes.

Jey (discussiócontribucions)

Hola! M'hi poso de seguida. Si no ho he vist malament ja només queden uns 1000 articles "emparellats automàticament" i la majoria son noms comuns, que són menys importants i ambigus. Crec que l'algoritme està arribant al límit i per això l'últim cop ho vaig deixar córrer. Es pot millorar alguna cosa o ens hem de dedicar a revisar manualment els "desemparellats"? Salut!

KRLS (discussiócontribucions)

L'idea és acabar aquests 1000 i començar a emparellar tota la resta. Pensa que hi ha el joc el qual ja et fa les cerques i és molt fàcil emparellar. Jo estic treballant en un bot per intentar fer emparellaments automàtics controlats i també crear ítems nous per tal que es puguin enllaçar fàcilment (entitats singulars).

Resposta a «Viquirepte 2019»
Balutxo (discussiócontribucions)

El març d'enguany vàreu incorporar a la veu dedicada a Anna Maria Martínez Sagi la informació que va participar a l'Olimpíada Popular de 1936. Això no obstant, no he vist cap prova documental ni cap referència del moment que fos així. L'única possibilitat hauria estat com a membre que va ser del Club Femení d'Esports, però ella i d'altres (Anna Murià, per exemple), havien abandonat l'entitat per desavinences feia més d'un any. M'agradaria verificar la notícia (que crec que no és certa) i saber-ne la font. Moltes de gràcies a l'avançada!

Bartomeu Mestre Sureda (e-mail balutxo@gmail.com, t. 699.683.329)

Balutxo (discussiócontribucions)

Veig que avui mateix heu referenciat, com a font de "l'impuls" de Sagi en la hipotètica organització de l'Olimpíada Popular de 1936 (mai no documentada ni provada ni argumentada) l'Enciclopèdia de l'Esport. Com que m'he cremat les celles per biblioteques i hemeroteques de l'època per trobar qualque espurna que validi aquesta afirmació, he escrit a l'Enciclopèdia per veure si em poden dir la seva font. Quan tingui resposta, us la faré avinent. Tinc la sensació (després d'anys i panys d'investigació sobre el tema) que és un fake monumental que s'ha escampat com una taca d'oli.

Jey (discussiócontribucions)

Hola! L'ampliació l'ha fet en Docosong. A falta que els de l'Enciclopèdia de l'Esport contestin, entenc que és un comentari genèric que vol dir que va participar mínimament en l'organització d'algun acte. Si no ho veus clar, elimina-ho tu mateix! Gràcies!!

Resposta a «Sobre ANNA MARIA MARTÍNEZ SAGI»
Mingyaaa (discussiócontribucions)

Hola!!

Sóc la Ming-ya, ja fa un temps enrere que em vaig registrar però mai m'he posat seriament a aportar a aquesta gran comunitat. Estava mirant artícles per traduir/aportar enfocats en els meus interessos (psicologia, Xina, data science...). He començat volent redactar sobre minories ètniques de la Xina, però m'he trobat amb la situació següent:

Artícle que volia traduir --> https://en.wikipedia.org/wiki/Ethnic_minorities_in_China

Artícle relacionat amb un nom molt semblant a l'original, que té tant versió anglesa com catalana https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_ethnic_groups_in_China (Anglès) | https://ca.wikipedia.org/wiki/%C3%88tnies_de_la_Xina (Català).

Hi hauria alguna manera de canviar el títol de la segona i crear una pàgina nova per traduir el primer link (per ser consistents en els diferents idiomes)? O és millor que ho posem tot en una sola pàgina?

Moltes gràcies!!!

Jey (discussiócontribucions)

Hola! Doncs tens dues opcions, o crees l'equivalent a "ètnies minoritàries" en català o amplies el de les "ètnies" per incloure la informació que hi falti. Depèn de fins a quin punt vulguis afegir informació. Ànims i gràcies per contribuir!!

Resposta a «Cercant un mentor»
93.176.151.32 (discussiócontribucions)

Una cosa és és supercentenari i l'altra la persona més vella que hi ha hagut en un moment en concret. Estava ben explicat a la descripció.

Jey (discussiócontribucions)

OK. En aquest cas no pot ser una categoria perquè com et deia han de tenir 5 articles. Si vols, podries crear una llista.

Resposta a «No és ambigu»
Charlottesmt (discussiócontribucions)

bon dia! he escrit una biografia sobre un pintor català que es diu Xavier Rodés i no m'apareix la pàgina. la vaig escriure divendres passat.

de fet, el que m'apareix és el meu nom d'usuari. com puc treure'l i que la biografia de Xavier Rodés sigui trobada amb el seu nom?

moltes gràcies!

Charlottesmt (discussiócontribucions)

algú em pot dir com trec el meu nom d'usuari de l'article que he fet?

no hi ha manera...


Jey (discussiócontribucions)
Resposta a «Cercant un mentor»
Pgamero (discussiócontribucions)

modificar títol entrada

Jey (discussiócontribucions)

Hola @Pgamero: que voldries modificar exactament?

Pgamero (discussiócontribucions)

Hola @Jey

He fet una entrada per primera vegada, concretament sobre la meva escola: l'Escola Pública Anselm Clavé.

Hi ha una errada ortogràfica al títol, a la paraula Pública, va amb majúscula i no sé com canviar-ho.... Em pots ajudar? o els títols no es poden modificar? Mil gràcies

Jey (discussiócontribucions)

Ja ho tens! És el menú de la dreta on diu "reanomena". Salut!

Resposta a «Cercant un mentor»
Somsavies (discussiócontribucions)

Hola, he llegit el teu comentari i l'enllaç.

Les extenses entrevistes que inclou el contingut citat són d'alt interès històric i no obeixen a cap interès personal ni comercial. Voldria saber com incloure aquests valuosos documents sense que es pugui interpretar com un conflicte d'interesos.

Jey (discussiócontribucions)

Hola. La manera de fer-ho és proposar-ho a la pàgina de discussió de l'article o a la taverna, de manera que algú sense conflicte d'interessos pugui valorar-ho. Gràcies i salutacions.

Resposta a «Contribucions a UAB»
Townie (discussiócontribucions)

Ja queda menys d'una setmana per a la fi de la Viquiestirada d'abril, aquest mes dedicada als esborranys de literatura. Ajuda'ns a millorar els articles de menys de 1.500 octets sobre aquest àmbit; hem afegit un premi de Sant Jordi que sortejarem entre els participants amb més de 60 punts aconseguits durant aquest mes. Llença-t'hi!

I a partir de dimecres vinent, 1 de maig, comencem la Viquiestirada de maig, que estarà dedicada als esborranys d'arquitectura. El primer dia de mes obrirem la pàgina del concurs, on hi podràs trobar els articles de gamma extra que més hi puntuen i un altre premi especial! T'hi esperem!

Resposta a «Viquiestirada»