Usuari Discussió:Jey

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Jey/Arxiu 1 en data 04-05-2016.

Toniher (discussiócontribucions)

Benvolgut,

per la rellevància del tema i, com a viquipedista actiu que sou, m'agradaria aprofitar l'avinentesa per a convidar-vos que pugueu donar el vostre parer i, votar si  s'escau, en la presa de decisió sobre el canvi de marca que es vol portar a terme des de la Fundació Wikimedia:

Viquipèdia:Presa de decisions/2019/Marca de la WMF

Cordialment,

Jey (discussiócontribucions)

Gràcies Toni. Ho valoraré però no sé si tinc una opinió prou formada per donar el meu vot amb criteri. Salut!

Resposta a «Canvi de marca de la WMF»
Haslf (discussiócontribucions)

Em sembla que es refereix al primer canadenc en general, en la segona frase sens dubte, en la primera, bé: em pots indicar quin altre canadenc ha guanyat un Grand Slam en individuals?

Jey (discussiócontribucions)

Segurament cap, però és un problema de concordança, no? Es pot dir "el primer canadenc" si es una dona?

Haslf (discussiócontribucions)

Sí, perquè el masculí a banda de ser masculí, és neutre. Si vull acarar-la amb tots els canadencs, no puc utilitzar el femení perquè és restrictiu (i semblaria que m'estic referint només al circuit WTA). Per tant, s'ha canviat el sentit de la frase.

Jey (discussiócontribucions)

OK! Si és així disculpa i reverteix el canvi sense problemes. Salut!

Resposta a «Bianca Andreescu»
Cnsabadell (discussiócontribucions)

Hola Jey

Anem molt liats però ens comprometem a revisar tots els punts que ens recomanes.

Començarem per desfer alguns els canvis, per recuperar la informació, i adaptar-los a totes les vostres aportacions.

Una cosa tot són dades comprovables i en cap cas d'interès comercial. A més aquesta pàgina es porta des de l'arxiu del mateix Club.

Moltes gràcies per tot.

Aprofitarem aquest canal, sense abusar eh.

Salut,

Resposta a «Club Natació Sabadell»
Kowalskyn (discussiócontribucions)

Moltes gràcies per les correcions, Jey!

L'únic dubte que em queda és en referència a la maison des auteurs d'Angoulême. Pel que vaig llegir, ella participa en un programa de residències d'artistes que ofereix el centre. No sé si caldria expressar-ho diferent o dient que hi treballa ja n'hi ha prou.

Salut!

Jey (discussiócontribucions)

Gràcies per revisar-ho! Em va semblar que era una mala traducció però ara veig que no. Pots recuperar el contingut original del paràgraf si vols. Salut!

Resposta a «Amruta Patil»
Voraviu (discussiócontribucions)

Hola Jey,

Moltes gràcies per les correccions a l'article. Molt millor ara.

Salutacions cordials.

Jey (discussiócontribucions)

Gràcies a tu per crear-lo! Seguim!

Resposta a «Elizabeth Wooster»
KRLS (discussiócontribucions)

Hola Jey! Alguna cosa em diu que ets de viatge en un lloc remot sense Internet, però si no és així és un bon moment per passar-te pel Viquirepte GEC. Ets la persona amb més punts en el catàleg GEC al Mix'n'match, així que no dubto que pots posar-te al capdavant si hi participes.

Jey (discussiócontribucions)

Hola! M'hi poso de seguida. Si no ho he vist malament ja només queden uns 1000 articles "emparellats automàticament" i la majoria son noms comuns, que són menys importants i ambigus. Crec que l'algoritme està arribant al límit i per això l'últim cop ho vaig deixar córrer. Es pot millorar alguna cosa o ens hem de dedicar a revisar manualment els "desemparellats"? Salut!

KRLS (discussiócontribucions)

L'idea és acabar aquests 1000 i començar a emparellar tota la resta. Pensa que hi ha el joc el qual ja et fa les cerques i és molt fàcil emparellar. Jo estic treballant en un bot per intentar fer emparellaments automàtics controlats i també crear ítems nous per tal que es puguin enllaçar fàcilment (entitats singulars).

Resposta a «Viquirepte 2019»
Balutxo (discussiócontribucions)

El març d'enguany vàreu incorporar a la veu dedicada a Anna Maria Martínez Sagi la informació que va participar a l'Olimpíada Popular de 1936. Això no obstant, no he vist cap prova documental ni cap referència del moment que fos així. L'única possibilitat hauria estat com a membre que va ser del Club Femení d'Esports, però ella i d'altres (Anna Murià, per exemple), havien abandonat l'entitat per desavinences feia més d'un any. M'agradaria verificar la notícia (que crec que no és certa) i saber-ne la font. Moltes de gràcies a l'avançada!

Bartomeu Mestre Sureda (e-mail balutxo@gmail.com, t. 699.683.329)

Balutxo (discussiócontribucions)

Veig que avui mateix heu referenciat, com a font de "l'impuls" de Sagi en la hipotètica organització de l'Olimpíada Popular de 1936 (mai no documentada ni provada ni argumentada) l'Enciclopèdia de l'Esport. Com que m'he cremat les celles per biblioteques i hemeroteques de l'època per trobar qualque espurna que validi aquesta afirmació, he escrit a l'Enciclopèdia per veure si em poden dir la seva font. Quan tingui resposta, us la faré avinent. Tinc la sensació (després d'anys i panys d'investigació sobre el tema) que és un fake monumental que s'ha escampat com una taca d'oli.

Jey (discussiócontribucions)

Hola! L'ampliació l'ha fet en Docosong. A falta que els de l'Enciclopèdia de l'Esport contestin, entenc que és un comentari genèric que vol dir que va participar mínimament en l'organització d'algun acte. Si no ho veus clar, elimina-ho tu mateix! Gràcies!!

Resposta a «Sobre ANNA MARIA MARTÍNEZ SAGI»
Mingyaaa (discussiócontribucions)

Hola!!

Sóc la Ming-ya, ja fa un temps enrere que em vaig registrar però mai m'he posat seriament a aportar a aquesta gran comunitat. Estava mirant artícles per traduir/aportar enfocats en els meus interessos (psicologia, Xina, data science...). He començat volent redactar sobre minories ètniques de la Xina, però m'he trobat amb la situació següent:

Artícle que volia traduir --> https://en.wikipedia.org/wiki/Ethnic_minorities_in_China

Artícle relacionat amb un nom molt semblant a l'original, que té tant versió anglesa com catalana https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_ethnic_groups_in_China (Anglès) | https://ca.wikipedia.org/wiki/%C3%88tnies_de_la_Xina (Català).

Hi hauria alguna manera de canviar el títol de la segona i crear una pàgina nova per traduir el primer link (per ser consistents en els diferents idiomes)? O és millor que ho posem tot en una sola pàgina?

Moltes gràcies!!!

Jey (discussiócontribucions)

Hola! Doncs tens dues opcions, o crees l'equivalent a "ètnies minoritàries" en català o amplies el de les "ètnies" per incloure la informació que hi falti. Depèn de fins a quin punt vulguis afegir informació. Ànims i gràcies per contribuir!!

Resposta a «Cercant un mentor»
93.176.151.32 (discussiócontribucions)

Una cosa és és supercentenari i l'altra la persona més vella que hi ha hagut en un moment en concret. Estava ben explicat a la descripció.

Jey (discussiócontribucions)

OK. En aquest cas no pot ser una categoria perquè com et deia han de tenir 5 articles. Si vols, podries crear una llista.

Resposta a «No és ambigu»
Charlottesmt (discussiócontribucions)

bon dia! he escrit una biografia sobre un pintor català que es diu Xavier Rodés i no m'apareix la pàgina. la vaig escriure divendres passat.

de fet, el que m'apareix és el meu nom d'usuari. com puc treure'l i que la biografia de Xavier Rodés sigui trobada amb el seu nom?

moltes gràcies!

Charlottesmt (discussiócontribucions)

algú em pot dir com trec el meu nom d'usuari de l'article que he fet?

no hi ha manera...


Jey (discussiócontribucions)
Resposta a «Cercant un mentor»