Usuari Discussió:Jey

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Jey/Arxiu 1 en data 04-05-2016.

Flamenc (discussiócontribucions)

"zls" era un error tipogràfic, ha de ser "als" (i no el castellanisme "en els"). Gràcies i de res.

Jey (discussiócontribucions)

Gràcies a tu!

Resposta a «Als Estats Units»
Judesba (discussiócontribucions)

Salut, Jey! He vist l'edició que has fet de l'article Contratemps (pel·lícula) on dius que el salves. Segons el meu parer, és una pèrdua de temps absoluta. Aquest pseudoeditor es limita a copiar i enganxar des d'un traductor automàtic. Ni format, ni referències, ni informació enciclopèdica. Es passa pel folre els avisos de la seva pàgina de discussió, perque segueix fent el mateix, i totes les seves edicions són igual. Totes les seves pàgines creades s'han hagut d'arreglar o encara estan pendents de fer-ho, i perdem tresmil més temps intentant arreglar la mala feina que fa, que esborrant l'article i que el faci correctament algú altre (o no).

Jey (discussiócontribucions)

Sí, ja ho he vist. Si segueix se li podria deixar un missatge i sinó bloquejar-lo temporalment. Els articles son "salvables" tot i que entenc que puguis valorar que és una pèrdua de temps, no es pot descartar que en salvem algun de tant en tant, com és el cas. Per cert que he vist que has esborrat les seccions de repartiment i rodatge, ho deixo al teu criteri però crec que podrien recuperar-se. Salut!

Judesba (discussiócontribucions)

Ja té dos missatges a la seva pàgina de discussió. I sobre aquest article que comentes, m'he limitat a esborrar tot allò que no estava referenciat de cap manera. Proposo enviar-ho tot a la paperera directament, ja que només serveix per a que els altres editors perdem el nostre temps refent de zero un pseudoarticle. Que és un dels criteris de l'esborrament directe: proves, en aquest cas.

Constantment arreglo articles d'altres editors (especialment els novells); però aquests que comento, com a mínim posen una mica de part seva. No és el cas d'aquest(a) editor(a), pel que he vist fins ara.

Resposta a «Contratemps o pèrdua de temps»
Asqueladd (discussiócontribucions)

L'anterior frase inclou el fragment "es va doctorar en la mateixa especialitat per la Universitat Carlos III de Madrid (UC3M)": no cal cap enllaç a la menció a UC3M que edites, situada com s'ha dit en la següent frase.

Resposta a «resposta»
Ledrac (discussiócontribucions)

Hola, necesito tu ayuda. Iniciaste un artículo sobre mi padre, fallecido recientemente. Quiero colaborar con información de primera mano, fuentes directas y de calidad, pero quiero preguntarte cómo puedo enlazar tu página con la traducida al castellano. No me lo permite de entrada la wikipedia. Tengo preparadas traducciones al francés y alemán, pero tampoco parece funcionar. ¿Puedes echar un cable?

Jey (discussiócontribucions)

Hola! Suposo que et refereixes a Joan Cardells Alemán Veig que la pàgina en castellà ja està creada i enllaçada però té problemes justament per la manca de referències. Si creus que tens més fonts que ens ajudin el millor seria que les compartissis a la pàgina de discussió de l'article perquè altres editors puguin utilitzar-les per millorar l'article. Pots donar un cop d'ull a Viquipèdia:Conflicte d'interessos i Viquipèdia:Fonts fiables. Salut!

Resposta a «Hola, necesito tu ayuda»
Benjami (discussiócontribucions)

Hola! Moltes gràcies per la revisió i el recordatori a les normes. Explico el què a la meva plana de discussió. Salut!

Benjami (discussiócontribucions)

(Quin botó fas servir per a contestar dins la plana de discussió d'un usuari?) :newbie:

Jey (discussiócontribucions)

En editor visual és la tercera icona de sota "menciona un usuari". En editor de codi és la plantilla {{ping}} -> @Benjami: :)

Resposta a «Gràcies»
Markmira33 (discussiócontribucions)

Hola, Jey. Te n'explico el motiu: les he esborrades per exprés desig dels creadors del web. Es veu que no estan del tot satisfets amb els textos que contenien les referències enllaçades (perquè eren poc rigorosos, copiats d'un altre lloc, m'ha semblat entendre). Sembla ser que tenen intenció de modificar-los properament i m'avisaran quan ho hagin fet. És possible deixar-ho així de moment? Gràcies.

Jey (discussiócontribucions)

Doncs no em sembla un bon motiu. Els creadors del web poden decidir tancar-lo o anar-lo modificant com considerin, però mentrestant la informació és publica i el creador de l'article va creure que era important enllaçar-la, i a mi em sembla correcte. El tràfic de visites no crec que sigui tan elevat tampoc... Revertim?

Markmira33 (discussiócontribucions)

Repeteixo el que em van dir: les referències enllaçades contenien textos poc rigorosos, perquè els van copiar d'un altre lloc sense revisar-los i ara veuen que contenen inexactituds. N'estan fent una revisió acurada per modificar-ho. A mi em va semblar un bon motiu per esborrar-les. Salut.

Resposta a «Referències esborrades»
Toniher (discussiócontribucions)

Benvolgut,

per la rellevància del tema i, com a viquipedista actiu que sou, m'agradaria aprofitar l'avinentesa per a convidar-vos que pugueu donar el vostre parer i, votar si  s'escau, en la presa de decisió sobre el canvi de marca que es vol portar a terme des de la Fundació Wikimedia:

Viquipèdia:Presa de decisions/2019/Marca de la WMF

Cordialment,

Jey (discussiócontribucions)

Gràcies Toni. Ho valoraré però no sé si tinc una opinió prou formada per donar el meu vot amb criteri. Salut!

Resposta a «Canvi de marca de la WMF»
Haslf (discussiócontribucions)

Em sembla que es refereix al primer canadenc en general, en la segona frase sens dubte, en la primera, bé: em pots indicar quin altre canadenc ha guanyat un Grand Slam en individuals?

Jey (discussiócontribucions)

Segurament cap, però és un problema de concordança, no? Es pot dir "el primer canadenc" si es una dona?

Haslf (discussiócontribucions)

Sí, perquè el masculí a banda de ser masculí, és neutre. Si vull acarar-la amb tots els canadencs, no puc utilitzar el femení perquè és restrictiu (i semblaria que m'estic referint només al circuit WTA). Per tant, s'ha canviat el sentit de la frase.

Jey (discussiócontribucions)

OK! Si és així disculpa i reverteix el canvi sense problemes. Salut!

Resposta a «Bianca Andreescu»
Cnsabadell (discussiócontribucions)

Hola Jey

Anem molt liats però ens comprometem a revisar tots els punts que ens recomanes.

Començarem per desfer alguns els canvis, per recuperar la informació, i adaptar-los a totes les vostres aportacions.

Una cosa tot són dades comprovables i en cap cas d'interès comercial. A més aquesta pàgina es porta des de l'arxiu del mateix Club.

Moltes gràcies per tot.

Aprofitarem aquest canal, sense abusar eh.

Salut,

Resposta a «Club Natació Sabadell»
Kowalskyn (discussiócontribucions)

Moltes gràcies per les correcions, Jey!

L'únic dubte que em queda és en referència a la maison des auteurs d'Angoulême. Pel que vaig llegir, ella participa en un programa de residències d'artistes que ofereix el centre. No sé si caldria expressar-ho diferent o dient que hi treballa ja n'hi ha prou.

Salut!

Jey (discussiócontribucions)

Gràcies per revisar-ho! Em va semblar que era una mala traducció però ara veig que no. Pots recuperar el contingut original del paràgraf si vols. Salut!

Resposta a «Amruta Patil»