Usuari Discussió:Jey

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Jey/Arxiu 1 en data 04-05-2016.

KRLS (discussiócontribucions)

Hola Jey! Alguna cosa em diu que ets de viatge en un lloc remot sense Internet, però si no és així és un bon moment per passar-te pel Viquirepte GEC. Ets la persona amb més punts en el catàleg GEC al Mix'n'match, així que no dubto que pots posar-te al capdavant si hi participes.

Resposta a «Viquirepte 2019»
Balutxo (discussiócontribucions)

El març d'enguany vàreu incorporar a la veu dedicada a Anna Maria Martínez Sagi la informació que va participar a l'Olimpíada Popular de 1936. Això no obstant, no he vist cap prova documental ni cap referència del moment que fos així. L'única possibilitat hauria estat com a membre que va ser del Club Femení d'Esports, però ella i d'altres (Anna Murià, per exemple), havien abandonat l'entitat per desavinences feia més d'un any. M'agradaria verificar la notícia (que crec que no és certa) i saber-ne la font. Moltes de gràcies a l'avançada!

Bartomeu Mestre Sureda (e-mail balutxo@gmail.com, t. 699.683.329)

Balutxo (discussiócontribucions)

Veig que avui mateix heu referenciat, com a font de "l'impuls" de Sagi en la hipotètica organització de l'Olimpíada Popular de 1936 (mai no documentada ni provada ni argumentada) l'Enciclopèdia de l'Esport. Com que m'he cremat les celles per biblioteques i hemeroteques de l'època per trobar qualque espurna que validi aquesta afirmació, he escrit a l'Enciclopèdia per veure si em poden dir la seva font. Quan tingui resposta, us la faré avinent. Tinc la sensació (després d'anys i panys d'investigació sobre el tema) que és un fake monumental que s'ha escampat com una taca d'oli.

Resposta a «Sobre ANNA MARIA MARTÍNEZ SAGI»
Mingyaaa (discussiócontribucions)

Hola!!

Sóc la Ming-ya, ja fa un temps enrere que em vaig registrar però mai m'he posat seriament a aportar a aquesta gran comunitat. Estava mirant artícles per traduir/aportar enfocats en els meus interessos (psicologia, Xina, data science...). He començat volent redactar sobre minories ètniques de la Xina, però m'he trobat amb la situació següent:

Artícle que volia traduir --> https://en.wikipedia.org/wiki/Ethnic_minorities_in_China

Artícle relacionat amb un nom molt semblant a l'original, que té tant versió anglesa com catalana https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_ethnic_groups_in_China (Anglès) | https://ca.wikipedia.org/wiki/%C3%88tnies_de_la_Xina (Català).

Hi hauria alguna manera de canviar el títol de la segona i crear una pàgina nova per traduir el primer link (per ser consistents en els diferents idiomes)? O és millor que ho posem tot en una sola pàgina?

Moltes gràcies!!!

Resposta a «Cercant un mentor»
93.176.151.32 (discussiócontribucions)

Una cosa és és supercentenari i l'altra la persona més vella que hi ha hagut en un moment en concret. Estava ben explicat a la descripció.

Jey (discussiócontribucions)

OK. En aquest cas no pot ser una categoria perquè com et deia han de tenir 5 articles. Si vols, podries crear una llista.

Resposta a «No és ambigu»
Charlottesmt (discussiócontribucions)

bon dia! he escrit una biografia sobre un pintor català que es diu Xavier Rodés i no m'apareix la pàgina. la vaig escriure divendres passat.

de fet, el que m'apareix és el meu nom d'usuari. com puc treure'l i que la biografia de Xavier Rodés sigui trobada amb el seu nom?

moltes gràcies!

Charlottesmt (discussiócontribucions)

algú em pot dir com trec el meu nom d'usuari de l'article que he fet?

no hi ha manera...


Jey (discussiócontribucions)
Resposta a «Cercant un mentor»
Pgamero (discussiócontribucions)

modificar títol entrada

Jey (discussiócontribucions)

Hola @Pgamero: que voldries modificar exactament?

Pgamero (discussiócontribucions)

Hola @Jey

He fet una entrada per primera vegada, concretament sobre la meva escola: l'Escola Pública Anselm Clavé.

Hi ha una errada ortogràfica al títol, a la paraula Pública, va amb majúscula i no sé com canviar-ho.... Em pots ajudar? o els títols no es poden modificar? Mil gràcies

Jey (discussiócontribucions)

Ja ho tens! És el menú de la dreta on diu "reanomena". Salut!

Resposta a «Cercant un mentor»
Somsavies (discussiócontribucions)

Hola, he llegit el teu comentari i l'enllaç.

Les extenses entrevistes que inclou el contingut citat són d'alt interès històric i no obeixen a cap interès personal ni comercial. Voldria saber com incloure aquests valuosos documents sense que es pugui interpretar com un conflicte d'interesos.

Jey (discussiócontribucions)

Hola. La manera de fer-ho és proposar-ho a la pàgina de discussió de l'article o a la taverna, de manera que algú sense conflicte d'interessos pugui valorar-ho. Gràcies i salutacions.

Resposta a «Contribucions a UAB»
Townie (discussiócontribucions)

Ja queda menys d'una setmana per a la fi de la Viquiestirada d'abril, aquest mes dedicada als esborranys de literatura. Ajuda'ns a millorar els articles de menys de 1.500 octets sobre aquest àmbit; hem afegit un premi de Sant Jordi que sortejarem entre els participants amb més de 60 punts aconseguits durant aquest mes. Llença-t'hi!

I a partir de dimecres vinent, 1 de maig, comencem la Viquiestirada de maig, que estarà dedicada als esborranys d'arquitectura. El primer dia de mes obrirem la pàgina del concurs, on hi podràs trobar els articles de gamma extra que més hi puntuen i un altre premi especial! T'hi esperem!

Resposta a «Viquiestirada»
Albavcap (discussiócontribucions)

Bona nit i gràcies per la seva atenció. Estic editant una pàgina (OpenACC) i a l'inici hi ha una inclusió, la qual el link et portava a una pàgina (OpenACC ver. english) que indica "This is an old revision of this page, as edited by LS9974 (talk | contribs) at 12:20, 23 August 2017 (→‎Added latest info about GCC6+7). The present address (URL) is a permanent link to this revision, which may differ significantly from the current revision.". Volent modificar-ho per afegir el link de la pàgina actual (https://en.wikipedia.org/wiki/OpenACC) ara no porta a cap link, ni l'antic ni el nou. He mirat com modificar el contingut d'aquesta inclusió que és la que veig que porta el link de referència però no veig com fer-ho. Podries ajudar-me? Moltes gràcies, Alba.

Jey (discussiócontribucions)

Hola. Veig que ja està arreglat. Portava a una versió antiga de l'article de la Viquipèdia anglesa. En tot cas l'elimino ja que no és correcte utilitzar la pròpia Viquipèdia com a referència. Gràcies per contribuir al projecte!

Albavcap (discussiócontribucions)

Moltes gràcies!

Resposta a «Cercant un mentor»
Beusson (discussiócontribucions)

Acabo d'adonar-me que havies començat a ampliar l'article Sota el volcà i te l'he aixafat. Em sap greu! amb els centenars d'esborranys que hi ha per ampliar i vaig i en trio un que ja estava començat. A partir d'ara ja em miraré l'historial per assegurar-me que no torni a passar. Disculpa'm! No ha estat amb mala intenció!

Jey (discussiócontribucions)

No, cap problema. Aquest no tenia pensat ampliar-lo més. Va molt bé que ho hagis fet tu. Bona feina!

Resposta a «Sota el volcà»