Usuari:Capsot

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Sobre mi


Babel

Informació Babel de l'usuari
oc-4 Aqueste utilizaire dispausa de coneissenças pròchas de la lenga mairala en occitan.
Viquipedistes per llengua
Informació Babel de l'usuari
it-3 Questo utente può contribuire con un livello avanzato in italiano.
Viquipedistes per llengua
Informació Babel de l'usuari
es-4 Esta persona tiene un conocimiento casi nativo del español.
Viquipedistes per llengua
Informació Babel de l'usuari
lt-1 Šis naudotojas gali rašyti ir skaityti pradinio lygio lietuvių kalba.
Viquipedistes per llengua

Plantilla:Babel hu-1

Varia

Senyera Aquest viquipedista és originari del País Valencià.
Viquipedistes d'Occitània Aquest viquipedista és originari d'Occitània.
Estelada Aquest viquipedista dona suport a la independència de Catalunya.
AUT Aquest viquipedista defensa el
dret d'autodeterminació
de tots els pobles.

Bon dia i benvinguts![modifica]

Abans de tot vull desitjar-vos a tot un molt bon 2021. Que tot millore per a tothom i que el català i el coneixement lliure puguen revifar-se amb més força durant aquests períodes difícils.

Una de les poques dites que li he sentit dir a mon pare (de Gines, Castell de Guadalest, País Valencià) és "Morirà de ràbia com un capsot" que contràriament a la poca consideració que té l'animalet he interpretat com una cosa positiva, una obstinació per a aconseguir les coses, que ja alguns de vosaltres haureu notat...

Com que he citat mon pare, modificaré també una dita de ma mare (alcoiana!) a títol d'homenatge: "En el meu poble, el capsot més bovo apanya rellotges".

Fins prompte/aviat/prest, de còr e d'òc!

Winter is Coming... thus Capsot is back...[modifica]

Per tota la feina feta de suport al chapter pirata de la llengua catalana i que molts volen amagar i per totes les reclamacions fetes, ara ets tot un dissident!--Lluis_tgn (disc.) 11:07, 7 abr 2011 (CEST)

S'ha encetat una nova etapa per al vostre pardalet preferit! :)

Després de deixar Amical, fer la meua ofensiva per a tenir un Chapter i sobretot moltes dificultats personals i familiars, he decidit de ser més present al món viquipèdic i d'ajudar Amical amb les meues capacitat humils. D'ençà del gener de 2021, amb uns companys molt més valuosos i grans que no pas jo (Catgirl, Mikicat, Medol, Sorenike i Quelet) som la nova Junta d'Amical i espere que farem coses molt potents, interessants i boniques per a engrescar-vos a participar amb nosaltres a fer de la nostra llengua, la nostra cultura i la nostra Viquipèdia tan potent i puixant com ho eren quan Joan Ramon Gomà i altres companys van crear Amical.

Gràcies per endavant per la vostra ajuda i col·laboració!
Vos esperem!

Realitzacions[modifica]

Prehistòria[modifica]

Eleccions al Consell d'Administració Wikimedia (maig de 2015)[modifica]

  • A partir de hui, 21 de març del 2011, arran de divergències sobre com han de ser les nostres actuacions, he decidit de dimitir d'Amical i de la meua posició de Vocal de la Catalunya del Nord. Així tindré més llibertat per a comentar i criticar com ho voldré fer... Amb tot Amical (que per altra banda fa una faena excel.lent...) vos necessita més que mai i haureu tots de fer front comu' i presentar molta unitat d'accio'. Espere que em perdonareu tots.
  • Com ho podeu veure a Meta, ja he estat bloquejat, després de menys d'una hora d'haver deixat el meu missatge... La democràcia està en perill a la Fundació Wikimedia...
Ex-membre del Chapter Pirata
  • Torne per uns quants segons, després d'un bloqueig general que ha durat més d'una setmana. Vull agrair públicament tots els missatges de suport, i donar les gràcies als que han escrit a Magister Mathematicae per a mirar de resoldre aquesta solució (Carles, Amir, Joan Francés, Sj i potser alguns altres que no m'ho han comentat...), tot i que haguera preferit alguna cosa més pública... amb tot potser que al capdavall són els resultats que més compten, no ho sé... Vos demane perdó a tots i totes, ja que necessite una bona estona per a pensar-m'ho bé si continuaré la meua participació als projectes de les viquipèdies o no, ja que hi ha coses que m'amoïnen molt per la seua manca de transparència i democràcia... i he de ponderar el que he de fer... Records a tots, gràcies i de nou vos demane perdó a tots... En canvi confie en tots vosaltres per a portar endavant aquesta meravellosa eina de saber! Claudi/Capsot (disc.) 14:30, 3 abr 2011 (CEST)

Vacances indefinides![modifica]

L'usuari Capsot tornarà a la Viquipèdia (per a qualsevol cosa, precise...) l'any 4058 i potser més tard

Sort, ja arribareu als 800 algun dia... probablement abans el 4058... Claudi/Capsot (disc.) 01:31, 14 abr 2013 (CEST)

Comentaris per si de cas[modifica]

En cas que es pensara que només he intervingut a la Viquipèdia de manera vehement, vull deixar constància del que he creat a més de les correccions ortogràfiques, afegiment de fotos o millores/eixamplaments d'articles ja existents.

Vaig crear molts articles (tot i que certament molts només eren esborranys) en àmbits molt diversos (i molt més enllà dels meus interessos o dèries personals, for Wikipedia's sake...) com ara:

etc...