Usuari Discussió:Lluis tgn

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler

Salutacions cordials

--Jordicollcosta (discussió) 17:17, 6 feb 2009 (CET)

Arxiu discussions
Llista:
  • Arxiu 1: desembre 2009 - agost 2010
  • Arxiu 2: agost 2010 - desembre 2010
  • Arxiu 3: desembre 2010 - abril 2011
  • Arxiu 4: abril 2011 - desembre 2013
  • Arxiu 5: desembre 2013 - novembre 2014
  • Arxiu 6: novembre 2014 - abril 2020


Rubenpd13 (discussiócontribucions)

Hola,

Demano que es reinstaure l'edició que vaig fer a la pàgina de Sofia Coll, ja que aquest és el seu nom artístic com apareix a totes les plataformes musicals (YouTube, Spotify, Amazon Music, etc) i és una informació de qualitat que aporta valor a la seva pàgina de viquipèdia.

Lluis tgn (discussiócontribucions)

He escrit aquí per debatre conjuntament el tema.

Resposta a «Sofia Coll»
Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Bon dia,

Avui és l'últim dia de participació en la fase de debat de Viquipèdia:Presa de decisions/2023/Política sobre l'ús d'intel·ligència artificial al text dels articles, en cas que vulguis aportar-hi més esmenes o altres comentaris.

A partir de demà i fins al 15 de març, tindrà lloc la fase de votació. T'encoratjo a participar-hi com has fet fins ara, ja sigui amb noves idees fins aquesta nit o amb un vot de posicionament que permeti donar valor a la presa de decisions i ratificar-la o no dins d'un consens ampli. Moltes gràcies.

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Ja som a l'equador de la fase de votació i està al 50%, per si hi tens interès a deixar el teu posicionament (sigui quin sigui). Això permetrà que la resolució final tingui encara més legitimitat. El llindar per aprovar-la s'ha establert amb un 60% de vots a favor. Salut!

Resposta a «Presa de decisions sobre IA»
Wikijahnn (discussiócontribucions)

Bones Lluis, estic traduint contingut d'imatges al català, he entès que la primera imatge dels rius de la Índia la volguessis conservar, però estaria bé que no em canviessis la resta d'imatges que estic traduint al català ja que és una feina que m'està costant molt de temps i t'agrairia que ho entenguessis,

Atentament.

Lluis tgn (discussiócontribucions)

Hola Wikijahnn. Estic molt satisfet per la feina que estàs realitzant i que millora qualitativament articles importants, t'envio els meus sincers agraïments. Si et fixes sempre he mantingut, inclús afegida una llegenda, a la teva imatge traduïda amb les principals ciutats. És cert que jo havia recuperat erròniament Indiastates&utnumbered.png i que ja l'havies substituït per una versió traduïda. Gràcies a tu per donar-te compte de la meva errada i espero que puguis seguir col·laborant amb la Viquipèdia. Salutacions i bones festes- .

Resposta a «En català»
Judesba (discussiócontribucions)
Resposta a «Feliç felicitat!»
Paucabot (discussiócontribucions)
Lluis tgn (discussiócontribucions)

Bon dia Pau. Ho sé sí. He tardat només 5 minuts en detectar-ho i corregir-ho. Salutacions i bona setmana.

Resposta a «Categorització»

Una ela geminada que hauria de ser simple

3
Marcel Banús (discussiócontribucions)
Lluis tgn (discussiócontribucions)

Hola altra vegada Marcel. La pàgina és una redirecció. A vegades creem redireccions amb paraules mal escrites amb l'objectiu de redirigir els lectors, amb els seus errors habituals, cap a la pàgina correcta.

Lluis tgn (discussiócontribucions)

Hola Marcel. Et refereixes a la ela geminada de la paraula correl·lació? Vols dir que no porta ela geminada i s'ha de canviar el títol?

Salutacions.

Resposta a «Una ela geminada que hauria de ser simple»

Viquitrobada 2022 Amposta: toca triar àpats

1
Judesba (discussiócontribucions)

Hola, Lluis tgn!

Si us plau, passa't per aquesta pàgina relativa als dinars i als sopars i apunta't a aquells àpats als què et sumes i tria els plats de dissabte al migdia (si és que hi dinaràs). Si tens alguna al·lèrgia, intolerància o preferència alimentària, si us plau fes-nos-ho saber aquí o enviant un correu a viquitrobada@wikimedia.cat.

Moltes gràcies i fins ben aviat! Salut!

Resposta a «Viquitrobada 2022 Amposta: toca triar àpats»
Capsot (discussiócontribucions)

Espere que et vaja tot molt bé i que no patisques massa de la calor! Ja ho saps, però vinc per a insistir (i doncs emprenyar) organitzem gràcies a Frank/Flamenc i membres d'Amical (que es farà càrrec de les despeses de transport i àpat), una trobada el 27 d'agost d'enguany a Calonge (Viquiprojecte:VENI VIDI VIQUI). Espere que pugues venir-hi, ens faria goig poder comptar amb la teua presència, tornar a veure't i parlar de la futura Viquitrobada!:) Ja ens ho comentaràs, molt bona setmana i tant de bo continues editant molt de temps! Una abraçada! Fins ben prompte! Claudi/Capsssssot

Resposta a «Bon dia!»
Jordi G (discussiócontribucions)

Bon dia Lluís. T'escric perquè ets l'únic tarragoní que sé que va a la Viquitrobada, per si necessitessis transport i no en tinguessis. Jo tinc intenció d'anar-hi amb el meu cotxe tot partint divendres després de dinar per allà a les quatre i tornant diumenge a mig matí, suposo que a l'hora de la pausa de mig matí, perquè necessito ser a casa a mitja tarda. Si t'anés bé vindre amb el meu cotxe, ja ho saps. salut!

Lluis tgn (discussiócontribucions)

Tinc comprats i pagats els bitllets del tren des de Barcelona... Sinó vindria amb tu! Gràcies de totes formes, ens veiem dissabte.

Jordi G (discussiócontribucions)

D'acord. Fins dissabte.

Resposta a «Desplaçament Viquitrobada»
Capsot (discussiócontribucions)
Lluis tgn (discussiócontribucions)

Chartreuse és una brometa de tarragonins, ja en portaré de casa. Ara omplo el menú. Fins dissabte!

Resposta a «Dinar de la Viquitrobada»