Usuari Discussió:Lluis tgn

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler

Salutacions cordials

--Jordicollcosta (discussió) 17:17, 6 feb 2009 (CET)

Arxiu discussions
Llista:
  • Arxiu 1: desembre 2009 - agost 2010
  • Arxiu 2: agost 2010 - desembre 2010
  • Arxiu 3: desembre 2010 - abril 2011
  • Arxiu 4: abril 2011 - desembre 2013
  • Arxiu 5: desembre 2013 - novembre 2014
  • Arxiu 6: novembre 2014 - abril 2020


Marti.bdb (discussiócontribucions)

Bon dia,

com a participant del Viquiprojecte d'Articles absents de l'any 2012 t'informem que es reprèn el Viquiprojecte. T'animem a participar de nou per a fer crèixer la Viquipèdia en català.

Gràcies.

Resposta a «Viquiprojecte: Articles absents»
Pere prlpz (discussiócontribucions)

He rebut el teu correu.

Precisament a l'anecdotari el que no hi posem és vandalisme graciós per no celebrar-lo i incentivar-lo. Si de cas, de vegades parlem dels efectes que té no vigilar amb el vandalisme (i no vigilar en general i empassar-se el vandalisme) quan explicar-ho és o educatiu o divertit (o idealment les dues coses).

Aleshores em sembla que per parlar de vandalisme i de com el combatem hi ha patrulladors i administradors més indicats que jo.

Resposta a «Comunicació»
KRLS (discussiócontribucions)

Hauries de penjar aquests cartells de les viquimaratons a Commons si els cartells tenim els drets (tu o Amical Wikimedia). La presència dels logos no impedeix la seva càrrega donat que no són la base de la fotografia. Aquí tens un exemple similar. File:Camp Nou - FC Barcelona, SP(3).jpg. Això sí, a Commons no es podria una fotografia retallada on només apareguessin els logos. Tinc detectades les següents:

Lluis tgn (discussiócontribucions)

D'acord.

Dvdgmz (discussiócontribucions)
KRLS (discussiócontribucions)

Correcte.

Lluis tgn (discussiócontribucions)

Gràcies @Dvdgmz pel consell, si no arriba a ser perquè ho dius tu segur que m'haguera costat trobar-ho. @KRLS Necessito uns dies més per poder passar-ho tot a Commons. Salutacions.

Dvdgmz (discussiócontribucions)

Ja, hi ha coses com aquesta que a Commons són necessàries (et poden dur a esborrats) però que no són fàcils de trobar...

KRLS (discussiócontribucions)

Ping, Lluís. :)

Resposta a «Penjar cartells a Commons»
Rubenpd13 (discussiócontribucions)

Hola,

Demano que es reinstaure l'edició que vaig fer a la pàgina de Sofia Coll, ja que aquest és el seu nom artístic com apareix a totes les plataformes musicals (YouTube, Spotify, Amazon Music, etc) i és una informació de qualitat que aporta valor a la seva pàgina de viquipèdia.

Lluis tgn (discussiócontribucions)

He escrit aquí per debatre conjuntament el tema.

Resposta a «Sofia Coll»
Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Bon dia,

Avui és l'últim dia de participació en la fase de debat de Viquipèdia:Presa de decisions/2023/Política sobre l'ús d'intel·ligència artificial al text dels articles, en cas que vulguis aportar-hi més esmenes o altres comentaris.

A partir de demà i fins al 15 de març, tindrà lloc la fase de votació. T'encoratjo a participar-hi com has fet fins ara, ja sigui amb noves idees fins aquesta nit o amb un vot de posicionament que permeti donar valor a la presa de decisions i ratificar-la o no dins d'un consens ampli. Moltes gràcies.

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Ja som a l'equador de la fase de votació i està al 50%, per si hi tens interès a deixar el teu posicionament (sigui quin sigui). Això permetrà que la resolució final tingui encara més legitimitat. El llindar per aprovar-la s'ha establert amb un 60% de vots a favor. Salut!

Resposta a «Presa de decisions sobre IA»
Wikijahnn (discussiócontribucions)

Bones Lluis, estic traduint contingut d'imatges al català, he entès que la primera imatge dels rius de la Índia la volguessis conservar, però estaria bé que no em canviessis la resta d'imatges que estic traduint al català ja que és una feina que m'està costant molt de temps i t'agrairia que ho entenguessis,

Atentament.

Lluis tgn (discussiócontribucions)

Hola Wikijahnn. Estic molt satisfet per la feina que estàs realitzant i que millora qualitativament articles importants, t'envio els meus sincers agraïments. Si et fixes sempre he mantingut, inclús afegida una llegenda, a la teva imatge traduïda amb les principals ciutats. És cert que jo havia recuperat erròniament Indiastates&utnumbered.png i que ja l'havies substituït per una versió traduïda. Gràcies a tu per donar-te compte de la meva errada i espero que puguis seguir col·laborant amb la Viquipèdia. Salutacions i bones festes- .

Resposta a «En català»
Judesba (discussiócontribucions)
Resposta a «Feliç felicitat!»
Paucabot (discussiócontribucions)
Lluis tgn (discussiócontribucions)

Bon dia Pau. Ho sé sí. He tardat només 5 minuts en detectar-ho i corregir-ho. Salutacions i bona setmana.

Resposta a «Categorització»

Una ela geminada que hauria de ser simple

3
Marcel Banús (discussiócontribucions)
Lluis tgn (discussiócontribucions)

Hola altra vegada Marcel. La pàgina és una redirecció. A vegades creem redireccions amb paraules mal escrites amb l'objectiu de redirigir els lectors, amb els seus errors habituals, cap a la pàgina correcta.

Lluis tgn (discussiócontribucions)

Hola Marcel. Et refereixes a la ela geminada de la paraula correl·lació? Vols dir que no porta ela geminada i s'ha de canviar el títol?

Salutacions.

Resposta a «Una ela geminada que hauria de ser simple»

Viquitrobada 2022 Amposta: toca triar àpats

1
Judesba (discussiócontribucions)

Hola, Lluis tgn!

Si us plau, passa't per aquesta pàgina relativa als dinars i als sopars i apunta't a aquells àpats als què et sumes i tria els plats de dissabte al migdia (si és que hi dinaràs). Si tens alguna al·lèrgia, intolerància o preferència alimentària, si us plau fes-nos-ho saber aquí o enviant un correu a viquitrobada@wikimedia.cat.

Moltes gràcies i fins ben aviat! Salut!

Resposta a «Viquitrobada 2022 Amposta: toca triar àpats»