Usuari Discussió:Jey/Arxiu 1

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure


Arxius de la discussió
2007-13

Cercant un mentor

Hola, porto tres viquimaratons amb una sessió de formació i encara no he après a editar sola. Ja em fa vergonya. Ara modifico l'article Hatshepsut i també el Carles Fages de Climent. Ja em direu com funciona això de la mentorització. Gràcies i salut!!!--Mscetrencada (disc.) 19:44, 12 gen 2014 (CET)

Lluís I

Hola Jey! T'ho comento perquè t'has estat mirant l'article de Lluís I d'Espanya. He provat de fer que l'arbre genealògic quedés amagat com una pestanya i que hi hagi l'opció d'obrir-la, però se'm queda oberta tota l'estona i no m'aclaro com posar-la tancada. Gràcies per endavant--Sorenike (disc.) 22:41, 15 gen 2014 (CET)

@Sorenike: Bones! Amb la plantilla que utilitzes crec que no es pot (llista d'atributs) prova-ho millor amb {{Caixa desplegable}} o {{Barra de fulleig}}. Salut! --Jey (disc.) 00:26, 16 gen 2014 (CET)

Ei! Hola de nou! Et volia preguntar quant de temps ha d'estar en procés d'avaluació l'article? Es per tenir-ho present, em sembla que no hi ha faré gaires més modificacions, puc provar de contactar amb altres usuaris per a que el valori. Què et sembla? Salut!--Sorenike (disc.) 20:52, 17 gen 2014 (CET)

@Sorenike: Hola! Les normes diuen 15 dies com a mínim. Segons la participació que hagi tingut pots optar per deixar-lo més temps o per presentar-lo. Si durant la votació es fan més comentaris és usual que et deixin temps per arreglar-ho i reconsiderar els vots, així que tu mateix. Ànims! --Jey (disc.) 21:01, 17 gen 2014 (CET)
@Jey: Gràcies per la informació! Miraré si trobo algú més, si no doncs ho tiraré endavant. L'haig de presentar jo mateix o hi algú que s'encarregui d'això?--Sorenike (disc.) 22:52, 17 gen 2014 (CET)
@Sorenike: Tu mateix. Si tens dubtes t'ajudo. Et recomano que li facis una nova llegida, jo abans he corregit algunes coses però segur que en queden. Salut!--Jey (disc.) 23:25, 17 gen 2014 (CET)
@Jey: Bé, ho he tornat a repassar. Segurament encara hi hagi algun error. Avui o demà fa quinze dies ja (si comptes el dia 4 també xD) així que ho proposaré ja com article de qualitat, i si s'ha de tornar a modificar doncs llavors ho tornaré de nou i prou. Gràcies!--Sorenike (disc.) 00:31, 18 gen 2014 (CET)

Tintín al Congo

L'article Tintín al Congo ja és de qualitat, felicitats.--Mbosch (会話) 11:25, 18 gen 2014 (CET)

Qualitat

Gràcies per l'oferiment. Crec que m'apuntaré. Els temes que m'interessen són bàsicament la història (si revises veuràs que majoritàriament m'he dedicat a arreglar coses sobre monarques, encara que no descarto altres temes), la cultura japonesa, i també allò relacionat amb Badalona (cultura, història, etc.); segurament tingui més temes que m'interessin, però que em vinguin al cap de moment aquests. M'agradaria fer article de qualitat Badalona, però diria que encara li falta un bon tros... Bé, salut!--Sorenike (disc.) 13:56, 18 gen 2014 (CET)

Hola Jey! Vaig fent sobre l'urbanisme de Badalona, però m'he estat mirant de nou l'article del comte d'Aranda, que vaig crear ja fa un temps, i crec que en quant tingui ampliat i enllestit l'apartat de la carrera política podria passar a avaluació. Què en penses?--Sorenike (disc.) 02:32, 23 gen 2014 (CET)

@Sorenike: Em sembla perfecte. Per esdevenir AQ hauries d'assegurar-te que s'inclou almenys tota la informació de l'article en castellà, que ara mateix és més llarg. Si necessites quelcom ja saps! Ànims! --Jey (disc.) 11:06, 23 gen 2014 (CET)

Encara no. Haig d'arreglar la part d'urbanisme, que a més no té una sola referència.--Sorenike (disc.) 10:51, 29 gen 2014 (CET)
Llavors obro el procés d'avaluació?--Sorenike (disc.) 23:46, 25 feb 2014 (CET)

On col·loco l'avaluació de Badalona? A ciències socials? D:--Sorenike (disc.) 00:17, 26 feb 2014 (CET) Fet Fet!--Jey (disc.) 00:19, 26 feb 2014 (CET)

Samantha Smith

L'article Samantha Smith ja és de qualitat, felicitats.--Mbosch (会話) 12:00, 24 gen 2014 (CET)

Bergman

No entenc el que dius. Ja es article de qualitat, no?--Pallares (disc.) 21:59, 24 gen 2014 (CET)

Henry Moore

Hola Jey! El nom de les obres artístiques el primer que cal fer és cercar bibliografia, si existeix en català, en aquest cas d'Henry Moore si n'hi ha, jo tot el que tinc està en castellà. Però quan vaig fer l'article de la Figura reclinada, vaig anar a la biblioteca municipal del meu barri i vaig trobar diversos llibres de la Fundació de La Caixa que eren en castellà/català, que em van ajudar molt. En el cas que no ho trobis jo posaria el nom en anglès i si de cas entre parèntesis la traducció literal en català crec que és el més correcte, o simplement deixar-ho en anglès. Salutacions i avisa'm quan acabis. --MarisaLR (disc.) 21:02, 25 gen 2014 (CET)

Hola, Jey! Veig que has "agraït" alguna cosa que jo he fet al projecte Articles Absents (no entenc com funciona això de l'agraïment, però ara no és el cas). Hi ha molta feina a fer en aquest projecte, i pot ser una font útil d'articles interessants. N'hi ha de tots els temes. Perquè no t'hi apuntes?--Climent Sostres (disc.) 00:42, 28 gen 2014 (CET)

@Climent Sostres: I tant! Ja en vam parlar a la trobada si ho recordes. Calculo que ja n'he fet una vintena però no acabava d'entendre el sistema que feu servir per comptabilitzar-los, potser encara et portava més feina... :S El que havia demanat en alguna ocasió es que es regenerés la llista perquè estem treballant amb una del 2007 que deu estar una mica obsoleta. Pel que fa a agraïr només has de visualitzar la contribució en concret que vols agraïr i t'hauria de sortir un enllaç al costat de "desfés". Salut! --Jey (disc.) 11:31, 28 gen 2014 (CET)
Si vols, només has d'esborrar de la llista l'article que hagis fet i anotar-ho al resum d'edició. Jo ja el tindré en compte al recompte.--Climent Sostres (disc.) 23:32, 28 gen 2014 (CET)
I apuntar-te a la llista de participants! De fet, ja hem comptabilitzat i retirat de la llista 78 articles teus, i estàs al 7è lloc de la classificació general provisional. Ànims!--Climent Sostres (disc.) 00:39, 29 gen 2014 (CET)

Viquiprojecte:Museu del Disseny de Barcelona

Hola Jey, com va tot? T'escric per comentar-te que ahir va començar el Viquiprojecte:Museu del Disseny de Barcelona i que durant els propers dies és possible que s'incrementi molt l'activitat dels novells. Ja se que estàs molt enfeinat amb els articles de qualitat, però et contacto pq et vas apuntar com a mentor del projecte. A veure com va. Gràcies per tot i molta sort!--Kippelboy (disc.) 07:54, 11 feb 2014 (CET)

El Greco

Si et pots passar per aquí,[1] a veure que et sembla el comentari que han fet sobre les referències mig ocultes? Moltes gràcies. --MarisaLR (disc.) 20:27, 13 feb 2014 (CET)

Atemptats de Bombai

Fet Fet!Bestiasonica: enraonem? 13:52, 18 feb 2014 (CET)

Llac Suggeriment

Podries utilitzar la plantilla {{Llac}} encara que només sigui per afegir les coordenades i poc més. (tot i que segur que a la fitxa et permetrà omplir diversos camps.--KRLS , (disc.) 17:23, 26 feb 2014 (CET)

elPeriódico: França publica una primera versió inèdita d'un àlbum de Tintín

Hola, Jey. He vist aquesta notícia, que potser et sembla interessant per ampliar els articles sobre Tintín. --Álvaro (disc.) 15:45, 12 març 2014 (CET)

@Alvaro Vidal-Abarca: Molt interessant, gràcies! --Jey (disc.) 17:46, 13 març 2014 (CET)

USURP

I confirm that I am requesting an usurpation of user Jey in english wikipedia. --Jey (disc.) 02:41, 18 març 2014 (CET)

Cercant un mentor

Sistema de mentorització
DaniS (disc.) és novell a la Viquipèdia i desitja l'ajuda d'un mentor.
Data del missatge: 01:18, 20 març 2014 (CET)


Em diu error de citació. Hi ha etiquetes però les referències no es mostraran si no hi ha la plantilla. Em pots ajudar i fer-m'ho si us plau, m'estic posant molt nerviós.

Hi ha deu referències dins del text però per culpa de la plantilla diu que no es mostraran. Aquest dijous ho haig de tenir acabat per a una assignatura. Gràcies.

@DaniS: Veig que en KRLS ja t'ha contestat. Un altre cop intenta deixar una mica de marge perquè el mentor et contesti i no perdis els nervis. Ànims! --Jey (disc.) 03:22, 20 març 2014 (CET)

Hola

Hola Jey! Podries dedicar algun torn d'edició a llegir, comentar i votar alguna de les propostes de Viquipèdia:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article? És que m'agradaria anar tancant ja el concurs i sembla que les votacions estan estancades.--KRLS , (disc.) 13:46, 10 abr 2014 (CEST)

Hugo Claus

Moltes gràcies per a les teves suggestions i correccions. He fet uns quants canvis a l'article per fer-lo més clar. No és qüestió de "mig traduir", com que no tradueixo quan escric (escric al meu català d'autodidacta). Només s'ha de saber que el català no és la meva llengua materna, i quan escric, hi ha moltes faltes com que sóc influenciat per totes les altres llengües que parlo, i faig faltes en totes, tot i al neerlandès que és la meva llengua materna. És per això que em concentro en principis en el contingut, en esperar que catalonoparlants ml'ajudaran per a la forma (i per al contingut). Ja heu de saber que en comparar les dues versions, després que altres van fer un repàs, m'ensenya molt, quasi és com antany a l'escola, quan el mestre corrigia de vermell… ajuda molt; espero que continuaràs ajudant-me per a millorar aquest article. Moltes gràcies, ——Flamenc (disc.) 12:31, 12 abr 2014 (CEST)

Flamenc L'article està molt bé i només té alguns errors menors, si el català no és la teva llengua quasi ni es nota. Enhorabona per això! Sobre "La pena..." crec que l'article s'hauria de crear si és la seva obra principal i si no s'ha traduït al català s'hauria d'anomenar amb el títol original. Salut! --Jey (disc.) 06:34, 13 abr 2014 (CEST)

Catalan Culture Challenge Barnstar

The Catalan Culture Challenge Barnstar
Hi Jey!
Thank you very much for participating in the Catalan culture challenge, we hope you had a great time. As promised, here you have the Catalan Culture Challenge Banstar, show it with pride!

If you enjoyed this experience, you'll be most welcome to join us next 10th May at the Joan Miró Global Challenge. Moltes gràcies!

--ESM (disc.) 16:40, 26 abr 2014 (CEST)

Una Viquipèdia de qualitat

Hola Jey! Ets el guanyador de la primera edició d'Una Viquipèdia de qualitat. Felicitats! Ja concretarem com t'enviem el premi.--KRLS , (disc.) 00:35, 29 abr 2014 (CEST)

Viquiprojecte:Ficomic

Viquiprojecte Saló del Còmic


Se't concedeix aquesta distinció per la teva participació al
Viquiprojecte FICOMIC
en motiu de la 32a edició del Saló Internacional del Còmic de Barcelona (2014).
Gràcies!

--Kippelboy (disc.) 06:41, 18 maig 2014 (CEST)

Cercant un mentor

Sistema de mentorització
Sannddyy93 (disc.) és novell a la Viquipèdia i desitja l'ajuda d'un mentor.
Data del missatge: 03:05, 30 maig 2014 (CEST)


Hola, voldira saber com és que sem borra l'article un cop pujat a wiki, i també com es posen les referencies?

Gracies.

Cercant un mentor

Sistema de mentorització
Doktorkampi (disc.) és novell a la Viquipèdia i desitja l'ajuda d'un mentor.
Data del missatge: 15:56, 21 juny 2014 (CEST)

Bona tarda! M'agradaria contribuir a la viquipèdia creant nous articles i traduint-ne aquells que ja existeixin. Voldria començar traduint un article des de l'anglès. Com ho hauria de fer? Hi ha alguna aplicació que redueixi la visibilitat dels codis i que faci la redacció més intuïtiva? Moltes gràcies!

Hola Doktorkampi potser podries provar la pestanya "Crea" enlloc de "Crea el codi" (a a dalt a la dreta) per un article nou. Per modificar un article existent seria "Modifica" enlloc de "Modifica el codi". Així accedeixes a l'editor visual molt més intuitiu. Ja tens alguna idea en ment? Ànims! --Jey (disc.) 16:44, 21 juny 2014 (CEST)
No trobo la pestanya de què em parles... :( M'agradaria començar traduint un article des de l'anglès, concretament el del programa d'aprenentatge d'idiomes gratuït anomenat Duolingo. He estat mirant diverses pàgines de com fer-ho i no sé si ho acabo d'entendre... Faré algunes proves a veure si me'n surto...Gràcies --Doktorkampi (disc.) 14:54, 23 juny 2014 (CEST)
Doktorkampi El primer és mirar si la pàgina existeix. Quina t'agradaria fer? No tinguis por d'equivocar-te, comença-la com puguis i jo ho aniré seguint. Ànims! --Jey (disc.) 20:28, 23 juny 2014 (CEST)

Contribució a Fets de maig del 1937

Hola Jey! Moltes gràcies per la teva ajuda editant l'article sobre els Fets de maig del 1937. Aquesta edició és una còpia literal d'un paràgraf del treball de l'Antoni Lardín. A més inclou una cita textual no identificada d'un llibre d'en Josep Antoni Pozo. Podries explicar aquesta informació amb les teves pròpies paraules, sisplau? PS: tot això ho he descobert després d'haver afegit Plantilla:Qui, picat per la curiositat. No et pensis que feia una pregunta retòrica. I ja et dic que moltes gràcies per coŀlaborar en aquest article tan important com necessitat.--QuimGil (disc.) 06:09, 26 juny 2014 (CEST)

QuimGil si gràcies per mirar-ho. El text té llicència CC-BY i per tant es pot fer una còpia literal citant l'autor. He eliminat la cita textual perquè no queda clara i no em sembla absolutament imprescindible. Tot plegat és un experiment que estic fent com a part de la residència UOC :). També crec que l'article és important. Com ho veus ara? Gràcies per revisar-ho!--Jey (disc.) 11:44, 26 juny 2014 (CEST)

Cercant un mentor

Sistema de mentorització
Col·lecció Gelonch Viladegut (disc.) és novell a la Viquipèdia i desitja l'ajuda d'un mentor.
Data del missatge: 12:31, 30 juny 2014 (CEST)

Bon dia, estic creant un article a la viquipèdia, però no se com pujar fotos pròpies. L'article és sobre una Col·lecció i m'agradaria posar el seu logo. Moltes gràcies.

Hola Col·lecció Gelonch Viladegut sigues benvingut! Abans de seguir llegeix siusplau aquest text i si tens qualsevol dubte en tornem a parlar. Per pujar una imatge has d'assegurar-te que aquesta té una llicència compatible amb la Viquipèdia o que l'autor t'autoritza expressament a fer-ho. És així? Salut! --Jey (disc.) 16:57, 30 juny 2014 (CEST)

Cercant un mentor

Sistema de mentorització
Gkernell (disc.) és novell a la Viquipèdia i desitja l'ajuda d'un mentor.
Data del missatge: 18:50, 2 jul 2014 (CEST)


Hola Arnau,

Soc nou en això de la wikipedia i et volia preguntar una cosa: Estic intentant modificar la biografía d'una persona però en pocs minuts torna estar com abans de fer els canvis i no se perquè. Hi ha algún procés que s'ha de fer que jo desconec?

Gràcies

Hola @Gkernell: no em dic Arnau però això és el de menys :P Hauries d'intentar explicar perquè vols eliminar els enllaços de la biografia de l'article perquè les teves contribucions siguin acceptades pels altres usuaris. Els enllaços que has eliminat semblen correctes i per això algú ha revertit els canvis. Si ho vols fer t'hi ajudo. Ànims!! --Jey (disc.) 22:44, 2 jul 2014 (CEST)

Santa Maria de Viver

Hola, Jey: Observaràs que he refet totalment l'edició de la pàgina Santa Maria de Viver que tú vares iniciar. Per pura casualitat vaig veure que havies barrejat la foto i categories de Santa Maria de Viver (de Segarra) amb la descripció de Santa Maria del Viver, d'Argentona. Ja obriràs una pàgina nova. És una llàstima que, quan obris una nova pàgina, no hi posis la corresponent infotaula. Ho dic, per exemple, per Sant Pere de Figuerola, Sant Quirze de la Coma, Sant Jaume dels Tracs, etc. Els articles millorarien molt. També posar commonscat si la categoría és a Commons. Un saludo--Isidre blanc (disc.) 18:03, 9 jul 2014 (CEST)

@Isidre blanc: gràcies per revisar-ho! Tots aquests articles formen part d'un paquet del VP:Xucladors (on estarem encantats de rebre't si t'interessa). En alguns casos no hi ha més informació que la que s'hi edita però igualment m'ho apunto de deures. Salut! --Jey (disc.) 01:12, 10 jul 2014 (CEST)

Casa Lesseps

Doncs allà és, al carrer Sant Miquel número 11. Mira què en diu la fitxa de l'Ajuntament. --Enric (discussió) 21:26, 14 jul 2014 (CEST)

Perdona, la fitxa de l'Ajuntament té l'adreça equivocada. La casa aquesta toca a la plaça de la Barceloneta, exactament és a l'esquerra de l'església de Sant Miquel, i al número 41 (no 11) del carrer Sant Miquel. És aquesta casa. És una mica més digna per a un cònsol fa l'ullet --Enric (discussió) 10:15, 16 jul 2014 (CEST)

Papes

Hola Jey, perdona que et pregunti sempre a tu, però... bé, que hi farem! Mira, vaig presentar a avaluació l'article del papa Lli, el qual encara no ha rebut cap mena de comentari i no sé quan fa que hi és, i ara estic -bé, diria que de moment ja podria presentar-lo a avaluació- el de Melquíades. El meu dubte és si per extensió són correctes, tenint en compte que són de la primera època dels papes i dades seves en general no n'hi ha gaires. A primera vista què et semblen?--Sorenike (disc.) 22:41, 17 jul 2014 (CEST)

Hola Sorenike encantat de tornar-te a trobar per aquí! Vaig estar content de saber que vas animar-te a fer el pas de participar en activitats de la Viquipèdia al "món real" esperem que no sigui l'últim cop! Per això de les avaluacions no et desanimis, tot depèn de la quantitat de voluntaris que s'hi interessin i es fa complicat posar-hi terminis... Sobre l'extensió crec que és adequat, com tu dius és complicat aportar més informació. A vegades aquests tipus d'articles reben la qualificació de "Bo" enlloc de "AQ" no perquè no siguin impecables sinó perquè simplement son curts. Però com et dic és qüestió de sentit comú i es deixa a criteri dels autors. Aquesta setmana intento donar-li un cop d'ull. Salut! --Jey (disc.) 18:20, 19 jul 2014 (CEST)
Hola. Per ser la primera vegada va estar bé. En principi hauré de seguir participant per les qüestions del Viquiprojecte, sembla que hi ha interès pel tema a Badalona. Respecte al que et comentava, en qualsevol cas, intentaré buscar més informació si m'és possible, i si no, els presentaré, com tu dius, per a ser articles bons. Salutacions!--Sorenike (disc.) 20:46, 19 jul 2014 (CEST)

Hola de nou! Crec que passaré al papa Lli a proposta de qualitat, posaré en principi que com a bo. Si després consideren que pot ser de qualitat, que ho diguin els avaluadors. Què et sembla?--Sorenike (disc.) 00:19, 28 jul 2014 (CEST)

@Sorenike: Per mi tal, i com està ara, el pots presentar a AQ. Bona feina! Salut! --Jey (disc.) 01:06, 28 jul 2014 (CEST)

Artur Galceran i Granés

Hola,

Estic curiós perquè no has publicat http://es.wikipedia.beta.wmflabs.org/wiki/Usuario:Jey/Artur_Galceran_i_Gran%C3%A9s aquí :) --Amir E. Aharoni (disc.) 11:58, 20 ago 2014 (CEST)

@Amire80: se m'havia penjat al guardar-lo i me n'havia oblidat. Gràcies per recordar-m'ho. Salut! --Jey (disc.) 00:47, 21 ago 2014 (CEST)

Va de marxa fúnebre

Bé, he agafat la Categoria:Biografies per data de defunció com a categoria principal i cerca en totes les subcategories, per ara el resultat és a Usuari:Anskar/proves/Defun, per tant caldria:

  • Indicar si cal cercar en alguna altra categoria principal
  • Pàgina on desar els resultats
  • Comprovar que és el resultat esperat

Salut. --Anskar (disc.) 14:24, 6 set 2014 (CEST)

@Anskar: Crec que és això però avui no hi ha canvis! No sé on es pot guardar, en una subpàgina d'usuari? Ho aniré seguint gràcies!--Jey (disc.) 15:50, 6 set 2014 (CEST)

Referèndum Escòcia

Hola, molt bones, he vist que a la viqui en anglès actualitzen gairebé a l'instant els resultats que dona el twitter oficial del referèndum d'Escòcia. Jo he posat a mà el resultat dels dos comtats que han sortit, però segurament quedaria més bé amb la plantilla de la wiki en anglès, tu ho saps fer?--Pitxiquin (disc.) 03:46, 19 set 2014 (CEST)

@Pitxiquin: crec que ja ho tens. He utilitzat la plantilla {{cel·la no}} mira a veure que et sembla! Salut! --Jey (disc.) 13:18, 19 set 2014 (CEST)
Moltes gràcies, ha quedat molt bé.--Pitxiquin (disc.) 13:34, 19 set 2014 (CEST)

USURP

I confirm that I request usurpation of user Jey in Commons--Jey (disc.) 17:14, 23 set 2014 (CEST)

Cercant un mentor

Sistema de mentorització
Josepagustimas (disc.) és novell a la Viquipèdia i desitja l'ajuda d'un mentor.
Data del missatge: 12:32, 2 oct 2014 (CEST)

Hola, no se com insertar una imatge en el fitxer de proves,gracies

Benvingut Josepagustimas! Veig que ja ho has aconseguit. Si tens cap més dubte només has d'escriure aquí mateix. Salut i ànims! --Jey (disc.) 14:10, 2 oct 2014 (CEST)

com centro la imatge?, gracies.
Josepagustimas doble click a la imatge > Configuració avançada > Centrar. --Jey (disc.) 16:22, 3 oct 2014 (CEST)

Distinció d'articles

Hola bon dia, sóc en Manlleus, em passo per aquí per comentar que tenim propostes d'articles per a ser distingides com a Articles de Qualitat o Bo. Encara que no siguin temes que toquis o que en tinguis domini potser seria una bona idea ajudar als altres per a que prosperi el seu treball. Potser, et pot treure uns minuts a mirar o revisar alguns dels articles però tots sabem que comentar i finalment votar és gratuït, el que resultaria de gran ajuda i contribució als usuaris que hi han col·laborat. Si poguéssim reduir els articles en avaluació per encarar-los en la votació, deixaríem pas a nous articles, agilitzant el procés. Com que has contribuït en algun moment en els articles de qualitat, m'ha semblat bé comentar el seu estat actual. Actualment tenim 13 articles en avaluació i 9 en votació. Moltes gràcies per llegir. Salutacions,--Manlleus (disc.) 17:48, 3 oct 2014 (CEST)

Felicitats per la teva edició número 20.000

Tot i que una miqueta tard (no gaire). Et felicito per la teva gran contribució a la viquipèdia i per haver arribat a les 20.000 edicions. Moltes gràcies per el teu treball i endavant. Entre tots ajudem a que la cultura i la informació sigui lliure per tothom en la nostra llengua, dignificant-la. ENDAVANT!--Pitxiquin (disc.) 12:49, 7 oct 2014 (CEST)

@Pitxiquin: oh! Ja feia dies que ho mirava però al final te n'has adonat tu abans que jo! Com ho has vist? Moltes gràcies! --Jey (disc.) 13:30, 7 oct 2014 (CEST)
Revisant la Viquipèdia:Llista de viquipedistes per nombre d'edicions, ejejje. --Pitxiquin (disc.) 13:48, 7 oct 2014 (CEST)

Guardó Repte Monuments

Estrella d'edició
Repte 2014 Monuments
Repte 2014 Monuments
Hola Jey!

Moltes gràcies per haver participat en el Repte Monuments de setembre 2014, esperem que t'ho hagis passat bé. Com a participant en el projecte et concedim aquest guardó que pots lluir amb orgull per haver col·laborat en la difusió del patrimoni.

Pots veure el nostre informe final. Si tens oportunitat d'assistir a la Viquitrobada 2014 de Tarragona podrem comentar aquest i altres projectes de la Viquipèdia.

En nom de l'equip organitzador, el nostre agraïment.

--V.Riullop (disc.) 14:24, 7 oct 2014 (CEST)

Viquitrobada

Si he anat a algunes viquitrobades, però no em serà possible en aquesta ocasió, estic passant una malaltia una mica llarga que em té reclosa a casa, espero que a la pròxima ja pugui anar-hi i conèixer en persona, com tu bé dius, a altres usuaris. Gràcies per la teva oferta. Bona viquitrobada!!! --MarisaLR (disc.) 11:54, 14 oct 2014 (CEST)

Viquimarató Estudis Catalans

Ho he posat al informe d'activitats, però revisa-ho, potser pots posar números respecte al que es va editar i afegir a meetings la feina preparatoria. -- Dvdgmz(Escriu-me) 12:50, 3 nov 2014 (CET)

Fet Fet! gràcies Dvdgmz! --Jey (disc.) 15:34, 3 nov 2014 (CET)

Subirachs

Hola, Jey. Gràcies pel teu ajut. Només hi ha una cosa que no entenc, potser sigui un lapsus, ja que has posat Facultat de Dret a l'Homenatge a Barcelona, que es troba a Montjuïc. Salutacions.--Canaan (disc.) 18:58, 3 nov 2014 (CET)

bona feina a les avaluacions, continua per allà que ens calen moltes mans!--barcelona (disc.) 12:45, 7 nov 2014 (CET)

Creació plantilla Infotaula Desert.

Bona tarda Jey,

Podries mirar la plantilla Infotaula Desert? No me'n surto. Moltes gràcies. --Albert SN (disc.) 19:14, 13 nov 2014 (CET)

@Albert SN: com puc ajudar-te? --Jey (disc.) 19:37, 13 nov 2014 (CET)
@Jey: Doncs que no em surt cap tipus d'informació. Sóc un patata.--Albert SN (disc.) 20:31, 13 nov 2014 (CET)
@Albert SN: Estàs confonent el codi de la plantilla (el que trobaràs si "modifiques el codi" de la {{Infotaula Desert}}) amb el que has d'escriure cada cop que la vulguis fer servir (per exemple a Gobi). Tal com està ara ja la pots fer servir. Fixa't en l'exemple de {{Llac}} i Llac Victòria. Espero que ho tinguis més clar així :D --Jey (disc.) 23:46, 14 nov 2014 (CET)

re:Passives

Hola, moltes gràcies per revisar! Per traduir de l'anglès no solc utilitzar cap traductor automàtic però a mesura que vaig traduint, a vegades no em dono compte si utilitzo massa vegades una paraula o com en aquest cas utilitzo la mateixa forma del passat. Intentaré canviar algunes formes verbals depenent d'on quedin millor. També tinc entre mans l'article Presa de les Tres Gorges, de fet he corregit diversos punts de millora (alguns bàsics) que vas comentar anteriorment i aviat estarà més polit, moment del qual t'avisaré per si hi trobes alguna cosa més. També tinc en pensament, properament, posar en avaluació Lluna, que ve del Viquiprojecte:Setmana de la Ciència 2014 conjuntament amb l'Arnaugir i gairebé està enllestit. Salutacions.--Manlleus (disc.) 15:41, 19 nov 2014 (CET)

Verbs passius en Samsung Galaxy S III: Fet Fet!--Manlleus (disc.) 11:38, 23 nov 2014 (CET)

Fotos tgn

el plaer va ser mutual. Ja he publicat unes fotos més urgents. Les de Tarragona començaré aquest cap de setmana. Em cal una mica de temps com que tinc un problema amb Apple que va upgradar el meu programa de fotos i va suprimir la possibilitat de llegir les geocoordenades. Comencen fent millores que de fet són pitjores. Encara no he trobat cap solució per a llegir-les. Fins a la propera, aviat espero. Flamenc (disc.) 20:54, 19 nov 2014 (CET)

he començat a publicar unes fotos. he trobat finalment (després de molt de nerviositat) la manera d'extraure les geodades de la meva càmera. Tot i això, la majoria dels monuments que vaig fotografiar, ja són ben documentat a commons, no sé si cal doblejar les fotos. És fa la feina una mica avorrit, per mirar tot el que ja existeix. Tanmateix, he començat: fotos de Flamenc. Les fotos més personals (no posaré totes a commons) posaré en un dropbox, si tot va bé aquest diumenge, excepte, si fa sol, aleshores he de sortir en bici - acabem una setmana molt nòrdica, durant la qual el cel no va obrir-se ni un quart d'hora, amb núvols baixos i grisos. Fins aviat. Entre Nadal i cap d'any m'estic a Calonge de l'Empordà.--Flamenc (disc.) 21:29, 22 nov 2014 (CET)
Continuo, però tinc problemes amb l'ordenador. Ara he après afegir la categoria Wiki Takes Tarragona 2014. --Flamenc (disc.) 01:22, 25 nov 2014 (CET)
Continuo, poc a poc, el problema és l'adicció, en descarregar la foto de l'Avi virgili, m'he adonat que ningú n'havia parlat en la viqui neerlandesa, ni en cap altre tret de la catalana, tot i ser una persona interessant, doncs, li he fet l'article nl:Josep-Pau Virgili i Sanromà, el que retarda el descarregament de més fotos.--Flamenc (disc.) 23:03, 25 nov 2014 (CET)
@Flamenc: hehehe, a en Lluís li agradarà veure-ho. --Jey (disc.) 00:58, 26 nov 2014 (CET)

esclavitud-Tretzena esmena

Hola, tinc pendent el tema de l'esclavitud als estats units i millorar tot sobre comerç triangular i trata, però com k ara no puc fer articles llargs manualment pk tinc una ma trncada, estic amb temes de categoritzar bé àfrica, k són edicions més senzilles, però s'haura de fer. No se si hi ha algun robot k te'l tradueixi de anglès o frances i jo només l'hagi de repassar...--Pitxiquin (disc.) 01:18, 21 nov 2014 (CET)

Presa de les Tres Gorges

Hola bones! Passo a comentar-t'he que he complert amb les propostes de millora sobre la Presa de les Tres Gorges, sé que s'ha tardat, però més val tard que mai. Si tens algun suggeriment o nova proposta de millora, si us plau, deixa nota a la discussió o si ho veus clar vota l'article. Moltes gràcies. Salutacions,--Manlleus (disc.) 20:40, 25 nov 2014 (CET) @Manlleus: ho tindré en compte moltes gràcies per l'esforç! --Jey (disc.) 00:59, 26 nov 2014 (CET)

Món Viu Productes Ecològics

Hola, acabo de veure aquest article noi que jo crec que mereix la plantilla de supressió directa, tu que creus? Món Viu Productes Ecològics. És purament publicitari.--Pitxiquin (disc.) 03:21, 30 nov 2014 (CET)

Pitxiquin hi estic d'acord, ja està marcat. Salut! --Jey (disc.) 03:27, 30 nov 2014 (CET)
No sabia si calia plantilla esborrament o destrucció però crec k squesta es millor.--Pitxiquin (disc.) 03:34, 30 nov 2014 (CET)
La veritat és que mai passo per la pàgina d'esborraments, en Pau opina que és SR però en qualsevol cas sembla que es borrarà aviat :)--Jey (disc.) 13:11, 30 nov 2014 (CET)

Solimà

Quan estiguin els vermells fets, si ningú no l'ha avaluat, m'avises i m'hi passo, ok? Desencallem els processos com vam dir a la viquitrobada--barcelona (disc.) 10:02, 2 des 2014 (CET)

barcelona el tema dels enllaços vermells és independent de les millores alternatives que es puguin proposar (al final potser ni els faig tots :P) Gràcies! --Jey (disc.) 20:21, 3 des 2014 (CET)
sí, però així m'espero hehehe i vaig fent altres coses! (i de pas ho accelero, dos per un llavors ;) )--barcelona (disc.) 16:57, 6 des 2014 (CET)

Kanuni Sultan Süleyman

Hola. Los turcos lo conocemos asi, Sultan Süleyman el Legislador (Kanuni significa "lawmaker"). Si no me equivoco en el Occidente (o sea fuera de Turquia?) se le conoce como "El Magnífico" y no "El Legislador". Gracias y saludos. --E4024 (disc.) 14:41, 5 des 2014 (CET)

Hola E4024, en el artículo ya lo especifica ¿no? ¿Que es lo que propones cambiar? Gracias! --Jey (disc.) 20:29, 5 des 2014 (CET)
Nada. Recién estoy tratando de aprender el idioma. Saludos. --E4024 (disc.) 08:38, 8 des 2014 (CET)

Ajuta

Jey, me puede dar una mano de ayuda en Sulu köfte por favor? Temo que tengo errores de gram. y ort. Moltes gràcies. --E4024 (disc.) 09:56, 9 des 2014 (CET) E4024 Fet Fet! un altre cop prova d'utilitzar un traductor automàtic i el corrector del navegador, sortirà millor. Salut!--Jey (disc.) 17:34, 10 des 2014 (CET)

Categories

Hola Jey Bona feina amb les categories noves. Ara repassava Categoria:Tractats de la Primera Guerra Mundial i li faltaven els iw. Pensa a posar-los en crear la categoria, que sinó queden despenjats de la resta de les Viquipèdies pels segles dels segles ;) Pau Cabot · Discussió 15:33, 9 des 2014 (CET)

Quinzena de la Qualitat

Bones! El 22 de desembre comença la Gran Quinzena Anual de la Qualitat, en la que espero que participis. Encara som a temps d'afegir modificacions, si ho creus necessari, i et recordo que pots apadrinar tasques, com les dels apartats referents a categories. Moltes gràcies! --Panotxa (disc.) 10:20, 16 des 2014 (CET)

Bon Nadal

Arbol de Navidad hecho de mazapán en Göztepe, Kadıköy, Istanbul. A la izquierda jarros con dulces de castaña.

Mejores deseos para el 2015. --E4024 (disc.) 11:48, 22 des 2014 (CET)

Festes

Bon Nadal i Feliç Any Nou!! --MarisaLR (disc.) 19:38, 22 des 2014 (CET)

Cercant un mentor

Sistema de mentorització
Cristinariera73 (disc.) és novell a la Viquipèdia i desitja l'ajuda d'un mentor.
Data del missatge: 22:19, 25 des 2014 (CET)


Benvolguts,

Fa dies que intento posar referències i pujar imatges a la pàgina que he creat sobre Lali Ribera Rodegas i no me'n surto.

Si us plau, em podríeu ajudar?

Gràcies,

Cristina

Cercant un mentor

Sistema de mentorització
Sitosite (disc.) és novell a la Viquipèdia i desitja l'ajuda d'un mentor.
Data del missatge: 12:43, 29 des 2014 (CET)


Hola! Vull redactar una entrada a la Wikipedia sobre una disciplina del Coaching que es diu "Coaching Transformacional". He redactat l'article a la zona de proves pero no sé com fer-ho per a posar-ho actiu i que m'ho pugueu revisar.


Tampoc sé si haig d'afegir alguna cosa més a la informació que he posat.


Moltes gracies!

Campionats

Hola, Jey. Opino que aquesta mena d'articles sobre campionats són clarament admissibles i s'han de tenir. A més a més, són relativament fàcils d'ampliar perquè a can en: i a can es:, com a mínim, sempre els tenen amb bastant de contingut, i només cal traduir semiautomatizadament. Així que si mai trobes més articles d'aquesta mena, i m'ho comentes, miraré d'ampliar-los!.--Carles (enraonem) 01:24, 31 des 2014 (CET)

He millorat una mica la Regional Preferent Valenciana, tot i que segueix sent obsolet perquè a can es: no ho tenen actualitzat tampoc. He mirat de buscar les dades d'ascensos i descensos de la temporada 2013-14 que falta, però no m'acabo d'aclarir, així que ho he tornat a deixar com a {{obsolet}}, tot i que és menys obsolet que abans!.--Carles (enraonem) 10:49, 2 gen 2015 (CET)

Discussions desateses

Hola Jey!

Ja torna a funcionar amb normalitat el Viquiprojecte:Discussions desateses, t'escric aquest missatge perquè molt probablament no hagis rebut cap notificació. Encara no sabem perquè no es reben les notificacions a l'espai de noms 103 (Viquiprojecte discussió), s'ha demanat a phabricator que s'ho mirin però de moment no hi ha resposta.

Moltes gràcies de participar!

--GerardBot (disc.) 16:19, 5 gen 2015 (CET)

Plantilla reconeixement UOC

Ep, bon any. Ja sé que he trigat a fer-ho (les festes són complicades sempre per mi, per família i per feina de final semestre) però finalment he fet la plantilla i l'he posada a Viquiprojecte:UOC/Materials#Reconeixement. Falta polir una mica la documentació posant-la en una subpàgina, quan pugui ho faré. Si veus res malament diga'm-ho o corregeix tu mateix. -- Dvdgmz(Escriu-me) 19:16, 7 gen 2015 (CET)

Gràcies Dvdgmz bon any a tu també! Jo ho veig bé. Li ho faig saber també a en Kippelboy que és el que s'ha dedicat a xuclar aquests continguts últimament. Salut! --Jey (disc.) 22:31, 7 gen 2015 (CET)
D'acord. @Kippelboy: també ho veus bé? Salut i bon any -- Dvdgmz(Escriu-me) 12:50, 8 gen 2015 (CET)

Notificacions de viquiprojecte

Hola Jey! Hem detectat un possible bug a l'espai de noms 103 (Viquiprojecte discussió:) que fa que les mencions no es notifiquin. Per investigar-ho s'ha fet una menció vostra a Viquiprojecte Discussió:Prova. Us agrairíem que allà mateix informessiu de si us ha arribat la notificació de la menció i si us arriben normalment les notificacions de Viquiprojecte discussió:Discussions desateses.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració, --GerardBot (disc.) 14:02, 8 gen 2015 (CET)

500k

Bon any! Miraré de fer alguna cosa. Malgrat tot, segueixo pensant que en algunes coses un bon esborrany ja pot ser un article prou bo, especialment si el tema no afecta de ple l'àmbit cultural de la nostra viqui. Tiraré per aquesta banda.--Climent Sostres (disc.) 02:09, 12 gen 2015 (CET)

Plantilla Riga

Hola: He acabat amb les esglésies de Riga, de moment les he posat en la plantilla de Riga, però si les vols canviar a una altra plantilla ho pots fer tranquilament, també podria posar-s'hi (jo no sé fer-ho) en aquesta mateixa plantilla però separades per culte: Luterana, Ortodoxa, Catòlica, Anglicana?? - Salutacions --MarisaLR (disc.) 19:51, 26 gen 2015 (CET)

@MarisaLR: ja ho he anat veient! Quina feinada has fet! Com que has fet la majoria d'articles crec que pots decidir tu mateixa com vols fer la plantilla (separada, junta, per culte...). Si vols digues-m'ho i t'ajudo a fer-la. Salut! --Jey (disc.) 21:28, 30 gen 2015 (CET)

Govern d'Andorra 2011-2015

Hola,

He vist que has col·locat l'article en "falta de neutralitat". T'he contestat, però penso que estaria bé que em diguessis que veus malament i ho modifico. Gràcies per l'aportació.--Boigandorra (disc.) 18:21, 9 feb 2015 (CET)

Hola de nou,

Mira, m'ho he repensat i he eliminat tot el text. Millor que s'hi dediqui una persona que en sàpiga més.--Boigandorra (disc.) 19:02, 9 feb 2015 (CET)

Hola Boigandorra no és qüestió de saber-ne més sinó d'intentar eliminar les afirmacions més personals o subjectives. Veig que tu en saps molt i has fet molt bona feina. Segur que amb temps i criteri et quedarà un bon article. En cas de dubte es pot dir "xxx opninava que yyy mentre que zzz opinava el contrari" Si tens més dubtes concrets en parlem a la pàgina de l'article amb la resta d'usuari que l'han modificat. Endavant!--Jey (disc.) 22:59, 11 feb 2015 (CET)

Viquiprojecte UE

Se't troba a faltar !!!! --MarisaLR (disc.) 12:04, 10 feb 2015 (CET)

Moltes gràcies MarisaLR! Tinc poc temps però ho tinc present, en cauran més aviat. Salut! --Jey (disc.) 23:00, 11 feb 2015 (CET)

10 anys

Moltes gràcies! Seguirem 10 anys més, i 10, i 10 i 10....--barcelona (disc.) 13:52, 20 feb 2015 (CET)

Tretzena esmena de la Constitució dels Estats Units

No he fet mai cap proces de fer un article bo. Està acabat, tot i que caldria revisió ortogràfica i gramatical. No se si algú ho podria fer, ja que jo vaig fent els mateixos errors.--Pitxiquin (disc.) 22:54, 23 abr 2015 (CEST)

Cap problema jo t'ajudo. Comencem per l'avaluació aquí! --Jey (disc.) 00:36, 24 abr 2015 (CEST)

Recordeu les discussions desateses!

Teniu pendents alguns avisos de discussions desateses.
Si us plau, entreu un moment a Viquiprojecte Discussió:Discussions desateses i intenteu atendre les que se us han assignat els darrers dies.
Si els propers dies no podreu participar, considereu desapuntar-vos-hi aquí. Gràcies!

--Xavi Dengra (MISSATGES) 22:37, 24 abr 2015 (CEST)

@Xavier Dengra: gràcies ho reviso cada dia però només participo en les discussions quan veig que té sentit fer-ho en el cas d'usuaris novells. en altres casos són usuaris experimentats que no esperen resposta o que simplement han afegit una plantilla com {{traduit de}}. --Jey (disc.) 00:00, 25 abr 2015 (CEST)
Intenta tot i així afegir sempre la plantilla {{fet}}, així sabem que s'ha revisat. Gràcies per la resposta! --Xavi Dengra (MISSATGES) 15:38, 25 abr 2015 (CEST)

Solimà I el Magnífic

L'article Solimà I el Magnífic ja és de qualitat, felicitats.--Mbosch (会話) 00:05, 30 abr 2015 (CEST)

D'acord, Jey, salut, m.--Maria Fullana de València (disc.) 20:40, 7 maig 2015 (CEST)

Viquimarató

Gràcies Jey! He contactat amb en Kippelboy, que m'ha fet aquesta pàgina genèrica: Viquipèdia:Viquimarató Badalona. I de moment l'estic modificant! --Sorenike (disc.) 19:42, 15 maig 2015 (CEST)

Propostes d'AdQ

Hola, tu que normalment hi participes, què et sembla passar a votar algunes propostes d'AdQ? Que està molt parat... Gràcies.--Arnaugir (discussió) 14:04, 20 maig 2015 (CEST)

Cercant un mentor

Sistema de mentorització
Vicviqui (disc.) és novell a la Viquipèdia i desitja l'ajuda d'un mentor.
Data del missatge: 15:26, 15 ago 2015 (CEST)

Hola, m'agradaria contactar amb un mentor. Estic interessat en algú que tingui coneixements d'informàtica, més concretament, conegui polítiques, técniques i desenvolupament de bots de wikipedia; així com eines que ajudin en l'elaboració, ho més automatitzada possible, de continguts a la viquipèdia.

Gràcies!

Hola! A veure si en @Vriullop: et pot ajudar! --Jey (disc.) 06:51, 17 ago 2015 (CEST)

Foto punter

Hola Jey: Em sembla que vas carregar les fotos del punter que vaig avançar per whats. Jo ja les havia pujat i, fins i tot estan a l'article, a la galeria. En concret: la teva File:Via lliure meridiana.jpeg és la meva File:Via Lliure pas del punter 2140.JPG. Gràcies per posar-la com a imatge principal. Pots demanar l'esborrament ?. Merci,--amador (disc.) 06:27, 18 set 2015 (CEST)

Nou article

Hola! Em miro l'article, tot i que crec que hi havia un usuari que s'havia dedicat a millorar els articles sobre Jesús. Et refereixes a la viquitrobada de Badalona?--Sorenike (disc.) 20:27, 19 set 2015 (CEST)

Ah! Òndia, lapsus, no me'n recordava de la trobada de Girona. Doncs la veritat és que no ho sé... xD--Sorenike (disc.) 14:08, 20 set 2015 (CEST)

Viquiprojecte:27S

Moltes gràcies per la teva col·laboració al Viquiprojecte:27S, que acaba avui. Esperem que hagi servit per donar una bona cobertura wiki el més neutral possible a totes les candidatures i candidats, així com informació de context. Gràcies un cop més--Kippelboy (disc.) 07:10, 27 set 2015 (CEST)

Joan Leslie

Com t'ho fas per saber que ha mort? Tinc la sensació que se m'escapen alguns/es. Gràcies. --Pallares (disc.) 08:24, 18 oct 2015 (CEST)

@Pallares: Taxtxan! Persones_vives_a_revisar utiliza dades de wikidata. Alguns son falsos positius (i llavors es poden arreglar a wikidata) però funciona prou bé. Salut! --Jey (disc.) 12:22, 18 oct 2015 (CEST)
Gràcies. :)--Pallares (disc.) 08:42, 19 oct 2015 (CEST)

Hola, he vist que has ficat la plantilla d'importació a Viquidites de l'article de l'assumpte. Entenc que les dites que algú ha posat s'hi puguin importar, però l'article és tan, o tan poc, enciclopèdic com el 99% dels articles que hi ha d'actrius de cinema o televisió (a banda de les cites, sí). T'ho comento per què no li sé veure el punt al fet de que sigui «no enciclopèdic». Ahir m'hi vaig passar una estona arreglant-lo perquè el to era...bastant justet, però d'aquí a això altre, no li veig. Salut! --papapep (disc.) 21:58, 21 oct 2015 (CEST)

Viquitrobada 2015

Biblioteca Carles Rahola de Girona

Bones Jey, com va tot? Ens veurem enguany de nou a la Viquitrobada 2015 els propers 14 i 15 de novembre a Girona? No t'he vist a la llista d'inscrits encara. Vine! que la farem grossa! :-)--Kippelboy (disc.) 17:05, 23 oct 2015 (CEST)

Gràcies a tu, m.--Maria Fullana de València (disc.) 09:14, 26 nov 2015 (CET)

Más madera!

Va dir en Groucho Marx!. Més feina (Categoria:Pàgines que usen plantilla d'edat amb data no vàlida), només te'n queden 151 per arreglar. Molt bona feina!. Jmarchn (disc.) 01:54, 9 des 2015 (CET)

@Jmarchn: com has sabut que era jo? ;) Jo també mantinc algunes categories d'aquest tipus i mai sé si les neteja algú altre. Sobre aquesta, he vist que encara no cobreix tots els errors de la {{data naixement i edat}} m'equivoco (per exemple quan el format és incorrecte)? Es pot fer el mateix? Poc a poc... --Jey (disc.) 19:43, 9 des 2015 (CET)
Una altra cosa, dins d'aquesta feinada de reorganització que estàs fent, podries apadrinar la plantilla {{Data naixement i edat (any)}}, sempre he pensat que l'havíem de tenir però mai he trobat el moment d'estandaritzar-la o optimitzar-la. Gràcies! --Jey (disc.) 20:12, 9 des 2015 (CET)
Ja ho he fet, canviant-ne el nom {{Any naixement i edat}} i creant una nova plantilla, similar {{Anys naixement-defunció i edat}} (d'aquesta última estava la plantilla per crear, a Liu Shan). Jmarchn (disc.) 00:00, 10 des 2015 (CET)
@Jmarchn: Moltes gràcies!! Bona feina! --Jey (disc.) 00:17, 10 des 2015 (CET)

Data naixement i edat

Hola!.

Et vaig localitzar fàcilment: quan vaig modificar {{Data naixement i edat}} vaig anar a veure si hi havia articles a Categoria:Pàgines que usen plantilla d'edat amb data no vàlida, vaig accedir a alguns dels articles per comprovar la resposta a la modificació del plantilla. Més tard vaig veure que no quedava cap article a la categoria. Vaig mirar en l'historial del Firefox per veure en quin article-persona n'havia comprovat l'error: llavors buscant en l'historial de l'article vaig veure que eres tu.

Aquesta plantilla m'ha dut feina ja que hi havia a més un error que apareixia en copiar directament les plantilles de l'article corresponent en anglès: quan la data de naixement o de defunció tenien un 0 al davant de la xifra. Aleshores i per exemple sortia 07 de febrer (sense enllaç) envers de 7 de febrer (amb enllaç). Per resoldre-ho he hagut de crear una plantilla (i un mòdul) que em tragués el 0 del davant ({{DelLeftZeros}}), ja que no n'he trobat cap ho fes.

Fins una altra. Jmarchn (disc.) 22:42, 9 des 2015 (CET)

Festes i més festes

Bones festes. Una abraçada --MarisaLR (disc.) 20:41, 23 des 2015 (CET)

FVA

Bona feina eliminant avisos. En alguns casos, però els he hagut de recuperar com a Miquel Porta i Serra (veges la discussió), Sergi Méndez Reina (ni una sola referència que verifiqui la seva admissibilitat), José Galán Barba (ídem) o Aurelio de Santos Otero (ídem). Que tengui qualque referència o enllaç extern no implica que l'article sigui admissible. Una darrera cosa: si has de continuar amb aquesta tasca, potser estaria bé que posassis succintament les raons de l'eliminació al resum d'edició. M'ajudaria a entendre qualcunes de les teves edicions. Aquest, per exemple, perquè trobes que és admissible? En cap de les altres llengües té cap referència que verifiqui la seva admissibilitat. Pau Cabot · Discussió 23:59, 2 gen 2016 (CET)

@Paucabot: gràcies per revisar-los. En el cas dels futbolistes, el fet d'haver jugat a 1a o 2a divisió de forma professional em sembla suficient per mantenir-los. En el cas dels actors si han participat en alguna producció important (busco entrada notable a imdb). Si se m'ha passat algun criteri d'admissió ho comentem. Si no n'hi ha cap particular el podríem crear? Estalviarien feina [2]. Estic treballant per netejar la categoria de novembre de 2012 de més de 3 anys i també n'he posat uns quants a votació per esborrar, si superen la votació també suposo que s'haurien de deixar com a admissibles. Gràcies!--Jey (disc.) 00:21, 3 gen 2016 (CET)
Sobre els futbolistes, no està clar que sobre segons quins jugadors d'aquestes categories hi hagi cobertura significativa. Sobre els actors, tenir una fitxa a IMDB no verifica l'admissibilitat, l'exemple clàssic és aquest electricista d'El perquè de tot plegat (pel·lícula). Pau Cabot · Discussió 00:28, 3 gen 2016 (CET)
Sobre els futbolistes, el fet de participar en 1a o 2a ja els fa aparèixer en diverses BBDD molt completes [3]. En aquest cas si vols canviem FVA per FR. --Jey (disc.) 00:34, 3 gen 2016 (CET)
Una base de dades, sigui IMDB o una de futbol, no és cobertura significativa. Per verificar-ne l'admissibilitat es necessita una mica d'anàlisi crítica, cosa que les bases de dades no tenen. Pau Cabot · Discussió 00:39, 3 gen 2016 (CET)
I doncs que creus que cal fer per exemple amb els futbolistes que han jugat a 1a? --Jey (disc.) 00:41, 3 gen 2016 (CET)
La majoria dels que han jugat a primera són admissibles. Però si només han jugat un partit a primera, per exemple, hi pot haver un dubte més o manco raonable i s'haurien d'aportar les referències que verificassin la seva admissibilitat i aclarissin el dubte (si és que hi són, és clar). Pau Cabot · Discussió

Santiago Estrany i Castany

Hola, pots mirar els canvis a l'article? I dónar-me el teu avís? Mercès.--Flamenc (disc.) 21:45, 7 gen 2016 (CET)

@Flamenc: cap problema sembla que supera la votació. Estic mirant de fer neteja pel QQ15 i potser m'he equivocat en algun. Aprofito per desitjar-te bon any! --Jey (disc.) 23:07, 7 gen 2016 (CET)

Negretes a les efemèrides

Jey, després de modificar la plantilla {{Febrer 8}} amb el criteri que he estat aplicant darrerament de manera sistemàtica (en negreta la paraula o expressió relacionada amb la imatge, i sols això en negreta) he detectat que desfeia alguna de les múltiples edicions que tu has estat fent a les efemèrides. Perdona! Sobre el criteri esmentat, he perdut la pista de quan i on en vaig veure la proposta / acord, però s'originaria en la idea de suggerir l'equivalent al "a la foto" de les notícies d'actualitat. De fet, ha pogut comprovar que, quan no tens cursor per posicionar-lo sobre la imatge (per exemple a l'"smartphone") i que te la identifiqui en finestra emergent, la negreta permet evitar cerques addicionals a base de clicar-hi. De totes maneres, ara he tornat a intentar localitzar d'on ho havia tret i veig que no apareix ni a la corresponent guia d'estil ni a la seva discussió (arxivada). Em sembla que hauré d'hivernar la meva pràctica. Cordialment,--FranSisPac (disc.) 21:41, 8 feb 2016 (CET)

@FranSisPac: Cap problema. Les efemèrides son molt antigues i generalment poca gent les revisa. En aquest cas aplico Viquipèdia:Llanceu-vos-hi! Salut! --Jey (disc.) 23:00, 8 feb 2016 (CET)
Home, en la plantilla {{Febrer 16}} ho has posat "quasi tot" en negreta... excepte, precisament, el personatge de la foto (Pau Claris)! No és ben bé el que jo suggeria / pretenia! Amicalment... "a pesar de tot", --FranSisPac (disc.) 01:21, 16 feb 2016 (CET)

Catalan Culture Challenge 2016 edition

I apologize if this message is not in your language. Please help translate it.

From February 21 to March 6 we organise the 2nd edition of Catalan Culture Challenge, a Wikipedia editing contest in which victory will go to those who start or improve the greatest number of articles about 11 key figures of Catalan culture. You can take part by creating or expanding articles on these people in your native language (or any other one you speak). It would be lovely to have you on board again. :-)

We look forward to seeing you!

Amical Wikimedia --Kippelboy (disc.) 12:17, 17 feb 2016 (CET)

Gràcies a tu, m.--Maria Fullana de València (disc.) 13:59, 17 març 2016 (CET)

Cercant un mentor

Sistema de mentorització
83.247.136.48 (discussió) és novell a la Viquipèdia i desitja l'ajuda d'un mentor.
Data del missatge: 14:49, 3 maig 2016 (CEST)


Bon dia,

Estic desenvolupant l’article sobre Jhove, tinc alguna consulta sobre alguns comentaris que surten a dalt de la pàgina de l’article.

	L'article o secció necessita millores quant al seu format. (Col•laboreu-hi!)

Pot necessitar retocs en negretes, cursives, enllaços, imatges, categories, infotaules...

	L'article necessita algunes millores en la redacció de la introducció. (Col•laboreu-hi!)

La secció d'introducció ha de definir el tema i resumir els punts més importants de l'article.

Aquest article o secció no cita les fonts o necessita més referències per verificabilitat. Us animem a millorar-lo afegint-hi referències a fonts fiables i independents. La informació no verificable pot ésser posada en dubte o eliminada. Sobre el prime punt, en quant al format he afegit imagtes, retocs, cursives negretes,no ser que més posar En el segon punt sobre consells de l’apartat d’Introducció també vaig fer canvis El tercer les fonts, he afegit enllaços, bibliografia, referències. Us demanem si em podeu orientar, sobre aquests aspectes a millorar Gràcies Salutacions

Cercant un mentor

Sistema de mentorització
83.247.136.48 (discussió) és novell a la Viquipèdia i desitja l'ajuda d'un mentor.
Data del missatge: 14:50, 3 maig 2016 (CEST)


Bon dia,

Estic desenvolupant l’article sobre Jhove, tinc alguna consulta sobre alguns comentaris que surten a dalt de la pàgina de l’article.

	L'article o secció necessita millores quant al seu format. (Col•laboreu-hi!)

Pot necessitar retocs en negretes, cursives, enllaços, imatges, categories, infotaules...

	L'article necessita algunes millores en la redacció de la introducció. (Col•laboreu-hi!)

La secció d'introducció ha de definir el tema i resumir els punts més importants de l'article.

Aquest article o secció no cita les fonts o necessita més referències per verificabilitat. Us animem a millorar-lo afegint-hi referències a fonts fiables i independents. La informació no verificable pot ésser posada en dubte o eliminada. Sobre el prime punt, en quant al format he afegit imagtes, retocs, cursives negretes,no ser que més posar En el segon punt sobre consells de l’apartat d’Introducció també vaig fer canvis El tercer les fonts, he afegit enllaços, bibliografia, referències. Us demanem si em podeu orientar, sobre aquests aspectes a millorar Gràcies Salutacions

Consulta edició document definitiu

Sistema de mentorització
Mbaqueror (disc.) és novell a la Viquipèdia i desitja l'ajuda d'un mentor.
Data del missatge: 19:50, 3 maig 2016 (CEST)

Hola, com puc passar tota la informació de la meva pàgina personal de proves a l'espai definitiu habilitat per al projecte de la UOC (professora Karibel Pérez)? copiant el codi? Moltes gràcies