Usuari Discussió:Sorenike

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Sorenike/Arxiu 1 en data 01-06-2018.

ReginaManresa (discussiócontribucions)

Gràcies! No sé ben bé què ha passat, però crec que correus ha trigat molt. Però ja està.

Resposta a «Mascaretes arribades. gràcies!»
Xvazquez (discussiócontribucions)

Hola, l' usuari:Capsot, em va dir que gravés un vídeo pel 20è aniversari de Viquipèdia. El vaig gravar i vaig enviar un e-mail a l'adreça que m'indicava, però sembla que no ha arribat. Ara fa un moment l'he tornat a enviar (com arxiu adjunt). Digues-me si arriba. Salut.

Sorenike (discussiócontribucions)

Hola! Sí, ha arribat correctament. Gràcies!

Resposta a «Vídeo»
Cataleirxs (discussiócontribucions)

Hola Sorenike

Disculpa que et faci un parell de preguntes sobre l'ús de l'infotaula de persona, que encara soc novell i no ho domino prou. Si et sembla, podem fer servir d'exemple la pàgina de Maria Úrsula de Abreu e Lencastre:

1) Encara no he aconseguit crear una declaració en la que s'hagi d'escriure lliurement el text. Per exemple, els cognoms. Els dos noms ja estaven creats d'abans (i imagino que Maria i Úrsula ja estaven creats com elements), però no he sapigut fer el mateix amb els dos cognoms.

2) hi ha alguna manera de forçar que a l'article es mostri un camp concret dels que hi ha registrats a WD? Voldria que sortís el camp Ciutadania, està ben posat a WD però no surt a l'article de WP.

Moltíssimes gràcies.

Sorenike (discussiócontribucions)

Hola! Doncs en principi a WD pots buscar la declaració de cognom i segon cognom, però si els cognoms com a tal no estan creats encara, s'ha de crear nous lexemes (és a dir, com una nova entrada) i categoritzar-la com a cognom. N'hi ha pocs en que es puguin escriure textos lliures, per exemple, si estàs treballant sobre un edifici o un lloc concret, la declaració d'adreça és un text lliure.

Sobre el tema de quins camps es mostren a la infotaula, n'hi ha alguns que no es mostren, és veritat, i ciutadania o nacionalitat n'és un. No sé el motiu, aquesta pregunta potser seria millor que la fessis a la teverna.

En tot cas, si tens qualsevol altre dubte, tant sobre WD com qualsevol altra cosa no dubtis en deixar-me un missatge a la pàgina de discussió :)

Cataleirxs (discussiócontribucions)

Ets molt amable, Sorenike. Gràcies de nou.

Resposta a «Dubtes infotaula:persona»
F3RaN (discussiócontribucions)
MEDALLA DE BRONZE per haver contribuït amb 9 articles durant el Viquiprojecte Mes d'Àsia 2019. El jurat, F3RaN (disc.) 15:44, 8 des 2019 (CET)
Judesba (discussiócontribucions)
Feliç felicitat!
Tard, però... Desitjo que passis unes molt bones festes,
gaudeixis del temps compartit amb les persones que estimes,
i comencis el 2020 amb bon peu! ~ Judesba.
Sorenike (discussiócontribucions)

@Judesba: Moltes gràcies! Igualment, bones festes i bon any nou! :)

MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

Dear Participants and Organizers,

Congratulations!

It's WAM's honor to have you all participated in Wikipedia Asian Month 2019, the fifth edition of WAM. Your achievements were fabulous, and all the articles you created make the world can know more about Asia in different languages! Here we, the WAM International team, would like to say thank you for your contribution also cheer for you that you are eligible for the postcard of Wikipedia Asian Month 2019. Please kindly fill the form, let the postcard can send to you asap!

Cheers!

Thank you and best regards,

Wikipedia Asian Month International Team --

MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)
Wikipedia Asian Month 2019

Dear Participants and Organizers,

Kindly remind you that we only collect the information for WAM postcard 31/01/2019 UTC 23:59. If you haven't filled the google form, please fill it asap. If you already completed the form, please stay tun, wait for the postcard and tracking emails.

Cheers!

Thank you and best regards,

Wikipedia Asian Month International Team 2020.01


WAM 2019 Postcard: All postcards are postponed due to the postal system shut down

1
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)
Wikipedia Asian Month 2019

Dear all participants and organizers,

Since the outbreak of COVID-19, all the postcards are postponed due to the shut down of the postal system all over the world. Hope all the postcards can arrive as soon as the postal system return and please take good care.

Best regards,

Wikipedia Asian Month International Team 2020.03

83.45.254.206 (discussiócontribucions)

Entesos. Cap problema. No tocaré més ni una coma. Només un parell de qüestions. Quan vaig descobrir que tenia article a la Viquipèdia --al marge d'alegrar-me molt-- em vaig quedar sorprès perquè ningú no havia contactat amb mí prèviament. Ho dic perquè conec a qui sí que el van contactar per redactar la seva pàgina. Vaig voler aportar millores a l'article per completar-lo i vaig contactar amb una editora de wikipèdia. Em va demanar dades, l'hi vaig donar, es van publicar, però al cap d'un temps van desaparèixer i es va tornar a l'article originari. Entenc que la cosa deu anar pel tema conflicte d'interessos. Cap problema.

Al respecte del número de curses entenc que sí que és rellevant... per Viquipèdia, ja que és Viquipèdia qui inclou la dada en el seu article sobre mi. En fi, gràcies per contactar. Salutacions
Barcelona (discussiócontribucions)

Felicitats pel teu nou article de qualitat, canvi de temàtica habitual però igualment una feinada :)

Sorenike (discussiócontribucions)

Moltes gràcies! :D