Usuari Discussió:Sorenike

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Sorenike/Arxiu 1 en data 01-06-2018.

F3RaN (discussiócontribucions)
MEDALLA DE BRONZE per haver contribuït amb 9 articles durant el Viquiprojecte Mes d'Àsia 2019. El jurat, F3RaN (disc.) 15:44, 8 des 2019 (CET)
Resposta a «Asian Month 2019»
Pica-soques (discussiócontribucions)

D'acord, Sorenike. T'agraeixo les explicacions, ja que em va sobtar que m'esmenessis així, sense dir-me'n res abans. Jo li ho vaig comentar a en Marcel Riera, que va restar ben parat i no gaire content, i a sobre, en veure que també eres de Badalona, va maliciar --igual que jo-- alguna mena d'afer personal; un desdeny. Tanmateix, jo ja li vaig comentar això de les referències, i també li vaig dir que en parlaria amb tu. Encara no ho havia fet per embolics meus de feina; ni tampoc he volgut revertir el canvi sense més ni més, sense tenir una darrera resposta seva.

Tot plegat, m'alegro que en parlem ara, i també, de saber que tu mateix ets l'autor de l'article (cosa que ni ell sabia ni jo havia encertat a mirar).

Esperaré que ell em faci arribar les referències que tingui, i llavors ja reposaré el paràgraf, sigui tal com era, o bé amb les modificacions que hi calguin.

Res més, ara per ara. Mercès per l'aclariment. -- @Pica-soques.

Resposta a «Marcel Riera»

Reminder: Community Insights Survey

1
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

RMaung (WMF) 21:49, 20 set 2019 (CEST)

MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

RMaung (WMF) 18:20, 9 set 2019 (CEST)

Barcelona (discussiócontribucions)

Jo continuo recordant a la gent que hi ha concursos en marxa :) tenim pescar, i aquest mes és Viquipèdia:Asian Month. Queden lluny de Badalona però potser voldràs fer-hi un cop de mà. I quan acabis, saps que espero els papes!

Yuanga (discussiócontribucions)

Aquesta és la categoria que et comentava: Categoria:Articles de Badalona que necessiten una foto. És probable que n'hi hagi més articles (segurament persones), però per començar penso que ja està bé. La idea és crear una pàgina amb els articles sense imatge i anar posant enllaços d'imatges que anem trobant. Un cop fet, mirar quins usuaris/portals tenen un major nombre d'imatges que ens poden interessar i contactar amb ells. Què et sembla?

Sorenike (discussiócontribucions)
Yuanga (discussiócontribucions)

Sí, aquesta em sembla bé. Entenc que les imatges seran majoritàriament actuals, però n’hi haurà d’edificis desaparescuts, persones que ja no siguin vives, o edificis amb canvis substancials en els darrers anys. Se’m ve al cap per exemple l’estany que hi havia abans a la rambla.

Sorenike (discussiócontribucions)

D'acord, ho fem amb el format de taula, per posar si cal alguna mena nota aclaridora? Per exemple, els de d'edificis desapareguts això s'haurà de parla directament amb el museu. Mentre que les actuals, si has parlat amb Badalona Recuerdos, pot servir-nos a part de les que puguem fer nosaltres.

Yuanga (discussiócontribucions)

Perfecte!

Sorenike (discussiócontribucions)

Ja està iniciat, a veure què et sembla. Si creus que és millorable, tu fes i desfés com vegis! Seguiré afegint articles, de moment així es queda hahahaha

Resum per Sorenike

Parlat el tema dels Antoja

Yuanga (discussiócontribucions)

Hola! A l'article d'en Felipe Antoja Vigo he llegit que va ser president honorari del Club Joventut de Badalona. Saps quina relació hi podia haver entre aquest i un tal Lluís Antoja, que va ser jugador (1939-41), entrenador (1941-1943) i president?

Sorenike (discussiócontribucions)

Segurament eren parents, no et sabria dir en quin grau. Jo estic estudiant els alcaldes de segle XIX, i hi ha un Francesc d'Assís Antoja, que descendeix del primer que va arribar a Badalona des de l'Ametlla del Vallès. El seu germà també s'hi instal·là, però vaja que tots descendeixen de la mateixa persona. No saps el segon cognom?

Yuanga (discussiócontribucions)

Un cop vaig llegir Espunya com a segon cognom, però no recordo a on.

Sorenike (discussiócontribucions)

No em sona de res, però segur que eren parents, ni que sigui llunyans.

Yuanga (discussiócontribucions)

Seguiré investigant. Si mai et surt res, avisa'm!

Sorenike (discussiócontribucions)

D'acord!

Entrada Viquipèdia Enric Giralt

1
Resum per Sorenike

Resolt

95.121.27.249 (discussiócontribucions)

Hola, hem vist la teva entrada de l'Enric Giralt a la Viquipèdia. Ens ha sorprès gratament la teva entrada. Ens agradaria posar-nos en contacte amb tu. Ens pots contactar a joanbrio@briozamora.com. Moltes gràcies

Resum per Sorenike

Prova durant la Viquitrobada Cervera 2019

ESM (discussiócontribucions)

Hola Sorenike, estem aquí fent proves! I resulta que no estic sola, hi ha @Savigo23 @Beusson!!

ESM (discussiócontribucions)

M'he oblidat de dir-te que som a Cervera.

Joutbis (discussiócontribucions)

Hola,

He creat aquesta pàgina i l'he enllaçada al programa de la Viquitrobada. És un recurs que vaig preparar fa un parell d'anys i que segurament serà útil per qui estigui interessat en els bots. Ens veiem a Cervera!

Resposta a «Taller de bots»