Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Sorenike

Dvdgmz (discussiócontribucions)

Hola! M'agradaria molt que poguessis participar a la Viquimarató 125anysCoopBDN el dissabte 1 de juliol (diada internacional del cooperativisme). Si pot ser presencialment a Badalona i si no remotament. Estem recollint fonts bibliogràfiques en un pad i també treballant per tenir-ne físicament aquell dia al Conservatori de música, on es farà. Mira't la pàgina de la Viquimarató per si hi ha articles que et vindrà de gust editar o millorar. Si hi ha persones que creus que els pot interessar participar, si us plau, diga'ls-ho.

Sorenike (discussiócontribucions)

Hola! Gràcies, sí, m'hi apunto per ser-hi presencialment a Badalona. Intentaré mirar si hi ha gent que pugui estar interessada.

Dvdgmz (discussiócontribucions)

Que bé! Ens veiem allà doncs! Si ve gent novella ens caldrà orientar-la. Estic mirant de poder portar bibliografia de la Fundació Roca Galès que ens facilitaria molt les coses. Fins aviat!

Dvdgmz (discussiócontribucions)

Sorenike, això és demà! Compto molt amb tu tant per l'experiència viquipedista com pels temes de Badalona. Potser ja has vist que a més tindrem llibres de regal de la Fundació Roca i Galés. Ens veiem allà!

Sorenike (discussiócontribucions)

Si, demà ens veiem!

Resposta a «Viquimarató: 125anysCoopBDN»