Usuari Discussió:Papapep

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Papapep/Arxiu 1 en data 08-08-2016.

Atrvalero (discussiócontribucions)

Hola!


He vist que has revisat l'article de Sant Jordi i pot-ser pots donar un cop d'ull això, si us plau: "Discrepàncies en la data i lloc de naixement a l'article". Vaig deixar un comentari a discussions.


L'article:

https://ca.wikipedia.org/wiki/Sant_Jordi


La discussió:

Des del desconeixement, a la introducció queda dit que Sant Jordi va néixer a "Diòspolis, Palestina, v. 270", tanmateix, a la bibliografia indica que va néixer a "c. 280 Capadòcia". No sé si té alguna relació o és una errada. Algú ho pot aclarir?

Atrvalero (disc.) 12:26, 22 abr 2021 (CEST)

Salut


Sóc conscient que al llarg de l'article parla de dos possibles llocs de naixement, però queda estrany veuere les diferències entre la biografia i la introducció (on tampoc es fa referència a aquest fet a primer cop d'ull).


Gràcies pel teu temps

Papapep (discussiócontribucions)

Hola, @Atrvalero. He tret les dades manuals i ara les agafa de Wikidata, i coincideixen. Salut.

Resposta a «Li pots donar un cop d'ull?»
Docosong (discussiócontribucions)
Resposta a «Desbloqueig»
37.29.168.80 (discussiócontribucions)

Prova de bloqueig

Resposta a «Prova»
Resum per Papapep

Aclarit.

2A02:2788:22A:100D:B165:E92E:DD4C:292 (discussiócontribucions)

Sorry about the issue with the template:lang, apparently it doesn’t allow a global use with a link inside as it does on WP:FR, I fixed & restored my message.


Sincerely yours,

Papapep (discussiócontribucions)

Don't worry, thanks.

Shen.peragon01 (discussiócontribucions)

Hola, m'has comentat que hi ha fonts inadmissibles perquè són publicacions del propi subjecte. Entenc que et refereixes a les fonts de la pròpia pàgina web de Cooke Optics i que si les suprimís de les referfències no hi hauria cap problema de plagi. M'equivoco?


Moltes gràcies

Papapep (discussiócontribucions)

Hola. El tema de l'admissibilitat de les referències i del plagi del contingut són dues problemàtiques diferents que poden anar juntes, o no. Si hi ha plagi en un article, hi és amb o sense referències (per cert, quan això passa i es detecta significa l'esborrat immediat de l'article, per què vegis la gravetat del cas). I les referències pròpies, com bé dius les del web de Cooke ho són, no són admissibles en cap cas. Quan les treguis tindràs un problema derivat: que tindràs sense referenciar (a no ser que en trobis o ja en tinguis d'altres d'admissibles) un piló d'informació de l'article, fet que tampoc és admissible.

Xalet Refugi Rasos de Peguera

6
Resum per Papapep

Les imatges a Commons sempre lliures de drets

Refugidemuntanya (discussiócontribucions)

Disculpa, creiem interessant posar informació d'un refugi històric a Catalunya i el més antic actualment. No l'editarem però ara estàvem fent recerca històrica i traduint informació bàsica i contrastada.


Gràcies per l'aclariment.

Papapep (discussiócontribucions)

Hola, trobo molt bé el vostre interès per la història, però si esteu en conflicte d'interessos això és irrellevant, tal i com explica la documentació que us he referenciat. No es tracta de si és cert o contrastat, no s'arriba a debatre això si no es passen alguns filtres abans i un dels més importants és aquest del conflicte d'interessos. He millorat i afegit coses a l'article, si pugeu alguna foto al Commons l'afegiré a Wikidata i sortirà a la infotaula lateral. Salut.

Refugidemuntanya (discussiócontribucions)
Papapep (discussiócontribucions)

Em sap greu, només es poden penjar als articles fotos sense drets, com ja us he comentat a la vostra discussió. Si s'utilitzen imatges no-lliures els administradors les esborraran. Cal que siguin al Commons i allà us demanaran que declareu que estan lliures de drets, més enllà de citar-ne l'autoria, que mai es perd. Us torno a posar l'enllaç del vídeo: https://commons.wikimedia.org/wiki/File:PujarAlCommons.webm . Salut.

Refugidemuntanya (discussiócontribucions)

Ara si que em funciona l'enllaç per penjar fotos. Gràcies!

Papapep (discussiócontribucions)

D'ara en endavant, si voleu afegir o modificar alguna cosa a l'article, ho podeu proposar a pàgina de discussió del propi article, aportant les referències externes i neutrals que en validin l'adició o modificació (sense elles no es pot fer res). Algun editor ho veurà, en algun moment, i es valorarà si hi ha fonament per la modificació. Salut.

Resum per Papapep

Sampre calen fonts fiables

178.237.237.234 (discussiócontribucions)
Papapep (discussiócontribucions)

Ja t'he respost a la teva pàgina de discussió. A la Viquipèdia cal posar-hi fonts fiables, externes i neutrals. Les del propi subjecte de l'article no són admissibles.

Xè73 (discussiócontribucions)

Acabo de provar- de canviar el traductor, com m'has proposat i funciona! (ja m'havia rendit)

moltes gràcies!!!! ;+)

Papapep (discussiócontribucions)

Me n'alegro molt, era prou emprenyador el tema... apa, ja no tenim excusa!

Resum per Papapep

Resolt

91.126.153.52 (discussiócontribucions)

Hola,

T'envio aquest missatge per demanar avere si pots desbloquejar la IP de l'usuari 91.126.105.227 , ja que aquesta IP ha canviat d'usuari.

Salutacions.

Docosong (discussiócontribucions)

Més aviat esteu fent evasió de bloqueig amb aquestes edicions Special:Diff/26341161 o Special:Diff/26281043. També us han revertir les edicions a es. Seguiu el mateix patró, mateixos articles d'interès i voleu que us desbloquegin confonent als administradors.

91.126.153.52 (discussiócontribucions)

Hola,

El que t'estic deien és que l'usuari que feia aquelles edicions ja no té adjudicat aquesta adreça IP i que aquesta adreça IP ara li correspon amb un altre usuari que no té res a veure amb aquelles edicions.

Salutacions.

Papapep (discussiócontribucions)

Hola, i des de quan en concret tens tu, el nou usuari, aquesta IP?

91.126.153.52 (discussiócontribucions)

Hola,

Des del 7 de febre del 2021.

Salutacions

Papapep (discussiócontribucions)

Ja l'he desblocat. Salut.

91.126.153.52 (discussiócontribucions)

Hola,

Gràcies per desbloquejar .

salutacions.

Protestes contra l'empresonament de Pablo Hasél

2
Resum per Papapep

Respost

2A02:810D:1380:38D8:2182:51A2:A991:5D14 (discussiócontribucions)

Willy31igd desface el meu treball amb la comenta "Em sembla que aquest és un article sobre "protestes", no sobre "condemnes""

Jo opino que si "es diu que la protesta es per una condemna; Haurem d'explicar quina condemna y per qué."

Ho podes veure a l'historia.

Papapep (discussiócontribucions)

A l'article d'en Pablo Hasel ja s'explica tot com cal. Se t'han revertit diverses vegades les edicions, no ho facis més si us plau. Gràcies.