Usuari Discussió:Papapep

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Papapep/Arxiu 1 en data 08-08-2016.

Фәрһад (discussiócontribucions)

Request for translation

Good day, @Papapep! Could You help me please to find anyone who is able to translate an article about Tatar journalist from English or Russian to Catalan? In return, I can make the same volume of translation of your article from English to Tatar or Russian.

Papapep (discussiócontribucions)

Hi @Фәрһад, you should make your request in our Taverna, it's the best place to ask for this kind of things. Regards.

Resposta a «Request for translation»
Capsot (discussiócontribucions)

Bon dia,

No ens coneixem però sé que ja portes temps fent molta faena, i bona a la Viquipèdia, gràcies i enhorabona. Crec que arran d'això hauries de participar al vi'deo que estem organitzant per al 20é aniversari de la Viquipèdia. Es una fita important i trobe que hi hauries de ser! Et deixe els detalls que en Sorenike va penjar a la Taverna.

"Si esteu interessats a participar-hi, heu de gravar-vos durant uns 10 o 15 segons màxim, explicant molt breument què significa, què en penseu o per què és important per a vosaltres la Viquipèdia i desitjar-li un feliç aniversari, un per molts anys, etc. És important que el vídeo que feu estigui en format horitzontal; pel que fa a la qualitat, no és un requisit indispensable, però és un valor afegit que en tingui un mínim.

Una vegada tingueu el vídeo, el podeu enviar a viquipedia@wikimedia.cat, on el rebrà la persona encarregada de l’edició."

A l'espera de poder comptar amb tu, et desitge una molt bona nit i una setmana excel.lent! Fins ben prompte! Claudi/Capsot

Resposta a «Bon dia!»

Protestes contra l'empresonament de Pablo Hasél

2
2A02:810D:1380:38D8:2182:51A2:A991:5D14 (discussiócontribucions)

Willy31igd desface el meu treball amb la comenta "Em sembla que aquest és un article sobre "protestes", no sobre "condemnes""

Jo opino que si "es diu que la protesta es per una condemna; Haurem d'explicar quina condemna y per qué."

Ho podes veure a l'historia.

Papapep (discussiócontribucions)

A l'article d'en Pablo Hasel ja s'explica tot com cal. Se t'han revertit diverses vegades les edicions, no ho facis més si us plau. Gràcies.

Resposta a «Protestes contra l'empresonament de Pablo Hasél»
91.126.153.52 (discussiócontribucions)

Hola,

T'envio aquest missatge per demanar avere si pots desbloquejar la IP de l'usuari 91.126.105.227 , ja que aquesta IP ha canviat d'usuari.

Salutacions.

Docosong (discussiócontribucions)

Més aviat esteu fent evasió de bloqueig amb aquestes edicions Special:Diff/26341161 o Special:Diff/26281043. També us han revertir les edicions a es. Seguiu el mateix patró, mateixos articles d'interès i voleu que us desbloquegin confonent als administradors.

91.126.153.52 (discussiócontribucions)

Hola,

El que t'estic deien és que l'usuari que feia aquelles edicions ja no té adjudicat aquesta adreça IP i que aquesta adreça IP ara li correspon amb un altre usuari que no té res a veure amb aquelles edicions.

Salutacions.

Papapep (discussiócontribucions)

Hola, i des de quan en concret tens tu, el nou usuari, aquesta IP?

91.126.153.52 (discussiócontribucions)

Hola,

Des del 7 de febre del 2021.

Salutacions

Papapep (discussiócontribucions)

Ja l'he desblocat. Salut.

91.126.153.52 (discussiócontribucions)

Hola,

Gràcies per desbloquejar .

salutacions.

Resposta a «Usuari 91.126.105.227»
Xè73 (discussiócontribucions)

Acabo de provar- de canviar el traductor, com m'has proposat i funciona! (ja m'havia rendit)

moltes gràcies!!!! ;+)

Papapep (discussiócontribucions)

Me n'alegro molt, era prou emprenyador el tema... apa, ja no tenim excusa!

Resposta a «Funciona!»
Mtorresg76 (discussiócontribucions)

Bones. En el darrers 2-3 anys l'article sobre l'entitat Iridia ha millorat força. Quin és el procés per esborrar la Plantilla:Falta verificar admissibilitat que es va inserir el 2017? Diria que aquest avís ha quedat ja obsolet. He intentat buscar quina és la millor pràctica per retirar plantilles de millora, però no la trobo. Gràcies!

Papapep (discussiócontribucions)

Hola, Mtorresg76. El criteri és bàsicament que s'hagin esmenat les mancances que apunta la plantilla, o plantilles en el seu cas. Li he fet un repàs i, a banda d'algunes referències pròpies d'Iridia que no són admissibles i he tret, a mi em sembla bastant apuntalat ara l'article. Trec la plantilla i li comento al Paucabot que és qui la va posar (se li sol comentar a qui l'ha posat la plantilla, per cortesia), per què n'estigui al cas. Salut i gràcies.

Shen.peragon01 (discussiócontribucions)

Hola, m'has comentat que hi ha fonts inadmissibles perquè són publicacions del propi subjecte. Entenc que et refereixes a les fonts de la pròpia pàgina web de Cooke Optics i que si les suprimís de les referfències no hi hauria cap problema de plagi. M'equivoco?


Moltes gràcies

Papapep (discussiócontribucions)

Hola. El tema de l'admissibilitat de les referències i del plagi del contingut són dues problemàtiques diferents que poden anar juntes, o no. Si hi ha plagi en un article, hi és amb o sense referències (per cert, quan això passa i es detecta significa l'esborrat immediat de l'article, per què vegis la gravetat del cas). I les referències pròpies, com bé dius les del web de Cooke ho són, no són admissibles en cap cas. Quan les treguis tindràs un problema derivat: que tindràs sense referenciar (a no ser que en trobis o ja en tinguis d'altres d'admissibles) un piló d'informació de l'article, fet que tampoc és admissible.

Resposta a «Cooke Optics»
178.237.237.234 (discussiócontribucions)
Papapep (discussiócontribucions)

Ja t'he respost a la teva pàgina de discussió. A la Viquipèdia cal posar-hi fonts fiables, externes i neutrals. Les del propi subjecte de l'article no són admissibles.

Resposta a «Jonatan penalba»
Isidre blanc (discussiócontribucions)

Agraït pel teu comentari a Viquipèdia:Esborrar pàgines/Propostes#Puig de l'Àguila, però et prego, si et sembla bé, que facis les següents correccions per a deixar les coses més clares:

  • Al punt 1 substituir "Puig de l'Àguila" per "Puig de l'Aguila" (sense accent), perquè coincideixi amb l'enllaç
  • Al punt 2 susbtituir "Puig de l'Àliga (Daltmar)" per "Pic de l'Àguila (Dalmar)", pel mateix motiu que l'anterior. Treu la referència a l'ICGC, ja que no hi surt.

Vull afegir un comentari a la proposta i preferiria que haguessis fet prèviament aquests retocs. Gràcies i Bones Festes.

Papapep (discussiócontribucions)

Hola,@Isidre blanc fes el comentari quan et sembli, el tema ja ha tingut canvis en paral·lel a la conversa.

Supressió de pàgina

2
Resum per Papapep

Fet

Willy31igd (discussiócontribucions)
Papapep (discussiócontribucions)