Usuari Discussió:Papapep

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Papapep/Arxiu 1 en data 08-08-2016.

Agència Boxcom (discussiócontribucions)

Hola de nou,

Estem fent un programa de televisió d'abast català en el que volem fer servir un screenshot de les pàgines de viquipèdia. La nostra pregunta és si això ho podem fer servir o no. Entenem que en ser un screenshoot si, ja que és públic. Gràcies!

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Teniu la resposta a la vostra pàgina de discussió.

Kette~cawiki (discussiócontribucions)
Papapep (discussiócontribucions)

Ostres, no, se m'havia escapat. A veure si abans de l'assemblea m'ho puc mirar. Moltes gràcies!

Referències a l'entrada de Joan Manresa

2
Laia Devesa (discussiócontribucions)

Benvolgut Papapep,

A l'entrada del poeta Joan Manresa i Martorell, hi he afegit qualque referència que espero sigui escaient. El personatge encara viu, i tanmateix no hi tinc el més mínim interés personal; per a la Viquipèdia era una mancança que aquest senyor no hi tingués una referència i n'he fet el millor que he pogut. A més observo que s'ha convertit en l´únic lloc on poder consultar la seva bibliografia en conjunt.

Us prego, si us plau, que retireu, ara sí, el rètol.

Laia Devesa

Papapep (discussiócontribucions)

Hola, @Laia Devesa. Li he fet un cop d'ull i ha millorat bastant, gràcies. He tret una referència no admissible per què apuntava a un lloc web comercial. He tret la plantilla de les referències i he creat l'ítem i he posat les dades a Wikidata per a què la infotaula surti en condicions. Salut.

Anna maria batalla (discussiócontribucions)

Moltes gràcies per posar les infotaules en aquesta biografia i en la precedent de la Sofia Polo ....Algún dia et demanaré ajuda en algunes coses que encara no domino gaire. Espero anar aprenent.. Faigrecerca de dones oblidades i activistes polítiques. N'hi ha moltes! Encantada de saludar-te.

Papapep (discussiócontribucions)

Hola, @Anna maria batalla. No es mereixen, tots plegats estem aquí per a això, ajudar-nos i fer créixer el projecte. No tinguis el més mínim dubte de demanar orientació en el que et calgui, per simple que et pugui semblar. Al principi tots naveguem, és un món diferent. I moltes gràcies a tu per recuperar dones, és una mancança terrible que tenim i que poc a poc, molt poc a poc, intentem resoldre, però no és gens senzill. Anem parlant!

Maria teresa macià costa (discussiócontribucions)

~~~~ ho he desfet. Les dades hi consten a la defunció referenciada. Així com el segon cognom.

Lo de reanomenar no ho sabia fer. Gràcies.

Papapep (discussiócontribucions)

Ah, aleshores cal contextualitzar la referència, o el text queda orfe. És el problema d'aquests recursos que no són directament en obert, recordes la nostra conversa de fa un temps al respecte d'això mateix, oi? Poso la referència als dos paràgrafs recuperats. Sempre que tinguis algun dubte de com fer alguna cosa, pregunta, no te n'estiguis! Salut.

Maria teresa macià costa (discussiócontribucions)

~~~~ ja no et recordava. Gràcies.

Delarosa Films (discussiócontribucions)

Hola a l'entrada de Jordi Dalmau Cerezuela, he inclòs un enllaç extern a un article on es parla sobre la desfilada que ha estat retransmès per streaming, el primer a Espanya a fer-ho i ha estat eliminat per considerar-ho publicitat. Tinc el consentiment del mateix Jordi Dalmau per a la seva publicació ja que considerem que és de gran interès.

Salutacions.

Xè73 (discussiócontribucions)

Hola, he traduït la pàgina del castellà i m'he fixat que a l'apartat de Biografia hi havia algunes parts que quedaven en castellà. No sé si l'he "planxat" perquè no entenc el terme. ;+)

Papapep (discussiócontribucions)

Per "planxar" vull dir que has tret el que hi havia posat jo, i hi has tornat a posar el contingut antic. Torno a deixar la plantilla neta, sense paràmetres manuals, i si hi ha res que falti, malament, o el que sigui, mirem d'arreglar-ho a Wikidata i deixem l'article net.

Xè73 (discussiócontribucions)

Ah, d'acord, disculpa. L'acabava de traduir feia 5 minuts. No he vist que ja estava retocat. M'hi estic aficionant a això de traduir, però encara he d'aprendre a utilitzar moltes plantilles i com modificar-les em costa. Gràcies!

Papapep (discussiócontribucions)

Cap problema. Doncs ja saps, si tens qualsevol dubte fes-me un toc, si vols. Salut!

Xè73 (discussiócontribucions)

Hola @Papapep

Un dubte. Com es pot crear una desambiguació? He volgt traduir Kaira (tipus d'aranya) del castellà, però a l'hora de publicar-ho em diu si vul sobreescriure (!) la pàgina que ja existeix sobre Kaira (ciutat de l'India). No sé com fer que sigui una altra pàgina diferent, i que hi hagi la desambiguació. Gràcies per ajudar-me!

Papapep (discussiócontribucions)

Bon dia, @Xè73: el tema està en que ja hi ha una redirecció amb de nom Kaira que apunta a l'article Kheda, que resulta ser una ciutat de l'Índia. Aleshores, el què cal és crear una pàgina de desambiguació i en ella ficar-hi tant l'enllaç a Kheda, com al teu article, que s'hauria d'anomenar "Kaira (aràcnid)", per exemple, no sé si el "aràcnid" és pertinent o no, això ho deixo pels entesos en bitxos amb moltes potes. Al capdamjunt del teu article hi hauràs de posar la plantilla de polisèmia, amb el codi: {{polisèmia|Kaira (desambiguació)}

per explicitar que té més significats. Ja he fet la pàgina de desambiguació. Per la resta espero haver-me explicat bé. Si no, ja saps, aquí estem. Salut.

Xè73 (discussiócontribucions)

L'he liat, @Papapep!!!

Se m'ha esborrat la pàgina Kaira (ciutat)!!!

Xè73 (discussiócontribucions)

Perdó! falsa alarma.

Nomada77 (discussiócontribucions)

Hola, ja he referenciat totes les entrades de l'article "Albert Triola". Soc nova i n'estic aprenent. Disculpes

Xè73 (discussiócontribucions)

bona tarda, @Papapep

Tinc un parell de traduccions en curs que no se'm publiquen, i les he repassat però no trobo el motiu (se'm queda: "s'està publicant") però triga.

En canvi n'he fet de posteriors que surten publicades de seguida. Pot ser que triguin més per algun motiu extern?

Papapep (discussiócontribucions)

Hola, @Xè73, sento haver trigat a respondre. A vegades l'eina de traducció té "singlots" de forma temporal. Jo m'esperaria (igual ara ja has pogut publicar-ho?) i, també, ho provaria amb un altre navegador, que no fos cosa de versions del Javascript. Ja diràs.

Xè73 (discussiócontribucions)

Hola @Papapep

Ja jo he pogut publicar. L'error era en una lletra solta amb un enllaç inexistent que no havia solucionat.

Gràcies de totes maneres per l'interès!