Usuari Discussió:Papapep

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Papapep/Arxiu 1 en data 08-08-2016.

Josep.colomer (discussiócontribucions)

L'article sense actualitzar esta molt desfasat. L'he actualitzat exactament igual que a les edicions de wikipedia en anglès i en castellà, i en cap de les dues hi ha hagut cap problema. Em sembla lamentable que enviis un missatge automatic sense ni tan sols mirar quins canvis s'hi han introduit, ha veuries que continuen les pautes de la versió anterior de l'article afegint-hi dades actualitzades. No es la primera vegada que us mostreu tan tancats de mollera. Us ho haurieu de fer mirar. Josep Maria Colomer

Papapep (discussiócontribucions)

Hola, Josep Maria. No sé a què fas referència. Em pots aclarir per quina causa en concret m'has de dir això?

Judesba (discussiócontribucions)

Hola, Papapep. Ja t'ho explico jo: es tracta d'això (on tu hi vas deixar un avís fa un parell d'anys) i d'això. Està clar que l'autor ho ha interpretat com un atac personal. Salutacions.

Papapep (discussiócontribucions)

Ja deia jo que no em sonava. Gràcies, Judesba.

Resposta a «judesba»

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey

1
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

WMF Surveys, 02:47, 20 abr 2018 (CEST)

Resposta a «Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey»

Reminder: Share your feedback in this Wikimedia survey

1
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

WMF Surveys, 03:38, 13 abr 2018 (CEST)

Resposta a «Reminder: Share your feedback in this Wikimedia survey»

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey

1
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

WMF Surveys, 20:40, 29 març 2018 (CEST)

Resposta a «Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey»

Prehackathon Orlandai - dissabte 10 de març

1
Toniher (discussiócontribucions)
Resposta a «Prehackathon Orlandai - dissabte 10 de març»
Panotxa (discussiócontribucions)

El proper dissabte 16 comença la Gran Quinzena Anual de la Qualitat Ja pots anar apadrinar categories, i recorda que per un millor seguiment, s'ha previst usar l'etiqueta #QQ17. Agraït per endavant.

Resposta a «Quinzena de la Qualitat»

Possible CI en la pàgina Jordi Tiñena i Amorós

1
Jta (discussiócontribucions)

Tens raó que hi ha un CI potencial. No la vaig crear jo, però l'he anat mantenint. Amb tot, la informació de la pàgina només conté dades objectives sobre les obres publicades -no s'hi fa cap mena de valoració-. I totes elles són perfectament comprovables a la Institució de les lletres Catalanes o a la pàgina dels Escriptors del Camp de Tarragona, ambdues referenciades a la mateixa pàgina. O a l'ISBN. Per això la pàgina no és gens sospitosa de falta d'objectivitat. D'altra banda, trobo lògic i saludable que s'hagi de declarar aquest CI i se segueixin les recomanacions del document sobre aquesta qüestió. Ho faré.

Resposta a «Possible CI en la pàgina Jordi Tiñena i Amorós»
Barcelona (discussiócontribucions)
Resposta a «votacions»
Erichm18 (discussiócontribucions)

Hola Papapep, no sé que passa amb l'escut de Sils que no es pot canviar... suposo que directament ho tindreu bloquejat d'alguna forma... l'ajuntament va canviar l'escut fa més d'un any i ja està actualitat a la pàgina "Escut de Sils", però no surt bé a la infotaula... ho he intentat canviar però no hi ha manera! Ho podries mirar siusplau?

Gràcies!

Resposta a «Escut de Sils»
Jordi Custodi (discussiócontribucions)

Papapep, insisteixo una vegada més, el dia 11 vas suprimir un paràgraf del article, sense cap motiu vàlid: el tema és perfectament conegut, està publicat i referenciat en el text. "Va ser una experiència molt positiva pel poble i comarca i una gran satisfacció personal. Malgrat tot, certes intrigues i maniobres d’alguns socis van aconseguir que l’any 1972 hagués de deixar la presidència."

Et torno a demanar una justificació. Mai escric anònim. ~~~~

  1. Capítols de la història de la Cooperativa de Santa Coloma 1959-1971. Revista La Segarra, de juny 2010 a desembre 2011
Papapep (discussiócontribucions)

Si aquesta revista ho justifica degudament, i és una publicació amb suficient solidesa editorial i sense biaix considerant la proximitat al tema, pel fet que és un tema delicat per què implica emocions i relacions interpersonals, aleshores el text es pot acceptar. En cas contrari, el meu parer és que no.

Jordi Custodi (discussiócontribucions)

Em sorpren que en aquest cas se sigui tan prim mirat. No crec que es revisin les cites amb aquest grau d'exhautivitat. Les emocions (satisfacció personal) mai són objectives: una persona les confesa (i en aquest cas, a mes, le publica). Si una cooperativa, després de 50 anys d'activitat no té un impacte positiu, no sé que més es pot dir. Les intrigues i maniobres, també són ben conegudes, estan publicades i avalades per les actes i escrits de la pròpia cooperativa. Per treure arestes, es pot treure la paraula "intrigues", encara que estan perfectamente documentades. Insisteixo, tot aixó està publicat en la revista.

Que és La Segarra?. És una revista local, de les conegudes com "premsa local". Ja es publicava en la república, després en plena dictadura (cap el 59), i es va tornar a reempendre crec que cap el 1980 (http://www.premsacomarcal.cat/publicacio/101/la-segarra). Té la independència i solidesa d'aquest tipus de revista: revista purament local. L'associacó que la publica és independent de l'Ajuntament i dels grups polítics.

Papapep (discussiócontribucions)

Les cites han de ser correctes en tots els casos, no només en aquest article. Més quan hi ha dades subjectives pel mig. Pel fet únic de la seva existència, una cooperativa, o qualsevol altre grup humà, no té perquè haver tingut un impacte positiu al seu entorn. Pot haver existit o subsistit, durant la seva activitat, una cosa no significa l'altra sense més. En tot cas, i per no ocupar cap dels dos més temps en aquest tema, et proposo posar el següent text: «Després d'un període llarg i fructífer d'activitat de la cooperativa sota la seva presidència, l'any 1972 conflictes amb certs socis van provocar la finalització del seu càrrec». Pots proposar modificacions i alternatives, per suposat.

Per altra banda, et recordo que segons la política de conflicte d'interessos no hauries d'editar més aquest article, com vas tornar a fer ahir.

Jordi Custodi (discussiócontribucions)

No he obtingut cap resposta al meu escrit. Per tal de tancar el tema, ja t'he dit que estic d'acord amb la teva proposta. Qui l'ha de pujar?

Jordi Custodi (discussiócontribucions)

La teva proposta em sembla correcte. Estic d'acord amb el text.

En quan a la modificació d'ahir, a veure si ens aclarim. Paucabot torna a demanar cites reiteratives: vaig tornar a replicar la que ja hi havia al paràgraf. Dues frases que té el paràgraf, cada una amb la mateixa cita. Només vaig fer el que em va indicar. Si hem demaneu cites, només les puc posar jo i tu me les borres per reiteratives (i t'he de donar la raó en que no són necessàries). Aleshores que haig de fer?

Jordi Custodi (discussiócontribucions)

Per cert, el comentari que fas sobre la importància d'una cooperativa és absolutament genèric i intrinsecament erroni (és impossible una cooperativa, i encara més de 50 anys, que no tingui impacte en un poble): dóna feina a moltes persones del poble però sobretot pel seu objectiu social, uneix els esforços de varies persones per assolir uns objectius que de manera individual serien impossibles "entre tots ho farem tot". Només hi han dues opcions: si té èxit millora la vida de moltes persones, si no, no dura 50 anys. Generalitzar com a “qualsevol grup humà”, té una errada de fons important: totes les generalitzacions son errònies, inclús aquesta.

Però com que parlem d'una organització determinada, no valen generalitzacions. Hi han suficiens documents i testimonis que ho avalen, com varis del números de La Segarra esmenats (entre ells el del 50 anniversari) o la propia entrada de Santa Coloma de Queralt de la Viquipèdia, a part d’anàlisis econòmics.

Resposta a «Text borrat»