Viquipèdia:La taverna/Novetats

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

Novetats

A les Novetats es publiquen propostes i anuncis de projectes, plantilles i d'altres temes d'interès, tant de funcionament intern com d'activitat externa.

(Vegeu els arxius anteriors i l'arxiu de l'historial)

La taverna:
Novetats | Propostes | Ajuda | Multimèdia | Tecnicismes

Pla estratègic d'Amical Wikimedia 2019-2024

1
Toniher (discussiócontribucions)

Hola a tothom,

Durant l'assemblea d'Amical Wikimedia del proppassat dissabte 19 de gener es va ratificar la proposta de procediment i cronologia per a definir els principis, les prioritats i els objectius de l'associació a curt i llarg termini, que vindran sobretot marcats per la creació d'un nou Pla Estratègic per als propers cinc anys, del 2019 al 2024.*

El pas preliminar seria la creació d'una Comissió d'Estratègia, que el 10 de febrer publicaria a Meta-Wiki la Fase 1. Aquesta consistiria en una primera ronda participativa i oberta, no només als socis, sinó també a la resta de comunitat viquimedista i no viquimedista que pugui ser-hi interessada.

Ara mateix necessitaríem que totes aquelles persones que us animeu a participar en aquesta Comissió d'Estratègia envieu un correu electrònic a la junta entrant d'Amical Wikimedia - amical @ wikimedia.cat - per tal d'establir conjuntament unes metodologies de treball per als propers passos.

Podeu fer-nos arribar a l'adreça anterior també propostes de persones que cregueu que podrien aportar un valor afegit a tot aquest procés.

Comptem amb la vostra participació i comentaris!


Junta d'Amical Wikimedia


--

* El pla estratègic determina principis, prioritats i objectius que haurien de ser prou amplis per acomodar-se a un interval de temps com el que tractem: 5 anys. D'aquest se'n concreten a continuació plans d'activitats, que són les accions i indicadors concrets que es plantegen a nivell anual.

Com a referència, podeu veure el pla estratègic 2014-2018 i un pla d'activitats, el del 2018

Resposta a «Pla estratègic d'Amical Wikimedia 2019-2024»

Identificador Gran Enciclopèdia de la Música

1
Docosong (discussiócontribucions)
Resposta a «Identificador Gran Enciclopèdia de la Música»
Flamenc (discussiócontribucions)

Felicitacions a tothom que ha contribuït a la nova portada. L'antiga ja era bona, la nova encara és millora.

Panotxa (discussiócontribucions)

M'uneixo a les felicitacions!!!

Manlleus (discussiócontribucions)

bona feina!

Resposta a «Felicitacions»
Jordiventura96 (discussiócontribucions)

Bon dia,

He creat la pàgina del Viquiprojecte:Cinema, que, si us sembla bé, serà la setmana del 28 de gener al 4 de febrer (entre els Premis Gaudí i els Premis Goya), com habitualment. Es tracta d'un projecte que es fa des del 2010 i que pretén ampliar la presència del cinema, i en especial el català, a la Viquipèdia. Durant tot l'any tendim a donar-li l'esquena al cinema fet a casa, malgrat que hi ha usuaris que fan molt bona feina. Us convido a aprofundir-hi aquests dies i a aportar idees i propostes. La llista d'articles a crear/ampliar és orientativa, però penso que pot ser útil.

En un altre ordre de coses, aprofito per agrair la vostra feina i temps en el Viquiprojecte:Viquidones/100 Women BBC, és un gust tenir una resposta tan bona!

Resposta a «Viquiprojecte:Cinema»
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

Johanna Strodt (WMDE) 10:41, 14 gen 2019 (CET)

Resposta a «FileExporter beta feature»
Townie (discussiócontribucions)

He creat la documentació de la portada, amb una petita guia per actualitzar l'actualitat i saber trobar les subpàgines on esmenar els errors que veieu.

Resposta a «Portada»
Paucabot (discussiócontribucions)
Lohen11 (discussiócontribucions)
Townie (discussiócontribucions)

A la Hackathon en Joutbis ja va cantar les quaranta als del Content Translator i els va ensenyar desastres com aquest. Sembla que els interessi ben poc...

Resposta a «Traduccions a revisar»
Townie (discussiócontribucions)
Noemiroig (discussiócontribucions)

La portada ha quedat espectacular, m'agrada moltíssim! Felicitats a tots els que l'heu feta possible amb la vostra feina i moltes gràcies!! Perdoneu si aquest no és el lloc pel meu comentari però no me'n he pogut estar

Resposta a «Renovació de portada»
Resum per Kippelboy

finalitzat

Kippelboy (discussiócontribucions)

Novembre és el mes de l'Àsia a Viquipèdia! Apunteu-vos a una nova edició del concurs global aquí: Viquipèdia:Asian Month

MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

15:16, 2 nov 2018 (CET)