Viquipèdia:La taverna/Novetats

Jump to navigation Jump to search

Sobre aquest tauler

Novetats

A les Novetats es publiquen propostes i anuncis de projectes, plantilles i d'altres temes d'interès, tant de funcionament intern com d'activitat externa.

(Vegeu els arxius anteriors i l'arxiu de l'historial)

La taverna:
Novetats | Propostes | Ajuda | Multimèdia | Tecnicismes
Paucabot (discussiócontribucions)

Bon dia. Avui he actualitzat aquesta infotaula tan usada a la Viquipèdia. Les majors novetats són que ara usa {{Infotaula}} (i, per tant, el codi és molt més amable), que és més compacta i que importa uns quants paràmetres de Wikidata (amb la qual cosa, es pot usar sense paràmetres).

De moment, no l'he desada a {{Infotaula conflicte militar}} sinó a {{Infotaula guerra}}. Si no hi veis cap error greu, properament en faré la substitució.

Podeu veure la plantilla a:

Faig ping als mantenidors principals d'aquesta plantilla: @Georg-hessen, Peprovira, SMP: i als editors habituals del tema: @Panotxa, Jaumellecha, MALLUS, Gerhidt, Rotxi:.

Jaumellecha (discussiócontribucions)

A mi ja em sembla bé. Veus convenient afegir un mapa del tipus "geotype1" (com Batalla de Flórina), o qui vulgui veure mapa que ho faci a través de les coordenades de la infotaula per a no carregar massa la infotaula?

Jaumellecha (discussiócontribucions)

Vigila amb la substitució, que a la wikidata manquen moltes dades (força numèrica, baixes, païssos...)

Paucabot (discussiócontribucions)

La nova plantilla agafa dades de WD però segueix tenint en compte tots els paràmetres manuals (si no me n'he deixat qualcun per error).

Jaumellecha (discussiócontribucions)

Si es així, ja em va bé. De mica en mica ja s'anirà omplint la WD. El mapa podria ser opcional (a gust de cadascú), encara que sigui manual.

Paucabot (discussiócontribucions)

No tenc molt clar si fer-ho. A favor: per a les batalles, és una informació clau i en moltes plantilles hi aniria bé, perquè tenen poca informació a WD. En contra: per a les guerres, és una informació molt supèrflua i tenim moltes plantilles que ja són molt altes (amb moltes dades manuals).

Jey (discussiócontribucions)

Ostres molt bona feina! Aquesta és una de les darreres que queden sense WD! Com bé dius, és molt usada, i per desgràcia hi ha paràmetres que no son a WD, ni se'ls espera. Dona'm siusplau uns dies per revisar-ho a fons i fer algunes propostes abans de la substitució massiva. Salut!

Jey (discussiócontribucions)

Discussió a la plantilla!!!

Jey (discussiócontribucions)

Hola! Ens anirien bé més opinions en aquest tema, ja que és una plantilla molt usada. Notifico altres habituals a les discussions de plantilles @Amadalvarez, @Arnaugir, @Davidpar, @Medol, @Paputx

Jaumellecha (discussiócontribucions)

Ara mateix com està la nova plantilla i quins canvis té?

Paucabot (discussiócontribucions)
Resposta a «Infotaula conflicte militar»

Reminder: No editing for up to an hour on 10 October

1
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

14:03, 4 oct 2018 (CEST)

Resposta a «Reminder: No editing for up to an hour on 10 October»

La infotaula edifici en versió 3.0. Canvis a manta !

5
Amadalvarez (discussiócontribucions)

Avui estrenem la reformada {{infotaula edifici}}. És la que incorpora més canvis en el seu ús de tota la colla que portem fins ara. Per tant, és recomanable que, aquells que sou usuaris, us fixeu a les novetats que us presento i rellegiu la documentació que ha canviat també molt.

Molts de vosaltres practiqueu la còmoda fórmula de cridar la infotaula sense paràmetres manuals. Per tant, per no perdre informació, s'han implementat solucions per aportar el màxim d'informació des de WD, fins i tot per dades que no tenen propietat pròpia a WD. D'aquesta forma, un 90% de tots els paràmetres manuals, son prescindibles. Veiem:

 • S'ha convertit a multilingüe.
 • Incorpora la nova versió del tractament de dimensions ja comentat en un altre tema aquí mateix fa uns dies.
 • Incorpora el nou tractament de proteccions patrimonials. Val a dir que aquest tractament es va refer ara fa unes setmanes arrel del treball de canvis d'aquest plantilla, si bé ja es va instal·lar i el fan servir altres, com {{Indret}}. L'objectiu del canvi és reduir al màxim el seu manteniment quan s'incorporen noves proteccions de qualsevol estat.
 • S'han incorporat noves propietats WD: Estat de conservació (P5816), Període (P2348), Cost (P2130), Imatge del plànol (P3311), Inici del període d'activitat (P2031), Fi del període d'activitat (P2032). També es pot obtenir informació del període d'obertura, útils en casos com els refugis de muntanya o museus, mitjançant Dies oberts (P3025), Tancat (P3026), Període d'obertura des de (P3027), Període d'obertura fins a (P3028).
 • Es tracten alguns qualificadors de propietats ja existents que fan més ric el seu tractament. Per exemple, el cost incorpora l'any per estimar el valor equivalent, les dimensions incorporen S'aplica a (P518) o Criteri utilitzat (P1013) per indicar "on aplica" la mesura, aconseguint així acabar amb paràmetres tipus "profunditat_maxima", "profunditat_mitjana", etc. i evitant haver de predefinir allò que volem tractar.
 • Millora del tractament de conceptes que abans estaven encotillats per la limitació dels casos previstos manualment:
  • arquitecte, ara és poden informar en multivalor diferenciant si són de la construcció o de l'ampliació, si són d'una part de la construcció o del total.
  • artistes, abans només teníem els escultors, mentre que ara es poden incloure tots els que han participat indicant la seva professió o aportació.
  • estil, abans teníem estil + estil_f per indicar com es va començar i quin és l'estil més modern. Ara l'Estil arquitectònic (P149) pot indicar múltiples valor i opcionalment, indicació d'on aplica.
  • cronologia, incorpora la descripció dels canvis soferts per l'edifici (construcció, renovació, reforma, destrucció, reconstrucció, etc..) que abans estaven en diversos paràmetres però ni estaven totes les possibles situacions, ni es mostraven en el mateix ordre que s'havien produït. Ara, amb Esdeveniment significatiu (P793), es poden informar les principals fites, amb conceptes lliures, i amb qualificadors per indicar la data, el motiu, l'arquitecte, etc. Veieu documentació.
 • Han desaparegut els paràmetres manuals vinculats a circuits de velocitat: volta ràpida, durada, pilot i equip. Tots ells ara es poden informar a WD mitjançant la Durada (P2047) i els seus qualificadors. Veieu documentació.
 • Han desaparegut els paràmetres manuals que indicaven "nombre de..." revolts, entrades, etc. que ara s'informen mitjançant Conté parts del tipus (P2670)+Nombre (P1114)
 • Per últim, s'ha preparat per a representar preses i el seu embassament, amb la qual cosa, eliminarem la {{embassament}} després de la seva migració. Es pot informar el 100% de la seva informació a WD, des de les mesures, fins la potència que genera o el sobreeixidors que té. Ara bé, cal saber que presa i embassament són dos ítems diferents. A la documentació trobareu una explicació detallada de com es gestionen els dos ítems i totes les seves propietats.

Resum:

 • Cada cop són menys els paràmetres exclusivament manuals (només en queden 6 !)
 • Com a editors, hem d'aprendre també a editar WD. No és cosa de frikies, és informació en un altre format i amb unes regles de sintaxi diferents.
Jey (discussiócontribucions)

Molt bona feina! I molt d'acord amb això darrer de WD.

ESM (discussiócontribucions)

Amador, et faré un monument.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

@ESM. A la infotaula d'obra artística, ja es pot gaudir la joguina de les dimensions i em va semblar veure a WD que havíeu carregat info del MNAC fent servir qualificadors sobre les mides amb marc i sense. Ja em diràs si tenim algun cas per mirar com queda.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Tots els articles de les plantilles {{embassament}}, {{Tomba Reial Egípcia}} i {{tomba tebana}}, han estat reconvertits a {{infotaula edifici}} i en algun cas a {{indret}}, amb els seus continguts incorporats a WD. Els que els coneixeu, observareu que han guanyat força.

A banda dels aeroports i de les estacions de tren, si sabeu d'algun edifici o construcció que tingui alguna infotaula pròpia, aviseu.

Salut !

Resposta a «La infotaula edifici en versió 3.0. Canvis a manta !»

Nova edició Viquiprojecte:Història de l'art UdL

1
ESM (discussiócontribucions)

Estimats, durant aquest primer quadrimestre, dos grups del grau en història de l'art i un grup del grau en turisme de la UdL es dedicaran a crear o millorar articles relacionats amb l'art català i l'arquitectura contemporània. Si us fa goig acompanyar-los, us agrairia que tinguéssiu vigilats alguns dels articles sobre els que intervindran (les llistes són llargues, però deuen ser una vintena d'alumnes en total i ben pocs encara han triat què faran) per donar-los un cop de mà si els fes falta. Tota la info, aquí. Gràcies!

Resposta a «Nova edició Viquiprojecte:Història de l'art UdL»
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

20:11, 20 set 2018 (CEST)

Resposta a «The GFDL license on Commons»
Darth vader 92 (discussiócontribucions)

Hola! Fa uns dies vaig comentar que enviaria uns correus a l'ANC i Òmnium per si podien alliberar algunes imatges de les diades per a il·lustrar els articles de la Viquipèdia. Des de l'ANC em van respondre que al seu Flickr hi ha imatges amb llicència CC; l'únic problema era que hi havia la restricció de no treure'n profit comercial, cosa que no és compatible amb la Viquipèdia. Els vaig comentar si seria possible prendre'n alguna d'alà i pujar-la amb llicència Creative Commons Attribution ShareAlike 4.0. Això és el que els vaig enviar: "Molt bé, llavors procediré a pujar algunes imatges (només les indispensables per a poder il·lustrar bé els articles) i els afegiré la llicència Creative Commons Attribution ShareAlike 4.0 license (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/deed.en). Si hi ha alguna que no volguéssiu que es carregués amb aquesta llicència, si us plau, digueu-m'ho. Com a autor/s hem de posar ANC o algú en concret?". Avui m'han respòs que puc citar les imatges com a ANC (Assemblea Nacional Catalana) i que si hi hagués qualsevol problema m'ho farien saber. Entenc que amb aquest consentiment puc pujar les imatges; sabeu si al tenir el consentiment per correu electrònic ho he de fer d'alguna manera concreta.

Si no veieu alguna cosa clara amb el consentiment comenteu-m'ho si us plau, mai he carregat imatges amb aquest tipus de consentiment i tampoc sé si pot haver-hi cap problema en ja estar carregades les imatges a internet sota una altra llicència Commons. Gràcies!

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Si t'han autoritzat en un correu, hauries de reenviar el correu a OTRS com s'explica a Viquipèdia:Autoritzacions. Entenc que el contingut del correu pot ser de moltes maneres, però el correu hauria de deixar clar que:

- Qui t'envia el correu té els drets de les fotos, o com a mínim drets suficients per publicar-les sota una llicència lliure sense restriccions per l'ús comercial.

- Que t'autoritzen a publicar aquestes fotos que carreguis amb una llicència lliure (CC-BY-SA 4.0, per exemple).

Sense aquestes dues coses dubto que a Commons ho acceptin. Si el correu no és més clar que el teu missatge d'abans, em temo que també es pot entendre que l'ANC té més o menys el permís dels autors per penjar les fotografies amb alguna llicència CC-NC (no comercial) i prou, però que t'han dit que pots penjar-les a la Viquipèdia com vulguis i si algú es queixa ja t'avisaran, i això no és acceptable a Commons.

Hi afegeixo que a més de les pegues que et puguin posar a Commons, si mai en el futur algú en fa un ús comercial que no agrada al fotògraf i el fotògraf el demanda, aquest ho té molt fàcil per passar-li el mort a qui les hagi publicat amb la llicència lliure i no tingui ben documentat qui li ha donat permís per fer-ho. O sigui, jo de tu me n'asseguraria bé en interès propi.

Notifico en @Vriullop i en @KRLS, que tenen accés a OTRS per si volen afegir-hi alguna cosa.

Darth vader 92 (discussiócontribucions)

Gràcies per la resposta. Precisament per que no vull cap problema relacionat amb el tema us ho preguntava. En els correus vaig preguntar clarament si es podien pujar sota la llicència especificada; fins i tot vaig posar un enllaç redireccionant a la informació sobre la llicència CC-BY-SA 4.0. La resposta és la que he penjat. Vaig estar repassant les imatges penjades a Flickr i cada imatge és d'un autor/a diferent, així que suposo que s'hauria d'anar contactant un a un els diferents fotògrafs per a demanar imatges i que aquests donessin consentiment explícit. La cosa està complicada, però estudiaré que s'hi pot fer. Gràcies!

Medol (discussiócontribucions)

Potser el que facilitaria les coses seria que a partir d'ara aquestes entitats demanessin directament als fotògrafs que a més d'enviar-les pel seu flickr les pugessin directament a commons. Penso que és la millor solució, també pensant en les futures fotos, a més del que es pugui fer ara per publicar algunes de les antigues.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Amb que les pengessin on volguessin però amb una llicència lliure (sense restricció no comercial) n'hi hauria prou.

Darth vader 92 (discussiócontribucions)

Intentaré contactar amb els fotògrafs de les imatges que puguin il·lustrar bé els articles i els hi demanaré. Gràcies!

Resposta a «Imatges de les diades»

segon lliurament de infotaules multilingües versió 3.0

3
Amadalvarez (discussiócontribucions)

Aquest cap de setmana tindrem força canvis.

De moment per esmorzar, acabo de pujar la {{infotaula geografia política}}. Incorpora poques novetats a banda del multilingüisme.

Com sempre, aviseu si hi detecteu algun nyap. Merci,

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Avui he canviat la {{infotaula d'ésser viu}}. Ha sofert canvis tècnics MOLT substancials, però de poca transcendència visual (si funciona tot bé, clar).

Canvis destacats:

 • Multilingüisme. Recordeu que a l'espai d'articles el veurem en català, però a la resta (usuari, plantilla, etc.) el veurem a la llengua del nostre perfil personal.
 • Tractament més automatitzat de l'estat de conservació, recuperant informació de WD. La imatge amb la infografia de l'estat (vulnerable, sense risc, etc.) ja no la posa directament la infotaula, sinó que agafa de WD la de l'idioma que correspongui. Si no existeix la versió idiomàtica que estem tractant, mostra la versió en anglès.
 • Normalització de totes les icones de bolets que es feien servir, ja que no hi eren a commons ni a WD.
 • Canvis a la forma de recuperar des de WD les abreviatures de zoologia i botànica.

espero una tasca intensa dels naturalistes per detectar errors o millores. Gràcies,

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Des d'aquest matí funciona la nova versió del tractament de dimensions (que mostra icones i fletxes per simplificar la notació de la mesura dels objectes). Això afecta a diverses infotaules, com ara, Indret, obra artística, telèfon mòbil, etc. El canvi incorpora dos grans canvis:

1) el tractament de noves dimensions que amplia l'abast d'aplicació del format a vaixells i ponts, i fa més precisa la denominació de la 3a. dimensió que pot ser: llarg, fons o gruix, segons cada cas. Les dimensions tractades són:

2) el tractament de multivalors qualificats (amb S'aplica a (P518) o Criteri utilitzat (P1013)) d'aquestes dimensions. Fins ara només podíem tractar un valor (cas més habitual per un objecte). Però certs elements contenen més d'una mesura, bé sigui feta a diferents punts (l'alçada màxima vs habitable d'un gratacel; mida d'un quadre amb marc vs només pintura) o bé referida a diferents parts (estàtua vs pedestal / mirall primari vs mirall secundari). Ara es mostra una línia per cada valor trobat al qualificador amb el conjunt de dimensions tenen el mateix valor.

Detectareu canvis als articles existents on s'ha millorat la icona aplicada (gruix en lloc de llarg) o en aquells que tenien multivalors qualificats i fins ara no es mostraven.

Si us agrada l'invent, podeu felicitar al @Vriullop:, mag del LUA i mestre de WD.

Salut !

Resposta a «segon lliurament de infotaules multilingües versió 3.0»

Viquiprojecte:La Setmana del Llibre en català 2018

1
Jordiventura96 (discussiócontribucions)

Avui comencem el Viquiprojecte:La Setmana del Llibre en català 2018, a través del qual es pretén ampliar i millorar els articles d'autors que escriuen en llengua catalana però també ampliar els articles sobre llibres de la literatura universal traduïts al català. Animeu-vos a participar-hi!

Resposta a «Viquiprojecte:La Setmana del Llibre en català 2018»
Vriullop (discussiócontribucions)

Hem fet una reorganització en el Mòdul:Wikidata que alimenta les infotaules automàtiques, juntament amb Amadalvarez. L'objectiu inicial era fer-lo multilingüe per poder exportar-lo fàcilment a altres wikis. A efectes pràctics presenta les següents novetats que podeu trobar en algunes de les 548.213 pàgines que l'utilitzen:

 • Intenta treure els valors de Wikidata en català. Si no el troba ho intenta en les llengües alternatives definides al Mediawiki: primer occità i desprès anglès.
 • Quan el valor no s'ha trobat en català hi afegeix un llapisset per poder traduir-ho a Wikidata. Us animo a que aneu eliminant llapissets fent les traduccions que manquen.
 • En espais de noms fora del principal d'articles en lloc de català utilitza la llengua de l'usuari definida en les preferències. En enllaços continuen sent locals, afecta només a l'etiqueta de l'enllaç. Per exemple es pot copiar una infotaula en l'espai d'usuari per veure com funciona en la llengua de les preferències. Cal dir-li, però, de quin article es tracta. Per exemple Barack Obama té l'element Wikidata Barack Obama (Q76) i en l'espai d'usuari es pot provar la mateixa infotaula amb {{Infotaula persona|item=Q76}}. Igualment ho intentarà en les llengües alternatives a la de l'usuari i afegint-hi el llapisset per les traduccions que manquin en la llengua que sigui.
 • Les etiquetes de les infotaules estan pendents de fer-les multilingües, però l'Amador ja ho té per la mà i properament funcionaran igual que els valors trets de Wikidata.
 • Hi ha altres millores menors, però això ja és la feina habitual. Pels editors de plantilles, hi ha alguns canvis a aplicar anotats a Viquiprojecte:Adaptació de plantilles a Wikidata/infotaules/Feines pendents#Incorporació canvis mòdul:wikidata d'agost-2018.

Amador, em deixo alguna cosa?

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Transcendental, no t'has deixat res. Faré una petita guia de com fer per a crear/convertir les infotaules a multilingüe i així quan hom crei alguna nova, ja la podrà fer 90% exportable. Només dir que està resultant un exercici molt enriquidor perquè ens ha obligat a reformular coses que tenien enfocaments millorables i aquesta operació ens ha obligat a fer algunes optimitzacions de codi que ens vindran molt bé.

Qualsevol dubte que tingueu o error que detecteu, aviseu immediatament a la discussió de la infotaula que correspongui.

Mariusmm (discussiócontribucions)

Bona feina i gràcies!

Només un apunt, això del llapisset (genial idea!!!) apareix també a tots els noms de persones i potser no te gaire sentit, no? No se veure en quin cas cal tenir una traducció d'un nom de persona. En el cas d'alfabets no llatins? Potser es podria detectar l'alfabet i si és llatí no treure el llapisset?

Enhorabona per la feina!

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Bona observació @Mariusmm. Visualment tens raó. Els noms propis no hi canvien gaire o gens. Però hem de mirar-ho amb una altra perspectiva: el que hem d'escriure és la "còpia en llengua catalana de WD". Recorda que la "no informació" té dues interpretacions: no cal o no la sé. Jo més que evitar mostrar el llapis, demanaria a algun botaire si s'atreveix a carregar el label català quan no tingui variació respecte a altra llengua. Segurament pels noms de persones serà relativament fàcil, però pels topònims no n'estic tant segur.

Merci,

Vriullop (discussiócontribucions)

Encara que sembli inútil copiar els noms propis en l'etiqueta en català podent-la agafar directament de l'anglès cal tenir en compte que també és interessant tenir la descripció en català que després s'usa com a subtítol en molts llocs.

Paucabot (discussiócontribucions)

D'acord amb Mariusmm que el llapisset és una gran idea i ens ajudarà a millorar les etiquetes de Wikidata. Bona feina!

Barcelona (discussiócontribucions)

En la línia del llapis, animo que seguiu explicant les novetats i suggerint tasques per a WD

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Hi ha una tasca de definició genèrica i fàcil de comprendre: Netejar els valors informats manualment als articles pre-WD, quan estan previstos agafar des de WD.

 • Si el valor ja està a WD, o bé és obsolet (alcaldes del pleistocè, esportistes que el seu darrer club és de 1990 i continuen en actiu, segons VP, etc.), caldria esborrar-lo.
 • Si el valor és vàlid i no està a WD,......carregueu-lo a WD i esborreu-lo de l'article.

Ens hauríem d'anar fent a la idea que és tant important tenir molt i ben carregat WD com fer bons articles. Ser editor de WD no és una qüestió marginal i hem de ser conscients que és una nova comunitat de la que formem -i no podem deixar de formar- part i en la que ni som referents ni tant coneguts com en la nostra pròpia. Els maker decissions són francesos, russos, alemanys,... i nosaltres tenim poca presència. És difícil rebatre en una discussió a gent que té 9 milions d'edicions, encara que sigui a cop de QuickStatements.

Ànims, a treballar !!.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

@Vriullop: a Pingüí_de_Magallanes surt un llapis a "ordre" i el que té és una redireccció. No sé si només hem d'advertir-ho, prohibir-ho o fabricar un bypass. Opto per la 1a opció.

Res. Faltava l'etiqueta en català. Ja està arreglat.

Vriullop (discussiócontribucions)

En el cas de ordre=Sphenisciformes, l'etiqueta correcta en català és "esfenisciformes", però no pren aquesta sinó la del nom científic. El que falta en aquest cas és afegir en la plantilla editicon=no.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Val, perquè com que va als noms científics, no cal considerar la mancança de la llengua en curs. Fet !

Arnaugir (discussiócontribucions)

Arribo tard que era de vacances. No sé com agrair-vos la feina que feu amb les infotaules.

El llapisset és un gran avanç.

Enhorabona companys, i gràcies!!

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Gràcies, @Arnaugir. Aquesta setmana tindrem més novetats.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Seguint amb el fil de canvis anunciat pel @Vriullop, des d'ahir està instal·lada la versió 3.0 de la {{infotaula persona}} que incorpora com a novetat que no conté cap text dins seu, sinó que tot ho agafa de WD. És un canvi ''iceberg'' perquè tècnicament ha canviat força, però externament no tant. Els que sou molt observadors notareu només petites diferències perquè els textos de les propietats WD no sempre diuen el mateix que hi era. En general penso que són acceptables, però si trobeu un error ja sabeu que heu d'avisar.

A l'espai dels articles no hi notareu cap altre canvi destacable, però si invoqueu la infotaula des d'una pàgina d'usuari o consulteu els exemples de la documentació, us la mostrarà en la llengua que tingueu definida a les preferències. No estant definits tots els idiomes (només aquests), o sigui que els que habitualment navegueu en persa o en suahili, us la mostrarà en anglès.

Apa, fins la propera

Jey (discussiócontribucions)

Abans que res enhorabona de nou! Pots posar un exemple d'això de "petites diferències perquè els textos de les propietats WD no sempre diuen el mateix que hi era"? Gràcies!!

Amadalvarez (discussiócontribucions)

@Jey No les tinc inventariades, però si no és noten vol dir que no són transcendents. A special:diff/20230343 es pot veure la darrera versió de les etiquetes que hi havia i es poden comparar amb la llista sencera que surt a la documentació actual. Per exemple, abans deia "desaparició" i ara diu "data de desaparició", tot i que mostra la data i el lloc; sepultura, ara diu "lloc d'enterrament"; ètnia ara és "grup ètnic" o Alma Mater ara és "educat a ". Són els noms que tenen les propietats (i algun ítem) a WD i no he gosat canviar-ho perquè pot tenir altres repercussions que no controlem. El principal problema pot donar-se amb els plurals (Estudiant, quan pot haver tingut molts estudiants) i amb algunes descripció amb gènere que a la versió anterior havíem esquivat posant conceptes neutres.

Si veieu algun nyap considerable, parlem. Merci

Jey (discussiócontribucions)

Gràcies! Ara ho entenc millor. Per resoldre el tema del "educat a", què creus que cal? Gràcies!

 1. Canviarl'etiqueta de WD per "educat/da a"
 2. "Feminitzar" l'etiqueta
 3. Introduir l'etiqueta manualment
Amadalvarez (discussiócontribucions)

@Jey Fet !

feminitza: "educat a", "representat per", "patró de", "interessat en".

Si hi trobes algun altre cas, ja m'ho diràs

Amadalvarez (discussiócontribucions)

estudiarem la 2.

La 1 mai m'ha agradat i posar etiquetes manualment per això és una servitud massa fàcil d'incomplir.

Merci

Resposta a «Infotaules via Wikidata»
MrPotato1010 (discussiócontribucions)

He creat una plantilla anàloga a {{Escuts i banderes de Catalunya}}: {{Escuts i banderes del País Valencià}}. La idea és crear articles amb els escuts i banderes municipals de cada comarca i afegir la plantilla. Pel moment, l'única que existeix és Escuts i banderes de la Costera. Animeu-vos a col·laborar, canviar o aportar el que vulgueu.

Resposta a «Escuts i banderes del País Valencià»