Viquipèdia:La taverna/Novetats

Salta a: navegació, cerca

Sobre aquest tauler

Novetats

A les Novetats es publiquen propostes i anuncis de projectes, plantilles i d'altres temes d'interès, tant de funcionament intern com d'activitat externa.

(Vegeu els arxius anteriors i l'arxiu de l'historial)

La taverna:
Novetats | Propostes | Ajuda | Multimèdia | Tecnicismes

La Viquipèdia té articles sobre tots els mamífers vivents

9
Leptictidium (discussiócontribucions)

Després de 3.533 dies de feina del Viquiprojecte:Mamífers, des d'aquest vespre la Viquipèdia en català té articles sobre totes les espècies, tots els gèneres, totes les famílies i tots els ordres de mamífers vivents.

La nostra versió lingüística de l'enciclopèdia és la primera a assolir aquesta fita, ja que si bé la Viquipèdia en anglès té articles sobre totes les espècies enumerades a Mammal Species of the World, aquesta obra del 2005 no inclou un bon grapat d'espècies descrites en els anys immediatament anteriors a la seva publicació (i, de fet, algunes d'elles encara no tenen article a la Viquipèdia en anglès). La nostra, en canvi, fins i tot inclou espècies descrites el passat Nadal.

Aprofito per a agrair el seu inestimable ajut al llarg dels anys a Panellet, Sng, Solde, Ssola, Laurita, Townie i Manlleus, entre tants altres.

Paputx (discussiócontribucions)

Moltes gràcies per la feinada i facilitar tot aquest coneixement en obert.

Manlleus (discussiócontribucions)

Increïble! Una fita impressionant i que hauria de tenir més ressò. La teva feina i igual que la dels companys és digne pel llibre rècord guiness, almenys un de propi de la Viquipèdia. 10 anys crec que des que vas començar amb el repte. Si necessites ajuda en algun cas específic o repte a assolir proper, fes-m'he un toc. Salutacions

Arnaugir (discussiócontribucions)

Enhorabona a en @Leptictidium i tota la colla per la fita aconseguida. Tenim molta sort de tenir-vos en aquesta comunitat!

Paucabot (discussiócontribucions)

Enhorabona!

Leptictidium (discussiócontribucions)

Gràcies per les vostres paraules amables!

Hienafant (discussiócontribucions)

M'alegra saber-ho!

Solde (discussiócontribucions)

Enhorabona! Una gran fita!

Resposta a «La Viquipèdia té articles sobre tots els mamífers vivents»
Kippelboy (discussiócontribucions)

Aquesta setmana se celebra el #DiaDeLaPoesia i per això encetem un nou concurs: Us proposem crear i ampliar articles de figures retòriques. Tota la informació aquí: Viquiprojecte:Dia de la Poesia 2018.

Resposta a «Dia de la poesia 2018: figures retòriques»
Kippelboy (discussiócontribucions)

Bon dia i per molts anys a tothom! Amb motiu de l'aniversari de la Viquipèdia en català encetem una nova edició del Catalan Culture Challenge, un concurs que té l'objectiu de traduir articles de cultura catalana a d'altres llengües del món. Aquí teniu tota la informació https://en.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Catalan_culture_challenge Apunteu-vos-hi!

Resposta a «Nova edició Catalan Culture Challenge»

Celtic Knot - The Wicipedia languages conference

1
Jason.nlw (discussiócontribucions)

The main objective for Celtic Knot 2018 is the coming together of people working to support language communities in the same room at same time; strengthening the bonds into a 'knot' and leading into action. Attendees can expect to learn about and discuss innovative approaches to open education, open knowledge and open data that support and grow language communities.

Please consider attending the Conference in Wales this summer! You can submit an idea for a talk or workshop now!

Gràcies

Resposta a «Celtic Knot - The Wicipedia languages conference»
Docosong (discussiócontribucions)

Us anunciem que durant el mes de febrer Viquidites engega el Viquiprojecte 18 centenaris, per crear i millorar la cobertura de citacions sobre personalitats de les quals enguany, 2018, se'n celebra el centenari (així com 150è aniversari, bicentenari, etc.) del seu naixement. Trobareu propostes centrades en l'àmbit catalanoparlant, però també de personatges internacionals, tot respectant la paritat de gènere de les propostes.

Us hi esperem!

Docosong (discussiócontribucions)

Bona nit, comentar-vos que hem ampliat la durada del concurs fins al 31 de desembre d'enguany, així tots el que esteu interessats podreu editar en ple mes d'agost a la terrasseta ;)

Podeu consultar una mostra: q:Katherine Johnson o q:Maria Edgeworth

Us animem a participar!

Resposta a «Viquidites:18 centenaris»
Breogan2008 (discussiócontribucions)

Galicia 15 - 15 Challenge

Wikipedia:Galicia 15 - 15 Challenge is a public writing competition which will improve improve and translate this list of 15 really important articles into as many languages as possible. Everybody can help in any language to collaborate on writing and/or translating articles related to Galicia. To participate you just need to sign up here. Thank you very much.--Breogan2008 (disc.) 14:47, 12 març 2018 (CET)

Resposta a «Galicia 15 - 15 Challenge»
Leptictidium (discussiócontribucions)
Resposta a «Presa de decisions»

Wikidata "has dialect" (P134) property to be replaced by "dialect of"

3
Pintoch (discussiócontribucions)

Hi!

The Wikidata property "has dialect" ("dialecte" in Catalan) is considered for replacement by a new property "dialect of": https://www.wikidata.org/wiki/Wikidata:Properties_for_deletion#has_dialect_(P134) , which stores the same information but in the other direction.

It is used in three templates of this Wikipedia:

These templates will need to be adapted to the new schema once the property is deleted. You welcome to join the discussion at Wikidata.

Amadalvarez (discussiócontribucions)
Paucabot (discussiócontribucions)

Jo diria que fins que no facin el canvi, no podem fer res.

Resposta a «Wikidata "has dialect" (P134) property to be replaced by "dialect of"»
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

21:56, 2 març 2018 (CET)

ESM (discussiócontribucions)

Entenc que tot això (fins i tot el citoid) ja ho tenim habilitat, oi? En tot cas, potser interessaria a la gent de Viquillibres (ping @Xavier Dengra) el tema d'habilitar l'editor visual.

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

A Viquillibres la majoria de bàsics de l'Editor Visual estan disponibles, tot i que ara mateix al Beta. L'activitat ha decaigut pràcticament a zero, per tant no crec que valgui massa la pena centrar esforços allà...

Resposta a «Editing News #1—2018»
Pacopac (discussiócontribucions)
Hienafant (discussiócontribucions)
Pacopac (discussiócontribucions)

Moltes gràcies! Aixina faré!

Mira @Tiputini!