Viquipèdia:La taverna/Tecnicismes

Jump to navigation Jump to search

Sobre aquest tauler

Coet (discussiócontribucions)

Fa un temps que estic intentant tornar. Algú em pot tirar una maneta? He intentat entrar al Toolforge mitjançant el PuTTy i no hi he pogut accedir. Estic de nou per l'IRC. @Gerardduenas, Vriullop, KRLS, Lohen11, Toniher:, algú que conega un(a) dels que estan mantenint els bots...

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Molt bona notícia. No et puc ajudar en la teva demanda, però estic molt content de tornar a sentir l'escalfor dels teus bots acompanyant-nos. Sigues bentornat !

Resposta a «Reprendre l'activitat»

Desbloqueig Ip centre educatiu on col·laborem

3
Kippelboy (discussiócontribucions)

Bon dia, podeu desbloguejar la ip 213.229.144.235 ? És d'una escola on col·laborem i està desactivada la creació de comptes i tot. Ho necessitem per tal que els alumnes puguin editar i crear comptes. Gràcies per endavant

Townie (discussiócontribucions)

Fet!

Pastanac (discussiócontribucions)

Gràcies

Resposta a «Desbloqueig Ip centre educatiu on col·laborem»
Docosong (discussiócontribucions)

Bona tarda, algú pot donar-li un cop d'ull a la {{Llista d'episodis}}. L'altre dia vaig adonar-me que no funciona, sembla que no vol mostrar el contingut...

No tindrà res veure amb la redirecció de juny? Tal com indica el comentari, hi ha cap lloc on s'indiqui que s'ha de mantenir la consonància de les plantilles?

Ja direu, gràcies!

Vriullop (discussiócontribucions)

El problema no és la redirecció sinó l'edició anterior Special:Diff/20028688. S'ha canviat completament sense fer-ho compatible ni fer cap migració. Jo ho desfaria i deixaria de moment dues versions pendents de fusionar.

Resposta a «Plantilla Llista d'episodis»

EsportpèdiaCat — Enciclopèdia de l’esport català

6
Resum per Docosong

Propietat creada a wikidata, en ús i funciona perfectament

Docosong (discussiócontribucions)

Bon dia, algú podria afegir l'EsportpèdiaCat (EEC) com a identificador a Wikidata? Està especialitzada en temes esportius de l'àmbit català. En determinats casos, complementa l'article de la GEC, per exemple, Club Esportiu Europa (GEC, EEC); en altres, l'article només està disponible en l'EEC, Circuit de Barcelona-Catalunya

Gràcies!

Paucabot (discussiócontribucions)
Docosong (discussiócontribucions)

Exacte, no sabia com fer-ho.

FranSisPac (discussiócontribucions)
Paucabot (discussiócontribucions)

Ja he fusionat els dos ítems. Gràcies, FranSisPac.

La propietat servirà per posar l'identificador a cada ítem de Wikidata i relacionar aquesta base de dades amb la de la web de l'EEC.

Paucabot (discussiócontribucions)
QuimGil (discussiócontribucions)
Vriullop (discussiócontribucions)

Solucionat el tema de llistes amb li a {{Millores múltiples}}. Però l'enllaç "learn more", que obre el detall, queda sobreposat sobre el text. Passa amb totes les plantilles que usen com a base la {{Metacaixa d'avís article}}.

Vriullop (discussiócontribucions)

Solucionada la superposició de l'enllaç i el text a {{Neutralitat}} afegint una nova class. Mostra: https://ca.m.wikipedia.org/wiki/Murci%C3%A0?minerva-issues=b. Caldrà separar en totes les plantilles el text que descriu el problema del text que descriu la solució. Aquest segon text queda col·lapsat en mòbil amb l'enllaç "learn more". Serà millor reorganitzar-ho tot plegat en dos paràmetres i jo no m'hi puc dedicar fins la propera setmana.

Vriullop (discussiócontribucions)

Fet. Ara totes les plantilles en base a {{Metacaixa d'avís article}} tenen el text separat en dos paràmetres amb el format adequat per a mòbils.

Resposta a «Problemes amb <li> en dues plantilles»

Problema amb la plantilla Traduït de

3
Resum per Hienafant

Cal posar-la a la discussió de l'article.

Hienafant (discussiócontribucions)
CarlesMartin (discussiócontribucions)

Si et refereixes a Dia del plat únic el problema era que havies posat la plantilla a l'article, quan on l'has de posar és a la discussió de l'article, on sí que funciona perfectament. Salut!.

Hienafant (discussiócontribucions)

Ah, entesos. Gràcies!

Redireccions associades amb un element de Wikidata

4
Pau Colominas (discussiócontribucions)

Hola. Veig que hi ha algunes redireccions associades amb elements de Wikidata. No obstant, no sé com fer-ho per afegir-ne de noves. Vull associar la redirecció Repte de la canyella a d:Q420721, però m'apareix el missatge "The link cawiki:Desafiament Saltine is already used by item Q1583316. You may remove it from Q1583316 if it does not belong there or merge the items if they are about the exact same topic" (el sistema creu que vull enllaçar l'ítem amb la destinació de la redirecció, no amb la redirecció en si).

Algú podria explicar-me com ho he de fer? Gràcies.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Tal com diu el @Vriullop, no s'ha de fer i no té (per ara) futur.

Però si vols que t'ensenyi a saltar-te la llei, m'ho dius.

Vriullop (discussiócontribucions)

No es pot enllaçar una redirecció, està protegit expressament. Els que existeixen a la categoria són residuals desprès d'una fusió o d'un reanomenament estrany no actualitzat. En principi són a eliminar, tot i que hi ha opinions diverses. Discussió prèvia: Tema:Uiqq60q3gdneye79.

Pau Colominas (discussiócontribucions)

D'acord. Si es desaconsella fer-ho, millor no n'aprenc :p

Resposta a «Redireccions associades amb un element de Wikidata»
Vriullop (discussiócontribucions)

Avís per a editors de plantilles.

Fa unes setmanes es va anunciar la disponibilitat de la nova extensió TemplateStyles. Fent-ne 5 cèntims: el CSS d'una plantilla es pot desar en una subpàgina. Avantatges, entre d'altres:

  • separar el contingut de la presentació, simplificant el codi wiki i podent editar la presentació sense perdre's pel codi de la plantilla
  • disposar d'un editor CSS
  • evitar un copienganxa d'estils
  • simplificar l'ús de pàgines com Mediawiki:Common.css, que es carreguen en totes les pàgines i només les poden editar els administradors de la interfície.

Per a més informació: mw:Help:TemplateStyles i en:Wikipedia:TemplateStyles (norma d'estil).

Actualment no tenim cap pàgina *.css a l'espai Plantilla: cerca per "contentmodel:sanitized-css". He fet el meu primer intent al Viccionari que pot servir d'exemple: wikt:Plantilla:àudio/styles.css, en aquest cas un css que serveix per a dues plantilles similars diff, diff.

Amadalvarez (discussiócontribucions)
Resposta a «TemplateStyles»
Paputx (discussiócontribucions)

A l'article de Ramon Berenguer III les infotaules polític i comtes es col·loquen de costat. Com ho puc solucionar? En canvi a l'article Alfons el Cast, es col·loquen una sobre l'altre.

Vriullop (discussiócontribucions)

Només hi hauria d'haver una infotaula. La segona, la dels comptes o dels reis, té un contingut de navegació per articles relacionats, no d'informació bàsica sobre el tema de l'article. S'hauria de refer com a navbox a peu de pàgina.

Per la qüestió tècnica, {{Reis de la Corona d'Aragó}} té "class=infobox" i en canvi {{Comtes de Barcelona}} no ho té. Això fa que funcioni alineat, però conceptualment no ho hauria de tenir.

Paputx (discussiócontribucions)

Gràcies, quan tingui una estona miraré a veure si me'n surto a passar-les a navbox

Paputx (discussiócontribucions)

Ja he fet que {{Comtes de Barcelona}} estigui a sota. Però m'he mirat de passar-ho a navbox però no se per on començar perquè no entenc com estan fetes ni d'on treuen la informació aquestes antigues taules. Si algú em dona un cop de mà per estructurar-ho, jo puc fer la feina de picatge.

Paucabot (discussiócontribucions)
Paputx (discussiócontribucions)

Bona aquesta, a mida que vaig afegint la infotaula persona també afegiré aquestes dades que proposes a WD.

Jey (discussiócontribucions)

@Paucabot@Paputx@Vriullop He trobat aquesta discussió antiga. Només comentar-vos que he començat la substitució entenc que segons el consens que expressàveu

Resposta a «Conflicte entre infotaules»

Problemes amb una llista (Wikidata list)

6
Mariusmm (discussiócontribucions)

hola, estic preparant una consulta per tenir el llistat de guanyadors del premi hugo fent servir wikidata list i em trobo que elimina items repetits: faig la consulta per autors que han guanyat el premi per poder llistar l'any i la novel·la guanyadora i em mostra només una entrada per cada autor, treient les repeticions.

Sabeu com arreglar-ho o com donar-li la volta al tema? No me'n surto gaire amb les consultes SPARQL.

Tinc proves aquí i aquí.

Gràcies!

KRLS (discussiócontribucions)
Mariusmm (discussiócontribucions)

Gràcies Carles, però quan ho integro a la plantilla llista fa el mateix, només treu la primera entrada de cada autor (veure prova aquí).

No se si faig algo malament o la plantilla aquesta no està pensada per aquest tipus de consultes o què.

KRLS (discussiócontribucions)

El problema que hi havia era al definir "item". Aquell element que és únic és l'obra premiada i no l'autor com havies posat (fet que evitava que només aparegués un cop l'autor). Canvis fets

Mariusmm (discussiócontribucions)

Ara ho veig! Però aquesta mena de llista sempre filtra duplicats a "item"?

A més, ara no se com fer que la columna ?author posi l'etiqueta de l'item (el nom de l'autor) i link a wikidata o en vermell si no existeix, etc...

Em sembla que aquesta eina no és el que buscava.

KRLS (discussiócontribucions)

@Davidpar:És l'expert a l'hora de modificar les propietats d'aquesta plantilla. Penso que ara ja surten en vermell.

Resposta a «Problemes amb una llista (Wikidata list)»