Viquipèdia:La taverna/Tecnicismes

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

Flamenc (discussiócontribucions)

Algú em pot ajudar per resoldre el problema d'Agatàrquides, que seria una «persona viva» segons wikidata? nascut fa més de 2200 anys?

Resposta a «Agatàrquides»
Amadalvarez (discussiócontribucions)

Algú coneix algun gadget (o s'atreveix a construir-lo) que construeixi / mostri / permeti consultar,... el mapa de relacions entre plantilles ?.

és a dir, allò que es pot obtenir amb un "què hi enllaça", però en versió industrial, enlloc de fer-ho una a una.

Resposta a «Cross reference de plantilles»

Persisteixen els errors?

5
Resum per Amadalvarez

Errors arreglats amb un canvi a la configuració de mòdul:wikidata. També s'ha limitat la llargada màxima de les llistes dins la infotaula.

Lohen11 (discussiócontribucions)
Amadalvarez (discussiócontribucions)

parles del missatge "S'ha exhaurit el temps assignat.....".?


Si és això és perquè els articles molt densos en taules superen els recursos assignats a un article.

Els darrers canvis que he estat fent, miren d'alleugerir aquesta càrrega, però en la Infotaula geografia política no m'hi he posat encara. La infotaula del començament surt bé, però a meitat de l'article hi ha una altra que ja no li queda oxigen i casca

Lohen11 (discussiócontribucions)

Exacte. Estem en bones mans. Vigila, és perillós que casqui sense oxigen.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Aviso que tornem a tenir problemes.

Ara la víctima és Alemanya.

Ja estic en el tema, però aviso per si hi ha queixes.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Li he tret totes les llistes llargues a Alemanya; per exemple, la llista de "membre de" té 70 entrades.

He anul·lat temporalment per a tots els casos el bloc de codis que surt al final de la infotaula. Miraré de simplificar el codi i el recuperarem.

Flamenc (discussiócontribucions)

La plantilla {{IPNI autor}} ja no funciona, com que l'Ipni ha canviat l'estructura de la web (amb https i altres canvis majors). La ref IPNI es pot introduir a wikidata, i amb aixó n'hi hauria prou, i ja no caldria la plantilla IPNI autor, però aquesta font no apareix amb la plantilla «autoritat» (exemple: Hans Krainz), tot i trobar-se a wikidata. Au secours!

Vriullop (discussiócontribucions)

Alguna vegada ha funcionat? No té documentació, però usa el paràmetre id= i en canvi en tots els articles que he vist no hi és. Hi he afegit que el tregui de Wikidata. Caldria netejar els paràmetres erronis dels articles i documentar la plantilla.

Flamenc (discussiócontribucions)

Gràcies!

Resposta a «Plantilla {{IPNI autor»
Parouger 616 (discussiócontribucions)

Hola, hi ha algunes plantilles que no funcionen amb la versió de mòbil (exemple: {{Metacaixa}} i diversos errors a l'hora d'escriure... S'hi pot fer res?

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Diria que la metacaixa va ser una meravella de la tecnologia fa 13 anys i els que la van crear van tenir molt de mèrit, però ara ja està més aviat obsoleta i la solució deu ser no fer-la servir. De fet, a les seves instruccions ja es restringeix molt a quins espais de noms es pot posar.

Saps quines són les altres plantilles afectades? N'hi ha alguna d'important?

Parouger 616 (discussiócontribucions)

que hagi vist, no, per sort.

Parouger 616 (discussiócontribucions)

Els errors a l'hora d'escriure són, per exemple, estàs escrivint i no et deixa veure que escrius.

Parouger 616 (discussiócontribucions)

Cosetes a l'hora d'escriure que dona ganes de parar i anar-te'n a editar a l'ordinador...

Resposta a «Versió mòbil»

Error a la infotaula personatge

5
Resum per Amadalvarez

Corregit error a WD

Pau Colominas (discussiócontribucions)

Hola,

En l'article Anaxàndrides II, que porta la {{infotaula personatge}}, hi apareix el que sembla en nom en japonès. Sé que la infotaula que li toca a l'article és la de persona, però no he volgut canviar-la per tal que pugueu solucionar el problema d'arrel en comptes d'amagar-lo jo sota la catifa.

Gràcies.

Amadalvarez (discussiócontribucions)
Paucabot (discussiócontribucions)
Amadalvarez (discussiócontribucions)

Doncs hi ha 170.000 com a propietat principal i no com qualificador. No sé, potser és tan simple com eliminar aquesta dada en concret. Tenim algun cas més de coses "no japoneses" com Illa fluvial (Q162602), però a Indret no agafem aquesta propietat. Vull dir que "hipotètics errors d'ús" només ens passarien a infotaula personatge i no deu ser massa habitual la doble coincidència.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Ho he tret de WD i li he posat infotaula persona, tal com en @Pau Colominas ja havia advertit. Merci,

Divisions administratives errònies a les infotaules dels afluents aranesos de la Garona

11
Pere prlpz (discussiócontribucions)

M'he trobat el que diu el títol. En alguns rius aranesos com ara Arriu d'Antòni o Riu de Valarties, totalment inclosos a la Vall d'Aran, tenen una infotaula amb divisions administratives franceses i l'estat francès. Sospito que el problema ve que a Wikidata aquests rius tenen com a desembocadura la Garona i la taula agafa les divisions administratives de la propietat P131 (divisió administrativa) de la Garona. Abans hi deia només "Alta Garona" i això és el que sortia a la infotaula (amb la regió i França). Ho he mirat d'arreglar posant-hi les diferents divisions adminsitratives per on passa la Garona (la Vall d'Aran i dues regions franceses) i no ha millorat, perquè a la infotaula només n'agafa una posa l'estat a partir d'aquí.

Notifico @Amadalvarez i @Paucabot.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

@Pere prlpz Fet! l'Antoni només tenia coordenada de desembocadura i no tenia P131 ni punt de naixement. Per tant, ho tenia pelut per saber que estava a la Vall d'Aran. El Valarties li passava una cosa similar. No estic segur si neix a Arties o altra entitat.

Als rius s'espera tenir dues coordenades. Es poden escriure a la P625 amb qualificador S'aplica a (P518) = aiguaneix / desembocadura; o bé es poden escriure com a qualificador P625 de Naixement del curs d'aigua (P885) i de la Desembocadura (P403).

Les dades de l'administració política es mostren dobles: naixement i desembocadura. En aquest cas, no sabia res del naixement i estava equivocat respecte a la desembocadura.

Salut !

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Gràcies. Ho vaig entenent.

Ara bé, quan a Wikidata posem qualificadors a la desembocadura surt un avís que diu que no s'hi hauria de posar més que el marge (dret/esquerre). Si l'ús que fem de la propietat és aquest, no hauríem de mirar que elimini aquesta restricció a Wikidata? Ara mateix ens pot passar que algú faci neteja, i a més no devem estar seguint un sistema uniforme amb el dels rius de la resta del món.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Ho miraré. Pot ser un risc, està clar. Com que la gent ho escrivia de diferent formes, la infotaula les explora totes. El tema més fotut és el municipi, perquè la gent acostuma a posar una P131 com a propietat principal i la infotaula la fa servir com a últim recurs, perquè és improbable (no és el cas de l'Antoni) que neixi i desemboqui al mateix municipi. Abans intenta trobar-lo com a qualificador a la propietat naixement o desembocadura i, si no hi és, agafa el valor de naixement o desembocadura (que pot ser un riu, un mar o un municipi) i opta per fer servir-lo per construir l'estructura de geografia política. Per això, Garona estava bé com a lloc de desembocadura, però era massa genèric per determinar el punt de finalització.

Salut !

Pere prlpz (discussiócontribucions)

No sé si has estat tu, però ara ja accepta com a qualificador de la desembocadura l'entitat administrativa. Ara bé, potser també caldria que acceptés entitats geogràfiques, perquè tenim articles sobre deltes i desembocadures. Per exemple, el Riu Llastres (Q23993054) desemboca a la Desembocadura del riu Llastres (Q19368224), i això ho marca com a erroni.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Et sembla bé que ho posi com a complement del mar de desembocadura ?. En aquest cas seria: Mar Mediterrània (desembocadura del riu Llastres).

Tot i que amb aquest nom em sembla una mica redundant, però confiem que altres tinguin "parc natural de ...."

Ho dic perquè a l'arbre d'ubicació sempre estan les unitats administratives i és a la línia de "desembocadura" on va el contingut "no administratiu", habitualment el riu/mar.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Me n'acabo d'adonar que l'item del riu de Llastres estava duplicat i no sé si estàvem parlant del mateix. Els he fusionat a riu de Llastres (Q18006335).

I em temo que no et segueixo. La proposta de Mar Mediterrània (desembocadura del riu Llastres) és per Wikidata o per la infotaula?

Amadalvarez (discussiócontribucions)
Pere prlpz (discussiócontribucions)

Em sembla bé. Tot i que estan escampats tenim un grapat d'articles de desembocadures perquè moltes són zones humides. A més, tenim uns quants articles de deltes, estuaris i ries, i a Wikidata n'hi ha molts més. Entenc que tots aquests haurien d'anar a Wikidata com a qualificador perquè no són part del mar, a diferència dels golfs i badies que poden anar com a desembocadura.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Sí, coincideixo amb tu. Ja aniran sortint i si hi trobem alguna combinació que no encaixi bé amb aquesta solució, ho tornem a mirar. Merci,

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Fet!

Resposta a «Divisions administratives errònies a les infotaules dels afluents aranesos de la Garona»

Enllaç de llengües no és 100% correcte

5
Anna de cal Prat (discussiócontribucions)

Bon dia, viquipedistes,

Frontó (arquitectura) en alemany és clarament https://de.wikipedia.org/wiki/Giebel, utilitzat actualment per cases modernes. Aquesta mena de frontó Gablet és específic d'una època concreta i no en cases. Veieu aquesta casa: https://www.domroemer.de/markt-18 quins dos frontons més majestuosos que exhibeix, veieu com en alemany és diu en aquest cas (Wellen-) Giebel (frontó ondulat), i no és un gablet?

El problema és que fa poc que navego per aquí i no sé com canviar-ho.

Merci per endavant!

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Quines són, segons tu, els enllaços que hauria d'haver ?

ho miro i t'explico com fer-ho.

Anna de cal Prat (discussiócontribucions)

(de) Giebel ➔ (ca) Frontó

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Canviar-ho és fàcil. El complicat en aquest cas és decidir què cal canviar.

A Wikidata hi ha dos elements:

d:Q190996 on enllaçen 45 articles incloent el nostre frontó (arquitectura).

d:Q1161370 on enllacen 30 articles incloent el nostre gablet.

Aleshores, la pregunta important és: algun d'aquests 75 articles està al grup que no li toca?

Tingues en compte que l'abast de cada terme es variable, fins i tot dins de cada llengua, i segur que no es poden fer dos grups (ni tres, ni cinc, ni probablement deu) d'aquests articles on l'abast sigui exactament igual dins de cada grup.

Un cop resolta aquesta pregunta, només cal anar a Wikidata i traslladar els enllaços que toqui.

Anna de cal Prat (discussiócontribucions)

M'ho miro en calma. Però un gablet és segon l'explicació de viquipèdia un frontó en edificis concrets en una època concreta; i, no un frontó de cases modernes.


Resposta a «Enllaç de llengües no és 100% correcte»
Paucabot (discussiócontribucions)

Aquests dies estic acabant de "netejar" el codi de les infotaules de biografies. Bona part l'he feta amb Rebot però alguns milers de canvis els he hagut de fer manuals.

Bàsicament, elimín camps buits, camps que ja no s'utilitzen com el color de la capçalera i comentaris que només eren útils per a les infotaules pre-Wikidata. També he mirat d'eliminar de la documentació de les plantilles els codis buits que podrien fer que es tornassin a copiar i enganxar carretades de codi al principi d'un article, cosa que en dificulta la seva edició i el seu manteniment.

El següent pas a fer seria fer el que vàrem fer amb {{IEV}}: començar a eliminar els paràmetres manuals de les infotaules. He vist que, en molts de casos són iguals i, en bastants, són diferents però hi ha informació més concreta o més actualitzada a Wikidata.

Com a curiositat, dir que un dany colateral ha estat que el número d'esborranys (si definim així els articles de menys de 1500 octets) ha pujat considerablement.

Paucabot (discussiócontribucions)

Per si qualcú hi està interessat, el codi final del replace del pywikibot (després de moltíssims assaigs i errors) és:

python pwb.py replace -regex " *\| *([abefkl]_etiqueta|[abefkl]_nom|a|a_etiqueta|a_etiqueta[23456789]|a_nom|a_nom[23456789]|actualització|afdb|agent|alçada|Alçada|alies|alma[ _]mater|alt|alt_signatura|altres càrrecs|altres noms|altres ocupacions|altres_carrecs|altres_premis|Any equip|anys|anys[123456789]|anysentrenant|anysentrenant[123456789]|anysjuvenils|anysjuvenils[1234567]|anysnacional|anysnacional[123456789]|arma|art|artistes[ _]relacionats|atp|autor_abrev_bot|autor_abrev_zoo|b_etiqueta|b_etiqueta[23456789]|b_nom|b_nom[23456789]|batalles|bateig|beatificat[ _]per|birth_date|braç|bust_natural|cabells|canonitzat[ _]per|caps[123456789]|caption|c[aà]rrec|c[àa]rrec[23456789]|carrecs_judicials|casa_reial|cataleg|causa de mort|causa_defuncio|cityofbirth|cityofdeath|ciutadania|ciutatdemort|ciutatdenaixement|Clàssiques|club[ _]actual|clubactual|clubcrest|clubnumber|clubs[123456789]|clubsentrenats|clubsentrenats[123456789]|clubsjuvenils|clubsjuvenils[1234567]|colorprofessio|comandaments|companyia|condecoracions|condemnes|conegut[ _]per|conjuge|cònjuge|consagracio|consagració|continuadors|coordenades lloc sepultura|coordenades_sepultura|CopaDavis|CopaFed|CopaHopman|countryofbirth|countryofdeath|currentclub|data|data de beatificació|data de canonització|Data de defunció|data de desaparició|data de mort|data de naixement|Data de naixement|data_beatificacio|data_canonitzacio|data_defuncio|data_defunció|data_desaparicio|data_naixement|data_naixença|datademort|datadenaixement|dateofbirth|dateofdeath|deixebles|descobriment del cos|descobriment_cos|designat|designat[23456789]|dinastia|diners|diners guanyats|direccio_tesi|discografica|dob_JJOO|dob_MastersCup|dob_OpenAustràlia|dob_ranquing_max|dob_rànquing_max|dob_record|dob_RolandGarros|dob_titols|dob_títols|dob_USOpen|dob_Wimbledon|dob_WTAChampionships|dobX_JJOO|dobX_OpenAustràlia|dobX_record|dobX_RolandGarros|dobX_titols|dobX_títols|dobX_USOpen|dobX_Wimbledon|dorsal_club|draft|dretà-esquerrà|e_etiqueta|e_etiqueta[23456789]|e_nom|e_nom[23456789]|editor|educacio|educació|enaltiment|entrenador|equip|Equip actual|equipnacional|equipnacional[123456789]|Equips amateurs|Equips anteriors|Equips dirigits|escut càrrec|escut càrrec[23456789]|escut_carrec|escut_carrec[23456789]|escutpeu|estil|estudi_arquitectes|estudiants_doctorals|estudiants_notables|Etapes|etiqueta[ _]organitzaci[óo]|etiqueta_dinastia|etiqueta_ocupacio|[eè]tnia|f_etiqueta|f_etiqueta[23456789]|f_nom|f_nom[23456789]|facebook|festival_berlin|festival_canes|festival_sant_sebastia|festival_sitges|festivitat|fets[ _]destacables|fills|filmfare_awards|films|final|final[23456789]|fullname|gabinet|gabinet[23456789]|genere|goals[123456789]|gols[123456789]|golsnacional[123456789]|guardons|height|HOF_any|HOF_id|honors|iconografia|ideologia|image|image_size|[Ii]matge|imatge[ _]espiritual|imatge_peu|imatgeobra|imdb|ind_JJOO|ind_MastersCup|ind_OpenAustràlia|ind_rànquing_max|ind_record|ind_RolandGarros|ind_titols|ind_títols|ind_USOpen|ind_Wimbledon|ind_WTAChampionships|influencies_de|influi_en|inici|inici[23456789]|instrument|instruments_destacats|junt_a|junt_a[23456789]|k_etiqueta|k_etiqueta[23456789]|k_nom|k_nom[23456789]|l_etiqueta|l_etiqueta[23456789]|l_nom|l_nom[23456789]|lema_escut|lleialtat|llengua|llengua nom original|llengua_nom_original|lliga|lloc de beatificació|lloc de canonització|lloc de desaparició|lloc de mort|lloc de naixement|lloc de pelegrinatge|lloc[ _]web|lloc_beatificacio|lloc_canonitzacio|lloc_defuncio|lloc_defunció|lloc_desaparicio|lloc_naixement|lloc_naixença|lloc_pelegrinatge|managerclubs[123456789]|manageryears[123456789]|membres|membres[ _]anteriors|mestres|mesures|mida_imatge|mida_signatura|midaimatge|millor rànquing|millor rànquing dobles|millors_films|mitjans|monuments|mostra_venecia|moviment|nacionalitat|national_film_awards|nationalcaps[12345]|nationalgoals[12345]|nationalteam[12345]|nationalyears[12345]|nickname|[Nn]om|Nom complet|nom de naixement|nom[ _]original|nom_naixement|nom_original_lleng|nom_ploma|nom_real|nomcomplet|nomdeljugador|nominat|nominat[23456789]|notes|ntupdate|numeroclub|obres|obres[ _]notables|obres principals|ocupacio|ocupador|Open d'Austràlia|Open EUA|oponents|oponents[23456789]|orde|ordenaci[oó]|organitzaci[oó]|origen|orquestres|[Pp]a[íi]s|pa[íi]sdemort|paísdenaixement|papers|parella|parents|pares|partit_politic|partits[123456789]|partitsnacional[123456789]|patronatge|patrons|pcupdate|període en actiu|periode_actiu|periode_actiu_militar|[Pp]es|peu|peu espiritual|peu_imatge_espiritual|peu_veu|peuobra|playername|posició|position|predecessor|predecessor[23456789]|prefix[ _]honor[ií]fic|premis|premis_afi|premis_asensio|premis_bafta|premis_butaca|premis_cerecedo|premis_cesar|premis_emmy|premis_gaudi|premis_golden_globe|premis_goya|premis_grammy|premis_mvm|premis_nacionals|premis_ofici_periodista|premis_olivier|premis_ondas|premis_oscar|premis_pulitzer|premis_regas|premis_toni|premis_tony|primeres_obres|principals_dissenys|principals_edificis|principals_projectes|proclamaci[oó]|professio|professional|programes|rang|rànquing dobles|rècord dobles|rècord partits|registre_veu|religi[óo]|repertori|resid[èe]ncia|retirat|retirat el|Roland Garros|salari|sepultura|series|signatura|situacio_judicial|situacio_penal|[Ss]obrenom|successor|successor[23456789]|sufix[ _]honor[íi]fic|supressió del culte|supressio_culte|suprimit[ _]per|talla_penis|tematica|tesi|tesi_any|tesi_url|Tipus|tipus_infotaula|titol_personal|títols|títols dobles|totalcaps|totalgoals|trajectoria|twitter|ulls|unitat|universitat|valor_net|venerat[ _]en|veu|victòries|website|Wimbledon|wta|years[123456789]|youthclubs|youthclubs[12345]|youthyears|youthyears[12345]|club-update|equipnacional-update|nationalteam-update|partits\(gols\)|partits\(gols\)[123456789]|partitsnacional\(gols\)|partitsnacional\(gols\)[123456789]|caps\(goals\)|caps\(goals\)[123456789]|nationalcaps\(goals\)|nationalcaps\(goals\)[123456789]|clubs|selecciónacional|anysentrenador|clubsentrenador|floruit|24h|actual|actualització|alt|altres|ama|ample_labels|any|any premi|any títol|any victòria destacada|anys competicions prèvies|anys en actiu|argent|bol|bronze|campio_125|campio_250|campio_350|campio_50|campio_500|campio_80|campio_bk_data|campio_bk_data2|campio_bk_label|campio_bk_label2|campio_chg|campio_e1|campio_e2|campio_e3|campio_ej|campio_es|campio_es_125|campio_es_250|campio_es_500|campio_es_data1|campio_es_data2|campio_es_indoor|campio_es_label1|campio_es_label2|campio_esport1|campio_esport2|campio_estat_data|campio_estat_data2|campio_estat_data3|campio_estat_label|campio_estat_label2|campio_estat_label3|campio_eu_125|campio_eu_250|campio_eu_500|campio_eu_uem|campio_fim_data1|campio_fim_data2|campio_fim_data3|campio_fim_label1|campio_fim_label2|campio_fim_label3|campio_gb|campio_gp_data|campio_gp_data2|campio_gp_label|campio_gp_label2|campio_indoor|campio_int_data|campio_int_data2|campio_int_data3|campio_int_label|campio_int_label2|campio_int_label3|campio_isde_abs|campio_isde_data1|campio_isde_data2|campio_isde_data3|campio_isde_dones|campio_isde_junior|campio_isde_label1|campio_isde_label2|campio_isde_label3|campio_isde_tro|campio_isde_vas|campio_moto2|campio_moto3|campio_motogp|campio_mx_data|campio_mx_data2|campio_mx_label|campio_mx_label2|campio_mx1|campio_mx2|campio_mx3|campio_ral_data|campio_ral_data2|campio_ral_label|campio_ral_label2|campio_sbk|campio_scan|campio_side|campio_sp1_data|campio_sp1_data2|campio_sp1_label|campio_sp1_label2|campio_sp2_data|campio_sp2_data2|campio_sp2_label|campio_sp2_label2|campio_tec|campio_tec_indoor|campio_tec_junior|campio_tec_juvenil|campio_tec_nou|campio_tec_nou_femeni|campio_tec_veterans|campio_trial_data|campio_trial_data2|campio_trial_label|campio_trial_label2|campio_tt_data|campio_tt_data2|campio_tt_label|campio_tt_label2|campio_twc|campio_twc_femeni|campio_twc_indoor|campio_twc_junior|campio_twc_juvenil|campio_twc_open|campio_uem_data1|campio_uem_data2|campio_uem_data3|campio_uem_label1|campio_uem_label2|campio_uem_label3|campio_velocitat_data|campio_velocitat_data2|campio_velocitat_label|campio_velocitat_label2|campio_wec_data1|campio_wec_data2|campio_wec_data3|campio_wec_label1|campio_wec_label2|campio_wec_label3|Campionats|caption|cav|cdn|color_fons|color_lbl|color_s_tipus|color_tipus|competició actual|competicions prèvies|cursa_1a|curses|dades_fins|dades_fins_text|Darrera cursa|Darrera victòria|data mort|data naix|data_mort|data_naix|debut|dest_data|dest_label|destaca_data|destaca_label|distincions|equips|es_plantilla|[eE]scuderia actual|escuderies|escuderies anteriors|estat|experts|fast|gps|imatge|imatge_dalt|imatge_mida|imatge_text|kasan|lloc mort|lloc naix|lloc_mort|lloc_naix|marques|mda|mida|millor posició|model_dedicat|models_creats|mort_data|mort_lloc|mort_motiu|moto|mxdn|nacional|nacionalitat|naixement_data|naixement_lloc|negocis|no_revisio|nom|nom_complet|número cotxe|oficial|or|p0|p1|p2|p3|pais|parents|persona_viva|peu|podis|Podis|poles|premis|primer any|Primera cursa|Primera victòria|punts|records|relacionat amb|resident|retirat|rodeo|scott|sec1_data1|sec1_data10|sec1_data11|sec1_data12|sec1_data13|sec1_data14|sec1_data15|sec1_data16|sec1_data17|sec1_data18|sec1_data19|sec1_data2|sec1_data20|sec1_data3|sec1_data4|sec1_data5|sec1_data6|sec1_data7|sec1_data8|sec1_data9|sec1_label1|sec1_label10|sec1_label11|sec1_label12|sec1_label13|sec1_label14|sec1_label15|sec1_label16|sec1_label17|sec1_label18|sec1_label19|sec1_label2|sec1_label20|sec1_label3|sec1_label4|sec1_label5|sec1_label6|sec1_label7|sec1_label8|sec1_label9|sec1_title|sec2_data1|sec2_data20|sec2_label1|sec2_label20|sec2_title|sec3_data1|sec3_data20|sec3_label1|sec3_label20|sec3_title|sec4_data1|sec4_data20|sec4_label1|sec4_label20|sec4_title|sec5_data1|sec5_data20|sec5_label1|sec5_label20|sec5_title|sobrenom|ssdt|tdn|tdn_indoor|temporades|títols|total_estat|total_isde|total_titols|total_titols_eu|total_titols_wec|tt|última competició|Última escuderia|valli|victòries|victòries destacades|[Vv]oltes ràpides|website|image|era|regio|escola_tradicio|interessos|idees|opositors|Victòries|Pòdiums|Curses|Campionats|Poles|Peu d'imatge|Primera cursa|Primera victòria|Última victòria|Última cursa|Anys en actiu|Escuderies|Escuderia actual|Número de cotxe|assessorament_academic) *\= *\n" "" " *([abefkl]_etiqueta|[abefkl]_nom|a|a_etiqueta|a_etiqueta[23456789]|a_nom|a_nom[23456789]|actualització|afdb|agent|alçada|Alçada|alies|alma[ _]mater|alt|alt_signatura|altres càrrecs|altres noms|altres ocupacions|altres_carrecs|altres_premis|Any equip|anys|anys[123456789]|anysentrenant|anysentrenant[123456789]|anysjuvenils|anysjuvenils[1234567]|anysnacional|anysnacional[123456789]|arma|art|artistes[ _]relacionats|atp|autor_abrev_bot|autor_abrev_zoo|b_etiqueta|b_etiqueta[23456789]|b_nom|b_nom[23456789]|batalles|bateig|beatificat[ _]per|birth_date|braç|bust_natural|cabells|canonitzat[ _]per|caps[123456789]|caption|c[aà]rrec|c[àa]rrec[23456789]|carrecs_judicials|casa_reial|cataleg|causa de mort|causa_defuncio|cityofbirth|cityofdeath|ciutadania|ciutatdemort|ciutatdenaixement|Clàssiques|club[ _]actual|clubactual|clubcrest|clubnumber|clubs[123456789]|clubsentrenats|clubsentrenats[123456789]|clubsjuvenils|clubsjuvenils[1234567]|colorprofessio|comandaments|companyia|condecoracions|condemnes|conegut[ _]per|conjuge|cònjuge|consagracio|consagració|continuadors|coordenades lloc sepultura|coordenades_sepultura|CopaDavis|CopaFed|CopaHopman|countryofbirth|countryofdeath|currentclub|data|data de beatificació|data de canonització|Data de defunció|data de desaparició|data de mort|data de naixement|Data de naixement|data_beatificacio|data_canonitzacio|data_defuncio|data_defunció|data_desaparicio|data_naixement|data_naixença|datademort|datadenaixement|dateofbirth|dateofdeath|deixebles|descobriment del cos|descobriment_cos|designat|designat[23456789]|dinastia|diners|diners guanyats|direccio_tesi|discografica|dob_JJOO|dob_MastersCup|dob_OpenAustràlia|dob_ranquing_max|dob_rànquing_max|dob_record|dob_RolandGarros|dob_titols|dob_títols|dob_USOpen|dob_Wimbledon|dob_WTAChampionships|dobX_JJOO|dobX_OpenAustràlia|dobX_record|dobX_RolandGarros|dobX_titols|dobX_títols|dobX_USOpen|dobX_Wimbledon|dorsal_club|draft|dretà-esquerrà|e_etiqueta|e_etiqueta[23456789]|e_nom|e_nom[23456789]|editor|educacio|educació|enaltiment|entrenador|equip|Equip actual|equipnacional|equipnacional[123456789]|Equips amateurs|Equips anteriors|Equips dirigits|escut càrrec|escut càrrec[23456789]|escut_carrec|escut_carrec[23456789]|escutpeu|estil|estudi_arquitectes|estudiants_doctorals|estudiants_notables|Etapes|etiqueta[ _]organitzaci[óo]|etiqueta_dinastia|etiqueta_ocupacio|[eè]tnia|f_etiqueta|f_etiqueta[23456789]|f_nom|f_nom[23456789]|facebook|festival_berlin|festival_canes|festival_sant_sebastia|festival_sitges|festivitat|fets[ _]destacables|fills|filmfare_awards|films|final|final[23456789]|fullname|gabinet|gabinet[23456789]|genere|goals[123456789]|gols[123456789]|golsnacional[123456789]|guardons|height|HOF_any|HOF_id|honors|iconografia|ideologia|image|image_size|[Ii]matge|imatge[ _]espiritual|imatge_peu|imatgeobra|imdb|ind_JJOO|ind_MastersCup|ind_OpenAustràlia|ind_rànquing_max|ind_record|ind_RolandGarros|ind_titols|ind_títols|ind_USOpen|ind_Wimbledon|ind_WTAChampionships|influencies_de|influi_en|inici|inici[23456789]|instrument|instruments_destacats|junt_a|junt_a[23456789]|k_etiqueta|k_etiqueta[23456789]|k_nom|k_nom[23456789]|l_etiqueta|l_etiqueta[23456789]|l_nom|l_nom[23456789]|lema_escut|lleialtat|llengua|llengua nom original|llengua_nom_original|lliga|lloc de beatificació|lloc de canonització|lloc de desaparició|lloc de mort|lloc de naixement|lloc de pelegrinatge|lloc[ _]web|lloc_beatificacio|lloc_canonitzacio|lloc_defuncio|lloc_defunció|lloc_desaparicio|lloc_naixement|lloc_naixença|lloc_pelegrinatge|managerclubs[123456789]|manageryears[123456789]|membres|membres[ _]anteriors|mestres|mesures|mida_imatge|mida_signatura|midaimatge|millor rànquing|millor rànquing dobles|millors_films|mitjans|monuments|mostra_venecia|moviment|nacionalitat|national_film_awards|nationalcaps[12345]|nationalgoals[12345]|nationalteam[12345]|nationalyears[12345]|nickname|[Nn]om|Nom complet|nom de naixement|nom[ _]original|nom_naixement|nom_original_lleng|nom_ploma|nom_real|nomcomplet|nomdeljugador|nominat|nominat[23456789]|notes|ntupdate|numeroclub|obres|obres[ _]notables|obres principals|ocupacio|ocupador|Open d'Austràlia|Open EUA|oponents|oponents[23456789]|orde|ordenaci[oó]|organitzaci[oó]|origen|orquestres|[Pp]a[íi]s|pa[íi]sdemort|paísdenaixement|papers|parella|parents|pares|partit_politic|partits[123456789]|partitsnacional[123456789]|patronatge|patrons|pcupdate|període en actiu|periode_actiu|periode_actiu_militar|[Pp]es|peu|peu espiritual|peu_imatge_espiritual|peu_veu|peuobra|playername|posició|position|predecessor|predecessor[23456789]|prefix[ _]honor[ií]fic|premis|premis_afi|premis_asensio|premis_bafta|premis_butaca|premis_cerecedo|premis_cesar|premis_emmy|premis_gaudi|premis_golden_globe|premis_goya|premis_grammy|premis_mvm|premis_nacionals|premis_ofici_periodista|premis_olivier|premis_ondas|premis_oscar|premis_pulitzer|premis_regas|premis_toni|premis_tony|primeres_obres|principals_dissenys|principals_edificis|principals_projectes|proclamaci[oó]|professio|professional|programes|rang|rànquing dobles|rècord dobles|rècord partits|registre_veu|religi[óo]|repertori|resid[èe]ncia|retirat|retirat el|Roland Garros|salari|sepultura|series|signatura|situacio_judicial|situacio_penal|[Ss]obrenom|successor|successor[23456789]|sufix[ _]honor[íi]fic|supressió del culte|supressio_culte|suprimit[ _]per|talla_penis|tematica|tesi|tesi_any|tesi_url|Tipus|tipus_infotaula|titol_personal|títols|títols dobles|totalcaps|totalgoals|trajectoria|twitter|ulls|unitat|universitat|valor_net|venerat[ _]en|veu|victòries|website|Wimbledon|wta|years[123456789]|youthclubs|youthclubs[12345]|youthyears|youthyears[12345]|club-update|equipnacional-update|nationalteam-update|partits\(gols\)|partits\(gols\)[123456789]|partitsnacional\(gols\)|partitsnacional\(gols\)[123456789]|caps\(goals\)|caps\(goals\)[123456789]|nationalcaps\(goals\)|nationalcaps\(goals\)[123456789]|clubs|selecciónacional|anysentrenador|clubsentrenador|floruit|24h|actual|actualització|alt|altres|ama|ample_labels|any|any premi|any títol|any victòria destacada|anys competicions prèvies|anys en actiu|argent|bol|bronze|campio_125|campio_250|campio_350|campio_50|campio_500|campio_80|campio_bk_data|campio_bk_data2|campio_bk_label|campio_bk_label2|campio_chg|campio_e1|campio_e2|campio_e3|campio_ej|campio_es|campio_es_125|campio_es_250|campio_es_500|campio_es_data1|campio_es_data2|campio_es_indoor|campio_es_label1|campio_es_label2|campio_esport1|campio_esport2|campio_estat_data|campio_estat_data2|campio_estat_data3|campio_estat_label|campio_estat_label2|campio_estat_label3|campio_eu_125|campio_eu_250|campio_eu_500|campio_eu_uem|campio_fim_data1|campio_fim_data2|campio_fim_data3|campio_fim_label1|campio_fim_label2|campio_fim_label3|campio_gb|campio_gp_data|campio_gp_data2|campio_gp_label|campio_gp_label2|campio_indoor|campio_int_data|campio_int_data2|campio_int_data3|campio_int_label|campio_int_label2|campio_int_label3|campio_isde_abs|campio_isde_data1|campio_isde_data2|campio_isde_data3|campio_isde_dones|campio_isde_junior|campio_isde_label1|campio_isde_label2|campio_isde_label3|campio_isde_tro|campio_isde_vas|campio_moto2|campio_moto3|campio_motogp|campio_mx_data|campio_mx_data2|campio_mx_label|campio_mx_label2|campio_mx1|campio_mx2|campio_mx3|campio_ral_data|campio_ral_data2|campio_ral_label|campio_ral_label2|campio_sbk|campio_scan|campio_side|campio_sp1_data|campio_sp1_data2|campio_sp1_label|campio_sp1_label2|campio_sp2_data|campio_sp2_data2|campio_sp2_label|campio_sp2_label2|campio_tec|campio_tec_indoor|campio_tec_junior|campio_tec_juvenil|campio_tec_nou|campio_tec_nou_femeni|campio_tec_veterans|campio_trial_data|campio_trial_data2|campio_trial_label|campio_trial_label2|campio_tt_data|campio_tt_data2|campio_tt_label|campio_tt_label2|campio_twc|campio_twc_femeni|campio_twc_indoor|campio_twc_junior|campio_twc_juvenil|campio_twc_open|campio_uem_data1|campio_uem_data2|campio_uem_data3|campio_uem_label1|campio_uem_label2|campio_uem_label3|campio_velocitat_data|campio_velocitat_data2|campio_velocitat_label|campio_velocitat_label2|campio_wec_data1|campio_wec_data2|campio_wec_data3|campio_wec_label1|campio_wec_label2|campio_wec_label3|Campionats|caption|cav|cdn|color_fons|color_lbl|color_s_tipus|color_tipus|competició actual|competicions prèvies|cursa_1a|curses|dades_fins|dades_fins_text|Darrera cursa|Darrera victòria|data mort|data naix|data_mort|data_naix|debut|dest_data|dest_label|destaca_data|destaca_label|distincions|equips|es_plantilla|[eE]scuderia actual|escuderies|escuderies anteriors|estat|experts|fast|gps|imatge|imatge_dalt|imatge_mida|imatge_text|kasan|lloc mort|lloc naix|lloc_mort|lloc_naix|marques|mda|mida|millor posició|model_dedicat|models_creats|mort_data|mort_lloc|mort_motiu|moto|mxdn|nacional|nacionalitat|naixement_data|naixement_lloc|negocis|no_revisio|nom|nom_complet|número cotxe|oficial|or|p0|p1|p2|p3|pais|parents|persona_viva|peu|podis|Podis|poles|premis|primer any|Primera cursa|Primera victòria|punts|records|relacionat amb|resident|retirat|rodeo|scott|sec1_data1|sec1_data10|sec1_data11|sec1_data12|sec1_data13|sec1_data14|sec1_data15|sec1_data16|sec1_data17|sec1_data18|sec1_data19|sec1_data2|sec1_data20|sec1_data3|sec1_data4|sec1_data5|sec1_data6|sec1_data7|sec1_data8|sec1_data9|sec1_label1|sec1_label10|sec1_label11|sec1_label12|sec1_label13|sec1_label14|sec1_label15|sec1_label16|sec1_label17|sec1_label18|sec1_label19|sec1_label2|sec1_label20|sec1_label3|sec1_label4|sec1_label5|sec1_label6|sec1_label7|sec1_label8|sec1_label9|sec1_title|sec2_data1|sec2_data20|sec2_label1|sec2_label20|sec2_title|sec3_data1|sec3_data20|sec3_label1|sec3_label20|sec3_title|sec4_data1|sec4_data20|sec4_label1|sec4_label20|sec4_title|sec5_data1|sec5_data20|sec5_label1|sec5_label20|sec5_title|sobrenom|ssdt|tdn|tdn_indoor|temporades|títols|total_estat|total_isde|total_titols|total_titols_eu|total_titols_wec|tt|última competició|Última escuderia|valli|victòries|victòries destacades|[Vv]oltes ràpides|website|image|era|regio|escola_tradicio|interessos|idees|opositors|Victòries|Pòdiums|Curses|Campionats|Poles|Peu d'imatge|Primera cursa|Primera victòria|Última victòria|Última cursa|Anys en actiu|Escuderies|Escuderia actual|Número de cotxe|assessorament_academic) *\= *\| *\n" "" "{{[Rr]eferències\|[123]}}" "{{Referències}}" "{{DEFAULTSORT:" "{{ORDENA:" "{{[Rr]eferències\|col\=2}}" "{{Referències}}" " *\| *colorprofessio *\= *\<\!-- Personalitza capçalera de certs col·lectius.\n *Valors possibles: monarca, polític *--\> *\n" "" " *\| *peu *\= *\<\!-- peu de foto --\> *\n" "" " *\| *nom de naixement *\= *\<\!-- Nom de naixement, nom complert o nom oficial --\> *\n" "" " *\| *etiqueta_dinastia *\= *\<\!-- Tipus de dinastia: Casa reial \/ Nissaga \/ Dinastia \/ Casta .. --\> *\n" "" " *\| *dinastia *\= *\<\!-- nom de la nissaga o dinastia familiar --\> *\n" "" " *\| *escutpeu *\= *\<\!-- situa l'escut dinàstic familiar al final de la infotaula --\> *\n" "" " *\| *lema *\= *\<\!-- lema de l'escut d'armes --\> *\n" "" " *\| *altrestítols *\= *\<\!-- títols honorífics no apareguts a les taules de càrrecs --\> *\n" "" " *\| *notes *\= *\n *\<\!-- Dades per cada càrrec ocupat. Només són obligatoris: \"càrrec\" i \"inici\" --\> *\n" "" " *\| *inici *\= *\<\!-- {{Data inici\|AAAA\|MM\|DD}} --\> *\n" "" " *\| *final *\= *\<\!-- {{Data inici\|AAAA\|MM\|DD}} --\> *\n" "" " *\<\!-- Hi ha vuit repeticions addicionals d'aquests paràmetres per indicar més càrrecs --\> *\n" "" " *\<\!-- amb un número del 2 al 9 al final del nom de cada paràmetre--\> *\n" "" " *\<\!-- blocs de càrrecs successoris - 3,....fins a 9 --\> *\n" "" " *\<\!-- altres dades personals --\> *\n" "" " *\<\!-- *Paràmetres específics *--\> *\n" "" " *\<\!-- *Paràmetre específics *--\> *\n" "" " *\<\!-- blocs càrrecs successoris *- 1 --\> *\n" "" "  = *" "  = " " *\<\!-* *blocs càrrecs successoris *- [2345] *-*\> *\n" "" " *\<\!-- més càrrecs 3,....fins a 9 --\> *" "" " *\| *a \<\!-- Per a mostrar la plantilla en femení, si no és el cas esborreu-la --\> *\n" "" " *\| *mida_signatura *\= \<\!-- ample de signatura, si es vol diferent de 125px --\> *\n" "" " *\| *tipus_infotaula *\= *escriptor * *\n" "" " *\| *coordenades_sepultura *\= *\<\!-- {{coord\|LAT\|LONG\|display\=inline}} --\> *\n" "" "\=\=Biografia\=\=" "== Biografia ==" "\=\=Referències\=\=" "== Referències ==" "\=\=Fonts\=\=" "== Fonts ==" "\=\=Enllaços externs\=\=" "== Enllaços externs ==" "\=\=Notes\=\=" "== Notes ==" "\=\=Obra\=\=" "== Obra ==" "\=\=Obres\=\=" "== Obres ==" "\=\=Bibliografia\=\=" "== Bibliografia ==" " *\| *(grandària|mida_imatge|mida imatge|image_size|alt) *\= *[123][0123456789][0123456789] *px *\n" "" "\n *\| *tipus_infotaula *\= *(escriptor|monarca|polític|president|president generalitat)}}" "}}" " *\| *tipus_infotaula *\= *(escriptor|monarca|polític|president generalitat|president|arquitecte|faraó|director de cinema|científic|sant|instrumentalista_no_vocal|guionista|compositor|compositor clàssic|filòsof|economista|compositor cinema|militar|gestor|solo_singer|pintor|compositor de cinema|Escriptor|lightgreen|actor porno|model|solista) *\n" "" " *\| *tipus_infotaula *\= *\<\!-- Personalitza capçalera de certs col·lectius. Valors possibles: monarca, polític *--\> *\n" "" " *\| *tipus_infotaula *\= *(escriptor|monarca|polític|president)" "" " *\| *nom_naixement *\= *\<\!-- Nom de naixement, nom complet o nom oficial *--\> *\n" "" " *\| *peu *\= *\<\!-- *peu de foto *--\> *\n" "" " *\| *alies *\= *\<\!-- Nickname, àlies, etc. *--\> *\n" "" " *\| *etiqueta_dinastia *\= *\<\!-- Tipus de dinastia: Casa reial / Nissaga / Dinastia / Casta .. *--\> *\n" "" " *\| *dinastia *\= *\<\!-- nom de la nissaga o dinastia familiar *--\> *\n" "" " *\| *escutpeu *\= *\<\!-- situa l'escut dinàstic al final de la infotaula *--\> *\n" "" " *\| *lema_escut *\= *\<\!-- lema de l'escut d'armes *--\> *\n" "" " *\| *titol_personal *\= *\<\!-- títols honorífics no apareguts a les taules de càrrecs *--\> *\n" "" " *\| *inici *\= *\<\!-- {{Data inici\|AAAA\|MM\|DD}} *--\> *\n" "" " *\| *final *\= *\<\!-- {{Data inici\|AAAA\|MM\|DD}} *--\> *\n" "" " *\| *inici2 *\= *\<\!-- {{Data inici\|AAAA\|MM\|DD}} *--\> *\n" "" " *\| *final2 *\= *\<\!-- {{Data inici\|AAAA\|MM\|DD}} *--\> *\n" "" " *\| *sepultura *\= *\<\!-- Lloc d'enterrament --\> *\n" "" " *\<\!-- *Per compatibilitat amb \"Infotaula Monarca\", *--\> *\n" "" " *\<\!-- *Dades per cada càrrec ocupat. Només són obligatoris: "càrrec" i "inici" *--\> *\n" "" " *\<\!-- *càrrec i nom dels superiors *--\> *\n" "" " *\<\!-- *càrrec i nom dels subordinats *--\> *\n" "" " *\<\!-- *etiqueta i valor d'altres dades d'interès *--\> *\n" "" " *\<\!-- *Hi ha vuit repeticions addicionals d'aquests paràmetres per indicar més càrrecs *--\> *\n" "" " *\!-- *amb un número del 2 al 9 al final del nom de cada paràmetre *--\> *\n" "" "{{Infotaula de polític *\| *tipus_infotaula *\= *polític *" "{{Infotaula persona" " *\| *a_etiqueta\=\|a_nom\=\| *" "" " *\| *carrec2\=\|final2\=\|a_etiqueta2\=\|a_nom2\=\| *" "" "tipus_infotaula *\=monarca\|" "" " *\<\!-- Dades per cada càrrec ocupat. Només són obligatoris: \"càrrec\" i \"inici\" --\> *\n" "" " *\<\!-- {{coord\|LAT\|LONG\|display\=inline}} --\> *\n" "" " *\<\!-- paràmetres específics--\> *\n" "" " *\<\!--\"Casa reial\", \"Nissaga\", \"Dinastia\"..--\> *\n" "" " *\<\!-- nom de nissaga o dinastia familiar --\> *\n" "" " *\<\!-- escut dinàstic personal --\> *\n" "" " *\<\!-- altre títols honorífics --\> *\n" "" " *\<\!-- etiqueta \+ valor de dades d'interès --\> *\n" "" " *\<\!-- etiqueta \+ valor d'altres dades --\> *\n" "" " *\<\!-- Hi ha fins a vuit repeticions\n *numerats del 2 al 9 *--\> *\n" "" " *\<\!-- etiqueta \+ valor de dades d'interès --\> *\n" "" " *\<\!--Casa reial, Nissaga, Dinastia..--\> *\n" "" " *\<\!-- Dades del càrrec ocupat. --\> *\n" "" " *\| *color_capçalera *\= *\#cbe *\<\!--Color reialesa --\> *\n" "" " *\| *fills *\= *\<\!-- Els fills es mostren com a llista desplegable. *És convenient enumerar-los amb un canvi de línia entre ells --\> *\n" "" " *\| *coordenades_sepultura *\= *\<\!--{{coord\|LAT\|LONG\|display\=inline}} *--\> *\n" "" " *\| *inici[23456789] *\= *\<\!-- {{Data inici\|AAAA\|MM\|DD}} --\> *\n" "" " *\| *final[23456789] *\= *\<\!-- {{Data inici\|AAAA\|MM\|DD}} --\> *\n" "" " *\<\!-- *nom nissaga o dinastia familiar *--\> *\n" "" " *\<\!-- *Versió (POLÍTIC MILITAR|polític modern|polític històric, noble|monarca) *--\> *\n" "" " *\<\!-- *3er. càrrec *--\> *\n" "" " *\<\!-- *carrera militar *--\> *\n" "" " *\<\!-- *altre títols honorífics *--\> *\n" "" " *\<\!--{{coord\|LAT\|LONG\|display\=inline}} *--\> *\n" "" " *\<\!-- *Hi ha set repeticions addicionals d'aquests paràmetres per a altres càrrecs del personatge. *--\> *\n" "" " *\<\!-- *amb un número del 2 al 7 al final del nom del paràmetre *--\> *\n" "" " *\| *imatge_militar *\= *\<\!-- *cal que sigui al·lusiva a la seva condició de militar *--\> *\n" "" " *\| *peu_imatge_militar *\= *\<\!-- *peu d'aquesta foto *--\> *\n" "" " *\| *k_etiqueta *= Circumscripció *\n *\| k_etiqueta2 *= *Circumscripció *\n *\| *k_etiqueta3 *= *Circumscripció *\n" "" " *\| *k_etiqueta *\= *Coronació *\n}}" "}}" " *\| *coordenades_sepultura *\= *\<\!-- *{{coord\|LAT\|LONG\|display\=inline,title}} --\> *\n" "" " *\| *mida_imatge *\= *\<\!-- *Completeu-ho només si (la imatge|la mida de la imatge) és inferior a 220px *--\> *\n" "" " *\| *conjuge *\= *\<\!-- *(indiqueu-hi|indicar) el marit si es tracta d'una dona *--\> *\n" "" " *\<\!-- *Paràmetre específics *--\> *\n" "" " *\| coordenades_sepultura *\= *\<\!-- *{{coord\|LAT\|LONG\|display\=inline}} *--\> *\n" "" " *\| *coordenades_sepultura *\= *\<\!-- {{coord\|LAT\|LONG\|display\=inline}} --\> *\n" "" " *\| *millors_films *\= *\<\!-- *\(Puntuació mínima de 7 a [[FilmAffinity]] o [[Internet Movie Database *\|IMDb]]\) *--\> *\n" "" " *\| *mida_imatge *\= *\<\!-- només si la imatge és inferior a 220px --\> *\n" "" " *\| *bust_natural *\= *\<\!-- *S[íi] o No *--\> *\n" "" " *\| *premis *\= *\<\!-- Nom del guardó, àmbit i any --\> *\n" "" " *\<\!-- *Versió (MODEL|ACTOR|ACTOR\/ACTRIU PORNO) *--\> *\n" "" " *\<\!-- *Paràmetre específics *(MODEL|ACTOR|actor/actriu porno) *--\> *\n" "" " *\<\!-- *Dades sobre els clubs *--\> *\n" "" " *\| *(datademort|data_defuncio) *\= *\<\!-- *\{\{[Dd]ata defunció i edat\|aaaa\|mm\|dd\|....\|.{1,2}\|.{1,2}\}\} *--\> *\n" "" " *\| *imatge *\= *\<\!-- *\[\[Fitxer\:\|.{1,3}px\|border\]\] *--\> *\n" "" " *\| *midaimatge *\= *.{1,3} *px *\n" "" " *\| *(nationalcaps|youthyears|caps|anysjuvenils|partits)[123456789] *\= *\|" "|" " *\| *(anysentrenant|caps|partits|partitsnacional|nationalcaps)1 *\= *}}" "}}" "\n\n\n\|" "\n|" " *\| *(years|anys)1 *\= *\| *clubs1 *\= *\| *(caps|partits)1 *\= *\| *(nationalyears|anysnacional)1 *\= *\| *(nationalteam|equipnacional)1 *\= *\| *(nationalcaps|partitsnacional)1 *\= *}}" "}}" " *\| *(anys|anysentrenant|anysjuvenil|anysnacional|partits|partitsnacional|gols|goals|golsnacional|clubs|clubsentrenats|clubsjuvenils)[1234][0123456789] *\= *\n" "" " *\| *imatge *\= *\<\!-- *\[\[Fitxer\:\|220px\]\] *--\> *\n" "" " *selecciónacional *\= *\. *\| *\n" "" " *numeroclub *\= *\-\| *\n" "" " *\| *selecciónacional *\= *\. *\n" "" " *\<\-- *Bloc BASE\. *Totes les persones ho tenen i totes les infotaules ho han de tenir *--\> *\n" "" " *\<\-- *Bloc PERSONAL 1\. *Residència, dades sensibles i educació\. *--\> *\n" "" " *\<\-- *Bloc PROFESSIONAL\. *Bloc professional base\. EL literal de "ocupació" i "organització" *--\> *\n" "" " *\<\-- *es pot adaptar a les infotaules específiques, si convé *--\> *\n" "" " *\| *periode_actiu *\= \<\!-- *{{Data d'inici i edat\|YYYY\|MM\|DD}} *o *{{Data inici\|YYYY\|MM\|DD}} *--\> *\n" "" " *\| *veu *\= \<\!-- *registre vocal *--\> *\n" "" " *\<\!-- *\{\{[dD]ata naixement\|....\|.{1,2}\|.{1,2}\}\} *o *--\> *" " " " *\| *(data_naixement|data de naixement|datadenaixement) *\= *\<\!-- *{{Data naixement\|(YYYY|AAAA)\|MM\|DD}}\n *(o|o bé) {{Data naixement i edat\|(YYYY|AAAA)\|MM\|DD}} *--\> *\n" "" " *\| *(data_naixement|data de naixement|datadenaixement) *\= *\<\!-- *{{Data naixement\|(YYYY|AAAA)\|MM\|DD}} (o|o bé) {{Data naixement i edat\|(YYYY|AAAA)\|MM\|DD}} *--\> *\n" "" " *\<\!-- *{{Data naixement\|(YYYY|AAAA)\|MM\|DD}} *--\> *" "" " *\<\!-- *{{Data naixement\|(YYYY|AAAA)\|MM\|DD}} *(o|o bé) *{{Data naixement i edat\|(YYYY|AAAA)\|MM\|DD}} *--\> *" "" " *\<\!-- *{{Data naixement\|(YYYY|AAAA)\|MM\|DD}} *\n *o *{{Data naixement i edat\|(YYYY|AAAA)\|MM\|DD}} *--\> *\n" "" "  \= *\<\!-- *{{Data naixement\|(YYYY|AAAA)\|MM\|DD}} *o *--\> " "  = " " *\| *(data_defuncio|datademort) *\= *\<\!-- *\{\{Data defunció i edat\|..\|..\|..\|....\|.{1,2}\|.{1,2}\}\} *--\> *\n" "" " *\| *(data de mort|data_defuncio|datademort) *\= *\<\!-- *{{Data defunció i edat\|(YYYY|AAAA|yyyy|aaaa)\|(MM|mm)\|(dd|DD)\|(YYYY|AAAA|yyyy|aaaa)\|(mm|MM)\|(dd|DD)}} *--\> *\n" "" " *\| *(data de mort|data_defuncio|datademort) *\= *\<\!-- *{{Data defunció i edat\|(YYYY|AAAA|yyyy|aaaa)\|(MM|mm)\|(dd|DD)\|....\|.{1,2}\|.{1,2}\}\} *(primer la data de defunció i després la de naixement|mantingueu la sintaxi|primer data de defunció i després la data de naixement) *--\> *\n" "" " *\<\!-- *{{Data defunció i edat\|(YYYY|AAAA|yyyy|aaaa)\|(MM|mm)\|(dd|DD)\|(YYYY|AAAA|yyyy|aaaa)\|(mm|MM)\|(dd|DD)}} *--\> *" " " " *\<\!-- *{{Data defunció i edat\| *\n *aaaa\|mm\|dd\|AAAA\|MM\|DD}} --\> *" "" " *\| *(data_defuncio|datademort) *\= *\<\!-- *\{\{Data defunció i edat\|(YYYY|AAAA|yyyy|aaaa)\|(MM|mm)\|(dd|DD)\|....\|.{1,2}\|.{1,2}\}\} primer la data de defunció i després la de naixement *--\> *\n" "" " *\| *(data de mort|data_defuncio|datademort) *\= *\<\!-- *{{Data defunció i edat\|(YYYY|AAAA|yyyy|aaaa)\|(MM|mm)\|(dd|DD)\|....\|.{1,2}\|.{1,2}\}\} *--\> *\n" ""  " *\| *millors_films *\= *\<\!-- *\(Puntuació mínima de 7 a \[\[FilmAffinity]] o \[\[Internet Movie Database \|IMDb]]\) *--\>" "" " *\| *(imatge|signatura) *= *\<\!-- *\(filename only\) *--\> *\n" "" "  \= *{{CAT}}\n" "  = [[Catalunya]]\n" "  \= *{{FRA}}\n" "  = [[França]]\n" "  \= *{{(USA|EUA)}}\n" "  = [[Estats Units]]\n" "  \= *{{(ALE|GER)}}\n" "  = [[Alemanya]]\n" "  \= *{{(UK|RUN|RU)}}\n" "  = [[Regne Unit]]\n" "  \= *{{ARG}}\n" "  = [[Argentina]]\n" "  \= *{{(ESP|SPA)}}\n" "  = [[Espanya]]\n" "  \= *{{AUS}}\n" "  = [[Austràlia]]\n" "  \= *{{AUT}}\n" "  = [[Àustria]]\n" "  \= *{{RUS}}\n" "  = [[Rússia]]\n" "  \= *{{(CHN|XIN|CHI|RPX)}}\n" "  = [[Xina]]\n" "  \= *{{ITA}}\n" "  = [[Itàlia]]\n" "{{[Ii]nfotaula persona " "{{Infotaula persona" -catr:Biografies -always
Paucabot (discussiócontribucions)
Amadalvarez (discussiócontribucions)

Caram quina neteja !. Gràcies, Pau

Si hom està interessat en seguir les bones pràctiques d'en @Paucabot i no sap fer bots, tinc una feina interessantíssima: revisar manualment els articles de la categoria:biografies amb premis en infotaula a revisar. La feina us la podeu plantejar com un gaming on el que cal fer és:

 • Comparar si els premis (manuals) que mostra la infotaula són, com a mínim, els que hi ha a WD.
  • Si és així, editar l'article i esborrar el(s) paràmetre(s) manual de premis (contenen el nom del premi com a nom de paràmetre). Ex.:special:diff/21352499
  • Si no hi són a WD (o manca alguna aspecte, com ara la data) considerar la incorporació d'aquesta informació a WD.
   • Si és un esforç assumible per la vostra passió pel tema: fer-ho i a continuació eliminar el paràmetre manual de la infotaula.
   • Si és un esforç que us supera, deixeu-lo per un altre que sigui més apassionat.
  • endif
 • endif

ÀNIMS !. Tenim l'1% de les biografies afectades per aquesta anomalia. I és una tasca imprescindible per poder liquidar 2 pre-infotaules històriques que només serveixen per conservar aquestes rampoines.

Salut i bona feina.

Paucabot (discussiócontribucions)

Diria que he acabat la neteja de les principals infotaules: artista, filòsof, arquitecte, científic, músic, faraó, militar, persona, líder religiós, persona de rellevància espiritual, escriptor, polític, director de cinema, ciclista, futbolista, tennista, periodista, actor, esportistes, pilot de trial, pilot de motocròs, pilot d’enduro, pilot de velocitat, pilot de motociclisme, pilot d’automobilisme, iev, indret, edifici, esdeveniment, entitat, obra artística, pel·lícula, unitat militar, persona, competició esportiva, orde, bisbat, club esportiu, composició, himne, cançó, àlbum, arts escèniques, càrrec, grup humà, moneda, castell, llibre, conflicte militar, lloc web, proteïna, xarxa de transport, menjar, beguda, cuina, aeroport, pel·lícula, esport, estació de tren, entitat, arma, concurs de castells, igp, sèrie TV, asteroide, planeta, festa, revista, videojoc.

Això sí, de cara al futur demanaria contenció a l'hora d'afegir infotaules amb paràmetres buits: compliquen el codi i embullen els novells. En general, desaconsellaria l'ús de paràmetres manuals i aconsellaria l'ús de Wikidata.

Si hi ha qualcú interessat en els codis del bot, aquí els teniu.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Gràcies @Paucabot per la feinada i em sumo a les recomanacions d'ús de les infotaules que ens fa el Pau. Alguns editors fan servir paràmetres manuals per desconeixement, mandra o por a WD. Us animo a sortir de la zona de confort; allò que escrius a WD ho podràs reutilitzar de mil formes diferents, i alló que hagis escrit en un article, només serveix per aquell article.

Barcelona (discussiócontribucions)

Cal fer molta més pedagogia de les infotaules, molts dels antics que les posen manuals no saben que existeixen les altres com es veu per les edicions, els no convençuts ja apareixen per aquí i podem anar parlant els errors/ problemes de cada plantilla fins que apliquin el mètode nou. Ull també amb els consells dels tallers, si es copia codi per fer un article semblant a un d'un tema afí, és més probable que es copiï una infotaula antiga si no heu passat encara per allà el wd-team

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Haurem d'instaurar el "dia sense paràmetres manuals" i fer un rànquing dels que més reclamin tirar enrere.

Resposta a «Neteja d'infotaules»

Foment de la participació: MassMessage

10
Xavier Dengra (discussiócontribucions)

M'agradaria saber què us semblaria fomentar la participació dels concursos en línia fent servir l'eina MassMessage de Meta.

He creat un missatge que es podria enviar amb el permís d'administrador als 1.500 usuaris actius del darrer mes i veure si té impacte i s'animen a participar-hi. Si té impacte, ho podríem considerar de cara al futur cada mes i escaig i amb campanyes importants com la Quinzena de la Qualitat, 1lib1ref, etc.

Ho proposo només per a concursos i campanyes purament en línia. Crec que és un bon pas per complementar ll'espai més visible ara dels actes presencials a la barra lateral.

FranSisPac (discussiócontribucions)

Potser m'he perdut alguna cosa, però ara que, tan sols obrir la nova portada, TOTS veiem el "Projecte destacat", per què "castigar" els 1.500 amb més missatges i omplir(nos) les discussions individuals amb qüestions transitòries i generals? (de bon rotllo, eh)

FranSisPac (discussiócontribucions)

Comentari @Xavier Dengra: afegeixo: anava a suggerir l'alternativa de modificar els textos de la plantilla "{{Portada600k/contingut projecte destacat}}" amb continguts més "engrescadors" i/o amb aspectes com les dates. Veig que no cal que parlis amb ningú més, ja que tu n'ets, en general, l'autor! No podries cobrir, parcialment, l'objectiu perseguit incorporar-hi certs detalls que figuren en el teu "missatge a enviar"? Cordialment.

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Perdona'm @FranSisPac... castigar?

Darrere de la portada que tots veiem amb el projecte destacat, hi ha una presa de decisions i una votació amb gairebé 3 anys al darrere i l'objectiu de no només fomentar la lectura de la Viquipèdia, si no també de fomentar-ne la participació a través d'activitats o concursos.

Per altra banda, quan parles de suggerir continguts engrescadors, fa uns mesos hi va haver un procés de participació de 3 mesos organitzat per Amical Wikimedia (de la qual n'ets soci) i que es va avisar via la Taverna de la Viquipèdia i altres mitjans. D'aquí és on es desprenen la majoria dels canvis: els actes presencials a la barra lateral, els que com dius he fet a la portada (amb tota la bona fe, sense castigar i per mantenir-la actualitzada amb l'activitat viquipedista) i també els concursos en línia fomentats i aprovats per Amical en un pla d'activitats de 2019 —alhora coordinats amb la resta de la comunitat viquipedista en aquesta pàgina per si hi ha altres idees i sense solapaments importants.

Que la freqüència d'uns possibles concursos i esdeveniments a les pàgines de discussió hagi de ser baixa, d'acord. Però com a comunitat penso que hem de començar a experimentar un community care renovat que encoratgi als viquipedistes a participar i sentir-se part de projectes conjunts com s'havia fet en el passat. Per sort tenim algunes eines millorades que permeten parametritzar-ho i que hem de donar-nos l'oportunitat d'arriscar una mica a veure si tenen bona rebuda.

Simplement és una proposta que parteix d'un "objectiu perseguit" que és la retenció de viquipedistes en projectes diversos i variats, i d'incorporar-ne de nous i joves. I pel que fa a altres propostes engrescadores, sempre són ben rebudes! Si tens cap idea en ment i des d'Amical creus que es pot plantejar com a concurs, esdeveniment o col·laboració amb cap institució, ens posem (em poso) a la teva total disposició per escoltar-te i que la puguem tirar endavant. I si és amb la teva ajuda com a soci i experimentat viquipedista, doncs encara millor. Salut!


FranSisPac (discussiócontribucions)

Benvolgut @Xavier Dengra. Diversos punts:

 1. Agrair els teus esforços passats, presents... i futurs pel creixement de la Viquipèdia i el que comporta d’incidència en la nostra llengua i la nostra cultura.
 2. Des de fa molt de temps, com a mínim des del març del 2014, uns vuit mesos després de donar-me d’alta, dedico especial atenció a la Portada. De forma molt intencionada em vaig mantenir pràcticament al marge de les discussions sobre la nova (no pas a la Viquitrobada), en part perquè em veia defensant cert continuisme i també perquè va coincidir amb un dels meus períodes, frustrats, de “desintoxicació” (veure Usuari:FranSisPac#Activitat i Especial:Diff/20529533). Algunes dades sobre la meva participació en la nova Portada des que en @Townie la va activar el 8 de gener:
  1. De les 385 edicions que he fet en aquest període, un 78% hi han tingut a veure: 12 contribucions a millores formals, 168 edicions directes sobre elements que hi han aparegut i 122 edicions, que s’hi relacionaven, en altres pàgines. Aquí no compto, ni algunes de la resta d’edicions que potser també se’n derivessin, ni les contribucions als articles de “Tendències” a través de l’eina de “Els més llegits”, ni les múltiples aportacions a WikiData que d’alguna manera hi estaven relacionades.
  2. Això vol dir que, dels 213 dies transcorreguts, en un 54%, com a mínim, hi ha hagut una d’aquestes intervencions meves, alguns dies un munt, i el lapse màxim sense intervenció (potser perquè "tot estava bé") va ser de 9 dies a finals de gener, primers de febrer.
 3. Evidentment comparteixo els objectius d’Amical. Ja que reiteres la meva condició de soci, aprofito, tot i que aquest no sigui el lloc més oportú, per comentar que en el seu moment vaig demanar ser-ne considerat soci col·laborador ja que no podia «implicar-me en el funcionament quotidià de l’associació».
 4. Un petit detall. El meu “castigar” anava entre cometes i la frase acabava amb un “de bon rotllo”.
 5. Si, com he interpretat, la proposta és de situar un missatge com el de l’exemple cada x temps en les pàgines de discussió, considero que en desequilibra els continguts i, almenys en el meu cas, prefereixo que no m’arribin. Si fossin una o dues línies sense imatges i amb un enllaç, com ja s’ha fet en altres iniciatives, ho veuria acceptable.
 6. Insistint en el que ja indicava: si la presencia del "projecte destacat" en el primer carrusel de la portada no és per promocionar-lo, què hi fa?

Cordialment,

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Jo ho veig bé, si la freqüència és realment baixa. S'ha de percebre com una "notícia excepcional", no com un spam. De fet, ara ja els estem rebent de meta quan hi ha novetats destacades.

Sobre el fet que el projecte ja hi figuri a la portada, estic d'acord que podria ser suficient, però entenc que la portada no és proactiva, per exemple, jo mai entro per la portada (diga'm rar, però vaig a sac al que m'interessa). Per contra aquest missatge entenc que enviaria un mail per aquells que, autoreconeixent-se poc actius, així ho tenen configurat.

Toniher (discussiócontribucions)

Jo en faria una prova per algun concurs, acte o similar que considerem rellevant i en veiem la resposta...

Vriullop (discussiócontribucions)

Un missatge a 1.500 usuaris em sona a font de queixes per spam no desijat. Caldria definir millor qui són els destinataris, vegeu VP:GA#Enviament massiu de missatges, cal una llista formatada. A Especial:Usuaris actius, ara mateix amb menys de 1.000 per la baixada d'activitat a l'estiu, hi ha molts usuaris amb 1/2 edicions, esporàdics, potser ca-0/1 d'altres Viquipèdies, bots... En qualsevol cas s'ha de donar l'opció a donar-se de baixa per no rebre'n més. Una altra forma més prudent és enviar-ho només als que s'hagin donat d'alta.

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Exacte, la freqüència hauria de ser molt baixa. Però és una eina que tenim i que pot anar bé per impulsar l'activitat en períodes de baix trànsit com ara a l'estiu.

@Vriullop, es podria crear un primer missatge massiu de prova i per defecte que tingui un botó on donar-se de baixa? I si al desembre en volguéssim fer un altre per la QQ19, que inclogui novells nous i tota la gent que no s'hagi donat de baixa?

Penso que limitar-ho a 3-4 cops a l'any (trimestral) és raonable i pot portar més interacció en concursos en línia que rebuig. Però és quelcom bo de debatre i havia de sortir.

Barcelona (discussiócontribucions)

Jo no ho faria. Apart que tenim els destacats a diversos llocs, es pot avisar a la taverna si són concursos clau o fer missatges als que tinguis relació o estiguin interessats en el tema, funciona molt millor com més personalitzada és la crida i no caurem en possibles queixes per spam.

Resposta a «Foment de la participació: MassMessage»