Usuari Discussió:Yuanga

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Yuanga/Arxiu 1 en data 31-03-2016.

Xavi Piñol (discussiócontribucions)

Hola! Les dades sobre mi són incorrectes. I demanaria que eliminessin l'entrada que parla de mi. Com s'ha de fer?

Yuanga (discussiócontribucions)
Resposta a «Eliminar entrada»
AlmodovarActores (discussiócontribucions)

Hola,

  1. vaig treure l'enllaç directe de Remedios Sánchez perquè a Viquipèdia no hi ha cap pàgina creada sobre aquesta.
  2. no entenc per què vas esborrar la cinquena temporada de l'emissió de ràdio que va estrenar-se a principis de setembre.
Yuanga (discussiócontribucions)
Resposta a «Edició de Crims»
Loupeter (discussiócontribucions)

Bona tarda, perdona l'assalt però se que tens una certa preferència pels minerals ... i acabo de trobar que ens falta l'article dedicat a la potassa, en tenim dues redireccions, de Potassa i Potassa (mineral) que van a Potassi. Només t'ho volia fer saber. Gràcies pel teu temps.

Yuanga (discussiócontribucions)
Resposta a «Potassa»
Capsot (discussiócontribucions)

Molt bon dia, espere que et vaja tot molt bé. Xe, fas una faena boni'ssima sobre minerals, molti'ssimes gràcies, ets un crack! T'escric ja que potser no ho saps però hi ha les eleccions ara mateix per a la nova Junta de la Fundacio' Wikimedia i supose que hi tens dret de vot, i trobe que hauri'em de votar tots per a mostrar la força i vitalitat de la nostra comunitat. Tens més informacio' a la Taverna amb un enllaç cap a la meua pàgina que explica diverses coses i dona el meu parer sobre els candidats. Et diré a més com a tresorer d'Amical que potser t'interessa participar a la nostra entitat i potser podri'em ajudar-te a posar en marxa projectes divulgatius al teu àmbit. Et desitge una molt bona setmana i un excel.lent agraint-te una altra vegada les teues contribucions tan valuoses! Una abraçada ben bona. Fins ben prompte! Claudi/Capsot

Yuanga (discussiócontribucions)

Gràcies per les paraules Claudi. Acabo de votar gràcies a les teves explicacions :) Si et soc sincer no sé ben bé de que va això d'Amical :O

Capsot (discussiócontribucions)

Bon dia de nou. Amical és en certa mesura la presència fi'sica dels viquipedistes, es fan tallers per a aprendre a editar per exemple, explicar que és la Viquipèdia, incitar la gent a editar, donar premis per als concursos etc. i cada any s'organitza una Viquitrobada i espere que t'hi veurem algun dia. Gràcies pel teu vot, som ara la 6a Viquipèdia amb més vots.... continuaré emprenyant per a veure si podem ser entre els 3 primers! :) Molt bon dia! No dubtes a mirar-te coses com la Viquitrobada (et pose l'enllaç d'una de les millors: Viquiprojecte:Viquitrobada_2019) per exemple o a escriure'm per a més informacio'. Molt bon cap de setmana!

Yuanga (discussiócontribucions)

Gràcies per tot Claudi, i bon cap de setmana!

Resposta a «Bon dia Joan!»
Irene Cots (discussiócontribucions)

Hola sóc la Irene. Sóc una infermera jubilada fa poc i no gaire entesa en informàtica, de fet fa anys que faig servir ordinador, però poc més que com a màquina d'escriure i power point per donar classe, amb això vol dir que la terminologia informàtica no la domino. Estic fent una entrada a la Viquipèdia (OSTOMIA), de fet ja l'he entrada perquè es pugui veure per si haig de fer alguna modificació. Ara estic endreçant la bibliografia. Quan vaig llegir les normes per fer entrades a la Viqu. hi va haver moltes coses que no em van quedar clares. Dubtes: -Em va semblar entendre que els enllaços a entrades existents es feien automàticament. -Les imatges també es feien automàticament, però no sé si haig de fer una sol·licitut. -L'estructura habitual de la pàgina de la viqui. es fa automàticament? -No sé com se signa, vaig provar de tot i no vaig ser capaç. De moment és tot el què se m'acut.

Yuanga (discussiócontribucions)

Hola @Irene Cots benvinguda! Al començar a la viquipèdia (com a tantes altres coses) et pots sentir una mica abrumada per la quantitat de coses a tenir en compte. Un company et va donar la benvinguda fa poc afegint a la teva pàgina de discussió uns enllaços que pots trobar prement a sobre d'aquesta frase. Gràcies a la consulta d'aquests enllaços obtindràs resposta a la major part dels teus dubtes, com ara com afegir un enllaç intern (que podràs fer mitjançant aquest botó de la barra d'eines :.)

Insisteixo: són molts conceptes nous de cop i pot espantar una mica. A més, començar creant un article és força atrevit, i te n'has sortit, així que enhorabona! :)

Si continues tenint dubtes ja saps on trobar-me!

PD: Revisa l'article estoma, podria tractar-se del mateix?

31.221.176.167 (discussiócontribucions)

Hola yuanga, gràcies pels ànims. Quan acabi ostomia, faré algunes modificacions a estoma, no és ben bé el mateix tot i que a vegades s'utilitzen indistintament.

Yuanga (discussiócontribucions)

De res. Qualsevol cosa, ja saps!

Yuanga (discussiócontribucions)

Bon dia @Irene Cots, copio aquí el teu darrer escrit:

1.- No sóc capaç d'activar la tecla de la firma.

2.- A la taula de continguts no hi ha l'element 3.6.3 Sistema urinari urinari:

3.- Als avisos m'informa que la pàgina ostomia està connectada amb els elements Q 911690 i Q 6054175

Això no sé si és bo o dolent i si haig de fer alguna cosa o no.

Em pots ajudar?

Gràcies per avançat

Sobre la signatura, diria que no cal activar res. Quan acabes d'escriure has de picar en un botó que té forma de gargot, i ha d'apararèixer això: --~~~~ Aquest "codi" es convertirà en la teva signatura un cop desis la teva resposta. En discussions com aquesta (en capses, anomenades flow) no cal afegir la signatura, ja que apareix automàticament.

Per afegir el punt 3.6.3. he creat l'apartat ==== Sistema urinari ==== darrera del digestiu, al cos de l'article.

Sobre els avisos de wikidata, això dels elements, no has de preocupar-te.

Irene Cots (discussiócontribucions)

Moltes gràcies Yuanga

Irene Cots (discussiócontribucions)

Hola Yuanga, ahir vaig escriure't, no em preguntis on perquè avui no ho trobo, per dir-te que dono l'entrada ostomies per completada, faré una última mirada per veure si hi ha alguna coseta, però el què volia introduir era el què hi ha. Et demanaria que te la miris i si hi veus alguna incidència que no s'ajusti a les normes de Viquipèdia digues-m'ho, si et plau.

També et volia dir que:

1.- Agrair-te a tú i a tothom qui ha contribuit amb les seves contribucions a ordenar i adaptar l'article a l'estructura. He entrat a la pàg. historial de contribucions i no he entès res, però veig que hi ha molta gent que ha fet aportacions, no em preguntis quines perquè no sóc capaç d'esbrinar-ho, però quan veig com va començar i com ha acabat m'adono que han estat inestimables.

2.- Més endavant vull fer contribucions a la pàg. Estomes, crec que es pot explicar més i de rebot, pot ajudar a persones amb un estoma.

3.- També que he volgut firmar i a la pàgina no trobo el símbol enlloc.

Resposta a «Cercant un mentor»
Amortres (discussiócontribucions)

N'he proposat l'esborrat

eliminació Antoni Sans Masalias "SansArt"

2
Masalias (discussiócontribucions)

Bones, he vist que heu suprimit la pagina que haviem creat per deixar constància escrita de l'artista de la nostra vila reconegut arreu de la comarca i en sectors artístics. M'agradaria saber el motiu pel qual ha estat suprimit ja que modificarem quelcom faci falta. Molt agrait per les suggerències

Yuanga (discussiócontribucions)
Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Bon dia @Yuanga,

Com anem? Com a usuari ben actiu del projecte, ens faria molta il·lusió que poguessis lluir un dels tres models d'aquest petit regal amb motiu dels 20 anys del projecte global Viquipèdia. Així quan arribin els 20 anys de l'edició en català al març, podràs celebrar-los millor que mai! Què et sembla, et fan patxoca? Salut i una abraçada virtual.

Yuanga (discussiócontribucions)

Enviament màscares de la Viquipèdia 2021

1
Sorenike (discussiócontribucions)

Hola, Yuanga! T'has apuntat per rebre una de les màscares amb motius viquipèdics. Necessitem informació sobre la ubicació on vols que l'enviem. Escriu-nos un correu electrònic a secretariawikimedia.cat amb el teu nom i cognoms, usuari a la Viquipèdia i adreça postal. Les teves dades seran usades únicament per enviar-te la màscara i seran eliminades després de l'enviament. El tractament de les dades és a càrrec de l'Associació Amical Wikimedia. Salutacions.

RoViLlor (discussiócontribucions)

Hola Joan,

Admiro i agraeixo la teva feina de vetllar per mantenir la seriositat i rigor de Viquipèdia en català.

L'altre dia vaig fixar-me en l'entrada de Jordi Vila Rufas, de qui vaig tenir l'ocasió de conèixer la seva obra arran d'un treball sobre els retaules medievals a Catalunya (Jordi Vila Rufas era el referent indiscutible d'aquesta tècnica).

La informació que hi ha la Viquipèdia catalana és molt escassa i descontextualitzada, de fet és un resum del què hi ha a l'Enciclopèdia Catalana, amb un parell d'aportacions, molt detallades en el cas de Vilassar, perquè l'autor la coneix molt bé, però passant de llarg de la resta.

L'autor esmenta el paper fonamental de l'artista en l'evolució del retaule, però en cap moment queda reflectida aquesta evolució en la trajectòria del pintor, com si sempre hagués estat fent obra religiosa, quan a partir dels anys 60 va fer el gran salt abandonant l'academicisme i evolucionant la tècnica.

Per aquest motiu em va semblar oportú fer una petita modificació aportant una mica més informació contrastada sobre Jordi Vila Rufas.

Essent la meva primera (i segurament última) aportació a Viquipèdia, de ben segur que hi ha algun error formal que no tinc cap inconvenient en esmenar. Agrairia que me la deixéssiu publicar amb les correccions oportunes.

Yuanga (discussiócontribucions)

Bon dia @RoViLlor, feu una ullada a VP:CI. Per a qualsevol dubte ja sabeu on trobar-me.

RoViLlor (discussiócontribucions)

Hola Joan,

Ja ho havia llegit, per això t'he explicat perquè sé qui és aquest home (no hi ha cap CI) i t'he argumentat perquè crec que s'ha d'ampliar el contingut del text actual. Cap dels canvis proposats canvien el contingut del text publicat (només la forma, en part) i la informació aportada és rellevant, verificable i publicada (tampoc hi veig cap CI).

Argumentar un CI per revertir una modificació que saps d'on et ve, ho puc entendre. Com a resposta, així, a la lleugera, em sembla desafortunada, a banda d'errònia.

Francament, m'esperava una resposta més clarificadora i constructiva.

Yuanga (discussiócontribucions)

Bon dia @RoViLlor, tot i semblar evident que no estàs anant amb la veritat per endavant, dipositem en tu un vot de confiança. Intenta respectar en tot moment les directrius de VP:PVN en les teves edicions.

RoViLlor (discussiócontribucions)

Merci. De moment la foto no la poso, no tinc clar com funciona el tema del drets d'autor. La foto és meva però l'obra no.