Usuari Discussió:Yuanga

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Yuanga/Arxiu 1 en data 31-03-2016.

Xavi Molina (discussiócontribucions)

Bon dia, Yuanga. Crec que és enriquidor que l'article de la viquipèdia reculli aquesta denominació originària de la disciplina de màrqueting en la nostra llengua, prèvia a la forma en què el DIEC la va assimilar des de l'anglès. En totes les llengües del nostre entorn hi ha casos semblants (francès 'mercatique', espanyol 'mercadotencia' o 'mecadología', en italià 'mercatistica' o 'mercatologia', etc.). És verificable l'ús que es feia d'aquest concepte en l'enllaç que he deixat com a cita o també en aquesta publicació sobre els inicis del pensament publicitari i del màrqueting a Catalunya, a l'entorn de les dues principals figures: Pere Prat Gaballí i Rafael Bori. He canviat el "més genuïnament" inicial de la meva contribució per "històricament", si et sembla més adient. Gràcies. Xavier

Yuanga (discussiócontribucions)
Resposta a «Mercatologia»
Judesba (discussiócontribucions)
Feliç felicitat!
Tard, però... Desitjo que passis unes molt bones festes,
gaudeixis del temps compartit amb les persones que estimes,
i comencis el 2020 amb bon peu! ~ Judesba.
Yuanga (discussiócontribucions)

Moltes gràcies @Judesba. Molt bones festes i gaudeix d'un gran 2020!

Judesba (discussiócontribucions)

Igualment, badaloní! :-)

Oriolfam (discussiócontribucions)

Hola Yuanga. A l'article Eurocup Basketball i a aquesta mena d'articles poso "temporada X" enlloc de posar "actual" o "vigent" perquè penso que si passen mesos o anys sense que ningú els modifiqui i es queden desactualitzats (cosa que és bastant probable) crec que està bé que quedi indicada la temporada a la qual fa referència el text. Salut!

Yuanga (discussiócontribucions)

@Oriolfam Cert, però vaig trobar incoherent que el títol fos 2019-20 i l'encapçalament digui "El juny de 2017 es va decidir el format de competició per a la següent temporada". Potser té més sentit reformular el contingut i anar canviant els títols cada any, sí.

Reverendcat (discussiócontribucions)

Sobre l'entrada del Club Esportiu INEF Barcelona, si voleu citacions o referències de la secció de tamborí, només cal buscar-les. Teniu El Períodico https://www.elperiodico.cat/ca/esports/20130523/jordi-moncusi-que-sigui-normal-jugar-al-tambori-com-a-futbol-2398657, un article força interessant del Jordi Moncusí de quan es va fer la Copa d'Europa a INEF, la web del mateix Ajuntament de Barcelona també parla del tamborí a del Club Esportiu INEF https://www.barcelona.cat/capdesetmana/ca/noticia/my-new-post-tt-253233065dbf2410vgnvcm1000001947900arcrd_10377O diversos a Seleccions.cat https://www.seleccions.cat/2016/02/04/l-inef-i-el-barcelona-disputen-la-copa-d-europa-de-tambori-2 o a la mateixa Enciclopedia https://www.enciclopedia.cat/EC-EEC-12205.xml on els jugadors de l’INEF van ser els introductors del tamborí a Catalunya gràcies al Fòrum de les Cultures. També teniu una entrada històrica de l'Enciclopedia sobre la secció de Gimnàstica Estètica de Grup https://www.enciclopedia.cat/EC-EEC-6340.xml. El Club és pioner a Catalunya d'aquesta modalitat, igual que el tamborí. El nom del President és erroni, és Michel Marina Evrard, falta una “r” ho teniu a la mateix Wikipedia en gàllec https://gl.m.wikipedia.org/wiki/Club_Esportiu_INEF_Barcelona. Salut

Solelh (discussiócontribucions)

Hola, a Mallorca tracidicionalement s'havia dit sempre 'esponja' per referir-se a la llaminadura, el marshmello o nube en castellà. Igualment a Mallorca es dificil que es pugui difondre nube, tot i que ho prescrigui el Termcat perquè en mallorquí no s'utilitza la paraula núvol, sinó nigul. Per això crec que s'hauria d'acceptar com a sinònim

Yuanga (discussiócontribucions)

Hola @Solelh! L’explicació és convincent. Però, hi ha fonts que en parlin? És a dir, es pot justificar l’addició del text d’alguna manera?

Sabridiaz (discussiócontribucions)

Bona tarda,

Estem editant l'article per tal de millorar-lo per un treball de la universitat (UAB), per això estem realitzant canvis. Gràcies.

Yuanga (discussiócontribucions)

Hola @Sabridiaz, hi ha algun viquiprojecte (o algun indret) que indiqui quins articles esteu editant?

Sabridiaz (discussiócontribucions)

Si, VP:MDA UAB

Toniher (discussiócontribucions)

Benvolgut,

per la rellevància del tema i, com a viquipedista actiu que sou, m'agradaria aprofitar l'avinentesa per a convidar-vos que pugueu donar el vostre parer i, votar si  s'escau, en la presa de decisió sobre el canvi de marca que es vol portar a terme des de la Fundació Wikimedia:

Viquipèdia:Presa de decisions/2019/Marca de la WMF

Cordialment,

Ventadorm (discussiócontribucions)

Hola,

Has esborrat pràcticament tot aquest article. És un article fet per una alumna meva, d'una escola de Secundària de Barcelona. No ho discuteixo, però voldria saber-ne els motius per poder-li explicar. Gràcies.

Yuanga (discussiócontribucions)

Hola @Ventadorm, va ser un moment amb un pic molt gran de vandalisme i segurament el vaig confondre amb un més. L'article, tot i que té mancances, no està gens malament. Caldrà rectificar/millorar coses, imagino que no està acabat encara. Aquesta/es edicions pertanyen a algun viquiprojecte? Hi ha més articles que estigueu editant, i podem saber quins són?

Ventadorm (discussiócontribucions)

Hola, gràcies per la resposta. La redacció d'articles no forma part de cap viquiprojecte, sinó d'un treball de classe (Escola Sadako), els fem elaborar un article com a treball del trimestre a l'aula. És per això que sovint tenim alertes de vandalisme, suposo, perquè són inexperts i cometen errors i tots us arriben d'una mateixa IP. Ja n'hem parlat alguna vegada amb l'Àlex Hinojo i el Carles Martín. Ara mateix la llista d'articles que estan fent és aquesta:

Proto scooters
Àngela Mármol
Skone
Daniel el Rojo
Aymar Navarro
Jorja Smith
Bioiberica
Shawn Mendes 3rd Album
The Weeknd
Cas Asunta Basterra (Operació nenufar)
Bodyguard
Moradillo de roa
Carlos Sadness
Anier
Love, Simon
Registre de xiulet
Lil peep
Abe Hiroki
Betty cooper
La Dragonera
Cas McMartin
Wos
esplai: Movi de sarria
Sha Yaa Bin Abraham-Joseph (21 savage)
Magic Card Market
Concert per Clarinet d’Artie Shaw
No me pises que llevo chanclas
Pablo Ibar
Lil skies
Ceptrot
Fms Espanya
Isabelle (Canela)
Karamoko Dembele
Pokemon Sword and Shield
Tessa Young
Carol y tuesday
Jaden Newman
Draymond Green
Stiles Stilinski
Minerva McGonagall
Auggie Pullman
King K. Rool
Serena Van Der Woodsen
Dorothy Rhone
Miles "Tails" Prower
Maz Kanata
Surfaces
Tommy Shelby
Hardin Scott
Peoople
Concurs Complert Equitació
Doma natural
Charles Martinet
Mulligan de Londres
Dani Ribba
Gotics Rugby club
Katie Angel
Andrés de Fonollosa Gonzalves (Berlin)
Dr. Eggman
21 buttons
Noaln Gould

Lògicament uns ho fan millor que els altres, però sempre intentem que almenys quedi un article digne que compleixi el màxim possible el format de la Viquipèdia.

Yuanga (discussiócontribucions)

Gràcies @Ventadorm, em sembla que he participat en més d'un d'aquests, hehe. Potser estaria bé que els alumnes afegissin la plantilla {{inacabat}} al començament de l'article. La resta de viquipedistes sabran que algú hi està treballant i no s'entrarà a fer grans canvis o reversions amb la plantilla posada.

Ventadorm (discussiócontribucions)

Sí, en principi tots l'han de posar, però alguns se'ns escapen. Gràcies.

Yuanga (discussiócontribucions)

Hola @Ventadorm. Hem creat la platilla {{escolar}} per protegir els articles que pertanyen a projectes amb alumnes. Et recomano el seu ús als articles que editeu.

Dagocreativo (discussiócontribucions)

Hola.

Somos los responsables de la biografía de Merxe Banyuls. Cambiamos la fecha de defunción al día 25 (el día correcto), pero volviste a cambiarlo al 26. Esa fecha es un error. Puedes consultarlo en su página web: https://labanyuls.org/biografia/

En muchos medios está errónea.

Gracias.

Yuanga (discussiócontribucions)

Hola @Dagocreativo, com em sembla que ja us han explicat, un canvi de data sense referències és molt sospitòs d'haver-se efectuat de manera aleatòria o malintencionada. Si aporteu la referència que ho confirma, com ja heu fet, el canvi serà permanent. Gràcies per col·laborar!

TRADCAT (discussiócontribucions)

Hola Yuanga,

Sóc TRADCAT. Em pots dir per què m'has revertit un enllaç que havia posat a l'article d'aquest compositor amb traduccions al català d'algunes de les seves cançons?

Yuanga (discussiócontribucions)