Usuari Discussió:Yuanga

Jump to navigation Jump to search

Sobre aquest tauler

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Yuanga/Arxiu 1 en data 31-03-2016.

Banyeres (discussiócontribucions)

Bon dia! Tens raó. El problema és que aquest barri, malauradament, ha canviat oficialment de nom... S'ha perdut el topònim antic que tenia fins ara. Arreglo l'article. Gràcies!

Resposta a «La Cobertera»
Popopot (discussiócontribucions)

Bon dia, no he fet més que donar les formes normatives i llur explicació... També me van suprimir la part de l'article amb tots els noms dialectals o regionals, revertida sense explicació. Com també un alinea en què explicava l'origen dels noms. LAMENTABLE la bestiesa dels impedidors de modificar....

Yuanga (discussiócontribucions)

Bon dia. Això ja ha estat comentat amb anterioritat: crea una secció que parli de les formes normatives, i no ho posis en l’encapçalament de l’article.

Popopot (discussiócontribucions)

Bon dia, sembla lògic i sà que s'emprin els noms normatius, tots, llevat que sien massa nombrosos (fet rar). El que volem és usar i difondre la norma, no fa?

Per a la tua informació *amb anterioritat és molt estrany, és calc del castellà, pots dir ABANS, Anteriorment.

Leptictidium (discussiócontribucions)

Estic d'acord amb el Yuanga i usuaris que han manifestat posicions similars amb anterioritat.

Popopot (discussiócontribucions)

*amb anterioritat no existeix en català! És ABANS, o Anteriorment, Precedentment.

Resposta a «Reversions a l'article Pastanaga»
CarlesMartin (discussiócontribucions)

Ei, hola Yuanga, com va. Per cert, gràcies per fer Žan Tabak, tot i que no sigui exactament un mineral, és un article que jo mateix havia pensat en fer fa temps. Sobre això de la infotaula persona, no tinc cap preferència, simplement en algun moment vaig configurar el programet amb el qual faig canvis semiautomàtics per tal que canviés "Persona" per "Infotaula persona" perquè així és com es diu la infotaula, mentre que "persona" és una redirecció. Tot i que no té cap efecte pràctic, és clar, però sempre m'ha semblat que és millor enllaçar al títol concret de les coses que no pas a redireccions. Quan un escriu un article, sovint usa la versió curta dels enllaços, que sovint són redireccions. Però no passa res llavors si després un robot o una eina semiautomàtica substitueix les redireccions pels enllaços sencers, no?. És un canvi que no faria si l'hagués de fer a mà, però que amb l'AWB es fa sol. En fi, és només per això. Si no t'agrada que ho hagi canviat ho desfàs, eh, cap problema!. Salut!. ]

CarlesMartin (discussiócontribucions)

Buf, és que ara mateix no tinc massa temps, així que no puc fer articles, ni de bàsquet ni de res!. Només entro a estones petites, faig quatre canvis i adéu. Salut!.

Resposta a «Persona»
Paucabot (discussiócontribucions)

Proposta d'esborrament de la pàgina «Galbatorix»

Hola,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Galbatorix», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.

Paucabot (discussiócontribucions)
Sorenike (discussiócontribucions)

He estat revisant alguns articles de les personalitats destacades de Badalona. El darrer de la llista és David Navarro Yudes, el ballarí de ballet clàssic. He estat mirant al Google a veure si hi havia alguna novetat, i he trobat que ara es fa dir només "David Yudes". Per contrastar opinions, tu ho consideraries un nom artístic o, fins i tot, reanomenaries l'article? Mira, et deixo uns enllaços:

Resposta a «Curiositat»
Sorenike (discussiócontribucions)

Hola Yuanga! Com va? He vist que estàs fent millores en els articles sobre la Penya. He vist l'esborrany que tens sobre els presidents i he vist que tots els fundadors ja han mort, com és el cas de Xavier Estruch i Serrat, que va morir el 1999. Aquí tens la noticia de l'hemeroteca de La Vanguardia. http://hemeroteca.lavanguardia.com/preview/1994/05/16/pagina-36/34486173/pdf.html?search=xavier%20estruch i... sobre el cas del tal Vilallonga o Viñalonga... no hi ha algun llibre o similar que hagi editat la Peña sobre la història del club? és una mica estrany això d'un José Vilallonga i un Antonio Viñalonga, com no fos que es digués Josep Antoni... el cognom és fàcilment confusible, però a saber.

Yuanga (discussiócontribucions)

Hola @Sorenike! Gràcies per l'apunt i per la referència, ja ho he afegit. Sobre el Sr. Vilallonga... no trobo gaire més, però insistiré. Intentaré contactar amb el Sr. Justo Conde, a veure si ell em pot donar un cop de mà a resoldre l'enigma. No havia pensat que es pogués dir Josep Antoni, crec que serà el més probable.

Gràcies novament!

Sorenike (discussiócontribucions)

Mira, en aquesta publicació recent (pp. 16-17) (bé recent, de l'any 2005) s'hi refereixen com a l'avi Viñallonga, de nom Antoni, però segurament tingués el nom compost. Si trobo alguna cosa més, t'ho dic.

Yuanga (discussiócontribucions)

Moltes gràcies! :)

Resposta a «Presidents del Club Joventut Badalona»
Manlleus (discussiócontribucions)

Segons sembla, és possible que aquest joc, va ser introduït en aquell any, no em sembla descabellat categoritzar-lo encara que no sigui una obra com a tal, tot i ser en part un joc electrònic/mecànic, vet aquí el perquè de posar-ho en categoria:obres de l'any X. font: http://www.airhockeytableguide.com/about-us/history/

Yuanga (discussiócontribucions)

No veig clar que un joc/esport inventat en un any determinat pugui ser categoritzat com "Obra de l'any X".

Manlleus (discussiócontribucions)

cert, no està clar, és un esport en sí com s'afirma. però tampoc hi ha tanta diferència entre això i qualsevol de les màquines altres de joc existents? el que sí tindria sentit és posar l'article en una categoria que digui: introduccions de 1972.., o semblant, com tenen a enwiki, però millor esperar a tenir més articles per crear aquest tipus de categories. Salutacions i gràcies per les correccions!

Yuanga (discussiócontribucions)

Gràcies a tu!

Resposta a «Hoquei d'aire»
Popopot (discussiócontribucions)

Bon dia, val la pena de donar la forma catalana antiga, que també existia en castellà. "κιµωλία γῆ “tierra de Cimolos (isla del Egeo, de las Cícladas)”, probablemente arcilla o greda. Es la llamada tierra cimolia o cimolea en textos castellanos del s. XVI." Vegeu: revistas.uca.es/index.php/aam/issue/viewFile/312/120

Yuanga (discussiócontribucions)

Una nota a peu de pàgina no justifica la seva inclusió.

Popopot (discussiócontribucions)

Vegeu l'article Ventalla del DCVB.

Yuanga (discussiócontribucions)

Podries afegir les referències d'entrada. De totes maneres es desaconsella posar massa sinònims a l'encapçalament, sent recomanable una secció sobre etimologia o similar si escau.

Popopot (discussiócontribucions)

essent (de Ser) / sent (de Sentir). Una llengua clara.

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey

1
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

WMF Surveys, 20:41, 29 març 2018 (CEST)