Usuari Discussió:Yuanga

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Yuanga/Arxiu 1 en data 31-03-2016.

Tenan (discussiócontribucions)

May I write in Spanish? It's a question about []. Thanks.

Yuanga (discussiócontribucions)
E4024 (discussiócontribucions)

Alguien va a escribir en castellano o no? A mi me gusta leer conversaciones ajenas, especialmente si estan en un idioma que "jo entenc". :) Cordialmente. (su fiel TPS :)

Resposta a «Demanda»

Edicions article Ball de Diables de l'Arboç

3
Xaviaranda (discussiócontribucions)

Bon dia

He vist que has editat l'article del Ball de Diables de l'Arboç. Vaig afegir d'on treia la informació de la secció cronologia, ja que indicava que calia citació. Com s'ha d'afegir aleshores aquestes referències?

Fins ara

Yuanga (discussiócontribucions)

Hola @Xaviaranda! Les referències no poden ser de la mateixa pàgina de la colla de diables; aquestes haurien de ser de tercers i neutrals: revistes, diaris... Feu una ullada als criteris d'admissibilitat. Si en teniu cap dubte ja sabeu on trobar-me, o bé podeu demanar ajuda a La taverna.

Xaviaranda (discussiócontribucions)

Ah! D'acord, es que no acabava d'entendre-ho bé. Moltes gràcies, intentaré trobar més referències!

Resposta a «Edicions article Ball de Diables de l'Arboç»
Retroferran (discussiócontribucions)

Deconeixem els motius per esborrar la fitxa de informació del festival. Cal posar-lo d'alguna manera? Gràcies.

Yuanga (discussiócontribucions)

No es poden afegir enllaços a webs externes al cos dels articles, tal i com us ha comentat l'usuari @Kette~cawiki. Per cert parles en plural, pot ser formes part dels organitzadors del festival?

Retroferran (discussiócontribucions)

No, no som organitzadors. Som andorrans que intentem fer conèixer la cultura del nostre país, sobretot a espanyols i francesos.

Gràcies per l'aclareció dels links.

Resposta a «Jambo Street Music»
Sorenike (discussiócontribucions)

He vist que a la viquimarató que van fer a la biblioteca de Canyadó es va crear l'article Pompeu Fabra i Badalona, citant a la bibliografia un parell de llibres. De moment li he posat una introducció i l'he organitzat en apartats... no obstant, algú ja li havia posat una proposta de fusió. Creus que valdria la pena mantenir aquest article? De moment he estat mirant, i referències per treballar-hi n'hi ha, això segur.

Yuanga (discussiócontribucions)

Potser caldria parlar amb en @Medol per veure els motius que l'han portat a afegir la plantilla a aquest article i a d'altres de semblants sobre en Fabra. A mi, d'entrada, tampoc no em convencen gaire.

Sorenike (discussiócontribucions)

Li deixaré un comentari (tot i que en ser citat aquí ho hauria de veure) a la discussió. De moment, llavors, no ho toco més i a veure què fem de tota aquesta informació, perquè cap dels articles nous que s'han fet tenen referències o no les han afegit al cos de l'article.

Yuanga (discussiócontribucions)

Sí, esperem, potser no val la pena dedicar-li gaires esforços.

Medol (discussiócontribucions)

Sóc partidari d'estudiar cada cas per separat. En el cas de l'article amb el qual obriu aquest tema, no vaig posar jo l'avís, sinó @Docosong. En general sí que penso que s'han de fusionar, però en casos en que l'article tingui referències, sigui molt llarg i el seu títol no coincideixi amb cap dels apartats de l'article destí, fer bé la fusió seria una feinada. O sigui, en termes generals em sembla bé, però en aquest cas en concret, tinc dubtes. En els casos en què no hi ha referències, simplement penso que s'ha d'acabar fusionant la informació referenciada i ja està. I si tenen referències i són curts, doncs igual. Potser estaria bé fer una llista dels articles als que us referiu i anar veient.

Sorenike (discussiócontribucions)

Em sembla bé, llavors una Llista d'articles sobre Pompeu Fabra? Crec que així treballarem millor, més ordenadament i podem parlar-ho tots en la pàgina de discussió general i no per separat en cada article. Tot i que seria tipus intern no? No és un article en sí, quin nom seria més adient?

Medol (discussiócontribucions)
Sorenike (discussiócontribucions)

Fet!

Resposta a «Article sobre Pompeu Fabra i Badalona»
Paucabot (discussiócontribucions)

Hola, Yuanga. D'acord amb el que he comentat aquí, estaria bé que assignassis un ítem de WD a la categoria cada vegada que en crees una de nova. Hi pot haver dos casos:

  • Si la categoria NO existeix en cap altra Viquipèdia, és molt fàcil de fer si actives el giny WikidataInfo. Només has de clicar sobre ell i ja et durà a un formulari de creació de l'ítem a Wikidata.
  • Si l'article SÍ que existeix en una altra Viquipèdia, el que has de fer és clicar sobre el darrer enllaç del menú de l'esquerra (Afegeix enllaços) i relacionar-lo amb la categoria corresponent en una altra llengua.

Gràcies.

Yuanga (discussiócontribucions)

Ho tindré en compte!

Resposta a «Ítems de les categories a Wikidata»
Esperança Mateu (discussiócontribucions)

Hola!

Des de Normalització Lingüística de Badalona ens voldríem posar en contacte amb tu perquè dia 29 celebrem la Viquimarató a la Biblioteca Canyadó i Casagemes - Joan Argenté.

Començarem a partir de les 17 h i ens agradaria convidar-t'hi ja que ets usuari badaloní de la viquipèdia. Si et ve de gust i ho tens bé, ja ho saps, t'hi esperem!

Yuanga (discussiócontribucions)

@Esperança Mateu Moltes gràcies per l'avís, però dijous m'és impossible :(

Espero que us vagi genial!

Esperança Mateu (discussiócontribucions)

Moltes gràcies! Coincidirem a la propera, segur! :)

Resposta a «Viquimarató a Badalona»
Politges13 (discussiócontribucions)

Bon dia, he vist que vas afegir unes imatges d'alguns àrbitres de bàsquet de l'ACB. Recentament les han esborrat del Commons per falta d'indicació d'algun tipus de llicència. Seria doncs una gran aportació si pots esmenar les mancances que es demanen per poder tenir les imatges, eren de gran qualitat. Salut!

Yuanga (discussiócontribucions)

@Politges13 Gràcies per l'avís. Les imatges no eren meves, però intentaré recuperar-les!

Resposta a «Imatges àrbitres»
Pauvela03 (discussiócontribucions)

Hola, com que veig que hi entens força, sabries quin es el programari que hauria d'utilitzar per crear els mapes esquematitzats del metro o tren.

Gràcies

Yuanga (discussiócontribucions)

Hola @Pauvela03, et refereixes als mapes de les línies de metro? En qualsevol cas, no sé si sóc la persona més adient. Programes d'edició d'imatge hi ha uns quants. Suposo que per aquest tipus de feina hauries de provar quelcom similar al Illustrator, el Gimp o i el Pixlr. Ja em diràs!

Pauvela03 (discussiócontribucions)

Hola @Yuanga graciès per l'ajuda. Seguire buscant el prgramari idela per fer-ho. Si saps d'algún usuari que si sapiga quin programari es, estaria molt agraÏt. Seguim en contacte!

Pauvela03 (discussiócontribucions)

@Yuanga Ja he trobat com fer-ho. Seguire millorant a veure si me'n en surtu. Gràcies per tot!

Yuanga (discussiócontribucions)

De res. Si creus et puc ser d'utilitat ja saps on trobar-me!

Resposta a «Metro BCN»
88.21.69.42 (discussiócontribucions)

Hola soy Pauvela03 y queria pedirle perdon por lo que escribi en la página ya que no lo acabe y me equivoque de teclado. Se trata de un plan que e encontrado y se dice que tiene soporte de gente del ayuntamiento. Intentare acabarlo y lo publicare en otro sitio o a la misma página. Perdon por las molestias.

Yuanga (discussiócontribucions)

@Pauvela03: Si necessites ajuda només l'has de demanar.

Darth vader 92 (discussiócontribucions)

Hola! Saps si hi ha algun lloc per aprendre a fer bots per la Viqui o si hi ha algun bot amb codi obert per a poder anar mirant? Gràcies!

Yuanga (discussiócontribucions)

@Darth vader 92 Aquesta és la pregunta que tots llancem quan volem començar a fer bots... i la resposta és NO (a la primera pregunta com a mínim). Seria ideal, sí, però no vaig trobar res. Personalment m'agrada la programació, i si es poguessin fer en php podria fer coses ben maques :) però vaig trobar poc motivant el python, així que em vaig limitar a aprendre el mínim per saber editar codis ja fets d'altres viquipedistes.

En aquests enllaços podràs trobar algunes eines i idees de codis: Usuari:Rebot, Especial:Cerca_per_prefix/User:PereBot/robot, Usuari:PereBot/robot arregla enllaços ambigus, Usuari:Yuanga/mineralbot i Usuari:MineralBot (en la secció codis).

Igualment, per a qualsevol dubte puc intentar donar-te un cop de mà si està al meu abast!

Darth vader 92 (discussiócontribucions)

D'acord, moltes gràcies! Era per a veure si podia fer alguna cosa pel concurs. M'ho miraré, tot i que no crec que pugui solucionar gaire cosa. Gràcies!

Yuanga (discussiócontribucions)

Ànim!