Usuari Discussió:Pau Nemo

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Hola, Pau Nemo! Sigues benvingut/uda a la Viquipèdia i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens els enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura (recorda signar prement l'icona Icona per a signar). A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari, on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Volem veure't sovint per aquí!

Crystal Clear app Startup Wizard.png Guia bàsica
Breu tutorial d'edició
L Aprenent.svg Recursos per a novells
Documentació i llocs on demanar ajuda
Nuvola apps kdmconfig.png Sistema de mentorització
Demana a un mentor que t'ajudi
Crystal Clear app kedit green-pencil.svg Proves
La teva pàgina de proves
Gnome-help-faq-dark.svg Don't speak Catalan?

--Carles (enraonem) 18:25, 15 nov 2019 (CET)

Justa[modifica]

Hola, Pau. L'enhorabona per la feina que estàs fent. M'he trobat divereses vegades amb les teves edicions d'aquest article, com t'hauràs adonat pels meus canvis. T'aconsello que si estàs editant de manera activa un article, fent-hi grans modificacions (d'estructura, etc), com era el cas, hi afegeixis al principi la plantilla {{editant|Pau Nemo}} mentre hi treballis. Així evitaràs que altres editors hi interfereixin (com vaig fer jo quan pensava que ja havies acabat) i t'esborrin coses, etc. Si necessites un cop de mà amb alguna cosa m'ho pots comentar. Salut! --Judesba (digues...) 02:00, 28 nov 2019 (CET)

M'uneixo a les felicitacions!--barcelona (disc.) 12:27, 29 nov 2019 (CET)

Polemó[modifica]

Bon dia, Pau. He vist un comentari que m'has fet sobre el personatge Polemó (escriptor), i em comentes si és el mateix que Polemon of Laodicea de la wiki anglesa. És un personatge diferent, i en català aquest de Laodicea és Polemó Antoni. Endavant amb la feina que fas, i t'agraeixo l'interès.--Magenri (disc.) 08:39, 19 des 2019 (CET)

Encara més sobre Polemó[modifica]

Bon dia. Envejo la teva curiositat personal que t'ha portat a buscar referències detallades sobre Polemó. És possible que tinguis raó i els dos personatges puguin ser el mateix, però jo no ho veig tant clar. De fet, el que estic fent és posar referències a una gran quantitat de personatges llatins i grecs, la majoria creats els anys 2007 i 2008, quan no hi havia una normativa gaire clara sobre referències. Alguns viquipedistes van buidar sistemàticament A Dictionary of Greek and Roman Antiquities de William Smith, i com que l'estic consultant, puc afegir les referències que hi falten. Smith considera els dos personatges diferents, i per això els he mantingut així. Si creus que s'haurien de fusionar en un de sol, pots fer la proposta. El que diu el Dictionary... ho pots veure aquí Polemon, on el número 4 és Polemó Antoni i el següent és el Polemó escriptor.--Magenri (disc.) 11:51, 19 des 2019 (CET)

Fil de rosca[modifica]

--Mcapdevila (disc.) 11:54, 11 gen 2020 (CET)

Portals[modifica]

https://ca.wikipedia.org/wiki/Portal%3ANàutica

https://ca.wikipedia.org/wiki/Portal%3ANàutica%2FNàutica

https://ca.wikipedia.org/wiki/Portal%3AFerrocarril

https://ca.wikipedia.org/wiki/Portal%3AFerrocarril%2FDirectori

https://ca.wikipedia.org/wiki/Portal%3AEnginyeria

https://ca.wikipedia.org/wiki/Portal%3AEnginyeria%2FArticle

https://ca.wikipedia.org/wiki/Usuari:Mcapdevila/Lectura https://www.themorgan.org/collection/Histoire-Naturelle-des-Indes/39 --Mcapdevila (disc.) 09:28, 16 gen 2020 (CET)

Pólvora[modifica]

Benvolgut Pau Nemo, gràcies per la teva feina i aportacions. En el cas de l'article sobre pólvora he retirat la teva aportació sobre el regne d'Asam. He vist que l'havies referenciat correctament però les fonts que cites no semblen fiables. Sovint la literatura del segle XIX dóna per certs rumors o invencions i apareix en múltiples fonts perquè es van copiant els uns als altres. No sembla que les investigacions històriques del segle XX o actuals facin referència a Asam en relació a l'origen de la pólvora.--Planvi (disc.) 08:49, 18 gen 2020 (CET)

Benvolgut planvi.. si haguessim de treure tot allò referenciat en autors del s.XIX.. hauriem de plegar.. penso que es pot deixar perfectament com a teoria.. amb la referència del qui ho diu.. la wiki ha de ser testimoni del que diuen els autors, sense entrar a posar opinions personals de si hi ha més gent que diu blanc o més gent que diu negre, es citen els que diuen blanc i els que diuen negre amb les seves referències, i ja està.. no trobo correcte esborrar una cosa que està ben referenciada..--Mcapdevila (disc.) 13:56, 20 gen 2020 (CET)

Tremís[modifica]

Hola! Doncs sí, soc aficionat a la numismàtica, entre d'altres coses, com també l'heràldica i la vexil·lologia, o la geografia, o la literatura... De fet la major part dels articles sobre monedes els vaig crear jo. No tinc cap foto d'aquesta moneda que em demanes; de fet, ni tan sols he estat mai al gabinet numismàtic del MNAC, tot i que al museu hi he anat unes quantes vegades, però quan arribo al gabinet numismàtic acostumo a estar tan cansat o és ja tan tard que no puc visitar el gabinet. Vejam si la propera vegada me'n recordo. De tota manera, soc molt més aficionat a les monedes modernes que a les antigues... Ja em miraré els articles que hagis fet o modificat. Una abraçada. --Enric (discussió) 21:26, 1 feb 2020 (CET)