Usuari Discussió:Catalaalatac

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

 ·  ·  ·

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Catalaalatac/Arxiu 5 en data 18-04-2016.

MarisaLR (discussiócontribucions)
Resposta a «Re: Plantilla {{Obsoleto}}»
Kippelboy (discussiócontribucions)

Ei, genial! Bentornat! Jo copiaria la plantilla d'un altre viquiprojecte, com el viquiprojecte:Sabadell o similar, i tira milles, no? :) No cal demanar permís per fer viquiprojecte :)

Resposta a «Granera!»
Vatekor (discussiócontribucions)

Hola i bon dia,

Soc un traductor del català al francès. Existeixen dues entrades Estació Agut i Abric Agut que semblen tractar del mateix tema. Es el cas o no ? Vaig traduir el Abric Agut que sembla mes complet. Gràcies per les seves explicacions. Vatekor (disc.) 15:45, 11 maig 2020 (CEST)

Resposta a «Estació_Agut / Abric Agut»
Paucabot (discussiócontribucions)

Proposta d'esborrament de la pàgina «Marta Farrés i Falgueras»

Hola,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Marta Farrés i Falgueras», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.

Resposta a «Proposta d'esborrat»
Oriolix (discussiócontribucions)

Bona tarda,

Estic preparant una publicació sobre història de Catalunya i voldria saber si podria utilitzar la teva foto del Pau, (el Pierolapithecus_catalaunicus) de l'Institut de Paleontologia Miquel Crusafont, que tens publicada a la Viquipedia.

Gràcies per la teva atenció.

Atentament,

Oriol Andrés

Catalaalatac (discussiócontribucions)

Ei Oriol,

En primer lloc, disculpa per contestar tan tard. Fa bastant que ja no edito a la Viquipèdia i avui ho he vist. Sobre l'utilització de la imatge, evidentment que la pots fer servir! Per mi és un orgull. Per cert, em podries dir de quin article parles? Em faria gràcia veure-ho i potser t'hi podria ajudar.

Moltes gràcies

Resposta a «Utilització de fotografies»
Barcelona (discussiócontribucions)

Passo per suggerir feina, per variar. Del que tens pendent a la teva pàgina d'usuari, penso que estaria bé si fessis una passada pels adq, les avaluacions sobretot, perquè tenim massa acumulats i llavors el sistema no flueix. I relacionat amb Sabadell, la comarca corresponent caldria ampliar-la, no trobes? No té ni l'apartat d'història!

Resposta a «Feina?»

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey

1
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

(Sorry to write in English)

Resposta a «Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey»

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey

1
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)
  1. This survey is primarily meant to get feedback on the Wikimedia Foundation's current work, not long-term strategy.
  2. Legal stuff: No purchase necessary. Must be the age of majority to participate. Sponsored by the Wikimedia Foundation located at 149 New Montgomery, San Francisco, CA, USA, 94105. Ends January 31, 2017. Void where prohibited. Click here for contest rules.
Resposta a «Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey»
Kippelboy (discussiócontribucions)
Resposta a «Viquimarató a Sabadell»

Participeu en l'enquesta de satisfacció sobre Flow

1
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

Hola!

Com altres membres de la comunitat, esteu utilitzant Flow.

Un nombre creixent de comunitats està utilitzant Flow, o ho està considerant. Encara que no hi ha cap gran desenvolupament planejat per a Flow a curt termini, l'equip de Col·laboració de la Fundació Wikimedia segueix interessat en el projecte i en proveïr un millor sistema per a discussions estructurades.

Compartint les vostres opinions sobre Flow ens podeu ajudar a prendre decisions sobre les següents passes en aquest projecte. Què funciona bé? Què no funciona i caldria millorar?

Participeu en aquesta enquesta, la qual és administrada per un servei extern. No requereix el vostre correu o nom d'usuari. Llegiu la nostra política de privadesa.

Moltes gràcies per les vostres idees i opinions sobre Flow!

Trizek (WMF), en nom de l'equip de Col·laboració, 12:07, 7 set 2016 (CEST)

Resposta a «Participeu en l'enquesta de satisfacció sobre Flow»