Usuari Discussió:CarlesMartin

De Viquipèdia
Salta a: navegació, cercaVisó americà[modifica]

(Soc molt novell) He modificat on diu que actualment hi ha dos granges al Baix Empordà (Ullastret i Serra de Darò). Ja fa uns anys que les van tancar. He afegit un link a una pàgina de la Generalitat que ho confirma (a més jo visc al costat). Quan he tornat a mirar la pàgina he vist que la modificació ja no hi és... dec fer alguna cosa malament.

--EnricHF (disc.) 17:29, 5 jul 2017 (CEST)

EnricHF

Feu un cop d'ull si us plau[modifica]

Estic cansat de les mentides de Raderich / Bradoman, que per a justificar les seves esborrats diu que m'invento coses. Les seves mentides són tan simples que es poden desmuntar anant al llibre citat i llegint la pàgina referenciada.

Discussió:Carles de Borbó i Àustria-Este

"En un manifest als pobles de l'antiga Corona d'Aragó, publicat el 16 de juny de 1872, va prometre anul·lar al Decret de Nova Planta i reistaurar les seves velles constitucions forals. directament te l'has inventada. La font no diu això. No parla de la guerra ni de la Corona d'Aragó (molt menys "dels pobles"). No està bé això de dir mentides."

La meva resposta fou:

"Fa un moment t'he preguntat si estaves boig, ara m'adono nova vegada més que ets un mentider com pot comprovar qualsevol que vagi a la pàgina 61 del llibre citat: https://dinastiacarlista.files.wordpress.com/2017/07/1957-escritos-polc3adticos-de-carlos-vii.pdf Tens algun problema de compressió en llegir "Manifiesto a los pueblos de la Corona de Aragón"?"--Tanufu2 (disc.) 20:25, 14 jul 2017 (CEST)

Translation notification: Bassel Khartabil[modifica]

Hello CarlesMartin,

You are receiving this notification because you signed up as a translator to català on Meta. The page Bassel Khartabil is available for translation. You can translate it here:The page has been renamed and updated and many parts of the former translations are now outdated.

Your help is greatly appreciated. Translators like you help Meta to function as a truly multilingual community.

You can change your notification preferences.

Thank you!

Meta translation coordinators‎, 15:35, 11 ago 2017 (CEST)

"Manuel Marín Casaus"[modifica]

Bona tarda, Ahir vaig crear la pàgina "Manuel Marín Casaus" amb foto i referències de fonts impresses, i encara no la veig publicada quan faig la consulta, és normal? Hi ha algun impediment per fer-la pública? Gràcies,

Carles Raurell el comentari anterior sense signar és fet per Carles raurell (disc.contr.)

Salutacions[modifica]

Em sembla correcta la teva iniciativa de protegir diverses pàgines, però et prego que restaures l'estat anterior a l'inici de la guerra, perquè sinó després Bradoman dirà que les seves aportacions estaven consensuats i consolidats. Una salutació i gràcies.--Tanufu2 (disc.) 20:17, 23 ago 2017 (CEST)

Tanufu2 i Bradoman us heu de posar d'acord sobre el contingut dels articles, o bé no tocar-los. Aquí hi ha un clar conflicte d'interessos i la guerra d'edicions no està permesa. Jo no sé quin és el contingut correcte que han de tenir els articles, això ho heu de dir vosaltres. Parleu-ho entre vosaltres i arribeu a un acord abans de modificar articles, i no us baralleu en més articles. Em sap greu, però no protegiré més articles. Qui comenci una nova guerra d'edicions, serà blocat.--Carles (enraonem) 11:05, 24 ago 2017 (CEST)

Halo mein Freund[modifica]

Olá meu amigo! Buileducanh (disc.) 08:12, 6 set 2017 (CEST)

Peyu[modifica]

Bona tarda Carles Martin, He vist que has revertit els cambis a la pàgina Peyu. Com ben bé has dit, la reversió es considerada un acte de vandalisme, i el utilitzar Wikipedia per donar informació erronea en base als conflictes polítics existents a Catalunya, t'aplica la mateixa regla per a tu. Cualsevol ciutadá nascut a Catalunya es per dret ciutadà espanyol, li agradi o no. Si continues en la teva inststencia, potser haurem de contactar amb l'edició central de Wikpedia per trobar una solució que no violi les normatives de imparcialitat política que Wikipedia té "per bandera". Moltes gràcies.el comentari anterior sense signar és fet per Aleciencia (disc.contr.)

Santuari de Maria Santíssima de l'Esplendor[modifica]

Querido Carles, como estàs? Yo voi bien.

He abierto esta nueva pagina, y te pido por favor alguno minuto solamiente por un contextito rapido. Muchas gracias por todo, y proximo 29 completarè 50 años, y si sabado 30 despuès las 6 de la tarde, passaràs por Caselle Landi, es conveidado!

Rei Momo (disc.) 23:43, 19 set 2017 (CEST)

Grazie milleeeee y buenas noches!!! Rei Momo (disc.) 23:51, 19 set 2017 (CEST)
@Rei Momo: Mi dispiace, non posso andare al tuo compleanno. La Lombardia è troppo lontana per me. Buona notte! --Carles (enraonem) 23:53, 19 set 2017 (CEST)
Grazie mille per l'aiuto. Va bene, se comunque vorrai venire, qui da me c'è il posto per dormire, grazie mille!!! Rei Momo (disc.) 23:55, 19 set 2017 (CEST)

Víkings[modifica]

Bon dia, veig que has tornat a posar que els víkings són un grup humà. No ho són, suposo que et deus referir a Nòrdics. Moltes gràcies! Redtrevius (disc.) 13:09, 27 set 2017 (CEST)

He vist més tard que no ho havies afegit tu, de tota manera ja ho he arreglat, gràcies de tota manera!

Redtrevius (disc.) 13:09, 27 set 2017 (CEST)

Reversió a Neymar da Silva Santos Júnior[modifica]

No, no era correcta. No pot quedar despenjat un parèntesi després d'una referència, si de cas hauria d'anar abans de les referències.--Kette~cawiki (disc.) 22:45, 30 set 2017 (CEST)

Gràcies...[modifica]

... per la benvinguda. Fa un grapat d'anys que vaig editar una mica a la Viquipèdia i ara he tingut ganes de registrar-me i tornar a editar. Una salutació cordial. Komnenós (disc.) 12:38, 2 oct 2017 (CEST)

Reversió a Klaus Ebner[modifica]

Hola. L'adreça de l'autor a l'associació austríaca GAV diu Schwechat. Ha nascut a Viena (i em sembla viscut molt temps allà) però ara viu a Schwechat. Doncs la teva reversió no és correcte. | Pàgina de GAV Usuari:Emili Emili, 3 oct 2017

Viquipèdia:Vandalisme[modifica]

[1] -- CYl7EPTEMA777 (disc.) 21:28, 3 oct 2017 (CEST)

Bona tarda tingueu, fa poques hores he mirat d'actualitzar a viquipèdia el nombre de seguidors que té en Puigdemont al seu twitter, que són gairebé 400.000. M'heu respost que cal mostrar les fonts per comprobar-ho, o una cosa semblant. Bé, només cal veure el seu portal de twitter, per comprovar-ho. Gràcies

Hola![modifica]

Hola Carles,

És la primera vegada que vaig a emprar wikipedia com a editora. Estic fent el màster d'educació i tic a la UOC i hem de el·laborar un llibre. Així que aprofite i vaig provant com funciona...Qualsevol cosa que faça malament, si ho detecteu, no dubteu en avisar-me! Salutacions i molt de gust!el comentari anterior sense signar és fet per BEAPASBEN (disc.contr.)

Hola Carles[modifica]

Quant vulguis Carles que tal com estàs el comentari anterior sense signar és fet per Pe45 (disc.contr.)

Egidio Miragoli[modifica]

Buenas tardes, querido Carles, como estàs? Yo bien!

Mira, he abierto esta pagina ahora y te pido un contextito de 4 minutos, por favor. No pienso hai muchas cosas para contextar, sobretodo las 2 liñas que explican la fotografia.

Muchas gracias por todo y hasta luego!!!

Rei Momo (disc.) 18:53, 12 oct 2017 (CEST)

Grazie mille y beunas noches!!! Rei Momo (disc.) 00:22, 13 oct 2017 (CEST)

Indignat amb la teva actitud. Esborras edicions[modifica]

Has esborrat el meu edició de la pàgina de discussió d'un article. CAL ARGUMENTAR NO ESBORRARRl Meu edició no s'esborra. No ets qui per decidir-ho, CarlesMartin. És informació rellevant que ha de figurar, al meu entendre. Si no penses igual fa servir arguments però no esborris! Llibertat Si, Censura No Sirslayercort (disc.) 15:28, 18 oct 2017 (CEST)

Autopatrullat[modifica]

Hola, gràcies pel nomenament d'autopatrullat. Salutacions cordials. Xvazquez (disc.) 12:47, 21 oct 2017 (CEST)

Article Espanha[modifica]

Bona tarda,

Em posava en contacte amb tu perquè fa uns dies vaig mirar de rectificar l'article en portuguès Espanha. En l'article, del costat lateral, apareix el terme "valencià" en l'apartat de llengües al costat del terme "català", donant a entendre que el català i el valencià són dues llengües diferents. Dins de l'article mateix aquesta falta ja no es fa quan es comença a llegir l'apartat dedicat a les llengües de l'Estat espanyol. Podria haver considerat que és una falta o error, però al lateral s'afegeix "aranès" com a llengua oficial. En canvi s'indica el castellà així: "castellà (o espanyol)". Com que trobo ofensiu que s'indiqui català i valencià com a dues llengües diferenciades, vaig eliminar valencià i vaig indicar el per què. Un usuari em va replicar i ho va desfer. Vaig respondre amb un article de La Vanguardia on s'informa que l'Acadèmia Valenciana de la Llengua considera el valencià com una forma d'anomenar el català a València. Vaig tonar a ecorregir: "català (o valencià). Mal escollit, en l'article hi ha un polític que posa en dubte l'ens. I així fins que m'han enviat un missatge en què se m'avisa que deixi de fer "guerres d'edicions" i que procuri de ser respectuós. Parlo -o intento, vist que no hi ha hagut resposta- amb el responsable d'aquest avís i li deixo constància que no he sigut irrespectuós i que considero que una Enciclopèdia no ha de fer política. L'usuari en qüestió em coneix atès que estic redactant l'article "procés independentista català" en portuguès. Se em va qüestionar en el seu moment perquè "exaltava l'independentisme". Reconec que l'article no ha quedat molt neutral, de manera que l'he modificat perquè sigui més neutral. També he demanat ajuda perquè algú revisi les faltes ortogràfiques i gramaticals que hagi pogut cometre donat que sé portuguès però mai l'he estudiat. En qualsevol cas, i fent el mea culpa la guerra d'edicions i no he sigut imparcial, considero que valencià no pot ser pres com un idioma a part, però una manera d'anoemnar el català a València. Com que a la Viquipèdia portuguesa m'han ignorat, busco doncs ajuda ala Viquipèdia catalana perquè junts puguem fer entendre aquesta qüestió, que crec que podríem arribar-hi amb paciència i molt de diàleg.--Boigandorra (disc.) 19:20, 25 oct 2017 (CEST)

Petició per semiproteger l'article del President de la Generalitat[modifica]

Bona tarda. Escric això per semiproteger l'article del President de la Generalitat de Catalunya ja que hi ha massa canvis injustificats i de vandalisme. Moltes gràcies.--MrSquid (disc.) 16:10, 28 oct 2017 (CEST)

Modificacions a l'article del referèndum de Catalunya 2017[modifica]

M'agradaria saber per què has desfet totes les meves correcions, si són dades 100% fiables que han sortit a tots el mitjans de comuniació i dades oficials del Govern de Catalunya, juntament amb declaracions seves.el comentari anterior sense signar és fet per Dekupanda2 (disc.contr.)

Perquè les teves aportacions han estat fetes sense la més mínima neutralitat, a banda de les faltes ortogràfiques i la manca de referències.--Carles (enraonem) 10:33, 31 oct 2017 (CET)

Sobre aquesta reversió[modifica]

Per què? A VP:CA només hi ha espai per un punt de vista, que sembla ser el teu? Espero una explicació a la pàgina de discussió. I el resum de la teva edició? --Pompilos (disc.) 23:37, 2 nov 2017 (CET)

@Pompilos: Què vols dir?. L'explicació és a Plantilla_Discussió:Actualitatportada/Contingut.--Carles (enraonem) 23:41, 2 nov 2017 (CET)
Ara sí, sense cap explicació. O trobes que l'addició del morfema «ex» és un malabarisme? --Pompilos (disc.) 19:50, 8 nov 2017 (CET)
@Pompilos: No hi ha consens per fer aquesta modificació, era el segon cop que et revertien el mateix.--Carles (enraonem) 10:23, 9 nov 2017 (CET)
«Revertíem» (1 pl.), sis plau, tu vas ser un dels reversors. La primera vegada que vas revertir l'«ex-» vas adduir que «Les referències no diuen pas ex», i jo vaig afegir referències que sí ho diuen; per tant, la primera vegada ja no compte. La reversió d'en Townie addueix un consens respecte a no usar «ex» que no existeix perquè no s'ha discutit. Digues: com afecta la falsedat a la legitimitat de la reversió d'en Townie? I l'última vegada que has revertit, de nou et refereixes a un consens que no existeix, perquè no s'ha discutit amb arguments; les intervencions no enraonades no poden ser jutjades com a neutrals o no neutrals, i per tant no son computables. Ja veus quin nivell de neutralitat el d'en Prest: el que diguin els exconsellers (t'adones que comptes això com a consens? LOL). T'has comportat com un editor (administrador a més a més) absolutament parcial. --Pompilos (disc.) 15:25, 9 nov 2017 (CET)

Neutralitat, please[modifica]

M'agradaria saber per què has desfet la meva (petitona) aportació... Es mentida? el comentari anterior sense signar és fet per 92.191.94.189 (disc.contr.)

@92.191.94.189: Principalment, perquè és redundant.--Carles (enraonem) 18:33, 6 nov 2017 (CET)

Gràcies[modifica]

Gràcies! el comentari anterior sense signar és fet per Bibliotecaria Núria (disc.contr.)

Barcelona[modifica]

Hola señor Martin. Entonces afirmar que Barcelona está en España es un acto de vandalismo. Muy bien, adoctrinador. Sé sobradamanente que esta Viquipedia es otro instrumento más del aparato falsificador de la historia y la realidad del independentismo catalán, pero había hecho una apuesta con un amigo para ver cuántos minutos tardábais un revertir un dato real e irrefutable. A usted esto le entrará por un oído y le saldrá por el otro, pero sepa que he ganado la apuesta, un desayuno con una tostada catalana. Y sepa también que la verdad ganará a vuestras mentiras, no lo dude. Bona tarda. Alonso de Mendoza (disc.) 17:03, 7 nov 2017 (CET)

Un comentari molt hostil i totalment inadmissible, respost a la seva discussió.

Infotaula classe de vaixell.[modifica]

Avui has inserit aquesta infotaula en un munt d'articles a on no pertoca. Aquesta plantilla només és pels articles que defineixen una [[Classe de vaixell] i no pas un tipus. A la pàgina del Viquiprojecte:Adaptació de plantilles a Wikidata/infotaules ja consta que tots els articles que l'han de portar ja la tenen.Kette~cawiki (disc.) 13:56, 18 nov 2017 (CET)

Be, ara m'adono que no havia acabat la pàgina de documentació explicant els usos de la plantilla.Kette~cawiki (disc.) 13:56, 18 nov 2017 (CET)

gràcies al consell. --Stellarag (disc.) 17:00, 18 nov 2017 (CET)

Col·laboració[modifica]

gracies el comentari anterior sense signar és fet per Stellarag (disc.contr.)

Translation notification: Meta:Babylon/Translators newsletter[modifica]

Hello CarlesMartin,

You are receiving this notification because you signed up as a translator to català on Meta. The page Meta:Babylon/Translators newsletter is available for translation. You can translate it here:This page explains a new service: to keep translators posted about messages that need a particular effort, we have created a new newsletter. that newsletter is distributed on wiki as a notification and does not requires an email to subscribe. This message is both to kindly suggest you to translate the page explaining that new process, and also to invote you to subscribe to that newsletter. :)

Your help is greatly appreciated. Translators like you help Meta to function as a truly multilingual community.

You can change your notification preferences.

Thank you!

Meta translation coordinators‎, 19:15, 21 nov 2017 (CET)

Noms en plural[modifica]

Gràcies per canviar els noms de singular a plural. De fet estic revisant, sense preses, els articles d'artròpodes i els noms que trobo en singular els passo a plural; el que passa es que alguns tenen més d'una entrada a l'historial i no em deixa canviar-los, es necessita un administrador per fer-ho. Salutacions cordals. Xvazquez (disc.) 22:36, 23 nov 2017 (CET)

Referències[modifica]

Hola Carles. He vist que acostumes a fer modificacions a les referències com aquesta. Aquesta referència està posada amb l'opció de l'eina per a referències, per tant està "tal qual" l'eina l'afegeix. No seria més pràctic editar aquesta eina per tal que posi la plantilla de manera correcta? --Yuanga (disc.) 17:53, 25 nov 2017 (CET)

Plana de discussió[modifica]

Gràcies per revertir-hi el vandalisme, però no em molesta que hi sigui. He signat el comentari de l'anònim i el deixaré allà. Salut, ;) --Pau Colominas (t'ajudo?) 10:34, 27 nov 2017 (CET)

@Pau Colominas: Ah, d'acord, és que sempre reverteixo els comentaris d'aquesta mena, quan contenen insults. Naturalment, és la teva pàgina, així que no passa res si m'hi reverteixes quan vulguis. Salut!.--Carles (enraonem) 10:37, 27 nov 2017 (CET)


Proposta d'esborrament de la pàgina «Sky López»[modifica]

Hola,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Sky López», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Pau Cabot · Discussió 18:28, 1 des 2017 (CET)


Proposta d'esborrament de la pàgina «Krystal Steal»[modifica]

Hola,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Krystal Steal», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Pau Cabot · Discussió 18:28, 1 des 2017 (CET)

Anaconda (distribució de Python)[modifica]

Hola, voldria comentar-te una cosa al respecte de https://ca.wikipedia.org/w/index.php?title=Anaconda_(distribuci%C3%B3_de_Python)&curid=1534845&diff=19269276&oldid=19082356

El participi "haver sigut" no és incorrecte. Vegeu: «¿El participi de 'ser' és 'sigut' o 'estat'? (i 2)». Ara, 04-05-2011 [Consulta: 3 desembre 2017]. És una característica del dialecte occidental. I sí, es pot editar en altres dialectes més que l'oriental segons les normes. Viquipèdia:Llibre d'estil/Variants lingüístiques

Tindré en compte el format correcte de les dates d'ara endavant.

Per favor, no menysprees els altres dialectes.--Hienafant (disc.) 22:47, 3 des 2017 (CET)

Faustí Barberà[modifica]

Hola Carles, sóc en lluís. Ja he acabat d'editar l'article sobre Faustí Barberà. Hi he afegit les referències que em faltaven, una imatge i algun enllac. Ara m'agradaria acabar de polir alguna coseta del format, i adaptar la font tipogràfica de les referéncies a la teva, perquè tot plegat quede més endrecat. Moltes gràcies per la teva col.laboració. A reveure.el comentari anterior sense signar és fet per Lluis.murcia (disc.contr.) --Carles (enraonem) 09:19, 21 des 2017 (CET)

Modificacio Circulo Balear[modifica]

Les correcions que se han fet, son correctes.

1º - Jorge Campos es Lliberal (No ultra-dretra) 2º - En Miquel Payeras no te res a veure amb Circulo Balear.

En demanes una objecció, pero deis a una Fundació (Ultra-dreta)

Em pots dir es teu raonament?el comentari anterior sense signar és fet per Williamsnet (disc.contr.)

Utilitzar > fer servir[modifica]

Bon dia, Carles, i bon any nou. He vist que amb l'AWB està canviant, entre altres coses, «utilitzar» per «fer servir». No ho entenc. «Utilitzar» és una paraula totalment correcta que és atestada en català des de fa més de dos segles. Salut.—Leptictidium (digui) 09:27, 3 gen 2018 (CET)

Marc Coma[modifica]

Lament dir-te que la catalana no és una nacionalitat amb reconeixement internacional, de manera que la nacionalitat de Marc Coma actualment és l'espanyola.el comentari anterior sense signar és fet per 83.61.189.253 (disc.contr.)

Nogensmenys, no és el mateix nacionalitat que ciutadania.--Carles (enraonem) 01:00, 13 gen 2018 (CET)

Pobler[modifica]

El pobler destacat que has corregit a l’article Sa Pobla era correcte, no s’havia de corregir. Agrairia que el tornessis a afegir o ja l’afegiré jo si et pareix el comentari anterior sense signar és fet per 176.83.168.250 (disc.contr.)

@176.83.168.250: Idò jo no trob el tal Toni Pons del Pozo a la viquipèdia. Si el vols posar com a pobler destacat, caldria que tingués un article a la viquipèdia.--Carles (enraonem) 14:10, 15 gen 2018 (CET)

Entrada de Viquipèdia acerca de mi persona[modifica]

Buenas tardes. Compruebo que usted ha rectificado la edición que he hecho en la entrada de Viquipèdia.cat acerca de mí mismo que otro usuario, sin mi consentimiento creó hace tiempo. En sus comentarios argumenta que mi edición es "torpe y vandálica". Sin entrar a debetes estériles, le pediría que respetara mi deseo de no aparecer en esa entrada. Un saludo. el comentari anterior sense signar és fet per Carlos Spottorno (disc.contr.) 18 gen 2018‎ 15:11 (CET)

@Carlos Spottorno: Buenas tardes. Permítame que responda en nombre de CarlesMartin. Aunque el artículo en cuestión trate de su persona, este hecho no le da control sobre su contenido. Puede encontrar más información al respecto aquí. Saludos, --Pau Colominas (t'ajudo?) 17:28, 18 gen 2018 (CET)
@Carlos Spottorno: Hola. En primer lloc, jo no he estat pas qui ha desfet cap edició teva a Carlos Spottorno, i molt menys comentant res sobre "torpe y vandálica". D'altra banda, estic d'acord amb Pau Colominas: cap usuari no pot decidir unilateralment eliminar un article ni buidar-ne el seu contingut quan està correctament referenciat, com és el cas.--Carles (enraonem) 06:53, 19 gen 2018 (CET)