Usuari Discussió:CarlesMartin

De Viquipèdia
Salta a: navegació, cercaVisó americà[modifica el codi]

(Soc molt novell) He modificat on diu que actualment hi ha dos granges al Baix Empordà (Ullastret i Serra de Darò). Ja fa uns anys que les van tancar. He afegit un link a una pàgina de la Generalitat que ho confirma (a més jo visc al costat). Quan he tornat a mirar la pàgina he vist que la modificació ja no hi és... dec fer alguna cosa malament.

--EnricHF (disc.) 17:29, 5 jul 2017 (CEST)

EnricHF

Feu un cop d'ull si us plau[modifica el codi]

Estic cansat de les mentides de Raderich / Bradoman, que per a justificar les seves esborrats diu que m'invento coses. Les seves mentides són tan simples que es poden desmuntar anant al llibre citat i llegint la pàgina referenciada.

Discussió:Carles de Borbó i Àustria-Este

"En un manifest als pobles de l'antiga Corona d'Aragó, publicat el 16 de juny de 1872, va prometre anul·lar al Decret de Nova Planta i reistaurar les seves velles constitucions forals. directament te l'has inventada. La font no diu això. No parla de la guerra ni de la Corona d'Aragó (molt menys "dels pobles"). No està bé això de dir mentides."

La meva resposta fou:

"Fa un moment t'he preguntat si estaves boig, ara m'adono nova vegada més que ets un mentider com pot comprovar qualsevol que vagi a la pàgina 61 del llibre citat: https://dinastiacarlista.files.wordpress.com/2017/07/1957-escritos-polc3adticos-de-carlos-vii.pdf Tens algun problema de compressió en llegir "Manifiesto a los pueblos de la Corona de Aragón"?"--Tanufu2 (disc.) 20:25, 14 jul 2017 (CEST)

Translation notification: Bassel Khartabil[modifica el codi]

Hello CarlesMartin,

You are receiving this notification because you signed up as a translator to català on Meta. The page Bassel Khartabil is available for translation. You can translate it here:The page has been renamed and updated and many parts of the former translations are now outdated.

Your help is greatly appreciated. Translators like you help Meta to function as a truly multilingual community.

You can change your notification preferences.

Thank you!

Meta translation coordinators‎, 15:35, 11 ago 2017 (CEST)

"Manuel Marín Casaus"[modifica el codi]

Bona tarda, Ahir vaig crear la pàgina "Manuel Marín Casaus" amb foto i referències de fonts impresses, i encara no la veig publicada quan faig la consulta, és normal? Hi ha algun impediment per fer-la pública? Gràcies,

Carles Raurell el comentari anterior sense signar és fet per Carles raurell (disc.contr.)

Salutacions[modifica el codi]

Em sembla correcta la teva iniciativa de protegir diverses pàgines, però et prego que restaures l'estat anterior a l'inici de la guerra, perquè sinó després Bradoman dirà que les seves aportacions estaven consensuats i consolidats. Una salutació i gràcies.--Tanufu2 (disc.) 20:17, 23 ago 2017 (CEST)

Tanufu2 i Bradoman us heu de posar d'acord sobre el contingut dels articles, o bé no tocar-los. Aquí hi ha un clar conflicte d'interessos i la guerra d'edicions no està permesa. Jo no sé quin és el contingut correcte que han de tenir els articles, això ho heu de dir vosaltres. Parleu-ho entre vosaltres i arribeu a un acord abans de modificar articles, i no us baralleu en més articles. Em sap greu, però no protegiré més articles. Qui comenci una nova guerra d'edicions, serà blocat.--Carles (enraonem) 11:05, 24 ago 2017 (CEST)

Halo mein Freund[modifica el codi]

Olá meu amigo! Buileducanh (disc.) 08:12, 6 set 2017 (CEST)

Peyu[modifica el codi]

Bona tarda Carles Martin, He vist que has revertit els cambis a la pàgina Peyu. Com ben bé has dit, la reversió es considerada un acte de vandalisme, i el utilitzar Wikipedia per donar informació erronea en base als conflictes polítics existents a Catalunya, t'aplica la mateixa regla per a tu. Cualsevol ciutadá nascut a Catalunya es per dret ciutadà espanyol, li agradi o no. Si continues en la teva inststencia, potser haurem de contactar amb l'edició central de Wikpedia per trobar una solució que no violi les normatives de imparcialitat política que Wikipedia té "per bandera". Moltes gràcies.el comentari anterior sense signar és fet per Aleciencia (disc.contr.)

Santuari de Maria Santíssima de l'Esplendor[modifica el codi]

Querido Carles, como estàs? Yo voi bien.

He abierto esta nueva pagina, y te pido por favor alguno minuto solamiente por un contextito rapido. Muchas gracias por todo, y proximo 29 completarè 50 años, y si sabado 30 despuès las 6 de la tarde, passaràs por Caselle Landi, es conveidado!

Rei Momo (disc.) 23:43, 19 set 2017 (CEST)

Grazie milleeeee y buenas noches!!! Rei Momo (disc.) 23:51, 19 set 2017 (CEST)
@Rei Momo: Mi dispiace, non posso andare al tuo compleanno. La Lombardia è troppo lontana per me. Buona notte! --Carles (enraonem) 23:53, 19 set 2017 (CEST)
Grazie mille per l'aiuto. Va bene, se comunque vorrai venire, qui da me c'è il posto per dormire, grazie mille!!! Rei Momo (disc.) 23:55, 19 set 2017 (CEST)

Víkings[modifica el codi]

Bon dia, veig que has tornat a posar que els víkings són un grup humà. No ho són, suposo que et deus referir a Nòrdics. Moltes gràcies! Redtrevius (disc.) 13:09, 27 set 2017 (CEST)

He vist més tard que no ho havies afegit tu, de tota manera ja ho he arreglat, gràcies de tota manera!

Redtrevius (disc.) 13:09, 27 set 2017 (CEST)

Reversió a Neymar da Silva Santos Júnior[modifica el codi]

No, no era correcta. No pot quedar despenjat un parèntesi després d'una referència, si de cas hauria d'anar abans de les referències.--Kette~cawiki (disc.) 22:45, 30 set 2017 (CEST)

Gràcies...[modifica el codi]

... per la benvinguda. Fa un grapat d'anys que vaig editar una mica a la Viquipèdia i ara he tingut ganes de registrar-me i tornar a editar. Una salutació cordial. Komnenós (disc.) 12:38, 2 oct 2017 (CEST)

Reversió a Klaus Ebner[modifica el codi]

Hola. L'adreça de l'autor a l'associació austríaca GAV diu Schwechat. Ha nascut a Viena (i em sembla viscut molt temps allà) però ara viu a Schwechat. Doncs la teva reversió no és correcte. | Pàgina de GAV Usuari:Emili Emili, 3 oct 2017

Viquipèdia:Vandalisme[modifica el codi]

[1] -- CYl7EPTEMA777 (disc.) 21:28, 3 oct 2017 (CEST)

Bona tarda tingueu, fa poques hores he mirat d'actualitzar a viquipèdia el nombre de seguidors que té en Puigdemont al seu twitter, que són gairebé 400.000. M'heu respost que cal mostrar les fonts per comprobar-ho, o una cosa semblant. Bé, només cal veure el seu portal de twitter, per comprovar-ho. Gràcies

Hola![modifica el codi]

Hola Carles,

És la primera vegada que vaig a emprar wikipedia com a editora. Estic fent el màster d'educació i tic a la UOC i hem de el·laborar un llibre. Així que aprofite i vaig provant com funciona...Qualsevol cosa que faça malament, si ho detecteu, no dubteu en avisar-me! Salutacions i molt de gust!el comentari anterior sense signar és fet per BEAPASBEN (disc.contr.)

Hola Carles[modifica el codi]

Quant vulguis Carles que tal com estàs el comentari anterior sense signar és fet per Pe45 (disc.contr.)

Egidio Miragoli[modifica el codi]

Buenas tardes, querido Carles, como estàs? Yo bien!

Mira, he abierto esta pagina ahora y te pido un contextito de 4 minutos, por favor. No pienso hai muchas cosas para contextar, sobretodo las 2 liñas que explican la fotografia.

Muchas gracias por todo y hasta luego!!!

Rei Momo (disc.) 18:53, 12 oct 2017 (CEST)

Grazie mille y beunas noches!!! Rei Momo (disc.) 00:22, 13 oct 2017 (CEST)

Indignat amb la teva actitud. Esborras edicions[modifica el codi]

Has esborrat el meu edició de la pàgina de discussió d'un article. CAL ARGUMENTAR NO ESBORRARRl Meu edició no s'esborra. No ets qui per decidir-ho, CarlesMartin. És informació rellevant que ha de figurar, al meu entendre. Si no penses igual fa servir arguments però no esborris! Llibertat Si, Censura No Sirslayercort (disc.) 15:28, 18 oct 2017 (CEST)

Autopatrullat[modifica el codi]

Hola, gràcies pel nomenament d'autopatrullat. Salutacions cordials. Xvazquez (disc.) 12:47, 21 oct 2017 (CEST)