Usuari Discussió:CarlesMartin

De Viquipèdia
Dreceres ràpides: navegació, cercaNou administrador[modifica el codi]

Et dono la benvinguda a l'equip d'Administració. Amb la Quinzena de la Qualitat en marxa no he pogut estar massa atent a la resta de coses, però òbviament tens el meu suport! --Panotxa (disc.) 13:13, 3 gen 2017 (CET)

Moltes gràcies, Panotxa, i bon any!.--Carles (enraonem) 13:16, 3 gen 2017 (CET)

Motorada per la Independència[modifica el codi]

Bon día, com a membre de la entitat Motorada per la Independència estic intentant modificar la pàgina de la Viquipèdia que fa referència a aquest esdeveniment, escrita per una persona aliena a nosaltres i que conté algunes incorreccions. He fet click a la pestanya de "modificar" per canviar el text i també voldria afegir una nova galeria d'imatges, però no veig que aquests es facin efectius un cop tanco i obro la pàgina. He afegit també algunes fotos, però ja no em deixa afegir-ne cap més. Suposo que estic fent algunes coses malament, es el primer cop que faig una modificació de tant abast. Moltes gràcies

--Jcorengo (disc.) 11:06, 11 gen 2017 (CET)

Bon dia, Carles. Ara si que veig jo també els canvis. Ho sento, desconeixia aquests termes, però en tot cas crec que ho he escrit de forma totalment periodistica i neutral. Ho tindré en compte per futures ocasions. Ens agradaria afegir alguna foto més, es posible? Quan vaig a "inserir galeria" em surt la que hi havia anteriorment i no veig com crear-ne una de nova, perquè les fotos no quedin al final de l'article una damunt de l'altre. Moltes gràcies i disculpa la meva inexperiència.--Jcorengo (disc.) 11:51, 11 gen 2017 (CET)

Fitxer Imatge:Lluís Raluy Tomàs.jpg[modifica el codi]

Hola Carles, graciès per el teu comentari. El fitxer Imatge:Lluís Raluy Tomàs.jpg ja s'ha comentat amb l'origen de la imatge i crec que ara és correcte, es poden llevar les plantilles d'imatge d'origen desconegut o no comprovat?el comentari anterior sense signar és fet per Alberanonn (disc.contr.) 10:03, 12 gen 2017 (CET)

Gràcies per la benvinguda i la guia.[modifica el codi]

Sens dubte, ens són molt útils a tots. Me'ls miraré atentament. --Marcelvilaros (disc.) 12:40, 12 gen 2017 (CET)

File:Growthbydevelopedvslessdeveloped.jpg[modifica el codi]

The file is a projection to 2050 from the year 2002 in very low quality. Seems quite worthless to me.--Sascha GPD (disc.) 13:02, 12 gen 2017 (CET)

@Sascha GPD: Well, I reverted your edit because you deleted the file with no explanation. I don't think the graphic is worthless. Of course, you can talk about it at the talk page.--Carles (enraonem) 13:20, 12 gen 2017 (CET)

Carlisme[modifica el codi]

Hola, CarlesMartin. L'usuari Maurici23 està eliminant contingut referenciat que no li agrada, perque diu (amb referència) que el Partit Carlí va ser exclós d'Esquerra Unida, en comptes de que els carlins se'n van anar voluntariament. És evident que és ell qui és aquí per a defensar un partit i la seva particular visió de la història. Si això continua, demanaria la protecció de la pàgina, perque per experiència se que no hi ha manera de arribar a cap acord amb ell i no es cansa mai. Salutacions.--Bradoman (disc.) 14:25, 12 gen 2017 (CET)

Sí, Bradoman, al final caldrà protegir les pàgines, ja ho veig.--Carles (enraonem) 12:35, 13 gen 2017 (CET)
Hola CarlesMartin. Voldria saber si és permès utilitzar continuament la negreta a la pàgina de discussió Discussió:Carlisme amb la intenció evident de destacar-ne els missatges d'un per sobre del missatges d'altres i afavorir una posició conctreta davant els lectors tercers. A mi no em sembla correcte. Si està permès, podria destacar jo també ara en negreta tots els meus missatges anteriors? Ho pregunto perque no vull continuar la guerra d'edicions amb l'usuari. Gràcies i salutacions.--Bradoman (disc.) 16:37, 15 gen 2017 (CET)
Hola, Bradoman responc a Discussió:Carlisme.--Carles (enraonem) 19:01, 15 gen 2017 (CET)

Portuguès d'Olivença[modifica el codi]

Hola! He realitzat alguns canvis a l'article, crec que pueder contenir més errors d'ortografia. Estic intentant millorar el meu nível de participació. Salutacions, Gato Preto (disc.) 12:18, 13 gen 2017 (CET)~

Seria correcte addicionar categories de Portugal o amb prou feines han de romandre les castellanes? Gato Preto (disc.) 12:49, 13 gen 2017 (CET)
@Gato Preto: Quines categories vols addicionar?. Pots addicionar totes les categories que vulguis, sempre que l'article s'hi pugui incloure.--Carles (enraonem) 12:55, 13 gen 2017 (CET)
Les categories que pretenc posar crec que no existeixen, un exemple Cultura de Portugal el problema és que donat el problema fronterer entre Portugal i Espanya no sé com categoritzar-ho de forma neutral. PS. Pots veure la versió portuguesa (creada per mi) en la qual les categories són bastant neutres. Gato Preto (disc.) 13:05, 13 gen 2017 (CET)
No hi hauria problema en crear Categoria:Cultura de Portugal, però no veig clara la inclusió de l'article en aquesta categoria, ja que la zona no forma part de l'estat portuguès, sinó de l'estat espanyol. L'article en portuguès categoritza a Dialetos da língua portuguesa, cosa correcta, i el nostre a Portuguès, que seria la categoria equivalent. Jo crec que tal com està ara està bé. De tota manera, si vols iniciar una discussió a la pàgina de discussió de l'article, tu mateix. @Gato Preto:. --Carles (enraonem) 18:52, 15 gen 2017 (CET)

IP Escolar, jautu?[modifica el codi]

Iep! estava mirant de trobar com controleu quina ip és escolar i quina no, pel fet que apareix al registre de blocatge d'ip, i no ho sé trobar. On ho veus? Gràcies! Papapep (disc.) 13:09, 13 gen 2017 (CET)

Sense consens[modifica el codi]

Ei, Carles. Respecte d'aquesta edició, comentar-te que, quan arxives una proposta d'esborrat, evidentment has d¡eliminar {{esborrar}}, però si la proposta s'ha tancat sense consens, has de deixar les plantilles (en aquest cas, FVA}} que indiquin aquesta manca de consens. És a dir: no s'ha arribat a la conclusió de que Terra de Verema sigui admissible i, per tant, no s'hauria d'eliminar {{FVA}}. Pau Cabot · Discussió 12:46, 15 gen 2017 (CET)

@Paucabot: Ostres, d'acord, gràcies per controlar-ho, ni m'ho havia plantejat. En aquest sentit, el "sense consens" i per tant no retirar FVA és encara que només hi hagi un vot discordant? (el del proponent, E4024). Ho dic perquè he fet el mateix a Partit del Futur del Kurdistan‎.--Carles (enraonem) 12:49, 15 gen 2017 (CET)
Segons VP:EP#Valoració final, es considera que hi ha consens si hi ha almenys un 67 % dels vots (més del doble dels vots en un sentit o en un altre) després de 14 dies. Pau Cabot · Discussió 13:19, 15 gen 2017 (CET)
O sigui, Terra de Verema, 4 a 3 (57%), sense consens i Partit del Futur del Kurdistan, 3 a 1 (75%), sí que hi ha consens. Pau Cabot · Discussió 13:22, 15 gen 2017 (CET)
Queda clar, gràcies, Paucabot.--Carles (enraonem) 13:24, 15 gen 2017 (CET)
Per cert, que un dia o un altre estaria bé anar migrant cap a un sistema sense vots: Viquipèdia Discussió:Esborrar pàgines/Arxiu 1#Pautes d'ajuda. Com ho veuries? Pau Cabot · Discussió 13:32, 15 gen 2017 (CET)
@Paucabot: Com a idea està bé, però no veig clar com podria funcionar realment sense vots. Podríem iniciar un debat, sí. En general veig amb bons ulls les teves propostes, no sé perquè, però recorda que entre els meus defectes hi ha el de ser inclusionista.--Carles (enraonem) 19:22, 15 gen 2017 (CET)
Això va més enllà d'un debat entre inclusionistes i esborracionistes. El que te comentava va en la línia d'argumentar millor i prendre les decisions d'acord a les polítiques. En Vicenç va fer un petit resum de com ho fan a d'altres llocs. Pots veure el funcionament, per exemple a en:Wikipedia:Articles for deletion o a es:Categoría:Wikipedia:Consultas de borrado. Pau Cabot · Discussió 19:30, 15 gen 2017 (CET)
@Paucabot: Sí, interessant. No veig malament una major "obligació" d'argumentar, fins i tot amb referències concretes. Em miraré amb una mica més de calma com ho fan els anglesos. Tindria reticències a deixar la decisió final en mans dels administradors, si la cosa està poc clara o queda massa oberta.--Carles (enraonem) 19:47, 15 gen 2017 (CET)
El canvi de mentalitat no serà fàcil, però està demostrat que aquest sistema d'ara premia els vots i castiga els arguments. Jo, de tant en tant, només faig comentaris en algunes propostes per anar afinant els debats més en la línia d'ajustar-se a les polítiques i menys en la línia del vot sense argumentar o argumentat pobrament: és interessant, és admissible (sense explicar el perquè), no té lloc a la Viquipèdia (també sense argumentar-ho), és una persona coneguda, etc. Pau Cabot · Discussió 19:53, 15 gen 2017 (CET)
En quant a qui fa l'avaluació de la proposta, a alguns wikis no té perquè ser un administrador ... Pau Cabot · Discussió 19:55, 15 gen 2017 (CET)

Agraïment[modifica el codi]

Hola Carles, gràcies per la teva benvinguda, segurament els primers dies aniré una peix però a poc a poc aniré agafant el fil i aprenent dels que en sabeu. Moltes gràciesel comentari anterior sense signar és fet per Mons Táber (disc.contr.)

Traductor[modifica el codi]

Carles,

mercès pel teu consell sobre el traductor.

Si, el faig anar força des de fa temps. La meva fita és fer créixer el nombre d'articles en català; i trobo millor traduir-los de llengües que conegui (gallec, portuguès, francès i anglès) que no pas fer-los des de zero. El fet de traduir és més que res per conservar el format, estructura, etc...

Miraré d'anar amb cura amb les traduccions. Se que no sóc molt fi treballant, però ho faig a estonetes "mortes".

Gràcies per tot i fins aviat,el comentari anterior sense signar és fet per Xevi.noe (disc.contr.)

Miquel de Boera[modifica el codi]

En pot donar fe el propi Mn. Farréel comentari anterior sense signar és fet per 88.49.227.18 (disc.contr.)

Activar enllaç de la fitxa del personatge, no sé com es fa! Moltes gràcies Carles[modifica el codi]

--Maria Badia (disc.) 16:10, 25 gen 2017 (CET)-Mbadiase

Santuari[modifica el codi]

Al diccionari catala existeix la accepció laica del terme. Es preciosa : L´íntim de una cosa que cal respectarel comentari anterior sense signar és fet per Rafael gracia (disc.contr.) 16:01, 26 gen 2017 (CET)

Una pregunta[modifica el codi]

Carles, quien sabe de les matèmatiques bien aqui, per a que m'ajudi amb Cahit Arf i el seu famòs "invariabl""... --E4024 (disc.) 16:00, 30 gen 2017 (CET)

@E4024: Recordo que en Gomà en sabia molt, tot i que està una mica retirat, i també Ssola i Alvaro Vidal-Abarca, pots provar amb aquests.--Carles (enraonem) 16:06, 30 gen 2017 (CET)

Beatxu77[modifica el codi]

Gràcies Carles!

Ara m'estic esbarallant amb la fitxa tècnica de la pel·lícula. Demà segueixo!

Bea--Beatxu77 (disc.) 19:40, 1 feb 2017 (CET)

Mensaje idéntica a Carles i Medol[modifica el codi]

Carles, Medol, amics, abans vosaltres feian el patrulltage dels meus articles, que son tots curts; ara per ser admin tenen més treball (o se aburrieron de que yo haga articles curts amb frecuencia) que els meus articles estan tots grocs: No sé si aixo té importanciá però... Només un "hola amics, akistoy i treballant". Salutacions. --E4024 (disc.) 09:50, 3 feb 2017 (CET)

Naixement d'Alfons el Magnànim[modifica el codi]

Hola CarlesMartin,

T'escric perquè he vist que has estat el darrer en modificar la pàginar d'Alfons el Magnànim i jo no tinc ni idea de fer-ho. L'any de naixement a la InfoTaula és el 1394 quan, comparant-ho amb versions d'altres idiomes, hauria de ser el 1396. Tingues a bé considerar aquesta petita modificació.

Gràcies per la feina que fas a la Wikipedia.

Salut!el comentari anterior sense signar és fet per 90.164.78.75 (disc.contr.)

Tens raó, Fet Fet!--Carles (enraonem) 20:29, 4 feb 2017 (CET)


entreda Marc Boada[modifica el codi]

Hola Carles, estic actualitzant l'entrada del Marc Boada Ferrer. Em pots assessorar? gràcies, Arni

Hola Carles, estic actualitzant l'entrada del divulgador Marc Boada. Em pots assessorar? gracies, Arniel comentari anterior sense signar és fet per ArniBC (disc.contr.) 00:15, 7 feb 2017 (CET)

Eina de traducció automàtica[modifica el codi]

Hola Carles Martin,

He vist en una altra usuària que, des de la seva pàgina de contribucions, pot accedir a una eina de traducció automàtica que li permet traduir directament des d'altres wikis, treballant-les primer com esborranys abans de publicar-les definitivament. Com ho puc fer per incorporar-m'ho a la meva secció de contribucions? Gràcies --Herminia E (disc.) 07:52, 9 feb 2017 (CET)

Its not correct[modifica el codi]

Its not correct Minaj is not hardcore hip hop. Please fix it.el comentari anterior sense signar és fet per 108.52.142.251 (disc.contr.)

Gràcies[modifica el codi]

Moltes gràcies Carles per la teva ajuda. Espero poder posar-m'hi aviat!! Esther Pardo--Esther Pardo (disc.) 21:27, 12 feb 2017 (CET)

Temperatura equivalent[modifica el codi]

El títol de "temperatura equivalent" és un terme de la termodinàmica exclusivament. Per tant, el títol d'aquest article és mal utilitzada per representar una temperatura percebuda. Pel que afegeix el paràgraf necessària de l'article d'espanyol per corregir aquest fet

En l'estat actual, aquest producte és equivalent a la sensació tèrmica i la seva reversió de la meva edició demostra que vostè no té idea de què estàs parlant.

Pierre cb (disc.) 18:25, 14 feb 2017 (CET)

@Pierre cb: La reversió ha estat deguda a que el text que havies afegit no era en català.--Carles (enraonem) 18:32, 14 feb 2017 (CET)
Ho sentim, faig servir un traductor automàtic. Es podria millorar-lo en comptes de eliminar-la. Pierre cb (disc.) 21:00, 14 feb 2017 (CET)

De Salses a Guardamar a peu[modifica el codi]

Gràcies per la benvinguda Carles. No sé encara com va tot plegat, però veig que a l'article que acabo de començar apareix que pot no complir els criteris d'admissibilitat. Com es pot millorar?. Potser és millor fussionar-ho amb "Països Catalans"?. Gràcies!!. Sílvia Sílvia Camps (disc.) 12:04, 15 feb 2017 (CET)

El gran revertidor[modifica el codi]

Guardó És impressionant el rànquing de «Most Active Reverters», per davant dels bots. Tota una feinada! --V.Riullop (parlem-ne) 10:20, 21 feb 2017 (CET)

Ignasi Josep III Yunan[modifica el codi]

Querido Carles, como estàs^ Yo bastante bien.

Por favor, te pido 4 minutos por una tradución rapidissima en esta pagina. Va demorar solamente 4 minutos. Muchas gracias por tu contexto precioso!!! Se quieres contexto en Italiano, estoy aquì!

Rei Momo (disc.) 17:17, 21 feb 2017 (CET)

Grazie mille y hasta luego!!! Rei Momo (disc.) 23:12, 21 feb 2017 (CET)

De Salses a Guardamar a peu[modifica el codi]

Bon dia Carles, He mirat de millorar tot el que m'ha estat possible l'article amb algun enllaç més, referències i text. Donat que és un esdeveniment antic, no trobo més referències digitalitzades. Creus que és suficient i prou documentat donades les circumstàncies?. Moltes gràcies per la col·laboració. Sílvia Camps (disc.) 14:31, 23 feb 2017 (CET)

Categoria:Regles dels escacs[modifica el codi]

Hola Carles, totes les altres cates són "d'escacs". No sé si veus necesari moverla? --E4024 (disc.) 16:07, 27 feb 2017 (CET)

@E4024: No, "Regles dels escacs" és la manera correcta de dir-ho. Com també ho seria "Regles del futbol" o "Regles dels jocs de taula". Però gràcies per fixar-t'hi.--Carles (enraonem) 18:38, 27 feb 2017 (CET)

Equips valencians amb marques o no topònims[modifica el codi]

He parlat amb l'usuari Túria de posar els noms d'equips valencians com el Levante UD o l'Huracán V., entre d'altres en altres esports, amb les grafies o el nom oficial, al contrari a com estan ara, més que res perquè és el coherent i això donaria més visibilitat als articles. Voldríem la teua opinió per a procedir a wikificar.--Haslf (disc.) 15:01, 28 feb 2017 (CET)

Donat que Taronja i Carles haveu votat en contra i Coentor està inactiu (havent esperat uns dies a que contestara). La proposta es rebutja i no es tira avant. Ho dic per deixar constància.--Haslf (disc.) 22:48, 4 març 2017 (CET)

CORRECCIÓ DE L'ARTICLE SOBRE SIMON SCARROW[modifica el codi]

Carles Martin, hola,

He fet una correcció NO menor a l'article sobre Simon Scarrow, escriptor anglès de novel·la històrica, i l'he penjat, però no ha passat cap filtre previ perquè no sabia com fer-ho. Vaig rebre el teu missatge de benvinguda a través de Viquipèdia, però "Don't reply", o sigui que no sé com posar-me en contacte amb tu directament perquè em diguis si la modificació està bé o, si de cas, qui la pot revisar.

No crec que calgui esmentar que no estic gens familiaritzat amb l'edició de la Viquipèdia catalana, fa molts dies que ho vull fer per col·laborar, però se'm fa costa amunt entendre els procediments, la tècnica (l'edat tindrà alguna cosa a veure?).

Gràcies,

Carles Vives (usuari CXTVives)el comentari anterior sense signar és fet per CXTVives (disc.contr.) --Carles (enraonem) 03:46, 6 març 2017 (CET)


RESPOSTA A CARLES MARTÍN

Hola de nou,

Hi ha coses que entenc i d'altres que no, a veure. En sembla entendre que el camí correcte per iniciar la discussió era obrir-ne una de nova a la teva pàgina d'usuari. De primer no ho vaig veure clar, i ho vaig posar a la meva. En no rebre cap resposta en vaig "arriscar" a iniciar la discussió a la teva. Em respons per la meva, dient que ja estava bé haver-ho fet per la teva, de manera que segueixo per aquí. Ja veus que per a mi és complicat, espero que de moment, perquè m'agradaria seguir col·laborant, de fet només amb la Viquipèdia en català. Per cert, que m'ha costat veure com podia afegir aquesta resposta, espero que ho hagi encertat i funcioni.

No sóc capaç de veure les modificacions que has introduït a l'article, d'enllaços i d'apòstrofs. Segur que estan bé, però m'agradaria veure-ho, perquè en mirar la revisió no identifico cap canvi. Prenc nota de la qüestió d'estil: negreta i introducció (això ho entenc!).

Enllaços externs. No es poden posar sinó enllaços a altres pàgines de la Viquipèdia? Cecil Scott Forester no en té ni a la Viquipèdia ni a la Wikipedia en español, i havia fet un enllaç a la seva pàgina web. He de treure aquest enllaç? Mantenir-lo i posar-lo en vermell? He de fer un enllaç a la Wikipedia en anglès, en negre, blau o vermell? O cap enllaç i en negre? Patrick O'Brian si que en té, de pàgina a la Viquipèdia. Posaré aquest enllaç, i suposo que ja el posarà en blau.

Idioma. Vaig fer la modificació d'aquest article en veure que la versió en español estava més completa, amb una relació de llibres publicats en aquest idioma, i em va fer ràbia. Aquest autor no té cap llibre editat en català. En algun punt dels consells d'edició vaig veure que la traducció directa d'un article publicat en qualsevol llengua era admissible. Poso els títols en anglès? En anglès i en espanyol? Malgrat tot, considero que a Catalunya els seus llibres es llegeixen majoritàriament en espanyol, no en anglès, però faré el que em diguis.

Referències. No he modificat les que hi havia, perquè no sabia que calgués. De les teves al·lusions a VP:CF i VP:FF arribo a les instruccions. D'entrada només entenc que s'han de citar fonts i que les fonts han de ser fiables. M'ho he de llegir detingudament, perquè és llarg i amb conceptes difícils (recordem novament que tinc una edat?). A mode d'ajuda ràpida, quines referències poden ser? El web oficial de l'autor? Les de les editorials?

Lamento haver-ho fet tan llarg, però evidentment ho he de fer bé i voldria seguir col·laborant de forma correcta. Moltes, moltes gràcies per la teva resposta, també anticipadament pel temps que dediquis a llegir la meva i, si escau, per la nova resposta.

Una cordial salutació

Carles Vives (usuari CXTVives)

--CXTVives (disc.) 18:28, 6 març 2017 (CET)

He modificat els enllaços externs, eliminant els d'autors que no disposen d'article a la Viquipèdia, i n'he afegit un a l'article de la Britània romana, que sí que en té. Espero que això estigui correcte. --CXTVives (disc.) 22:24, 6 març 2017 (CET)
He fet noves modificacions, relatives bàsicament als títols dels llibres, ara en anglès i amb referències a les sèries a les quals corresponen. Vaig bé? --CXTVives (disc.) 01:08, 7 març 2017 (CET)
Moltes gràcies Carles, Però no crec que la perfecció sigui tan fàcil. He de millorar moltes coses, ben segur, entre altres les referències, la citació de fonts fiables... Tot allò que surt al final dels articles, vaja.
I un altre assumpte: Vull fer un article sobre Bernard Cornwell, escriptor britànic de novel·la històrica, i no veig gens clar el procediment per a inserir taules, imatges, etc. Allò de les plantilles de moment no ho agafo. Tampoc he descobert com modificar aquestes taules a pàgines existents. Sobre aquest assumpte del nou article obriré una altra discussió a la teva pàgina, confiant en la teva benevolencia. A veure.
Novament el meu agraïment pels teus ànims. Vull seguir endavant de la forma més correcta possible, i tenir algú que t'acomboia és fonamental. --CXTVives (disc.) 15:27, 7 març 2017 (CET)
Hola Carles, He corregit la Infotaula de Simon Scarrow, però he fet alguna cosa sense saber ben bé com, per això, com ara que he posat com a gènere el de Ficció històrica, al codi, però no es veu en visualitzar la pàgina. I l'enllaç a la Universitat de East Anglia (Alma mater) remet a la pàgina Wiki en anglès, i no sé com modificar-lo per tal que no enllaci amb cap pàgina (la catalana no existeix encara).
He posat un esment a un Premi de l'Ajuntament de Barcelona. Tenia la intenció de posar una foto de l'acte, però no sé si es pot utilitzar. He vist comentaris respecte a la necessitat d'autorització. El fet que siguin a un lloc web no permet el seu ús a la Viquipèdia?
Gràcies, --CXTVives (disc.) 03:38, 11 març 2017 (CET)

Bernard Cornwell[modifica el codi]

Hola Carles,

Gràcies pels ànims i per la guia. La seguiré. Carles Vives --CXTVives (disc.) 20:03, 7 març 2017 (CET)

Hola CarlesMartin,
No m'he dormit a la palla sobre aquest assumpte. A la meva pàgina de Proves he muntat la de l'escriptor Bernard Cornwell. A veure què te'n sembla.
Ho sento però no trobo la manera d'inserir la corresponent infotaula, amb la foto i tot plegat. Veig que es poden inserir plantilles i taules, però, com materialitzar que el que vull és que sigui una infotaula, amb les característiques que toquen? Crec que he entés com treballar la infotaula, però no sé com arribar-hi. De fet, a la pàgina de Simon Scarrow voldria afegir una foto i un esment a que va ser el guanyador del Premi Internacional de Novel·la Històrica Barcino del 2015. Em sembla rellevant. (#REDIRECCIÓ [[1]])
Per cert, del que he anat veient em sembla que en la pràctica m'estàs fent de mentor. És així? Ha de seguir així? He de fer, o has de fer, una altra cosa? Ja em diràs.
Gràcies mil. --CXTVives (disc.) 16:01, 10 març 2017 (CET)
Hola CarlesMartin,
Me n'he sortit amb la Infotaula de Bernard Cornwell, espero que mitjanament bé, almenys. He posat una nota a peu de pàgina, però al final queda inclosa a la llista sense numerar anterior. Hauria de sortir amb [1], però no he sabut corregir-ho al codi.
Gràcies novament. --CXTVives (disc.) 03:39, 11 març 2017 (CET)
Hola Carles,
He afegit algunes referències més. Són vàlides?
Amb la mateixa tècnica dels dobles guions he afegit el Registre d'autoritats i les Bases d'informació, però evidentment no funciona així. També he afegit Categories, que sí que sembla que funcionen. Estan bé?
En un altre ordre de coses. Amb tantes modificacions i anar-les guardant, per no embarbullar excessivament l'historial em reservo no passar la pàgina a definitiva fins a tenir-la més clara, referenciada i autoritzada.
He fet un comentari a la discussió sobre l'article de Simon Scarrow. Em podràs dir alguna cosa sobre com modificar Infotaules i l'assumpte de les fotos?
No em canso de donar-te les gràcies. --CXTVives (disc.) 02:13, 12 març 2017 (CET)
Em poso a corregir les referències. Crec que vaig fer bé de no llençar-me a publicar l'article.
Trobo molt assenyat que "un mateix" no sigui una bona referència. Prenc nota de no posar les Viquis a les Referències, però pel que veig si que es poden citar al cos de l'article amb el corresponent enllaç.
Es pot fer alguna cosa a la pàgina de prova per tenir controlat l'assumpte de les Categories, el Registre d'autoritats i les Bases d'informació?
Gràcies i gràcies per la teva feina. --176.84.33.89 (discussió) 13:50, 12 març 2017 (CET)
Hola novament Carles,
Veuràs que he modificat força la pàgina, afegint apartats temàtics i noves referències, algunes compartides.
Les referències 8, 9 i 13 donen un error que no sóc capaç de detectar i corregir. Les referències 11 i 14 tenen ítems, directors, guionistes, etc, que no apareixen, i tampoc me n'he sortit. M'ha costat molt captar bé el procediment per a la incorporació de referències, i encara hi ha coses que se m'escapen. Em pots ajudar?

Gràcies i salutacions. --CXTVives (disc.) 15:55, 15 abr 2017 (CEST)

Hola Carles Martin,
Com diu aquell, poc a poc. Gràcies per les indicacions, que m'he d'estudiar i fer les correccions que toquen. Una qüestió: arxiudata ha de ser la "data completa de quan s'ha consultat". És la darrera data en què jo he fet la consulta per verificar que és correcta i no s'ha modificat? O quina altra data?
I una altra cosa. A la plantilla Ref-web no hi ha aquests camps. N'hi ha una altra que sí que els tingui? No l'he trobada a les plantilles existents (o que jo he vist), però em fa l'efecte que a algun lloc he vist alguna referència amb dades així. De tota manera ja entenc que no és gaire important.
Segueixo agraint-te la teva atenció. Crec que he millorat força la pàgina. I seguint. --CXTVives (disc.) 22:26, 16 abr 2017 (CEST)
Finalment ho he entès. Ja hi havia un camp "url=" i ho donava per fet, però també hi ha d'haver l' "arxiuurl". Aquest camp l'he copiat a les 2 referències que faltaven, posant "arxiu" davant, i ja funcionen correctament. Falta l'assumpte de les referències de TV o cinema. Mercès --CXTVives (disc.) 23:22, 16 abr 2017 (CEST)
Hola Carles Martin. Com que sembla que, del meu coneixement, només quedarien per millorar les referències de TV o de cinema, i això sempre es podrà modificar, m'he llançat a publicar l'article. A la pàgina de proves em queda un redireccionament a la pàgina publicada. Com es pot netejar per començar un altre article? Gràcies per tot i endavant. --CXTVives (disc.) 22:10, 21 abr 2017 (CEST)

Translation notification: Strategy/Wikimedia movement/2017/Toolkit/Discussion Coordinator Role[modifica el codi]

Hello CarlesMartin,

You are receiving this notification because you signed up as a translator to català on Meta. The page Strategy/Wikimedia movement/2017/Toolkit/Discussion Coordinator Role is available for translation. You can translate it here:

The priority of this page is medium.


Your help is greatly appreciated. Translators like you help Meta to function as a truly multilingual community.

You can change your notification preferences.

Thank you!

Meta translation coordinators‎, 00:33, 10 març 2017 (CET)

Translation notification: Strategy/Wikimedia movement/2017/Process/Briefing[modifica el codi]

Hello CarlesMartin,

You are receiving this notification because you signed up as a translator to català on Meta. The page Strategy/Wikimedia movement/2017/Process/Briefing is available for translation. You can translate it here:

The priority of this page is medium.


Your help is greatly appreciated. Translators like you help Meta to function as a truly multilingual community.

You can change your notification preferences.

Thank you!

Meta translation coordinators‎, 23:19, 10 març 2017 (CET)

Enrique Belenguer Estela[modifica el codi]

Sóc Vicent Belenguer Calpe. He intentat iniciar un article dedicat al meu pare, Enrique Belenguer Estela (director d'orquestra, compositor i docent). Com és la primera vegada que inicie un article, no ho fet bé i en el títol en lloc d'aparéixer "Enrique Belenguer Estela" ha aparegut el meu nom com a usuari. Podria vosté, per favor, ajudar-me i posar el títol correcte? Una vegada titulat bé, intentaré redactar-lo amb la seva ajuda i seguiment si és possible. De bestreta, moltes gràcies per tot. Salutacions.

     Vicent el comentari anterior sense signar és fet per Vicent Belenguer Calpe (disc.contr.) 

Moltes gràcies, Carles, per la rapidesa. Ckar que és només l'inici de l'article. Ara falta omplir-lo amb contingut. Al meu pare,con no m'aclaria a fer açò en la Viquipèdia, li vaig fer-li un blog en la seva memòria: [2] Però, com el meu pare tenia categoría de sobra per a disposar d'un article aquí en la Viquipèdia, és per aixó que he iniciat aquest article seu. Espere aclarir-me a fer-lo, Carles. Compte amb la teua ajuda, per favor. Com el meu besoncle Enrique Estela Lluch, también director d'orquestra i compositor, ja té un article dedicat ell, intentaré fer-lo molt paregut al seu article. De bell nou, moltes gràciea per la teva amabilitat. Una afectuisa abraçada. el comentari anterior sense signar és fet per Vicent Belenguer Calpe (disc.contr.)

Bona vesprada, Carles. L'article dedicat al meu pare "Enrique Belenguer Estela" el done per conclòs a nivell de contingut, almenys de moment, i ara estic en la fase de millora i perfeccionament. Per tal de deixar-lo complet, necessite de la teva ajuda. No sé com s'ompli el requadre "Dades bàsiques" i no sé com es posa l'apartat "Descripció del títol". Podries, per favor, fer-me les dues coses? En el requadre "Dades bàsiques" seria escriure: Naixement (València, 7 de juliol de 1913); Mort (València, 2 de setembre de 1993; als 80 anys); Ocupació (Director d'orquestra); i Gènere (Òpera). En l'apartat "Descripció del títol", si tu me'l poses, jo mateix l'ompliria. Abusant de la teva amabilitat, m'atrevisc a demanar-te un doble últim favor. M'agradaria, si és possible, millorar els dos articles, el de "Enrique Belenguer Estela" i el de "Enrique Estela Lluch", encapçalant-los amb la seva corresponent i respectiva fotografia. Com veig que és molt complicat posar-les, podria enviar-te una fotografía del meu pare i una altra del meu besoncle i tu me les poses? De bestreta, moltes gràcies per la teva paciència i amabilitat. Una afectuosa abraçada. Vicentel comentari anterior sense signar és fet per Vicent Belenguer Calpe (disc.contr.)

Imatge + majúscula en el títol[modifica el codi]

Bon dia, he creat una pàgina "Esta nit a Foix". No aconsegueixo posar Foix en majúscula al títol. I no aconsegueixo inserir una imatge. He utilitzat la plantilla d'"editar per pel·lícules". Gràcies!el comentari anterior sense signar és fet per Janinavilana (disc.contr.)

Giuseppe Pericu[modifica el codi]

Querido Carles, como estàs? Buena Primavera!!!

He abierto esta nueva pagina, y te pido un contextito de 3 minutos, por favor, para re-lerla y controlar mi errores. Muchas gracias por tu ajuda preciosa!!!

Rei Momo (disc.) 08:29, 22 març 2017 (CET)

Fet Fet!, @Rei Momo: --Carles (enraonem) 08:43, 22 març 2017 (CET)
GRAZIE MILLE, HASTA LUEGO!!! Rei Momo (disc.) 08:52, 22 març 2017 (CET)

Maturino Blanchet[modifica el codi]

Querido Carles, como estàs? Aqui todo bien...

He abierto esta nueva pagina, y quando tienes 3 minutos, por favor, te pido una relectura y un contextito de mi errores. No vai perder mucho tiempo. Grazie mille por todo y buenas noches!!!

Rei Momo (disc.) 00:17, 29 març 2017 (CEST)

Usuari:Janinavilana[modifica el codi]

Carles, com a interlocutor "oficial i únic" d'aquest usuari, t'agrairia si poguessis fer alguna cosa per "posar ordre" en la seva pàgina d'usuari. El contingut no és, evidentment, el que hauria de ser i, entre altres peculiaritats, està categoritzada a "Categoria:Normes d'estil de la Viquipèdia" (és per aquí per on hi he anat a parar!). Podria limitar-me a esborrar-li la categoria però sembla que convé fer-hi alguna cosa més, donar-li alguna indicació. De moment no he tocat res. Pots ocupar-te'n? Gràcies, --FranSisPac (disc.) 19:11, 4 abr 2017 (CEST)

Carlos Pujol Jaumandreu[modifica el codi]

Hola, Carles No sé com corregir una entrada, en concret el segon cognom d'aquest escriptor: on diu: Carlos Pujol Jaumeandreu hauria de dir: Carlos Pujol Jaumandreu Gràcies, Teresa--Teresavalles (disc.) 17:28, 5 abr 2017 (CEST)

votacions[modifica el codi]

Has passat ja per Viquipèdia:Elecció de verificadors de comptes d'usuari/2017? Sí, una mica spam però és que necessitem 25 vots i encara que queda marge millor enllestir i tenir verificadors o chekusers de la comunitat catalana actius. I perdó pel missatge comú :)--barcelona (disc.) 20:50, 7 abr 2017 (CEST)

Petscan[modifica el codi]

Vist que se te dóna tan bé la feina de formigueta, he pensat que potser ens podries ajudar a estandarditzar els articles de manera que tots tenguin la infotaula que els pertoca. Ho tenim centralitzat a Viquipèdia:PetScan. Si ens vols donar una mà, serà benvinguda. Gràcies, Pau Cabot · Discussió 17:41, 8 abr 2017 (CEST)

@Paucabot: Idò, ja ho faig!. No et queixis: he posat bastantes infotaules de persona i de competició esportiva, per exemple, això sí, a la meva manera: només quan em trobo els articles tal com els busco jo, hehehe. Ja miraré de fer alguna cosa del petscan aquest.--Carles (enraonem) 17:46, 8 abr 2017 (CEST)

Lliga d'Istanbul de futbol[modifica el codi]

Hola. Lliga d'Istanbul de futbol... No és millor Lliga de futbol d'Istanbul? --E4024 (disc.) 15:16, 12 abr 2017 (CEST)

@E4024: sí, sens dubte.--Carles (enraonem) 12:24, 13 abr 2017 (CEST)

Hola, soc nou en aixo i encara no em moc gairebe bé, en aquest esapi. he fet una modificació sobre el nom d'un bisbe de Girona. NO sé si cal discutir-ho o demostrar-ho. Gracies

bisbe de Girona Berenguer de Vilert[modifica el codi]

Bon dia. He modificat el nom d'un bisbe de Girona basanat-me en el testimoni epigràfic de la seva tomba. No sé si cal afegir més dades, soc nou en aixo. Gracies el comentari anterior sense signar és fet per Antoni Cobos (disc.contr.)

Hola Carles,
No entenia el missatge al gmail. M'ha costat però al final ho he entès: hi ha un comentari sobre una modificació a l'article d'un bisbe de Girona, que desconec absolutament qui va ser i què va fer (amb l'esment de la tomba sé que no és viu). Aquest comentari JO NO L'HE FET. Veig que està sense signar, però s'atribueix a CXTVives, que és la meva signatura. Hi ha força Vives pel món, però jo no sóc l'autor del comentari.
Què pot haver passat?
En el que em pugui afectar rebutjo haver fet o fer en el futur cap comentari sobre aquesta persona, que em mereix ben segur tots els respectes però que fins ara no n'havia sentir a parlar mai, i em guardaré molt de fer cap contribució al seu article.
Salutacions i endavant. --CXTVives (disc.) 15:36, 16 abr 2017 (CEST)
És veritat, @XCTVives:. El comentari anterior el va fer Antoni Cobos sense signar, i te'l vaig atribuir erròniament perquè tots dos havíeu escrit aqui amb poc temps de diferència. Salut!.--Carles (enraonem) 15:59, 16 abr 2017 (CEST)
Val gràcies. Problema resolt. --CXTVives (disc.) 22:32, 16 abr 2017 (CEST)

Campionat d'escacs de Turquia[modifica el codi]

Hola Carles. Pots actualitzar la pàgina Campionat d'escacs de Turquia, si et plau? Jo he actualitzat Betül Cemre Yıldız però no me atrevo a jugar amb la taula. Hi ha la situació actual a l'article d'EN:WP, amb referències. Moltes gràcies anticipades. --E4024 (disc.) 10:25, 19 abr 2017 (CEST)

Fet Fet! @E4024:--Carles (enraonem) 07:17, 22 abr 2017 (CEST)

Salutacions cordials[modifica el codi]

Martí Ferrer Gómez (disc.) 14:26, 19 abr 2017 (CEST)

Marne (Itàlia)[modifica el codi]

Querido Carles, como estàs? Yo bestante bien!

He abierto esta nueva pagina, y te pido, por favor un contextito de 2 minutos por relerla. Està todo correcto? Muchas gracias por todo, y hasta luego! Rei Momo (disc.) 01:33, 23 abr 2017 (CEST)