Usuari Discussió:CarlesMartin

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cercaTranslation notification: VisualEditor/Newsletter/2020/July[modifica]

Hello CarlesMartin,

You are receiving this notification because you signed up as a translator to català on Meta. The page VisualEditor/Newsletter/2020/July is available for translation. You can translate it here:


The deadline for translating this page is the end of this week.

Your help is greatly appreciated. Translators like you help Meta to function as a truly multilingual community.

You can change your notification preferences.

Thank you!

Meta translation coordinators‎, 22:26, 6 jul 2020 (CEST)

Translation notification: Trust and Safety/Case Review Committee/Charter[modifica]

Hello CarlesMartin,

You are receiving this notification because you signed up as a translator to català on Meta. The page Trust and Safety/Case Review Committee/Charter is available for translation. You can translate it here:

The priority of this page is medium.


Your help is greatly appreciated. Translators like you help Meta to function as a truly multilingual community.

You can change your notification preferences.

Thank you!

Meta translation coordinators‎, 10:33, 8 jul 2020 (CEST)

Article en construcció[modifica]

Holaaaaaa! Ja sé que l'article no està bé, estoy en ello el comentari anterior sense signar és fet per BibliotecaelMoli (disc.contr.)

teatre musical[modifica]

Hola Carles, he editat alguns títols de l'article que estaven incorrectes merry me a little La Burgesa ...

Trobo a faltar bios de gent que cites: Óscar Peñarroya, Xavier Torras, David Pintó, Marc Sambola, Dani Campos, Mariona Castillo,Jordi Vidal... gent que ja comença a tenir una notorietat en el món del musical. M'ajudes? L'altre dia (vaig pagar la novatada) vaig escriure l'article d'Anna Rosa Cisquella (actriu i productora de Dagoll Dagom) i me'l van esborrar sencer.

Gràcies! el comentari anterior sense signar és fet per Nomada77 (disc.contr.)

@Nomada77: buf, perdona, és que estic en ruta i no tinc temps ara mateix, si et cal ajut escriu millor a Viquipèdia:La taverna, i segur que algú t'ajuda!. Salut!.--Carles (enraonem) 11:08, 11 jul 2020 (CEST)
gràcies! (i bona ruta)

Vandalisme, continuat en el temps[modifica]

Tens dos dies (és un dir o no, des del moment que veges aquest missatge, i si vols) per a demostrar-me que a l'expressió "conegut com x" el com de l'expressió significa 'de la mateixa manera que' ('igual que' o 'com si fóra') o 'en qualitat de' i no 'de quina manera' i per tant és la preposició 'com a'. Tens dos dies per a demostrar que el mar Mediterrani no és sinònim amb la mar Mediterrània. Tens dos dies per a demostrar que el substantiu 'tir' no és sinònim del substantiu 'llançament'. Tens dos dies per a demostrar que 'en' no és una preposició que indica lloc. Tens dos dies per a demostrar que la locució 'degut a' no és normativa. I si tens temps explica des de quan els jugadors de bàsquet es dediquen a ficar 'gols' i són 'golejadors'. Talle ací de moment, si és que hi ha més a afegir.--Icelinne (disc.) 22:02, 14 jul 2020 (CEST)

Icelinne. Podeu trobar una bona explicació i exemples dels usos de "com a" en la gramàtica de l'AVL ("conegut com a", 26.4.3.1.f, p. 209). Per tant, si parlem de canvis com aquest, cal dir que són adequats i necessaris. Per a comentar les altres qüestions, seria convenient fer-ho a partir d'exemples concrets. --Jaumeortola (disc.) 23:15, 14 jul 2020 (CEST)
@Icelinne: La manera aquesta d'escriure en mode agressiu, i amb tan poc enteniment, és la teva habitual?. Si trobes que hi ha alguna cosa concreta errònia, digues quina, en concret. Que m'hagi equivocat en algun lloc és una possibilitat. I si es tracta d'una errada clara, la canvies, això és un Wiki. El que sí és una certesa és que el fet que el primer cop que m'escrius sigui amb exigències de que et demostri no sé què en dos dies perquè a tu et surt dels nassos és un excel·lent exemple d'oportunitat perduda per començar bé.--Carles (enraonem) 01:57, 15 jul 2020 (CEST)

petició de restricció de modificacions a l'article: línia 3 del metro de Barcelona[modifica]

Seria possible prohibir les modificacions per usuaris no registrats per la pàgina de Línia 3 del metro de Barcelona (crec que seria per 1 any). Un usuari utilttzant IP diferents cada vegada continua esborrant informació certa de l'article (malgrat que els 2 cops anteriors l'he advertit de les modificacions i l'he demanat que es registres però continua modificant el mateix). (últimes modificacions el 12 i 19 de juny).

No descarto que s'hagi d'ampliar a altres articles (que també ha modificat, però que encara no han siguts corregits) com a la pàgina de la línia 2.

Et demano disculpes si no el lloc adient per demanar, però desconec què es fa en aquests casos. el comentari anterior sense signar és fet per 9pm (disc.contr.)

@9pm: Cap problema, em pots escriure sempre que vulguis, però és que justament aquests dies no passo massa per aquí, i ara no em puc mirar això que dius en detall. Si vols, pots demanar això a Viquipèdia:Petició_als_administradors i algun company ho mirarà. Salut!.--Carles (enraonem) 23:22, 15 jul 2020 (CEST)

Translation notification: Tech/News/2020/32[modifica]

Hello CarlesMartin,

You are receiving this notification because you signed up as a translator to català on Meta. The page Tech/News/2020/32 is available for translation. You can translate it here:Your help is greatly appreciated. Translators like you help Meta to function as a truly multilingual community.

You can change your notification preferences.

Thank you!

Meta translation coordinators‎, 07:27, 31 jul 2020 (CEST)

Translation notification: Tech/Server switch 2020[modifica]

Hello CarlesMartin,

You are receiving this notification because you signed up as a translator to català on Meta. The page Tech/Server switch 2020 is available for translation. You can translate it here:

The priority of this page is medium.


Your help is greatly appreciated. Translators like you help Meta to function as a truly multilingual community.

You can change your notification preferences.

Thank you!

Meta translation coordinators‎, 15:03, 15 ago 2020 (CEST)

Hola[modifica]

Hola Carles, Avui he decidit fer-me compte a Viquipèdia i col·laborar. Volia traduir una pàgina en concret d'una població d'Alemanya al català però no he sabut com fer la part de la plantilla amb la foto, les dades de la població, etc. Podries donar-me consells per poder traduir pàgines al català? De moment començaria així i necessitaria un mini tutorial per saber com es pot fer de la forma més ràpida, àgil i fàcil. Tinc intenció d'anar traduint algunes pàgines al català així que m'aniria molt bé els teus consells.

Gràcies, Arnau. el comentari anterior sense signar és fet per ArnauJorda14 (disc.contr.)

Canviar "La ragazza nella nebbia" per "La noia en la boira"[modifica]

Podries canviar el títol del "La ragazza nella nebbia" pel català "La noia en la boira", ja què s'ha emeès a TV3 i doblada al català? el comentari anterior sense signar és fet per Gladiadorbcn (disc.contr.)

Fet Fet! @Gladiadorbcn:--Carles (enraonem) 23:34, 11 set 2020 (CEST)

M'has escrit?[modifica]

Hola, no entenc com va massa això (ja ho aniré deduïnt) Entenc que m'has escrit a la meva pàgina de discussió per passar-me els enllaços de com començar a editar? Si és així gràcies i suposo que ho has fet per la meva pregunta a la TAverna. Sóc incapaç de trobar l'apartat amb les normes de traducció que suposo que és el que m'estaves indicant. Si em pots ajustar més on ho trobo t'ho agrairé.

Noemiv1982 (disc.) 13:23, 13 set 2020 (CEST)

Doncs moltes gràcies per la benvinguda ;) Noemiv1982 (disc.) 14:30, 13 set 2020 (CEST)

Categories "Escacs"[modifica]

Hola company! Estava reorganitzant una mica les categories dels anys, en especial la d'esdeveniments. Mentre ho feia, m'he donat compte que fa uns mesos vas crear la categoria "Escacs al 2018‎" (i m'imagino que també d'altres anys). Només dir-t'ho que les properes vegades, ho pots incloure a la categoria Competicions esportives del 2018 que sol estar amagada dins d'Esdeveniments (ho estic més fent visible i més organitzat). I, a més, cal tenir en compte que la categoria podria haver sigut borrat per algú al no tenir almenys 5 artícles o categories.
Salut, KajenCAT (disc.) 15:52, 21 set 2020 (CEST)

@KajenCAT: gràcies per fixar-t'hi. De tota manera, no hi acabo d'estar d'acord. La Categoria:Escacs al 2018 no hauria d'estar dins de la Categoria:Competicions esportives del 2018. Ja hi és la Categoria:Competicions d'escacs del 2018, que al seu torn és subcategoria de Categoria:Escacs al 2018. Això és perquè dins de les categories d'escacs per any hi pot haver altres coses diferents a competicions. D'altra banda, la categoria no s'esborra "al no tenir almenys 5 artícles o categories", sinó si no té almenys 5 articles. En aquest cas sí que els té, dins d'una subcategoria. La categoria no és esborrable si té almenys una subcategoria que contingui cinc articles. Salut!.--Carles (enraonem) 18:30, 21 set 2020 (CEST)
D'acord amb en Carles (i perdonau la intromissió). Pau Cabot · Discussió 18:32, 21 set 2020 (CEST)
Realment, no vec cap motiu per afegir un apartat a la categoria anual d'Escacs en que el 100% de la infomació es pot incloure a la perfecció a la categoria esportiva i, a més, evitariem una duplicació innecessària i la incorporació d'un tema no general. --KajenCAT (disc.) 19:37, 21 set 2020 (CEST)
@KajenCAT: per exemple a Categoria:Escacs al 2012 hi ha dos articles d'escacs que no són competicions esportives. Jo crec que el que tu vols dir és que hi hauria d'haver una Categoria:Esport al 2018, i llavors sí que podries ficar-hi Categoria:Escacs al 2018. Però és que ningú no ha fet les categories "Esport a l'any tal...", i és una feinada. Sí que tenim les de "Competicions esportives a l'any tal...", però no és el mateix. Salut!.--Carles (enraonem) 21:16, 21 set 2020 (CEST)

Clorur d'or(III)[modifica]

Dear Calres Martin, I hope that you understand english. I think your decision on Clorur d'or(III) was a mistake. Please think about the changes. svg is the standard format for pictures on wikipedia and better than gif. I created the svg image as copy of the original gif version, as you can see on commons. Canucksplayer (disc.) 08:08, 7 oct 2020 (CEST)

@Canucksplayer: sorry but the file I can see on Commons is a .jpg, not a .svg . If you think you can improve it feel free to do so.--Carles (enraonem) 16:10, 7 oct 2020 (CEST)

Ajuda[modifica]

Hola CarlesMartin em podries donar un cop de mà amb el següent tema: Tema:Vw92vt6d33aauihc, em descol·loca una mica el tema del telèfon de contacte, entre d'altres coses. Gràcies!--Docosong (disc.) 10:57, 22 oct 2020 (CEST)

@Docosong: Hola, amb el tema del VP:CI sempre estem igual, a la gent li costa d'entendre-ho, perquè van de bona fe i se sorprenen del fet que ells mateixos no haurien d'editar el seu article. Sobre això si vols ja intervindré al tema, però primer et vull comentar que jo els vaig revertir perquè havien fet la típica macromodificació de l'article afusellant la seva web.
En canvi, no veig tan clara la teva darrera reversió, ja que tot i que és cert que tenen un evident CI i que no haurien de tocar l'article, també ho és que aquesta modificació sembla bastant raonable, només és un petit canvi de redactat i un parell de dades, i jo la deixaria, que al cap i a la fi és el que demanen ara a Tema:Vw92vt6d33aauihc. Si et sembla bé tornar a la versió de l'article de 14:57, 21 oct 2020‎ anterior a la teva darrera reversió, jo els puc contestar al Tema dient que no el toquin més degut al CI. Què hi dius?. Salut!.--Carles (enraonem) 15:01, 22 oct 2020 (CEST)
@CarlesMartin: D'acord, cap problema, només em grinyola la font pròpia però endavant. Gràcies!--Docosong (disc.) 15:29, 22 oct 2020 (CEST)
@Docosong: gràcies. És que tal com jo ho interpreto, l'esperit de la política del CI és evitar que la gent es faci autobombo, però en aquest cas els (petits) canvis que han fet no van en aquesta direcció (sí els primers que havien fet). Salut!.--Carles (enraonem) 16:12, 22 oct 2020 (CEST)

Revisió de l'article sobre aprenentatge basat en dispositius mòbils[modifica]

Hola,

Com ja he comentat per altres canals de comunicació, després de revisar tres cops l'article que hem elaborat grupalment i fer les modificacions i actualitzacions pertinents, opino que conceptualment està correcte.

A nivell formal, i tal i com s'ha comentat en reunions mantingudes, potser es podria ampliar una mica els paràgrafs que tenen una línia.

Respece a la meva part, l'he reestructurat i he tret els aspectes secundaris per centrar l'atenció en els aspectes centrals del text.el comentari anterior sense signar és fet per Emoragues (disc.contr.)

@Emoragues: molt bé. Però no sé per què em dius això, potser ho volies dir a algú del teu viquiprojecte?.--Carles (enraonem) 13:13, 27 oct 2020 (CET)

Urgent - Bloqueig IP[modifica]

Hola! Veig que estàs actiu, podries bloquejar aquest IP per vandalisme constant? Gràcies, KajenCAT (disc.) 16:45, 27 oct 2020 (CET)

Fet Fet! (pel Flamenc)--Carles (enraonem) 16:56, 27 oct 2020 (CET)