Usuari Discussió:CarlesMartin

De Viquipèdia
Dreceres ràpides: navegació, cercaVisó americà[modifica el codi]

(Soc molt novell) He modificat on diu que actualment hi ha dos granges al Baix Empordà (Ullastret i Serra de Darò). Ja fa uns anys que les van tancar. He afegit un link a una pàgina de la Generalitat que ho confirma (a més jo visc al costat). Quan he tornat a mirar la pàgina he vist que la modificació ja no hi és... dec fer alguna cosa malament.

--EnricHF (disc.) 17:29, 5 jul 2017 (CEST)

EnricHF

Feu un cop d'ull si us plau[modifica el codi]

Estic cansat de les mentides de Raderich / Bradoman, que per a justificar les seves esborrats diu que m'invento coses. Les seves mentides són tan simples que es poden desmuntar anant al llibre citat i llegint la pàgina referenciada.

Discussió:Carles de Borbó i Àustria-Este

"En un manifest als pobles de l'antiga Corona d'Aragó, publicat el 16 de juny de 1872, va prometre anul·lar al Decret de Nova Planta i reistaurar les seves velles constitucions forals. directament te l'has inventada. La font no diu això. No parla de la guerra ni de la Corona d'Aragó (molt menys "dels pobles"). No està bé això de dir mentides."

La meva resposta fou:

"Fa un moment t'he preguntat si estaves boig, ara m'adono nova vegada més que ets un mentider com pot comprovar qualsevol que vagi a la pàgina 61 del llibre citat: https://dinastiacarlista.files.wordpress.com/2017/07/1957-escritos-polc3adticos-de-carlos-vii.pdf Tens algun problema de compressió en llegir "Manifiesto a los pueblos de la Corona de Aragón"?"--Tanufu2 (disc.) 20:25, 14 jul 2017 (CEST)

Translation notification: Bassel Khartabil[modifica el codi]

Hello CarlesMartin,

You are receiving this notification because you signed up as a translator to català on Meta. The page Bassel Khartabil is available for translation. You can translate it here:The page has been renamed and updated and many parts of the former translations are now outdated.

Your help is greatly appreciated. Translators like you help Meta to function as a truly multilingual community.

You can change your notification preferences.

Thank you!

Meta translation coordinators‎, 15:35, 11 ago 2017 (CEST)

"Manuel Marín Casaus"[modifica el codi]

Bona tarda, Ahir vaig crear la pàgina "Manuel Marín Casaus" amb foto i referències de fonts impresses, i encara no la veig publicada quan faig la consulta, és normal? Hi ha algun impediment per fer-la pública? Gràcies,

Carles Raurell el comentari anterior sense signar és fet per Carles raurell (disc.contr.)