Usuari Discussió:CarlesMartin

De Viquipèdia
Dreceres ràpides: navegació, cercaNou administrador[modifica el codi]

Et dono la benvinguda a l'equip d'Administració. Amb la Quinzena de la Qualitat en marxa no he pogut estar massa atent a la resta de coses, però òbviament tens el meu suport! --Panotxa (disc.) 13:13, 3 gen 2017 (CET)

Moltes gràcies, Panotxa, i bon any!.--Carles (enraonem) 13:16, 3 gen 2017 (CET)

Motorada per la Independència[modifica el codi]

Bon día, com a membre de la entitat Motorada per la Independència estic intentant modificar la pàgina de la Viquipèdia que fa referència a aquest esdeveniment, escrita per una persona aliena a nosaltres i que conté algunes incorreccions. He fet click a la pestanya de "modificar" per canviar el text i també voldria afegir una nova galeria d'imatges, però no veig que aquests es facin efectius un cop tanco i obro la pàgina. He afegit també algunes fotos, però ja no em deixa afegir-ne cap més. Suposo que estic fent algunes coses malament, es el primer cop que faig una modificació de tant abast. Moltes gràcies

--Jcorengo (disc.) 11:06, 11 gen 2017 (CET)

Bon dia, Carles. Ara si que veig jo també els canvis. Ho sento, desconeixia aquests termes, però en tot cas crec que ho he escrit de forma totalment periodistica i neutral. Ho tindré en compte per futures ocasions. Ens agradaria afegir alguna foto més, es posible? Quan vaig a "inserir galeria" em surt la que hi havia anteriorment i no veig com crear-ne una de nova, perquè les fotos no quedin al final de l'article una damunt de l'altre. Moltes gràcies i disculpa la meva inexperiència.--Jcorengo (disc.) 11:51, 11 gen 2017 (CET)

Fitxer Imatge:Lluís Raluy Tomàs.jpg[modifica el codi]

Hola Carles, graciès per el teu comentari. El fitxer Imatge:Lluís Raluy Tomàs.jpg ja s'ha comentat amb l'origen de la imatge i crec que ara és correcte, es poden llevar les plantilles d'imatge d'origen desconegut o no comprovat?el comentari anterior sense signar és fet per Alberanonn (disc.contr.) 10:03, 12 gen 2017 (CET)

Gràcies per la benvinguda i la guia.[modifica el codi]

Sens dubte, ens són molt útils a tots. Me'ls miraré atentament. --Marcelvilaros (disc.) 12:40, 12 gen 2017 (CET)

File:Growthbydevelopedvslessdeveloped.jpg[modifica el codi]

The file is a projection to 2050 from the year 2002 in very low quality. Seems quite worthless to me.--Sascha GPD (disc.) 13:02, 12 gen 2017 (CET)

@Sascha GPD: Well, I reverted your edit because you deleted the file with no explanation. I don't think the graphic is worthless. Of course, you can talk about it at the talk page.--Carles (enraonem) 13:20, 12 gen 2017 (CET)

Carlisme[modifica el codi]

Hola, CarlesMartin. L'usuari Maurici23 està eliminant contingut referenciat que no li agrada, perque diu (amb referència) que el Partit Carlí va ser exclós d'Esquerra Unida, en comptes de que els carlins se'n van anar voluntariament. És evident que és ell qui és aquí per a defensar un partit i la seva particular visió de la història. Si això continua, demanaria la protecció de la pàgina, perque per experiència se que no hi ha manera de arribar a cap acord amb ell i no es cansa mai. Salutacions.--Bradoman (disc.) 14:25, 12 gen 2017 (CET)

Sí, Bradoman, al final caldrà protegir les pàgines, ja ho veig.--Carles (enraonem) 12:35, 13 gen 2017 (CET)
Hola CarlesMartin. Voldria saber si és permès utilitzar continuament la negreta a la pàgina de discussió Discussió:Carlisme amb la intenció evident de destacar-ne els missatges d'un per sobre del missatges d'altres i afavorir una posició conctreta davant els lectors tercers. A mi no em sembla correcte. Si està permès, podria destacar jo també ara en negreta tots els meus missatges anteriors? Ho pregunto perque no vull continuar la guerra d'edicions amb l'usuari. Gràcies i salutacions.--Bradoman (disc.) 16:37, 15 gen 2017 (CET)
Hola, Bradoman responc a Discussió:Carlisme.--Carles (enraonem) 19:01, 15 gen 2017 (CET)

Portuguès d'Olivença[modifica el codi]

Hola! He realitzat alguns canvis a l'article, crec que pueder contenir més errors d'ortografia. Estic intentant millorar el meu nível de participació. Salutacions, Gato Preto (disc.) 12:18, 13 gen 2017 (CET)~

Seria correcte addicionar categories de Portugal o amb prou feines han de romandre les castellanes? Gato Preto (disc.) 12:49, 13 gen 2017 (CET)
@Gato Preto: Quines categories vols addicionar?. Pots addicionar totes les categories que vulguis, sempre que l'article s'hi pugui incloure.--Carles (enraonem) 12:55, 13 gen 2017 (CET)
Les categories que pretenc posar crec que no existeixen, un exemple Cultura de Portugal el problema és que donat el problema fronterer entre Portugal i Espanya no sé com categoritzar-ho de forma neutral. PS. Pots veure la versió portuguesa (creada per mi) en la qual les categories són bastant neutres. Gato Preto (disc.) 13:05, 13 gen 2017 (CET)
No hi hauria problema en crear Categoria:Cultura de Portugal, però no veig clara la inclusió de l'article en aquesta categoria, ja que la zona no forma part de l'estat portuguès, sinó de l'estat espanyol. L'article en portuguès categoritza a Dialetos da língua portuguesa, cosa correcta, i el nostre a Portuguès, que seria la categoria equivalent. Jo crec que tal com està ara està bé. De tota manera, si vols iniciar una discussió a la pàgina de discussió de l'article, tu mateix. @Gato Preto:. --Carles (enraonem) 18:52, 15 gen 2017 (CET)

IP Escolar, jautu?[modifica el codi]

Iep! estava mirant de trobar com controleu quina ip és escolar i quina no, pel fet que apareix al registre de blocatge d'ip, i no ho sé trobar. On ho veus? Gràcies! Papapep (disc.) 13:09, 13 gen 2017 (CET)

Sense consens[modifica el codi]

Ei, Carles. Respecte d'aquesta edició, comentar-te que, quan arxives una proposta d'esborrat, evidentment has d¡eliminar {{esborrar}}, però si la proposta s'ha tancat sense consens, has de deixar les plantilles (en aquest cas, FVA}} que indiquin aquesta manca de consens. És a dir: no s'ha arribat a la conclusió de que Terra de Verema sigui admissible i, per tant, no s'hauria d'eliminar {{FVA}}. Pau Cabot · Discussió 12:46, 15 gen 2017 (CET)

@Paucabot: Ostres, d'acord, gràcies per controlar-ho, ni m'ho havia plantejat. En aquest sentit, el "sense consens" i per tant no retirar FVA és encara que només hi hagi un vot discordant? (el del proponent, E4024). Ho dic perquè he fet el mateix a Partit del Futur del Kurdistan‎.--Carles (enraonem) 12:49, 15 gen 2017 (CET)
Segons VP:EP#Valoració final, es considera que hi ha consens si hi ha almenys un 67 % dels vots (més del doble dels vots en un sentit o en un altre) després de 14 dies. Pau Cabot · Discussió 13:19, 15 gen 2017 (CET)
O sigui, Terra de Verema, 4 a 3 (57%), sense consens i Partit del Futur del Kurdistan, 3 a 1 (75%), sí que hi ha consens. Pau Cabot · Discussió 13:22, 15 gen 2017 (CET)
Queda clar, gràcies, Paucabot.--Carles (enraonem) 13:24, 15 gen 2017 (CET)
Per cert, que un dia o un altre estaria bé anar migrant cap a un sistema sense vots: Viquipèdia Discussió:Esborrar pàgines/Arxiu 1#Pautes d'ajuda. Com ho veuries? Pau Cabot · Discussió 13:32, 15 gen 2017 (CET)
@Paucabot: Com a idea està bé, però no veig clar com podria funcionar realment sense vots. Podríem iniciar un debat, sí. En general veig amb bons ulls les teves propostes, no sé perquè, però recorda que entre els meus defectes hi ha el de ser inclusionista.--Carles (enraonem) 19:22, 15 gen 2017 (CET)
Això va més enllà d'un debat entre inclusionistes i esborracionistes. El que te comentava va en la línia d'argumentar millor i prendre les decisions d'acord a les polítiques. En Vicenç va fer un petit resum de com ho fan a d'altres llocs. Pots veure el funcionament, per exemple a en:Wikipedia:Articles for deletion o a es:Categoría:Wikipedia:Consultas de borrado. Pau Cabot · Discussió 19:30, 15 gen 2017 (CET)
@Paucabot: Sí, interessant. No veig malament una major "obligació" d'argumentar, fins i tot amb referències concretes. Em miraré amb una mica més de calma com ho fan els anglesos. Tindria reticències a deixar la decisió final en mans dels administradors, si la cosa està poc clara o queda massa oberta.--Carles (enraonem) 19:47, 15 gen 2017 (CET)
El canvi de mentalitat no serà fàcil, però està demostrat que aquest sistema d'ara premia els vots i castiga els arguments. Jo, de tant en tant, només faig comentaris en algunes propostes per anar afinant els debats més en la línia d'ajustar-se a les polítiques i menys en la línia del vot sense argumentar o argumentat pobrament: és interessant, és admissible (sense explicar el perquè), no té lloc a la Viquipèdia (també sense argumentar-ho), és una persona coneguda, etc. Pau Cabot · Discussió 19:53, 15 gen 2017 (CET)
En quant a qui fa l'avaluació de la proposta, a alguns wikis no té perquè ser un administrador ... Pau Cabot · Discussió 19:55, 15 gen 2017 (CET)

Agraïment[modifica el codi]

Hola Carles, gràcies per la teva benvinguda, segurament els primers dies aniré una peix però a poc a poc aniré agafant el fil i aprenent dels que en sabeu. Moltes gràciesel comentari anterior sense signar és fet per Mons Táber (disc.contr.)

Traductor[modifica el codi]

Carles,

mercès pel teu consell sobre el traductor.

Si, el faig anar força des de fa temps. La meva fita és fer créixer el nombre d'articles en català; i trobo millor traduir-los de llengües que conegui (gallec, portuguès, francès i anglès) que no pas fer-los des de zero. El fet de traduir és més que res per conservar el format, estructura, etc...

Miraré d'anar amb cura amb les traduccions. Se que no sóc molt fi treballant, però ho faig a estonetes "mortes".

Gràcies per tot i fins aviat,el comentari anterior sense signar és fet per Xevi.noe (disc.contr.)

Miquel de Boera[modifica el codi]

En pot donar fe el propi Mn. Farréel comentari anterior sense signar és fet per 88.49.227.18 (disc.contr.)

Activar enllaç de la fitxa del personatge, no sé com es fa! Moltes gràcies Carles[modifica el codi]

--Maria Badia (disc.) 16:10, 25 gen 2017 (CET)-Mbadiase

Santuari[modifica el codi]

Al diccionari catala existeix la accepció laica del terme. Es preciosa : L´íntim de una cosa que cal respectarel comentari anterior sense signar és fet per Rafael gracia (disc.contr.) 16:01, 26 gen 2017 (CET)

Una pregunta[modifica el codi]

Carles, quien sabe de les matèmatiques bien aqui, per a que m'ajudi amb Cahit Arf i el seu famòs "invariabl""... --E4024 (disc.) 16:00, 30 gen 2017 (CET)

@E4024: Recordo que en Gomà en sabia molt, tot i que està una mica retirat, i també Ssola i Alvaro Vidal-Abarca, pots provar amb aquests.--Carles (enraonem) 16:06, 30 gen 2017 (CET)

Beatxu77[modifica el codi]

Gràcies Carles!

Ara m'estic esbarallant amb la fitxa tècnica de la pel·lícula. Demà segueixo!

Bea--Beatxu77 (disc.) 19:40, 1 feb 2017 (CET)

Mensaje idéntica a Carles i Medol[modifica el codi]

Carles, Medol, amics, abans vosaltres feian el patrulltage dels meus articles, que son tots curts; ara per ser admin tenen més treball (o se aburrieron de que yo haga articles curts amb frecuencia) que els meus articles estan tots grocs: No sé si aixo té importanciá però... Només un "hola amics, akistoy i treballant". Salutacions. --E4024 (disc.) 09:50, 3 feb 2017 (CET)

Naixement d'Alfons el Magnànim[modifica el codi]

Hola CarlesMartin,

T'escric perquè he vist que has estat el darrer en modificar la pàginar d'Alfons el Magnànim i jo no tinc ni idea de fer-ho. L'any de naixement a la InfoTaula és el 1394 quan, comparant-ho amb versions d'altres idiomes, hauria de ser el 1396. Tingues a bé considerar aquesta petita modificació.

Gràcies per la feina que fas a la Wikipedia.

Salut!el comentari anterior sense signar és fet per 90.164.78.75 (disc.contr.)

Tens raó, Fet Fet!--Carles (enraonem) 20:29, 4 feb 2017 (CET)


entreda Marc Boada[modifica el codi]

Hola Carles, estic actualitzant l'entrada del Marc Boada Ferrer. Em pots assessorar? gràcies, Arni

Hola Carles, estic actualitzant l'entrada del divulgador Marc Boada. Em pots assessorar? gracies, Arniel comentari anterior sense signar és fet per ArniBC (disc.contr.) 00:15, 7 feb 2017 (CET)

Eina de traducció automàtica[modifica el codi]

Hola Carles Martin,

He vist en una altra usuària que, des de la seva pàgina de contribucions, pot accedir a una eina de traducció automàtica que li permet traduir directament des d'altres wikis, treballant-les primer com esborranys abans de publicar-les definitivament. Com ho puc fer per incorporar-m'ho a la meva secció de contribucions? Gràcies --Herminia E (disc.) 07:52, 9 feb 2017 (CET)

Its not correct[modifica el codi]

Its not correct Minaj is not hardcore hip hop. Please fix it.el comentari anterior sense signar és fet per 108.52.142.251 (disc.contr.)

Gràcies[modifica el codi]

Moltes gràcies Carles per la teva ajuda. Espero poder posar-m'hi aviat!! Esther Pardo--Esther Pardo (disc.) 21:27, 12 feb 2017 (CET)

Temperatura equivalent[modifica el codi]

El títol de "temperatura equivalent" és un terme de la termodinàmica exclusivament. Per tant, el títol d'aquest article és mal utilitzada per representar una temperatura percebuda. Pel que afegeix el paràgraf necessària de l'article d'espanyol per corregir aquest fet

En l'estat actual, aquest producte és equivalent a la sensació tèrmica i la seva reversió de la meva edició demostra que vostè no té idea de què estàs parlant.

Pierre cb (disc.) 18:25, 14 feb 2017 (CET)

@Pierre cb: La reversió ha estat deguda a que el text que havies afegit no era en català.--Carles (enraonem) 18:32, 14 feb 2017 (CET)
Ho sentim, faig servir un traductor automàtic. Es podria millorar-lo en comptes de eliminar-la. Pierre cb (disc.) 21:00, 14 feb 2017 (CET)

De Salses a Guardamar a peu[modifica el codi]

Gràcies per la benvinguda Carles. No sé encara com va tot plegat, però veig que a l'article que acabo de començar apareix que pot no complir els criteris d'admissibilitat. Com es pot millorar?. Potser és millor fussionar-ho amb "Països Catalans"?. Gràcies!!. Sílvia Sílvia Camps (disc.) 12:04, 15 feb 2017 (CET)

El gran revertidor[modifica el codi]

Guardó És impressionant el rànquing de «Most Active Reverters», per davant dels bots. Tota una feinada! --V.Riullop (parlem-ne) 10:20, 21 feb 2017 (CET)