Usuari Discussió:CarlesMartin

De Viquipèdia
Jump to navigation Jump to searchContingut

Visó americà[modifica]

(Soc molt novell) He modificat on diu que actualment hi ha dos granges al Baix Empordà (Ullastret i Serra de Darò). Ja fa uns anys que les van tancar. He afegit un link a una pàgina de la Generalitat que ho confirma (a més jo visc al costat). Quan he tornat a mirar la pàgina he vist que la modificació ja no hi és... dec fer alguna cosa malament.

--EnricHF (disc.) 17:29, 5 jul 2017 (CEST)

EnricHF

Feu un cop d'ull si us plau[modifica]

Estic cansat de les mentides de Raderich / Bradoman, que per a justificar les seves esborrats diu que m'invento coses. Les seves mentides són tan simples que es poden desmuntar anant al llibre citat i llegint la pàgina referenciada.

Discussió:Carles de Borbó i Àustria-Este

"En un manifest als pobles de l'antiga Corona d'Aragó, publicat el 16 de juny de 1872, va prometre anul·lar al Decret de Nova Planta i reistaurar les seves velles constitucions forals. directament te l'has inventada. La font no diu això. No parla de la guerra ni de la Corona d'Aragó (molt menys "dels pobles"). No està bé això de dir mentides."

La meva resposta fou:

"Fa un moment t'he preguntat si estaves boig, ara m'adono nova vegada més que ets un mentider com pot comprovar qualsevol que vagi a la pàgina 61 del llibre citat: https://dinastiacarlista.files.wordpress.com/2017/07/1957-escritos-polc3adticos-de-carlos-vii.pdf Tens algun problema de compressió en llegir "Manifiesto a los pueblos de la Corona de Aragón"?"--Tanufu2 (disc.) 20:25, 14 jul 2017 (CEST)

Translation notification: Bassel Khartabil[modifica]

Hello CarlesMartin,

You are receiving this notification because you signed up as a translator to català on Meta. The page Bassel Khartabil is available for translation. You can translate it here:The page has been renamed and updated and many parts of the former translations are now outdated.

Your help is greatly appreciated. Translators like you help Meta to function as a truly multilingual community.

You can change your notification preferences.

Thank you!

Meta translation coordinators‎, 15:35, 11 ago 2017 (CEST)

"Manuel Marín Casaus"[modifica]

Bona tarda, Ahir vaig crear la pàgina "Manuel Marín Casaus" amb foto i referències de fonts impresses, i encara no la veig publicada quan faig la consulta, és normal? Hi ha algun impediment per fer-la pública? Gràcies,

Carles Raurell el comentari anterior sense signar és fet per Carles raurell (disc.contr.)

Salutacions[modifica]

Em sembla correcta la teva iniciativa de protegir diverses pàgines, però et prego que restaures l'estat anterior a l'inici de la guerra, perquè sinó després Bradoman dirà que les seves aportacions estaven consensuats i consolidats. Una salutació i gràcies.--Tanufu2 (disc.) 20:17, 23 ago 2017 (CEST)

Tanufu2 i Bradoman us heu de posar d'acord sobre el contingut dels articles, o bé no tocar-los. Aquí hi ha un clar conflicte d'interessos i la guerra d'edicions no està permesa. Jo no sé quin és el contingut correcte que han de tenir els articles, això ho heu de dir vosaltres. Parleu-ho entre vosaltres i arribeu a un acord abans de modificar articles, i no us baralleu en més articles. Em sap greu, però no protegiré més articles. Qui comenci una nova guerra d'edicions, serà blocat.--Carles (enraonem) 11:05, 24 ago 2017 (CEST)

Halo mein Freund[modifica]

Olá meu amigo! Buileducanh (disc.) 08:12, 6 set 2017 (CEST)

Peyu[modifica]

Bona tarda Carles Martin, He vist que has revertit els cambis a la pàgina Peyu. Com ben bé has dit, la reversió es considerada un acte de vandalisme, i el utilitzar Wikipedia per donar informació erronea en base als conflictes polítics existents a Catalunya, t'aplica la mateixa regla per a tu. Cualsevol ciutadá nascut a Catalunya es per dret ciutadà espanyol, li agradi o no. Si continues en la teva inststencia, potser haurem de contactar amb l'edició central de Wikpedia per trobar una solució que no violi les normatives de imparcialitat política que Wikipedia té "per bandera". Moltes gràcies.el comentari anterior sense signar és fet per Aleciencia (disc.contr.)

Santuari de Maria Santíssima de l'Esplendor[modifica]

Querido Carles, como estàs? Yo voi bien.

He abierto esta nueva pagina, y te pido por favor alguno minuto solamiente por un contextito rapido. Muchas gracias por todo, y proximo 29 completarè 50 años, y si sabado 30 despuès las 6 de la tarde, passaràs por Caselle Landi, es conveidado!

Rei Momo (disc.) 23:43, 19 set 2017 (CEST)

Grazie milleeeee y buenas noches!!! Rei Momo (disc.) 23:51, 19 set 2017 (CEST)
@Rei Momo: Mi dispiace, non posso andare al tuo compleanno. La Lombardia è troppo lontana per me. Buona notte! --Carles (enraonem) 23:53, 19 set 2017 (CEST)
Grazie mille per l'aiuto. Va bene, se comunque vorrai venire, qui da me c'è il posto per dormire, grazie mille!!! Rei Momo (disc.) 23:55, 19 set 2017 (CEST)

Víkings[modifica]

Bon dia, veig que has tornat a posar que els víkings són un grup humà. No ho són, suposo que et deus referir a Nòrdics. Moltes gràcies! Redtrevius (disc.) 13:09, 27 set 2017 (CEST)

He vist més tard que no ho havies afegit tu, de tota manera ja ho he arreglat, gràcies de tota manera!

Redtrevius (disc.) 13:09, 27 set 2017 (CEST)

Reversió a Neymar da Silva Santos Júnior[modifica]

No, no era correcta. No pot quedar despenjat un parèntesi després d'una referència, si de cas hauria d'anar abans de les referències.--Kette~cawiki (disc.) 22:45, 30 set 2017 (CEST)

Gràcies...[modifica]

... per la benvinguda. Fa un grapat d'anys que vaig editar una mica a la Viquipèdia i ara he tingut ganes de registrar-me i tornar a editar. Una salutació cordial. Komnenós (disc.) 12:38, 2 oct 2017 (CEST)

Reversió a Klaus Ebner[modifica]

Hola. L'adreça de l'autor a l'associació austríaca GAV diu Schwechat. Ha nascut a Viena (i em sembla viscut molt temps allà) però ara viu a Schwechat. Doncs la teva reversió no és correcte. | Pàgina de GAV Usuari:Emili Emili, 3 oct 2017

Viquipèdia:Vandalisme[modifica]

[1] -- CYl7EPTEMA777 (disc.) 21:28, 3 oct 2017 (CEST)

Bona tarda tingueu, fa poques hores he mirat d'actualitzar a viquipèdia el nombre de seguidors que té en Puigdemont al seu twitter, que són gairebé 400.000. M'heu respost que cal mostrar les fonts per comprobar-ho, o una cosa semblant. Bé, només cal veure el seu portal de twitter, per comprovar-ho. Gràcies

Hola![modifica]

Hola Carles,

És la primera vegada que vaig a emprar wikipedia com a editora. Estic fent el màster d'educació i tic a la UOC i hem de el·laborar un llibre. Així que aprofite i vaig provant com funciona...Qualsevol cosa que faça malament, si ho detecteu, no dubteu en avisar-me! Salutacions i molt de gust!el comentari anterior sense signar és fet per BEAPASBEN (disc.contr.)

Hola Carles[modifica]

Quant vulguis Carles que tal com estàs el comentari anterior sense signar és fet per Pe45 (disc.contr.)

Egidio Miragoli[modifica]

Buenas tardes, querido Carles, como estàs? Yo bien!

Mira, he abierto esta pagina ahora y te pido un contextito de 4 minutos, por favor. No pienso hai muchas cosas para contextar, sobretodo las 2 liñas que explican la fotografia.

Muchas gracias por todo y hasta luego!!!

Rei Momo (disc.) 18:53, 12 oct 2017 (CEST)

Grazie mille y beunas noches!!! Rei Momo (disc.) 00:22, 13 oct 2017 (CEST)

Indignat amb la teva actitud. Esborras edicions[modifica]

Has esborrat el meu edició de la pàgina de discussió d'un article. CAL ARGUMENTAR NO ESBORRARRl Meu edició no s'esborra. No ets qui per decidir-ho, CarlesMartin. És informació rellevant que ha de figurar, al meu entendre. Si no penses igual fa servir arguments però no esborris! Llibertat Si, Censura No Sirslayercort (disc.) 15:28, 18 oct 2017 (CEST)

Autopatrullat[modifica]

Hola, gràcies pel nomenament d'autopatrullat. Salutacions cordials. Xvazquez (disc.) 12:47, 21 oct 2017 (CEST)

Article Espanha[modifica]

Bona tarda,

Em posava en contacte amb tu perquè fa uns dies vaig mirar de rectificar l'article en portuguès Espanha. En l'article, del costat lateral, apareix el terme "valencià" en l'apartat de llengües al costat del terme "català", donant a entendre que el català i el valencià són dues llengües diferents. Dins de l'article mateix aquesta falta ja no es fa quan es comença a llegir l'apartat dedicat a les llengües de l'Estat espanyol. Podria haver considerat que és una falta o error, però al lateral s'afegeix "aranès" com a llengua oficial. En canvi s'indica el castellà així: "castellà (o espanyol)". Com que trobo ofensiu que s'indiqui català i valencià com a dues llengües diferenciades, vaig eliminar valencià i vaig indicar el per què. Un usuari em va replicar i ho va desfer. Vaig respondre amb un article de La Vanguardia on s'informa que l'Acadèmia Valenciana de la Llengua considera el valencià com una forma d'anomenar el català a València. Vaig tonar a ecorregir: "català (o valencià). Mal escollit, en l'article hi ha un polític que posa en dubte l'ens. I així fins que m'han enviat un missatge en què se m'avisa que deixi de fer "guerres d'edicions" i que procuri de ser respectuós. Parlo -o intento, vist que no hi ha hagut resposta- amb el responsable d'aquest avís i li deixo constància que no he sigut irrespectuós i que considero que una Enciclopèdia no ha de fer política. L'usuari en qüestió em coneix atès que estic redactant l'article "procés independentista català" en portuguès. Se em va qüestionar en el seu moment perquè "exaltava l'independentisme". Reconec que l'article no ha quedat molt neutral, de manera que l'he modificat perquè sigui més neutral. També he demanat ajuda perquè algú revisi les faltes ortogràfiques i gramaticals que hagi pogut cometre donat que sé portuguès però mai l'he estudiat. En qualsevol cas, i fent el mea culpa la guerra d'edicions i no he sigut imparcial, considero que valencià no pot ser pres com un idioma a part, però una manera d'anoemnar el català a València. Com que a la Viquipèdia portuguesa m'han ignorat, busco doncs ajuda ala Viquipèdia catalana perquè junts puguem fer entendre aquesta qüestió, que crec que podríem arribar-hi amb paciència i molt de diàleg.--Boigandorra (disc.) 19:20, 25 oct 2017 (CEST)

Petició per semiproteger l'article del President de la Generalitat[modifica]

Bona tarda. Escric això per semiproteger l'article del President de la Generalitat de Catalunya ja que hi ha massa canvis injustificats i de vandalisme. Moltes gràcies.--MrSquid (disc.) 16:10, 28 oct 2017 (CEST)

Modificacions a l'article del referèndum de Catalunya 2017[modifica]

M'agradaria saber per què has desfet totes les meves correcions, si són dades 100% fiables que han sortit a tots el mitjans de comuniació i dades oficials del Govern de Catalunya, juntament amb declaracions seves.el comentari anterior sense signar és fet per Dekupanda2 (disc.contr.)

Perquè les teves aportacions han estat fetes sense la més mínima neutralitat, a banda de les faltes ortogràfiques i la manca de referències.--Carles (enraonem) 10:33, 31 oct 2017 (CET)

Sobre aquesta reversió[modifica]

Per què? A VP:CA només hi ha espai per un punt de vista, que sembla ser el teu? Espero una explicació a la pàgina de discussió. I el resum de la teva edició? --Pompilos (disc.) 23:37, 2 nov 2017 (CET)

@Pompilos: Què vols dir?. L'explicació és a Plantilla_Discussió:Actualitatportada/Contingut.--Carles (enraonem) 23:41, 2 nov 2017 (CET)
Ara sí, sense cap explicació. O trobes que l'addició del morfema «ex» és un malabarisme? --Pompilos (disc.) 19:50, 8 nov 2017 (CET)
@Pompilos: No hi ha consens per fer aquesta modificació, era el segon cop que et revertien el mateix.--Carles (enraonem) 10:23, 9 nov 2017 (CET)
«Revertíem» (1 pl.), sis plau, tu vas ser un dels reversors. La primera vegada que vas revertir l'«ex-» vas adduir que «Les referències no diuen pas ex», i jo vaig afegir referències que sí ho diuen; per tant, la primera vegada ja no compte. La reversió d'en Townie addueix un consens respecte a no usar «ex» que no existeix perquè no s'ha discutit. Digues: com afecta la falsedat a la legitimitat de la reversió d'en Townie? I l'última vegada que has revertit, de nou et refereixes a un consens que no existeix, perquè no s'ha discutit amb arguments; les intervencions no enraonades no poden ser jutjades com a neutrals o no neutrals, i per tant no son computables. Ja veus quin nivell de neutralitat el d'en Prest: el que diguin els exconsellers (t'adones que comptes això com a consens? LOL). T'has comportat com un editor (administrador a més a més) absolutament parcial. --Pompilos (disc.) 15:25, 9 nov 2017 (CET)

Neutralitat, please[modifica]

M'agradaria saber per què has desfet la meva (petitona) aportació... Es mentida? el comentari anterior sense signar és fet per 92.191.94.189 (disc.contr.)

@92.191.94.189: Principalment, perquè és redundant.--Carles (enraonem) 18:33, 6 nov 2017 (CET)

Gràcies[modifica]

Gràcies! el comentari anterior sense signar és fet per Bibliotecaria Núria (disc.contr.)

Barcelona[modifica]

Hola señor Martin. Entonces afirmar que Barcelona está en España es un acto de vandalismo. Muy bien, adoctrinador. Sé sobradamanente que esta Viquipedia es otro instrumento más del aparato falsificador de la historia y la realidad del independentismo catalán, pero había hecho una apuesta con un amigo para ver cuántos minutos tardábais un revertir un dato real e irrefutable. A usted esto le entrará por un oído y le saldrá por el otro, pero sepa que he ganado la apuesta, un desayuno con una tostada catalana. Y sepa también que la verdad ganará a vuestras mentiras, no lo dude. Bona tarda. Alonso de Mendoza (disc.) 17:03, 7 nov 2017 (CET)

Un comentari molt hostil i totalment inadmissible, respost a la seva discussió.

Infotaula classe de vaixell.[modifica]

Avui has inserit aquesta infotaula en un munt d'articles a on no pertoca. Aquesta plantilla només és pels articles que defineixen una [[Classe de vaixell] i no pas un tipus. A la pàgina del Viquiprojecte:Adaptació de plantilles a Wikidata/infotaules ja consta que tots els articles que l'han de portar ja la tenen.Kette~cawiki (disc.) 13:56, 18 nov 2017 (CET)

Be, ara m'adono que no havia acabat la pàgina de documentació explicant els usos de la plantilla.Kette~cawiki (disc.) 13:56, 18 nov 2017 (CET)

gràcies al consell. --Stellarag (disc.) 17:00, 18 nov 2017 (CET)

Col·laboració[modifica]

gracies el comentari anterior sense signar és fet per Stellarag (disc.contr.)

Translation notification: Meta:Babylon/Translators newsletter[modifica]

Hello CarlesMartin,

You are receiving this notification because you signed up as a translator to català on Meta. The page Meta:Babylon/Translators newsletter is available for translation. You can translate it here:This page explains a new service: to keep translators posted about messages that need a particular effort, we have created a new newsletter. that newsletter is distributed on wiki as a notification and does not requires an email to subscribe. This message is both to kindly suggest you to translate the page explaining that new process, and also to invote you to subscribe to that newsletter. :)

Your help is greatly appreciated. Translators like you help Meta to function as a truly multilingual community.

You can change your notification preferences.

Thank you!

Meta translation coordinators‎, 19:15, 21 nov 2017 (CET)

Noms en plural[modifica]

Gràcies per canviar els noms de singular a plural. De fet estic revisant, sense preses, els articles d'artròpodes i els noms que trobo en singular els passo a plural; el que passa es que alguns tenen més d'una entrada a l'historial i no em deixa canviar-los, es necessita un administrador per fer-ho. Salutacions cordals. Xvazquez (disc.) 22:36, 23 nov 2017 (CET)

Referències[modifica]

Hola Carles. He vist que acostumes a fer modificacions a les referències com aquesta. Aquesta referència està posada amb l'opció de l'eina per a referències, per tant està "tal qual" l'eina l'afegeix. No seria més pràctic editar aquesta eina per tal que posi la plantilla de manera correcta? --Yuanga (disc.) 17:53, 25 nov 2017 (CET)

Plana de discussió[modifica]

Gràcies per revertir-hi el vandalisme, però no em molesta que hi sigui. He signat el comentari de l'anònim i el deixaré allà. Salut, ;) --Pau Colominas (t'ajudo?) 10:34, 27 nov 2017 (CET)

@Pau Colominas: Ah, d'acord, és que sempre reverteixo els comentaris d'aquesta mena, quan contenen insults. Naturalment, és la teva pàgina, així que no passa res si m'hi reverteixes quan vulguis. Salut!.--Carles (enraonem) 10:37, 27 nov 2017 (CET)


Proposta d'esborrament de la pàgina «Sky López»[modifica]

Hola,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Sky López», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Pau Cabot · Discussió 18:28, 1 des 2017 (CET)


Proposta d'esborrament de la pàgina «Krystal Steal»[modifica]

Hola,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Krystal Steal», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Pau Cabot · Discussió 18:28, 1 des 2017 (CET)

Anaconda (distribució de Python)[modifica]

Hola, voldria comentar-te una cosa al respecte de https://ca.wikipedia.org/w/index.php?title=Anaconda_(distribuci%C3%B3_de_Python)&curid=1534845&diff=19269276&oldid=19082356

El participi "haver sigut" no és incorrecte. Vegeu: «¿El participi de 'ser' és 'sigut' o 'estat'? (i 2)». Ara, 04-05-2011 [Consulta: 3 desembre 2017]. És una característica del dialecte occidental. I sí, es pot editar en altres dialectes més que l'oriental segons les normes. Viquipèdia:Llibre d'estil/Variants lingüístiques

Tindré en compte el format correcte de les dates d'ara endavant.

Per favor, no menysprees els altres dialectes.--Hienafant (disc.) 22:47, 3 des 2017 (CET)

Faustí Barberà[modifica]

Hola Carles, sóc en lluís. Ja he acabat d'editar l'article sobre Faustí Barberà. Hi he afegit les referències que em faltaven, una imatge i algun enllac. Ara m'agradaria acabar de polir alguna coseta del format, i adaptar la font tipogràfica de les referéncies a la teva, perquè tot plegat quede més endrecat. Moltes gràcies per la teva col.laboració. A reveure.el comentari anterior sense signar és fet per Lluis.murcia (disc.contr.) --Carles (enraonem) 09:19, 21 des 2017 (CET)

Modificacio Circulo Balear[modifica]

Les correcions que se han fet, son correctes.

1º - Jorge Campos es Lliberal (No ultra-dretra) 2º - En Miquel Payeras no te res a veure amb Circulo Balear.

En demanes una objecció, pero deis a una Fundació (Ultra-dreta)

Em pots dir es teu raonament?el comentari anterior sense signar és fet per Williamsnet (disc.contr.)

Utilitzar > fer servir[modifica]

Bon dia, Carles, i bon any nou. He vist que amb l'AWB està canviant, entre altres coses, «utilitzar» per «fer servir». No ho entenc. «Utilitzar» és una paraula totalment correcta que és atestada en català des de fa més de dos segles. Salut.—Leptictidium (digui) 09:27, 3 gen 2018 (CET)

Marc Coma[modifica]

Lament dir-te que la catalana no és una nacionalitat amb reconeixement internacional, de manera que la nacionalitat de Marc Coma actualment és l'espanyola.el comentari anterior sense signar és fet per 83.61.189.253 (disc.contr.)

Nogensmenys, no és el mateix nacionalitat que ciutadania.--Carles (enraonem) 01:00, 13 gen 2018 (CET)

Pobler[modifica]

El pobler destacat que has corregit a l’article Sa Pobla era correcte, no s’havia de corregir. Agrairia que el tornessis a afegir o ja l’afegiré jo si et pareix el comentari anterior sense signar és fet per 176.83.168.250 (disc.contr.)

@176.83.168.250: Idò jo no trob el tal Toni Pons del Pozo a la viquipèdia. Si el vols posar com a pobler destacat, caldria que tingués un article a la viquipèdia.--Carles (enraonem) 14:10, 15 gen 2018 (CET)

Entrada de Viquipèdia acerca de mi persona[modifica]

Buenas tardes. Compruebo que usted ha rectificado la edición que he hecho en la entrada de Viquipèdia.cat acerca de mí mismo que otro usuario, sin mi consentimiento creó hace tiempo. En sus comentarios argumenta que mi edición es "torpe y vandálica". Sin entrar a debetes estériles, le pediría que respetara mi deseo de no aparecer en esa entrada. Un saludo. el comentari anterior sense signar és fet per Carlos Spottorno (disc.contr.) 18 gen 2018‎ 15:11 (CET)

@Carlos Spottorno: Buenas tardes. Permítame que responda en nombre de CarlesMartin. Aunque el artículo en cuestión trate de su persona, este hecho no le da control sobre su contenido. Puede encontrar más información al respecto aquí. Saludos, --Pau Colominas (t'ajudo?) 17:28, 18 gen 2018 (CET)
@Carlos Spottorno: Hola. En primer lloc, jo no he estat pas qui ha desfet cap edició teva a Carlos Spottorno, i molt menys comentant res sobre "torpe y vandálica". D'altra banda, estic d'acord amb Pau Colominas: cap usuari no pot decidir unilateralment eliminar un article ni buidar-ne el seu contingut quan està correctament referenciat, com és el cas.--Carles (enraonem) 06:53, 19 gen 2018 (CET)

Reyes de "Catalunya-Aragò[modifica]

¿Fuentes que justifiquen esta apelación? Diomedesdioscuro (disc.) 03:30, 25 gen 2018 (CET)

Em sap greu, no copso ben bé què vols dir.--Carles (enraonem) 07:31, 26 gen 2018 (CET)

Trataré entonces de explicarme mejor. Junto al "Catalunya-Aragò" hay una nota que refiere al artículo sobre la numeración de los reyes de la Corona de Aragón. Ahora bien, este artículo, que presenta el problema de manera muy clara, no avala esa denominación. Sí deja claro que se puede hablar de Pere III o IV el Cerimoniós, según la manera de contar (aunque la incoherencia de la numeración en los artículos debería quizás ser regularizada, pues se usan alternativamente una y otra numeración en un mismo artículo de manera aleatoria). Pero la denominación de Catalunya-Aragò debería como mucho ser mencionada a pie de página junto con la referencia a artículo, dado que se trata de una denominación propuesta por algún historiador pero que no ha llegado a imponerse ni siquiera en la actualidad, al margen de su total inexistencia histórica (como deja clarísimo el artículo sobre la numeración). Diomedesdioscuro (disc.) 09:17, 26 gen 2018 (CET)

Hola, Carles[modifica]

Moltes gràcies per la teua benvinguda, només que fa més de dos anys que tinc pàgina en la Viquipèdia com a col·laboradora, ha, ha, ha!!!--Maria Fullana de València (disc.) 08:42, 27 gen 2018 (CET)--Maria Fullana de València (disc.) 08:42, 27 gen 2018 (CET)

Categoria del Carxe a l'article de Favanella[modifica]

Havia eliminat la categoria del Carxe de l'article de Favanella i veig que m'ho heu revertit.

L'havia treta perquè el municipi de Favanella inclou pobles catalanoparlants, però ni tot el municipi ho és ni ho és el poble de Favanella. I els altres dos municipis que estan en la mateixa situació, Jumella i Iecla no estan dins la categoria del Carxe.

Ara veig, però, que les categories de Jumella i de Iecla inclouen la del Carxe, cosa que no sé si té gaire sentit, tampoc. N'esteu segur, que totes aquestes categoritzacions són correctes? --Foguera (disc.) 19:23, 29 gen 2018 (CET)

Enllaços a pàgines externes[modifica]

Hola, bona tarde. Estic intentant carregar enllaços que de primera em queden registrats, però si miro la pàgina al dia següent han desaparescut. Al gú del equip de revisions de canvis els el"limina? Per quin motiu?

Gràcies Manuel Avila Urbano el comentari anterior sense signar és fet per Manuel Avila Urbano (disc.contr.)

Girona FC - millorar article a partir de :es ?[modifica]

Hola, què tal? Em vaig proposar millorar l'article del Girona FC ara que és de Primera, estic fent provatures a Usuari:AlbertJB/GironaFC (bàsicament traduir del castellà, perquè considero que s'han currat molt l'article) i era per veure com ho veieu tu, que veig que hi has contribuït recentment, també @Yuanga:, que ho va fer a l'estiu, i tants altres (com @Felato:), abans de no fer cap disbarat. Salut! --AlbertJB (disc.) 11:20, 17 feb 2018 (CET)

Ribera/Riba en article sobre Agustí Zacarés i Romaguera[modifica]

Carles, sobre el canvi que vas fer de «ribera» a «riba» en l’article sobre Agustí Zacarés i Romaguera, volia dir-te que les dues paraules són correctes i apareixen tant en el Diccionari Normatiu Valencià com en el DIEC. A més, «ribera» és la forma més habitual en valencià (que és la modalitat lingüística en què està escrita l’article) i fins i tot dóna nom a dues comarques valencianes (Ribera Alta i Ribera Baixa) que estan banyades pel riu Xúquer. No desfaré el canvi perquè no té importància, però volia comentar-t’ho perquè convé tindre en compte que en la nostra llengua existixen doblets.--Josep Lluís (disc.) 17:01, 1 març 2018 (CET)

Si penseu que és un error, deixeu un missatge a la meva discussió.[modifica]

Yes, it's an error ("I don't think it is", but "it is", period). If you had bothered to watch my edits, you'd have seen I inserted in each page the sources proving the correct spelling with acute accent, i.e. an authoritative Italian dictionary and the Italian wiki where the pages had already been moved. I hope that the misunderstanding has been clarified now. Could you move the pages by yourself and correct the accents inside each page, please? Thank you in advance! 151.48.64.250 (discussió) 15:59, 2 març 2018 (CET)

@151.48.64.250: Sorry, I don't see it as clear as you see it. For example, for Fiavè, This site call it Fiavè. And this as well. And a lot of others... Searching with Google "Fiavé Italy" there are less results than searching "Fiavè Italy".--Carles (enraonem) 14:51, 3 març 2018 (CET)
@CarlesMartin: Excuse me Carles, but this is the answer I always receive from not Italians when I try explaining this Italian issue. No offense, it's just that you don't have the same knowledge that an Italian has about Italian language, exactly as I don't have your same knowledge about Catalan. Please, tell me whether in your opinion this encyclopedy has to provide the most correct information for the readers or just the most commonly findable in the Internet. If it's the most correct, then to know which is the most correct spelling you have to check dictionaries. The most authoritative (see second pillar) Italian dictionary, inculding not just words but also names, is the DOP by Bruno Migliorini, and the second is the DiPI by Luciano Canepari. In the previous cases they both agree about the spelling with acute accent for all names. In Italian wiki it was discussed about this issue and everybody agreed to rename the pages, other wikis did the same too. Don't you think that the Italian Wikipedians who discussed about it knew what they were doing? I also want to explain why you find so many pages with grave accent (if you're not interested don't read it). I don't know accent rules in Catalan, but in Italian the only vowel which can have 2 accents is "E": "è" is pronounced /ɛ/ in standard Italian, while "é" is pronounced /e/. The official sources for standard Italian orthography and pronunciation are dictionaries, obviously. Out of Tuscany (Florence) Italians don't speak standard Italian, so also accented "E"s aren't always pronounced in the officially correct way. More, the greatest problem isn't pronunciation but orthography: at school Italians are hardly ever taught about the 2 types of accents, most of adults can't distinguish grave from acute, and lots of us often use apostrophes in place of accents... Sounds weird, doesn't it? But it's the truth, alas! The official spelling, the correct orthography (and consequently pronunciation) of Piné, Roveré, Fiavé and Ruffré expects the acute accent (and the close pronunciation). Will you rename the pages now, or do you think that Google results are more authoritative than both Italian dictionaries and Italian wiki? 151.48.64.250 (discussió) 22:55, 3 març 2018 (CET)
@151.48.64.250: Very interesting, thank you for your explanation. Maybe you should discuss the changes in the discussion pages of the articles involved in this issue, before making any changes. The main reason why I initially reversed the changes was because you, who write from an anonymous IP, did them unilaterally.--Carles (enraonem) 00:44, 5 març 2018 (CET)
@CarlesMartin: You're welcome! Well, I'll try doing as you say, but I don't think anyone would be interested in such a quibble about an Italian spelling issue for 4 municipalities in Italy... I requested the renaming directly because I'd thought that the authoritative source I brought and the fact that Italian wiki had already renamed the pages would have been enough since nobody should have any reasons or sources to contest it. 151.48.64.250 (discussió) 12:15, 5 març 2018 (CET) P.S. I've done as you said and more than a day has passed but nobody joined the discussions; unless you find the information I've provided before false or unreliable, could you please move the pages now?el comentari anterior sense signar és fet per 151.48.64.250 (disc.contr.)
I think you could have answered here before pinging somebody else in the discussion page...el comentari anterior sense signar és fet per 151.48.64.250 (disc.contr.)
Walden69 said he agrees with my proposal of renaming, so if you don't have anything against it can you please move the pages now?el comentari anterior sense signar és fet per 151.48.64.250 (disc.contr.)

Ciao ragazzi! Efectivament, en italià la e té dos sons, obert i tancat, que a més a més són distintius: pesca, amb e oberta, és un préssec, i amb e tancada és la pesca, el fet de pescar. El que passa és que hi ha pocs noms que es pronunciïn aguts (la majoria dels noms italians són plans o esdrúixols), i l'accent tònic només es marca en el cas dels mots aguts i prou. Així, totes les vocals s'accentuen sempre obertes: baccalà, finì, però, più, excepte la e, que es pot accentuar oberta o tancada segons la pronúncia: cioè, perché (tot i que, per influència de tota la resta d'accents oberts, tampoc és inusual veure-ho escrit perchè). En el cas d'aquests topònims, si la pronúncia és amb e tancada, l'accent ha de ser tancat. Pel que fa a Baselga di Piné, per exemple, és del tot comprensible que la e es pronunciï tancada, ja que Piné és un escurçament del que en italià estàndard seria pineto, que es pronuncia amb e tancada. --Enric (discussió) 01:24, 10 març 2018 (CET)

Enric: gràcies! :-) Carles: both Walden69 and Enric agreed with my proposal or renaming, Italian wiki has already renamed all those pages, the sources I provided confirm that the correct orhtography (and pronunciation) is with acute accents (and closed "E"s)... Tell me ONE (1) valid reason to refuse moving those 6 pages, because I'm not able to imagine it at all. el comentari anterior sense signar és fet per 151.48.64.250 (disc.contr.)

HELLOOOOO!!! CARLES??? Can you tell me what are you waiting for to rename the pages? There's consensus for renaming as both of the Catalan users who commented about this issue have agreed with my proposal of renaming, there's the fact that Italian wiki and others have already renamed the pages, there're the sources... What's still missing before it's possible to rename them? What's that thing you need to get in order to proceed with the renaming? Please tell me because, with my limited mind, I really can't understand it by myself. el comentari anterior sense signar és fet per 151.48.64.250 (disc.contr.)

Per què ens esborres les nostres pàgines?[modifica]

Bon dia, sóm un grup d'alumnes que estem fent un treball. Sóm de l'instiutut Jaume I de Salou i la nostra professora és la Meritxell Blay. El nostre mentor es diu Lluís Madurell. És la primera vegada que editem pàgines a Viquipèdia i no entenem per què ens esborres les nostres pàgines.el comentari anterior sense signar és fet per SUMALATINA (disc.contr.)

Bon dia, entenem que no estiguem a la viquipedia en anglés, però no acabem de entendre el sistema de la viquipedia. Podria vosté ser el nostre mentor? Bon dia i gràcies.el comentari anterior sense signar és fet per SUMALATINA (disc.contr.)

Castelgerundo[modifica]

Buenas dias, querido Carles, como estàs?

He abierto esta nueva pagina, y te pido alguno minutopor un contextito rapido, por favor. Muchas gracias por todo, y hasta luego.

Rei Momo (disc.) 11:28, 9 març 2018 (CET)

Bon dia[modifica]

Bon dia Carles Martin. Moltes gràcies pels enllaços d'usuaris novells. Esperem poder anar ampliant el coneixement. Gràcies per tot--Espardenya (disc.) 13:44, 11 març 2018 (CET)

M'has demanat discutir, explica'm el perquè, bro, ets el Carles Martin del Palleja?[modifica]

el comentari anterior sense signar és fet per Nico JImenez (disc.contr.)

Fitxers vectorials multilingües[modifica]

Hola Carles, No parlo català i ús el traductor (que no és necessàriament correcte). Treballo en Commons sobre arxius vectorials multilingües. Preno anotacions sobre fitxers de matriu existents. Però estic buscant corresponsals per traduir altres dibuixos o mapes en què estic treballant.--Michka B (disc.) 21:22, 24 març 2018 (CET)

50 millors jugadors de la història de l'NBA[modifica]

Bones!! He traduït 50 millors jugadors de la història de l'NBA de l'anglès, on és de qualitat, m'agradaria que a cawiki també ho fos. Aviam si, com a participant del viquiprojecte:Bàsquet, m'ajudes a fer alguns vermells... falten bastants jugadors!! Gràcies per endavant :) --Arnaugir (discussió) 22:12, 28 març 2018 (CEST)

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey[modifica]

WMF Surveys, 20:41, 29 març 2018 (CEST)

Article Gösta Mittag-Leffler[modifica]

Hola: Has fet uns quants canvis (Canvis menors, neteja AWB) al article de referència. Moltes gràcies. Sobre aquests canvis tinc una pregunta i un suggeriment. La pregunta: Perquè s'ha de posar <br /> enlloc de <br> per a fer un salt de línia? El suggeriment: Suposo que ho deus fer amb algun sistema automàtic o semiautomàtic que ha canviat June per Juny com si fos anglès. Però en aquest cas no es podia canviar, perquè June era el nom propi d'una persona. Ja ho he tornat a canviar, però potser caldria revisar el procediment. Salut--Ferran Mir (disc.) 13:06, 7 abr 2018 (CEST)

Gràcies @CarlesMartin: per la resposta. Em preocupava lo del <br /> o <br> perquè jo, sempre que el faig servir, poso el segon i aparentment no veia cap problema. Lo de l'automatisme ja ho intuïa, per això he desfet el canvi June/Juny. Les altres modificacions menors em semblen perfectes. Gràcies.--Ferran Mir (disc.) 19:16, 7 abr 2018 (CEST)

Postveritat i masclisme[modifica]

Hola Carles

Tot just havia començat l'article el comentari anterior sense signar és fet per RogerBlanquerna (disc.contr.)

Reminder: Share your feedback in this Wikimedia survey[modifica]

WMF Surveys, 03:39, 13 abr 2018 (CEST)

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey[modifica]

WMF Surveys, 02:49, 20 abr 2018 (CEST)

Ball de diables[modifica]

Vaig llevar de l'article que hi ha documentació a 1512 de ball de diables en València ciutat perqué és fals. Al 1512 es construí una roca (la diablera) amb un diable però no és el mateix. De la mateixa manera es podria dir que està documentad la presència del ball de diables als EEUU perqué Flanders apareix com un dimoni i amb focs a un capitol dels Simpson.(Embolat (disc.) 09:15, 26 abr 2018 (CEST))

No vull iniciar una guerra d'edicions pero tenint en compte que no em contestes done per suposat que no tens cap argument que refute els meus.(Embolat (disc.) 12:17, 27 abr 2018 (CEST))

Edició a Aarón Ñíguez Esclápez[modifica]

hola! Gracies per revertir. Desconeixia que la infotaula persona no funciones amb futbolista. Volia resoldre els avisos que dona la pagina:

Avís: Aarón Ñíguez Esclápez crida Plantilla:Futbolista amb més d'un valor pel paràmetre «partits11». Només s'utilitzarà el darrer valor proporcionat.

Avís: Aarón Ñíguez Esclápez crida Plantilla:Futbolista amb més d'un valor pel paràmetre «gols11». Només s'utilitzarà el darrer valor proporcionat.

Hi he arribat des de aquí No he estat gaire encertat. Ho tindré en compte per futures edicions. Gràcies, Salutacions.--Jordi escarre (disc.) 21:40, 23 maig 2018 (CEST)

Gràcies per la informació. Jordi escarre (disc.) 23:00, 23 maig 2018 (CEST)

Gambet de Rei[modifica]

Perdona, crec que has fet alguns articles d'escacs. Segons Optimot, hauria de ser gambit. Ho dic per si et sembla prudent corregir el terme. Actualment estic editant una Bibliografia sobre els escacs. Probablement caldrà separar-la en dos articles : bibliografia i cronologia. A disposar! Josep Esquer (disc.) 12:09, 5 juny 2018 (CEST)

Moltes mercès per la teva informació. Personalment he tingut algunes experiències MOLT negatives amb alguns organismes oficials en qüestió de terminologia catalana. He trobat a faltar un veritable amor per la feina que fan alguns "funcionaris" que, en teoria, haurien de ser responsables del català normatiu. Per a mí "gambet" està prou bé. Procuraré documentar aquesta variant que feu servir els experts. A disposar!! Josep Esquer (disc.) 16:23, 6 juny 2018 (CEST)

AnnaComas-Quinn[modifica]

Hola Carles, no he fet servir mai aquesta part de la viquipèdia. De fet sempre havia editat parts de la wikipedia en anglès, mai la versió en català. Avui llegint hi anava trobant faltes d'ortografia i de sobte he pensat, coi, també les puc arreglar. M'ha semblat que la pàgina del Snapchat era una traducció de l'anglès, potser vaig errada. M'interessa el tema de la traducció i treballar-hi amb els estudiants (sóc profe d'universitat). el comentari anterior sense signar és fet per AnnaComas-Quinn (disc.contr.)

Viquiprojecte Mundial 2018[modifica]

Hola! Com que vas participar al Viquiprojecte:Eurocopa 2016, he pensat que potser també t'agradaria participar al Viquiprojecte:Mundial 2018 que ha començat avui. Espero que t'engresqui! Una abraçada! --Gerhidt (disc.) 21:11, 14 juny 2018 (CEST)

Hi[modifica]

Hi, I hope you understand English, as I dont speak Catalan.

I see that my contributions have a:

!Modificació pendent de patrullar

..after them. I assume that is for a more senior member here to approve them. Do you know anyone who could approve me of a status where this is not needed?

I am only adding Palestine grid (that is, Graella palestina) numbers, and adding links to authors. I have been on en.wp for more than 12 years, and I promise I am not here to vandalise ca.wp :), cheers, Huldra (disc.) 23:57, 15 juny 2018 (CEST)

Pedro Ignacio Wolcan Olano[modifica]

Hola, querido Carles, como estàs? Aqui se muere de calor!!!

Por favor, te pido 2 minutos por un contextito rapido en esta nueva pagina, poca cosa. Muchas gracias por todo y hasta luego!!! Rei Momo (disc.) 23:36, 19 juny 2018 (CEST)

Subscripció[modifica]

Bona tarda, He estat mirant-me els articles de Subscripció i he trobat un greu error, però no sé com modificar-lo. Ho he posat a la Wikipedia en anglès. Faig ctrl+C ctrl+V per veure si algú de la Viquipèdia en català ho sap.

This article is linked to the wrong articles. At least the ones in Catalan, Italian and French talk about the bussiness model, while the one in English talking about the subscription model, only has one article linked (in Spanish) and it talkes about the bussiness model too.

I don't know how to solve this, but but the articles taling about the same thing (bussiness model) should all be linked together, and not linked to articles that don't talk about the same el comentari anterior sense signar és fet per Oriolpaya (disc.contr.)

Infotaules[modifica]

Hola Carles, per què t'agrada més posar {{Infotaula persona}} en lloc de {{Persona}}? No entenc gaire el canvi. Merci! --Yuanga (disc.) 22:37, 6 jul 2018 (CEST)

No, no, cap problema, només preguntava :) Tens en ment algún article basquetbolístic més? --Yuanga (disc.) 15:27, 7 jul 2018 (CEST)

escacs[modifica]

Hola. No sé si has vist que al concurs Viquiprojecte:PESCAR/2018 hi ha una proposta pensada per a tu, escola d'escacs, el terme genèric, et ve de gust?--barcelona (disc.) 19:48, 3 ago 2018 (CEST)

Vídua o viuda?[modifica]

He vist que corregeixes (al menys ho has fet en dos articles iniciats per mi, Agustí Torroja i Viuda Sastres) la forma "viuda" per "vídua". Crec que "viuda" és correcte, a part de ser la forma usual al Camp de Tarragona. He mirat, i tant el diccionari de l'Enciclopèdia Catalana,[2] com l'Alcover-Moll [3] donen per bona la forma "viuda". Què fem? --Magenri (disc.) 18:27, 2 set 2018 (CEST)

Robert Darnton[modifica]

Hola, querido Carles, como estàs? Yo bien!

Por favor, podrias dar un contextito a la nueva fotografia que he carregado en esta pagina? Demora solamente un minuto. Muchas gracias por todo!!!

Rei Momo (disc.) 22:57, 9 set 2018 (CEST)

Polítics presos[modifica]

No ho dic jo, ho diu el Consell d'Europa. A Espanya no hi ha presos polítics

https://www.elespanol.com/espana/politica/20180911/estrasburgo-defiende-justicia-espanola-ataques-independentistas/337216637_0.html el comentari anterior sense signar és fet per Velut1981 (disc.contr.)

Hola Carles,

Això no és realment un fil, però no tinc cap altre mitjà per posar-me en contacte amb tu.

Per segona vegada (l'anterior és del 12 d'aquest mes) he rebut via correu-e el missatge que reprodueixo a sota. No ho entenc, perquè si clico l'enllaç a la teva pàgina que consta al missatge tot està en vermell i sembla que s'ha esborrat absolutament tota la pàgina, però hi entro a través de la Viquipèdia i tot sembla correcte. T'ho comento per què ho sàpigues.

Gràcies i a reveure.

--CXTVives (disc.) 21:13, 14 set 2018 (CEST)

===========================[modifica]

Viquipèdia <wiki@wikimedia.org> Cancel·la la subscripció 7:06 (fa 13 hores) per a usuari Benvolgut/uda CXTVives,

La pàgina Usuari:CarlesMartin de Viquipèdia ha estat canviada el 14 set 2018 per usuari anònim 213.143.48.78. Aneu a https://ca.wikipedia.org/wiki/Usuari:CarlesMartin per veure la revisió actual.

Per a visualitzar aquest canvi, consulteu https://ca.wikipedia.org/w/index.php?title=Usuari:CarlesMartin&diff=next&oldid=20300032

Vegeu https://ca.wikipedia.org/w/index.php?title=Usuari:CarlesMartin&diff=0&oldid=20300032 per a tots els canvis des de la vostra última visita.

Resum de l'editor: Contingut canviat per «Les persones tenim dret a opinar lliurement i a no ser censurats per exercir la llibertat d'expressió».

Contacteu amb l'editor: correu: No hi ha cap adreça electrònica wiki: https://ca.wikipedia.org/wiki/Usuari:213.143.48.78

No rebreu més notificacions en cas de més activitat a menys que visiteu aquesta pàgina havent iniciat sessió. També podeu canviar el mode de notificació de les pàgines que vigileu en la vostra llista de seguiment.

El servei de notificacions del projecte Viquipèdia

-- Per a canviar les opcions de notificació per correu electrònic aneu a https://ca.wikipedia.org/wiki/Especial:Prefer%C3%A8ncies

Per a canviar les opcions de la vostra llista de seguiment aneu a https://ca.wikipedia.org/wiki/Especial:EditWatchlist

Per eliminar la pàgina de la vostra llista de seguiment aneu a https://ca.wikipedia.org/w/index.php?title=Usuari:CarlesMartin&action=unwatch

Suggeriments i ajuda: https://www.mediawiki.org/wiki/Special:MyLanguage/Help:Contents

POSSIBLE AFECTACIÓ A LA PÀGINA D'USUARI CARLES MARTIN[modifica]

Hola Carles,

Això no és realment un fil, però no tinc cap altre mitjà per posar-me en contacte amb tu.

Per segona vegada (l'anterior és del 12 d'aquest mes) he rebut via correu-e el missatge que reprodueixo a sota. No ho entenc, perquè si clico l'enllaç a la teva pàgina que consta al missatge tot està en vermell i sembla que s'ha esborrat absolutament tota la pàgina, però hi entro a través de la Viquipèdia i tot sembla correcte. T'ho comento per què ho sàpigues.

Gràcies i a reveure.

--CXTVives (disc.) 21:13, 14 set 2018 (CEST)

===============[modifica]

Viquipèdia <wiki@wikimedia.org> Cancel·la la subscripció 7:06 (fa 13 hores) per a usuari Benvolgut/uda CXTVives,

La pàgina Usuari:CarlesMartin de Viquipèdia ha estat canviada el 14 set 2018 per usuari anònim 213.143.48.78. Aneu a https://ca.wikipedia.org/wiki/Usuari:CarlesMartin per veure la revisió actual.

Per a visualitzar aquest canvi, consulteu https://ca.wikipedia.org/w/index.php?title=Usuari:CarlesMartin&diff=next&oldid=20300032

Vegeu https://ca.wikipedia.org/w/index.php?title=Usuari:CarlesMartin&diff=0&oldid=20300032 per a tots els canvis des de la vostra última visita.

Resum de l'editor: Contingut canviat per «Les persones tenim dret a opinar lliurement i a no ser censurats per exercir la llibertat d'expressió».

Contacteu amb l'editor: correu: No hi ha cap adreça electrònica wiki: https://ca.wikipedia.org/wiki/Usuari:213.143.48.78

No rebreu més notificacions en cas de més activitat a menys que visiteu aquesta pàgina havent iniciat sessió. També podeu canviar el mode de notificació de les pàgines que vigileu en la vostra llista de seguiment.

El servei de notificacions del projecte Viquipèdia

-- Per a canviar les opcions de notificació per correu electrònic aneu a https://ca.wikipedia.org/wiki/Especial:Prefer%C3%A8ncies

Per a canviar les opcions de la vostra llista de seguiment aneu a https://ca.wikipedia.org/wiki/Especial:EditWatchlist

Per eliminar la pàgina de la vostra llista de seguiment aneu a https://ca.wikipedia.org/w/index.php?title=Usuari:CarlesMartin&action=unwatch

Suggeriments i ajuda: https://www.mediawiki.org/wiki/Special:MyLanguage/Help:Contents

Perdoneu que m'hi fiqui.
@CXTVives: Crec que el que et passa és que tens la pàgina d'en Carles Martin a la teva llista de seguiment i tens configurada la llista de seguiment per tal que t'avisi amb un correu de totes les edicions a les pàgines que tens vigilades. Podria ser que també tinguessis seleccionat que afegís a la teva llista de seguiment totes les pàgines que editis, i tinguis aquesta pàgina a la llista per haver-li deixat un missatge a en Carles.
Per resoldre-ho, pots seguir els enllaços del mateix correu: o pots treure la pàgina de la teva llista (la manera més curta és desmarcant l'estel que trobaràs a la part de dalt d'aquesta pàgina, amb les pestanyes) o configurar la llista perquè no t'enviï correus.--Pere prlpz (disc.) 23:24, 14 set 2018 (CEST)
Perfecte, Pere prlpz, he desmarcat l'estel. M'ha semblat realment un atac. Gràcies. --CXTVives (disc.) 00:25, 15 set 2018 (CEST)
Jo també crec que és això que comenta en Pere prlpz, CXTVives. Gràcies, Pere!.--Carles (enraonem) 09:48, 17 set 2018 (CEST)

SALUTACIÓ[modifica]

Hola Carles, gràcies per la nota de benvinguda. Sóc totalment novella en la Viquipèdia. Déu n'hi do de les coses que hi ha per aprendre! --Tressols (disc.) 00:06, 23 set 2018 (CEST)

"Deixeu un missatge a la meva discussió".[modifica]

Estimado administrador:

Le escribo para comentar el siguiente artículo: https://ca.wikipedia.org/wiki/Peter_Scholze

Ese dato numérico fue aprobado por un administrador de Wikidata (dado que procede de una fuente fidedigna), y figura en los cuadros biográficos de la mayor parte de las Wikipedias. La española y la árabe recibieron esa información automáticamente de Wikidata, sin mediar la intervención de ningún editor.

Saludos cordiales.

2A02:2E02:BE5:2B00:7703:951A:B99F:C98B (discussió) 13:12, 25 set 2018 (CEST)

@2A02:2E02:BE5:2B00:7703:951A:B99F:C98B: Però em sembla el paràmetre fills de la infotaula no està pensat aquí per indicar si té un fill, dos, o tres, sinó per a posar-hi els noms dels fills, quan aquesta informació sigui rellevant. Veges per exemple, Melanie Griffith, a la infotaula hi surten els seus fills, perquè aquests també tenen ítem a wikidata. Si el fill del Sr Scholze és rellevant, posa-hi el nom. Si no és rellevant per si mateix, no val la pena. Salut.
  • De acuerdo. Muchas gracias por su explicación y por el ejemplo que ha puesto. Entiendo que existan divergencias de criterio entre las distintas Wikipedias. La hija de este señor no tiene, a fecha de hoy, relevancia enciclopédica (nació a fines de 2013 o principios de 2014). Saludos. 83.43.127.190 (discussió) 20:22, 25 set 2018 (CEST)

Pernil i els països[modifica]

Estimat col.laborador de Viquièdia, No hi veig cap problema en escriure territoris en lloc de països, ja que actualment ni el País Basc ni els Països Catalans, ni Occitania son reconeguts com aquestos el comentari anterior sense signar és fet per 213.0.87.149 (disc.contr.)

Gràcies. En canvi jo no veig cap problema tampoc en escriure països quan parlem de països.--Carles (enraonem) 10:31, 28 set 2018 (CEST)

Carlisme[modifica]

Hola, Carles. L'usuari Tanufu2 (Maurici23) que no parla català, ha tornat i, com sempre, està provocant guerres d'edicions, oblidant tot el que se li va dir en el passat. Ha objectat dues coses a l'article de Carlisme (que no es parlava d'un programa d'Estatut de Joan Bardina i que el resum doctrinal de Joan Maria Roma no podia ser representatitu de l'idiologia carlina) i després de passar-me hores per millorar-ho tal com volia i ampliar l'article amb fonts verificables (ell no en va aportar cap de font verificable), m'ho tracta d'esborrar tot (concretament +8.650 bytes, que són uns quants paràgrafs), perquè no li encaixa amb la seva visió del carlisme com a moviment d'esquerres i sobiranista. Em sembla que això es podria considerar vandalisme. Agrairia la teva mediació. Moltes gràcies. Salutacions.--Bradoman (disc.) 13:28, 29 set 2018 (CEST)

Ara està fent guerra d'edició amb l'esperança que es protegeixi l'article amb els paràgrafs esborrats (repeteixo, paràgrafs ben redactats i referenciats). No vol debatre res. Trobo la seva conducta inacceptable.--Bradoman (disc.) 14:23, 29 set 2018 (CEST)
Hola, Carles. Reconec que he estat fent guerra d'edicions amb Tanufu2 per desfer els seus vandalismes a Carlisme, però ara prefereixo esperar a que algú imparcial digui si tot el que m'ha esborrat Tanufu2 és adient o no. A ell no se li ha esborrat res però no respecta el meu treball. N'hi ha hores de feina enrere. Només demano que si es protegeix finalment l'article, no es deixi simplement l'última versió que ha quedat, perquè això és el que busca. Com diu la teva pàgina, seguiré la regla "Do not feed the troll". Gràcies.--Bradoman (disc.) 17:31, 29 set 2018 (CEST)

https://ca.wikipedia.org/w/index.php?title=Carlisme&diff=20357761&oldid=20353500 No menteixis, vaig estar diversos dies treballant tranquil·lament i vas arribar tu fa dos dies arrasant amb tot, però tot-tot, perquè no t'agradava un canvi de títol o que hagués parlat tenint una font a mà d'un estatut de 1899 assumit oficialment pel partit carlí català.--Tanufu2 (disc.) 17:46, 29 set 2018 (CEST)

Una vegada que va esborrar fa dos dies tot el que havia aportat el lògic era que hubese utilitzat la pàgina de discursión per buscar acords que desbloqueasen la situació. No posar-se a escriure com un boig, quan no existia consens amb l'existència d'una secció de Ideologia al final de les seccions cronològiques, el lògic seria pujar les qüestions ideològiques dins de cada marc temporal. No és el mateix el carlisme de 1833 que el de 1869, 1919, 1931 o 1955. Durant dos dies ha estat acusant-me d'haver-me inventat una font per poder negar ell el rang oficial de l'estatut de 1899, ara que ha aparegut una segona font, un llibre de Cucurull, segueix entestat a obviar-ho. --Tanufu2 (disc.) 17:51, 29 set 2018 (CEST)

Jo no m'he dedicat a esborrar res de ningú, únicament després de dos dies veient com ell es llançava a escriure com un boig, quan no hi havia acord sobre l'existència o no de la secció d'Ideologia (el normal és que les referències als textos ideològics vagin acompanyant els fets polítics en els seus marcs temporals) com si fos una essència atemporal, quan em va estar acusant d'haver-me inventat una cita, quan hi havia mostrat intenció de recuperar absolutament res del que havia aportat per exemple amb la llista de dirigents carlins o l'estatut carlí de 1930, m'he decidit a recuperar la versió que hi havia fa dos dies sense més, i llavors s'ha desfermat la guerra.--Tanufu2 (disc.) 17:56, 29 set 2018 (CEST)

Proposta per recuperar el text esborrat de manera unilateral[modifica]

Hola, Carles. Li he fet aquí a en Tanufu2 una proposta de consens: deixar d'entrada tot el que ell ha escrit a Carlisme i també tot el que jo he escrit, amb les seccions que hi havia abans. Encara que siguin contradictòries les informacions sobre el projecte de Joan Bardina de 1899 (Tanufu2 diu que era "oficial" del partit, i l'historiador Xavier Ferré i Trill diu que no va arrelar), ja ho solucionarem més endavant. Si no accepta vol dir que el seu propòsit es esborrar la meva feina. He de recordar que l'article porta anys estable fins que ha arribat ell, i que la major part de l'article l'he fet jo. Em sembla inaceptable que a l'editor principal d'una pàgina no se li deixi escriure i que a sobre ho faci un usuari que no parla català i no hi ha contribuit gairebé res (excepte amb alguns retocs arbitraris).--Bradoman (disc.) 22:23, 29 set 2018 (CEST)--Bradoman (disc.) 22:23, 29 set 2018 (CEST)

He recollit i recuperat les aportacions de Bradoman Raderich d'aquests dos últims dies crec que en un 99%, però emmarcant-les en el seu marc temporal, no en l'absurda secció d'Ideologia atemporal. Mai esborri la seva, senzillament després de veure com durant dos dies, després esborrar-me el meu, que era un treball d'uns quants dies sense cap problema fins llavors, passava de mi, em cridava mentider i es llançava a escriure, em vaig cansar i em lanze a restaurar la versió anterior a la seva creuament de cables.--Tanufu2 (disc.) 22:40, 29 set 2018 (CEST)

@Bradoman: i @Tanufu2:, com ja us havia dit fa temps, la meva pàgina de discussió no és el lloc adient per barallar-vos. Discutiu les diferències a la pàgina de discussió de l'article en qüestió, que si no m'equivoco és ara Carlisme, per tant, hauríeu d'anar a Discussió:Carlisme.--Carles (enraonem) 18:00, 30 set 2018 (CEST)
Gràcies, Carles. A Viquipèdia:Resolució de conflictes diu que davant un conflicte es aconsellable cercar una mediació en comptes de fer guerra d'edicions i tu ja vas mediar l'altra vegada. Per això et vaig escriure, perquè trobava inacceptable que se m'esborressin arbitràriament +8.650 bytes de text referenciat i ben explicat. Sembla que en Tanufu2 ara està disposat a consensuar. Li agraeixo i espero que la cosa continui així. Per la meva part, estic disposat a dialogar qualsevol objecció que en tingui. Si tu no t'hi vols ficar, em podries recomanar algun altre mediador per si fes falta? Paucabot sembla que no s'hi vol mullar en aquest tema.--Bradoman (disc.) 18:21, 30 set 2018 (CEST)
Gràcies pel comentari, Bradoman, però una cosa és que demaneu mediació i una altra que us discutiu a la meva pàgina, o a la del Paucabot Tema:Ulnuj0y9f8jvby5h. Com ja us he dit altres cops, el que no podré fer mai és determinar qui té raó en el fons de la qüestió, diria que simplement teniu diferències ideològiques. Em sap greu que no entengueu que no podeu, cap dels dos, fer una guerra d'edicions. Salut.--Carles (enraonem) 19:04, 30 set 2018 (CEST)
Hola, Carles. T'agraeixo la teva mediació. Jo ara mateix vull ampliar i millorar l'article però seguint el teu consell, vull consensuar primer amb Tanufu2 i per això no he afegit res més. No obstant, ell està fent canvis arbitraris sense debatre-ho primer com li has demanat. I ara mateix ha començat una nova guerra d'edicions. Penso que no podem arribar a cap acord si jo vull seguir el teu consell i ell no. També estic esperant que em contesti a un missatge que li he deixat a la seva pàgina de discussió sobre una font del diari "El Correo Catalán". Li he repetit molts cops però no em vol respondre. Tampoc sembla que vulgui parlar de res a la pàgina de discussió. Quan ho fa, sembla que ho faci de cara a la galeria, amb retrets cap a mi per si algú ho llegeix i es posa de la seva part, però amb cap voluntat d'entrar en un debat amb mi. A mi em sembla que no n'hi ha cap voluntat de diàleg per part seva i si una voluntat de continuar igual.--Bradoman (disc.) 23:26, 4 oct 2018 (CEST)
Bradoman, tens raó en què Tanufu2 continua fent canvis no consensuats. Per això l'he blocat per segon cop. D'altra banda, no estic d'acord amb tu en que aquest sigui un canvi arbitrari. És evident que Montejurra si que està relacionat amb el subjecte de l'article, i per tant, no hi hauria problema en afegir-ho. He desfet el canvi però no per la raó que tu dius, sino perquè les seccions de "Vegeu també" han de tendir a desaparèixer, és a dir, l'ideal seria que tots els articles fossin prou llargs i desenvolupats com per incloure ja dins de l'aticle menció a tot allò que hi estigui relationat. Per això mai s'ha d'afegir a una secció de "vegeu també" enllaços a articles que ja estiguin enllaçats dins el text. Salutacions.--Carles (enraonem) 11:15, 5 oct 2018 (CEST)
Hola, Carles. Moltes gràcies novament per la teva mediació. Quan dic que és un canvi arbitrari, vull dir que tant fa tenir-ho com no tenir-ho. No és incorrecte enllaçar aquesta montanya (de la que ja se'n parla molt al text) al "vegeu també", però tampoc contribueix en res. És a dir, és un canvi que només es fa en funció d'uns gustos personals (és com dir, "Vegeu també el que a mi m'agrada del carlisme, que es X, X i X"). Jo no he afegit cap de "Vegeu també" i em sembla bé que com dius aquestes seccions hagin de tendir a desaparèixer. El que voldria és que Tanufu2 deixés d'utilitzar la pàgina com si fos el seu blog personal. Si vol contribuir-hi, endavant, però que ho faci per millorar i amb text referenciat, no amb simples retocs arbitraris per tocar els nassos.--Bradoman (disc.) 19:05, 5 oct 2018 (CEST)--Bradoman (disc.) 19:05, 5 oct 2018 (CEST)

Caixa Penedes[modifica]

Buenos días. En el artículo Caixa Penedés, la sede no puede estar en el Estado "Catalunya" puesto que no es un Estado (ni tan siquiera en Viquipèdia -https://ca.wikipedia.org/wiki/Llista_d%27estats_independents_i_territoris_dependents. Además es contradictorio con Wikidata (https://www.wikidata.org/wiki/Q19256519). Un saludo.el comentari anterior sense signar és fet per Ppernas (disc.contr.)

Però la infotaula de Caixa Penedès no mostra pas res d'un estat, mostra simplement on és la seu, en aquest cas a Catalunya, ja que aquí és costum indicar com a marc geogràfic aquell que correspon als territoris de parla catalana, quan el lloc hi és inclòs. Indiquem per tant Catalunya, i no pas Espanya. Salutacions.--Carles (enraonem) 20:21, 10 oct 2018 (CEST)

En el codi sí que s'indica "| estat_seu1 = Catalunya. En totes les Wikipedia, a les seus, municipis, ... s'indica el país -en aquest cas, Espanya- però si el costum els fa feliços, segueixin amb ella. Salutacions.el comentari anterior sense signar és fet per Ppernas (disc.contr.)

El codi és això, i no es mostra. Nosaltres, com les altres versions de la Viquipèdia, mostrem, efectivament, el país, en aquest cas, Catalunya. Efectivament, és un costum maco que tenim la intenció de mantenir.--Carles (enraonem) 20:21, 10 oct 2018 (CEST)

la edició no es correcta[modifica]

va ser al 1615 o abans no al 1600 el comentari anterior sense signar és fet per AlfaGaming123 (disc.contr.)

Hola, et refereixes a aquesta edició imagino. La qüestió és que per fer un canvi en una data com aquesta hauries d'aportar alguna referència que el suporti. Salut!.--Carles (enraonem) 10:10, 22 oct 2018 (CEST)

Quan fem un article nou...[modifica]

Hola Carles, sóc nou a Viquidèdia i estic bastant verd. L'altre dia vaig crear una nova pàgina però no apareix encara. Supose que algun usuari veterà l'haurà de validar. Ara bé, com puc saber en quin estat està? o simplement em queda esperar i prou? Foiosprofinf (disc.) 17:27, 25 oct 2018 (CEST)

Hola, @Foiosprofinf:, com anem?. No és com tu dius, ningú no valida continguts amb caràcter previa a la publicació. Si vols publicar una cosa, ho fas i punt. Això sí, si no compleix les polítiques de la viquipèdia, en aquest cas el contingut seria esborrat. No veig a què et refereixes en concret. Quina pàgina dius que vas crear?. Les teves contribucions són aquestes i no hi veig cap pàgina nova creada. Salut!--Carles (enraonem) 10:05, 26 oct 2018 (CEST)

Arquebisbat de Fortaleza[modifica]

Buenas dias, queridos Carles, como estàs? Yo bien!

Por favore, he abierto esta pagina, muy pequeña, y te pido 4 minutos por un contextito, por favor. Muchas gracias por tu disponibilidad, hasta luego!!!

Rei Momo (disc.) 12:58, 26 oct 2018 (CEST)

pàgina Rossend Llurba i Tost[modifica]

Bon dia Carles, He afegit una entrada en publicacions d'aquesta pàgina. Tot bé. Però hi ha un problema: la fotografia que surt no és de Rossend Llurba. Jo he volgut posar una fotografia adequada però no me n'he sortit. Tampoc sé com fer treure la que hi ha. La van penjar desprès d'una exposició que es va fer al CCCB i allà ja estava equivocada. La família ho va avisar però s'ha seguit amb l'equivocació (Rossend Llurba era el meu avi). A internet surten moltes fotografies d'ell que són correctes, però no és així a viquipèdia.

Em podries indicar com ho he de fer per solucionar-ho? Salutacions, Magda Llurbael comentari anterior sense signar és fet per 88.20.173.89 (disc.contr.)

Hola, Magda Llurba @88.20.173.89:. Les imatges que es fan servir a la viquipèdia són emmagatzemades en una base de dades d'imatges lliures que es diu Commons: https://commons.wikimedia.org

Si tens una imatge alternativa, i la vols carregar: Al menú vertical de l'esquerra hi ha un enllaç que diu "carrega", si el cliques, et porta a Ajuda:Carregar imatges i altres fitxers multimèdia, qué és on està explicat el procés. A Commons, el problema més important que hi ha són les llicències: les imatges que carreguis han de ser lliures, veges també Ajuda:Carregar un fitxer a Commons. Per inserir imatges en articles: Ajuda:Ús d'imatges. Si fas servir l'editor visual, afegir imatges es fa clicant a "Insereix" -> "Fitxer multimèdia". Encara no tenim instruccions traduïdes al català, però si t'espabiles en anglès, tenim mw:Help:VisualEditor/User_guide/ca#Editing_images_and_other_media_files. Espero que et sigui d'utilitat!. Salutacions.--Carles (enraonem) 12:45, 30 oct 2018 (CET)

Gràcies per la benvinguda[modifica]

Hola,

Sóc un aficionat a l’òpera i voldria completar dades sobre les biografies dels grans cantants del passat i del present, especialment de les veus líriques catalanes. Salutacions,

Robertel comentari anterior sense signar és fet per 88.16.38.147 (disc.contr.)

[modifica]

Hi CarlesMartin. In the page A.S. Roma there is the old logo (used between 2013 and 2017) and not the new one: could you upload the 2017 logo, please?--Luca M (disc.) 17:34, 11 nov 2018 (CET)

Petició d'una traducció[modifica]

Hola, CarlesMartin, le escribo porque he visto en su página de ususario que a usted le gusta traducir para pedirle la traducción para la Viquipèdia del artículo de la wikipedia en español sobre Jurate Rosales[4], que es una periodista venezolana y también una investigadora de la historia de los pueblos bálticos; Rosales es mencionada en la página Gots pero no tiene una página en la Viquipèdia; defiende dos cosas que por ahora contradicen la historia académica: 1. los godos eran un pueblo bático y su lengua habría formado el castellano, y 2. tienen más de un milenio de historia en Asia. En el primer punto es la última de una serie de estudiosos bálticos y en el segundo es una más de un grupo de historiadores (véase Sundeep Jhutti, The Getes [5]).

El artículo no es breve pero podría resumirlo o no traducir todos los párrafos. ¿Podría traducirlo para la Viquipèdia? Tanto si lo fuera a hacer como si no ¿podría decírmelo? Unas palabras bastarán. Un saludo.Rovirarovere (disc.) 20:39, 13 nov 2018 (CET)