Usuari Discussió:Vallue

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Vallue/Arxiu 1 en data 30-11-2019.

Xavier Dengra (discussiócontribucions)
Vallue (discussiócontribucions)
Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Gràcies Vicenç! Tanmateix, crec que la majoria d'aquests punts ja s'inclouen en la proposta del text a votar actual. Podrien referenciar o recolzar alguna de les afirmacions. Com la proposta sortirà rebutjada, l'afegiré al text de l'assaig. Una abraçada i gràcies per estar-ne al cas!

Resposta a «Presa de decisions sobre IA»

Problemes amb articles del Viquiprojecte IFMuC

13
KajenCAT (discussiócontribucions)

Bon dia, Vallue, estava fent una neteja d'articles i m'estic trobant que la majoria dels que em donen maldecaps són els creats en el marc del viquiprojecte IFMuC. Em poso en contacte amb tu perquè diria que ets l'organitzador

La immensa majoria no tenen cap element de Wikidata creat i molts tenen problemes importants de format (exemple: Forcadell (organista)) i d'admissibilitat. Alguns altres són duplicats d'articles ja existents i fins i tot compleixen els requisits de ser esborrats per la via ràpida d'acord el criteri A5 (Articles sobre persones, organitzacions o webs, sense cap descripció mínima que expliqui la seva significació o contribució) com és el cas de Jacint Badrinas i Falguera. Tot plegat, minven significativament la qualitat de la Viquipèdia.

Es podria fer alguna manera d'arreglar-ho? Especialment pel que fa a Wikidata, o sigui, crear l'element corresponent (ja he comprovat que no hi ha cap existent) i els que no expliquen seva significació o contribució per evitar ser esborrats (dir que és un organista o pianista no salva pas l'article de l'esborrament).

Salutacions,

Kajen

Vallue (discussiócontribucions)

Bon dia @KajenCAT

Entenc el teu disgust i els problemes que esta donant aquest VP. Jo per disponibilitat a la feina no em puc dedicar a estar-hi a sobre i, malgrat el professor Gregori em va demanar fer una formació per aquest curs, vaig declinar la invitació i vaig derivar-ho a l'anterior Junta. El VP el va començar l'Alex Hinojo el 2014, jo el vaig agafar el 2019, però com t'he comentat no l'he pogut impulsar de nou.

En Robert Garrigos, Xavier Dengra, Judith Esteban, i el Miquel Duran en són plenament conscients de les mancances del VP. Vam estar tenint un intercanvi de correus a finals de l'any passat. No em consta que s'hagi fet un seguiment específic per evitar els conflictes existents. El que si que et puc dir que hi ha una dinàmica de fons que tard o d'hora caldria reconduir, ja no tant sols per la qualitat de la viquipèdia, sinó per loa feina que dona amb disfuncions de forma continuada.

Salut

KajenCAT (discussiócontribucions)

Gràcies pel teu aclariment.

Com que no es preveu que es faci res, aniré creant elements de Wikidata amb contingut mínim, però també aplicant les normatives de la Viquipèdia, incloent-hi la supressió ràpida. L'avantatge és que hi ha un llistat d'articles a la pàgina de Viquiprojecte, així que es podrà xuclar totes les dades a Wikidata o esmenar els errors.

Salutacions,

Robertgarrigos (discussiócontribucions)

Gràcies @KajenCAT, com bé diu en @Vallue, en vam estar parlant. El "problema" que tenim ara mateix és que els projectes depenen de la bona voluntat dels viquipedistes i del temps que tenen per a gestionar-los. Com a viquipedista no puc dir res més que ho lamento, però és el que hi ha. Com a president d'Amical puc dir que tenim la problemàtica molt present. Mentrestant, t'agraeixo molt tot el que puguis fer.

Amàzona (AWM) (discussiócontribucions)

Jo llegeixo "Wikidata" i penso que poter en Amadalvarez hi vulgui donar un cop de mà.

D'altra banda, @Vallue, KajenCAT:, puc fer alguna cosa jo per ajudar-vos? Seria una bona idea buscar algú per a fer-hi una formació, entenc; potser també caldria coordinar-se amb el professor Gregori per a polir els articles que creïn els alumnes, no?

Bé, ja em direu. Salut!

KajenCAT (discussiócontribucions)

Hola, @Amàzona (AWM):, he fet uns quants retocs amb una de les biografies problemàtiques d'aquest viquiprojecte que es diu Francesc Fors de Casamajor perquè puguis entendre millor amb el que t'explicaré a continuació. Generalment, les mancances dels articles d'aquest projecte es troben en dos àmbits:

  • Viquipèdia (cos de l'article) - Els problemes habituals solen ser el redactat, format del text, format de les referències, estructura, admissibilitat, la categorització, ...
  • Wikidata (dades del biografiat) que seria l'element Francesc Fors de Casamajor (Q116842361), que seria crear propietats amb les dades de l'article. D'aquesta manera, es podrà omplir automàticament no només la infotaula de l'article, sinó la de qualsevol versió lingüística que begui de Wikidata.

Si necessites ajuda, aquí estic!

Vallue (discussiócontribucions)

El problema@Amàzona (AWM) és que no hi ha interacció amb el professor i el nivell d'admissibilitat és molt baix. Es parteix de que es vol recuperar els artistes musicals catalans oblidats, que em sembla un objecti prou lloable, però si no hi ha fonts suficients aquest tipus d'articles no haurien de ser admesos. I això es un problema conceptual important en aquest VP

Amàzona (AWM) (discussiócontribucions)

Gràcies a tots dos, @KajenCAT, Vallue:. Entenc el problema de crear articles d'aquest tipus i la feinada que comporta per part de la comunitat viquipedista; aquest problema és comú amb altres viquiprojectes (educatius o no). Per això novament pregunto si creieu que convindria fer-hi una formació, tant per al professor en qüestió com per a l'alumnat. El Viquiprojecte:IFMuC el duu en Vallue, però potser li cal ajuda i potser Amical podria gestionar aquesta ajuda o aquests tallers. Ping a Robertgarrigos per si pot fer-hi una aportació i a Sguastevi per si pot ajudar a partir de la seva experiència.

Vallue (discussiócontribucions)

Hola @Amàzona (AWM). Tal com jo ho veig no es tant un problema de formació dels estudiants sinó que el professor entengui les bases del funcionament d'un VP docent. El que ha fet fins ara és donar una llista de músics catalans, indicar unes fonts primàries per confeccionar les biografies, però amb poc seguiment per la seva part i manca d'interacció amb la resta de la comunitat. L'admissibilitat és un pilar clau de tot VP, i no s'arriba a complir perquè no es comunica correctament als estudiants perquè no s'ha tingut clar de bon començament. Com diu en @Docosong el copybio es un fet habitual que dificulta la validesa dels nous articles creats en el VP. El que proposo jo es una xerrada amb el professor per intentar reconduir-ho. Jo ho vaig intentar i no ho vaig aconseguir.

Amàzona (AWM) (discussiócontribucions)

Bon dia, @Vallue:. Sí, per això deia això de la formació al professor; una xerrada també em sembla bona opció. Esperem a veure si des d'Amical poden coordinar-ho. Salut!

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Gràcies, @Amàzona (AWM) pel passing shot que m'acabes de fer. Si algú m'explica el problema/mancança exacte que té en relació a WD, m'ho puc mirar quan surti de la immersió en el món del manga-anime; (falca publicitària): A veure si algú s'hi vol arreMANGAr amb la temàtica perquè he fet una infotaula molt bufona que mostra aberracions degut als impresentables continguts de WD. Ja ho diuen els experts en mineria de dades: Garbage in, garbage out, que podríem catalanitzar per "On no hi ha no en raja". Si voleu feina, us podeu passar per Plantilla_Discussió:Infotaula_animanga#Feina_a_fer .

Sobre el seguiment i fer cursos no em manifesto perquè altres veus més expertes poen opinar millor.

Docosong (discussiócontribucions)

@KajenCAT Context: Tema:Xawzrfknp9oqy2hl. El principal problema d'aquesta sèrie d'articles és el més que probable copyvio, sobretot de llibres publicats que resulta difícil de comprovar.

KajenCAT (discussiócontribucions)

Desconeixia el context, Docosong, gràcies! Si aquests articles ja tenien problemes greus, amb això ja s'acaba de complicar encara més…

Resposta a «Problemes amb articles del Viquiprojecte IFMuC»
Leptictidium (discussiócontribucions)

Hola, Vallue, com va tot? Pot ser que el trasllat que has fet de «Gossos amerindis» a «Plantilla:Història d'Ucraïna» sigui un lapsus?

Vallue (discussiócontribucions)

Bona tarda @Leptictidium. Si ha estat un error meu. Pensava que era una subpàgina que no utilitzava i resulta que estava tocant un article ja creat. Es barregen les subpàgines no redireccionades i les que si que ho son, i hauria de revisar-ho abans. So sorry ! Miraré de revertir-ho ... Gràcies !

Leptictidium (discussiócontribucions)

Cap problema! Si es complica la reversió, digue-m'ho i et dono un cop de mà.

Resposta a «Trasllat estrany»
Leptictidium (discussiócontribucions)
Vallue (discussiócontribucions)

I tant que la lluiré, i ben orgullós de participar i seguir aprenent dia rere dia. Gràcies a tu per la teva dedicació constància. Bon Any !

Resposta a «Medalla d'or»
Capsot (discussiócontribucions)

Espere que et vaja tot molt bé i moltes gràcies per tota la faena que fas! Potser ja ho saps, però vinc per a recordar-ho/insistir/emprenyar, organitzem amb companys viquipedistes i membres d'Amical (que es farà càrrec de les despeses de transport i àpat), una trobada el 27 d'agost d'enguany a Calonge (Viquiprojecte:VENI VIDI VIQUI). Espere que pugues venir-hi, ens faria goig poder comptar amb la teua presència!:) Ja ens ho comentaràs, molt bona setmana i tant de bo continues editant molt de temps! Una abraçada! Fins ben prompte! Claudi/

Vallue (discussiócontribucions)

Bona tarda Claudi. Gràcies per les teves paraules. La setmana del 22/08 marxo de vacances i estaré fora gairebé dues setmanes. Coincideix amb la trobada d'Amical. Estic segur que podrem coincidir en un altra ocasió. Salut i ens veiem properament !

Capsot (discussiócontribucions)

Bon vespre! Molt bones vacances doncs. Ho espere, probablement a la propera Viquitrobada! Molt bon estiu! Fins ben prompte! Claudi/~~~~

Resposta a «Bon dia Vicenç!»
F3RaN (discussiócontribucions)
9è Viquiprojecte del Còmic
Se't concedeix aquesta distinció per la teva participació al Viquiprojecte del còmic.
Edició de 2022
Gràcies per la teva col·laboració!

Moltes gràcies per la teva participació al Viquiprojecte de Còmic i Manga d'enguany! T'animo a seguir editant articles sobre el 9è art i a participar a l'edició del viquiprojecte de l'any que ve. Fins aviat, --F3RaN (disc.) 20:07, 1 juny 2022 (CEST)

Vallue (discussiócontribucions)

Gràcies @F3RaN. Un plaer participar sempre en les iniciatives que es puguin !

Resposta a «Viquiprojecte:Còmics 2022»
F3RaN (discussiócontribucions)
Resposta a «Viquiprojecte Cinema 2022»

Participació I Viquiprojecte sobre el Brasil

3
Cataleirxs (discussiócontribucions)

Boa tarde, Vicenç!

Tot just he acabat de revisar i afegir cosetes a l'article Cultura del Brasil, que vas iniciar dintre del Viquiprojecte sobre la Setmana d'Art Modern. Com el vas publicar "fora de termini", no havia caigut en que no t'havia deixat el banner commemoratiu d'aquesta edició. Mai no és massa tard...

Viquiprojecte Setmana d'Art Modern del Brasil 1922
Se't concedeix aquesta distinció per la teva participació en el

I Viquiprojecte sobre el Brasil amb motiu del Centenari de la Semana de Arte Moderna de São Paulo - 1922.

Moltes Gràcies!

T'agraeixo un munt haver col·laborat en la creació d'articles d'aquesta temàtica, més encara amb aquest, tan extens. Ara que estic preparant els enviaments dels premis, et concedeixo un Accèssit per haver editat l'article més llarg de tot el concurs - que, de no ser per la data de publicació, t'hagués classificat entre els tres primers sense problemes.

Per tant, et prego que em facis arribar un mail a cataleirxs @ gmail.com amb la teva adreça sencera amb CP i un nom, per fer-te arribar un detallet. Mil gràcies!

Vallue (discussiócontribucions)

Gràcies a tu @Cataleirxs. Agraeixo força l'accèssit. Disfruto força fent articles compil·latoris però hi has de dedicar temps i no sempre pots combinar el dia a dia amb tasques de Viquipèdia. Un plaer !

Cataleirxs (discussiócontribucions)

Estic molt content de com ha quedat. El millor dels que n'he participat, fins ara.

Resposta a «Participació I Viquiprojecte sobre el Brasil»
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

Dear Participants,

Congratulations!

It's Wikipedia Asian Month's honor to have you all participated in Wikipedia Asian Month 2021, the seventh Wikipedia Asian Month. Your achievements were fabulous, and all the articles you created make the world can know more about Asia in different languages! Here we, the Wikipedia Asian Month International team, would like to say thank you for your contribution also cheer for you that you are eligible for the postcard of Wikipedia Asian Month 2021. Please kindly fill the form, let the postcard can send to you asap!

This form will be closed at March 15.

Cheers!

Thank you and best regards,

Wikipedia Asian Month International Team, 2022.02

Resposta a «Wikipedia Asian Month 2021 Postcard»
Pau Nemo (discussiócontribucions)

Hola Vicenç. L'únic que vaig fer és canviar "intensions" per "intencions". Com diria l'emèrit: "Lo siento mucho. No se volverá a repetir". Humor a part, ja saps que pots comptar amb mi. Fas molt bona feina.

Resposta a «Lo Pensament Català»