Usuari Discussió:Vallue

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Vallue/Arxiu 1 en data 30-11-2019.

MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

Hello Vunjc2xq5ds5v70l,

Really sorry for the inconvenience. This is a gentle note to request that you check your email. We sent you a message titled "The Community Insights survey is coming!". If you have questions, email surveys@wikimedia.org.

You can see my explanation here.


Resposta a «We sent you an e-mail»
ESM (discussiócontribucions)
Resposta a «Viquiprojecte:Cinema 🎬»
Pau Nemo (discussiócontribucions)

Molt bé per l’article. Val més un article fet que un article per fer. He vist que has escrit “fornejar” diversos cops. No seria millor “enfornar” ? Tampoc “cimentar” em sona bé. Potser “enganxar”? No sé com ho diuen els terrissaires tradicionals. Bon any!!

Vallue (discussiócontribucions)

Si, jo també penso el mateix. Si cal algú ja farà las adaptacions que calgui. Em va agrdar la factura d'aquesta ceràmica i no em va donar temps de tenir-lo enllestit pel mes d'Asia a la viquipèdia. Estic d'acord amb canviar el terme "enfornar". S'hi adiu mes. El terme "enganxar" no ho acabo de veure del tot. Hauria de traduir-se de l'anglès "Lute (material)" i no veig que vulgui dir exactament el mateix. Igualmet Bon Any Pau Nemo !

Pau Nemo (discussiócontribucions)

Quan un terrissaire fa un càntir enganxa peces (broc, ansa, ...) al recipient principal emprant, únicament, aigua i argila. La versió en italià de l'article ho deixa molt clar. De qualsevol manera el concepte de "lute" o "luto" és interessant. No sé si en català hi ha un terme equivalent (que vulgui dir "fang diluït"). Felices edicions!!

Resposta a «Figures del sepulcre de la Dinastia Tang»
ESM (discussiócontribucions)

Enhorabona, Vallue! Has quedat en tercera posició a la Viquiestirada de desembre! 🎉🙌

Gràcies per haver participat en aquest concurs! Per fer-te arribar el premi d'aquest mes, envia un correu a coordinacio@wikimedia.cat amb el teu nom complet i l'adreça postal.

Gràcies una altra vegada per les teves bones edicions i per la dedicació. Confio retrobar-te per altres articles i projectes, una abraçada!

Vallue (discussiócontribucions)

No m'ho esperava Esther !. Em fa il·lusió :-)

Ens veiem. Abraçada !

Resposta a «Enhorabona! 🌟»
Judesba (discussiócontribucions)

Hola, Vallue! Sé que hem coincidit a la Viquitrobada però no hem parlat. De fet, vaig pensar que et buscaria "després", però el "després" no ha arribat, i al final no ens hem ni saludat. :-( Bé, eperem que en una altra ocasió sigui possible. Salut!

Vallue (discussiócontribucions)

Si, @Judesba et vaig veure però per circumstàncies personals només vaig poder quedar-me fins el migdia de dissabte. A veure si podem coincidir algun altre dia. Salut !

Resposta a «Viquitrobada Cervera»
Cap més tema anterior