Usuari Discussió:Robertgarrigos

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Robertgarrigos/Arxiu 1 en data 03-12-2021.

Jfernanq (discussiócontribucions)

Acabo d'entrar el contingut: Pepa Òdena Savé, una important mestra catalana molt coneguda en el col·lectiu d'educació infantil. Em pots dir que ha de passar ara per a que surti publicat? Algú el revisarà? Etc. El meu mail: jfernanq@xtec.cat Gràcies avançades!

Robertgarrigos (discussiócontribucions)
Paucabot (discussiócontribucions)
Jfernanq (discussiócontribucions)

Perdona Paucabot, he estat molt liat aquests dies. Ara vaig llegint i aprenent a entrar millor els contionguts.

Hi posaré algun link per anar validant les fonts d'informació, tot i que ja vaig dir que la meva primera font és la pròpia Pepa Òdena.

Quan al format ja he llegit el llibre d'estil de wikipedia, em pots dir més concretament que em falta fer? Quan desapareixerà el comentari L'article o secció necessita millores de format?

Paucabot (discussiócontribucions)

A veure. Unes quantes coses:

Resposta a «Cercant un mentor»
Mfonti89 (discussiócontribucions)

Hola, estic creant la meva primera pàgina de wikipedia. Vull inserir una secció "Biografia" però no sé com fer-ho... Em podrieu ajudar? Gràcies!

Robertgarrigos (discussiócontribucions)

Hola @Mfonti89, quin problema tens? Per crear una secció dins el text de la teva pàgina només cal entrar el text i donar-li el format que vulguis amb el botó "paràgraf" de l'editor visual. És clar, que si no tens la pàgina creada, quan facis clic al teu nom d'usuari en vermell se't mostrarà un text on hi veuràs un enllaç per crear-la amb l'editor visual. També pots fer clic aquí.

Resposta a «Cercant un mentor»
Ymm amical (discussiócontribucions)

Hola! Ens agradaria molt convidar-te a la darrera Viquitrobada 2023 al proper 25 de novembre al Prat de Llobregat, organitzada per Amical. Si no ets de la zona, no cal que et preocupis, ja que oferim allotjament per als participants.

Aquesta Viquitrobada promet ser un esdeveniment emocionant i enriquidor, amb oportunitats úniques per aprendre, col·laborar i connectar amb altres entusiastes de Viquipèdia i altres projectes wiki. Hem preparat un programa ric en continguts i activitats perquè puguis gaudir d'una jornada plena d'aprenentatge i intercanvi d'experiències, i a mida que s'apropi la data, anirem actualitzant els detalls per assegurar-nos que tot sigui el més interessant possible.

A més de les activitats principals, com els tallers i les xerrades, també tindràs l'oportunitat de conèixer i compartir amb altres membres de la comunitat wiki, fer nous amics i, amb sort, fins i tot col·laborar en projectes interessants. Si vols participar, pots presentar la teva proposta, tens tota l'informació al Programa.

Si tens alguna pregunta o necessites més informació, no dubtis a contactar-nos. Pots incriure't aquí.

Ymm amical (discussiócontribucions)

Bon dia! Necessitem la teva confirmació del que necessitaràs per a la Viquitrobada:

1). Si necessitaràs una habitació per ambdues nits.

2). Si necessitaràs servei de canguratge.

3). Si tens una al·lèrgia o intolerància, o alguna preferència en el teu menú per als sopars del divendres i dissabte (vegan/vegetarià, confirmar una opció). Viquiprojecte:Viquitrobada 2023/Viquimarató àpats i oci/Inscripcions per al restaurant 9cèntric

4). Per al sopar del dissabte, necessitem que confirmes entre els següents plats: Viquiprojecte:Viquitrobada 2023/Viquimarató àpats i oci/Inscripcions menú del dissabte

Necessitaríem saber aquesta informació entre avui i demà al matí.

Gràcies!

Robertgarrigos (discussiócontribucions)

@Ymm amical: No necessito habitació, ni servei de canguratge ni em quedaré al sopar. Gràcies.

Resposta a «Viquitrobada 2023»
Dvdgmz (discussiócontribucions)

Viquimarató: 125anysCoopBDN

Hola! M'agradaria molt que poguessis participar a la Viquimarató 125anysCoopBDN el dissabte 1 de juliol (diada internacional del cooperativisme). Si pot ser presencialment a Badalona i si no remotament. Estem recollint fonts bibliogràfiques en un pad i també treballant per tenir-ne físicament aquell dia al Conservatori de música, on es farà. Mira't la pàgina de la Viquimarató per si hi ha articles que et vindrà de gust editar o millorar. Si hi ha persones que creus que els pot interessar participar, si us plau, digue'ls-ho.

Resposta a «Viquimarató: 125anysCoopBDN»
Cataleirxs (discussiócontribucions)

Hola Robert, com vas? Estic fent una batuda per incentivar la participació en el Viquiprojecte:Músics del Brasil, tot recomanant-vos un dels 150 artistes proposats que podrien encaixar amb les vostres preferències. Crec que et podria interessar crear la biografia d'Hermeto Pascoal, un veterà multiinstrumentista. Gràcies per l'atenció. -- Cataleirxs (disc.) 23:59, 7 maig 2023 (CEST)

Robertgarrigos (discussiócontribucions)

Batuda és la paraula hehe. Gràcies a tu per la feinada. A veure si Amical em deixa fer l'article.... ;-)

Cataleirxs (discussiócontribucions)

Parla amb el presi, a veure què diu :D

Resposta a «Viquiprojecte:Músics del Brasil»
Rubisimoes (discussiócontribucions)

Hola Robert,

T'escrivia per informar-te que deixo la Viquipèdia uns dies. Em sembla urgent allò que plantejo, però em sembla que hauré d'aportar jo la solució. Atès que estic ara mateix fent un treball, fins que no l'acabi, ho deixaré estar. Ho sento, Rubí

Robertgarrigos (discussiócontribucions)

Hola Rubí, pren-te uns dies de descans, que a tots, un moment o altre, ens ha anat bé i torna amb energies renovades. Una abraçada!

Rubisimoes (discussiócontribucions)

Gràcies. Una abraçada també.

Resposta a «Millora de la qualitat de la Viquipèdia»
KRLS (discussiócontribucions)
Robertgarrigos (discussiócontribucions)

Aquesta imatge no es pot substituir per una imatge lliure. Perquè dius que sí?

KRLS (discussiócontribucions)

Viquipèdia:Continguts no lliures: "Les imatges no lliures s'usen exclusivament en articles. L'ús en altres espais de noms no es pot considerar com una citació amb finalitat didàctica. No es poden usar en plantilles, pàgines d'usuari, categories, portals o pàgines de discussió. L'objectiu és tenir el mínim d'imatges no lliures i restringir-les als casos imprescindibles." Ja no entro que es podria fer simplement una cita al titular del diari. :)

Robertgarrigos (discussiócontribucions)

La imatge es fa servir justament amb finalitat didàctica, s'usa en una presentació per explicar què és la viquipèdia. I és clar que es pot només citar el titular, però no té el mateix efecte, i si parlem de didàctica, l'efecte importa.

KRLS (discussiócontribucions)

Jo et comento el que diu la normativa. A més a més, podries usar un titular de ca.wikinews.org. Repeteixo, no comparteixo que no sigui substituïble, a banda de no complir el 9 punt de la política.

Robertgarrigos (discussiócontribucions)

Com sempre, comentar el que diu la normativa i basar-se en això com a únic argument per fer-la complir sense usar el sentit comú, també és contrari al cinquè pilar que res és inamovible.

KRLS (discussiócontribucions)

I apel·lar al pilar trampós que et permet fer el que es vulgui també no em sembla de sentit comú. Jo el que et dic és que el nombre de fitxers locals hauria de tendir a 0 i aquest no és un cas on es pugui fer. Penso que pots trobar alternatives com han fet centenars de persones commons:Category:Wikipedia presentations slides.

Robertgarrigos (discussiócontribucions)

Estem en un atzucac, és cert, però els administradors sempre teniu les de guanyar. No cal insistir en els arguments.

Resposta a «Imatge en local»
Rubisimoes (discussiócontribucions)

Hola Robert,

Soc el noi d'Andorra amb qui vas parlar ara fa uns dies.

T'escrivia perquè no he tingut més èxit i veig que hi ha propostes de millora de la qualitat com ara Els 10.000, però tampoc no han arribat a res més de milor que jo.

Abans de res, no sé pas si et vas quedar amb un mal regust de boca. Potser no vaig ser prou amable, si fos el cas me'n disculpo.

Llavors, m'estic plantejant diverses solucions. La primera de totes reformular la pàgina per tal que les instruccions siguin més comprensibles. I, tot seguit, proposar un premi. El pago jo, però com que soc pensionista, tampoc no pot ser molt elevat encara que s'ha de mantenir l'alicient. He pensat en sortejar una entrada a un concert, però no podria sobrepassar els 50 euros.

Ara bé, ja he rebut algun feedback, i bàsicament un usuari em comenta que un article com aquest: Ann Oakley, no és propi d'una enciclopèdia. Perquè, em diu, posar tots els escrits de l'autora no és enciclopèdic, "com a molt" caldria seleccionar les obres més importants. Voldria consultar-te si és així.

Llavors si arribéssim al cas que amb el concurs no funcionés, treballaria conjuntament amb el responsable del projecte dels 10.000. Encara no hi he parlat, però la intenció seria aquesta.

Arribats, també em plantejaria apropar-me a una institució que faci sociologia i proposar-li de col·laborar.

No sé pas com ho veus. Gràcies en tot cas per llegir-me.

Robertgarrigos (discussiócontribucions)

Hola @Rubisimoes, no t'has de disculpar de res, només faltaria. No em vas fer cap mala impressió, al contrari. Crec que ets un jove amb moltes ganes i amb molt de potencial per a col·laborar amb la Viquipèdia.

El que et diuen de la llista d'obres és habitual, sí, però et pots trobar amb gent amb opinions diverses. En qualsevol cas, sempre pots demanar ajuda a la taverna per aclarir els punts de vista. També hi ha moltes pàgines d'ajuda a la VP, no sempre fàcils de trobar, com aquesta que et pot orientar sobre com estructurar un article. Amb una mica de paciència acabaràs trobant i tenint present totes les normes que hi ha per la casa que al començament, admetem-ho, angoixen una mica.

Pel que fa al concurs, que proposes pagar tu mateix un premi, crec que potser et precipites una mica, sobretot, tenint en compte el que et suposa d'esforç per a tu. Pensa que els editors i editores de la Viquipèdia es mouen més per afinitat amb els temes tractats que no pas pel premi rebut. Potser pot flexibilitzar una mica els terminis que t'autoimposes per a tenir els articles fets. Pensa que la VP va més de cursa de llarga distància que una de cent metres.

Em sembla bona idea que miris de col·laborar amb el projecte dels 10.000 perquè t'ajudarà a adquirir experiència que després podràs aprofitar per als teus propis projectes. És col·laborant que aprendràs millor com demanar la col·laboració d'altres usuaris.

Gràcies a tu. No defalleigis!

Rubisimoes (discussiócontribucions)

Hola Robert,

Gracies per l’enllaç.

Em sembla doncs que flexibilitzaré els terminis.

Gracies per la resposta :)

Resposta a «Viquiprojecte:Sociologia»
Ivan Avz F (discussiócontribucions)

Hola, aquest any no volia premi, pensava que tindria l'oportunitat de comentar-ho al viquiprojecte però com que m'ha arribat per email no he tingut l'oportunitat i suposo que la millor forma és respondre per aquí. Encara tinc els llibres de l'any passat a la pila de lectura i sap greu, millor que ho aprofiti algú altre. Merci de tota manera.

Robertgarrigos (discussiócontribucions)

Compra't un disc d'una compositora, doncs! ;-)

Resposta a «100 Dones BBC»
Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Bon dia,

Avui és l'últim dia de participació en la fase de debat de Viquipèdia:Presa de decisions/2023/Política sobre l'ús d'intel·ligència artificial al text dels articles, en cas que vulguis aportar-hi més esmenes o altres comentaris.

A partir de demà i fins al 15 de març, tindrà lloc la fase de votació. T'encoratjo a participar-hi com has fet fins ara, ja sigui amb noves idees fins aquesta nit o amb un vot de posicionament que permeti donar valor a la presa de decisions i ratificar-la o no dins d'un consens ampli. Moltes gràcies.

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Ja som a l'equador de la fase de votació i està al 50%, per si hi tens interès a deixar el teu posicionament (sigui quin sigui). Això permetrà que la resolució final tingui encara més legitimitat. El llindar per aprovar-la s'ha establert amb un 60% de vots a favor. Salut!

Robertgarrigos (discussiócontribucions)

Gràcies, Xavier, per la feina. Ja he votat. Crec que és una molt bona iniciativa, però caldria usar-la com a assaig durant un temps abans d'aprovar-la com a política. Això permetria fer-ne els canvis que calguin per millorar la política.

Resposta a «Presa de decisions sobre IA»