Usuari Discussió:Robertgarrigos

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Robertgarrigos/Arxiu 1 en data 03-12-2021.

Rubisimoes (discussiócontribucions)

Hola Robert,

Soc el noi d'Andorra amb qui vas parlar ara fa uns dies.

T'escrivia perquè no he tingut més èxit i veig que hi ha propostes de millora de la qualitat com ara Els 10.000, però tampoc no han arribat a res més de milor que jo.

Abans de res, no sé pas si et vas quedar amb un mal regust de boca. Potser no vaig ser prou amable, si fos el cas me'n disculpo.

Llavors, m'estic plantejant diverses solucions. La primera de totes reformular la pàgina per tal que les instruccions siguin més comprensibles. I, tot seguit, proposar un premi. El pago jo, però com que soc pensionista, tampoc no pot ser molt elevat encara que s'ha de mantenir l'alicient. He pensat en sortejar una entrada a un concert, però no podria sobrepassar els 50 euros.

Ara bé, ja he rebut algun feedback, i bàsicament un usuari em comenta que un article com aquest: Ann Oakley, no és propi d'una enciclopèdia. Perquè, em diu, posar tots els escrits de l'autora no és enciclopèdic, "com a molt" caldria seleccionar les obres més importants. Voldria consultar-te si és així.

Llavors si arribéssim al cas que amb el concurs no funcionés, treballaria conjuntament amb el responsable del projecte dels 10.000. Encara no hi he parlat, però la intenció seria aquesta.

Arribats, també em plantejaria apropar-me a una institució que faci sociologia i proposar-li de col·laborar.

No sé pas com ho veus. Gràcies en tot cas per llegir-me.

Resposta a «Viquiprojecte:Sociologia»
Ivan Avz F (discussiócontribucions)

Hola, aquest any no volia premi, pensava que tindria l'oportunitat de comentar-ho al viquiprojecte però com que m'ha arribat per email no he tingut l'oportunitat i suposo que la millor forma és respondre per aquí. Encara tinc els llibres de l'any passat a la pila de lectura i sap greu, millor que ho aprofiti algú altre. Merci de tota manera.

Robertgarrigos (discussiócontribucions)

Compra't un disc d'una compositora, doncs! ;-)

Resposta a «100 Dones BBC»
Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Bon dia,

Avui és l'últim dia de participació en la fase de debat de Viquipèdia:Presa de decisions/2023/Política sobre l'ús d'intel·ligència artificial al text dels articles, en cas que vulguis aportar-hi més esmenes o altres comentaris.

A partir de demà i fins al 15 de març, tindrà lloc la fase de votació. T'encoratjo a participar-hi com has fet fins ara, ja sigui amb noves idees fins aquesta nit o amb un vot de posicionament que permeti donar valor a la presa de decisions i ratificar-la o no dins d'un consens ampli. Moltes gràcies.

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Ja som a l'equador de la fase de votació i està al 50%, per si hi tens interès a deixar el teu posicionament (sigui quin sigui). Això permetrà que la resolució final tingui encara més legitimitat. El llindar per aprovar-la s'ha establert amb un 60% de vots a favor. Salut!

Robertgarrigos (discussiócontribucions)

Gràcies, Xavier, per la feina. Ja he votat. Crec que és una molt bona iniciativa, però caldria usar-la com a assaig durant un temps abans d'aprovar-la com a política. Això permetria fer-ne els canvis que calguin per millorar la política.

Resposta a «Presa de decisions sobre IA»
Loupeter (discussiócontribucions)

Hola, hi ha tres pàgines referents a la darrera viquitrobada que fa temps vas marcar amb la plantilla {{Esborrar1}}, que s'utilitza per a fer una proposta de supressió, però no has fet la proposta formal. Tot sembla indicar que demanes una supressió ràpida, això es fa amb la plantilla {{Supressió|motiu de la supressió ràpida}}. És això?

Robertgarrigos (discussiócontribucions)

Hola @Loupeter, doncs és possible. No recordo ni quines pàgines són.

Loupeter (discussiócontribucions)
Robertgarrigos (discussiócontribucions)

Ah sí, era supressió ràpida. Perdona. Ja les editaré. Gràcies.

Resposta a «Petició de supressió de pàgines»
Judesba (discussiócontribucions)
Resposta a «Feliç felicitat!»
Alzinous (discussiócontribucions)
Resposta a «Usuari autopatrullat»

Viquitrobada 2022 Amposta: toca triar àpats

1
Judesba (discussiócontribucions)

Hola, Robertgarrigos!

Si us plau, passa't per aquesta pàgina relativa als dinars i als sopars i apunta't a aquells àpats als què et sumes i tria els plats de dissabte al migdia (si és que hi dinaràs). Si tens alguna al·lèrgia, intolerància o preferència alimentària, si us plau fes-nos-ho saber aquí o enviant un correu a viquitrobada@wikimedia.cat.

Moltes gràcies i fins ben aviat! Salut!

Resposta a «Viquitrobada 2022 Amposta: toca triar àpats»
FranSisPac (discussiócontribucions)

Benvolgut, espero que les meves intervencions en la discussió propiciada per la invitació de l'Amador a posicionar-nos sobre la teva proposta no t'hagin portat a pensar que estic en "mode oposició". Ans al contrari, la iniciativa em sembla mol bona "conceptualment", si bé penso que cal donar-li un altre enfocament. Estaré encantat de col·laborar. Si podem esperar a la Viquitrobada, penso que serà una bona oportunitat per parlar-ne. De moment, seguiré ficant cullerada en el debat. Cordialment,

Robertgarrigos (discussiócontribucions)

Hola @FranSisPac, no pateixis, t'agraeixo molt les teves opinions i són molt enriquidores. Pell que fa a la teva proposta, he respost allà.

Ens veurem a Amposta. Salut!

Resposta a «Sobre la propietat "tiratge" a WD»
Capsot (discussiócontribucions)

Hola company,

Espere que vos vaja tot molt bé i que ens podrem tornar a veure ben aviat! Supose que ja ho saps, però vinc a emprenyar i insistir personalment :), organitzem amb companys viquipedistes i membres d'Amical Wikimedia, una trobada el 27 d'agost d'enguany a Calonge (Viquiprojecte:VENI VIDI VIQUI). Espere que pugues/pugueu venir-hi, ens faria goig poder comptar amb la teua/vostra presència!:) Ja ens ho comentaràs, molt bona setmana i tant de bo continues tan dinàmic i ajudant-nos molt de temps! Una abraçada! Fins ben prompte! Claudi/Capsot

Robertgarrigos (discussiócontribucions)

Hola Claudi, gràcies pel recordatori. Sí, n'estic al cas, però segurament serem fora per aquelles dates. Malgrat que l'estiu estic molt desconnectat, compto poder tornar a estar més actiu cap a l'octubre. Una abraçada! Robert

Capsot (discussiócontribucions)

Vaja, em sap molt de greu, a veure si fem sort i podeu venir! Bon estiu! :) Claudi/~~~~

Resposta a «Bon dia Robert!»
CarlesMartin (discussiócontribucions)

Hola!. A coordenades astronòmiques diria que hi vas posar una info amb la intenció de traduir-la i te'n devies oblidar. Tens intenció de traduir-la?. Ho dic pq si no l'hauríem de llevar. Salut!.

Robertgarrigos (discussiócontribucions)

Hola @CarlesMartin, gràcies per fer-m'ho notar. No me n'havia adonat. Crec que em va passar per alt. Ara mateix sóc de viatge i no tinc massa temps per fer-ho. A finals de mes tornaré a estar més en disposició. Hi poso l'etiqueta d'editant i, si em permets, ho enllestiré quan torni. Gràcies!

Resposta a «Coordenades astronòmiques»