Usuari Discussió:KajenCAT

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:KajenCAT/Arxiu 1 en data 04-11-2020.

Resum per KajenCAT

Atac personal de l'Usuari:Boletaire arran una confusió seva (i sense disculpar-se)

Boletaire (discussiócontribucions)

Em sembla molt lamentable i bastant indicatiu de la teva deshonestedat intentar utilitzar amenaces i mecanismes de sanció per a imposar la teva opinió respecte un article en el qual defenses un redactat que és un text molt dolent, com havia argumentat tant en els canvis com en la pàgina de discussió. Desfàs els intenst de millorar-lo sense justificar-ho i amenaces de blocar. Aquesta actuació vandàlica i fraudulenta teva és impròpia d'un viquipedista, Aquesta manera d'utilitzar la wikipedia és la que li treu qualitat i credibilitat.

KajenCAT (discussiócontribucions)

No utilitzo pas amenaces, sinó una plantilla de recordatori que se li adverteix que no pot esborrar plantilles, en aquest cas, Obsolet, sense fer res per remeiar-lo. És a dir, no té res a veure amb el text en disputa. Ja he argumentat lo suficient malgrat que hagis assumit tant en aquest missatge com en l'anterior resum de l'edició la meva suposada mala fe, incomplint així lo "propi" d'un viquipedista.

KajenCAT (discussiócontribucions)

Altrament, si consideres que és un text molt dolent, no entenc perquè no uses la plantilla Neutralitat o Text discutit.

Anna maria batalla (discussiócontribucions)

Si, Si, Si, tens tota la raó, perdona, hi he tornat a caure, em sap molt greu!!! a pesar que fa temps que publico, no domino gens la part tècnica,i m'he tornat a enredar... m'he de posar a llegir les instruccions. A veure si me'n surto d'una vegada. Gràcies per l'advertiment.

Invitació a la "festa" de voluntaris de l'elecció

3
Qgil-WMF (discussiócontribucions)

@KajenCAT espero que em disculpis per haver "reciclat" la invitació aquí. És per comentar a tres bandes més senzillament. Ara, que si hagués vist abans que tu tens Flow hauria creat el tema aquí.  :)

KajenCAT (discussiócontribucions)

Moltíssimes gràcies per la invitació, Quim!! T'estic molt agraït, però, malauradament, no crec que hi assisteixi. Esperem coneixe'ns aviat!


Una abraçada,

Kajen.

Qgil-WMF (discussiócontribucions)

Bé, si encara ho estàs considerant, en Capsot i jo ens hem apuntat a la sessió de les vuit. I si no, cap problema i ja hi hauran més ocasions.  :)

Capsot (discussiócontribucions)

Ep, molti'ssimes gràcies per la teua (gran) implicacio'. A l'espera de tenir més dades per a veure com pugem! A veure si toquem el cel gràcies a tots vosaltres. Una abraçada! Molt bon cap de setmana! Fins ben prompte! Claudi/Capsot

KajenCAT (discussiócontribucions)

Hola, Claudi! En realitat, tot es deu a tu que has reduït l’enorme barrera que em desincentivava votar. Una abraçada i igualment! ^^

Leptictidium (discussiócontribucions)
KajenCAT (discussiócontribucions)

Pel que explica l'article. Tu en saps mil vegades més que jo en aquesta temàtica, si creus que no és adient, ho pots treure. Crec que també havia afegit un parell d'articles més que eren similars. Salut.

Leptictidium (discussiócontribucions)

Buf, si posem cada tàxon del qual es discuteixen petits matisos com aquests a Categoria:Controvèrsies, inundarem la categoria amb milers d'articles d'organismes.

Jo ho reservaria per a casos en els quals hi hagi hagut una controvèrsia més destacable, com ara organismes dels quals es discuteix fins i tot l'existència, organismes sospitosos de ser un engany, organismes que hagin donat peu a disputes acalorades entre científics, etc.

De moment retiro la categoria de «Neobalènids» i rumio a veure si podem desenvolupar criteris ben definits. Salut.

KajenCAT (discussiócontribucions)

Perfecte, si se t'acut aquestes controvèrsies més destacables, afegeix-les. Gràcies.

Alzinous (discussiócontribucions)

Hola de nou KajenCat, a Ossets (joc) has revertit un canvi que arreglava un error. Afegeixo l'apòstrof que falta.

KajenCAT (discussiócontribucions)

La reversió era d'una edició que esborrava l'article mentre que la resta d'alternatives de nom en tenien. Com que tenia el text en mode codi, no m'havia fixat que faltava l'apòstrof. Gràcies!

Alzinous (discussiócontribucions)

Hola KajenCat, m'ha sorprès que desfessis una modificació meva sense comentar-me res i sense justificar-ho amb una referència a l'article. La única referència que assenyalava el lloc de naixement de Gallardo a l'article diu que l'atleta va néixer a Copiapó. Per això vaig fer el canvi. He afegit una nova referència per desfer el malentès i que no aparegui un altre viquipedista de bona fe i canvii de nou el lloc de naixement. Salutacions

KajenCAT (discussiócontribucions)
Alzinous (discussiócontribucions)

D'acord.

Mcsmp (discussiócontribucions)

Cert! Merci per arreglar-ho i per l'avís. Salutacions cordials!

19Tarrestnom65 (discussiócontribucions)

Bona vesprada, tens raó, hi ha que categoritzar els artícles, pero estic utilitzant la ferramenta de traducció i quan no existeixen categories coincidents, les fique a mà quan torne a repassar la traducció. Si es queda algun article sense categoria tractaré de localitzar-ho. Gràcies pel teu interés. Una salutació.~~~~

KajenCAT (discussiócontribucions)
Agrafarm (discussiócontribucions)

Ok. Haviam que tal ! I Si ho aconsegueixo es vas tan difícil per mi