Usuari Discussió:Davidpar

Dreceres ràpides: navegació, cerca

Sobre aquest tauler

En clicar «Afegeix el tema», esteu acceptant les nostres Condicions d'ús i esteu alliberant irrevocablement el vostre text sota la llicència CC BY-SA 3.0 i la GFDL
Oriololmo (discussiócontribucions)

Resposta: Jajajajajajajajajajaja, doncs sí, m'agrada la política, Davidpar, i sovint faig articles relacionats amb això. Quins em proposes? --oriolmo (disc.) 19:57, 26 març 2017 (CEST)

Resposta a «Política»
Barcelona (discussiócontribucions)

Aquí s'acostuma a usar el terme Educació inclusiva que ja tenim

Davidpar (discussiócontribucions)

Gràcies! He fet una redirecció.

Resposta a «Edu»
Recared (discussiócontribucions)

Hola. No entenc per què consideres no enciclopèdica la informació sobre com es pronuncia el cognom Sanchis (https://ca.wikipedia.org/w/index.php?title=Vicent_Sanchis_i_Ll%C3%A0cer&diff=18234213&oldid=18232653)

Davidpar (discussiócontribucions)

Hola, crec que això s'hauria d'explicar a l'article del cognom i no a l'article de la persona. El que es fa en alguns articles és posar la transcripció AFI del nom entre parèntesi, com per exemple a Carles Puigdemont. Aquesta podria ser una solució, però no crec que calgui dedicar una frase a la introducció de l'article del personatge.

Recared (discussiócontribucions)

Em sembla que és un cas especial, perquè sovint es pronuncia malament el cognom. Aquests dies, com que està d'actualitat, a la ràdio se senten uns quants "Vicent Sanchís". S'hi podria posar la transcripció AFI, però llavors no crec que s'hi fixi gairebé ningú.

Davidpar (discussiócontribucions)

Encara que alguns s'equivoquin, trobo excessiu dedicar-hi una frase a la introducció. Una altra forma seria posar-ho com una nota de peu de pàgina.

Recared (discussiócontribucions)

Bé.

Resposta a «Sanchis»
Dante8919 (discussiócontribucions)

Hola David soc el pesat d'en Dante8919, només t'escric per dir-te que en la pàgina "Isaïes (profeta)" hi ha un error sota la imatge principal ja que mostra una pintura del profeta on diu "Fresc de Rafael, 1508 (Sant'Agostino, Roma)" quan en realitat és una pintura de la capella sixtina, que a més està referida en una imatge més petita amb un peu que sí que li correspon "Fresc de Miquel Àngel (Roma, Capella Sixtina)". Jo no he pogut modificar, ja que no he pogut agafar la imatge sola. Estaria bé, que es modifiquès. Gràcies Dante8919 Ah, ja vam solucionar lo del "Infern" amb una fusió que em va corregir en Medol.

Davidpar (discussiócontribucions)

Ostres!! Merci per veure-ho! Per modificar el peu de pàgina, cal buscar al codi de l'article el lloc on posa "|peu =". Després del signe d'igual és on va el peu de la imatge principal que surt a la taula de la dreta. Espero que t'hagi servit!

Resposta a «Isaïes (profeta)»
Dante8919 (discussiócontribucions)

Hola David: Com que estic amb la cama enguixada, aquest mes he tingut més temps per pencar i he fet un nou article que era els "Cercles de l'Infern" que he vist que no estava en català. Però no em recordava que fa uns mesos n'havia fullejat un que es deia "Infern" que ja estava fet encara que no és exactament igual. Ara em diuen de Viquipèdia que els volen fussionar els dos. Com que estic encara per acabar-lo dubtava de si fer-ho, però penso que possiblement és millor, acabar els links i els dibuixos. Suposo que de la fussió se n'encarregarà algú expert. dona'm la teva opinió, si et sembla. Gràcies. Dante8919

Davidpar (discussiócontribucions)

Hola! Hi ha diversos motius per fusionar dos articles, normalment perquè són temes estretament relacionats. Qui ha proposat la fusió és l'usuari Medol. Potser podria argumentar la proposta de fusió i ho podeu parlar. Salut!

Davidpar (discussiócontribucions)

Acabo de veure que m'has deixat un altre comentari sobre l'article dels "Cercles de l'Infern" dient que ja l'has acabat. Com et deia, millor parlar-ho amb l'usuari Medol.

Medol (discussiócontribucions)

Vaig proposar la fusió perquè considero que els dos articles parlen del mateix, i penso que no té sentit dedicar dos articles al mateix. Si t'avens a fusionar-ho el millor és que la fusió la facis tu mateix, @Dante8919, que segur que coneixes millor aquesta obra. Pots començar la fusió copiant el contingut a l'article de destí, en un nou apartat, i convertint l'article "Cercles de l'infern" en una redirecció a l'altre. També convindria referenciar l'article. Qualsevol dubte, parlem-ne.

Dante8919 (discussiócontribucions)

Hola Medol:

Aqui Dante8919, he intentat la fusió dels dos articles i està en la meva pàgina de proves. No l'acabo de completar, perquè si ho faig, desprès he de repetir els links, perquè no se'm guarden al passar a la plana definitiva.

He intentat fer una síntesi. Principalment de l'autor anterior, he conservat i ajustat el quadre esquema de l'Infern, que em va semblar una gran troballa des del començament. La resta tret de la introducció, és el meu article.

Dubte, en el quadre hi ha un espai central en el que consten els personatges de cada espai, i jo al final de la exposició escrita de cada espai apunto quins personatges es troben en aquell espai, es possible que els de la exposició escrita es poguessin suprimir, però no sé si així quedaria deslligat. Pensa-ho tu.

No sé si al anterior autor li caurà malament que li hagi trepitjat els seu treball. Ja em diràs alguna cosa.

Fins aviat.

Dante8919

Medol (discussiócontribucions)

Bon dia! Si és per millorar, a tothom li semblarà bé. Tira pel dret, aprofitant el valuós que hi hagi a l'article original, però si no té referències i tens una versió millor, sense problema. Pensa en afegir referències. Endavant Dante8919, que quedarà molt bé!

Dante8919 (discussiócontribucions)

Problema: ara no sé quins passos tècnics he de fer, posar-ho al article "cercles de l'infern" o a l'article "infern", i que en faig amb l'altre?

Dante8919

Medol (discussiócontribucions)

Simplement, copiar les coses d'un article a l'altre, i l'article que deixes buit, posar-hi una redirecció cap a l'article que inclou la fusió. Entenc que tot hauria d'anar a l'article Infern (La Divina Comèdia). Si vols més informació, llegeix l'apartat "Procediment de fusió" dins Viquipèdia:Fusió. Però no té massa complicació.

Dante8919 (discussiócontribucions)

Hola Medol:

ja he fet la fusió dels dos articles. M'agadaria que li fessis un cop d'ull. He posat un redirect a l'altre article buit, però no sé si correcte. Ha quedat un article molt extens, després vaig pensar que podria haver fet 2 articles, el de text a l'infern i el quadre esquemàtic al de cercles de l'infern i així podria ser una mica més curt.

Mira t'ho si et plau i em dius alguna cosa, moltes gràcies

Dante8919

Medol (discussiócontribucions)

El que convindria és incloure-hi referències per conèixer d'on s'ha tret la informació de cada apartat. Pel que fa al quadre,ara és molt més gros que abans, m'agradava més sintètic, però suposo que és qüestió de gustos. Bona feina!

Resposta a «Fussió de 2 articles»
Saberespoder (discussiócontribucions)

Hola, tinc problemes per editar una pàgina. ja està mig creada, pero al cercador no es troba. potser estic a Proves? com ho puc editar? Gràcies.

Davidpar (discussiócontribucions)

Bon dia! Veig que has posat el contingut a la teva pàgina d'usuari. Per crear l'article, hauries de clicar Elisenda Queralt Monsó, afegir el contingut i desar l'article. Espero que t'ajudi!

Saberespoder (discussiócontribucions)

Hola! doncs ho intento fer a veure si funciona.

Gràcies!

Resposta a «Cercant un mentor»
Dante8919 (discussiócontribucions)

Hola David: Com que estic de baixa, no paro d'escriure. He fet un nou article i com sempre amb les presses, m'he equivocat en el títol en lloc de "Fotí de Sirmio" hauria de posar "Fotí de Sirmium" que és el nom en català que consta a la viquipèdia. Dona-li un cop d'ull si pots. Fins aviat Dante8919

Davidpar (discussiócontribucions)

Sí, ja l'he canviat de nom. Per la propera vegada, canviar el títol d'un article és fàcil. A dalt de l'article a les pestanyes, veuràs que hi ha un desplegable que posa "Més" amb una petita fletxa. Si cliques, veuràs que et sortirà l'opció Reanomena. Un cop aquí, simplement poses el títol nou i cliques "Reanomena la pàgina". Salut!

Dante8919 (discussiócontribucions)

Moltes gràcies David

Encara tinc problemes amb la fusió ja que no sé si ho sabré fer. Veurem. En tot cas ja ho parlaré amb Medol

Fins aviat

Dante8919

Resposta a «Fotí de Sirmio»
Dante8919 (discussiócontribucions)

Hola David: estic pendent de que em diguis alguna cosa del cant dotzè, però no corre pressa, perquè ja m'he embolicat en un altre article. Només t'escric perquè viquipèdia fa una crida a que ajudem en les traduccions, com que no he entès el missatgee, et pregunto a tu. Que vol dir? Fins aviat Dante8919

Davidpar (discussiócontribucions)

Hola! A quina crida et refereixes? És un bàner que has vist a dalt dels articles?

Dante8919 (discussiócontribucions)

Sí, però no sé que vol dir ni si és important.

Gràcies

Dante8919

Davidpar (discussiócontribucions)

Hola! Són bàners de campanyes internacionals de la Fundació Wikimedia i sovint tenen relativa afectació directa a la Viquipèdia en català. Salut!

Resposta a «traduccions»
Dante8919 (discussiócontribucions)

Aquí Dante8919: He escrit del tot el capítol que et vaig comentar dels "Cercles de l'Infern" de la Divina Comèdia. He preferit acaba-lo del tot i així si l'ha de fusionar algú, això serà més fàcil. Si per la teva part i vols donar una mirada per veure si hi ha algun problema, però em sembla que ja m'han estat observant perquè ja han fet els links d'idioma i jo encara no els havia fet. Dis-me alguna cosa Gràcies Dante8919

Resposta a «Cercles de l'Infern»
Dante8919 (discussiócontribucions)

Hola David: He penjat un nou article a la wikipedia amb el nom "Infern - Cant Dotzè". Te'l mires i ja em diràs alguna cosa Gràcies Dante8919

Davidpar (discussiócontribucions)

Revisat! Recorda que la introducció dels articles no porta un encapçalament.

Dante8919 (discussiócontribucions)

Dante8919

Gràcies. Fins aviat.

Resposta a «Infern - Cant Dotzè»