Usuari Discussió:Davidpar

Dreceres ràpides: navegació, cerca

Sobre aquest tauler

En clicar «Afegeix el tema», esteu acceptant les nostres Condicions d'ús i esteu alliberant irrevocablement el vostre text sota la llicència CC BY-SA 3.0 i la GFDL
MarisaLR (Discussiócontribucions)

Magnífic. Moltes gràcies per tot.

Resposta a «Re:Homenatge»
MarisaLR (Discussiócontribucions)

David podries mirar-te que passa amb la majoria dels Presidents que tenim a la Categoria: Presidents de la Cambra de Diputats de Luxemburg (que vas crear tu) que no surtenels seus articles? Gràcies ~~~~


Davidpar (Discussiócontribucions)

Hola Marisa, a la categoria hi surten 11. Quins en falten?

MarisaLR (Discussiócontribucions)

No és que falten és que quan se clicla sobre seu o se cerquen només surt el nom sense veure's l'article. Crec que són aquests: Théodore Pescatore, Pierre Grégoire, Émile Reuter, Emmanuel Servais i Victor de Tornaco

.
Davidpar (Discussiócontribucions)

Em sembla que ja es poden veure bé :)

37.133.88.133 (Discussiócontribucions)

Hola David, t'agraeixo la feina. Veig que ja poses que el Mena anirà 7 a les llistes per BCN de EnComú_Podem. Trobo prudent cambiar la afirmació rotunda, ja que fins el 16 de novembre les llistes no son oficials i poden cambiar, i més en el seu cas.

Gràcies, Marc

Davidpar (Discussiócontribucions)

M'he basat en una notícia publicada. Tot i això, ara modifico la frase perquè sembli menys rotunda, a l'espera de la confirmació oficial.

Resposta a «Categoria»
Amadalvarez (Discussiócontribucions)

Ei, company. Vas afegir unes taules a l'article de Ciutadans que em fan parar boig. Al capítol de "Autonòmiques" sembla que has fet un poti-poti d'autonòmiques i municipals. Li pots fer un cop d'ull ?.

Davidpar (Discussiócontribucions)

Hola! Ho vaig copiar de la Viquipèdia en anglès. Les eleccions que has deduït que són municipals crec que es refereix a les autonòmiques celebrades el mateix dia de les municipals (, ...).

Jove (Discussiócontribucions)

Hola! He traduït el títol de l'article que has redactat, així com les categories, en relació a l'Ateneu de Luxemburg, seguint el criteris que s'usen per centres d'educació tal i com universitats o liceus. Espero que no suposi cap inconvenient. Bona nit!

Davidpar (Discussiócontribucions)

Merci!

Cap més tema anterior