Usuari Discussió:Davidpar

Dreceres ràpides: navegació, cerca

Sobre aquest tauler

En clicar «Afegeix el tema», esteu acceptant les nostres Condicions d'ús i esteu alliberant irrevocablement el vostre text sota la llicència CC BY-SA 3.0 i la GFDL
Dante8919 (Discussiócontribucions)

Hola David:

Suposo que ara comences vacances i que els examens t'han anat bé.

T'envio una darrera entrega abans de les vacances el cant vuitè de l'infern si pots te'l mires i em dius alguna cosa.

No et donaré la murga fins al setembre, ho prometo.

Salut i bones vacances.

Dante8919

Resposta a «Infern - Cant vuitè»
XalD (Discussiócontribucions)

(castellà) ¡Hola! Antes que nada, disculpa que te escriba en castellano, pero no hablo nada de catalán. Me pregunto si tienes alguna referencia de esto, algo que preguntan en Wikipedia en español. Por más que he buscado, Andrés Caicedo no estudió en la Universidad Complutense de Madrid (de hecho, no sé si estudió en alguna parte por fuera de Colombia). ¿Podrías aclararlo? Un saludo, --·×ald·es 19:44, 23 jul 2016 (CEST)

Davidpar (Discussiócontribucions)

Lo puse importando automáticamente los datos de las infotablas de la Wikipedia en catalán. Ya lo he borrado porqué no hay referencias. Gracias :)

XalD (Discussiócontribucions)

(castellà) ¡Muchas gracias! (Sigo sin entender cómo funciona tu discusión). ·×ald·es 20:19, 23 jul 2016 (CEST)

Resposta a «Andrés Caicedo»
Kippelboy (Discussiócontribucions)

Bon dia, et recordo que avui comença el repte #MakingAfrica i Cap Verd, on et vas apuntar com a participant fa uns dies. Esperem que gaudeixis del concurs! --~~~~

Resposta a «Making Africa i Cap Verd»
Dante8919 (Discussiócontribucions)

Hola David:

Espero que t'hagin anat bé els exàmens, com que ja tinc una edat provecta, no he caigut que això passa en aquest mes.

Ara m'he embolicat en un altre article, que no estava en català i és una paraula que ha sortit en els de la Divina Comèdia. Total que he fet una traducció dels que hi havia en altres llengües i le completat una mica. Quan puguis sense pressa te'l mires.

Els articles del sisè i setè cants se'ls ha mirat en Paucabot que és el corrector que tens darrera a la llista. Però si te'ls mires tu també anirà bé suposo.

Gràcies per tot.

Dante8919

Davidpar (Discussiócontribucions)

Sí, ho he vist i ja li he fet quatre retocs. Molt bé!

Dante8919 (Discussiócontribucions)

Gràcies David, tinc un petit problema, que si intento modificar l'article, (a bibliografia hi manca una vocal hi posa "naturalez" per "naturaleza"), no em deixa entrar a l'apartat de bibliografia per modificar-la.

Gràcies per tot

Dante8919

Dante8919 (Discussiócontribucions)

David, No cal que em responguis, ja ho he resolt treballant sobre el número de la cita.

Gràcies de totes formes

Dante8919

Davidpar (Discussiócontribucions)

Ok, gràcies!:)

Resposta a «Pleonexia»
Dante8919 (Discussiócontribucions)

Hola David:

Aquí Dante 8919. He acabat el setè cant de l'infern de la Divina comèdia, però veig que fa un mes que no m'has contestat la correcció del Cant anterior el sisè. Suposo que tens molta feina.

Si vols que busqui un altre mentor o penses que hi ha algú que es pugui dedicar més a aquest tema de lletres, m'ho dius. Gràcies.

Dante 8919

Davidpar (Discussiócontribucions)

Hola Dante! Perdona, que he estat amb exàmens. No m'he oblidat de tu. Ara hi dono una ullada. Gràcies!

Resposta a «Divina comèdia - Infern - Cant setè»
Aprenent2 (Discussiócontribucions)

Benvolgut Davidpar,

Veig que has intentat per enèsima vegada esborrar una entrada que he inclòs a l'article referent a Benet Salellas. No sé quin és el motiu d'intentar amagar informació (pública per altra banda) de la declaració de béns d'en Benet.

Crec rellevant aquesta informació, com veig que tu no, però no haurien de ser els lectors de la Viqui qui en treguin les seves pròpies conclusions i no deliberadament censurar-la?

Dius que no hi ha referències, però si t'hi fixes, a l'entrada s'hi inclouen dos enllaços externs on es poden comprovar les afirmacions que es diuen. No és un redactat tendenciós com esmentes, sinó que és un relat d'uns fets. (que per a tu són irrellevants i que per a un altre potser no).

T'agrairia que abans de tornar a esborrar-ho, pensis si realment cal no incloure un fet que pot ser d'interès del personatge.

Catalaalatac (Discussiócontribucions)

Ei David,

Simplement et volia preguntar una cosa. Què en saps de la Viquipèdia:Viquimarató Castells 2016? És que no veig que hi hagi articles nous o que s'hagin ampliat.

Davidpar (Discussiócontribucions)

Hola Catalaalatac! Va ser un format un pèl diferent al d'una viquimarató clàssica. Vam muntar cinc taules, presidides per un viquipedista que en petit grup explicava els conceptes bàsics de la Viquipèdia, resolia dubtes, com editar, ... En aquest petit format, entràvem a entrades de colles o de temes de castells per repassar-los entre tots i millorar-los. Pots mirar les meves edicions al dia de la viquimarató per veure els articles millorats. Per això, no partíem d'una llista pretancada d'articles, sinó que depenent dels membres de la taula anàvem canviant d'article. Aquest format es va fer per raons logístiques del propi espai, però també tenint en compte que si els castellers editaven sobre la seva colla podrien arribar a incórrer un conflicte d'interessos. Salut.

Resposta a «Viquimarató Castells»
Dante8919 (Discussiócontribucions)

Hola Davidpar:

Aquí Dante 8919, he acabat de construir l'article del cant sisè de l'Infern. Està corregit ortogràficament amb el Wikicheck i ja estan posades les imatges. Diguem alguna cosa.

A part et volia preguntar: he rebut algunes notes en anglès i francès que em sembla que són impersonals, ja que em recomanen com he d'escriure un article, però veig quee només diuen generalitats. He de fer alguna cosa?

Gràcies per l'atenció

Dante8919

Resposta a «Divina Comèdia- Cant sisè»
Fèlix Gener (Discussiócontribucions)

Bona nit David,

M'he oferit per resoldre el conflicte amb l'article d'Arturo Gaya. El trobo absolutament referenciat i, amb els darrers canvis, de redacció més que correcta. Em sembla injust i discriminat que encara mantingui l'avis d'inadmissibilitat; molt més encara després de revisar altres articles similars de la viquipèdia. No sóc viquipedista experimentat però he treballat molts anys en edició d'enciclopèdies. No tinc cap conflicte d'interessos amb el biografiat ni crec que pel fet d'intentar resoldre un tema així se'm hagi d'insinuar que el podria tenir (l'escrit que he rebut de benvinguda m'invita sorprenentment a llegir sobre el tema). Crec que a la Viquipèdia les coses són clares: fets rellevants, fonts fiables, referències...

Proposo la teva ajuda perquè he vist que en la discussió has defensat l'article.

Una abraçada,

Fèlix Gener

Resposta a «Arturo Gaya»
Manlleus (Discussiócontribucions)

Bones! Hi ha una votació d'esborrar pàgines en Viquipèdia:Esborrar pàgines/Propostes#Niko Bellic, es comenta perquè després de la vostra votació un o més usuaris han realitzat canvis substancials de la pàgina per a que sigui possible una revaloració del vot, si és així, voteu de nou o comenteu els punts clau per la seva millora, conserva o esborrament. Salutacions i gràcies per l'atenció!

Resposta a «Niko Bellic»