Usuari Discussió:Davidpar

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

Garbo022 (discussiócontribucions)

Bon dia,

Vull començar aportant nova informació a la comunitat Viquipèdia i poder actualitzar informacions ja "caducades" com són algunes alcaldies dels municipis del meu entorn (Urgell, Garrigues, ...). Per altra banda, començar a afegir contingut de cooperatives i l'ESS de Catalunya.

Davidpar (discussiócontribucions)

Bona tarda Garbo! Disculpa haver tardar a respondre. Aquesta setmana he tingut poc temps, i no he pogut escriure't abans. Primer de tot, felicitats per haver-te llançat a editar a la Viquipèdia! Justament també edito sovint sobre alcaldies i informació local, en el meu cas de les comarques de Girona :-) Als municipis més petits a vegades queden més informacions per actualitzar, i cal una atenció especial per revisar dades obsoletes. Dit això, una recomanació fonamental seria llegir Viquipèdia:Conflicte d'interessos. L'autopromoció o l'edició d'articles d'entitats amb les quals mantens una relació, és vist com un fet que posa en perill la neutralitat de la Viquipèdia. És bo que vulguis afegir contingut sobre cooperativisme, però cal evitar editar sobre organitzacions properes. Espero que ho entenguis i que això no et desanimi a fer contribucions prepositives :-) Salut!

Resposta a «Cercant un mentor»
Catala1714 (discussiócontribucions)

Hola david, he vist que has fet modificacions a l'entrada que he fet de Joves Junts. Tenia aquestes preguntes:


Puc afegir tuits o altres enllaços de xarxes socials com a forma de citació?


Com puc afegir el logotip i també altres imatges? Així com retocar la informació de la taula per afegir ideologies, espectre polític, etc... (com fan en d'altres entrades d'organitzacions polítiques)


Gràcies.

Davidpar (discussiócontribucions)

Hola, sí, no hi ha problema en afegir el logotip. Les imatges han de ser teves o comptar amb l'autorització del seu autor.

Per les referències, et recomano llegir Viquipèdia:Fonts fiables. Les fonts sempre han de ser terciàries (notícies, etc). Per tant, no s'accepten com a fonts fiables tuits o enllaços de xarxes socials.

Crec que t'ho ha comentat en Paucabot, però sense voler-te pre-jutjar, m'agradaria remarcar que, si tens una relació amb Joves Junts, Acció per la República o amb l'Anthony, el millor és deixar d'editar aquests articles perquè pots comprometre la imparcialitat de la Viquipèdia. Merci!

Catala1714 (discussiócontribucions)

Gràcies!


Doncs no, no tinc cap relació directe amb aquests espais. En qualsevol cas, vull contribuir amb una miqueta del meu temps a incloure informacions que poden ser interessants que hi fossin presents, com podien ser aquestes. Ja li he comentat que la meva intenció és millorar el text, si és necessari, en aquest cas no hi ha cap inconvenient a revisar el text i modificar el que calgui.

Resposta a «Preguntes sobre entrada Joves Junts»

Proposta de retirada de distinció de l'AdQ per a Miguel de Cervantes

1
Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Benvolgut,

Com a participant de la votació d'AdQ de Miguel de Cervantes Saavedra de 2009 (de fet, jo mateix també hi vaig votar a favor en aquell moment), avui l'he proposat per a la retirada de la distinció aquí. Crec que amb el progrés global del projecte, ja no fa justícia als criteris de qualitat actuals i s'ha quedat força enrere respecte fa una dècada. T'animo a participar de la discussió en qüestió. Salut,

Resposta a «Proposta de retirada de distinció de l'AdQ per a Miguel de Cervantes»
KajenCAT (discussiócontribucions)

Proposta d'esborrament de la pàgina «SinDominio»

Hola,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «SinDominio», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.

--KajenCAT (disc.) 19:07, 20 abr 2021 (CEST)

Resposta a «SinDominio»
Dante8919 (discussiócontribucions)

Hola David: Ha costat però sembla que he acabat un nou article, de la Divina comèdia. Purgatori - Primer Cant Us el mireu i feu les correccions que us semblin si he de fer alguna cosa jo, ja m'ho direu. Atentament Dante8919

Resposta a «Purgatori primer cant»
Dante8919 (discussiócontribucions)

Consultant aquest personatge, m'he trobat amb el que em sembla que és un error, en la frase següent: "El desig d'Hortensi d'unir-se a la casa de Cató el va portar a demanar-li la mà de la seva filla Pòrcia. Però com que Pòrcia ja estava casada i la diferència d'edat era molt gran (Màrcia tenia 20 anys, i Hortensi gairebé 60)".

Aquí al paréntesi on posa Màrcia hauria de posar Pòrcia, segurament. Us ho menciono perquè ho reviseu. Atentament Dante8919

Davidpar (discussiócontribucions)

Hola! Com que és la Viquipèdia, ho pots modificar tu mateix! Anima't!

Resposta a «Màrcia (dona de Cató d'Útica)»
Capsot (discussiócontribucions)

Ep David, espere que et vaja tot molt bé. No t'escaparàs, et toca fer un vídeo tu també! A veure si podem tindre un màxiim de Viquipedistes. Miraré de fer-ne un també després d'afaitar-me almenys una miqueta! :)

Una abraçada i molt bon divendres i un excel.lent cap de setmana i gràcies per la teua ajuda! Claudi/Capsot

Resposta a «Bon dia!»

Proposta d'esborrament de Policarp Hortolà i Gómez

2
Sorenike (discussiócontribucions)

Hola, David,

He obert una proposta per esborrar la pàgina «Policarp Hortolà i Gómez», que vas crear fa uns anys. Estic fent una revisió d'articles de persones nascudes a Badalona i he intentat trobar referències d'aquest bon home i no hi ha hagut manera... No ho sé, si hi vols donar un cop d'ull, perfecte, però la veritat és que amb la quantitat de cosa que té publicada aquest home, m'esperava trobar alguna cosa i un desengany total :(

Davidpar (discussiócontribucions)

Ostres, no sé ni per què vaig fer l'article. Suposo que venia a tomb d'incorporar a ca.wiki articles sobre catalans que sí que estaven a es.wiki, però també podria ser arran de l'article d'El Punt, però com que ara és un enllaç trencat no me'n recordo bé. Merci per revisar-ho

Resposta a «Proposta d'esborrament de Policarp Hortolà i Gómez»
Amadalvarez (discussiócontribucions)

Hola, estava mirant que calia preparar pel 14F i m'he trobat això:

https://govern.cat/salapremsa/notes-premsa/395665/instruccions-al-repositori-dades-eleccions-del-14-f

Tens o pots tenir acreditació per accedir-hi ?


Un altre tema post-electoral: Caldria anar identificant qui dels candidats que entraria (agafant el pitjor resultat per la seva formació) no tenim a WD i:

  • Aconseguir dades bàsiques
  • Preparar un lot de QS per crear-los, sense executar
  • Preparar també un lot per crear els P39 de tots els electes, tot i que això no cal avançar-se, perquè fins que no tinguin l'acta no cal carregar-lo.

Pregunta: Tens alguna cosa preparada? Vols que fem una pàgina de treball on anar construint contingut ?.

Ja em dius quelcom.

Davidpar (discussiócontribucions)

Hola Amador! Ostres, jo no hi tinc accés, però per Wikidata faria ja tots els items dels possibles candidats a entrar al Parlament, i si no entren no passa res que mantinguin l'item a Wikidata degudament referenciat. De fet, amb Girona, ja hi són tots. El problema (meu) és que la nit electoral treballo, de manera que no podria estar pendent actualitzant les xifres en el mateix moment.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

No pateixis. Les dades globals són molt fàcils d'entrar. L'accés el volia per carregar els resultats municipals, ja que volia construir la taula que mostra el partit més votat per municipi. Miraré de contactar amb els de dades obertes.


Sobre el WD pels candidats "possibles", saps d'alguna enquesta que doni escons per circumscripció?. Habitualment els donen globals.

Merci,

Amadalvarez (discussiócontribucions)
Davidpar (discussiócontribucions)

L'últim CIS juraria que dona per cirscumscripcions, i el CEO també, perquè són els que habitualment publiquen en obert totes les dades.

Resposta a «14 F»
KajenCAT (discussiócontribucions)

Proposta d'esborrament de la pàgina «Andreu Carrascal Simon»

Hola,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Andreu Carrascal Simon», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --KajenCAT (disc.) 10:26, 26 gen 2021 (CET)

Resposta a «Andreu Carrascal Simon»