Usuari Discussió:Davidpar

Salta a: navegació, cerca

Sobre aquest tauler

KRLS (discussiócontribucions)

M'ajudes a Llista de municipis de Catalunya? M'agradaria que la columna comarca també tingués enllaços i si ja poguéssim adaptar els números per què tinguessin un punt abans de les desenes?

Resposta a «Ajuda»
Dante8919 (discussiócontribucions)

Hola David: aquí Dante8919; he escrit un nou article sobre una família relacionada amb l'infern de Dante. Ja l'he publicat i enllaçat amb la pàgina amb italià, però en el darrer moment, no sé si m'he despistat i l'he perdut. Bé en tot cas tinc la de probes. Suposo que per tu serà fàcil trobar-la. El nom és "Obriachi" Gràcies Fins aviat. Dante8919

KRLS (discussiócontribucions)
Resposta a «nova pàgina: Obriachi»
Dante8919 (discussiócontribucions)

Hola David: He publicat un altre article relacionat amb la divina comèdia, que té el noom del títol, te'l mires i ja em dius alguna cosa. Per cert et volia preguntar això del survey, m'estan preguntant fa dies, però jo ja el vaig fer a finals de març i els vaig enviar. Que m'aconselles,el torno a fer com si no l'ahguès enviat? Gràcies per endavant Dante8919.

Davidpar (discussiócontribucions)

Merci! Està molt bé. Els números entre claudàtors fan referència a la bibliografia? Això del survey si ja ho vas fer, ja està. A vegades torna a sortir per si algú no ho ha fet.

Dante8919 (discussiócontribucions)

Hola David:

Gràcies

Sí, fan referència a les 3 cites, perquè he vist que altres autors ho fan així i sembla que és com voldrien els editors, perquè de vegades als articles hi surten finestres que diuen que no queda clar a que es refereix la bibliografia si no ho faig així.

Gràcies, per tot.

Dante8919

Resposta a «Catello di Rosso Gianfigliazzi»

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey

1
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

WMF Surveys, 02:49, 20 abr 2018 (CEST)

Resposta a «Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey»
Dante8919 (discussiócontribucions)

Hola David: Ho sento no paro de molestar. He retocat el que et vaig comentar d'aquest article. En el paràgraf:"Al primer llibre, Tetis té el presentiment que el seu fill (ha mort) a la guerra de Troia i prova d'amagar Aquil•les a l'illa de Sciros disfressant-lo de noia" hauria de dir "ha de morir" i així s'enten el que es diu després. Al paràgraf següent "(A )"Al Purgatori de" la "Divina Commedia" de Dante, "trobem al poeta amb" Virgili i Estaci (són atrapats) quan surten de la cinquena terrassa, reservada als avars i als pròdigs, i entren a la sisena, reservada als golafres."

Si t'ho vols mirar i si et sembla bé, no cal que em diguis res més. gràcies Dante8919

Davidpar (discussiócontribucions)

Sí, ho has fet correctament. Enhorabona!

Resposta a «Publi Papini Estaci»
Dante8919 (discussiócontribucions)

Hola David: He escrit un nou capítol: Infern - Cant Vintè. Si t'es possible te'l mires i li dones el vist i plau, o no. Ja em diràs alguna cosa Gràcies Dante8919

Davidpar (discussiócontribucions)

Bon dia, com va sent costum, estan molt bé. Simplement he fet algunes millores d'estil, sobretot pel que fa als encapçalaments i el format de les referències. Merci!

Resposta a «Infern - Cant Vintè»

Reminder: Share your feedback in this Wikimedia survey

1
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

WMF Surveys, 03:39, 13 abr 2018 (CEST)

Resposta a «Reminder: Share your feedback in this Wikimedia survey»
Dante8919 (discussiócontribucions)
Hola David:

Repassant articles relacionat amb la Divina Comèdia, he vist que en l'article: Publi Papini Estaci (poeta) Hi ha 2 errors o coses millorables: En el paràgraf:"Al primer llibre, Tetis té el presentiment que el seu fill ha mort a la guerra de Troia i prova d'amagar Aquil•les a l'illa de Sciros disfressant-lo de noia" hauria de dir "ha de morir" i així s'enten el que es diu després. Al paràgraf següent "A (Al Purgatori de la)la "Divina Commedia" de Dante, Virgili i Estaci són atrapats quan surten de la cinquena terrassa, reservada als avars i als pròdigs, i entren a la sisena, reservada als golafres. El cant XX" s'hauria de posar en algun lloc el que jo poso entre parèntesi en el començament del paràgraf, perquè sinò no s'enten de quina part de la divina comèdia està parlant. Gràcies Dante8919

Davidpar (discussiócontribucions)

Hola Dante8919, els articles de la Viquipèdia es poden millorar entre tots. Et vull proposar que intentis editar tu mateix l'article a veure si te'n surts ;)

Dante8919 (discussiócontribucions)

Bé ho faré, però després et diré que ho miris, no fos que la pifiés com l'altre dia.

Gràcies de tota manera per la confiança.

Dante 8919

Resposta a «Publi Papini Estaci (poeta)»

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey

1
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

WMF Surveys, 20:41, 29 març 2018 (CEST)

Resposta a «Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey»
Solde (discussiócontribucions)

Hola David, he vist que has tret la citació dels articles de la Marta Rovira, Bassa i Forcadell. Tens tota la raó que la citació no és de la Rovira, em vaig colar. Ho posaries com a:

« Les diputades deixen clar que no volen que la seva situació personal condicioni l’activitat normal del parlament i que cap jutge pugui fer xantatge a la voluntat democràtica del poble de Catalunya. Per sobre els noms concrets hi ha un projecte compartit. »
— Esquerra Republicana de Catalunya[1]

Gràcies!

Davidpar (discussiócontribucions)

Hola! Potser és donar-li massa importància a aquest comunicat en el conjunt de la biografia, però això entenc que és més subjectiu. Almenys si se cita correctament l'autoria, be bold. No seré jo qui m'hi oposi :)

Solde (discussiócontribucions)

Em sembla bé el punt de la importància. Deixe'm-ho així. Gràcies! ;-)

Resposta a «Citació»