Usuari Discussió:Davidpar

Dreceres ràpides: navegació, cerca

Sobre aquest tauler

En clicar «Afegeix el tema», esteu acceptant les nostres Condicions d'ús i esteu alliberant irrevocablement el vostre text sota la llicència CC BY-SA 3.0 i la GFDL
Dante8919 (discussiócontribucions)

Hola David He creat un nou article que lliga pels pèls amb la Divina Comèdia, "Bou de Falaris" t'agrairia que me'l miressis i em dius alguna cosa. Afegir un altra cosa que un dels personatges Peril·los d'Atenes ja té pagina en català, però al xafardejar he vist un error ortogràfic, en lloc de Telèmac d'Agrigento com diuen les altres traduccions s'ha colat "Telinac". No he pogut ficar el IBSN d'un dels llibres que cito perquè en la meva edició, no consta, potser és perquè és del 1965, no ho sé. Bé ja em diras alguna cosa. Fins aviat Dante8919

Resposta a «Bou de Falaris»
Kippelboy (discussiócontribucions)

Hola, com va tot? Et contactem com a participant d'una edició anterior del Viquiprojecte:Sant Jordi, per informar-te que diumenge comencem l'una nova edició del concurs. Enguany l'objectiu és crear, ampliar i traduir articles sobre les millors obres de la literatura catalana (MOLC), ens encantaria comptar de nou amb la teva participació. Esperem que t'inscriguis al concurs. Abraçada! Kippelboy (Amical Wikimedia)

Resposta a «Sant Jordi»
Barcelona (discussiócontribucions)

A veure si netegem una mica els adq.... Intenteu acabar el procés de Ángeles Santos Torroella i si us plau, avalua o vota per algun article per desencallar les pàgines

Resposta a «Adq»
FranSisPac (discussiócontribucions)

Benvolgut David, recentment he vist que, en diverses ocasions, has eliminat “la cinquena” de les notícies de Plantilla:Actualitatportada/Contingut.

Tot i que potser no hi ha una claredat del 100% (com ens passa amb més d’una qüestió), jo diria que la xifra que s’ha mantingut com a més concreta en els últims temps és la de 5 notícies. Ho vaig intentar “sintetitzar” a Plantilla Discussió:Actualitatportada/Contingut#5 notícies (història) on també explicava que el “només 4 notícies” de Plantilla:Actualitatportada#Normativa d'ús d'aquesta plantilla semblava ser una “relíquia enquistada” des del juliol del 2006 (segons les teves pròpies paraules: «la regla que teníem per aquella antiga portada de les pestanyetes»).

Quan vaig revisar els antecedents del tema també vaig veure que més d’un parlàveu d’“ajustar-se a la llargada de l’article del dia”, plantejament que, sembla ser, hauria tingut un cert consens (no documentat, que jo sàpiga). Mai he pogut entendre aquesta “mesura” ja que, tal com exposava en la mateixa discussió, entre un dia i un altre la llargada de l’article del dia pot variar en més del doble, cosa que invalida prendre-ho com a determinant del nombre de notícies en un apartat que transcendeix el cicle de 24 hores.

D’entrada vaig dubtar de quin era el criteri de les teves eliminacions. Potser aplicaves la regla de l'article del dia que havies defensat o estava basat en l’extensió del conjunt de notícies, però el teu resum d’edició que explicitava “4” (del passat 28 de març) va induir que quatre dies més tard jo esmentés, en un resum d’edició, que la xifra «oscil·la entre 4 i 5 segons “autors”», pensant en el que semblava ser la teva posició, de tan sols 4.

Fa una estona he tancat una mica el ventall de xifres, corregint, a “Plantilla:Actualitatportada/Contingut/ús”, una edició “unilateral” que havia passat a “6” la frase original «Hi hauria d'haver 5 notícies». Ho he fet de manera que es manté coherent amb el «No han d'aparèixer més de cinc notícies» que es veu damunt la caixa d’edició de les notícies d'actualitat.

Per altra banda, tenim les dues peces: “Plantilla:Actualitatportada” i “Viquipèdia:Actualitat” que, em sap greu dir-ho ja que tu hi tens una certa vinculació històrica, fan més nosa que servei en crear confusió i estar desactualitzades. Imagino que el problema deriva de basar-nos en la plantilla “Contingut”, la qual per cert no té element Wikidata mentre que les altres dues sí en tenen.

M’agradaria que poséssim una mica d’ordre en tot això, però abans d’entrar en (un nou) debat obert a la pàgina de discussió, voldria tenir-ne la teva visió. Ja em diràs. Cordialment,

Davidpar (discussiócontribucions)

D'acord, gràcies pel context. No n'esborraré més. Simplement ho feia per una qüestió estètica perquè queda un espai en blanc a la caixa de l'article del dia i no queda homogeni.

FranSisPac (discussiócontribucions)

Moltes gràcies, David. Veuràs que avui, per exemple, la xifra "estètica" potser fins i tot hauria de ser de 3, mentre que ara venen dies d'article més llarg! (ho dic com a reforç a la meva posició)

Pel que fa a les dues peces "desactualitzades", que tu has viscut, me'n pots il·lustrar una mica? Gràcies de nou. Cordialment,

Resposta a «Sobre "Actualitatportada"»
Barcelona (discussiócontribucions)

com és que encara no has votat aViquipèdia:Elecció de verificadors de comptes d'usuari/2017? A veure si enllestim ràpid

Resposta a «votacions»
Dante8919 (discussiócontribucions)

Hola David: He compost un nou capítol de l'Infern, el cant tretzè, m'agradaria que te'l miressis i em dius di he de modificar alguna cosa. Dante8919

Davidpar (discussiócontribucions)

Hola! He posat el puntejat a les dues últimes seccions i he formatat les referències. Bona feina!

Dante8919 (discussiócontribucions)

moltes gràcies... continuara.

He rebut una nota d'un tal kippelboy sobre infern ahraint-me la feina sobre la fusió de les dues pagines. Entenc que és l'autor de la primera pagina i que agraeix la feina feta. Suposo.

Dante8919

Resposta a «Infern - Cant Tretzè»
Oriololmo (discussiócontribucions)

Resposta: Jajajajajajajajajajaja, doncs sí, m'agrada la política, Davidpar, i sovint faig articles relacionats amb això. Quins em proposes? --oriolmo (disc.) 19:57, 26 març 2017 (CEST)

Resposta a «Política»
Barcelona (discussiócontribucions)

Aquí s'acostuma a usar el terme Educació inclusiva que ja tenim

Davidpar (discussiócontribucions)

Gràcies! He fet una redirecció.

Resposta a «Edu»
Recared (discussiócontribucions)

Hola. No entenc per què consideres no enciclopèdica la informació sobre com es pronuncia el cognom Sanchis (https://ca.wikipedia.org/w/index.php?title=Vicent_Sanchis_i_Ll%C3%A0cer&diff=18234213&oldid=18232653)

Davidpar (discussiócontribucions)

Hola, crec que això s'hauria d'explicar a l'article del cognom i no a l'article de la persona. El que es fa en alguns articles és posar la transcripció AFI del nom entre parèntesi, com per exemple a Carles Puigdemont. Aquesta podria ser una solució, però no crec que calgui dedicar una frase a la introducció de l'article del personatge.

Recared (discussiócontribucions)

Em sembla que és un cas especial, perquè sovint es pronuncia malament el cognom. Aquests dies, com que està d'actualitat, a la ràdio se senten uns quants "Vicent Sanchís". S'hi podria posar la transcripció AFI, però llavors no crec que s'hi fixi gairebé ningú.

Davidpar (discussiócontribucions)

Encara que alguns s'equivoquin, trobo excessiu dedicar-hi una frase a la introducció. Una altra forma seria posar-ho com una nota de peu de pàgina.

Recared (discussiócontribucions)

Bé.

Resposta a «Sanchis»
Dante8919 (discussiócontribucions)

Hola David soc el pesat d'en Dante8919, només t'escric per dir-te que en la pàgina "Isaïes (profeta)" hi ha un error sota la imatge principal ja que mostra una pintura del profeta on diu "Fresc de Rafael, 1508 (Sant'Agostino, Roma)" quan en realitat és una pintura de la capella sixtina, que a més està referida en una imatge més petita amb un peu que sí que li correspon "Fresc de Miquel Àngel (Roma, Capella Sixtina)". Jo no he pogut modificar, ja que no he pogut agafar la imatge sola. Estaria bé, que es modifiquès. Gràcies Dante8919 Ah, ja vam solucionar lo del "Infern" amb una fusió que em va corregir en Medol.

Davidpar (discussiócontribucions)

Ostres!! Merci per veure-ho! Per modificar el peu de pàgina, cal buscar al codi de l'article el lloc on posa "|peu =". Després del signe d'igual és on va el peu de la imatge principal que surt a la taula de la dreta. Espero que t'hagi servit!

Resposta a «Isaïes (profeta)»