Usuari Discussió:Davidpar

Salta a: navegació, cerca

Sobre aquest tauler

En clicar «Afegeix el tema», esteu acceptant les nostres Condicions d'ús i esteu alliberant irrevocablement el vostre text sota la llicència CC BY-SA 3.0 i la GFDL
Dante8919 (discussiócontribucions)

Hola David: A més del setzè cant, he creat una pàgina sobre un dels personatges que hi surt: Tegghiaio Aldobrandi, ja em diràs alguna cosa. Ja sé que són dies difícils, tranquil, fins després del 2 d'octubre. Gràcies Dante8919

Resposta a «Tegghiaio Aldobrandi»
Dante8919 (discussiócontribucions)

Hola David: t'escric perquè he acabat un nou tema, el Setzè cant de l'Infern. M'agradaria que te'l miressis i em dius si hi ha alguna cosa que canviar, ...etc Gràcies Dante8919

Resposta a «Infern - Cant Setzè»
ESM (discussiócontribucions)

Hola David, estic ensenyant a les meves alumnes de Turisme com va això de la Viquipèdia :)

I de passada menciono a @ÀlexHinojo i a l' @Amadalvarez. Passeu-vos al Flow!

Amadalvarez (discussiócontribucions)

@ESM serà per l'hora, però no entenc que hem de fer.

ESM (discussiócontribucions)

Heheh, no heu de fer res, només explicava a les meves alumnes com es pot interactuar amb els usuaris de la Viquipèdia, i havia vist que ni tu ni l'@ÀlexHinojo no teniu activat el Flow :) En els propers dies faré un anunci a la taverna i us demanaré en general que les acolliu amb l'alegria que us caracteritza!

Amadalvarez (discussiócontribucions)

@ESM Uf. diga'm old fashioned, però fins que no sàpiga fer un "buscar text" entre tots els missatges històrics, em resistiré a canviar.

Resposta a «Hola»
Dante8919 (discussiócontribucions)

Hola David: Bones vacances. Suposo que aquest nou article igual que l'anterior te'ls miraràs al setembre. Aquest té relació, com no amb la Divina Comèdia. El problema que he tingut és que he inserit una taula dels 2 exèrcits però les caselles de les dues columnes, no corresponen exactament. Mira si ho pots arreglar, gràcies. Dante8919

Davidpar (discussiócontribucions)

Hola! Disculpa el silenci. Veig que en Kette t'ha estat ajudant. He afegit un parell de categories. Recorda que ens encapçalaments (ho dic per"La iniciativa militar Güelfa") no van dos punts. M'agrada molt que facis articles de context!! L'article del Cant Quinzè, però veig que han proposat fusionar-la a l'article "Infern (La Divina Comèdia)", com ja ha passat amb la resta de cants. Salut!

Dante8919 (discussiócontribucions)

Hola de nou David:

Ja llegeixo el de la fusió, però que he de fer. Només segueixo la pauta que està establerta en la

viquipèdia italiana, amb els capítols que ells tenen.

Si he de fer alguna cosa ja m'ho direu.

Fins aviat i gràcies.

Dante8919

Resposta a «batalla de Pieve al Toppo»
Dante8919 (discussiócontribucions)

Hola David: He publicat un nou article el cant quinzè de l'Infern, m'agradaria que li donessis una ullada i em dius alguna cosa. Gràcies Dante8919 Fins setembre ja em sembla que et deixaré tranquil.

Resposta a «Infern - Cant Quinzè»
Sjoel (discussiócontribucions)

Hola David! He rebut el teu missatge en relació a la temàtica LGBT. Jo sóc partidari de començar millorant els articles existents (n'hi ha que són moooolt limitats i, fins i tot, erronis), en comptes d'incorporar-ne de nous. Pel que fa a la Barra LGBT, a veure si avui puc canviar-ne parts de l'estructura. Sembla més adequat eliminar aquesta barra. I crear-ne dues. Una sobre "sexualitat humana" i una altra sobre el moviment social, "alliberament sexual". Tots els temes tractats de forma transversa.

La primera barra inclourà tot el coneixement sobre sexualitat, en totes les seves perspectives i dimensions: identitat de gènere, orientació sexual, sexe biològic, relacions etc. I la segona barra serà exclusiva de l'activisme per la igualtat sexual, que inclourà conceptes com l'heterosexisme, fins a la història del moviment social.

Sjoel (discussiócontribucions)

Avui m'he dedicat a eliminar la perspectiva heterosexista o sexofòbica d'alguns articles de la wiki sobre sexualitat. Queda molt per fer. Alguns articles, com a mínim, els he marcat com a "no neutrals".

D'altra banda, l'article en què treballo principalment és Sortida de l'armari. També vaig crear l'article Dia Internacional Contra l'Homofòbia, la Transfòbia i la Bifòbia que és força decent, en comparació amb altres articles de la temàtica. Tu comença per l'article que vulguis! :)

Avui també he creat la Plantilla:Barra lateral sexualitat humana, si hi vols fer un cop d'ull ;). Encara queda molt per afegir. Tinc pensat crear una plantilla horitzontal (que no sigui barra lateral, no sé si m'explico), quan estigui acabada. També he modificat la "barra lateral LGBT", ara es diu Plantilla:Barra lateral alliberament sexual. He canviat la terminologia per incloure tots els moviments socials i sistemes d'opressió relacionats amb la sexualitat humana. Així s'inclouran explicacions sobre totes les dimensions (expressió de gènere, orientació sexual...) , ja que no només té a veure amb l'orientació sexual i la transsexualitat.

La idea és que la "barra lateral alliberament sexual" inclogui temes sobre activisme i sociologia (relacionats amb la cultura), mentre que una nova barra lateral permeti navegar per cada dimensió de la sexualitat humana (com és la versió anglesa), en una perspectiva psicobiològica.

Unapersona (discussiócontribucions)

Només responc al fil per dir que estic millorant Transgènere a una subpàgina del meu usuari, traduint de l'article en anglès. Vaig força lent, així que si un dia us avorriu i voleu donar-me un cop de mà, podeu traduir algun paràgraf més.

Davidpar (discussiócontribucions)

Ei, disculpa la demora. M'agrada molt la idea de dividir-ho en dues barres. Molt d'acord amb el que has exposat. Les dues són molt àmplies. Aquest agost tindré més temps lliure i em posaré a millorar els articles de les barres. Moltes gràcies!

Sjoel (discussiócontribucions)

Gràcies @Davidpar! Molts ànims i força! :D Per qualsevol cosa, comenta.

Resposta a «Temàtica LGBT»
Socialmedia novell (discussiócontribucions)

Ens agradaria aprendre a utilitzar l'eina de viquipedia i la veritat és que anem una mica perduts. Si fossis tan amable podriem comentar els fonaments bàsics de l'us d'aquesta eina tan impresionant. Des de Cafès Novell volem cooperar i aportar articles biografics i historics de valor. Gracies!

Resposta a «Aprendre a utilitzar viquipedia»
Dante8919 (discussiócontribucions)

Perdona que et torni a molestar David, però com que m'has dit que si veig un error el tinc que corregir jo mateix. Vaig trobar-ne uns quants a l'article Capaneu, que és un personatge del cant 14. Mira't-ho. el text que hi havia era aquest "En el quart cant de l'Infern, Dante es troba amb Capaneu al setè cercle (tercer pis) de l'infern. Està acompanyat d'altres blasfems, i d'aquells qui fan servir la «violència contra Déu». Capaneu està allà condemnat a la mentida supina en una plana de sorra cremant mentre cau una pluja de foc sobre ell. Amb tot, Capaneu continua maleint la divinitat i com que és un pagà, adreça les seves malediccions a Júpiter,(l'equivalent de Zeus en la cultura romana), segons diu «perquè així el déu no gaudeixi de la venjança»." Gràcies Dante8919

Davidpar (discussiócontribucions)

Ostres, molt bé! Entre tots, aconseguirem corregir els erros que hi ha. A més, veig que has afegit una referència. Perfecte

Resposta a «Capaneu»
Dante8919 (discussiócontribucions)

Hola David: Suposo que estàs en època d'examens i per això no compareixes. Espero que no sigui per problemes importants. Fa un mes et vaig enviar un article(Bou de Falaris), ara t'envio el següent, el cant catorzè de l'infern. Si tens algun problema i vols que canvii de mentor, m'ho dius. Gràcies per tot Dante8919

Davidpar (discussiócontribucions)

Disculpa, simplement va ser un descuit. Simplement recorda que els títols no cal posar-los en negreta perquè ja automàticament surt un estil d'encapçalament. Per les notes, recorda que caldria posar-les entre les etiquetes <ref>Text de la nota</ref>. Salut!

Dante8919 (discussiócontribucions)

Gràcies per les respostes.

Fins aviat.

Dante8919

Resposta a «Infern - Cant Catorzè»
Dante8919 (discussiócontribucions)

Hola David He creat un nou article que lliga pels pèls amb la Divina Comèdia, "Bou de Falaris" t'agrairia que me'l miressis i em dius alguna cosa. Afegir un altra cosa que un dels personatges Peril·los d'Atenes ja té pagina en català, però al xafardejar he vist un error ortogràfic, en lloc de Telèmac d'Agrigento com diuen les altres traduccions s'ha colat "Telinac". No he pogut ficar el IBSN d'un dels llibres que cito perquè en la meva edició, no consta, potser és perquè és del 1965, no ho sé. Bé ja em diras alguna cosa. Fins aviat Dante8919

Davidpar (discussiócontribucions)

Hola, disculpa la demora. L'article està molt bé, certament. He modificar alguna cosa, com contextualitzar les referències. Quant a "Telinac", ja ho he corregit, però ho podries haver fet tu directament! Aquesta és la filosofia de la Viquipèdia ;) Si no hi ha ISBN, no hi podem fer res, però se cita igualment, com has fet. Gràcies!

Resposta a «Bou de Falaris»