Usuari Discussió:Davidpar

Dreceres ràpides: navegació, cerca

Sobre aquest tauler

En clicar «Afegeix el tema», esteu acceptant les nostres Condicions d'ús i esteu alliberant irrevocablement el vostre text sota la llicència CC BY-SA 3.0 i la GFDL
Jordiferrer (Discussiócontribucions)

T'he fet cas ;-) Joan Antoni Samaranch Salisachs

Davidpar (Discussiócontribucions)

Gran!!

Resposta a «Joan Antoni Samaranch Salisachs»
E4024 (Discussiócontribucions)

Hola. Veo que ha hecho l'article de Bülent Ersoy. Si tiene interés en artistes LGBT turcs, deberia empezar por un gran artista com Zeki Müren. La seva veu me encanta i cada vez que veo sus pelis de los 60s empiezo a llorar. (No me falta razon para hacerlo. :) Si no te interesa, yo lo hago cuando termino mi trabajo sobre los artistas en las categorias de género mas convencionales. Bülent Ersoy tampoco és una artista sin importancia pero Zeki Müren merece mucho mas estar en cada Viquipedia. Bon cap de setmana.

Davidpar (Discussiócontribucions)

Gràcies. Me l'apunto :)

Resposta a «Artistes LGBT»
Dante8919 (Discussiócontribucions)

Hola David:

Suposo que ara comences vacances i que els examens t'han anat bé.

T'envio una darrera entrega abans de les vacances el cant vuitè de l'infern si pots te'l mires i em dius alguna cosa.

No et donaré la murga fins al setembre, ho prometo.

Salut i bones vacances.

Dante8919

Davidpar (Discussiócontribucions)

Fet! Tranquil, si és per articles fets, no em dones la murga. Coses que he anat veient. Els títols de les seccions es creen posant tres guions a davant i tres a darrere, i no deixant un espai al davant. Tampoc s'ha de deixar un espai a l'inici per fer una llista d'enumeració, sinó que es posa un asterisc. Pots donar un cop d'ull editant el codi :) Espero que l'estiu estigui anant bé.

Resposta a «Infern - Cant vuitè»
Xavier Dengra (Discussiócontribucions)

Hola! T'animo a participar de nou al Viquirepte Any Llull! És el concurs d'enguany del projecte germà Viquidites, que celebra el 12è aniversari i posa èmfasi en la creació de citacions sobre l'obra de Ramon Llull i dels escriptors en llengua catalana. T'hi animes? Inscriu-t'hi en aquest enllaç!

Resposta a «Viquirepte Any Llull de Viquidites»
XalD (Discussiócontribucions)

(castellà) ¡Hola! Antes que nada, disculpa que te escriba en castellano, pero no hablo nada de catalán. Me pregunto si tienes alguna referencia de esto, algo que preguntan en Wikipedia en español. Por más que he buscado, Andrés Caicedo no estudió en la Universidad Complutense de Madrid (de hecho, no sé si estudió en alguna parte por fuera de Colombia). ¿Podrías aclararlo? Un saludo, --·×ald·es 19:44, 23 jul 2016 (CEST)

Davidpar (Discussiócontribucions)

Lo puse importando automáticamente los datos de las infotablas de la Wikipedia en catalán. Ya lo he borrado porqué no hay referencias. Gracias :)

XalD (Discussiócontribucions)

(castellà) ¡Muchas gracias! (Sigo sin entender cómo funciona tu discusión). ·×ald·es 20:19, 23 jul 2016 (CEST)

Resposta a «Andrés Caicedo»
Kippelboy (Discussiócontribucions)

Bon dia, et recordo que avui comença el repte #MakingAfrica i Cap Verd, on et vas apuntar com a participant fa uns dies. Esperem que gaudeixis del concurs! --~~~~

Resposta a «Making Africa i Cap Verd»
Dante8919 (Discussiócontribucions)

Hola David:

Espero que t'hagin anat bé els exàmens, com que ja tinc una edat provecta, no he caigut que això passa en aquest mes.

Ara m'he embolicat en un altre article, que no estava en català i és una paraula que ha sortit en els de la Divina Comèdia. Total que he fet una traducció dels que hi havia en altres llengües i le completat una mica. Quan puguis sense pressa te'l mires.

Els articles del sisè i setè cants se'ls ha mirat en Paucabot que és el corrector que tens darrera a la llista. Però si te'ls mires tu també anirà bé suposo.

Gràcies per tot.

Dante8919

Davidpar (Discussiócontribucions)

Sí, ho he vist i ja li he fet quatre retocs. Molt bé!

Dante8919 (Discussiócontribucions)

Gràcies David, tinc un petit problema, que si intento modificar l'article, (a bibliografia hi manca una vocal hi posa "naturalez" per "naturaleza"), no em deixa entrar a l'apartat de bibliografia per modificar-la.

Gràcies per tot

Dante8919

Dante8919 (Discussiócontribucions)

David, No cal que em responguis, ja ho he resolt treballant sobre el número de la cita.

Gràcies de totes formes

Dante8919

Davidpar (Discussiócontribucions)

Ok, gràcies!:)

Resposta a «Pleonexia»
Dante8919 (Discussiócontribucions)

Hola David:

Aquí Dante 8919. He acabat el setè cant de l'infern de la Divina comèdia, però veig que fa un mes que no m'has contestat la correcció del Cant anterior el sisè. Suposo que tens molta feina.

Si vols que busqui un altre mentor o penses que hi ha algú que es pugui dedicar més a aquest tema de lletres, m'ho dius. Gràcies.

Dante 8919

Davidpar (Discussiócontribucions)

Hola Dante! Perdona, que he estat amb exàmens. No m'he oblidat de tu. Ara hi dono una ullada. Gràcies!

Resposta a «Divina comèdia - Infern - Cant setè»
Aprenent2 (Discussiócontribucions)

Benvolgut Davidpar,

Veig que has intentat per enèsima vegada esborrar una entrada que he inclòs a l'article referent a Benet Salellas. No sé quin és el motiu d'intentar amagar informació (pública per altra banda) de la declaració de béns d'en Benet.

Crec rellevant aquesta informació, com veig que tu no, però no haurien de ser els lectors de la Viqui qui en treguin les seves pròpies conclusions i no deliberadament censurar-la?

Dius que no hi ha referències, però si t'hi fixes, a l'entrada s'hi inclouen dos enllaços externs on es poden comprovar les afirmacions que es diuen. No és un redactat tendenciós com esmentes, sinó que és un relat d'uns fets. (que per a tu són irrellevants i que per a un altre potser no).

T'agrairia que abans de tornar a esborrar-ho, pensis si realment cal no incloure un fet que pot ser d'interès del personatge.

Catalaalatac (Discussiócontribucions)

Ei David,

Simplement et volia preguntar una cosa. Què en saps de la Viquipèdia:Viquimarató Castells 2016? És que no veig que hi hagi articles nous o que s'hagin ampliat.

Davidpar (Discussiócontribucions)

Hola Catalaalatac! Va ser un format un pèl diferent al d'una viquimarató clàssica. Vam muntar cinc taules, presidides per un viquipedista que en petit grup explicava els conceptes bàsics de la Viquipèdia, resolia dubtes, com editar, ... En aquest petit format, entràvem a entrades de colles o de temes de castells per repassar-los entre tots i millorar-los. Pots mirar les meves edicions al dia de la viquimarató per veure els articles millorats. Per això, no partíem d'una llista pretancada d'articles, sinó que depenent dels membres de la taula anàvem canviant d'article. Aquest format es va fer per raons logístiques del propi espai, però també tenint en compte que si els castellers editaven sobre la seva colla podrien arribar a incórrer un conflicte d'interessos. Salut.

Resposta a «Viquimarató Castells»