Usuari Discussió:Davidpar

Dreceres ràpides: navegació, cerca

Sobre aquest tauler

En clicar «Afegeix el tema», esteu acceptant les nostres Condicions d'ús i esteu alliberant irrevocablement el vostre text sota la llicència CC BY-SA 3.0 i la GFDL
Catalaalatac (Discussiócontribucions)

Ei David,

Simplement et volia preguntar una cosa. Què en saps de la Viquipèdia:Viquimarató Castells 2016? És que no veig que hi hagi articles nous o que s'hagin ampliat.

Davidpar (Discussiócontribucions)

Hola Catalaalatac! Va ser un format un pèl diferent al d'una viquimarató clàssica. Vam muntar cinc taules, presidides per un viquipedista que en petit grup explicava els conceptes bàsics de la Viquipèdia, resolia dubtes, com editar, ... En aquest petit format, entràvem a entrades de colles o de temes de castells per repassar-los entre tots i millorar-los. Pots mirar les meves edicions al dia de la viquimarató per veure els articles millorats. Per això, no partíem d'una llista pretancada d'articles, sinó que depenent dels membres de la taula anàvem canviant d'article. Aquest format es va fer per raons logístiques del propi espai, però també tenint en compte que si els castellers editaven sobre la seva colla podrien arribar a incórrer un conflicte d'interessos. Salut.

Resposta a «Viquimarató Castells»
Dante8919 (Discussiócontribucions)

Hola Davidpar:

Aquí Dante 8919, he acabat de construir l'article del cant sisè de l'Infern. Està corregit ortogràficament amb el Wikicheck i ja estan posades les imatges. Diguem alguna cosa.

A part et volia preguntar: he rebut algunes notes en anglès i francès que em sembla que són impersonals, ja que em recomanen com he d'escriure un article, però veig quee només diuen generalitats. He de fer alguna cosa?

Gràcies per l'atenció

Dante8919

Resposta a «Divina Comèdia- Cant sisè»
Fèlix Gener (Discussiócontribucions)

Bona nit David,

M'he oferit per resoldre el conflicte amb l'article d'Arturo Gaya. El trobo absolutament referenciat i, amb els darrers canvis, de redacció més que correcta. Em sembla injust i discriminat que encara mantingui l'avis d'inadmissibilitat; molt més encara després de revisar altres articles similars de la viquipèdia. No sóc viquipedista experimentat però he treballat molts anys en edició d'enciclopèdies. No tinc cap conflicte d'interessos amb el biografiat ni crec que pel fet d'intentar resoldre un tema així se'm hagi d'insinuar que el podria tenir (l'escrit que he rebut de benvinguda m'invita sorprenentment a llegir sobre el tema). Crec que a la Viquipèdia les coses són clares: fets rellevants, fonts fiables, referències...

Proposo la teva ajuda perquè he vist que en la discussió has defensat l'article.

Una abraçada,

Fèlix Gener

Resposta a «Arturo Gaya»
Manlleus (Discussiócontribucions)

Bones! Hi ha una votació d'esborrar pàgines en Viquipèdia:Esborrar pàgines/Propostes#Niko Bellic, es comenta perquè després de la vostra votació un o més usuaris han realitzat canvis substancials de la pàgina per a que sigui possible una revaloració del vot, si és així, voteu de nou o comenteu els punts clau per la seva millora, conserva o esborrament. Salutacions i gràcies per l'atenció!

Resposta a «Niko Bellic»
Dante8919 (Discussiócontribucions)

Hola David:

Desprès de 2 mesos he aconseguit acabar un altre capítol de l'Infern. Et prego que el revisis. L'he passat dos cops pel Wikicheck, però el més important i que jo no sé corregir és el títol inicial en el que ha quedat la paraula cinqué amb accent tancat quan en realitat és obert (cinquè), canvia-ho tu si pots.

Moltes gràcies

Dante8919

Davidpar (Discussiócontribucions)

Hola Dante! Moltes gràcies, ja he corregit el títol :)

Resposta a «Infern Cant Cinquè»
Mbosch (Discussiócontribucions)

L'article Claustre del Mas del Vent ja és de qualitat, felicitats.--~~~~

Resposta a «Claustre del Mas del Vent»
Dante8919 (Discussiócontribucions)

Hola David:

Aquí Dante8919 he acabat d'escriure el cant quart de l'infern de la divina comèdia de Dante. M'agradaria que me'l supervisessis i si procedeix l'inclous a la Wikipèdia i si no em dius quins canvis hi hauria de fer. Tinc una nota en Bibliografia que em diu que hi manquen dades. He posat totes les que tinc. Ja ha estat passat per Wikicheck.

Gràcies per endavant

Ja em diràs alguna cosa

Dante8919

Davidpar (Discussiócontribucions)

Hola Dante8919. Està molt bé. Tingues en compte que no cal el meu permís per incloure'l a la Viquipèdia i que, de fet, ja l'has penjat tu correctament. Procedeixo a fer algunes edicions menors. Estàs fent molt bona feina.

Davidpar (Discussiócontribucions)

Hola Dante8919, et recomano que revisis els noms en català de personatges històrics perquè he detectat algunes faltes: com Héctor (Hèctor), Lavinia (Lavínia), Bruto (Brut). Però en general està tot molt bé. T'animo a continuar així.

Dante8919 (Discussiócontribucions)

Moltes gràcies David, he tornat a fer el repàs i correcció d'algunes paraules.

Repeteixo moltes gràcies.

Fins a la propera

Dante8919

Resposta a «Divina comèdia - Infern - Cant quart»
Panotxa (Discussiócontribucions)

He proposat l'esborrat de la pàgina atès que no disposa de referències que n'avalin la seva admissibilitat

Resposta a «Fórmula TV»

Associació Espanyola de Pediatria d'Atenció Primària

1
Panotxa (Discussiócontribucions)

He proposat l'esborrat de l'article que vas començar atès que no hi ha referències que justifiquin la seva admissibilitat

Resposta a «Associació Espanyola de Pediatria d'Atenció Primària»

can you translate this article in your languge?

2
Hosseinblue (Discussiócontribucions)

Wish the best for you ...

Could you please write a article in your languge, based on [https://en.wikipedia.org/wiki/Laki_dialect "Laki_dialect"] or [https://fa.wikipedia.org/wiki/کوروف "زبان لکی"]???

""""Please. Article about Laki_dialectis . If you do that, please put interwiki link into English version. """

Davidpar (Discussiócontribucions)

Fet!