Usuari Discussió:Davidpar

Salta a: navegació, cerca

Sobre aquest tauler

Dante8919 (discussiócontribucions)

Hola David: He fet un nou article sobre la divina comèdia: Infern - Cant Dinovè. Si te'l pots mirar i em dius alguna cosa quan puguis. Gràcies Dante 8919

Davidpar (discussiócontribucions)

Merci! He fet alguns canvis de format (títols, negretes, puntejat, etc). Alguns companys ja l'havien revisat.

Dante8919 (discussiócontribucions)

Moltes gràcies

Dante8919

Resposta a «Creació nou article: Infern - Cant Dinovè»
Pau Colominas (discussiócontribucions)

Hola David,

T'he revertit una edició a Mesa del Parlament de Catalunya, doncs les taules indiquen la militància per partit polític. En aquest sentit, EUiA no és un partit sinó una coalició, i David Companyon i Costa milita al Partit Obrer Revolucionari, integrat en l'esmentada coalició. Per això, de la mateixa manera que s'hi indica CDC i no CiU hauríem d'indicar el POR i no EUiA (i, en ambdós casos, hi ha una nota explicativa al costat).

A més, pensa que els canvis han de concordar en 3 seccions dins el mateix article: per càrrec, per legislatura i a la llegenda final.

Si no ho veus clar en parlem.

Una abraçada!

Davidpar (discussiócontribucions)

Disculpa, per un moment pensava que EUiA era constituït com a partit. Per cert, ja que som aquí, sé que potser no hi haurà consens, però fa temps que penso que les distincions dels diputats les hauríem de fer per grups parlamentaris i no per partits. En ser un Parlament, crec que les divisions haurien de ser per grups parlamentari. El mateix amb les categories.

Pau Colominas (discussiócontribucions)

Jo crec que ambdues categoritzacions són útils. Per tant, faria categories pels grups (Categoria:Diputats al Parlament de Catalunya per CiU) i subcategories pels partits (Categoria:Diputats al Parlament de Catalunya per CDC, Categoria:Diputats al Parlament de Catalunya per UDC) i independents (Categoria:Diputats independents al Parlament de Catalunya per CiU). Per CiU, com pots veure, ja està fet així. Per la resta no ho sé.

Pau Colominas (discussiócontribucions)

Pel que fa a l'article Mesa del Parlament de Catalunya, què et sembla fer dues columnes i que s'hi esmentin tots dos conceptes?

Davidpar (discussiócontribucions)

I en casos com JxSí, JxCat, CSQP o CeCP?

Pau Colominas (discussiócontribucions)

Pel que fa la categorització, aquests quatre ara mateix només categoritzen el grup i no el partit.

Resposta a «David Companyon a Mesa del Parlament de Catalunya»
Konkordia (discussiócontribucions)

Hola David, avui he comentat en una reunió amb VilaWeb la possibilitat que en articles de la premsa digital es poguessin enllaçar paraules, determinades per la redacció, a la Viquipèdia i que el lector pogués tornar a l’article del diari amb un sòl clic per seguir llegint-lo. Això ja es pot fer actualment, però comporta retards i més clics. Vicent Partal m'ha dit que ja s'havia tractat aquest tema amb algú a Viquipèdia. Jo ho crec interessant. Em pots dir l'estatus (diferit, descartat, cercant recursos, etc.?)

Davidpar (discussiócontribucions)

Hola. Potser va sortir en alguna trobada però la veritat és que desconeixia aquesta proposta. Entenc que va descartar

Resposta a «Enllaç a Viquipèdia des de premsa digital»
Medol (discussiócontribucions)

S'ha iniciat la discussió sobre l'esborrament de l'article Albert Mitjà i Sarvisé, que veig que vas iniciar. Ho comento per si hi vols participar (Viquipèdia:Esborrar pàgines/Propostes)

Resposta a «Albert Mitjà i Sarvisé»

Venedico Caccianemico i Alessio Interminelli

2
Dante8919 (discussiócontribucions)

Hola David: Perdona aquest cop he estat més insistent, però a la taverna ja m'ho han solucionat. He enviat aquests dos nous articles acabats, que tenen relació amb el darrer article que vaig publicar del divuité cant de la divina comèdia. El de la Ghisolabella Caccianemico també va en aquest grup. Si te'ls pots mirar. Quan puguis em dius alguna cosa. Moltes gràcies per endavant Dante8919

Davidpar (discussiócontribucions)

Ja me'ls he mirat, estan correctes. He fet algunes correccions d'estil, com per exemple posar en negreta el nom al principi. Alguns companys també ja havien millorat algun aspecte, com afegir una infotaula a dalt a la dreta. Salutacions.

Resposta a «Venedico Caccianemico i Alessio Interminelli»
Dante8919 (discussiócontribucions)

Ho sento David: Soc Dante 8919 m'ha tornat a passar lo del format amb el següent article dedicat al germà de la Ghisolabella i no he pogut acabar de completar l'article. Mira d'ajudar-me quan puguis. Moltes gràcies Dante8919

Davidpar (discussiócontribucions)

Bon dia! Ara mateix no sé dir-t'ho. Recomano que ho preguntis a Viquipèdia:La taverna/Ajuda. Gràcies!

Resposta a «Venedico Caccianemico»
Dante8919 (discussiócontribucions)

Hola David: Estic atrapat en un article que té relació amb el cant divuité que és el de l'encapçalat Ghisolabella Caccianemico, però em surt en un format complexe i no el puc modificar. Mira a veure si me'l pots arreglar, perquè el pugui acabar. Em sembla que vaig obrir dos cops seguits l'article o alguna cosa així. Dante8919

Davidpar (discussiócontribucions)

Bon dia. En principi, hauries de poder-lo modificar lliurement. El que passar en aquest article és que té dos avisos. Un fa referència a l'admissibilitat, és a dir, que cal millorar i ampliar les referències bibliogràfiques perquè pugui tenir article a la Viquipèdia. L'altre explica que cal un paràgraf d'introducció de l'estil "Aristòtil (Estagira, Grècia, 384 aC - Eubea, Grècia, 322 aC) va ser un filòsof de l'Antiga Grècia. Se'l considera com un dels grans pensadors de la humanitat. La seva lògica, naturalisme i ètica dominaren en el pensament europeu durant gairebé 2.000 anys, fins ben entrat el segle XVI." Gràcies!

Dante8919 (discussiócontribucions)

Dante8919:

Però el que passa David, és que el format per completar els links i per modificar el redactat, ha canviat, ja que ara, no em surt la possibilitat modifica, sino només modifica el codi i per tant sembla que no puc actuar sobre l'escrit si no surt en un format que porta claudators i tota una sèrie de paraules d'informàtic, per mi incomprenssibles. Així, que ni puc ampliar el text, ni puc posar els links.

Gràcies

Dante8919

Davidpar (discussiócontribucions)

Ja sé el que et passa. No sé per què te s'ha activat l'editor wiki, que és amb claudàtors i un codi més tècnic. Has d'editar amb l'editor visual. En principi clicant aquí hauries d'accedir-hi.

Resposta a «Ghisolabella Caccianemico»
MarisaLR (discussiócontribucions)

Per qüestions personals no em puc comprometre. Moltes gràcies y moltes salutacions.

Enric (discussiócontribucions)

A mi tampoc no m'interessa. No em sento gens còmode parlant en públic, em sap greu. Gràcies per pensar-hi però no em ve de gust.

Jaumellecha (discussiócontribucions)

Molt bones i bon any! Pel que fa a mi, em passa el mateix que l'Enric. També em sap greu i gràcies per pensar-hi.

Resposta a «La nit dels ignorants»
Dante8919 (discussiócontribucions)

Hola David: He enviat una nova entrega de l'Infern, el cant divuitè. Magradaria que li donessis un cop d'ull i si s'ha de modificar alguna cosa m'ho dius. Gràcies Dante8919 Et volia fer una pregunta, m'agradaria editar aquests capitols en paper per fer-ne una mena de llibre. Hi ha una opció en la pestanya lateral que ofereix aquesta possibilitat, però com va, només cal seguir les instruccions? Gràcies de nou.

Davidpar (discussiócontribucions)

Hola! M'agrada molt que segueixi fent article. Aquest en general és correcte, en la línia dels anteriors. A la barra lateral hi ha l'opció "Crear un llibre" que permet compaginar i organitzar diversos articles, descarregable com a fitxer (PDF o d'altres), o imprimible en paper. A Ajuda:Llibres trobaràs la informació. Espero que tinguin una bona entrada d'any!

Resposta a «Infern - Cant Divuitè»
Barcelona (discussiócontribucions)

T'animes a actualitzar l'article sobre el programa Polònia? Dins la qq li podríem treure la plantilla d'obsolet

Davidpar (discussiócontribucions)

Disculpa, estava d'exàmens. Merci per avisar-me, vaig editar-lo fa anys, però feia molt de temps que estava abandonat. He aprofitat per crear articles relacionats Set de nit, Mire usté, 7 de notícies, Las cerezas, Ángeles Yagüe, El Terrat (programa de ràdio)

Resposta a «Polònia»