Usuari Discussió:Davidpar

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

Proposta d'esborrament de Policarp Hortolà i Gómez

2
Sorenike (discussiócontribucions)

Hola, David,

He obert una proposta per esborrar la pàgina «Policarp Hortolà i Gómez», que vas crear fa uns anys. Estic fent una revisió d'articles de persones nascudes a Badalona i he intentat trobar referències d'aquest bon home i no hi ha hagut manera... No ho sé, si hi vols donar un cop d'ull, perfecte, però la veritat és que amb la quantitat de cosa que té publicada aquest home, m'esperava trobar alguna cosa i un desengany total :(

Davidpar (discussiócontribucions)

Ostres, no sé ni per què vaig fer l'article. Suposo que venia a tomb d'incorporar a ca.wiki articles sobre catalans que sí que estaven a es.wiki, però també podria ser arran de l'article d'El Punt, però com que ara és un enllaç trencat no me'n recordo bé. Merci per revisar-ho

Resposta a «Proposta d'esborrament de Policarp Hortolà i Gómez»
Amadalvarez (discussiócontribucions)

Hola, estava mirant que calia preparar pel 14F i m'he trobat això:

https://govern.cat/salapremsa/notes-premsa/395665/instruccions-al-repositori-dades-eleccions-del-14-f

Tens o pots tenir acreditació per accedir-hi ?


Un altre tema post-electoral: Caldria anar identificant qui dels candidats que entraria (agafant el pitjor resultat per la seva formació) no tenim a WD i:

  • Aconseguir dades bàsiques
  • Preparar un lot de QS per crear-los, sense executar
  • Preparar també un lot per crear els P39 de tots els electes, tot i que això no cal avançar-se, perquè fins que no tinguin l'acta no cal carregar-lo.

Pregunta: Tens alguna cosa preparada? Vols que fem una pàgina de treball on anar construint contingut ?.

Ja em dius quelcom.

Davidpar (discussiócontribucions)

Hola Amador! Ostres, jo no hi tinc accés, però per Wikidata faria ja tots els items dels possibles candidats a entrar al Parlament, i si no entren no passa res que mantinguin l'item a Wikidata degudament referenciat. De fet, amb Girona, ja hi són tots. El problema (meu) és que la nit electoral treballo, de manera que no podria estar pendent actualitzant les xifres en el mateix moment.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

No pateixis. Les dades globals són molt fàcils d'entrar. L'accés el volia per carregar els resultats municipals, ja que volia construir la taula que mostra el partit més votat per municipi. Miraré de contactar amb els de dades obertes.


Sobre el WD pels candidats "possibles", saps d'alguna enquesta que doni escons per circumscripció?. Habitualment els donen globals.

Merci,

Amadalvarez (discussiócontribucions)
Davidpar (discussiócontribucions)

L'últim CIS juraria que dona per cirscumscripcions, i el CEO també, perquè són els que habitualment publiquen en obert totes les dades.

Resposta a «14 F»
KajenCAT (discussiócontribucions)

Proposta d'esborrament de la pàgina «Andreu Carrascal Simon»

Hola,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Andreu Carrascal Simon», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --KajenCAT (disc.) 10:26, 26 gen 2021 (CET)

Resposta a «Andreu Carrascal Simon»

Nou article relacionat amb l'Infern de Dante

2
Dante8919 (discussiócontribucions)

Hola David: he escrit un nou article relacionat amb l'Infern de la Divina Comèdia de Dante sobre un personatge que hi apareix: Angiolello da carignano. Si he de fer alguna cosa ja m'ho direu. Moltes Gràcies Dante8919

Davidpar (discussiócontribucions)

Gràcies! Faig petits retocs.

Resposta a «Nou article relacionat amb l'Infern de Dante»
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)
Wikipedia Asian Month 2020

Dear Participants, Jury members and Organizers,

Congratulations!

It's Wikipedia Asian Month's honor to have you all participated in Wikipedia Asian Month 2020, the sixth Wikipedia Asian Month. Your achievements were fabulous, and all the articles you created make the world can know more about Asia in different languages! Here we, the Wikipedia Asian Month International team, would like to say thank you for your contribution also cheer for you that you are eligible for the postcard of Wikipedia Asian Month 2020. Please kindly fill the form, let the postcard can send to you asap!

  • This form will be closed at February 15.
  • For tracking the progress of postcard delivery, please check this page.

Cheers!

Thank you and best regards,

Wikipedia Asian Month International Team, 2021.01
Resposta a «Wikipedia Asian Month 2020 Postcard»
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)
Resposta a «Wikipedia Asian Month 2020 Postcard»
Giosue costa 1998 (discussiócontribucions)

Bon dia David,

estic escrivint un article sobre un activista barceloní, la seva trajectoria professional i d'activisme al llarg de la seva vida. És una persona importat i pioniera en l'àmbit català i espanyol sobre el VIH/SIDA. La pàgina està redactada, m'agradaria que hi fessis un cop d'ull i que es poguès veure quan algú fa una cerca en google.

Gràcies

Paucabot (discussiócontribucions)
Davidpar (discussiócontribucions)

Merci pel context, Paucabot. Bon dia, Giosue costa 1998. Merci per animar-te a editar la Viquipèdia i voler donar coneixement a una persona. La meva principal recomanació per millorar l'article és fixar-te en els dos avisos de dalt. Per una banda, s'avisa que l'article té un to curricumulesc. Això per algú de fora de la Viquipèdia pot cridar l'atenció, però fa referència al fet que s'entra a molts detalls com si fos un Linkedin, quan el text hauria de tenir un to enciclopèdic. Això té a veure també amb els criteris de verificabilitat, segons els quals totes les afirmacions que es fan han d'estar referenciades en notícies de premsa, llibres publicats sobre ell, etc etc Aquest és el motiu pel qual apareixen al text els missatges de "[cal citació]". Per altra banda, has de tenir en compte la qüestió del conflicte d'interessos que ja t'ha comentat en Paucabot.

Resposta a «Cercant un mentor»
Jordiventura96 (discussiócontribucions)

Moltes gràcies per haver participat en el concurs 100 Dones de la BBC, el passat desembre. Amb la creació de 152 biografies, hem contribuït a revertir el biaix de gènere a la Viquipèdia. T'animem a seguir creant i ampliant biografies de dones. --Jordiventura96 (disc.) 18:42, 3 gen 2021 (CET)

100viquidonesBBC
Gràcies, W0u7644iqpfse8cq, per la teva contribució al viquiprojecte 100 Dones BBC! Gràcies a les teves contribucions hem assolit el repte que ens proposàvem. Et concedim aquesta medalla perquè la llueixis amb orgull.
Resposta a «100 viquidones BBC»
Dante8919 (discussiócontribucions)

Hola David: per fi, aquest és el darrer cant de l'Infern, em sembla que ja ho he enllestit tot, us ho mireu, si necessiteu alguna modificació, em dieu. Moltes gràcies Dante8919

Resposta a «Infern - Cant trenta quatrè»
F3RaN (discussiócontribucions)

Moltes gràcies per la teva participació al Mes de l'Àsia a la Viquipèdia. Enguany s'han creat en total 413 nous articles en català relacionats amb l'Àsia. A destacar, les biografies de dones i els articles sobre l'Àsia Central, entre d'altres. A nivell global, s'han creat al menys 6.672 articles. El recompte i verificació d'articles durarà encara fins al 31 de desembre. Per experiència amb edicions passades, imagino que un cop tots els jurats hagin acabat la seva feina, l'organització internacional contactarà a cadascú dels participants mitjançant la pàgina de discussió, detallant les instruccions per sol·licitar l'enviament de postals des de l'Àsia. Et recomano paciència ja que el procés és llarg. L'any passat les postals foren enviades amb diversos mesos de retard. De nou, gràcies i desitjo que participis a la pròxima edició! --F3RaN (disc.) 22:41, 2 des 2020 (CET)

MEDALLA DE BRONZE per haver contribuït amb 5 articles durant el Viquiprojecte Mes d'Àsia 2020. El jurat, --F3RaN (disc.) 22:41, 2 des 2020 (CET)
Resposta a «Asian Month 2020»