Usuari Discussió:Davidpar

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

CarlesMartin (discussiócontribucions)

La intenció és catalanitzar les dates de les referències, que en tenim moltes en anglès. Mira que miro de fixar-m'hi eh, perquè August és un nom també, és clar, però alguna se m'escapa. Merci per avisar i corregir-ho!

Resposta a «August»

Nou article relacionat amb la Divina Comèdia: La brigada malgastadora

1
Dante8919 (discussiócontribucions)

Hola David: T'escric de nou perquè he elaborat un nou article relacionat amb el cant 29 de la Divina Comèdia: La brigada malgastadora. Us el mireu i si voleu que arregli alguna cosa m'ho dieu. Gràcies Dante8919

Resposta a «Nou article relacionat amb la Divina Comèdia: La brigada malgastadora»
Fèlix Gener (discussiócontribucions)

Bon dia David, pots estar una mica al damunt de l'article sobre Cati Plana? Estic treballant en la seva reescriptura, ja que estic d'acord en que sembla més un currículum que un article enciclopèdic, però seria una llàstima que s'eliminés ja que la Cati Plana és un nom fonamental en la història de l'Acordió Diatònic a Catalunya. Si vas vigilant, veuràs que aniré publicant modificacions. T'agrairé si pots treballar en el que et sigui possible en la seva millora. Molt cordialment, Fèlix Gener.

Resposta a «Cercant un mentor»

Nou article també relacionat amb la Divina Comèdia

1
Dante8919 (discussiócontribucions)

Hola David:

Ahir vaig publicar un altre article sobre un personatge secundari de l'Infern, però em sembla que per problemes tècnics, no va entrar la notificació.

Es tracta de Bonturo Dati

Us el mireu. Si hi ha algun problema, m'ho dieu

Gràcies

Dante8919

Resposta a «Nou article també relacionat amb la Divina Comèdia»

Nou article relacionat amb la Divina Comèdia

1
Dante8919 (discussiócontribucions)

Hola David: He publicat un nou article d'un personatge secundari de l'Infern de la Divina Comèdia: Pier da Medicina. Ja us el mirareu. Si he de corregir alguna cosa m'ho dieu Gracies Dante8919

Resposta a «Nou article relacionat amb la Divina Comèdia»
Dante8919 (discussiócontribucions)

Hola David:

He afegit un nou article, i aquesta notificació ja l'havia fet, però com de tant en tant em surt que la meva IP està bloquejada, no sé quan puc publicar i quan no.

Si tinc que canviar alguna cosa de l'article m'ho dieu.

Gràcies

Dante8919

Resposta a «Infern, Cant vint-i-Novè»
Isidre blanc (discussiócontribucions)

Hola David, et prego que vegis la proposta Tema:V7xeux5qr8tmd46k a la taverna. Ho dic amb relació a Bagergue (Q11907586) on "Pujolo" segurament hauria d'anar a Part de (P361). Observa que no surt a la infotaula. Suposo que hi haurà altres casos semblants. Jo ho repassaràs. Un saludo.

Davidpar (discussiócontribucions)

Hola Isidre, jo crec que aquest cas és semblant al que comenta l'Amadalvarez amb les comarques i províncies. Bagergue forma part del municipi de Naut Aran, però al terçó de Pujòlo. Com que els terçons estan reconeguts en la Llei sobre el règim especial de la Vall d'Aran i s'utilitzen com a circumscripcions a les eleccions del Consell General d'Aran, crec que es poden entendre com a entitat territorial administrativa a Localitzat a l'entitat territorial administrativa (P131). És el raonament que havia fet, però si cal es pot canviar. Merci!

Resposta a «Entitat administrativa a Wikidata»
Marc Renau Meier (discussiócontribucions)

Hola! Soc molt negat amb informatica/ordinadors. Gracies a l'ajuda de'n Flamenc vaig poder publicar un article sobre Albert Galimany. Tinc "a punt" un petit article sobre en Josep Soler i Ventura, i en Flamenc ja em va obrir una wikidata de'n Josep Soler i Ventura. M'agradaria escriure'n l'article i assegurar-me que esta vinculat amb la wikidata que ell va crear. Vaig molt perdut, ara ja ni trobo el link amb la wikidata de'n Josep Soler i Ventura. Algu em pot ajudar siusplau? Gracies

Marc Renau Meier (discussiócontribucions)
Marc Renau Meier ha amagat aquest apunt (historial)
Marc Renau Meier (discussiócontribucions)
Davidpar (discussiócontribucions)

Hola Marc! Per penjar l'article copiant el contingut de la pàgina de proves a aquí. Llavors pots clicar a "Publica la pàgina" i quan ho hagis fet faré la vinculació amb Wikidata. Salut!

Marc Renau Meier (discussiócontribucions)
Davidpar (discussiócontribucions)

Bon dia! Ho acabo de veure i un altre usuari ja l'ha acabat de polir i ha fet la vinculació amb Wikidata. Ho pots veure a l'historial. És la màgia de la Viquipèdia ;)

Resposta a «Cercant un mentor»
Dante8919 (discussiócontribucions)

Hola David: t'envio un nou article que si podeu us el mireu i em dieu alguna cosa és el Cant 28 de l'infern. Moltes gràcies Dante8919

Resposta a «Infern Cant vint-i-vuitè»
Amadalvarez (discussiócontribucions)

Mira com queda l'invent edl friqui Macroniense: Usuari:Amadalvarez/traduccions automàtiques.

No entenc que digui que la llengua és només francès i que el "locutor" és el Macron. Llevat que no sigui "la roda de premsa" ,sinó el "discurs de Macron". També trobo a faltar una imatge.

No mostro el Subjecte representat (P180) però ho podria afegir. Que en penses?

Lo bo que té aquesta idea és poder fer una anàlisi de temes tractats, freqüència, etc. dels continguts dels discursos dels polítics.

Davidpar (discussiócontribucions)

Hola! M'ha flipat aquest usuari! És brutal com està documentant totes les rodes de premsa! T'imagines fer-ho pel govern català? Déu meu...

He trobat aquesta foto però sembla feta un mes abans.

Jo crec que peca de macron-centrisme i per això el locutor i la llengua. Ho he canviat, ja que la instància és "roda de premsa" i no "discurs en una roda de premsa". Quant a afegir el subjecte representat, tinc dubtes. Ara pot quedar graciós perquè fem una prova, però en un article pot quedar llarguíssim. No ho sé...

Amadalvarez (discussiócontribucions)

No t'animaries a fer-ho pel govern català ?

Es podria plantejar a la facultat com una funció continua dels estudiants. Així ells s'entrenen, mentre carreguen una base de dades


Davidpar (discussiócontribucions)

L'estructura podria ser amb les rodes de premsa de la consellera-portaveu que es fan els dimarts? I encara més: això es podria també fer amb els discursos de Nadal del president o del rei, oi? Així es podria fer una traçabilitat dels temes tractats al llarg dels anys :)

Amadalvarez (discussiócontribucions)

exactament. Bé jo diria "roda premsa consell govern i/o president", perquè són els dos nivells més alts (no sempre més bons) de comunicació.

Aquí el tema important és aconseguir la continuïtat d'alimentació sense que això costi un sou. Per això deia lo d'implicar unis. Però bé, tu ets el professional del sector.

Davidpar (discussiócontribucions)

Certament, és una feina repetitiva que implica hores de seguiment de vídeos. I a la carrera no vam mirar cap roda de premsa, encara que sembli mentida. Hi dono voltes.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

quan era més jove vaig tenir relació amb el món audiovisual i hi havia una professió que feia minutatge de vídeos. La tasca era mecànica en quan a determinar en quin minut calia posar una mark (canvi de tema, canvi d'orador, frase destacada, imatge destacada, etc...) ara bé, el valor professional dels que feien això era la seva capacitat per encertar amb el tag que li havia de posar per a que posteriorment fos explotable el track específic.

Suposo que ara deu haver tecnologies que milloren aquesta artesania, però saber etiquetar hauria de ser assignatura obligatòria, ja que el que comporta és desenvolupar criteri i capacitat de classificar de forma comprensible i accessible.

Lamento això que dius de que no mirar rodes de premsa a la uni.

Resposta a «roda de premsa»