Usuari Discussió:Davidpar

Dreceres ràpides: navegació, cerca

Sobre aquest tauler

En clicar «Afegeix el tema», esteu acceptant les nostres Condicions d'ús i esteu alliberant irrevocablement el vostre text sota la llicència CC BY-SA 3.0 i la GFDL
Sjoel (discussiócontribucions)

Hola David! He rebut el teu missatge en relació a la temàtica LGBT. Jo sóc partidari de començar millorant els articles existents (n'hi ha que són moooolt limitats i, fins i tot, erronis), en comptes d'incorporar-ne de nous. Pel que fa a la Barra LGBT, a veure si avui puc canviar-ne parts de l'estructura. Sembla més adequat eliminar aquesta barra. I crear-ne dues. Una sobre "sexualitat humana" i una altra sobre el moviment social, "alliberament sexual". Tots els temes tractats de forma transversa.

La primera barra inclourà tot el coneixement sobre sexualitat, en totes les seves perspectives i dimensions: identitat de gènere, orientació sexual, sexe biològic, relacions etc. I la segona barra serà exclusiva de l'activisme per la igualtat sexual, que inclourà conceptes com l'heterosexisme, fins a la història del moviment social.

Sjoel (discussiócontribucions)

Avui m'he dedicat a eliminar la perspectiva heterosexista o sexofòbica d'alguns articles de la wiki sobre sexualitat. Queda molt per fer. Alguns articles, com a mínim, els he marcat com a "no neutrals".

D'altra banda, l'article en què treballo principalment és Sortida de l'armari. També vaig crear l'article Dia Internacional Contra l'Homofòbia, la Transfòbia i la Bifòbia que és força decent, en comparació amb altres articles de la temàtica. Tu comença per l'article que vulguis! :)

Avui també he creat la Plantilla:Barra lateral sexualitat humana, si hi vols fer un cop d'ull ;). Encara queda molt per afegir. Tinc pensat crear una plantilla horitzontal (que no sigui barra lateral, no sé si m'explico), quan estigui acabada. També he modificat la "barra lateral LGBT", ara es diu Plantilla:Barra lateral alliberament sexual. He canviat la terminologia per incloure tots els moviments socials i sistemes d'opressió relacionats amb la sexualitat humana. Així s'inclouran explicacions sobre totes les dimensions (expressió de gènere, orientació sexual...) , ja que no només té a veure amb l'orientació sexual i la transsexualitat.

La idea és que la "barra lateral alliberament sexual" inclogui temes sobre activisme i sociologia (relacionats amb la cultura), mentre que una nova barra lateral permeti navegar per cada dimensió de la sexualitat humana (com és la versió anglesa), en una perspectiva psicobiològica.

Unapersona (discussiócontribucions)

Només responc al fil per dir que estic millorant Transgènere a una subpàgina del meu usuari, traduint de l'article en anglès. Vaig força lent, així que si un dia us avorriu i voleu donar-me un cop de mà, podeu traduir algun paràgraf més.

Resposta a «Temàtica LGBT»
Socialmedia novell (discussiócontribucions)

Ens agradaria aprendre a utilitzar l'eina de viquipedia i la veritat és que anem una mica perduts. Si fossis tan amable podriem comentar els fonaments bàsics de l'us d'aquesta eina tan impresionant. Des de Cafès Novell volem cooperar i aportar articles biografics i historics de valor. Gracies!

Resposta a «Aprendre a utilitzar viquipedia»
Dante8919 (discussiócontribucions)

Perdona que et torni a molestar David, però com que m'has dit que si veig un error el tinc que corregir jo mateix. Vaig trobar-ne uns quants a l'article Capaneu, que és un personatge del cant 14. Mira't-ho. el text que hi havia era aquest "En el quart cant de l'Infern, Dante es troba amb Capaneu al setè cercle (tercer pis) de l'infern. Està acompanyat d'altres blasfems, i d'aquells qui fan servir la «violència contra Déu». Capaneu està allà condemnat a la mentida supina en una plana de sorra cremant mentre cau una pluja de foc sobre ell. Amb tot, Capaneu continua maleint la divinitat i com que és un pagà, adreça les seves malediccions a Júpiter,(l'equivalent de Zeus en la cultura romana), segons diu «perquè així el déu no gaudeixi de la venjança»." Gràcies Dante8919

Davidpar (discussiócontribucions)

Ostres, molt bé! Entre tots, aconseguirem corregir els erros que hi ha. A més, veig que has afegit una referència. Perfecte

Resposta a «Capaneu»
Dante8919 (discussiócontribucions)

Hola David: Suposo que estàs en època d'examens i per això no compareixes. Espero que no sigui per problemes importants. Fa un mes et vaig enviar un article(Bou de Falaris), ara t'envio el següent, el cant catorzè de l'infern. Si tens algun problema i vols que canvii de mentor, m'ho dius. Gràcies per tot Dante8919

Davidpar (discussiócontribucions)

Disculpa, simplement va ser un descuit. Simplement recorda que els títols no cal posar-los en negreta perquè ja automàticament surt un estil d'encapçalament. Per les notes, recorda que caldria posar-les entre les etiquetes <ref>Text de la nota</ref>. Salut!

Dante8919 (discussiócontribucions)

Gràcies per les respostes.

Fins aviat.

Dante8919

Resposta a «Infern - Cant Catorzè»
Dante8919 (discussiócontribucions)

Hola David He creat un nou article que lliga pels pèls amb la Divina Comèdia, "Bou de Falaris" t'agrairia que me'l miressis i em dius alguna cosa. Afegir un altra cosa que un dels personatges Peril·los d'Atenes ja té pagina en català, però al xafardejar he vist un error ortogràfic, en lloc de Telèmac d'Agrigento com diuen les altres traduccions s'ha colat "Telinac". No he pogut ficar el IBSN d'un dels llibres que cito perquè en la meva edició, no consta, potser és perquè és del 1965, no ho sé. Bé ja em diras alguna cosa. Fins aviat Dante8919

Davidpar (discussiócontribucions)

Hola, disculpa la demora. L'article està molt bé, certament. He modificar alguna cosa, com contextualitzar les referències. Quant a "Telinac", ja ho he corregit, però ho podries haver fet tu directament! Aquesta és la filosofia de la Viquipèdia ;) Si no hi ha ISBN, no hi podem fer res, però se cita igualment, com has fet. Gràcies!

Resposta a «Bou de Falaris»
Kippelboy (discussiócontribucions)

Hola, com va tot? Et contactem com a participant d'una edició anterior del Viquiprojecte:Sant Jordi, per informar-te que diumenge comencem l'una nova edició del concurs. Enguany l'objectiu és crear, ampliar i traduir articles sobre les millors obres de la literatura catalana (MOLC), ens encantaria comptar de nou amb la teva participació. Esperem que t'inscriguis al concurs. Abraçada! Kippelboy (Amical Wikimedia)

Resposta a «Sant Jordi»
Barcelona (discussiócontribucions)

A veure si netegem una mica els adq.... Intenteu acabar el procés de Ángeles Santos Torroella i si us plau, avalua o vota per algun article per desencallar les pàgines

Resposta a «Adq»
FranSisPac (discussiócontribucions)

Benvolgut David, recentment he vist que, en diverses ocasions, has eliminat “la cinquena” de les notícies de Plantilla:Actualitatportada/Contingut.

Tot i que potser no hi ha una claredat del 100% (com ens passa amb més d’una qüestió), jo diria que la xifra que s’ha mantingut com a més concreta en els últims temps és la de 5 notícies. Ho vaig intentar “sintetitzar” a Plantilla Discussió:Actualitatportada/Contingut#5 notícies (història) on també explicava que el “només 4 notícies” de Plantilla:Actualitatportada#Normativa d'ús d'aquesta plantilla semblava ser una “relíquia enquistada” des del juliol del 2006 (segons les teves pròpies paraules: «la regla que teníem per aquella antiga portada de les pestanyetes»).

Quan vaig revisar els antecedents del tema també vaig veure que més d’un parlàveu d’“ajustar-se a la llargada de l’article del dia”, plantejament que, sembla ser, hauria tingut un cert consens (no documentat, que jo sàpiga). Mai he pogut entendre aquesta “mesura” ja que, tal com exposava en la mateixa discussió, entre un dia i un altre la llargada de l’article del dia pot variar en més del doble, cosa que invalida prendre-ho com a determinant del nombre de notícies en un apartat que transcendeix el cicle de 24 hores.

D’entrada vaig dubtar de quin era el criteri de les teves eliminacions. Potser aplicaves la regla de l'article del dia que havies defensat o estava basat en l’extensió del conjunt de notícies, però el teu resum d’edició que explicitava “4” (del passat 28 de març) va induir que quatre dies més tard jo esmentés, en un resum d’edició, que la xifra «oscil·la entre 4 i 5 segons “autors”», pensant en el que semblava ser la teva posició, de tan sols 4.

Fa una estona he tancat una mica el ventall de xifres, corregint, a “Plantilla:Actualitatportada/Contingut/ús”, una edició “unilateral” que havia passat a “6” la frase original «Hi hauria d'haver 5 notícies». Ho he fet de manera que es manté coherent amb el «No han d'aparèixer més de cinc notícies» que es veu damunt la caixa d’edició de les notícies d'actualitat.

Per altra banda, tenim les dues peces: “Plantilla:Actualitatportada” i “Viquipèdia:Actualitat” que, em sap greu dir-ho ja que tu hi tens una certa vinculació històrica, fan més nosa que servei en crear confusió i estar desactualitzades. Imagino que el problema deriva de basar-nos en la plantilla “Contingut”, la qual per cert no té element Wikidata mentre que les altres dues sí en tenen.

M’agradaria que poséssim una mica d’ordre en tot això, però abans d’entrar en (un nou) debat obert a la pàgina de discussió, voldria tenir-ne la teva visió. Ja em diràs. Cordialment,

Davidpar (discussiócontribucions)

D'acord, gràcies pel context. No n'esborraré més. Simplement ho feia per una qüestió estètica perquè queda un espai en blanc a la caixa de l'article del dia i no queda homogeni.

FranSisPac (discussiócontribucions)

Moltes gràcies, David. Veuràs que avui, per exemple, la xifra "estètica" potser fins i tot hauria de ser de 3, mentre que ara venen dies d'article més llarg! (ho dic com a reforç a la meva posició)

Pel que fa a les dues peces "desactualitzades", que tu has viscut, me'n pots il·lustrar una mica? Gràcies de nou. Cordialment,

Resposta a «Sobre "Actualitatportada"»
Barcelona (discussiócontribucions)

com és que encara no has votat aViquipèdia:Elecció de verificadors de comptes d'usuari/2017? A veure si enllestim ràpid

Resposta a «votacions»
Dante8919 (discussiócontribucions)

Hola David: He compost un nou capítol de l'Infern, el cant tretzè, m'agradaria que te'l miressis i em dius di he de modificar alguna cosa. Dante8919

Davidpar (discussiócontribucions)

Hola! He posat el puntejat a les dues últimes seccions i he formatat les referències. Bona feina!

Dante8919 (discussiócontribucions)

moltes gràcies... continuara.

He rebut una nota d'un tal kippelboy sobre infern ahraint-me la feina sobre la fusió de les dues pagines. Entenc que és l'autor de la primera pagina i que agraeix la feina feta. Suposo.

Dante8919

Resposta a «Infern - Cant Tretzè»