Viquipèdia:Sala dels administradors

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca
Wikipedia Administrator.svg Sala dels administradors
Drecera:
VP:SA
Aquesta sala és un espai de trobada per als administradors, per a reportar les seves accions, frustracions, explicacions, o per fer preguntes i demanar recomanacions d'altres administradors. Si sou un administrador nou, no dubteu en fer ús d'aquesta pàgina per a sol·licitar el consell d'un company amb més antiguitat.

No és necessari ser administrador per a participar-hi. Si teniu alguna pregunta o voleu alguna explicació sobre l'actuació dels administradors, feu ús d'aquesta sala també! Tanmateix si teniu una petició específica que no requereix de cap discussió prèvia o si voleu l'acció immediata d'un administrador, llavors, demaneu-la directament a Viquipèdia:Petició als administradors.


Instruccions:

  • Aquesta és una pàgina de discussió comunitària. Utilitzeu la pestanya "Nova secció" per a obrir un nou fil de discussió i signeu els comentaris.
  • Si es parla sobre algun usuari, cal avisar-lo.
  • Si es tracta d'una discussió que té lloc en alguna altra banda, deixeu un avís amb l'enllaç i seguiu la discussió al seu lloc per no fragmentar-la.
  • Els fils s'arxiven automàticament al cap de 2 mesos d'inactivitat deixant-ne com a mínim tres a la pàgina. No cal tancar converses.Reanomenament a diferent espai de noms[modifica]

Bon dia. Un usuari ha publicat aquest article per error a l'espai de noms Viquipèdia. Quan intento traslladar-lo a l'espai principal, em surt el següent missatge d'error:

S'ha produït un error.

Torna cap a Portada.

[W9WgjgpAICoAADxvQEkAAAAG] 2018-10-28 11:42:07: Excepció fatal del tipus «Flow\Exception\FlowException»

Leptictidium (digui) 12:42, 28 oct 2018 (CET)

Curiós. La pàgina havia tingut reanomenaments anteriors des de l'espai principal a usuari, i ara en sentit contrari. Pensava que esborrant els redireccionaments anteriors funcionaria, però ni així.--Carles (enraonem) 13:03, 28 oct 2018 (CET)
Deuria ser un error temporal perquè hores desprès ho ha fet Kette~cawiki. --V.Riullop (parlem-ne) 08:31, 29 oct 2018 (CET)

Fusió historials[modifica]

Intentant la fusió d'historials de vaccí i vacuna, veig que només em deixa fusionar 14 edicions quan la pàgina original en té +50. Algú em sabria dir el perquè? Gràcies! --Jey (disc.) 23:44, 28 oct 2018 (CET)

Vaccí té un historial de 3 edicions del 2006 i 3 recents. Vacuna té un historial des del 2005. L'eina de fusions té certes limitacions, és complicat fusionar les 3 edicions del 2006 enmig del llarg historial. En aquest cas, les edicions del 2006 no són significatives, redireccions, i només hi ha 2 edicions menors posteriors al trasllat manual. És més fàcil revertir i afegir aquestes 2 edicions posant el crèdit en el resum d'edició. L'alternativa per vell mètode és:
  1. Esborrar vaccí.
  2. Recuperar de vaccí les dues edicions posterior al trasllat.
  3. Reanomenar vaccí a vacuna, esborrant vacuna i sense deixar redirecció.
  4. Recuperar l'historial de vacuna.
  5. Recuperar les edicions del 2006 de vaccí.
Massa complicat per a poca cosa. --V.Riullop (parlem-ne) 08:47, 29 oct 2018 (CET)
Bé, ara veig que ho he explicat al revés, però el problema i la solució venen a ser els mateixos. Ja ho he fet seguint Viquipèdia:Guia per a administradors#Fusionar historials d'una pàgina. --V.Riullop (parlem-ne) 16:27, 29 oct 2018 (CET)

Usuari:Cnsabadell[modifica]

Hola! Què podem fer amb aquest usuari? Us podeu imaginar quin és l'únic article que edita... exacte: Club Natació Sabadell. Ha ignorat tots els missatges a la seva pàgina de discussió que l'alertaven d'un clar VP:CI. --Yuanga (disc.) 20:44, 30 oct 2018 (CET)

De moment un altre cas de {{usuari corporatiu}} i {{CI}}. Si reincideix se'l podria blocar.--Jey (disc.) 22:41, 28 nov 2018 (CET)

Desblocar-se un mateix[modifica]

A partir d'ara ja no és possible que un administrador bloquejat es pugui desbloquejar ell mateix. Segueix havent preocupació pels comptes d'administradors hackejats amb propòsit vandàlic. En aquest cas no tenia sentit que es pogués desbloquejar, només ho podrà fer un altre administrador. Aneu amb compte en jugar amb els botons de cara als Sants Innocents. --V.Riullop (parlem-ne) 20:26, 28 nov 2018 (CET)

Hi ha una discussió a phab:T150826 per veure com evitar en wikis petites l'estrès del duel: a veure qui dispara primer. Podeu fer un ping per avisar els projectes germans? Aquesta és ara la configuració per defecte que es pot canviar a petició. Crec que no farà falta. Per altra banda sempre m'havia preguntat fins a quin punt hi ha casos reals. Per l'exemple que ha motivat aquest canvi, vegeu el registre del passat dia 24 d'un admin d'enwiki. Va vandalitzar la portada, va ser blocat i es va desblocat per continuar vandalitzant la pàgina protegida de Trump. No gaire llest l'individu, però l'usuari legítim ha hagut de demostrar per diferents vies la seva identitat i que té el control del compte per poder recuperar-lo. Caldrà prendre's seriosament la doble autenticació. --V.Riullop (parlem-ne) 13:58, 29 nov 2018 (CET)
Molt interessant. Gràcies per compartir-ho! --Jey (disc.) 19:45, 29 nov 2018 (CET)

New Wikimedia password policy and requirements[modifica]

CKoerner (WMF) (talk) 22:21, 6 des 2018 (CET)