Viquipèdia:Sala dels administradors

De Viquipèdia
Dreceres ràpides: navegació, cerca
Wikipedia Administrator.svg Sala dels administradors
Drecera:
VP:SA
Aquesta sala és un espai de trobada per als administradors, per a reportar les seves accions, frustracions, explicacions, o per fer preguntes i demanar recomanacions d'altres administradors. Si sou un administrador nou, no dubteu en fer ús d'aquesta pàgina per a sol·licitar el consell d'un company amb més antiguitat.

No és necessari ser administrador per a participar. Si teniu alguna pregunta o voleu alguna explicació sobre l'actuació dels administradors, feu ús d'aquesta sala també! Tanmateix si teniu una petició específica que no requereix de cap discussió prèvia o si voleu l'acció immediata d'un administrador, llavors, demaneu-la directament a Viquipèdia:Petició als administradors.


Instruccions:

  • Aquesta és una pàgina de discussió comunitària. Utilitzeu la pestanya "Nova secció" per a obrir un nou fil de discussió i signeu els comentaris.
  • Si es parla sobre algun usuari, cal avisar-lo.
  • Si es tracta d'una discussió que té lloc en alguna altra banda, deixeu un avís amb l'enllaç i seguiu la discussió al seu lloc per no fragmentar-la.
  • Els fils s'arxiven automàticament al cap de 2 mesos d'inactivitat deixant-ne com a mínim tres a la pàgina. No cal tancar converses.[Global proposal] m.Viquipèdia.org: (tots) Modificar pàgines[modifica | modifica el codi]

MediaWiki mobile

Hi, this message is to let you know that, on domains like ca.m.wikipedia.org, unregistered users cannot edit. At the Wikimedia Forum, where global configuration changes are normally discussed, a few dozens users propose to restore normal editing permissions on all mobile sites. Please read and comment!

Sorry for writing in English but I thought as administrators you would be interested. Thanks, Nemo 23:26, 1 març 2015 (CET)

Migració de la taverna a Flow[modifica | modifica el codi]

D'acord amb Viquipèdia:La taverna/Propostes#Flow per a la Taverna i Viquipèdia:Plantejament de preguntes, dilluns vinent està previst migrar les seccions Novetats i Ajuda de la Taverna a format Flow. Per fer-ho cal reanomenar sense deixar redirecció per poder crear el nou tauler Flow. He donat permís a DannyH (WMF) per a que ho faci ell mateix ja que té drets globals de staff, i així la migració serà més ràpida deixant poc temps els enllaços vermells. Els reanomenaments previstos són:

D'aquesta forma el darrer arxiu tindrà els fils encara actius i l'historial de la pàgina. La migració està prevista entre les 18:00-21:00h CEST. Com que és festa no estic segur si estaré en línia. Caldrà està al cas per posar-hi un encapçalament amb alguna explicació, on es troben els fils anteriors actius, l'historial anterior i l'arxiu. --V.Riullop (parlem-ne) 11:43, 3 abr 2015 (CEST)

Esborrats demanats via OTRS[modifica | modifica el codi]

Demano atenció a VP:EP/P per les dues sol·licituds sobre Grup Serhs i Ramon Bagó i Agulló, per vigilar que el procés sigui just i raonable. --V.Riullop (parlem-ne) 12:37, 15 jul 2015 (CEST)