Viquipèdia:Sala dels administradors

De Viquipèdia
Dreceres ràpides: navegació, cerca
Wikipedia Administrator.svg Sala dels administradors
Drecera:
VP:SA
Aquesta sala és un espai de trobada per als administradors, per a reportar les seves accions, frustracions, explicacions, o per fer preguntes i demanar recomanacions d'altres administradors. Si sou un administrador nou, no dubteu en fer ús d'aquesta pàgina per a sol·licitar el consell d'un company amb més antiguitat.

No és necessari ser administrador per a participar. Si teniu alguna pregunta o voleu alguna explicació sobre l'actuació dels administradors, feu ús d'aquesta sala també! Tanmateix si teniu una petició específica que no requereix de cap discussió prèvia o si voleu l'acció immediata d'un administrador, llavors, demaneu-la directament a Viquipèdia:Petició als administradors.


Instruccions:

  • Aquesta és una pàgina de discussió comunitària. Utilitzeu la pestanya "Nova secció" per a obrir un nou fil de discussió i signeu els comentaris.
  • Si es parla sobre algun usuari, cal avisar-lo.
  • Si es tracta d'una discussió que té lloc en alguna altra banda, deixeu un avís amb l'enllaç i seguiu la discussió al seu lloc per no fragmentar-la.
  • Els fils s'arxiven automàticament al cap de 2 mesos d'inactivitat deixant-ne com a mínim tres a la pàgina. No cal tancar converses.Conducta hostil?[modifica | modifica el codi]

Bon dia. Voldria saber què penseu d'aquest resum d'edició. —Leptictidium (digui, digui) 10:43, 23 gen 2015 (CET)

Resum a amagar per insults i advertiment a l'usuari. --V.Riullop (parlem-ne) 12:27, 23 gen 2015 (CET)

Administradors?[modifica | modifica el codi]

Actualment a Viquipèdia:Petició als administradors hi han 5 peticions desateses, una de les quals des del 25 de gener. Desconec el motiu perquè cap administrador resol les qüestions. Gràcies. --Lluis_tgn (disc.) 21:43, 27 gen 2015 (CET)

@Lluis tgn: justament ara he estat tancant coses (no en veig cap més del 25 de gener).--Arnaugir (discussió) 21:53, 27 gen 2015 (CET)
@Arnaugir: moltes gràcies somriure. --Lluis_tgn (disc.) 22:24, 27 gen 2015 (CET)

[Global proposal] m.Viquipèdia.org: (tots) Modificar pàgines[modifica | modifica el codi]

MediaWiki mobile

Hi, this message is to let you know that, on domains like ca.m.wikipedia.org, unregistered users cannot edit. At the Wikimedia Forum, where global configuration changes are normally discussed, a few dozens users propose to restore normal editing permissions on all mobile sites. Please read and comment!

Sorry for writing in English but I thought as administrators you would be interested. Thanks, Nemo 23:26, 1 març 2015 (CET)