Viquipèdia:Sala dels administradors

De Viquipèdia
Dreceres ràpides: navegació, cerca
Wikipedia Administrator.svg Sala dels administradors
Drecera:
VP:SA
Aquesta sala és un espai de trobada per als administradors, per a reportar les seves accions, frustracions, explicacions, o per fer preguntes i demanar recomanacions d'altres administradors. Si sou un administrador nou, no dubteu en fer ús d'aquesta pàgina per a sol·licitar el consell d'un company amb més antiguitat.

No és necessari ser administrador per a participar. Si teniu alguna pregunta o voleu alguna explicació sobre l'actuació dels administradors, feu ús d'aquesta sala també! Tanmateix si teniu una petició específica que no requereix de cap discussió prèvia o si voleu l'acció immediata d'un administrador, llavors, demaneu-la directament a Viquipèdia:Petició als administradors.


Instruccions:

  • Aquesta és una pàgina de discussió comunitària. Utilitzeu la pestanya "Nova secció" per a obrir un nou fil de discussió i signeu els comentaris.
  • Si es parla sobre algun usuari, cal avisar-lo.
  • Si es tracta d'una discussió que té lloc en alguna altra banda, deixeu un avís amb l'enllaç i seguiu la discussió al seu lloc per no fragmentar-la.
  • Els fils s'arxiven automàticament al cap de 2 mesos d'inactivitat deixant-ne com a mínim tres a la pàgina. No cal tancar converses.Migració de la taverna a Flow[modifica | modifica el codi]

D'acord amb Viquipèdia:La taverna/Propostes#Flow per a la Taverna i Viquipèdia:Plantejament de preguntes, dilluns vinent està previst migrar les seccions Novetats i Ajuda de la Taverna a format Flow. Per fer-ho cal reanomenar sense deixar redirecció per poder crear el nou tauler Flow. He donat permís a DannyH (WMF) per a que ho faci ell mateix ja que té drets globals de staff, i així la migració serà més ràpida deixant poc temps els enllaços vermells. Els reanomenaments previstos són:

D'aquesta forma el darrer arxiu tindrà els fils encara actius i l'historial de la pàgina. La migració està prevista entre les 18:00-21:00h CEST. Com que és festa no estic segur si estaré en línia. Caldrà està al cas per posar-hi un encapçalament amb alguna explicació, on es troben els fils anteriors actius, l'historial anterior i l'arxiu. --V.Riullop (parlem-ne) 11:43, 3 abr 2015 (CEST)

Esborrats demanats via OTRS[modifica | modifica el codi]

Demano atenció a VP:EP/P per les dues sol·licituds sobre Grup Serhs i Ramon Bagó i Agulló, per vigilar que el procés sigui just i raonable. --V.Riullop (parlem-ne) 12:37, 15 jul 2015 (CEST)

Wikidata[modifica | modifica el codi]

Mis disculpas por expresarme en otro idioma... Estoy utilizando una herramienta para crear items en Wikidata a partir de una categoría. En este caso usé el contenido de Categoria:Biografies per continent. Figuraban 1170 páginas a las cuales les faltaba el elemento Q. Más de 500 elementos fueron creados, pero queda una lista de páginas que les falta el elemento Q aunque ya existe el item creado.

Un ejemplo: Jordi Alcobé Font ya existe en wikidata como d:Q3183735 elemento creado desde w:fr:Jordi Alcobé Font. Yo diría que es la misma persona y que solamente le falta enlazarlo, pero sería mejor si alguna otra persona pudiera chequearlo. Como dije, este es un ejemplo, hay más de 600 en las mismas condiciones. Si alguna persona está interesada en echarle una mirada le puedo pasar la lista a revisar.

Si nadie quiere hacerlo, no hay problema, ya alguien irá encontrando los errores y lo corregirá. Saludos para todos, --LadyInGrey (disc.) 20:17, 22 set 2015 (CEST)