Viquipèdia:Sala dels administradors

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca
Wikipedia Administrator.svg Sala dels administradors
Drecera:
VP:SA
Aquesta sala és un espai de trobada per als administradors, per a reportar les seves accions, frustracions, explicacions, o per fer preguntes i demanar recomanacions d'altres administradors. Si sou un administrador nou, no dubteu en fer ús d'aquesta pàgina per a sol·licitar el consell d'un company amb més antiguitat.

No és necessari ser administrador per a participar-hi. Si teniu alguna pregunta o voleu alguna explicació sobre l'actuació dels administradors, feu ús d'aquesta sala també! Tanmateix si teniu una petició específica que no requereix de cap discussió prèvia o si voleu l'acció immediata d'un administrador, llavors, demaneu-la directament a Viquipèdia:Petició als administradors.


Instruccions:

  • Aquesta és una pàgina de discussió comunitària. Utilitzeu la pestanya "Nova secció" per a obrir un nou fil de discussió i signeu els comentaris.
  • Si es parla sobre algun usuari, cal avisar-lo.
  • Si es tracta d'una discussió que té lloc en alguna altra banda, deixeu un avís amb l'enllaç i seguiu la discussió al seu lloc per no fragmentar-la.
  • Els fils s'arxiven automàticament al cap de 2 mesos d'inactivitat deixant-ne com a mínim tres a la pàgina. No cal tancar converses.Apagada del wiki[modifica]

Per Viquipèdia:Presa de decisions/2019/Article 13 la Viquipèdia està apagada per lectors i editors des d'aquesta matinada, excepte pels administradors per si hi ha alguna emergència. Per coherència, demano a tots els administradors que s'abstenguin de fer cap edició que no sigui administrativa. Faig ping als que he vist als canvis recents, tot i que no és segur a partir de quin moment ha estat efectiva: Flamenc, Felato, Lohen11. --V.Riullop (parlem-ne) 13:30, 25 març 2019 (CET)

Permisos esborrar pàgines[modifica]

Bones. No sé si heu provat d'esborrar aquesta pàgina. A mi em dóna un problema de permisos perquè té +5000 revisions. No sé si algú d'aquí té permisos o cal demanar-ho a meta. Salut! --Jey (disc.) 21:39, 20 juny 2019 (CEST)

Verificadors[modifica]

Qualcú sap res dels dos verificadors de comptes? Fa quinze dies que tenen una demanda a Viquipèdia:Comptes titella#Haslf i Tenienteramires de Popopot i cia. i no responen ni l'un ni l'altre ... Pau Cabot · Discussió 07:20, 15 oct 2019 (CEST)

@KRLS, Góngora: Pau Cabot · Discussió 23:24, 17 oct 2019 (CEST)