Viquipèdia:Petició als administradors

De Viquipèdia
Dreceres ràpides: navegació, cerca


Drecera:
VP:PA

Necessiteu la intervenció d'un administrador? Vegeu abans quines són les funcions d'un administrador o d'un buròcrata.

 • Si voleu eliminar una pàgina, vegeu Viquipèdia:Esborrar pàgines.
 • Si voleu fer una consulta d'interès per la comunitat, aneu a Viquipèdia:La taverna.
 • Per a una actuació ràpida dirigiu-vos directament a un administrador (vegeu els actius en els últims 5 minuts o 1 hora), o proveu per IRC #wikipedia-ca
 • En cas d'una petició que afecti al contingut, afegiu un enllaç a la discussió on es pugui comprovar que el canvi no sigui controvertit.
 • Deu dies després de la marca {{fet}}, {{no fet}} o {{tancat}} un bot arxivarà la petició, segons la signatura datada en el mateix paràgraf.

Per a afegir una nova petició cliqueu el botó a continuació:

Nova petició


Què fer amb l'antic compte?[modifica | modifica el codi]

Bon dia, administradors/es,

Només m'agradaria saber si puc redireccionar o enllaçar de qualsevol manera el mwu compte antic amb l'actual.

Antic compte: https://ca.wikipedia.org/wiki/Usuari:Joverde // Actual: https://ca.wikipedia.org/wiki/Usuari:MariuVD

Gràcies de bestreta per la vostra ajuda!el comentari anterior sense signar és fet per MariuVD (disc.contr.) 18:52, 1 nov 2016‎ (CET)

@MariuVD: Tu mateix, pots redireccionar. --V.Riullop (parlem-ne) 20:26, 18 feb 2017 (CET)

Angelets de la Terra[modifica | modifica el codi]

He canviat els pocs enllaços que apuntaven cap a revolta dels angelets de la terra de cara a moure Angelets de la terra (associació) a Angelets de la Terra, ja que a més en molts casos hi havia duplicitat d'enllaços amb revolta del Vallespir; en acabant ja m'encarregaré jo de refer els vincles que apunten cap a l'associació per a poder esborrar Angelets de la terra (associació) i, si escau, Angelets de la terra (desambiguació), que hi hauria prou amb una Plantilla:Redirecció o Plantilla:Vegeu en cada un dels dos articles, a banda que també existix la desambiguació Angelets. --Arnandis (parle vosté...) 09:06, 12 nov 2016 (CET) P.S: curiosament, l'entrada de la revolta ja enllaça Angelets de la Terra cap a l'entitat.

@Arnandis: Per esborrar l'article Angelets de la terra (associació) caldria passar pel procés ordinari d'esborrat, i personalment no mouria Angelets de la terra (associació) a Angelets de la terra atès que el nom de l'associació dels nostres dies està inspirada en el col·lectiu armat del segle XVII, bastant més important que l'actual, de manera que els usuaris potencials que consultin l'article segurament volen llegir sobre els nostres avantpassats. --Panotxa (disc.) 09:46, 12 nov 2016 (CET)
El cas és que angelets de la terra ja redirecciona cap a revolta dels angelets de la terra, com revolta del Vallespir i la forma capitalitzada Angelets de la Terra, que no té lloc dins de l'article sobre el fet històric, per això faç la proposta, ja que Angelets de la terra (associació) és incorrecte i poc funcional i Angelets de la terra (desambiguació) pot ser substituït perfectament per sengles plantilles a cada article. --Arnandis (parle vosté...) 10:05, 12 nov 2016 (CET)
@Arnandis: El procés d'esborrat i fusió, si fos el cas el tenim determinat, no te l'has de saltar, així tots els usuaris podran opinar, si ho creuen convenient (la pàgina on som és més restringida). --Panotxa (disc.) 10:24, 12 nov 2016 (CET)

Potser no m'he explicat prou bé; no és un procés d'esborrat ni de fusió, sinó una petició de reanomenament que necessita executar un administrador:

 1. Revolta dels angelets de la terra és el nom de l'entrada sobre els fets històrics
 2. Revolta dels Angelets redirigix cap a l'anterior
 3. Revolta del Vallespir també redirigix cap a 1
 4. angelets de la terra (en minúscula) també, que és com apareix en el text d'1
 5. Angelets de la Terra (en majúscula) també, però no escau l'ús de les majúscules en referència als revoltats
 6. Angelets de la terra (associació) és un títol incorrecte i massa llarg per a l'entitat homònima, anomenada Angelets de la Terra (amb majúsucules)

Per tant, jo el que demane és moure Angelets de la terra (associació) a Angelets de la Terra (que ara mateix no rep cap altre enllaç que un de l'article 1 referent a l'associació hodierna) i, en acabant, orientar els lectors amb les plantiles adients i, si escau, esborrar la pàgina de redirecció resultant (6), que ja no serà necessària, i potser també la plana de desambiguació, substituïble pels avisos de cada article. En qualsevol cas, si t'estimes més no esborrar res, amb el reanomenament de 6 a 5 hi hauria prou. Gràcies per l'atenció, en qualsevol cas. --Arnandis (parle vosté...) 23:19, 12 nov 2016 (CET)

Potser m'ha confós la teva frase per a poder esborrar Angelets de la terra (associació). Respecte als reanomenaments, estic en contra pels arguments ja exposats. --Panotxa (disc.) 21:03, 13 nov 2016 (CET)

Usuària darrere la IP 83.59.77.178[modifica | modifica el codi]

Resulta que diu que és la de la tesi doctoral, i que «detesta» el seu suposat director per A i per B, i que per això treu el que treu...què fem? Gràcies. Papapep (disc.) 12:26, 14 nov 2016 (CET)

Buscant una mica, no trobo enlloc que ho afirmi. Jo ho trauria o com a molt hi posaria que falten referències.--Lohen11 (disc.) 12:42, 14 nov 2016 (CET)
@Lohen11: [Aquí] surt tot plegat, però el meu dubte és més moral que una altra cosa. Gràcies. Papapep (disc.) 15:05, 14 nov 2016 (CET)

Usuari vàndal problemàtic expulsat de la wikipedia en castellà[modifica | modifica el codi]

Voldria donar l'avis que tinc la certesa que l'usuari Maurici23, que també utilitza la IP 93.156.90.225, és l'usuari AndreuNin1937 expulsat de la Wikipedia en castellà per nombrosos vandalismes i guerres d'edicions inacabables i que fins i tot té una pàgina amb la llista dels seus comptes titella (més de 24) amb que ha tractat d'eludir les seves sancions i la seva expulsió definitiva. No parla català i probablement utilitza el traductor de Google per a participar a la Viquipèdia en català. No té cap voluntat de diàleg amb la resta d'usuaris. Arriba a la Viquipèdia per continuar-hi aquí la seva guerra personal i propagandística. Per tractar de recolçar la seva teoria de que el carlisme ha estat sempre un moviment d'esquerres, recentment ha suprimit paràgrafs sencers i referenciats dient simplement "No estic d'acord".--Bradoman (disc.) 14:13, 14 nov 2016 (CET)

Ja ha començat les guerres d'edicions a la pàgina carlisme. No respecta el treball dels altres viquipedistes i es permet esborrar paràgrafs ben escrits i referenciats.--Bradoman (disc.) 14:34, 14 nov 2016 (CET)
Especial:Contribucions/Maurici23. Ha començat amb bastanta força. De moment, li he revertit unes quantes edicions i l'he advertit a Usuari Discussió:Maurici23. També li ho ha dit Panotxa. Aquí tenia l'oportunitat de començar de bell nou, però sembla que ha començat de bell vell. L'anirem seguint. Pau Cabot · Discussió 18:47, 14 nov 2016 (CET)
Hola, Paucabot. Abans que res bon any nou! Després d'un temps de tranquil·litat, l'usuari Maurici23 torna a fer guerres d'edició/bizantines. El que em molesta particularment es que sempre que inicia alguna discussió no es per a consensuar res, sinò per a fer-me acusacions ad hominem, dient que si sóc un militant de no se què. M'agradaria saber si això es tolerable, ja que ho fa permanentment i sense cap provocació per part meva. Salutacions.--Bradoman (disc.) 21:26, 1 gen 2017 (CET)

Comentari Comentari A títol informatiu: també Especial:Contribucions/Duquedearanjuez (1, expulsat a es), Especial:Contribucions/Bradoman (2, expulsat a es) i Especial:Contribucions/Raderich (3, el registre amb resums d'edició i diff), per exemple, són la mateixa persona. No sé fins a quin punt aplica la norma de titellaires o si ho ha d'indicar d'alguna manera com a enwiki. Salutacions! --Yeza (disc.) 13:38, 12 des 2016 (CET)

L'usuari Duquedearanjuez fa gairebé un any que no l'utilitzo a la Vikipèdia en català. L'altra titella, Raderich, està ja indicada com a segon compte. No estic expulsat a la Wikipedia en castellà, on continuo participant amb el nom de Raderich, però m'han prohibit tenir altres comptes. Maurici23, que utilitzava el nom d'AndreuNin1937, sí que està expulsat de la Wikipedia en castellà, i els seus 24 comptes titella han estat utilitats per a tractar d'eludir l'expulsió. No obstant, ara estic tractant de consensuar continguts amb ell, tot i que no parla català, per la qual cosa algú hauria de fer un seguiment de totes les seves contribucions i corregir els errors que no detecta el traductor de Google. Ho podria fer jo mateix, si no es dedica a esborrar el meu treball i crear polèmica.--Bradoman (disc.) 22:49, 15 des 2016 (CET)

Sembla clar que hi ha un viquipèdia:Conflicte d'interessos de @Maurici23: i @Bradoman: i no haureu d'intervenir en els articles relacionats amb el carlisme tret que hi hagi consens previ. --Panotxa (disc.) 08:50, 2 gen 2017 (CET)

Per la meva part no hi ha cap conflicte d'interessos. Fa temps que participo a la Vikipèdia en català i no he tingut cap problema amb cap altre usuari, fins que ha arribat Maurici23, que ha estat expulsat per sempre de la Wikipedia en castellà per aquests mateixos motius, no vol consensuar res i és capaç de passar-se dies o messos fent guerres d'edicions per a donar una versió propagandística del Partit Carlí, o només per treure o matisar la paraula "tradicionalista", que tot i que era l'adjectiu que més utilitzaven els carlins, no li agrada, perque defensa un "Partit Carlí" no tradicionalista. Vegeu l'actual guerra d'edicions a Carlisme que ha iniciat ell solet. Això sembla una bogeria. A més, continuament afegeix enllaços als seus blogs vinculats al Partit Carlí (1970), encara que li han dit molts cops que no són fonts fiables i ho sap molt bé. Moltes vegades no utilitza cap font, i tot i així li he respectat tota la informació no referenciada que no era descaradement parcial i propagandística. També ha mentit dient que parla català, quan la realitat és que no en sap ni una paraula i utilitza sempre el traductor de Google. Un dia és capaç de consensuar i un altre decideix de fer mil guerres d'edicions que inicia ell solet. No vull continuar amb això, però aquest usuari és capaç de passar-se la vida així.--Bradoman (disc.) 22:18, 23 gen 2017 (CET)
He escrit a Discussió:Carlisme sobre la guerra d'edicions en curs. Prego que no hi hagi noves reversions mútues entre Bradoman i Maurici23. Us esteu saltant la regla de les tres reversions, i podeu ser blocats en conseqüència. He estat mirant una mica els antecedents i més antecedents i la veritat, estic una mica desanimat pel que fa a l'esperança d'un acord. Però vaja, per intentar-ho (novament) que no quedi. No us revertiu mútuament. Consensueu els canvis a les discussions dels articles i no feu canvis no consensuats, Gràcies.--Carles (enraonem) 01:18, 25 gen 2017 (CET)
Apart d'AndreuNin1937, que està expulsat per sempre, a la Wikipedia en castellà només he tingut problemes amb un altre usuari, que és l'únic que m'ha denunciat i ell mateix també té uns quants "antecedents" i "enemics". Amb la resta d'usuaris, siguin de la tendència o ideologia que siguin, no he tingut fins ara cap problema, i fa dos anys que hi contribueixo. Què puc fer si sóc l'únic que a qui Maurici23 "ataca"? És ell qui inicia les baralles i qui no respecta les normes, com Viquipèdia:Citau les fonts o Viquipèdia:Punt de vista neutral. Per exemple, s'obstina a qualificar una de les meves fonts (que he utilitzat poc) com a "militant neo-tradicionalita" (per suposat sense recolçar aquesta informació) però ell utilitza Josep Carles Clemente, que va militar en el Partit Carlí, com a font preferent en la majoria dels articles en que participa. Si jo fos com ell, hauria d'afegir sempre "militant neo-carleshuguista", però jo no faig això. Segueixo les normes de la Vikipèdia. En la Wikipedia en castellà també pasava això, un dia es podia consensuar amb ell, però un altre s'aixeca amb mal peu i ja no hi ha manera. És evident que busca la confrontació, ja que és ell qui inicia les guerres d'edicions inacabables, sovint per questions ridícules. Podria cedir i deixar-li fer el que vulgui, però em molesta que menyspreï d'aquesta manera el meu treball. Jo he respectat el seu, fins i tot quan no hi havia cap refència. L'únic que no es pot admetre són pamflets.--Bradoman (disc.) 02:20, 25 gen 2017 (CET)

Abús de la reversió manual[modifica | modifica el codi]

En @Paucabot:, que no ha sigut capaç d'aconseguir un consens en gairebé tres anys, ha revertit l'edició que eliminava l'etiqueta de proposta de fusió que va posar el 20 de desembre del 2013. Considero que es tracta d'un abús de la reversió manual i un intent de perpetuar la discussió fins que surti el resultat que vol. Agrairia que els altres admins jutgin 1) si és un ús legítim de la reversió manual i 2) si el Pau pot exigir que es mantingui oberta una proposta de fusió que no ha generat consens tot i portar tres anys. Gràcies. —Leptictidium (digui) 11:37, 15 des 2016 (CET)

Compt fins a deu abans d'escriure la resposta.
1. No he usat l'eina de reversió. Hi ha un comentari d'edició, per tant és un cas clar de desfés i no de reverteix.
2. El que demana consens no respon quan se li fan preguntes: Discussió:Bungarus.
3. Au, va, Lepti, deixa d'usar la normativa a la carta segons et convengui ... Pau Cabot · Discussió 11:46, 15 des 2016 (CET)
Segurament cal modificar el text actual de les notificacions, que diu: «La vostra edició a X ha estat revertida» i es presta a confusió. En tot cas, el fons de la qüestió és el mateix: qui no ha aconseguit un consens en tres anys no pot exigir que la proposta es mantingui oberta per veure si el 2036 algú li dóna la raó.—Leptictidium (digui) 12:08, 15 des 2016 (CET)
Molt bé. Veig que, encara que rectifiquem amb la boca petita, almanco estam d'acord en que l'acusació era falsa. Aprofit per recordar que tenim molta feina per fer i falten mans i que una feina del 2013 que no està feta no té perquè indicar falta de consens, sinó només que no hem tengut temps de fer-la. Esper que ningú més vagi eliminant {{FR}} o {{MI}} del 2013 només a certs articles per falta de consens. Pau Cabot · Discussió 19:01, 15 des 2016 (CET)
Permetre que una proposta de fusió que no genera consens es mantingui oberta indefinidament fins que l'usuari que l'ha fet aconsegueixi el resultat desitjat seria un molt mal precedent per a la Viquipèdia.—Leptictidium (digui) 21:42, 15 des 2016 (CET)
Continua duent a terme fusions controvertides tot i reconèixer que no hi ha en cap cas un consens.—Leptictidium (digui) 10:29, 16 des 2016 (CET)

Atès que estem en cercle viciós, agraïria (em) que pugueu donar noves opinions, a més, la discussió pot servir per crear precedents que ens serveixin per poder extrapolar situacions semblants en el futur, doncs tenim milers de propostes de fusió pendents, i si desencallem aquesta en un sentit o un altre, tenim un tema menys enquistat, aprofitant la QQ16 --Panotxa (disc.) 11:11, 16 des 2016 (CET)

D'acord amb la proposta del @Panotxa:. Atès que es tracta d'un debat genèric que no es limita a un sol article, he obert la discussió corresponent a Viquipèdia Discussió:Fusió.—Leptictidium (digui) 11:35, 16 des 2016 (CET)

Guerra d'edicions[modifica | modifica el codi]

Dos editors, Maurici23 (discussió contribucions registre) i Bradoman (discussió contribucions registre), i tres articles, Carlisme, Carles Hug de Borbó i Parma i Comunió Tradicionalista Carlista son l'escenari d'una guerra d'edicions amb punts de vista molt diferents. Continuen esborrant o afegint contingut sense referències però no arriben a VP:R3R. Podeu afegir protecció completa temporal als articles abans que vagi a més? Els articles crec que s'haurien de revertir als punts d'inici del conflicte.--Kette~cawiki (disc.) 21:54, 15 des 2016 (CET)

A Comunió Tradicionalista Carlista sembla que han arribat a un entente i ho han deixat estar. En aquest cas, llevo la plantilla {{neutralitat}} i aviso a la discussió que no tornin a la guerra.
A Carles Hug de Borbó i Parma també sembla la cosa calmada, hi ha una última edició de Maurici, però que no modifica res de les edicions de Bradoman, deixo la plantilla de neutralitat de moment.
A Carlisme és on s'ha centrat el conflicte aquests dies. En aquest cas la plantilla la va llevar en Panotxa avisant que no hi tornessin, però no li han fet cas. Ja he escrit a la discussió de l'article aviam si trobem un consens. Torno a posar-hi la plantilla de neutralitat.
Estic d'acord amb Kette~cawiki en el que proposa, i si hi tornen caldrà protegir, però prefereixo confiar en els implicats i donar una altra oportunitat sense protegir els articles encara, ja que sembla que fan també algunes aportacions no discutides.--Carles (enraonem) 09:47, 4 gen 2017 (CET)

Problemes amb les pàgines "Túnel de Somport" i "Túnel de Somport (desambiguació)"[modifica | modifica el codi]

Resulta que hi havia una pàgina de desambiguació anomenada "Túnel de Somport (desambiguació)", on enllaçava amb les pàgines "Túnel carreter de Somport" (posteriorment anomenada "Túnel de Somport") i "Túnel ferroviari de Somport". Com que sóc l'únic que va mantenint aquestes dues pàgines amb noves dades i tota la pesca, resulta que vaig trobar més adhient treure la pàgina de desambiguació que jo mateix vaig crear feia uns anys fent que redirigís a la pàgina "Túnel de Somport". Doncs bé, ara resulta que quan fas una cerca per la Viquipèdia et mostra "Túnel de Somport (desambiguació)" enlloc de "Túnel de Somport", tot i que redirigeix bé a la pàgina "Túnel de Somport".

No sé si us he liat massa, però penso que la solució és esborrar la pàgina Túnel de Somport (desambiguació) i ja de pas esborrem la redirecció inútil des d'una pàgina inútil.

Ara també he vist que a l'altra pàgina, la de "Túnel ferroviari de Somport", encara es mostra el nom antic (Túnel de Somport antic). S'hauria de modificar.el comentari anterior sense signar és fet per WikiPrisma (disc.contr.) --Carles (enraonem) 19:39, 22 gen 2017 (CET)

He esborrat Túnel de Somport (desambiguació). Amb això del Túnel de Somport antic, però, no sé què vols dir.--Carles (enraonem) 19:43, 22 gen 2017 (CET)

Bloquejar l'edició de l'article PKK[modifica | modifica el codi]

Bloquejar l'article per guerra d'edicions PKK fins a resolució de la discussió i demano moderadors i opinions neutres del tema.15:18, 30 gen 2017 (CET)

Guerra d'edicions? Jo l'unic que he fet ha estat revertir contribucions no neutrales i afegir més referències. (També he fet un esforç per a ajudar a aquest editor per a que entença les regles de la VP.) I quan jo he afegit una info amb referència acadèmica i l'Usuari:Lucas.espanol lo ha revertit (just abans d'anar aqui) no he fet res. Em sembla que algu fa una guerra tot sol. --E4024 (disc.) 15:24, 30 gen 2017 (CET)
Discutir, discutem, però amb un usuari que diu només "Contribuint amb el desenvolupament d'articles sobre la guerra i revolució a Rojava." a la seva pàgina d'usuari? Us sembla "neutre" ell que faig aquest presentació, si us plau?.. --E4024 (disc.) 15:38, 30 gen 2017 (CET)
Us demanaria que consensueu un text alternatiu de les parts en disputa a la pàgina de discussió de l'article i que aquest no es toqui més fins arribar a aquest punt de consens. Així ens estalviarem fer res ni a nivell d'article, ni d'usuaris. Us sembla bé fer-ho així, de forma civilitzada? Papapep (disc.) 15:43, 30 gen 2017 (CET)
Totalment d'acord. N'hi ha prou amb que E4024 i Lucas.espanol en parleu a la discussió de l'article. Si ningú no fa modificacions unilaterals, no caldrà protegir.--Carles (enraonem) 15:46, 30 gen 2017 (CET)
Jo soc molt civilitzat, Papapep, només tinc problema de expresarme a català acorde amb el meu nivell intelectual. L'escriptor de l'article, Mallus pot contribuir millor, i le correspon, com autor de l'article. També a persones que son "de veritat" neutres, imparcials i "objectius"; a més em sembla que estem parlent de una persona que está a VP per una agenda declarada a la seva pàgina d'usuari. Gràcies. --E4024 (disc.) 15:53, 30 gen 2017 (CET)
Ustedes els bibliotecaris també poden contribuir, a l'article. Jo sense saber res de matematiques estic escrivint l'article de Cahit Arf. Les fonts estan alli, les fonts academiques i imparciales, no la pàgina d'internet d'una organitzacio "armada". Gràcies. --E4024 (disc.) 15:57, 30 gen 2017 (CET)
Doncs justament és el que demano, com que E4024 està realitzant modificacions unilaterals i eliminant qualsevol cosa que incorporo, demano que es bloquegi fins que no s'arribi a un concens. Jo he deixat d'editar per discutir, E4024 edita mentre la discussió segueix oberta. Per altra banda, jo puc ser a VP pel que em dongui la gana, si vull contribuir sobre aquest tema ho faig, és l'enciclopèdia lliure. Si escric amb biaix ho discutim, no esborrem directament amb només l'argument que sóc subjectiu. Tu al ser turc també pots tenir visons subjectives, no? o només jo? Lucas.espanol (disc.) 16:22, 30 gen 2017 (CET)
Si no sabe la diferencia entre tener una opinió i contribuir objectivament (amb fonts fiables) no me queda res a parlar amb Ud. Estic més que segur que la gent que vegue aquest discusio, l'article, la discusió a l'article, a la meva pàgina etc van a: poder veure les coses tal com són. Jo sap bien que ser "turc" no és tant brillant com la "marca Espaňa", però gràcies a Ud la gent de aqui han podido conocerme millor. Gràcies de cor. --E4024 (disc.) 16:31, 30 gen 2017 (CET)
Si us plau, continueu la vostra conversa a les vostres pàgines d'usuari i el consens de l'article a la seva pàgina de discussió. Gràcies. Papapep (disc.) 16:53, 30 gen 2017 (CET)

Vandalisme[modifica | modifica el codi]

Contribucions de l’usuari IP: Especial:Contribucions/80.24.173.251 --E4024 (disc.) 14:11, 7 feb 2017 (CET)

Fet Fet! per en CarlesMartin --Yuanga (disc.) 15:26, 7 feb 2017 (CET)
Fet Fet! per en CarlesMartin i en Lohen11. --Townie · discussió 16:28, 9 feb 2017 (CET)

Regne de l'Araucania i la Patagònia[modifica | modifica el codi]

M'agradaria que es pogués reanomenar Regne de l'Araucanía i la Patagònia per Regne de l'Araucania i la Patagònia, per tal de fer efectiva la traducció correcte en català d'aquest Estat extint. Només és qüestió de l'accent a la "i" d'"Araucania". Moltes gràcies.--Jove (disc.) 13:56, 8 feb 2017 (CET)

Ho he traslladat a Discussió:Regne de l'Araucanía i la Patagònia, no ho veig clar.--Carles (enraonem) 14:10, 8 feb 2017 (CET)
Yes check.svg Tancatresolt a Discussió:Regne de l'Araucanía i la Patagònia--Carles (enraonem) 00:53, 10 feb 2017 (CET)

Portell (Sant Ramon) i Estructura closa de Portell[modifica | modifica el codi]

En llegir l'article Portell (Sant Ramon) he observat que, enlloc de parlar del poble, es parla principalment del bé inventariat "Estructura closa de Portell", que el formen dos carrers del poble. Com que crec que hi ha una confusió entre geografia i patrimoni m'agradaria consultar-vos si veieu clar:

Com ho veieu? --Viatge per Catalunya (parlem-ne) 16:37, 8 feb 2017 (CEST)

És opinable. La meva opinió personal és que no veig diferència entre el contingut de l'article Portell (Sant Ramon) (a patrimoni anomenen l'entrada Estructura closa de Portell) i el nou article proposat. Potser n'hi ha prou en que l'article que proposes fos una redirecció. Si trobes a faltar la plantilla infotaula d'entitat de població, canvia-la tu mateix. Però en general, tant en això com en altres coses, si veus alguna cosa clara fes-la i si algú no ho veu bé ja t'ho dirà. Per altra banda, potser seria millor tenir aquest debat a la discussió de l'article en qüestió. Feel free.--Medol (disc.) 16:48, 8 feb 2017 (CET)

Canvi del nom "Castell de Torre Baró" per "La Torre del baró"[modifica | modifica el codi]

He intentat canviar el títol de la pàgina "Castell de Torre Baró" per "La Torre del Baró" però no em deixa perquè diu que aquest nom ja existeix. Si que existeix com a nom del barri "Torre Baró". Si bé molta gent pot anomenar aquest edifici castell, de tota la vida que se n'ha dit "la Torre del Baró" i aixó consta tant a l'inventari del Patrimoni de l'Ajuntament de Barcelona com a l'Inventari del Patrimoni Arquitectònic de la Generalitat" com als mapes del ICGC. --Avignasi (disc.) 18:05, 10 feb 2017 (CET)--Avignasi (disc.) 18:14, 10 feb 2017 (CET)

No ho tinc clar. Al Cercador del Patrimoni Arquitèctonic de l'Ajuntament de Barcelona l'anomenen simplement "Torre Baró" i a la pàgina del patrimoni de la Gene "La Torre del Baró". És cert que sembla que "Castell de Torre Baró" seria un nom més popular que no pas oficial. --Yuanga (disc.) 14:06, 11 feb 2017 (CET)

Redirecció[modifica | modifica el codi]

Quan edites en mode "modifica codi" i pitges el botó redirecció, surt "redirección". No es pot canviar, eliminat la "n" final?--Pallares (disc.) 08:28, 11 feb 2017 (CET)

Crec que això passa des de que tenim coses en occità quan no estan traduïdes al català. Abans, si no estaven en català, optava per l'anglès. Ara posa #REDIRECCION en lloc de #REDIRECT i també, per exemple, vinheta en lloc de thumb. Supòs que es podria solucionar fàcilment traduint aquestes cadenes a Translatewiki. Pau Cabot · Discussió 09:26, 11 feb 2017 (CET)
Això funciona així des del 25 de gener passat: Tema:Tjc8xr0z769mskl5. Pau Cabot · Discussió 09:30, 11 feb 2017 (CET)
Crec que les dues traduccions que falten són [1] i [2]. Pau Cabot · Discussió 09:40, 11 feb 2017 (CET)
El "redireccion" no és cap missatge, és un àlies d'una paraula màgica. He demanat ajuda a translatewiki:Thread:User talk:Nemo bis/Magic words in falback language. --V.Riullop (parlem-ne) 20:58, 18 feb 2017 (CET)

Vandalisme[modifica | modifica el codi]

83.57.132.121 el comentari anterior sense signar és fet per E4024 (disc.contr.)

Fet Fet! per CarlesMartin. Mirau d'usar {{utot}} per facilitar la feina dels administradors. Pau Cabot · Discussió 15:10, 17 feb 2017 (CET)

Autopatrullats[modifica | modifica el codi]

Proposo els usuaris Recared (discussió contribucions registre) i Rauric (discussió contribucions registre) com a autopatrullats. --Townie · discussió 18:01, 17 feb 2017 (CET)

A mi em sembla molt bé.--Medol (disc.) 10:11, 20 feb 2017 (CET)
Es podria contemplar també afegir a Haslf (discussió contribucions registre), no em semblen malament les seves edicions. --Yuanga (disc.) 10:27, 20 feb 2017 (CET)
En el cas de Haslf esperaria. Sovint les traduccions que fa necessiten ser revisades o demanden plantilles de manteniment.--Medol (disc.) 11:11, 20 feb 2017 (CET)

Semi-protecció de Corona d'Aragó[modifica | modifica el codi]

 • Molts canvis arbitraris i sense referenciar a Corona d'Aragó, demane semi-protecció de la pàgina. --Haslf (disc.) 20:22, 17 feb 2017 (CET)

Fet Fet! --Panotxa (disc.) 08:39, 18 feb 2017 (CET)

Mediació[modifica | modifica el codi]

Agrairia mediació de qualque administrador a Plantilla Discussió:Infotaula composició#Enllaços externs. Gràcies, Pau Cabot · Discussió 11:07, 19 feb 2017 (CET)

Petició del flag de reversió[modifica | modifica el codi]

Sol·licito l'activació del flag de reversió: Encara que no he realitzat grans treballs de manteniment a Viquipèdia, vull involucrar-me més. En la Viquipèdia en espanyol tinc una àmplia experiència en manteniment i més de 20 000 edicions. Com a curiositat, en un wikiconcurs vaig arribar a fer 4000 reversions en un mes (i totes ben fetes). Encara que no tenim les mateixes polítiques, conec sobradament les de Viquipèdia. He creat quasi 400 articles en català i milers globalment. Soc autopatrullat en Meta i Wiki_es, tutor i Soci de la Fundació Wikimedia. He guanyat una sèrie de concursos a nivell global (1, 2 3, 4) que crec que pot servir com aval de la meva experiència i la confiança que puc donar. Salutacions cordials. Wikipedia-logo-simple.svg Rauletemunoz 09:06, 20 feb 2017 (CET)

Bloquear i esborrar[modifica | modifica el codi]

83.36.8.54 (discussió contribucions registre)

Fet Fet! Pau Cabot · Discussió 13:30, 20 feb 2017 (CET)