Viquipèdia:Petició als administradors

De Viquipèdia
Dreceres ràpides: navegació, cerca


Drecera:
VP:PA

Necessiteu la intervenció d'un administrador? Vegeu abans quines són les funcions d'un administrador o d'un buròcrata.

 • Si voleu eliminar una pàgina, vegeu Viquipèdia:Esborrar pàgines.
 • Si voleu fer una consulta d'interès per la comunitat, aneu a Viquipèdia:La taverna.
 • Per a una actuació ràpida dirigiu-vos directament a un administrador (vegeu els actius en els últims 5 minuts o 1 hora), o proveu per IRC #wikipedia-ca
 • En cas d'una petició que afecti al contingut, afegiu un enllaç a la discussió on es pugui comprovar que el canvi no sigui controvertit.
 • Deu dies després de la marca {{fet}}, {{no fet}} o {{tancat}} un bot arxivarà la petició, segons la signatura datada en el mateix paràgraf.

Per a afegir una nova petició cliqueu el botó a continuació:

Nova petició


Contingut

Canvis injustificats d'expressions[modifica | modifica el codi]

Bon dia. Demano als altres administradors que discuteixin i emprenguin les mesures que creguin convenients respecte a l'usuari @Jpgine:. Tot i haver estat avisat moltes vegades per diversos membres de la comunitat, segueix substituint expressions perfectament correctes per d'altres que personalment li agraden més (en el cas més recent, «intentar» per «tentar de» i «trencar» per «rompre»). Notifico igualment usuaris que l'havien avisat anteriorment: @Amadalvarez:, @FranSisPac:, @Xavier Dengra:, @Pau Colominas: i @Barcelona:.—Leptictidium (digui) 08:36, 26 ago 2016 (CEST)

Antecedents: Tema:T65pjcwv05sruf37. Pau Cabot · Discussió 08:54, 26 ago 2016 (CEST)
És una llàstima que una persona que podria enriquir tant el projecte, es dediqui a fer cas omís a la comunitat i emprengui una croada particular pel seu català pur i genuí. Aquests darrers casos crec que són el detonant perquè els administradors prenguin alguna mesura. --Xavier Dengra (MISSATGES) 10:13, 26 ago 2016 (CEST)
Special:diff/17411196. Pau Cabot · Discussió 14:47, 30 ago 2016 (CEST)
Segueix com si sentís ploure. Demano l'input de @Vriullop:, @Barcelona:, @KRLS:, @Beusson:, @Bestiasonica:, @Panotxa:, @Coet:, @Arnaugir: i @Flamenc: (així com el Pau, que ja ha contribuït a aquesta discussió). —Leptictidium (digui) 17:46, 31 ago 2016 (CEST)
El bloqueig una setmana mentre en parlam. Amb la resta d'administradors decidirem si s'allarga el bloqueig. Pau Cabot · Discussió 17:59, 31 ago 2016 (CEST)
El bloqueig preventiu em sembla correcte. Esperem que @Jpgine: reflexioni --Panotxa (disc.) 20:48, 31 ago 2016 (CEST)
Coincideixo amb les paraules d'en Xavier, i per tant estic d'acord amb l'actuació d'en Paucabot.--Arnaugir (discussió) 22:19, 31 ago 2016 (CEST)

L'usuari ha fet unes quantes edicions des de que ha s'ha acabat el bloqueig i no ha reincidit. De moment, ho deixam així? Pau Cabot · Discussió 07:52, 18 set 2016 (CEST)

Si @Jpgine: no ha reincidit, ja està bé no restringir-li els drets d'usuari, ara bé, si hi torna, s'haurà d'actuar de nou. --Panotxa (disc.) 09:09, 18 set 2016 (CEST)
Hi estic d'acord.—Leptictidium (digui) 08:22, 19 set 2016 (CEST)
Reincidència: [1], [2], [3].—Leptictidium (digui) 18:19, 27 set 2016 (CEST)
L'he bloquejat per un mes. Pau Cabot · Discussió 17:06, 6 oct 2016 (CEST)

Donats els antecedents i si s'ha de revisar les seves edicions, proposo treure'l del grup d'autopatrullats.--Àlex (Discussió) 20:52, 10 nov 2016 (CET)

Torna a reincidir. Exemples: [4], [5], [6]. —Leptictidium (digui) 11:07, 23 nov 2016 (CET)
Li he llevat el flag d'autopatrullat. Va bé un blocatge d'un any? Pau Cabot · Discussió 21:29, 23 nov 2016 (CET)
@Paucabot: Ho deixo a la teva discreció.—Leptictidium (digui) 13:46, 27 nov 2016 (CET)
Com que ningú més no diu res, ho faig així. Pau Cabot · Discussió 16:26, 27 nov 2016 (CET)
Yes check.svg TancatPau Cabot · Discussió 17:06, 4 des 2016 (CET)

Marcar usuari com a bot[modifica | modifica el codi]

Em fa l'efecte que l'usuari JamesP (discussió contribucions registre) pot ser un bot. Fa dotzenes d'edicions en poc temps, totes fent el mateix tipus de canvi mecànic. Hi ha manera d'investigar si n'és un i, si en cas afirmatiu, marcar-lo com a tal?

Gràcies.

--Pau Colominas (t'ajudo?) 10:56, 6 oct 2016 (CEST)

Jo no asseguraria que sigui un bot. Potser li ho podríem demanar a la seva pàgina de discussió. Pau Cabot · Discussió 11:00, 6 oct 2016 (CEST)
Yes check.svg TancatPer inactivitat. Pau Cabot · Discussió 17:06, 4 des 2016 (CET)

Esborrat de redireccions[modifica | modifica el codi]

Tema espinós. He hagut de fer un toc d'atenció a Bestiasonica perquè, malgrat els múltiples avisos, continuava esborrant redireccions com Gaspra (Crimea) que redirigeix a Gaspra. Ho dic per recordar als administradors que, malgrat haver-les proposat per a destrucció directa, ell sap que no són de destrucció directa i que són casos controvertits (i que, per tant, no s'haurien d'esborrar sense discussió prèvia). Vegeu-ne un exemple molt menys clar i així i tot sense consens per esborrar a Viquipèdia:Esborrar pàgines/Propostes#El molí de Llussà (Santpedor). En aquesta pàgina també hi podeu veure els antecedents. Pau Cabot · Discussió 23:21, 15 oct 2016 (CEST)

Com he dit aplico la norma oficial VP:CSR: “6. Manteniment. Tasques no controvertides de manteniment com esborrat temporal per a fusionar historials, fer lloc a un reanomenament no controvertit o neteja de redireccions”; i llibre d'estil Viquipèdia:Redirecció#Quan fer redireccions i Viquipèdia:Redirecció#Esborrar redireccions. Personalment crec que no són prioritàries i que no comprometen l'accés a la informació dels articles. Es tracta sempre de redireccions òrfenes que no entren dins d'un dels exemples típics descrits a Viquipèdia:Redirecció#Quan fer redireccions. Molts d'aquests articles provenen de traduccions d'articles d'altres wikis en que si existeix la necessitat que el títol tingui una especificació entre parèntesis. He requerit en diverses ocasions a Paucabot que especifiqui quan considera controvertida la neteja de redireccions sense rebre una resposta explícita. Quan és no controvertit un esborrament (per VP:CSR) d'una redirecció òrfena que no anomena una altra arrel lèxica? Bestiasonica: enraonem? 11:30, 16 oct 2016 (CEST)
Jo votaria en contra a l'esborrament de redireccions com Gaspra (Crimea). El motiu principal és que, per falta de redireccions com aquesta, molts usuaris novells creen articles repetits. La solució, però, crec que passa per establir un criteri més específic. --Pau Colominas (t'ajudo?) 09:13, 17 oct 2016 (CEST)
Vegeu Viquipèdia:Sala dels administradors#Eliminació de redireccions sense consens per part d'un administrador. Pau Cabot · Discussió 07:32, 21 oct 2016 (CEST)

Què fer amb l'antic compte?[modifica | modifica el codi]

Bon dia, administradors/es,

Només m'agradaria saber si puc redireccionar o enllaçar de qualsevol manera el mwu compte antic amb l'actual.

Antic compte: https://ca.wikipedia.org/wiki/Usuari:Joverde // Actual: https://ca.wikipedia.org/wiki/Usuari:MariuVD

Gràcies de bestreta per la vostra ajuda!

Angelets de la Terra[modifica | modifica el codi]

He canviat els pocs enllaços que apuntaven cap a revolta dels angelets de la terra de cara a moure Angelets de la terra (associació) a Angelets de la Terra, ja que a més en molts casos hi havia duplicitat d'enllaços amb revolta del Vallespir; en acabant ja m'encarregaré jo de refer els vincles que apunten cap a l'associació per a poder esborrar Angelets de la terra (associació) i, si escau, Angelets de la terra (desambiguació), que hi hauria prou amb una Plantilla:Redirecció o Plantilla:Vegeu en cada un dels dos articles, a banda que també existix la desambiguació Angelets. --Arnandis (parle vosté...) 09:06, 12 nov 2016 (CET) P.S: curiosament, l'entrada de la revolta ja enllaça Angelets de la Terra cap a l'entitat.

@Arnandis: Per esborrar l'article Angelets de la terra (associació) caldria passar pel procés ordinari d'esborrat, i personalment no mouria Angelets de la terra (associació) a Angelets de la terra atès que el nom de l'associació dels nostres dies està inspirada en el col·lectiu armat del segle XVII, bastant més important que l'actual, de manera que els usuaris potencials que consultin l'article segurament volen llegir sobre els nostres avantpassats. --Panotxa (disc.) 09:46, 12 nov 2016 (CET)
El cas és que angelets de la terra ja redirecciona cap a revolta dels angelets de la terra, com revolta del Vallespir i la forma capitalitzada Angelets de la Terra, que no té lloc dins de l'article sobre el fet històric, per això faç la proposta, ja que Angelets de la terra (associació) és incorrecte i poc funcional i Angelets de la terra (desambiguació) pot ser substituït perfectament per sengles plantilles a cada article. --Arnandis (parle vosté...) 10:05, 12 nov 2016 (CET)
@Arnandis: El procés d'esborrat i fusió, si fos el cas el tenim determinat, no te l'has de saltar, així tots els usuaris podran opinar, si ho creuen convenient (la pàgina on som és més restringida). --Panotxa (disc.) 10:24, 12 nov 2016 (CET)

Potser no m'he explicat prou bé; no és un procés d'esborrat ni de fusió, sinó una petició de reanomenament que necessita executar un administrador:

 1. Revolta dels angelets de la terra és el nom de l'entrada sobre els fets històrics
 2. Revolta dels Angelets redirigix cap a l'anterior
 3. Revolta del Vallespir també redirigix cap a 1
 4. angelets de la terra (en minúscula) també, que és com apareix en el text d'1
 5. Angelets de la Terra (en majúscula) també, però no escau l'ús de les majúscules en referència als revoltats
 6. Angelets de la terra (associació) és un títol incorrecte i massa llarg per a l'entitat homònima, anomenada Angelets de la Terra (amb majúsucules)

Per tant, jo el que demane és moure Angelets de la terra (associació) a Angelets de la Terra (que ara mateix no rep cap altre enllaç que un de l'article 1 referent a l'associació hodierna) i, en acabant, orientar els lectors amb les plantiles adients i, si escau, esborrar la pàgina de redirecció resultant (6), que ja no serà necessària, i potser també la plana de desambiguació, substituïble pels avisos de cada article. En qualsevol cas, si t'estimes més no esborrar res, amb el reanomenament de 6 a 5 hi hauria prou. Gràcies per l'atenció, en qualsevol cas. --Arnandis (parle vosté...) 23:19, 12 nov 2016 (CET)

Potser m'ha confós la teva frase per a poder esborrar Angelets de la terra (associació). Respecte als reanomenaments, estic en contra pels arguments ja exposats. --Panotxa (disc.) 21:03, 13 nov 2016 (CET)

Usuària darrere la IP 83.59.77.178[modifica | modifica el codi]

Resulta que diu que és la de la tesi doctoral, i que «detesta» el seu suposat director per A i per B, i que per això treu el que treu...què fem? Gràcies. Papapep (disc.) 12:26, 14 nov 2016 (CET)

Buscant una mica, no trobo enlloc que ho afirmi. Jo ho trauria o com a molt hi posaria que falten referències.--Lohen11 (disc.) 12:42, 14 nov 2016 (CET)
@Lohen11: [Aquí] surt tot plegat, però el meu dubte és més moral que una altra cosa. Gràcies. Papapep (disc.) 15:05, 14 nov 2016 (CET)

terme en proves desaparegut[modifica | modifica el codi]

Bona tarda, fa més d'un mes vaig crear el terme microencapsulació (sense publicar-lo ja que havia d'anar referenciat a un altre terme que estem creant com a treball a la UB). Però ara mateix no m'apareix per enlloc. ni a contribucions ni a proves. S'ha perdut la feina que vaig fer? Recordo haver-lo tornat a consultar fa 3 setmanes des de la universitat i m'apareixia dins l'usuari però ara mateix no el sé trobar. Gràciesel comentari anterior sense signar és fet per Amelia1982 (disc.contr.)

@Amelia1982: ni amb el teu us::ari ni amb cap altre s'ha creat mai l'article microencapsulació.--Lohen11 (disc.) 13:03, 14 nov 2016 (CET)
@Amelia1982:, si vas al llistat de les teves contribucions, veuràs tot el que has fet amb el teu usuari i podràs recuperar el que et calgui. Papapep (disc.) 15:02, 14 nov 2016 (CET)

Usuari vàndal problemàtic expulsat de la wikipedia en castellà[modifica | modifica el codi]

Voldria donar l'avis que tinc la certesa que l'usuari Maurici23, que també utilitza la IP 93.156.90.225, és l'usuari AndreuNin1937 expulsat de la Wikipedia en castellà per nombrosos vandalismes i guerres d'edicions inacabables i que fins i tot té una pàgina amb la llista dels seus comptes titella (més de 24) amb que ha tractat d'eludir les seves sancions i la seva expulsió definitiva. No parla català i probablement utilitza el traductor de Google per a participar a la Viquipèdia en català. No té cap voluntat de diàleg amb la resta d'usuaris. Arriba a la Viquipèdia per continuar-hi aquí la seva guerra personal i propagandística. Per tractar de recolçar la seva teoria de que el carlisme ha estat sempre un moviment d'esquerres, recentment ha suprimit paràgrafs sencers i referenciats dient simplement "No estic d'acord".--Bradoman (disc.) 14:13, 14 nov 2016 (CET)

Ja ha començat les guerres d'edicions a la pàgina carlisme. No respecta el treball dels altres viquipedistes i es permet esborrar paràgrafs ben escrits i referenciats.--Bradoman (disc.) 14:34, 14 nov 2016 (CET)
Especial:Contribucions/Maurici23. Ha començat amb bastanta força. De moment, li he revertit unes quantes edicions i l'he advertit a Usuari Discussió:Maurici23. També li ho ha dit Panotxa. Aquí tenia l'oportunitat de començar de bell nou, però sembla que ha començat de bell vell. L'anirem seguint. Pau Cabot · Discussió 18:47, 14 nov 2016 (CET)

Facultat de Geologia (UB)[modifica | modifica el codi]

S'ha creat aquesta pàgina sense indicar de quina universitat és. He mirat de reanomenar-la però no em deixa. Podríeu fer-ho quan pugueu, si us plau?. Papapep (disc.) 12:22, 16 nov 2016 (CET)

Ara m'he adonat de que Facultat de Geologia (UB) ja deu existir com a redirecció i apunta a Universitat de Barcelona, per això no em deixava reanomenar la pàgina de l'assumpte. Tindreu una mica més de feina. Papapep (disc.) 12:25, 16 nov 2016 (CET)

Nova eina possible per a reversors (i autopatrullats?)[modifica | modifica el codi]

Avui, a la viquitrobada he plantejat a alguns viquipedistes la possibilitat de crear una eina per poder bloquejar durant una o dues hores editors que només fan vandalisme, sense que per això sigui necessari ser administrador. Seria una eina molt bona, sobretot en horari escolar, per no haver de demanar constantment als administradors un bloqueig. M'he trobat alguns dies en la següent situació: demanar un bloqueig i durant més d'una hora haver de revertir constantment perquè ningú bloquejava un usuari vandàlic. A més, quan vos he fet la petició, si ningú més està revertint, aleshores, durant el temps que he perdut en fer la petició, han generat més problemes, per exemple rebre un atac de dos ordinadors a la mateixa pàgina i trobar-me amb més feina. M'ha dit un informàtic que és possible crear aquesta eina. De manera formal vos demane que estudieu la viabilitat. En cas positiu, m'agradaria poder fer ús d'aquesta nova eina. Dos viquipedistes m'han dit que col·laboraran més patrullant, i també un viquipedista m'ha dit que vos demanarà tindre l'eina de reversor. Això ja és positiu. També, informalment, m'han suggerit, que em puc oferir com a administrador, però jo no sé si estic preparat i tampoc m'havia plantejat això. El que si sé és que si pogués bloquejar un temps limitat, podria aportar més coses a la viquipèdia. Gràcies.--General Basset (disc.) 18:50, 27 nov 2016 (CET)

Pega una ullada a Viquipèdia:Sala dels administradors#Més administradors (actius). Pau Cabot · Discussió 19:10, 27 nov 2016 (CET)
No es tracta de cap eina sinó de tenir o no el permís per blocar. Crear un nou grup d'usuaris "blocadors temporals" està fora de l'abast tècnic del que podem fer els administradors. Caldria demanar-ho als desenvolupadors amb una bona justificació. En qualsevol cas, per tenir aquest permís cal la confiança de la comunitat de que s'usarà raonablement i d'acord amb les polítiques existents. Això és gairebé el mateix que es demana per ser administrador. Qualsevol, en qualsevol moment, per qualsevol motivació, pot presentar-se a Viquipèdia:Candidatura a administrador. Com que fa quasi 6 anys que no s'ha presentat ningú difícilment podem justificar crear una mena de subadministradors.
El que sí que tenim és un blocador automàtic per aquests casos, Especial:Registre/Filtre d'abús, però els casos que tracta són limitats per falta de tècnics que vulguin desenvolupar les regles de detecció.
Per altra banda, el permís de reversor ja el tens des del juny. --V.Riullop (parlem-ne) 11:39, 28 nov 2016 (CET)
D'acord amb en Vriullop. No veig la necessitat de crear un nou perfil d'usuari sinó simplement de fer més administradors: per aquest fil i per l'altre de la sala dels administradors, queda clar que en necessitam més. Pau Cabot · Discussió 11:45, 28 nov 2016 (CET)
Yes check.svg TancatPau Cabot · Discussió 17:04, 4 des 2016 (CET)

Nou autopatrullat[modifica | modifica el codi]

Propose a l'Arnandis.--TaronjaSatsuma (disc.) 22:29, 27 nov 2016 (CET)

A favorA favor Suport, i tant. --Yeza (disc.) 15:21, 1 des 2016 (CET)
Em sembla molt bé.--General Basset (disc.) 13:50, 2 des 2016 (CET)
Fet Fet! Pau Cabot · Discussió 14:15, 2 des 2016 (CET)

CategoriaːDescobridors de planetes extrasolars[modifica | modifica el codi]

He tingut problemes quan he creat la Categoria:Descobridors d'exoplanetes, que després he reanomenat Categoria:Descobridors de planetes extrasolars intentant arreglar-ho. No sé quin problema he tingut però queda com a pàgina dins de la Categoria:Astrònoms. Cap de les formes m'ha funcionat. Després he creat la categoria clicant sobre la categoria que havia afegit a un article, i m'ha funcionat. Podeu esborrar aquesta pàgina i deixar la Categoria:Descobridors d'exoplanetes que sí funciona? Gràcies.Antoni Salvà (disc.) 23:14, 27 nov 2016 (CET)

No sé ben bé que ha passat, però ara sembla que està així com tu demanaves. Pau Cabot · Discussió 11:34, 28 nov 2016 (CET)
A Categoria:Astrònoms encara queda una pàgina anomenada CategoriaːDescobridors de planetes extrasolars, que no hi ha de ser. Mira si la pots eliminar. Gràcies Pau. Antoni Salvà (disc.) 12:41, 28 nov 2016 (CET)
Fet Fet! Pau Cabot · Discussió 12:44, 28 nov 2016 (CET)
Els dos punts no eren els estàndards i per això no ho havia considerat com una categoria. Pau Cabot · Discussió 12:46, 28 nov 2016 (CET)
Ja havia vist que semblaven diferents, però no puc entendre com s'havien posat. Bé, gràcies per solucionar-ho! Antoni Salvà (disc.) 20:35, 28 nov 2016 (CET)

Bloqueig Uribrossa (discussió contribucions registre)[modifica | modifica el codi]

Vandalisme--General Basset (disc.) 09:27, 28 nov 2016 (CET)

Fet Fet! Pau Cabot · Discussió 11:20, 28 nov 2016 (CET)

Bloqueig 85.192.70.53 (discussió contribucions registre)[modifica | modifica el codi]

Vandalisme reincident.--General Basset (disc.) 09:46, 28 nov 2016 (CET)

Fet Fet! 1 any. Pau Cabot · Discussió 11:21, 28 nov 2016 (CET)

Bloqueig 88.17.7.28 (discussió contribucions registre)[modifica | modifica el codi]

Vandalisme reincident.--General Basset (disc.) 11:54, 28 nov 2016 (CET) 84.78.18.79 (discussió contribucions registre) Van junts.--General Basset (disc.) 12:13, 28 nov 2016 (CET)

Fet Fet! un any --Panotxa (disc.) 12:39, 28 nov 2016 (CET)

Trementinaire, trementinaires[modifica | modifica el codi]

La pàgina "Trementinaires" hauria de reanomenar-se "Trementinaire" (en singular), però aquesta ja existeix com a pàgina de redirecció a trementina. --Jordi picart (disc.) 21:01, 28 nov 2016 (CET)

Fet Fet! Pau Cabot · Discussió 21:10, 28 nov 2016 (CET)
Agraït! --Jordi picart (disc.) 21:18, 28 nov 2016 (CET)

Bloqueig 85.192.78.63 (discussió contribucions registre)[modifica | modifica el codi]

Vandalisme.--General Basset (disc.) 11:17, 29 nov 2016 (CET)

Fet Fet! per Lohen11. Pau Cabot · Discussió 15:09, 29 nov 2016 (CET)

Bloqueig 80.32.127.226 (discussió contribucions registre)[modifica | modifica el codi]

Vandalisme.--General Basset (disc.) 16:36, 29 nov 2016 (CET)

Bloqueig 80.31.48.35 (discussió contribucions registre)[modifica | modifica el codi]

Vandalisme. – Townie (Discussió) 16:53, 29 nov 2016 (CET)

Fet Fet! per @Bestiasonica:

Bloqueig 85.192.92.9 (discussió contribucions registre)[modifica | modifica el codi]

Vandalisme reincident.--General Basset (disc.) 11:14, 30 nov 2016 (CET)

Fet Fet!--Lohen11 (disc.) 12:42, 30 nov 2016 (CET)

Bloqueig 81.32.236.134 (discussió contribucions registre)[modifica | modifica el codi]

Vandalisme reincident.--Micalet89 (disc.) 16:00, 30 nov 2016 (CET)

Fet Fet!, per en Lohen11--Àlex (Discussió) 21:29, 30 nov 2016 (CET)

Seguiment de la IP 83.247.136.38[modifica | modifica el codi]

83.247.136.38 (discussió contribucions registre) Aquesta ip està afegint com a enllaços externs cerques al web del Departament de Cultura que donen com a resultat, en el millor dels casos, la correspondència entre el departament i la persona cercada. Trobo que és omplir la Viqui amb molt codi per a un resultat escadusser. l'hi feu una ollada?--Kette~cawiki (disc.) 21:43, 30 nov 2016 (CET)

Penso exactament igual que Kette~cawiki--General Basset (disc.) 08:54, 1 des 2016 (CET)
Sembla que ell mateix s'ha revertit, no? Pau Cabot · Discussió 10:56, 1 des 2016 (CET)
Crec que ha vist aquests comentaris (?) i també el missatge que Kette~cawiki ha editat a la seua pàgina de discusió.--General Basset (disc.) 11:11, 1 des 2016 (CET)
Yes check.svg TancatPau Cabot · Discussió 17:08, 6 des 2016 (CET)

Nou autopatrullat[modifica | modifica el codi]

Proposo a FranSisPac (discussió contribucions registre). --Lluis_tgn (disc.) 13:52, 1 des 2016 (CET)

A mi em sembla bé. Pau Cabot · Discussió 13:43, 2 des 2016 (CET)
Fet Fet!--Àlex (Discussió) 12:23, 3 des 2016 (CET)

Un toc? 195.53.55.238 (discussió contribucions registre)[modifica | modifica el codi]

Vandalisme.--General Basset (disc.) 12:01, 2 des 2016 (CET)

Fet Fet!--Àlex (Discussió) 12:25, 3 des 2016 (CET)

Puc ser reversor?[modifica | modifica el codi]

Bon dia, a la Viquitrobada em vaig oferir per ser reversor podria ser? Gràcies --pacopac (disc.) 12:37, 2 des 2016 (CET)

A mi em sembla bé. Pau Cabot · Discussió 13:43, 2 des 2016 (CET)
A favorA favor Suport per la confiança i la necessitat que tenim tots.--General Basset (disc.) 13:45, 2 des 2016 (CET)
Fet Fet!--Àlex (Discussió) 12:18, 3 des 2016 (CET)

Canviar Helena Blavatski a Helena Blavatsky[modifica | modifica el codi]

Actualment el nom Helena Blavatski és un híbrid entre el nom rus anglicitzat amb què és coneguda internacionalment (Helena Blavatsky) i el nom rus originari (Ielena Blavàtskaia, segons la transcripció catalana). Caldria canviar la -i final per -y. --Enric (discussió) 13:16, 2 des 2016 (CET)

Fet Fet! Pau Cabot · Discussió 13:40, 2 des 2016 (CET)

Reversor[modifica | modifica el codi]

Voldria demanar el permís de reversor, si és possible.--Castellbo (disc.) 15:55, 4 des 2016 (CET)

Fet Fet! Pau Cabot · Discussió 15:57, 4 des 2016 (CET)
Moltíssimes gràcies als dos.--General Basset (disc.) 16:00, 4 des 2016 (CET)

Seguiment[modifica | modifica el codi]

Francisco Esperança (discussió contribucions registre). Nova pujada d'imatges a Viquipèdia sense gaire utilitat, no es fan servir en cap article. Possible violació dels drets d'autor.--Kette~cawiki (disc.) 17:00, 4 des 2016 (CET)

Fet Fet! Mateix patró que els usuaris anteriors. Blocat i imatges esborrades. Pau Cabot · Discussió 17:03, 4 des 2016 (CET)

Vàndals JoanPuig97 i Juanjo rosa[modifica | modifica el codi]

Caldria blocar JoanPuig97 (discussió contribucions registre) i Juanjo rosa (discussió contribucions registre), registrats per vandalitzar.--Carles (enraonem) 19:59, 4 des 2016 (CET)

Fet Fet!--Lohen11 (disc.) 20:14, 4 des 2016 (CET)

Bloqueig 85.192.71.127 (discussió contribucions registre)[modifica | modifica el codi]

Vandalisme reiterat.--General Basset (disc.) 09:03, 5 des 2016 (CET)

Fet Fet! Pau Cabot · Discussió 11:16, 5 des 2016 (CET)

Bloqueig 213.96.16.234 (discussió contribucions registre)[modifica | modifica el codi]

Vandalisme.--General Basset (disc.) 10:31, 5 des 2016 (CET)

Sembla que s'ha aturat. Pau Cabot · Discussió 11:17, 5 des 2016 (CET)

Pujada d'arxius[modifica | modifica el codi]

Leon Frost (discussió contribucions registre) Continua la pujada amb un altre usuari. Tota aquesta colla edita en portuguès!--Kette~cawiki (disc.) 16:43, 6 des 2016 (CET)

Fet Fet! Imatges esborrades i usuari blocat. Fa pinta de ser una sola persona, adolescent i molt insistent. Pau Cabot · Discussió 17:07, 6 des 2016 (CET)

Bloqueig Se puta mare (discussió contribucions registre)[modifica | modifica el codi]

Vandalisme.--General Basset (disc.) 09:11, 7 des 2016 (CET)

Fet Fet! --Panotxa (disc.) 09:35, 7 des 2016 (CET)

Bloqueig II. Niveles[modifica | modifica el codi]

4 reversions en espai d'usuari. --E4024 (disc.) 09:42, 7 des 2016 (CET) Més atac personal, dues vegades, utilitzant paraules en turc que no es pot repetir.--E4024 (disc.) 10:02, 7 des 2016 (CET)

D'acord en que no hauria d'editar a la teva pàgina, però es tracta d'una foto que més tard o més d'hora s'acabarà eliminant perquè no és lliure.--Lohen11 (disc.) 10:04, 7 des 2016 (CET)
I? Per aixo mateix. --E4024 (disc.) 10:06, 7 des 2016 (CET)
Kıl adam seni benim bu lisanda yazmak istediğimi kim söylemiş beni engellesinler buradan ayrılıkçı lavuklar ben zaten Real Madridliyim. --II. Niveles (disc.) 10:08, 7 des 2016 (CET)
Per una banda, jo retiraria la foto sinó és lliure. Per l'altra, he blocat a usuari II. Niveles per conducta hostil.--Lohen11 (disc.) 10:11, 7 des 2016 (CET)

Bloqueig 85.192.110.97 (discussió contribucions registre)[modifica | modifica el codi]

Vandalisme reincident.--General Basset (disc.) 10:37, 7 des 2016 (CET)

Fet Fet!--Lohen11 (disc.) 10:39, 7 des 2016 (CET)

Vàndal Disle Xia[modifica | modifica el codi]

Caldria blocar Disle Xia (discussió contribucions registre) registrat per vandalitzar, 2 dies de contribucions.--Carles (enraonem) 13:14, 7 des 2016 (CET)

Fet Fet! per Lohen11. Pau Cabot · Discussió 16:43, 7 des 2016 (CET)