Viquipèdia:Petició als administradors

De Viquipèdia
Dreceres ràpides: navegació, cerca


Drecera:
VP:PA

Necessiteu la intervenció d'un administrador? Vegeu abans quines són les funcions d'un administrador o d'un buròcrata.

 • Si voleu eliminar una pàgina, vegeu Viquipèdia:Esborrar pàgines.
 • Si voleu fer una consulta d'interès per la comunitat, aneu a Viquipèdia:La taverna.
 • Per a una actuació ràpida dirigiu-vos directament a un administrador (vegeu els actius en els últims 5 minuts o 1 hora), o proveu per IRC #wikipedia-ca
 • En cas d'una petició que afecti al contingut, afegiu un enllaç a la discussió on es pugui comprovar que el canvi no sigui controvertit.
 • Deu dies després de la marca {{fet}}, {{no fet}} o {{tancat}} un bot arxivarà la petició, segons la signatura datada en el mateix paràgraf.

Per a afegir una nova petició cliqueu el botó a continuació:

Nova petició


Esborrat de redireccions[modifica | modifica el codi]

Tema espinós. He hagut de fer un toc d'atenció a Bestiasonica perquè, malgrat els múltiples avisos, continuava esborrant redireccions com Gaspra (Crimea) que redirigeix a Gaspra. Ho dic per recordar als administradors que, malgrat haver-les proposat per a destrucció directa, ell sap que no són de destrucció directa i que són casos controvertits (i que, per tant, no s'haurien d'esborrar sense discussió prèvia). Vegeu-ne un exemple molt menys clar i així i tot sense consens per esborrar a Viquipèdia:Esborrar pàgines/Propostes#El molí de Llussà (Santpedor). En aquesta pàgina també hi podeu veure els antecedents. Pau Cabot · Discussió 23:21, 15 oct 2016 (CEST)

Com he dit aplico la norma oficial VP:CSR: “6. Manteniment. Tasques no controvertides de manteniment com esborrat temporal per a fusionar historials, fer lloc a un reanomenament no controvertit o neteja de redireccions”; i llibre d'estil Viquipèdia:Redirecció#Quan fer redireccions i Viquipèdia:Redirecció#Esborrar redireccions. Personalment crec que no són prioritàries i que no comprometen l'accés a la informació dels articles. Es tracta sempre de redireccions òrfenes que no entren dins d'un dels exemples típics descrits a Viquipèdia:Redirecció#Quan fer redireccions. Molts d'aquests articles provenen de traduccions d'articles d'altres wikis en que si existeix la necessitat que el títol tingui una especificació entre parèntesis. He requerit en diverses ocasions a Paucabot que especifiqui quan considera controvertida la neteja de redireccions sense rebre una resposta explícita. Quan és no controvertit un esborrament (per VP:CSR) d'una redirecció òrfena que no anomena una altra arrel lèxica? Bestiasonica: enraonem? 11:30, 16 oct 2016 (CEST)
Jo votaria en contra a l'esborrament de redireccions com Gaspra (Crimea). El motiu principal és que, per falta de redireccions com aquesta, molts usuaris novells creen articles repetits. La solució, però, crec que passa per establir un criteri més específic. --Pau Colominas (t'ajudo?) 09:13, 17 oct 2016 (CEST)
Vegeu Viquipèdia:Sala dels administradors#Eliminació de redireccions sense consens per part d'un administrador. Pau Cabot · Discussió 07:32, 21 oct 2016 (CEST)
Yes check.svg TancatDiscussió traslladada a VP:SA. Pau Cabot · Discussió 12:39, 19 gen 2017 (CET)

Què fer amb l'antic compte?[modifica | modifica el codi]

Bon dia, administradors/es,

Només m'agradaria saber si puc redireccionar o enllaçar de qualsevol manera el mwu compte antic amb l'actual.

Antic compte: https://ca.wikipedia.org/wiki/Usuari:Joverde // Actual: https://ca.wikipedia.org/wiki/Usuari:MariuVD

Gràcies de bestreta per la vostra ajuda!

Angelets de la Terra[modifica | modifica el codi]

He canviat els pocs enllaços que apuntaven cap a revolta dels angelets de la terra de cara a moure Angelets de la terra (associació) a Angelets de la Terra, ja que a més en molts casos hi havia duplicitat d'enllaços amb revolta del Vallespir; en acabant ja m'encarregaré jo de refer els vincles que apunten cap a l'associació per a poder esborrar Angelets de la terra (associació) i, si escau, Angelets de la terra (desambiguació), que hi hauria prou amb una Plantilla:Redirecció o Plantilla:Vegeu en cada un dels dos articles, a banda que també existix la desambiguació Angelets. --Arnandis (parle vosté...) 09:06, 12 nov 2016 (CET) P.S: curiosament, l'entrada de la revolta ja enllaça Angelets de la Terra cap a l'entitat.

@Arnandis: Per esborrar l'article Angelets de la terra (associació) caldria passar pel procés ordinari d'esborrat, i personalment no mouria Angelets de la terra (associació) a Angelets de la terra atès que el nom de l'associació dels nostres dies està inspirada en el col·lectiu armat del segle XVII, bastant més important que l'actual, de manera que els usuaris potencials que consultin l'article segurament volen llegir sobre els nostres avantpassats. --Panotxa (disc.) 09:46, 12 nov 2016 (CET)
El cas és que angelets de la terra ja redirecciona cap a revolta dels angelets de la terra, com revolta del Vallespir i la forma capitalitzada Angelets de la Terra, que no té lloc dins de l'article sobre el fet històric, per això faç la proposta, ja que Angelets de la terra (associació) és incorrecte i poc funcional i Angelets de la terra (desambiguació) pot ser substituït perfectament per sengles plantilles a cada article. --Arnandis (parle vosté...) 10:05, 12 nov 2016 (CET)
@Arnandis: El procés d'esborrat i fusió, si fos el cas el tenim determinat, no te l'has de saltar, així tots els usuaris podran opinar, si ho creuen convenient (la pàgina on som és més restringida). --Panotxa (disc.) 10:24, 12 nov 2016 (CET)

Potser no m'he explicat prou bé; no és un procés d'esborrat ni de fusió, sinó una petició de reanomenament que necessita executar un administrador:

 1. Revolta dels angelets de la terra és el nom de l'entrada sobre els fets històrics
 2. Revolta dels Angelets redirigix cap a l'anterior
 3. Revolta del Vallespir també redirigix cap a 1
 4. angelets de la terra (en minúscula) també, que és com apareix en el text d'1
 5. Angelets de la Terra (en majúscula) també, però no escau l'ús de les majúscules en referència als revoltats
 6. Angelets de la terra (associació) és un títol incorrecte i massa llarg per a l'entitat homònima, anomenada Angelets de la Terra (amb majúsucules)

Per tant, jo el que demane és moure Angelets de la terra (associació) a Angelets de la Terra (que ara mateix no rep cap altre enllaç que un de l'article 1 referent a l'associació hodierna) i, en acabant, orientar els lectors amb les plantiles adients i, si escau, esborrar la pàgina de redirecció resultant (6), que ja no serà necessària, i potser també la plana de desambiguació, substituïble pels avisos de cada article. En qualsevol cas, si t'estimes més no esborrar res, amb el reanomenament de 6 a 5 hi hauria prou. Gràcies per l'atenció, en qualsevol cas. --Arnandis (parle vosté...) 23:19, 12 nov 2016 (CET)

Potser m'ha confós la teva frase per a poder esborrar Angelets de la terra (associació). Respecte als reanomenaments, estic en contra pels arguments ja exposats. --Panotxa (disc.) 21:03, 13 nov 2016 (CET)

Usuària darrere la IP 83.59.77.178[modifica | modifica el codi]

Resulta que diu que és la de la tesi doctoral, i que «detesta» el seu suposat director per A i per B, i que per això treu el que treu...què fem? Gràcies. Papapep (disc.) 12:26, 14 nov 2016 (CET)

Buscant una mica, no trobo enlloc que ho afirmi. Jo ho trauria o com a molt hi posaria que falten referències.--Lohen11 (disc.) 12:42, 14 nov 2016 (CET)
@Lohen11: [Aquí] surt tot plegat, però el meu dubte és més moral que una altra cosa. Gràcies. Papapep (disc.) 15:05, 14 nov 2016 (CET)

Usuari vàndal problemàtic expulsat de la wikipedia en castellà[modifica | modifica el codi]

Voldria donar l'avis que tinc la certesa que l'usuari Maurici23, que també utilitza la IP 93.156.90.225, és l'usuari AndreuNin1937 expulsat de la Wikipedia en castellà per nombrosos vandalismes i guerres d'edicions inacabables i que fins i tot té una pàgina amb la llista dels seus comptes titella (més de 24) amb que ha tractat d'eludir les seves sancions i la seva expulsió definitiva. No parla català i probablement utilitza el traductor de Google per a participar a la Viquipèdia en català. No té cap voluntat de diàleg amb la resta d'usuaris. Arriba a la Viquipèdia per continuar-hi aquí la seva guerra personal i propagandística. Per tractar de recolçar la seva teoria de que el carlisme ha estat sempre un moviment d'esquerres, recentment ha suprimit paràgrafs sencers i referenciats dient simplement "No estic d'acord".--Bradoman (disc.) 14:13, 14 nov 2016 (CET)

Ja ha començat les guerres d'edicions a la pàgina carlisme. No respecta el treball dels altres viquipedistes i es permet esborrar paràgrafs ben escrits i referenciats.--Bradoman (disc.) 14:34, 14 nov 2016 (CET)
Especial:Contribucions/Maurici23. Ha començat amb bastanta força. De moment, li he revertit unes quantes edicions i l'he advertit a Usuari Discussió:Maurici23. També li ho ha dit Panotxa. Aquí tenia l'oportunitat de començar de bell nou, però sembla que ha començat de bell vell. L'anirem seguint. Pau Cabot · Discussió 18:47, 14 nov 2016 (CET)
Hola, Paucabot. Abans que res bon any nou! Després d'un temps de tranquil·litat, l'usuari Maurici23 torna a fer guerres d'edició/bizantines. El que em molesta particularment es que sempre que inicia alguna discussió no es per a consensuar res, sinò per a fer-me acusacions ad hominem, dient que si sóc un militant de no se què. M'agradaria saber si això es tolerable, ja que ho fa permanentment i sense cap provocació per part meva. Salutacions.--Bradoman (disc.) 21:26, 1 gen 2017 (CET)

Comentari Comentari A títol informatiu: també Especial:Contribucions/Duquedearanjuez (1, expulsat a es), Especial:Contribucions/Bradoman (2, expulsat a es) i Especial:Contribucions/Raderich (3, el registre amb resums d'edició i diff), per exemple, són la mateixa persona. No sé fins a quin punt aplica la norma de titellaires o si ho ha d'indicar d'alguna manera com a enwiki. Salutacions! --Yeza (disc.) 13:38, 12 des 2016 (CET)

L'usuari Duquedearanjuez fa gairebé un any que no l'utilitzo a la Vikipèdia en català. L'altra titella, Raderich, està ja indicada com a segon compte. No estic expulsat a la Wikipedia en castellà, on continuo participant amb el nom de Raderich, però m'han prohibit tenir altres comptes. Maurici23, que utilitzava el nom d'AndreuNin1937, sí que està expulsat de la Wikipedia en castellà, i els seus 24 comptes titella han estat utilitats per a tractar d'eludir l'expulsió. No obstant, ara estic tractant de consensuar continguts amb ell, tot i que no parla català, per la qual cosa algú hauria de fer un seguiment de totes les seves contribucions i corregir els errors que no detecta el traductor de Google. Ho podria fer jo mateix, si no es dedica a esborrar el meu treball i crear polèmica.--Bradoman (disc.) 22:49, 15 des 2016 (CET)

Sembla clar que hi ha un viquipèdia:Conflicte d'interessos de @Maurici23: i @Bradoman: i no haureu d'intervenir en els articles relacionats amb el carlisme tret que hi hagi consens previ. --Panotxa (disc.) 08:50, 2 gen 2017 (CET)

Facultat de Geologia (UB)[modifica | modifica el codi]

S'ha creat aquesta pàgina sense indicar de quina universitat és. He mirat de reanomenar-la però no em deixa. Podríeu fer-ho quan pugueu, si us plau?. Papapep (disc.) 12:22, 16 nov 2016 (CET)

Ara m'he adonat de que Facultat de Geologia (UB) ja deu existir com a redirecció i apunta a Universitat de Barcelona, per això no em deixava reanomenar la pàgina de l'assumpte. Tindreu una mica més de feina. Papapep (disc.) 12:25, 16 nov 2016 (CET)
Yes check.svg TancatL'article ha estat esborrat per violació de drets d'autor. Pau Cabot · Discussió 12:38, 19 gen 2017 (CET)

Abús de la reversió manual[modifica | modifica el codi]

En @Paucabot:, que no ha sigut capaç d'aconseguir un consens en gairebé tres anys, ha revertit l'edició que eliminava l'etiqueta de proposta de fusió que va posar el 20 de desembre del 2013. Considero que es tracta d'un abús de la reversió manual i un intent de perpetuar la discussió fins que surti el resultat que vol. Agrairia que els altres admins jutgin 1) si és un ús legítim de la reversió manual i 2) si el Pau pot exigir que es mantingui oberta una proposta de fusió que no ha generat consens tot i portar tres anys. Gràcies. —Leptictidium (digui) 11:37, 15 des 2016 (CET)

Compt fins a deu abans d'escriure la resposta.
1. No he usat l'eina de reversió. Hi ha un comentari d'edició, per tant és un cas clar de desfés i no de reverteix.
2. El que demana consens no respon quan se li fan preguntes: Discussió:Bungarus.
3. Au, va, Lepti, deixa d'usar la normativa a la carta segons et convengui ... Pau Cabot · Discussió 11:46, 15 des 2016 (CET)
Segurament cal modificar el text actual de les notificacions, que diu: «La vostra edició a X ha estat revertida» i es presta a confusió. En tot cas, el fons de la qüestió és el mateix: qui no ha aconseguit un consens en tres anys no pot exigir que la proposta es mantingui oberta per veure si el 2036 algú li dóna la raó.—Leptictidium (digui) 12:08, 15 des 2016 (CET)
Molt bé. Veig que, encara que rectifiquem amb la boca petita, almanco estam d'acord en que l'acusació era falsa. Aprofit per recordar que tenim molta feina per fer i falten mans i que una feina del 2013 que no està feta no té perquè indicar falta de consens, sinó només que no hem tengut temps de fer-la. Esper que ningú més vagi eliminant {{FR}} o {{MI}} del 2013 només a certs articles per falta de consens. Pau Cabot · Discussió 19:01, 15 des 2016 (CET)
Permetre que una proposta de fusió que no genera consens es mantingui oberta indefinidament fins que l'usuari que l'ha fet aconsegueixi el resultat desitjat seria un molt mal precedent per a la Viquipèdia.—Leptictidium (digui) 21:42, 15 des 2016 (CET)
Continua duent a terme fusions controvertides tot i reconèixer que no hi ha en cap cas un consens.—Leptictidium (digui) 10:29, 16 des 2016 (CET)

Atès que estem en cercle viciós, agraïria (em) que pugueu donar noves opinions, a més, la discussió pot servir per crear precedents que ens serveixin per poder extrapolar situacions semblants en el futur, doncs tenim milers de propostes de fusió pendents, i si desencallem aquesta en un sentit o un altre, tenim un tema menys enquistat, aprofitant la QQ16 --Panotxa (disc.) 11:11, 16 des 2016 (CET)

D'acord amb la proposta del @Panotxa:. Atès que es tracta d'un debat genèric que no es limita a un sol article, he obert la discussió corresponent a Viquipèdia Discussió:Fusió.—Leptictidium (digui) 11:35, 16 des 2016 (CET)

Especial:Contribucions/79.145.147.80[modifica | modifica el codi]

Podríeu calmar-lo una estona, si us plau? Sembla que no té gaire feina. Gràcies. Papapep (disc.) 20:18, 15 des 2016 (CET)

Sembla que es va cansar.--Àlex (Discussió) 16:11, 16 des 2016 (CET)
Yes check.svg TancatPau Cabot · Discussió 12:32, 19 gen 2017 (CET)

Guerra d'edicions[modifica | modifica el codi]

Dos editors, Maurici23 (discussió contribucions registre) i Bradoman (discussió contribucions registre), i tres articles, Carlisme, Carles Hug de Borbó i Parma i Comunió Tradicionalista Carlista son l'escenari d'una guerra d'edicions amb punts de vista molt diferents. Continuen esborrant o afegint contingut sense referències però no arriben a VP:R3R. Podeu afegir protecció completa temporal als articles abans que vagi a més? Els articles crec que s'haurien de revertir als punts d'inici del conflicte.--Kette~cawiki (disc.) 21:54, 15 des 2016 (CET)

A Comunió Tradicionalista Carlista sembla que han arribat a un entente i ho han deixat estar. En aquest cas, llevo la plantilla {{neutralitat}} i aviso a la discussió que no tornin a la guerra.
A Carles Hug de Borbó i Parma també sembla la cosa calmada, hi ha una última edició de Maurici, però que no modifica res de les edicions de Bradoman, deixo la plantilla de neutralitat de moment.
A Carlisme és on s'ha centrat el conflicte aquests dies. En aquest cas la plantilla la va llevar en Panotxa avisant que no hi tornessin, però no li han fet cas. Ja he escrit a la discussió de l'article aviam si trobem un consens. Torno a posar-hi la plantilla de neutralitat.
Estic d'acord amb Kette~cawiki en el que proposa, i si hi tornen caldrà protegir, però prefereixo confiar en els implicats i donar una altra oportunitat sense protegir els articles encara, ja que sembla que fan també algunes aportacions no discutides.--Carles (enraonem) 09:47, 4 gen 2017 (CET)

Bot sense marca[modifica | modifica el codi]

Hola, seria possible donar a ListeriaBot (discussió contribucions registre) la marca de Bot, pel patrullatge més que res. Gràcies. --Lluis_tgn (disc.) 20:12, 24 des 2016 (CET)

Faig ping als dos buròcrates actius @Paucabot, Vriullop:. --Townie · discussió 21:15, 24 des 2016 (CET)
Tot i que fa molt poques edicions cada dia, a mi em sembla bé, però potser hi ha qualque motiu que se m'escapa perquè Magnus Manske no l'hagi demanat. Pau Cabot · Discussió 21:17, 24 des 2016 (CET)
Actua en tots els projectes i queda a criteri de cada comunitat: m:Special:CentralAuth/ListeriaBot. N'hi ha prou amb autopatrullat? La plantilla té 40 inclusions per actualitzar, però no cada dia. Com a màxim fa 10 edicions repartides per tot el dia. No em sembla per ara un nombre abusiu com per filtrar-lo als canvis recents. --V.Riullop (parlem-ne) 21:43, 24 des 2016 (CET)
Yes check.svg TancatPer inactivitat. Pau Cabot · Discussió 12:26, 19 gen 2017 (CET)

Possible compte titella[modifica | modifica el codi]

Bona tarda. Sol·licito que es comprovi si @Gabones: és un compte titella de l'usuari bloquejat @Jpgine:. La meva sospita es basa en quatre elements:

 1. Edicions controvertides molt similars (p. ex.: la clàssica substitució de «tot i que» per formes equivalents).
 2. Les seves edicions se centren en els mateixos articles (p. ex.: «Català septentrional», «Sistema horari català», vegeu els historials)
 3. Els dos usuaris fan la gran majoria de les seves edicions via web per a mòbils.
 4. Gabones es va registrar poc després del bloqueig de Jpgine.

Leptictidium (digui) 15:03, 4 gen 2017 (CET)

Potser en @Góngora: pot determinar si la IP és la mateixa (tot i que amb l'auge de les IP dinàmiques, no sé si serviria de gaire).—Leptictidium (digui) 18:16, 4 gen 2017 (CET)
En principi això es demana a Viquipèdia:Comptes_titella#Casos_de_presumptes_titelles perquè és una tasca per a checkusers. --SMP​ (+ disc. xat) 19:32, 4 gen 2017 (CET)

Usuari expert que no referencia i desatén missatges[modifica | modifica el codi]

Hola,

Plantejo un tema delicat en què sol·licito la intervenció d'un o diversos administradors. Es tracta del cas de l'usuari Asfarer (discussió contribucions registre), un usuari veterà amb diversos anys d'activitat que es dedica a crear un taxa d'articles molt elevada però pràcticament sense referències. També acostuma a incomplir el llibre d'estil pel que fa a inserir infotaules. El problema real sorgeix arran de la seva discussió; té múltiples missatges d'altres usuaris sol·licitant millores en el seus articles —la darrera petició va ser meva fa uns dies— que no contesta.

Veient la situació, vaig insistir amb un segon missatge però he estat ignorat amb posteriors edicions seves en la mateixa línia (amb certa correcció, tot s'ha de dir, insuficient). Certament, molts dels seus articles són marcats amb etiquetes o presenten mancances importants, i no veig que es tracti d'un tema d'inexpertesa sinó de deixadesa i falta de comunicació. No vull pensar que ignorar els missatges de la comunitat sigui motiu per pressupossar mala fe, però sento que s'està desatenent el pilar de la Viquietiqueta i m'agradaria que un administrador proposés quin pas es podria seguir per endreçar la situació. Poso en avís a n'@Asfarer: perquè tingui dret de rèplica. Gràcies. --Xavier Dengra (MISSATGES) 00:43, 5 gen 2017 (CET)

Em dedico a traduir al català articles d'altres viquipèdies (castellà i francès sobretot), si aquests articles no tenen referències en les seves llengües no les poso, si en tenen, les hi poso, evidentment. Fa molts anys que escric a la Viquipèdia, he creat taules, categories, articles i demés, he creat, corregit, ampliat i traduït articles (més de 6.000). No col.laboro de manera súper activa en discussions o projectes o debats, com podeu veure. Ara, si veig que tant us molesta el que faig, ho deixo estar, esborro el meu usuari de la viquipèdia abans que me'n feu fora.--asfarer (disc.) 09:45, 5 gen 2017 (CET)
Les contribucions de l'@Asfarer: són valuoses per a la Viquipèdia. Encara podrien ser-ho més si es tingués en compte el feedback d'usuaris com el @Xavier Dengra:. És evident que les intencions d'ambdós usuaris eren bones i que el que hi ha hagut aquí és un problema de comunicació. Per això et convido, Asfarer, a respondre als missatges que els altres usuaris et deixin a la pàgina de discussió. Així resulta més fàcil evitar els malentesos. Bon dia de Reis!—Leptictidium (digui) 17:22, 6 gen 2017 (CET)
Totalment d'acord amb Leptictidium. Asfarer: no estàs obligat a participar en debats, lògicament, però respondre els missatges que algun company et deixa a la pàgina de discussió serveix per evitar aquesta mena de malentesos.--Carles (enraonem) 18:03, 6 gen 2017 (CET)
Perdoneu, però és que no vaig acabar d'entendre aquesta reacció, m'ho vaig prendre com un atac. Penso que no estic fent res de dolent com per què se m'acusi públicament en un debat d'aquesta manera. Si hi ha referències als articles d'origen evidentment que les copio a l'article traduït. Ja respondré als missatges que em deixin a partir d'ara.--asfarer (disc.) 19:37, 6 gen 2017 (CET)
Perfecte Asfarer, salut i bon any!.--Carles (enraonem) 19:46, 6 gen 2017 (CET)
Completament d'acord que no has fet res de dolent, @Asfarer:. Gràcies per respondre als missatges a partir d'ara i bon any.—Leptictidium (digui) 10:03, 7 gen 2017 (CET)
D'acord que el company no ha fet res dolent, però un usuari experimentat no hauria d'escriure un article sense citar les fonts, cosa que incompleix una de les polítiques bàsiques d'aquesta enciclopèdia: Viquipèdia:Citau les fonts.
@Asfarer: Si un article que et disposes a traduir no té referències, millor que no el tradueixis. Posats a triar, tradueix articles que estiguin en millors condicions. I si realment és aquell article sense referències el que vols fer, mira de cercar almanco qualque referència. Pau Cabot · Discussió 10:31, 7 gen 2017 (CET)
Venia a dir el mateix que en @Paucabot:, que m'ha estalviat la feina. @Asfarer: sé la feina que porta fer el què fas, i és molt valuosa, com la de tots els editors, però estaria bé tenir articles referenciats des de l'inici. Papapep (disc.) 11:24, 8 gen 2017 (CET)
Yes check.svg TancatPer inactivitat. Pau Cabot · Discussió 12:25, 19 gen 2017 (CET)

Vigileu 79.157.253.7 (discussió contribucions registre)[modifica | modifica el codi]

Només vandalisme.--General Basset (disc.) 08:59, 10 gen 2017 (CET)

Fet Fet!. 1 mes. Pau Cabot · Discussió 09:32, 10 gen 2017 (CET)

Semiprotecció Cádiz Club de Fútbol[modifica | modifica el codi]

Demano la semiprotecció a aquest article ja que rep molt vandalisme anònim darrerament. --Mcsmp (disc.) 03:57, 13 gen 2017 (CET)

Fet Fet! 1 any. Pau Cabot · Discussió 07:02, 13 gen 2017 (CET)

Bloqueig 83.43.116.172  (discussió contribucions registre)[modifica | modifica el codi]

Vandalisme.--General Basset (disc.) 09:17, 13 gen 2017 (CET)

Fet Fet!, 1 setmana, vandalisme escolar.--Carles (enraonem) 09:29, 13 gen 2017 (CET)

Autopatrullats[modifica | modifica el codi]

Proposo els usuaris Hienafant (discussió contribucions registre) i Josep Esquer (discussió contribucions registre) com a autopatrullats. --Townie · discussió 11:38, 14 gen 2017 (CET)

A favor.--Àlex (Discussió) 12:28, 14 gen 2017 (CET)
Sí, i tant.--Carles (enraonem) 12:39, 14 gen 2017 (CET)
+1--Arnaugir (discussió) 13:19, 14 gen 2017 (CET)
Hienafant tenia una certa tendència a traduir automàticament articles i no revisar-los. Encara hi ha uns quants articles seus a Categoria:Articles traslladats a l'espai d'usuari. És cert, però, que són articles del 2015. Podeu confirmar que això ja no passa? Pau Cabot · Discussió 13:30, 14 gen 2017 (CET)
No importa que diga que ja no ho he tornat a fer. Així que facilite la investigació donant-vos la llista d'articles creats per mi com a prova: http://tools.wmflabs.org/xtools/pages/?user=Hienafant&lang=ca&wiki=wikipedia&namespace=0&redirects=none&limit=1000 --Hienafant (disc.) 13:34, 14 gen 2017 (CET)
OK. Gràcies, Hienafant. D'acord, idò. Pau Cabot · Discussió 13:40, 14 gen 2017 (CET)
M'agradaria afegir Santanyiner a la proposta. Les edicions que fa són patrullades per mi en la seva majoria sense gairebé retocar res. --Yuanga (disc.) 16:40, 14 gen 2017 (CET)
+1, fa molt bona feina. --Townie · discussió 13:53, 15 gen 2017 (CET)
A favor de Santanyiner jo també.--Carles (enraonem) 19:24, 15 gen 2017 (CET)
Fets tots tres. Pau Cabot · Discussió 19:35, 15 gen 2017 (CET)
Yes check.svg TancatPau Cabot · Discussió 12:24, 19 gen 2017 (CET)

Bloqueig Www.caca (discussió contribucions registre) i Fmappg (discussió contribucions registre)[modifica | modifica el codi]

Van juntets. Vandalisme.--General Basset (disc.) 12:06, 19 gen 2017 (CET)

Fet Fet! A perpetuïtat. Pau Cabot · Discussió 12:19, 19 gen 2017 (CET)

Bloqueig 85.192.92.225 (discussió contribucions registre)[modifica | modifica el codi]

Vandalisme.--General Basset (disc.) 12:13, 19 gen 2017 (CET)

Fet Fet! 6 mesos. Pau Cabot · Discussió 12:20, 19 gen 2017 (CET)

91.126.254.84 vandalitza Jaufré Rudel[modifica | modifica el codi]

Aquesta adreça està vandalitzant repetidament ahir i avui l'article Jaufré Rudel. Si el podeu parar...--ReginaManresa (disc.) 14:21, 19 gen 2017 (CET)

Fet Fet! Vàndal blocat per en Lohen11 i pàgina protegida. --Townie · discussió 16:43, 19 gen 2017 (CET)

Yasemin Mori / Vandalisme[modifica | modifica el codi]

Proteger Yasemin Mori i blocatge del IP vandal, si us plau. --E4024 (disc.) 16:34, 20 gen 2017 (CET)

Fet Fet! --Townie · discussió 16:43, 20 gen 2017 (CET)