Viquipèdia:Petició als administradors

De Viquipèdia
Dreceres ràpides: navegació, cerca


Drecera:
VP:PA

Necessiteu la intervenció d'un administrador? Vegeu abans quines són les funcions d'un administrador o d'un buròcrata.

  • Si voleu eliminar una pàgina, vegeu Viquipèdia:Esborrar pàgines.
  • Si voleu fer una consulta d'interès per la comunitat, aneu a Viquipèdia:La taverna.
  • Per a una actuació ràpida dirigiu-vos directament a un administrador (vegeu els actius en els últims 5 minuts o 1 hora), o proveu per IRC #wikipedia-ca
  • En cas d'una petició que afecti al contingut, afegiu un enllaç a la discussió on es pugui comprovar que el canvi no sigui controvertit.
  • Deu dies després de la marca {{fet}}, {{no fet}} o {{tancat}} un bot arxivarà la petició, segons la signatura datada en el mateix paràgraf.

Per a afegir una nova petició cliqueu el botó a continuació:

Nova petició


Verds Equo[modifica | modifica el codi]

(títol anterior: CPP i síntesi) Tinc una IP fent síntesi per a utilitzar una definició de Verds Equo diferent a la que diuen els propis estatuts de la formació. CPP i edicions esbiaixades heretades de :es.--Coentor (disc.) 22:45, 13 nov 2014 (CET)

(títol anterior: Blanquejat permanent) L'article Verds Equo es blanquejat sistematicament. He modificat el text, deprés de la guerra d'edicions per deixar un text neutre i per això he copiat literalment el text de les referències i es boicota sistematicament l'edició de l'article.--Editant (disc.) 20:47, 14 nov 2014 (CET)

esborrar el meu compte[modifica | modifica el codi]

Voldria esborrar tot el que està relacionat amb l'usuari que vaig crear temps enrere: "intersarsi"

Que recordi, amb ell no he creat cap article. El que si em vaig adonar és que hi ha alguna pàgina pública de discussió (https://ca.wikipedia.org/wiki/Usuari_Discussi%C3%B3:Intersarsi) que també voldria que fos esborrada. el comentari anterior sense signar és fet per Intersarsi (disc.contr.) 10 maig 2015‎ 16:49 (CEST)

Demane un nou administrador que faça de moderador en l'article Diada del 25 d'Abril[modifica | modifica el codi]

Voldria demanar un altre administrador que es faça càrrec d'administrar la moderació en l'article Diada del 25 d'Abril i altres relacionats a partir d'una guerra d'edicions, davant de la flagrant subjectivitat i parcialitat del moderador Panotxa, fins i tot comence a pensar que l'usuari Coentor i aquest moderador Panotxa són la mateixa persona o en tot cas són amics i coneguts.--Editant (disc.) 21:21, 28 maig 2015 (CEST)

@Editant:, si qualsevol altre administrador ho fa, encantat de retirar-me. I no, no som la mateixa persona, tot i que estaria encantat de conèixer-lo en persona, igual que a tu. --Panotxa (disc.) 22:18, 29 maig 2015 (CEST)
Només comentar que la moderació pot anar a càrrec d'un usuari no administrador si no hi ha necessitat de bloquejar pàgines o usuaris, cosa que esper que no passi. Pau Cabot · Discussió 12:17, 30 maig 2015 (CEST)

Permís de reversor[modifica | modifica el codi]

Fa uns mesos que estic fent reversions de vandalisme quan estic editant. No ho faig sistemàticament, però quan miro els "canvis recents" i veig algun canvi inadequat, intento arreglar-ho, i crec que ja he entès els principis bàsics. M'agradaria tenir el permís de reversor per facilitar-me aquesta feina.--Wgarcia (disc.) 08:54, 29 maig 2015 (CEST)

25 d'abril et alii[modifica | modifica el codi]

Com ja sabeu, fa dos mesos (vespres de la Diada del 25 d'abril) es va demanar un blocatge d'articles per guerres d'edicions. L'usuari Panotxa va fer de mediador (ja ho va fer anteriorment) i sols s'ha avançat alguna cosa a l'article blaverisme. Pel que fa al segon dels articles, la situació està encallada sense cap proposta concreta de redactat (sí s'han proposat noves referències, encara no es diu on s'haurien d'aplicar; i sí s'han rebutjat possibles redactats) i com li dic a Panotxa a la seua discussió directament ni entenc el darrer missatge deixat a una discussió que porta oberta dos mesos. Arran de les meues edicions a Agrupament d'Esquerra del País Valencià he estat revertit per Editant i quan he demanat explicacions, s'ha argumentat que si poses "en construcció" dones a entendre que encara vas a tocar-ho més. Pel que fa a la discussió de 25, se m'acusa d'utilitzar bibliografia redactada per una persona (Vicent Flor) que no ha escrit cap referència de cap dels dos articles esmentats (a banda que no veig el problema amb utilitzar eixes fonts ni se'm deuria coartar per fer-ho). Demane mediació, doncs hi ha motius de sobra per a vore que la situació a aquells articles està encallada, i considere que, a més, se m'està impedint editar amb normalitat articles relacionats amb política valenciana, tot i que les referències que he utilitzat en la majoria dels casos (i darrerament sols he editat a PNPV i AEPV) són acadèmiques i perfectament admissibles.--Coentor (disc.) 17:17, 12 juny 2015 (CEST)

També he editat a Fusteranisme, on sí utilitze bibliografia de Flor, però no entenc perquè no hauria de poder utilitzar eixa bibliografia.--Coentor (disc.) 17:21, 12 juny 2015 (CEST)
Per la meva part, com he comentat en particular, a Viquipèdia:Petició als administradors#Demane un nou administrador que faça de moderador en l'article Diada del 25 d'Abril s'ha demanat que m'aparti de la mediació, i en atenció a les parts, estic a l'espera que algú faci un pas endavant. Si ho és el cas, ja veurem. --Panotxa (disc.) 19:43, 12 juny 2015 (CEST)

Fumando espero, al hombre que yo quiero...--Coentor (disc.) 12:19, 5 jul 2015 (CEST)

Castillejos[modifica | modifica el codi]

Bon dia, he creat la pàgina de desambiguació per a Castillejos, però al títol creat li manca la "s" (Castillejo) final, i em diu que he de demanar permís per canviar-ho!

Moltes gràcies!el comentari anterior sense signar és fet per Darth vader 92 (disc.contr.) 27/06/2015

L'article Castillejos ja existeix, per això no ho pots canviar. Caldria consensuar el canvi de nom de l'article o donar un altre nom a la desambiguació. Feta la desambiguació, caldria afegir la plantilla addient al principi de cada article relacionat.--Àlex (Discussió) 11:30, 28 juny 2015 (CEST)

Vandalisme usuari Coentor[modifica | modifica el codi]

Probablement aquest usuari no en té prou i està arribant a una manipulació increïble. A l'article de Francesc Candela i Escrivà insisteix en posar una foto (que ja he revertit) i que ja vaig traure fa temps on diu que apareix Paco Candela quan és evident que cap dels que apareix a la foto és ell. En aquest enllaç hi ha una foto d'ell o en aquesta més recent que no deixa cap dubte, i no cal ser un expert en fisonomia per comprovar que cap dels que apareix a la taula de la foto és ell, entre altres coses perquè sempre ha portat bigoti.

Aquest usuari quan li dona la gana i amb "nocturnitat", canvia el que li dona la gana i a més a més d'una manera tan descarada i manipuladora (que qualsevol persona amb un mínim d'objectivitat) com en aquest cas no pot negar. Per favor, demane un seguiment més acurat de tots els seus canvis i guerres d'edicions que provoca en tants articles.--Editant (disc.) 14:40, 10 jul 2015 (CEST)

Hui en un poc més de calma, doncs en l'article que comentava ahir m'afectava especialment perquè coneixia a dita persona, intentaré continuar amb arguments per demanar de nou un seguiment més acurat de l'usuari Coentor que frega el vandalisme en la majoria d'articles relacionats amb una certa temàtica histórico-política, en molts d'ells eliminant text amb referències que jo trobe és pur vandalisme. Els més recents que he pogut mirar són: l'article Esquerra Unida del País Valencià (històric) on no retoca l'article, afegint nous continguts, sinó que aprofita per reestructurar tot l'article i el més greu esborra referències directes, com en aquest cas que esborrant l'apartat ideològic aprofita per esborrar la referència de la declaració ideològica del partit, que és una referència a més a més directa i comprovable online. Noteu que jo no he esborrat ni una línia de les seues referències i això que són indirectes (a partir de d'interpretació de l'autor en concret) i que a més a més no són comprovables in situ online. El mateix ha fet a l'article el fusterianisme, on en aquest cas no hi ha cap intervenció meua, però m'ha xocat que sempre té la mateixa manera d'actuar. En aquest cas és molt curiós a més a més que un article ja escrit i que va estar redireccionat per un usuari a Joan Fuster i Ortells, amb molt bon criteri pense, ha estat de nou redireccionat per ell amb l'única intenció de canviar tot el text i esborrar completament el text que hi havia. I això dos/tres exemples més recents, però el seu historial està ple d'aquesta manera de fer, de fet hi ha centenars d'articles, on si busques l'edició original no en queda res del text, destroçant la feina que durant anys han fet moltíssims usuaris i canviant la majoria de vegades l'esperit objectiu de l'article.
I volia fer constar també la seua curiosa manera d'actuar en les pròpies interioritats de la Viquipèdia, com és per exemple que davant la disconformitat d'aquest escrit (està en tot el seu dret), no es dirigisca a tots els administradors en aquest mateix apartat per fer-ho constar sinó que ho faça a un únic curiosament aquell administrador que reclama per a que li faça de mediador en els seus conflictes.--Editant (disc.) 10:06, 11 jul 2015 (CEST)
Demane per favor que qualsevol administrador atenga esta petició. Resulta evident que cap mediació no va a servir de res.--Coentor (disc.) 11:45, 12 jul 2015 (CEST)
@Editant: Per al·lusions, comentar que, com ja saps, a petició teva m'he apartat de les mediacions amb @Coentor: per als articles sobre la política valenciana del darrer terç del segle XX, però veig que encara no te n'has sortit en trobar algú altre que ho faci, de manera que al final, contra la meva voluntat, acabaré per tornar a fer-ho jo.
Respecte la foto que comentes, la ha publicat a flikr Josep Miquel Moya l'actual director general d'esports de la Generalitat, de Gandia, de la Coalició Compromís, qui sembla que el coneixia de primera mà. En el text que acompanya la foto parla de cinc personatges de Gandia que li donen suport, però en la foto apareixen quatre i ell, de manera que he fet una mica de recerca en altres fonts fotogràfiques i els personatges que surten son, d'esquerra a dreta: (1) Emili Selfa (2) Marcel·lí Giner (3) Josep Miquel Moya (4) Bernat Rodríguez i (5) Cebrià Molinero. Francesc Candela devia ser en l'acte però no en la foto, afegeixo els personatges i l'ordre en commons.
Respecte les fonts directes, recordar-te que d'acord a viquipèdia:fonts fiables, no s'han d'incloure en l'article més que en casos excepcionals, i la ideologia d'un partit polític, en tant del cert hi ha fonts secundàries (o indirectes segons el teu criteri), que son les valuoses per la viquipèdia, que n'han parlat.
Sobre les valoracions de la manera de fer dels col·laboradors, sense entrar en el fons, crec que hem tingut prou exemples de veure com feu i els dos heu estat blocats pels vostres actes
Respecte al contingut dels canvis, per això heu demanat una mediació, i crec que s'ha fet una bona feina fins allà on m'heu deixat fer-la, incorporant tots els punts de vista en la justa mesura i prou referenciats, però com en tots els casos d'aquest tipus, tothom vol sentir-se guanyador fent que la posició de l'altre quedi esborrada, però el cert és que en temes controvertits no pot haver mai guanyadors ni vencedors, perquè si tenim postures diferents i fins i tot antagòniques, si tenen referències, al final totes les posicions queden incloses en els articles, de manera que ningú, més que la viquipèdia i els lectors, que estan aliens al debat de la supremacia de les postures, surt només guanyant. --Panotxa (disc.) 12:22, 12 jul 2015 (CEST)

Com he dit abans, demane que algun administrador atenga este cas. Panotxa s'havia retirat voluntàriament del tema Tal com ell mateix ha deixat escrit a la seua discussió. Jo ja he escrit la meua visió dels fets i Editant també ho ha fet en un intercanvi de missatges amb Panotxa. Si Editant no està d'acord amb que Panotxa siga qui medie, demane per favor que un altre administrador ho faça, i és la segona vegada que ho demane en esta discussió. Done conformitat a qualsevol administrador.--Coentor (disc.) 21:41, 12 jul 2015 (CEST)

Torne a demanar l'atenció dels administradors. Com vaig fer fa dos dies, i com vaig demanar fa un mes, a este cas.--Coentor (disc.) 19:56, 14 jul 2015 (CEST)
@Coentor: @Editant: Com ja fa temps que es demana i ningú dona un pas endavant, si abans del 20 de juliol cap altre administrador agafa el tema, i si cap altre administrador no hi està en contra, m'hi poso de nou per no deixar en situació de desempar als usuaris. Aprofiteu per demanar a algun administrador de manera directa la mediació. Si creieu que necessiteu algun dia més per trobar-lo, demaneu --Panotxa (disc.) 06:56, 16 jul 2015 (CEST)
No seré jo qui demane un moderador que es "creme" quan jo ja n'estic, encara que he fet gestions per evitar situacions anteriors. Només vull recordar però, que després d'ún intent de reprendre negociacions l'usuari en qüestió les ha trencat unilateralment no responent a la proposta que li vaig fer.--Editant (disc.) 10:38, 16 jul 2015 (CEST)
@Editant:, si necessiteu d'un mediador/moderador és perquè sols no us en sortiu. El que us agrairé és que em feu una mica de llista (només llista, sense comentaris, ja em miraré jo les discussions) dels articles amb divergències, perquè pugui anar fent, si arriba el cas. --Panotxa (disc.) 12:28, 16 jul 2015 (CEST)
No crec que siga qüestió de llistat, almenys per part meua. Jo em dedique a editar, en aquet cas Diada del 25 d'Abril sense estar massa d'acord amb altres articles. El "problema" ix quan es trastoquen articles totalment o s'impedeix l'edició d'un article que fins ara sembla que estava tot correcte i es posa en dubte el seu contingut fins i tot de redactat que no és meu, repetisc quan abans curiosament no s'havia fet. Aquest mena d'"assetjament" a les meues edicions són les que fan que altres articles on no estic massa d'acord entren en el mateix paquet, perquè sinó acaba sent un cas claríssim d'imparcialitat "correctora" per dir-ho així. Per tant, per la meua part Diada del 25 d'Abril i Diada del 9 d'Octubre és on sembla que ara està la discussió, si no es diu el contrari. Altres de moment com que no hi ha participació per part de Coentor a la discussió entenc que qualsevol canvi, esborrat o fusió no deuria provocar cap guerra d'edició com en Estat Valencià, Ferran Archilés, Document 88 i De Impura Natione. Però el cas és que sé que si ho fera n'hi hauria i entrarien a la llista que demanes. Ja ho he dit moltes vegades, en realitat no és una qüestió de llistat sinó d'actitud i coherència.--Editant (disc.) 19:49, 17 jul 2015 (CEST)

Els articles als que s'han demanat més referències se li afegiran referències. Sempre que la plantilla d'admissibilitat es justifique per falta de referències i no per altres coses. No entenc perquè S'afirma que hi hauria guerra d'edicions si fera cap edició en eixos articles. O sí ho entenc, és igual, crec que tenim clar el criteri d'admissibilitat de llibres. Anant al tema, La llista original d'articles era esta, i continua igual doncs a blaverisme vam arribar a la conclusió/consens que la bibliografia "que a mi no m'agradava" era admissible, però la plantilla de neutralitat continua i part del text proposat no va ser tingut en compte (en cap sentit, sols s'ignorà, oblidat, supose que pel "lio"). A banda tenim el tema de les reversions A l'article d'AEPV i les discussions posteriors, Que ja he comentat en dos ocasions. També miraria si el to utilitzat per Editant a les seues edicions en Valencianisme no cau en el llenguatge no enciclopèdic i/o recerca inèdita, i miraria l'article Antic reialenc de Xàtiva, del que tinc serioses sospites que ens trobem davant d'un Hoax.--Coentor (disc.) 17:24, 19 jul 2015 (CEST)

També li pegaria una ulladeta a la introducció d'Esquerra Unida del País Valencià (històric), que trobe molt més faragossa que la del 8 de juliol. I Valencianisme.com (recerca inèdita sense referències)--Coentor (disc.) 19:57, 19 jul 2015 (CEST)
Preguntaria per què es qüestiona la mediació del Panotxa, que és qui s'ha ofert a fer-la i està seguint el tema. --barcelona (disc.) 18:28, 23 jul 2015 (CEST)
Jo no qüestione res. Tinc interés en acabar açò com abans millor.--Coentor (disc.) 12:47, 24 jul 2015 (CEST)
Sense entrar en detalls, bàsicament la mediació de Panotxa, que no li negue voluntat, no ha servit de res en l'anterior ocasió, perquè com he dit més amunt no és qüestió d'un article en particular, és qüestió d'una actitud en concret: de deixar petjada en tots els articles respectant molt poc aquells que han editat anteriorment. Aire fresc és el que cal, per encarar-ho d'una altra manera.--Editant (disc.) 13:01, 24 jul 2015 (CEST)

Fóra interessant saber també el motiu d'este nom per a la referència. No sembla justificada pel contingut ni de l'article ni de la referència.--Coentor (disc.) 19:18, 27 jul 2015 (CEST)

El mateix motiu m'agradaria saber a mi d'aquesta fet anteriorment... i disculpeu que em pose al seu nivell però jo simplement em remet al títol inicial.--Editant (disc.) 11:10, 28 jul 2015 (CEST)

Plantilla esborrada.--Coentor (disc.) 18:01, 30 jul 2015 (CEST)

Torne a demanar que s'atenga el cas.--Coentor (disc.) 13:39, 27 ago 2015 (CEST)

Autopatrullat[modifica | modifica el codi]

Hola, crec que potser estaria bé que Maria Fullana de València passés a ser usuari autopatrullat. Crec que ja té un bon número d'edicions, aquestes són aportacions valuoses i almenys pel seguiment que li he fet, crec que no faria cap mal que tingués aquest permís d'usuari perquè essencialment fa tasques de correcció ortogràfica i tipogràfica. --ESM (disc.) 11:35, 26 jul 2015 (CEST)

Totalment d'acord en que fa molt bona tasca, però no sé si el permís és per aquest perfil d'usuari. Està en les mateixes condicions que estava fa tres mesos: /Arxiu 31#Autopatrullats 2. Pau Cabot · Discussió 11:59, 26 jul 2015 (CEST)
Totalment d'acord també en que fa molt bona tasca, i d'acord que les condicions habituals dels autopatrullats estan pensades pels usuaris que creen articles, i no és el cas. Ara bé, la qüestió és si ara suposa un inconvenient per algú que les seves edicions surtin sense patrullar. Evidentment no és un inconvenient pels que patrullen articles nous, però pot ser un inconvenient pels que patrullen els altres canvis recents. Ara bé, això ho haurien de dir els que patrullen els canvis recents i els suposa una nosa veure per patrullar una pila d'edicions que tampoc necessiten patrulla.
I en qualsevol cas, cal recordar que els flags són eines pràctiques i no guardons de bon viquipedista, i que per guardons ja tenim les viquiestrelles.--Pere prlpz (disc.) 13:23, 26 jul 2015 (CEST)
Crec que un usuari amb gairebé 4.000 edicions ha de ser autopatrullat, fins i tot diria que per defecte.--Lohen11 (disc.) 13:54, 26 jul 2015 (CEST)
Perquè?--Pere prlpz (disc.) 15:23, 26 jul 2015 (CEST)
Perquè ha deixat de ser inexpert, perquè amb tota probabilitat coneix les normes bàsiques i perquè no esperarà a les 4.000 edicions per començar a fer vandalisme.--Lohen11 (disc.) 16:33, 26 jul 2015 (CEST)
Jo darrerament ja vaig bastant servit amb revisar les pàgines noves. En tot cas, que ho comentin els que patrullen els canvis recents i, si trobam que sí, miram d'adequar el text de Viquipèdia:Usuaris autopatrullats a la decisió presa.
PS. Qualcú sap si hi ha manera de separar del registre de supervisió les edicions manuals de les automàtiques? Pau Cabot · Discussió 16:20, 26 jul 2015 (CEST)
D'acord amb en Lohen11 que no cal patir pel vandalisme en casos com aquest, però el vandalisme només és una de les raons per patrullar (Viquipèdia:Patrulla de canvis recents).--Pere prlpz (disc.) 17:01, 26 jul 2015 (CEST)
Realment vaig demanar aquest flag perquè jo no patrullo articles nous, només canvis recents. I quan s'hi posa, s'hi posa per estona. No sé què diran els altres, però per exemple a mi se'm van donar drets d'autopatrullat quan no havia creat 75 articles ni de lluny. --ESM (disc.) 10:34, 27 jul 2015 (CEST)
Jo soc partidari de donar-li el flag d'autopatrullada, tot i que no crei articles nous. --Panotxa (disc.) 11:41, 27 jul 2015 (CEST)
Donar-li facilitaria la tasca dels patrulladors. Per tant, jo també estic d'acord en flaguejar-la (no pas flagel·lar-la :-) )--Arnaugir (discussió) 11:48, 27 jul 2015 (CEST)
D'acord, idò. Això sí, s'hauria d'adaptar la política Viquipèdia:Usuaris autopatrullats. Qualcú en podria fer una proposta de modificació a la discussió? Pau Cabot · Discussió 19:59, 27 jul 2015 (CEST)
Atenent al comentari de @Paucabot:, he obert la Viquipèdia:Presa de decisions/Modificació dels criteris per usuaris autopatrullats. Notifico @ESM:@Pere prlpz:@Lohen11:@Arnaugir:@Yuanga: --Panotxa (disc.) 20:15, 2 ago 2015 (CEST)
Bona feina, però potser hagués bastat amb fer les modificacions a la pàgina de la política. No crec que sigui una modificació dels criteris, sinó més aviat una clarificació d'aquests. Pau Cabot · Discussió 20:34, 2 ago 2015 (CEST)

Qui si compleix els requisits son @Elena Fàbregas:, @Darth vader 92: i @Hienafant:, als que proposo per ser autopatrullats també. --Panotxa (disc.) 19:39, 28 jul 2015 (CEST)

Totalment d'acord en la proposta de @Darth vader 92:.--Yuanga (disc.) 21:16, 28 jul 2015 (CEST)
D'acord amb Darth vader 92, per mi pels altres dos és massa aviat.--Arnaugir (discussió) 22:02, 2 ago 2015 (CEST)
Elena Fàbregas (discussió contribucions registre) té 215 articles creats i gairebé 3800 edicions des de l'1 de novembre de 2011. Pau Cabot · Discussió 22:22, 2 ago 2015 (CEST)

La proposta de Presa de decisió que s'ha anat modelant no té variacions des de fa dies, i crec que això, amb els comentaris que s'han anat rebent és un indicatiu de consens, què n'opineu? --Panotxa (disc.) 12:02, 11 ago 2015 (CEST)

Sí, penso que ja ho podem tirar endavant.--Arnaugir (discussió) 11:34, 12 ago 2015 (CEST)

Vandalisme anònim[modifica | modifica el codi]

212.97.174.185 (discussiócontribs contribs esborr.WHOISblocaregistre de bloquejos)


Primer es dedicava a canviar "valencià" per "català" a les taules de municipis valencians. Ara inclou dades falses a les seccions de població dels municipis. Procedisc a revertir tot, demane bloqueig.--Coentor (disc.) 18:27, 1 ago 2015 (CEST)

Després del missatge (i de revetir tot) ha tornat a editar, afegint com a bilingües municiplis castellanoparlants valencians amb un sol nucli, i altres casos que soft-vandalism difícils de vore.--Coentor (disc.) 12:47, 2 ago 2015 (CEST)
Fet Fet! Moltes gràcies. En ser una IP, si és dinàmica pot variar. Si es vandalitza des d'altres IPs, torna a avisar. --Panotxa (disc.) 18:34, 2 ago 2015 (CEST)

Canvi de nom d'una pàgina[modifica | modifica el codi]

Bon dia,

Us sol·licito que la pàgina que ara s'anomena Inca (Mallorca) passi a dir-se Inca, ras i curt. No hi ha als Països Catalans cap altra població amb aquest nom, de tal manera que l'afegit és sobrer. Jo ja he canviat el nom de la pàgina que fins ara es deia "Inca" al nom que crec que ha de tenir, que és Inca (desambiguació).

Crec que les poblacions dels Països Catalans han d'cupar sempre la pàgina principal sense cap afegit.

Moltes gràcies.

Jomvo

Això s'hauria de parlar abans a Discussió:Inca (Mallorca) o a Discussió:Inca. Si té consens, es podrà fer el canvi de nom. Pau Cabot · Discussió 12:50, 9 ago 2015 (CEST)
No fet No fet! cal parlar-ho a disc.--Arnaugir (discussió) 09:45, 31 ago 2015 (CEST)

reanomenar[modifica | modifica el codi]

Hola: Acabo de fer la fusió d'aquestes dues plantilles. Em podeu reanomenar plantilla:estat desaparegut com a plantilla:Infotaula estat desaparegut i deixar l'antiga plantilla:Infotaula estat desaparegut com a redirecció ?. Merci,--amador (disc.) 08:29, 22 ago 2015 (CEST)

Fet Fet!: fusionat historials.--Àlex (Discussió) 17:58, 29 ago 2015 (CEST)

Esborrar el meu compte[modifica | modifica el codi]

Hola, bon dia, voldria esborrar el meu compte. Gràcies per endavant el comentari anterior sense signarés fet per 'Joan Giner (discussió • contribucions) 11:11, 27 ago 2015 (CEST).

Comentari Comentari Info d'usuari: Joan Giner (discussió contribucions registre) --Pau Colominas (t'ajudo?) 11:23, 27 ago 2015 (CEST)

Petició blocatge usuari[modifica | modifica el codi]

[1] A data del present segueix sense rectificar l'actitud. --Marraco (disc.) 13:55, 28 ago 2015 (CEST)

Fet Fet! --Panotxa (disc.) 09:39, 31 ago 2015 (CEST)

Bacavés[modifica | modifica el codi]

He separat l'article Bacavès de Denominacions de la llengua catalana, ja que (a la discussió de l'article es pot llegir) un tema és molt més ample que l'altre. Com be diu Paucabot, es pot encabir una cosa amb l'altra, però el tema del Bacavés és massa concret (context de les denominacions de la llengua i territoris on es parla al valencianisme dels 50-60) com per a que s'incloga com a apartat de l'article on es deurien encabir totes les denominacions històriques. Demane, doncs, que es canvie el nom de l'article per "Bacavés", amb accent tancat, tal com ix al Diccionari Normatiu Valencià.--Coentor (disc.) 16:02, 28 ago 2015 (CEST)

Pau, gràcies per les teues contribucions, però no m'has fet el reanomenament que he demanat.--Coentor (disc.) 19:32, 28 ago 2015 (CEST)
He fet una proposta de fusió. Si s'ha de fusionar, ja no farà falta el reanomenament. Pau Cabot · Discussió 19:48, 28 ago 2015 (CEST)
Si es fusiona, les redireccions que cal fer i el reanomenament es fan automàtics.--Coentor (disc.) 20:08, 28 ago 2015 (CEST)
No, la redirecció s'ha de fer manualment. El reanomenament s'hauria de discutir, abans de la fusió feia 8 anys que duia aquest nom i altres fonts el citen així («Nicolau Primitiu Gómez i Serrano». L'Enciclopèdia.cat. Barcelona: Grup Enciclopèdia Catalana.). Pau Cabot · Discussió 20:25, 28 ago 2015 (CEST)

Sí, i el DCVB el trau també ab accent obert. Però el DNV és normatiu.--Coentor (disc.) 20:28, 28 ago 2015 (CEST)

Crec que aquest no és el lloc per discutir això. Jo ho posaria a la discussió. Si hi ha consens o ningú s'hi oposa, ho tornes a dur aquí. De passada, ja es pot parlar de la fusió. Va bé? Pau Cabot · Discussió 20:35, 28 ago 2015 (CEST)

Reanomenar[modifica | modifica el codi]

Estic homogeneïtzant els títols de les divisions espanyoles de futbol. N'hi ha una que no em deixa segurament perquè la redirecció té dues entrades a l'historial. Es tractaria de passar Segona divisió espanyola de futbol 2011-12 cap a Segona divisió espanyola de futbol 2011-2012, amb anys complets segons s'està fent en altres pàgines similars. Gràcies. --Arinsau (disc.) 19:44, 31 ago 2015 (CEST)

Fet Fet! --SMP​ (+ disc. xat) 20:24, 31 ago 2015 (CEST)