Viquipèdia:Petició als administradors

De Viquipèdia
Dreceres ràpides: navegació, cerca


Drecera:
VP:PA

Necessiteu la intervenció d'un administrador? Vegeu abans quines són les funcions d'un administrador o d'un buròcrata.

 • Si voleu eliminar una pàgina, vegeu Viquipèdia:Esborrar pàgines.
 • Si voleu fer una consulta d'interès per la comunitat, aneu a Viquipèdia:La taverna.
 • Per a una actuació ràpida dirigiu-vos directament a un administrador (vegeu els actius en els últims 5 minuts o 1 hora), o proveu per IRC #wikipedia-ca
 • En cas d'una petició que afecti al contingut, afegiu un enllaç a la discussió on es pugui comprovar que el canvi no sigui controvertit.
 • Deu dies després de la marca {{fet}}, {{no fet}} o {{tancat}} un bot arxivarà la petició, segons la signatura datada en el mateix paràgraf.

Per a afegir una nova petició cliqueu el botó a continuació:

Nova petició


esborrar el meu compte[modifica | modifica el codi]

Voldria esborrar tot el que està relacionat amb l'usuari que vaig crear temps enrere: "intersarsi"

Que recordi, amb ell no he creat cap article. El que si em vaig adonar és que hi ha alguna pàgina pública de discussió (https://ca.wikipedia.org/wiki/Usuari_Discussi%C3%B3:Intersarsi) que també voldria que fos esborrada. el comentari anterior sense signar és fet per Intersarsi (disc.contr.) 10 maig 2015‎ 16:49 (CEST)

@Intersarsi: Pega una ullada a m:Dret a desaparèixer i digue'ns què vols fer. Pau Cabot · Discussió 16:02, 24 set 2015 (CEST)
Yes check.svg Tancatper inactivitat. Pau Cabot · Discussió 19:22, 3 oct 2015 (CEST)

Permís de reversor[modifica | modifica el codi]

Fa uns mesos que estic fent reversions de vandalisme quan estic editant. No ho faig sistemàticament, però quan miro els "canvis recents" i veig algun canvi inadequat, intento arreglar-ho, i crec que ja he entès els principis bàsics. M'agradaria tenir el permís de reversor per facilitar-me aquesta feina.--Wgarcia (disc.) 08:54, 29 maig 2015 (CEST)

Wgarcia (discussió contribucions registre) 3802 edicions. 100 articles nous. Pau Cabot · Discussió 16:05, 24 set 2015 (CEST)
Una feina excel·lent en la creació d'articles, però l'eina de reversor és útil pels qui patrullen molt sovint, i no és el cas, diria. La darrera edició de patrullatge que he trobat és del 25 de juny, i l'anterior del 8 de juny.--Carles (enraonem) 10:15, 30 set 2015 (CEST)

Vandalisme usuari Coentor[modifica | modifica el codi]

Probablement aquest usuari no en té prou i està arribant a una manipulació increïble. A l'article de Francesc Candela i Escrivà insisteix en posar una foto (que ja he revertit) i que ja vaig traure fa temps on diu que apareix Paco Candela quan és evident que cap dels que apareix a la foto és ell. En aquest enllaç hi ha una foto d'ell o en aquesta més recent que no deixa cap dubte, i no cal ser un expert en fisonomia per comprovar que cap dels que apareix a la taula de la foto és ell, entre altres coses perquè sempre ha portat bigoti.

Aquest usuari quan li dona la gana i amb "nocturnitat", canvia el que li dona la gana i a més a més d'una manera tan descarada i manipuladora (que qualsevol persona amb un mínim d'objectivitat) com en aquest cas no pot negar. Per favor, demane un seguiment més acurat de tots els seus canvis i guerres d'edicions que provoca en tants articles.--Editant (disc.) 14:40, 10 jul 2015 (CEST)

Hui en un poc més de calma, doncs en l'article que comentava ahir m'afectava especialment perquè coneixia a dita persona, intentaré continuar amb arguments per demanar de nou un seguiment més acurat de l'usuari Coentor que frega el vandalisme en la majoria d'articles relacionats amb una certa temàtica histórico-política, en molts d'ells eliminant text amb referències que jo trobe és pur vandalisme. Els més recents que he pogut mirar són: l'article Esquerra Unida del País Valencià (històric) on no retoca l'article, afegint nous continguts, sinó que aprofita per reestructurar tot l'article i el més greu esborra referències directes, com en aquest cas que esborrant l'apartat ideològic aprofita per esborrar la referència de la declaració ideològica del partit, que és una referència a més a més directa i comprovable online. Noteu que jo no he esborrat ni una línia de les seues referències i això que són indirectes (a partir de d'interpretació de l'autor en concret) i que a més a més no són comprovables in situ online. El mateix ha fet a l'article el fusterianisme, on en aquest cas no hi ha cap intervenció meua, però m'ha xocat que sempre té la mateixa manera d'actuar. En aquest cas és molt curiós a més a més que un article ja escrit i que va estar redireccionat per un usuari a Joan Fuster i Ortells, amb molt bon criteri pense, ha estat de nou redireccionat per ell amb l'única intenció de canviar tot el text i esborrar completament el text que hi havia. I això dos/tres exemples més recents, però el seu historial està ple d'aquesta manera de fer, de fet hi ha centenars d'articles, on si busques l'edició original no en queda res del text, destroçant la feina que durant anys han fet moltíssims usuaris i canviant la majoria de vegades l'esperit objectiu de l'article.
I volia fer constar també la seua curiosa manera d'actuar en les pròpies interioritats de la Viquipèdia, com és per exemple que davant la disconformitat d'aquest escrit (està en tot el seu dret), no es dirigisca a tots els administradors en aquest mateix apartat per fer-ho constar sinó que ho faça a un únic curiosament aquell administrador que reclama per a que li faça de mediador en els seus conflictes.--Editant (disc.) 10:06, 11 jul 2015 (CEST)
Demane per favor que qualsevol administrador atenga esta petició. Resulta evident que cap mediació no va a servir de res.--Coentor (disc.) 11:45, 12 jul 2015 (CEST)
@Editant: Per al·lusions, comentar que, com ja saps, a petició teva m'he apartat de les mediacions amb @Coentor: per als articles sobre la política valenciana del darrer terç del segle XX, però veig que encara no te n'has sortit en trobar algú altre que ho faci, de manera que al final, contra la meva voluntat, acabaré per tornar a fer-ho jo.
Respecte la foto que comentes, la ha publicat a flikr Josep Miquel Moya l'actual director general d'esports de la Generalitat, de Gandia, de la Coalició Compromís, qui sembla que el coneixia de primera mà. En el text que acompanya la foto parla de cinc personatges de Gandia que li donen suport, però en la foto apareixen quatre i ell, de manera que he fet una mica de recerca en altres fonts fotogràfiques i els personatges que surten son, d'esquerra a dreta: (1) Emili Selfa (2) Marcel·lí Giner (3) Josep Miquel Moya (4) Bernat Rodríguez i (5) Cebrià Molinero. Francesc Candela devia ser en l'acte però no en la foto, afegeixo els personatges i l'ordre en commons.
Respecte les fonts directes, recordar-te que d'acord a viquipèdia:fonts fiables, no s'han d'incloure en l'article més que en casos excepcionals, i la ideologia d'un partit polític, en tant del cert hi ha fonts secundàries (o indirectes segons el teu criteri), que son les valuoses per la viquipèdia, que n'han parlat.
Sobre les valoracions de la manera de fer dels col·laboradors, sense entrar en el fons, crec que hem tingut prou exemples de veure com feu i els dos heu estat blocats pels vostres actes
Respecte al contingut dels canvis, per això heu demanat una mediació, i crec que s'ha fet una bona feina fins allà on m'heu deixat fer-la, incorporant tots els punts de vista en la justa mesura i prou referenciats, però com en tots els casos d'aquest tipus, tothom vol sentir-se guanyador fent que la posició de l'altre quedi esborrada, però el cert és que en temes controvertits no pot haver mai guanyadors ni vencedors, perquè si tenim postures diferents i fins i tot antagòniques, si tenen referències, al final totes les posicions queden incloses en els articles, de manera que ningú, més que la viquipèdia i els lectors, que estan aliens al debat de la supremacia de les postures, surt només guanyant. --Panotxa (disc.) 12:22, 12 jul 2015 (CEST)

Com he dit abans, demane que algun administrador atenga este cas. Panotxa s'havia retirat voluntàriament del tema Tal com ell mateix ha deixat escrit a la seua discussió. Jo ja he escrit la meua visió dels fets i Editant també ho ha fet en un intercanvi de missatges amb Panotxa. Si Editant no està d'acord amb que Panotxa siga qui medie, demane per favor que un altre administrador ho faça, i és la segona vegada que ho demane en esta discussió. Done conformitat a qualsevol administrador.--Coentor (disc.) 21:41, 12 jul 2015 (CEST)

Torne a demanar l'atenció dels administradors. Com vaig fer fa dos dies, i com vaig demanar fa un mes, a este cas.--Coentor (disc.) 19:56, 14 jul 2015 (CEST)
@Coentor: @Editant: Com ja fa temps que es demana i ningú dona un pas endavant, si abans del 20 de juliol cap altre administrador agafa el tema, i si cap altre administrador no hi està en contra, m'hi poso de nou per no deixar en situació de desempar als usuaris. Aprofiteu per demanar a algun administrador de manera directa la mediació. Si creieu que necessiteu algun dia més per trobar-lo, demaneu --Panotxa (disc.) 06:56, 16 jul 2015 (CEST)
No seré jo qui demane un moderador que es "creme" quan jo ja n'estic, encara que he fet gestions per evitar situacions anteriors. Només vull recordar però, que després d'ún intent de reprendre negociacions l'usuari en qüestió les ha trencat unilateralment no responent a la proposta que li vaig fer.--Editant (disc.) 10:38, 16 jul 2015 (CEST)
@Editant:, si necessiteu d'un mediador/moderador és perquè sols no us en sortiu. El que us agrairé és que em feu una mica de llista (només llista, sense comentaris, ja em miraré jo les discussions) dels articles amb divergències, perquè pugui anar fent, si arriba el cas. --Panotxa (disc.) 12:28, 16 jul 2015 (CEST)
No crec que siga qüestió de llistat, almenys per part meua. Jo em dedique a editar, en aquet cas Diada del 25 d'Abril sense estar massa d'acord amb altres articles. El "problema" ix quan es trastoquen articles totalment o s'impedeix l'edició d'un article que fins ara sembla que estava tot correcte i es posa en dubte el seu contingut fins i tot de redactat que no és meu, repetisc quan abans curiosament no s'havia fet. Aquest mena d'"assetjament" a les meues edicions són les que fan que altres articles on no estic massa d'acord entren en el mateix paquet, perquè sinó acaba sent un cas claríssim d'imparcialitat "correctora" per dir-ho així. Per tant, per la meua part Diada del 25 d'Abril i Diada del 9 d'Octubre és on sembla que ara està la discussió, si no es diu el contrari. Altres de moment com que no hi ha participació per part de Coentor a la discussió entenc que qualsevol canvi, esborrat o fusió no deuria provocar cap guerra d'edició com en Estat Valencià, Ferran Archilés, Document 88 i De Impura Natione. Però el cas és que sé que si ho fera n'hi hauria i entrarien a la llista que demanes. Ja ho he dit moltes vegades, en realitat no és una qüestió de llistat sinó d'actitud i coherència.--Editant (disc.) 19:49, 17 jul 2015 (CEST)

Els articles als que s'han demanat més referències se li afegiran referències. Sempre que la plantilla d'admissibilitat es justifique per falta de referències i no per altres coses. No entenc perquè S'afirma que hi hauria guerra d'edicions si fera cap edició en eixos articles. O sí ho entenc, és igual, crec que tenim clar el criteri d'admissibilitat de llibres. Anant al tema, La llista original d'articles era esta, i continua igual doncs a blaverisme vam arribar a la conclusió/consens que la bibliografia "que a mi no m'agradava" era admissible, però la plantilla de neutralitat continua i part del text proposat no va ser tingut en compte (en cap sentit, sols s'ignorà, oblidat, supose que pel "lio"). A banda tenim el tema de les reversions A l'article d'AEPV i les discussions posteriors, Que ja he comentat en dos ocasions. També miraria si el to utilitzat per Editant a les seues edicions en Valencianisme no cau en el llenguatge no enciclopèdic i/o recerca inèdita, i miraria l'article Antic reialenc de Xàtiva, del que tinc serioses sospites que ens trobem davant d'un Hoax.--Coentor (disc.) 17:24, 19 jul 2015 (CEST)

També li pegaria una ulladeta a la introducció d'Esquerra Unida del País Valencià (històric), que trobe molt més faragossa que la del 8 de juliol. I Valencianisme.com (recerca inèdita sense referències)--Coentor (disc.) 19:57, 19 jul 2015 (CEST)
Preguntaria per què es qüestiona la mediació del Panotxa, que és qui s'ha ofert a fer-la i està seguint el tema. --barcelona (disc.) 18:28, 23 jul 2015 (CEST)
Jo no qüestione res. Tinc interés en acabar açò com abans millor.--Coentor (disc.) 12:47, 24 jul 2015 (CEST)
Sense entrar en detalls, bàsicament la mediació de Panotxa, que no li negue voluntat, no ha servit de res en l'anterior ocasió, perquè com he dit més amunt no és qüestió d'un article en particular, és qüestió d'una actitud en concret: de deixar petjada en tots els articles respectant molt poc aquells que han editat anteriorment. Aire fresc és el que cal, per encarar-ho d'una altra manera.--Editant (disc.) 13:01, 24 jul 2015 (CEST)

Fóra interessant saber també el motiu d'este nom per a la referència. No sembla justificada pel contingut ni de l'article ni de la referència.--Coentor (disc.) 19:18, 27 jul 2015 (CEST)

El mateix motiu m'agradaria saber a mi d'aquesta fet anteriorment... i disculpeu que em pose al seu nivell però jo simplement em remet al títol inicial.--Editant (disc.) 11:10, 28 jul 2015 (CEST)

Plantilla esborrada.--Coentor (disc.) 18:01, 30 jul 2015 (CEST)

Torne a demanar que s'atenga el cas.--Coentor (disc.) 13:39, 27 ago 2015 (CEST)
Yes check.svg TancatPer inactivitat. Pau Cabot · Discussió 16:12, 24 set 2015 (CEST)
De fet, ja m'hi he posat, estic a l'espera de resposta d'@Editant: a la primera proposta, de ja fa uns dies --Panotxa (disc.) 16:37, 24 set 2015 (CEST)
El què veig, en general és que s'empren adjectius (fusterianista, blaver, pancatalanista, tradicional, oficiós, original, nacional, etc) que en alguns casos no es suporten en referències fiables, son interpretacions a partir de creuaments d'informació, i això és investigació original. Si es posen en qüestió, en els articles només pot haver informació que algú hagi publicat en fonts fiables, i en cas que hi hagi fonts que diguin coses diferents és recomanable incloure-les totes amb el pes que cada versió té en el conjunt de la comunitat d'estudiosos. Recomano la relectura de Allò que la Viquipèdia no és i que tret que estiguin suficientment acreditats, es miri de prescindir del seu ús, doncs s'allunya del punt de vista neutral i això genera friccions. --Panotxa (disc.) 09:11, 1 oct 2015 (CEST)

Esborrar el meu compte[modifica | modifica el codi]

Hola, bon dia, voldria esborrar el meu compte. Gràcies per endavant el comentari anterior sense signarés fet per 'Joan Giner (discussió • contribucions) 11:11, 27 ago 2015 (CEST).

Comentari Comentari Info d'usuari: Joan Giner (discussió contribucions registre) --Pau Colominas (t'ajudo?) 11:23, 27 ago 2015 (CEST)
@Joan Giner: Pega una ullada a m:Dret a desaparèixer i digue'ns què vols fer. Pau Cabot · Discussió 16:01, 24 set 2015 (CEST)
Yes check.svg Tancatper inactivitat. Pau Cabot · Discussió 19:21, 3 oct 2015 (CEST)

Petició de reversor i autopatrullat[modifica | modifica el codi]

Porto temps editant la Viquipèdia, revisant els canvis recents i revertint vandalisme. Fins fa poc utilitzava una eina automàtica que m'ha deixat de funcionar (no sé si a tothom que la utilitzava). És per aquest motiu que demano el flag de reversor, per poder utilitzar l'eina i que combatre el vandalisme no esdevingui una tasca feixuga i pesada.
Pel que fa a l'autopatrullat, no n'estic segur si compleixo els requisits; tanmateix, coneixo les polítiques de la Viquipèdia en català, vaig creant articles regularment (a temporades més i a temporades menys) i crec que seria un estalvi de temps de cara al patrulladors el fet que no haguessin de revisar més pàgines de les que són necessàries. Gràcies!--A. Diport · 19:09, 7 set 2015 (CEST)

Andiport (discussió contribucions registre) 1137 edicions. 28 articles nous. Pau Cabot · Discussió 16:11, 24 set 2015 (CEST)

Esborrat col·lectiu / usuarificació[modifica | modifica el codi]

Segons es va dir en aquesta discussió, demano que s'esborrin col·lectivament, o es passin a l'espai d'usuari els següents articles de Hienafant:

i, posats a fer, els que va identificar en Paucabot en el mateix fil:

--Joutbis (disc.) 20:59, 23 set 2015 (CEST)

Això s'hauria de demanar a VP:EP/P, no? Que no es pugui fer ben bé amb les plantilles habituals no fa que canviï el lloc ni el procés.
Demanar-ho aquí hauria de ser si es complissin els criteris d'esborrat ràpid, i encara.--Pere prlpz (disc.) 22:01, 23 set 2015 (CEST)
Al criteri 1 de VP:CSR diu "text en altres llengües o mal traduït,". Doncs això. Alguna altra vegada que ho havia demanat pel procediment normal, algú m'havia dit que es podia fer supressió ràpida. --Joutbis (disc.) 14:37, 24 set 2015 (CEST)
Per mi, es podrien esborrar però també a VP:CSR diu En cas que hi hagi dubtes raonables per part de l'administrador o dels editors implicats, cal discutir-ho en el procés general d'esborrar pàgines. A mig camí entre la supressió immediata i la proposta d'esborrat, tenim la {{Supressió diferida}} que deixaria una setmana per avisar l'editor i millorar-la. Si al cap d'una setmana l'article no ha millorat significativament, s'esborra. Pau Cabot · Discussió 15:50, 24 set 2015 (CEST)
En ser @Hienafant: un usuari actiu, crec que hem d'aplicar el mateix criteri que vam aplicar amb @Mcapdevila:, és a dir, demanar-li que deixi de fer articles nous en tant no faci reparacions i usuarificar aquells que es considerin en mal estat, abans de començar a fer esborrats massius. De fet, ja se li ha usuarificat algun, que ha anat reparant. De fet, procedeixo a la usuarificació. --Panotxa (disc.) 20:04, 24 set 2015 (CEST)
Ho trobo perfecte. Gràcies!--Joutbis (disc.) 10:41, 26 set 2015 (CEST)
Si aquesta és la política a aplicar, qualcú hauria de fer un repàs a Categoria:Articles amb traducció per millorar per tal d'usuarificar-ne uns quants més. Pau Cabot · Discussió 10:57, 26 set 2015 (CEST)
He creat {{Moure a l'espai d'usuari}} (drecera {{usuarificar}}) per proposar articles. Categoritza els articles a Categoria:Articles per moure a l'espai d'usuari. Podríem deixar-los una setmana allà i, si no hi ha millora, que un administrador els traslladi sense deixar la redirecció. Pau Cabot · Discussió 10:13, 27 set 2015 (CEST)
Bona iniciativa! Se'm gira feina --Panotxa (disc.) 12:47, 27 set 2015 (CEST)
No em sembla correcte generalitzar el procés:
 • A banda del creador, hi ha edicions d'altres usuaris?
 • Si es tracta de millorar, aparcant-lo a l'espai d'usuari és un forma de qui ningú més l'editi.
 • Hi està l'usuari d'acord? Hi continuarà treballant en el seu espai d'usuari?
 • En general, no està bé que algú modifiqui pàgines d'usuari que no són seves.
Caldria abans definir criteris, i no crec que usuarificar sigui per articles a millorar. --V.Riullop (parlem-ne) 16:31, 27 set 2015 (CEST)
Evidentment és un criteri a usar amb prudència i mesura, però per articles abandonats, amb molts mesos amb plantilles de traducció incompleta, en els què només l'iniciador i algun bot hi han treballat, (n'hi ha centenars de 2012 i 2013 a Categoria:Articles amb traducció per millorar), però potser sí que és redundant amb la categoria. --Panotxa (disc.) 16:54, 27 set 2015 (CEST)
Es pot concretar una mica més el tema a la descripció de la plantilla. La idea seria que servís només pels articles on només hi ha fet feina un usuari, prou malament com per ser de destrucció directa (o gairebé) i que són tan difícils de millorar que és més fàcil començar l'article de nou. Jo crec que caurien dins la supressió immediata, però la setmana de marge i l'avís al creador donen més garanties al procés. Una cosa addicional que es pot fer és categoritzar automàticament aquests articles traslladats amb una plantilla {{Usuarificat}} o similar per dur-ne un millor control. Si no volem modificar l'article, sempre podem copiar-lo a l'espai principal i citar-ne l'origen amb {{Copiat de}}. Pau Cabot · Discussió 17:27, 27 set 2015 (CEST)
D'acord amb en Vriullop que aquest procés és una variant del de destrucció directa (o diferida) i només s'hauria d'aplicar a articles que complissin els criteris de destrucció diferida.
Usuarificar en comptes d'esborrar quan l'autor sigui inactiu i no manifesti la seva opinió em sembla una atenció cap a aquest autor per si mai torna buscant el seu article. Deixar-li un missatge a la discussió amb l'article usuarificat seria fer-ho encara millor. I tot això serveix tant si l'article s'usuarifica directament com si es fa amb un procés d'esborrat.
La plantilla {{Usuarificat}} per informar qui es trobi un article d'aquests em sembla bé. Hauria de venir a dir Arregleu aquest article si voleu i quan estigui presentable torneu-lo a l'espai principal.--Pere prlpz (disc.) 19:49, 28 set 2015 (CEST)
Creada {{Usuarificat}} i el contenidor Categoria:Articles traslladats a l'espai d'usuari. Falten els de'n Capdevila... Pau Cabot · Discussió 18:43, 30 set 2015 (CEST)
Uns quants dels articles usuarificats son d'autors que fan articles esborrables directament per manca de referències i conflictes d'interessos, de biografies o entitats no admissibles, però per mirar de se benèvol i no mossegar els nouvinguts, s'usuarifiquen. en resum, que l'avís hauria de ser genèric, no només per mancances de traducció. --Panotxa (disc.) 19:34, 5 oct 2015 (CEST)

Fusionar historials[modifica | modifica el codi]

He fusionat Patinatge artístic i Patinatge artístic sobre rodes. Ara el primer és una redirecció al segon. Suposo que caldria fusionar els historials tant de l'article com de la pàgina de discussió.--Carles (enraonem) 16:04, 26 set 2015 (CEST)

Blocar vàndals[modifica | modifica el codi]

Proposo blocar indefinidament:

 1. Chickenlittlexxxl (discussió contribucions registre), autoconfirmat, registrat per vandalitzar.
 2. Capitan pollalarga (discussió contribucions registre), registrat per vandalitzar, nom d'usuari inacceptable.--Carles (enraonem) 13:01, 28 set 2015 (CEST)
Fet Fet! --Arnaugir (discussió) 18:13, 28 set 2015 (CEST)

IP 50.72.247.197 i IP 79.158.166.244[modifica | modifica el codi]

Les dues úniques edicions que ha fet aquest usuari han estat per fer un buidatge de contingut d'una pàgina per tal d'afegir-hi bajanades i emoticones, per la qual cosa en sol·licito el blocatge.

La segona IP, que és probable que sigui escolar, no tan sols per l'horari sinó perquè l'article que vandalitzat tracta sobre una traductora que és mestra. En aquest historial d'edicions es pot veure la manca de respecte amb què ha editat.--A. Diport · 08:45, 30 set 2015 (CEST)

Fet Fet! La primera IP, que va tenir continuïtat, blocada per un mes. Pau Cabot · Discussió 19:24, 3 oct 2015 (CEST)

Autopatrullat[modifica | modifica el codi]

Proposo donar el flag d'autopatrullat a Yeza (discussió contribucions registre), molt activa darrerament (+ de 3500 edicions, + de 100 articles nous). Magnífica feina de millora d'articles, patrulla canvis recents, coneix les polítiques, tradueix des de can es:, on hi tenia moltes més edicions i + de 1000 articles nous.--Carles (enraonem) 10:36, 30 set 2015 (CEST)

Gràcies per la confiança. Sí el d'autopatrullat ha de servir per estalviar feina pels qui patrullen pàgines noves i canvis recents, benvingut sigui.
I aquí, al mateix fil ja que hi sóc, aprofito la suggerència d'en Pere i faig la petició del flag de reversor; aquest sí el trobo jo a faltar però, ho deixo al vostre criteri i valoració.--Yeza (disc.) 20:20, 1 oct 2015 (CEST)
A favorA favor Suport també als drets de reversió. --Pau Colominas (t'ajudo?) 08:55, 2 oct 2015 (CEST)
A favorA favor Suport no vull veure més aquesta usuària. A la llista de canvis per patrullar, vull dir, hehe.--Carles (enraonem) 12:27, 2 oct 2015 (CEST)
Fet Fet! Pau Cabot · Discussió 19:20, 3 oct 2015 (CEST)

Jean Majérus[modifica | modifica el codi]

Hi ha dos ciclistes luxemburguesos amb noms molts semblants: Jean Majerus (en) i Jean Majérus (en). En el primer cas, l'article està fet, però en el segon, l'enllaç redirecciona al primer. Fora possible que els administradors bloquegéssiu el redireccionament perquè pugui crear la biografia d'aquest segon ciclista? Moltes gràcies--Jove (disc.) 04:19, 2 oct 2015 (CEST)

No se perquè però ara sí que em deixa poder crear l'article. Res més a dir.--Jove (disc.) 04:21, 2 oct 2015 (CEST)
Yes check.svg TancatPau Cabot · Discussió 07:07, 2 oct 2015 (CEST)

MacPherson[modifica | modifica el codi]

Em sap greu, perquè de fet no fa mal a ningú, però diria que caldria esborrar tot el tinglado següent:

Trobo que comença a ser excessiu. La viquipèdia no és un servei de pàgines personals ni un lloc per fer publicitat, i totes aquestes pàgines d'usuari (segur que n'hi ha més) que són òbviament de la mateixa persona, contradiuen les polítiques que menciona Viquipèdia:Pàgina d'usuari.--Carles (enraonem) 12:44, 2 oct 2015 (CEST)

El seu dia ja vaig haver d'usuarificar el seu spam i l'usuari va quedar blocat --Panotxa (disc.) 13:55, 2 oct 2015 (CEST)
Fet Fet! Algunes de les pàgines ja havien estat esborrades anteriorment. Pau Cabot · Discussió 14:14, 2 oct 2015 (CEST)

Fusionar historials[modifica | modifica el codi]

He fusionat İslim kebap i Patlıcan kebabı. Ara el primer és una redirecció al segon. Suposo que caldria fusionar els historials tant de l'article com de la pàgina de discussió. --E4024 (disc.) 16:55, 2 oct 2015 (CEST)

Vàndal Jordi1714[modifica | modifica el codi]

Proposo blocar Jordi1714 (discussió contribucions registre), registrat per vandalitzar.--Carles (enraonem) 20:06, 5 oct 2015 (CEST)

Fet Fet! Pau Cabot · Discussió 20:09, 5 oct 2015 (CEST)

Petició d'usuari autopatrullat[modifica | modifica el codi]

Després de gairebé dos anys a la Viquipèdia, més de 2300 edicions i bastantes pàgines creades m'agradaria demanar poder ser usuari autopatrullat. Moltes gràcies.--Llumeureka (disc.) 17:23, 6 oct 2015 (CEST)

A favorA favor Suport--Kippelboy (disc.) 17:29, 6 oct 2015 (CEST)
A favorA favor Suport He sigut el seu mentor en alguns primers articles i aviat ja no havia d'intervenir.--Flamenc (disc.) 01:51, 7 oct 2015 (CEST)
Llumeureka (discussió contribucions registre) 2376 edicions, 65 pàgines noves. Pau Cabot · Discussió 18:34, 6 oct 2015 (CEST)
A favorA favor Suport--Pitxiquin (disc.) 04:28, 7 oct 2015 (CEST)