Viquipèdia:Petició als administradors/Arxiu 12

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Usuari: XpoferenS

Demando que se tomen las mismas medidas contra XpoferenS que las que se tomaron contra mi por la denuncia que está en esta página mas arriba. Mis razones son las siguientes: ruego se examine esta edición para que comprueben que ha faltado a la etiqueta y a mi, y además, mezcla asuntos de otras wikis con esta. Nada más. Saludos. Miguel Ángel "fotógrafo" Dí lo que quiera, killo 15:08, 9 juny 2009 (CEST)

Presento también esta edición como prueba. Miguel Ángel "fotógrafo" Dí lo que quiera, killo 16:35, 9 juny 2009 (CEST)
Creo que al menos merezco una respuesta. Miguel Ángel "fotógrafo" Dí lo que quiera, killo 20:50, 10 juny 2009 (CEST)
Vols la meva resposta? N'estic fart de llegir tanta ximpleria junta, tanta fanfarronada, insults, manca de respecte, manca d'humilitat, de veure qui la diu més grossa, de menystenir als quatre que han gosat posar una mica de pau i ordre, de manca de ganes de treballar en equip, d'acusacions falses, d'anar a abatre al company, de fer-se veure, en comptes de tenir ganes d'aportar el vostre esforç al projecte......., que si de mi depengués ja us hauria blocat per una llarga temporada a tots dos. Suposo que si no hi ha resposta és perquè més d'un pensa com jo, encara que no tothom, clar.--Lohen11 (disc.) 22:11, 10 juny 2009 (CEST)
Ajá, el sr. Xpo puede decir lo que quiera y queda impune, yo hago algo y tengo bloqueo. Ajá, ya veo. Miguel Ángel "fotógrafo" Dí lo que quiera, killo 02:04, 11 juny 2009 (CEST)
Company Miguel l'afirmació anterior es absolutament falsa: l'usuari XpoferenS Ha esta blocat en dues ocasions, la Primera, d'un dia de duració, ho fou per aquest comentari i una segona vegada, per tres dies, per conducta inadequada i reincident. Vos també heu estat blocat en dues ocasions, en l'ultima s'us va blocar "simbòlicament", dues hores, crec que amb la clara intenció d'indicar que les vostres aportacions eren fora mida i mirar de reconduir-les sense penalitzar l'entrada en la que treballeu, ja que malgrat el vostre (dels dos) llenguatge, la manca de respecte vers altres usuaris i a autors, s'us considera (a ambdós) persones prou valides i enteses com per aprofitar els vostres coneixements en la matèria per a millorar el projecte. Amb tot vist el comentari d'en Lohen, crec que com a comunitat, i en aquest cas els administradors, caldria preguntar-se si val la pena patir les vostres actituds donant preeminència als vostres coneixements com s'ha mostrat fins ara, ja que fins al moment s'us ha permès violar una i altre vegada les normes i pilars de la viquipèdia, o al contrari si es dona preeminència al projecte sobre l'entrada.
Company Miguel, tot i que aquesta reflexió va adreçada al teu nom aquesta pretén ser una reflexió oberta a tothom que la vulgui recollir i sobre la qual, crec, s'hauria de meditar fins a quin punt, com a usuaris i redactors, s'està disposat a permetre certes actituds reiterades que clarament en detriment del projecte i si les actuacions dutes a terme per tal de reconduir-les son o no eficaces, ja que en molts casos s'han mostrat prou encertades, potser, i només potser, s'hauria de valorar si el cost supera el guany.
Per acabar, Espero, així mateix, que aquesta reflexió sigui tinguda en compte tant per vos com per en XpoferenS i caigueu en consciencia que l'actitud actual no va en favor del projecte, ni de l'entrada, podent així modificar-la i poder arribar a un mínim de cortesia i respecte en favor, ja no sols del projecte, sinó vostre.--Marc (Mani'm?) 11:30, 11 juny 2009 (CEST)

No volia intervindre, pero...qualsevol administrador que llegeixi tota la pagina actual de discusió de l'entrada es farà facilment una idea del tema. No parlaré de les vares, ni de tot aixó, malgrat penso que si seria necesaria una vara (una Unitat d'Actuació Inmediata, SWAT o en Jack Bauer).El que si voldria dir es que el fet que en Mafoto posses aquí la seva petició no s'haguès tingut que acceptar al existir clarament un arbitre i un administrador supervisant el tema, perque aixó ha suposat que mafoto trenques la baralla i en marc es sentis desautoritzat, no per en mafoto sino per la manca de recolzament. De fet la historia es llarga, massa llarga. De primeres mafoto contaba amb el recolzament d'algun administrador, ara apagat. Amb el temps la percepció general ha estat mes nítida. Pero per a mi el punt d'inflexió del tema no es ara quan el pobre marc, sense recolzament ningún llença el xiulet d'arbitre (el meu el te totalment, i ho sap! ). El tema es trenca quan Vriullop, en una petició anterior propossa l'aburd de sancionar als dos, per dos mesos. Aixó si que va ser una desautorització total a en Marc, i la negació del recolzament, amb una exageració tant gran que nomès podia portar al no res. I així estem, aguantant tonteries dia a dia, i que quedi ben clar, jo soc el primer que les te que aguantar. Si us plau, feu un protocol d'actuació, clar i net, i apliqueu-lo, i si la vara diu tres dies, seran tres dies, i si diu cop de vara al cap, dons al cap. Tots viurem mes tranquils i estarem mes per feina. Gràcies, i perdonin les molesties. --XpoferenS (disc.) 16:33, 11 juny 2009 (CEST)

¿Aguantando tonterías de quíen? ¿tuyas o mías? Miguel Ángel "fotógrafo" Dí lo que quiera, killo 18:19, 11 juny 2009 (CEST)

Pel missatge que m'ha deixat en marc a la meva pag-discu veig que estaba equivocat. Retiro per tant el meu comentari. Perdonin les molesties. --XpoferenS (disc.) 01:09, 12 juny 2009 (CEST)

Aquesta es la disyuntiva: si aquest home se li segueix tolerant tota la seva actuació per a que no surti plorant d'aqui i digui que s'el ha maltractat, o si hem de continuar aguantant tot aixó amb l'esperança de que compleixi el seu compromis. Per altra part es molt injust que jo m'emporti tota la seva bilis, hagi redactat quasibe el 90% de l'entrada (ell 1 apartat, i els altres els ha deixat penjats), i malgrat tot aquest esforç en treball i en paciencia, hi ha qui segueix tenin dubtes, o em possa al mateix sac que a ell. Jo ho tinc clar: Dirà el que voldrà, i no complirà, ja ho ha demostrat copiant fins i tot del meu esborrany aqui a wiki-es els viatges, i desprès allí ha demanat el meu blocatge i ha demanat la medalleta per l'article. I vosaltres que penseu fer?. Tinc que seguir rebent tot aixó? Us sembla just? --XpoferenS (disc.) 13:50, 19 juny 2009 (CEST)

Be, veig que heu actuat, res a dir malgrat m'he oposat sempre a blocarlo. Ara haurem d'establir amb en Marc un sistema per a tenir en compte els postulats d'en mafoto. Crec que lo millor serà tenir en compte el seu redactat a can wiki-es, per tal de guanyar en neutralitat. Salut.--XpoferenS (disc.) 20:55, 19 juny 2009 (CEST)

Blet

Caldria revisar l'article sobre els Blets i passar-hi un bot per a que corregeixi els interviquis. Miraré de deixar la informació relativa al gènere Chenopodium a Chenopodium Fet Fet! on haurien d'apuntar els actuals interviquis de Bletstyle="background: #FFD; color: black; text-align: center; vertical-align: middle;" class="table-yes2"| Pendent. Gràcies. --Bestiasonica (disc.) 23:12, 11 jul 2009 (CEST)

Els interviquis no són qüestió dels administradors. Hi ha algun motiu pel qual calgués la nostra intervenció? – Leptictidium (discussió) 23:40, 11 jul 2009 (CEST)
On creus que m'haig d'adreçar? Hi ha una pila d'interviquis i crec que potser algun administrador de bots pugui facilitar la feina en comptes d'entrar a tots els wikis i canviar-ho manualment. Algun cop ho he fet però sembla que hi ha uns quants articles en aquesta situació. Passa el mateix amb card. L'article actualment barreja l'ús del terme card que inclou diferents espècies punxoses, però que està centrat en Cynara cardunculus. En fi si em pots adreçar al lloc adequat. Dirigiré allà la petició. Salut! --Bestiasonica (disc.) 01:12, 12 jul 2009 (CEST)
El millor amb els bots és en Pasqual. Tanmateix, els interviquis també depenen de bots provinents d'altres viquis, així que quan una multitud bots s'entesten a afegir un interviqui equivocat... Costa molt arreglar-ho. Ja et dic, crec que la millor aposta és el Pasqual. – Leptictidium (discussió) 01:16, 12 jul 2009 (CEST)
No m'ha quedat clar quin és el problema, però habitualment no hi ha més remei que corregir-ho manualment. Si és un cas complex amb conflictes entre conceptes o diferents pàgines, es pot reportar a m:Interwiki synchronization. En qualsevol cas, Meta és el lloc adequat per coordinar projectes, VP:B per demanar tasques als bots i la cafetera de la taverna per demanar ajuda tècnica. --V.Riullop (parlem-ne) 12:07, 12 jul 2009 (CEST)
És una qüestió de sistemàtica. Hi ha molts organismes que popularment s'anomenen de la mateixa manera. En aquest cas blet fa referència a diferents espècies de dos gèneres (el que no està clar que aquests dos gèneres formin una unitat taxonòmica pròpia. En fi que els interwikis assenyalen només a un dels gèneres. No hi conflictes d'interviquis (crec) la qüestió és que s'hauran de corregir manualment o demanar-ho a l'administrador d'un bot per a que ho faci. Gràcies pels consells. --Bestiasonica (disc.) 14:06, 12 jul 2009 (CEST)

Have a look at contribs. Spammer ? Rubin16 (disc.) 15:12, 23 jul 2009 (CEST)

Usuari avisat. – Leptictidium (discussió) 15:47, 23 jul 2009 (CEST)
Spam netejat, excepte al propi article. Si insisteix podria ser blocat i la web afegida a la llista negra. --V.Riullop (parlem-ne) 13:16, 19 ago 2009 (CEST)

Suzumiya

Tenim dos articles que tracten del mateix: Suzumiya Haruhi no Yūutsu i Suzumiya Haruhi no Yuutsu. La diferencia es el petit símbol del japonés de la u llarga, o "ū", així que sembla una confusió. El nom correcte de la serie es Suzumiya Haruhi no Yūutsu, amb aquesta ū, així que com que l'article que té el nom incorrecte es bastant més complert, crec que s'hauria de traslladar i sobreescriure l'actual Suzumiya Haruhi no Yūutsu. Un plaer. --Demófilo (disc.) 03:55, 2 ago 2009 (CEST)

Anotat com a proposta de fusió. --V.Riullop (parlem-ne) 13:20, 19 ago 2009 (CEST)

Eliminar Aujac, Associació d'Usuaris de Java de Catalunya

Doncs això, voldria que eliminessiu "Aujac, Associació d'Usuaris de Java de Catalunua".

Una altra questió, com es que no surt en les cerques "Associació d'Usuaris de Java de Catalunua" ?

S'ha de fer alguna cosa més?

Salut!el comentari anterior sense signar és fet per Jordi.pujol.ulied (disc.contr.) 08:25, 20 ago 2009 (CEST)

Fet Fet! esborrada la redirecció «Aujac, Associació d'Usuaris de Java de Catalunya» a petició de l'autor. --V.Riullop (parlem-ne) 17:42, 21 oct 2009 (CEST)

Provau / Prava-ho

No estic segur de si aquest es el lloc correcte on adreçar-se, però bé... El cas es que l'enllaç a la part superior de la pàgina que duu a la versió Beta de la Viquipèdia, resa "Provau Beta", quan penso que hauria de ser "Prova-ho Beta". Crec que "provau" seria correcte en català balear, però no pas en català oficial.

Corregiu-me si m'equivoco, vaja...

Salut.el comentari anterior sense signar és fet per Listikk (disc.contr.) 08:08, 28 ago 2009 (CEST)

Provau és acceptat per l'IEC com a variant baleàrica i algueresa per adreçar-se de vós, i per tant és acceptat a la Viquipèdia segons Viquipèdia:Llibre d'estil#Variants lingüístiques. --V.Riullop (parlem-ne) 20:16, 27 set 2009 (CEST)

Reanomenar la pàgina "Territoris Palestins Ocupats"

Hola

Escric per demanar que si us plau, reanomeneu la pàgina territoris palestins ocupats (http://ca.wikipedia.org/wiki/Territoris_Palestins_Ocupats) per un altre títol que correspongui més al punt de vista neutral de la Viquipèdia, ja que a més a més, d'aquesta forma el títol seria més similar a aquelles pàgines corresponents a altres idiomes. Proposo canviar-ho per "Territoris Palestins". A la pàgina de discusió de l'article, hi ha més gent que ha expressat la seva opinió favorable sobre aquest canvi.

Gràcies i salutacions.

--amr411 (disc.) 17:53, 11 set 2009 (CEST)

Fet Fet! --SMP​ (+ disc. xat) 18:07, 18 oct 2009 (CEST)

Taverna

Petició als administradors que ha aparegut a la Taverna [1]

Contestat a Discussió:Regles d'apostrofació del català. --V.Riullop (parlem-ne) 11:14, 17 set 2009 (CEST)


Expressionisme

L'usuari Canaan ha desobeït la norma de les tres reversions en l'article expressionisme afegint-hi onze categories que no hi haurien de ser. Crec que un administrador li hauria de dir també que només hi ha d'anar la categoria principal. 193.152.140.239 (discussió) 20:44, 20 set 2009 (CEST)

Ja ha estat informat i no és el seu propòsit entrar en un guerra d'edicions. --V.Riullop (parlem-ne) 12:20, 29 set 2009 (CEST)

195.235.199.101

195.235.199.101 sempre fa vandalismes, alguns molt greus. Ferbr1 (disc.) 09:46, 22 set 2009 (CEST)

és un compte escolar, per això té aquest historial --barcelona (disc.) 09:49, 22 set 2009 (CEST)

Tenia bastant clar que era la IP d'una biblioteca o d'una escola, no sé per què... Ferbr1 (disc.) 10:08, 22 set 2009 (CEST)

esborrar historial pàgina d'usuari

hola, demano si em podeu esborrar el meu historial de la meva pàgina d'usuari fins al dia d'avui. a la pàgina dels meus inicis hi havia informació q em pot identificar i bé, no m'agrada i ho he corregit... merci!--Josepsbd (disc.) 14:15, 25 set 2009 (CEST)

Fet Fet! Tot i que els admins encara podran veure l'historial esborrat. Si realment vols amagar això de tot i de tothom, et caldrà demanar-ho a un steward. – Leptictidium (auderiense) 15:10, 25 set 2009 (CEST)

Locobot i Pasqualbot

Locobot ha deixat de funcionar des de l'1 de setembre. Qui en sap alguna cosa? La {{variables}} no s'està actualitzant. El mateix passa amb PasqualBot en relació a la llista genera l000, però des del dia 24. Com aquest dies hi ha activitat als 1000, aquesta llista és una referència fonamental (Sant Pasqual!).--Peer (disc.) 09:57, 26 set 2009 (CEST)

Algú en sap alguna cosa?--Peer (disc.) 19:22, 28 set 2009 (CEST)
Sembla que ningú en sap res, de totes formes què hi podríem fer? L'únic que se m'acut és preguntar a l'usuari del bot, però si està inactiu tampoc respondrà. Et suggereixo que demanis a VP:B si algú vol substituir el bot actualitzador de la plantilla de variables. A la seva pàgina d'usuari Locobot hi ha un enllaç a la pàgina amb el codi utilitzat. --V.Riullop (parlem-ne) 12:18, 29 set 2009 (CEST)
Quant als meus bots i scripts, ho he solucionat. Pel que respecta al Locobot ignore quines són les seues tasques, potser el dilluns podria mirar de solucionar-ho. –Pasqual · discussió · xat 00:13, 2 oct 2009 (CEST)
Bé he estat mirant el codi, l'únic enllaç a un codi que he trobat a la pàgina del bot i que supose que és al que se referia el Vriullop, digueu-li al seu amo que afegisca al seu user-config.py l'assignació use_api = True. A mi em queda una mica de feina per ací i no tornaré fins el dilluns. Amb eixe afegitó el seu bot deuria seguir funcionant. –Pasqual · discussió · xat 00:22, 2 oct 2009 (CEST)
L'Eva (en Lepti) va fer proves i em sembla que ella (ell) ara actualitza la plantilla variables en lloc d'en Locobot. Ell ho explicarà millor.--Peer (disc.) 00:52, 2 oct 2009 (CEST)

Reanomenar Al-Aziz Nizar Abu Mansur Billah a Al-Aziz (fatimita)

Vaig homogeneïtzar, ampliar i corregir els enunciats dels articles sobre els califes fatimites. Vaig equivocar-me a l'hora de reanomenar l'article Al-Aziz Nizar Abu Mansur Billah i vaig crear l'article Al-Aziz (fatimita), algun administrador podria corregir el primer per passar-lo al segon? Gràcies. --CarlesVA (parlem-ne) 22:36, 1 oct 2009 (CEST)

Fet Fet!Leptictidium (auderiense) 22:42, 1 oct 2009 (CEST)

Assignar un pàgina al meu compte

Hola,

Fa uns dies que vaig afegir una pàgina de forma anònima. En aquell moment no me'n vaig adonar que qualsevol persona podria veure l'origen a través de l'adreça IP. Al adonar-me'n, m'agradaria que modifiquéssiu aquesta pàgina perquè no es vegi l'adreça IP d'origen.La veritat es que no he trobat com fer-ho. Avui m'he registrat des de la mateixa adreça web. Moltes gràcies.el comentari anterior sense signar és fet per Viquicompte (disc.contr.) 12:07, 6 oct 2009 (CEST)

Això només ho pot fer un usuari amb funció d'oversight, i aquí no en tenim cap. Ho hauràs de demanar a l'adreça de correu que hi ha indicada (en anglès, explicant un motiu) o bé pots dirigir-te directament a un d'ells: meta:Oversight. --V.Riullop (parlem-ne) 17:48, 7 oct 2009 (CEST)

Guerres Genpei

Necessito que s'elimini l'article Guerres Genpei que és una redicció que porta a Guerra Genpei per després poder reanomenar l'article Guerra genpei a Guerres Genpei.Mbosch (disc.) 17:09, 7 oct 2009 (CEST)

Fet Fet!--Lohen11 (disc.) 17:13, 7 oct 2009 (CEST)

Gràcies, ara necessito l'eliminació de Castell Matsue pel mateix motiu.Mbosch (disc.) 19:28, 7 oct 2009 (CEST)

Fet Fet!--Lohen11 (disc.) 19:34, 7 oct 2009 (CEST)

titulo

No se como cambiar el título de una entrada, en concreto Caty Juan del Corral, el título correcto es Caty Juan de Corral (no DEL Corral). Graciasel comentari anterior sense signar és fet per Lyly (disc.contr.) 11:01, 16 oct 2009 (CEST)

Totes les pàgines disposen d'una pestanya que permet fer això que desitges. És la que diu «reanomena» i està a dalt al costat de la d'edició i la de l'historial. --SMP​ (+ disc. xat) 18:14, 18 oct 2009 (CEST)

Cacauet

No ha d'anar en català?.--161.116.236.14 (discussió) 15:56, 20 oct 2009 (CEST)

Solucionat! El problema ha estat que edites des d'anónim i has afegit "Cacauet".--KRLS , (disc.) 16:05, 20 oct 2009 (CEST)

Ot

Bones, a partir del trasllat de Sant Ot d'Urgell a Ot d'Urgell, voldria saber quina és la política de la viquipèdia pel que fa als sants ja que alguns actualment porten el nom de "Sant" al davant i altres no... en alguns casos crec que és important preservar-ho, per exemple Ot d'Urgell ningú el coneix així a la localitat on és patró, a la Seu d'Urgell, és conegut com Sant Ot, al igual que Sant Ermengol que l'article es diu així i no Ermengol de X. --Vilar (Vine i xerrem) 23:54, 20 oct 2009 (CEST)

Només és requerit posar-hi "Sant" en cas que serveixi de desambiguació d'un altre nom. És més estètic "Sant X" que "X (sant)". Però si no existeix aquest risc de confusió no és requerit posar-ho. Això és un tema més per a la taverna que per a aquí. Potser convindria acordar una norma per a escriure-la a VP:AP. 193.152.140.239 (discussió) 00:04, 21 oct 2009 (CEST)

E

L'article E s'hauria de redirigir a E (lletra) per poder eliminar l'article E i així poder reanomenar la desambiguació E (desambiguació) a E.Mbosch (disc.) 13:31, 21 oct 2009 (CEST)

Passa el mateix amb la U.Mbosch (disc.) 13:35, 21 oct 2009 (CEST)

També s'ha d'eliminar l'article que és una redirecció de ku per així reanomenar l'article ku a く.Mbosch (disc.) 13:41, 21 oct 2009 (CEST)

I no és millor que E sigui una lletra? 158.109.210.96 (discussió) 13:57, 21 oct 2009 (CEST)
No veig que siguin canvis evidents que no puguin provocar controvèrsia. Cal explicar on s'ha aconseguit el consens. --V.Riullop (parlem-ne) 17:22, 21 oct 2009 (CEST)
Ho deia per què normalment les desambiguació no es diuen desambiguació són els altres articles que tenen el parèntesi. Al menys elimina i si us plau, són els dos únics kanes que l'article principal és el romaji i no el kana.Mbosch (disc.) 17:35, 21 oct 2009 (CEST)
Sobre les desambiguacions, tal com diu Ajuda:Pàgina de desambiguació poden ser els articles o les desambiguacions els que duguin el parèntesi desambiguador, segons el cas. Com deia, el canvi pot ser controvertit.
Sobre els caràcters japonesos, tots dos van ser reanomenats l'agost passat. No puc assumir que hi hagi consens, encara que pugui entendre els teus motius. De fet, només he trobat un comentari a Categoria Discussió:Kanes en sentit contrari al que demanes, i ningú s'hi ha oposat. Repeteixo: cal assolir un consens previ. Torna-ho a demanar quan puguis aportar un enllaç a la discussió corresponent. --V.Riullop (parlem-ne) 19:41, 21 oct 2009 (CEST)
D'acord et dono la raó amb les lletres, però sobre els kanes no. Els alfabets sil·labaris estan formats per 47 kanes (més 2 obsolets), hi ha una article per cada kana, 47 estan amb el símbol pròpiament dit i dos estan en la transliteració al nostre alfabet, no veig quin consens s'ha de fer, trobo lògic canviar aquests dos i deixar-ho tot igual. A les altres viquipèdies alguns ho tenen en kanes i altres en el nostre alfabet, per tant això és irrellevant i el comentari, interpreto que diu l'ordenació dels kanes en la categoria no el nom dels articles.Mbosch (disc.) 20:07, 21 oct 2009 (CEST)
D'acord amb el comentari de la discussió. L'havia llegit precipitadament. D'acord, també, en que caldria unificar. El que dic és que fa poc es van reanomenar en sentit contrari, per tant o bé no hi ha un criteri estable o bé hi ha diferents opinions, o bé simplement falta parlar-ho amb l'usuari implicat. Caldria aclarir-ho abans de fer res. --V.Riullop (parlem-ne) 21:11, 21 oct 2009 (CEST)
Fet Fet! reanomenats els dos kanes, sense objeccions a la taverna. --V.Riullop (parlem-ne) 18:51, 28 oct 2009 (CET)

esborrar subpàgines

Esborreu-me si us plau aquestes subpàgines:

Gràcies. Ferbr1 (disc.) 23:52, 29 oct 2009 (CET)

Fet Fet! --V.Riullop (parlem-ne) 13:39, 30 oct 2009 (CET)

Petició de bloqueig d'usuari

L'usuari Usuari:Poieloipoi només ha fet una edició, però ja n'hi ha ben bé prou, trobo. --Joutbis (disc.) 17:44, 30 oct 2009 (CET)

Fet Fet!. – Leptictidium (auderiense) 17:46, 30 oct 2009 (CET)

Guerra Civil Grega

Hi ha la Guerra Civil Grega feta, però a la guerra freda (mireu la plantilla sobre la guerra freda) es parla de Guerra civil grega. Ho podeu deixar en un sentit únic com Guerra Civil Espanyola. Per ex. canviant la plantilla. Gràcies. --JoanCa (disc.) 16:02, 28 oct 2009 (CET)

reanomenar (o com es digui) Guerra civil grega

HI ha Guerra Civil Grega i també Guerra civil grega. La primera s'ha editat la segona tomba en una plantilla de la guerra freda: Podeu redireccionar o com es digui la guerra civil grega a Guerra Civil Grega.--JoanCa (disc.) 09:54, 5 nov 2009 (CET)

Fet Fet!. Però per fer això no cal ser administrador.--Lohen11 (disc.) 09:57, 5 nov 2009 (CET)

Reanomenació

Voldria reanomenar Transcendència (filosofia) en Transcendència, antiga pàgina de desambiguació i ara redirecció.--Hinio (disc.) 11:51, 7 nov 2009 (CET)

Fet Fet!Leptictidium (auderiense) 12:21, 7 nov 2009 (CET)

Pàgina creada l'endemà de ser esborrada

Avui s'ha esborrat la pàgina de Marc Castells i aquest matí ha tornat a ser creada (Marc Castells i Berzosa, s'ha de tornar a fer proposta d'esborrament?--MuRe (eing?) 14:07, 12 nov 2009 (CET)

Fet Fet!. Esborrat, cal esperar tres mesos.--Lohen11 (disc.) 14:58, 12 nov 2009 (CET)
Potser algun administrador li hauria d'explicar a l'usuari la política, gràcies! --MuRe (eing?) 15:18, 12 nov 2009 (CET)

Soc usuari relativament nou de wikipedia, i sorprenentment m'estic trobant molts mes problemes creant pagines a la versió catalana que a la versió anglesa o la castellana on mes aviat m'han ajudat. La pagina Marc Castells i Berzosa va ser creada fa molts mesos i nomes tenia dues línies de informació. Per tant, em sembla normal que hi hagués 4 persones que votessin per eliminar-la. Aquesta setmana he dedicat per primera vegada hores lliures per ampliar-la, editar-la i referenciar-la correctament, essent ara una pagina totalment nova. Per tant, en aquest cas agrairia que no s'apliquin ara tres mesos de "nevera", i que la pagina pugui ser valorada i millorada ara. Jordiferrer (disc.) 15:57, 12 nov 2009 (CET)

Jo el problema no el veig en la feina que has fet en l'article, sinó en el propi personatge, un polític electe local (perquè el càrrec del consell comarcal no es duu a terme per sufragi directe, sinó que és un ens de segon terme) només pel fet de ser regidor d'Igualada no és notable. La notabilitat i la verificabilitat demanen més que ser citat per mitjans locals i la web del partit mateix. Ha estat citat en articles o reportatges de mitjans d'abast nacional? Ha estat objecte de cita en algun llibre?
Per exemple: L'article l'alcalde (ara ex-alcalde) de Santa Coloma de Gramanet (120.000 hab) Bartomeu Muñoz i Calvet no va ser creat fins al 27 d'Octubre, i és creat no perquè ell fos alcalde de Santa Coloma, sinó per la trama de corrupció en la qual es veu implicat que té ressò a nivell nacional.
Per altra banda, el que potser si que es podria fer seria una secció a l'article de l'Anoia on s'expliqués que és el consell comarcal (cosa que ara no tenim...), quines funcions fa i qui n'és el seu president (com a Pallars Jussà - Consell Comarcal o a Baix_Llobregat#Consell_Comarcal), on es pot veure com es cita tota la organització del consell però cap dels membres té article propi. Salut!--MuRe (eing?) 16:32, 12 nov 2009 (CET)

Si mires la ultima versió de l'article veuràs que hi ha referencies a medis com l'Avui, i 3cat24 de TVC, que no son pas medis locals. Seria molt trist haver d'esperar que posin a la presó al sr Castells, per llavors poder-lo considerar notable, no creus? En tot cas, el meu ideal es que la wikipedia en català hauria de tenir tants o mes articles que la castellana o anglesa, mantenint òbviament un mínims de qualitat. Un cop s'hagi solucionat aquest tema acabaré d'editar l'article de la comarca, que ja he començat a editar tal com suggeries. Jordiferrer (disc.) 17:06, 12 nov 2009 (CET)

He restaurat l'article perquè comproveu si ara és correcte. El tema dels 3 mesos no era correcte.--Lohen11 (disc.) 19:54, 12 nov 2009 (CET)

Moltes gracies Lohen11 per haver restaurat l'article, i moltes gracies MuRe per haverlo enriquit amb dades interessants del harold Graells, Joaquim Romero i Flora Sanabra. Jordiferrer (disc.) 23:47, 12 nov 2009 (CET)

Gregori López i Raimundo?

Demano el flip-flop segons al discussió en que hem participat diversos usuaris de Gregori López i Raimundo a Gregorio López Raimundo. Gràcies per endavant. Els iw els corregeix un bot? --Bestiasonica (disc.) 19:19, 12 nov 2009 (CET)

Fet Fet!. Els bots ho actualitzaran la propera vegada que hi facin una passada. – Leptictidium (auderiense) 21:11, 12 nov 2009 (CET)

ORDRE SACERDOTAL

Demano el canvi d'aquest títol tota vegada que el nom correcte és "ORDE" referit al sagrament de l'Església Catòlica pel qual les persones són ademeses a l'estat clerical format per: diaques, preveres i bisbes.

Fet Fet!, encara que això ho pots fer tu mateix (pestanya reanomena). He redirigit Ordre Sacerdotal a Orde Sacerdotal. Pau Cabot · Discussió 11:23, 15 nov 2009 (CET)

Voldria que algú em bloquegés Usuari:Ferbr1/Estat, perquè cada vegada que hi done sense voler-lo em canvia l'estat, i he d'estar revertint-me. Gràcies. Ferbr1 (disc.) 15:35, 19 nov 2009 (CET)

Aquesta pàgina no es pot blocar. Es pot protegir o esborrar, si vols. – Leptictidium (auderiense) 19:34, 19 nov 2009 (CET)

D'acord. Voldria que es protegís. Gràcies. Ferbr1 (disc.) 22:06, 19 nov 2009 (CET)

Hi ha dues opcions: usuaris novells i no registrats, o bé, tots els usuaris excepte administradors.--Lohen11 (disc.) 18:50, 20 nov 2009 (CET)

Prefereixo tots els usuaris excepte administradors. Gràcies. Ferbr1 (disc.) 11:43, 11 des 2009 (CET)

Fet Fet!.--Lohen11 (disc.) 13:37, 11 des 2009 (CET)

Arxivar avaluació

Després d'un temps i un poc de feina crec que l'avaluació de l'article Pelléas et Mélisande (Debussy) que vaig demanar, ja es pot arxivar. He mirat com fer-ho però no ho entenc i tinc por de ficar la pota. Podríeu ajudar-me? Gràcies, Corretger (disc.) 21:45, 19 nov 2009 (CET)

Fet Fet!.--Lohen11 (disc.) 18:37, 20 nov 2009 (CET)

Canvi de mon

Abd-Al·lah ibn az-Zubay hauria de ser Abd-Al·lah ibn az-Zubayr, que ara és una redirecció...--Hinio (disc.) 14:39, 20 nov 2009 (CET)

Fet Fet!.--Lohen11 (disc.) 14:55, 20 nov 2009 (CET)
Gràcies--Hinio (disc.) 18:09, 20 nov 2009 (CET)

Commutador (elèctric)

Flip flop dels noms Commutador (elèctric) cap a commutador elèctric. --Bestiasonica (disc.) 20:37, 20 nov 2009 (CET)

Fet Fet!Leptictidium (auderiense) 22:01, 20 nov 2009 (CET)

Abd-Al·lah ibn Massud

Caldria moure Ibn Massud a Abd-Al·lah ibn Massud. M'he adonat quan havia fet la redirecció que, seguint les altres viquis, la segona era la millor opció. Gràcies. --CarlesVA (parlem-ne) 09:37, 23 nov 2009 (CET) Fet Fet!--Jordicollcosta (discussió) 21:01, 30 nov 2009 (CET)

Passa el mateix amb Abu Bakr as-Siddiq, que hauria de de ser Abu-Bakr as-Siddiq (ara redirecció)...Re-gràcies!--Hinio (disc.) 10:05, 23 nov 2009 (CET)

Fet Fet!--Jordicollcosta (discussió) 21:01, 30 nov 2009 (CET)

Ídem entre Harun al-Rasid i Harun ar-Raixid. Re-re-gràcies--Hinio (disc.) 20:33, 30 nov 2009 (CET)

Fet Fet!--Jordicollcosta (discussió) 21:01, 30 nov 2009 (CET)

Renovar protecció Article FCBarcelona

La protecció de la pagina ha caducat, demano que la reactiveu.. algú que altri ja ho ha observat i han deixat ja un parell o tres d'edicions no massa enciclopèdiques ... Gracies --Marc (Mani'm?) 09:44, 30 nov 2009 (CET)

Blocat contra usuaris novells i anónims durant 1 any.--KRLS , (disc.) 10:04, 30 nov 2009 (CET)

Far West

Voldria reanomenar l'article Far west com a Far West, però no em deixen. Crec que quedaria molt millor, ja que en ser una expressió en anglès no es pot aplicar una política tant estricta com sí fos en català. A més, crec que és així com realment s'ha d'escriure, ja que es tracta d'un topònim, en realitat, més que d'altra cosa.--Climent Sostres (disc.) 01:39, 4 des 2009 (CET)

Fet Fet!--Jordicollcosta (discussió) 11:05, 4 des 2009 (CET)
Gràcies!--Climent Sostres (disc.) 15:38, 4 des 2009 (CET)

Reanomenar article Jacob Arjouni

Hola, per favor, podríeu reanomenar l'article Jacob Arjouni per Jakob Arjouni amb k, ja que és així s'escriu el seu nom? Gràcies.

Fet Fet!. – Leptictidium (auderiense) 20:37, 5 des 2009 (CET)

Demano anul·lació del blocatge

Tancat--11:28, 11 des 2009 (CET)

Benvolguts:

  • Solicito l'anul.lació del meu blocatge, i el seu esborrament del registre. Els arguments els podeu trobar aquí. En cap cas dir "guiquifaes" es cap insult, es una crítica a un altre projecte, que per cert comparteix desde Richard Stallman fins al administrador executor del blocatge. Per exemple: Es sancionable amb un mes de blocatge dir-li "sionista" a un altre redactor, per exemple?.Si apliquesiu aquesta vara de medir a tothom, en un mes us quedeu sense redactors.
  • Prego també, que mai mes, es possin blocatges a ningún usuari per comparança amb un altre. Un blocatge a un redactor ha de ser mesurat en funció de la seva falta, i mai en funció de les anteriors faltes d'un altre usuari. Desitjo no ser mai mes tractat "a banda", ni per a be, ni per a mal.
  • Prego també que s'estableixi una normativa clara sobre motius de blocatge i el seu escalonament en repeticions de blocatge, dons es dona el cas fins i tot, que hi ha qui demana blocatges, i despès diu que hi han descuits en el text de la normativa.

Agrairia les respostes argumentades que no he vist en un mes. Gràcies per llegir-me, salutacions, i perdonin les molesties. --XPOferens què vols dir-me? 12:32, 6 des 2009 (CET)

Els registres no es pot esborrar, per això se'n diu registre.--KRLS , (disc.) 13:05, 6 des 2009 (CET).

Ok, dons sempre es pot trobar una solució alternativa que, a la practica, suposi el que demano. Primer anuleu el blocatge, i desprès ja vorem.--XPOferens què vols dir-me? 09:41, 11 des 2009 (CET)

Ja s'han pronunciat tres administradors, així que no té sentit continuar revisant el cas per part d'un quart o un cinquè. Ho dono per tancat. --V.Riullop (parlem-ne) 11:28, 11 des 2009 (CET)

Si Vicens, un ex-administrador va demanar, un altre administrador va executar sense cap convenciment, i fins i tot un tercer va recolzar i ara tu també ho fas ( o no, tampoc queda clar), pero l'encarregat d'arbitrar en el tema ha manifestat dos cops

el seu poc convenciment, i cap dels administradors ha donat cap raonament ni argument i esteu incomplint VP:BL en no donar una explicació raonable dels motius, cosa que demano no ja per complir la normativa, sino que crec que s'haurien de respondre els arguments plantejats, i no incorre en una actitud corporativista que en res ajuda a la wikipedia.
  • Segons la normativa si jo apelo el blocatge se m'ha de respondre, i desprès que jo fes l'apel.lació cap administrador m'ha respos fins ara, ni cap ha donat cap argument a tots els dubtes i errades de procediment que jo he plantejat. Per tant demano que 3 administradors no "contaminats" amb el tema, llegeixin els arguments exposats aqui on argumento que:
  • Segons VP:BL El blocatge incompleix el proposit i l'objectiu, perjudica la redacció, no es gradual, jo sempre he editat positivament, es controvertit i no s'ha possat al taulell d'administradors, no he fet cap atac personal sino una sornegueria sobre un altre projecte que ademes ens menysprea i insulta segons l'administrador executor de la sanció, es produeix en un moment en que trenca l'equilibri de redacció dons estem justament al sub-apartat amb mes interes per l'altre redactor, es un blocatge per a equilibrar l'historial de blocatges, el meu bloqueix s'ha acordat (o s'ha recolzat) fora de wiki, no hi ha hagut una explicació clara i especifica (fins al cap de 24 h. no vaig saber que era per lo de guiquifaes donat que el bloqueix diu una altra cosa). I tot això contrave la normativa wiki de bloquejos a wiki-cat.
Aportin arguments del perque dir "guiquifaes" sigui un insult, de ser un insult mereixi un blocatge, i que de mereixer un blocatge hagi de ser d'un mes. Perque el que s'ha fet amb això ha estat un error exponencial.
I estudiin la apel.lació del blocatge, si us plau. Em sembla que desde que es va produïr el blocatge us he mantigut en tot moment el respecte i la calma i mereixo una resposta clara i argumentada, encara que nomès fos per educació.

A mi em sembla que es molt greu el que plantejo, i per tant justifica aquesta comisió de servei que demano, util no ja per a solucionar l'actual problema, sino per a prevenir altres actuacions en el futur a altres redactors.

--XPOferens què vols dir-me? 19:05, 12 des 2009 (CET)

Usuari Discussió:80.58.205.46

Aquest usuari està fent edicions vandàliques. Crec que s'hauria de plantejar alguna mesura correctora per a que no ho segueixi fent. Sembla que els avisos a la seva pàgina d'usuari no són efectius. --Bestiasonica (disc.) 19:47, 14 des 2009 (CET)

Fet Fet! Bloqueig indefinit. És el seu sisè bloqueig. Pau Cabot · Discussió 20:19, 14 des 2009 (CET)

Filtre antiespam a 20minutos

Hola: Estic intentant aportar referències a Josep Benet Serra i Julià i volia posar un enllaç a una pàgina del diari 20 minutos que creia que havia arribat a un acord per a publicar continguts sota una llicència lliure. Bé simplement volia afegir l'enllaç per a completar el requeriment de manca de referències i m'ha saltat el filtre antiespam. No sé si es pot solucionar d'alguna manera. L'enllaç seria aquest [sense l'espai en blanc] (http:// estaticos.20minutos.es/edicionimpresa/barcelona/08/04/BARC_22_04_08.pdf) --Bestiasonica (disc.) 20:30, 21 des 2009 (CET)

La llista negra antispam la tenim buida: MediaWiki:Spam-blacklist. Això està blocat en la llisa negra global de meta: m:Spam blacklist. Qualsevol canvi s'hauria de demanar allà. El motiu és a m:User:COIBot/XWiki/estaticos.20minutos.es. Cal dir que està blocat el subdomini estaticos.20minutos.es i no el domini www.20minutos.es.--V.Riullop (parlem-ne) 10:37, 22 des 2009 (CET)
D'acord, doncs miraré de passar-m'hi a veure que puc fer. --Bestiasonica (disc.) 11:40, 22 des 2009 (CET)

bloqueig

Podeu considerar la possibilitat de bloquejar a l'usuari 89.129.154.200. Sembla que ja ha fet totes les compres i ara s'avorreix. Salut !--amador (disc.) 14:10, 24 des 2009 (CET)ç

Fet Fet!!--KRLS , (disc.) 14:50, 24 des 2009 (CET)

Alvarojavier87

Tancat

--20:53, 29 des 2009 (CET)

Demano la mateixa consideració cap a l'usuari, anteriorment ja blocat Usuari:Alvarojavier87. És un troll que només s'ha dedicat a crear discusions [2] i a fer el vandalisme habitual en certs articles, revertit per mi mateix i altres usuaris. A més signa amb un lema franquista i escriu a discusions perles com la següent Usuari Discussió:Ravave#Etiquetas --Baggio (missatges) 14:20, 29 des 2009 (CET)

Afegisc: Sol·licite el meu bloqueig. --Ravave (disc.) 18:54, 29 des 2009 (CET)

S'hauria de demanar aquest usuari el canvi del crit falangista. Si vol, pot afegir un "viva España", "aúpa España" o el que l'isca dels #, però lemes franquistes són una manca de respecte intolerable. Si es nega o busca formetes laterals de dir el mateix però d'altra manera, s'hauria d'expulsar, si em pregunten. Ferbr1 (disc.) 21:03, 29 des 2009 (CET)

Crec que se l'ha de blocar pel seu abús com a usuari, no per les presumptes idees que expressin les seves signatures. No és que defensi les idees dels falangistes. Simplement que si vol signar amb un arriba Espanya per ell farà, mentre no siguin insults directes a atacs a la dignitat de les persones. Mentre el que digui estigui dins dels límits del que és tolerable, que signi com li sembli que ho ha de fer. Ara per ara sembla que la seva forma d'expressar-se i relacionar-se amb la resta d'usuaris i el projecte de la Viquipèdia depassa el que és tolerable. Primer que aprengui a tenir un mínim de respecte per la feina feta per altres usuaris tant a articles com a les discussions que decideixi iniciar. Per mi el blocatge és innegable, però caldria que se li expliquessin clarament aquests motius perquè hi pugui tenir l'oportunitat de reflexionar una mica. --Bestiasonica (disc.) 00:18, 30 des 2009 (CET)

Títol de reversor

Voldria adquirir el títol d'usuari reversor per intentar combatre el vandalisme d'IP's i novells. Vaig ser jo el que vaig obrir la votació i conec de què va. Compto també amb l'experiència de la reversió a Viquillibres i Viquidites, i acostumo a estar disponible al xat, també als canals de vandalisme i patrullatge (no m'afegeixo sempre a la llista però faré un plus d'esforç). Considereu pacientment la possibilitat de concedir-me'l.

Si ens un temps veieu que els resultats que m'ofereix la eina no són òptims (per la meva part col·laborant), aviseu-me i ja es farà el que es cregui més adequat. Gràcies per atendre'm :). --Xavier D. (A disposar!) 16:45, 4 gen 2010 (CET)

Fet Fet! Usuari amb prou experiència, bon criteri i raonablement compromès amb el manteniment. Bona feina. --V.Riullop (parlem-ne) 21:07, 4 gen 2010 (CET)

Reversor

Voldria tenir l'eina de reversor. La utilitzaria per a revertir vandalismes d'IPs (evidentment, no per a revertir edicions d'articles en els quals tinga una diferència de criteri amb algú). Tinc la mateixa eina a l'eswiki des de fa algunes setmanes, sense cap problema. Ferbr1 (disc.) 22:44, 6 gen 2010 (CET)

Fet Fet! Usuari amb experiència i de confiança.--Lohen11 (disc.) 22:53, 6 gen 2010 (CET)

Gràcies! Ferbr1 (disc.) 00:40, 7 gen 2010 (CET)

Eina de reversor

A mí també m'agradaria demanar-la. Sóc administrador d'eswiki des de fa gairebé 3 anys i sóc verificador de comptes d'usuari a la viquipèdia. Penso que tinc experiència en aquest projecte i llavors m'agradaria, si no teniu cap inconvenient, tenir aquesta eina per ajudar més eficaçment quan em trobo amb vandalismes. Gràcies. --Josep Gustau - Discussió 22:48, 6 gen 2010 (CET)

Fet Fet! Usuari amb experiència i de confiança.--Lohen11 (disc.) 22:54, 6 gen 2010 (CET)

Reanomenar "Barceloneta" a "la Barceloneta"

Tancat

Caldria que l'article que actualment s'anomena Barceloneta es digués la Barceloneta, ja que actualment la forma amb article remet a l'altra i hauria de ser al revés. --Enric (discussió) 02:11, 14 juny 2009 (CEST)

Fet Fet!--Jordicollcosta (discussió) 10:04, 14 juny 2009 (CEST)
Es troba en la mateixa línia l'article Raval i barri Gòtic que potser hauria de ser El Raval AB: El Raval; i Barri Gòtic potser hauria de ser el Gòtic AB: El Gòtic. --Vilar (Vine i xerrem) 12:31, 20 juny 2009 (CEST)
No sé si ho hauria de ser o no, però com que ja s'ha fet per trasllat manual, ho he arreglat fusionant historials.--V.Riullop (parlem-ne) 11:53, 10 gen 2010 (CET)

Cal reanomenar "Man, Illa de"

L'article anomenat Man, Illa de hauria de redirigir a Illa de Man, i no com ara, que és al revés. --Enric (discussió) 15:35, 21 des 2009 (CET)

Fet Fet!.--Lohen11 (disc.) 15:46, 21 des 2009 (CET)
L'article Man és una pàgina de desambiguació amb només dos elements. Crec que és millor tornar-ho a posar com estava. Posar a Man la pàgina de l'illa, enllaçar l'altre significat des de la pàgina Man i eliminar la pagina de desambiguació per innecessària. 83.41.65.45 (discussió) 15:50, 21 des 2009 (CET)

Ramon Despuig

He intentat rectificar l'error històric de desfigurar el nom català del noble mallorquí Ramon Despuig i Martínez de Marcilla, gran mestre de l'ordre de Malta, a Raymond Despuig, atribuint-li erradament un origen francès. Posaré bé la biografia d'aquest personatge i documentaré de manera adequada el canvi. També incorporaré els contenguts a l'article general sobre l'ordre de Malta. Caldria que es reanomenàs la pàgina i supòs que fer una pàgina de desambiguació respecte a un altre Ramon Despuig.--Rotget (disc.) 00:06, 2 gen 2010 (CET)

Exactament, a què ho vols reanomenar, i per què et cal l'ajut d'un administrador per fer-ho? – Leptictidium (auderiense) 08:43, 2 gen 2010 (CET)

Voldria reanomenar la pàgina com Ramon Despuig i eliminar la pàgina Raymond Despuig (ja que aquest personatge és inexistent). Ho he intentat i no ho puc fer, ja que se'm remet a un administrador, supòs perquè existeix un altre personatge amb el nom de Ramon Despuig.--Rotget (disc.) 17:18, 2 gen 2010 (CET)

Raymond Despuig i Ramon Despuig són dos articles diferents, si es trasllada el primer al segon, que fem amb el segon? No seria millor reanomenar el primer a "Ramon Despuig i Martínez de Marcilla"? --V.Riullop (parlem-ne) 22:56, 2 gen 2010 (CET)

He reanomenat Raymond Despuig com Ramon Despuig i Martínez de Marcilla. Gràcies.--Rotget (disc.) 20:33, 3 gen 2010 (CET)

Flip-flop

S'hauria de fer el flip flop entre Cotoner (planta) i Gossypium herbaceum, segons la discussió oberta. --Bestiasonica (disc.) 19:00, 8 gen 2010 (CET)

Fet Fet!Leptictidium (auderiense) 19:19, 8 gen 2010 (CET)

La Talaia

Hola. Cal canviar el títol de l'entrada "La Talaia (revista)" pel de "The Watchtower" pel motiu que no hi ha cap edició en català de la revista i per tant la norma indica que s'ha de fer servir el títol original. Canvieu-lo, si us plau.--MarFst (disc.) 04:02, 9 gen 2010 (CET)

Fet Fet! No quedava gaire clar a la discussió. He fet una recerca ràpida i no he trobat ni rastre de L'Atalaia, La Talaia ni de La Torre de Guaita. Pau Cabot · Discussió 10:56, 9 gen 2010 (CET)

El Vendrell

Tinc varis dubtes sobre alguns indrets del municipi del Vendrell.

Al municat, i a la viquipèdia apareixen com (municat):

Mentre que al nomenclator oficial (maig 2008) apareix com (http://www10.gencat.net/ptop/AppJava/cat/documentacio/llengua/toponimia/nomenclator/baixpenedes.jsp):

  • Coma-ruga
  • Sant Salvador
  • El Francàs
  • El Sanatori

Per tant no se quin seria el més correcte, si l'utilitzat pel municat o pel nomenclator oficial, d'altra banda en cas que es decidís mantenir els del municat s'hauria de corregir Barri marítim de Coma-ruga ja que els altres dos està escrit "Marítim" i no "marítim", llavors per coherència s'hauria de canviar però jo no ho puc fer perquè existeix una redirecció. --Vilar (Vine i xerrem) 12:04, 9 gen 2010 (CET)

No fet No fet! No hi ha cap de les eines explicades a VP:ADM que sigui aplicable. Ho pots traslladar a la Taverna, per exemple. --V.Riullop (parlem-ne) 15:28, 9 gen 2010 (CET)
OK, merci! Ho trasllado a la Taverna. --Vilar (Vine i xerrem) 19:49, 9 gen 2010 (CET)

Bloquejar un vàndal

[3] --Baggio (missatges) 02:30, 10 gen 2010 (CET)

Fet Fet!--Lohen11 (disc.) 09:00, 10 gen 2010 (CET)

Columbia (ciclisme)

No sé què passa amb la pàgina Columbia (ciclisme). Quan hi entro em diu que ha estat eliminada i no la deix redireccionar cap a Team HTC-Columbia que és el nom de l'equip d'enguany. Tot i que la pàgina diu que no existeix hi ha una vintena de pàgines que hi enllacen. Algú ho pot arreglar. Moltes gràcies --Pcm (disc.) 00:25, 20 gen 2010 (CET)

Fet Fet!--KRLS , (disc.) 01:04, 20 gen 2010 (CET)

Seu diputació de Barcelona

Actualment l'article que parla de l'edifici on es troba la seu central de la diputació de Barcelona es anomenat Casa Serra, quan la diputació l'anomena Can Serra, he estat buscant referències a internet i eren 600 (Casa Serra) i 14.000 (Can Serra), tot i que això no és vinculant.

Segons això em semblaria que s'hauria de reanomenar, actualment Can Serra redirecciona a Can Serra (l'Hospitalet de Llobregat), només hi havia cinc articles on hi apareixia Can Serra i ja els he canviat per Can Serra (l'Hospitalet de Llobregat), per lo tant em sembla que és pot reanomenar sense cap problema.

Una referència de la diputació.

--Vilar (Vine i xerrem) 22:26, 23 gen 2010 (CET)

Fet Fet!Leptictidium (auderiense) 23:14, 23 gen 2010 (CET)
Merci!--Vilar (Vine i xerrem) 23:29, 23 gen 2010 (CET)

Medalleta de reversor

Srs. tindríeu a bé concedir-me la medalleta de reversor. Moltes gracies --Marc (Mani'm?) 21:52, 2 feb 2010 (CET)

Fet Fet!--Lohen11 (disc.) 22:43, 2 feb 2010 (CET)

Permiso de rollback

Quiero pedir permiso de reversor para usar huggle aqui, para batallar contra el vandalismo. Tengo conocimiento previo sobre el uso de la herramienta. --MisterWiki (disc.) 20:24, 3 feb 2010 (CET)

Crec que aquesta eina no està pensada per un usuari que encara no porta un mes amb nosaltres.--Lohen11 (disc.) 21:42, 3 feb 2010 (CET)
Hare lo mejor que pueda contra el vandalismo :-) --MisterWiki (disc.) 22:32, 3 feb 2010 (CET)
Comparteixo aquesta visió. Quan tinguis un mínim d'experiència en aquesta edició, possiblement estaré d'acord. Ho sento.--KRLS , (disc.) 23:49, 3 feb 2010 (CET)
Sóc nou aquí, però no significa que no tingui experiència editant o revertint vandalisme. --MisterWiki (disc.) 22:14, 4 feb 2010 (CET)
D'acord amb en Lohen i KRLS. Els usuaris han de tenir un mínim de temps participant en el projecte abans de sol·licitar eines especials. Això passa en totes les viquis i per a qualsevol tasca. Tot i que sóc administrador aquí, i que en tinc experiència, he de complir amb tots els requeriments de la viqui anglesa si hi vull ser-ne un.--the Dúnadan 19:29, 7 feb 2010 (CET)

Està reanomenant pàgines sense solta ni volta. Caldria blocar-lo i revertir-lo per conservar l'historial--Guillem d'Occam (Digues, t'escolto) 22:30, 7 feb 2010 (CET)

Fet Fet! Pau Cabot · Discussió 22:39, 7 feb 2010 (CET)

Simfonia concertant

He intentar reanomenar simfonia concertante a simfonia concertant, que és el terme correcte segons DIEC i Enciclopèdia Catalana, però no he pogut perquè ja hi ha el reanomenament invers. Sisplau, podríeu corregir-ho? --Txebixev (disc.) 20:56, 12 feb 2010 (CET)

Per cert, fa temps ja vaig posar un avís en aquest sentit a la pàgina de discussió corresponent, però ningú no en va dir res. --Txebixev (disc.) 20:58, 12 feb 2010 (CET)
Fet Fet! No ho havia vist perquè no el tenia en seguiment.--Lohen11 (disc.) 21:10, 12 feb 2010 (CET)
Moltes gràcies. Quina velocitat! :-) --Txebixev (disc.) 21:11, 12 feb 2010 (CET)

Petició Bloqueig Miguel Ángel "fotógrafo"

Per variar. A Discussió:Cristòfor Colom l'usuari Miguel Ángel "fotógrafo" ha deixat una resposta que crec fora mida de totes totes. Seguint amb el criteri marcat per aquest cas particular ("a la mínima bloqueig", veure Usuari Discussió:XpoferenS#Bloqueig per exemple) sol·licito el bloqueig de l'usuari. --Marc (Mani'm?) 08:56, 15 feb 2010 (CET)

Fet Fet!--Lohen11 (disc.) 10:01, 15 feb 2010 (CET)

Reanomenament de Nessos (mitologia)

Caldria que l'article Nessos (mitologia) es digués simplement Nessos, el qual ara dirigeix a Nestos; també hi redirigeix Nessus, que hauria de redirigir, però, a Nessos, i al començament d'aquest article sobre el personatge mitològic posar-hi un paràgraf desambiguador on digués: Per a altres significats, vegeu Nestos. Crec que és millor això que no pas fer una pàgina de desambiguació on hi surti el personatge mitològic Nessos i la variant del riu Nestos. --Enric (discussió) 15:35, 15 feb 2010 (CET)

Fet Fet!--Lohen11 (disc.) 16:17, 15 feb 2010 (CET)

Volia demanar el flag de revertidor ràpid perquè normalment dedico les meves contribucions al manteniment de la Viquipèdia, podeu veure les meves contribucions aquí. Actualment tinc unes 725 contribucions en la Viquipèdia, però tinc més experiència en altres viquis, on també sóc reversor. Gràcies per revisar la petició, --by----> Javierito92 (Missatges aquí) 19:19, 16 feb 2010 (CET)

Usuari amb experiència com a Revertidor ràpid, a més a més, de ser molt actiu en el canal antivandalisme de ca wiki. Jo estic a favor de donar-te el flag, si hom més considera que se'l mereix, procediré a donar-li la flag.--KRLS , (disc.) 19:25, 16 feb 2010 (CET)
D'acord.--Lohen11 (disc.) 19:29, 16 feb 2010 (CET)
Fet Fet!.--KRLS , (disc.) 20:30, 16 feb 2010 (CET)

Móra (desambiguació)

Móra (desambiguació) s'ha creat per reanomenament de Móra. Crec que aquest reanomentament s'hauria de corregir. --Bestiasonica (disc.) 23:34, 18 feb 2010 (CET)

Fet Fet! el motiu del reanomenament no era consistent, però revertir-lo si no hi ha edicions posterior ho pot fer qualsevol. --V.Riullop (parlem-ne) 11:16, 19 feb 2010 (CET)

Canviar títol

Hola... Dungeons & Dragons redirigeix a Dungeons & Dragons (joc de rol), i hauria de ser a la inversa. Gràcies per endavant. Kintaro (disc.) 04:44, 19 feb 2010 (CET)

En algun moment pot considerar-se l'opció de crear algun article com ara sobre les novel·les escrites, la sèrie de televisió (a Espanya es va anomenar "Dragones y Mazmorras") i Dungeons & Dragons es podria convertir en una pàgina de desambiguació. --Bestiasonica (disc.) 15:18, 19 feb 2010 (CET)
Fet Fet! és el producte original d'on han derivats els altres, per tant d'acord amb A:PD. A més, Dracs i Masmorres l'he mogut a Dungeons & Dragons (desambiguació) per coherència. --V.Riullop (parlem-ne) 22:53, 22 feb 2010 (CET)

Renomenament de Molla (ressort)

L'article anomenat Molla (ressort) s'hauria de dir, simplement, Molla. Fins ara molla redirigia a Mul·là (no sé ben bé per què; bé, sí, perquè el mot ve del persa mollā, és a dir mol·là, però no sé què hi té a veure una cosa amb l'altra; per mi no val la pena ni tan sols fer un paràgraf desambiguador damunt l'article de la molla com a ressort elàstic que enviï els "despistats" a mul·là), i ja he deixat aquesta redirecció buida. --Enric (discussió) 15:29, 22 feb 2010 (CET)

Quan estigui fet caldria posar-hi alguna interwiki, com ara en:Spring (device). --Txebixev (disc.) 21:45, 22 feb 2010 (CET)
Fet Fet!--Lohen11 (disc.) 11:52, 23 feb 2010 (CET)

He vist que la pàgina Esclerofil·le remet a Escleròfil‎, però aquest terme és incorrecte segons el DIEC i l'EC. He corregit el contingut del text d'aquesta pàgina, però naturalment no puc fer-ne el reanomenament al terme correcte, Esclerofil·le. Podríeu fer-ho, sisplau? --Txebixev (disc.) 21:41, 22 feb 2010 (CET)

Fet Fet!--Lohen11 (disc.) 11:46, 23 feb 2010 (CET)

Petició d'un administrador

Fa molt temps vaig carregar [aquesta imatge que un usuari havia carregat a la viqui anglesa i declarava que ell l'havia feta. Després la van carregar a Commons, i molt després la van esborrar per violació de drets d'autor. Vull esborrar-la aquí a la nostra viqui, però no puc... no tots els administradors tenim l'opció d'esborrar imatges? O m'he perdut d'alguna cosa?--the Dúnadan 01:10, 27 feb 2010 (CET)

Dúnadan, la imatge està a Commons penjada no aquí.--KRLS , (disc.) 02:16, 27 feb 2010 (CET)
Hmm... perdoneu... llavors l'han esborrada de la wiki en anglès... --the Dúnadan 22:34, 27 feb 2010 (CET)
Per cert en altres wikis de Wikipedia usen el logo de Commons per avisar que la imatge prové i està carregada allà p.ex.: aquí. Ja sé que ho diu, però crec que seria més visual sobretot si ens visita algú que no entén el català. Suposo que es pot fer, però no se com i tampoc sóc capaç del cost que representaria canviar-ho, però crec que canviar-ho pot ser útil fins i tot pels usuaris més experimentats. --Bestiasonica (disc.) 02:15, 28 feb 2010 (CET)
Fet Fet! El missatge original el teníem a MediaWiki:Sharedupload que havia quedat obsolet. L'he traslladat al nou MediaWiki:Sharedupload-desc-here en lloc del missatge per defecte betawiki:MediaWiki:Sharedupload-desc-here/ca. --V.Riullop (parlem-ne) 10:40, 28 feb 2010 (CET)
Ok! Perfecte! --Bestiasonica (disc.) 16:06, 28 feb 2010 (CET)

Discussió a Viquinotícies

Tancat

Demano la intervenció d'un moderador a la discussió de Viquinotícies n:Discussió:Manifestació del 30 de desembre de 2009. Hi ha polèmca entre 4 usuaris (Davidpar, Vibria, Sawyer i jo) sobre unes possibles mancances de l'article.

Abans d'un possible conflicte d'edició o que l'ambient es caldegi m'agradaria que algú neutral s'oferís a moderar la discussió de la notícia. Sé que no és gaire normal una petició així, però el projecte està força deixat i crec que és el lloc més adequat on sol·licitar. Moltes gràcies per endavant. --Xavier D. (A disposar!) 14:44, 6 gen 2010 (CET)

Hauries de fer la crida directament als potencials usuaris moderadors. Un administrador de la Viquipèdia no és necessàriament un usuari del Viquinotícies ni un bon moderador per se.--V.Riullop (parlem-ne) 11:45, 10 gen 2010 (CET)

Esglésies de Pau

Revertir el meu reanomenament a l'article Esglésies de Pau segons aclariments de l'usuari que la va crear. [4]el comentari anterior sense signar és fet per Bestiasonica (disc.contr.) 15:39, 9 feb 2010

Fet Fet! per Jmarchn, no hi havia necessitat d'un administrador. --V.Riullop (parlem-ne) 14:22, 11 feb 2010 (CET)

Valencià

Tancat

Traslladat a Discussió:Valencià#Servici i xàrcia. --V.Riullop (parlem-ne) 14:26, 11 feb 2010 (CET)

Cal Carrer de Colom (desambiguació)?

Hola: Actualment Carrer de Colom redirecciona a Carrer de Colom (desambiguació). Crec que és innecessari i que s'hauria d'eliminar la pàgina Carrer de Colom (desambiguació). --Bestiasonica (disc.) 18:03, 2 març 2010 (CET)

Fet Fet!--V.Riullop (parlem-ne) 18:08, 17 març 2010 (CET)

Interwikis arbocer

A les interwikis d'arbocer tenim es:Arbutus unedo, però en aquesta no hi la l'enllaç recíproc. Mirant altres interwikis, veig que a la catalana hi ha en:Arbutus unedo però no al revés. De fet, la pàgina castellana envia a en:Strawberry tree. En resum, que crec que hi ha un embolic que em supera. No sé si aquest és el lloc oportú per demanar-ho, però... algú ho podria arreglar? --Txebixev (disc.) 00:39, 11 març 2010 (CET)

Es pot demanar a meta:Interwiki conflicts. --V.Riullop (parlem-ne) 18:16, 17 març 2010 (CET)