Usuari:Góngora

De Viquipèdia
Jump to navigation Jump to search

Wikimania 2009 Wikimania 2010 Wikimania 2011 Wikimania 2013 Wikimania 2014 Wikimania 2016 Wikimania 2017


Etiquetes d'usuari
Viquipedistes de l'Uruguai Aquest viquipedista és originari de l'Uruguai.


Noia 64 apps karm.png Aquest usuari fa 12 anys, 1 mes i 10 dies que és a la Viquipèdia.
Administrador Aquest usuari és un checkuser.


A disposar! Aquest usuari és de l'equip IRC
Malnom: Gongora
Anys i anys, per molts anys...
L'aniversari d'aquest viquipedista és el 24 de setembre.
Qualitat Aquest usuari ha creat o ha editat substancialment l'article Uruguai, que ha rebut la distinció d'article de qualitat.
Bo Aquest usuari ha creat o ha editat substancialment l'article Conflicte entre l'Argentina i l'Uruguai per plantes de cel·lulosa, que ha rebut la distinció d'article bo.
Informació Babel de l'usuari
es-N Este usuario tiene una comprensión nativa del español.
Viquipedistes per llengua
ca-p Aquest usuari entén textos en català.
Informació Babel de l'usuari
fr-2 Cet utilisateur dispose d’un niveau intermédiaire de connaissance en français.
Viquipedistes per llengua
Informació Babel de l'usuari
it-2 Questo utente può contribuire con un livello intermedio in italiano.
Viquipedistes per llengua
Firefox
Aquest viquipedista empra com a navegador d'Internet el
Mozilla Firefox.
Graduation hat.svg Aquest viquipedista és llicenciat en Filologia anglesa.
Books-aj.svg aj ashton 01.svg A aquest viquipedista li agrada la lectura.
Traductor A aquest usuari li agrada traduir articles per a la Viquipèdia en català.
No smoking symbol.svg Aquest usuari odia el fum de tabac.
AMSN icon.png Aquest usuari li agrada combatre el vandalisme en la Viquipèdia.

La Viquipèdia ja té 597.981 articles...

Benvinguts a la meva pàgina d'usuari. Em dic Gustavo Góngora (cognom basc que vol dir "cap" o "conca") i sóc viquipedista des del 23 de juliol de 2006, tot i que no vaig començar a editar en català fins al 2008. Sóc també editor en altres projectes de Wikimedia Foundation i, sobretot, edito molt sovint a les viquipèdies en castellà, asturià, noruec (bokmål), francès i anglès, en aquest ordre.

A la Viquipèdia

Sóc verificador de comptes d'usuari de la Viquipèdia des de fa un parell d'anys. També vaig ser administrador entre 2010 i 2017, quan vaig decidir presentar la meva renúncia per motius personals. Així mateix, sóc buròcrata i administrador (bibliotecario) de la Viquipèdia en castellà des de molt abans, el 9 d'abril de 2007. Tinc una desena d'articles de qualitat - però només 1 en català! Vaig ser membre de Wikimedia Amical durant uns anys. Actualment, sóc membre de Wikimedia España (des del 2010), Wikimedia Community Ireland (des del 2018) i de Wikimedia UK (també des del 2018).

He participat en algunes trobades interessants. He tingut el plaer d'anar a 7 edicions de Wikimania com a convidat i/o ponent (la trobada internacional per excel·lència), per la qual cosa vaig viatjar fins a l'Argentina, Polònia, Israel, Hong Kong, Anglaterra, Itàlia i al Canadà. Així mateix, vaig participar al GLAM-Wiki a París, França, i vaig anar a trobades de software lliure a Barcelona, a Madrid i a Valladolid. També vaig donar un curset d'edició de Viquipèdia a la Universitat d'Andorra (UdA) el 2011.

Vaig ser contacte de premsa de la Wikimedia Foundation durant un parell d'anys i el 2009 vaig ser candidat per al seu Consell d'Administració. Des d'aquell llavors, vaig ser jutge de les dues primeres edicions del projecte Viquifabricació (enginyeria) i de la primera edició (europea) de Wiki Loves Monuments, així com de la segona edició espanyola del mateix concurs.

Des de l'1 de febrer de 2017 sóc membre de l'Ombudsman Commission de la Fundació Wikimedia.

El que faig quan no estic editant

Fora de la Viquipèdia, sóc investigador i llicenciat en Filologia anglesa per la UNED amb un màster en Formació i Recerca Literària i Teatral per la mateixa universitat. Vaig fer un segon màster, en lingüística anglesa i adquisició del llenguatge, a la Universitat Noruega de Ciència i Tecnologia (NTNU) a Trondheim. Des del 2018 sóc estudiant de doctorat en Estudis de Traducció i Interculturals a la Universitat de Manchester.

Coses que faig a la Viquipèdia

Edito sobre articles de geografia, dones destacades, història, llengua i cultura en general, especialment sobre del meu país de naixement i sobre temes del món angloparlant. La meva gran passió: Noruega i Escandinàvia, els idiomes i els esports de contacte.

Normalment tradueixo articles bons des de l'anglès, el castellà o el francès - i en alguna ocasió també des de l'italià o l'alemany.

Enllaços

Tasques de manteniment

Articles pendents

Articles de qualitat/bons i demanats

Reconeixements

{{{float_caption}}}
Original Barnstar.png
The Wright Challenge barnstar
In recognition of your major contribution to the GLAM Derby collaboration. You have gained more than 25 points by creating new articles. You and your chosen languages are now eligable to win one of the five prizes on September 3rd 2011. Thankyou. Victuallers (disc.) 22:21, 11 maig 2011 (CEST)

Algunes entrevistes

Escut Terere.svg
A Wikimedia Commons hi ha contingut multimèdia relatiu a: Góngora