Usuari:Josepsbd

  De Viquipèdia
  Viquipedistes del Vallès Occidental Aquest viquipedista és originari de Sabadell.
  Firefox
  Aquest viquipedista empra com a navegador d'Internet el
  Mozilla Firefox.
  Països Catalans Aquest viquipedista és originari dels Països Catalans.
  Viquibola 200.000 articles
  Aquest viquipedista creu que el nombre d'articles de la Viquipèdia no determina la seva qualitat com a enciclopèdia
  FI i aquesta és l'última de les etiquetes.


  Informació Babel de l'usuari
  en-3 This user has advanced knowledge of English.
  Viquipedistes per llengua
  Catalonia Blanes Senyera.jpg
  Hammond Illinois Water Tower cropped.jpg

  Portada[modifica]

  prefereixo que en la portada es vegit tot (està en construcció). Ja poca cosa tenim pq a sobre hagi d'estar amagada en pestanyes com ara... A més, les pestanyes és més per quan vas a buscar informació. Has de fer un clic, una actitud activa. Però a la portada t'ho hauries de trobar. Està copiat de la italiana.

  Contribucions significatives

  Pàgines d'informàtica com

  ja que crec que és on més útil puc ser. (estaven en un estat indigent i se les mira força gent).

  ja no ho actualitzo tant. moltes altres: Ordinador personal, Sistema operatiu, Londres, Joan Carles I d'Espanya, etc...

  Creacions
  Dreceres

  Especial:Contribucions/Josepsbd

  Especial:Contribucions/Robertcat

  Especial:Contribucions/Joaquimet

  Especial:Pàgines_noves


  Entre la bellesa conceptual de la tradició de Sant Jordi i aquella brutor d’aglomeracions i paradetes és veritat que hi ha molta distància. Però alguna cosa preval, alguna idea, un aire. De la festota dels espanyols, en canvi, res no pot salvar-se’n. No hi ha hagut degradació perquè ja tot era Tercer Món d’entrada. L’olor de fregit, la sorra. I una gent horrorosa. Horrorosa d’horror. Horror estètic, alfabètic, horror poètic, horror material, horror total. Ahir em va tocar d’anar-hi perquè la meva fillola adoptiva hi viu a la vora i volia anar a les atraccions. Accepto que Sant Jordi ha anat degradant-se, que escarneixen la literatura els llibres que més es venen aquell dia, i que per molt que es pretenguin disfressar de tradició i cultura, totes aquelles paradetes embolicades amb senyeres són barraquisme. Ho accepto. Però encara diu alguna cosa de nosaltres que celebrem les llegendes amb roses i llibres, potser amb massa multituds però sempre dins d’un ordre. La sentència de la Feria és en canvi inapel·lable. Ho diu tot, d’Espanya. N’és la perfecta metàfora. Hi ha un fregit de fons que sempre és Espanya, per molt que les estructures de l’Estat s’hagin modernitzat. Hi ha un fregit de fons i una caspera sense els quals Espanya no es pot entendre. Una horterada eterna, un mal gust consolidat a força d’anys i atrocitats. Espanya és una gitana amb vestit de farbalans que ven encenedors i alls. Vine a la Feria i veuràs. Per cert: no sé si és una atracció més, i ens ho fan només als catalans perquè recordem què és la solidaritat, però ja quan abandonàvem l’espant vaig adonar-me que m’havien robat la cartera. La documentació i 1.000 euros. Tarda d’ahir a la Feria d’Abril. Experiència completa d’Espanya. -Salvador Sostres


  The first date line problem occurred in association with the circumnavigation of the globe by Magellan's expedition (1519–1522). The surviving crew returned to a Spanish stopover sure of the day of the week, as attested by various carefully maintained sailing logs. Nevertheless, those on land insisted the day was different. This phenomenon, now readily understandable, caused great excitement at the time, to the extent that a special delegation was sent to the Pope to explain this temporal oddity to him.