Usuari Discussió:Vriullop

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

Isidre blanc (discussiócontribucions)

Sempre he traçat les rutes amb VISIR3, però ara vull traçar-ne una de fora de Catalunya i no em serveix. Tinc una "xuleta" a la meva pàgina d'usuari que diu:

i que, segurament, vaig anotar quan em vas explicar el tema. Però mai les he fet servir. Em trobo que el primer enllaç està trencat i m'aniria bé, a més a més, que em refresquessis la metodologia. No hi ha pressa. Gràcies.

Vriullop (discussiócontribucions)

Ho havia anotat a Plantilla:Map draw/ús/ajuda. En la pàgina original en anglès, que he enllaçat, hi ha més opcions. El de Gnuher que tenim trencat allà l'han canviat però no veig com es pot usar. Amb OSM i gpxcreator cal instal·lar un programa.

Resposta a «Traçar rutes amb OSM»
Isidre blanc (discussiócontribucions)

Hola Vicenç: He acabat la categorització de totes les fotos de monuments que portaven "Cultural heritage monuments in...". Ara caldria passar el teu bot "imatgesensecommonscat.py" (em sembla) per a localitzar les fotos que queden a les llistes sense commonscat. També, com l'ùltima vegada, hauríem d'afegir-hi les fotos posades a WD però no a la llista. Al teu aire, no hi ha gens de pressa.

El resultat anterior del bot es pot veure a Usuari:VriuBot/wlm/sense commonscat. Ja m'avisaràs.

Vriullop (discussiócontribucions)

Fet. Això és un no parar.

Ara les llistes mostren la imatge de Wikidata si no en té cap en local. Aquests casos es poden rastrejar a Especial:Enllaços/Plantilla:Rastreig/monuments/wikidata. Inclou tant les que mostren imatge com coordenades de Wikidata. A la llista es veu perquè afegeix el llapisset. També es veu en editar que en la llista de plantilla usades hi ha en vermell la de rastreig amb el codi del monument. En aquests casos pel bot no té cap imatge. Ho vaig revisant de tant en tant.

Isidre blanc (discussiócontribucions)

Gràcies, Vicenç. Ja està revisat. Només els de Catalunya que domino millor.

A Vilanova de Sau hi ha dos monuments: Malafogassa i Pont de Malafogassa, aquest fusionat amb el primer. Volia separar-los i crear un article propi pel pont, primerament perquè aquest té suficient entitat per a tenir article propi però també perquè, com ja saps, no sóc gaire partidari d'agrupar monuments. Sóc molt simple i m'agrada poder lligar fàcilment VP + WD + Commons. Ho tenia tot a punt, però m'he trobat que l'article de "Pont de Malafogassa" va ser esborrat per en Mafoso i no el puc crear. Ho pots fer tu? Així i tot, si penses que ja està bé tal com ho tenim, no facis res i miraré de millorar la informació de Malafogassa, que cal.

Vriullop (discussiócontribucions)

L'he restaurat. Sí que es podia crear igualment però està bé abans recuperar l'historial quan es tracta d'un esborrament per FR amb coses vàlides.

Resposta a «Per categoritzar»
Amadalvarez (discussiócontribucions)
Resposta a «petició forànea»
Isidre blanc (discussiócontribucions)

En una pàgina de la nostra wiki vull citar a l'usuari suís Gürbetaler, a l'estil de {{u|Vriullop}}, a fi de que ell se n'assabenti. Es pot fer? En cas positiu: com es construeix la sintaxi? Faig proves i no me'n surto.

Vriullop (discussiócontribucions)

Els usuaris són globals i les notificacions també. Cada vegada que enllacis una pàgina d'usuari, sigui directament o amb plantilla, ja rebrà la notificació en qualsevol wiki on entri. Aquí ho pots fer de la forma habitual, amb plantilla:u, plantilla:ping o el que sigui, enllaçant a la pàgina local d'usuari. En altres wikis on no estiguis segur de les plantilles existents pots usar l'enllaç bàsic [[User:Vriullop]]. Fins i tot no cal preocupar-se si l'espai es diu Usuari o Benutzer, en anglès funciona a tot arreu.

Resposta a «Com citar un usuari d'una altra wiki»
Jmarchn (discussiócontribucions)

@Amadalvarez: Ara estava traduint paraules mèdiques, me n'he adonat que en les infotaules i en passar el cursor per sobre de cadascuna de les paraules retornades de WD que no tenen traducció apareix "d:Special/EntityPage/Qnnnn". Això estaria bé si no hi hagués una petita explicació, per això l'he posada a Hiperpigmentació (Q1641068) (per l'article de la Carència de vitamina B12), però envers de retornar la Descripció (de WD) continua apareixent el "d:Special/EntityPage/Qnnnn"... No sé si es podria arreglar, estaria bé...

Amadalvarez (discussiócontribucions)

No sé si t'entenc bé. El que mostra, no és perquè no tingui traducció, sinó perquè no té article.

Dedueixo que vols que, ja que no pot mostrar l'entradeta de l'article perquè no existeix, mostri la descripció WD de l'item. És correcte?.

Doncs, això és terreny Vicenç.

Jmarchn (discussiócontribucions)

Exacte, no té article però si té Descripció a WD.

Vriullop (discussiócontribucions)

Això és el hover tooltip que genera el Mediawiki en tots els enllaços i que depèn del navegador. Es pot canviar amb un span dins de l'enllaç, però cal pensar que no interfereixi amb altres span com lang=xx o small-caps. Es pot obtenir fàcilment la descripció en la llengua del wiki i les fallback per defecte. Força sovint sortirà en anglès. Restringir-ho a una llengua serà més elaborat. M'ho apunto en la llista de pendents i en parlem.

Vriullop (discussiócontribucions)

M'havia oblidat d'aquest tema.

Ho tinc a Wikidades/proves per la funció getLabel amb paràmetre opcional description=yes. Funciona independentment de linked=yes, enllaçat en local o a Wikidata. Només funciona per la llengua local. Obtenir la descripció en altres llengües resulta car de recursos. Si s'usa un lang no mostrarà la descripció. Provat amb {{GetLabelFix}} passant a Wikidades/proves i afegint description=yes.

Resposta a «Retorn de WD»
Voraviu (discussiócontribucions)

Hola,

He vist que ets l’administrador del VriuBot i et volia comentar el següent:

Darrerament m’he engrescat a anar eliminant elements manuals de molts articles perquè wikidata ja proporciona tota la informació. Vaig començar amb uns articles relacionats amb l’inventari del patrimoni arquitectònic de Catalunya. Em creia que es tractava de modificar relativament pocs articles, però avui m’he adonat que són moltíssims. També m’he adonat que, si no ho tinc mal entès, són articles creats per un bot a partir de les dades oficials de la Generalitat. Tots els articles que he verificat, el bot és el teu.

Avui m’he preguntat que potser estava fent el ‘primo’, ja que si els articles els ha creat un bot, potser un bot els podria modificar.

No tinc ni la més remota idea de com funciona un bot i què pot o no pot fer, però del que es tractaria seria que el bot deixés l’article només amb la infotaula edifici i eliminés la resta d'elements manuals entre les claus de la infotaula.

Si això fos possible, tots els articles quedarien 'nets' i amb tota la informació proporcionada per wikidata. Potser faltaria alguna propietat en alguns articles, però ja només seria una qüestió molt menor per anar afinant amb el dia a dia.

No sé si s'entén el que explico... i ja em disculparàs si he dit alguna 'barbaritat'. Sóc relativament nou i em falta molt per aprendre.

Et poso un exemple: Castell de Sant Florentina (Canet de Mar)

Ara hi ha això:


Infotaula edifici

| nom = Castell de Santa Florentina | imatge = 128 Castell de Santa Florentina (Canet de Mar), pati d'armes, angle nord-est.JP | comarca = Maresme | municipi = Canet de Mar | construccio = Segle XI


Es tractaria que el bot només deixés Infotaula edifici i eliminés tota la resta fins al tancament de la infotaula edifici }}

Moltes gràcies.

Vriullop (discussiócontribucions)

Fa relativament poc que hem carregat tots els monuments a Wikidata. El bot va començar a crear articles fa alguns anys, quan no hi havia res a Wikidata. Hi ha bastants camps que encara no hi són, no es pot treure tot. Ho miraré per anar netejant els camps que ja no són necessaris.

Voraviu (discussiócontribucions)

Moles gràcies.

Per si et pot ajudar… abans d’eliminar els elements manuals de les pàgines modificades he verificat si totes les propietats estaven entrades a wikidata i he afegit les que faltaven. La majoria de propietats de les pàgines modificades estaven donades d’alta a wikidata. Les que més he trobat a faltar i que he anat donant d’alta són les següents:


- Descripció

- P6375 localitzat a l’adreça…

- P149 estil arquitectònic (en aquest cas he detectat que estan donats d’alta estils equivocats (modernisme, per exemple, en lloc d’arquitectura modernista)

- P571 Data de creació (es pot entrar segle o anys, però no he trobat la manera d’entrar si es tracta de dos segles, o finals de segle, o mitjans de segle.

- P5816 Estat de conservació (si està informat a la fitxa de la Generalitat).

- P1435 (El qualificador data d’inici del bé en qüestió quan surt informat a la fitxa de la Generalitat).


Res més per ara.

Gràcies pel teu temps.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Confirmo que aquests paràmetres que en @Voraviu troba a faltar són els que no he estat pujant amb bot des de les llistes. L'estil i l'estat de conservació només l'he pujat pels casos senzills.

I confirmo també el caos dels estils. El criteri que estic aplicant jo a partir del que diu la llista és:

diccestil["romànic"]="Q46261"

diccestil["gòtic"]="Q176483"

diccestil["gòtic tardà"]="Q10924220"

diccestil["arquitectura medieval"]="Q1349760"

diccestil["renaixentista"]="Q236122"

diccestil["renaixentista"]="Q236122"

diccestil["renaixement"]="Q236122"

diccestil["barroc"]="Q840829"

diccestil["neoclàssic"]="Q54111"

diccestil["neoclassicisme"]="Q54111"

diccestil["neogòtic"]="Q186363"

diccestil["neomudèjar"]="Q614624"

diccestil["historicisme neogòtic"]="Q186363"

diccestil["historicista"]="Q51879601"

diccestil["historicisme"]="Q51879601"

diccestil["neoromànic"]="Q744373"

diccestil["modernisme"]="Q1122677"

diccestil["modernista"]="Q1122677"

diccestil["arquitectura popular"]="Q930314"

diccestil["popular"]="Q930314"

diccestil["obra popular"]="Q930314"

diccestil["arquitectura religiosa d'època barroca"]="Q930314" #andorra

diccestil["noucentisme"]="Q1580216"

diccestil["noucentista"]="Q1580216"

diccestil["eclecticisme"]="Q2479493"

diccestil["eclèctic"]="Q2479493"

diccestil["racionalisme"]="Q2535546"

diccestil["racionalista"]="Q2535546"

diccestil["arquitectura del ferro"]="Q900557"

if cataleg=="igpcv":

  diccestil["modernisme"]="Q47015062" #modernisme valencià

  diccestil["modernista"]="Q47015062"

Ara bé, gairebé tots els items que ja tenen estil fan servir estils menys concrets. Els que ja hi són no els toco.

Tampoc he pujat els casos que tenen dos estils ni els que tenen el nom d'un arquitecte en comptes d'un estil.

Aleshores, tot i que un bot podria ajudar eliminant els paràmetres que fossin iguals que Wikidata i identificant les diferències (per exemple, calculant la diferència en metres que suposa la diferència de coordenades) una part de la feina d'eliminació s'ha de fer a mà.

Una versió de la plantilla que identifiqués les diferències també podria fer la mateixa funció del bot i ajudaria els no botaires.

Resposta a «VriuBot»
Paucabot (discussiócontribucions)

Hola, Vicenç.

Per a {{Viquiespècies}} i {{Projectes germans}} voldria obtenir l'article de Wikispecies de WD, per tal de poder eliminar molts de paràmetres manuals. Ara a {{Viquiespècies}} ho feim amb {{#property:P225}} però em deman si hi ha una manera més elegant d'importar aquest paràmetre.

Gràcies.

Paucabot (discussiócontribucions)
Vriullop (discussiócontribucions)

Per una consulta senzilla ja funciona prou bé amb #property. Només caldria canviar-la si es vol modificar el format.

Pels projectes germans tenim la funció getSiteLink de Mòdul:Wikibase.

Paucabot (discussiócontribucions)

Diria que ja ho he fet a les dues plantilles, gràcies. En tenir temps, miraré de fer neteja de paràmetres.

Resposta a «Importar Wikispecies»
Amadalvarez (discussiócontribucions)

Bentornat !.

He copiat la template:switcher d'enwiki a Plantilla:Amadalvarez/traduccions 1 per provar-la abans de posar-la operativa, però no funciona.

Dedueixo que li manquen class="switcher-container" i class="switcher-label".

Confesso que he estat incapaç de trobar-les. La màxima aproximació és https://en.wikipedia.org/wiki/MediaWiki:Gadget-switcher.js però tampoc sabia que havia de fer amb això.

Espero que el descans hagi estat profitós !

Gràcies !

Vriullop (discussiócontribucions)

És un giny habilitat per tothom per defecte. L'he importat. Ja funciona desprès de refrescar.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

A la documentació ja funciona. Ara ho provaré en real.

Merci

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Creus que es podria (ni que sigui fent un forke, o demanant-li al creador com fan els arwiki amb wikidades) canviar/personalitzar el format dels radio-button?

Vull dir que no sé si això està dins aquest gadget o els radio-button són així i no hi ha res a fer.

M'explico: l'ús que volia fer era posar dues petites icones sota la imatge que apareix a la infotaula eleccions/proves amb l'objectiu de poder fer un flip-flop entre la icona del partit i la foto del candidat a les eleccions que són per partit. Han de ser, necessàriament, petites per ocupar l'espai d'una línia sota una imatge que té 45px, en aquest cas. A més, ara el gadget, dóna una opció per cada imatge + una per "all" i no sembla evitable via paràmetre. Ho he provat i és inapropiat, tal com actua ara.

Si tècnicament creus que és un sidral, m'oblido del tema, però si és factible, permetria "modernitzar" aquest gadget que em sembla que deu tenir un ús descendent, ja que va néixer per tenir diversos zooms d'un mapa quan eren estàtics i ara això és residual a enwiki.

Quan parlo d'un forke, no necessàriament ha de ser una alteració d'aquest codi. Pot ser un "forke de la funcionalitat, no del codi", si consideres que el que demano seria més fàcil construir-ho de nou en LUA.

Merci,

Vriullop (discussiócontribucions)

Amb Lua no ho veig posible, es necessita javascrit. Els butons són els que genera l'html. A veure si esbrines com funciona el switcher a fr.wiki, per exemple el mapes de fr:Paris. Crec que és més semblant al que demanes.

Vriullop (discussiócontribucions)

Més opcions: {{Galeria dinàmica d'imatges}}. El disseny anglès és més elegant, però diuen que no funciona tot i que sembli que funciona bé. A la discussió no està clar si és per la compatibilitat de navegadors o bé per falta de consens.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Estic a punt de deixar-ho córrer, tot i haver descobert coses interessant. M'explico:

  • Galeria dinàmica: ja no cal com a plantilla -si no es vol-, perquè hi ha <gallery mode="slideshow"> de forma nativa. L'he provat i no em serveix perquè té la seva pròpia forma de calcular la mida final i no sembla que es pugui configurar. L'he ficat dins la graella de les eleccions i, tot i que l'encongeix molt, encara és massa gran i desestructura la graella.
  • La més seductora és la fórmula francesa (ja fa segles d'això), ja que és la idea de versionat que jo pretenia dels radiobuttons. Són dues plantilles:
  • El codi per gestionar el tema dels nom dels mapes és tan complicat que ho enreda tot i no he tret l'aigua en clar d'on està la clau. Els retocs que li he fet per saltar-me la gestió dels antics (per nosaltres) "location maps" és tan gran, que no funciona i no ser distingir si són els meus canvis o una altra cosa. Sembla obvi que és una class la que té el js (i podria estar seguint Snippets/Image_Slideshow_created_by_CSS) però no ho he sabut veure al seu common.js.
  • Una altra cosa que he aprés és com obtenir fàcilment l'element "n" d'una sèrie dins un string amb separadors entre valors. Jo fins ara feia servir invoke string split, però el que va fer això fa servir #titleparts, una funció que coneixia però mai he fet servir perquè pensava que "només servia per noms de pàgina", però tant li fa l'string que li posis, mentre els separadors siguin /. A més permet agafar 1 o més trossos contigus, si et convé.
  • Resum. Miraré de crear una versió del Géolocalisation multiple a cawiki, eliminant directament la crida al que munta mapes i fent-li agafar el nom de les imatges com a paràmetres directament i si no funciona, ja et demanaré un cop de mà si és un tema de CSS, però, si més no, trobaràs un codi més desbrossat.
  • Salut !
Vriullop (discussiócontribucions)

Mirat per sobre la plantilla francesa la clau està en <div class="img_toogle">. Això també ho usen en articles. Mira fr:Rennes#Localisation on està afegit en una taula. Per provar-ho hauries de copiar de fr:Mediawiki:Common.js les funcions GeoBox_Init i GeoBox_Toggle al teu common.js. El problema que hi veig és que els enllaços pel switch els treu de la llegenda de les imatges. Hauries buscar un javascripter perquè ho modifiqui a un botó únic.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Bé, en principi, això ja ho tenim encarrilat: Especial:PermanentLink/24230673. Sembla que la class=noviewer com a paràmetre del file:nomimatge|mida|text|class=noviewerprodueix el miracle del js.

No he aconseguit fer la lletra més petita. Li he posat a tots els styles que apareixen, i fins i tot un small davant el text i no fa cas. Sospito que deu estar a la class=DebutCarte que hi posa abans de cada imatge i que no tenim. Parla d'ella a https://fr.wikipedia.org/wiki/MediaWiki:Gadget-Accessibility.css

Any suggestion from here ?

De moment vaig a mirar com queda a la infotaula. Mercci

Vriullop (discussiócontribucions)

També hi ha una definició a fr:MediaWiki:Common.css on hi tenen list-style: none. Aquí hi pots jugar amb l'estil del text i l'estil de la llista.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

no la veig.

On la poso per provar ?. amadalvarez/common.css ?

Vriullop (discussiócontribucions)

Sí. És img_toogle.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Noi, no me'n surto. A Especial:PermanentLink/24243325 tinc una versió que funcionen les imatges, però el format dels textos són indòmits.

He posat la img_toogle al meu common, amb això ha desaparegut la llista puntejada, però continua sense fer cas de l'alçada de línia, la mida del text i l'alineament a l'esquerra.

La class=Débutcarte no la tenim i els efectes són similars a treure-la: res. Ara bé, pels missatges anteriors havia interpretat que em deies que la img_toogle substituïa la débutcarte. Doncs, no. L'he posada i han deixat de funcionar les imatges.

També tinc dubtes sobre la class=Geobox, ja que sembla relacionada amb la gestió de mapes, però si la treus, deixen de funcionar les imatges.

Li pots fer un cop d'ull ?. És una pena haver arribat fins aquí i no poder fer-lo servir per una xorrada.

Vriullop (discussiócontribucions)

Les class img_toogle i geobox les usa el js per fer un muntatge. Aquestes dues no les pots treure, en tots cas es podrien canviar a un nom més adequat canviant-ho també al js. La class DebutCarte no la tenim definida, si al final no la necessitem es pot eliminar. La img_toogle és la que marca l'estil del text.

He traslladat el teu common.css a Plantilla:Proves amadalvarez/Prova2/styles.css usat com a templatestyle de la plantilla. Més fàcil per fer proves i més eficient perquè només es carrega per aquesta plantilla, no per altres pàgines. Pots eliminar-ho del teu common.css.

El css no és la meva especialitat. He copiat alguna definició de hlist, allò que fa les llistes horitzontals, i he traslladat coses de la plantilla al css. Mira com queda ara.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Això marxa. Bé, hauria de dir "marxava".

L'he provat allà on toca: Plantilla:Proves amadalvarez/Prova2 (cas eleccions al parlament de Catalunya) amb el codi de prova i després d'algun fracàs, he aconseguit que surtis perfecte. He passat el codi a producció anomenant-lo i ha tornat a fer cas omís dels styles.

Segur que es cosa de les styles.css locals que no estarà on toca. On hauria d'anar ? a la plantilla que les fa servir, oi? Per tant, a la switcher2. En tot cas, també li he posat a la subplantilla que la fa servir (Plantilla:Infotaula eleccions/presentablocs)

Bé, confio que demà, més fresc, sabré trobar-ho.

M'ha agradat molt el to minimalista que li has donat. És exactament el que imaginava.

Salut !


He ratllat el missatge catastrofista d'ahir, perquè, efectivament, la revisió matutina ha estat útil. M'havia deixat de copiar el templatestyles src= bla, bla...

Ho he descobert perquè quan barrejava l'ús de la que tu havies ajustat amb la {{switcher2}} si que funcionava i al mirar el llistat de plantilles cridades he vist que no carregava el /styles de la nova però es trobava l'estil de l'altra. Pel camí he deixat una colla de noves versions de plantilles fent prova-error, que ara demanaré l'eliminació.

Doncs res, a gaudir-ho.

Moltes gràcies

Vriullop (discussiócontribucions)

Ok.

Hi ha una cosa que encara no funciona. Queda visible la segona imatge en lloc de la primera com passa a fr.wiki.

Quan estigui a punt recorda que cal traslladar el js al Common.js i també Mobile.js. De totes formes, la mostra amb mòbils no queda malament.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Sí, ja ho he vist, però els he ordenat com m'interessa.

Els common.css enganxats a la plantilla resulten còmodes. Ho deixem així, oi?

Vriullop (discussiócontribucions)

Els templatestyle és una cosa que tenim pendent. El MediaWiki:Common.css només hauria de tenir els estils del lloc que són necessaris per carregar qualsevol pàgina. Els estils per a una plantilla s'haurien de traslladar al templatestyle. També si són per un grup de plantilles ja que es pot reutilitzar amb l'enllaç del templatestyle. La idea és no carregar el Common.css, que no calgui un editor d'interfície per a qualsevol canvi menor, i poder fer proves i ajustaments més fàcilment.

També, una plantilla no hauria de tenir definicions style directament sinó una class amb els estils definits al seu /style.css. Amb això un usuari pot personalitzar l'estil fent la seva pròpia definició de la class, i per un canvi d'estil no cal tocar el codi de la plantilla.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

La teva darrera frase em suggereix una solució per parametritzar certes personalitzacions de les global infobox. Ho provaré amb la infotaula eleccions.

Per anar tancant el tema, ara que ja he documentat la {{switcher2}} amb totes les opcions per a que serveixi de check, pots traslladar el codi que vaig afegir del usuari:amadalvarez/common.js al mediawiki:common.js.

Com veuràs, es tracta del segon i tercer codi.

Aprofito per preguntar-te: el primer codi que parla de RTRC m'ho vaig instal·lar fa temps i no ho he fet servir mai. És un gadget per fer patrullatge i desconec si és millor/pitjor que altre eines que puguin tenir ja els admins i patrulladors. Si està demodè ja m'ho diràs.

Vriullop (discussiócontribucions)

Fet.

Sobre el RTRC ho haurien de comentar els patrulladors, cosa que jo ja no faig. Ho vaig provar i m'atabalava.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Ara m'ha aparegut un desgavell de xifres quan he provat la Plantilla:Infotaula eleccions/proves en anglès. El decimal-point no ho ha entomat gaire bé. A veure si ho entenc i sinó, t'hauré d'emprenyar, again. Merci per tot

Resposta a «em fan falta unparell de CSS»
Frimelle (discussiócontribucions)

Hello Vriullop,

We want to deploy Scribe on Catalan Wikipedia (Discussion on La taverna) and are looking for an interface admin to enable the gadget. Would you be available to help us with this?

Looking forward to hearing from you, --Frimelle (disc.) 16:16, 22 jul 2020 (CEST)

Vriullop (discussiócontribucions)

I'll be happy to help. If I've understood it, it is focused to new editors but as an optional gadget it will be tested by active users. Right? August is the month with lesser activity on ca.wiki. On September we can remind potential interested users to activate it.

Frimelle (discussiócontribucions)

That sounds great! Thank you so much. It would be great to activate it already, I am happy to do more outreach throughout September to get people to activate the gadget. We will do the final bug fixes in the next days, I would point you to the JS module on test.wikipedia when everything is prepared? Thanks again, we are very excited for Scribe to be enabled on Catalan Wikipedia!

SMP (discussiócontribucions)

Cal que hi hagi cert suport comunitari al fil de la Taverna abans d'activar-ho?

Vriullop (discussiócontribucions)

No hi ha oposició i és un giny opcional, no hi veig problema. Per altra banda caldria gent interessada per provar-lo i comentar-lo. En ple estiu no sembla el millor moment per fer una crida a la gent.

Resposta a «Scribe Gadget on Catalan Wikipedia»
149.34.9.27 (discussiócontribucions)

Per quin motiu as eliminat l'article de l'usuari 91.126.25.47

Vriullop (discussiócontribucions)

Les pàgines d'usuari són per a comptes registrats. La pàgina Usuari:91.126.25.47 no és de cap usuari, identifica una adreça IP que pot ser usada per altres usuaris.

149.34.9.27 (discussiócontribucions)

Però la IP de l'usuari es fixa sol canvia si canvia de proveïdor d'internet, ja que és aquest qui l'adjudica la IP.

Vriullop (discussiócontribucions)

No està clar si el proveïdor usa IP dinàmiques o estàtiques. Encara que fos una IP estàtica, sense iniciar sessió amb contrasenya la podrien usar diferents usuaris, a més que en el futur el proveïdor la pot assignar a un altre client.

Resposta a «usuari 91.126.25.47»