Usuari Discussió:Vriullop

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

Lohen11 (discussiócontribucions)

Després de la [[Viquipèdia:Viquietiqueta#No feu mai atacs personals|campanya contra mi]] en la qual l'usuari Paucabot només aprecia deficiències en els articles que he començat jo, creus que és una bona opció començar a esborrar aquells articles que encara no he tingut temps de refer tot i que considero que no són copyvio?

Vriullop (discussiócontribucions)

No veig cap campanya sinó un problema gros que no ha creat ell. Tots els he que vist són copyvios evidents i he actuat en conseqüència. No es tracta de deficiències sinó d'articles que s'haurien de començar de nou esborrant-ne l'historial. Si consideres que una traducció d'una font no lliure no és cap problema, doncs tenim un problema. No vull fer-me'n corresponsable. De quina magnitud estem parlant?

Lohen11 (discussiócontribucions)
Vriullop (discussiócontribucions)

El motiu està en el registre de la pàgina. En canvi no s'hi veu cap motiu per treure la plantilla ni per restaurar-los. No són casos tancats.

Lohen11 (discussiócontribucions)

Si aquests articles d'una petita biografia amb dades objectives que apareixen en diverses enciclopèdies, pàgines web, etc., poden considerar-se "copyvios evidents", aleshores s'han de revisar les normes. De personatges que només es coneguin aquestes quatre dades de la seva vida no se'n podrà fer un article? Les normes sempre s'han d'interpretar i si un administrador simplement fa la feina d'un bot, doncs donem-li la feina al bot.

Sí, Vicenç, hi ha una campanya en contra meva del Pau per haver defensat al Vulcano. I ara veig que tu t'hi has afegit. "El motiu està en el registre de la pàgina". Després de quinze anys d'estar aquí junts m'has d'esborrar aquests articles, sense més? I ningú aixeca el dit? En què s'ha convertit la Viquipèdia catalana?

TaronjaSatsuma (discussiócontribucions)

Descobrisc ara este intercanvi de missatges.

Sols dir que, per la meua experiència, a Viquipèdia cadascú va "a la seua". @Lohen11:, no t'ho agafes com a personal si "ningú no aixeca el dit", perquè he comprovat que la gent "passa" prou dels altres.

I això és un problema perquè sense visions de terceres persones, tot queda entre les persones afectades. No sé quina és la solució, doncs ens agrade o no, cal modificar els articles amb copyvio per qüestions legals.

I sí, la comunitat està esgotada. Tampoc sé el motiu, però és evident que hi ha un cansament i un desgast.

Vriullop (discussiócontribucions)

Administradors-bot, campanyes amb motius obscurs... no sé on vols anar a parar amb aquesta merda. Qualsevol diria que acabes d'aterrar.

Sí, la Viquipèdia ha canviat. No s'han renovat usuaris ni administradors i les males pràctiques estan anquilosades. Francament, no voldria estar aquí quan això ens peti entre les mans, no m'agrada gens en què s'ha convertit. Mentrestant vaig fent el que honradament crec que haig de fer i que no fan d'altres. El que realment voldria és que ens prenguin el relleu a tots plegats. Sóc de bon conformar. Si no estàs d'acord amb mi, demana altres opinions. Si trobes algú altre que s'ho vulgui mirar doncs jo ho deixo córrer.

Resposta a «Campanya»
Amadalvarez (discussiócontribucions)

Un cop més recorro a tu amb una crisi de rowformat. Cas: dins una table que sempre té multivalor, la propietat és un element amb els seus enllaços a article o item i un dels qualificadors (l'únic que he posat a la prova) és la URL del contingut. És tracta de:

  • mostrar $0 tal com vingui, si no existeix $1 (no hi ha URL).
  • Si existeix $1, cal fer un enllaç extern [$1 $0].

Creu-me que he provat de tot i quan no em fa nosa els enllaços de $0, em diu que no puc construir l'enllaç perquè no veu el $0.

En fi, em rendeixo al teu saber.

Tens una prova aquí, el primer cas sense URL i el segon sí que en té.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Si t'ha de costar 5', em respons només per saber-ho.

Resulta que, mode de bypass, he encapsulat la URL en una icona que es mostra darrera la propietat quan existeix. Ves per on, amb aquest format es pot mantenir l'enllaç WD que sempre va bé per si cal anar a editar-la per canviar el label, per exemple. Mira la versió que em quedaré .

Gràcies !

Vriullop (discussiócontribucions)

Ara no m'ho puc mirar en detall, però en teoria: el que vols és la propietat en dos formats diferents depenent de $1. Defineix un nou qualificador repetint la propietat amb un nou colformat, crec que és /Pxxx. Jugant amb rowsubformat ja ho tens.

Resposta a «enllaços externs»
Capsot (discussiócontribucions)

Molt bon dia! Espere que vos vaja tot molt bé a tu i tots els teus durant aquest peri'ode molt complicat. Ets un dels pilars de la nostra comunitat i et torne agrair la faena incansable que fas ja que ens oblidem sovint d'agrair aquesta dedicacio'! Supose que ja ho saps massa bé és peri'ode d'eleccions de la Junta de la Fundacio' Wikimedia (però potser ja ho saps) i no sé si has votat (diria que no) i trobe que ho hauries de fer... Hem de demostrar, potser més que mai, que la nostra comunitat té molta força, empenta i vitalitat mitjançant una participacio' important; érem 6ens no fa gaire i hem pujat i gràcies a tots vosaltres podem pujar més encara. Espere que hi votaràs, i t'ho agraisc presentant-te alhora les meues excuses més sinceres per no poder participar prou ni al diccionari ni aci'. Si no t'ho has mirat i no coneixes els candidats, he elaborat una mena de balanç amb el meu parer sobre aquests amb un enllaç penjat a la Taverna (segon apartat, Viquipèdia:La_taverna/Novetats). De nou moltes gràcies per les teues contribucions constants i de qualitat. Et desitge un molt bon cap de setmana i un excel.lent estiu. Fins ben prompte! Una abraçada planetària! Claudi/Capsot

Resposta a «Molt bon diumenge Vicenç!»
Amadalvarez (discussiócontribucions)

Saps si hi ha algun lloc del sistema on digui quin és el format bàsic per la data en aquella llengua ?.

He vist que a la i18n del wikidades es pot definir, para el funcionament del mòdul. Però ho vull per un tema post-recuperació. La plantilla:FormatData inici fi funciona quan l'ordre és DMA i MDA, però per saber si la llengua que fan servir la sé tractar o haig de saltar, em vindria bé.

Vriullop (discussiócontribucions)

És un tema complex. Hi ha quatre models: mdy, dmy, ymd, ISO 8601. No sé on està definit el model per defecte per cada llengua, però cal tenir en compte que moltes llengües poden usar diferents estàndards. Típicament en anglès l'europeu o l'americà. Tens una visió de conjunt a en:Date format by country. A banda hi ha múltiples formats de separadors i tal. Al final pren rellevància la definició en les preferències. Prova {{#dateformat:23 agost 2021}} canviant preferències.

Amb això vull dir:

  1. El mòdul usa /i18n i no aplica dateformat perquè en català no s'ha trobat la necessitat. En anglès o algú altre se’n podrien queixar. Ara bé, provant les preferències a en.wiki veig que l'aplica el Mediawiki, per exemple en l'historial, però no en les infotaules.
  2. A i18n s'hi pot introduir qualsevol cosa. Hi ha dates modificades difícils de detectar en postprocés. En català, "1r" pel primer dia del mes. En basc, l'any amb un sufix de declinació. Les llengües eslaves poden tenir el mes en genitiu segons el format.
  3. Sent un tema complex, de partida i en postprocés, on se'ns escapen quines són les pràctiques, ho deixaria en dmy o ymd, i en tot cas configurar-ho per llengua a petició. El model mdy o americà només està disponible en l'anglesa. El model iso és una variant numèrica del ymd, suposadament de menor ús.
Amadalvarez (discussiócontribucions)

He optat per fer que a la versió base: Plantilla:FormatDate start end li passin un paràmetre "format" que li dona el suffix de la sub-plantilla que ho resol, com ara Plantilla:FormatDate start end/dmy. D'aquesta forma, no sobrecarrego un codi amb totes les casuístiques, ho desvinculo de la llengua i cada WP pot triar quin format li va bé o si se'n fa un per ús propi.

Si a la plantilla no li passen format, no actua sintàcticament i deixa com a resultat "data complerta - data completa" amb el format recuperat amb Wikidades, on se suposa que ja estarà customitzat.

Pensava fer la versió mdy del qual ja havia fet proves. Amb el Theklan vaig estar fent una prova i quasi ho tenia (veure darrera resposta).

Moltes gràcies per la info.

Resposta a «format dates segons llengua»
109.72.172.174 (discussiócontribucions)

Catala Island Marine Provincial Park is a provincial park in British Columbia, Canada, located on the west coast of Vancouver Island at the mouth of Esperanza Inlet, between Kyuquot Sound (N) and Nootka Sound (S). The park is 850 ha. in size and was established in July 1995. Name origin Catala Island, which is one of the islands comprising the park, was originally named Isla de Catala on a chart made in 1792 by Spanish explorer Dionisio Galiano. Galiano named it for Magin Catalá, a Franciscan who was serving as chaplain at the Spanish garrison at Nootka Sound at the time. Catala, who returned to California in 1794, was born in 1761 in Catalonia (Spain), and had arrived in Mexico in 1786. Serving 44 years as a missionary on the Spanish-American coast, he died in Santa Clara, California in 1830.

Resposta a «Magí Català i Guasch»
Davidpar (discussiócontribucions)
Resposta a «Commons»
Mcapdevila (discussiócontribucions)

L'Usuari Pau Nemo està posant refs a l'article Rai i ha trobat que tenia molts enllaços sent desambiguació i que les referències importants són de rai i raig (arcaic) si et sembla bé.. podries reanomenar Rai (embarcació) com simplement Rai?.. els enllaços seguiran sent bons..

Vriullop (discussiócontribucions)

Fet. Aquestes coses les pots demanar a VP:PA, com més ulls millor. Ho puc fer jo o el primer administrador que passi per allà i ho vegi clar.

Resposta a «Raig 2 Rai»
Amadalvarez (discussiócontribucions)

Hola, Vicenç. Com va la vida?

Estic fent un upgrade de la infotaula persona i, he mirat de trobar algunes línies estres que apareixen al bloc del càrrecs. Els errors de bulto ja estaven corregits anteriorment, però queden alguns que no sóc capaç de trobar-los. A special:permalink/27465972 hi ha tens el cas de Laura Borràs i Castanyer (Q16179626) amb el codi exclusiu del tractament de la P39 tal qual està a la infotaula, on només he afegit una table class=wikitable per que guixi els requadres. Em despista que càrrecs amb el mateixos paràmetres es comporten diferents; he arribat a pensar que sigui algun cosa supra-cicle, ja que el senars tenen extra-línia i els parells, no.

Bé, no és un tema urgent ni per gravetat i, a més, estaré uns dies fins acabar de fer tots els canvis (treballo a Plantilla:Infotaula persona/proves). He pensat que pot ser una bona excusa per retrobar-te amb el món del HTML.

Vriullop (discussiócontribucions)

Faltava tancar un tr en el rowformat. Amb això encara queda una línia buida però és extern a l'invoke. Aquest genera l'html correctament, sense cap cel·la buida, excepte el table i tr inicials i finals. La cel·la buida que queda la deu generar l'infobox child, no sé per què.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Grrr !. Error de novell. Gràcies.

Resposta a «Línies extres»
Lohen11 (discussiócontribucions)

Hola Vicenç! Buscant altres coses, he topat amb aquesta redirecció i m'ha sorprès. Saps perquè es va fer?

Vriullop (discussiócontribucions)

Això es fa a petició de l'usuari quan expressa que es vol donar de baixa. En aquest cas feia més d'un any que estava inactiu. El motiu no el sé, però les darreres edicions poden donar pistes: , , , .

Lohen11 (discussiócontribucions)

Gràcies

KRLS (discussiócontribucions)

Estic pràcticament segur que no va deixar la Viquipèdia per això. Crec que el motiu és més complex i per una altra banda.

Lohen11 (discussiócontribucions)

N’hi ha tants que han marxat sense acomiadar-se... Alguns potser no han pogut i penses el pitjor.

Resposta a «Micru»

Sobre el problema d'edició en el mòbil des de principi de línia

1
FranSisPac (discussiócontribucions)

Perdona que "et doni la torrada" aquí amb el tema tractat a La Taverna. Efectivament, poder reproduir el problema és el pont entre el diagnòstic i la solució. Per si et serveix: on més l'he "patit" és editant l'apartat de "Defuncions recents" de la plantilla {{Portada600k/actualitat}}. A veure si et serveix de banc de proves. Cordialment,

Resposta a «Sobre el problema d'edició en el mòbil des de principi de línia»