Usuari Discussió:Vriullop

Salta a: navegació, cerca

Sobre aquest tauler

Pau Colominas (discussiócontribucions)

Bones Vriullop,

El VriuBot ha afegit {{Viccionari-lateral}} a l'article Cecilia (cantautora). Diria que és un comportament incorrecte, perquè l'article de cawiki no parla del nom sinó d'una biografia en concret, però com que no sé exactament que se sol fer no he volgut revertir el canvi.

Podries confirmar-me si és un comportament esperat o no?

Gràcies!

Vriullop (discussiócontribucions)

En principi és correcte. Un diccionari no té entrades per conceptes i els enllaços interwiki del Viccionari no segueixen el criteri general dels altres projectes per concordança bidireccional de conceptes. Aquest és el motiu pel que aquests enllaços no són Wikidata. El bot actua simplement per concordança de títols. La utilitat és lexicogràfica, per exemple en aquest cas per saber com es pronuncia en castellà i quina és l'equivalència en català. Si no ho trobes convenient puc afegir excepcions al bot perquè se les salti.

Pau Colominas (discussiócontribucions)

No no, cap problema. Simplement era per saber el criteri i descartar que el bot no estigués fent edicions que no esperaves.

Gràcies!

Resposta a «VriuBot - plantilla Viccionari-lateral»
Medol (discussiócontribucions)

He anat treballant això dels monuments. He seguit el criteri que em vas comentar, tots porten la categoria "Patrimoni monumental de..." i alguns també la categoria "Monuments històrics de..." Voldria eliminar la categoria que ja no es farà servir, però què creus que hem de fer amb aquests? Entenc que si no estan a la llista no són monuments protegits, potser perquè ha canvia la protecció o perquè no ho han estat mai, i per tant se'ls pot treure la categoria i l'identificatiu de bcil. Et sembla?

Vriullop (discussiócontribucions)

Aquests casos continuen estant a Llista de l'art públic de Barcelona. Hi ha una diferència de criteri entre l'ajuntament i la Generalitat. Pel que m'ha semblat, a IPAC només s'inclouen grups escultòrics quan hi ha intervingut un arquitecte. Potser sí que són BCIL però deuen ser béns mobles en lloc de béns immobles. Millor tractar-los com art públic amb la {{Infotaula d'obra artística}} i la categoria d'escultures, fora de les categories de patrimoni monumental.

A les llistes de Barcelona hi ha més casos d'aquests però els he deixat pendents per més endavant per pensar si val la pena incloure'ls en alguna subllista mixta, per exemple "monuments i art públic del Parc de la Ciutadella". Vista la feina que ha suposat la revisió de Barcelona, de moment es queden com estan fins la propera revisió.

Per altres casos que són realment baixes a IPAC, es pot omplir el paràmetre "designacio1_baixa" amb la data de l'any i queda identificat com a "Antic Bé..."

Medol (discussiócontribucions)

Gràcies!

Resposta a «Monuments a Barcelona»
Panotxa (discussiócontribucions)

El proper dissabte 16 comença la Gran Quinzena Anual de la Qualitat Ja pots anar apadrinar categories, i recorda que per un millor seguiment, s'ha previst usar l'etiqueta #QQ17. Agraït per endavant.

Resposta a «Quinzena de la Qualitat»
Isidre blanc (discussiócontribucions)

Intento pujar imatges a Commons des de les llistes de monuments (l'icona "+"), però, en l'auxiliar de carga, després del segon pas en que senyalo "és fruit del propi treball", quan clico "seguent" l'aplicació no continua. Fa com si no hagués alliberat els drets. Crec recordar que abans, al accedir al segon pas, la senyal d'alliberament sortia automàticament. En l'ultima carga que vaig fer el 10 de novembre tot funcionava normalment. Podries donar-hi una ullada?

Vriullop (discussiócontribucions)

Doncs estan trencades totes les campanyes. He canviat la plantilla per anar directament a l'UploadWizard sense campanya, crec que la diferència és mínima fora del setembre.

Isidre blanc (discussiócontribucions)

Potser la diferència és mínima, però ara tot funciona perfectament. Gràcies.

Resposta a «Cargues a Commons»
Townie (discussiócontribucions)

Em sembla que hi ha un error al mòdul; ara els enllaços no es veuen bé a les infotaules (Palafrugell, Hoquei sobre gel)

Vriullop (discussiócontribucions)

Ho he revertit. Caldrà fer més proves perquè ara mateix no entenc què ha passat.

Resposta a «Mòdul:Wikidata»

No trobo l'error després de 2 hores

3
Resum per Amadalvarez

error a mòdul:wikidata. Corregit per Vriullop

Amadalvarez (discussiócontribucions)

És l'hora de posar una mirada fresca i més experta.

Per què a la darrera línia, la que comença per "Inv:", repeteix el resultat de la crida immediatament anterior ?

Especial:Permalink/19130057

Gràcies

Vriullop (discussiócontribucions)

He hagut de revisar què feia pas a pas. Era un bug quan es repeteix la mateixa plantilla a rowformat. Increïble que no hagués sortit abans.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Ufff. Pensava que se m'havien fos els ploms. Merci

Theklan (discussiócontribucions)

Hola Vriullop! Estos últimos días me está saliendo este mensaje de error: Lua errorea:Unmatched close-bracket at pattern character 36. Si quito las banderas (que es lo que he hecho) funciona perfectamente getParentValues... pero parece que sucede en los sitios que tienen más de un situat a la unitat administrativa (P131). No sé dónde puede estar el problema.

Vriullop (discussiócontribucions)

Estava detectado y he actualizado el módulo solucionando el error. Pretendía arreglar un problema con las plantillas expandidas en Lua (Tema:U1cdfutd0788z9q6) pero estava provocando otro. Te recomiendo que pases el bot con mw:Manual:Pywikibot/touch.py para limpiar más rápidamente eu:Kategoria:Pages with script errors.

Resposta a «Un error "nuevo"»
Bavaran (discussiócontribucions)

ajudar

Si us plau m'ajudi a traduir aquest article. https://ca.wikipedia.org/wiki/Hossein_Rajabian (Bavaran (Usuari Discussió:Bavaran) 17:49, 22 oct 2017 (CET))

Resposta a «ajudar»
JELL (discussiócontribucions)

Moltes gràcies per la benvinguda i la informació, ho tindré en compte.

Resposta a «Hola»
Amadalvarez (discussiócontribucions)

Saps com saber dins una plantilla si l'article és orfe ?, és a dir, hi ha alguna "magic word" que doni el nombre d'articles que hi enllacen ?.

Voldria que la plantilla:orfe deixés d'actuar quan l'article ja no sigui orfe.

Merci

Vriullop (discussiócontribucions)

No conec cap fórmula màgica per això. Potser amb bot, no sé com perquè la crida de pàgines especials és complicada. A més, cal descomptar redireccions, desambiguacions i enllaços des de no-articles.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Mala sort. Gràcies

Resposta a «Qui (o quants) enllacen a...»