Usuari Discussió:Vriullop

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

Papapep (discussiócontribucions)

Hola, Vicenç. Anava a canviar-li al nom a aquest article, però he vist que el vas crear tu fa uns anys. He vist que tot i que el títol porta l'accent gràfic a la u, els noms tant a la Generalitat com a l'ajuntament no ho fan. T'ho volia comentar abans de fer-ho. Se m'escapa alguna cosa, o puc fer el fet? Gràcies!

Vriullop (discussiócontribucions)

Això va sortir de les llistes de monuments. Comprovant l'historial va sortir de la fitxa de la diputació. Normalment comprovo el mapa de l'ICC que incorpora el nomenclàtor oficial. En tots dos casos porta accent. En les fitxes IPAC de la Generalitat sovint es perdent els accents per posar el títol en majúscules.

Papapep (discussiócontribucions)

Ostres, tens raó... doncs no faig res. Gràcies!

Resposta a «Mas Vilapúdua»
FranSisPac (discussiócontribucions)

A la posició de la imatge del dia de la portada de l'1 de gener del 2021 sortia un error que no trobava el POTD/2022. La primera temptativa en principi no ha funcionat: crear un "Mòdul:POTD/2022" fictici. A la segona sembla que sí s'ha arreglat: a la línia 9 de Mòdul:POTD he canviat "Module" per "Mòdul"... i sembla que ha funcionat. Davant la sospita que la realitat fos que havia passat el lapse de temps perquè la primera acció funcionés, he desfet aquesta segona acció. Potser hauries de mirar si cal arreglar alguna cosa després de les meves accions "intuïtives". Cordialment,

Vriullop (discussiócontribucions)

Mòdul i module són el mateix. Faltava refrescar la pàgina i ho ha fet amb una edició que no canvia res.

M'ho apunto per evitar aquests errors, tinc un any per arreglar-ho :-)

FranSisPac (discussiócontribucions)

Va ser precisament en adonar-me'n que es tractava de l'espai de noms que vaig concloure la inutilitat de la segona acció, la que semblava haver-ho resolt, i per això la vaig desfer. Suggeriment: perquè no crees ja els mòduls, buits, com a mínim per a tota la dècada? Salutacions cordials,

Vriullop (discussiócontribucions)

Aquest error ja havia passat i es van crear mòduls per endavant. Al final acaba repetint-se i no ho vull deixar per d'aquí una dècada. Segur que hi ha d'haver altres solucions més racionals.

Resposta a «Error "Module POTD/2022 not found"»
Catalaalatac (discussiócontribucions)

Hola Vicenç,

Fa dies que estic editant i creant articles sobre el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac i ara buscava si teníem l'article de Can Pobla i veig que no. L'he buscat a Llista de monuments del Vallès Occidental#Matadepera i veig que no hi és a la llista, però en canvi sí que surt a l'IPAC. De fet, a l'inventari de Matadepera diu que hi ha 63 registres però a la nostra llista només n'hi ha 13.

I m'ha sorgit el dubte: pot ser que sigui un error i que quan es van crear les llistes alguns elements van passar per alt? o és que són elements que s'han inclòs després que es creessin les llistes i encara no s'han actualitzat? En tot cas, el tema és que si amb el temps es van incloent (o excloent) nous registres, com ho farem per no quedar-nos obsolets?

Vriullop (discussiócontribucions)

Són altes recents, amb les numeracions més altes del registre: 49.000. Vaig fent revisions de les llistes però cada vegada més esporàdicament. M'anoto actualitzar Matadepera.

Vriullop (discussiócontribucions)

Actualitzat

Resposta a «Monuments catalogats però no llistats»
Amadalvarez (discussiócontribucions)

Pots mirar que haig de fer perquè em funcioni Plantilla:Proves amadalvarez/Prova3 ?

Pretenc construir una crida al {{map_draw}} muntant "n" punts a partir d'una font variable.

El problema està en que la subfunció de construir els paràmetres funciona, però no s'expandeix quan tocaria i la crida al map draw no els considera paràmetres.

Segur que és un error de principiant, però no ho veig.

Merci

Vriullop (discussiócontribucions)

Doncs es fa difícil de dir. Caldria jugar amb subst per fer les expansions ordenadament quan toquin, però això és terreny esotèric.

Resposta a «enredat amb les expansions»
Resum per Medol

Ja s'ha arreglat

Medol (discussiócontribucions)

Bones! Tenim un problema amb aquesta plantilla. Fa un paràgraf que ens queda molt malament a l'inici de les biografies. Aviam si li trobes la solució. Jo no en sé prou. Pots veure-ho aquí per exemple: Rana el Kaliouby Gràcies.

Medol (discussiócontribucions)

Ja està fet. Gràcies igulmetn

Frimelle (discussiócontribucions)

Hello Vriullop,

We want to deploy Scribe on Catalan Wikipedia (Discussion on La taverna) and are looking for an interface admin to enable the gadget. Would you be available to help us with this?

Looking forward to hearing from you, --Frimelle (disc.) 16:16, 22 jul 2020 (CEST)

Vriullop (discussiócontribucions)

I'll be happy to help. If I've understood it, it is focused to new editors but as an optional gadget it will be tested by active users. Right? August is the month with lesser activity on ca.wiki. On September we can remind potential interested users to activate it.

Frimelle (discussiócontribucions)

That sounds great! Thank you so much. It would be great to activate it already, I am happy to do more outreach throughout September to get people to activate the gadget. We will do the final bug fixes in the next days, I would point you to the JS module on test.wikipedia when everything is prepared? Thanks again, we are very excited for Scribe to be enabled on Catalan Wikipedia!

Frimelle (discussiócontribucions)

Hey @Vriullop -- we are ready for deployment of Scribe on Catalan Wikipedia! Deployment instructions are here: https://meta.wikimedia.org/wiki/Scribe/Deployment Please let me know if anything is not clear, we are super excited for having Scribe on Catalan Wikipedia. Please let me know if you got time to deploy it as a gadget :) --Frimelle (disc.) 15:58, 18 ago 2020 (CEST)

Vriullop (discussiócontribucions)

Where are the js and css pages? Text "found here" is not linked.

Frimelle (discussiócontribucions)
Vriullop (discussiócontribucions)

Gadget enabled, in Prefrerences/Gadgets under "Ginys d'edició" (editing tools). Clicking a red link in Usuari:Frimelle/Scribe-redlinks it prompts me to use Scribe mode, but nothing happens.

Hadyelsahar (discussiócontribucions)
Vriullop (discussiócontribucions)

Updated

SMP (discussiócontribucions)

Cal que hi hagi cert suport comunitari al fil de la Taverna abans d'activar-ho?

Vriullop (discussiócontribucions)

No hi ha oposició i és un giny opcional, no hi veig problema. Per altra banda caldria gent interessada per provar-lo i comentar-lo. En ple estiu no sembla el millor moment per fer una crida a la gent.

Resposta a «Scribe Gadget on Catalan Wikipedia»
Cesc97 (discussiócontribucions)

Hola,@Vriullop fa poc vaig veure que es buscava gent per ajudar al grup tècnic (1 i de pas 2), t'escric per posar-me a disposició del grup en tot el que necessiteu.

Resposta a «Grup tècnic»
Catalaalatac (discussiócontribucions)

Hola Vicenç,

Dues coses:

1) Motivat per un canvi de domicili (de Sabadell a Granera, al Moianès) i amb ganes de tornar a editar a la Viquipèdia després de forces anys d'inactivitat, m'agradaria encetar un projecte nou: el Viquiprojecte:Granera, una eina de seguiment des d'on millorar els diversos articles referents al municipi. Ahir ja li vaig comentar a en @Kippelboy, per si em podia donar un cop de mà en la creació del projecte. I et volia demanar que també, si et ve de gust, m'ajudessis a crear el viquiprojecte. La resta, ja m'ho faré com pugui i amb ajuda (espero) d'en @Claudefà.

2) L'altre tema és que, arrel de la meva primera idea inicial (del Viquiprojecte:Granera) i buscant informació he trobat això (una base de dades del patrimoni cultural del municipi). I ja he anat més enllà. Sabent que fa temps que vas començar a fer llistes de monuments, patrimoni natural i potser algun projecte més que desconec, volia comentar-te que si t'animaries a crear el Viquiprojecte:Patrimoni cultural, basat en la base de dades Mapes de Patrimoni Cultural feta per la Diputació de Barcelona (no trobo cap base de dades feta per les altres diputacions). Et podria ajudar de bon grat, mentre en sàpiga i tingui temps. Has pensat en indexar totes aquestes bases de dades a la Viquipèdia? Seria un projecte interessantíssim!

Moltíssimes gràcies.

Catalaalatac (discussiócontribucions)

Hola Vicenç, el punt 1 ja l'he resolt. He fet servir el Viquiprojecte:Patrimoni que vas crear i he copiat moltes coses i les he anat adaptant al Viquiprojecte:Granera (de moment, encara està per acabar).

Sobre el punt 2, ja em diràs. Només afegir que si es fés es podria seguir el mateix format de taules que en els projectes de monuments, patrimoni, etc.

Resposta a «Viquiprojecte:Patrimoni cultural»
Sami At Ferḥat (discussiócontribucions)

Hello Vriullop,

I have a question concerning the main function of the Wikidata module, why did you disallow calling the function claim from a content page?

Vriullop (discussiócontribucions)

It is a bad practice to invoke a module from an article instead of using a template. In the first steps developing this module I found it difficult to change the syntax of the arguments when it is invoked directly. It is easy to modify a template but you need a bot to modify all the articles invoking the module. Anyway, once the module is stable this restriction is not required. Has it caused any problem?

Sami At Ferḥat (discussiócontribucions)

Thanks for the explanation, I just asked the question out of curiosity.

Since your are the author of the module, could you please review my modifications on the kab wiki here. I mainly modified the function getParentValues:

  • Ability to pass an id label (uptolabelid) instead of a text value (upto).
  • Ability to pass an id link (uptolinkid).
  • Sometimes the label is nil while the link text is not; so it stopped lopping. I removed that restriction.
  • Ability to pass a list of properties to the parameter property.

Examples

  • Infobox language (see result in kab:Takatalant): {{#invoke:Wikidata|getParentValues|property=P279|uptolinkid=Q25268 Q721612 Q37845 Q32940 Q33199 Q49228 Q33311 Q25946 Q25946 Q33322 Q19860 Q33614 Q26986 Q33838 Q33705 Q33909 Q236425 Q34228 Q45961 Q34171 Q34113 Q34073 Q33612 Q34090 Q33750 Q34230 Q11263525 Q27969 Q34070|sorting=-1|rowformat=$1|cascade=true|include_self=true}}
  • Infobox religion (see result in kab:Taciɛit ): {{#invoke:Wikidata|getParentValues|property=P279 P361|uptolinkid=Q9174|sorting=-1|rowformat=$1|cascade=true|include_self=true}}

It's the first time in my life coding with a scripting language (especially without an IDE), so please do not look at the shameful history of the page.

Vriullop (discussiócontribucions)

I'll look at your code later, maybe in a week, currently I'm too busy. In the meantime I ping Amadalvarez if he wants to look at use cases of new functions for getParentValues. At a first glance it makes sense to me, to manage parent values through ids instead of labels.

Sami At Ferḥat (discussiócontribucions)

I also have another question: Is it possible to use SPARQL in a wiki module?

It'd be helpful to get child values (subspecies of species, dialects of a language...etc.). The wikidata property has part is most of the time empty.

Vriullop (discussiócontribucions)

By now it is not posible to make SPARQL queries with Scribunto. It is in the whishlist, for example phab:T185313, but I'm afraid it will be expensive.

Vriullop (discussiócontribucions)

Hi, Sami, good work. I've only made minor changes of syntax. I'll include your code in the copy at ca.wiki, but I prefer to avoid another dependency with Module:LuaLinq. When I have some time, I'll update your module with new versions on ca.wiki with some improvements for efficiency.

Sami At Ferḥat (discussiócontribucions)

Thanks Vriullop,

I've removed the dependency to LuaLinq (it was not really necessary there, but I heavily use on another module).

I've also added a new parameter (case (grammatical)) to the getParentValues function.

Each modification has its own edit in the page history.

Vriullop (discussiócontribucions)

Great.

I have some questions about your language, I work also on Wiktionary. I found a Catalan-Amazigh dictionary. It is about Northern Amazigh as a macrolanguage, for example the entry pare (father) translates baba as a general form and ibba as Kabyle (QBYL). Can I trust this dictionary? Can I use baba for Tashelhit, Central Atlas Tamazight and Tarifit, and ibba for Kabyle? Is the Tifinagh script, or Neo-Tifinagh, used for these languages?

Sami At Ferḥat (discussiócontribucions)

In Kabyle it's not ibba, it's baba.

I had a look at the website, the dictionary seems to be based on the Shilha language (+ they use tifinagh script and don't mark the schwa letter). There's another pan-amazigh dictionary but kabyle based, the entry for father is baba.

As for the entry ibba, it says that this word is found in central morocco (Kelaat-M'Gouna...etc.)

I think the first website copied data from the second without reading the Nota Bene and assumed it was Kabyle.

Vriullop (discussiócontribucions)

I chose this page at random but it confirms my suspicions that this dictionary should be taken with caution. Thanks.

Sami At Ferḥat (discussiócontribucions)

Vriullop,

Sorry to bother you for another lua question (but you're the expert ^^), it's just 3 lines of codes, is this the right way to project a dictionary into an array/list of values in lua?

local values = {} for _, v in ipairs(dictionary) do table.insert(values, v) end

It looks ugly and verbose.

Sami.

Vriullop (discussiócontribucions)

Hi, I'm not an expert. I made my first program in the 80s and now in my retirement I'm just playing with Lua and I'm happy to help if I can.

It looks really ugly, but it is only needed when converting it to a string. Use callParserFunction instead without any convertion: return f:callParserFunction('#babel', f.args)

Sami At Ferḥat (discussiócontribucions)

Hello Vriullop, I'm back to you after a year :/ I've seen that you've integrated the "cascade mode", I'm so honored! On mobile phone, it does not render well, I've fixed it with this edit . It uses ul li instead of " •" (But you can no longer use a separator, it's reset to string.Empty). Example: .

Resposta a «Module:Wikidata»
AlbertRA (discussiócontribucions)

Bona tarda Vriullop,

Veig que les fotografies carregades a Llista de monuments de Vinaixa no apareixen automàticament als articles corresponents. En saps el motiu?

Mercès per endavant.

Vriullop (discussiócontribucions)

Els articles poden mostrar la imatge de Wikidata. Es passen de la llista a Wikidata amb bot, però això és un procés irregular. Si vols les pots afegir manualment a Wikidata en l'element enllaçat a la icona.

Resposta a «Consulta»