Usuari Discussió:Vriullop/Arxiu 5

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Aquest usuari em demana ajuda perquè l'han blocat. Jo no veig cap bloqueig ni local ni global. Hi ha alguna coa que em perdo?--Lohen11 (disc.) 21:50, 22 feb 2011 (CET)

Contestat. --V.Riullop (parlem-ne, WLM) 23:11, 22 feb 2011 (CET)

Política sobre com s'anomenen els pobles i municipis no catalans

Hola, molt bones. T'envio aquest missatge per a demanar-te una qüestió. Hi ha la política que el nom de les poblacions siguin amb la terminologia de la llengua pròpia, cosa a la que hi estic molt d'acord. Trobo molt positiu que en walden69 estigui reanomenant els municipis d'occitània en occità. El motiu d'aquest missatge és perquè crec que ho hauríem de fer amb la resta de municipis, primer de l'estat Francès, ja que encara és una part buida de la Viquipèdia. Així, jo miraria d'anomenar en Picard, Xampanyès, Bretó, Gal·ló, Normand, alsacià, etc a les seves respectives poblacions. Si la viquipèdi en català vol visibilitzar les llengües que avui en dia son minoritàries i fins i tot en perill d'extinció, crec que ho hauriem d'anar implantant. El millor seria que si cerquessin el nom en francès (en cas de les comunes de França) també els sortís la pàgina. No sé si es pot fer amb algun robot o fent una pàgina paral·lela i reanomenant-la. Enviaré el mateix missatge a pau cabot, tal i com m ha indicat walden69.--Pitxiquin (disc.) 22:40, 22 feb 2011 (CET)

Quina és la política que diu "que el nom de les poblacions siguin amb la terminologia de la llengua pròpia"? L'únic que tenim definit és que sigui el nom usat tradicionalment en català. En el cas occità és habitual utilitzar l'endotopònim per raons històriques i de proximitat geogràfica i lingüística, però no és extensible a tot el món ja que moltes llengües minoritzades han arribat al català a través de tercers. Per exemple diem Cardiff i no Caerdydd. El que compta és el nom més utilitzat en les referències autoritzades en català. No és el propòsit de la Viquipèdia canviar les coses, sinó explicar-les com són. --V.Riullop (parlem-ne, WLM) 23:22, 22 feb 2011 (CET)
Personalment no hi estic del tot d'acord, ja que jo havia entès que els noms de les poblacions que no tenien un nom "històric" en català es deixaven en la llengua pròpia. Això m'havien dit en el cas de quan vaig completar una mica l'article de Saint-Quentin (Aisne, que jo havia posat en català. De fet la majoria de noms de municipis ni tans sols ens n'ha arribat gens d'informació, ni en la llengua pròpia ni en la llengua majoritària del seu estat respectiu. Però bé, si aquesta és la política de la viquipèdia no hem sembla bé, personalment. Això no vol dir que o tingui la raó i per tant no faré res per a canviar-ho. --Pitxiquin (disc.) 23:59, 22 feb 2011 (CET)
Pots veure discussions sobre el tema a Viquipèdia:La taverna/Arxius/Polítiques/2007/07#Noms de llocs i la resposta a una consulta a la GEC a Viquipèdia:La taverna/Arxius/Novetats/2008/05#Endotopònims o no. Seria bo fer-ne una recopilació-resum de referència per a futures discussions. La meva conclusió és que no sempre està clar ni es poden fer criteris universals. Cal veure-ho cas a cas. --V.Riullop (parlem-ne, WLM) 09:34, 23 feb 2011 (CET)

Axudiña

(castellà)Hola Vriullop, perdona por dejarte este mensaje en castellano pero es que no sé catalán...

Mira, he revisado la plantilla Filera BIC Val que tenéis para usar lo de las coordenadas en la Galipedia y resulta que allí no existe lo de Inline coord dec. La he buscado en la Viquipedia y no la he encontrado, ¿es una funcionalidad de esta wiki o está escondida en alguna parte?. Muchas gracias por tu atención y un saludo, --Elisardojm (disc.) 14:49, 23 feb 2011 (CET)

Se trata de la plantilla {{inline coord dec}}, lo que ocurre es que no aparece en la lista de plantillas utilizadas ya que está dentro de un if :-) Lo que hace es apoyarse en la plantilla general {{coord}}. Esta última no la he encontrado en gl.wiki, aunque es muy comun en muchos proyectos. Es compleja con diversas subplantillas de apoyo pero a la vez muy potente aceptando múltiples formatos, entre ellos el formato decimal que sabe traducir a grados, minutos y segundos. Si necesitas ayuda, ya sabes. --V.Riullop (parlem-ne, WLM) 16:21, 23 feb 2011 (CET)
Muchas gracias! :). Seguiré investigando a ver si puedo hacerla funcionar. Saludos, --Elisardojm (disc.) 02:10, 24 feb 2011 (CET)

Possible hoax

Ryu Hokusai i Fitxer:Guimerà ryu hokusai ramon casas 1888.jpg. Què n'opines? Pau Cabot · Discussió 13:28, 27 feb 2011 (CET)

Doncs és una història ben rara. Hi ha moltes referències sobre la fascinació del cercle dels Quatre Gats amb el japonesisme, en especial Picasso. Hi havia alguns artistes japonesos a la Barcelona de l'època, exposicions d'estampes japoneses i un local dedicat al tema, El Mikado. Però no he trobat cap referència del cuiner. El nom Ryu, "dragó", era utilitzat pels mestres d'arts marcials. Així Hokusai-ryu era el mestre Hokusai. No sé què pensar-ne. En qualsevol cas, falten referències. --V.Riullop (parlem-ne, WLM) 15:38, 27 feb 2011 (CET)
El tal Hokusai és clavadet a aquesta foto del Pat Morita, el mestre de Karate Kid. Si no és un hoax, que baixi Sant Pere i ho vegi.--Joutbis (disc.) 15:22, 28 feb 2011 (CET)
La foto del Casas està treta d'aquí, és la tercera; la del Guimerà sembla aquesta, però girada. La dels cossos ja és més difícil de trobar, però és evident que el quadre de l'onada està a una resolució molt superior que la resta de la foto. Resumint, segur que algú ens l'ha volguda colar. Jo ho esborraria tot, de seguida.--Joutbis (disc.) 22:06, 28 feb 2011 (CET)
A mi m'ho havia semblat, el tio de Karate Kid ... Pau Cabot · Discussió 22:42, 28 feb 2011 (CET)
Imatge i article eliminat. He parlat amb els de Commons i s'han fet un fart riure amb el Karate Kid. L'article era bastant versemblant, però sincerament no cola.--KRLS , (disc.) 23:24, 28 feb 2011 (CET)

Mapes... millores

Mira què he fet... Dues maneres de veure-ho.

--Jo ++ 14:29, 27 feb 2011 (CET)

Perfecte. Es podria mirar com incrustar un mapa a una pàgina, tipus model de Formentera, i com posar un enllaç "view larger map" tipus model Eivissa. --V.Riullop (parlem-ne, WLM) 15:58, 27 feb 2011 (CET)
Sip. A Google Maps ho tenen ben muntat. --Jo ++ 16:08, 27 feb 2011 (CET)

Portal:Wiki Loves Monuments

Hola. Ja he vist que has creat el portal Wiki Loves Monuments i està quedant molt bé! Si necessites ajuda per a alguna cosa, sols has de dir-ho.--Albert Villanova del Moral (disc.) 21:34, 1 març 2011 (CET)

Tu mateix, es tracta d'anar copiant i pegant canviant només la comarca i deixant la mateixa estructura. A les llistes cal afegir <onlyinclude> i </onlyinclude> abans i desprès de la taula, sobretot per a que no inclogui categories i interwikis. --V.Riullop WLM (parlem-ne) 21:41, 1 març 2011 (CET)
D'acord. Per a no interferir amb les teues edicions jo comence en ordre alfabètic invers les comarques del País Valencià: Vinalopó Mitjà, Vall de Cofrents,…--Albert Villanova del Moral (disc.) 21:59, 1 març 2011 (CET)
Encara que no ho diu, les pestanyes estan organitzades per regions, tal com estan llistades a Portal:Wiki Loves Monuments/País Valencià. És més fàcil completar una regió. De totes formes ho deixo per demà. --V.Riullop WLM (parlem-ne) 22:03, 1 març 2011 (CET)
D'acord. Aleshores comence per Sud i Central.--Albert Villanova del Moral (disc.) 22:07, 1 març 2011 (CET)

A la regió central del País Valencià, falta la pestanya corresponent a la comarca de la Safor.--Albert Villanova del Moral (disc.) 22:50, 1 març 2011 (CET)

Bona feina! Gràcies pel cop de mà. És gratificant treballar en col·laboració, i més pensant en el que encara ens queda :-) --V.Riullop WLM (parlem-ne) 13:21, 2 març 2011 (CET)
De res! Aprofite ara que tinc temps per fer aquestes coses. Ara estem a l'espera de les llistes de Catalunya. --Albert Villanova del Moral (disc.) 13:58, 2 març 2011 (CET)

Connecta't

Connecte't al xat ara! És urgent.--KRLS , (disc.) 12:37, 2 març 2011 (CET)

No ho és, però fet :-) --V.Riullop WLM (parlem-ne) 13:14, 2 març 2011 (CET)

Re: Felicitats

Moltes gràcies, Vicenç! Però això de les fotos... ja ho veurem, jejej... haurem d'esperar la propera Viquitrobada per ensenyar-les en persona! Fins aviat! --Judesba (digues...) 14:36, 2 març 2011 (CET)

Article del dia

Bones. Fins ara, portaves això de Viquiprojecte:Renovació de la portada/Article del dia/febrer. Si vols, com que dedueixo que estàs treballant en altres coses (més importants sens dubte) ja me n'encarregaré jo; només diga'm un parell de coses: la taula, la vas fer a mà fila per fila? Els que estan "no fets" a la taula és perquè no vas tenir temps? Aviam si m'orientes una mica. Gràcies. --Arnaugir 12:54, 2 març 2011 (CET)

No és que hi hagi coses més importants o menys, sinó que un va fent el que li ve més de gust en cada moment :-) Els no fets és perquè se'm va passar el dia i ja no caldrà fins l'any que ve. La idea és anar revisant els propers 30 dies. Es pot organitzar per mesos tal com vaig començar o bé fer una llista dinàmica dels 30 propers. La taula està feta a mà. Els camps de classificació i número de vegades en portada és per prioritzar-los perquè ja preveia que no es podrien fer tots. Els candidats són els AdQ per ordre d'antiguitat, deixant els que ja estan seleccionats per mirar-los quan els toqui la revisió, i deixant els que tinguin alguna data remarcable per posar-los aquell dia. La veritat és que ara mateix no m'hi puc dedicar, tinc una llista de 118 coses pendents (entre elles aquesta) que he abandonat per després del setembre. --V.Riullop WLM (parlem-ne) 13:13, 2 març 2011 (CET)
Doncs ara ja són 117, perquè -si vols, és clar- això ja m'ho quedo jo. Salut! --Arnaugir 13:45, 2 març 2011 (CET)

Ja m'he fet la llista del març: Usuari:Arnaugir/Proves (ja la mouré a algun altre lloc quan realment estigui llesta). Et volia comentar una cosa, fixa't per exemple en Plantilla:Article març 5 (l'acabo de fer), he pensat que estaria bé enllaçar també la "negreta" de la introducció (en aquest cas "anime"), així es pot accedir a l'article tant fent clic en aquest enllaç com a "continuació". A en.wiki ja ho fan.--Arnaugir 12:14, 5 març 2011 (CET)

plafons

mira el text dels plafons de l'exposició del dia 19, els hem de donar per tancats--barcelona (disc.) 10:47, 4 març 2011 (CET)

Contingut Altres llengües

Que trobes? Usuari:Lliura/prova4 1.- He completat la relació. 2.- he suprimit el nom en la llengüa nativa pel poc espai disponible, i així me sembla més usable pels catalano parlants. 3.- He canviat el rangs del nombre d'artícles. Salutacions --Lliura (disc.) 21:12, 9 març 2011 (CET)

Optimot copyvio???

Hola Vicens,

l'haig de proposar per a esborrar? Com es pot definir el mateix (Optimot) amb paraules més diferents.. exprimint la corda n'he fet un altre versió Optimot i sembla ser insuficient.. Ho puc escriure en català del s.XIII??

  1. (Pompeu Fabra)<nyac>canvio còpia literal per un enllaç</nyac>
  2. (ca.wiki) L'Optimot és el nou motor de cerca d'informació lingüística creat a Barcelona pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya amb la finalitat d'ajudar a resoldre dubtes sobre l'idioma català. Des del mes de novembre de 2007 està coordinat amb el Consorci per a la Normalització Lingüística.[1]

Optimot incorpora, entre altres fonts, el Diccionari de la llengua catalana per l'Institut d'Estudis català, els diccionaris terminològics del Termcat, el centre oficial del català terminològica, el catàleg oficial dels topònims de Catalunya i els diccionaris català-castellà i castellà-català d'Enciclopèdia Catalana.[2]

La interfícia d'Optimot permet cerques bàsiques a realitzar per paraules, frases o arrels, així com la recerca de criteris lingüístics i de traducció de paraules i frases entre el català i el castellà de forma bidireccional.

Salutacions..;-)--Mcapdevila (disc.) 08:27, 11 març 2011 (CET)

Primer, has fet un copyvio en la meva pàgina. Encara que sigui per a citació, es pot estalviar amb un enllaç extern. En un article ve a ser el mateix. Encara que canviïs les paraules, és un plagi agafar una idea, una estructura descriptiva, i passar-la com a pròpia sense cap aportació original com per tenir-ne els drets per poder alliberar-los. Et cito a Sèneca: "Cal imitar, com se sol dir, les abelles, les quals escullen les flors més pròpies per a fer la mel [...] separant tot el que hem arreplegat en diverses lectures, fonent després en una sola sabor totes les coses copsades, mitjançant la cura i l'enginy de la nostra intel·ligència" (traducció de Carles Cardó ©). Tens més informació a Viquipèdia:Infraccions de drets d'autor. --V.Riullop WLM (parlem-ne) 08:54, 11 març 2011 (CET)
El que descrius és inexacte atès que vaig fer un copy/paste de l'article Termcat de ca.wiki (els pots comparar) i li vaig anar afegint les dades d'Optimot...Ja li preguntaré a en Miquel Reníu (vam fer el batxi plegats) si puc deixar alló de Consorci per a la Normalització Lingüística.[1]... T'has mirat el text actual? (Pompeu:513 chars - ca.wiki:1214 chars)..
Sil·logisme: Si l'estructura d'Optimot és un plagi de la Pompeu Fabra... l'article Termcat de ca.wiki també ho és que és d'on he copiat l'estructura íntegrament i he anat canviant paraules
Respecte el copy-paste que vaig fer de la teva pàgina, t'ho vaig dir a la viquitrobada i em vas dir que no t'importava (hi he posat una nota..)...Bé si cal els puc demanar permís per escrit.. clar.. però crec que es faran un fart de riure;-)--Mcapdevila (disc.) 09:20, 11 març 2011 (CET)
No m'has entès. El que dic és que aquí més amunt, on ho he eliminat posant <nyac>, has fet una còpia innecessària d'un text amb copyright. L'article només l'he mirat per sobre, però si dius que has fusionat dos texts, llavors és doble còpia. La cosa és més senzilla: no facis copypastes i fes un redactat completament nou i teu oblidant el text original. En cas de dubte, millor no complicar-se. --V.Riullop WLM (parlem-ne) 11:36, 11 març 2011 (CET)
Parlem idiomes en canals paral·lels que no es troben (ho he corregit per evitar el malentès), el copy paste l'he fet només de l'article Termcat de ca.wiki, dins per tant del GNU de Viquipèdia, al que he canviat les paraules que defineixen Optimot, amb tant mala fortuna que algunes s'assemblaven (ara ja no!!!...els he canviat) a les emprades a la definició de la Pompeu Fabra..Compara els dos font wikitext i comprobaràs el que estic dient... en el text actual no hi ha copyvio.
  1. Optimot és el motor de cerca lingüística creat a Barcelona l'any 2007 pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya amb la finalitat de permetre als usuaris, recavar informació sobre paraules i termes de l'idioma català. Des del mes de novembre de 2007 està coordinat amb el Consorci per a la Normalització Lingüística
  2. El TERMCAT és un organisme creat a Barcelona l'any 1985 pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i per l'Institut d'Estudis Catalans (IEC) amb la finalitat d'estudiar la terminologia en català. Des de l'any 1994 és un consorci dirigit per les dues entitats ja esmentades i pel Consorci per a la Normalització Lingüística.--Mcapdevila (disc.) 12:27, 11 març 2011 (CET)

Bot Amical-bot

Crec que ja ho entenc. M'havia confós. Els articles nous surten a Especial:Pàgines noves i no hi ha manera d'eliminar-los no? Gràcies, Pau Cabot · Discussió 13:41, 13 març 2011 (CET)

Gràcies! Pau Cabot · Discussió 16:47, 13 març 2011 (CET)

WLM Catalunya

Moltes gràcies pel teu encoratjament. Aniré acabant l'article ja començat del Ripollès, per aprofitar la feina feta i, pel que em dius, esperaré a veure la feina d'en Joancreus. Tot i així, si la informació que ens han passat els de la Generalitat és la mateixa que consulto a la plana web del patrimoni (http://cultura.gencat.cat/invarquit/llista.asp?nom=&municipi=0&comarca=31&proteccio=2&estil=0&epoca=0&Submit=Cerca), la veritat: no és excessiva. Després de puntejar dues comarques i mitja ja et puc dir que moltes de les dades són dels anys quaranta no actualitzades, i així he trobat monuments que no és segur que existeixin encara (els castells de la Gornal o de Lavit), adreces amb carreteres que han canviat de nom tres vegades posteriorment i fotografies de'n Pere Català Roca de l'any de la picor (quaranta anys enrere, no és tant, però Déu n'hi do). Records, i ànims en la tasca Jordi Roqué (Discussió) 15:09, 13 març 2011 (CET)

Ajuda per crear una plantilla

Hola Vicenç, podries fer un cop d'ull aquí? És una proposta que vaig fer fa temps per crear una plantilla, però ningú n'ha dit res. T'ho podries mirar i valorar-ho? Merci. --Catalaalatac (Parlem-ne, WLM) 18:47, 15 març 2011 (CET)

Tipus

Hola. He vist que has afegit el paràmetre tipus a les taules, per a què és? Salutacions. --Millars (disc.) 17:36, 19 març 2011 (CET)

En principi havia afegit el tipus als monuments de Mallorca per posar la mateixa classificació que tenen al Visor del Patrimoni Històric. L'he afegit a les altres llistes per no haver de tenir un plantilla específica per a Mallorca només per afegir una columna i perquè en general a les Balears els noms tots sols resulten confusos sense més explicacions. Hi ha molts noms genèrics, d'una possessió o d'una cala, que no se sap ben bé de què es tracta, si d'una torre defensiva, un poblat talaiòtic o unes coves prehistòriques. Per exemple, quan un monument es diu "Cala Morell" està clar que no es tracta de la cala ni de la urbanització sinó d'algun element que es troba a la cala i que cal explicar ja que no sempre és evident. Ja m'havia trobat algun cas en que s'havien afegit fotos de panoràmiques de la cala. En altres casos es pot aprofitar aquest camp per posar l'estil o l'època, tal com tenim en altres llistes. --V.Riullop WLM (parlem-ne) 22:17, 19 març 2011 (CET)
Queda clar. Una abraçada i gràcies. --Millars (disc.) 22:23, 19 març 2011 (CET)

Ajuda

Disculpa. Com que no coneixia el boto de reanomenar, he utilitzat redirect per a canviar des de Carles IV de Castella a Carles IV d'Espanya. Com que ja he vist el boto de renanomenar, que conserva les contribucions dels usuaris que han editat abans l'article, he intentat reanomenar l'article, pero resulta que com que ja he creat l'altre article amb el nom de Carles IV d'Espanya hem diu que naranjas de la china. He intentat reanomenar eixe article com Carles IV d' Espanya, amb un espai entre la D i Espanya, pero el que he fet es que crear altre article. En resum, m'he armat un embolic i voldria si no es molestia que borrares els articles Carles IV d'Espanya, Carles IV d' Espanya i Borrar (altre intent infructuos de deixar lliure el nom) o que, almenys, hem digues com es borren. Gracies.--Lomaxxs (disc.) 19:47, 19 març 2011 (CET)

Fet. --V.Riullop WLM (parlem-ne) 22:32, 19 març 2011 (CET)

Llavors eliminaria

Llavors eliminaria "Ha ocupat les plaçes de professor Titular d'Universitat i després Catedràtic d'Universitat en Economia Aplicada a la Universitat de Barcelona on va ser director del Centre d'Anàlisi Econòmica i de les Polítiques Socials" per que no es pot comprovar aixi com "Es director de l'Observatori Català de la London School of Economics i sotsdirector del Centre Canyada Blanch" ates que no es cert si hom va a la font. Tambe esborraris l'activitat civica ates que no es pot comprvar tampoc.el comentari anterior sense signar és fet per 78.145.25.33 (disc.contr.) 13:15, 21 març 2011 (CET)

De què estàs parlant? --V.Riullop WLM (parlem-ne) 13:33, 21 març 2011 (CET)

Viquiprojecte:Monuments

Hola, el present és per a mirar d'informar-te sobre el que envolta el projecte i de passada apretar-te les clavijes ( :D ) ...

Gracies als "monstres oficiossos" del projecte ja tenim disponibles les dades que ens han facilitat des de patrimoni.gencat (culpables:Kippelboy (contacte) ,Joancreus (botaire) i Vriullop (instigador i negrer)). Hem constatat que les llistes son incompletes ja que hi manquen alguns monuments per aquesta raò es fa necessària una revisió d'aquestes més enllà dels "defectes" del bot Les llistes són a Especial:Cerca per prefix/Viquiprojecte:Monuments/llistescat/ i tens algunes indicacions a Viquiprojecte Discussió:Monuments#Monuments de Catalunya. A la plana generada pel bot hi ha enllaç al llistat dels monuments de la comarca des d'on es pot completar la llista.

Per altra banda s'està organitzant una trobada per parlar i comentar el projecte els detalls els trobaràs a Viquiprojecte:Monuments/Trobada.

A nivell més internacional comentar que s'ha organitzat un concurs per a definir el logo d'aquest any: http://commons.wikimedia.org/wiki/Commons:Wiki_Loves_Monuments/Logo_contest


Així mateix et vull recordar que tenim a disposició dues llistes de correu on es comenten temes de coordinació:

nota: aquest missatge l'he redactat en general per a tots els que sou a la llista de participants del projecte ... Si ja coneixies el que he redactat disculpa la molèstia, si no espero haver-te animat a participar.

Gracies, entre tots ja hem fet més la meitat de les llistes.--Mafoso (Mani'm?) 11:59, 31 març 2011 (CEST)

Monuments ... Castell de Casserres

Mestre Vicenç : Vet aquí un cas del tot divertit: Resulta que el Castell de Casserres és un [BCIN] que no en queda res, com a molt algun roc aprofitat ... allí on era hi ha l'ajuntament segons la Casserres#Història Viqui i el web de l'ajuntament ... que fem?, el deixo a la llista i ho indiquem d'alguna manera ... el treiem? --Mafoso (Mani'm?) 10:27, 1 abr 2011 (CEST)

Mentre sigui BCIN o BIC caldrà mantenir-lo. Ja en tenim d'altres marcats com enderrocat o desaparegut. El pots anotar com a dubte. Per exemple, ahir vaig trobar que la Casa Vella de Segur (Calafell) ha desaparegut la fitxa a patrimoni.gencat. Abans hi era ja que aquesta la vaig generar jo manualment. És un contrasentit ja que els monuments estan protegits per llei, però en els inicis es van registrar tots els castells a sac. --V.Riullop WLM (parlem-ne) 11:39, 1 abr 2011 (CEST)

Joan Costa

Benvolgut, el Joan Costa ja no es ni sorts director de Cañada Blanc Centre, ni director del Catalan Observstory, ni es proomotor de Sobirania i pogres, ni es professor de la UB. Nomes cal que feu una mica de recerca. Per tot plegat podrieu eliminar-ne l'entrada, pero si no ho feu al menys elimineu el que no es veritat.el comentari anterior sense signar és fet per 78.145.21.24 (disc.contr.) 18:04, 1 abr 2011 (CEST)

Ho trasllado a Discussió:Joan Costa i Font. --V.Riullop WLM (parlem-ne) 18:37, 1 abr 2011 (CEST)

Problema amb imatges

Hola Vriullop, He carregat 3 imatges amb llicència DP-Itàlia a la nostra viquipèdia i sembla que estan ben penjades però no les puc visualitzar ni a l'article de Roberto Baggio on les he posat ni a la seva categoria: [2]. Pots mirar a veure que pasa? Pq. veig que si intento posar-les sense cap especificació en el fitxer del tipus: Thumb, mida de la imatge en pixels, ni text descriptiu de la imatge si es veuren be. Per a que ho vegis et t'enllaço els tres fitxer, un sense especificació que es el que veuràs, el segon marcant la mida de pixels i el tercer la caixeta thumb: [modifico: poso nowiki, exemples vistos] [[Fitxer:Baggio-borgonovo fiorentina.jpg]], [[Fitxer:Roberto Baggio i Toto Schillaci Mundial 1990.jpg|75px]] i [[Fitxer:Roberto Baggio-Vicenza.jpg|thumb]]. Salut, --Baggio (missatges) 02:40, 3 abr 2011 (CEST)

Fa uns dies que hi ha problemes amb les imatges. Segons diuen a Commons: "el servidor generador de miniatures està molt carregat. L'equip d'operacions està treballant en una actualització del sistema i en afegir un servidor addicional tant aviat com sigui possible de forma que es podrà recuperar el servei normal." Això està afectant a la generació de miniatures, sigui perquè la imatge és nova o sigui perquè s'ha modificat la mida i no està en la caché. A més, m'imagino que s'estarà donant prioritat a les imatges de Commons per davant de les locals. --V.Riullop WLM (parlem-ne) 10:35, 3 abr 2011 (CEST)
Ok, gràcies.--Baggio (missatges) 14:13, 3 abr 2011 (CEST)

GFDL

Hola. Curiosament he arribat a la discussió Discussió:Mare de Déu de Gràcia, l'ermita del meu poble i veig que allà pel 2007 vas posar que la Vilapèdia tenia llicència GFDL, però crec que no és així. Jo al menys no la trobe enlloc i conec als seus autors i crec que no la van posar. És perquè si la te seria una feina menys. --Millars (disc.) 00:10, 4 abr 2011 (CEST)

Ara mateix no tenen cap avís de cap llicència. En el seu moment tenien GFDL i així ho vam anotar a Viquipèdia:Recursos lliures#Recursos GFDL. A partir de la nostra migració de llicències, ho vam identificar com una de les fonts que deixaven de ser compatibles, recordo que algú s'hi va posar en contacte i semblaven disposats a canviar a CC-BY-SA però que tenien alguns problemes tècnics i no han acabat de fer el pas. --V.Riullop WLM (parlem-ne) 09:38, 4 abr 2011 (CEST)
Sí, Joan Gomà hi va vindre per parlar-ne, i jo hi vaig estar present, per això sabia que ara per ara no era compatible. He parlat altres vegades amb ells, que els conec, a veure si podem ajudar-los entre tots. Una abraçada. --84.124.83.4 (discussió) 11:45, 4 abr 2011 (CEST) Ups, era jo a la universitat. --Millars (disc.) 11:46, 4 abr 2011 (CEST)

Cas Optimot (deadlock)

Sembla ser un cas de mal entés derivant en un deadlock jo esperava que tu o en Pau llevéssiu l'etiqueta, tu no entenies que ho haguessis de fer perquè era cosa d'en Pau... i en Pau com que no dialogava amb mi (la discussió era amb tu) esperava que algú ho fes un cop llevat el copyvio (el uno por el otro i la casa por barrer...)--Mcapdevila (disc.) 17:18, 8 abr 2011 (CEST)

Selva

I la resta de BIC que apareixen al web del ministeri i no a l'altre web? Com a mínim he afegit el codi BIC dels jaciments.--KRLS , (disc.) 02:44, 9 abr 2011 (CEST)

Com vulguis. La resta es podrien afegir, però si patrimoni de Mallorca no els ha localitzat ho tenim molt difícil. --V.Riullop WLM (parlem-ne) 09:37, 9 abr 2011 (CEST)

Trobada WLM

Khefe: ja he comunicat a tots els participants el tema de la trobada.. Copia missatge:

Hola Company ... Quedes Convocat a la trobada. Aquesta es fa finalment aquest dissabte per motius de força major. Seria un plaer gaudir de la teva presencia ... SI pots assistir si us plau confirma-ho, així fem bullir l'olla i potser animem a algú més. Gracies.

A ses ordres, --Mafoso (Mani'm?) 11:36, 12 abr 2011 (CEST)

Base de datos de WLM

Hola Vicenç, esta mañana he consultado la página de la base de datos de WLM y he visto algo que no me convence. Resulta que las listas en catalán tienen todas el campo nombre con nomcoor y en los campos sin uso tienen nom, ¿es esto correcto?, ¿no debería poner que el nombre es el campo nom?. Como no se muy bien lo que implican los datos que contiene esa página, tampoco sé si es algo que se está usando realmente así y ya funciona o sólo está a título informativo y es un pequeño gazapo..., ya me dirás. Saludos, --Elisardojm (disc.) 00:30, 12 abr 2011 (CEST)

Es correcto, aunque se podria haber hecho de otra forma. El campo "nom" puede contener enlaces, del tipo [[Santa Anna de Barcelona|Monestir de Santa Anna]], o nombres alternativos "Casa del Gremi de Velers, o Col·legi de l'Art Major de la Seda", o notas con etiquetas <ref> o incluso iconos "Casa Batlló " para indicar per ejemplo Patrimonio de la Humanidad. El campo "nomcoor" estava pensado inicialmente para etiquetar las coordenades en lugar del título de la página que saldría por defecto. Al final ha resultado un nombre más limpio para incluir en la base de datos con menos problemas. --V.Riullop WLM (parlem-ne) 11:53, 12 abr 2011 (CEST)
Vale, muy bien, muchas gracias a los dos por las aclaraciones. Un saludo, --Elisardojm (disc.) 23:49, 12 abr 2011 (CEST)
Buenas, otra pregunta sobre la base de datos que se me olvidó el otro día. Ya he visto la definición de las tablas en el servidor raro ese de fisheye, o algo así. ¿También está disponible en algún sitio el contenido actual de la base de datos?. Saludos, --Elisardojm (disc.) 09:28, 13 abr 2011 (CEST)
Puedes acceder directamente a la base de datos si tienes una cuenta en toolserver. Si no, puedes descargar una copia comprimida del archivo SQL en el enlace de commons:Commons:Wiki Loves Monuments 2011/Monuments database#Using the database. La idea es que la base de datos final sea pública con código abierto. --V.Riullop WLM (parlem-ne) 12:43, 13 abr 2011 (CEST)
Entiendo, muchas gracias por la información :), un saludo, --Elisardojm (disc.) 13:20, 13 abr 2011 (CEST)

p. / pàg.

D'acord. Reverteix els canvis de l'EVA allà on et sembli necessari, o si ha tocat algun dels "teus" articles. – Leptictidium; what else? 11:03, 25 abr 2011 (CEST)

Monumentos WLM de Pontevedra

Hola!. Lo primero es pedirte disculpas por tardar tanto en responderte, hemos tenido un mini-encuentro precisamente en la ciudad de Pontevedra y me he liado con eso y otras cosas.

Lo segundo es darte las gracias por tus comentarios y por toda la ayuda que nos das en este proyecto. Y ahora paso a responder a tus comentarios:

  • Una cosa que aún no tengo clara es si decirle a Multichill que incluya esta lista en la base de datos. Dependerá de las modificaciones que le haya que hacer, si veo que la página no va a quedar bien tendré que hacer otra versión en un lugar distinto, aún no sé donde.
  • El formato del identificador está claro que debe ser el mismo en todas las listas pero es que tengo un problema. Entiendo vuestras ideas de simplificación del id pero no las comparto porque esa lista de la Galipedia es un artículo, no una subpágina de un wikiproyecto, y los datos que contenga deben ser lo más completos y exactos posibles. La solución de vuestras listas de poner sólo el número no me da convencido, es muy útil para el proyecto WLM pero lo que me pregunto es, ¿es correcto para una página de una wiki?. A lo mejor estoy siendo más papista que el papa con esto, pero por ahora no tengo claro qué hacer. Si al final dejo la lista de la Galipedia con ese id. tendré que hacer otra lista con el otro formato en wp:es u otro sitio.
  • Lo de las coordenadas no lo sabía, si está mejor así y puedes hacer la convesión de forma sencilla te lo agradecería un montón!! :)
  • Lo del enlace a la página de la Xunta está bien, lo que pasa es que en esa página sólo tienen 175 monumentos catalogados, y no todos son BIC (acabo de consultarla y dice que 102 son BIC pero incluye bienes de todo tipo), cuando el ministerio muestra una consulta de 671 BIC (también mezclando todos los tipos de bien), así que tendrán que ponerse las pilas! :). Pero siempre servirá de referencia, intentaré ponerlo en los próximos días.
  • Tomo nota de la calculadora de coordenadas, muchas gracias!. :)
  • No entiendo muy bien lo de la plantilla commonscat. Esa plantilla no está en la página para que la lea el bot, sólo está para completar un poco la información, pero a lo mejor se la quito porque no está directamente relacionada con la información que tiene la página. ¿El bot no se salta el código que esté fuera de las plantillas BIC-comezo, BIC y BIC-fin?. Porque entonces puede haber otro problema, en algunos ayuntamientos he incluído referencias a los nombres de los monumentos y he puesto los datos entre refs justo después de la plantilla BIC-comezo...

Bueno, perdona por el tocho y muchas gracias por tu ayuda. Una salutació ;), --Elisardojm (disc.) 16:06, 27 abr 2011 (CEST)

Muchas gracias, ya he visto el cambio, lo que no entiendo es lo que me dices de la longitud este y oeste, pero si siempre va a ser este entonces tengo que cambiar la plantilla porque en gallego se dice leste.
Yo he incluído el parámetro idurl de forma un poco pachangueira pero creo que funciona, ahora tengo que meter los datos desde la página de patrimonio.
Pues lo del identificador no sé que hacer con el, si acordáis dejar sólo el número tendré que pensar cómo solucionar el problema. Se podría añadir un parámetro a la plantilla para poner ese dato pero no me gusta demasiado porque es información que no es relevante para el artículo (y no se visualizaría) y que estaría repetida con lo que no me gusta demasiado la idea. A ver si me aclaro esto antes de seguir con la siguiente provincia :).
Lo de commonscat ya lo he pillado y voy a ponerlo así cuando tenga un momento. Tendré que mirar a ver cómo están esas categorías porque en Commons faltan muchas categorías de Galicia y están bastante desordenadas, a hacer limpieza! :).
Muchas gracias de nuevo por tu ayuda. Una salutació, --Elisardojm (disc.) 19:22, 27 abr 2011 (CEST)

Reuters

Com has trobat la mateixa imatge en altres llocs? Hi ha cap cercador d'imatges similars al web o ja havies vista la foto per ahí? Perquè si és el primer cas, és una eina molt bona! --Fajardoalacant (disc.) 16:45, 2 maig 2011 (CEST)

(Traslladat de Viquiprojecte Discussió:Monuments) He utilitzar http://www.tineye.com/, una eina per trobar imatges similars, utilitzada a Commons per comprovar possibles copyvios. --V.Riullop WLM (parlem-ne) 09:59, 3 maig 2011 (CEST)
Gràcies! :D --Fajardoalacant (disc.) 14:53, 3 maig 2011 (CEST)

Le Pétomane

Estem fent l'avaluació d'aquest article en el que tú has contribuït. M'agradarà veure que t'ho mires i ens dones la teva opinió sobre si cal canviar alguna cosa més. --Climent Sostres (disc.) 23:43, 4 maig 2011 (CEST)

plantilla citar Bíblia

Hola Vicenç. He fet la plantilla Citar Bíblia2 a partir de la Citar Bíblia i vull que es comporti com l'anglesa Bibleref2c que posa la referència com a superíndex. Per la meva falta d'experiència he fet mil prova-error i he arribat a un punt que no se solventar. En concret el que fa malament és: el claudàtor de tancament l'edita normal i no en superíndex i em genera un salt de línia no desitjat. Pots veure un exemple a Crucifixió_de_Jesús#Altres_fonts. Li pots fer un cop d'ull ?. Merci, --amador (disc.) 10:09, 7 maig 2011 (CEST)

Fet. Hi havia dos problemes: el noinclude ha d'anar enganxat en l'última línia perquè si no llavors la plantilla introdueix una salt de línia, i la construcció de l'url quedava tallada al tancar el sup i l'span. En l'historial veuràs que hi he fet altres millores. --V.Riullop WLM (parlem-ne) 13:12, 7 maig 2011 (CEST)
Merci, ha quedat molt polit. --amador (disc.) 16:18, 7 maig 2011 (CEST)

taverna

en actualitzar el barri de tavernes etc al portal viquipedista ha desaparegut l'enllaç al xat --barcelona (disc.) 16:38, 8 maig 2011 (CEST)

L'he tret expressament perquè l'enllaç ja està inclòs en el Viquipèdia:Barri de tavernes, a més de la barra de l'esquerra. M'ha semblat massa repetitiu, però es pot tornar a posar. --V.Riullop WLM (parlem-ne) 18:52, 8 maig 2011 (CEST)

Qüestió WLM

Bones Vriullop, com anem? una petita cosa: estic treballant en l'article Antic Hospital Santa Caterina i acabo de descobrir que va ser denominat BCIN l'any 1982 sota el número de registre 388 (fitxa a cultura.gencat). El que passa és que he mirat a Llista de monuments del Gironès i no hi surt pas. No sé si és normal o no, però en tot cas t'ho comento per si de cas. Gràcies per endavant --Arnaugir 22:20, 8 maig 2011 (CEST)

El que hi ha el 1982 és la incoació d'un expedient de declaració BCIN. Aquests expedients tenen un termini de 18 mesos per a ser aprovats. No hi ha constància que s'aprovés ni surt a la base de dades del ministeri de Cultura amb un codi assignat. El número de registre 388 és intern de l'Inventari del Patrimoni Arquitectònic català, que inclou BCIN i BCIL. Segurament aquest hospital deu ser un BCIL que en el seu moment es va proposar per BCIN. Per WLM ens hem limitat als BCIN (o BIC a la resta d'Espanya), però estem pensant en ampliar almenys en les gran ciutats els BCIL per tenir més opcions. El que necessitem és un codi d'identificació i la localització. Per Barcelona ja hem trobat una base de dades de l'ajuntament dels BCIL amb el seu identificador, localització i coordenades. Per Girona no ho he buscat, però si trobes res ho podem ampliar. --V.Riullop WLM (parlem-ne) 23:00, 8 maig 2011 (CEST)
D'acord, no m'havia fixat que deia "incoat". De totes maneres diu que va ser publicat al DOGC el 21/01/1983 (no es pot consultar en línia) i a la pàgina de cultura.gencat sobre l'Hospital, hi diu "(...)aquesta sòlida i esplèndida obra arquitectònica que va merèixer la denominació de monument històric i artístic nacional (BCIN) l'any 1982, tot un valor afegit". En tot cas suposo que és un cas puntual. No tinc constància que existeixi una base de dades de BCIL per Girona. Gràcies! --Arnaugir 23:06, 8 maig 2011 (CEST)
El DOGC sí que es pot consultar, però no diu res. Ja ens hem troba que hi ha molta confusió amb els incoats. El que passa és que mentre l'expedient és obert té la mateixa protecció cautelar. Obrir un expedient és un tràmit administratiu però no vol dir necessàriament que s'aprovi, sobretot si són de propietat privada ja que hi posen totes les pegues possibles. --V.Riullop WLM (parlem-ne) 23:56, 8 maig 2011 (CEST)

Plantilla:Contingut Efemèrides

A Plantilla:Contingut Efemèrides l'enllaç a Ferran II duu a una desambiguació, però tan sols els administradors poden editar-la. Salutacions. --Millars (disc.) 16:00, 10 maig 2011 (CEST)

Gràcies. Modificat a {{Maig 10}} que no està protegida. La plantilla:Contingut Efemèrides només selecciona el contingut de cada dia al que es pot accedir amb l'enllaç de sota que diu "Arxiu". --V.Riullop WLM (parlem-ne) 16:11, 10 maig 2011 (CEST)
Perfecte. Gràcies. --Millars (disc.) 16:13, 10 maig 2011 (CEST)

Hola Vriullop! Últimament m'he aficionat molt al món casteller en general i veient la quantitat d'articles sobre castells que tenim a la viquipèdia i d'editors que hi estan interessats he decidit crear un projecte per tal d'aconseguir millorar-ne el contingut conjuntament. El pots veure a Viquiprojecte:Castellers (i també al títol... :) ). Crec que ens pot ser molt útil per discutir i parlar com han de ser els articles que volem fer i millorar. Sé que estàs molt enfeinat amb tot això del WLM però potser t'interessa. O qui sap si per apuntar-t'hi més endavant. Apa, salut. Vagi bé! --Catalaalatac (Parlem-ne, WLM) 16:17, 10 maig 2011 (CEST)

Aixó ve de es.wiki es:Joaquim Mandado i Rossell, que haig de fer?..tinc permís d'en Quim Mandado, per emprar tota la seva biografi i no hi ha quatre línies..--Mcapdevila (disc.) 00:32, 16 maig 2011 (CEST)

Si tens un permís segueix les instruccions de es:Wikipedia:OTRS o Viquipèdia:Autoritzacions. --V.Riullop WLM (parlem-ne) 08:05, 16 maig 2011 (CEST)

Cornia Nou

Hola, crec que l'entrada Curnià Nou s'hauria de substituir per Cornia Nou. A la discusió de l'article explico els motius. No sé si aquest és el procediment correcte; encara sóc un poc maldestre en el maneig de la Viquipèdia... Demano disculpes per endavant.el comentari anterior sense signar és fet per Sa monea (disc.contr.) 17:28, 16 maig 2011 (CEST)

He he canviat per la referència del Nomenclàtor, però explicant que hi ha variacions: Cornia Nou. Per cert, vist els articles on participes, aprofito per informar-te de l'existència d'un projecte-concurs sobre monuments on hem mig identificat alguns dels molts jaciments arqueològics de Menorca. Potser t'interessa, tant per completar la informació com per ajudar a aconseguir fotografies durant el concurs: Viquiprojecte:Monuments i en particular Llista de monuments de Menorca. --V.Riullop WLM (parlem-ne) 18:02, 16 maig 2011 (CEST)

Fotos

Com que no he seguit de prop el tema concurs, no m'he assabentat de cóm actuar. Em pensava que el concurs era sobre lo farcides que estaven les pàgines o quina WP aconseguia més % de fotos de monuments, ... La veritat és que a mida que heu anat creant pàgines he afegit el que tenia. Bé, moltes ja hi eren, però algunes -com avui- són noves. Que em suggereixes, m'espero ?. Què és guanya (honor o $) ?. Salut !,--amador (disc.) 22:07, 17 maig 2011 (CEST)

Citació

És tot un honor. Gràcies,--amador (disc.) 11:57, 18 maig 2011 (CEST)

Unes coordenades

Mirant a l'enllaç de google maps he vist que "Sanatori Antituberculós (Barcelona) C/ Júpiter, 7" cau al mig de la mar. Supose que les coordenades estaran mal. --Millars (disc.) 00:21, 19 maig 2011 (CEST)

Suposes bé, encara que uns banys de mar són recomanables per sanar :-) La Llista de monuments de Sarrià - Sant Gervasi està marcada com inacabada ja que està pendent de revisar. Gràcies. --V.Riullop WLM (parlem-ne) 07:44, 19 maig 2011 (CEST)

RE: Arxivador amb counter

T'he contestat allà. –Coet · BANG · blablabla 03:09, 25 maig 2011 (CEST)

Volia protegir-la per sempre per evitar reanomenaments com el d'avui i no em deixa. Saps perquè? Pau Cabot · Discussió 10:36, 28 maig 2011 (CEST)

Fet. Segurament et faltava marcar "Desbloqueja les opcions de protecció avançades", cosa que permet protegir només els reanomenaments. El que és estrany és que en teoria ja estava protegit des del 2007. Potser en algun canvi del programari s'han perdut aquestes proteccions velles indefinides. --V.Riullop WLM (parlem-ne) 10:50, 28 maig 2011 (CEST)
No, no. Havia marcat aquesta opció i no em deixava ... Pau Cabot · Discussió 10:54, 28 maig 2011 (CEST)
Idò no ho entenc... però alguna cosa rara estava passant. --V.Riullop WLM (parlem-ne) 11:29, 28 maig 2011 (CEST)

atorgi el seu vist-i-plau

Viquipèdia:Viquipèdia Pren el teu municipi--Mafoso (Mani'm?) 10:00, 31 maig 2011 (CEST)

Ajuda amb plantilla

Bones, ahir vaig actualitzar Plantilla:Infotaula de pintura i, entre d'altres coses, vaig fer que si no s'indicava cap imatge llavors es mostrés {{Falta foto pintura}} que, al seu torn, categoritza l'article a Categoria:Articles de pintures que necessiten una foto; aquesta categoria, però, no s'ha pas omplert. És molt estrany, perquè amb Plantilla:Infotaula de mineral vaig fer el mateix fa una setmana i Categoria:Minerals que necessiten una imatge es va omplir a l'instant. No sabràs pas per què? Gràcies --Arnaugir 10:38, 1 juny 2011 (CEST)

Diria que ja es va omplint, ara mateix en veig 3. Aquestes categoritzacions automàtiques i indirectes no sempre són immediates. A vegades no s'inclou la categoria fins que la pàgina no es modifica. De totes formes, penso que aquests avisos haurien de ser molt discrets o fins i tot no cal si ja hi ha la categoria. Que falti una foto no és una mancança greu de l'article com per avisar al lector. Més aviat és d'organització interna pels editors. --V.Riullop WLM (parlem-ne) 10:54, 1 juny 2011 (CEST)
Jo mateix no sabia si fer-ho o no, després de consultar-ho amb l'amador vaig decidir fer-ho, però sempre és reversible (crec que el que faré serà amagar l'avís però que categoritzi igualment). Les 3 pàgines que surten a la categoria és perquè les vaig modificar jo mateix, i llavors es van incloure. El que no entenc és la diferència amb la categoria dels minerals. Les dues plantilles estan programades igual... però bé, suposo que ja s'anirà omplint.--Arnaugir 11:02, 1 juny 2011 (CEST)
Ara hi caic. Pot ser que sigui perquè molts articles usen Plantilla:Pintura (que és redirecció?)--Arnaugir 11:02, 1 juny 2011 (CEST)
Doncs no ho sé, però és possible que sigui una dificultat afegida per a la seva actualització. --V.Riullop WLM (parlem-ne) 11:21, 1 juny 2011 (CEST)

Criteris per a desambiguacions

Hola Vriullop: Fa uns dies vaig participar a Viquipèdia:La taverna/Propostes#Ciutats originals i ciutats que van ser anomenades en honor a aquesta ciutat aportant proves per a establir criteris objectius. Estaria bé que es decidís un criteri clar per a fer aquests reanomenaments abans de començar a fer-los. No estic d'acord amb el reanomenament fet a York, ja que no respon a una necessitat real dels articles de la Viquipèdia. Si us plau, heu consensuat alguna cosa en algun altre lloc? Crec que hauríem de documentar-ho a Viquipèdia:Desambiguació en comptes de fer-ne una discussió de taverna. Et prego que no facis més reanomenaments d'aquest tipus fins que no tinguem més clar quin és el criteri a seguir. Gràcies per endavant. --Bestiasonica (disc.) 10:42, 1 juny 2011 (CEST)

Contesto a la taverna. --V.Riullop WLM (parlem-ne) 11:19, 1 juny 2011 (CEST)

Commons

He creat: Category:Cultural heritage monuments in Conca de Barberà. Crec haver-ho fet bé, però m'he deixat una cosa al no estar-ne segur. Creus que cal afegir la plantilla BIC a File:Biure.jpg i a File:Biure de Gaià.jpg del Castell? La primera l'hem afegit com a imatge del monument aquell, quan realment es veu relativament poc.--KRLS , (disc.) 14:42, 2 juny 2011 (CEST)

Si està a la llista igualment el bot hi posarà la plantilla, quan estigui actiu, i amb només el codi sense els altres paràmetres. --V.Riullop WLM (parlem-ne) 14:49, 2 juny 2011 (CEST)

Antoni Gómez

Què n'opines d'això? Pau Cabot · Discussió 19:09, 2 juny 2011 (CEST)

Penso que tractant-se d'un enllaç extern, no del cos de l'article, és una petició que es pot considerar. Però no podem garantir que algú altre consideri oportú tornar-lo a posar. --V.Riullop WLM (parlem-ne) 19:18, 2 juny 2011 (CEST)
És que jo l'havia posada allà com a primer pas per poder referenciar l'article en un altre moment. No hi ha molta més informació sobre aquest autor. Pau Cabot · Discussió 19:36, 2 juny 2011 (CEST)
Doncs comenta-ho amb l'usuari. Només participa en aquest article i si hi té contacte segurament sabrà aportar altres referències alternatives o millors. --V.Riullop WLM (parlem-ne) 19:39, 2 juny 2011 (CEST)
Li ho he comentat. Pau Cabot · Discussió 20:16, 2 juny 2011 (CEST)

correu

Has pogut veure el correu (gmail)?--Pallares (disc.) 16:29, 3 juny 2011 (CEST)

Ara sí. Contestat. --V.Riullop WLM (parlem-ne) 17:35, 3 juny 2011 (CEST)

Ordre de les categories

He estat cercant si a qualque lloc explicita en quin ordre s'han de posar les diverses categories d'un article i no he trobat res de res. Me sona que hi havia una norma que parlava d'això ... o ho tenia entès malament? Gràcies, Pau Cabot · Discussió 09:00, 5 juny 2011 (CEST)

La veritat és que no em sona haver-ho llegit ni que s'hagi discutit. He trobat a l'anglesa que ho diuen de passada, deixant-ho al sentit comú: en:Wikipedia:FAQ/Categorization#In what order should categories be listed within the article? --V.Riullop WLM (parlem-ne) 09:31, 5 juny 2011 (CEST)
Gràcies! Pau Cabot · Discussió 09:43, 5 juny 2011 (CEST)

Abusefilter

Potser m'he precipitat amb el meu vot a la PD. L'elimin o no fa falta? Pau Cabot · Discussió 20:56, 6 juny 2011 (CEST)

No hi ha problema. Pots esperar una hora més i actualitzar la signatura :-) --V.Riullop WLM (parlem-ne) 22:51, 6 juny 2011 (CEST)

Si em perments...

una pregunta, cóm has averiguat que el codi de l'església de Benicàssim estava mal? Ho dic per poder fer comprovacions quan calga. Gràcies. --Millars (disc.) 19:12, 7 juny 2011 (CEST)

Estava revisant les estadístiques de commons:Commons:Wiki Loves Monuments 2011/Monuments database on hi ha algun monument menys que en els meus càlculs. M'he baixat el dump de la base de dades i he comparat els números globals per cada llista. Quan el codi està duplicat només afegeix el primer que troba. --V.Riullop WLM (parlem-ne) 19:37, 7 juny 2011 (CEST)
Gràcies. --Millars (disc.) 19:38, 7 juny 2011 (CEST)

Location map

Hola Vriullop, hi ha algun problema amb la Plantilla:Location map, i afecta molts articles i, per tant, prefereixo consultar-ho. El cas és que les infotaules de municipi criden a Plantilla:Location map/marker per marcar la seva posició al mapa (ex. Arbúcies, Barcelona, Òdena), però fins avui no estava creat (no sé perquè). L'he creat però dóna molts errors, i per això l'he buidat en espera de que algú m'ajudi... aviam si li pots donar un cop d'ull.

No sé si m'he explicat bé, estic una mica espès! --Arnaugir 10:55, 8 juny 2011 (CEST)

He revertit l'últim canvi a {{Mapa de localització}} que és el que ha fet que deixessin de funcionar les infotaules. No sé per què tenim dues plantilles similars amb versions diferents. --V.Riullop WLM (parlem-ne) 11:20, 8 juny 2011 (CEST)
S'haurien de fusionar a Plantilla:Mapa de localització. Crec que la Location map Mapa de localització està més actualitzada, perquè fa uns dies vaig fer-hi alguns canvis, i estic pendent d'acabar la traducció de la descripció.--Arnaugir 11:35, 8 juny 2011 (CEST)
Des de que es va crear l'únic canvi és de l'usuari Mllturro (ets tu?), el que ha provocat el problema en les infotaules. En tot cas s'hauria d'actualitzar la Location map que és més recent i migrar la Mapa de localització mirant cas a cas perquè no és compatible. --V.Riullop WLM (parlem-ne) 11:43, 8 juny 2011 (CEST)
No sóc pas jo. Intentaré fer-hi quelcom durant els propers dies... tot i que fa una mica de respecte perquè és una plantilla molt usada.--Arnaugir 11:47, 8 juny 2011 (CEST)

Mapa de coordenadas

Muchas gracias por tu ayuda!!. Lo que pasa es que tengo una duda, ¿la visualización de las coordenadas en Google Maps no se hace con los datos que ya tiene la página?. Es que si las coordenadas que muestra son las que "rastrea" el propio Google en las páginas de la Wiki entonces no haría falta que fuese al toolserver, ¿no?. En la llamada al Toolserver le indicamos que se usa la Plantilla:Coor_URL, ¿no será para que quite las coordenadas de esa plantilla y se las pase al Google?. Pienso que debería ser así y que en la Galipedia aún falta ajustar algo más, pero no sé lo que puede ser. Bueno intentaré revisarlo a ver si encuentro algo, gracias de nuevo y un saludo!, --Elisardojm (disc.) 14:23, 9 juny 2011 (CEST)

Ahora ya salen las coordenadas de la provincia de La Coruña también. Pero al final no sé muy bien cómo funciona esto, he consultado el anexo en el Google Maps y en Santiago había un monumento, he añadido una coordenada (que no estaba en el artículo de ninguna wikipedia) y he consultado inmediatamente de nuevo el anexo en el Google Maps..., y aparecía perfectamente... No sé muy bien cómo pero parece que ahora funciona bien. Gracias por tu ayuda, --Elisardojm (disc.) 00:34, 10 juny 2011 (CEST)

Viquiprojecte:Monuments; T'animes a dur-lo al costat de casa?

Bones company,

Abans de res agrair-te tot l'esforç i temps invertit en el Viquiprojecte, a hores d'ara podem dir que gran part (que no tota) de la feina a fer dins la Viqui està acabada o ben encaminada. Aquest és el punt bàsic i necessari per dur endavant el projecte de Commons.

Com que aquest es ben encaminat (i sense descuidar-lo) vull donar-te noticia que aquell que estem al Viquiprojecte i l'associació Amical estem plantejant d'organitzar diferents gimcanes fotogràfiques: jornades d'un dia, a fer entre l'1 i el 30 de Setembre, per a prendre fotografies dels monuments i posteriorment pujar-les a commons per tal que aquestes participin al concurs.

Tant l'Associació com els capítols que estem organitzant el Wiki Loves Monuments 2011 voldríem mirar d'animar la participació el màxim possible i per aconseguir-ho és on tu tornes a esdevenir clau.

Des d'Amical et volem encoratjar a organitzar una d'aquestes gimcanes: segur que et ve al cap alguna entitat que li pugui interessar de col·laborar i comptaràs amb tot l'ajud que bonament podem donar-te. T'hi animes? --Mafoso (Mani'm?) 14:02, 15 juny 2011 (CEST)

Done

Ok, deixa'm un temps de reflexió... ;) Deu ser la regexp... –Coet · BANG · blablabla 11:27, 21 juny 2011 (CEST)

dubte arxivament taverna

Mestre Vicenç: per arxivar Viquipèdia:La_taverna/Novetats#Recordatori_Presa_de_decisions_en_curs que ja no fa més que ocupar espai com ho faig? manualment o hi ha alguna indicació per donar al bot arxivador? .--Mafoso (Mani'm?) 11:36, 22 juny 2011 (CEST)

A la capçalera diu "s'arxiven automàticament les que tenen més de 15 dies d'inactivitat". Pots deixar-ho fins el dia 25 que ho faci tomàticament si ningú més hi diu res, pots canviar la data de la signatura a 3 dies abans (amb una nota explicativa) o pots arxivar-ho manualment. Es pot canviar la configuració del bot a Usuari:TronaBot/Arxivador, però jo no ho faria :-) --V.Riullop WLM (parlem-ne) 12:10, 22 juny 2011 (CEST)

Monuments desapareguts

Hola Vicenç. Els monuments desapareguts (o enderrocats, que no crec en fantasmes) han de ser a les llistes? He vist que el Castell de Sant Vicenç de Calders ja no existeix, tot i que a la pàgina del Patrimoni Català no en diu res. Bona revetlla. --Mgclapé (disc.) 20:51, 23 juny 2011 (CEST)

En teoria un monument està protegit i no es pot enderrocar :-) Però sempre passen coses rares. El criteri és recollir els registres oficials. Mentre estigui catalogat és un monument. En aquest cas, deuen quedar restes. En el mapa de l'ICC hi és. --V.Riullop WLM (parlem-ne) 21:09, 23 juny 2011 (CEST)

Usurp

Hi! Vago is my global account and a Vagobot is my bot. How can I usurp the account Vago for Catalan Wikipedia?Vagobot (disc.) 13:06, 24 juny 2011 (CEST)

Gràcies Vicenç. Ja em semblava que podia anar equivocat, però és el que he interpretat llegint Viquipèdia:Canvi de nom d'usuari/Usurpació. El problema és si la unificació és al compte a usurpar, és així? Pau Cabot · Discussió 13:37, 24 juny 2011 (CEST)
Idò mir de revisar el text, que jo no ho faig gaire i sempre mir de basar-me en el que hi ha escrit ... Pau Cabot · Discussió 15:39, 24 juny 2011 (CEST)
Veig que ja ho has fet. Perfecte. Pau Cabot · Discussió 15:40, 24 juny 2011 (CEST)

Location map Argentina

Hola, Vriullop. Acabo de crear aquesta plantilla (seguint els exemples ja existents) però no funciona. Ja vaig intentar mirar quin podria ser l'error però no trobo res. Em pots ajudar, si us plau? Gràcies! --J. G. Góngora (disc.) 14:12, 26 juny 2011 (CEST)

És curiós perquè la plantilla funciona però per alguna raó no és visible a la seva pròpia pàgina. --J. G. Góngora (disc.) 14:35, 26 juny 2011 (CEST)
Ja s'ha encarregat l'Arnaugir. Gràcies de totes maneres! --J. G. Góngora (disc.) 14:39, 26 juny 2011 (CEST)

Coordenades dels monuments

Hola Vriullop! M'agradaria saber com obtens les coordenades dels monuments valencians. Gràcies. --Albert Villanova del Moral (disc.) 14:44, 8 juny 2011 (CEST)

A http://va.comunitatvalenciana.com/geoportal?k=2 tenen monuments geolocalitzats. També va bé cercar directament al Google Maps. O bé per l'adreça o bé activant les fotos i comparant amb la fitxa. Una alternativa es buscar les fotos a panoramio, que són les mateixes que inclouen a google i tenen les coordenades (però de la posició de la càmera no del monument). --V.Riullop WLM (parlem-ne) 15:30, 8 juny 2011 (CEST)
Gràcies per la informació, però no trobe les coordenades. He mirat la web http://va.comunitatvalenciana.com/geoportal?k=2 i trobe informació sobre els monuments, però no les coordenades. Supose que no serà molt difícil, però no sé fer-ho. --Albert Villanova del Moral (disc.) 11:18, 10 juny 2011 (CEST)
No les diu, però els té situats al mapa. Un truc: aproxima't al monument amb el zoom màxim per a que quedi centrat en el mapa; punxa a dalt a la dreta a "enllaçar"; et dóna un enllaç abreujat; obre'l en una nova finestra i veuràs l'url complet amb els paràmetres lat i lon. --V.Riullop WLM (parlem-ne) 11:52, 10 juny 2011 (CEST)
Gràcies. De totes maneres crec que és un poc casolà això de centrar a ull el monument al mapa per tal d'obtindre les coordenades… --Albert Villanova del Moral (disc.) 12:10, 10 juny 2011 (CEST)
Pots obrir en paral·lel Google Maps amb vista de satèl·lit i afinar la localització. --V.Riullop WLM (parlem-ne) 12:23, 10 juny 2011 (CEST)

Realment em sorprèn la teua habilitat per esbrinar les coordenades! Molts dels monuments no tenen ni indicada la adreça! Com els localitzes al mapa? M'agradaria saber fer-ho per a així anar introduint monuments d'interès local amb les coordenades. --Albert Villanova del Moral (disc.) 10:02, 22 juny 2011 (CEST)

Les últimes les he trobat al Google Maps activant les fotos i comparant amb la foto de la fitxa, si és que en té, o comprovant la descripció de la foto. També es poden trobar per fotos a http://panoramio.com on tenen posades les coordenades de la posició de la càmera. A vegades cal intuïció, quan diuen dalt del turó o al centre del poble, i acabar d'afinar circulant amb Street view. --V.Riullop WLM (parlem-ne) 10:50, 22 juny 2011 (CEST)
Què és això d'activar les fotos? Perdona la meua ignorància. --Albert Villanova del Moral (disc.) 11:16, 22 juny 2011 (CEST)
Se m'havia passat per alt l'última pregunta. En el Google Maps hi ha una caixa a dalt a la dreta dins del mapa on pots canviar la vista de mapa a satèl·lit i a més a sota surt un menú desplegable: Trànsit, Fotos, Relleu, etc. Marcant les fotos pot ajudar si saps la localització aproximada, l'aspecte que pot tenir, o simplement pel títol de la foto. --V.Riullop WLM (parlem-ne) 08:21, 30 juny 2011 (CEST)

re:Imatges del mes de la picor

@#$¬€$~|@# !!! .... Les he retirat, gracies per l'avís --Mafoso (Mani'm?) 15:07, 27 juny 2011 (CEST)

Hola. No sé si voldries respondre la pregunta que fa Altauler en aquesta pàgina de discussió. T'ho dic a tu degut a la teva modificació de l'article de 14 de setembre de 2010.--Carles (enraonem) 07:39, 6 jul 2011 (CEST)

Salutacions cordials. Sóc conscient i accepto que lingüísticament Castell i Platja d'Aro és correcte i que ho diu la GEC entre d'altres. La meva reflexió/observació vol palesar una realitat i també oficialitat del nom que és la que tothom coneix i utilitza. Gràcies.--Altauler (disc.) 18:08, 6 jul 2011 (CEST)

En una enciclopèdia és preferible utilitzar referències enciclopèdiques, acadèmiques o similars. Per altra banda, és curiós que l'ajuntament tampoc utilitzi el nom oficial: escriu "Castell - Platja d'Aro", amb un guió separat. --V.Riullop WLM (parlem-ne) 19:25, 6 jul 2011 (CEST)

Más ayuda

Hola Vicenç, necesitaba un poco de ayuda con la gl:Plantilla:Fila BIC de la Galipedia. ¿Podrías ayudarme a modificar la plantilla para que acepte los datos en formato decimal y los visualice en formato dms?. Ya no me acuerdo si la última vez que me ayudaste con este tema me comentaste algo también sobre esto mismo, perdona si me repito...Saludos, --Elisardojm (disc.) 23:42, 8 jul 2011 (CEST)

He añadido la documentación traduciéndola de la página inglesa, muchas gracias por tu ayuda! :). Saludos, --Elisardojm (disc.) 00:55, 10 jul 2011 (CEST)

Infotaula de departament de França

He creat la {{Infotaula de departament de França}} anàloga a la {{Infotaula de regió de França}}. Ja l'he inclosa, a mode d'exemple, a la pàgina del departament d'Ain (número 01). Caldria incloure-la a les pàgines de la resta de departaments, excepte a les regions monodepartamentals d'ultramar i al departament de París (número 75), que sols té una ciutat. Podries fer-lo amb un bot, per favor? Gràcies. --Albert Villanova del Moral (disc.) 15:24, 10 jul 2011 (CEST)

M'hi poso, encara que no sembla fàcil ja que les taules actuals no estan uniformitzades. He reanomenat Aube, Doubs, Eure i Orne per coherència. Suposo que caldrà actualitzar-ho a la plantilla. --V.Riullop WLM (parlem-ne) 17:56, 10 jul 2011 (CEST)
Ups, res, m'he confós amb els enllaços de les regions. Ja veig que el nom del departament es passa com a paràmetre. --V.Riullop WLM (parlem-ne) 18:14, 10 jul 2011 (CEST)
Fet. En les coordenades s'hauria d'afinar la precisió. Moltes surten amb 00" quan segurament amb els minuts n'hi hauria prou. Això és per la quantitat de decimals que es deuen haver obtingut per traducció de dms a decimal. Es pot veure Viquiprojecte:Coordenades geogràfiques#Precisió. Per un departament pot ser suficient una precisió d'un o dos decimals que correspon a una precisió d'uns 8 km o 800 metres. --V.Riullop WLM (parlem-ne) 22:40, 10 jul 2011 (CEST)
Gràcies. Miraré això de les coordenades en agost. --Albert Villanova del Moral (disc.) 08:27, 11 jul 2011 (CEST)

Municipis francesos sense Infotaula de municipi de França

Per casualitat he trobat que alguns municipis francesos no tenien la {{Infotaula de municipi de França}}: Caors, Agen, Albàs, Capdenac, Fijac, Gordon, La Bastida de Murat, Limonha de Carcin, Praissac, Ròcamador, Solhac, Vira,… Hi ha alguna manera intel·ligent de comprovar que tots els municipis francesos tenen la corresponent Infotaula? Gràcies. --Albert Villanova del Moral (disc.) 08:46, 11 jul 2011 (CEST)

Estic passant el bot per les diferents categories de municipis francesos. És lent perquè són molts. Primera llista: Domrémy-la-Pucelle, Miquelon-Langlade, Saint-Pierre (Saint-Pierre i Miquelon), Void, Saint-Quentin-des-Illes, Ally (Alt Loira), Abzac (Gironda), Artés d'Asson, Beaulandais, Saint-Quentin-de-Blavou, Neuilly, Trégastel, Poligné, Balazé, Champeaux (Ille i Vilaine), Chartres-de-Bretagne, Châteaubourg (Ille i Vilaine), La Chapelle-Erbrée, La Chapelle-Thouarault, Louvigné-de-Bais, Marpiré, Mondevert, Montautour, Montgermont, Montreuil-des-Landes, Montreuil-sous-Pérouse, Mordelles, Moulins (Ille i Vilaine), Moutiers (Ille i Vilaine), Nouvoitou, Noyal-Châtillon-sur-Seiche, Orgères (Ille i Vilaine), Ossé, Pacé (Ille i Vilaine), Saint-Gilles (Ille i Vilaine), Hirel, La Gouesnière. --V.Riullop WLM (parlem-ne) 22:49, 11 jul 2011 (CEST)
Segona llista: Nançay, Terminiers, Planoise, Vauréal, Montfort-l'Amaury, La Masèira, Tèrme, Ròcafuèlh, Sauve (Gard). --V.Riullop WLM (parlem-ne) 21:12, 12 jul 2011 (CEST)
Moltes gràcies. M'encarregue d'açò en agost! --Albert Villanova del Moral (disc.) 12:19, 13 jul 2011 (CEST)
Tercera i última llista: Tomblaine, Varennes, Vaucouleurs, Miremont, Sent Miquèu (Alta Garona), Lieoux, Tornai, Perelha, Valhorlhas, Hellemmes, Lomme, Ablain-Saint-Nazaire, Saint-Omer, Pont-Saint-Martin (Loira Atlàntic), Le Voide, Saint-Quentin-en-Mauges, Ahuillé, Quierzy, Saint-Quentin-des-Prés, Saint-Quentin-en-Tourmont, Saint-Quentin-la-Motte-Croix-au-Bailly, Rochefoucauld, Saint-Quentin-de-Chalais, Rochefort, Yves (Charente Marítim), Thouars, Grassa, Les Santes Maries de la Mar, Niom, Saint-Quentin-Fallavier, Payns, Pargny-sur-Saulx. A més, també hi ha els municipis de Mayotte i Nova Caledònia, però la infotaula no està preparada per aquests. --V.Riullop WLM (parlem-ne) 11:45, 14 jul 2011 (CEST)

rtvmallorca

Et passo alguns enllaços que et poden demostrar la que la neutralització valoració no és tal: http://www.speriodistes.org/noticies-de-periodisme/1255-no-ho-facis-jose-manuel.html http://dbalears.cat/actualitat/balears/salom-tambe-apuja-el-sou-a-alts-carrecs.html http://mallorcaprogres.com/actualitat/mallorca/1918-el-consell-designa-al-liquidador-de-radio-televisio-de-mallorca http://mallorcaconfidencial.com/20110711_59348-nombrado-el-liquidador-de-la-rtv-de-mallorca.html el comentari anterior sense signar és fet per 88.31.52.145 (discussió • contribucions) 08:13, 12 jul 2011 (CEST).


Costa Brava

Molt bon dia,

em poso en contacte amb tú per recomanació de --Arnaugir .

Em presento, soc la Montse, i actualment estic editant el contingut de l'article Costa Brava a la Vikipèdia i tinc un problema amb les llicències per pujar noves imatges que no estan encara a Commons. Soc força nova a la Vikipèdia i reconec que el tema de pujar imatges, si no són un treball propi, se m'entravessa una mica. Les imatges que tinc intenció de pujar són del Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona i que m'han fet arribar. Em diuen són lliures de drets, però observant els condicionants de com pujar-les veig que no són un treball meu, no conec l'autor, ni l'any, no estan a la seva web (la del Patronat), tampoc al flickr... Em veig un garbuix per intentar pujar unes imatges de bona qualitat i que estiguin també a l'abast de tots els vikipedistes, i de fer-ho com cal. Es va demanar i està concedit en el seu dia, l'autorització de penjar els continguts del Patronat però no veig per enlloc del mail rebut, la llicència que ens pogueu recomanar d'aquestes imatges. Ja et dic que em veig en un garbuix.

Pots seguir la discussió a la plana de l'Arnaugir o a la meva --Montse Ferrer (disc.) 11:01, 13 jul 2011 (CEST)

Apreciaré moltíssim la teva ajuda,

--Montse Ferrer (disc.) 11:01, 13 jul 2011 (CEST)

França (Euroregió Pirineus-Mediterrània)

Hola. He vist que has ampliat les regions a Viquiprojecte:Monuments/Llistes. He buscat algun comentari al respecte a la pàgina de discussió del projecte, però no he trobat res. Voldria saber el motiu, doncs jo pensava que es limitava al territori catalano-parlant. Gràcies. Salutacions. --Albert Villanova del Moral (disc.) 16:45, 16 jul 2011 (CEST)

Centre d'Estudis Colombins

Hola Vicenç, he vist que vares crear aquest article fa temps. Te pareix que el podries millorar una mica i referenciar-lo? Gràcies, Pau Cabot · Discussió 10:52, 22 jul 2011 (CEST)

Vaig fer un esborrany en l'època calent d'en Colom per intentar centrar els temes. La veritat és que ara no m'hi puc dedicar. --V.Riullop WLM (parlem-ne) 12:04, 22 jul 2011 (CEST)

Catalunya Nord

Ok. No ho sabia. Em sembla bé com ho facis. Com has vist, havia categoritzat seguint la norma de la casa. Pau Cabot · Discussió 17:39, 2 ago 2011 (CEST)