Usuari Discussió:Arnaugir

Dreceres ràpides: navegació, cerca

Sobre aquest tauler

Benvinguts a la meva pàgina de discussió! Podeu dir-me el que vulgueu i us contestaré el més aviat possible. També em podeu contactar per privat per correu electrònic.

Arxius de discussió

Arxiu 1 (2006-2010) · Arxiu 2 (2010) · Arxiu 3 (2011) · Arxiu 4 (gener-juny 2012)· Arxiu 5 (juliol-desembre 2012)· Arxiu 6 (gener-juny 2013)· Arxiu 7 (juliol-desembre 2013)· Arxiu 8 (2014)· Arxiu 8 (2015-16 novembre 2016)
A partir d'aquí ja faig servir el nou sistema de discussió.

En clicar «Afegeix el tema», esteu acceptant les nostres Condicions d'ús i esteu alliberant irrevocablement el vostre text sota la llicència CC BY-SA 3.0 i la GFDL
Guixacantijoch (Discussiócontribucions)

He vist el meu nom en una llista d'autopatrullats, la veritat no tinc idea de que vol dir aquest concepte, algú m'ho pot aclarir Moltes gràcies

Guixacantijoch

Paucabot (Discussiócontribucions)

Viquipèdia:Usuaris autopatrullats.

Guixacantijoch (Discussiócontribucions)

Gràcies, no coneixia la terminologia. Espero ser acceptat en aquesta nova categoria.

Resposta a «Autopatrullat»
Enric (Discussiócontribucions)

En rodona.

Arnaugir (Discussiócontribucions)

Ok.

Resposta a «Unitats de mesura»

Hola, l'he liat a l'intentar borrar un enllaç que no tocaba...

1
Estudio calamar (Discussiócontribucions)

"Esta acción ha sido automáticamente identificada como errónea o dañina, y por tanto ha sido deshabilitada. Si crees que tu edición es legítima, por favor, ponte en contacto con un bibliotecario, e infórmale de lo que intentabas hacer. Una breve explicación acerca de por qué se ha deshabilitado la acción es: VANDALISMO - Usuario nuevo blanqueando artículos"

Hola Arnau, Volia canviar una foto. Hi he volgut enganxar un enllaç però m'he fet un bon embolic... Total, que ara no veig manera de treure la parrafada inconnexa d'enllaços que surt a la pàgina en castellà de Refree... per posar-hi una simple foto actualitzada i que no m'acusin de vandalisme!

Com ho puc arreglar?

Moltes gràcies, m

Resposta a «Hola, l'he liat a l'intentar borrar un enllaç que no tocaba...»
Panotxa (Discussiócontribucions)

El 16 de desembre comença la Gran Quinzena Anual de la Qualitat. Et convido a participar, i a apadrinar, si ho creus convenient, alguna categoria específica. Per al millor seguiment del volum d'edicions es recomana incloure #QQ16 en el resum d'edició. Si creus que hi ha coses a millorar, encara estem a temps! --Panotxa (disc.) 08:41, 4 des 2016 (CET)

Arnaugir (Discussiócontribucions)

Allà estarem, gràcies per organitzar-ho com sempre!

Resposta a «Quinzena de la Qualitat de 2016»
Ethra2016 (Discussiócontribucions)

Hola Arnau. Volia preguntarte com em converteixo en traductora de wiki del català al angles... l'article en angles del llibre dels fets q va dictar en Jaume I es indignant ja q no explica res de res. He traduït varies vegades l'article de la Wiki en català i hi ha sempre el mateix usuari q m'ho desfa....aquest usuari es membre del projecte wiki espanyol I tambe catala i començo a pensar q te obscurs motius politics per menyspreuar la historia I cultura catalana I per q no siguin traduits al angles la grandesa de la corona d'Aragó .. q puc fer?? Com denuncio aquest fet a la administracio??! Merci company!!

Resposta a «Llibre dels fets de Jaume I en la wiki anglesa»
Pau Colominas (Discussiócontribucions)

Proposta d'esborrament de la pàgina «Llista de sigles de tres lletres»

Hola Tewhffctfm8vhang,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Llista de sigles de tres lletres», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.

Resposta a «Proposta d'esborrament»
Kippelboy (Discussiócontribucions)

Hola. T'informem que, per motius aliens a l'organització, hem hagut de canviar les dates de la Viquitrobada d'enguany. Finalment se celebrarà els dies 26 i 27 de novembre al Museu Etnològic de València. La teva inscripció deia que volies venir però encara no podies confirmar. Esperem que aquestes noves dates facilitin la teva presència. Quedem a la teva disposició per a resoldre qualsevol dubte al respecte. Cordialment, Amical Wikimedia

92.177.88.19 (Discussiócontribucions)

vvvvvvv

Resposta a «Viquitrobada»
Museu Arxiu Cabrils i Centre Estudis Cabrilencs (Discussiócontribucions)

Hola Arnau,

Perque no podem penjar fotografies que documentin informació diversa?? Ens caldria una mica d'info en aquest sentit.

Moltes gràcies!!

Resposta a «Carrega d'imatges pròpies»
Rboadaf (Discussiócontribucions)

Bon dia,

Vas crear una pàgina de redirecció per a Circumloqui que redirigeix a Perífrasi i penso que la primera es podria omplir de contingut des del punt de vista de la psicolingüística. El circumloqui és un tipus d'alteració en la parla que es produeix en les afàsies anòmiques, d'origen neuronal per lesió en l'hemisferi dret, que impedeix a una persona trobar la paraula adequada per anomenar un objecte. Això li fa explicar els conceptes mitjançant frases descriptives, com per exemple, "Aquella cosa que tenim aparcada de quatre rodes" per dir "cotxe". Crec que hauria d'estar separat de la perífrasi com a figura retòrica literària.

Salut!

FranSisPac (Discussiócontribucions)

Perdó per ficar-m'hi però, a part que es pugui considerar una "alteració de la parla", segons el DIEC circumloqui equival (remet a) circumlocució = "Expressió per mitjà de moltes paraules d'allò que podria dir-se amb una o molt poques", sense connotacions clíniques.

Rboadaf (Discussiócontribucions)

Sí, sí, els dos termes poden ser utilitzats per al mateix concepte (de fet, és el mateix), per això no ho he editat directament, crec que és un assumpte molt subjectiu i per això volia debatre-ho abans de fer res. La única diferència és que en la figura retòrica és una pràctica intencionada amb un sentit literari i en les afàsies és un símptoma clínic no desitjat i molest. El que penso és que d'alguna forma s'ha de generar un contingut relacionat amb la psicolingüística, no sé si dins la mateixa pàgina, creant una pàgina nova o com. En diversos treballs d'aquest àmbit la paraula més utilitzada és circumloqui, d'aquí la meva proposta. Però no em sembla malament si s'afegeix un apartat dins Perífrasi.

Salut!

Arnaugir (Discussiócontribucions)

Rboadaf, endavant i fes el que creguis convenient :-)

Rboadaf (Discussiócontribucions)

Gràcies als dos,

Finalment he optat per afegir un apartat dins la pàgina.

A veure què us sembla...

Salut!

FranSisPac (Discussiócontribucions)

@Rboadaf: em sembla molt bé. Deixo par a l'@Arnaugir resumir i/o tancar aquest fil. (veuràs que a l'article li he fet una edició d'enllaços i categories que, si ets del ram mèdic, potser pots ajustar)

Resposta a «Circumloqui i Perífrasi»

Participeu en l'enquesta de satisfacció sobre Flow

1
MediaWiki message delivery (Discussiócontribucions)

Hola!

Com altres membres de la comunitat, esteu utilitzant Flow.

Un nombre creixent de comunitats està utilitzant Flow, o ho està considerant. Encara que no hi ha cap gran desenvolupament planejat per a Flow a curt termini, l'equip de Col·laboració de la Fundació Wikimedia segueix interessat en el projecte i en proveïr un millor sistema per a discussions estructurades.

Compartint les vostres opinions sobre Flow ens podeu ajudar a prendre decisions sobre les següents passes en aquest projecte. Què funciona bé? Què no funciona i caldria millorar?

Participeu en aquesta enquesta, la qual és administrada per un servei extern. No requereix el vostre correu o nom d'usuari. Llegiu la nostra política de privadesa.

Moltes gràcies per les vostres idees i opinions sobre Flow!

Trizek (WMF), en nom de l'equip de Col·laboració, 12:07, 7 set 2016 (CEST)

Resposta a «Participeu en l'enquesta de satisfacció sobre Flow»