Usuari Discussió:Arnaugir

Dreceres ràpides: navegació, cerca

Sobre aquest tauler

Benvinguts a la meva pàgina de discussió! Podeu dir-me el que vulgueu i us contestaré el més aviat possible. També em podeu contactar per privat per correu electrònic.

Arxius de discussió

Arxiu 1 (2006-2010) · Arxiu 2 (2010) · Arxiu 3 (2011) · Arxiu 4 (gener-juny 2012)· Arxiu 5 (juliol-desembre 2012)· Arxiu 6 (gener-juny 2013)· Arxiu 7 (juliol-desembre 2013)· Arxiu 8 (2014)· Arxiu 8 (2015-16 novembre 2016)
A partir d'aquí ja faig servir el nou sistema de discussió.

En clicar «Afegeix el tema», esteu acceptant les nostres Condicions d'ús i esteu alliberant irrevocablement el vostre text sota la llicència CC BY-SA 3.0 i la GFDL
Santanyiner (Discussiócontribucions)

Gràcies pel teu comentari Arnaugir! Estic acostumat al sistema americà i m'he errat.

Arnaugir (Discussiócontribucions)

no passa res, gràcies per la feina i si necessites res no dubtis en preguntar!

Resposta a «Separació decimal»
Manlleus (Discussiócontribucions)

Bones! Hi ha una votació d'esborrar pàgines en Viquipèdia:Esborrar pàgines/Propostes#Niko Bellic, es comenta perquè després de la vostra votació un o més usuaris han realitzat canvis substancials de la pàgina per a que sigui possible una revaloració del vot, si és així, voteu de nou o comenteu els punts clau per la seva millora, conserva o esborrament. Salutacions i gràcies per l'atenció!

Resposta a «Niko Bellic»
Panotxa (Discussiócontribucions)

El tema és si pots fer un bot que determinades categories de manteniment les ordeni per any enlloc de mes per les noves incorporacions, no que deixin d'estar darates, perquè la datació és una eina d'enorme importància en el manteniment

Arnaugir (Discussiócontribucions)

doncs diga'm quines vols organitzar per anys sense mesos, i ho faig.

Panotxa (Discussiócontribucions)

Deixa'm fer una cerca, vaig apuntar-ho en un paper que està en algun lloc al despatx

Arnaugir (Discussiócontribucions)

perfecte! ja diràs

Panotxa (Discussiócontribucions)

Les categories que mensualment es poden empaquetar amb data d'any i no de mes, atès el relatiu poc moviment que tenen son:

Categoria:Articles que necessiten un expert
Categoria:Articles incomplets
Categoria:Articles amb contingut evasiu
Categoria:Articles per desambiguar
Categoria:Articles amb estructura per millorar
Categoria:Articles obsolets‎
Categoria:Articles amb ortografia per millorar
Categoria:Articles amb enllaços externs per revisar
Categoria:Articles amb enllaços interns per millorar
Categoria:Articles amb enllaços externs no actius

Panotxa (Discussiócontribucions)

Recordatori

Arnaugir (Discussiócontribucions)

aviam si m'hi poso

Resposta a «datació plantilles manteniment»
Medol (Discussiócontribucions)

Novament hi ha diverses votacions per AdQ que ja es podrien arxivar amb el teu bot. Pel que fa a les tres llistes de monuments en votació, davant les diferències mostrades en la votació em sembla que el millor seria arxivar-les per manca de consens i ja està. Tu mateix, quan puguis. Gràcies

Arnaugir (Discussiócontribucions)

ara ho passaré!

Resposta a «AdQ»
Alzinous (Discussiócontribucions)

Hola Arnau, un usuari nou ha esborrat 2.700 octets a l'entrada Pilota Valenciana. Tinc certa sospita que podria ser vandalisme... He vist que ets un dels últims editors que han fet alguna intervenció en aquest article... potser podries donar-li una ullada.

Salutacions :)

Resposta a «Pilota valenciana»
Medol (Discussiócontribucions)

Bon dia! Quan tinguis un moment, aniria bé si pots passar passar el bot per arxivar algunes de les votacions per AdQ que ja han rebut els vots suficients. Gràcies per avançat!

Arnaugir (Discussiócontribucions)

sí, sóc fora per feina, demà torno (no tinc l'ordinador personal)

Medol (Discussiócontribucions)

Tranki, quan puguis.

Resposta a «AdQ»
Vriullop (Discussiócontribucions)

Aquest canvi en la sintaxi sparql no afecta en res, però fa el codi menys intel·ligible. Se t'acut alguna forma d'evitar-lo? Tant aquí com en les pàgines que inclouen la plantilla.

Resposta a «Puntets de codi»
Lfbonet (Discussiócontribucions)

Hola, em pregunto si em podries resoldre un parell de dubtes. M'expressaré amb supòsits, espero fer-ho amb claredat.

1. Si dins un article nou tractem un tema secundari que ja té entrada a la viquipèdia, és vàlid fer un resum i enllaçar a l'article ja existent, o seria preferible deixar només l'enllaç?

2. Si dins d'un article nou parlem d'un tema secundari (com una persona) que encara no té entrada a la viquipèdia, seria preferible fer un article nou, o podem incorporar-lo dins el mateix article?

Moltes gràcies, si no ha quedat clar fes-m'ho saber si et plau!

Arnaugir (Discussiócontribucions)

Hola Lfbonet! Et responc amb molt de gust.

  1. Té tot el sentit del món, i si t'hi fixes hi ha articles que tenen seccions d'aquest tipus i justament comencen amb un "Article principal: xxx". Per exemple: Electró#Partícules virtuals
  2. Caldria veure el cas, si la persona és admissible se li pot fer l'article. Si concretes més ho podem mirar. Recorda, però: 1) Viquipèdia:Conflicte d'interessos (si vols escriure sobre algú proper a tu).

Una abraçada

Lfbonet (Discussiócontribucions)

Moltes gràcies, Arnaugir, les teves respostes em són de molta ajuda!

Pel que fa al punt 2, les persones en qüestió són fotògrafs coneguts més aviat en l'àmbit local, i tot i que les fonts de les que disposo no són gaire nombroses, sé que són de fiar.

M'han sorgit un parell més de dubtes. Disculpa les molèsties!

3. Llegint, llegint he vist que a l'hora de pujar imatges no hi ha cap límit de mida, però existeix alguna recomanació que pugui fer servir?

4. El que diu un document original pot ser utilitzat com a font de referència?

Moltes gràcies de nou, una abraçada!

Arnaugir (Discussiócontribucions)

Hola

només recorda que les imatges han de ser lliures de drets d'autor (per exemple, si la imatge/foto l'has feta tu la pots pujar sense problemes).

Pel que fa al punt 4, depèn de què entenguis com a document original, de què es tracta? Et recomano que llegeixis Viquipèdia:Fonts fiables, que és el concepte que toques en aquest punt.

Fins ara!

Lfbonet (Discussiócontribucions)

Hola Arnaugir!

Gràcies pel consell sobre les imatges, ho tindrem molt en compte. Pel que fa al punt 4, amb documents originals em refereixo a documents d'arxiu, que diria que a les Fonts fiables no s'esmenten.

Han sorgit encara més dubtes, espero que no et sigui molta molèstia:

5. Si a la nova entrada parlem d'una persona que ja existeix, com per exemple, Tomàs Dolsa, i a l'entrada pensem posar més informació de la de la seva entrada original, què s'escauria fer?

Moltes gràcies!

Resposta a «Dubtes de novella»
37.133.87.151 (Discussiócontribucions)

Hola,

Una consulta: quin sistema feu servir per citar les referències bibliogràfiques? Aquest sistema està unificat a totes les entrades?

Gràcies!

Arnaugir (Discussiócontribucions)

Hola

sí, quan tu fas una citació bibliogràfica mitjançant el botó de la barra d'eines de l'editor, això ja incorpora les dades a una plantilla que unifica la citació en un format estàndard.

Resposta a «Referències bibliogràfiques»
Mcsmp (Discussiócontribucions)

Diria que els últims 3 mesos el teu bot està creant les categories "articles amb referències per millorar des de..." dins la categoria Categoria:Articles amb referències per millorar quan haurien d'estar dins de Categoria:Articles amb referències per millorar per data.

Arnaugir (Discussiócontribucions)

gràcies! mho miro quan pugui.

Resposta a «Petit problema bot»