Usuari Discussió:Arnaugir

Dreceres ràpides: navegació, cerca

Sobre aquest tauler

Benvinguts a la meva pàgina de discussió! Podeu dir-me el que vulgueu i us contestaré el més aviat possible. També em podeu contactar per privat per correu electrònic.

Arxius de discussió

Arxiu 1 (2006-2010) · Arxiu 2 (2010) · Arxiu 3 (2011) · Arxiu 4 (gener-juny 2012)· Arxiu 5 (juliol-desembre 2012)· Arxiu 6 (gener-juny 2013)· Arxiu 7 (juliol-desembre 2013)· Arxiu 8 (2014)· Arxiu 8 (2015-16 novembre 2016)
A partir d'aquí ja faig servir el nou sistema de discussió.

En clicar «Afegeix el tema», esteu acceptant les nostres Condicions d'ús i esteu alliberant irrevocablement el vostre text sota la llicència CC BY-SA 3.0 i la GFDL
Rboadaf (Discussiócontribucions)

Bon dia,

Vas crear una pàgina de redirecció per a Circumloqui que redirigeix a Perífrasi i penso que la primera es podria omplir de contingut des del punt de vista de la psicolingüística. El circumloqui és un tipus d'alteració en la parla que es produeix en les afàsies anòmiques, d'origen neuronal per lesió en l'hemisferi dret, que impedeix a una persona trobar la paraula adequada per anomenar un objecte. Això li fa explicar els conceptes mitjançant frases descriptives, com per exemple, "Aquella cosa que tenim aparcada de quatre rodes" per dir "cotxe". Crec que hauria d'estar separat de la perífrasi com a figura retòrica literària.

Salut!

FranSisPac (Discussiócontribucions)

Perdó per ficar-m'hi però, a part que es pugui considerar una "alteració de la parla", segons el DIEC circumloqui equival (remet a) circumlocució = "Expressió per mitjà de moltes paraules d'allò que podria dir-se amb una o molt poques", sense connotacions clíniques.

Rboadaf (Discussiócontribucions)

Sí, sí, els dos termes poden ser utilitzats per al mateix concepte (de fet, és el mateix), per això no ho he editat directament, crec que és un assumpte molt subjectiu i per això volia debatre-ho abans de fer res. La única diferència és que en la figura retòrica és una pràctica intencionada amb un sentit literari i en les afàsies és un símptoma clínic no desitjat i molest. El que penso és que d'alguna forma s'ha de generar un contingut relacionat amb la psicolingüística, no sé si dins la mateixa pàgina, creant una pàgina nova o com. En diversos treballs d'aquest àmbit la paraula més utilitzada és circumloqui, d'aquí la meva proposta. Però no em sembla malament si s'afegeix un apartat dins Perífrasi.

Salut!

Arnaugir (Discussiócontribucions)

Rboadaf, endavant i fes el que creguis convenient :-)

Resposta a «Circumloqui i Perífrasi»
Davidpar (Discussiócontribucions)

Hola Arnau! Creus que l'ArnauBot, entre la seva tasca de catalanització de plantilles, podria catalanitzar els més de 500 articles que utilitzen la plantilla "Birth date and age" per "Data naixement i edat"? Gràcies!

Arnaugir (Discussiócontribucions)

després ho programo!

Resposta a «Birth date and age»
Whatamidoing (WMF) (Discussiócontribucions)

Hello Arnaugir, I noticed that you have been using http:// to access the API with ArnauBot, rather than https:// This is going to break soon, because of changes to the API. You can find more information in this e-mail message. If you need help updating your code to use https:// , then you might be able to find some help at w:en:Wikipedia:Bot owners' noticeboard or on the mailing list. Good luck!

Arnaugir (Discussiócontribucions)

hello,

I Just fixed this yesterday. Thank you very much for warning me anyway. Cheers :)

Whatamidoing (WMF) (Discussiócontribucions)

Thanks for letting me know!

Resposta a «API change will break your bot»
Martí8888 (Discussiócontribucions)

Hola Arnaugir! Sóc l'usuari @Martí8888 i m'agradaria enllaçar la meva pàgina d'usuari a l'altra pàgina que tinc a la Viquipèdia en castellà, però resulta que, a diferència dels articles, no hi surt "afegir enllaços" sota l'apartat de llengües. Em podries dir com ho podria fer? Gràcies.

Arnaugir (Discussiócontribucions)

afegint al final de la pàgina [[es:Usuario:Martí8888]]. Abans els interwiki es posaven així!

Resposta a «Enllaços pàgina d'usuari»
Aidalova (Discussiócontribucions)

Hola Arnaugir, volia consultar-te perquè resulta que estava editant la pàgina Ot el bruixot, i quan volia ficar la plantilla {{Infotaula per posar la foto, no em sortia. Perquè? Si em poguessis ajudar, t'estaria molt agraïda. Gracies! --Aidalova (disc.) 11:58, 5 maig 2016 (CEST)

Arnaugir (Discussiócontribucions)

Hola

quina infotaula vols posar-hi? El millor és que la copïis d'un article similar i llavors l'emplenis. Perdona per no contestar abans, era fora.

Aidalova (Discussiócontribucions)

Hola

he provat de posar-li la infotaula del article Les aventures d'en Tintin, i al posar-li la foto no em surt.

Gràcies.

Arnaugir (Discussiócontribucions)

Posa-li ara i m'ho miro! :)

Aidalova (Discussiócontribucions)

Ja està posat

Arnaugir (Discussiócontribucions)

arreglat. Normalment les infotaules accepten el codi tal com tu el posaves, però aquesta sembla que es una mica més complicada. Per cert, que guapa l'estàtua. L'hauré d'anar a veure. Ot el bruixot em porta molts bons records!

Aidalova (Discussiócontribucions)

Moltes gràcies. ¿Veritat que si? Resulta que un dia estava al quiosc i vaig fullejar un llibre i vaig trovar un dibuix del Ot, llavors m'en vaig en recordar de seguida. ¡El còmic tan popular i divertit que mirava cuan era petita! Moltes gràcies per la teva ajuda, ara la pàgina ja està ben arreglada.

Resposta a «Plantilla i foto»
Ncasolivat (Discussiócontribucions)

Hola! He estat editant un article a la meva pàgina de proves, però no sé com publicar-lo definitivament. Si em poguessis ajudar em faries un favor. Moltíssimes gràcies!!

Arnaugir (Discussiócontribucions)

Hola

tens dues opcions: o ho crees un article i ho copies tot allà (així es perd l'historial i no és recomanable), o bé un cop a la pàgina de proves vas a la fletxeta de dalt a la dreta i apretes a Reanomenar. Allà has d'escollir "Espai principal" i donar-li el nom que vulguis a l'article.

Em sembla que per reanomenar has de ser autoconfirmada (és a dir, haver confirmat el teu compte amb el correu de verificació). Si no et surt l'opció diga-m'ho i faré el reanomenament jo mateix.

Ncasolivat (Discussiócontribucions)

Moltíssimes gràcies!!! Fet!!!

Arnaugir (Discussiócontribucions)

N'esperem molts més! :) si necessites res, avisa!

Resposta a «Publicat un artice»
Gerhidt (Discussiócontribucions)
Només queden 2 mesos per acabar la primera edició del Viquiprojecte:Efemèrides!!!! De moment, ja hem aconseguit convertir l'article Alçament de Pasqua en article de qualitat. Us animo a participar en la recta final. Gràcies!
Resposta a «Efemèrides»
Santanyiner (Discussiócontribucions)

Gràcies pel teu comentari Arnaugir! Estic acostumat al sistema americà i m'he errat.

Arnaugir (Discussiócontribucions)

no passa res, gràcies per la feina i si necessites res no dubtis en preguntar!

Resposta a «Separació decimal»
Manlleus (Discussiócontribucions)

Bones! Hi ha una votació d'esborrar pàgines en Viquipèdia:Esborrar pàgines/Propostes#Niko Bellic, es comenta perquè després de la vostra votació un o més usuaris han realitzat canvis substancials de la pàgina per a que sigui possible una revaloració del vot, si és així, voteu de nou o comenteu els punts clau per la seva millora, conserva o esborrament. Salutacions i gràcies per l'atenció!

Resposta a «Niko Bellic»
Panotxa (Discussiócontribucions)

El tema és si pots fer un bot que determinades categories de manteniment les ordeni per any enlloc de mes per les noves incorporacions, no que deixin d'estar darates, perquè la datació és una eina d'enorme importància en el manteniment

Arnaugir (Discussiócontribucions)

doncs diga'm quines vols organitzar per anys sense mesos, i ho faig.

Panotxa (Discussiócontribucions)

Deixa'm fer una cerca, vaig apuntar-ho en un paper que està en algun lloc al despatx

Arnaugir (Discussiócontribucions)

perfecte! ja diràs

Panotxa (Discussiócontribucions)

Les categories que mensualment es poden empaquetar amb data d'any i no de mes, atès el relatiu poc moviment que tenen son:

Categoria:Articles que necessiten un expert
Categoria:Articles incomplets
Categoria:Articles amb contingut evasiu
Categoria:Articles per desambiguar
Categoria:Articles amb estructura per millorar
Categoria:Articles obsolets‎
Categoria:Articles amb ortografia per millorar
Categoria:Articles amb enllaços externs per revisar
Categoria:Articles amb enllaços interns per millorar
Categoria:Articles amb enllaços externs no actius

Panotxa (Discussiócontribucions)

Recordatori

Arnaugir (Discussiócontribucions)

aviam si m'hi poso

Resposta a «datació plantilles manteniment»