Usuari Discussió:Arnaugir

Dreceres ràpides: navegació, cerca

Sobre aquest tauler

Benvinguts a la meva pàgina de discussió! Podeu dir-me el que vulgueu i us contestaré el més aviat possible. També em podeu contactar per privat per correu electrònic.

Arxius de discussió

Arxiu 1 (2006-2010) · Arxiu 2 (2010) · Arxiu 3 (2011) · Arxiu 4 (gener-juny 2012)· Arxiu 5 (juliol-desembre 2012)· Arxiu 6 (gener-juny 2013)· Arxiu 7 (juliol-desembre 2013)· Arxiu 8 (2014)· Arxiu 8 (2015-16 novembre 2016)
A partir d'aquí ja faig servir el nou sistema de discussió.

En clicar «Afegeix el tema», esteu acceptant les nostres Condicions d'ús i esteu alliberant irrevocablement el vostre text sota la llicència CC BY-SA 3.0 i la GFDL
Marraco (Discussiócontribucions)

Hola, és clar. De fet sempre he pensat que ho hauria de fer però no se m'activa l'opció de mode que pensava que no era autoritzat a marcar com a patrullada una reversió meva.

Com ho he de fer?

Salut

Resposta a «Petició rebuda»
Davdde (Discussiócontribucions)

Hola Arnau, entenc que el títol "Grup ortogonal" és més simple que "Grup ortogonal O(n), SO(n)" (Grup ortogonal) però el titol original cobria els casos "grup ortogonal (genèric) O(n)" i "grup ortogonal especial SO(n)" ... i no havia trobat una fòrmula més condensada de cobrir els 2 casos ...

salut.

David

Arnaugir (Discussiócontribucions)

Hola,

pot ser que em precipités, també ho vaig fer basant-me en els noms de l'article en altres llengües. Si us plau, desfés el reanomenament si ho creus necessari, sense problemes!

Agur!

Davdde (Discussiócontribucions)

Deixem-ho en aquesta formulació més simple de moment ...

salut, david

Resposta a «Grup ortogonal O(n), SO(n)»
Pere prlpz (Discussiócontribucions)

Quan tinguis una estona, ens aniria bé el codi del bot d'arreglar infotaules.

Arnaugir (Discussiócontribucions)

L'he posat a Usuari:ArnauBot/migrar. Era per migrar la infotaula de monarca. Aquest encara té poca casuística i crec que el podràs seguir bé. Com veuràs, el problema és fer el "diccionari" i els casos que cal fer coses estranyes (partir un paràmetre en dos, afegir un paràmetre entremig, etc).

Arnaugir (Discussiócontribucions)

També tinc un migrar_variant que fa una llista de cada paràmetre que no es troba (un sol cop). Aquest fa per cada article, els paràmetres que no s'han trobat. Però la migració funciona igual, només afecta al report.

Arnaugir (Discussiócontribucions)

@Pere prlpz si necessites res, avisa'm!!

Pere prlpz (Discussiócontribucions)

Ja hi comptava ;-)

M'he hagut de reciclar per la via ràpida amb el wikitools, que no havia fet servir mai, però em penso que me'n vaig sortint. Ara estic fent unes proves (a usuari:PereBot/proves) sense tocar gran cosa del programa a veure què falta per poder-lo engegar a l'espai principal.

Resposta a «Bot d'arreglar plantilles»
ReginaManresa (Discussiócontribucions)

Doncs moltes gràcies! Un privilegi, fer coses amb vosaltres

Arnaugir (Discussiócontribucions)

gràcies atu per la feina!! Endavant!

Resposta a «gràcies»
Dante8919 (Discussiócontribucions)

Hola Arnau, aqui Dante 8919. Em sembla que ha canviat el format, t'escric de nou, perquè crec que haurà canviat el sistema i possiblement no hagis rebut els dos darrers missatges que t'he enviat.

Crec que gràciies a les teves iinstruccions amb el primer cant he pogut enllestir el cant segon que em sembla que ja està corregit i llest. M''agradaria que li donessis un cop d'ull.

Gràcies

Dante8919

Arnaugir (Discussiócontribucions)

Hola Dante, aquests dies estic bastant ocupat i quasi no tinc temps. Li podries demanar a algú altre? Demana-ho a Viquipèdia:La taverna! Salut!

Resposta a «Cant segon de l'infern- Divina comèdia»
Doyle (Discussiócontribucions)

... que comentàvem ahir, vaig fer una extrapolació injustificada, perquè arran que havia vist que corregia el francés vaig pensar que ho feia en tots aquest casos encara que, com assenyales, no he trobat cap cas de anglés o d'altres. Gràcies per corregir-ho, estaré a l'aguait com em demanes per a veure si hi ha més casos. Salut.

Arnaugir (Discussiócontribucions)

A disposar :) Salutacions de part de l'ArnauBot!

Resposta a «Sobre el tema del bot i els accents...»
Prismetz (Discussiócontribucions)

Bé, el que m'has dit ja està sol·lucionat, tenia alguns dubtes, ho aplicaré a partir d'ara, gràcies per avisar-me! D'aquí endavant ho tindré en compte!

Resposta a «Gràcies!»
Cap més tema anterior