Usuari Discussió:Arnaugir

Salta a: navegació, cerca

Sobre aquest tauler

Benvinguts a la meva pàgina de discussió! Podeu dir-me el que vulgueu i us contestaré el més aviat possible. També em podeu contactar per privat per correu electrònic.

Arxius de discussió

Arxiu 1 (2006-2010) · Arxiu 2 (2010) · Arxiu 3 (2011) · Arxiu 4 (gener-juny 2012)· Arxiu 5 (juliol-desembre 2012)· Arxiu 6 (gener-juny 2013)· Arxiu 7 (juliol-desembre 2013)· Arxiu 8 (2014)· Arxiu 8 (2015-16 novembre 2016)
A partir d'aquí ja faig servir el nou sistema de discussió.

Fitxes de Viquipèdia de Animaniacs, Pinky and the Brain, Pinky, Elmyra and the Brain i Freakazoid!

1
Crigamon (discussiócontribucions)

Hola, Arnau. Voldria que busquesis fitxes de Viquipèdia de Animaniacs, Pinky and the Brain(en espanyol Pinky y Cerebro), Pinky, Elmyra and the Brain i Freakazoid! (espanyol: ¡Fenomenoide!) per intentar crear fitxes an català. Es possible?

Resposta a «Fitxes de Viquipèdia de Animaniacs, Pinky and the Brain, Pinky, Elmyra and the Brain i Freakazoid!»
Panotxa (discussiócontribucions)

El proper dissabte 16 comença la Gran Quinzena Anual de la Qualitat Ja pots anar apadrinar categories, i recorda que per un millor seguiment, s'ha previst usar l'etiqueta #QQ17. Agraït per endavant.

Konkordia (discussiócontribucions)

Ehem... gràcies per proposar-m'ho. He d'aprendre de com fer-ho i ho faré. Cordialment, Ricard

Resposta a «Quinzena de la Qualitat»
CarlesMartin (discussiócontribucions)

Hola, Arnau. Estava afegint infotaules a articles sobre tipus de vaixell, i he canviat la infotaula de Bot de Halkett, diria que la nova és més escaient, tot i que algun paràmetre no acaba de quadrar del tot. T'ho comento perquè com que és un AdQ teu, potser t'ho vulguis mirar. Salut!.

Resposta a «Bot de Halkett»
GuillemLloret (discussiócontribucions)

Bones Arnaugir, Estic buscant un mentor que em pugués ajudar amb un dubte... Vaig realitzar la pàgina de Filmin (https://ca.wikipedia.org/wiki/Filmin) a la Viquipèdia i vaig veure que hi faltava el logo o alguna fotografia. Abans d'agafar el seu logo i penjar-lo, coneixent que conté Copyright i no està sota la llicència Creative Commons, vaig contactar amb el portal de visionat de pel·lícules per tal que em donéssin alguna mena d'autorització. La qüestió és que m'han respost però ni un ni l'altre sabem de quina manera es pot autoritzar tot i que hem estat mirant-nos altres exemples com la pàgina d'Adidas. Espero que ens puguis ajudar. Moltíssimes gràcies! Guillem

KRLS (discussiócontribucions)

El logo de Filmin podria encabir-se dins: "Aquest fitxer només consisteix en formes geomètriques simples i/o text. Això no arriba al llindar de l'originalitat necessari per a que estigui protegit per drets d'autor, per tant, està en domini públic." Així doncs caldria allotjar la fotografia al dipòsit multimèdia Wikimedia Commons indicant les llicències: "PD-textlogo"-"Trademarked". Quan hagis penjat la imatge, vine aquí, passa'm l'enllaç i arreglo si escau.

GuillemLloret (discussiócontribucions)

https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Logo_Filmin.png

Moltes gràcies!

KRLS (discussiócontribucions)

Hola Guillem. Penso que el dibuix del gos si que té una originalitat, en conseqüència si que està protegit pels drets d'autor. Una versió del logo amb només les lletres si que seria vàlida. Pots penjar una versió nova del fitxer prement el botó "Carrega una nova versió d'aquest fitxer".

GuillemLloret (discussiócontribucions)

Fet.

https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Filmin_logo_detail.png

KRLS (discussiócontribucions)

Perfecte. Està molt bé.

Resposta a «Cercant un mentor»
Paucabot (discussiócontribucions)

Hola Arnau. T'escrivia per si podries fer un petit canvi al teu robot que crea les categories de manteniment mensuals. La majoria, estan quasi buides i seria molt més còmode organitzar-les per anys que per mesos.

Les úniques que deixaria per mesos són les que s'omplen amb desenes d'articles cada mes, que són:

Les altres, millor anuals, sinó les he de fer jo manualment i duen molta més feina de moure i esborrar.

Gràcies, Pau.

Arnaugir (discussiócontribucions)

Pau, m'ho apunt i quan tingui un moment ho canvio. Merci per avisar.

Arnaugir (discussiócontribucions)

@Paucabot Fet! En principi, a les que no m'has mencionat, l'ArnauBot només hi posarà un data=any. Tampoc es crearan les respectives categories mensuals. Les categories anuals s'hauran de crear a mà. Qualsevol cosa m'ho dius. Salut!!

Resposta a «Categories de manteniment»
Grup Mas i Mas (discussiócontribucions)

Bona tarda Arnau, soc nou a la viquipèdia i estic cercant ajuda per publicar amb cura i correctament diferents articles sobre espais i persones relacionadt amb l'entreteniment musical de la ciutat de Barcelona. Que em podries donar un cop de mà? Molt agraït igualment.

Resposta a «Cercant un mentor»
Lbartron (discussiócontribucions)

Feia temps que tenia ganes de col·laborar en aquest projecte que em sembla genial i finalment aprofitant que tinc uns dies tranquils al juliol i animada per la proposta #20000dones he començat traduint al català un article sobre Laia Abril. La qüestió és que hi ha molts errors i tot i que m'he llegit les normes d'estil i els consells per novells em surten molts dubtes. Em pots donar un cop de mà? Gràcies

Resposta a «Cercant un mentor»
107.178.42.15 (discussiócontribucions)

Bon dia, sóc, amb un altre estudiós alguerès, un dels màxims contributors a l'article Alguerès, especialment en gramatica i lèxic. Per tant don fe de la justesa total dels canviaments que he proposats i que haveu revertits. Tantes gràcies

https://ca.wikipedia.org/w/index.php?title=Alguer%C3%A8s&type=revision&diff=18566080&oldid=184395331843953318439533184395331843953318439533184395331843953318439533184395331843953318439533

Resposta a «Alguerès, canvis bons»
Socialmedia novell (discussiócontribucions)

Ens agradaria aprendre a utilitzar l'eina de viquipedia i la veritat és que anem una mica perduts. Si fossis tan amable podriem comentar els fonaments bàsics de l'us d'aquesta eina tan impresionant. Des de Cafès Novell volem cooperar i aportar articles biografics i historics de valor. Gracies!

Arnaugir (discussiócontribucions)

Hola, podeu contactar amb algú altre de Viquipèdia:Mentors, si us plau? darrerament estic una mica ocupat i no puc dedicar tot el temps que voldria a la Viqui. Moltes gràcies!

Resposta a «Contactar amb tu per aprendre»
95.60.97.119 (discussiócontribucions)

Hola Arnaugir,

Recentment he esborrat el contingut de la pàgina Cal Bernat per diferents motius:

1-La informació és d'una casa privada i se n'ha publicat la informació sense permís.

2-Les fotografies son privades sense permís d'ús i hi surten els propietaris, matricules dels vehicles, etc.

3-La informació que es consenteix el seu ús és la de la web de la generalitat

Per això prego no tornis a rehablilitar el contingut de la pàgina a no ser que sigui l'oficial, del contrari aplicarem les mesures legals que corresponguin davant les autoritats i emprendrem les mesures legals oportunes.

Gràcies.

Túria (discussiócontribucions)

He desfet els canvis de l'anònim provisionalment. Què n'opineu @Paucabot i @CarlesMartin, hi ha cap precedent semblant?

Paucabot (discussiócontribucions)

No acab de veure clar el que demana l'anònim. De moment, però, i per precaució, he llevat la foto en la que hi surt la matrícula i la persona (encara que no crec que no es pugui identificar ni la matrícula ni la persona).

@Vriullop: Com ho veus?

Vriullop (discussiócontribucions)

La informació és pública i publicada, no cal cap permís. Refaig l'únic paràgraf no referenciat sobre com s'hi arriba. En les fotos no hi veig cap persona identificable. La matrícula del cotxe es podria difuminar però ja és il·legible. L'únic problema seria si el fotògraf ha entrat en una propietat privada sense permís en lloc de fer les fotos des d'un espai públic. No sabem si la propietat està delimitada, si té algun avís de propietat privada, prohibit el pas o similar, o bé si el fotògraf té algun tipus de consentiment encara que implícit. En qualsevol cas és una qüestió de dret privat, no de drets d'ús de les fotos. Aviso a Isidre blanc. Més info a VP:Fotografies d'interiors.

95.60.97.119 (discussiócontribucions)

La propietat té un avís de propietat privada i delimitada amb filat. Totes les fotos han estat fetes des de l'interior de la finca, les fotos de l'exterior es poden prendre a 400 metres, on s'acaba la propietat.

Agraeixo les modificacions que heu fet, tot i això, i em torno a repetir, no estem d'acord amb la publicació de les fotografies. Aqui teniu l'exemple d'on es poden fer sense invaïr la propietat:

http://invarquit.cultura.gencat.cat/Cerca/Fitxa?index=0&consulta=&codi=17317

Gràcies.

CarlesMartin (discussiócontribucions)

Pel que fa a la informació de l'article, no veig perquè hauria de caldre el permís del propietari, (suposant que en aquest cas l'anònim ho sigui) per tal d'escriure informació sobre un edifici. Pel que fa a aquestes fotos, tampoc ens cal el permís del propietari de l'edifici per publicar-les. Una altra cosa diferent és que efectivament s'hagin pres amb o sense el permís del propietari, però això és un afer entre el propietari i el fotògraf. Si la foto té llicència lliure la podem publicar.

En la meva opinió en cap cas l'anònim hauria d'imposar unilateralment l'esborrat d'informació ni de fotos que no li agradin. I, en concret, pel que fa a les fotos, estaria bé saber què hi diu el seu autor.

Isidre blanc (discussiócontribucions)

Tinc un bon record de la meva visita a cal Bernat perquè l'amo de la casa em va atendre molt amablement. Vàrem mantenir una xerrada de més de mitja hora. Una de les coses que recordo més bé és que, en presentar-me dient que sóc de Torà, em va dir que ell a Torà tenia uns amics als quals jo també conec. La veritat és que va ser molt agradable. Inclús crec recordar (ja fa dos anys) que va sortir la seva senyora a parlar un moment. Ell em va ensenyar la font i la pallissa i les fotos les vaig prendre davant seu. Que no va ser una intrusió és evident: només cal veure com n'està de relaxat el gosset. I que l'amo també apareix en una foto. És d'aquelles persones a les quals m'agradaria tornar a saludar. No crec que qui presenta la queixa sigui l'amo.

95.60.97.119 (discussiócontribucions)

Justament, en cap moment es va advertir ni insinuar ni de bon troç que aquestes fotografies es fessin servir per fer una fitxa pública de la casa. També en teniem un bon record pero estem decebuts i emprenyats per l'engany.

95.60.97.119 (discussiócontribucions)

Va ser una conversa privada i unes fotografies no per la seva difusió. Si, som els propietaris.

Vriullop (discussiócontribucions)

Què et sembla si a la pàgina només hi deixem una fotografia? N'hi ha alguna que consideris acceptable?

Isidre blanc (discussiócontribucions)

Mai m'havia trobat en una situació tan desagradable. I em dol que parlin d'engany. Crec que el millor és treure totes les meves fotos de la pàgina. Prefereixo deixar una pàgina a la viquipèdia sense fotos que no pas veure tan enfadats i decebuts als de cal Bernat després d'una relació prou amistosa.

La setmana que ve o l'altra penso fer una sortida a Vilacireres. Aniré expressament a la Pedra i faré una foto de la masia des del castell o des de Sant Serni (tal com han insinuat). Servirà per documentar fotogràficament la pàgina i deixar el tema resolt.

Isidre blanc (discussiócontribucions)

Fet!

95.60.97.119 (discussiócontribucions)

Castell de la Pedra

"El Castell de La Pedra i les terres que l'envolten són propietat privada i cal demanar permís per accedir-hi a Cal Bernat degut als furts de les pedres que hi quedaven."

Al·lucinem...

Vriullop (discussiócontribucions)

Aquest és un tema diferent i estem en la pàgina de discussió d'un usuari. Ho trasllado a Discussió:Castell de la Pedra.

95.60.97.119 (discussiócontribucions)

El comentari es en referencia al lloc on s'ha anat a fer la fotografia, que també és una propietat privada

95.60.97.119 (discussiócontribucions)

la mateixa

CarlesMartin (discussiócontribucions)

Jo també m'havia fixat en la foto que en Pau havia llevat, en què està clar que no sembla pas massa estressat ni l'amo ni el gos. Després del comentari de l'Isidre, sembla clar que hem de mantenir les fotos també.

95.60.97.119 (discussiócontribucions)

Prego altre cop que no publiqueu les fotografies ni la informació, és d'un domicili particular i sense autorització.

Resposta a «Cal Bernat, una informació privada»