Usuari Discussió:Arnaugir

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

Benvinguts a la meva pàgina de discussió! Podeu dir-me el que vulgueu i us contestaré el més aviat possible. També em podeu contactar per privat per correu electrònic.

Arxius de discussió

Arxiu 1 (2006-2010) · Arxiu 2 (2010) · Arxiu 3 (2011) · Arxiu 4 (gener-juny 2012)· Arxiu 5 (juliol-desembre 2012)· Arxiu 6 (gener-juny 2013)· Arxiu 7 (juliol-desembre 2013)· Arxiu 8 (2014)· Arxiu 8 (2015-16 novembre 2016)
A partir d'aquí ja faig servir el nou sistema de discussió.

Voraviu (discussiócontribucions)

Hola @Arnaugir

M'he fixat que darrerament el robot @ArnauBot passa per pàgines que he creat i fa petits retocs: Robot estandarditza i catalanitza referències, catalanitza dates i fa altres canvis menors

He mirat els canvis que fa (no tinc ni idea de com treballa un bot) per procurar no fer els mateixos errors en un futur....però no ho acabo d'entendre. Totes les modificacions són idèntiques: afegeix un espai entre 'Data' i la data de la referència dels articles de la plantilla de referències. No sé si s'entén... les darreres modificacions les ha fet a les pàgines José Hawilla, Cornel Borbély, Nicolás Leoz Almirón, Informe Garcia i Chuck Blazer. Totes aquestes modificacions fetes a les 4 de la matinada d'avui.

Dóna-li un cop d'ull quan puguis. No sóc capaç de veure què faig malament.

Moltes gràcies,

Bon dia!


Arnaugir (discussiócontribucions)

Hola @Voraviu: doncs concretament, les 4 modificaciones que em comentes, són inútils per part de l'ArnauBot, ja que aquest espai no influeix en res, ni en el codi ni en la presentació de l'article.

El que fa l'ArnauBot a les referències (i que tens detallat a Usuari:ArnauBot) és, per exemple, traduir les dates si estan en anglès, francès o castellà; traduir noms de ciutats o llengües que no estiguin en català ; i traduir tot el codi de la plantilla en cas que s'hagi copiat directament d'una altra viquipèdia.

Intentaré depurar el codi perquè no faci aquest canvi "inútil", però de moment no en facis cas. Segueix amb la bona feina!

Salut!!! (i gràcies per avisar).

Voraviu (discussiócontribucions)

Moltes gràcies!

Resposta a «ArnauBot»
Natzbace (discussiócontribucions)

Hola Arnaugir, la pregunta era per a Judesba, que va ser qui va fer la modificació , però agrairia l'ajuda de qualsevol de vosaltres :)

Al principi vaig posar enllaços externs que ell va treure perquè, sembla ser, no es podien posar. M'agradaria saber com puc millorar l'article, sobretot per reescriure els fragments que no estàn ben redactats.

Moltes gràcies!

PD: volia respondre el teu comentari però m'ha sortit aquest missatge i m'he quedat una mica parada, no sé si ho he fet bé o no.

"This action has been automatically identified as harmful, and therefore disallowed. If you believe your action was constructive, please inform an administrator of what you were trying to do. A brief description of the abuse rule which your action matched is: Missatges ofensius"

Arnaugir (discussiócontribucions)

Bona tarda, he fet alguns retocs de redacció a l'article, fes-los un cop d'ull:

Salut!

Natzbace (discussiócontribucions)

Moltes gràcies!

La meva por era que l'article quedés massa curt d'informació, per això suposo que en vaig posar de més. Et sembla que hauria de treure alguna cosa més o refer?

Arnaugir (discussiócontribucions)

En la meva opinió hi ha massa informació que no és enciclopèdica. Millor un article curt amb la informació enciclopèdica pertinant que no un article llarg amb informació irrellevant. Però d'això se'n va aprenent amb el temps :)

El que no està clar d'aquest article és la seva rellevància enciclopèdica. Et recomano lectura de VP:ADMS, en tot cas jo mirant-ho per sobre crec que sí que és admissible. S'haurà de debatre.

Salut!!

Natzbace (discussiócontribucions)

Hola Arnaugir!

He cercat al termcat que hi ha una manera més acurada per referir-me al terme influencer: influencer: influenciador, influenciadora. Creus que és millor posar-ho amb la terminologia catalana?

Ara tinc aquest dubte,...


Moltes gràcies!

Arnaugir (discussiócontribucions)

totalment, si està adaptat al català, cal fer servir la forma pertinent. salut!

Natzbace (discussiócontribucions)

D'acord si, tens tota la raò. Per aquest motiu t'ho preguntava. D'altra banda, he fet alguns canvis en el text millorant l'ordre de rellevància i no pas cronològic per intentar que no sembli un curiculum. Si et sembla que hi puc afegir algun aspecte més, sisplau, estarè encantada de millorar-ho.


Gracies!

Natzbace (discussiócontribucions)

Hola de nou Arnaugir! Tinc un debat intern... Crec que potser hauria de treure del meu article la part on explicó els inicis a YouTube de la influenciadora. D'una banda penso que es informació important per saber de qui es tracta, pero de l'alta... Potser es aquesta informació la que no em permet donar rellevancia a l'artice. No n'estic gaire segura I per aixo et de mano consell.

Moltes gracies!

Arnaugir (discussiócontribucions)

Bon dia, una cosa és que el contingut i redacció de l'article sigui més o menys complet i tingui parts supèrflues, i l'altra és que l'article sigui admissible (veges VP:ADMS). Perquè sigui admissible, dient-ho ràpidament, hi ha d'haver fonts que en parlin (i és responsabilitat de l'editor aportar-les). Ara mateix això és el que està en dubte amb l'avís de dalt de tot de l'article.

SAlut

Natzbace (discussiócontribucions)

Gracies Arnaugir! Tens tota la Rao, finalment he decidit treure la info I deixar nomes enllaços a articles de revistes I algún diari , tot I que aixo suposava perdre dades. Tant de bo Ara desapareguin els avisos, si et sembla que Haig de modificar quelcom més avisam siusplau.

Molt agraida

Resposta a «pregunta per a principiants 2»
GIRONA19 (discussiócontribucions)

Hola Arnaugir. Ja som 2 viquipedistes gironins per aquí. Bon any!

Arnaugir (discussiócontribucions)

Hola @GIRONA19: en som uns quants més! espero veure't sovint per aquí, per qualsevol cosa no dubtis a escriure'm. Salut!

GIRONA19 (discussiócontribucions)

Gràcies! Que vegi bé!

GIRONA19 (discussiócontribucions)

Benvolgut Arnaugir,

Hi un usuari de la Viquipèdia en castellà: Strakhov que reverteix tot el contingut que faig malgrat que tot és correcte. Què hauria de de fer?

Gràcies!

Arnaugir (discussiócontribucions)

Bon dia @GIRONA19:.

No estic al cas de quins continguts t'estan revertint, però a causa de les meves desavinences amb algunes de les polítiques de la Viquipèdia en castellà (topònims, etc.) en general no m'hi involucro.

Salutacions!!

GIRONA19 (discussiócontribucions)

Fonamentalment topònims incorrectes.

Arnaugir (discussiócontribucions)

Doncs no t'hi facis mala sang perquè no hi ha res a fer ;)

GIRONA19 (discussiócontribucions)

La veritat és que a partir d'ara m'escarrassaré en fer canvis a la versió italiana en la qual conec l'idioma i no en faré més a la versió polititzada espanyola.

Arnaugir (discussiócontribucions)

o també et pots centrar en la catalana que ens hi falten mans. :)

Resposta a «Agraïment»

Sobre una edició teva del 2011 a "El cant dels ocells"

4
FranSisPac (discussiócontribucions)

En un dels múltiples canvis que vas fer a "El cant dels ocells" el 22 d'abril del 2011, concretament l'edició de les 16:11, hi incorporaves la frase «L'àlbum Tria i remena presenta 19 versions diferents de la cançó», però la referència a esdevingut invàlida i no he aconseguit trobar res que sustentés l'afirmació. L'elimino, però potser tu tens manera de referenciar-la i "reconstruir-la".

Arnaugir (discussiócontribucions)

Gràcies per avisar. Ara mateix no sabria pas on buscar-ho.

KRLS (discussiócontribucions)

No creus que seria millor afegir la plantilla {{Enllaç no actiu}} al final de la referència. Has cercat l'enllaç a Internet Archive? És plausible que un web de 2011 hagi desaparegut, però l'afirmació segueixi sent vàlida.

FranSisPac (discussiócontribucions)

@KRLS, "enllaç no actiu" és el primer que he pensat fer però, què permet dir que l'afirmació segueix sent vàlida? No ha estat una eliminació "precipitada". L'hi he dedicat un cert esforç, arribant a aquestes conclusions:

  1. No sembla existir un "àlbum Tria i remena" de Cavall Fort. Una cerca amb aquestes paraules sols dóna 2 resultats: l'entrada de l'article en qüestió de la Viquipèdia i el comentari d'un blog que, aparentment, recull la frase d'aquest.
  2. El Tria i remena ve a ser un encapçalament utilitzat per Cavall Fort, i per El Tatano (el Cavall Fort dels petits), per a les recomanacions de publicacions, libres, discos, etc.
  3. Per tant, com a mínim caldria reformular el "L'àlbum...".
  4. La frase "19 versions diferents", tal com apareix en l'article, semblaria referir-se a variants de la cançó quan, molt probablement, es tractaria de 19 interpretacions per part de músics o conjunts musicals diferents. Si així fos (caldria, precisament, verificar-ho) no és una informació rellevant, a no ser que se'n pugui obtenir la llista com a dada: sols informa que en algun lloc va aparèixer una llista concreta d'intèrprets, en aquest cas 19, quan podria haver-hi llistes amb qualsevol altra xifra.

És per tot plegat que he preferir treure-ho. Demano disculpes per no haver-ho explicat millor abans.

Resposta a «Sobre una edició teva del 2011 a "El cant dels ocells"»
Judesba (discussiócontribucions)
Feliç felicitat!
Tard, però... Desitjo que passis unes molt bones festes,
gaudeixis del temps compartit amb les persones que estimes,
i comencis el 2020 amb bon peu! ~ Judesba.
Resposta a «Bon solstici d'hivern!»
Arnaurs (discussiócontribucions)
Arnaugir (discussiócontribucions)

Hola @Arnaurs!! Aviam si aquesta tarda tinc un moment per fer-ho.


salut

Arnaugir (discussiócontribucions)

@Arnaurs Fet! aviam si entre els dos arnaus podem donar una empenta a les propostes d'AdQ i les avaluacions. Anem parlant!

Arnaurs (discussiócontribucions)

Gràcies! Miraré de fer unes quantes avaluacions aquests propers dies.

Arnaurs (discussiócontribucions)
Arnaurs (discussiócontribucions)
Leptictidium (discussiócontribucions)

Bona tarda, Arnaugir. Aprofito aquesta conversa sobre un tema similar per no iniciar-ne una de nova. Se t'acudeixen alguns usuaris que toquin el tema bàsquet per demanar-los que avaluïn i votin (segons els sembli millor) l'article "50 millors jugadors de la història de l'NBA"? Així podem tancar la votació, que ja porta més d'un any, en un sentit o en l'altre.

Arnaugir (discussiócontribucions)

ara he tornat de vacances. Ho miro!

Medol (discussiócontribucions)

Ja n'hi ha un altre amb els vots necessaris. Per altra banda, hi ha dues propostes que per manca de resposta del proponent s'haurien de retirar, si ho pots fer aniria molt bé. Aprofito per desitjar-te bones festes!

Resposta a «Propostes d'articles de qualitat»
Fxvm (discussiócontribucions)

Hola Arnau, sóc viquipedista (he fet uns pocs articles) i també professor de secundària. Aquest trimestre vaig engegar un projecte de creació d'articles amb els meus alumnes. Quan anàvem a editar vaig veure que teníem la IP de l'escola bloquejada per vandalisme( (195.77.240.82) a causa d'uns fets que deurien ocorrer l'any passat.


Què podem fer per resoldre això? Demà fem classe i no podrem fer res.

Arnaugir (discussiócontribucions)

Bon dia @Fxvm: he desbloquejat la IP. Potser és massa tard. Ho podies haver demanat a VP:PA. Salutacions!

Fxvm (discussiócontribucions)

Hola @Arnaugir, moltes gràcies! No ha estat tard!.

Resposta a «IP Bloquejada»

Què i com referenciar en articles sobre geografia

3
Contraix (discussiócontribucions)

Hola

He observat que has deixat algunes observacions en l'article "Vall de Rius". Agraint-te l'atenció et voldria comentar el meu punt de vista.

1.- Manca de referències. És cert. He afegit com a bibliografia el mapa de la zona, un llibre i he referenciat les altituds, l'únic fet que pot despertar algun comentari. Com has fet una segona passada i l'observació feta continua a la pàgina, ja no entec el criteri. Posant un mapa a la bibliografia n'hauria d'haver prou; si hom sap llegir un mapa, troba fàcilment tot el contingut geogràfic de l'article.I referenciar les altituds és un plus.

2.- Unificar l'article amb el del Parc d'Aigüestortes i Sant Maurici. No estic d'acord. L'article de la Vall de Rius forma part d'un projecte una mica més gran que és el de la Vall de Valarties, la capçalera de la qual inclou els articles ja fets de l'estany de Montcasau, els estanys de Ribereta, el Circ de Montardo, l'Ombrer de Montardo, el Circ de Restanca, la Vall de Rius i l'encara no fet, el Circ de Tòrt. Ho encabim tot a l'article del Parc?

Caldria unificar amb el Parc també els articles sobre el Circ de Saboredo i el Circ de Colomèrs? I els estanys de Ratera? I tota la munió de pics, tucs, tuques, puis, malls i colls situats al Parc, molts dels quals ja poblen la Viquipèdia? I els refugis, senders i estanys?

L'espai a unificar inclou també la zona perifèrica del Parc i/o les PEIN adjacents o és només el Parc pròpiament dit? Apliquem aquest criteri només al Parc d'Aigüestortes o també a tota la resta de Parcs (Alt Pirineu, Cadi-Moixerò, els Ports, etc..). En resum, no estic d'acord amb la proposta.

3.- Hi ha un tercer missatge a la secció de bibliografia. Usar com a bibliografia un mapa o el clàssic "Pallars-Aran" d'Agustí Jolís i Antònia Simó ho trobo totalment correcte. És bibliografia, no referència. No entenc el criteri.

Resumint: M'agradaria saber si existeix un criteri consolidat per l'ús sobre com referenciar en els articles de geografia. Una forma fàcil i entenedora és mostrar 5 o 6 articles sobre accidents geogràfics com serres o valls que marquin el canon a seguir. Gràcies!

Arnaugir (discussiócontribucions)

bon dia. Jo no he participat en dit article. Potser en @Paucabot o en @Medol que sí que ho han fet et podran ajudar. Aquests dies són convulsos i no sóc davant l'ordinador...


salut!!

Contraix (discussiócontribucions)

Disculpa l'error.

Resposta a «Què i com referenciar en articles sobre geografia»

Iaia de Cízic i altres microarticles aspirants a AdQ/Abo

1
Manlleus (discussiócontribucions)

Bones! Veig que en el seu temps vas votar/comentar a Iaia de Cízic per esdevenir AdQ, resulta que fa un any no teniem clar què fer amb aquests petits articles però hi ha una cosa clara, fallen en "completesa", el qual és una exigència i també en extensió, una recomanació. Com que en el cas de Iaia de Cízic i la distingida Timareta no compleixen els requisits mínims i veient el clar problema en articles futurs (en el cas de Iaia de Cízic està encallat fa un any), recomano no acceptar aquests articles per sistema en el procés de distinció i retirada dels actuals en procés i els distingits. Si volem desencallar el tema, recomano aquesta solució i canviar el vot a "objecció" en el de Iaia de Cízic i igual en les propostes de retirada i futurs articles similars d'ara en endavant. Atentament, --Manlleus (disc.) 10:59, 22 set 2019 (CEST)

Resposta a «Iaia de Cízic i altres microarticles aspirants a AdQ/Abo»
Maria Fullana de València (discussiócontribucions)

Continue, salut!! m.

Resposta a «Gràcies a tu!!»