Usuari Discussió:Arnaugir

Jump to navigation Jump to search

Sobre aquest tauler

Benvinguts a la meva pàgina de discussió! Podeu dir-me el que vulgueu i us contestaré el més aviat possible. També em podeu contactar per privat per correu electrònic.

Arxius de discussió

Arxiu 1 (2006-2010) · Arxiu 2 (2010) · Arxiu 3 (2011) · Arxiu 4 (gener-juny 2012)· Arxiu 5 (juliol-desembre 2012)· Arxiu 6 (gener-juny 2013)· Arxiu 7 (juliol-desembre 2013)· Arxiu 8 (2014)· Arxiu 8 (2015-16 novembre 2016)
A partir d'aquí ja faig servir el nou sistema de discussió.

CarlesMartin (discussiócontribucions)

Què dius que has fet?. No has d'embrancar-te en coses d'escacs, són un vici, i després no en pots sortir i acabes malament, com jo!. Sobre el tema Magnus, naturalment, hauria de ser de qualitat, sí, sobretot perquè en anglès ja ho és, i és d'on el vaig traduir en gran part fa uns anys. Ara falta actualitzar-lo bastant, pel periode 2016-2018 bàsicament. Tenia intenció d'anar fent a poc a poc, la veritat és que no tinc un temps excessiu actualment, així que no em puc embarcar en grans projectes. Tu mateix, si vols anar traduint de l'anglès les parts que a nosaltres ens falten, endavant. Jo també tinc intenció d'anar retocant coses del Magnus en els propers dies. Salut!.

Arnaugir (discussiócontribucions)

Gràcies! I merci per l'avís, hahaha! Potser t'hi faig un cop de mà. Felicitats per la feina.

Resposta a «Magnus»
2.137.88.228 (discussiócontribucions)

Bona tarda,

em dic Maria Lluïsa Faxedas Brujats i he vist que tinc una entrada a la Viquipèdia, que no vaig fer jo, i en la que hi ha varis errors. N'he corregit algun, però principalment voldria canviar la informació que surt a la part dreta de la pàgina, en el requadre de text que té el meu nom, perquè és incorrecta. Principalment vull esborrar tota referència a partit politic, ja que no hi tinc cap vinculació. I també treure això de 43/44, perquè o es té una edat o una altra, és ridícul Com es fa? Ho podeu fer vosaltres? Moltes gràcies, Lluïsa

Arnaugir (discussiócontribucions)

Hola Maria Lluïsa,

benvinguda a la Viquipèdia. Anem per parts:

  • Gràcies per les contribucions. Ja he vist que són correccions menors, però per si de cas, et deixo la política de Viquipèdia:Conflicte d'interessos perquè li facis un cop d'ull.
  • Segons les referències actuals de l'article (que semblen correctes), vas ser regidora de l'ajuntament entre 2003 i 2011. Desconec si actualment estàs vinculada al PSC, el que es pot fer és posar entre parèntesis la data del càrrec (2003-2011)
  • El tema del 43/44 té una explicació, que no és ridícula: com que només s'ha informat de l'any de naixement, matemàticament no es pot saber si en aquest moment tens 43 o 44 anys.
  • El dia 29 d'aquest mes celebrem una Viquimarató a la facultat de Lletres de la UdG - no sé si n'estàs al cas, però si véns, ens coneixerem, donaré una introducció a la Viquipèdia i també farem una marató d'edició. Ens hi veiem? +info: Viquipèdia:V Nit de la Llengua al Món Digital

Anem parlant, i espero veure't col·laborant en l'enciclopèdia!

Salutacions

Resposta a «Cercant un mentor»
Rei Momo (discussiócontribucions)

Buenas dias, querido Arnaugir, como estàs? Yo voi bien!

Por favor, podrias dar un contextito en esta pagina que he abierto? Solamente 4 minutos. Muchas gracias por todo!!!

Arnaugir (discussiócontribucions)

no hay problema, ahora mismo. Saludos

Rei Momo (discussiócontribucions)

Grazie mille, querido, hasta luego!!!

Resposta a «Elena Ornella Paciotti»
BQUB1819-CPalom (discussiócontribucions)

Bona nit, He tingut problemes amb la publicació d'imatges perquè crec que he confós el que significa afegir fotografies a una pàgina en construcció i penjar-les al Wikipedia Commons. Recentment he afegit imatges que jo creia (sense haver-me'n informat prou, segur) que podien considerar-se meves per haver-les modificat respecte de les originals. He intentat referenciar-les, de tota manera, però sembla que no he proporcionat la informació de les fonts i els autors de forma adequada o suficient... La qüestió és que no tenia present que el fet de penjar-les era tant definitiu, i ara no sé com solucionar-ho. Hi ha alguna manera de corregir-ho o simplement no puc utilitzar aquestes imatges lliurement? En el cas que siguin prohibides, què hauria de fer? Qualsevol ajuda seria profundament agraïda. Moltes gràcies!

BQUB1819-CPalom (discussiócontribucions)
Arnaugir (discussiócontribucions)

Bona tarda,

qualsevol fitxer que es penja a Commons ha de ser lliure de drets. El cas del fitxer que ens ocupa no sembla que ho sigui, d'aquí ve la proposta d'esborrat a la qual enllaces. En cas que sigui un contingut lliure, caldria que hi posessis la llicència adequada.

Quan dius "un arxiu de pdf penjat al domini públic" a què et refereixes?

Salut,

BQUB1819-CPalom (discussiócontribucions)

Segurament no he fet servir bé l'expressió perquè deu ser més complicat del que arribo a entendre...

Ho deia perquè el primer cop que vaig accedir a l'article va ser entrant a un enllaç directe a pdf des de Google, i perquè després quan ja el vaig trobar al PubMed hi era sense cap especificació de la llicència (quan tots tenen alguna indicació o algun enllaç per demanar permís a la revista). He seguit buscant la manera de consultar-ho amb la revista, perquè les normes generals del PubMed diuen això:

Articles and other material in PMC usually include an explicit copyright statement. In the absence of a copyright statement, users should assume that standard copyright protection applies, unless the article contains an explicit statement to the contrary. In case of doubt, contact the journal publisher to verify the copyright status of an article.

Però no trobo la manera, la revista British Journal of Experimental Pathology ja no existeix amb aquest nom i no sé com obtenir les dades de llicència... https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/13250116

Gràcies de nou,

Arnaugir (discussiócontribucions)

Hola company/a,

primer de tot, felicitats per les teves contribucions, si tens més dubtes pregunta'm sense problemes.

Respecte al tema de la discussió, segons el que diu el text, si no diu explícitament que el contingut és lliure de drets, es considera que està protegit per drets d'autor (com qualsevol contingut d'internet, d'altra banda). Els drets prescriuen al cap d'un temps, però essent del 1955 no crec que sigui el cas. Faig ping a en @Pere prlpz que està més al cas d'aquests temes perquè ens dongui un cop de mà.

salut,

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Benvingut a la Viquipèdia, @BQUB1819-CPalom

Veient el text de la imatge, és un fragment i una figura d'un article publicat en una revista britànica el 1955. Els drets d'autor al Regne Unit duren fins 70 anys després de la mort dels autors, cosa que no deu haver passat encara perquè no han passat ni 70 anys de la data de publicació.

Que es pugui consultar lliurement no vol dir que sigui del domini públic. Una obra és de domini públic quan ningú hi té cap dret d'autor, cosa que pot passar, per exemple, si ha transcorregut prou de temps o si l'autor ha alliberat voluntàriament tots els seus drets.

El dret de deixar accedir (o sigui, llegir i veure, en aquest cas) l'obra a qui vulguin és només un dels drets que tenen els autors. Que els autors (o més probablement, les editorials a les que els autors van cedir part dels seus drets el 1955) hagin decidit fer ús d'aquest dret deixant accedir a qualsevol a l'article, no vol dir que hagin renunciat a cap altre dels seus drets, com el de copiar la imatge, modificar-la o publicar-la en un altre lloc.

El fet que tu modifiquis la imatge com a molt pot portar a que en facis una obra derivada, sobre la qual tenen drets tant l'autor de l'obra original com l'autor de la modificació, de manera que tampoc la podries fer servir.

Aleshores, diria que no hi ha cap manera viable de publicar aquesta imatge sota una llicència lliure i fer-la servir a la Viquipèdia.

Em sap greu.

BQUB1819-CPalom (discussiócontribucions)

D'acord... Moltes gràcies de tota manera...

Resposta a «Cercant un mentor»
85.61.110.157 (discussiócontribucions)

Molta gent no sap que u2 no es pronuncia udos, sino "iutu" que significa tu també, crec que es important marcarho a primera linea

Arnaugir (discussiócontribucions)

estic d'acord amb afegir la pronunciació a la introducció.

Resposta a «TuTambe»
ULP-GI (discussiócontribucions)

Bon dia. He creat una entrada (José Miguel Pueyo Cabo) amb l'usuari ULP-Gi. Com puc afegir una altra entrada (per exemple Associació de Psicoanàlisi ULP-Gi)? Moltes gràcies per endavant.

Resposta a «Cercant un mentor»
JUAN BLAS tenerife (discussiócontribucions)

Hola, disculpa que no sepa hablar catalán, vi que el otro dia me agradecistes por mi edición en la página de traducción de ADs, al igual que después me fije que el proyecto está un poco abandonado. Yo soy el que ha editado la mayor parte del artículo Club Deportivo Tenerife, y lo he presentado a destacado (por ahora va bien). También he visto que tienes muchos artículos buenos y destacados, por lo que, ¿Podrías convertir el artículo Club Deportivo Tenerife en bueno o destacado?. Gracias

Arnaugir (discussiócontribucions)

Hola compañero, enhorabuena por el artículo en es-wiki. Veré si encuentro tiempo para traducirlo, aunque no es que sea un tema de especial interés para mí :)

saludos!!

Resposta a «Club Deportivo Tenerife»
Manlleus (discussiócontribucions)

Merci per afegir les noves llunes descobertes, haurem de fer una mica d'actualització als articles relacionats o els que en connectin. Salutacions!

Arnaugir (discussiócontribucions)
Arnaugir (discussiócontribucions)
Arnaugir (discussiócontribucions)

Plantilla:Satèl·lits de Júpiter Fet!

Manlleus (discussiócontribucions)
Manlleus (discussiócontribucions)

diria que "Cronologia del descobriment dels planetes del sistema solar i dels seus satèl·lits naturals" ja ho tenim oi?

Arnaugir (discussiócontribucions)

si ja el vaig fer :)

Resposta a «Llunes de Júpiter»
Greti85 (discussiócontribucions)

Buenas, he observado que has revertido mi edición en este artículo. Si te fijas en el historial de ediciones y en mis cambios, podrás ver que tan solo estaba revirtiendo una edición vandálica de un usuario anónimo, así que procedo a restaurar mis cambios. Perdón por expresarme en castellano, pero todavía me cuesta comunicarme en catalán con soltura. ~~~~

Arnaugir (discussiócontribucions)

Disculpa compañero, lo vi mal... alguna se me tiene que colar :)

Greti85 (discussiócontribucions)

No pasa nada. Con tantas ediciones arbitrarias... Al final uno ya ni ve xD

Por cierto, me gusta mucho tu página de discusión. Así da gusto tenerlo todo organizado.

Resposta a «Secció àuria»
David.MrClay (discussiócontribucions)

Bon dia, penso que és una errada posar com a nacionalitat la catalana. Més enllà de la ideologia i del respectable desig que Catalunya sigui una nació, la realitat, ara mateix, és que no ho és pas. Fer de Viquipèdia una plataforma política és, al meu parer, una errada que porta a la endogàmia informativa i a la residualitat com a font creïble, i per això vaig modificar aquesta dada. Dir nacionalitat catalana és el mateix que dir cavall volador. No existeix, per molt que t´agradin els cavalls voladors i per molt que somiïs amb tindre un. Si pots modificar una dada real i substituïrla per una idea política, el falsejament no té límits, pots inventar qualsevol altre cosa de la vida d´aquesta escriptora tot i fent-la passar pel filtre de la teva ideologia.

Resposta a «Nacionalitat Empar Moliner»