Usuari Discussió:Arnaugir

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

Benvinguts a la meva pàgina de discussió! Podeu dir-me el que vulgueu i us contestaré el més aviat possible. També em podeu contactar per privat per correu electrònic.

Arxius de discussió

Arxiu 1 (2006-2010) · Arxiu 2 (2010) · Arxiu 3 (2011) · Arxiu 4 (gener-juny 2012)· Arxiu 5 (juliol-desembre 2012)· Arxiu 6 (gener-juny 2013)· Arxiu 7 (juliol-desembre 2013)· Arxiu 8 (2014)· Arxiu 8 (2015-16 novembre 2016)
A partir d'aquí ja faig servir el nou sistema de discussió.

Fxvm (discussiócontribucions)

Hola Arnau, sóc viquipedista (he fet uns pocs articles) i també professor de secundària. Aquest trimestre vaig engegar un projecte de creació d'articles amb els meus alumnes. Quan anàvem a editar vaig veure que teníem la IP de l'escola bloquejada per vandalisme( (195.77.240.82) a causa d'uns fets que deurien ocorrer l'any passat.


Què podem fer per resoldre això? Demà fem classe i no podrem fer res.

Arnaugir (discussiócontribucions)

Bon dia @Fxvm: he desbloquejat la IP. Potser és massa tard. Ho podies haver demanat a VP:PA. Salutacions!

Resposta a «IP Bloquejada»

Què i com referenciar en articles sobre geografia

3
Contraix (discussiócontribucions)

Hola

He observat que has deixat algunes observacions en l'article "Vall de Rius". Agraint-te l'atenció et voldria comentar el meu punt de vista.

1.- Manca de referències. És cert. He afegit com a bibliografia el mapa de la zona, un llibre i he referenciat les altituds, l'únic fet que pot despertar algun comentari. Com has fet una segona passada i l'observació feta continua a la pàgina, ja no entec el criteri. Posant un mapa a la bibliografia n'hauria d'haver prou; si hom sap llegir un mapa, troba fàcilment tot el contingut geogràfic de l'article.I referenciar les altituds és un plus.

2.- Unificar l'article amb el del Parc d'Aigüestortes i Sant Maurici. No estic d'acord. L'article de la Vall de Rius forma part d'un projecte una mica més gran que és el de la Vall de Valarties, la capçalera de la qual inclou els articles ja fets de l'estany de Montcasau, els estanys de Ribereta, el Circ de Montardo, l'Ombrer de Montardo, el Circ de Restanca, la Vall de Rius i l'encara no fet, el Circ de Tòrt. Ho encabim tot a l'article del Parc?

Caldria unificar amb el Parc també els articles sobre el Circ de Saboredo i el Circ de Colomèrs? I els estanys de Ratera? I tota la munió de pics, tucs, tuques, puis, malls i colls situats al Parc, molts dels quals ja poblen la Viquipèdia? I els refugis, senders i estanys?

L'espai a unificar inclou també la zona perifèrica del Parc i/o les PEIN adjacents o és només el Parc pròpiament dit? Apliquem aquest criteri només al Parc d'Aigüestortes o també a tota la resta de Parcs (Alt Pirineu, Cadi-Moixerò, els Ports, etc..). En resum, no estic d'acord amb la proposta.

3.- Hi ha un tercer missatge a la secció de bibliografia. Usar com a bibliografia un mapa o el clàssic "Pallars-Aran" d'Agustí Jolís i Antònia Simó ho trobo totalment correcte. És bibliografia, no referència. No entenc el criteri.

Resumint: M'agradaria saber si existeix un criteri consolidat per l'ús sobre com referenciar en els articles de geografia. Una forma fàcil i entenedora és mostrar 5 o 6 articles sobre accidents geogràfics com serres o valls que marquin el canon a seguir. Gràcies!

Arnaugir (discussiócontribucions)

bon dia. Jo no he participat en dit article. Potser en @Paucabot o en @Medol que sí que ho han fet et podran ajudar. Aquests dies són convulsos i no sóc davant l'ordinador...


salut!!

Contraix (discussiócontribucions)

Disculpa l'error.

Resposta a «Què i com referenciar en articles sobre geografia»
Arnaurs (discussiócontribucions)
Arnaugir (discussiócontribucions)

Hola @Arnaurs!! Aviam si aquesta tarda tinc un moment per fer-ho.


salut

Arnaugir (discussiócontribucions)

@Arnaurs Fet! aviam si entre els dos arnaus podem donar una empenta a les propostes d'AdQ i les avaluacions. Anem parlant!

Arnaurs (discussiócontribucions)

Gràcies! Miraré de fer unes quantes avaluacions aquests propers dies.

Arnaurs (discussiócontribucions)
Arnaurs (discussiócontribucions)
Leptictidium (discussiócontribucions)

Bona tarda, Arnaugir. Aprofito aquesta conversa sobre un tema similar per no iniciar-ne una de nova. Se t'acudeixen alguns usuaris que toquin el tema bàsquet per demanar-los que avaluïn i votin (segons els sembli millor) l'article "50 millors jugadors de la història de l'NBA"? Així podem tancar la votació, que ja porta més d'un any, en un sentit o en l'altre.

Arnaugir (discussiócontribucions)

ara he tornat de vacances. Ho miro!

Resposta a «Propostes d'articles de qualitat»

Iaia de Cízic i altres microarticles aspirants a AdQ/Abo

1
Manlleus (discussiócontribucions)

Bones! Veig que en el seu temps vas votar/comentar a Iaia de Cízic per esdevenir AdQ, resulta que fa un any no teniem clar què fer amb aquests petits articles però hi ha una cosa clara, fallen en "completesa", el qual és una exigència i també en extensió, una recomanació. Com que en el cas de Iaia de Cízic i la distingida Timareta no compleixen els requisits mínims i veient el clar problema en articles futurs (en el cas de Iaia de Cízic està encallat fa un any), recomano no acceptar aquests articles per sistema en el procés de distinció i retirada dels actuals en procés i els distingits. Si volem desencallar el tema, recomano aquesta solució i canviar el vot a "objecció" en el de Iaia de Cízic i igual en les propostes de retirada i futurs articles similars d'ara en endavant. Atentament, --Manlleus (disc.) 10:59, 22 set 2019 (CEST)

Resposta a «Iaia de Cízic i altres microarticles aspirants a AdQ/Abo»
Maria Fullana de València (discussiócontribucions)

Continue, salut!! m.

Resposta a «Gràcies a tu!!»
Vriullop (discussiócontribucions)
Arnaugir (discussiócontribucions)

Hola Vicenç, disculpa, he estat força desconnectat per temes laborals. Aquest dissabte li faig un cop d'ull amb calma.

Salut!!

Resposta a «Muralles de Girona»

Presa de decisió «tancament» de la Viquipèdia

2
Toniher (discussiócontribucions)

Com a viquipedista molt actiu m'agradaria poder convidar-te a que puguis donar el teu punt de vista en aquesta presa de decisió. Gràcies!

Toniher (discussiócontribucions)

Benvolgut, com a administrador de JS et demanaria si pots donar un cop de mà a @Townie per poder implementar la decisió votada. Gràcies!

Resposta a «Presa de decisió «tancament» de la Viquipèdia»

De res, Arnau (Yeza?); gràcies a tu!!, Maria

1
Maria Fullana de València (discussiócontribucions)

Gràcies a tu!!, m.

Resposta a «De res, Arnau (Yeza?); gràcies a tu!!, Maria»
Lanxana (discussiócontribucions)

Bon dia, he començat a pujar fotos a Commons i tinc uns quants dubtes, em pots donar un cop de mà o indicar-me amb qui puc contactar perquè revisi el que porto fet? Gràcies!

Arnaugir (discussiócontribucions)
Resposta a «Cercant un mentor»
Parouger 616 (discussiócontribucions)

Estic cercant un mentor perquè m'ajudi amb els meus projectes a la Viquipedia i m'han sugerit a tu.

M'agradaria molt que siguis el meu mentor, gràcies.

Arnaugir (discussiócontribucions)

Hola company, cap problema! Què necessites??

Parouger 616 (discussiócontribucions)

Tinc uns quants projects en mitja edició: Equinodèrids, Cicloràgids i Cephalorhyncha. Aquest últim falta ficar-li les "ref" i no se ficar-li la llista de referències, podries ficar-la, siusplau? Quan ho faig jo i li fico les referències em surt el primer punt i no es fica.


Gracies.

Arnaugir (discussiócontribucions)

Hola,

ara mateix no hi ha cap referència a l'article, per tant, encara que afegeixis la llista, no s'hi mostrarà res. Com estàs afegint les referències?

Parouger 616 (discussiócontribucions)

Hola,


Fico la llista de referencies al seu apartat i fico les referencies a cada espècie ficant-hi: {{ref| (el nom de la persona) | (any)}} al mode editor de codi. Aixi les he afegit a els altres articles: Equinodèrids i Cicloràgids. Però amb les llistes de referències dels altres apartats m'hi havia ajudat un altre usuari (Lepticidium).


Parouger 616 ha amagat aquest apunt (historial)
Arnaugir (discussiócontribucions)

LEs referències dels altres articles estan amb {{sfn}}. Però això és la manera "avançada". Per què no fas servir l'editor visual? Amb el botó de citar referència, és molt fàcil afegir-les...

Parouger 616 (discussiócontribucions)

OK,


Però, com ho faig?


Townie (discussiócontribucions)

(Perdoneu que m'hi fiqui!)

@Parouger 616: No sé si a dalt de tot, al costat de "Mostra", "Modifica el codi" i "Mostra l'historial" t'apareix una altra pestanya on hi diu només "Modifica". Des d'allà pots activar l'editor visual. Alternativament, si no ho tinguessis, pots començar a editar tal com ho fas ara, i a dalt a la dreta del requadre on pots escriure hi apareix un llapis. Clicant-lo, desplegues un menú on pots seleccionar l'editor visual.

Per cert, benvingut a la Viquipèdia, i no et preocupis massa si el principi ho trobes tot plegat una mica enrevessat. Tots ens hi acabem habituant!

Parouger 616 (discussiócontribucions)

Hola,


Gracies, però ja ho sabia perquè he tingut més de 3 contes i he editat més de 15 pàgines.

Townie (discussiócontribucions)

Perdó, pensava que et referies a activar l'editor visual. Per afegir les referències amb l'editor visual, simplement clica a "Cita" i omples el formulari que t'apareixerà.

Parouger 616 (discussiócontribucions)

o sigui, el nom i l' any?

Parouger 616 (discussiócontribucions)

Perdò, però estic creant un article per a fer coneixer el mapping, però m'he quedat sense informació, em podeu ajudar @Arnaugir i @Townie? Es un tema difícil de trobar, ho sigui que no esteu obligats a ajudar.

Arnaugir (discussiócontribucions)

Hola Parouger 616, recorda que per crear un article hi has d'aportar les fonts que en verifiquin la informació (Viquipèdia:Citau les fonts). En el cas del teu article, no hi ha cap referència. Seria el primer pas, buscar-les per millorar i ampliar l'article. Amb el que hi ha ara, no s'entén res de res.

SAlut

Parouger 616 (discussiócontribucions)

OK, el podriau esborrar, siusplau.


Gracies

Resposta a «Cercant un mentor»