Usuari Discussió:Arnaugir

Dreceres ràpides: navegació, cerca

Sobre aquest tauler

Benvinguts a la meva pàgina de discussió! Podeu dir-me el que vulgueu i us contestaré el més aviat possible. També em podeu contactar per privat per correu electrònic.

Arxius de discussió

Arxiu 1 (2006-2010) · Arxiu 2 (2010) · Arxiu 3 (2011) · Arxiu 4 (gener-juny 2012)· Arxiu 5 (juliol-desembre 2012)· Arxiu 6 (gener-juny 2013)· Arxiu 7 (juliol-desembre 2013)· Arxiu 8 (2014)· Arxiu 8 (2015-16 novembre 2016)
A partir d'aquí ja faig servir el nou sistema de discussió.

En clicar «Afegeix el tema», esteu acceptant les nostres Condicions d'ús i esteu alliberant irrevocablement el vostre text sota la llicència CC BY-SA 3.0 i la GFDL
Kippelboy (Discussiócontribucions)

Viquipèdia:Viquimarató Premis Enderrock 2017 vindreu?

Resposta a «Viquimarató Enderrock a Girona»
Yuanga (Discussiócontribucions)

Hola Arnaugir! La Categoria:Línies successòries està marcada amb la plantilla que indica que té menys de cinc articles des del mes d'abril, pel que hores d'ara compleix els requisits per ser esborrada. Creus que pot arribar a cinc en breu o, per el contrari, l'acabem esborrant? Parlem!

Arnaugir (Discussiócontribucions)

Seria questió de fer un article més, jo ara no puc posar-m'hi, però. La norma dels 5 articles la trobo una mica estúpida, però vaja, si s'ha d'esborrar s'esborra i no passa res!

Yuanga (Discussiócontribucions)

Entesos. La tornarem a crear un cop en fem el cinquè article!

Resposta a «Categoria:Línies successòries»

Discusión sobre la no pertinencia de "agarrado por un contrario" en la página de la Final de la Liga de campeones

2
82.37.174.7 (Discussiócontribucions)

Hola te invito a que entres en la página de discusión de la Final de la Champions y des tu opinión sobre la pertinencia o no de incluir en la introducción el comentario "agarrado por un contrario", que algunos usuarios consideramos no pertinente por diversas razones. Encontrarás la discusión al final del hilo: https://es.wikipedia.org/wiki/Discusi%C3%B3n:Final_de_la_Liga_de_Campeones_de_la_UEFA_2015-16

Arnaugir (Discussiócontribucions)

Ho sento, no m'interessa gaire es-wiki.

Resposta a «Discusión sobre la no pertinencia de "agarrado por un contrario" en la página de la Final de la Liga de campeones»
Paucabot (Discussiócontribucions)

Hola Arnau. Respecte de Special:diff/17945778, vares estandarditzar una cosa que jo havia estandarditzat en sentit contrari el dia abans: Special:diff/17940516. Jo crec que és millor que el peu de foto sigui més petit que la resta del text per diferenciar-lo, però si no ha de ser així, millor que ens posem d'acord: jo ho vaig posar al 90% a totes les plantilles que xuclen de Wikidata perquè n'hi havia bastants que ho tenien al 85%. Precisament vaig canviar-les totes a causa d'aquest canvi teu: Special:diff/17940036.

Arnaugir (Discussiócontribucions)

Paucabot, em devia equivocar, perquè l'únic que volia era treure el labelstyle, i sense voler devia treure el captionstyle. Ja l'he tornat a posar al 90%, si de fet com dius vaig ser jo el proponent inicial ;P.

El fons del labelstyle hauria de ser sempre transparent, per facilitar llegibilitat, per estandarditzar infotaules i perquè (encara que això és subjectiu) queda molt i molt millor estèticament.

Salut!!

Paucabot (Discussiócontribucions)

Sobre el tema del color de les etiquetes, crec que n'hi ha moltes més de colors que de transparents. Si hem de fer la unificació en el sentit que dius, que durà molta feina, primer s'hauria de convèncer el personal (jo inclòs).

Sobre la legibilitat, jo ja mir de posar colors clars a les etiquetes. I sobre l'estètica, sí, és una mica relatiu.

En tot cas, sí que estaria bé pautar una mica els colors de les infotaules ja que ara és un caos. Veges Plantilla Discussió:Infotaula persona#Icona, Plantilla Discussió:Infotaula d'organització#Colors i {{Colors infotaules}}. Si t'animes a fer un viquiprojecte ...

Resposta a «Estandarditzar o desestandarditzar»
Dr.xip (Discussiócontribucions)

Hola Arnauhgir. Acabo d'apuntar-me per editar la viquipèdia i t'agariré la teva ajuda per editar els meus primers articles

Arnaugir (Discussiócontribucions)

Hola Dr.xip, en què necessites ajuda?

Resposta a «Cercant un mentor»
Aidalova (Discussiócontribucions)

Que t'ho passis molt bé aquest nadal Arnau! Feliç Nadal i feliç any nou!

Resposta a «Bones festes!»
MarisaLR (Discussiócontribucions)
Bones festes!. Una abraçada
Resposta a «Felicitat»
Guixacantijoch (Discussiócontribucions)

He vist el meu nom en una llista d'autopatrullats, la veritat no tinc idea de que vol dir aquest concepte, algú m'ho pot aclarir Moltes gràcies

Guixacantijoch

Paucabot (Discussiócontribucions)

Viquipèdia:Usuaris autopatrullats.

Guixacantijoch (Discussiócontribucions)

Gràcies, no coneixia la terminologia. Espero ser acceptat en aquesta nova categoria.

Resposta a «Autopatrullat»
Enric (Discussiócontribucions)

En rodona.

Arnaugir (Discussiócontribucions)

Ok.

Resposta a «Unitats de mesura»

Hola, l'he liat a l'intentar borrar un enllaç que no tocaba...

1
Estudio calamar (Discussiócontribucions)

"Esta acción ha sido automáticamente identificada como errónea o dañina, y por tanto ha sido deshabilitada. Si crees que tu edición es legítima, por favor, ponte en contacto con un bibliotecario, e infórmale de lo que intentabas hacer. Una breve explicación acerca de por qué se ha deshabilitado la acción es: VANDALISMO - Usuario nuevo blanqueando artículos"

Hola Arnau, Volia canviar una foto. Hi he volgut enganxar un enllaç però m'he fet un bon embolic... Total, que ara no veig manera de treure la parrafada inconnexa d'enllaços que surt a la pàgina en castellà de Refree... per posar-hi una simple foto actualitzada i que no m'acusin de vandalisme!

Com ho puc arreglar?

Moltes gràcies, m

Resposta a «Hola, l'he liat a l'intentar borrar un enllaç que no tocaba...»