Usuari Discussió:Arnaugir

Dreceres ràpides: navegació, cerca

Sobre aquest tauler

Benvinguts a la meva pàgina de discussió! Podeu dir-me el que vulgueu i us contestaré el més aviat possible. També em podeu contactar per privat per correu electrònic.

Arxius de discussió

Arxiu 1 (2006-2010) · Arxiu 2 (2010) · Arxiu 3 (2011) · Arxiu 4 (gener-juny 2012)· Arxiu 5 (juliol-desembre 2012)· Arxiu 6 (gener-juny 2013)· Arxiu 7 (juliol-desembre 2013)· Arxiu 8 (2014)· Arxiu 8 (2015-16 novembre 2016)
A partir d'aquí ja faig servir el nou sistema de discussió.

En clicar «Afegeix el tema», esteu acceptant les nostres Condicions d'ús i esteu alliberant irrevocablement el vostre text sota la llicència CC BY-SA 3.0 i la GFDL
Kippelboy (Discussiócontribucions)

Hola. T'informem que, per motius aliens a l'organització, hem hagut de canviar les dates de la Viquitrobada d'enguany. Finalment se celebrarà els dies 26 i 27 de novembre al Museu Etnològic de València. La teva inscripció deia que volies venir però encara no podies confirmar. Esperem que aquestes noves dates facilitin la teva presència. Quedem a la teva disposició per a resoldre qualsevol dubte al respecte. Cordialment, Amical Wikimedia

Resposta a «Viquitrobada»
Museu Arxiu Cabrils i Centre Estudis Cabrilencs (Discussiócontribucions)

Hola Arnau,

Perque no podem penjar fotografies que documentin informació diversa?? Ens caldria una mica d'info en aquest sentit.

Moltes gràcies!!

Resposta a «Carrega d'imatges pròpies»
Rboadaf (Discussiócontribucions)

Bon dia,

Vas crear una pàgina de redirecció per a Circumloqui que redirigeix a Perífrasi i penso que la primera es podria omplir de contingut des del punt de vista de la psicolingüística. El circumloqui és un tipus d'alteració en la parla que es produeix en les afàsies anòmiques, d'origen neuronal per lesió en l'hemisferi dret, que impedeix a una persona trobar la paraula adequada per anomenar un objecte. Això li fa explicar els conceptes mitjançant frases descriptives, com per exemple, "Aquella cosa que tenim aparcada de quatre rodes" per dir "cotxe". Crec que hauria d'estar separat de la perífrasi com a figura retòrica literària.

Salut!

FranSisPac (Discussiócontribucions)

Perdó per ficar-m'hi però, a part que es pugui considerar una "alteració de la parla", segons el DIEC circumloqui equival (remet a) circumlocució = "Expressió per mitjà de moltes paraules d'allò que podria dir-se amb una o molt poques", sense connotacions clíniques.

Rboadaf (Discussiócontribucions)

Sí, sí, els dos termes poden ser utilitzats per al mateix concepte (de fet, és el mateix), per això no ho he editat directament, crec que és un assumpte molt subjectiu i per això volia debatre-ho abans de fer res. La única diferència és que en la figura retòrica és una pràctica intencionada amb un sentit literari i en les afàsies és un símptoma clínic no desitjat i molest. El que penso és que d'alguna forma s'ha de generar un contingut relacionat amb la psicolingüística, no sé si dins la mateixa pàgina, creant una pàgina nova o com. En diversos treballs d'aquest àmbit la paraula més utilitzada és circumloqui, d'aquí la meva proposta. Però no em sembla malament si s'afegeix un apartat dins Perífrasi.

Salut!

Arnaugir (Discussiócontribucions)

Rboadaf, endavant i fes el que creguis convenient :-)

Rboadaf (Discussiócontribucions)

Gràcies als dos,

Finalment he optat per afegir un apartat dins la pàgina.

A veure què us sembla...

Salut!

FranSisPac (Discussiócontribucions)

@Rboadaf: em sembla molt bé. Deixo par a l'@Arnaugir resumir i/o tancar aquest fil. (veuràs que a l'article li he fet una edició d'enllaços i categories que, si ets del ram mèdic, potser pots ajustar)

Resposta a «Circumloqui i Perífrasi»

Participeu en l'enquesta de satisfacció sobre Flow

1
MediaWiki message delivery (Discussiócontribucions)

Hola!

Com altres membres de la comunitat, esteu utilitzant Flow.

Un nombre creixent de comunitats està utilitzant Flow, o ho està considerant. Encara que no hi ha cap gran desenvolupament planejat per a Flow a curt termini, l'equip de Col·laboració de la Fundació Wikimedia segueix interessat en el projecte i en proveïr un millor sistema per a discussions estructurades.

Compartint les vostres opinions sobre Flow ens podeu ajudar a prendre decisions sobre les següents passes en aquest projecte. Què funciona bé? Què no funciona i caldria millorar?

Participeu en aquesta enquesta, la qual és administrada per un servei extern. No requereix el vostre correu o nom d'usuari. Llegiu la nostra política de privadesa.

Moltes gràcies per les vostres idees i opinions sobre Flow!

Trizek (WMF), en nom de l'equip de Col·laboració, 12:07, 7 set 2016 (CEST)

Resposta a «Participeu en l'enquesta de satisfacció sobre Flow»
CarlesMartin (Discussiócontribucions)

Ei, hola, com anem?. Tens raó, ja ho he desfet https://ca.wikipedia.org/w/index.php?title=Berenguer_de_Cru%C3%AFlles&type=revision&diff=17310534&oldid=17310065

Naturalment que és igual de vàlid "va tenir" que "tingué", però passa que he detectat que sovint, no sé perquè, hi ha qui tendeix a escriure el verb tenir en pretèrit perfet simple, "tingué", mentre la resta de verbs els escriu amb el pretèrit perifràstic, fins i tot en frases veïnes. Jo sóc de l'opinió (discutible també, és clar) que millor tots els verbs de la mateixa manera, en el mateix text, millor "Va anar a l'església i s'hi va casar amb la Pepeta i va tenir-hi dos fills" que no pas "Va anar a l'església i s'hi va casar amb la Pepeta i hi tingué dos fills". En algun lloc he llegit opinions contràries, però vaja, tampoc no és quelcom especialment important, diria. De tota manera tens raó que en aquest article hagués estat millor si no ho hagués canviat (i mira que normalment sí és un ADQ ja procuro no fer canvis d'aquests, és que no m'hi havia fixat). De tota manera, em sembla que llevaré aquesta substitució semiautomàtica de l'eina que faig servir. En fi, que gràcies pel comentari, salut, i bones vacances.

Arnaugir (Discussiócontribucions)

gràcies carles!! :)

Resposta a «Tingué»
Xavier Dengra (Discussiócontribucions)

Hola! T'animo a participar de nou al Viquirepte Any Llull! És el concurs d'enguany del projecte germà Viquidites, que celebra el 12è aniversari i posa èmfasi en la creació de citacions sobre l'obra de Ramon Llull i dels escriptors en llengua catalana. T'hi animes? Inscriu-t'hi en aquest enllaç!

Resposta a «Viquirepte Any Llull de Viquidites»
Davidpar (Discussiócontribucions)

Hola Arnau! Creus que l'ArnauBot, entre la seva tasca de catalanització de plantilles, podria catalanitzar els més de 500 articles que utilitzen la plantilla "Birth date and age" per "Data naixement i edat"? Gràcies!

Arnaugir (Discussiócontribucions)

després ho programo!

Resposta a «Birth date and age»
Whatamidoing (WMF) (Discussiócontribucions)

Hello Arnaugir, I noticed that you have been using http:// to access the API with ArnauBot, rather than https:// This is going to break soon, because of changes to the API. You can find more information in this e-mail message. If you need help updating your code to use https:// , then you might be able to find some help at w:en:Wikipedia:Bot owners' noticeboard or on the mailing list. Good luck!

Arnaugir (Discussiócontribucions)

hello,

I Just fixed this yesterday. Thank you very much for warning me anyway. Cheers :)

Whatamidoing (WMF) (Discussiócontribucions)

Thanks for letting me know!

Resposta a «API change will break your bot»
Martí8888 (Discussiócontribucions)

Hola Arnaugir! Sóc l'usuari @Martí8888 i m'agradaria enllaçar la meva pàgina d'usuari a l'altra pàgina que tinc a la Viquipèdia en castellà, però resulta que, a diferència dels articles, no hi surt "afegir enllaços" sota l'apartat de llengües. Em podries dir com ho podria fer? Gràcies.

Arnaugir (Discussiócontribucions)

afegint al final de la pàgina [[es:Usuario:Martí8888]]. Abans els interwiki es posaven així!

Resposta a «Enllaços pàgina d'usuari»
Aidalova (Discussiócontribucions)

Hola Arnaugir, volia consultar-te perquè resulta que estava editant la pàgina Ot el bruixot, i quan volia ficar la plantilla {{Infotaula per posar la foto, no em sortia. Perquè? Si em poguessis ajudar, t'estaria molt agraïda. Gracies! --Aidalova (disc.) 11:58, 5 maig 2016 (CEST)

Arnaugir (Discussiócontribucions)

Hola

quina infotaula vols posar-hi? El millor és que la copïis d'un article similar i llavors l'emplenis. Perdona per no contestar abans, era fora.

Aidalova (Discussiócontribucions)

Hola

he provat de posar-li la infotaula del article Les aventures d'en Tintin, i al posar-li la foto no em surt.

Gràcies.

Arnaugir (Discussiócontribucions)

Posa-li ara i m'ho miro! :)

Aidalova (Discussiócontribucions)

Ja està posat

Arnaugir (Discussiócontribucions)

arreglat. Normalment les infotaules accepten el codi tal com tu el posaves, però aquesta sembla que es una mica més complicada. Per cert, que guapa l'estàtua. L'hauré d'anar a veure. Ot el bruixot em porta molts bons records!

Aidalova (Discussiócontribucions)

Moltes gràcies. ¿Veritat que si? Resulta que un dia estava al quiosc i vaig fullejar un llibre i vaig trovar un dibuix del Ot, llavors m'en vaig en recordar de seguida. ¡El còmic tan popular i divertit que mirava cuan era petita! Moltes gràcies per la teva ajuda, ara la pàgina ja està ben arreglada.

Resposta a «Plantilla i foto»