Usuari Discussió:Arnaugir

Salta a: navegació, cerca

Sobre aquest tauler

Benvinguts a la meva pàgina de discussió! Podeu dir-me el que vulgueu i us contestaré el més aviat possible. També em podeu contactar per privat per correu electrònic.

Arxius de discussió

Arxiu 1 (2006-2010) · Arxiu 2 (2010) · Arxiu 3 (2011) · Arxiu 4 (gener-juny 2012)· Arxiu 5 (juliol-desembre 2012)· Arxiu 6 (gener-juny 2013)· Arxiu 7 (juliol-desembre 2013)· Arxiu 8 (2014)· Arxiu 8 (2015-16 novembre 2016)
A partir d'aquí ja faig servir el nou sistema de discussió.

David.MrClay (discussiócontribucions)

Bon dia, penso que és una errada posar com a nacionalitat la catalana. Més enllà de la ideologia i del respectable desig que Catalunya sigui una nació, la realitat, ara mateix, és que no ho és pas. Fer de Viquipèdia una plataforma política és, al meu parer, una errada que porta a la endogàmia informativa i a la residualitat com a font creïble, i per això vaig modificar aquesta dada. Dir nacionalitat catalana és el mateix que dir cavall volador. No existeix, per molt que t´agradin els cavalls voladors i per molt que somiïs amb tindre un. Si pots modificar una dada real i substituïrla per una idea política, el falsejament no té límits, pots inventar qualsevol altre cosa de la vida d´aquesta escriptora tot i fent-la passar pel filtre de la teva ideologia.

Resposta a «Nacionalitat Empar Moliner»
Embolat (discussiócontribucions)

Vaig llevar de l'article que hi ha documentació a 1512 de ball de diables en València ciutat perqué és fals. Al 1512 es construí una roca (la diablera) amb un diable però no és el mateix. De la mateixa manera es podria dir que està documentad la presència del ball de diables als EEUU perqué Flanders apareix com un dimoni i amb focs a un capitol dels Simpson.@Embolat

Resposta a «Ball de diables»
Panarra (discussiócontribucions)

Hola! em podries fer 5 cèntims de com penjar una foto? Gràcies!

Arnaugir (discussiócontribucions)
Resposta a «Cercant un mentor»
Limasolx Fan (discussiócontribucions)

Mírate la portada del 95% de sus libros, inculto catalanista:

https://www.todocoleccion.net/libros-segunda-mano-poesia/antologia-poetica-j-v-foix-catalan~x50059114

https://www.todocoleccion.net/libros-segunda-mano-poesia/libro-jv-foix-les-irreals-omegues-edc-amics-les-arts-1949-1edc-signat-per-lautor~x71932483

https://www.todocoleccion.net/libros-antiguos-poesia/j-v-foix-sol-i-dol-edicions-lamic-les-arts-1935-36-1-edicio-tiratge-100-exemplars~x69825273

https://es.slideshare.net/antoniomartinez589/vida-obra-i-poemes-de-j-v-foix

81.35.86.38 ha amagat aquest apunt (historial)
Resposta a «J. V. Foix»
85.53.80.102 ha amagat aquest apunt (historial)
Arnaugir (discussiócontribucions)

doncs sí.. ja està arreglat. Gràcies

Resposta a «Imperi aquemènida»
Adrià Ruiz Rovira (discussiócontribucions)

Hola.

Em dic Adrià Ruiz Rovira. És la meva primera setmana a la Viquipèdia. He traduït una entrada sobre International Software Testing Qualifications Board de l'anglès al català. La viquipèdia em diu que la meva entrada necessitava Referències. He afegit alguna referència, i no sé amb qui he de parlar perquè em treguin el rètol, o si jo he de fer alguna cosa més. Gràcies per agrair-me la meva edició.

Adrià Ruiz Rovira

~~~~

Arnaugir (discussiócontribucions)

Hola!

en principi el pots treure tu mateix, o encara millor, avisar l'editor que l'ha posat perquè li doni una ullada i el tregui. Així anem construint l'article entre tots. Et recomano que donis un cop d'ull als canvis que han fet altres usuaris a l'article, per així poder anar aprenent com han de quedar els articles. Felicitats per la feina feta i espero que en facis molts més!

Per qualsevol cosa no dubtis en preguntar, salut

Resposta a «La meva primera setmana a la Viquipèdia»
213.0.87.20 (discussiócontribucions)

Gràcies a tu, Arnau!! Maria.

Resposta a «Gràcies a tu, Arnau!»
Yeza (discussiócontribucions)

Prefereixo venir i dir-t'ho de manera més personal, moltes gràcies per arreglar l'embolic que em faig fer amb les majúscules de les Terres altes de Madagascar i altres cosetes :).

Genial veure't més per aquí, a més a més :D. Seguim!

Arnaugir (discussiócontribucions)

Cap problema, un article així s'ho mereix. I sempre van bé uns altres ulls! Aviam si en presentes més. Crec que aquest ja el podràs passar a votació.

Sí, últimament estic de tornada. Ja saps... èpoques vitals :)

una abraçada!

Yeza (discussiócontribucions)

Si, abans a veure si podem descongestionar una miquetona tot. Merci altre cop :), abraçades!

Resposta a «Gràcies!»
Pabloxine (discussiócontribucions)

Em pots dir on hi ha la referència que en La Ginebrosa (Terol) es parla català i que és considerat històricament del Matarranya?

Arnaugir (discussiócontribucions)

Efectivament ara mateix no hi ha cap referència que avali el primer (el segon, de la GEC). En tot cas, les teves altres contribucions m'han fet pensar que calia revertir també aquesta edició.

Pabloxine (discussiócontribucions)

No cal revertir cap de les meves modificacions però molt menys aquesta ja que jo sóc de La Ginebrosa i se'ls idiomes que es parlen.

Kette~cawiki (discussiócontribucions)
Pabloxine (discussiócontribucions)

No és cert, a més en la wikipedia en català posa que només es parla català. Tampoc és veritat que la Ginebrosa sigui considerada del Matarranya.

Resposta a «La Ginebrosa»
79.162.163.14 (discussiócontribucions)

La "catalanitat de Lazarillo de Tormes" és pseudoerudició, res mes.

Arnaugir (discussiócontribucions)

Em sembla molt bé que ho pensis però si us plau no et saltis la Viquietiqueta. Salutacions

79.162.163.14 (discussiócontribucions)

Mira, Arnau. No és questió de "em sembla molt be que ho pensis". Es la diferencia entre erudició i pseudoerudició. Si no veus que l'INH és un frau, el problema és teu. Em sembla molt be si no entenguis la diferència entre l'astronomia i l'astrologia, pero estudia una mica abans de pensar que saps més que persones amb estudis.

79.162.163.14 (discussiócontribucions)
Arnaugir (discussiócontribucions)

Company, jo no he dit que defensi la informació que estàs eliminant. Només dic que la informació que estàs eliminant està correctament referenciada (per bé que crec que el desenvolupament és massa extens respecte el total de l'article).

En tot cas jo no ho tocaré més, potser a en Panotxa li interessarà donar-hi un cop d'ull.

79.162.163.14 (discussiócontribucions)

Hauries de mirar la Viquietiqueta tu:

"La Viquipèdia no és una col·lecció indiscriminada d'informació"

Arnaugir (discussiócontribucions)

La Viquietiqueta es refereix a mantenir el respecte i evitar atacs personals, i pressuposar bona fe. El que em poses aquí sobre no hi té a veure. Salutacions

Resposta a «Lazarillo de Tormes»