Usuari Discussió:Arnaugir

Dreceres ràpides: navegació, cerca

Sobre aquest tauler

Modifica la descripció

Benvinguts a la meva pàgina de discussió! Podeu dir-me el que vulgueu i us contestaré el més aviat possible. També em podeu contactar per privat per correu electrònic.

Arxius de discussió

Arxiu 1 (2006-2010) · Arxiu 2 (2010) · Arxiu 3 (2011) · Arxiu 4 (gener-juny 2012)· Arxiu 5 (juliol-desembre 2012)· Arxiu 6 (gener-juny 2013)· Arxiu 7 (juliol-desembre 2013)· Arxiu 8 (2014)· Arxiu 8 (2015-16 novembre 2016)
A partir d'aquí ja faig servir el nou sistema de discussió.

En clicar «Afegeix el tema», esteu acceptant les nostres Condicions d'ús i esteu alliberant irrevocablement el vostre text sota la llicència CC BY-SA 3.0 i la GFDL
95.60.97.119 (discussiócontribucions)

Hola Arnaugir,

Recentment he esborrat el contingut de la pàgina Cal Bernat per diferents motius:

1-La informació és d'una casa privada i se n'ha publicat la informació sense permís.

2-Les fotografies son privades sense permís d'ús i hi surten els propietaris, matricules dels vehicles, etc.

3-La informació que es consenteix el seu ús és la de la web de la generalitat

Per això prego no tornis a rehablilitar el contingut de la pàgina a no ser que sigui l'oficial, del contrari aplicarem les mesures legals que corresponguin davant les autoritats i emprendrem les mesures legals oportunes.

Gràcies.

Túria (discussiócontribucions)

He desfet els canvis de l'anònim provisionalment. Què n'opineu @Paucabot i @CarlesMartin, hi ha cap precedent semblant?

Paucabot (discussiócontribucions)

No acab de veure clar el que demana l'anònim. De moment, però, i per precaució, he llevat la foto en la que hi surt la matrícula i la persona (encara que no crec que no es pugui identificar ni la matrícula ni la persona).

@Vriullop: Com ho veus?

Vriullop (discussiócontribucions)

La informació és pública i publicada, no cal cap permís. Refaig l'únic paràgraf no referenciat sobre com s'hi arriba. En les fotos no hi veig cap persona identificable. La matrícula del cotxe es podria difuminar però ja és il·legible. L'únic problema seria si el fotògraf ha entrat en una propietat privada sense permís en lloc de fer les fotos des d'un espai públic. No sabem si la propietat està delimitada, si té algun avís de propietat privada, prohibit el pas o similar, o bé si el fotògraf té algun tipus de consentiment encara que implícit. En qualsevol cas és una qüestió de dret privat, no de drets d'ús de les fotos. Aviso a Isidre blanc. Més info a VP:Fotografies d'interiors.

95.60.97.119 (discussiócontribucions)

La propietat té un avís de propietat privada i delimitada amb filat. Totes les fotos han estat fetes des de l'interior de la finca, les fotos de l'exterior es poden prendre a 400 metres, on s'acaba la propietat.

Agraeixo les modificacions que heu fet, tot i això, i em torno a repetir, no estem d'acord amb la publicació de les fotografies. Aqui teniu l'exemple d'on es poden fer sense invaïr la propietat:

http://invarquit.cultura.gencat.cat/Cerca/Fitxa?index=0&consulta=&codi=17317

Gràcies.

CarlesMartin (discussiócontribucions)

Pel que fa a la informació de l'article, no veig perquè hauria de caldre el permís del propietari, (suposant que en aquest cas l'anònim ho sigui) per tal d'escriure informació sobre un edifici. Pel que fa a aquestes fotos, tampoc ens cal el permís del propietari de l'edifici per publicar-les. Una altra cosa diferent és que efectivament s'hagin pres amb o sense el permís del propietari, però això és un afer entre el propietari i el fotògraf. Si la foto té llicència lliure la podem publicar.

En la meva opinió en cap cas l'anònim hauria d'imposar unilateralment l'esborrat d'informació ni de fotos que no li agradin. I, en concret, pel que fa a les fotos, estaria bé saber què hi diu el seu autor.

Isidre blanc (discussiócontribucions)

Tinc un bon record de la meva visita a cal Bernat perquè l'amo de la casa em va atendre molt amablement. Vàrem mantenir una xerrada de més de mitja hora. Una de les coses que recordo més bé és que, en presentar-me dient que sóc de Torà, em va dir que ell a Torà tenia uns amics als quals jo també conec. La veritat és que va ser molt agradable. Inclús crec recordar (ja fa dos anys) que va sortir la seva senyora a parlar un moment. Ell em va ensenyar la font i la pallissa i les fotos les vaig prendre davant seu. Que no va ser una intrusió és evident: només cal veure com n'està de relaxat el gosset. I que l'amo també apareix en una foto. És d'aquelles persones a les quals m'agradaria tornar a saludar. No crec que qui presenta la queixa sigui l'amo.

95.60.97.119 (discussiócontribucions)

Justament, en cap moment es va advertir ni insinuar ni de bon troç que aquestes fotografies es fessin servir per fer una fitxa pública de la casa. També en teniem un bon record pero estem decebuts i emprenyats per l'engany.

95.60.97.119 (discussiócontribucions)

Va ser una conversa privada i unes fotografies no per la seva difusió. Si, som els propietaris.

Vriullop (discussiócontribucions)

Què et sembla si a la pàgina només hi deixem una fotografia? N'hi ha alguna que consideris acceptable?

Isidre blanc (discussiócontribucions)

Mai m'havia trobat en una situació tan desagradable. I em dol que parlin d'engany. Crec que el millor és treure totes les meves fotos de la pàgina. Prefereixo deixar una pàgina a la viquipèdia sense fotos que no pas veure tan enfadats i decebuts als de cal Bernat després d'una relació prou amistosa.

La setmana que ve o l'altra penso fer una sortida a Vilacireres. Aniré expressament a la Pedra i faré una foto de la masia des del castell o des de Sant Serni (tal com han insinuat). Servirà per documentar fotogràficament la pàgina i deixar el tema resolt.

Isidre blanc (discussiócontribucions)

Fet!

95.60.97.119 (discussiócontribucions)

Castell de la Pedra

"El Castell de La Pedra i les terres que l'envolten són propietat privada i cal demanar permís per accedir-hi a Cal Bernat degut als furts de les pedres que hi quedaven."

Al·lucinem...

Vriullop (discussiócontribucions)

Aquest és un tema diferent i estem en la pàgina de discussió d'un usuari. Ho trasllado a Discussió:Castell de la Pedra.

95.60.97.119 (discussiócontribucions)

El comentari es en referencia al lloc on s'ha anat a fer la fotografia, que també és una propietat privada

95.60.97.119 (discussiócontribucions)

la mateixa

CarlesMartin (discussiócontribucions)

Jo també m'havia fixat en la foto que en Pau havia llevat, en què està clar que no sembla pas massa estressat ni l'amo ni el gos. Després del comentari de l'Isidre, sembla clar que hem de mantenir les fotos també.

95.60.97.119 (discussiócontribucions)

Prego altre cop que no publiqueu les fotografies ni la informació, és d'un domicili particular i sense autorització.

Resposta a «Cal Bernat, una informació privada»
TaronjaSatsuma (discussiócontribucions)

Com a segon classificat al Viquiconcurs Magnànim, t'han tocat 3 llibres. Pots elegir els títols del catàleg de la Institució i dir-me quins són els que vols per a que te'ls enviem. Per correu electrònic millor. Felicitats!

Arnaugir (discussiócontribucions)

ueee!! ara mateix ho mire!

Resposta a «Enhoranona i estes coses»
Barcelona (discussiócontribucions)

gràcies per l'impuls a les votacions adq, a veure si fem més passades tots plegats i aconseguim més articles de qualitat!

Arnaugir (discussiócontribucions)

sí! estic intentant tornar a apretar en aquest sector, va bé perquè amb franges de pocs minuts puc anar fent cosetes

Resposta a «adq»
Medol (discussiócontribucions)

Gràcies per les millores que has fet a l'article de les eleccions. Però ni ha una cosa que no entenc. Has canviat tots els guions normals (-) per els guions (–). Això ha provocat que diversos articles deixin d'aparèixer a la llista. No hi ha problema en reanomenar els articles amb el nou guió, però per quin motiu creus que és millor aquest guió? Gràcies a la bestreta.

Arnaugir (discussiócontribucions)

Veges Guió (signe de puntuació), concretament "Guió mitjà". Per separar dates s'hauria de fer servir aquest, em sembla. A l'article en anglès també està fet així.

Arnaugir (discussiócontribucions)

PD. N'he deixat uns quants a posta perquè apuntaven a articles, en la meva opinió també s'haurien de canviar i reanomenar els articles.

Resposta a «Guió»
FranSisPac (discussiócontribucions)

Movent-me per les eleccions britàniques trobo més d'una utilització de la "teva" infotaula d'eleccions, cosa que m'ha semblat una mica estranya. He vist una petició als administradors per part de @Gerardduenas que s'hi relaciona però que va resultar no atesa. En algun punt he corregit errors però no he pogut veure què provoca l'"Error de sintaxi" que apareix davant del "Mapa" o el fet que figurin en la categoria "Pàgines amb gràfics que no funcionen". Per altra banda, les Eleccions al Parlament del Regne Unit de 2010 (que he reanomenat) tenen força informació... però tan sols a la infotaula! No sé si té sentit posar-hi "esborrany" o algun altre avís.

T'ho podries mirar i endreçar? Gràcies.

Arnaugir (discussiócontribucions)

Uf... hi vaig estar treballant molt i té molt bona pinta la infotaula, però posar-se ara a acabar-la em seria bastant complicat i, a més, crec que aviat valdrà més la pena treure'n les dades de Wikidata. En aquests quatre articles on es fa servir "la meva plantilla" s'hauria de posar una altra infotaula "normal" que tinguem.

Resposta a «Infotaula d'eleccions»
Kippelboy (discussiócontribucions)

Hola Arnau, com va tot? Et contactem com a participant d'una edició anterior del Viquiprojecte:Sant Jordi, per informar-te que diumenge comencem l'una nova edició del concurs. Enguany l'objectiu és crear, ampliar i traduir articles sobre les millors obres de la literatura catalana (MOLC), ens encantaria comptar de nou amb la teva participació. Esperem que t'inscriguis al concurs, tot i que potser aquests dies vas liat ;) Abraçada! (Amical Wikimedia)

Arnaugir (discussiócontribucions)

ja el tenia apuntat :P

Resposta a «Sant Jordi 2017»
Barcelona (discussiócontribucions)

Una altra transició de càrrecs... [Viquipèdia:Elecció de verificadors de comptes d'usuari/2017]]? A veure si enllestim ràpid els 25 vots mínims

Resposta a «votacions»
Roboticuoc (discussiócontribucions)

Bona tarda,

Fa uns dies que he pujat un article de first LEgo League pero em diu que no compleix els criteris d'amissió.

Com podria fer-ho perquè pugui estar acceptat? quin errors s'haurien de modificar?

Roboticuoc (discussiócontribucions)

@Arnaugircom podria fer-lo admissible?

Resposta a «FIRST Lego League»
Ricardagustin (discussiócontribucions)

Bona tarda, avui he penjat el meu primer article a Wikipedia. És sobre un amic del meu pare que va ser el responsable de les JSUC a Mèxic i l'ultim exiliat del PSUC a l'exili mexicà. Voldria saber que he de fer perquè l'article tingui el quadre resum amb la foto. He intentat fer-ho amb Wikidata però no arribo al lloc d'inserir la foto. Un altre consulta que tinc és que he de fer per donar-lo d'alta a les categories (p.e. exiliats del franquisme). Moltes gràcies!

Arnaugir (discussiócontribucions)

Hola. Perquè mostri les dades s'han d'emplenar els camps a Wikidata, tal com has dit (en aquest cas, a Josep Farreras i Borrull (Q28973578)). Per exmeple, jo he emplenat les dates de naixement i mort, i els llocs corresponents. Si afegeixes una declaració "imatge" amb la foto corresponent, es mostrarà la foto a la infotaula. La foto està pujada a Commons?

Per les categories, veges Ajuda:Categoria

Ricardagustin (discussiócontribucions)

Bon dia, he afegit les referències que em vau demanar. Les he introduit abans de l'entrada (cal citació). És correcte?

Un altre pregunta: al corregir el text, s'activa el corrector en castellà, és normal? (aquí també em passa...)

Per últim, a la versió mòbil sur al text introductori, tot just abans de la foto, la frase "al exili mexicà" i ha de dir a l'exili mexicà. A la vista per ordenador surt bé, és normal? S'ha de corregir a través del mòbil?

Mil disculpes per tantes preguntes pero veig que soc "molt novato..."

Moltes gràcies!!!

Ricardagustin (discussiócontribucions)

He oblidat contestar a la pregunta que em feies ahir . Efectivament la foto està pujada a Commons.

Moltes gràcies pel teu ajut.

Arnaugir (discussiócontribucions)

Hola:

  • si ja has posat la referència, pots treure el "cal citació"
  • el corrector és del navegador, no de la viquipèdia, per tant si vols el corrector en català te l'hauries d'instal·lar
  • jo veig "a l'exili" correctament, segurament et feia falta refrescar la pàgina.

Tranquil, pregunta tot el que faci falta. L'article està bé, l'únic que cal acabar de determinar si és admissible o no.

Ricardagustin (discussiócontribucions)

Moltes gràcies

Ricardagustin (discussiócontribucions)

Bona tarda, avui molt content perquè un lector de l'article, historiador em va facilitar enllaços amb referències del Josep com a secretari general de les les JSUC i com secretari d'organització. Documents del 1937 i 1938!!! També articles escrits pel mateix Josep en temps de guerra. Je els he incorporat.

Ara que he fet l'article estic veient ENCARA MES, la força de la Wikipedia. I amb ganes de seguir-hi contribuint humilment.

Dit això, segueixo sense poder incloure el Josep a les categories de exiliats del franquisme... He de donar-lo d'alta a les respectives pàgines?

Un altre pregunta, quan de temps trigueu en certificar els criteris d'admisibilitat?

Moltíssimes gràcies pel teu ajut!!!

Arnaugir (discussiócontribucions)

Hola,

felicitats i espero que segueixis contribuint a la Viquipèdia. Compta que enganxa! Només una petita cosa de format. Les referències van després del punt final de frase o després de coma, mai abans de la puntuació. Per més informació sobre normes d'estil de la Viquipèdia, veges Viquipèdia:Llibre d'estil.

Pel que fa a l'admissibilitat, notifico en Paucabot aviam si li dóna un cop d'ull.

Veig que ja està a la categoria d'Exiliats del franquisme a Mèxic.

Salut!

Ricardagustin (discussiócontribucions)

Moltes gràcies, ja entenc el que em dius del format, ho canviaré aquest vespre.

Paucabot (discussiócontribucions)

Per al·lusions ;)

No tenim cap comitè d'admissibilitat, però jo us don la meva opinió ja que me l'heu demanada: encara que de manera molt justeta, diria que és admissible per l'article de l'Avenç. Li he llevat l'avís.

Per altra banda, si el biògraf coneix el biografiat, estaria bé que llegís Viquipèdia:Conflicte d'interessos.

Arnaugir (discussiócontribucions)

Gràcies @Paucabot, a mi em semblava admissible però com que vas posar la plantilla, valia més demanar-te'n l'opinió.

Salut!!

Paucabot (discussiócontribucions)

Quan vaig posar la plantilla encara no hi havia la referència a l'entrevista de l'Avenç ...

Resposta a «Cercant un mentor»
Isidre blanc (discussiócontribucions)

Arnau: em sembla que tens malament el traçat del riu Daró en el tram de la seva capçalera fins a la Bisbal. Si vols, ho arreglo jo mateix.

Arnaugir (discussiócontribucions)

gràcies, tu mateix!

Isidre blanc (discussiócontribucions)

Fet!

Resposta a «Riu Daró»