Usuari Discussió:Arnaugir/Fitxer de Discussions Estructurades 1

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler








Benvinguts a la meva pàgina de discussió! Podeu dir-me el que vulgueu i us contestaré el més aviat possible. També em podeu contactar per privat per correu electrònic.

Arxius de discussió

Arxiu 1 (2006-2010) · Arxiu 2 (2010) · Arxiu 3 (2011) · Arxiu 4 (gener-juny 2012)· Arxiu 5 (juliol-desembre 2012)· Arxiu 6 (gener-juny 2013)· Arxiu 7 (juliol-desembre 2013)· Arxiu 8 (2014)· Arxiu 8 (2015-16 novembre 2016)
A partir d'aquí ja faig servir el nou sistema de discussió.

L'Arnaubot corregeix indegudament noms de fitxers

5
Montesita (discussiócontribucions)

Hola Arnaugir. Quan puguis, podries revisar el teu Bot? Ja m'he trobat diverses vegades que canvia els noms dels arxius, cosa que no té sentit, ja que si la imatge es diu, per exemple, "October.jpg", en reanomenar-la com a "Octubre.jpg" deixa de ser visible i l'article mostra un nom en vermell. Perquè en vegis un exemple recent, a l'article Scott Trial n'hi ha una, fruit de la darrera intervenció de l'Arnaubot el 13 de desembre. Aquí pots veure el canvi en qüestió: Modificació indeguda de l'Arnaubot. Gràcies!

Arnaugir (discussiócontribucions)

hola, m'ho miraré el més aviat possible... gràcies per avisar!!

Montesita (discussiócontribucions)

Hola Arnau, una pregunta: vas poder-t’ho mirar, finalment? És que el 30 de desembre, el bot va tornar a canviar el nom de l’arxiu que et vaig posar com a exemple. Ja diràs!

Arnaugir (discussiócontribucions)

Hola, ho tinc previst per aquest cap de setmana. Ja et dic alguna cosa. Sinó deshabilitaré el bot de moment.


salut,

Montesita (discussiócontribucions)

Gràcies. De moment he canviat la foto de l'article perquè me la reanomenava cada x dies. Salutacions

Resposta a «L'Arnaubot corregeix indegudament noms de fitxers»
Amortres (discussiócontribucions)

Bon dia, com cada any per aquestes dates arriba la Quinzena de la Qualitat, que fem del 16 al 31 de desembre, estàs més que convidat a participar-ne. Moltes gràcies!

Resposta a «La Quinzena de la Qualitat»
Jordi Roqué (discussiócontribucions)

Hola Arnaugir. Veig que has desfet una correcció a l'article Sardana: "ja sap quant tiren els llargs" (original) per "quan tiren els llargs" (la teva esmena). Estic d'acord amb el revisor original, quan diu que aquí corresponia un "quant" (quantitatiu), no un "quan" (temporal". O estem equivocats ? Salutacions cordials,

Arnaugir (discussiócontribucions)

Hola company, mirant-ho millor, em penso que tens raó. M'auto-reverteixo. Salut!

Resposta a «Quan - quant»
Solde (discussiócontribucions)

Hola! T'ho comento ja que en anteriors avaluacions dels discs de Pink Floyd havies votat: fa dies que he presentat per AdQ un nou disc: Ummagumma. Si et ve de gust fer-li una llegida i votació, t'ho agrairé! Salut!

Resposta a «AdQ: Ummagumma»
Capsot (discussiócontribucions)

Espere que et vaja tot molt bé i que gaudisques plenament de l'estiu malgrat la gran calor! Probablement ja ho saps, però vinc a insistir i emprenyar... organitzem gràcies Frank/Flamenc i alguns membres d'Amical (que es farà càrrec de les despeses de transport i àpat), una trobada el 27 d'agost d'enguany a Calonge (Viquiprojecte:VENI VIDI VIQUI). Espere que pugues venir-hi (és a la voreta de Girona! :) ), ens faria goig poder comptar amb la teua presència!:) Ja ens ho comentaràs, molt bona setmana i tant de bo continues editant molt de temps! Una abraçada! Fins ben prompte! Claudi/Capsot

Resposta a «Bon dia Arnau!»
Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Bon dia @Arnaugir!

Com va tot, com estàs? Si tens un moment, podries aprofitar per passar el bot als AdQs pendents d'arxivar? En tenim alguns que no han passat el procés i uns quants que se n'ha retirat la distinció. Així orientem l'estiu i la tornada al setembre amb les propostes més rellevants i sense tant de soroll de fons.

Moltes gràcies, una abraçada!

Arnaugir (discussiócontribucions)

Hola! ho faig demà espero! gràcies per avisar... estic una mica out.


salut!!

KajenCAT (discussiócontribucions)

Bona tarda! En la mesura que et sigui possible, podries passar-lo pels AdQ?

Gràcies!

Arnaugir (discussiócontribucions)

avui!

KajenCAT (discussiócontribucions)

Gràcies!!

Resposta a «Neteja estiuenca d'AdQs»
Amortres (discussiócontribucions)

Gràcies, sé que ho pot fer un bot, de fet, hi ha categories que les demano, però aprofito per revisar coses dels articles. Estic veient que molts articles de fa anys, en què no teníem tant estructurat tot, estan desordenats. Hi ha molt caos entre referències, bibliografia, enllaços, que endreço. I hi ha un grapat de plantilles resoltes. Però m'ho apunto i t'aviso del què cregui que us puc passar de feina. En PauCabot m'ha passat uns scripts per a bots, he intentat amb els vídeos i explicacions però em supera, és massa tècnic per a mi.

Amortres (discussiócontribucions)
Arnaugir (discussiócontribucions)

com?

Amortres (discussiócontribucions)
Resposta a «Edicions que pot fer un bot»
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

Hola!

Heu rebut aquest missatge perquè sou administrador en algun wiki de Wikimedia.

Actualment, quan algú fa una edició en algun wiki de Wikimedia sense entrar al compte d'usuari, mostrem la seva adreça IP. És possible que en un futur no puguem fer-ho. Aquesta decisió la prendrà el departament legal de la Fundació Wikimedia, perquè les normes i regulacions sobre la privades a Internet han canviat amb els anys.

En comptes de l'adreça IP mostrarem una identitat ofuscada. Els administradors encara sereu capaços d'accedir a l'adreça IP. També es crearà un nou rol d'usuaris amb permisos per a veure les adreces IP dels usuaris no registrats, amb la finalitat de lluitar millor contra el vandalisme i el spam sense la necessitat de ser administradors. Els usuaris amb drets de patrulla també veuran part de la IP fins i tot sense aquest rol. També estem treballant en millors eines per ajudar-hi.

Si no ho heu vist ja, podeu llegir-ne més a Meta. Per a assegurar-vos de no perdre cap dels canvis tècnics als wikis de Wikimedia, us podeu subscriure al newsletter tècnic setmanal.

Tenim dues propostes sobre com pot funcionar aquest identificador. Us agrairem qualsevol comentari sobre com creieu que pot funcionar millor per a vós i per al vostre wiki, ara i en el futur. Ens ho podeu fer saber a la pàgina de discussió. Es permet escriure directament en el vostre idioma. Les propostes actuals es van publicar el mes d'octubre i es prendrà una decisió després del 17 de gener.

Moltes gràcies. /Johan (WMF)

19:10, 4 gen 2022 (CET)

Resposta a «How we will see unregistered users»
Capsot (discussiócontribucions)

Bona nit Arnau.

Em sap molt de greu que no pugues vindre. Tant de bo estiguem tots junts una altra vegada! Que et vaja tot molt bé. Molt bona setmana! Una abraçada! Claudi/Capsot

Arnaugir (discussiócontribucions)

Gràcies per la feina Claudi!!! Ànims! La seguiré remotament.

Resposta a «Em sap molt de greu!»

Bona nit (bon dia si ho veus demà) Arnau!

3
Capsot (discussiócontribucions)

Molt bona nit/molt bon dia! Espere que et vaja tot molt bé. Vinc a emprenyar-te una altra vegada! :) Probablement ja ho saps s'estan fent les eleccions de la Junta de la Fundacio' Wikimedia. Pense que hem de demostrar que la nostra comunitat és potent i activa mitjançant d'una participacio' important. Si no has votat espere que votaràs. Per a tenir una idea dels candidats he penjat el meu parer sobre aquests a l'enllaç que tens a la Taverna amb comentaris meus i de diversos companys. Moltes gràcies per les teues contribucions i la constància. Et desitge un molt bon cap de setmana i un excel.lent estiu. Fins ben prompte! Una abraçada ben bona! Claudi/Capsot

Arnaugir (discussiócontribucions)

Bon dia! Gràcies per avisar. Ja fa dies que vaig votar! Una abraçada

Capsot (discussiócontribucions)

Bon dia! Perfecte, ets un crack! Au, fins ben prompte! Una altra abraçada! Claudi/Capsot

e

Resposta a «Bona nit (bon dia si ho veus demà) Arnau!»