Usuari Discussió:Arnaugir/Arxiu 6

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Re:Absis central de Sant Climent de Taüll

Estic de viatge, tan bon punt torni, m'ho miraré. Crec que està força complet. Bon Any Nou! --MarisaLR (disc.) 22:41, 1 gen 2013 (CET)

Re:File:Software dev2-ca.svg

Fet Fet!. Gràcies, company --Anskar (disc.) 22:49, 2 gen 2013 (CET)

Com s'escriu al xat?

Arnau, fa una estona m'has ajudat a entrar al xat, però ara no hi sé escriure i he sortit! --SAVMAVGER (disc.) 12:52, 3 gen 2013 (CET)

Material auxètic

Bon dia. Revisant els articles per la QQ12 m'he trobat amb aquest, però no trobo res que defineixi en català un material com auxètic, que vas proposar. Té pinta de traducció grollera de l'anglès, de manera si no trobem el terme científic català adient s'haurà de reanomenar anb la seva definició (materials amb coeficient de Poisson negatiu), i com tota la resta de l'article està sense referenciar, entenc que tot el contingut de l'article acabarà sent:

"Els materials amb coeficient de Poisson negatiu son aquells que tenen el coeficient de Poisson negatiu" (i una referència)

De manera que caldrà esborrar o redirigir a coeficient de Poisson. --Panotxa (disc.) 07:54, 5 gen 2013 (CET)

Or (Au)

Gairebé: té una estructura de «xarxa cúbica centrada en les cares». – Leptictidium (digue-m'ho a la cara) 19:27, 5 gen 2013 (CET)

«Metalls de posttransició» sí que existeix i apareix en fonts en català, però a mi no m'agrada gens... A més, sàpigues que aquesta és una denominació poc comuna, en català. Fes com vulguis, però jo personalment ho deixaria tal com està. Pel que fa a catenation, jo diria «catenació», efectivament. Alguna cosa més? – Leptictidium (digue-m'ho a la cara) 12:31, 9 gen 2013 (CET)
Fes, fes. – Leptictidium (digue-m'ho a la cara) 22:12, 9 gen 2013 (CET)

Satchelliella ussurica

Tal com em vas demanar, he acabat l'article de Satchelliella ussurica Fet Fet!. No sé com és que el vaig deixar inacabat: tinc el costum d'acabar tot el que començo a la Viqui!--Panellet (disc.) 19:14, 10 gen 2013 (CET)

Rand

Tenim Plantilla:Rand, però seria fer quelcom semblant al que ja tens aramateix.--KRLS , (disc.) 23:53, 10 gen 2013 (CET)

Preguntes sobre viquimedia

Hola, bones, Arnau. T'envio aquest missatge perquè éts el que veig connectat. Avui he fet un tomb per promoure l edició de la viquipèdia pel Berguedà i part del Bages. He anat a diversos instituts i biblioteques. Tinc dues preguntes concretes de coses que no trobo. La primera seria que ahir vaig descobrir que hi havia un viquiprojecte perquè les escoles d'art fessin aportacions al commons per a il·lustrar articles que no tenien imatges i no recordo com es diu o com accedir-hi. Al meu poble hi ha una escola d'art i sembla que estan interessats a participar-hi. L'altre seria sobre el tema de la participació de les biblioteques a la viqui catalana. He parlat amb tres biblioteques del berguedà i totes hi volen participar, però no he sabut trobar les bases del projecte, saps qui ho porta?? Se que van fer un curs adreçat a bibliotecaris, però a aquí dalt no va arribar i penso que seria interessant que s hi anessin apuntant. Merci per tot i bon any nou :)--Pitxiquin (disc.) 00:06, 11 gen 2013 (CET)

Mostela

Ui, aquest article sí que me'l miraré amb lupa de 500 augments, però m'alegro molt que facis un mamífer! Faré el que em demanes, tot i que dubto que pugui començar abans de dimecres que ve. Pel que fa a range, li diem «àmbit de distribució». Finalment, per mantenir la coherència amb els AdQ de mamífers existents i seguir les normes acordades al VP:Mamífers, et demanaria que fessis servir el passat simple en lloc del perifràstic. Moltes gràcies! – Leptictidium (digue-m'ho a la cara) 09:26, 11 gen 2013 (CET)

Ah, per cert, si fas l'article de l'àmbit de distribució, potser valdria la pena fer redireccions des de les formes que vas suggerir. – Leptictidium (digue-m'ho a la cara) 10:39, 11 gen 2013 (CET)
Perfecte. En revisaré una secció al dia. L'article que sí que caldria fer és el de Forsyth Major. – Leptictidium (digue-m'ho a la cara) 17:51, 12 gen 2013 (CET)
No et preocupis, qualsevol problema que vegi en l'article mateix, l'arreglaré jo mateix. Estic revisant la introducció però hi ha poca cosa per canviar, està molt bé. – Leptictidium (digue-m'ho a la cara) 18:08, 12 gen 2013 (CET)
Ja he revisat la introducció. Si tens algun dubte de per què he canviat alguna cosa, no et tallis i pregunta-m'ho. – Leptictidium (digue-m'ho a la cara) 18:18, 12 gen 2013 (CET)
Ja hi he deixat un comentari. La informació que demanen simplement no existeix; ja ens agradaria que hi fos, ja, però el cas és que no hi és. Així doncs, cal jutjar si l'article és una explicació adequada de la informació disponible, així que voto clarament que sí. – Leptictidium (digue-m'ho a la cara) 16:24, 2 feb 2013 (CET)

Hidrogen

Hola, Arnaugir. He vist que has estat treballant en l'hidrogen. T'escric perquè hi ha una cosa que no entenc. Tant a l'article com al resum de l'article del dia d'avui, s'hi diu que "En condicions estàndard de temperatura i pressió, l'hidrogen és incolor, inodor, insípid, tòxic, no metàl·lic, altament combustible i no és tòxic;". Llavors, en què quedem, és tòxic o no?hahaha--Carles (enraonem) 23:23, 11 gen 2013 (CET)

Si, és el típic error que és impossible de detectar en un text que has escrit tu mateix, per moltes vegades que el rellegeixis, mentre que en canvi salta a la vista si l'ha escrit algú altre, a mi també m'ha passat!.--Carles (enraonem) 23:47, 11 gen 2013 (CET)

Resposta petició de biblioteca a Amical

Doncs no. Fa dies que n'espero resposta. He tornat a enviar la petició. Gràcies per preguntar. Per cert, per respondre la teva pregunta, he d'escriure aquí o a on?--Biblioteca Comtat de Cerdanya (disc.) 10:47, 12 gen 2013 (CET)

Electró

Hola, company, m'estava repassant electró abans d'emetre el vot per qualificar-lo i anava corregint el que em pensava que podien ser faltes d'ortografia. He corregit un eletró pensant que li faltava la c, però més avall em trobo Els enllaços més forts estan formats per la compartició o la transferència d'eletrons entre àtoms, com que ja són dos cops i en aquest cas transferència d'electrons està enllaçat així[[transferència d'electrons|transferència]] d'eletrons ja he dubtat de canviar-ho i fins i tot de la correcció anterior i he decidit compartir els dubtes amb tu.

He trobat altres coses (les que em semblaven evidents les he corregit, tot i que es poden revertir em sabria greui haver ficat la pota) que em sembla que s'haurien de repassar, ho volia fer un cop acabat de repassar tot l'article, però ja que he escrit sobre eletró, doncs ja et comento les que he trobat:

  1. .- Un electró que es mou en relació a un observador genera¿l? un camp elèctric i és desviat per camps magnètics externs. (Tercer paràgraf de la introducció)
  2. .- Tanmateix, les gotes d'oli eren més estables que les d'aigua ¿a causa perquè? (¿degut a que?) la seva taxa d'evaporació és menor, la qual cosa feia que fossin més adequades per dur a terme aquest tipus d'experiments que duraven llargs períodes de temps.[35] <- la referència 35 marca
  3. .- L'orientació de l'espín respecte al moment de l'electró defineix la propietat de les partícules elementals coneguda com ¿helocitat?.[69] helocitat o helicitat¿? [[en:Helicity (particle physics)]] [[es:Helicidad (física de partículas)]]

És molt bon article, et felicito. Suposo que havent-hi tants enllaços vermells no serà considerat ADQ, però vaja, se'l mereix. --Anskar (disc.) 11:21, 14 gen 2013 (CET)

Home, és més fàcil quan t'ho llegeixes per primer cop que quan l'has escrit i repassat mil vegades :D. --Anskar (disc.) 11:30, 14 gen 2013 (CET)

Plantilla de benvinguda a universitaris

Ja que et dono una estona la tabarra et volia comentar (ho vull fer amb més gent, però un cop estigui acabada) de que quan tinguis un moment et miressis Usuari:Anskar/Plantilles#Plantilla benvinguda articles universitaris: Aquesta plantilla de benvinguda especial pels grups d'universitaris que entren només a fer un article com a treball de curs. Vull fer-la com més esquemàtica millor, però poc a poc em va sortint un mostre que deunidó. Volia saber la teva opinió. Gràcies. --Anskar (disc.) 11:21, 14 gen 2013 (CET)

Petició de mapa

Hola Arnau, des de la Biblioteca de Moià volen incorporar un mapa : "Mapa dels límits de espai del Moianès i la Riera de Muntanyola" (consultable aquí) a l'article Moianès i no saben si es pot penjar directament aquest mapa o caldria fer una versió en OpenStreetMaps. Com ho veus? Et ve de gust fer una adaptació del mapa en OSM? Sé que estàs d'exàmens i no hi ha pressa. Com ho veus?--Kippelboy (disc.) 08:47, 15 gen 2013 (CET)

Electró

L'article electró ja és de qualitat, felicitats.--Mbosch (会話) 23:54, 16 gen 2013 (CET)

Llista d'illes habitades de Croàcia

Crec que tens abandonada la Llista d'illes habitades de Croàcia. Si la vols acabar més endavant, et sembla bé usuarificar-la fins que tinguis temps de posar-t'hi?--Pere prlpz (disc.) 23:10, 17 gen 2013 (CET)

Usuari:Arnaugir/Traduccions ja existeix. Si el que vols és moure-la aquí, ho hauries de demanar a VP:PA perquè ho faci un administrador, que jo no puc.--Pere prlpz (disc.) 09:56, 18 gen 2013 (CET)

Espiant-te... El reforç positiu automàtic desmotiva: comprovat a la wiki i experimentalment (ref. Pintrich hehehe) I trobo que és massa laxe, hauríem de donar més estrelles a tothom però per UN article? no! Els veterans les suen molt i per això tenen valor. --barcelona (disc.) 12:27, 19 gen 2013 (CET)

sí, els mentors aleatoris ok, però només com a possibles assessors, ni premis ni curses ni programes estàndard, que cadascú faci com cregui convenient!--barcelona (disc.) 12:50, 19 gen 2013 (CET)

Re: Setge de Vyborg (1710)

Hola Arnau

Efectivament intentava posar-lo en avaluació i no me'n vaig sortir. He intentat que se m'obrissin els desplegables de com fer-ho però no se m'obre res (crec que degut a la migració de servidors). Si em poguessis ajudar t'ho agrairia! Gràcies--Coltell (disc.) 11:24, 23 gen 2013 (CET)

Moltes gràcies --Coltell (disc.) 12:13, 23 gen 2013 (CET)

mansana de la discòrdia

He acceptat el canvi perquè no fa cap mal. Ara estic ocupat i no vull iniciar una polèmica per un canvi menor, però, si bé és cert que va existir "l'Edat de Plata", aquesta es va produir en el desenvolupament de la cultura (literatura especialment), no en l'economia. Arran del retorn de capitals, i com acostuma a passar a la història d'Espanya, el sentiment de "nou ric" els va fer perdre l'estímul per desenvolupar l'economia. Aquest període coincideix amb el concepte "Catalunya, fàbrica d'Espanya", ja que aquí estem més avesats amb "invertir en èpoques de bonança". A Espanya, no tant sols no varen fer res pensant en el futur, sinó que varen fer oïdes sordes a molts dels intel·lectuals d'aquesta "Edat de Plata" que, englobats en la generació del 98 i del 27, varen ser molt crítics amb la dinàmica del govern i de l'estat, però la dictadura de Primo de Rivera, primer i la guerra civil, després, varen ser la resposta als progressistes. Per tant, millora financera si, millora econòmica no. Gràcies per avisar-me. Com va el fred per Girona ??. --amador (disc.) 18:45, 26 gen 2013 (CET)

M'estimo més no copiar-ho, perquè el que vull és evitar la discussió. Ara tinc miracles, retaules i mansions modernistes que em reclamen. Merci,--amador (disc.) 08:16, 27 gen 2013 (CET)

Administrador

Bones. Ja fa un parell d'anys que no hi ha candidatures a administrador, i com els dos fem manteniment i crec que podem tenir prou confiança de la Comunitat, crec que som candidats adients a ser-ne, i de pas podriem descarregar una mica als que ja hi son. Què em dius, donem el pas endavant? --Panotxa (disc.) 13:32, 27 gen 2013 (CET)

He obert un comentari a la taverna per tantejar si hi haurà consens, i veure si hi ha més candidats --Panotxa (disc.) 19:13, 27 gen 2013 (CET)

Senyor Huguet

De fet pensava fer un TdQ del Jaume Huguet total quan acabi el Retaule de Sant Bernardí i l'Àngel Custodi i faci el retaule de la Transfiguració de la Catedral de Tortosa, que encara no he començat per les continues interrupcions, però tinc la documentació. Ja sé que és temptador fer-ho a nivell MNAC, però es quedarien fora el Retaule del Conestable i el Retaule dels sants Abdó i Senén que ja són AdQ. Amb dedicació per setmana santa ho podem tenir. Per cert, una de les interrupcions és que també estic mirant de presentar un TdQ del Van Eyck i estic currant en la traducció d'un AdQ de l'anglesa. S'accepten ajudes. --amador (disc.) 21:21, 28 gen 2013 (CET)

Ui !. M'acabo d'adonar que em falta un altra del MNAC: Retaule de Sant Miquel. Més feina, però mantindrem la fita.--amador (disc.) 21:24, 28 gen 2013 (CET)
Si s'ha de ser rigorós, em falten molts. Masses. De les grans obres faltarien una parell. No et preocupis, acabo el que estic traduint i torno al Huguet que és més curt. Ja et demanaré ajuda a l'avaluació. --amador (disc.) 23:27, 28 gen 2013 (CET)

Sèrie de Taylor

Hola Arnau, he estat i estic ocupat, però miraré això de la sèrie de Taylor, serà un plaer. Encara he de fer alguns retocs a propietat commutativa, a veure si ho acabo ja. --Txebixev (disc.) 14:50, 29 gen 2013 (CET)

Hi he començat a intervenir escrivint millor la intro, i arxivant la demostració, ja que per començar no diu què es demostra (no es pot "demostrar" una sèrie), i a més la hipòtesi que no explicita, relacionada amb R, hauria d'estar en les presumptes hipòtesis del presumpte teorema. La setmana vinent podré mirar-m'ho millor, espero. La resta, a primer cop d'ull, té bona pinta, hi aniré fent retocs. Caldria triar bé quina bibliografia es posa, això també. --Txebixev (disc.) 22:07, 29 gen 2013 (CET)
Hola, T'escric aquí però no per això, sinó per la Propietat commutativa. Realment quedarien alguns retocs per fer (millorar la part de lògica), però ara ja podries mirar-t'ho i si és el cas posar-la a avaluar. Salut! --Txebixev (disc.) 18:31, 21 març 2013 (CET)
Hola de nou, vist el teu missatge sobre Taylor i Fourier. Feia falta una secció de comparativa, però ... no em convenç prou. M'hi posaré, però si sóc organitzat amb mi mateix, no serà abans de dimarts. Fins aviat! --Txebixev (disc.) 10:12, 25 abr 2013 (CEST)
Ja veus que no sóc gaire organitzat :-( i he acabat picant (val a dir que tenia una estona lliure). I tranquil, no cal que et sàpigues la lletra petita de Taylor i Fourier ... si no és que vols dedicar-te a les matemàtiques! Se m'acut una idea una mica esotèrica: podries posar aquesta secció Taylor-Fourier a la Wiki anglesa? Així podríem recollir suggeriments d'allà, no fos cas que alguna cosa no estigués prou afinada... Bé, no cal que ho facis si ho trobes massa estrambòtic. Salut! --Txebixev (disc.) 13:11, 25 abr 2013 (CEST)
Al final jo mateix he traduït la secció de comparació amb Fourier i l'he posada a la Wiki anglesa: Taylor series, a veure què passa. Si pots fes-hi un cop d'ull. Dw! --Txebixev (disc.) 12:45, 26 abr 2013 (CEST)

Aplicacions

Contestant a la teva nova petició d'ajuda, en primer lloc me'n pots demanar sempre, no cal que sigui l'última vegada! Aplicacions de la sèrie de Taylor? En realitat, diria que el que té més aplicacions és, pròpiament parlant, la fórmula de Taylor, on uses el polinomi de Taylor (que "només" requereix un nombre finit de termes) i, si és necessària, una fita del residu. La sèrie té un interès més teòric (però molt important). A nivell pràctic? Em sembla recordar que és rellevant en la resolució d'equacions diferencials analítiques, ja que pots anar calculant els coeficients de Taylor de la solució recursivament. Deu haver-hi més aplicacions pràctiques, però les hauria de buscar. M'hauria d'haver mirat més l'article, la veritat, però no tinc prou temps (i organització) per a tot. --Txebixev (disc.) 11:00, 6 maig 2013 (CEST)

M'he mirat el que has posat i no em convenç gaire. Des del punt de vista matemàtic, és força diferent usar la fórmula de Taylor que usar la sèrie de Taylor, i la major part de les coses que s'hi esmenten són aplicacions de la fórmula. En realitat, la sèrie de Taylor la usaràs en tot allò relacionat amb funcions analítiques, i dins d'això una aplicació és la que et comentava de la resolució d'equacions diferencials, o el càlcul de primitives i integrals. Una altra possible aplicació és la de la suma de sèries numèriques, com ara algunes que permeten expressar els nombres e o π. D'altra banda, sempre que sigui possible hauríem d'intentar que les referències fossin fonts fiables, com ara el Calculus de Spivak, o l'Apostol, o altres llibres d'autors prestigiosos. Si puc m'hi posaré, però haurà de ser més endavant. --Txebixev (disc.) 12:47, 13 maig 2013 (CEST)

Ai ai ai... sí, tinc un deute i me'n recordo. Ja has vist que, per la raó que sigui, potser cansat..., he deixat de treballar a la Wikipèdia, suposo que temporalment. Però si faig alguna cosa de contingut, sens dubte serà això del Taylor. No hi he deixat de pensar, per cert. A les aplicacions que esmentava el 13 de maig n'hi afegiria una altra: la definició de funcions de matrius (que en el fons no és més que usar funcions analítiques però canviant la variable real o complexa per una matriu). Això s'aplica en particular per a definir l'exponencial d'una matriu, eina fonamental en la resolució d'equacions diferencials lineals amb coeficients constants. --Txebixev (disc.) 19:56, 11 jul 2013 (CEST)

Si t'avorreixes.

Ja pots entretenir-te amb Viquipèdia:Avaluació_d'articles/Díptic_de_Crucifixió_i_Judici_Final. És un retorn circumstancial als flamencs. Merci,--amador (disc.) 19:23, 30 gen 2013 (CET)

Quan m'aprengui lo de les abreviatures i els noms de les obres sense cursiva, m'hauré d'inventar una altra cosa per a emprenyar-te. Gràcies per la revisió. Ja t'estic preparant una altre.--amador (disc.) 23:14, 4 feb 2013 (CET)
Així me'ls prenc. En tots cas, una clatellada de tant en tant, desperta la consciència de la "no evolució" personal.--amador (disc.) 06:27, 5 feb 2013 (CET)

Cecable

S'han aportat noves referències sobre Discussió:Cecable. Agrairia que us passéssiu per la discussió per veure si són suficients per considerar el Cecable admissible. (Estic avisant als que vau votar a favor d'esborrar al centre d'estudis perquè hi doneu la vostra opinió)--KRLS , (disc.) 13:37, 1 feb 2013 (CET)

De Springfield

Precisament, he tret l'apostrofació davant de essa líquida. ;) --Salvi "Ssola" (discussió) 18:13, 1 feb 2013 (CET)

Doncs juguem...

En teoria, com a nom genèric, haurien d'anar amb minúscula, no només l'adjectiu, sinó el nom també: els jocs nemeus, els jocs pítics (o pitis, com vulguis, totes dues formes són correctes; si et mires el DIEC veuràs que la forma preferent és pític, i piti hi remet), els jocs ístmics, els jocs panhel·lènics i els jocs olímpics. Quan es tracta d'uns jocs concrets s'escriu amb majúscula: els Jocs Olímpics de Barcelona, per exemple. Com que tots els altres jocs han passat a millor vida i els únics que es continuen celebrant –tot i que ja no tenen res a veure amb Olímpia– són els olímpics, acostumen a anar sempre amb majúscula, ja que es tracta d'un esdeveniment concret, amb tota una organització complexa al darrere. És allò de considerar els fets moderns com a coses amb cara i ulls (i per tant susceptibles d'anar amb majúscula: l'Imperi Austrohongarès) i els antics com a realitats de nyigui-nyogui (l'imperi sassànida). Però tampoc no trobo forassenyat escriure Jocs Nemeus, Jocs Pítics, etc. Ara bé, o tot amb minúscula o tot majúscula, però no el nom sí i l'adjectiu no (a la francesa, com si diguéssim). Pel que fa als jocs panhel·lènics, com que és el més genèric de tots, jo ho escriuria directament amb minúscules (he corregit l'interior de l'article, on no tenia sentit que els olímpics apareguessin amb majúscula i tota la resta amb minúscula) --Enric (discussió) 10:29, 5 feb 2013 (CET)

Fotosíntesi

Gràcies i de res. Feia molt de temps que no editava, però ja m'agrada venir de tant en tant.--Hei hei (disc.) 13:38, 5 feb 2013 (CET)

Python

Compte que jo tampoc en sé gaire, de python, però celebro que els meus codis sigui útils a algú.

Crec que l'error ve de que la variable pag és un objecte pàgina, i no una cadena de text. Si el que vols és el títol, hauries de fer servir pag.title(), i si vols un enllaç u"[["+pag.title()+u"]]".

Quan imprimeixes a la pantalla no té massa importància si pag és una cadena o una pàgina, perquè print pag funciona en els dos casos, però per muntar una pàgina, que ha de ser una cadena de text, sí que té importància.--Pere prlpz (disc.) 21:20, 11 feb 2013 (CET)

No entenc perquè et dóna aquest error. L'entendria si no hi hagués la u davant de les cometes o si no hi hagués la primera línia del fitxer, que diu com ha d'entendre l'unicode (o una cosa així), però ara mateix no hi sé veure l'error. El que sí que sé és que jo he fet servir categories amb tota mena de noms en català sense tenir problemes amb els accents (excepte quan m'oblido la u). Per això encara ho entenc menys.
Si tu no ho has aclarit abans, d'aquí una estona m'ho miro a casa a veure si en trec l'entrellat.--Pere prlpz (disc.) 21:48, 11 feb 2013 (CET)
A mi m'ha funcionat el teu programa [1], i només he canviat la ruta de directoris de la tercera línia. Segueixo sense entendre perquè no et va, però aventuro hipòtesis:
  • El fitxer user-config.py . Suposo que en tens un. No sé si hi pot tenir alguna influència, però el meu té a la primera línia # -*- coding: utf-8 -*- Potser això té alguna influència més enllà dels accents del nom del bot.
  • Alguna cosa de configuració. No recordo gaire què vaig fer quan vaig instal·lar el bot, perquè era al taller de la viquitrobada tècnica i anava molt peix, però jo crec que l'única cosa que vam configurar va ser el fitxer user-config.py Potser em falla la memòria i vam ajustar alguna altra cosa que tu tens diferent.
Per cert, si al programa canvies l'asterisc per # tindràs una llista numerada i sabràs quants articles ha trobat el bot (això va ser un suggeriment d'en Pau).--Pere prlpz (disc.) 23:07, 11 feb 2013 (CET)
M'hi poso, la curiositat em pot. La primera línia # -*- coding: utf-8 -*- és un recordatori amb el caràcter # de comentari. Els problemes de codificació són els més punyeteros amb python. Assegura't que tens el teu editor de text configurat per a que desi l'script amb utf-8. El que em va recomanar l'Iradi i que he agraït mil vegades és el Notepad++. --V.Riullop (parlem-ne) 23:37, 11 feb 2013 (CET)
Per si serveix, jo edito el text directament amb l'IDLE. De fet el programa de l'Arnau m'ha funcionat copiant-lo de la pàgina i enganxant-lo a l'IDLE.--Pere prlpz (disc.) 23:46, 11 feb 2013 (CET)
Rectifico, no és només un recordatori, de tant usar-lo ja no li feia cas (jo el poso en cada script). És un comentari màgic que defineix la codificació usada. Està explicat a http://www.python.org/dev/peps/pep-0263/. De totes formes la definició ha d'estar d'acord amb la codificació real del fitxer. A mi també m'ha funcionat. --V.Riullop (parlem-ne) 23:52, 11 feb 2013 (CET)

Sobre la pregunta inicial de si hi havia alguna altra manera més senzilla d'aconseguir la llista d'articles, n'acabo de descobrir una que no sabia: si al CatScan li demanes la sortida com a text wiki o com a fitxer de text (en comptes d'HTML, que és el valor per defecte) sembla que no l'afecten les limitacions de nombre d'articles (normalment 1000) ni, probablement, de categories. Pel cas del cinema he comprovat que els articles que surten [2] són els mateixos que surten amb el teu programa.--Pere prlpz (disc.) 00:21, 12 feb 2013 (CET)

III concurs castells Jorba-Preciados

Ei Arnau, estava editant una taula per les actuacions que tenen lloc cada any a l'avinguda del Portal de l'Àngel en commemoració dels concursos de Jorba-Preciados (pots veure-la a Usuari:Catalaalatac/III Gran Trofeu Jorba-Preciados) i que anirà a la secció de llegat (potser si es fa molt llarga es podria amagar). Doncs bé, m'he trobat amb un petit problema, i és que no sé com fer perquè m'apareguin les colles participants a cada any en una mateixa fila. És a dir, dins la fila 48è aniversari m'agradaria que hi hagués tres subfiles més amb el nom de la colla i castells realitzats. Hauria de quedar tot entre la columna "plaça" i "referències". M'hi podries donar un cop de mà? I per cert, si creus que hi ha qualsevol cosa que es pot canviar i millorar, digue'ho! Moltes gràcies! :) --Catalaalatac (VP:CASTELLERS) 20:06, 14 feb 2013 (CET)

persona

Tenim Individu, que vaig començar justament pels enllaços, és petit però pot valer de moment. I vaig fer jo com a complement filosòfic ;) Sí, hem de parlar, a veure si coincidim pel xat, ens busquem --barcelona (disc.) 11:37, 15 feb 2013 (CET)

perfecte per tenir-lo començat, els genèrics són claus (i a mi m'agraden). Et recordo que tens els pobrets elements dels 1000 pendents de recuperar la seva puntuació--barcelona (disc.) 11:01, 20 feb 2013 (CET)

Hola Arnaugir

Moltes gracies per el teu comentari, anirè fent els canvis que em comentes a mesura que tingui temps. Sóc novell en això de la viquipedia, estic aprenent sobre la marxa. Moltes gracies --Marccodinareynal (disc.) 15:00, 16 feb 2013 (CET)

Mandrinatge

Bona tarda Arnau! He desestimat la sol·licitud d'esborrament ràpid de Mandrinatge, ja que redirigeix a Mandrinadora fruit d'una fusió que es va fer fa mes i mig. He tornat a crear la redirecció, en aquest cas a Mandrinadora#Mandrinatge. Tampoc hi entenc gaire en màquines eina, però com el possible contingut de mandrinatge ja és allà per la fusió, possiblement no sigui necessari crear un article separat. Bé, és la meva opinió a simple vista, si creus que s'ha de crear l'article separat, es pot restaurar el que ja hi havia abans de la fusió.--Àlex (Discussió) 17:09, 18 feb 2013 (CET)

Anecdotari

No sé si sorties a l'anecdotari, però ara ja hi surts: Viquipèdia:Anecdotari#Enginyers_ingenus.--Pere prlpz (disc.) 19:26, 19 feb 2013 (CET)

És que el segon paràgraf d'ingenuïtat s'hauria de treure o canviar. De fet, l'article ingenuïtat no parla gaire del que anomenem ingenuïtat en català, només cal veure el DIEC. Ja ho he posat a la discussió.--Pere prlpz (disc.) 20:09, 19 feb 2013 (CET)

RE:Expedició 1

Fet Fet! Avaluació. Si es pot resoldre a curt termini els errors o faltes que hi hagi, perquè no?! Sembla més polit que molts dels articles de qualitat que tradueixo.--Manlleus (disc.) 19:59, 20 feb 2013 (CET)

jo tambe estic de viatge pero tan sols agafu l'AVE de madrid-barna.BON VIATGE!!--31.4.209.223 (discussió) 07:45, 21 feb 2013 (CET)

BotReversor

Vinc a celebrar la primera reversió de l'any del bot. –Cœt · mascletà · blablabla 19:43, 21 feb 2013 (CET)

Bandera

Fet Fet!

El teu article m'ha fet recordar que tinc en stand by la bandera del Japó des de fa més de 2 anys. Podria estar bé que algú dia l'acabés... a veure si pròximanet m'hi poso.--Mbosch (会話) 10:04, 24 feb 2013 (CET)

Voice Intro

Perfecte! Jo ho he posat a la meva wish list d'usuari. M'interessa el tema. Crec que podem trobar-li el què i que és relativament fàcil de demanar col·laboracions amb altres persones. Si ho pots liderar...millor encara! A mi m'agradaria portar tot el tema cultural, de fet, amb els de Ràdio Web MACBA tinc pensat demanar-lis col·laboració, encara que sigui per a la wiki-en :P--Kippelboy (disc.) 19:31, 26 feb 2013 (CET)

Lèmur mostela de dents petites

L'article Lèmur mostela de dents petites ja és de qualitat, felicitats. No obstant, continuo pensant que s'hauria d'afegir un petit comentari dient que no es té informació sobre la seva reproducció i les cries i no simplement no fer cap menció.--Mbosch (会話) 00:53, 27 feb 2013 (CET)

Administradorietat

Enhorabona per l'ampli suport aconseguit. Ja tens més feina :-) Ara és el moment de millorar Viquipèdia:Guia per a administradors, si hi trobes a faltar res. No dubtis en preguntar-me el que faci falta o bé utilitza Viquipèdia:Sala dels administradors. --V.Riullop (parlem-ne) 09:47, 2 març 2013 (CET)

Enhorabona, ja tens un nou motiu per tenir maldecaps  :-). Si et puc ajudar amb res nomes has de dir-ho. --Beusson (disc.) 08:33, 3 març 2013 (CET)
Enhorabona, Arnau. Benvingut al club! Pau Cabot · Discussió 10:14, 3 març 2013 (CET)
Moltes felicitats i bona feina, !--amador (disc.) 22:45, 4 març 2013 (CET)

T'he posat els "galons" a les etiquetes ... per molts anys--Mafoso (Mani'm?) 08:33, 5 març 2013 (CET)

Enhorabona company! Ara a treballar, hehe. Si tens qualsevol dubte no dubtis en preguntar.--Àlex (Discussió) 14:28, 5 març 2013 (CET)
T'ho has guanyat! fa l'ullet --Davidpar (disc.) 16:06, 5 març 2013 (CET)
Enhorabona, ara tens una raó més per a ajudar-me a desenvolupar l'infocua! --Flamenc (disc.) 19:02, 5 març 2013 (CET)
Enhorabona!! me n'he assabentat de casualitat, però les felicitacions són d'allò més sinceres.--MarisaLR (disc.) 19:48, 6 març 2013 (CET)

Pregunta

La resposta em tranquilitza. Si la resposta hagués estat seguir la pràctica habitual de no revertir cap acció administrativa per evident que sigui l'error (amb l'emprenyada habitual de l'usuari que s'està esperant, i l'ofensa de l'administrador quan arriba que se li planteja el tema com una cosa personal) aleshores hagués votat en contra de qualsevol candidat administrador que no hagués estat sempre suficientment actiu per respondre a qualsevol petició de desfer les seves accions en qüestió d'hores (probablement això suposaria que els administradors no poden ser humans o no poden tenir vida fora de la Viquipèdia).--Pere prlpz (disc.) 22:40, 4 març 2013 (CET)

Problemes amb les referències

Gràcies Arnaugir, ho he esborrat perquè fins i tot l'aspecte de la pregunta era diferent de la resta... Ho faré com dius!--Besteiro (disc.) 11:59, 5 març 2013 (CET)Besteiro

Bot

Després intento mirar-m'ho a casa. Quan m'he trobat amb coses d'aquestes ha estat normalment perquè algun article té un codi estrany. Per exemple, solen passar coses així quan hi ha una redirecció categoritzada.--Pere prlpz (disc.) 17:46, 5 març 2013 (CET)

Podria ser, tot i que a priori no sembla que hagi de portar problemes (els # sí que en porten, perquè no haurien de ser als títols, però dels & no se me n'ocorre un motiu). Sempre pots provar de treure l'article de la categoria i passar-hi el bot, a veure si segueix fallant.
Posar una colla de "print" al programa per anar veient exactament què està fent també pot ser útil. Falla quan està carregant la categoria o quan està substituint els enllaços?--Pere prlpz (disc.) 18:26, 5 març 2013 (CET)
A mi em funciona. Després de llegir la categoria s'està una estona parat, però això ha de ser perquè està executant la resta del programa.--Pere prlpz (disc.) 20:51, 5 març 2013 (CET)
Jo també soc un impacient. Per això els meus programes estan plens d'instruccions "print" que van explicant què està fent i així no es veuen mai parats. Te n'he afegit un al codi.[3]--Pere prlpz (disc.) 21:41, 5 març 2013 (CET)
Diria que el que et falta és escapar els claudàtors a l'expressió regular, o bé fer servir replace en comptes de re.sub. Els claudàtors els interpreta com a part de la sintaxi de l'expressió regular.--Pere prlpz (disc.) 23:23, 5 març 2013 (CET)
M'ha costat però ja ho he trobat. Hi havia una cosa pitjor que això, que és la confusió entre text i textmodif. Cada re.sub que feies, desfeia el que havia fet el re.sub anterior. A més, al final pujaves text en comptes de pujar textmodif.
Si l'haguessis de fer servir més, jo encara arreglaria un parell de coses a les expressions regulars:
  • Caldria evitar que edités res si l'enllaç [[pel·lícula catalana]] ja hi és (si hi és, fa un desastre).
  • Jo hi posaria el paràmetre count=1 perquè posi l'enllaç un sol cop.
T'he modificat el codi. Per provar-lo he hagut d'acabar fent les edicions. Espero que no et sàpiga greu que t'ho hagi trepitjat així.--Pere prlpz (disc.) 23:51, 5 març 2013 (CET)

¡Hola! Gracias por traducir Plantilla:U@, pero esta Plantilla:Aquest usuari no la tradujiste. ¿La podrías traducir también? --Vivaelcelta (disc.) 16:42, 6 març 2013 (CET)

Disculpa, si que la tradujiste, pero no se me actualizaba, tuve que purgar la página. --Vivaelcelta (disc.) 16:48, 6 març 2013 (CET)

Actualizar plantillas

Por favor, actualiza estas plantillas Ús de la plantilla y Subpàgina de plantilla/ús indicando que los interwikis van en Wikidata. --Vivaelcelta (disc.) 08:27, 8 març 2013 (CET)

Mòdul d'elasticitat

Després d'esperar tres mesos per les referències, no s'han aportat. Quina és la raó per la què hem de tenir dades no fiables durant tant temps? Estem parlant de dades científiques sobre materials molt concrets i hi ha noms inventats (Què és la fusta de rosa?). Cal justificar les dades científiques pròpiament. Per tant, reverteixo el canvi. --Panotxa (disc.) 22:24, 8 març 2013 (CET)

Atès que has d'anar traduïnt la taula de la versió anglesa, et recordo que fa alguns dies que es va acordar que els noms dels paràmetres havien d'estar en català. També estaria bé que afegissis el mòdul (o la referància, si ja el té), a l'article propi sobre el material. Gràcies! --Panotxa (disc.) 08:31, 9 març 2013 (CET)
Amb aquestes modificacions llargues jo vaig fent poc a poc, una cada dia. Ànim! --Panotxa (disc.) 09:02, 9 març 2013 (CET)

Una traducció molt transcendental

Bona tarda. Jo diria simplement "les funcions transcendentals es defineixen segons una propietat comuna". Aquí, el verb to hold vol dir que la propietat és aplicable/vàlida/certa per a aquestes funcions.– Leptictidium (digue-m'ho a la cara) 22:15, 11 març 2013 (CET)

Es diuen funcions transcendents, si parles de matemàtiques. --Txebixev (disc.) 18:42, 21 març 2013 (CET)

Autoria o autoritats

He deixat un missatge a Discussió:Control d'autoria. Insisteixo amb el que ja havia dit: els resums d'edició són importants. No he trobat cap motiu ni cap discussió pel reanomenament. --V.Riullop (parlem-ne) 20:57, 14 març 2013 (CET)

Merci i Felicitats

Bones, intento després de mesos canviant bolquers recuperar la meva vida viquipedista. Per cert, merci per ajudar-me amb el garbuix que m'havia fet amb el nou bot traductor, i felicitats per ser administrador i per l'aniversari. --Pere Serafi (disc.) 08:38, 21 març 2013 (CET)

Pierre Amine Gemayel

Gràcies company! Mai havia fet anar el sistema d'arxivament d'avaluacions prèvies i m'havia fet un embolic.--Jove (disc.) 11:53, 21 març 2013 (CET)

Sí, tens raó. Quan arribi a casa ho faré. He estat esperant una informació privilegiadíssima del Carnegie Middle East Center sobre el seu mandat, però no m'ha arribat. Tirem endavant.--Jove (disc.) 18:28, 29 maig 2013 (CEST)

Benvingut/uda

Per fi he acabat amb les substitucions de la plantilla. Ja es pot actualitzar. Tu mateix. --V.Riullop (parlem-ne) 19:42, 23 març 2013 (CET)

Pere

Com ja hauràs ja m'hi he posa't. També tinc alguna altre coses entre mans. Tot i que he estat desconnectat, si que he fet una mica de manteniment, oi?. Una abraçada.--Pere Serafi (disc.) 20:57, 23 març 2013 (CET)

Articles bonificats

Bones, quan tinguis temps i si vols, et podries tornar a passar per Viquiprojecte:Un article al dia/Articles bonificats? S'han afegit molts articles des de la última ronda. Gràcies.--Mbosch (会話) 22:20, 23 març 2013 (CET)

Plantilla de benvinguda

Tot és susceptible de millorar, però jo crec que està prou bé i que, sobretot, és molt millor que l'anterior. L'únic canvi que se m'acut és substituir a la plantilla VP:NO pel sistema de mentorització. Com ho veus?

Això a banda, jo l'implementaria i aniria fent un seguiment de com va. Sobretot haurem de vigilar especialment si es connecten més al xat, demanen a la taverna, editen a Viquipèdia:Plantejament de preguntes i si utilitzen el nou sistema de mentorització. Pau Cabot · Discussió 18:39, 25 març 2013 (CET)

Propietat commutativa

L'article que has proposat, Propietat commutativa, ja té el distintiu de bo, felicitats.--Mbosch (会話) 11:30, 30 març 2013 (CET)

Bàner

Arnau, una cosa:

Caldria treure:

  • la Viquipèdia i els seus projectes germans s'han convertit en obres de qualitat que es van millorant constantment?

Merci! --Davidpar (disc.) 19:06, 30 març 2013 (CET)

Van dir a la taverna que era molt fàcil de posar contraexemples... --Davidpar (disc.) 19:07, 30 març 2013 (CET)

Montserrat Casas

Aquesta pàgina de la UNED em sembla una font fiable, sí. Pau Cabot · Discussió 23:14, 30 març 2013 (CET)

Ostres. La coneixies? Pau Cabot · Discussió 08:59, 31 març 2013 (CEST)

Circa

M'estàs dient que ca. i c. no van en cursiva? Veig que uns quants errors són meus... :S --Davidpar (disc.) 12:47, 1 abr 2013 (CEST)

Hehe... Em vaig marcar per vigilar Usuari:ArnauBot‎ ;-) --Davidpar (disc.) 12:51, 1 abr 2013 (CEST)

Xat

Hola Arnau! Sóc SAVMAVGER, i et volia preguntar, si hi ha alguna manera de fer que en lloc del nombre IP al xat, aparegui el meu nom, o sigui en lloc del meu nombre IP, que hi digui SAVMAVGER. Gràcies--SAVMAVGER (disc.) 13:29, 1 abr 2013 (CEST)

No, ho sigui quant tu poses whois, et surt la IP, però hi ha usuaris als quals els surt el seu Usuari de la Viqui. A mi em surt l'adreça IP, i no vull que es vegi, vull veure el nom del meu usuari sense la IP
Disculpeu que intervinga, sóc Coet, asidu al xat. El que tu vols és amagar la teua IP, ho has de fer demanant el cloak. Pots trobar informació al respecte a la pàgina de meta, finalment t'enviaran a esta altra per a que fages una sol·licitud, i tens alguna cosa més sobre l'IRC a la meua secció.
Si vols emprar un cloak no t'aconselle el webchat, perd moltes vegades el PING i al final s'acaba veient la teua IP.
Salutacions cordials. –Cœt · mascletà · blablabla 21:54, 15 abr 2013 (CEST)
Ups m'he embolicat, volia parlar al SAVMAVGER... Bé així vos en assabenteu els dos. –Cœt · mascletà · blablabla 21:56, 15 abr 2013 (CEST)

Plantilla de benvinguda

Ja sé que li falta a la plantilla de benvinguda. Una cosa així com:

Don't you speak catalan?

Me n'acab de donar donant benvingudes a gent d'altres viquipèdies. Què en penses? Pau Cabot · Discussió 10:36, 2 abr 2013 (CEST)

Sí. Me sembla bé. Pau Cabot · Discussió 12:17, 2 abr 2013 (CEST)
Perfecte. O gairebé. Per variar, he vist una possible millora: Plantilla:Benvinguda/en. Potser hauríem de modificar-la estèticament (de manera similar a l'altra) i fer que l'enllaç apunti a aquesta pàgina? Pau Cabot · Discussió 12:41, 2 abr 2013 (CEST)
Li he fet un parell de retocs a Plantilla:Benvinguda/en. Hi afegesc també l'enllaç a la taverna. Pau Cabot · Discussió 12:55, 2 abr 2013 (CEST)
Faltava modificar una plantilla de la família: Abans -> Ara. Què te sembla? Pau Cabot · Discussió 17:04, 3 abr 2013 (CEST)

Disculpes, company

Porto uns dies engorilat amb l'anskarbot i no acabo de sortirme'n, encara no he llegit el correu, però suposo que seria per quedar a Girona, no? Acabo de començar una feina que no puc deixar de banda, al principi he d'estar una mica a sobre, però en uns dies ja tindré més temps. Salut --Anskar (disc.) 23:44, 3 abr 2013 (CEST)

Angkor Vat/Wat

Bon dia! He estat tota la setmana fora i ara he vist la teva consulta. Pel que fa al nom, jo ho hauria posat Angkor Wat sense dubtar. Ara, havent navegat una mica per internet, ja no ho tinc tan clar. N'he parlat a la discussió. Anant al que em preguntaves, de sànscrit no en tinc ni idea i he anat a consultar el Diccionari sànscrit català d'Enciclopèdia Catalana. Devá, com està transcrit allà segons les normes internacionals, vol dir déu, deïtat, ésser superior en general (sacerdot, rei, príncep, dignatari, persona venerable, etc.); és, per tant, el nostre equivalent de déu i dins un text jo sí ho posaria en cursiva, ja que és un mot sànscrit. Una altra cosa és que escrivissis un tractat sobre els deva i hi sortís set-centes mil vegades, i llavors per no «embrutar» el text ho posessis en rodona... Devátā, segons el mateix diccionari, és també déu, deïtat, i especialment la qualitat de déu, la divinitat; una imatge d'un déu es diu devatāpratimā. Segons l'anglès Devata, sembla com si la paraula fos la forma plural de deva. Jo deixaria tant deva com devata en singular i cursiva, com a formes estrangeres, davant el dubte de quin plural tenen, i quan n'hagis de parlar en plural jo diria «els deva» i «les devata» (al diccionari indica el gènere, i deva és masculí i devata femení). El que no acabo de veure prou clar és que devata es refereixi a una imatge divina, més aviat ho veig com si haguessin agafat el significat per extensió (com ara dir «la televisió» en comptes de «l'aparell de televisió»). Pel que fa als khmers, indubtablement en plural. Mira't això. --Enric (discussió) 10:50, 8 abr 2013 (CEST)

Bàner dels 400.000

Arnau, mira't això. És urgent. Viquipèdia:Petició als administradors#ATENCIÓ: Bàner 400.000. --Catalaalatac (VP:CASTELLERS) 18:23, 12 abr 2013 (CEST)

Redirecció innecessària

Hola. Veig que has desfet una redirecció en considerar-la "innecessària" ja que estava en majúscules "i no eren sigles"... he de dir que Compromís, en no tindre sigles, és citada ocasionalment amb el nom en majúscules a mode de sigles, i que de fet eixa redirecció era utilitzada en tres articles diferents. Crec que sí podríem considerar aquella redirecció com "unes sigles". Una salutació.--Coentor (disc.) 20:43, 14 abr 2013 (CEST)

Sèrie de Taylor

Hola, entesos doncs, he estat uns dies desconectat però ara ja torno a estar apunt. Farè el que podrè amb Sèrie de Taylor i quam puguis hi dones un cop d'ull a art paleolític --Xbosch (disc.) 20:23, 15 abr 2013 (CEST)

Guia bàsica

Ok! Miraré a veure què hi puc fer. Pau Cabot · Discussió 21:14, 15 abr 2013 (CEST)

Vaja redundància de pàgines d'ajuda. Hem de simplificar aquest caos ja.
Moure Ajuda:introducció a Viquipèdia:Introducció: Ok, però crec que fa la mateixa funció que Viquipèdia:Guia bàsica. Jo les fusionaria.
Viquipèdia:Pàgina d'acollida. Més que fusionar a Viquipèdia:Novells, fusionar a Viquipèdia:Novells/Consells? Pau Cabot · Discussió 19:59, 16 abr 2013 (CEST)

Encantat d'entrar a la Viquipèdia

Hola Arnau! Em dic Roger, tinc 18 anys i sóc nou a la Viquipèdia. Em vaig registrar el dissabte i de moment només he modificat l'article de Aston Martin. Agrairia que algú que hi entén (com tu) m'assessorés una mica i em digués què he fet bé i què malament. No se si estaria bé fer-lo més llarg o amb el que hi ha ja està bé. Tot i això ja estic recollint informació per ampliar-lo. Tinc previst modificar i crear altres articles que he vist una mica pobres o que senzillament encara no existeixen, tots estan relacionats amb el món del motor.

Moltes gràcies!

--Roger Francàs (disc.) 21:49, 15 abr 2013 (CEST)

Ei Arnau! tinc una pregunta: en l'article Aston Martin he introduït alguns dels models de la marca directament a l'article. Ho dic perquè he visitat altres articles i veig que per posar un model de cotxe posen un enllaç cap a un altre article que només parla sobre el model en qüestió. Des del meu punt de vista trobo que la meva manera de fer és més fàcil i còmode per al visitant ja que en una mateixa pàgina ho pot trobar tot i no necessita obrir altres finestres. Que en penses?

Gràcies!--Roger Francàs (disc.) 19:51, 18 abr 2013 (CEST)

D'acord! de moment acabaré l'article per veure com queda i després ja veurem. M'he fixat que cada article té una llengua estrella (entenc que deu ser la millor llengua en que està fet aquell article), qui ho valora això i com puc fer que un article l'aconsegueixi?--Roger Francàs (disc.) 13:22, 19 abr 2013 (CEST)

Hola Arnau! He creat l'article Aston Martin One-77 però quan poso la paraula aston al buscador no surt l'article, surt la llista de tot el que conté "aston" però no aquest article, com és?--Roger Francàs (disc.) 21:01, 19 abr 2013 (CEST)

Moltes gràcies!;) els consells que m'has donat per al nou article ja estan aplicats!--Roger Francàs (disc.) 23:26, 19 abr 2013 (CEST)

Molt bé! de moment vaig fent article relacionats amb Aston Martin (la llista de models com vam dir). Quan l'acabi seguiré amb alguna altre marca automobilística. Com puc posar d'on esta traduït l'article un cop posat {Traduït de}}? --Roger Francàs (disc.) 15:48, 23 abr 2013 (CEST)

Magnituds físiques

Hola! Si, ja era conscient del que tens escrit i el seu origen ... però en aquell moment em va semblar oportú posar-ho així. Evidentment que el comentari era per retirar, però jo ho intentaria fer millor, sense violar l'aportació de l'Enric ni la falsedat de la citació: trauria els exemples fora de la citació. (La veritat és que em fa una mica de ràbia quan moltes decisions de la Viq es basen en "fonts fiables" que en realitat són relativament fiables, o fins i tot menys fiables que les opinions d'alguns que hi col·laborem. No ho dic ben bé pel cas de què estem parlant, però si un text sobre llengua està mal escrit de forma tan patent ... apaga y vámonos.) Per cert que et vaig veure a la tele. Bona feina! --Txebixev (disc.) 11:52, 16 abr 2013 (CEST)

Fitxers

Hola! Ahir vaig penjar dos fitxers a Commons i ara em diu que no hi ha cap fitxer penjat per mi, els he de trobar a algun altre lloc o com ho puc fer?--Roger Francàs (disc.) 15:49, 16 abr 2013 (CEST)

Imatges

Hola Arnau, les imatges que he penjat a Commons són tretes d'internet i lleugerament modificades. Tot i això ja vaig mirar que no existís cap mena de copyright. Vaig buscar-ne de similars per Commons i no en vaig trobar cap del model d'Aston que jo volia, espero que estigui tot dins de la legalitat!

Gràcies!--Roger Francàs (disc.) 21:19, 16 abr 2013 (CEST)

Al fer l'article, moltes imatges que necesitava no estan a Commons. Si les vull pujar han de ser fetes per mi?--85.54.229.247 (discussió) 21:55, 16 abr 2013 (CEST)

Forma canònica de Jordan (en català)

Hola Arnau. M'ofereixo per fer la pàgina en català de la Forma canònica de Jordan, que veig que la tens als 'deures'. Potser podria començar per traduir la pàgina en espanyol, i després podria intentar ampliar-la. Què en penses? Salutacions. --Alvaro Vidal-Abarca (disc.) 19:44, 17 abr 2013 (CEST)

Hola! he creat la pàgina de la Forma canònica de Jordan, traduïda des de l'anglès. Salutacions! --Alvaro Vidal-Abarca (disc.) 22:11, 21 abr 2013 (CEST)

Hola, fa un mes, vaig posar en avaluació l'article Expedició 1, s'ho ha mirat més d'una persona, i jo crec que el podria presentar a votació, com ho veus? Gràcies.--Manlleus (disc.) 20:23, 20 abr 2013 (CEST)

Funció

Bon dia! Tu que en saps de matemàtiques, t'animaries a ampliar l'article «Funció», encara que només fos una mica? És pel VP:Els 1000. Gràcies. – Leptictidium (digue-m'ho a la cara) 09:32, 23 abr 2013 (CEST)

Barra de navegació

He vist que has fet una barra de navegació per a novells. Crec que romp una mica el minimalisme de la pàgina de novells. En cas de deixar-la-hi, la posaria a baix i no a dalt. Pau Cabot · Discussió 19:15, 23 abr 2013 (CEST)

Jo no la posaria. Tots els enllaços ja hi són a la pàgina i són redundants. Pau Cabot · Discussió 19:57, 23 abr 2013 (CEST)
Sort amb el Barça! Pau Cabot · Discussió 20:07, 23 abr 2013 (CEST)
No sé si és culpa meva o que el Barça va jugar malament ... fa l'ullet Pau Cabot · Discussió 06:05, 24 abr 2013 (CEST)

Petromiralles

Bona tarda, Arnaugir. Tens raó quan dius que tinc relació amb l'empresa, però la meva intenció no era fer-ne promoció, sinó puntualitzar uns punts del teu escrit que, per bé que referenciats, no són actuals. He optat per redactar de nou, però no amb mala intenció, per descomptat, sinó perquè conec a fons la companyia. Dos punts que crec anacrònics són la menció al patrocini de l'equip Ossa, perquè va durar un any i després se n'han fet altres, i el fet de dir que s'ha especialitzat en el biodiesel. En realitat, al seu moment va ser pioner en la seva introducció, així com d'altres productes ecològics, però es tracta d'un producte més dels que ofereix, i definir la companyia com a especialitzada en el Biodiesel no és gens precís. Seguim parlant-ne, perquè així com s'apren.

Gràcies i salutacions --Peaton (disc.) 17:12, 24 abr 2013 (CEST)Peaton

RE:Usuari:Manlleus/Tasques-Manlleus

Hola bona nit, em preguntaves sobre presentar a A. de qualitat els que he anat traduint (o en procés), de fet ja els vaig posant en avaluació de mica en mica, uns dos a la vegada però no tots perquè de ben segur obstruiria les avaluacions, ara tinc Història del vol espacial (porta temps, ho sé, com de feina, traduit de wiki-fr) i (90377) Sedna (traduit de wiki-es/en), potser si hagués més gent en les avaluacions aniria tot més ràpid.--Manlleus (disc.) 23:47, 24 abr 2013 (CEST)

D'acord, merci.--Manlleus (disc.) 00:00, 25 abr 2013 (CEST)

Gràcies per arreglar la proposta de votació de l'article i pels suggeriments que em vas fer a l'etapa d'avaluació.--Columbusalbus (disc.) 12:56, 25 abr 2013 (CEST)

Discografia de Simon and Garfunkel

L'article Discografia de Simon and Garfunkel ja és de qualitat, felicitats. L'he arxivat com a una llista però no les tinc totes, si creus que està millor a música endavant.--Mbosch (会話) 13:01, 25 abr 2013 (CEST)

Gràcies

Espero seguir aportant articles, tot i que ara ja estic revisant el que acabo d'enganxar i hi veig algunes petites errades d'ortografia! Certament crec que el català necessita tenir articles de qualitat en temes enciclopèdics bàsics i per a això esteu fent una gran feina, però penso que també necessita articles de cultura popular (còmic, música, literatura de consum, cinema, sèries...), com a tota llengua viva i ben viva. A veure si entre tots i amb empenta superem el 1.000.000 d'articles! :) Cercaparaules (disc.) 20:04, 30 abr 2013 (CEST)

Doncs vaig entrar a la viquipèdia per crear articles ja que era usuari (lector) feia força temps i fa poc vaig veure al Diari Ara un article sobre la mateixa i finalment em vaig decidir, va ser la gota que faltava. Salut! Cercaparaules (disc.) 13:55, 3 maig 2013 (CEST)

Aston Martin Vanquish

Ei Arnau! Quan tinguis temps agrairia que em donessis la teva opinió sobre l'article Aston Martin Vanquish '13. Encara no està del tot acabat però hi estic treballant per enllestir-lo el més ràpid possible. Segons el meu criteri, he seguit fil per randa les normes de la Viquipèdia (com en tots els altres articles en què he treballat) però tot i això un usuari va dir que l'apartat de disseny no encaixava en una enciclopèdia i que per tant el contingut era inapropiat.

Gràcies per la teva paciència!--Roger Francàs (disc.) 21:10, 30 abr 2013 (CEST)

Molt bé, tot arreglat! Que he de fer perquè l'article Aston Martin Vanquish '13 sigui un article de qualitat? si vull que la gent el voti t'ho he de dir a tu?

Gràcies Arnau.--Roger Francàs (disc.) 18:23, 1 maig 2013 (CEST)

Molt bé ja miraré els criteris. Igualment no hi ha cap article com aquest, el que està amb anglès té la meitat d'extensió que el està en català. Quan el tingui enllestit ja el repassaré fil per randa i intentaré ampliar-lo.--Roger Francàs (disc.) 22:53, 1 maig 2013 (CEST)

Si si ho se, tenen un article (Aston Martin Vanquish) on hi expliquen tots els models Vanquish. L'he visitat uns quants cops i trobo que és bastant pobre i confús. M'he buscat una feina que trigaré anys en acabar-la ja que havia pensat fer un article per model, on es pugui exposar molt bé cada detall del cotxe. Trobo que si per exemple vols buscar un model concret del 2013 no tens perquè veure tots els que la marca ha fabricat des del 1913. Em sembla que en total seran uns 35 o 40 articles (un per cada model). D'aquesta manera qui vulgui buscar informació sobre algun model Aston, la Viquipèdia en català serà el millor lloc per trobar-la. Què en penses?;)--Roger Francàs (disc.) 11:23, 2 maig 2013 (CEST)


Doncs si, he pensat que l'article principal (en aquest cas el de Aston Martin Vanquish) farà referència a tots els models Vanquish però es centrarà en el primer que la marca va fabricar. D'aquesta manera és podran enllaçar tots els altres models amb l'article principal. Portarà molta feina però valdrà la pena!--Roger Francàs (disc.) 13:18, 2 maig 2013 (CEST)

Hola Arnau, m'agradaria que fessis una ullada a l'article Aston Martin DBS V12 i em donessis la teva opinió. L'he revisat moltes vegades i, comparat amb els altres idiomes crec que el millor de tots ells està escrit en català. Després de saber en què més es pot millorar m'agradaria treure'l a votació. No se si té opcions d'entrar com a article bo, potser em precipito però he buscat a molts llocs i tota la informació possible/verificable ja està posada.

Moltes gràcies!--Roger Francàs (disc.) 02:13, 6 maig 2013 (CEST)

He revisat l'ortografia de l'article i l'he millorat una mica. Per posar-lo a avaluar he d'anar a la pàgina d'avaluacions i jo mateix hob poso, per exemple Automoció: Aston Martin DBS V12? funciona així oi?--Roger Francàs (disc.) 14:16, 6 maig 2013 (CEST)


Fet! Gràcies Arnau--Roger Francàs (disc.) 19:05, 6 maig 2013 (CEST)

No home no! m'ho prenc com una forma d'aprenentatge, gràcies a persones com tu aprenc a fer articles dels que me'n sento orgullós. Ja he retocat l'article del DBS, he posat referències noves i l'he re-estructurat. Si trobes algun altre error/possible millora no dubtis en dir-ho, gràcies! :-)--Roger Francàs (disc.) 21:09, 8 maig 2013 (CEST)

Article Cor Vivaldi

Benvolgut,

El meu nom és Joan Valero i sóc l'informàtic i professor de l'Escola IPSI. Aquesta setmana vaig crear l'article del Cor Vivaldi, que és un cor d'alumnes de l'Escola IPSI amb gairebé 25 anys d'història i que acumula molts premis, entre ells aquesta setmana li han concedit la Creu de Sant Jordi. L'article que estic acabant d'escriure no és fraudulent i vull escriure'n dos més, un del director del Cor (Òscar Boada) i un altre de l'Escola IPSI. A més, faré les mateixes aportacions a la wiki en anglès, francès i castellà.

Resto a l'espera que em validis els meus articles.

Gràcies


Cordialment,

Joan Valero Llobell Escola IPSI. (http://www.ipsi.cat i http://corvivaldi.ipsi.cat) el comentari anterior sense signar és fet per Joan.valero (disc.contr.) 09:55, 3 maig 2013 (CEST)

Dipòsit de fundació

Gràcies. Ara que m'ho he mirat més detingudament, diria que l'expressió que proposa el Termcat també és correcta, tot i que representa una interpretació diferent del terme anglès foundation («fundació» vs. «fonament», tots dos aplicables a aquest concepte).– Leptictidium (digue-m'ho a la cara) 12:49, 3 maig 2013 (CEST)

kibo (banda) - referències

Bona tarda Arnau

He vist que m'has escrit. Et demano disculpes, sóc "nou" i no sé ben bé com va això encara. Sóc professor, vull compartir/col·laborar, i res, aqui estem, aprenent i pel que calgui... Respecte al que em comentes de posar referències, encara no sé com es fa, si m'orientes t'estaré molt agraït. De fet, jo no volia posar kibo (banda), jo volia posar kibo a seques, però em temo que em vaig fer un embolic...

Bé, poc a poc

Salutacions i gràcies per l'interès. el comentari anterior sense signar és fet per Abundioconeme (disc.contr.) 21:16, 3 maig 2013 (CEST)

Coal Scuttle

Bones Arnau! Avui volia començar un nou article d'un model Aston Martin però no hi ha cap imatge a Commons. L'article tractaria del Coal Scuttle (el primer Aston que es va fabricar, 1913) i trobar-ne una foto a no ser que sigui per internet és impossible. Un article automobilístic sense imatge és una mica pobre, com ho puc fer?--Roger Francàs (disc.) 13:34, 4 maig 2013 (CEST)

kibo (banda ) 2

Bon dia,

Primerament, gràcies per l'ajut. Ja he après a fer/introduïr/citar referències a Vikipèdia. Realitzar aquest article m'està servint de molt com a "entrenament", de cara a poder contribuïr a la comunitat ja més des de la perspectiva que a mi m'interessa, que és la de les meva formació acadèmica. No cal dir que citar referències era del tot imprescindible, gràcies pel cop de mà.

Pel que em dius de kibo (banda) ho vaig posar jo, doncs no vaig ser capaç de trobar com fer per a que aparegui la pàgina de desambiguació.

Bé, poc a poc...

salutacions--Abundioconeme (disc.) 12:40, 5 maig 2013 (CEST)

Cercant un mentor

Sistema de mentorització
213.98.182.81 (discussió) és novell a la Viquipèdia i desitja l'ajuda d'un mentor.
Data del missatge: 18:18, 6 maig 2013 (CEST)

Hola,

Volia donar d'alta la categoria art cinètic ja que és una tendència força important i no l'he sabut trobar. Igualment, estava treballant per ampliar una mica la informació sobre art cinètic i Jordi Pericot (que en va ser un representant) però no ho he sabut fer.

Disculpeu les molèsties.

Cristina Espuga Tècnica de patrimoni cultural Ajuntament del Masnou

Vota per Article de Qualitat (o Bo)!

Bon dia, us escric aquest missatge per informar-vos que en la Viquipèdia en català hi ha articles que estan en votació per ser distingits per a Article de Qualitat (o Bo en menor mesura). Us convido a fer un cop d'ull per les propostes actuals on ambdós tipus d'articles resulten ser una representació i exemple del millor treball de la Viquipèdia. És possible que cap o alguna d'aquestes propostes no hagi estat encara sotmesa a votació per part vostra. Si considereu que té una certa qualitat, però no assoleix el nivell d'excel·lència que requereix la distinció d'article de qualitat, podeu considerar-lo com un bon article. Sou benvinguts a realitzar aquesta tasca que tant sols us prendran uns pocs minuts, a més que s'agraeix molt, i us dona veu i opinió en aquesta gran comunitat.

Salutacions.--Manlleus (disc.) 18:42, 7 maig 2013 (CEST)

Vandalisme

Bon dia, m'he pres la llibertat d'editar la teva pàgina d'usuari per a "desvandalitzar-la" hahaha Salut! --Solde (disc.) 09:00, 8 maig 2013 (CEST)

Majúscules toponímiques

Normalment és així en general, però en els topònims és cada vegada més habitual posar només amb majúscula l'element específic; per tant illes Balears, illes Canàries, península Ibèrica, oceà Atlàntic, mar Mediterrània, mar Negra, serralada Bètica. Potser perquè aquests adjectius funcionen més com a noms propis per se que com a veritables adjectius; de fet molts poden anar sense el nom genèric: les Balears, la Mediterrània, etc. En el cas d'Illes Balears, va amb majúscula quan es refereix a l'arxipèlag en sentit polític: el Govern de les Illes Balears; en sentit estrictament geogràfic, illes va amb minúscula: el clima de les illes Balears. --Enric (discussió) 23:40, 8 maig 2013 (CEST)

nivell de vandalisme

Et vaig llegir al xat. Ahir vaig estar fent alguna cosa al respecte empalmant el que suggeries, el que ja duia en ment i mai desenrotllava i el que també em demanava recentment en Mafoso. Ho he posat a Usuari:BotReversor/Reversions i patrullatge reajustament però funcionarà i ens servirà per a determinar quins paràmetres utilitzem per a donar el corresponent índex a la Plantilla:Nivell vandalisme. –Cœt · mascletà · blablabla 13:48, 9 maig 2013 (CEST)

¿Por donde empiezo?

Hola Arnau. me gustaria escribirte en catalan pero se me da fatal, aumpue lo hablo fluidamnte y intitiuvemte lo escribo y sobre todo "penso en catala sempre". ¿Hay algun sistema de ortografia tanto de catalan como de castellano? Respecto a mi primera metida de pata al intentar modificar una ausencia en "El Bestiari" aunque he solicitado dos veces el permiso solicitar permiso al ICC, no se dan por enterados. Abajo tienes la ultima solicitud. Me dieron el ok como leido pero nada mas.

Bon dia.

La sol.licitud d´autorització de reproducció de la foto i l´informació del Fons Cuyàs i el ICC que la custòdia sortiria en la Viquipèdia i Wiquipedia, marca registrada de Wiquimedia Foundation Inc. Perdo per les molestias. Atentament. Josep Hernández Nebot Barcelona 5-5-2013

Si en pots donar algún consell sobra com puc fer la meva tasca? Veus ja començo a escriure en catala....--Josep Hernández Nebot (disc.) 15:20, 10 maig 2013 (CEST) Tinc que posar tot el meu nom o em un "alias" serveix? Salut.

--Josep Hernández Nebot (disc.) 15:20, 10 maig 2013 (CEST)Josep Hernández Nebot 10-5-2013--Josep Hernández Nebot (disc.) 15:20, 10 maig 2013 (CEST)

Cercant un mentor

Sistema de mentorització
Wuniatu (disc.) és novell a la Viquipèdia i desitja l'ajuda d'un mentor.
Data del missatge: 09:43, 15 maig 2013 (CEST)

Cercant un mentor

Sistema de mentorització
Museu de Terrassa (disc.) és novell a la Viquipèdia i desitja l'ajuda d'un mentor.
Data del missatge: 12:07, 16 maig 2013 (CEST)

Hola Arnau, He fet una pàgina amb una peça del Museu de Terrassa, una pistola de clau de miquelet, però ara no sé on ha anat a parar i si s'ha guardat correctament. No tinc clar com hem de penjar les imatges (foto de la pistola, foto amb els noms de les parts) i la fitxa de la Joia del museu, que és en el projecte on hauria d'anar penjat tot plegat. Perdona, són novella i vaig una mica perduda. La meva adreça electrònica personal és: Marta.DeJuan@terrassa.cat Moltes gràcies!!!

Faun

Hola Arnau, pega una ullada a Usuari Discussió:Paucabot#LP's Faun, fusió i Usuari Discussió:Cercaparaules#Faun. Ho dic per [4]. Potser sí que compleix un dels criteris d'esborrat ràpid, en concret VP:CSR#G7... Gràcies, Pau.

Setge de Vyborg (1710)

Bon dia Arnaugir

És el primer article que poso en avaluació. Entenc que si ningú ha fet cap més crítica ja pot ser proposat com article de bo o de qualitat?

Gràcies

--Coltell (disc.) 20:58, 19 maig 2013 (CEST)

Moltes gràcies per l'avís. En els propers dies em posaré mans a l'obra.

Fulla (deessa)

Gràcies pel teu comentari i la felicitació. Per citar normalment fins ara feia servir el mateix codi que agafava de la wiki anglesa, però ho aniré variant ara amb la cita. Respecte a la correcció gramatical, sóc conscient de que segurament faig sovint errades d'aquest estil, sobretot gramaticals. Un dels meus principals motius per embarcar-me en aquesta aventura de l'edició de la viquipèdia va ser millorar el meu català. Per desgracia el nivell de català que vaig rebre a l'escola, ja fa força anys, va ser realment baix i tot i l'esforç i totes les lectures en català (quan les trobo en català), encara faig força errades, així que acostumo a editar acompanyat de la web del IEC i de la mateixa viquipèdia, sobretot em porten de cap pronoms febles, diacrítics i accentuació en general i altres formes gramaticals, com la que has esmentat de les preposicions. Gràcies doncs per la teva correcció i si veieu més no dubteu a dir'm-ho que em feu un favor i així, el més important, milloro el meu català! Fins aviat. Cercaparaules (disc.) 21:59, 20 maig 2013 (CEST)

Hola

Hi, I thought you might be interested in this, I see you've reverted on these pages recently. Is it long-term vandalism? PiRSquared17 (disc.) 01:58, 21 maig 2013 (CEST)

More on Meta: m:Wikimedia_Forum#Please_solve_ca.wikipedia.org_scandal. PiRSquared17 (disc.) 20:58, 21 maig 2013 (CEST)

immersió

Vist. Un segon anònim ha corregit. Gracies per l'avís.--Mafoso (Mani'm?) 08:20, 21 maig 2013 (CEST)

hi Arnaugir, please see here. Thank you and regards. Would you like to move the lemma to Museu d'Història d'Hamburg, because that is also the lemma on deWP. Best regards.--Oursana (disc.) 15:53, 21 maig 2013 (CEST)

nivell vandalisme i EstatBot

[11:35:56] <Arnaugir> coet: em sembla que el robot del vandalisme també té en compte les pàgines esborrades pel procés de votació, i no hauria de ser així
[11:36:04] <Arnaugir> perquè ara mateix mostra nivell 1 i tampoc hi ha tanta cosa (crec)

No, el que passa és que el bot compta les patrullades si estan marcades manualment. –Cœt · mascletà · blablabla 17:20, 24 maig 2013 (CEST)

Amplie: De moment encara no té em compte els esborraments ni els bloquejos. I de les pàgines esborrades només computaran les que al resum fique ben clar que és per vandalisme el que conté "[[VP:CSR#G3|G3]]: Vandalisme". –Cœt · mascletà · blablabla 17:24, 24 maig 2013 (CEST)

Error en el portal viquipedista

Bona tarda, vas canviar fa poc el portal, veig que tot bé però avui he vist que la part esquerra surt massa gran, potser l'error ve d'alguna plantilla. Salutacions!--Manlleus (disc.) 19:25, 24 maig 2013 (CEST)

Solucionat! Devia ser error d'alguna plantilla o subpàgina i algú ho ha modificat. Ara ho veig bé. Ho haviem comentat a la plana de discussió.--Manlleus (disc.) 20:08, 24 maig 2013 (CEST)

Força nuclear feble

Hola Arnau,

Queden cinc dies per acabar el mes! A la Força nuclear feble només només li faltes 2k octets. Això amb quatre referències o bibliografia està solucionat. Si-us-plau, la podries mirar de rematar? ;-) Salut! --Davidpar (disc.) 14:15, 26 maig 2013 (CEST)

Wee!! Ole tu, Ooole tu! ;-) --Davidpar (disc.) 22:28, 26 maig 2013 (CEST)

Llista d'estadis de futbol europeus amb més aforament

Hola Arnaugir:

He visto que en el artículo "Llista d'estadis de futbol europeus amb més aforament" (y en muchos otros) aparece una lista de ciudades con sus países y sus banderas. La sorpresa que muchos wikipedistas nos llevamos es ver la bandera catalana y Cataluña en referencia a municipios de Cataluña en vez de la bandera española y España (como se puede ver con las correspondientes ciudades de Alemania, Francia, Países Bajos, Estados Unidos...). Si realmente queremos una Wikipedia seria y universal, todo esto debería ser corregido. Supongo que será un tema a "tratar" en "la taverna".Analepsis1714 (disc.) 12:24, 28 maig 2013 (CEST)Analepsis1714

Jugadors Girona FC

Ei, Arnau! Ja tinc usuari, no pateixis! ;-) Tinc moltes ganes que el Girona pugi, però el mèrit dels articles no és meu, sinó d'un altre usuari que va crear els articles dels jugadors, però sense cap tipus de format; i jo perdo la paciència amb aquestes coses i necessito arreglar-los... :-) Salut!! --92.56.65.225 (discussió) 16:50, 28 maig 2013 (CEST)

Gràcies a tu per la feina que sempre fas! --92.56.65.225 (discussió) 16:56, 28 maig 2013 (CEST)

Juanjuan

Hehehehe, a mi m'havia passat el mateix. És que és sospitós això de Juanjuan, eh?. Però sembla que són edicions legítimes.--Carles (enraonem) 17:34, 28 maig 2013 (CEST)

Patrimoni de la Humanitat - Natura

HOla Arnau, has pogut mirar la plantilla del Patrimoni de la Humanitat de component natural?--Miquel Girones (disc.) 12:25, 3 juny 2013 (CEST)

Benvinguda

Hola Arnaugir! Jo també m'alegro molt d'haver tornat. Moltes gràcies per la teva benvinguda! Salut! :-) --Judesba (digues...) 19:58, 6 juny 2013 (CEST)

Reconeixement Amical

Enhorabona pel reconeixement! --Solde (disc.) 10:27, 7 juny 2013 (CEST)

Fernández (lutier)

Hola Arnau! Gràcies per l'apunt que m'has fet, servirà per a millorar la secció de lutiers que estic engegant, però de moment estic en la fase purament inicial a partir de l'alliberament del text d'un llibre que va publicar el Museu de la Música, així que la redacció és la que apareix en aquest llibre, però certament caldrà millorar-ho! Merci! --Sguastevi (disc.) 23:47, 8 juny 2013 (CEST)


Patrimoni de la Humanitat - natural

Hola Arnau! Has pogut mirar-te l'ho de les plantilles de Patrimoni de la Humanitat amb component natural? Fins aviat--Miquel Girones (disc.) 18:03, 14 juny 2013 (CEST)

Hola gràcies pel teu interés malgrat estar de vacances, ja he vist el paràmetre superfície i el mapa,jo entenc que caldria una plantilla pel patrimoni de la Humanitat amb component natural, per quan puguis eh...afegint-hi alguns paràmetres del de espai natural com la part data, administració, vegetals,animals,contacte --Miquel Girones (disc.) 22:11, 17 juny 2013 (CEST)

Deures

Crec que et vas autoassignar uns deures, Toilet paper orientation.--KRLS , (disc.) 02:01, 16 juny 2013 (CEST)

Articles en avaluació

Ei Arnau! Tens raó, són un parell d'articles que he deixat bastant aparcats. Aviat m'hi posaré, no deixaré passar gaire més temps. Ara, m'agradaria que algú amb experiència en tema avaluació m'hi donés un cop de mà. Per cert, ja sé que fa dies, però l'enhorabona pel nou càrrec de president de l'Amical. Pel que he vist amb el temps que volto per aquí, ets un tio amb molta empenta i energia, i això em dóna molta confiança. Segur que faràs grans aportacions per la millora de la nostra viquipèdia. Endavant Arnau! hahaha --Catalaalatac 16:28, 17 juny 2013 (CEST)

Cadena humana

Anava a crear aquest article després d'ampliar fa una estona el de la Cadena Bàltica. Potser seria interessant (i pensant amb la propera referència a la nostra de l'11 de setembre del 2013) incloure-hi el llistat traduït de Human_chain. Ho fas tu?. --Jmarchn (disc.) 19:23, 19 juny 2013 (CEST)

Actualitzacions

Per motius estranys farà dos dies em van matar el Botzil·la per els uns processos engegats amb el codi del nivell de vandalisme, per evitar un nou boticidi i donat que no anava a estar per casa he hagut d'anul·lar les actualitzacions de la plantilla i les pàgines de registres relacionats amb això. Reprendre la marxa sobre el 27 quan torne a casa. –Cœt · mascletà · blablabla 17:21, 22 juny 2013 (CEST)

Manifestació "Som una nació. Nosaltres decidim"

Bones! Ara que estava arxivant missatges antics de la meva plana de discussió, he donat un cop d'ull i he trobat això. El teu missatge és de fa 2 anys,... què fem, doncs? --Judesba (digues...) 21:17, 25 juny 2013 (CEST)

Hola! He traslladat la teva resposta a la meva pàgina de discussió actual, ja que aquella està arxivada i no la vull tocar per no liar-me. Dius que caldria treure els titulars dels diaris... Et refereixes a això? Si és així, m'agradaria saber per quin motiu (no és que m'hi oposi, però voldria entendre-ho). D'altra banda, ara mateix estic embolicadísssssssssssssssssssima. Vaig dir que quan tornés tornaria de debò i amb molta empenta, perque anava fent feina durant aquests dos anys (informació, fotos, projectes,...) i ara mateix tinc entre mans 2 projectes (o 4, segons es miri). Crec que hauré de demanar ajuda a molta gent! Llavors: comenta'm què creus que s'hauria de canviar (inagurem secció de propostes a la pàgina de discussió de l'article, millor) i intentaré posar-m'hi en un parell de dies, si et sembla bé. Què m'en dius? Salut! --Judesba (digues...) 21:43, 25 juny 2013 (CEST)
Et refereixes a la secció "Limitar nombre d'enllaços a titulars", doncs? Ja m'ho miraré, que voldria enllestir els projectes ben aviat. De fet, són dos portals i dos viquiprojectes (poca cosa, ja veus...), un dels quals voldria obrir-lo entre avui i demà. Per cert, qui controla bé de programació d'infotaules, a banda del senyoret Creus? Ho dic per no demanar-li a ell tota la feina de revisió i modificació... Gràcies! --Judesba (digues...) 21:55, 25 juny 2013 (CEST)

Infotaules

Bones! Doncs t'ho plantejo a tu i ja veurem què fem (igual et fas enrere). El cas és que trobo que les infotaules de biografies no tenen un format gaire homogeni, i trobo que potser estaria molt bé estandaritzar-ne alguns trets (com l'amplada) i unificar algunes opcions (paràmetres) i que aquestes es mostrin igual a totes les infotaules, i no cadascuna pel seu camí. Ara és una mica caòtic, trobo... M'explico posant un exemple: si poso una plantilla de cantant no tinc l'opció d'afegir-hi amb qui s'ha casat, però en una d'actor sí; en una d'artista puc dir si es tracta d'un home o d'una dona i també afegir amb qui s'ha casat, però les plantilles predeterminen que et cases amb algú del sexe oposat al teu i, per tant, no sempre serà coherent; la plantilla d'actor en anglès ofereix l'opció "domestic partner". Tot això junt i resumit: podríem afegir a totes les infotaules de biografia l'opció de "casat amb" i "parella", però que d'alguna manera es pugui triar el sexe del "contrincant", per dir-ho així? De la mateixa manera que a infotaula artista et dóna opció a dir si es tracta d'una dona, doncs que l'opció sigui pel "contrincant". Així, per exemple, si es tracta d'una dona que s'ha casat amb una altra dona, en comptes de triar l'opció "dona" per a indicar el sexe de la persona de l'article que sigui per la persona amb qui s'ha casat; o bé que, en comptes de dir "marit" o "muller" digui "casada amb" o "casat amb". M'explico? Et poso un exemple: la fotògrafa Sally Mann, amb la Infotaula d'artista; resulta que aquesta senyora està casada amb un senyor, i per això vaig triar "dona" a "| sexe = si és dona completeu-ho amb "dona", si no deixeu-ho en blanc" i vaig escriure el nom del seu marit a "| esposa = indiqueu-hi el marit si es tracta d'una dona": resultat: "Marit Larry Mann". Però si en comptes de Larry hagués estat una Cindy, per exemple, desquadraria. Es pot fer l'opció "casat amb" o "casada amb" i indicar el sexe de la persona aquí? En realitat no importa el sexe de l'altre, sinó el de la persona de l'article. I, en el cas que comentava de "domestic partner", podríem fer l'opció "parella" ja que hi ha moltes parelles que no es casen (mira't en:Brad Pitt) i trobo que està bé que quedi reflectit, per no discriminar. Bé, què et sembla la meva proposta? Seria qüestió de que pogués sortir a totes les infotaules de biografia, que n'hi ha unes quantes, i que tinguéssin totes els mateixos paràmetres (i, a ser possible, amplada també). Quin rotllo t'he fotut, no? fa l'ullet Bé, ja diràs quan puguis. Salut! --Judesba (digues...) 03:23, 26 juny 2013 (CEST)

Hola! Doncs sí, he tornat, hehehe. Em dius que "si t'hi vols llançar, endavant!", però no tinc ni idea de com fer-ho; el cas és que no sé programar, i moltes coses (taules, etc) les faig copiant el codi. Mira't exemples de les infotaules d'escriptor, persona, actor, polític i artista. Respostes als teus comentaris:
  1. Entenc que caldria modificar les plantilles de les infotaules de biografies; bé, no sé com aniria això. Per a mi els criteris no són de color ni mida de lletres, sinó estandaritzar l'amplada i que totes ofereixin els criteris de "casat amb" i "parella", per exemple. També seria ideal si totes permetéssin d'afegir una imatge i una "caption" i despreocupar-te de l'amplada ni de res més; ara per ara no totes funcionen igual i en algunes has de posar "fitxer", "thumb", mida, etc. I també de pas: que a "pàgina web" hi escriguis la URL i prou, i que automàticament aparegui com a "pàgina oficial". Ara per ara totes les infotaules funcionen diferent i és embolicós. I com a extra: nom dins la caixa de la infotaula, no fora com als escriptors.
  2. Exposat al punt número 1 i a l'inici de la meva resposta.
  3. A l'infotaula d'actor ara surt "cònjuge/s", i "parella". Potser aquesta seria l'opció més senzilla. A Portal Cinema són uns cracs! ;-) Resposta al teu comentari "Però i si té una parella amb qui no està casat?" -> per això demanava que sortís l'opció "parella", per als no casats. Potser no em vaig explicar massa bé, però tenia moltes idees bullint al cap i eren les tantes de la matinada...
Bé, ja diràs. Salut! --Judesba (digues...) 16:14, 26 juny 2013 (CEST)
Hola novament. Ho sento, no em veig editant coses com aquesta. No hi entenc gens i ni idea de com fer-ho. Com no vull trencar-m'hi les banyes ni perdre el temps tontament elaboro un esquema amb la meva idea i us el comento a tu i a en Joancreus, a veure si em podeu ajudar vosaltres o qui. Va bé? --Judesba (digues...) 10:10, 27 juny 2013 (CEST)
Ja està. Et pots mirar l'esquema quan puguis, plís? I em comentes què et sembla. Li diré el mateix a en Joancreus. Salut! --Judesba (digues...) 11:00, 27 juny 2013 (CEST)
Gràcies, Arnau! Em sembla bé el que dius, però com no hi entenc no tinc ni idea de què canvia ni quina funció té; de fet no sé ni quines coses són editables ni quines les que hauria de canviar ni res de res... com si fos un text en xinès? doncs igual. :-D I ara què toca fer? El senyoret creus encara no ha dit res, i no vull molestar en KRLS que sé que està molt enfeinat aquesta setmana. --Judesba (digues...) 20:26, 27 juny 2013 (CEST)
Tranquil, que ja m'espero. No corre pressa. També ho comentaré a en KRLS, doncs, que potser ja estarà lliure, i que s'ho miri. De moment només espero que em digueu què us sembla la proposta (estilísticament parlant) i si és viable (informàticament parlant). Salut! :-) --Judesba (digues...) 21:47, 27 juny 2013 (CEST)


No entenc el teu comentari a l'article Revolta Cretenca de 1866-1869. Pot-ser volies fer referència a l'article: Huracà de Cuba de 1910. Aries (disc.) 20:09, 28 juny 2013 (CEST)

Podries fer algun comentari a l'article Revolta Cretenca de 1866-1869 actualment en procés d'avaluació? Aries (disc.) 17:54, 2 jul 2013 (CEST)


Gràcies. Aries (disc.) 17:59, 2 jul 2013 (CEST)

Batalla de Camprodon

Com és que has eliminat la taula i a continuació marques que falta? Estava malament? --Panotxa (disc.) 15:01, 29 juny 2013 (CEST)

Fotografia

Bones! Ja n'he informat a la Taverna, però així és més directe: he engegat el Viquiprojecte:Fotografia, per si et ve de gust participar-hi. Salut! --Judesba (digues...) 19:42, 29 juny 2013 (CEST)

Esborrament

bones Arnau, no se si m'equivoco posant aquest comentari aquí, fa temps que no he fet res a la wiki i de fet a part d'afegir unes fotos a uns articles i traduir-ne algun, tampoc he fet gaire cosa. Amb l'esborrament de la meva pàgina de discussió vull esborrar tota traça innecessària que es faci a la meva persona i que sigui pública per a tothom. Hagués pensat que aquest tipus de pàgines serien accessibles només als wikipedistes (o viquipedistes). No és pas que m'en vulgui esborrar de la wiki ni res semblant. Simplement es tracta d'un tema de privicitat a la xarxa. suposo que la millor manera seria de canviar el meu nom d'usuari de la wikipedia. gràcies --81.37.53.240 (discussió) 17:08, 30 juny 2013 (CEST)

Viquidata

Ben traduït no hauria de ser Viquidades? –Cœt · mascletà · blablabla 17:26, 30 juny 2013 (CEST)